Gekregen kerst kado’s

Deze kerst heb ik het gourmetstel niet aangeraakt, maar wat wel binnen handbereik lag was de sushi en de kadootjes onder de kerstboom! Ook dit jaar hebben mijn ouders, broertje en ik elkaar kado’s gegeven, zoals we dat al een aantal jaar doen. Ik kreeg een heleboel lieve, leuke, handige en mooie dingen die ik je in deze video laat zien. Ook kreeg ik ook een mooi kado van mijn opa en oma, waardoor ik de video wat emotioneel afsluit.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 december 2013 | 151 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Martina op 29 december 2013 08:08

Wat heb je lieve en mooie cadeaus gekregen van je familie! Mooi om te zien hoe je erover praat.
Verder nog mijn complimenten voor je film setting, erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:05:

Dankjewel Martina!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 29 december 2013 08:21

Leuke cadeautjes heb je gekregen! Wij vieren thuis alleen Sinterklaas, maar cadeaus met Kerst lijkt mij ook erg gezellig!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 29 december 2013 om 12:22:

Je bent niet de enige, wij geven ook alleen cadeautjes met sinterklaas;) Maar ik vind het niet erg hoor, kom niets te kort:) Leuke cadeaus Vera! Je maakt mooie filmpjes, niet alleen met cadeaus, maar ook met een boodschap. Beetje lastig te verwoorden;) Liefs

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 29 december 2013 08:36

Wat een mooie cadeautjes heb je gehad. Wel even schrikken zeg van je oma.

[Beantwoorden]

Emine antwoordt op 29 december 2013 om 10:10:

İk vind deze make up look zo mooi staan bij jou. Je moet echt vaker zulke looks dragen :)

[Beantwoorden]


Door Tineke op 29 december 2013 08:49

Je hebt hele leuke cadeautjes gekregen, vooral die badjas is leuk! Het armbandje van je oma is wel extra bijzonder als dit verhaal erachter zit!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Vicky op 29 december 2013 09:09

Leuke kadootjes!
Bij ons worden de kadootjes pas gegeven met oud en nieuw nog even geduld dus.
Ik krijg graag kadootjes maar ook het geven er van maakt me helemaal blij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:05:

Ohh, biiijna! ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 december 2013 09:14

Wat ben jij toch een heerlijk open, lief en oprecht mens.
Herken mezelf vaak in wat je verteld en hoe je bent en vind het heel mooi om te zien hoe jij je angsten overwint.

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:05:

Dankjewel Chantal :-)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 29 december 2013 09:16

Wat een mooie, echte video. Helemaal niet erg dat je even emotioneel bent aan het einde. Het siert je Vera! Ik hoop dat het maar goed met je oma mag gaan en het is zeker een bijzonder cadeau. De rest van je cadeaus zijn ook erg leuk! Je badjas is echt zo cute!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:06:

Ze is aan het opknappen. Nog wel moe, en er niet altijd even helemaal goed bij, maar gezien de omstandigheden doet ze het super :-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 december 2013 09:27

Ik vind het zo goed hoe open jij bent!
Ik weet hoe vervelend het is wat er met je oma gebeurd is, want mijn vader heeft het ook een paar keer gehad

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:07:

Wat verschrikkelijk, je vader. Hoe gaat het nu met hem?

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 29 december 2013 om 15:29:

Hij wordt helaas niet meer beter, en hij kan ook niet meer werken :-(
Verder is hij vaak moe, maar hij heeft gelukkig niks aan zijn lichaam…..(dat hij niet meer kan lopen ofzo)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 29 december 2013 09:28

Je hebt echt hele mooie cadeautjes gehad Vera, geniet er van! <3

[Beantwoorden]


Door Els op 29 december 2013 09:28

Jij bent gewoon lief!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 december 2013 09:35

Wat een leuke spulletjes heb je gekregen!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 29 december 2013 09:36

Wat een mooie video! Je hebt prachtige cadeaus gekregen en ik vind het geweldig dat je zo oprecht bent.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 29 december 2013 09:42

Leuke cadeau’s heb je gehad.
Wat zielig voor je oma en natuurlijk voor je familie, je zal wel hard geschrokken zijn! Maar, geef haar nu die aandacht en liefde nu het nog kan! Mijn opa’s hadden hetzelfde + kanker, en zijn er nu niet meer. Ik besefte me toen pas dat ik nooit op ze had mogen mopperen etc. Want nu sprak ik ze nooit meer! Mijn ene opa was de dag naar zijn verjaardag overleden en de andere is tweede kerstdag jarig, maar toen niet overleden gelukkig.

Keep on bloggin!
Sanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:09:

Dat doen we :ja: Deden we sowieso al wel gelukkig. Nu nog wat meer, hoewel ze wel erg moe is en we ook willen dat ze genoeg rust natuurlijk. En mopperen houd er ook bij. Dat doe je nou eenmaal op de mensen van wie je houdt en waarbij je je vertrouwd voelt <3 Voel je er niet te rot over. Er zullen ook genoeg momenten geweest zijn dat je juist hartstikke lief bent geweest, maar die onthoud je dan weer net niet.

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 29 december 2013 om 10:55:

Dat klopt helemaal. Je bent echt een voorbeeld voor mij, je blijft altijd zo positief!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 december 2013 09:45

Wat een mooie en leuke cadeautjes. Vooral je armbandje vind ik erg mooi (: Ik heb ook cadeautjes gekregen met kerst!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 december 2013 09:59

Je bent weer lekker verwend zo te zien. Dit jaar hebben wij niet aan cadeautjes gedaan, maar zijn we gezellig uit eten geweest.

[Beantwoorden]


Door Charile op 29 december 2013 10:02

Mooie cadeautjes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 29 december 2013 10:02

Super leuke cadeautjes! Ik vind het knap dat je dit zo met ons kan delen: Ik heb ook een beetje een lastige relatie met mijn oma.
En ik snap niet echt dat mensen zulke mailtjes sturen… Maar bedenk ook dat er heel veel bezoekers zijn die gewoon super blij zijn met wat je allemaal al op je blog zet!

Keep on bloggin’ (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:09:

Dankjewel Charlotte :-) En dat weet ik! Schrok er gewoon even van.

[Beantwoorden]


Door Beau op 29 december 2013 10:07

Je hebt echt mooie cadeautjes gekregen! Het verhaal van je oma is echt aangrijpend, maar wel een prachtig armbandje dat je hebt gekregen :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 december 2013 10:08

super leuke cadeaus allemaal :3

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 december 2013 10:10

Wat heb je veel en mooie dingen gekregen! Ik vind het een heel mooi gebaar van je oma.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 29 december 2013 10:13

Super leuke cadeautjes!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 december 2013 10:13

Oprechte en lieve video! Mooi hoe je dit vertelt!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 29 december 2013 10:17

Wat een leuke en mooie cadeaus!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 29 december 2013 10:19

Leuke spulletjes heb je gekregen, en wat een verhaal van je oma maar toch superlief van dat armbandje!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 december 2013 10:20

Wat schrikken van je oma, het armbandje heeft echt een bijzonder gevoel en betekenis als ik het zo hoor. Wel echt lieve en mooie cadeaus.

[Beantwoorden]


Door Alette op 29 december 2013 10:23

Wat erg om te horen van je oma.
Verder heb je mooie, leuke cadeaus gekregen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 december 2013 10:36

Wat een leuke cadeaus heb je van je familie gekregen!! En wat een verhaal van je oma, wauw wel super lief dat me zo’n armbandje hebt gekregen.

[Beantwoorden]


Door Lien op 29 december 2013 10:37

Ooh Vera :( Sterkte aan je oma! Een TIA is een herseninfarct. Een TIA is de ‘minst erge’ infarct zeg maar. Het komt door een voorbijgaand zuurstoftekort waarbij er cellen in de hersenen kunnen afsterven. Dit kan door een bloedklonter komen. Bij een TIA is het wel zo dat binnen de 24uur je oma grotendeels herstelt moet zijn. Dat is het ‘goede’ aan de TIA zeg maar, met een RIND kan het maanden duren. Verward, raar prater, scheve mond, hangende schouders, niet goed meer kunnen stappen zijn echt de tekenen van een TIA. Ik hoop dat alles met haar nu beter gaat! Een oma is idd iets waarvan je niet direct verwacht dat ze er niet meer zijn, dat heb ik ook. Dus het is niet erg om dat te denken. sterkte hé meid! Ik ben verpleegkundige dus ik weet dat het voor familie niet altijd gemakkelijk is. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 10:55:

Ze heeft een aantal tia’s gehad, en toen daarna die beroerte die een stuk erger was (dus ik weet niet precies wat dat dan is? Ik hoorde inderdaad wel wat van een bloedklonter. En ze heeft een te hoge bloeddruk). Ze heeft moeten revalideren met lopen, daarnaast duurde het ook weer even voordat ze goed kon praten. Lopen en praten blijft nog wel moeilijk, maar ze doet het alweer hartstikke goed gelukkig. Maar schrikken is het zeker, en de kans dat het weer gebeurt is vrij groot, dat is ook geen fijne gedachte. Maar ze is er nog :)

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 29 december 2013 om 11:05:

Jaa, mensen die het 1 keer hadden krijgen het vaak meerdere keren. Ik heb al oudjes gezien, man, net superhelden. Die ouwe mensen die kunnen er wat op los revalideren. Oudere mensen waarvan ik dacht ‘hmm, ik hoop dat dit nog goed komt’ en na een paar maanden kunnen ze alles, mits hun beperkingen. Ik verschiet er elke keer weer van. Ze krijgt waarschijnlijk bloedverdunners? Het is voor die mensen heel vervelend. Willen praten, maar het gewoon niet kunnen, geen mooie zinnen maken hoe hard ze ook proberen. Ik kan het me niet inbeelden, maar die mensen moeten sterk zijn, van karakter denk ik dan.

Dat ze er nog is is het belangrijkste!

[Beantwoorden]


Door Mireille op 29 december 2013 10:41

Heel mooi armbandje en ook bijzonder dat verhaal erachter. De klok vind ik ook erg leuk want rosé goud is zo mooi!
En natuurlijk wil ik een home video, leuk een update ookal is het nog niet af.

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 29 december 2013 10:49

Wat lief hoe je zo vertelt over je oma :) Sterkte ermee meid… Zo is je cadeau wel extra bijzonder ::

[Beantwoorden]


Door Esmee op 29 december 2013 10:51

wat een leuke cadeautjes!! ook wijj gingen met kerst sushi eten, heerlijk!!
sterkte met je oma..!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 december 2013 10:52

Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen.
Ik herken mezelf zo erg in jou, zoals met je angst voor het overlijden van je vader, moeder en broertje. Het spookt bij mij zowat elke dag door mijn hoofd en kan zo in huilen uitbarsten. Snap volledig dus wat je voelt en bedoeld met die angst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 11:45:

Vreselijk is dat. Het enige wat mij een beetje kan kalmeren is dat het zonde is om nu de hele tijd bang te zijn. Misschien leven ze nog wel 100 jaar, en dan heb ik me contant zorgen gemaakt of ze niet zouden overlijden. We moeten nu genieten! <3

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 29 december 2013 om 11:56:

Ja je hebt helemaal gelijk. Laten we nu genieten van onze dierbaren! <3 <3

[Beantwoorden]


Door kim op 29 december 2013 10:57

Aaaah die pyjama! Superleuk! Ik wil er ook nog een.. of een warme.badjas, die had ik alleen vroeger haha!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 29 december 2013 11:04

Leuke cadeaus heb je gehad! Vooral van die handige maar toch speciale cadeaus vind ik altijd leuk, zoals de bekers en de messen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 december 2013 11:09

Wat een mooie video, en erg leuke cadeautjes!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 december 2013 11:25

Leuke cadeautjes. Knap dat je het verhaal van je oma wou delen, mooi armbandje!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 december 2013 11:30

Wat een leuke cadeautjes! Wat zijn die messen grappig, en dat armbandje, zo mooi! Ik vind een update wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Madelief op 29 december 2013 11:30

Zo mooi om te zien hoe open je bent en alles goed kan verwoorden! Bij mij thuis is de relatie met mijn opa en oma ook erg moeizaam. Het zijn de ouders van mijn vader en ze zijn gewoon nooit aardig geweest tegen mijn moeder. Ik heb mijn vader twee keer in mijn leven zien huilen en beide keren gingen over mijn opa en oma.
Ook al vind ik het helemaal niet leuk voor jou, is het toch fijn om te horen dat ik niet de enige bent die soms problemen heeft met bijvoorbeeld familie. Dus dankjewel daarvoor! Heel veel sterkte voor je oma en ik wens je het allerbeste en mooiste voor 2014! Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 11:44:

Dat is rot :-( Het is toch ook vaak gedoe met families… Met de familie van mijn moeder heb ik helemaal geen contact. Alleen met haar zus (mijn tante dus). Ze hebben haar gewoon keihard laten vallen, terwijl ze het al moeilijk had. Ik begrijp dat echt niet.

Jij ook een heel fijn 2014 Madelief!

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 29 december 2013 om 11:50:

mensen kunnen zo hard zijn tegen elkaar :/ en ik heb het gevoel dat familie harder kan doen, juist omdat een familieband no matter what altijd blijft bestaan (je zus blijft altijd je zus enz), terwijl als twee vrienden elkaar laten vallen, blijft er niets meer over en kan er geen beroep meer worden gedaan op een speciale band die familie wel heeft en dat wéten mensen onbewust wel. zo ervaar ik het toch ;)

[Beantwoorden]


Door Illilise op 29 december 2013 11:31

Toch jammer dat je zegt dat Kerst draait om de mensenvan wie je houdt.. Zonder de geboorte van Jezus had je nooit Kerst gevierd! Dus dat is waar Kerst om gaat.. Dat wij er van gemaakt hebben dat t dagen zijn om samen te zijn is bijzaak.. Een mooie, maar wel een bijzaak!

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 29 december 2013 om 11:46:

of je daar belang aan hecht, hangt ervan af of je gelovig bent of niet he ;) en ik vind persoonlijk ook wel het samenzijn en de banden aanhalen belangrijker dan de geboorte van iemand die duizenden jaren terug leefde ;)
ik ben nieuwsgierig: vier jij dan specifiek jezus’ geboorte, en hoe is dat dan anders?

[Beantwoorden]

Illilise antwoordt op 29 december 2013 om 12:07:

Of je er waarde aan hecht is wat anders dan of t daar om gaat of niet.. De oorsprong van Kerst ligt nu eenmaal bij Jezus.. En ja iets met germaanse gebruiken met lichtjes oid..

Ja ik sta wel expliciet stil bij Zijn geboorte! Ik ga naar de kerstnachtdienst en ook tijdens het samen zijn met mijn vrienden en familie is het iets dat asndacht krijgt. Natuurlijk zit ik niet alleen thuis alleen maar aan Jezus te denken ;-) Ik heb gewoon gegourmt etc. Het is ook niet de hele dag centraal, maar Zijn geboorte en de gedachte dat dat het moment was van Iemands leven dat zoveel impact ging hebben pp de levens van zoveeeel mensen.. Daar word ik wel stil van :-)

[Beantwoorden]

Djoeke antwoordt op 29 december 2013 om 14:50:

Ilse, mensen die niet gelovig zijn dringen hun ideeën over de oerknal en de evolutietheorie ook niet aan jou op en laten jou en jouw geloof in hun waarde. Doe dat andersom alsjeblieft ook en verkondig jouw visie niet als waarheid. Niemand van ons weet 100% zeker wat de waarheid is. Voor Vera (en voor mij) draait Kerst om samenzijn met de mensen van wie ze houdt en dat is prima.

Illilise antwoordt op 29 december 2013 om 15:00:

Djoeke, verkondig is mijn visie als waarheid? Het is gewoon zo dat Kerst vanuit de geboorte van Jezus en de Germaanse tradities voortkomt. Dat dat in de jaren zo veranderd is, daar kan ik niks aan doen. En daarbij, Vera zegt zelf; Kerst draait om.. Das toch ook geen mening maar een waarheid verkondigen?

Nee niemand weet 100% zeker wat de waarheid is, maar we mogen allemaal delen waar je in gelooft of niet? Ik vind dat jij nogal fel aanvalt, terwijl ik gewoon rustig mijn visie deel.

pauline antwoordt op 29 december 2013 om 19:10:

bedankt voor je antwoord, ik vind het mooi dat je comment geen ‘leeg feit’ is, maar dat je ook echt volgens je overtuiging handelt op kerst :) en ik vind trouwens niet dat je iets opdringt ;)

Sanne antwoordt op 29 december 2013 om 21:46:

Ik ga juist uit van de gebruiken van de Germanen. Ik geloof namelijk dat kerst door de kerk op de ‘heidense’ dagen geplaatst is (net als vruchtbaarheidsfeest met pasen enzovoort). Ik ga juist uit van het Joelfeest. Boom versieren met lichten, kaarsen aan, samenzijn met familie en vrienden en gezellig drinken en eten. Het ligt er net aan waar je in gelooft. Dus omdat ik niet in jezus geloof, vier ik deze periode wel. Dat het joelfeest overlappende dagen heeft met kerst is voor mij de conclusie dat het niet alleen ‘dankzij’ jezus is. Dat is een gedachte, geen waarheid

Cindy antwoordt op 30 december 2013 om 16:55:

Ik wilde mij er eigenlijk niet mee bemoeien, maar doe het toch wel even. Omdat ik mij hier eigenlijk over verbaas, ik dacht dat het volgende vrij algemeen bekend was, ook onder christenen.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Jezus op 25 december geboren is. De bijbel geeft sowieso geen dag aan als zijn geboortedag, sterker nog er wordt niet eens een maand genoemd. Verder is het op basis van de omstandigheden rond zijn geboorte simpelweg onlogisch dat deze überhaupt in de winter plaatsvond (zoals de herders in het veld, in de winter zijn ze zelden op het veld met hun dieren).

Meer geaccepteerd en beter onderbouwd is dat zijn geboorte eind september was.
Omdat er geen echte datum bekend was, was de Romeinse katholieke kerk vrij om een datum te kiezen. En dit hebben ze dan ook gedaan, inderdaad ter vervanging van een ‘heidens’ feest. Omdat ze graag van zulke feesten af wilden, maar ook omdat dit makkelijker te ‘accepteren’ was voor het volk omdat ze een feest behielden op die dag en ze zo niet al teveel tegen de kerk in het harnas te jagen. Het is goed mogelijk dat zonder de aanpassingen van de kerk we inmiddels helemaal niets meer zouden vieren op die dag, maar hoe dan ook is de oorsprong van de viering niet te danken/wijten aan de geboorte van Jezus.

[Beantwoorden]


Door Carien op 29 december 2013 11:31

Mooi filmpje met leuke cadeaus! En mooi dat je het verhaal van je oma deelde.

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 29 december 2013 11:58

Leuke cadeautjes heb je gehad, en heel mooi hoe je het verhaal van je oma kan verwoorden.
Ik vind het totaal niet naief, ik was altijd dol op mijn opa en heb altijd gedacht dat hij er altijd zou zijn, totdat hij een hersenbloeding kreeg. Wat ik vooral heel moeilijk vond hij lag bij mij op de afdeling (ik wekte destijds op de neurologie/neurochirurgie) Hij is overleden op de afdeling en de rest van de tijd kon ik de kamer niet in ookal lagen er andere patiënten. Ik kom nu woorden tekort, maar je bent geweldig vera. Een mooi voorbeeld voor ons allen.

Ps. neem negatieve comments niet persoonlijk, ik vind het bizar hoe sommige mensen soms reageren.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 13:21:

Allemachtig, wat lijkt me dat heftig en lastig. Ik hoop dat je hulp hebt gekregen en dat je weer goed en fijn aan het werk kunt <3

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 29 december 2013 12:00

Wat naar van je oma :( Je hebt wel leuke cadeaus gekregen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 december 2013 12:03

update van je leuke huisje please! <3

xoxo

[Beantwoorden]


Door Marloes op 29 december 2013 12:06

Wat naar van je oma. Hopelijk kan je nog heel lang van haar genieten!

[Beantwoorden]


Door pamela op 29 december 2013 12:10

leuke cadeau’s!

[Beantwoorden]


Door Mirandao op 29 december 2013 12:11

Wat een leuke cadeau’s. Wat knap dat je zo open bent over je oma.

[Beantwoorden]

OnlineBeautyMagazine antwoordt op 29 december 2013 om 12:14:

Leuke cadeaus en wat een mooie video!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 29 december 2013 12:19

superleuke cadeautjes!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 29 december 2013 12:57

Erg mooi om te zien dat je hier over kunt praten en hoe jij je erbij voelt. Ik kreeg wel even kippenvel hoor. Je hebt trouwens super leuke kados gekregen zeg! Ik heb deze kerst de golden glossybox, de clearasonic en de alien parfum van terry mugler alien gekregen, super blij mee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 13:20:

Oeeh, Alien! Lekker!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 december 2013 13:03

Wat dapper dat je je verhaal hebt durven vertellen over je oma! Ik herken je angststoornis, ik heb het zelf ook gekregen na een trauma en loop nu bij een psycholoog. Ergens weet je natuurlijk altijd wel dat je niet de enige bent, maar dit is toch een soort bevestiging ^^)

[Beantwoorden]


Door Hanna op 29 december 2013 13:07

Wat mooi dat je zo open durft te zijn in je blogs. Knap vind ik dat. Ook mooie cadeautjes trouwens ;)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 29 december 2013 13:10

Leuke cadeau’s heb je gekregen! Wees maar zuinig op armbandje, als je oma er straks niet meer is word het je vast nog dierbaarder.

PS. update lijkt me leuk! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 13:20:

Ga ik zeker doen :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 december 2013 13:11

Leuke cadeautjes heb je gekregen!

[Beantwoorden]


Door Sara op 29 december 2013 13:16

Wat een leuke cadeaus, ik vind jou video’s altijd zo leuk en speciaal.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2013 om 13:20:

Dankjewel Sara!

[Beantwoorden]


Door Summer op 29 december 2013 13:39

Ah wat lief van je oma! Mooi om te weten dat dit bandje een betekenis heeft voor jou! Ik hoop dat nu alles goed gaat met haar.

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 december 2013 13:47

Wat een mooie cadeautjes heb je gehad! Je armbandje wat je van je opa en oma hebt gekregen is echt heel mooi. Wat een heftig verhaal van je oma, hopelijk gaat het snel weer goed met haar.

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 december 2013 14:16

Wat een leuke dingen heb je gekregen voor in huis! Mooi armbandje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 december 2013 14:23

Leuke cadeautje. Ik heb het parfum van Katy Perry gekregen van mijn ouders.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 december 2013 14:26

He Vera!

Wat een leuke cadeautjes! Ik zie liever geen update van je huis, ik wacht liever tot het helemaal perfect en af is !
En wat schrikken van je oma, maar ik heb echt respect voor je.

Liefs

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 december 2013 14:49

Wow je hebt echt hele toffe cadeaus gekregen!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 29 december 2013 14:51

Fijn dat je een mooie kerst hebt gehad! :love:

[Beantwoorden]


Door Elke op 29 december 2013 14:54

Leuke cadeautjes heb je gekregen!
En respect voor jouw dat je dat verhaal vertelde van je oma!
Ik herken mijn ook wel in het verhaal want ik heb ook geen goede band met mijn oma aangezien ze mijn humor ook niet snapt en er niet tegen kan dat ik direct alles zeg wat ik denk.

En daarom vind ik het van jouw echt knap dat je dat zegt, meid!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 29 december 2013 14:59

Wat ben je goed verwend! Die badjas past helemaal bij jou :D
Ik vind die gekleurde messen superleuk, handig ook met zo’n houder.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 december 2013 15:03

Wat zijn die gekleurde messen gaaf zeg! Die wil ik later ook haha, lijkt me heel handig en is ook nog eens lekker vrolijk! Die oorbellen en badjas zijn ook zo leuk! :D Wat heftig zeg wat er met je oma is gebeurd en dat je er zo open over praat vind ik heel goed van je! Lijkt me ook heel heftig om mee te maken en als je dan die armband ziet denk je er toch wel een beetje aan. Het is wel echt een heel mooi armbandje trouwens! Ik hoop dat je oma straks zichzelf wel weer wat beterder voelt en dat het weer wat beterder gaat

[Beantwoorden]


Door Renée op 29 december 2013 15:06

Wat een bijzonder verhaal van je oma en het cadeau. Erg waardevol.. Ik zit deze kerst met mijn vriend in Suriname en hoewel we afgesproken hadden geen cadeautjes te doen, kreeg ik als verrassing hele mooie gouden oorbelltjes in de vorm van een hartje met in het midden een diamant. Supermooi!

Alvast een gelukkig nieuwjaar Vera! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:38:

Wat lief! En Suriname… Heerlijk! Ik hoop dat je het er fijn hebt gehad. Gelukkig 2014!

[Beantwoorden]


Door Melissa093 op 29 december 2013 15:13

Ik kan je de Knorr Wereldgerechten aanraden :)
Zeker als het nog niet altijd zo wil lukken met koken in de keuken, is dat een goed begin.
Het is heel makkelijk, je koopt zo’n pak, kijkt op het pak wat je er allemaal nog bij moet doen, en op de achterkant van het pak staat precies wat je moet doen om het te laten slagen. Echt heel makkelijk. Ik hoop dat je het een keer probeert hihi.
En nog gezonde dingen ook.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:38:

Alleen dat is voor 4 personen :-( Dan houd ik zoveel over!

[Beantwoorden]


Door sandra op 29 december 2013 15:30

Lieve vera,

Wat een ontzettend mooi filmpje en prachtig dat je zo open bent en je verhaal durft te vertellen.
Ook dat van je oma, ik denk dat ondanks dat je elkaar niet goed begrijpt, dat je elkaar toch ook niet kan missen.
Ik weet niet hoe het nu met haar is, maar wens haar veel beterschap als het slecht met haar gaat.
Je doet het echt super, je bent een vrolijke, spontane maar ook heel eerlijke meid en dat vind ik zo mooi aan jou. Verlies deze eigenschappen nooit en ga zo door!

Xxx <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:39:

Dankjewel Sandra :-) Het gaat gelukkig nu een stuk beter, ze is aan het opknappen.

[Beantwoorden]

sandra antwoordt op 30 december 2013 om 10:57:

Fijn om te horen! (:

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 29 december 2013 15:48

Hey Vera ik vind het echt super goed dat je dit verteld m’n oma heeft acht maanden in het ziekenhuis gelegen waarvan 4 weken op de intensive care en 3 maanden gerevalideerd. In het ziekenhuis zij ze iedere keer dat ze dood wilde en ik beseften pas dat je haar kan verliezen. Nu is ze weer helemaal beter en ze rijd zelfs weer auto.

Xx dirkje (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 december 2013 15:50

Leuke kerstcadeautjes! Vooral je badjas vind ik heel mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Floor op 29 december 2013 16:00

Hele leuke cadeautjes heb je gekregen! Vind je verhaal over je oma heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 29 december 2013 17:02

Je hebt hele leuke cadeautjes gekregen! Echt mooi dat je zo open bent over je oma, en dat je gewoon eerlijk bent! Het is echt een heel mooi armbandje!
Ik zou het heel leuk vinden als je een update gaat doen van je woning! Ik ben benieuwd waar je al die leuke spulletjes hebt neergezet!

[Beantwoorden]


Door esmay op 29 december 2013 17:20

Leuke cadeautjes heb je gekregen zeg :D
Echt naar van je oma zeg.. wel lief van dat armbandje!

[Beantwoorden]


Door Fien op 29 december 2013 17:30

Wat een open, lief filmpje toch weer! Naar wat er met je oma gebeurd is, maar ik zou het armbandje wel koesteren.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 december 2013 17:36

Leuke cadeautjes heb je gekregen! Echt vervelend van je oma, hopelijk gaat het al wat beter. Sterkte!

[Beantwoorden]


Door Inge op 29 december 2013 18:00

wauw.. herkenbaar verhaal over je familie! probeer er nog van te genieten nu ze er nog zijn!
P.S. die wandklok is echt tof! waar is die van? XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:39:

Van het merk Karlsson :-)

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 29 december 2013 18:14

Ik vind het zo bijzonder hoe open je bent op je blog over je leven. Je relatie met je oma, je angsten en een keer dat je ruzie had gehad in de Ikea met je ouders. Je bent de enige blogger die ik volg die zo open is en ik vind dat echt heel dapper! Je hebt natuurlijk een voorbeeldfunctie voor heel veel meiden die je blog bezoeken en op die manier laat je zien dat je ook maar een mens bent en het maakt het echt persoonlijk. Super knap. Ik wens je het allerbeste in het nieuwe jaar en veel sterkte (love)

[Beantwoorden]


Door Mairenn op 29 december 2013 18:23

Heey,
Leuke kerst kado’s! Kerst vind ik de fijnste en gezelligste tijd van je het jaar.
Ik volg je sinds kort en vind het fantastisch. Hoe je praat over dingen en je familie.
Ik wens je heel veel sterkte met je oma en altijd alles komt goed.
Leef vandaag denk niet aan morgen en zeker niet aan gisteren dan is je dag al om.

^^)

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 29 december 2013 18:27

Wat heb je een aantal leuke cadeautjes gekregen! Ik wil je trouwens alvast een heel erg fijn en gelukkig nieuwjaar wensen. Vol liefde, vriendschap en gezondheid. You deserve it!

[Beantwoorden]


Door Lotus op 29 december 2013 18:32

Je hebt echt een leuke armband om je pols waar je horloge om zit waar heb je die gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:40:

Die is van Michael Kors :-)

[Beantwoorden]


Door Nina op 29 december 2013 19:16

Jaa, doe maar een update. En sterkte met je oma ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 december 2013 19:30

Mooi verhaal vera over je oma! Update van je huisje lijkt me leuk!

[Beantwoorden]


Door Lara op 29 december 2013 19:49

Leuke cadeautjes, Vera! Ik snap je gevoel over je oma heel goed. Wij kwamen er vorig jaar achter dat mijn zus (toen 18 jaar) ook een hele grote kans heeft op tia’s/herseninfarcten e.d. en had ze al een aantal keren gehad, gelukkig allemaal goed afgelopen, maar ik snap je inderdaad hoe heftig dat is ja, vooral als je dan zo’n armbandje krijgt als ‘symbool’ als je het zo kan noemen. Ik wens jou en je oma veel sterkte!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:41:

18 jaar, zo jong! Dat moet schrikken zijn geweest. Gelukkig is het goed afgelopen <3

[Beantwoorden]

Lara antwoordt op 30 december 2013 om 19:59:

Buiten dat ze sinds die gebeurtenissen dubbel ziet met haar linkeroog, ze rustig aan moet doen met alcohol en drugs (niet dat ze aan de drugs zit) is het inderdaad goed afgelopen. Dat laatste is eigenlijk alleen maar een voordeel dat ze daar rustiger aan mee moet doen, haha!

[Beantwoorden]


Door Vera op 29 december 2013 20:12

Wat zielig voor je oma en je familie, sterkte daarmee. Je hebt wel hele leuke dingetjes gekregen.

[Beantwoorden]


Door Birte op 29 december 2013 20:53

Wat een leuke cadeautjes… en heel erg veel sterkte voor je oma. De arme stakker!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 29 december 2013 20:55

Leuke cadeautjes! Wat een rot van je oma ): heel veel sterkte lieve Vera!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 29 december 2013 21:03

Hey meis,

Leuke video, en die klok is gaaf!
Wat betreft je oma, ik heb zelf een maand geleden mijn opa verloren. Ook van hem had ik niet zo 1-2-3- gedacht dat hij toch nog onverwacht snel zou overlijden (hij was al lang ziek). En eigenlijk was ik nu pas op de leeftijd waarop je echt graag van je ouders en opa/oma zou willen weten hoe zij vroeger leefden, en hoe zijn op jouw leeftijd waren. Ik kan alleen maar zeggen, geniet van alle tijd die je nog samen hebt, ook al klikt het niet altijd even goed. De kans is voorbij voordat je er erg in hebt. Praat met elkaar en probeer alles te weten te komen wat je graag zou willen weten.

Ik hoop voor je dat ze nog lang bij je mag blijven.
groetjes Lies

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:42:

Dankjewel Lies :-) Ik weet gelukkig wel veel. Hoe ze elkaar ontmoet hebben bijvoorbeeld, waar mijn oma vroeger werkte, haar vriendinnen… Dat heeft ze me jaren geleden al verteld. Maar het is goed dat je het zegt, ik ga het in mijn achterhoofd houden.

[Beantwoorden]


Door Shannon op 29 december 2013 21:08

Leuke cadeautjes! Knap dat je het zo durft te vertellen, heel veel sterkte!
x

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 29 december 2013 21:14

ooooooooh die klok!!! :wow: Waar is die van? (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:42:

Die is van Karlsson :-)

[Beantwoorden]


Door Indy op 29 december 2013 21:21

Hee Vera leuke kado’s en ik raakte ook ontroert ik ben ook bang om m’n familie te verliezen (en de mensen van wie ik hou) ik heb al een opa en een oma verloren op een niet fijne manier en ik vindt het kanp van je dat je dit op het internet zet!! :star:
XXX Indy

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 december 2013 22:18

Leuke cadeaus heb je gekregen! Ik vind je altijd zo open en oprecht in video’s! Nu ook weer. Mooi dat laatste stuk :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 december 2013 22:50

Ik reageer haast nooit, maar wat ben je toch lief!

[Beantwoorden]


Door Zara op 29 december 2013 23:12

Lieve vera,
Ik kijk al een tijdje met veel plezier elke dag op je site maar ik reageer eigenlijk nooit.. Maar na dit filmpje gezien te hebben wou ik toch even zeggen dat ik je zo een onwijs mooi mens vind! Je bent zo puur en oprecht! Ik hoop dat 2014 jou heel veel mooie dingen zal brengen :)
Misschien leuk om even te vertellen; omdat ik jou uit huis shoplogs zó leuk vond ben ik weer wat actiever op zoek gegaan naar een eigen huisje en heb nu een super leuk appartement toegewezen gekregen (in arnhem hihi)
Sterkte met je oma! Xxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 december 2013 om 10:42:

Wat te gek! Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door naroa op 30 december 2013 11:54

ik heb UGG’S gekregen en cadeau bonnen <3 ^^) :yay:

[Beantwoorden]


Door Petra op 30 december 2013 12:15

Wat een verwennerij zeg! Die koperen klok is echt gruwelijk leuk!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 30 december 2013 12:50

Niet te hard voor jezelf zijn hoor, ik vind het knap dat je toch zo liefdevol over je oma praat ondanks de stroeve relatie. En ja, het is inderdaad confronterend zoiets. Als ik teveel over zulke zaken denk kom ik bijna in een permanente existentiële crisis.
Mijn band met mijn oma was niet echt slecht, het is meer dat ik überhaupt niet van een band kan spreken. Klinkt hard, maar ze was meer een buurvrouw die een paar huizen verderop woont dan mijn oma, niet dat ze in dezelfde straat woonde. Het heeft er gewoon nooit ingezeten, kan ook niet oprecht zeggen dat ik haar mis nu ze een aantal jaar weg is. Toch wel jammer, want achteraf denk ik dat het wel had gekund. Zo kreeg iedereen na haar overlijden een stuk uit haar Swarovski collectie waarvan zij had bepaald wat voor wie was en waarom. Ik kreeg de zwaan, omdat ze vond dat ik opgegroeid was tot een mooie, slimme, jonge vrouw. Ik had het graag uit haar mond gehoord, maar helaas.

Met mijn opa (niet haar man) had ik veel meer, die mis ik wel. Mijn andere oma en opa heb ik nooit echt gekend, ik was nog geen 1 (mijn eerste woordje was wel oma, refererend aan haar) toen mijn oma overleed die volgens iedereen een hele leuke oma was en ik denk 3 toen mijn opa overleed.
Wel goed dat je er zo over open bent denk ik! En trouwens, winkelen in Wageningen? Ik woon hier maar kan mij eigenlijk niet echt vermaken met de winkels hier. ;) Dan wonen ze vast in een klein dorpje. Als stad op zich vind ik het wel leuk hier hoor.

Zo, weer een heel boekwerk. Even pochen nog en positief afsluiten, ik heb een kenwood kmix gekregen voor kerst (hij is ook voor mijn vriend) zo awesome! Ik laat hem alleen nog even ingepakt staan, want over anderhalve maand ga ik (weer) verhuizen. Dit maal ga ik samenwonen, spannend maar ook veel zin in. :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 december 2013 13:00

Je kan maar beter zo veel mogelijk bij je familie zijn, OOK als ze WEL gezond zijn!
Mijn vader (ik ben 19) is onverwacht (kerngezond) op 54-jarige leeftijd op zijn werk overleden (11-11-13), zit nog een heel naar verhaal omheen met dat we hem moesten vinden, maar heb er besef van dat je gezin dichtbij je moet houden, het kan in een klap voorbij zijn. Wij hebben om die reden dit jaar dan ook niet echt de feestdagen gevierd.. W

[Beantwoorden]


Door Savannah op 30 december 2013 13:17

Wat een leuke cadeau’s ik heb zelf ook heel veel gehad voor mijn uitzet. Zo leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Marion op 30 december 2013 13:38

Wauw wat een mooi filmpje. Vind het erg knap hoe je het verteld van je oma. Je verteld het op een erg warme en mooie manier. Vind het erg knap dat je zo iets persoonlijks verteld en erg knap dat je deze kant ook durft te laten zien.

[Beantwoorden]


Door Jhemyla op 30 december 2013 14:52

Jeetje ik kreeg gewoon tranen in mn ogen, wat heftig! Echt een prachtig armbandje. Ik moet er niet aan denken om mn oma en oma/opa te verliezen.

[Beantwoorden]


Door Amy op 30 december 2013 18:42

Je hebt hele leuke cadeaus gekregen! Ook mooi hoe je je verhaal verteld, duidelijk te zien dat het niet makkelijk was, maar heel knap!

En ik moet je even een complimentje geven, want ik vond je make-up echt prachtig zitten. Dus bij deze!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 30 december 2013 21:42

Wauw Vera!! Ik kan maar 1 ding zeggen: RESPECT :!:
Dat je jezelf zo bloot durft te geven op camera, op het wereld huge internet!

Kijk lieve mensen, en daarom is Vera Vera!! <3

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Marrinda op 30 december 2013 22:20

hele mooie video! en ik vind het heel knap dat je heel veel “prive” in je blog laat zien. heel knap

[Beantwoorden]


Door Esra op 30 december 2013 22:50

Heey Vera,

Ik vind jou blog echt super leuk!
Wat heftig van je Oma,heel veel sterkte en kracht toegewenst,voor jou en je Familie.

Groetjes,Esra. ^^)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 31 december 2013 09:37

Op Groupon is het hele messenset van Swiss Hufeisen vandaag in de aanbieding!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 december 2013 17:18

Haha zo grappig eigenlijk dat messen ook leuk kunnen zijn. Doe wel voorzichtig! Superleuk het klokje! Mooi verhaal achter het armbandje, het steentje is ook mooi.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 31 december 2013 19:29

heee! Wat zie je er leuk uit op deze video!!! iets anders gedaan met je make up? Supper leuke cadeautjes ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 januari 2014 17:41

Hoi Vers <3
Wow , je hebt echt super leuke cadeaus gekregen!
Vooral die pip badjas :love: awh ,mooi verhaal van dat armbandje ook ! Grappig, ik woon ook niet Wageningen ;-) xxx

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 1 januari 2014 om 17:42:

*Vera ,
Sorry haha

[Beantwoorden]


Door lisa op 1 januari 2014 19:44

ach lieve vera, ik wou je zo graag knuffelen toen je over je oma vertelde! verder heel erg mooie geschenkjes!

[Beantwoorden]


Door saskia op 3 januari 2014 09:35

poeh dit is de eerste keer dat ik tranen heb in mn ogen van je blog!!
ik ken je angst om mensen te verliezen als geen ander. maar ook het kinderlijke (klinkt raar maar dat is zo) idee dat de mensen van wie je houd er altijd zullen zijn. helaas ben ik vaak met mn neus op de feiten gedrukt mijn beide vaders (stief en echte) kregen kanker, mijn moeder een beroerte toen ik zwanger was van mn zoontje (in het begin) mijn oma overleed bijna voor mn trouwen maar was er alsnog en kreeg toen ook een mooie zilveren armband die van haar was geweest (ala budha to budha) die nu zoveel voor me betekend.
toen ik zwanger was van mn zoontje was mn opa zo trots dat hij een achterkleinzoon kreeg (ik had al een dochter) en hij was al ziek maar hij zou makelijk de geboorte van mn zoontje halen. ik kreeg een mooie ring en ketting van hem. maar toen ik 35 weken zwanger was overleed hij. ik kon afscheid van hem nemen, en hij keek naar mn buik en daarna naar mij en ik zag de pijn op zn gezicht. ik wilde met alle geweld zingen op zijn begrafenis, dat heeft hij me altijd gevraagd en hoog zwanger of niet ik heb gezongen, een speciaal lied voor opa. het was het moeilijkst wat ik ooit heb gedaan.
ik mis hem nog elke dag! mijn oma is afgelopen jaar overleden. nog steeds heb ik de angst om mensen te verliezen. (met kinderen komt daar nog een angst bij!!) maar 1 ding weet ik wel, ik heb geleerd de mensen om mij heen niet als vanzelfsprekend te beschouwen!! ik ga nooit weg zonder ik hou van jou gezegd te hebben.
mooi vera dat je jouw verhaal hebt gedeeld!! koester het armbandje!! zij heeft het uitgekozen speciaal voor jou!! geniet zoveel mogelijk van haar!! ze is er niet voor altijd maar zo is ook weer het leven!! dat jullie verschillend zijn kan idd lastig zijn. maar glimlach erom als jullie een meningsverschil hebben. zo is oma!
bij mijn oma was het glas altijd half leeg, dan gaf ik haar een zoen en zij ik komt goed oma!!
je hebt leuke dingen gehad voor kerst!! geniet er nog lekker van na, in je badjas op de bank na een lush bad in een mooi glas lekker drinken kijkend naar drake op tv!! ;-)
gelukkig nieuwjaar toegewenst met veel geluk en gezondheid!! en natuurlijk succes voor je blog, persoonlijke vooruitgang en grote stappen vooruit!!!
think believe achieve!!! the sky is the limit!!!
liefs saskia

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 januari 2014 12:00

Een heftig verhaal over je oma. Je raakte me echt!
En heel graag een update van je woning! Ik ben super benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 januari 2014 21:41

Wat fijn dat je zo’n heerlijk Kerstfeest hebt gehad, ondanks het vervelende voorval met je oma, Vera! Ik hoop dat ze inmiddels weer enigszins op de been is en ook zij heeft kunnen genieten van jullie bezoek, want hoe verschillend jullie ook zijn, ik weet zeker dat je het feit dat je er was en ze je dit bijzondere cadeautje kon geven op prijs stelde! <3

[Beantwoorden]