Twitter Question #146

TQ_146_01

Het weer wordt kouder en de lucht kleurt steeds donkerder. Je bent inmiddels toe aan zak kruidnoten nummer 3, en je twijfelt of je dit jaar een echte, of neppe kerstboom moet nemen (ik maak me vooral zorgen hoe ik die kerstboom zonder al teveel dennen-uitval vanaf de Albert Heijn, de lift en zo ook mijn woning in krijg). De truien liggen klaar, de sjaals hangen aan de kapstok. We mogen weer! Wat is jouw favoriete kledingstuk voor het najaar?

TQ_146_02

Ik zeg het misschien heel vrolijk, maar de herfst en winter zijn niet mijn favoriete seizoenen als het op kleding aankomt. Ik houd van kleding, van laagjes, jasjes en tops, maar niet van kriebeltruien in donkere kleuren. Ik doe elk jaar mijn best er leuk uit te zien terwijl ik door de herfstbladeren loop of mijn tweede kop chocomelk drink, maar feit is dat ik somber word van al het grijs, donkergroen en donkerblauw in de winkels.

Mijn okergele sjaal, die ik onlangs kocht bij Monki maakt me dan ook heel blij. Ik vind okergeel een prachtige kleur en bovendien past het perfect bij de herfst, rode lipstick en het leren jasje wat ik enige tijd geleden bij Mango kocht en waar ik nu zo’n beetje in leef. Wanneer het echt koud wordt hoop ik een mooie wollen trenchcoat te hebben gevonden, maar voor nu is het leren jasje mijn favoriet.

Net als mijn Nikes, in alle kleuren en/of glitters. Ik draag ze onder broeken in het donkerblauw, paars, bordeaux of groen. Daarboven een lekkere trui. Grijs of creme. Geen hele vrolijke kleuren, maar met leuke gympen, de okergele sjaal, rode lipstick, en natuurlijk de nodige sieraden erbij, denk ik dat ik dit najaar heel goed door zal komen.

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor het najaar?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 16 november 2013 | 118 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Summer op 16 november 2013 15:01

Dikke, wollen vesten, sweaters en sjaals! En laten we pantoffels ook maar even meerekenen. ;)

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 november 2013 15:02

Leuk om te lezen! Ik draag zelf graag een warme trui met een spijkerbroek, lekker simpel dus! ;-)

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 16 november 2013 om 21:28:

Hihi ik zie jouw reactie heel vaak op de 3de plek enzo :P waarom sta je zo vroeg op? (Vraag ik uit nieuwsgierigheid hoor) :)
xx

[Beantwoorden]

Amanda antwoordt op 17 november 2013 om 14:01:

Ze heeft pas om 15.00 uur de reactie geschreven dus dat is niet echt vroeg hihihi :p

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 18 november 2013 om 20:03:

Hihi ja weet ik maar op beautygloss reageert ze soms al om 6:00 in de ochtend :)
niet dat dat erg is ofzo hoor :)


Door eline op 16 november 2013 15:02

Aaaah, ik sta er tussen, wat leuk!! Ik vind dit altijd zo’n leuke en originele rubriek!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 16 november 2013 15:02

Ik kan niet zonder mijn Uggs! Ze zijn totaal niet charmant, maar ze zitten zo lekker…

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 18 november 2013 om 20:04:

jaa zo lekker warm! alleen jammer dat ze niet zo goed tegen regen kunnen

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 16 november 2013 15:04

Laarzen! Als shoe-addict, kan ik eindelijk al m’n fijne laarzen weer aan! (love)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 16 november 2013 15:07

mijn Rendier kerstmuts van de primark, no shame! :cool:

[Beantwoorden]

Luana antwoordt op 17 november 2013 om 11:44:

Hahaa geweldig!

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 november 2013 15:11

Mijn favoriete kledingstuk is een sweater/trui!

[Beantwoorden]


Door Martina op 16 november 2013 15:13

Ik ben echt gek op truien, laagjes laagjes en laagjes :)

[Beantwoorden]


Door emma op 16 november 2013 15:19

For sure mijn mooie patchwork hippie jas die ik in Londen heb gekocht. Echt, lekkere fleecevoering, mooie kleuren en een grote capuchon (iets wat al mijn voorgaande herfst/winterjassen niet hadden).

[Beantwoorden]


Door Lys op 16 november 2013 15:24

Mijn kleerkast loopt over van de truien :-P

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 16 november 2013 15:28

Een heerlijke warme trui die niet kriebelt ;-)

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 16 november 2013 15:29

mijn winter jas met echt bont! hij is zo lekker warm en fashionable !
en natuurlijk ook mijn sweater van Chanel !
en uilen muts van six

xxxx

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 16 november 2013 om 19:28:

:eww: bont! :wtf:
Wat ben jij voor een mens. Je zou zeker ook graag hebben dat jouw velletje aan een jas word gehangen? :eww: koop dan ook geen bont. Je wil niet weten hoe die dieren worden gemarteld en geslagen en opgesloten.
Ik zag een keer een filmpje over hoe ze de vossen slachten voor het bont. Nou het moest zo goedkoop mogelijk dus sloegen ze ze maar dood met een knuppel in plaats van ze gevoelloos af te maken. En nee, totaal niet fashionable. Je wordt gezien als een dierenbeul dat is het enige, al heb jij het dier zelf niet afgemaakt, je werkt er wel aan mee door geld eraan te besteden. Waarom geen nep bont?
Getver dat er nog zoveel mensen zijn met bont. Blegh

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 16 november 2013 om 20:10:

Ik snap niet dat mensen zo’n drama maken van het dragen van bont. Ik vraag me dan af of jij ook geen leer draagt, want dat komt op hetzelfde principe neer… ik wil niet zeggen dat ik daarmee goedkeur hoe dieren worden behandeld, maar er zijn heel veel mensen die erg hypocriet zijn. Anyway dat dieren doodgeknuppeld worden, omdat het zo goedkoop moet, lijkt mij niet waar. Doodknuppelen is arbeidsintensief werk en daarom niet efficient werk omdat arbeid meer geld kost dan materiaal.
Nogmaals, ik heb niks tegen je mening, maar wel wat tegen mensen die de mening van anderen slaafs volgen zonder zelf op onderzoek uit te gaan.

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 16 november 2013 om 20:11:

Trouwens, misschien heb je zelf wel veel onderzoek gedaan, hoor. In dat geval heb ik niks gezegd!

Carlijn antwoordt op 16 november 2013 om 21:27:

Dat het sommige mensen hypocriet zijn betekent niet dat bont dragen niet erg is! Ja, ik maak er wél een drama van, ik vraag me af of jij ooit hebt gezien hoe bont wordt verkregen. En die dieren worden inderdaad niet doodgeknuppeld omdat dat het goedkoper maakt, maar dat maakt het niet minder gruwelijk! In China worden konijnen LEVEND gevild.
Ik hou er niet van om een drama te maken op internet, maar over bont moest ik echt even wat zeggen, verschrikkelijk vind ik het!

Maxime antwoordt op 16 november 2013 om 21:30:

Dat doodknuppelen is wel waar, dat was op tv te zien in een documentaire. Je moet niet zo maar dingen zeggen die niet waar zijn.

Maxime antwoordt op 16 november 2013 om 21:35:

Hoe weet jij hoe hard ze kunnen slaan? Misschien is het in arme landen waar dat gebeurd? Er zijn genoeg mensen die écht geld nodig hebben en die dat dan doen hoor. En het was in een documentaire! Op Nederland 1 of 2 (weet ik niet meer) en dat zijn geen onzin zenders.

Anna antwoordt op 17 november 2013 om 10:55:

‘Anyway dat dieren doodgeknuppeld worden, omdat het zo goedkoop moet, lijkt mij niet waar. Doodknuppelen is arbeidsintensief werk en daarom niet efficient werk omdat arbeid meer geld kost dan materiaal.’

Als je dit zegt, moet je zelf misschien ook eens op onderzoek uitgaan wat betreft het verkrijgen van bont, in plaats van je economieles te citeren… Dat doodknuppelen/doodslaan van dieren is het ergste wat ik in mijn hele leven heb gezien (zelfs al was het een filmpje).

Maxime antwoordt op 16 november 2013 om 21:36:

Maar euh Vera, dit zijn gewoon een soort van meninggesprekken hoor! Geen ruzie :) dus ik hoop niet dat je dit gesprek/meningsverschil verkeerd opvat.
xxx

[Beantwoorden]

Amanda antwoordt op 17 november 2013 om 14:06:

Agjoh je hebt zeker zelf ook geen uggs ofso is ook een beest whatever dat iemand bond draagt ik draag het ook geen hele bondjas maar heb een randje bond op mijn jas mensen eten het dier ook moet het vel maar weggegooid worden dan das pas nutteloos en ja het gebeurt maar moet je misschien beter kijken en hier in nederland zijn er echt wel eisen aan gestelt om bont verkoop hoor is het niet legaal geggaan komt het het land niet binnen…

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 18 november 2013 om 19:53:

ik heb wel uggs euuhh

Anna antwoordt op 30 november 2013 om 17:44:

De vacht van dieren die geslacht worden voor de bio-industrie (vlees) wordt niet gebruikt voor bontranden. En trouwens, heb je het gelezen/gezien van het angorawol? Die wol wordt ook gewoon verkocht bij de H&M hier in Nederland terwijl het in Nederland illegaal is konijnen levend te villen. In China is dat wel legaal, dus het mag hier ook naar binnen. Reageer alsjeblieft niet als je niet eens zeker weet dat het waar is wat je zegt :nod:

Carlijn antwoordt op 16 november 2013 om 21:22:

Bah, bont, ik heb een hekel aan mensen die bont dragen.
Jij zou eens een documentaire moeten zien over hoe ze aan dat bont komen… Denk niet dat je het dan ooit nog draagt.

[Beantwoorden]

Maxime antwoordt op 16 november 2013 om 21:31:

Ik moest gewoon letterlijk huilen toen ik dat allemaal zag op tv en filmpjes van Youtube. Bleggh zielig! Dat er mensen zijn die daar aan mee willen werken!

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 17 november 2013 om 09:49:

Bont is inderdaad comfortabel. Niet zonder problemen natuurlijk, er zitten hele foute praktijken tussen, maar niet per se fouter dan vissen op het droge laten sterven, kuikens lezen en vervolgens de shredder in gooien als ze geen eieren kunnen produceren, halal slachtingen, een te laag jachtquotum waardoor dieren van de honger sterven en doorgefokte hondenrassen die nog geen twee kilometer kunnen lopen en niet normaal kunnen ademen omdat mensen die mooi vinden.

Nepbont is ook geen alternatief. Het is plastic, je zweet je er rot in, het isbehoorlijk scary in geval van brand en het ziet er bovendien niet uit. Bovendien is het natuurlijk best vreemd om als je tegen bont bent nepbont wel ok te vinden. Want dan zeg je eigenlijk dat mooi belangrijker is dan zowel de ethische aspecten als de praktische gebruiksvoordelen die bontdragers aandragen.

anyway, ik vind dat mensen die weloverwogen bont dragen geen onmensen zijn. Zelf zou ik het bij vintage houden, maar ieder zijn keus.

Los daarvan is mijn favoriete item een dekentje op de bank en voor overdag een zelfgehaakte sjaal. Lekker in wegkruipen!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 17 november 2013 om 10:32:

Daar ben ik het wel mee eens eigenlijk.. Het is absoluut vreselijk hoe bont verkregen wordt, maar ooit gezien hoe een koe naar een slachthuis wordt gebracht en daar wordt afgemaakt? Dat gaat vaak ook allemaal niet zo als veel mensen denken hoor. Ik vind het een beetje onzinnig om keihard je mening te uit over hoe verschrikkelijk bontdragers zijn, maar die zelfde avond bijvoorbeeld wel een lekker biefstukje eten.
Zelf draag ik geen bont, de manier hoe zo’n dier wordt afgeslacht is wel wat erger dan hoe een koe in Nederland geslacht wordt, ik zal er alleen geen gigantisch punt van maken als mensen besluiten wel bont te dragen.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 17 november 2013 om 11:16:

Ik heb ook een jas met echt bont, en ik denk altijd maar zo: Het dier is toch al afgeslacht nu dus maakt het ook niks meer uit wie het koopt. Klinkt misschien hard maar het is wel de waarheid.

[Beantwoorden]

Carlijn antwoordt op 17 november 2013 om 11:43:

Ja, maar als je het om die reden koopt hou je het wel in stand. Want als niemand meer bont koopt, wordt het uiteindelijk ook niet meer gemaakt…

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 17 november 2013 om 20:26:

Ik ben zelf sinds mijn 8e vegetariër en vind het argument ”het dier is toch al afgeslacht dus nu maakt het niet meer uit” wel een beetje makkelijk. Als mensen die jassen niet zouden kopen, zouden andere mensen die dieren niet doodknuppelen/afslachten. Ik merk in mijn eigen omgeving dat er genoeg mensen zijn die bont dragen en vervolgens flippen als ze zien hoe een kip de nek om wordt gedraaid, best wel hypocriet als je het mij vraagt.

Ik heb niks tegen mensen die vlees eten en bont dragen, als dat hun eigen goed overwogen keuze is. Waar ik dus echt niet tegen kan, is mensen die vlees eten of bont dragen zonder dat ze enig idee hebben waar het vandaan komt. Mensen vragen me heel vaak waarom ik vegetariër ben (zielig voor dieren/slecht voor milieu/wereld voeselprobleem/groeihormonen), zonder dat ze zichzelf ooit af hebben gevraagd waarom zij eigenlijk vlees eten. Ik vind het helemaal prima als mensen vlees eten of bont dragen, ik vind het alleen jammer als mensen mij veroordelen omdat ik vegetariër ben.

Als ik moet koken maak ik ook gewoon een biefstukje voor mn ouders (die eten wel vlees), en ik vind het ook extreem vermoeiend als mensen hun overtuigingen aan mij opdringen, dus ik ga mensen echt niet lastigvallen met preken over waarom iedereen vegetariër moet worden. Ik doe het voor mezelf, zodat ík me niet schuldig hoef te voelen over bio industrie e.d. Zo zie ik het ook met bont dragen, als je het draagt vind ik wel dat je mede verantwoordelijk bent voor de behandeling van die dieren, je kunt niet puuur op de fabrikant afschuiven.

Zooo dit is volgens mij ,mijn langste comment ooit hier :O Moral of the story, ga lekker je eigen gang mensen, maar denk gewoon een (klein)beetje na voordat je iets koopt ^__^

[Beantwoorden]

Maartje antwoordt op 18 november 2013 om 01:23:

Ik heb niks tegen het dragen van bont en ben he totaal eens met de argumenten tegen het gebruiken van bont. Maar ik vind het niet nodig dat dit zo afgereageerd word op de dragers van bont, je kunt beter naar de oorzaak kijken: de echte boosdoeners. Dit zijn namelijk degenen die de dieren daadwerkelijk “neer knuppelen”. We moetentrouwens ook niet vergeten dat de meeste documentaires tegenwoordig alleen maar voor densatie gemaakt zijn! Ik weet niet of het waar is, dat zou namelijk best kunnen (je weet het maar nooit). Maar als we het bont-probleem willen oplossen, dan zitten w op de verkeerde site en moeten we het bij de wortels aanpakken, niet al onze argumenten naar een bontdrager gooien:).

Nogmaals, ik ben het echt met jullie eens, dus dit is ook niet bedoelt als “haat”!

ps. weer een leuk artikel hoor vera :)

Nina antwoordt op 18 november 2013 om 19:51:

wow ik ben begonnen met deze reactie maar wist niet dat het zo uit de hand zou lopen :S
sorry Vera als je dit irrtant vind deze reacties op je blog, maar het is maar een soort van meningsverschil discussie :)

Nina antwoordt op 18 november 2013 om 19:58:

Mee eens mee eens mee eens :)

Anna antwoordt op 30 november 2013 om 17:48:

Dit is dus precies mijn situatie.


Door jasmijn op 16 november 2013 15:31

en mn Uggs!!! love it! (love) (love)

x

[Beantwoorden]


Door Ashley op 16 november 2013 15:33

Wa tleuk :D mijn favoriete kledingstuk is gewoon een comfy trui :D

[Beantwoorden]


Door nikki op 16 november 2013 15:38

Een heerlijk dik fluffie vestje. Met van dat nepbont van binnen. Zo’n vest die je ook op de bank draagt. Ik draag dan wel eens zon lekker warm gek vest op een spijkerbroek en een hoge hak eronder. Hoe warmer hoe beter!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 november 2013 15:41

Leuke antwoorden en vraag! Mijn favoriete kledingstuk zijn mijn truien, of als ik thuis ben mijn pyjama… :-P

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 16 november 2013 15:48

Mijn favoriet blijft toch wel mijn onesie. :love:

[Beantwoorden]

Chloee antwoordt op 17 november 2013 om 21:02:

I agree!!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 16 november 2013 15:52

Voor de kerst: mijn rode kersttrui, nu mijn sweater maar binnekort krijg ik ook een nieuwe onesie van boohoo.com die ik gister heb besteld dusja :-) :yay:

[Beantwoorden]


Door Fien op 16 november 2013 15:56

CARDIGANS!!! ^^) ^^) ^^) ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 november 2013 16:04

Mijn ONESIE!!!! Ben verliefd op dat ding! (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 november 2013 16:12

Dikke gehaakte truien, en mijn onesie van de primark. Ik zou niet weten wat ik zonder dat ding zou moeten, haha!

[Beantwoorden]


Door Caroline op 16 november 2013 16:12

Mijn joggingsbroek en me honden onesie!!! En die truien met die foute kerst print maar je I <3 it
Xoxox

[Beantwoorden]


Door Cato op 16 november 2013 16:14

hele dikke truien & een enorme sjaal! (love) en als ik thuis kom van een dag school ligt daar altijd mijn onesie trouw op me te wachten

[Beantwoorden]


Door Céline op 16 november 2013 16:27

Grote, lange vesten. Warme truien en natuurlijk lekkere loungewear. :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 november 2013 16:37

Jurkjes en rokjes! Ik heb er zoveel verzameld in het laatste jaar dat ik ze nu maar eens allemaal van mezelf aan moet trekken. Met een paar Desert Boots, Dr. Marten’s, chelsea boots of cut out boots en een dikke panty er onder en een lekker vest, flanellen blouse, trui of blazer erop en het is helemaal kou proof.

[Beantwoorden]


Door Katrien op 16 november 2013 16:39

Lange vesten en natuurlijk mijn dikke warme sokken! Zo lekker om de hele dag warme voetjes te hebben ^^) x

[Beantwoorden]


Door Lieke op 16 november 2013 16:39

– dikke vesten & truien
– lange broeken (joggingsbroek vooral!)
– sloffen & leuke sokken
– laarsjes & sneakers
– leuke jasjes

eigenlijk alles wat ook maar met winter te maken heeft
maar ik houd ook meer van de zomer bij nader inzien ;)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 november 2013 16:40

Mijn muts met een berengezichtje inclusief oortjes. <333 En natuurlijk mijn warme wollen vest van de H&M!

[Beantwoorden]


Door Lisa deelt op 16 november 2013 16:50

Dikke truien en vesten:)

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 november 2013 16:52

Mij primarktruien, een bordeau rode met de tekst ‘HOLY CHIC’ en éentje met een superfluffy vosje, allebei zó lekker warm!
Oh, en ze hebben best veel mo0ie trenchcoats voor de winter bij de New Yorker, misschien vind je daar wat.

[Beantwoorden]


Door Maud op 16 november 2013 16:52

Mijn dikke grijze trui met een mooi model van de Sting, met de Franse tekst: Vivre de Voie! Love it

Xxx maud

[Beantwoorden]


Door Deborah op 16 november 2013 16:59

Mijn nieuwe rode jas! Een Russisch model en o zo heerlijk warm. Ik leef er nu helemaal in en ontvang veel complimenten! Zeker in combinatie met een thermolegging (ook ik dank God daar elke winter voor), oorwarmers en een dikke sjaal heerlijk in de koude winter!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 16 november 2013 17:00

Mijn oversized vest van de H&M!<3

[Beantwoorden]


Door Robin op 16 november 2013 17:06

Een lekkere trui :3

[Beantwoorden]


Door Nena op 16 november 2013 17:12

Truien, zoveel als mogelijk!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 16 november 2013 17:19

Sjaals en pantoffels! En warme truien, maar ik heb nog niet echt leuke kunnen vinden helaas.

[Beantwoorden]


Door Judith op 16 november 2013 17:20

hahahahahhahahahahaha ik dacht heel even dat er stond: ik draag onderbroeken in het donkerblauw, paars, bordeaux of groen. Daarboven een lekkere trui.
ik ga hier even stuk :’)

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 16 november 2013 17:22

Een lekkere dikke en warme sjaal, mijn dr. Martens laarzen en ook mijn electrische deken (die ik stiekem het hele jaar gebruik)…

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 november 2013 17:38

Onesies! Voor in huis dan, daar ga ik niet mee naar buiten hoor!

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 november 2013 17:42

mijn bikerboots :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 november 2013 17:55

Vesten en truien vind ik heerlijk voor de winter, maar een beetje saai om elke dag te dragen. Deze winter breng ik een ode aan mijn nieuwe laarsjes: lage Shabbies met een vachtje van binnen: mijn voeten blijven altijd warm!

[Beantwoorden]


Door Vajen op 16 november 2013 18:03

Ik draag nu vooral shabbies heerlijk warm en toch iets charmanter dan Uggs ;p .Voor de rest is de zwarte blazer ook m’n favoriet in deze tijd.
Xxx Vajen

[Beantwoorden]


Door Jora op 16 november 2013 18:05

Door Ruth op 16 november 2013 18:11

Sjaals en lekkere truien! Alleen moet ik die nog even in gaan slaan voor de echt winter begint :p

[Beantwoorden]


Door Josanne op 16 november 2013 18:15

Heerlijke pantoffels,
warme jurkjes met leggings! <3

[Beantwoorden]


Door Asne op 16 november 2013 18:37

Een funny trui en warme leuke schoenen…..

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 16 november 2013 19:03

Mijn witte fluffy vest! Heerlijk warm en mooi!

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 16 november 2013 19:29

Mijn favoriete kledingstuk voor het najaar is toch wel mijn oversized grijze vest die ik van mijn pa heb overgenomen. Wanneer ik uit school, stage of werk kom, trek ik ‘m toch elke keer aan. Heerlijk groot én warm!

[Beantwoorden]


Door Inger op 16 november 2013 19:29

Een warme trui of een vest met spijkerbroek en all stars (:

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 16 november 2013 19:38

Altijd leuk om te zien welke antwoorden er gegeven worden. Origineel!

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 november 2013 19:41

Een trui die niet vormloos is zodat je figuur nog goed te zien is en dat je het wel lekker warm hebt!

[Beantwoorden]


Door linda op 16 november 2013 20:09

Leuke vraag!
Het moet bij mij sowieso warm zijn deze winter haha ik ben daarok ook onwijs blij met mijn dikke en lange parka!
Hiernaast draag ik heel draag een thermolegging :) mijn uitvinding van deze winter! :yay:

[Beantwoorden]


Door Renate op 16 november 2013 20:29

Mijn favoriete kledingstuk dit najaar is absoluut mijn nieuwe wollige grijze vestje van de Vero Moda – ik draag het elke week wel een keertje en natuurlijk ben ik dol op sjalen, dikke vesten/truien ( wel fashionable moet het zijn! ) en zoals iemand al zei “elektrisch dekentje” i loooooove it!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 16 november 2013 20:31

Mijn heerlijke warme gevoerde vest van de H&M!
Mijn schapie vest noem ik het ook wel heerlijk zacht, fluffy en warm!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 16 november 2013 20:45

Mijn leren jasjes, :)

[Beantwoorden]


Door Angela op 16 november 2013 21:04

Ik heb net een lekkere bordeauxrode trui gekocht bij C&A, ketting erbij en klaar!

[Beantwoorden]


Door Edith op 16 november 2013 21:12

Mijn nieuwe winterlaarzen! (love)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 november 2013 21:18

fake fur coat, en sweaters!!! :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 november 2013 21:26

Leuke vraag! Mijn favoriete kledingstuk voor het najaar is denk ik toch wel mijn bordeaux rode jas, alhoewel ik ook héél blij ben met mijn laarsjes. Ze zijn mooi en lopen heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Maxime op 16 november 2013 21:27

Weet iemand waar je een legging kunt kopen met een beetje zo’n zachte voering aan de binnenkant??? Ik zoek die al heeeeel lang!
PLEASE HELP ME!
xxx

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 16 november 2013 om 22:38:

Bij de Primark en soms zelfs bij Blokker ;)

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 16 november 2013 om 22:55:

De Action! Daar heten ze ‘thermoleggings’. Zijn er in het zwart, maar ook in andere kleuren en met een patroontje. Kost nog niet eens drie euro, geloof ik! :) Daar zijn de meesten echt helemaal fan van. Wel oppassen, want ze vallen klein uit, maar rekken nog wel mee!

[Beantwoorden]

Chloee antwoordt op 17 november 2013 om 21:04:

V&d

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 16 november 2013 21:29

Waar kun je leggings kopen met fleece voering? Kan ik ook wel gebruiken op de fiets naar school :)

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 16 november 2013 om 22:39:

Primark en soms Blokker ;)

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 16 november 2013 om 22:55:

De Action! Zie mijn antwoord op de reactie boven je!

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 17 november 2013 om 09:54:

Hema heeft ze ook altijd. Die vallen ook lekker ruim en hebben een ok pasvorm. Vend kan ook maar die vallen te krap naar mijn zin. Zitten ook vaak draaipijpen in.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 16 november 2013 23:01

Oh girl, at the moment heb ik zo’n warme trui! Kerstboomgroen en zit echt goddelijk. Echt als een baas, tientje ofzo bij de Primark. Dat is nou swag hebben. ;”’)

[Beantwoorden]


Door Marlies op 16 november 2013 23:01

Ik heb een lekker oversize donkergrijs vest van Moscow. Hij is niet superzwaar of dik maar wel heerlijk om nu te dragen.
Op een mooie donkere spijkerbroek met een bordeauxrood t-shirt. Wat grove boots eronder en klaar is keer.

Ik houd van de herfst!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 november 2013 23:14

Mn joggingbroek en joggingsweater!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 16 november 2013 23:32

Ik ben gek op sweaters en hoodies, maar ik heb vandaag mijn ultieme herstkledingstuk ontdekt en dat is mijn nieuwe soort van gebreide hoodie van H&M in een kleur die tussen beige en grijs in zit. Hij is niet heel dik maar wel lekker warm en zó heerlijk relaxed! Het was echt liefde op het eerste gezicht!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 17 november 2013 00:13

Ik ben het eens met de tweet van Kirsten! Doe mij maar een elektrische deken haha xoxo

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 17 november 2013 00:23

Leuke vraag :D
Ik ga gellijk voor mijn Abercrombie&Fitch vest. Warm, cosy en om in weg te kruipen <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 november 2013 10:17

Oeh, ik hou van het najaar! Dan kan ik al mijn mooie winterjurkjes weer aan:D En mijn laarzen!

[Beantwoorden]


Door josephine op 17 november 2013 10:36

Kwam toevallig tegen dat je je kerstboom ook thuis kunt laten bezorgen, hahahaaa
het heet kerstboom
bezorgen
en dan punt com erachter…
En anders koop er een die in een net verpakt zit, of neem een deken of plastic zeil mee om het in te wikkelen, zo heb je minder last van naalden uitval…in de auto.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 17 november 2013 10:42

Ik denk dat ik voor een warme trui ga :)

[Beantwoorden]


Door vera op 17 november 2013 10:44

mijn onesie!! zonder dat ding overleef ik niet :p
zooo lekker warm ’s avonds
xx

[Beantwoorden]


Door Barbara op 17 november 2013 10:56

Amsterdamse kerstboomtip:

Huis in: koop een kerstboom in een net! Bij die kerstboomkraampjes kan je een mooie boom uitzoeken en dan doen ze hem in een net voor je. Heel weinig uitval onderrweg.

Huis uit: boom in laken wikkelen, of in oud hoeslaken stoppen en uit het raam gooien. Wel beneden even netjes opruimen natuurlijk, maar je trappenhuis/lift blijft schoon!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 17 november 2013 11:47

De zwangerschaps trui van mijn moeder :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 17 november 2013 12:17

Heerlijk warme truien en een sjaal! ^^)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 17 november 2013 12:51

Mijn infinity sjaal, die ik al zo’n 5 jaar heb. Hij was heel erg duur, maar dat is ie zeker waard. Kwaliteit is goed, blijft mooi zwart, is lekker warm en ziet er nog eens leuk uit.
Ook mijn onesie ie een favoriet. Niet voor buitenshuis, maar voor thuis is ie ideaal!

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 november 2013 13:10

Mijn favoriete kledingstuk is een zwart/grijze trui van H&M, die zit zo ongelofelijk fijn.

[Beantwoorden]


Door Lytje op 17 november 2013 14:28

100% eens met Kirsten, ik hou van blazers en mijn elektrische deken :D

[Beantwoorden]


Door Maria op 17 november 2013 18:09

Mijn grote bordeaux-rode infinity sjaal!

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 november 2013 19:12

Leuke twitterquestion! Mijn favoriete kledingstuk op dit moment is mijn zwarte leren jasje van de Bershka! <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 november 2013 23:42

Mijn sjaals in alle kleuren van de regenboog! En mijn fluffy/badstof sokken!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 november 2013 12:07

Hee wat leuk dat ik ertussen sta!! ^^)

[Beantwoorden]


Door sissi op 18 november 2013 17:39

mijn timberkands (love) en natuurlijk al mijn warme wollige (ze kriebelen niet :yay: ) truien :yay: ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 november 2013 20:02

WEER EEN LEUKE TWITTER QUESTION VERA! Sorry van dat hele bont verhaal hieronder. Ik gaf eigenlijk gewoon mijn mening, wist van te voren niet dat het zo uit de hand zou lopen :o

[Beantwoorden]


Door Maxime op 18 november 2013 20:05

WEET IEMAND WAAR JE EEN SOORT VAN LANG VEST KAN KOPEN DIE ZWART-WIT IS EN MET EEN AZTEC PRINT EROP? die zoek ik al heeeeeel lang! Help mij!!!
xxx

[Beantwoorden]