Wenkbrauwen bijtekenen met poeder

Ik ben dol op wenkbrauwen. Ik kan gefascineerd kijken naar hoe ze bewegen en ben strontjaloers op vrouwen met van nature mooie brows. Wanneer ik mijn make-up doe, teken ik mijn wenkbrauwen bij met wenkbrauwpoeder. Vandaag laat ik je zien hoe ik dat doe! (ik zeg heel eerlijk dat de perfectionist in mij nog niet helemaal tevreden is, maar we hebben allemaal onze goede en slechte dagen). Hopelijk heb je er wat aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 oktober 2013 | 100 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Martina op 17 oktober 2013 07:04

Ik gebruik elke dag een wenkbrauwpoeder van make up studio om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik vind het effect erg mooi!

[Beantwoorden]

NH-visagie antwoordt op 17 oktober 2013 om 21:58:

Ik gebruik ook al jaren het wenkbrauwpoeder van Make-Up Studio.super mooie koele
kleur en heeeeel zuinig in gebruik. Prima prijs/ kwaliteit / verhouding .

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 17 oktober 2013 07:08

Ik teken mijn wenkbrauwen echt op exact dezelfde manier als jij bij, grappig! Ik zou je dus zo snel geen tips kunnen geven van hoe je je routine kunt ‘verbeteren’. Ik ga meelezen of andere meiden misschien nog fijnere technieken hebben!

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 oktober 2013 07:14

Wat leuk om wat uitgebreider te zien dan in een make-up tutorial! Wat een verschil! Zelf kleur ik mijn wenkbrauwen in met een oogschaduw en ik gebruik nog wat wenkbrauwgel. ;-)

[Beantwoorden]


Door Amel op 17 oktober 2013 07:15

ik vind je make up er heel mooi uitzien in deze video ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:14:

Dankjewel Amel :-)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 17 oktober 2013 07:19

Wat een handig filmpje! Ik vind je wenkbrauwen er echt altijd geweldig uit zien!

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 oktober 2013 07:24

Ik gebruik altijd een potloodje, maar wil nu wel heel erg graag aan de poeder!

[Beantwoorden]


Door Charile op 17 oktober 2013 07:31

Ik gebruik altijd een poeder :)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 17 oktober 2013 07:31

Ik gebruik die van de douglas. Superblij mee!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 oktober 2013 07:34

Erg handig filmpje! Ik gebruik op dit moment een wenkbrauwpotlood van Catrice. Deze is erg fijn jn gebruik, matcht goed met de kleur van mijn wenkbrauwen en blijft de hele dag goed zitten.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 17 oktober 2013 07:36

Je hebt mooie wenkbrauwen! Leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Lexi op 17 oktober 2013 07:42

Jouw wenkbrauwen zijn altijd zo mooi! Leuk om te zien (:

[Beantwoorden]


Door Caro op 17 oktober 2013 07:45

Ik gebruik een mono oogschaduw van Catrice om mijn wenkbrauwen bij te tekenen en krijg er altijd complimentjes over,heel leuk! :-)

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 17 oktober 2013 08:18

Leuk om te zien, ik gebruik gewoon een potloodje.. maar het resultaat hoeft ook maar minimaal te zijn… gelukkig ;)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 17 oktober 2013 08:22

Leuk om te zien! Ik teken mijn wenkbrauwen op bijna dezelfde manier, maar toch hier en daar ook wel wat anders. Zelf gebruik ik ook het liefst poeder en dan met name sexpresso (tja, zo heet ‘ie nou eenmaal) uit het Too Faced Natural Eye Palette. Ik ben er wel wat langer mee bezig dan jij, maar ik denk dat dat komt omdat ik al een stuk minder wenkbrauw heb om mee te beginnen (de haartjes díe ik heb zijn zo goed als doorzichtig :S).

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 17 oktober 2013 08:25

Fijne & duidelijke uitleg in je video. Ik wist niet dat jouw wenkbrauwen zo licht waren ;-) Ik gebruik zelf een wenkbrauwkit van Etos eigen merk. Erg fijn, want hier zitten twee kleuren in.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:15:

Ja, blondine hè :D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 17 oktober 2013 08:27

Heel handig en duidelijk filmpje! Ik vroeg me af of je misschien nog budget aanraders had voor goedkoop wenkbrauwpoeder.
Ik gebruik
Nu het wenkbrauwpotlood can Hema maar heb het gevoel dat het toch nog niet helemaal is wat het moet zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:15:

Ik heb gehoord dat het wenkbrauwpoeder van Essence fijn is, maar ik heb er zelf nog geen ervaring mee.

[Beantwoorden]

Hilde antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:18:

Ik gebruik al best lang de ‘Catrice eyebrow set’ en ben daar erg blij mee :)
Kost ongeveer €4

[Beantwoorden]


Door Summer op 17 oktober 2013 08:34

Handig om dit eens te zien in videovorm!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door charlotte op 17 oktober 2013 08:37

Is het nodig dat de kleur van je wenkbrauw bij je haar past? mijn wenkbrauwen zijn dus van nature donker en ik teken ze ook donker..

[Beantwoorden]

charlotte antwoordt op 17 oktober 2013 om 08:38:

vergeten erbij tevertellen, me haar is blond haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:16:

Als je blond bent klopt het inderdaad dat je wenkbrauwen wat donkerder het mooist zijn. Heb je heel donker haar, dan moeten ze juist weer wat lichter zijn.

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 oktober 2013 08:42

ik gebruik eigenlijk bijna nooit iets voor m’n wenkbrauwen :3 vind ze goed zoals ze zijn ^^

[Beantwoorden]


Door Aranka's Passies op 17 oktober 2013 08:47

Heel mooi! Waar zouden we zijn zonder wenkbrauwpoeder, nietwaar?

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 oktober 2013 08:53

Wat leuk om te zien! Ik gebruik ook altijd wenkbrauwpoeder.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 17 oktober 2013 08:58

Je tekent je wenkbrauwen echt heel mooi in! Vergeleken bij jou doe ik echt maar wat :p Ik gebruik de essence eyebrow kit en inderdaad; het maakt zó’n groot verschil! Ik geloofde dat nooit, tot ik voor de eerste keer mn wenkbrauwen had bijgetekend en nu doe ik t dus iedere dag :p

[Beantwoorden]

Hilde antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:01:

Oeps, foutje! Ik gebruik die van Catrice, niet die van essence!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 17 oktober 2013 09:09

Jouw wenkbrauwen zijn zo mooi geëpileerd en getekend :D Ik teken het bij met HEMA wenkbrauwpotlood, maar ben er nog steeds mee aan het spelen omdat ik nog niet tevreden ben met hoe het eruit ziet ^^”

[Beantwoorden]


Door Nena op 17 oktober 2013 09:10

Fijne video! Ik heb het altijd met een potlood gedaan, maar stapte elke ochtend ontevreden (met m’n wenkbrauwen dan) de deur uit. Sinds kort doe ik het met poeder uit het Naked Basics palet en ik vind het super werken :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2013 om 09:16:

Ontevreden wenkbrauwen :nod:

[Beantwoorden]


Door MIranda op 17 oktober 2013 09:12

Jij hebt zulke mooie wenkbrauwen <3 Ik teken ze ook altijd bij met een wenkbrauw poeder van Hema. Ik gebruik daarbij ook Catrice wenkbrauwgel, eerst deed ik dat erover heen , maar nu vermeng ik het met mijn wenkbrauwpoeder. ( Werkt trouwens erg goed) Ik vind het nog best lastig om mijzelf voor te nemen dat wenkbrauwen 'zusjes zijn en geen tweelingen'. Ik zeg het ook altijd tegen mijzelf, maar toch blijft het lastig.

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 oktober 2013 09:13

Wat staat die ooglook je prachtig, je ogen knallen eruit!

Ik heb altijd problemen met mijn wenkbrauwen, ik ben nooit een keer tevreden haha. Het blijft lastig!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 17 oktober 2013 09:15

Ik gebruik nu een potlood, maar misschien dat ik toch maar eens poeder ga proberen.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 17 oktober 2013 09:16

Leuk om te zien! Ik kan nog steeds niet echt de perfecte wenkbrauwkleur vinden. De kleur die ik gebruik is wat meer bruin, terwijl mijn wenkbrauwen een soort grijze ondertoon hebben.

[Beantwoorden]

NH-visagie antwoordt op 17 oktober 2013 om 21:54:

Make-Up Studio heeft een heel mooi askleurig wenkbrauwpoeder een kleur die bij bijna iedereen super staat, en je doet er superlang mee.

[Beantwoorden]


Door Jitske op 17 oktober 2013 09:18

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 oktober 2013 09:20

Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf al vrij vol. Ik vul de kale plekjes op met Omega van MAC en dat was het dan wel. Ik gebruik potloodjes alleen als ik op vakantie ben, omdat ik dan geen zin heb in en poeder en een kwast meeslepen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 oktober 2013 09:21

Wat een handige video.
Zelf gebruik ik altijd een potlood van rimmel

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 17 oktober 2013 09:31

Ik gebruik nooit wenkbrauwpoeder/potlood omdat mijn wenkbrauwen al vrij vol zijn van zichzelf, maar eigenlijk zou het ze toch wel helemaal ‘af’ maken denk ik.. toch maar eens wat proberen :)

[Beantwoorden]


Door Allissa op 17 oktober 2013 09:37

Nice! Gebruik zelf altijd potlood maar wil over o poeder. Maar this zo pittig!

[Beantwoorden]


Door Franes op 17 oktober 2013 09:53

Ik doe dit eigenlijk nooit, heb van mijzelf al hele donkere wenkbrauwen. Maar wel handig om te zien hoe dit nu eigenlijk werkt!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 17 oktober 2013 10:03

Gelukkig hoef ik mijn wenkbrauwen niet bij te tekenen, anders zou ik nog langer met mijn make-up bezig zijn ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 oktober 2013 10:06

Handig filmpje, zelf gebruik ik ook het liefst een poeder ( wenkbrauw kitje van Catrice) dit vind ik natuurlijker dan een potloodje. Maar dat is maar net wat je zelf het fijnst vind.
In ieder geval wel een fijne duidelijke uitleg Vera.

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 oktober 2013 10:09

Ik gebruik een potloodje om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik heb erg donkere wenkbrauwen is het dan wel handig om poeder te gebruiken? (hopelijk geen domme vraag)

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 oktober 2013 10:30

Je hebt echt prachtige wenkbrauwen; )

[Beantwoorden]


Door MYK op 17 oktober 2013 10:31

Ik doe het altijd met een potloodje, werkt voor mij toch makkelijker :)
Vind ze bij jou nu wel érg donker, maar kwestie van smaak!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 oktober 2013 10:32

Heb het filmpje gisteravond al op youtube gezien! Zelf gebruik ik ook anastasia poeder, super fijn spul!

[Beantwoorden]


Door Mari op 17 oktober 2013 11:01

Hey Vera, super nice video! Little question: have you ever used the Catrice powder kit for eyebrows? Is it any good? Thanks is advance! X

[Beantwoorden]


Door Hilde op 17 oktober 2013 11:14

Wow, ik vind het je prachtig staan!
Zelf hoef ik mijn wenkbrauwen niet bij te tekenen, want heb donkere wenkbrauwen a la Cara delavigne. Te donkere wenkbrauwen zijn ook niet chill hoor haha. :p

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 17 oktober 2013 11:33

Mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 oktober 2013 11:49

Ik gebruik tegenwoordig ook een poeder voor mijn wenkbrauwen. Al wil ik nog wel graag een apart wenkbrauwproduct hiervoor kopen, nu gebruik ik oogschaduw, wat op zich prima is maar ik vind het zo zonde haha!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 17 oktober 2013 12:01

Je wenkbrauwen zijn zo mooi! Evenals de ooglook die je op hebt ^^)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 17 oktober 2013 12:43

Handig filmpje! Ik zei van de week al dat ik mijn brow-routine om wilde gooien, dus dit is wel handig :)

[Beantwoorden]


Door Lys op 17 oktober 2013 12:59

Ik gebruik ook een wenkbrauwpoeder om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Echt handig, vooral omdat het met een schuin afgesneden kwast kan en zo preciezer lukt :-)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 17 oktober 2013 13:11

Heel erg leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door melanie op 17 oktober 2013 13:35

ziet er mooi uit en goed uitgelegd. gebruik zelf een potloodje maar ook wel eens poeder maar net waar ik zin in heb :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 oktober 2013 14:24

Ik gebruik eigenlijk altijd potlood, maar wil wel poeder gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Mireille op 17 oktober 2013 14:31

Fijn filmpje! Ik gebruik (als ik mijn wenkbrauwen teken dan, want ik heb vrij dichte wenkbrauwen) gewoon een potlood maar daarmee vind ik het doseren zegmaar wel moeilijk. Dan vind ik mijn wenkbrauwen ineens toch veel te donker dus dit is zeker een betere manier! Maar waarschijnlijk is jouw kleur te licht voor mij, of zit daar niet veel verschil in als je het minder uitstrijkt?

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Jessica op 17 oktober 2013 14:35

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 17 oktober 2013 14:44

Mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door melissa op 17 oktober 2013 14:50

ik gebruik wenkbrauw kitje van hema in taupe en die is ook super fijn ik heb best licht haar maar nog best donkere wenkbrauwen en met deze wenkbrauw poeder kleurt het precies bij mijn wenkbrauwen en ik gebruikte eerst het schuin afgesneden kwastje van catrice en heb sinds kort die van gosh aan geschaft en ik merk echt verschil het ziet er nu veel strakker en mooier uit.
eerst gebruikt ik de catrice eyebrow filler en dan deed ik met schuinafgesneden kwastje product van het borsteltje af halen en dat zag er ook best natuurlijk uit maar dat gebruikte ik op dagen waarop het heel warm was.

en handig filmpje :D je wenkbrauwen zijn echt mooi en je kan ze echt mooi bij tekenen

[Beantwoorden]


Door Mel op 17 oktober 2013 15:08

Ik vind het heel netjes -perfecte kleur wenkbrauwpoeder), maar ik vind de hoeken (richting je neus) net iets te scherp. Beetje zonde naar mijn idee omdat het je gezicht iets harder maakt.

[Beantwoorden]


Door Hester op 17 oktober 2013 15:31

Mooie thumbnail! ^.^ Ik ben de laatste tijd ook wat meer into brows en teken ze af en toe bij met een oogschaduw van Catrice, maar ze zijn op zich al best vol en donker genoeg.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 17 oktober 2013 15:36

heel handige video, dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 oktober 2013 16:03

Door Anna op 17 oktober 2013 17:01

Heey,
Ik heb blond haar en een lichte huid net zoals jij eigenlijk, en ik heb mijn wenkbrauwen wel is bijgepoederd met een lichte oogschaduw maar ik vond het niet zo mooi staan. Het was wel de goede kleur maar het was opeens zo duidelijk, is het dan een kwestie van wennen?
Xx

[Beantwoorden]


Door Axelle op 17 oktober 2013 17:03

heel mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 oktober 2013 17:06

Eerlijk gezegd vind ik je er aan het begin van de video mooier uitzien dan aan het einde. Ik vind je wenkbrauwen hoe ze van zichzelf zijn heel goed bij je gezicht passen. Het maakt je gezicht zachter, vrouwelijker, en het staat natuurlijker. Maar je moet doen waar je je zelf het fijnst bij voelt natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Christa op 17 oktober 2013 17:12

Handig filmpje! Toch weer wat tips die ik ga proberen. Vroeg me af welke kleur/merk lipstick je op hebt in het filmpje? Vind het namelijk een erg mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Seva op 17 oktober 2013 17:35

Heel leuk om te zien, alleen moeten mijn wenkbrauwen wel echt tweelingen zijn!
anders heb ik een rotdag haha vooral het begin moet het zelfde zijn dat is echt mijn nr 1. Het ziet er anders zo gek uit (vindt ik)

Ik gebruik wenkbrauwpoeder van Christian door middel van een sjabloon breng ik de poeder in de kleur ‘dark brown’ aan.. eerst doe ik het beginstuk van de wenkbrauw dan het boogje dan het uiteinde en alles moet strak zijn daarna doe ik mijn andere wenkbrauw precies het zelfde en kijk ik goed of de aanzet de zelfde hoogte hebben. Als laatste kijk ik nog even goed in de spiegel van dichtbij en veraf of het de zelfde hoogte heeft en de uiteinde even lang/kort zijn haha..

ik ben met mijn wenkbrauwen het langste bezig, 5 tot 10 minuten het is wel echt waar dat je er niet langer mee bezig moet zijn want dan wordt je helemaal gek.. Voordat ik mijn wenkbrauwen doe gebruik ik eerst concealer onder mijn ogen /op mijn wenkbrauw zodat de kleur goed pakt. Als laatste vaseline op mijn lippen en ik ben klaar.

[Beantwoorden]


Door Emma op 17 oktober 2013 17:54

Ik vind wenkbrauwen ook fascinerend!
Wat je trouwens zei als tip: ‘hou je neusvleugel aan als referentie voor het begin van je neusvleugel’, klopt niet.
Sommige mensen hebben een hele brede neus, dus dan beginnen die wenkbrauwen veel te ‘”laat”.
Hoe het dan wel moet ben ik vergeten haha, maar ik zag daar op youtube een hele goede tutorial over.

:wave:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 17 oktober 2013 17:56

Ik teken mijn wenbrauwen ook bij met poeder.
Vind het zo mooi en leuk staan. Gelijk sprekender.

[Beantwoorden]


Door Hanne op 17 oktober 2013 18:07

Super leuke video weer, Vera! Maar 1 ding zei je toch verkeerd. Het begin van je wenkbrauwen is namelijk niet gewoon de neusvleugel volgen, maar je neusvleugel met je binnenhoek van je oog verbinden door een penseel te gebruiken. Alhoewel jij het niet doet zoals het eigenlijk hoort, vind ik dit toch wel passen bij jou. Ik wil echt helemaal geen commentaar geven, het viel me gewoon op omdat ik het net deze week geleerd heb in mijn opleiding :) Liefs, Hanne

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 oktober 2013 18:43

Wat een handige video! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 oktober 2013 18:44

Wenkbrauwpoeder vind ik ook wel iets mooier maar nu gebruik ik wenkbrauwpotlood en dat vind ik eigenlijk ook wel prima (ik borstel wel heel veel erdoor heen anders is het zo nep). Maar ik vind dat jij ook mooie wenkbrauwen hebt hoor!

[Beantwoorden]


Door Kikki op 17 oktober 2013 18:59

Super handig filmpje!
Jij hebt ook hele mooie wenkbrauwen hoor!

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 oktober 2013 19:26

Leuke video en mooie belichting!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 17 oktober 2013 19:34

Ik doe niet altijd mijn wenkbrauwen, als ik daar zin in heb doe ik het wel anders niet. Eerst gebruikte ik poeder en nu aqua brow van Makeup For Ever. Goed filmpje, je hebt mooie wenkbrauwen!

[Beantwoorden]


Door Purpura Papilio op 17 oktober 2013 19:52

handige video!

[Beantwoorden]


Door Nora op 17 oktober 2013 19:57

Je hebt je ogen super mooi opgemaakt! Ik vind wenkbrauwen ook enorm fascinerend om te zien, de vorm, het inkleuren, het maakt alles in één oogopslag frisser, althans bij mij. Ik heb namelijk enorm dikke, rommelige wenkbrauwen, dus even bijwerken en soms inkleuren om het eens een andere vorm te geven en klaar! :D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 oktober 2013 20:05

Zo doe ik het dus ook :-) Leuke video.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 17 oktober 2013 20:14

Hihi, ik ken het, ‘goede- en slechte wenkbrauwdagen’, :D . Ik teken de mijne eerst bij met een potloodje en vul daarna alles op met een wenkbrauwpoeder. Borstel ze door met een spoolie & een beetje wenkbrauwmousse. Zie ik er helemaal ‘af’ uit :yay:

[Beantwoorden]


Door Romy op 17 oktober 2013 22:19

Waar koop je dat ecotools kwastje? Ik kan het nergens vinden op internet!
:kiss:

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 oktober 2013 22:27

Ik heb wel wenkbrauwpoeder, maar gebruik het bijna nooit. Mijn wenkbrauwen zijn zeg maar niet heel dichtbegroeid en ik vind mezelf opeens zo streng lijken met wenkbrauwpoeder. Ik heb al de allerlichtste kleur, maar toch vind ik het mét poeder vaak eigenlijk helemaal niet mooi, het hangt er ook vanaf wat voor oogmake-up ik gebruik, daar ben ik ook al achter.

[Beantwoorden]


Door Renee op 17 oktober 2013 23:36

Ik heb precies dezelfde kleur wenkbrauwen als jij en ik gebruik hele fijne poeder van elf. Die is ook in de kleur ash, een stuk goedkoper en er zit ook meer in!

[Beantwoorden]


Door Lies op 18 oktober 2013 00:08

Heel erg handig filmpje! Ik heb zelf nog nooit mijn wenkbrauwen bijgetekend en gebruik normaal alleen wat wenkbrauwgel. Toch wil ik het wel eens proberen om te kijken wat voor verschil het bij mij zal maken.

[Beantwoorden]


Door MuaSenen op 18 oktober 2013 08:51

Je zegt; je moet er niet te lang mee bezig zijn want het is maar een klein onderdeel in het gezicht.

Ik ben het daar niet mee eens, wenkbrauwen zijn het belangrijkste in het gezicht!
Wenkbrauwen spelen het belangrijkste rol in het gezicht.

Doe eens foundation (heel veel) en poeder op je wenkbrauwen tot het bijna niet zichtbaar is, wat een gek gezicht krijg je dan!

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste!

[Beantwoorden]


Door lien op 18 oktober 2013 12:19

Eens een filmpje hoe je je wenkbrauwen epileert zou ook tof en handig zijn

[Beantwoorden]


Door Kathy op 18 oktober 2013 13:14

Hi,
I am writing my thesis about Social Media and how it’s used by the Beauty & Sporting Goods ( focus on sporting apparel) Industries.

Every genuine participation in my survey means a lot to me!

I promise, it won’t take you longer than 5 minutes & every participant has the chance to win one of two prizes (choose between a make-up bag filled with various beauty goodies or a pair of brand new Nike trainers).

Simply copy & paste the link below and answer all questions in order to be entered into the draw.

Again, thank you so much for your help!

http://fluidsurveys.com/surveys/lionk/social-media-activities/

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 oktober 2013 14:30

Persoonlijk denk ik dat je je misschien toch beter kan houden aan het wat je zei, dat het beginpunt van je wenkbrauwen gelijk staan aan je neusvleugels. Want nu je ze iets meer naar binnen doet lijkt het minder natuurlijk ofzo..
Wat me trouwens (weeeer) op viel: wat heb je toch prachtige ogen!!

[Beantwoorden]


Door D op 18 oktober 2013 19:21

Ik vind je gezicht eigenlijk veel minder hard en meer natuurlijk ogen als je je wenkbrauwen niet hebt bijgetekend, je krijgt er een veel knapper gezicht van en je ogen vallen ook meer op!

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 18 oktober 2013 23:50

Haha ik herken dat liedje! Volgens mij van dancing with the stars van vroeger? Ik zit al de hele tijd te denken welk tvprogramma het was waar dat liedje van is haha

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 oktober 2013 16:27

Ik gebruik eigenlijk altijd een wenkbrauwpotloodje van de Hema, mijn poeder is helaas op maar ga ik toch binnenkort weer aanschaffen. Is toch ook wel erg handig in combinatie met zo’n kwastje.

[Beantwoorden]


Door Anne op 20 oktober 2013 19:44

Ik gebruik wenkbrauwgel van E.L.F, die is ook heel fijn! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Dani op 24 oktober 2013 00:31

hi vera camilla

congratulations to that amazing video tutorial.
very professional. Im fascinated :)

[Beantwoorden]


Door Shivani | mylifestyle-shii op 24 oktober 2013 02:07

Leuke tutorial!Ik heb van mezelf gelukkig al heel volle wenkbrauwen, ik teken ze dus nooit bij haha

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 april 2014 22:48

Bedankt Vera, voor weer een fantastisch filmpje! Ik heb zelf echt onwijs lichte wenkbrauwen en iedereen valt het dan ook op wanneer ik ze getekend heb. Ik heb volgens mij een niet te donkere kleur en borstel ze als volgt goed door, dus hier kan het niet aan liggen. Daarnaast, na het aanbrengen van mijn oogpotlood ga ik er nog doorheen met een borsteltje, maar hierdoor krijg ik bruine vegen rondom mijn wenkbrauwen door het ‘geblende’ wenkbrauwpotlood wat moeilijk weg te werken is. Tips? :idee:

P.S: Probeer misschien eens je wenkbrauwen wat minder ver naar binnen te tekenen, misschien dat dat je perfectionistische jij tevredener maakt?

[Beantwoorden]