Twitter Question #142

twitter_question_142_01

Hoe bewaar jij je make-up? In een kastje, groot of klein? In één bakje, of meerdere? Deze Twitter Question was een goed excuus om eens in jullie make-upcollecties te kunnen kijken. Kastjes en bekers, super netjes of rommelig, kleurrijk of neutraal, veel of weinig. Ik kan geen genoeg krijgen van de leuke foto’s! Hoe bewaar jij je make-up?

twitter_question_142_02

Ik bewaar mijn make-up in de lades van twee IKEA Alex kasten. Ik kocht deze dit jaar en ik vind ze super fijn. Een verademing na jaren een grote Malm kast met brede lades gehad te hebben. In de kleinere (maar ruim genoeg) lades kan ik alles vinden.

Ik heb mijn make-up niet gecategoriseerd om kleur, maar vaak wel op merk. Neem de lipsticks. De MAC’s, Chanel’s, Catrice’s en L’Oréal’s staan netjes bij elkaar. En ik heb zelfs een hele lade voor MAC blushes en MSF’s (niet helemaal gevuld, maar toch). Ook de gekleurde oogschaduwbasissen – rechter kastje, onderste lade – staan op merk gesorteerd.

Mijn dagelijkse make-up heb ik in een toilettas liggen die in de badkamer staat. Dat is tijdelijk, totdat ik de kaptafel ‘geïnstalleerd’ heb. Dan kan ik weer elke dag in de lades rommelen en alle make-up gebruiken.

Hoe bewaar jij je make-up?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 19 oktober 2013 | 126 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Anna op 19 oktober 2013 15:02

ik bewaar mijn make up in een la

[Beantwoorden]


Door Summer op 19 oktober 2013 15:03

In bakjes van de Ikea!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 19 oktober 2013 15:03

Mijn make-up zit in twee plastic ladekastjes van etos. Zou stiekem wel een grote ladekast willen van de ikea, maar ah… Stash moet nog groeiend daarvoor.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:55:

Komt vast wel goed ;-)

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 oktober 2013 15:03

Leuke twitter question!
En ziet er netjes uit hoor Vera! ^^)
x

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 19 oktober 2013 15:03

Ik ga binnenkort misschien naar de Primark. Wat raad jij mij aan? En hebben andere nog tips?

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 19 oktober 2013 om 15:11:

De sieraden en dikke truien, die zijn meestal ook prima bij primark! :-)

[Beantwoorden]

carina antwoordt op 19 oktober 2013 om 18:34:

De simpele shirtjes zijn ook best fijn :)

[Beantwoorden]

Ruth antwoordt op 19 oktober 2013 om 20:06:

Ik heb er pas een basic lang zwart vest gekocht, verkrijgbaar in best veel kleuren, een aanrader!
Maar ook de jurkjes, bloesjes, sjaals en mutsen zijn leuk, haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:55:

Pyjama’s!

[Beantwoorden]

Mine antwoordt op 20 oktober 2013 om 21:03:

Haha ik ben het 100% eens met Vera! De pyjama’s van de Primark zitten goddelijk :love: !

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 oktober 2013 15:06

Leuk artikel en mooie stash foto! Ik bewaar het zelf in een klein bakje, want ik heb niet zo veel make-up, maar dat gaat zeker nog komen. Ik droom nu al van een grote stash kast, maar ik ben nu dan ook pas 15. ^^)

[Beantwoorden]


Door Silvy op 19 oktober 2013 15:09

Ik bewaar het ook in een IKEA kast met heel veel lades en ik heb wat kleinere ladekastjes van de Xenos om de rest in te doen ^^

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 oktober 2013 15:21

Wat leuk om te zien van iedereen! En jij bewaart je make-up echt ideaal, als ik ruimte had voor nog een kastje op mijn kamer zou ik het ook zo willen doen. Love it! Ik bewaar mijn eigen make-up in twee van die ladekastjes van Ikea met elk zes lades erin.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 19 oktober 2013 15:33

Leuke vraag! Ik heb 1 grote la van mijn televisiemeubel waar ik mijn make-up in bewaar. In deze la staan allemaal bakjes waardoor ik het makkelijk in kon delen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 oktober 2013 15:38

Ik bewaar mijn make up in een 3 lade kastje van Ikea. Maar daar gaat binnenkort verandering komen. Ik ga mijn hele woning opruimen en ik wil een la waar nu DVDs inzitten helemaal leegkrijgen en daar mijn make up in gaan bewaren. Dan heb ik al mijn beauty spulletjes bij elkaar.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 oktober 2013 15:39

Ik heb een la vol mandjes waar ik alle makeup in prop. Bovenop het kastje ligt nog een mand vol lipsticks, een lipstickhouder en twee bakjes voor de every day producten. Heel onhandig allemaal want ik heb veel te weinig ruimte!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 oktober 2013 15:50

Ik heb een hemnes ladenkast en in de bovenste zit mijn makeup en gezichtsverzorging!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 19 oktober 2013 15:50

Ik bewaar het in mijn helmer kastjes <3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 oktober 2013 15:54

Leuk om te zien! Ik heb zelf een kaptafel van de ikea die vol zit. :)

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 19 oktober 2013 15:54

Ik vind dat jij je make-up erg netjes bewaard haha. Ik heb alles heel rommelig in lades liggen, niet gesorteerd en het is nogal een bende.

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 oktober 2013 15:59

Deels in plastic opbergdozen op mijn burea en in de kast en ook nog een deel in een beautycase. Heb helaas geen ruimte op mijn studentenkamer voor een mooi ladekastje!

[Beantwoorden]


Door Elin op 19 oktober 2013 16:04

Zou je een makeup stash video willen maken ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:55:

Nee, dat doe ik niet meer :nod:

[Beantwoorden]

Claudia antwoordt op 20 oktober 2013 om 14:03:

Waarom niet? $

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 oktober 2013 16:06

Wat bewaar jij je make-up handig! Ik moet nog steeds een goed opbergsysteem halen, want wat is mijn stash een rommeltje nu zeg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:56:

Dat is ook lastig hoor, had ik ook niet 1-2-3 gevonden.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 oktober 2013 16:09

Ik heb mijn make-up wel allemaal in een Malm ladekast lade, maar ik wil het eigenlijk weer uit gaan zoeken en misschien anders opbergen ik weet niet. Ik heb zin in verandering.
Jouw make-up stash is grogeous opgeruimd!

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 oktober 2013 16:11

Ik heb mijn make-up in twee blikken vierkante bakken, opgestapeld. De everyday zooi in dat Action bakje die toen iedereen nam, maar die is wel heel nice ^^

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 oktober 2013 16:12

Ziet er echt mooi uit bij jou! Ik had hier voor de zomer ook heel erg problemen mee, ben nu superblij met een hoge MALM kast. De eerste twee laden zijn minder hoog dan de andere en die smalle zijn dus perfect voor mijn make-up!

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 19 oktober 2013 16:25

Ik heb sinds een klein jaartje een ouderwetse kaptafel. Een prachtstuk is het. Een enorme ronde spiegel met allemaal hout er om heen, zes kleine laadjes aan weerzijden. In het midden een grote lade en in de tafel zelf nog een kleiner laadje. Ben er super trots op

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 oktober 2013 16:26

Ik ben jaloers op je stash ;)

[Beantwoorden]


Door Robin op 19 oktober 2013 16:27

Wauw je hebt het prachtig opgeborgen:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:56:

Dankjewel Robin!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 oktober 2013 16:27

Super leuk om te zien! Ik bewaar mijn make-up in een lade kastje van de Ikea met een make-up houder van de Ikea. Ook heb ik een etagère met daar wat make-upjes op die ik mooi vind en vaak gebruik.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 oktober 2013 16:38

Leuk om te zien, ik bewaar mijn make-up in bakjes!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 oktober 2013 16:38

Ik houd van stashfoto’s!
Zelf bewaar ik mijn ‘dagelijkse’ make-up in mijn badkamerkastje, veelal gestapeld in bakjes om er meer in kwijt te kunnen. Eyeliners, mascara’s en tubetjes staan rechtop in een plastic, doorzichtig bakje. Oogpotloden en kwasten heb ik in glaasjes staan. Lipproducten heb ik in bakjes op mijn kamer, omdat ik dit alleen maar draag als ik wegga, dus ik gooi altijd een paar in mijn toilettasje voor naar college. De rest van de make-up die ik niet veel gebruik heb ik in een beautycase staan, die inmiddels aan uitbreiding toe is… Mijn wens is toch nog altijd om meer ruimte te creëren voor mijn make-up door zulke mooie kasten als die van jou!

[Beantwoorden]


Door ellen op 19 oktober 2013 16:51

Van de Ikea! Ik heb dezelfde als die helemaal rechts onder te zien is!

[Beantwoorden]


Door imane op 19 oktober 2013 16:51

in bakjes, maar nog even en het past niet meer :shit: dus ga ik laatjes kopen :yes:

[Beantwoorden]


Door Martina op 19 oktober 2013 16:53

Ik vind dit ook altijd zoooo leuk om bij anderen te zien!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 19 oktober 2013 17:01

Leuk om te zien! En netjes geordend in die Alex kasten!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 oktober 2013 17:08

Ik bewaar mijn make-up in een plastic vakjesbakje in een lade. Jij hebt mooie kasten!

[Beantwoorden]


Door Marsha op 19 oktober 2013 17:12

in de 1e 3 laatjes van m’n helmerkastje, superhandig! ik zou heel graag de hele kast gebruiken, maar daarvoor moet mijn stash nog flink groeien! ;)

jij hebt echt supermooie kastjes trwns!! :)

xx

[Beantwoorden]


Door Hilke op 19 oktober 2013 17:23

Omg! Mijn foto staat erbij! Zoooo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:56:

^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 oktober 2013 17:24

Ik bewaar het grootste deel van mijn stash in een Ikea Lennard kastje, mijn ‘everyday’ bakje is een kleine doos met drie lades van de Action, volgens mij bedoeld voor gereedschap maar mijn moeder zag hem en moest direct aan mij en mijn make-up denken :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:57:

Haha, gereedschapskastjes en laatjes zijn vaak heel handig! Ook besteklades enzo :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmée op 19 oktober 2013 17:27

Ik heb zo’n kastje voor m’n schoolboeken en schoolspullen, ze zijn inderdaad handig. Je hebt het echt netjes ingericht zo! x

[Beantwoorden]


Door roos op 19 oktober 2013 17:27

Ik bewaar mijn make-up in een klein ladekastje die op mijn beautytafel staat. Ik heb namelijk geen plek meer op mijn kamer voor kastjes.

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 oktober 2013 17:36

Ziet er tof uit! Ik heb niet zoveel dus ik heb het in een mandje zitten ^^

[Beantwoorden]


Door Mireille op 19 oktober 2013 17:54

Ik heb niet zo veel make-up, dus ik heb een plankje in de spiegelkast boven de wastafel toegeëigend waar ik mijn dagelijkse make-up heb staan. Ik maak me namelijk altijd op in de badkamer. Verder heb ik nog wat lipglosses en lippenstift op mijn kamer (net als parfum als dat meetelt) en heb ik een aparte leren clutch waar al m’n nagellakjes in zitten en dat is eigenlijk alles!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 oktober 2013 18:07

Ik bewaar het in een grote Malm kast van Ikea. Bevalt tot nu toe goed, maar ik vind die Alex laatjes ook wel heel mooi! Maar voorlopig hoef ik niet te switchen, ik heb ruimte zat en kan alles goed kwijt :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 oktober 2013 18:11

ik heb een soort van make-up bureau, waar een grote lade inzit, hierin heb ik bakjes van de ikea met daarin make up en natuurlijk een everyday bakje :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 oktober 2013 18:11

in 2 helmers maar moet er eigenlijk nog 2 bij kopen XD

[Beantwoorden]


Door tien ik honderd op 19 oktober 2013 18:30

in een wit hanlatjes aan de onderkant van de muur en daaronder mijn doos nagelak en een paar badtassen

[Beantwoorden]


Door santhi op 19 oktober 2013 18:31

update!!!!!!!!!!!!!!! (love)

[Beantwoorden]


Door Dita op 19 oktober 2013 18:42

Leuk om allemaal te lezen, ik bewaar een gedeelte in mn pax kast en een gedeelte in kleine kasjtes van de ikea

[Beantwoorden]


Door Ashley op 19 oktober 2013 18:44

In de MALM toilettafel van Ikea, Later koop ik 1 van deze Alex kasten ook!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 oktober 2013 18:56

Heel mooi op deze manier! Ik ben benieuwd naar foto’s van anderen. Ikzelf bewaar alles in een bak en een toilettasje

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 oktober 2013 19:14

ik heb een ladekast van de ikea, en 1 lade met organiser is aan mijn makeup gewijd :) heb niet zo’n grote stash trouwens haha

[Beantwoorden]


Door Resy op 19 oktober 2013 19:18

Ik bewaar het allemaal in een bakje in een lade van mijn ladekast, heb niet zo veel dus dat neemt ook niet zoveel ruimte in beslag haha

[Beantwoorden]


Door Estrella op 19 oktober 2013 19:25

Ik bewaar mijn make-up – heel slecht- in de badkamer, omdat ik er elders geen plek voor heb en me ook opmaak in de badkamer. Het zit in zo’n kunststof opberg systeem met laatjes en vakjes. Dat zit wel allemaal dicht en ik heb nog nooit vochtige oogschaduws gehad ofzo, dus tot nu toe gaat het prima :) Ik heb ook niet zo’n enorme verzameling, sowieso omdat ik het graag compact houd omdat ik anders op een gegeven moment dingen vergeet en ze dus niet meer gebruik. Eigenlijk heb ik dat nu al met sommige dingen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:58:

Badkamer is niet zo goed inderdaad, maar helaas hebben we niet allemaal de ruimte/handigheid het ergens anders te bergen. Wel zonde, ik zie ook wat het met de make-up van mijn moeder doet. Maar ja, wat doe je eraan :/

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 20 oktober 2013 om 13:33:

Haha, yep, I know. Technisch gezien zou ik op mijn slaapkamer wel plek hebben, maar aangezien ik me altijd in de badkamer opmaak en ik geen zin heb om voor elk poedertje en lipstickje heen en weer te lopen, vind ik dit praktischer. Ik heb wel eens geprobeerd me op te maken bij een make-up spiegel, zo één die aan één kant 10x vergroot en aan de andere kant normaal is, maar dan ben ik het overzicht totaal kwijt en ga ik juist ook nog eerder foutjes maken. Omdat ik slechte ogen heb zijn bepaalde dingen gewoon juist lastiger en als een bepaalde manier goed werkt blijf ik het zo doen. :)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 24 oktober 2013 om 21:22:

Haha, ik bewaar ook alles in de badkamer, waar ik me opmaak. Alles (behalve dag/nachtcreme en cc creme en oogcreme en bodylotion en parfum, past in 1 laatje van een klein badkamerkastje. Ik maak dingen op of als het niet (meer) bevalt, doe ik het weg. Ik heb dan ook een kleine stash, maar ik gebruik wel alles van tijd tot tijd.

[Beantwoorden]


Door Luna op 19 oktober 2013 19:29

Ik gebruik tassen. Van die mooie toilettassen die je af en toe bij de parfumerie krijgt tijdens acties. Zo heb ik een klein make-up tasje van Dior, daar zitten de spulletjes in die ik echt elke dag gebruik. Ik heb daarnaast nog twee toilettassen, wat grotere van formaat. In de één zit al mijn oogmake-up en lipsticks. In de andere zit te blushes, poeder en foundation en overige dingetjes.

Vier keer per jaar haal ik de tassen leeg en sorteer ik alles. Gooi ik weg, wat weg kan. En sorteer ik ook opnieuw mijn toilettasje waar mijn “elke dag” spulletjes in zitten.

[Beantwoorden]


Door Céline op 19 oktober 2013 19:54

Ik bewaar mijn make-up in bakjes die ik bij de Xenos gekocht heb. Ze zijn eigenlijk bedoeld om je bestek in te bewaren, maar voor make-up opbergen werken ze ook prima ;-) Verder heb ik alles op categorie gesorteerd.

Weer een leuke Twitter Question!! -xxx-

[Beantwoorden]


Door Wies op 19 oktober 2013 19:57

Ik bewaar mijn makeup in een doorzichtig ladekastje.

[Beantwoorden]


Door Ruth op 19 oktober 2013 20:11

Zo leuk om te zien ja, hoe anderen hun make-up bewaren! Ik heb het in metalen beker-achtige dingen staan (zoveel heb ik niet), en ook nog wat in Ikea mandjes, en mijn nagellak in een aparte, grotere bak.

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 oktober 2013 20:21

Ik heb het ook in een Alex kastje zitten!
vorige maand gekocht en ben er heel tevreden mee :)

[Beantwoorden]


Door Chiara op 19 oktober 2013 20:34

Je stash ziet er super leuk uit!:) Ik bewaar me make-up in me helmer kastje van de ike eena en dan alleen het eerste laadje ;) Ik kan niet wachten totdat de uiteindelijke house tour :D En wil je misschien een stash filmpje maken?Ik ben echt benieuwd naar al je lipbalsems | Want ik ben verslaafd aan lipbalsems ik heb er nu iets van 24 :s

[Beantwoorden]

Chiara antwoordt op 19 oktober 2013 om 20:35:

*Ikea *en

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:58:

Ik heb ook heel veel lip balms! Stash doe ik niet meer, sorry. Housetour komt nog wel!

[Beantwoorden]


Door Isa op 19 oktober 2013 20:47

Ik heb het in een beautykoffer zitten, zo eentje van visagiste. Ik ben 12 en ik heb heel veel make-up, alleen ik draag het bijna nooit. :S

[Beantwoorden]


Door Demi op 19 oktober 2013 20:50

Leuke post! (:
Ik bewaar mijn make up in mijn bureaulade, verdeeld in 2 bakjes. Allebei van de Action. Ga binnenkort een theedoosje halen, verfen en dan dat als indelen voor mijn make up gebruiken! Zeker weten een tip voor anderen (en jou natuurlijk!!). (love) Xxx

[Beantwoorden]


Door ester op 19 oktober 2013 20:54

Ik bewaar mijn makeup op dit moment in een grote antieke kast met lades, maar wil qel graag binnekort een helmer kastje hebben.
Is het misschien een leuk idee om een nieuwe makeup collectie/storage te doen?

[Beantwoorden]


Door Charile op 19 oktober 2013 21:28

Super leuk!

[Beantwoorden]


Door joanne op 19 oktober 2013 21:31

ik bewaarde het in een kastje wat bij mijn bureau hoort niet heel makkelijk en handig want ik ging naar de middelbare school dus mijn boeken moesten erin nu heb ik het in 3 bakken gedaan en staat het bij mijn 200 nagellakjes naast mn bureau (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 oktober 2013 22:03

Ik heb een grote Ikea kast en daarin kan je eventueel ook lades en deurtjes in verwerken. Ik had gekozen voor 4 lades en de overige 4 open te laten. In 1 van de lades heb ik twee houten mandjes en daar zitten diverse haar- en verzorgingsproducten in. Mijn basic producten heb ik allemaal in een toilettas zitten, omdat ik ook veel bij mijn vriend ben. Zo hoef ik niet iedere keer alles over te verhuizen.

[Beantwoorden]


Door Renee op 19 oktober 2013 22:15

Mijn nagellak hangt mooi aan mijn muur en de rest van mn make-up zit in dozen in een kast :) de nagellak: http://instagram.com/p/ZGILx2ofKN/

[Beantwoorden]


Door Tess op 19 oktober 2013 22:23

Ik bewaar mijn make-up in een eigen gemaakte doos, het is een schoenendoos maar die heb ik dan versierd met inpakpapier enzo en dan heb ik er lege mini pringelbusjes instaan die ik ook weer heb versierd met inpakpapier en dan heb ik tussen alles als opvulling de vulling van de glossybox, het werkt heel makkelijk want alles staat in een of twee dozen en het is ook mooi om te zien :smak:

X

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 19 oktober 2013 om 23:05:

In een grote lade met allemaal verschillende bakjes er in en dan verschillende onderdelen :)

[Beantwoorden]


Door eef op 19 oktober 2013 23:32

ik heb mn make up in toilettassen zitten en in een klein kastje maar ik zou t wel netjes willen hebben op een plek maar heb helaas geen plek

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 19 oktober 2013 23:40

Ik heb mijn dagelijkse makeup in de middelste lade van mijn chique brievenbak/documentlade liggen die op mijn half hoge kledingkast staat. Mijn nagellak heb ik in een Hermes ladekast en die staat bomvol. De rest van mijn makeup heb ik in bakjes in een lade. Op zich niet zo veel dus ik heb ook geen ladekast daarvoor nodig.

[Beantwoorden]


Door Nena op 19 oktober 2013 23:45

In mandjes van €1 van Kruidvat en Zeeman. En m’n everyday producten zitten in 2 kaarshouders van IKEA :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 20 oktober 2013 00:07

Wat een mooie & georganiseerde stash heb jij! :-) Sinds kort heb ik mijn gehele stash in een ladekastje van Ikea (naam weet ik niet meer…). Daarin ligt make-up, nagellak en nog wat samples / mini’s. Erg fijn en ontzettend overzichtelijk! Tsja, mijn stash is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid :-o Van een klein mandje naar een ladekastje. Tsja, je bent een beautyblogster of niet hè?! ;-)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 oktober 2013 00:07

Leuke kastjes! Ik bewaar mijn make-up in een soorten laag houten kistje met uitgesneden hartjes aan de voorkant van de Action. Hier zitten vooral de producten in die ik dagelijks gebruik!

[Beantwoorden]


Door irene op 20 oktober 2013 00:19

Ah gaaf!! Mn fotootje staat er tussen! Heb de alexkasten ook ontdekt via jou, ideale kasten! Ik heb ze gevuld met bestek laatjes zodat alles niet door elkaar gaat, handigg ^^)

[Beantwoorden]


Door Lies op 20 oktober 2013 00:39

Momenteel bewaar ik mijn make-up nog in allemaal bakjes met roosversieringen erop die ik bij de Xenos heb gekocht en ook heb ik doorzichtige bakjes met een deksel van de Action. Ik ben alleen wel hier en daar al rond aan het kijken naar een leuk, smal ladekastje. Het lijkt mij namelijk toch handige om alles in één kastje bij elkaar te hebben. Ook wil ik van die blokken gaan kopen voor aan mijn muur en daar wil dan mijn parfums en mooie of speciale producten in zetten.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 20 oktober 2013 06:15

Thuis heb ik een lade en een grote bak met 9 vakjes erin. Daar bewaar ik alles in. Ook heb ik beneden een lade in mijn helmer kast gereserveerd voor make up.
Nu ik in Australie zit heb ik alles in toilet tasjes zitten. Dingen die ik regelmatig gebruik laat ik eruit maar het meeste zit netjes gesorteerd in die tasjes.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 oktober 2013 08:21

Ik heb een kast vrijgemaaktin me kamer voor me make-up

[Beantwoorden]


Door Zaineb op 20 oktober 2013 08:30

Huh? Waar zijn de twitterantwoorden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2013 om 12:59:

Dit keer zijn het foto’s! Soms doe ik tweets, andere keer twitpics!

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 20 oktober 2013 09:02

Ik bewaar mijn make up in een kastje met 6 lades, die jij in je vorige kamer in het wit had, ik heb em in het rood! Daar zit al mijn make up in, lipsticks, lippenbalsems, oogschaduw, en haardingen. Dan heb ik mijn kwasten en dagelijkse make up dingen zoals mascara, oogschaduwbasis en foundation in 2 large Starbucks bekers!

Lovee x

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 oktober 2013 09:28

Wat leuk om dat te zien. Ik bewaar mijn make-up in een helmer kastje. Ze verkopen bij de Ikea geen zwarte meer, dus kocht ik hem op marktplaats.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 oktober 2013 10:34

Heel erg leuk om te zien, zo in je nieuwe huisje! Het uitzicht lijkt me echt prachtig. Ik ga elke dag met de trein naar Amsterdam en zat al telkens te kijken of ik je appartement kon herkennen aan de ramen! Nog niet gelukt haha :) Mooi outfit ook, staat je goed.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 oktober 2013 10:35

Oh dat was een reactie op de verkeerde pagina, sorry!

[Beantwoorden]


Door Julia op 20 oktober 2013 11:20

IK STA ERBIJ!!! :wow: :wow:
Te coooool! Ik ben de 5e!!!
xx

[Beantwoorden]


Door Jewel op 20 oktober 2013 12:57

Ik bewaar mijn make-up in een soort make-up-doosje. Ik heb eigenlijk niet zo veel make-up, dus tja..

[Beantwoorden]


Door Emma op 20 oktober 2013 13:37

ik bewaar mijn make-up in een kastje, en dan in allemaal bakken,kistjes en mandjes.
zo neemt het weinig plaats in, (want ik heb een kleine kamer) maar ik alles toch overzichtelijk en netjes :)))

[Beantwoorden]


Door Jessica op 20 oktober 2013 13:46

Leuke vraag! Ik bewaar het in twee malm lades. De eerste lade zit vooral make-up en de tweede zit voor bijna drie-kwart vol met nagellak en nagelspulletjes.
Vind jouw opbergmethode ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Robin op 20 oktober 2013 14:15

In de bovenste lade van een ikea-kastje haha, samen met verzorgings/douche spulletjes. Ik heb niet zoveel namelijk. De make-up ligt in zo’n bakjes van de Xenos.

[Beantwoorden]


Door Bo op 20 oktober 2013 14:22

Ik bewaar het in een ladekastje van de ikea :p

[Beantwoorden]


Door Magali op 20 oktober 2013 15:11

Ik heb mijn make-up in een soort vintage romantisch koffertje, in een lade. Dus als ik mijn lade open heb kan het koffertje heel leuk open, anders niet! in het koffertje staan kleine witte rechthoekige bakjes van Hema waar ik op categorie (oogschaduw, gezichtproducten, mascara/oogpotlood/etc, lipsticks) in het zitten. Maar ik heb dan ook een hele klein collectie, dus dat kan goed!

[Beantwoorden]


Door rosanne op 20 oktober 2013 15:57

Ik heb mijn makeup in bakjes gesorteerd op mijn kaptafel staan :)

[Beantwoorden]


Door xgirlx op 20 oktober 2013 17:20

Hoi vera, weet jij misschien welke opbergers geschikt zijn voor alex 9 lade kast?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 oktober 2013 17:37

Ik heb mijn makeup in een grote lade (eigenlijk voor kleding bedoelt) , eigenlijk heel veel voor een 12 jarige maar ik ben gewoon verslaafd haha . Ik heb bakjes van de ikea en xenos.

[Beantwoorden]


Door Jitske op 20 oktober 2013 18:06

Ik bewaar mijn make-up in de bovenste twee lades van mijn Malm kast!En dan daarin weer in bakjes, per ‘functie’, dus ogen, gezicht, lippen. Mijn lippenstiften bewaar ik in een lipstickhouder (zo’n houder van acryl)

[Beantwoorden]


Door Olijfje op 20 oktober 2013 18:21

Ik bewaar make-up in twee lades in mijn kast. Lippenstifjes in een klein bakje in mijn la en de foundation en de oogschaduw ligt daar redelijk netjes om heen. In de andere la liggen twee make-up etuitjes: in de ene zitten mijn mascara’s en in de andere zitten oogpotloden, eyeliners en oogschaduwpotloden. En dan in een groter bakje zitten mijn kwasten .Mijn lades zitten nog lang niet vol meer eerst in een la vond ik het te rommelig en nu niet meer.

[Beantwoorden]


Door Lara op 20 oktober 2013 18:58

Ik heb dezelfde kast als dat jij hebt, Vera. Maar bij past het net (gepropt, dus) in een lade. Ik heb daarvoor een lade organiser van IKEA gebruikt. Maar mijn palettes passen er niet in!

X

[Beantwoorden]


Door Emma op 20 oktober 2013 18:58

Ik heb het in een bakje staan van de action op mijn bureau, heb laatst erg veel oude makeup weggegooid dus het past er nog in (:

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 20 oktober 2013 19:23

Ik heb ook zo’n grote MALM-kast, daar bovenop staat eigenlijk al m’n make-up. Ik heb twee doosjes waar losse oogschaduws/lipgloss/blush etc. in heb zitten. En een transparante beautycase van de Sephora, die open geklapt staat. Hierin zitten extra kwasten/foundations/poeders en oogschaduwpaletten. Make-upproducten die ik niet gebruik of weg wil doen, liggen in een mandje in één van de MALM-lades. Ik maak me op in m’n vensterbank voor het beste licht, dus heb een ‘dagelijks bakje’ waar al wat producten in zitten. De rest van m’n producten zoals haar/gezichts/lichaamsverzorging, staat in een vitrine kast.

[Beantwoorden]


Door demi op 20 oktober 2013 19:57

op een kast in bakjes en etuitjes haha, ben nogal chaotisch en ongeorganiseerd ..

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 20 oktober 2013 21:15

Ik heb al mijn make-up in een Helmer kast, mijn palettes in een mandje en nagellak en verzorging in een grote mand!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 oktober 2013 09:04

Hoi Vera,

Mijn make up zit momenteel in van die plastic bakjes binnkort ga ik er een kast voor kopen.(in de ikea natuurlijl (love) )
Maar omdat je geen make up stash wil doen waarom doe je dan eens geen stashflash van bv mac of essence of een lipenbalsemstash?

[Beantwoorden]


Door Romana op 21 oktober 2013 09:53

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel make-up, dus ik heb er geen speciale opberg methode voor, ik bewaar het gewoon in mijn make-up tasje.

[Beantwoorden]


Door Sonja op 21 oktober 2013 15:19

Ik bewaar het nu in 3 kleine tasjes, maar het wordt wel tijd voor een aantal bakjes. Ik moet binnenkort even op zoek.

[Beantwoorden]

Larissa antwoordt op 21 oktober 2013 om 16:34:

Hoi,Vera ik het verschillende comments gezien dat je zegt dat je geen makeup stash meer doet.
Zou ik mogen vragen waarom ze waren net zoooooo leuk en ik hoop en denk ook wel dat veel meisjes het daar mee eens zijn
Groetjes larissa

P.S ik bedoel er niks mee hoor ik vroeg het me gewoon af.

[Beantwoorden]


Door indyra op 22 oktober 2013 18:27

jeej mijn foto staat er in super leuk. ^^)
(de 2de)

[Beantwoorden]


Door evamm op 23 oktober 2013 14:48

ik wil net zo’n grote make-up stash als jou :love:

[Beantwoorden]


Door Larissa op 24 oktober 2013 17:39

Hoi,Vera ik het verschillende comments gezien dat je zegt dat je geen makeup stash doet.
Zou ik mogen vragen waarom ze waren net zoooooo leuk en ik hoop en denk ook wel dat veel meisjes het daar mee eens zijn
Groetjes larissa

P.S ik bedoel er niks mee hoor ik vroeg het me gewoon af.

[Beantwoorden]


Door Seva op 26 oktober 2013 17:41

alles in 1 klein makeup tasje haha..
ene kant is het heel mooi zoveel makeup te hebben, andere kant gebruik ik het zelf niet waardoor het zonde is..

Ondanks dat vindt ik het toch altijd heel leuk en mooi om te zien,

[Beantwoorden]


Door Maya op 1 november 2013 06:12

Haha, vergeleken met wat ik hier allemaal zie heb ik nog een bescheiden make-up collectie… het past bij mij allemaal in 1 badkamerla en ik vind het al veel wat ik heb, mijn moeder zou gek worden als mijn make-upcollectie echt zo groot zou worden als die van jullie omdat het anders te veel ruimte in beslag zou nemen. :-P

[Beantwoorden]


Door Elja op 15 januari 2014 14:56

Ik heb een tip voor je kaptafel!
Bij de kwantum hebben ze een kaptafel die bijna hetzelfde is als die van de ikea allen dan voor 125,- en bij de ikea voor 199 euro dus gelijk een stuk voordeliger!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 mei 2014 16:52

Wil je een keer een updated make up stash doen??? <3

[Beantwoorden]


Door diene op 9 juli 2014 09:59

1 heel grote la en ik ben 11 dus jaaa :lol:

[Beantwoorden]