Hema Eyebrow Kit 02 Taupe

hema_eyebrow_kit01

Zoals je je misschien nog wel kunt herinneren, heb ik een tijd lang het lichtste wenkbrauwpotlood van Hema gebruikt. Na meerdere potloodjes versleten te hebben, ben ik overgestapt op poeder, omdat dat bij mijn wenkbrauwen het mooiste staat. Maar… niet van Hema. Ik wilde de wenkbrauwpoeder van het vertrouwde merk toch ook wel eens uitproberen, en dus kocht ik de Eyebrow Kit in 02 Taupe.

hema_eyebrow_kit02

hema_eyebrow_kit03

Er is nog een lichtere kleur, maar die vind ik wat te flets. Heb je een lichte haarkleur, dan moeten je wenkbrauwen wat donkerder zijn. Heb je een donkerdere kleur haar, dan is het juist het mooist als je wenkbrauwen lichter zijn. Ik besloot daarom voor 02 Taupe te kiezen. Alsnog licht genoeg, maar niet zo flets als 01.

Hema Eyebrow Kit 02 Taupe €6,00

hema_eyebrow_kit04

hema_eyebrow_kit05

Het is een eyebrow kit. Dat betekent dat er nog meer in zit dan alleen poeder. Een kwastje om het mee aan te brengen, en drie stencils waarmee je je wenkbrauwen kunt inkleuren.

Met het kwastje kan je niet zoveel. De haartjes zijn knoerthard en slordig afgesneden. Ook de stencils had Hema van mij mogen weglaten. Er zitten verschillende diktes in, maar de dikste vorm is alsnog heel dun. Bovendien is de vorm overal gelijk, maar het is geen vorm die iedereen staat. Welke vorm wenkbrauw bij jou past, ligt aan een heleboel factoren. Helaas is het niet zo simpel dat je gewoon een stencil kunt gebruiken.

hema_eyebrow_kit06

hema_eyebrow_kit07

De kleur poeder is vrij assig. Sommige merken maken hun poeders heel bruin, en dat staat vaak onnatuurlijk. Wel zit er in deze poeder toch ook nog wat roods. Hij is nét niet assig genoeg.

hema_eyebrow_kit08

Ter vergelijking: Hema, Make-up Studio en Anastasia wenkbrauwpoeder.

Vooral de poeder van Anastasia (Medium Ash) is heel mooi, daar zit bijna niets roods in, waardoor deze kleur het meest natuurlijk is. Als je Hema ernaast houdt zie je toch wel vrij duidelijk verschil.

hema_eyebrow_kit09

hema_eyebrow_kit10

De poeder is vrij zacht en zou ook perfect als matte oogschaduw kunnen dienen. Hij brengt makkelijk en natuurlijk aan, en de kleur is goed uit te borstelen. Soms iets te goed, kijk uit dat je hem niet helemaal weg borstelt. Zet voor de zekerheid de poeder vast met wenkbrauwgel, zodat je wenkbrauwen er de hele dag mooi uitzien.

De wenkbrauwpoeder van Hema is prima, zeker als je kijkt naar wat je ervoor betaalt. Het effect is mooi, ook al is de kleur net iets te oranje. Het is minimaal, maar als je wenkbrauwpoeders die echt perfect assig zijn kent, iets is wat je misschien opvalt. Heb je nog niet eerder wenkbrauwpoeder geprobeerd, dan is de Eyebrow Kit van Hema een mooie om mee te beginnen.

Hema Eyebrow Kit 02 Taupe – te koop bij Hema

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 29 oktober 2013 | 109 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Suzanne op 29 oktober 2013 06:19

Ik moet zeggen dat als je eenmaal Anastasia hebt gebruikt je echt niet anders meer wilt denk ik. Althans dat heb ik. Wat ik ook probeer en gebruik ik val altijd weer terug op Anastasia.

[Beantwoorden]


Door Martina op 29 oktober 2013 06:23

Ik vind hem wel mooi… Zelf gebruik ik make up studio, past goed bij mijn huid

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 oktober 2013 06:27

Dat ziet er best goed uit! Ik gebruik nu alleen al een goede combi voor mijn wenkbrauwen, dus voorlopig zal ik dit niet gaan gebruiken. ;-)

[Beantwoorden]


Door Pretty On A Budget op 29 oktober 2013 06:30

Het effect is mooi maar ik blijf toch bij mijn Catrice brow kit. Die werkt perfect voor me en is ongeveer de helft van de prijs..

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 29 oktober 2013 06:32

Ik ben het helemaal met je eens dat deze kleur nét wat te ‘rood’ is. Ik gebruik zelf een Everyday Minerals losse oogschaduw/wenkbrauwkleur die echt grijsbruin is. En die is wat betreft kleur echt perfect! Alleen is het niet zo handig dat het een los poeder is helaas, dat knoeit altijd zo als je ‘m eens wilt meenemen :no:.

[Beantwoorden]


Door Allissa op 29 oktober 2013 06:36

Mwah. Ben niet echt overtuigd haha

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 oktober 2013 06:39

Once you go Anastasia, you never go back ;)

[Beantwoorden]


Door TheAnoukFactory op 29 oktober 2013 06:59

Ik vind de kleur wel heel mooi, maar veel te licht voor mij.
Wel fijn om weer eens iets positiefs over HEMA make-up te horen.
X
Anouk

[Beantwoorden]


Door pamela op 29 oktober 2013 07:03

ik ben blij met mijn essence wenkbrauwpotlood :P werkt voor mij super. ik heb van mezelf ook al vrij mooi gevormde volle wenkbrauwen dus heb niet veel nodig.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 29 oktober 2013 07:05

Het ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 29 oktober 2013 07:06

Mooi product :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 oktober 2013 07:23

Ik heb afgelopen week net een wenkbrauwpoeder van Anastasia gekocht. Ook in de kleur Taupe. Toch jammer dat ik hier nog niet van wist, want hij lijkt me fijn.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 29 oktober 2013 07:23

Ik vind de poeder je erg natuurlijk staan, dus top!

[Beantwoorden]


Door Sammie *klik voor mijn blog* op 29 oktober 2013 07:28

Ziet er goed uit!
Misschien moet ik deze ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 29 oktober 2013 07:39

Dit wenkbrauwkitje ziet er prima uit :-) Goede prijs-kwaliteitverhouding! Ik gebruik zelf een kitje van Etos eigen merk. Daar zitten twee kleuren in: licht en donker. Daar kan ik alle kanten mee op.

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 oktober 2013 07:39

ik vind ‘m wel mooi, denk dat de kleur ook wel goed is voor mijn wenkbrauwen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 oktober 2013 07:45

Ik zoek ook nog steeds de perfecte kleur. Ik wil die van make-up studio nog proberen, maar dan ga ik eerst het liefst naar de winkel.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 29 oktober 2013 07:47

Het ziet er wel goed uit, toch maar eens een foto opzoeken met anastasia, om te vergelijken!

[Beantwoorden]


Door esmee op 29 oktober 2013 07:48

Ik ben de laatste tijd steeds meer into de wenkbrauwen.
Deze kit is prachtig ik denk dat de kleur wel goed gaat komen maar ga zeker even kijken!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Hester op 29 oktober 2013 07:50

Hij is niet perfect, maar zeker wel te gebruiken! Alleen dat stencil en kwastje hadden ze wel weg mogen laten en dan gewoon 2 euro van de prijs af halen.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 oktober 2013 07:55

Hij ziet er wel goed uit! Ik werk mijn wenkbrauwen eigenlijk niet bij..

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 oktober 2013 07:59

Hebben ze ook nog andere kleuren dan 01 & 02?

[Beantwoorden]

Me antwoordt op 29 oktober 2013 om 08:24:

Ja, 03 dark brown, deze gebuik ikzelf en vindt ik erg fijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 oktober 2013 08:01

Opzicht is het een goede budgettopper!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 oktober 2013 08:05

Ziet er opzich best goed uit! Die van Anastasia vind ik wel nog wat mooier als ik de swatches zo zie!

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 29 oktober 2013 08:09

Anastasia vind ik mooier, maar die van de HEMA is een goede budget proof versie!

[Beantwoorden]


Door charile op 29 oktober 2013 08:10

Dat ziet er goed uit zeg! Als mijn oogschaduw van Essence op is (die is helaas uit het assortiment) ga ik zeker voor deze kijken!

[Beantwoorden]


Door Caro op 29 oktober 2013 08:13

Ziet er goed uit! Ik gebruik altijd een mono oogschaduw van catrice, ook erg fijn! :-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 oktober 2013 08:16

Ik vind het er hartstikke goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 29 oktober 2013 08:18

Ik vind het er mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 29 oktober 2013 08:22

Wow op die swatches foto zie ik echt bijna geen verschil tussen de drie merken? Ik vind hem er eigenlijk wel mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 oktober 2013 08:29

Tot op de dag van vandaag heb ik nog een goede wenkbrauw oogschaduw/potlood kunnen vinden. Ik vind het echt lastig hoor! Het moet echt een perfecte kleur zijn anders zie je het meteen. Deze lijkt me wel mooi, wij hebben ook een beetje dezelfde haarkleur namelijk. Ik ga dan maar even naar de hema om te swatchen! Dankje!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 29 oktober 2013 08:31

Leuk idee, van die stencils. Alleen jammer dat het dan toch nog zo beperkt blijft.
Ik gebruik zelf een set van Gosh voor mijn wenkbrauwen. Die bevat drie tinten poeder, wax en een kwastje.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 29 oktober 2013 08:48

Ik stond met de lichtste en deze in de hand te twijfelen. Heb uiteindelijk ook dat potloodje genomen, maar potloodjes werken bij mij niet. Ze zijn heel waxig en wanneer ik mijn wenkbrauwen heb getekend moet ik alweer slijpen, omdat er een laagje wax over de punt zit ofzo..

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 29 oktober 2013 08:49

Tot nu toe gebruik ik ik altijd een potlood, maar misschien moet ik toch maar eens poeder proberen.

[Beantwoorden]


Door Nena op 29 oktober 2013 09:11

Fijne tip! Ik gebruik nu eigenlijk altijd een oogschaduw van Urban Decay uit het Basics palet =)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 29 oktober 2013 09:17

Ziet er wel goed uit. Ik gebruik zelf geen wenkbrauwpoeder meer. En dat terwijl ik vroeger dacht niet zonder te kunnen. :-)

[Beantwoorden]


Door Petra op 29 oktober 2013 09:22

Oei die ga ik halen! Ik heb altijd dat lichtste potloodje van de Hema, maar heb vorige week mijn haren heel licht oranje-rood/blond geverfd. Dus nu is dat potloodje juist te koel. Ik denk dat dit poedertje de oplossing is! :ja:

[Beantwoorden]


Door romy op 29 oktober 2013 09:26

even een andere vraag?

komt er geen nail art van maaike meer online?
ik merk dat dat nog wel eens mist?

[Beantwoorden]


Door Abi op 29 oktober 2013 09:34

Ik weet niet echt wat ik er van vind, ik ben er niet zo enthousiast over.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 29 oktober 2013 09:34

Jammer dat ‘ie een beetje oranje oogt. Ik zou ondanks de prijs toch voor een anderen gaan!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 29 oktober 2013 09:35

Ik gebruik al tijden de wenkbrauw poeder kit van Catrice en deze is echt top. Vorige week vloog ik naar de Hema om deze aan te schaffen en te proberen maar hij was helemaal uitverkocht…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 oktober 2013 09:38

Ziet er best goed uit! Ik denk dat dit best een leuk product is voor meiden die net beginnen met het inkleuren van hun wenkbrauwen. Zelf kan ik ook nooit de perfecte kleur vinden, op dit moment gebruik ik een mix van twee oogschaduws voor m’n wenkbrauwen, haha.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 29 oktober 2013 09:57

Ik gebruik die van Anastacia. Kan niet meer zonder. Het maakt het net even wat meer af!

[Beantwoorden]


Door Summer op 29 oktober 2013 09:58

Misschien wel wat voor de meiden die rood haar hebben, dan is die roodoranje tint wel passend.

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Lieke op 29 oktober 2013 09:59

Sorry, ik vind dat je een beetje achterloopt met reviewen. Deze wenkbrauw poeder geruik ik namelijk al een tijdje. Vera.. Probeer eens wat meer te reviewen en meer te vloggen. Ik hoop steeds dat ik een filmpje krijg te zien, maar dat
Is vaak maar 1 x in de week. Ik heb het beste met je voor hoor en het is niet slecht bedoelt, maar zo stap ik sneller over naar een andere beautyblogger. Ik respecteer jou en jouw styl van bloggen, het is alleen een tip ;)

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 29 oktober 2013 om 10:13:

“zo stap ik sneller over naar een andere blogger”? Alsof je elke dag maar 1 beautyblog leest. Bovendien zijn er vast ook meiden die niet van filmpjes houden en die laten ook niet bij elk filmpje een comment achter dat ze minder moet vloggen.

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 29 oktober 2013 10:03

Ziet er best goed uit….

[Beantwoorden]


Door Merel op 29 oktober 2013 10:11

Ziet er erg goed uit! Die vormpjes lijken mij echt niet handig, maar het is wel goed gevonden.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 29 oktober 2013 10:20

Ziet er mooi uit!
Al is het kwastje en die stencils inderdaad wat overbodig
Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen een poeder uit het naked palette haha!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 29 oktober 2013 10:32

Ik kijk ook altijd naar de rode pigment in wenkbrauw kits. De budget kits hebben dat vaak wel en dat ziet er zó nep uit. Nee, deze vind ik ook niks. Goed van je review want nu weer ik dat ik deze niet moet kopen(Ik blijf bij mijn Aqua Brow!).

[Beantwoorden]


Door Ashley op 29 oktober 2013 10:37

Hema wordt wel steeds duurder ik koop dan liever wenkbrauw poeder van essence of catrice

[Beantwoorden]


Door Fran op 29 oktober 2013 10:49

Klinkt als een fijne budget wenkbrauwpoeder die binnenkort mijn stash gaat vergezellen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 oktober 2013 10:51

Hij ziet er best goed uit, maar de kleur kan inderdaad net wat beter!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 29 oktober 2013 10:57

:shit: :)… Vind m best goed eruit zien, maar zie inderdaad wel verschil. Bevalt het al een beetje op jezelf? Erg wennen he! (H)

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 29 oktober 2013 10:59

Ik heb erg donker haar, maar mijn wenkbrauwen zijn net zo donker. Die kan ik ook bijna niet lichter maken met poeder want dan zie je die donkere haartjes en dat is toch wel een beetje vreemd haha. Dus ik ben het daar niet helemaal mee eens, maar goed ieder z’n ding. Ik gebruik graag de Christian wenkbrauwpoeder, deze is grijs! Vult mijn wenkbrauwen goed in, maar geeft ze inderdaad niet zo’n lelijke bruin/rode gloed. Fijne review! Ik vind de poeder wel mooi staan bij je hoor!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 29 oktober 2013 11:00

Dit klinkt op zich wel goed, het resultaat vind ik ook mooi. Ik gebruik al heel lang de wenkbrauw potloden van de Hema.

[Beantwoorden]


Door Melanie Megan op 29 oktober 2013 11:00

Ik was altijd heel benieuwd naar deze wenkbrauw kit. Maar ben niet heel erg overtuigd, haha :)

[Beantwoorden]


Door Anita op 29 oktober 2013 11:04

Ik vind poeders vaak niet zo fijn, ben meer van de wenkbrauw potloden.

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 29 oktober 2013 11:06

Best wel mooi! Maar ik blijf bij mijn wenkbrauwpotlood :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 29 oktober 2013 11:26

Opzicht klinkt ‘ie wel goed, maar ik blijf erbij dat Hema te duur word.. Oké €6 is misschien niet veel, maar dan zoek ik liever bij Essence/Catrice bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door janiek op 29 oktober 2013 11:28

mij lijkt hij iets te donker.., wel een mooie ooglook ! ♥️

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 29 oktober 2013 11:35

Ziet er goed uit. Lekker budget ook!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 oktober 2013 11:43

Ziet er wel goed uit! Ik ben sinds een paar maanden overgestapt van poeder naar potlood juist :) Gebruikte altijd het paletje van Gosh (poeder), maar heb nu potlood van Catrice in de perfecte kleur! Is ook een beetje assig, heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Assiepoester op 29 oktober 2013 11:46

Vind hm toch iets te rood.
Heb je wel eens wenkbrauwpotlood van merk BeYu uitgeprobeerd? Verkrijgbaar bij douglas. Ik vind die potloden echt geweldig. Helaas niet altijd even goed op voorraad.
Een ander tip: brow liner van Gosh.

[Beantwoorden]


Door Minke op 29 oktober 2013 12:00

Je ziet inderdaad wel dat ie net wat roder is, dus ik vind die van anastasia toch mooier! Ik gebruik zelf een oogschaduw van mac in copperplate, die heeft helemaal niks roods en past goed bij bruin haar :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 oktober 2013 12:02

Ziet er wel goed uit hoor! Deze zou ik nog wel willen proberen. Ik heb namelijk wel wenkbrauwpotlood maar poeder vind ik vaak net iets mooier :)

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 29 oktober 2013 12:19

Heel mooi, en helemaal niet duur.

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 oktober 2013 12:22

Ik blijf toch bij die van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 29 oktober 2013 12:25

Ziet er goed uit hoor :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 29 oktober 2013 12:26

Ik snap nog steeds niet waarom bedrijven niet iets meer moeite steken in de producten die ze erbij leveren zoals dat kwastje. Al hadden ze daar nou een fijn kwastje bij gedaan zou het heel praktisch zijn voor on the go :) Die stencils snap ik ook niet helemaal. :/ De kleur van de poeder vind ik wel erg mooi bij je staan, fijne warme kleur. Ik heb al zo’n 4 jaar dezelfde wenkbrauwpoeder van het merk Eyebrowz die ik toentertijd van mijn moeder “geleend” had. Hij is echt perfect en hij lijkt maar niet op te gaan. Heb hem ook al een aantal keer laten vallen en hij lijkt maar niet kapot te gaan. Yes! (love)

Liefs.

[Beantwoorden]


Door Beautyfine op 29 oktober 2013 12:33

Leuk! ga hem misschien zelf ook wel proberen ^^)

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 29 oktober 2013 12:40

Ziet er best goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Inez op 29 oktober 2013 13:00

Ik heb zelf de zwarte versie van de hema wenkbrauw kit. Misschien heb ik geluk met het kwastje want die werkt perfect!

[Beantwoorden]


Door Carine op 29 oktober 2013 13:25

Gebruik zelf de bruin uit het Storm palette maar zoek iets anders dat ook los mee te nemen is. Ga deze toch eens opzoeken in de donkere kleur.

[Beantwoorden]


Door Mara op 29 oktober 2013 13:54

Hmm, ik vraag me af of deze voor mij juist wel goed zou zijn door de rode ondertoon. Ik ben van nature goudblond maar verf het rood (oranje, ginger, hoe je het noemen wilt) en blonde wenkbrauwproducten zijn een oké match, maar vaak juist te assig. Denk je dat dit met mijn rode haar wel zou staan? Ik kan namelijk maar geen perfect product vinden, zo lastig met rood haar.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 29 oktober 2013 14:13

Ik heb dezelfde! Alleen dan in een lichtere kleur, weet niet meer hoe ie heet. Ik gebruik het maar héél af en toe omdat ik mezelf er meestal een beetje raar uit vind zien met wenkbrauwpoeder, maar hij werkt wel fijn.

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 29 oktober 2013 14:52

Ik kocht dit kitje, in een kleurtje lichter, een eental weken geleden omdat ik me afvroeg of het zachter zou staan dan mijn vertrouwde HEMA wenkbrauwpotlood. Het resultaat was eigenlijk niet om over naar huis te schrijven. Ik vind het gebruik niet prettig en de pigmentatie ook niet okay. Zelfs voor die prijs. Wellicht is de kleur die jij hebt van zichzelf al gepigmenteerder. Ik houd het lekker bij mijn potloodje:). Toch hetzelfde merk! Het kan ook zijn dat ik zeur en poeder gewoon niet mooi vind! :cool:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 oktober 2013 15:04

Wat een mooie eyebrow kit! Het ziet er erg goed uit voor de prijs die je er voor betaald. Maar alsnog blijf ik nog steeds trouw aan mijn HEMA wenkbrauwpotlood :)

[Beantwoorden]


Door Ruth op 29 oktober 2013 15:06

Ik denk dat de poeder van Catrice die ik heb, fijner is, en minder oranje :) en daarnaast gebruik ik ook het potloodje van Hema, die vind ik wel heel prettig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 oktober 2013 15:24

Het valt me niet tegen! Iedereen is zo enthousiast over de potloden , ik ben nu ook wel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 oktober 2013 15:42

Ik heb hem zelf ook! Het was mn eerste wenkbrauw poeder. Maar inderdaad het kwastje wat er bij zit is niet echt van goed matriaal. X

[Beantwoorden]


Door Claudia op 29 oktober 2013 16:26

Ik gebruik sinds kort ook wenkbrauwpoeder namelijk het kitje van Catrice. Hierin zitten twee kleuren, waarvan ik alleen de donkerste gebruikt, mààr hier zit een mini tweezer en een penseeltje die aan de andere kant een borsteltje heeft! Superhandig! En het penseeltje werkt perfect!
Het is zeker een aanrader, als je de goede kleur hebt.

[Beantwoorden]


Door Celia op 29 oktober 2013 16:33

Mooi wenkbrauwpoeder en ook fijn dat je hem nog als oogschaduw kan gebruiken. Alleen jammer dat Hema zo duur is geworden… Ik vind €6 voor een ‘kit’ waarvan alleen de poeder goed bruikbaar is toch wat overdreven!

[Beantwoorden]


Door Beauty by Ashley op 29 oktober 2013 16:48

Zelf gebruik ik toch liever gewoon een potloodje! 6 euro van de hema is ook nog best duur!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 oktober 2013 17:12

Ik hou zelf meer van een poeder-gel duo dan enkel poeder. Maar op zich ziet dit er zeker niet slecht uit.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 29 oktober 2013 19:16

Hij staat je erg goed! En wat een groot doosje, daar doe je waarschijnlijk wel jaren mee, haha :P

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 oktober 2013 19:18

Ik ben nog altijd verknocht aan het potlood! Maar als probeersel lijkt me dit poeder best goed :) En wat zitten je onderste wimpers mooi. Klinkt heel gek maar het viel me op. Mooie omlijsting.

[Beantwoorden]


Door Emke x op 29 oktober 2013 19:21

die poeder ziet er wel goed uit, maar kan wel een beetje hard staan, ik zou toch liever je Anastasia wenkbrauw poeder gebruiken. maar die hema is zeker niet mis. x
grt Emke x

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 oktober 2013 19:33

Dat ziet er opzich prima uit!

[Beantwoorden]


Door marieke op 29 oktober 2013 20:06

wat heb je je ogen weer prachtig opgemaakt !
echt heel mooi !

x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 oktober 2013 20:24

Lijkt me een prima kitje!

[Beantwoorden]


Door Silke op 29 oktober 2013 20:32

Staat je goed! Ik gebruik altijd het wenkbrauwpotlood van Catrice, ben er tevreden van en is dan ook weer de helft van de prijs in vergelijking met deze kit ;-)

[Beantwoorden]


Door jackie op 29 oktober 2013 20:34

ligt het aan mij of wordt hema makeup steeds duurder?
ik vind 6 euro best veel voor een low budget merk als hema.. :+

[Beantwoorden]


Door Rianne op 29 oktober 2013 21:10

ik gebruik deze altijd ^^) !

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 oktober 2013 21:34

Ziet er goed uit

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 29 oktober 2013 22:02

Ik vind het effect heel mooi! Ziet er op de foto echt niet te rood uit. Zelf gebruik ik nog steeds de eyebrow kit van catrice, die is goedkoper en de kleuren zijn koel. Die stencils vind ik echt maar niks…

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 oktober 2013 13:43

Ik gebruik een wenkbrauwpotlood van de Hema, met poeder lukt het mij nooit zo goed

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 30 oktober 2013 17:03

Het staat inderdaad echt heel erg naturel! Mooi!

[Beantwoorden]


Door lisanne op 30 oktober 2013 19:22

Hoi Vera,

Even een vraagje… Ik heb rood haar en weet niet zo goed welke kleur wenkbrauwpoeder ik het beste kan gebruiken voor mijn wenkbrauwen. Is deze kleur geschikt voor roodharigen?

X Lisanne

[Beantwoorden]


Door Nannick op 31 oktober 2013 10:23

Ik heb rood haar en ik gebruik het wat donkerder oogpotlood van de HEMA, super fijn maar deze klinkt ook wel fijn.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 31 oktober 2013 16:11

Ziet er mooi uit, je ziet inderdaad wel verschil tussen de andere merken maar niets storends vind ik. Ben nog op zoek naar een wenkbrauwpoeder dus ga deze zeker een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 31 oktober 2013 18:11

Vindt de eyebrow poeder toch wat te “warm” voor je. Ik denk dat de Eyebrow Powder
BLOND van Make-Up Studio €13,90 beter bij je zal staan. De kleur BLOND is echt een ideale kleur die bij bijna iedereen heel mooi past, dus ook bij de brunettes onder ons.
Tenzij je echt heel donker haar hebt dan kun je beter voor de kleur DARK gaan.
Heel zuinig in gebruik, ik doe zelf al jaren met hetzelfde potje. Echt een topper uit het Make-Up Studio assortiment. Zie ook NH-visagie.nl

[Beantwoorden]


Door Coby op 2 november 2013 10:05

Het ziet er mooi uit

[Beantwoorden]

Coby antwoordt op 2 november 2013 om 10:07:

Het ziet er mooi uit

[Beantwoorden]


Door Coby op 2 november 2013 10:15

Aan comet ik vind het erg mooi

[Beantwoorden]


Door Demi op 2 november 2013 16:12

Ik vind hem eigenlijk bij jou wel mooi staan, staat ook mooi bij je haarkleur. Hij is misschien net iets te oranje maar zie niks geks of iets. ^^)

[Beantwoorden]


Door helena op 2 november 2013 22:44

ik vind bij jou géén wenkbrauwproducten, veel mooier staan.op een of andere manier staat het wat vreemd bij je vind ik. Sorry als dat was lullig klinkt.

[Beantwoorden]


Door Ine op 25 juli 2015 11:23

Ik heb namelijk zwarte wenkbrauwen en zou ze heel graag lichter willen heb ze al verschillende keren gekleur in het licht bruin maar dan worden ze donker bruin en een potloodje hielp ook niet echt iemand een aanrader?

[Beantwoorden]