Beauty shoppen in Londen

beauty_shoppen_in_londen01

Ik ben dit jaar voor het eerst, maar gelijk wel twee keer, naar Londen geweest. Ik heb jullie allebei de keren ‘meegenomen’ in Mee met Vera vlogs, waardoor al snel de vragen volgden waar je beauty kunt winkelen in Londen. Aangezien ik er nog steeds regelmatig mailtjes over krijg, maak ik deze blogpost. Ik neem je mee op een shopping spree!

Oxford street

Hier vind je bijna alle interessante winkels. Warenhuis Selfridges en reusachtige kledingwinkels van Forever 21, Topshop en Primark bijvoorbeeld. Als beautyaddict kun je er ook heel goed slagen. Alle winkels die ik in deze blogpost noem zitten (op Victoria’s Secret na) gevestigd aan Oxford Street, en bijvoorbeeld Boots en Selfridges hebben zelfs winkels door heel Londen.

Boots

De kwasten van Real Techniques zijn bij Boots te koop. Niet in ieder filiaal, want er zitten meerdere filialen op Oxford Street. Boots is in Engeland een soort Kruidvat, het zit op heel veel plekken. In het filiaal tegenover Forever 21 kocht ik een aantal RT kwasten. Ik moest wel even goed zoeken, dus wees niet bang om het personeel om hulp te vragen als je het niet kunt vinden. Want heel fijn aan Engelsen: ze zijn erg aardig.

Soap & Glory is een gaaf merk met huidverzorging, bedrukt grappige ouderwetse prints. Ook hebben ze make-up! Ik gebruik nu al een tijdje een eyeliner van Soap & Glory, ook al is ‘ie wel wat waterig.

beauty_shoppen_in_londen03

Superdrug

Er zoemen al maanden geruchten de rondte dat Makeup Academy/MUA naar Nederland komt, maar dat is helaas nog steeds niet bevestigd. Gelukkig kun je MUA in Londen bij Superdrug kopen. Mooie oogschaduwpaletten, One Direction make-up, en nog veel meer leuks. Een heel tof low-budget merk!

Vergeet ook Barry M niet. Een merk met vooral fantastische nagellak, maar ook andere mooie make-up.

En natuurlijk Sleek! Goed online verkrijgbaar en in sommige afro winkels ook te koop, maar in Engeland vind je bij Superdrug ook een groot Sleek schap. De mooie lipsticks, Blush by 3 paletten en nog véél meer.

Selfridges

Selfridges is een warenhuis, hier vind je high-end merken zoals Illamasqua. Illamasqua is een soort MAC, maar met een iets duistere uitstraling. Een enorm gaaf merk, met prachtige matte lipsticks, veel kleuren (ook witte!) foundation en andere ontelbare mooie dingen. Een merk wat niet bang is en vaak gedurfde collecties heeft.

Ook NARS wordt bij Selfridges verkocht. Voor Orgasm of Deep Troath blush, of de mooie duo oogschaduws.

Laura Mercier zie je op de Nederlandse beautyblogs wat minder voorbij komen, maar is ook een heel mooi merk. Vooral de basisproducten van Laura Mercier zijn erg populair. Zoals de primer, concealer en losse gezichtspoeder.

Een merk wat ook niet mag ontbreken is Tom Ford. Super luxe en duur, maar mega mooi. Ik heb van Tom Ford een blush en een oogschaduwpalet en beiden zijn prachtig. Chique kleuren, en geweldige kwaliteit.

beauty_shoppen_in_londen02

Overig

Victoria’s Secret heeft behalve leuk ondergoed, ook lekkere parfums, body splashes en make-up. Wellicht ook een kijkje waard wanneer je een nieuwe pyjama of BH aan het kopen bent.

Vergeet ook niet te kijken bij merken als Maybelline en Rimmel die we in Nederland ook hebben. Er is vaak meer keuze. Meer kleuren foundations, lipstick en oogschaduw, en soms ook producten of collecties die we hier (nog) niet hebben.

Ik ben nog maar twee keer in Londen geweest, dus er zijn vast nog wel meer beauty adresjes die ik niet heb genoemd. Heb jij nog tips, deel ze dan hieronder.

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 18 oktober 2013 | 129 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Summer op 18 oktober 2013 15:00

Ik ben ook in Boots geweest, echt een heerlijke winkel! Net de kruidvat maar dan 1000x beter! :)

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 oktober 2013 15:06

Ik ga met m’n moeder én met school nog naar Londen, dus bedankt voor de tips!
Zelf zou ik gaan voor Boots en Superdrug, want ik vind de producten bij Selfridges toch nog wat de duur voor mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2013 om 15:55:

Veel plezier! ^^)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 18 oktober 2013 15:09

Handige shop tips! Ik wil rond kerst voor het eerst naar Londen gaan en dan komen deze tips zeker van pas! Londen lijkt me echt een beauty walhalla!

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 29 oktober 2013 om 13:52:

Hi Aranka,
mocht je naar London gaan rond de kerst….zorg dat je er 2de kerstdag (boxing day) of de dag erna bent.
Engelse winkels zijn dan namelijk allemaal open en verkopen alle kerstgoodies met minstens 50% korting. Zorg dat je in ieder geval naar Boots gaat!!

Zelf ga ik over 2 weken weer richting UK.

Veel plezier in London!

[Beantwoorden]


Door Ruth op 18 oktober 2013 15:12

Heel leuk artikel, krijg echt zin om weer naar Londen te gaan, en lekker in te slaan bij al die leuke winkels <3

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 oktober 2013 15:17

Harrods!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2013 om 15:56:

Daar ben ik nog niet geweest, wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Robin op 18 oktober 2013 15:19

Ik ben dol op shoppen in Londen. Ik ga er meestal 2x per jaar hen en dan ga ik helemaal los! Ze hebben er ook veel meer keuze in de drogist erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 oktober 2013 15:21

Boots zit ook in Nederland! Ze hebben niet zoveel make-up en verzorging als in GB maar wel toffe (huis)merken als No 7 en Boots Botanics.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2013 om 15:56:

Klopt, en niet dezelfde merken… :-(

[Beantwoorden]

Mirre antwoordt op 21 maart 2014 om 14:46:

Waar zit boots dan

[Beantwoorden]


Door Nena op 18 oktober 2013 15:22

Fijne tips! Ik shop vaak in Engeland, maar nog nooit in Londen gedaan (nog maar 1x geweest ook). Maar deze tips ga ik onthouden! :)

[Beantwoorden]


Door Steph op 18 oktober 2013 15:26

Ik ben dit jaar ook voor het eerst in Londen geweest, was super!
Maar jongens, ik heb alles moeten afzoeken eer ik eens ergens een Superdrug vond! Boots zag ik overal, maar Superdrug kwam ik pas in 1 van de winkelcentra tegen. Had jij ook zo’n moeite met het vinden van die winkel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2013 om 15:56:

Nee, Superdrug zag ik ook wel regelmatig! Ligt er misschien aan in welke wijk je zit? Maar Boots kom je inderdaad het meest tegen.

[Beantwoorden]

Steph antwoordt op 18 oktober 2013 om 23:31:

Vreemd.. Op Oxford Street e.d. heb ik die winkel nergens gezien :O Of ik ben heeeel erg blind geweest…

[Beantwoorden]

yasmine antwoordt op 19 oktober 2013 om 07:13:

Ja ik wilde heeel graag een sleek palette maar ik. Wil he m niet bestellen op het internet. Ik zocht me dus dood naar een superdrug, niet gevonden :-( . Boots kwam ik idd wel vaak tegen.

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:29:

Hij zit er wel!

Marly antwoordt op 22 oktober 2013 om 23:26:

Superdrug zit op Oxford Steet, in de buurt van de Primark maar dan aan de overkant van de straat. Er zit er ook eentje in Westfield Stratford, waar trouwen ook een hele grote Boots zit.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 oktober 2013 15:32

Dit komt wel goed van pas, want ik ga morgen naar Londen :) ik ben er nog nooit geweest, en heb er heel veel zin in. Maar naast shoppen ga ik natuurlijk ook graag dingen bekijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:29:

veel plezier!!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 oktober 2013 15:32

Wat een handig lijstje Vera!

[Beantwoorden]


Door Minke op 18 oktober 2013 15:36

Ik moet echt een keer naar Londen!

[Beantwoorden]


Door Esmiralda op 18 oktober 2013 15:40

De illamasqua winkel! Daar geven ze ook workshops etc. T meeste moet je alleen wel boeken van te voren.

[Beantwoorden]


Door Jill op 18 oktober 2013 15:42

Dit artikel komt als geroepen! Dit jaar ga ik met school ook naar Londen, en nou maar hopen dat we tijd krijgen om te winkelen ;)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 18 oktober 2013 15:44

Ik wil heel graag naar Londen net naar oud en nieuw (Sale!), maar niemand wil mee :( Om nou alleen te gaan vind ik ook weer zo raar..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 oktober 2013 15:47

Wat handig! Ik ga morgen (Samen met Marjolein ^) naar Londen! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me echt een prachtige stad. Thanks voor deze tips, we gaan er zeker iets aan hebben. Liefs, Suzanne.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2013 om 15:57:

Leuk, veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 oktober 2013 15:48

Ik wil zo graag nog een keer naar VS <3

[Beantwoorden]


Door Danique op 18 oktober 2013 15:53

Ik ben 3 weken geleden in London geweest. Met mn ouders en zus die allemaal een hekel hebben aan beauty. Dus ik kon ze overhalen om naar de illamasqua winkel te gaan en even naar een ander warenhuis waar ze Nars verkochten. Veder kreeg ik ze echt niet mee :-( Ik heb wel een mooie bordeaux eyeliner van Illamasqua en Nars Albatross (love)
Ik wil zeker nog een keer naar London het was geweldig!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 18 oktober 2013 15:53

Handig zo’n opsomming.
Er staan hele leuke winkels tussen

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 oktober 2013 15:53

Ik ga denk ik n maart na Londen

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 oktober 2013 15:54

Het personeel bij Boots is inderdaad erg vriendelijk en behulpzaam! toen ik naar de brush blush van RT vroeg, is een dame wel een kwartier aan het zoeken geweest omdat de computer aangaf dat er in het filiaal nog eentje aanwezig was :D
En Soap&Glory, I love it! Hun ‘Glad Hair Day’ Shampoo is geweldig! In januari (wanneer ik naar Londen ga) wil ik de conditioner :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 oktober 2013 15:57

Ik hou van london ben er al 3x geweest zou zo weer gaan als ik tijd had ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 oktober 2013 15:58

Boots en VS zijn erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 18 oktober 2013 15:59

Ohh, nu heb ik weer zo’n zin om terug te gaan naar Londen! x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 oktober 2013 16:00

Ah dit had ik echt nodig. Ik ga dinsdag naar London dus ik ben benieuwd wat ik allemaal ga kopen. :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 oktober 2013 16:01

Ik ben een paar keer in Londen geweest, vind het echt een geweldige stad! Wil snel nog een keertje terug :)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 18 oktober 2013 16:01

Goed om te weten! Ik ben nog nooit in London geweest maar ik wil er wel heel graag een keer naar toe! (A)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 oktober 2013 16:08

Wow Vera, wat ben ik hier blij mee! Ik vroeg me al af waar ik nou echt goed kon winkelen in Londen, aangezien ik er volgende week naartoe ga! Dus dit was perfect getimed! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:29:

Alvast veel plezier! ^^)

[Beantwoorden]


Door MYK op 18 oktober 2013 16:14

oh, ik wil ook echt weer naar london!:)

[Beantwoorden]


Door Emke x op 18 oktober 2013 16:26

ik wil al heel lang naar London, maar we moeten flink zijn van mijn moeder hah
grt Emke x

[Beantwoorden]


Door Nienke op 18 oktober 2013 16:29

Ik ga binnenkort naar new castle. Hebben ze daar ook een beetje hetzelfde?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:31:

Dat weet ik niet, ik ben daar niet geweest.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 18 oktober 2013 16:30

Dit is superhandig. Ik ga binnenkort naar londen!

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 oktober 2013 16:47

Lijkt me super om daar te gaan beautyshoppen!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 18 oktober 2013 16:54

Londen is mijn favoriete Europese hoofdstad!! Handig overzicht heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 oktober 2013 17:01

Leuk artikel zeg!! Ik wil nog steeds heel graag ’n keer naar Londen! M’n zusje is er al wel geweest en die was toen zo lief om voor mij een Sleek palette (Oh so special IDivine) mee te nemen waar ik nog steeds heel blij mee ben :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:31:

Ah, handig zo’n zusje ^^)

[Beantwoorden]


Door Maxime op 18 oktober 2013 17:44

Ik ben laatst voor het eerst naar Londen geweest voor een weekendje. Veel te kort & niet alles kunnen zien. Volgende keer ga ik in ieder geval wat Sleek inslaan & naar Selfridges!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 18 oktober 2013 17:47

Ik ga in december voor de 3e x heerlijk Kerstshoppen in Londen. Wat je zeker moet doen als je in Londen bent is inslaan bij Lush. Er zit een hele grote winkel in Regentstreet ( zijstraat van Oxford Street) Lush is in Londen véééél goedkoper dan in Nederland.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:31:

Goede tip!

[Beantwoorden]


Door Meike op 18 oktober 2013 17:58

Er komt binnenkort een KIKO op oxford circus/regent street, maar het is nog niet bevestigd op welke datum deze opent. Er zitten er al twee in beide Westfield malls (stratford en Shepherd’s bush), maar dit is redelijk ver van het centrum en de toeristische plekken.

[Beantwoorden]


Door melanie op 18 oktober 2013 18:02

ik ga maandag naar londen dus ik ga zeker even kijken!

xx

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 oktober 2013 18:06

Aaaaaah! Wauw, Vera, hoe goed getimed! Ik ga donderdag met mijn nichtjes naar Londen en ik kijk zo uit naar het shoppen! En dan komt dit artikel online, hallo perfectie?
Dankjewel voor de tips! Ik kan nu echt niet meer wachten..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:32:

Veel plezier Roos!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 oktober 2013 18:35

Handige tips!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 18 oktober 2013 18:38

ha! alvast een beginnetje gemaakt voor mijn to do list in Engeland.

Ik ga vanaf januari voor een half jaartje wonen. Thanks girl ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:32:

Wauw, gaaf!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 18 oktober 2013 18:55

Boots is echt zoooo leuk! en extra leuk is dat er vaak 3 halen 2 betalen acties zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Jitske op 18 oktober 2013 19:10

Dit artikel sla ik op voor als ik ooit weer naar Londen ga! Ik weet nog wel dat ik Boots helemaal geweldig vond, en de producten van Soap and Glory!

[Beantwoorden]


Door Demi op 18 oktober 2013 19:14

Super handig, ik ga namelijk woensdag naar Londen (love)

[Beantwoorden]


Door charile op 18 oktober 2013 19:20

Ik wil heel graag naar Londen!

[Beantwoorden]


Door Floor op 18 oktober 2013 19:33

Ik ga volgende week naar Londen, dus deze tips komen goed uit :) alleen zit superdrug ook in oxford street?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:32:

yep!

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 oktober 2013 19:43

Handige tips :D ik ga voor Kerstmis naar Londen (love)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 oktober 2013 19:45

Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar ik zou er zeker een keer naar toe willen ^^)
Super handig (:

[Beantwoorden]


Door isabella op 18 oktober 2013 19:50

oeh handig! ik ga dit jaar met school naar Londen, en op de laatste dag dumpen de leraren de jongens bij een of ander voetbalstadion en de meisjes bij Oxford street ;) ik kan niet wachten!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:32:

Haha, heel slim!

[Beantwoorden]


Door madelief op 18 oktober 2013 20:04

wauw, dit komt echt op het goede moment! ik ga maandag namelijk naar me vader, in Londen!! bedankt :) ^^)

[Beantwoorden]


Door Indy op 18 oktober 2013 20:14

Hee ik ga morgen naar Londen :omg:

[Beantwoorden]


Door Jo op 18 oktober 2013 20:24

Heb zelf jarenlang in Londen gewoond & gewerkt. Mis het nog elke dag. Verhuis ooit wel weer eens terug denk ik.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 oktober 2013 20:25

LONDEN<3 Alleen al voor de make-up zou ik er weer heen willen. Ik ben er nu 2x geweest, en de laatste keer heb ik er echt heuul veel make-up gekocht. Nars, Boots, Urban Decay.. love it!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 oktober 2013 20:36

Wow, dit artikel komt echt precies op tijd! Ik ga in december voor het eerst naar londen en wilde voor mezelf een lijstje maken met winkels waar ik graag naar toe wil. Ik ga echt om te shoppen en ook vooral beauty shoppen. We hebben een hotel geboekt vlakbij Oxford Street en zo te zien zit ik daar perfect! Heel erg bedankt voor dit artikel:)

Zijn er ook nog dingen die daar veel goedkoper zijn als via internet? Zoals bijvoorbeeld RT en Sleek?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:33:

Dat gaat heel verleidelijk worden, zo dichtbij bij Oxford Street!

Merken als Sleek en RT zijn inderdaad goedkoper in Londen :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 oktober 2013 21:03

Er zit nog een Inglot in Westfield shopping mall in Shepherd’s Bush (als ik het goed heb). Verder heb je nog Liberty’s (luxe warenhuis, bij Carnaby Street), Debenhams en John Lewis (ook warenhuizen waar NARS, Benefit etc verkocht worden). Bij de laatste verkopen ze Urban Decay en Smashbox. Illamasqua heeft een stand alone store aan het eind van Carnaby Street. De grootste MAC winkel zit in Covent Garden, maar de Pro Store ook bij Carnaby Street.

Qua fashion vind je alle flagship stores op Oxford Street. Maar ik vind de Urban Outiftters in Covent Garden overzichtelijker. Verder is Monki (in Carnaby Street en in Selfridges) de moeite waard als je er nog nooit geweest bent. Rocket is een vintage chainstore in een aantal grote Engelse steden en ze hebben verschillende filialen in Londen.

Als je wilt vintage shoppen zijn Camden en het gebied rondom Spital Fields aanraders. Muziek shoppen doe je bij HMV (op Oxford Street hebben ze het meest) of in SOHO. Op Piccadilly Circus zit de grootste Waterstone’s (boekhandel) van de stad.

Er zit ook een Westfield Shopping mall bij metrohalte Stratford. Daar zitten o.a. Victoria’s Secret, F21 en ook Superdrug en Boots. In mijn ervaring vind je meer bij een Boots of Superdrug als ze NIET aan Oxford Street zitten maar wat meer uit de richting. Die andere plekken zijn niet zo geplunderd en er zijn vaker testers en vriendelijker personeel te vinden.

Verder heb je in Londen ook vestigingen van Space NK. Hier worden vooral de hele dure niche merken verkocht. Er zit er eentje in Covent Garden.

Eh en verder weet ik het zo even niet meer…

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 oktober 2013 21:04

Oohhh super tips, over anderhalve maand ga ik naar London!!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 oktober 2013 21:19

Bij de NARS stand op de eerste foto, Selfridgeeees <3, heb ik mijn eerste NARS product gekocht! Wat een heerlijke plek!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 oktober 2013 21:29

Handig deze post! Ik ga binnenkort shoppen in londen, kan ik mooi deze winkels aan mijn ‘must-visit’ lijstje toevoegen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 18 oktober 2013 22:08

Leuke tips. Ik ben jaren geleden een keer in Londen geweest, maar heb geen van de bovengenoemde winkels van binnen gezien :) Ik ben meer van de kleine onbekende boetiekjes enzo.

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 oktober 2013 22:08

Londen is zo’n fijne (winkel) stad! Goede tips!

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 18 oktober 2013 22:15

Grappenmaker die je er bent! Ben vanochtend net terug gekomen uit Londen, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:33:

Haha! Leuke tijd gehad?

[Beantwoorden]

kitkatje antwoordt op 19 oktober 2013 om 12:19:

Zeker, echt de mooiste stad die ik ooit heb gezien!

[Beantwoorden]

janine antwoordt op 19 oktober 2013 om 13:15:

ik ben ook gisterochtend terug gekomen uit londen! ben van stansted naar weeze gevlogen. toch niet toevallig dezelfde vlucht haha?

[Beantwoorden]

kitkatje antwoordt op 19 oktober 2013 om 13:29:

Haha, dat had wel heel toevallig gewezen. Maar nee, ik ben met de boot in Duinkerken gegaan.

[Beantwoorden]


Door Janine op 18 oktober 2013 22:43

ben vanochtend terug gekomen uit londen haha!! net te laat voor mij :( maar hoe dan ook, super artikel! Westfield is ook echt geweldig voor beauty shoppen!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:33:

Ook al! Kitkatje hierboven ook!

[Beantwoorden]


Door Hanny op 18 oktober 2013 22:51

Wat een goede lijst Vera! (love) Aangezien ik in Engeland woon (niet in Londen helaas, booe! :no: ) heb ik zeker ook een aantal aanraders!

Illamasqua heeft op iedere eerste zondag van de maand GRATIS make-up cursussen die een uurtje ofzo in beslag nemen. Ze doen dezelfde cursus meerdere keren op een dag, dus als je toevallig op een eerste zondag van de maand daar bent, ga dan daar zeker een kijkje nemen. Verder vind ik trouwens veel van hun lipsticks te droog, maar Sangers (een mooie rode kleur) is perfect voor me en blijft heel lang zitten. Ook hun creme pigments zijn heel mooi! Ik heb Androgen en dat is voor mij de perfecte blush kleur, maar het kan ook op de lippen of op de ogen gebruikt worden.

Stila is een merk wat je in de grotere Boots kunt kopen en is echt heel erg leuk! De verpakking is misschien een beetje saai, maar de Stay All Day eyeliner pennen en liquid lipsticks zijn fantastisch! Ook ben ik verliefd op het oogschaduw palette ‘Stila In The Light’. Kitten is de mooiste champagne/gouden oogschaduw ooit.

De make-up kwasten van Ecotools kun je in Boots kopen, de kwasten zijn erg fijn en nog betaalbaarder dan Real Techniques.

Voor de rest heb jij ze denk ik allemaal wel genoemd! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:34:

Wat cool van Illamasqua! Goede tips!

[Beantwoorden]


Door Lies op 18 oktober 2013 23:17

Wat een fijne tips! Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest. Ik ga het alleen zeker wel onthouden, want als ik er ooit een keer heen zal gaan wil ik ook wel zeker gaan shoppen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 oktober 2013 23:21

Leuke tips!
Ik ben in april met school naar Londen geweest, en een leuk plekje waar je ook heel goed kunt shoppen is Covent Garden! Als je in Londen bent zou ik zeker daar langs gaan. ;-)

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 18 oktober 2013 23:32

Wat klinkt Londen toch geweldig! Ik kan niet wachten om er zelf ooit heen te gaan maar momenteel zit dit er nog even niet in! Het beautyshop shopen lijkt me vooral geweldig!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 18 oktober 2013 23:34

Leuk!! Ik wil ook nog eens naar London, dit artikel zal daar erg van pas komen ALS ik er ooit heen ga. :D

[Beantwoorden]


Door Purpura Papilio op 18 oktober 2013 23:54

ik wil ook naar london!

[Beantwoorden]


Door Xx op 19 oktober 2013 00:18

Ik heb mede dankzij jou samen met mijn moeder in de kerstvakantie Londen geboekt yay! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:34:

Wat leuk! veel plezier! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lynn op 19 oktober 2013 01:42

Hee!

Weet je misschien ook waar je producten van nyx kunt kopen,
Neem aan dat dit ook in engeland verkrijgbaar is.

Liefs,
Lymm

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2013 om 10:34:

Is niet te koop in de UK helaas…

[Beantwoorden]

Lynet antwoordt op 21 oktober 2013 om 14:51:

Ik ben ongeveer vijf jaar geleden in Londen geweest en toen verkochten ze wel NYX. Als ik het me goed herinner verkopen ze het bij Harrods. Ik weet echter niet zeker of dit nog steeds zo is.

[Beantwoorden]


Door CmyFashion op 19 oktober 2013 09:19

Ga binnenkort weeeer naar Londen, Yeah! :wave:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 oktober 2013 09:36

Goede tips ik vlieg donderdag naar londen!

[Beantwoorden]


Door Lidianne op 19 oktober 2013 12:40

Zou je er ook één van Parijs willen maken? ^^)

[Beantwoorden]


Door victoria op 19 oktober 2013 12:42

yay zo handig! Ik ga in mei met excursie op school naar londen! super veel zin in en ik zal hier erg veel aan hebben :). Thanks! xx

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 19 oktober 2013 12:55

Ik ben gek op Londen! Heerlijke stad om eens flink los te gaan met shoppen ;)

[Beantwoorden]


Door lisa op 19 oktober 2013 15:02

ik ga in november finally naar london met mn klas! heb.
heb bijna zowat alle london shoplogs van de bekendste beautybloggers gehad en weet dat ik zoieso naar BOOTS MOET!

lieve vera, keep on blogging!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 oktober 2013 15:42

Dit ga ik echt onthouden! Want we wilden ooit met Kerst nog eens naar Londen toe.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 oktober 2013 17:15

Ik ben gek op Londen en al helemaal als het om shoppen gaat. Handige tips heb je voor ons op een rijtje gezet!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 19 oktober 2013 17:57

Vorig weekend nog in Londen geweest. Gelijk een LE palette en een mooi nagellakje aangeschaft van Sleek, de geweldige Collection 2000 (?) concealer en een Maybelline Baby Lips omdat ‘ie hier in de buurt nog steeeeeds niet te krijgen zijn! :) Ik was ook van plan om een van de One Direction lipsticks mee te nemen omdat ze goedkoop zijn en leuke kleurtjes hebben, maar die waren helaas compleet uitverkocht. Jammerrr. Helaas alleen handbagage bij me gehad en een beperkt budget dus echt goed beauty shoppen zat er niet in. Volgende keer toch maar een koffer in laten checken!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 19 oktober 2013 18:58

Oeeh Londen lijkt me mooi (:

[Beantwoorden]


Door joanne op 19 oktober 2013 21:32

ik zou heel graag naar londen willen :duh:

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 19 oktober 2013 21:59

Oh thank you gurl! Deze heb ik voor volgend jaar nodig, want dan ga ik met le sistah een bezoekje brengen aan London. :) Ik wil zo graag naar Illamasqua, ook al is het maar om te kijken.. te swatchen.. maar het liefst met een item naar buiten wandelen. Oogschaduw. <3 Superdrug! Damn.. die winkel roept mijn naam.

[Beantwoorden]

Marly antwoordt op 22 oktober 2013 om 23:23:

Helaas niet :-(

[Beantwoorden]


Door Melanie op 20 oktober 2013 00:53

Is er ook een sephora in london?

[Beantwoorden]


Door Anja op 20 oktober 2013 01:35

Ik vind harvey nichols ook zoo geweldig! En ook heel vriendelijk personeel ;)

[Beantwoorden]


Door Cato op 20 oktober 2013 10:18

Handig! Maar eh, what about Harrods? Het is véél te duur maar ook zonder iets te kopen is het heel leuk om daar een kijkje te nemen! (speelgoedafdeling please)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 21 oktober 2013 15:03

Handig artikel! Ben begin dit jaar in Londen geweest, maar was toen met kennissen meegegaan, waarvan die vrouw een kunstknie heeft en daardoor niet goed kon lopen. :-( Dus ook weinig geshopt! Ik ga over een maandje 3 dagen naar Londen met m’n vriend, omdat we dan een jaar samen zijn en gelukkig houdt hij ook een beetje van shoppen :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 21 oktober 2013 19:33

wat een handig artikel! Ik ga vanaf Januari een maand lang naar Londen om daar mijn opleiding te vervolgen en stage te lopen. Ik was al van plan om een extra koffer mee te nemen voor alle spullen die ik daar wil kopen omdat je heel veel niet in NL kunt kopen dus deze adresjes zijn erg handig! Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 oktober 2013 21:32

Jeuj thx Vera voor dit artikel, ik geloof dat ik het gevraagd had een tijdje geleden, super dat je het nu ook daadwerkelijk hebt geschreven. Ik vertrek 1 november voor een weekendje naar londen en ga dit zeker gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Marly op 22 oktober 2013 19:47

Ik ben nu in London voor mijn studie. Meer shoppingplaces:
Covent Garden
Westfield Stratford of Westfield White City
Portobello Road
Camden
Shoreditch / Brick Lane

[Beantwoorden]


Door chantal op 23 oktober 2013 15:02

Ben vorige week in Londen geweest, en wou deze tip nog even geven: bij Harrods verkopen ze MAC. Harrods zit aan Bond street. Heb verder geen pro store gezien, wel in Oxford.

[Beantwoorden]


Door Charmaine op 27 oktober 2013 19:36

(love) :lees: Was het leuk was je er voor je werk

[Beantwoorden]


Door Zejneb op 29 oktober 2013 22:51

Geweldig artikel! Hier was ik al een tijdje op zoek naar omdat ik in ,aart met school naar London ga. Ik wil een lijstje maken met wat ik daar allemaal wil gaan kopen op beautygebied, en dit heeft me onwijs goed geholpen!
Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Mirre op 21 maart 2014 14:46

In welke winkel in London kun je essence make-up kopen

[Beantwoorden]


Door Ariane op 22 augustus 2014 18:34

Nog nooit naar Londen geweest. Nu wil ik gaan! ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 oktober 2014 17:36

Londen is superdesuper! Heerlijk stad. Leuke tips voor als je het shoppen beu bent :-)
http://guideandgo.com/nl/page/90/about%20London

[Beantwoorden]


Door pleun op 22 maart 2015 19:19

waar zit superdrug??? :idee:

[Beantwoorden]


Door Kyra op 22 januari 2017 22:39

Ik zou graag na mijn examen naar Londen willen met mijn vriendinne alleen we zijn allemaal onder de 18 zou dat kunnen het liefst willen we met de trein en een hotelletje dicht bij het centrum.
Zou dat kunnen, hebben jullie nog tips.
Alvast bedankt

[Beantwoorden]