Twitter Question #139

TQ_139_01

Mannen, deze is voor jullie. Hoe vaak ik mijn vrienden wel niet hoor zeggen dat ze niet snappen waarom hun vriendin in paniek is wanneer ze niet terug wappen, het grote mysterie van meisjes die samen naar WC gaan nog steeds proberen te ontrafelen, en dat ze denken dat als meisjes bij elkaar logeren, kussengevechten houden en het heel jammer vinden dat ze daar niet bij kunnen zijn. Nu is het onze beurt! Welke dingen begrijp jij niet van jongens/mannen?

TQ_139_02

Wat ik niet begrijp, is dat ze je zo snel negeren. Een smsje terug sturen? Ho maar. Hallo, wij moeten ook kunnen slapen! Negeren blijkt bij jullie ook een ding te zijn. En die mannen vinden dan natuurlijk weer dat wíj moeilijk doen. Heb je net al je moed bij elkaar geraapt hem een SMS te sturen, kan hij niet eens even antwoorden. Lekker asociaal.

Wat ik wel een beetje begrijp, maar toch onwijs stom vind, is dat als jongens iets liefs tegen elkaar zeggen dat daar vaak dan een grappende ‘no homo’ achteraan moet. Kom op! Over homo’s gesproken, die vinden jongens vaak wel oké, ‘als ze maar niet aan me gaan zitten’. Dat vind ik zo’n domme opmerking. Mannen blijven vaak toch een stel macho’s, en homo’s, dat zijn mietjes. Als homo aangezien worden is dan ook een mega belediging. Ik hoop dat dat snel gaat veranderen, want het is zonde. Bovendien kan ik met homo’s vaak beter praten dan met hetero’s.

Ik heb erg gelachen om jullie tweets. Ze eten veel, laten scheten en boeren zonder dat dat erg is, ruiken in het openbaar gewoon aan hun oksels, lopen ontiegelijk snel en wanneer ze winkelen, passen ze niets, maar kopen ze gewoon. Bij de vaste winkel waar ze altijd naar toe gaan. Ach, het is ook maar goed dat we het niet allemaal begrijpen. Zo blijft er nog wat te zeuren over.

Welke dingen begrijp jij niet van jongens/mannen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 28 september 2013 | 112 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Caylee op 28 september 2013 15:03

Super goeie vraag heb een hele waslijst voor je (A)

[Beantwoorden]


Door Miryam op 28 september 2013 15:04

2 De reactie! :shit:

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 september 2013 15:05

hahahahaha, wat een heerlijke antwoorden zitten er tussen, en inderdaad, ik snap niet hoe ze niet kunnen piekeren? Zelfs in de meest stressvolle situatie kan mijn vriend nog relativeren en rustig blijven.

[Beantwoorden]


Door Gemma op 28 september 2013 15:11

Ik snap niet zo goed hoe je geaardheid je persoonlijkheid zou kunnen veranderen en je dus aardiger, minder aardig of beter zou kunnen maken – maar dat kan aan mij liggen.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 september 2013 15:17

Al heel snel schatje, liefje en snoepje roepen, en vervolgens na een paar weken je gewoon keihard laten vallen. Auw?!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 28 september 2013 15:21

Leuke stelling, maar wat ik aan mijn vriens niet snapt dat hij zó lang achter de computer kan zitten. Ik zit er al lang achter maar hij nog langer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2013 om 12:01:

Dan zit ik er waarschijnlijk het allerlangst achter :D

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 september 2013 15:23

Goede vraag; Onsmakelijk, oude stempel, geen nieuwe kleren willen kopen etc.
Ik kan nog wel even doorgaan!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 september 2013 15:25

Het antwoord van Estelle vind ik helemaal waar!

[Beantwoorden]


Door Laurien op 28 september 2013 15:28

Haha, die van het huishouden klopt precies! En ze lopen inderdaad ook altijd zo snel…

[Beantwoorden]


Door Lauryn op 28 september 2013 15:28

dat sommige alleen maar aan gamen kunnen denken!
en dat ze van alles naar je roepen maar niet een normaal gesprek kunnen voeren :!:
x

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 september 2013 15:30

Mannen kunnen ook zo heerlijk tegenstrijdig zijn. Zeggen dat wij iets niet goed doen en het dan vervolgens drie keer zo erg doen. “Ja, maar ik ben een man”.. :nod:

[Beantwoorden]


Door Laartje op 28 september 2013 15:33

Helemaaaaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 september 2013 15:34

Leuke vraag en antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 28 september 2013 15:36

Dat broeken half op hun knieën hangen begrijp ik ook nog steeds niet, hoe kun je dan nog normaal lopen? :wtf:

[Beantwoorden]


Door Nadine op 28 september 2013 15:39

Genieten dit! Haha, die eerste vraag vraag ik me ook altijd af, maar ik had ergens gezien op tv dat (uit onderzoek is gebleken ..) dat komt doordat mannetjes apen konden zien aan grote uit elkaar staande billen of een vrouwtje geslachtsrijp was. En nu asocieren mannen dat daar mee. Hartstikke hevig onderzoek en wat een enige uitkomst, alsnog voor mij onbegrijpelijk wat er nou zo geweldig is aan die twee vet bulten waar melk uit komt haha. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2013 om 12:01:

Hahaha!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 28 september 2013 15:41

hahaha echt geweldig om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 september 2013 15:42

Dat ze idd niet snel ergens van wakker liggen snap ik als uberpiekeraar helemaal niet idd. Maar ergens is het ook wel relaxed natuurlijk. Ik hou ervan als mannen niet te moeilijk doen en dat zijn gelukkig de meesten. :-)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 28 september 2013 15:45

Dat met dat ijdel zijn, haha! Ik ga rond dezelfde tijd als mijn broertje en vader van huis af en ga als eerste naar de badkamer. Dan moet ik per se om die en die tijd er weer vanaf zijn (dan heb ik maar 15/20 minuten om alles te doen, wil ik niet om 5 uur meteen naast mijn bed hoeven te staan), zodat ze allebei een kwartier kunnen doen wat ze willen. Serieus?! Ik doe fullface make-up, mijn haar, reiniging, tanden, etc., terwijl zij alleen hun tanden poetsen en haar hoeven te doen! En daar hebben ze evenveel tijd voor nodig!

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 28 september 2013 15:47

Haha, te grappig dit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 september 2013 15:51

waarom ze alsnog hun vieze was op de grond gooien, een halve meter naast de wasmand

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 28 september 2013 om 16:13:

Hahahhahhahahah of de wc bril nooit omlaag doen xD

[Beantwoorden]

ellen antwoordt op 28 september 2013 om 18:14:

Ja idd, kan me er zo aan ergeren als die wc-bril nog omhoog staat!! Oke het is maar iets kleins maar vind het mega irritant haha :crazy:

[Beantwoorden]

Sheela antwoordt op 28 september 2013 om 18:43:

of de wc bril vuil achter laten, vind ik walgelijk gewoon!

Marieke antwoordt op 29 september 2013 om 21:58:

Haha mijn vriend plast zitten, wat echt awesome is dus geen last hiervan :p

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 28 september 2013 15:57

Haha, leuke twitter question!

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 september 2013 15:57

Dat ze straattaal gebruiken. Daar kan ik me zoooooooooooooo erg aan ergeren.
En ik snap ook niet dat ze je eerst de hele tijd begroeten en daarna glashard negeren Oh ja, EN DAT ZE BROEKEN OVER HUN KONT DOEN!!! Lijkt me toch een beetje koud….

[Beantwoorden]


Door Renate op 28 september 2013 16:00

Haha grappig toevallig had ik net een discussie met een goede vriend over het feit wat ik niet begrijp aan mannen en wat hij niet begrijpt aan vrouwen! Ik heb een hele lijst wat ik niet aan mannen begrijp, maar ik blijf met het raadsel zitten van het “negeren”. Ik had dit probleem met een jongen die ik heel erg leuk vond, ik begon het gevoel te hebben na een aantal maanden dat die me zo nu en dan is negeerde en toen ik het zei.. was het niet zo. Dus ik denk dat ik dat absoluut niet aan jongens begrijp!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2013 om 12:02:

Is ook totaal onbegrijpelijk!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 september 2013 16:14

Dat de lesbisch geweldig vinden, maar homos vies… Ik heb die discussie al zooo vaak gevoerd met ze maar ik snap het nog steeds niet haha. Ik zelf heb tegen beide niets en vind beide niet vies.

[Beantwoorden]


Door Iris op 28 september 2013 16:15

Kan ik dit liken?
K geef je 100% gelijk mannen?!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 september 2013 16:16

De moet *ZE zijn natuurlijk..

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 september 2013 16:20

Wat ik echt totaaaal niet snap is dat jongens hun ex vriendin zovaak uitmaken voor hoer, ik bedoel, ooit had je gevoelens voor haar, of niet dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2013 om 12:02:

Wow ja, dat vind ik ook wel heftig.

[Beantwoorden]


Door Gabriella op 28 september 2013 16:25

dat als je zegt dat, als hij tijd nodig heeft dat jij wel op hem wacht. waar hij het vervolgens officieel maakt en na 2 weken zegt dat jij toch gelijk had. endat hij toch tijd nodig heeft :boo: :boo: :boo: :boo: :boo: :boo: :boo:

[Beantwoorden]


Door Anneke op 28 september 2013 16:27

Ik snap mijn vriend na 6 jaar gelukkig aardig goed. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2013 om 12:02:

Ah, er is dus hoop ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 september 2013 16:28

Hey de tweet van een vriendinnetje van mij (de bovenste) hihi! En wat mij ergert aan mannen: dat ze zoveel kunnen eten maar dat ze gewoon die sixpack nog hebben, echt my gawd, hoe doen ze dat???

[Beantwoorden]


Door Mariette op 28 september 2013 16:28

Dat ze je zo lang kunnen negeren op whatsapp, terwijl je echt denkt dat ze interesse hebben. Of dat ze soms zo kortaf kunnen doen. Vreselijk!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 29 september 2013 om 15:19:

Nou ik ben dus niet de enige die dat heeft haha,
ik wordt er gek van:)

[Beantwoorden]

Melis antwoordt op 30 september 2013 om 12:58:

OMG precies hetzelfde!!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 september 2013 16:37

Wat een leuke en lachwekkende voorbeelden staan ertussen (bijvoorbeeld waarom mannen niet piekeren!). Ik vind dit een hele leuke vraag, Vera!

[Beantwoorden]


Door Judith op 28 september 2013 16:40

Persoonlijk vind ik mannen heerlijk om mee om te gaan. Deze vraag had net zo goed over vrouwen kunnen gaan want een vrouwenbrein vind ik toch soms moeilijker te begrijpen. Zelfs mijn eigen vrouwenbrein snap ik soms niet!

[Beantwoorden]


Door Nina op 28 september 2013 16:42

Ik snap inderdaad niet dat ze vrouwen moeilijk vinden, maar zelf nog veel moeilijker doen! Oh, en dat ze wel lief tegen je kunnen doen als je alleen met ze bent maar niet in een groep want dan denkt de rest inderdaad dat ze homo zijn.. vervolgens krijg je dan whatsappjes als ‘hee, niet tegen de anderen zeggen dat ik dit zeg maar..’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2013 om 12:03:

Oh, ja! Zo stom ook!

[Beantwoorden]


Door Marion op 28 september 2013 16:47

Wat een leuk onderwerp, wat ik niet snap aan jongens is dat ze niet een antwoord kunnen geven op een vraag omdat ze ergens mee bezig zijn.

[Beantwoorden]


Door fleur op 28 september 2013 16:57

dat ze je om geen enkele reden pijn doen :@ :no: :ahh:

[Beantwoorden]

Laure antwoordt op 28 september 2013 om 21:55:

Dat snap ik nu ook niet. Dat ze zo gemeen kunnen doen, zonder zich er schijnbaar iets van aan te trekken.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 september 2013 17:11

Dat kopen zonder te passen doe ik eigenlijk ook wel haha!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 28 september 2013 17:15

Waarom mannen niet piekeren snap ik nog steeds niet.. En dat mannen altijd zo makkelijk zijn met dingen, pff!

[Beantwoorden]


Door Silvy op 28 september 2013 17:26

Leuke TQ, leuk om iedereens antwoord te lezen! ^^

[Beantwoorden]


Door Aranka op 28 september 2013 17:33

Ja ja ja! Negeren is zó rot, ik zoek er dan ook altijd wat achter en lig in bed net zo lang te wachten totdat hij een kusje terugstuurt. Maar nee, een uur later nog niets!

[Beantwoorden]


Door Mariekevdsanden op 28 september 2013 17:40

Dat ze zo bot kunnen zijn (en het niet eens door hebben) en inderdaad het negeren… En ze kunnen ook echt niet subtiel zijn haha

[Beantwoorden]


Door Roos op 28 september 2013 17:41

Waarom ze meestal doen alsof ze bijna dood gaan als ze ziek zijn.

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 28 september 2013 om 19:24:

Hahaha inderdaad! xD

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 30 september 2013 om 20:53:

haha, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

[Beantwoorden]


Door MYK op 28 september 2013 17:44

Heel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door me op 28 september 2013 17:49

Dat harder lopen komt me heel bekend voor, als ik met mijn broer ergens naartoe loop moet ik altijd maar dan ook altijd vragen of het iets langzamer kan want ik loop me suf in zijn tempo. hahaha

[Beantwoorden]


Door Axelle op 28 september 2013 17:53

hahahah staan leuke dingen tussen! wat ik niet begrijp aan jongens is player gedrag, jongens die met 93485739 meisjes tegelijk bezig zijn, waarom is dat nodig ?

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 28 september 2013 om 18:19:

Ja en andersom: als een meisje flirt met meer jongens is zij een slet. Hoe bedoel je onlogisch?!

[Beantwoorden]

Lauryn antwoordt op 1 oktober 2013 om 20:44:

ja dat is t vaagste!
als een jongen met meerdere meisjes flirt is er niks aan de hand
maar een meisje is meteen een slet :nod:

[Beantwoorden]


Door ellen op 28 september 2013 18:12

Waar ik een ontzettende hekel aan heb is als mannen macho praten over vrouwen, ze hebben het dan over ‘een lekker wijf’ en zo.. Vind ik zo respectloos! Een vrouw bestaat uit meer dan borsten en billen! Echt een enorme afknapper. Ach en zo zijn er nog wel wat dingen aan mannen haha, maar ze hebben ook wel goeie kanten hoor. Sommigen dan :P

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 september 2013 18:23

HAHAHAHAHAHAH dit was echt een leuke post!

[Beantwoorden]


Door Emma op 28 september 2013 18:23

Dat ze het oké vinden om een week lang hetzelfde vest te dragen…. :eww:

[Beantwoorden]


Door Myrna op 28 september 2013 18:32

Oh dit is zo’n leuke vraag, kan hier wel uren over praten haha! Wat ik heel irritant vind is dat als mannen samen met hun vrouw/vriendin lopen en ze alsnog stiekem met iemand proberen te flirten en je van top tot teen nakijken. Of zelfs hun nek draaien om nog even snel achterom naar je te kijken. Gewoon nee, niet doen!

[Beantwoorden]

petra antwoordt op 28 september 2013 om 21:38:

irritatie nr. 1! bah hoezo trouw..? natuurlijk zie je wel eens een leuke jongen lopen, leuke koppie maar ik ga ze niet van top tot teen bekijken.. en dan ook nog eens fijn beschijven wat voor een hottie het wel niet is..
precies wat je wilt horen van je vriend/(vriendin) vind het zo respectloos..

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 september 2013 18:51

Ik ben het helemaal eens met je stukje over homo’s. Ik kan zo geïrriteerd raken als mannen amper lieve dingen (laat maar zeggen) durven te zeggen, omdat ze al snel bang zijn dat iemand ze als homo aanziet. Ja, dat zou natuurlijk wel verschríkkelijk zijn. Pfff.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 28 september 2013 18:51

Waarom kleding zo nodig op de grond achtergelaten moet worden waar het uitgetrokken is. Gooi het even over een stoel ofzo, dan breek ik er midden in de nacht tenminste niet mijn nek over!
Had ik net zo goed ook het licht aan kunnen doen want blijkbaar zijn crashgeluiden al niet genoeg om een ronkende kerel wakker te krijgen, dan zal zo’n lampje voortaan vast ook geen probleem zijn.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 28 september 2013 18:56

Nog erger, om hun mening vragen en dan als antwoord iets in de zin van ‘hmm maakt mij niet uit kijk zelf maar (wat je aantrekt)’ krijgen.
Joh, ik vraag het toch juist aan jou. Doe dan net alsof en kies iets, het gaat toch maar om het idee en ik stel echt geen diepe, filosofische vragen.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 september 2013 19:00

Veel dingen van de man begrijp ik wel: ik laat boeren, ik kijk sport, snap de subtiele hints niet en ik kan best een lekkere dameskont waarderen. Wat ik echt lastig vind, is waarom mannen nooit iets van emotie laten zien. Met hun gaat het “gewoon wel goed” en klaar.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 september 2013 19:13

Wat ik echt nooit begrepen heb.. Wat hebben jongens toch met games??
Maar dat zo’n vraag die nooit echt beantwoord zal worden.. :nod:

[Beantwoorden]


Door Nora op 28 september 2013 19:23

Haha, dit is echt een leuke twitter question! Wat ik ook niet begrijp (net zoals jij) is dat jongens al gauw zeggen ‘zolang homo’s maar niet achter mij zitten’. Dan denk ik meteen: dus jij vindt je heel wat! Alsof elke homo plots een jongen gaat bespringen. Ik heb ooit met zo’n jongens in de klas gezeten, en wanneer ze dit achterhaalden, kon ik mijn lach letterlijk niet inhouden!

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 september 2013 19:38

Wat een leuke twitterquestion!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 september 2013 20:04

Ik snap niet hoe ze het ene moment helemaal into your business kunnen zijn, om vijf minuten later te doen alsof ze je niet kennen. Hoofdpijn!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 28 september 2013 20:11

Ja.. dat met dat boeren en scheten laten, en er dan nog om lachen ook. Seriously!? Ik word daar echt gek van. Onbeschaafde sukkels.

[Beantwoorden]


Door Ruth op 28 september 2013 20:45

Hahaha wat een geweldige twitter question! En ja, boeren in het openbaar, dát is echt ranzig.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 september 2013 21:22

Pfff.. Don’t get me started ;) Dat jongens/mannen heel lang en hard hun best doen om je aandacht te krijgen, je lieve namen geven etc, en wanneer jij eindelijk beseft dat hij uiteindelijk wel degelijk de moeite waard blijkt te zijn, hij opeens na één ‘leuke avond’ het toch allemaal te lastig blijkt te vinden of whatsoever. Even goeie vrienden toch? Whuutttt?

[Beantwoorden]


Door Gerlinde op 28 september 2013 21:33

Vera, dank je dat je dat over homo’s en zo zei, je hebt net mijn gedachten perfect opgeschreven. xD Ik vind dat echt onzin trouwens, als je hetero bent ga je toch ook niet aan elke persoon van het andere geslacht zitten? Zucht.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 september 2013 21:39

Leuke vraag! Dat tweede wat jij zegt Vera, begrijp ik ook echt niet aan jongens!

[Beantwoorden]


Door Emily op 28 september 2013 21:40

Mijn vriend gooit ook altijd zn kleren naast de wasmand, doet nooit de wc-bril omlaag. En is gek op alles van het vrouwelijk geslacht….. Waarom?? Dat is echt een groot raadsel.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 september 2013 21:41

Hahaha, erg leuk artikel! En van dat super traag antwoorden, ja, dat ken ik maar al te goed.

[Beantwoorden]


Door Laure op 28 september 2013 21:50

Dat wanneer je hun eerlijke mening vraagt over het uiterlijk van een andere man, ze onmiddellijk counteren met het feit dat ze niet homo zijn! Vroeg ik ook niet, ik vroeg alleen wat je van het uiterlijk van die man vindt. Net zoals vrouwen andere vrouwen knap of mooi kunnen vinden zonder ermee in bed te willen duiken… Irriteer ik me zo aan! Ik stelde een gewone vraag, waarom voelt ‘ie zich zo aangevallen?

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 28 september 2013 22:15

– Subtiele hints niet snappen.
– Kreunen en steunen. Doen alsof ze dood gaan wanneer ze verkouden zijn.
– Dat vele naar tieten staren en denken dat niemand het opmerkt, ik bedoel “helloooo, mijn gezicht zit er een stuk boven”.
..en dat van negeren ben ik het ook totaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Lydia op 28 september 2013 23:02

Dat gezeik met die WC bril vind ik ook altijd apart, waarom gaan ze niet gewoon zitten dat is toch niet zo ingewikkeld, schijnt nog gezonder te zijn ook, dat smerig gedoe met gespetter en openstaande brillen :boo:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 september 2013 23:12

Ik moest echt lachen bij die eerste tweet. ‘Hoopjes vet dat melk geeft’ , hahaha, ja als je het zo neerzet snappen ze het zelf denk ik ook niet meer.

[Beantwoorden]


Door Maaike S op 28 september 2013 23:49

Dat ze subtiele hints niet begrijpen en als je het dan maar gewoon zegt, je ervan beschuldigen dat je altijd zo ‘direct’ bent…..eeeejm….dusss :crazy:

[Beantwoorden]


Door Lies op 29 september 2013 00:32

Het negeren vind ik zelf ook verschrikkelijk en dat is ook iets waar ik echt niet tegen kan. Ik ben dan ook iemand die dan gaat nadenken van heb ik toevallig iets verkeerds gezegd dat hij niet terug reageert. Achteraf krijg je dan ook vaak een slap excuus en dat vind ik dan nog erger dat ik daarvoor al mijn denkwerk heb gedaan haha. Wat ik ook echt niet begrijp is dat veel mannen geen emoties durven te tonen en vooral onder het mom van een man mag niet huilen. Iedereen heeft emoties en iedereen huilt wel eens en ik vind het juist zo mooi als een man wel zijn emoties durft te tonen.

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 29 september 2013 01:22

Hahaha, JA: die over het huishouden :p
Hoor dat letterlijk van elke vrouw, mannen zien het gewoon niet :p

[Beantwoorden]


Door Resy op 29 september 2013 09:21

Dat ze over bepaalde dingen heel makkelijk denken. Maar ook dat ze het niet snappen hoe jij je over bepaalde dingen kan voelen

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 september 2013 09:37

Zit hij nu met me te flirten of niet? Zo onduidelijk en hij ziet nooit mijn signalen… tja, ik denk dat het bij een crush blijft!

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 29 september 2013 11:36

Oh ja zo herkenbaar wat je zei: heb je net de moed gevonden contact met hem te zoeken en dan stuurt hij gewoon nix terug!!! En wij zijn dan helemaal over de pis en analyseren het dood en komen tot de conclusie dat hij ons niet leuk vindt dus blijkbaar. Terwijl hij zich van geen kwaad bewust is…??!! Piekeren mannen nou nooit over een dame? Vragen zij zich nou nooit af of een meisje hem wel leuk vindt?? Het lijkt van niet… Ik zou t graag willen weten.

[Beantwoorden]


Door Robin op 29 september 2013 12:34

Dat ze ons mooier vinden zonder make-up! (en dan die barbie-typejes ‘lekker’ vinden)

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 29 september 2013 om 15:24:

zoo indd haha!

[Beantwoorden]


Door Marit op 29 september 2013 13:03

Ik snap het niet wanneer mannen claimen dat babyroze en magenta, of mintgroen en appeltjesgroen dezelfde kleuren zijn.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 29 september 2013 15:15

Haha ik moest hier echt om lachen. Ik pas trouwens ook bijna nooit kleren in een winkel, heb ik echt een hekel aan!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 september 2013 15:45

Nou hier komt mijn lijst:

-Als je samen met ze bent zijn ze het liefste en klefste mannetje van de hele wereld. Ben je bij zijn vrienden, dan mag je blij zijn dat hij je überhaupt een keer aan wil kijken.

-Schoenen uittrekken in de woonkamer, en ze vervolgens voor de bank/onder de salontafel/in de weg laten liggen. Sokken idem dito.

-Als wij enthousiast zijn, gillen we of slaken we kreetjes. Mannen trekken hun mondhoeken op.

-Hebben jullie mannen op het voetbalveld/in een voetbalstadium wel eens goed bestudeerd? Juist.

-Mannen vinden ons mooier ‘puur natuur’ en met normale kleding. Waarom kwijlen ze dan toch altijd op bimbo’s met tonnen makeup en borsten die uit hun te krappe shirtjes knallen?

-Het negeren. Mijn vriendje kan het na 7 jaar ook nog steeds niet laten. Ja dát is echt een grote onbegrijpelijke factor. Zeker als hij wel als een gek mailt/appt/belt als hij iets van je nodig heeft.

-Vuile kleding overal neerdumpen behalve in de wasmand. En vervolgens klagen ‘waarom dat nieuwe shirt nog steeds niet gewassen is?!’

-Overal verpakkingen achterlaten waar nog een mini beetje in zit. Zodat je elke keer misgrijpt. Denkt hij dat je met 3 korrels koffie nog een hele volle pot kunt zetten? Of dat met 1 overgebleven velletje toiletpapier de boel nog wel te redden valt? Glazen en blikjes drinken, ook zoiets. Waarom laten ze er nog 1 slokje inzitten?

Ik hou nu echt op, ik begrijp NIETS van mannen.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 29 september 2013 19:06

Hahaha leuk :)

[Beantwoorden]


Door crissa op 29 september 2013 21:11

Ik snap niet dat mannn (mijn vriend) niet zien dat er iets in huis gedaan moet worden zoals de wc schoon. En als je er dan wat van zegt….zucht!

Of de discussie aan gaan over wie eten kookt, dan doet meneer alsof hij niet weet hoe aardappels gemaakt moeten worden.

Maar wat ik dan weer heerlijk vindt is dat hij zich nooit ergens zo druk om maakt, mij altij gerust stelt. Met me mee praat als ik het iets niet kn verdragen of boos ben. Hij nooit klaagt over het feit dat ik aaalllltijdddd blijf door kletse tegen hem. Altijd zegt dat als ik iets leuks zie ik het mag kopen. Heeerlijke vent en neem het koken en schoonmaken voor lief!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 september 2013 23:24

Wat er zo belangrijk / leuk is aan voetbal!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 september 2013 11:10

Zeer herkenbaar! Vele zijn ook van toepassing op mijn vriend :-P

[Beantwoorden]


Door Cecile op 30 september 2013 19:46

Dat sommigen erg veel (in mijn mening té veel) over hun gevoelens willen praten en sommigen nooit. Ik heb nog nooit een jongen gevonden die het soms doet als het nodig is en soms niet

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 september 2013 20:51

Wat ik aan mijn vriend nog steeds niet snap, is dat ik altijd, als we uit willen gaan, of vrienden willen bezoeken, ik altijd op hem moet wachten. Hij heeft nauwelijks haar, gebruikt geen make-up en toch doet hij er veel langer over als ik om klaar te zijn voor vertrek.

Punt 2: wat mannen allemaal mee nemen op vakantie! Ik neem wat kleding mee, aangepast op het klimaat van het land en de activiteiten die we willen gaan doen. Wat verzorgingsproducten, en wat leesvoer. Al met al maximaal 10 kg bagage. Maar man lief heeft het dubbele: kleding: hij laat 1 set thuis voor als we terugkomen (mijn broer doet dat overigens ook: de rest van zijn garderobe gaat in de koffer, had familie kunnen zijn van mijn vriend!).
Daarnaast neemt hij van allerlei ‘handige’ tools mee, die we nooit gebruiken.
Dit jaar gingen we voor het eerst met de auto, omdat we een deel van de reis ook gingen kamperen….grote tent mee e.d., allemaal in mijn nissan micra. Vriendlief klagen dat hij zijn gitaar niet mee kon nemen, omdat dat echt niet meer paste. Wat er verder mee ging: opblaasdingen voor op het water, zijn opblaas gitaar (leuk for fun op een festival….oh ja, hij is 32, geen 16!), verschillende jerrycans om water in te doen…..2 rivieren met helder bergwater langs het camping terrein en diverse waterpunten….waar je dat nu voor nodig hebt….), etc. De helft komt altijd ongebruikt terug…..

[Beantwoorden]


Door Estrella op 30 september 2013 21:58

Leuke Twitter question. Ik heb zo gauw geen antwoord op deze vraag. Ik moet bekennen dat ik mannen over het algemeen juist beter begrijp dan mijn ‘soortgenoten’. Ik heb ook alleen mannelijke vrienden. Ik ben qua denkwijze anders dan de meeste vrouwen, ik denk dat het daar wel mee te maken heeft.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 oktober 2013 15:49

Hahahaha wat een leuke vragen en super grappige antwoorden hahahaha!
Ik snap indd niet dat ze je altijd moeten negeren! En als iemand dan zegt: Jaa ik zeur gewoon teveel of.. Mijn kond lijkt hier dik in. Dat mannen dan niet even zeggen: Nee hoor! Bij mij lopen ze dan weg of negeren ze je gwn of natuuurlijk ander onderwerp! En ook dat mannen zitten te zeuren (bijvoorbeeld: Doe die schoenen eens aan de kant ik breek mijn nek nog een keer) en dan zie je hun schoen gewoon midden op de gang staan 10keer erger in de weg dus! Ggrr :nod:
xxxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 oktober 2013 22:03

Haha echt super grappig om te lezen dit :)

Ik snap niet dat mijn vriend het leuk vind om horror films te kijken,
en dan vooral diegene die extra vies en eng zijn. met geesten of met langzaam doodgaande mensen vooral het schrik moment vindt hij leuk -.- zucht haha

xxxx

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 oktober 2013 13:47

Haha ik heb gelachen door alle uitspraken.
Mannen laten inderdaad te snel boeren en scheten in het openbaar.. en dat ze er dan nog kei hard om gaan lachen… AAARGH

[Beantwoorden]


Door Laura Elisa op 4 oktober 2013 13:13

Haha, zo grappig om dit allemaal te lezen. Zo herkenbaar ook allemaal. Mijn vriend snap ik af en toe ook niet hoor. Vooral dat negeren! Zo vervelend! En dan heeft hij het gewoon niet door. En af en toe is’t zo’n kleine aansteller hè. Als hij dan geknoeid heeft vraagt hij met puppyogen of ik niet even een doekje wil pakken. En of ik zijn koffer in wil pakken als hij een weekend weg moet, want ‘zelf kan ik dat niet hoor lau’. Ik kan nog zoveel andere dingen noemen, haha.

Voor de rest heb ik weinig te klagen over mijn vriend. Hij heeft een goede baan en werkt daar hard voor, hij speelt geen fifa14 of gta5, kijkt bijna geen voetbal (alleen af en toe champions league) en hij voelt ’s nachts of ik nog wel deken om me heen heb liggen. Zo niet, dan bedekt hij me met deken (Dat is zo schattig (love), ik was ’s nachts toevallig een keer wakker toen hij dat deed, haha.)

Jongens blijven gewoon enorm irritant af en toe, maar met hun lieve kanten maken ze het meer -veel meer- dan goed.

[Beantwoorden]


Door jennifer kenneth op 13 oktober 2013 12:09

wat ik niet snap aan mannen, dat ze vinden vrouwen ALTIJD zo moeilijk doen,terwijl ze ook erg moeilijk doen!

[Beantwoorden]


Door Marit Elise op 14 oktober 2013 11:40

Het is waarschijnlijk al een paar keer gezegd. Maar mijn man is soms echt helemaal niet te begrijpen.

– Als ik achterloop in het huishouden heeft hij commentaar. Maar als ik vraag of hij wat wil doen, dan is het Nee ik heb genoeg te doen. Hij heeft toch ook tijd om commentaar te leveren???

– Dat hij vraagt terwijl hij naar zijn bord staart: Wat is dit? Terwijl hij het al honderd keer heeft gegeten! :/ .

– Idd dat wasgoed een meter naast de mand neergooien :S.

– Dat ze graag naar hun eigenlijk familie gaan zonder commentaar. Maar als het om mijn familie gaat dan zijn ze zo traag als dikke………… :no:

En zo zijn er nog wel miljoenen dingen.

[Beantwoorden]


Door Jewel op 27 oktober 2013 14:07

Ik ben het er ook mee eens, wat is er nou zo sexy aan borsten?

[Beantwoorden]


Door m. op 12 december 2013 10:31

Kan beter neerzetten: Wat begrijp ik nu eigenlijk WEL :$ hihi

[Beantwoorden]