Twitter Question #138

TQ_137_01

Toen ik vorig jaar juni in de zomervakantie naar Parijs ging, kocht ik voor het eerst make-upproducten in het buitenland. Sindsdien denk ik elke keer wanneer ik mijn NARS bronzer of Tom Ford blush pak, weer terug aan de mega Sephora op de champs elysees, de heerlijke croissants en het warme weer. Het is mijn nieuwste hobby. Bevind ik me buiten de Nederlandse grenzen, dan wil ik graag met een make-up souvenir weer terug naar huis. Heb jij make-up souvenirs?

TQ_137_02

Ik merk wel dat er verschil zit tussen een ‘middagje Kiko in Essen’ of een mid-weekje Londen. Koop ik tijdens die laatste trip wat, dan zitten er ook echt herinneringen aan. Als ik maar een middagje weggeweest ben niet, tenzij het een hele bijzondere middag was.

Ik koop niet om maar te kopen, maar omdat een make-up product kopen in het buitenland tijdens een leuke vakantie, bezoekje aan YouTube Londen of (aankomende dinsdag) interview met Katy Perry in Berlijn(!!!) gelijk specialer is. Het product krijgt een extra dimensie. En! In het buitenland zijn er natuurlijk merken die hier niet verkocht worden. De wish lists stapelen zich op…

Mijn mooiste souvenirs zijn de NARS Laguna bronzer die ik dagelijks gebruik, de Tom Ford en NARS blushes, allemaal uit Parijs. En mijn nieuwste aanwinsten, de producten van Bobbi Brown, Laura Mercier, MUA, Real Techniques en Tom Ford uit Londen die ik afgelopen augustus kocht. Zie hier shoplog Parijs, Londen februari en Londen augustus.

Wat zijn jouw make-up souvenirs?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 21 september 2013 | 80 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Summer op 21 september 2013 15:03

Benefit Highlighter! Hier in België heb ik ze nog nooit gezien… Ik kijk vast altijd verkeerd!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 21 september 2013 om 16:44:

Heb je al eens bij Galleria Inno gekeken? :)

[Beantwoorden]

Summer antwoordt op 21 september 2013 om 16:52:

Zal ik doen zodra ik nog eens in de stad ben, thanks!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 21 september 2013 15:04

De Sephora aan de champs elysees.. Liefde! Ik kan me voorstellen dat je daar met liefde aan terug denkt! En Kimberly haar tweet is echt super tof! Lieve opa heb jij zeg! Ikzelf heb een Naked 2 palette gekregen van mijn man tijdens mij huwelijksreis vorig jaar naar Zuid-Frankrijk. Dat was mijn allereerste grote make-up aankoop en toen is het “gedonder” begonnen! Telkens als ik het palette vast heb denk ik terug aan mijn huwelijksdag en die fantastische reis! Leuke Twitter Question!

[Beantwoorden]


Door Leah op 21 september 2013 15:04

Zelf heb ik niet echt veel make-up souvenirs, maar ik heb 1 wenkbrauw paletje van Wet ’n Wild, gekocht toen ik in New York was en het heeft toch wel een speciale herinnering als ik daaraan terugdenk!

Oh enne, alvast heel veel plezier in Berlijn met Katy Perry! <3

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 september 2013 15:08

Mijn mooiste make-up souvenir is MSF Stereo Rose van MAC, die kocht ik in Berlijn toen ik daar een paar dagen was met vriendinnen. Denk er altijd aan terug als ik ‘m gebruik!

[Beantwoorden]


Door Emm op 21 september 2013 15:09

Vooral mijn Mac Bronzer en Blush die ik in Moskou kocht. Omdat ik heel erg hou van deze stad, maar ook gewoon omdat make-up kopen in het Russisch altijd een beetje een avontuur is :)

[Beantwoorden]


Door MYK op 21 september 2013 15:12

Ik ben een fan van de geurtjes van Britney Spears. Helaas zijn deze (bijna) niet in NL te koop. Dus ik koop ze vaak in het buitenland. Is niet echt make-up, maar goed.
Zo heb ik afgelopen zomer Island gekocht op Ibiza & een twist variant op de boot van Denemarken naar Noorwegen. Zo zit er bijna aan elk geurtje een land herinnering :)

[Beantwoorden]


Door Caro op 21 september 2013 15:21

Ik kocht in Praag mijn eerste MAC producten en dat was een mono oogschaduw in de kleur ‘Schroom’. :-)

[Beantwoorden]


Door Iris op 21 september 2013 15:22

Mijn Barry M nagellakjes uit Londen!

[Beantwoorden]


Door Ruth op 21 september 2013 15:26

Toen ik met mijn opa en oma en zusje in Londen was kocht ik een nagellakje van Barry M. Zo leuk dat er een herinnering aan zit, dat maakt iets veel specialer. :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 september 2013 15:33

Een lipstick van Inglot uit Gran Canaria;) Wat tof dat je Katy Perry gaat interviewen:) Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 september 2013 15:36

Nagellak uit Duitsland en Oostenrijk, omdat ze daar andere merken hebben (Kiko) of omdat het daar een stuk goedkoper (Essie!) is.

[Beantwoorden]


Door Simone op 21 september 2013 15:38

3 Kiko (Sugar Mat) lakjes en 1 Kiko lipgloss uit Madrid, en in Albufeira en Kreta had ik supergoede merkloze oogschaduwpaletjes gekocht.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 21 september 2013 15:40

Al mijn Kiko make-up!

[Beantwoorden]


Door Marijn op 21 september 2013 15:45

Ik heb dat met een geweldig dekkend neon lakje uit Spanje en mijn makeupjes uit London, make up met herineringen is gelijk tienduizend keer meer waard. En wauw, vera, Katy Perry interviewen, heel erg gaaf! Veel plezier in Berlijn. Hopelijk ga je vlogs opnemen? x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 september 2013 15:49

Ik heb eigenlijk helemaal niets wat me zo te binnen schiet!

[Beantwoorden]


Door Manob op 21 september 2013 15:52

Ik heb nog nagellak uit new york.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 september 2013 15:52

Oeh m’n tweet staat erbij, leuk! :D Leuk ook om het van anderen te lezen!

[Beantwoorden]


Door Anita op 21 september 2013 16:01

Ik heb eigenlijk nog nooit iets van make-up in het buitenland gehaald. Komt vooral omdat ik vaak als ik naar het buitenland ga alleen op vakantie ga naar bijvoorbeeld Turkije, en daar ga ik dan niet echt op zoek naar make-up

[Beantwoorden]


Door petra op 21 september 2013 16:06

Mijn See by Chloe parfum! Gekocht tijdens een geweldige week Barcelona met mijn gezin.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 september 2013 16:09

Ik ga eigenlijk helemaal niet zoveel shoppen met vakantie, ik draag dan ook nauwelijks make-up. Dus ik heb ook geen souvenirs op dat gebied.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 21 september 2013 16:26

Ik heb wel wat dingen uit Duitsland, maar ik woon 3 km van Duitsland af. Dus dat telt niet vind ik. Ik shop wel beautyspulletjes op vakantie, maar kan zo niet iets noemen.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 21 september 2013 16:28

De Naked 2 palette van Urban Decay in Parijs bij de Sephora (love)

[Beantwoorden]


Door Martina op 21 september 2013 16:33

Ik heb wel een make up souvenier, een mooie Mac poeder uit Curaçao!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 21 september 2013 16:49

Ik heb de eerste keer dat ik naar Turkije ging nagellak gekocht. Gigantische troep, maar steeds wanneer ik ze zie, ben ik weer terug in Turkije!

[Beantwoorden]


Door Iris op 21 september 2013 16:52

Allerlei producten van de Kiko, ben er zeker verliefd op geworden (love)

[Beantwoorden]


Door Minke op 21 september 2013 16:59

Ik heb een heel mooi Benefit palette gekocht bij een megagrote Sephora in Mallorca!

[Beantwoorden]


Door Robin op 21 september 2013 17:19

Ik heb niet echt een souvenir-product. :-(

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 21 september 2013 17:23

Wat een ontzettende leuke vraag! Afgelopen jaar heb ik een Fuzzy Coat van Sally Hansen in Canada gekocht. Ik ben op beiden verliefd: de nagellak en het land Canada. Ik krijg iedere keer kriebels in mijn buik zodra ik de nagellak draag.

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 september 2013 17:48

Een NARS duo palette in Nouveau Monde!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 21 september 2013 17:52

geen makeup, maar wel beauty
toen ik voor de eerste keer in London was kocht ik daar de Glamour, waar een testertje inzat van Thierry Mugler’s Womanity,
sindsdien is dat echt mijn signature perfume

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 september 2013 17:59

Niet echt make up maar toch, ik kocht deze zomer de Loverdose parfum van Diesel. Het is echt mijn favoriete parfum en ik wilde hem al heel lang maar ik vond hem echt te duur en in Japan was 75 ml voor 50 euro! Dus toen kon ik hem niet laten liggen haha

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 september 2013 18:01

Leuk! Ik heb volgens mij niet echt iets waar ik echt een goede herinnering aan heb ofzo, ik weet niet. Bij mij liggen die herinneringen niet echt aan make-up producten ofzo! :P

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 september 2013 18:06

Het Naked palette van Urban Decay dat ik in Parijs gekocht heb (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 september 2013 18:07

Niet met make up maar wel met ondergoed (Victoria’s Secret) en Starbucks koffie. Dan denk ik altijd weer even terug naar mijn half jaar op een Amerikaanse universiteit waar er gewoon een Starbucks in de campusbibliotheek zat en ik mijn eerste bh’s van VS kocht.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 21 september 2013 18:31

de 2 sandstyle nagellakjes van Kiko die ik kocht in Duitsland bij de CentrO.
ik heb een onwijs leuke middag gehad met allemaal mensen die een blog hebben of hebben gehad. als ik die lakjes zie denk ik gelijk weer terug aan die o zo leuke middag!

[Beantwoorden]


Door Gayana Laura Emilia op 21 september 2013 18:59

te veel om op te noemen! haha laatse aankoopjes in het buitenland (spanje) waren kiko nagelakjes, aanrader!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 21 september 2013 19:03

Super leuk dat ik erin sta!! :D Leuk! Mooie en minder mooie herinneringen heb ik aan het palette eigenlijk, vooral omdat het de laatste keer was dat ik met mijn opa weg ben geweest

[Beantwoorden]


Door Jitske op 21 september 2013 19:35

Kiko blush en lipstick uit Rome en m’n eerste Mac blush tijdens een dagje Amsterdam met m’n vriend!

[Beantwoorden]


Door Lys op 21 september 2013 19:39

Ik kocht mijn allereerste producten van MAC in Londen!

[Beantwoorden]


Door Judith op 21 september 2013 19:44

Kiko nagellak + lipstick. Zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 21 september 2013 19:46

Ik heb dit jaar wat nagellakjes en een lipstick van Kiko uit Italië meegenomen. Maar het zijn niet echt souvenirs, vind ik. Haha!

[Beantwoorden]


Door Adjara op 21 september 2013 21:27

Sowieso de Nars Laguna Bronzer omdat het de enige bronzer is die bij mijn huid past, die heb ik dan gekocht in Praag. En mijn eerste rode matte lipstick van Mac Ruby Woo uit Maastricht. In Parijs met school kocht ik een poeder omdat de mijne op was en wou ik eentje van Sephora kopen, ik ben er onwijs blij mee, want hij bevalt mij heel goed.

[Beantwoorden]


Door Rafke op 21 september 2013 21:35

Too Faced Shadow Insurance bij Sephora in Rome toen ik met mijn vriend daar op vakantie was! (love)

[Beantwoorden]


Door Robin op 21 september 2013 22:04

Een kiko nagellak uit italie:D
x

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 21 september 2013 22:19

Ik ben nu al 4x naar Portugal geweest eb altijd heb ik iets bij Kiko gekocht.
Lipsticks, lipgloss, oogschaduw, oogpotlood, nagellak etc.
En verder heb ik in Parijs in het warenhuis Lafayette het parfum Nina L’eau van Nina Ricci gekocht.
Hij is inmiddels helemaal op en gelukkig ga ik binnenkort weer naar Parijs en wil ik dit parfum zeker weer kopen.

[Beantwoorden]


Door stella op 21 september 2013 22:32

Mijn Nars Oogschaduw palette (ter grootte van een credit card) die ik speciaal gekocht heb voor de kleur Galapagos,….Omg wat is dit een mooie kleur. Blush Super Orgasm by Nars, zowel Galapagos en de blush gekocht in Praag bij Sephora.
Een blauwe oogschaduw en een highlighter van het merk Judy in een Turkije.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 21 september 2013 22:36

Eigenlijk nog niks.. Ik ga 6 tm 12 oktober naar Malága voor een uitwisseling, en misschien koop ik daar wel wat, wie weet.
Weet iemand iets wat je écht zou moeten kopen in Spanje? ^^)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 21 september 2013 22:44

Meestal vind ik nooit iets op vakantie, als ik naar een specifiek iets zoek. Wel heb ik een aantal oogschaduwpalette van de markt in Spanje.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 22 september 2013 00:25

barry m nagellak uit londen! maar ik gebruik hem wel hoor :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 september 2013 09:28

Een Nars blush die ik tijdens mijn laatste reis in Reims kocht.

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 september 2013 11:30

Hé, er staat en spelfout in de eerste foto.. ‘souvernir’ ipv souvenir. ^^) Mijn Naked 2 palette hebben mijn ouders voor me gekocht in de Sephora in Kopenhagen voor mijn verjaardag omdat de Sephora toen al uit NL was en mijn moeder heeft toen op de boot ook een luchtje van Chanel gekocht, dus als ze die op doet zegt ze altijd ‘ik doe Denemarken op’, haha. Verder niet geloof ik. Veel plezier in Berlijn! Doe Katy de groetjes, haah ;-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 september 2013 11:42

Ik heb niet echt veel make-up uit het buitenland, maar ik heb afgelopen zomer 5 (!) flessen mango douchegel gekocht bij de DM van een limited edition van Balea en daar ben ik zo blij mee, ze kostten ook maar 65 cent per stuk, maar zijn nu niet meer te koop.

Ook heb ik een mega pot bodycreme met perzikgeur gekocht (500 ml voor 2 euro) van Balea. Die ruikt super lekker (ik las dat het erg lijkt op vineyard peach van TBS maar dat kan ik zelf niet vergelijken) en die is volgens mij nog wel te koop. Ik zie op de website dat ze daar nu ook een douchegel van verkopen.

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 september 2013 11:45

Nars Albatross highlighter! Absoluut mijn beste aankoop op beauty gebied EVER.
Als ik binnenkort naar Parijs ga, wil ik graag de Chanel Cream Blush in Présage meenemen :)
Ik weet dat je die ook in Nederland kan kopen, maar in Parijs zijn luxe producten leuker om te kopen, haha. Op vakantie mag ik dat van mezelf eerder!

[Beantwoorden]


Door kim op 22 september 2013 13:12

mijn allereerste mac lipgloss uit curaçao!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 september 2013 13:25

Een kaars van Bath & Body works.
Dat reken ik ook tot beauty haha :D

[Beantwoorden]


Door Nena op 22 september 2013 15:13

Ik ben net van Rome thuis gekomen met een zak vol souvenirs ;-)
NARS Albatross, They’re Real en Fake Up van Benefit, Raisins van Estée Lauder, Pretty Palette van Too Faced, Theodora Oz van Urban Decay en nog wat make up van Kiko :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 september 2013 16:04

Ik heb nagellak en een stipling brush van Kiko meegenomen uit Italie. Ik ben er super blij mee en iedere keer als ik ze gebruik denk ik weer aan het warme, zonnige Italie!

[Beantwoorden]


Door Lilian op 22 september 2013 16:11

Ik heb mijn eerste Lush product, de lemony flutter samen met mijn moeder in 2 dagen Rotterdam gekocht. Niet echt ver weg, maar ik moet er de hele tijd aan denken als ik Lemony Flutter opdoe :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 september 2013 16:15

Oh het Naked palette zou zeker ook iets zijn dat ik mee zou kunnen nemen!

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 september 2013 16:23

Ik kocht de eerste keer dat ik in Parijs was een oogschaduwtje van MAC, ik was er gelijk verliefd op!

[Beantwoorden]


Door annemarie op 22 september 2013 17:30

Ik kocht in engeland een barryM textured nailpolish :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 september 2013 17:54

Vorig jaar toen ik in Italië was, ben ik speciaal op zoek gegaan naar een Kiko store, ik heb daar mijn mooiste lipstick vandaan en al kostte die aan de kassa meer dan er werkelijk stond (verkeerd neergezet), ik heb het er graag voor over gehad en draag hem met herinneringen <3.

[Beantwoorden]


Door Emke x op 22 september 2013 18:03

ik heb niet echt een makeup product die ik niet zo vlug zou aanraken die ik prachtig vind. nou ik heb het niet echt. maar ik heb ook niet echt veel makeup producten, dus jah ik gebruik het allemaal zo veel. grt Emke x

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 september 2013 19:08

NARS Deep Throath en Benefit Hoola bronzer! Gekocht bij de Sephora op de Champs Élysées toen in met mijn beste vriendin voor 3 dagen naar Parijs ging :)

[Beantwoorden]


Door Aniss op 22 september 2013 19:33

Ik koop eigenlijk nooit make-up als souvenir :o
En ben ik nou de enige die ziet dat ‘souvenir’ verkeerd is geschreven in de foto bij dit artikel? ;’)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 september 2013 21:32

Tijdens mijn rondreis in Engeland heb ik het Urban Decay Naked 1 Pallette gekocht. Nota bene, nog wel op de ferry van Calais (FRA) naar Dover (UK). Tijdens mijn rondreis heb ik eigenlijk niet gewinkeld, anders was er waarschijnlijk nog wel een boel bij gekomen ;-)

[Beantwoorden]


Door Silke op 22 september 2013 21:52

Ik heb afgelopen vakantie in Parijs een MAC mineralized skinfinish in Soft and Gentle gekocht, en op aanraden van jou mijn tweede Chanel lipstick La Favorite :) allebei prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 22 september 2013 22:06

Is er een sephora in londen? Dat zou echt amesballs zijn!!!! Btw: ik heb m’n eerste Mac product gekocht in New York gekocht namelijk Mac mineralized skinfinish in soft and gentle! Love it to death!!! :love: in een enorme macy’s Btxw:sinds wanneer verkopen ze benefit bij douglas?? Keep om blogging!!! Xxxx lots of love. Stephanie

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 september 2013 00:49

Mijn make-upsouvenirs waren een gouden en nude nagellak van Essence die ik kocht tijdens mijn studiereis in Berlijn! Oh, en nail polish remover pads, haha.

[Beantwoorden]


Door Fenna op 23 september 2013 09:33

Jaaa: ik wilde graag de Lemony Flutter van Lush, maar die zit niet echt bij mij in de buurt. Dus toen ik onlangs, geheel onverwacht een paar dagen met mijn man mee kon die voor z’n werk naar Parijs moest (naar hè) en ik tijdens mijn wandelingen op rue de Buci een Lush winkel tegenkwam….
Helaas zag ik de Flutter niet in de schappen staan. Maar wat bleek: ze hadden het wel, alleen onder de Franse naam “Doigts de fee”. Feeënvingers betekent dat, eigenlijk een veel mooiere naam toch ?!
Geen spectaculair product, maar iedere keer als ik smeer, denk ik terug aan dat leuke straatje.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 september 2013 14:07

Ik heb mijn hele OPI collectie in Amerika gekocht toen ik daar studeerde. Via een vriend daar kon ik ze voor 2 dollar 50 krijgen, een koopje dus en ik heb er toen ook een hoop gekocht (love)

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 september 2013 15:26

Ik koop vaak nagellakjes op van die markten haha.

[Beantwoorden]


Door Lily op 23 september 2013 16:38

Heey wanneer ben je precies in berlijn want ik ga dit weekend ook naar berlijn!! Xxx (love)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 24 september 2013 12:04

Een merkloos palette met lipgloss en oogschaduw gekocht op Schiermonnikoog toen ik in groep 7 zat. Ik heb het nooit gebruikt, maar ik bewaar het wel!

[Beantwoorden]


[…] vertelde zaterdag al over make-up souvenirs, dit is ook zoiets. Wanneer er iets speciaals gebeurt of gebeurd is, koop […]


Door Jody op 24 september 2013 16:19

Heel veel van Kiko haha

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 september 2013 17:04

Ja ik heb ook verschillende dingen die me aan vakntie of andere moment doen denken. Zo heb ik nagellakjes uit de verenigde staten en als ik die gebruik dan denk ik altijd daar aan. Ook kleding die ik ergens anders heb gekocht. Verder heb ook wel een liedje die je dan op vakantie heel veel lusiterde en dan een tijd niet meer en dan denk je gelijk terug naar dat moment als je dat liedje weer een keer luistert!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 september 2013 11:17

Mijn Barry M The magic lip tint, oftewel de groene, lipstick uit Londen. Heb heel Londen afgestruind omdat die overal verkocht was, maar GOT IT.

Jammer dat ik heb dan verder eigenlijk nooit gebruik…

[Beantwoorden]