Triumph shapewear getest

triumph_shapewear15

Advertorial.

Shapewear is razend populair. Er zijn ontzettend veel soorten shapewear. BH’s voor een voller, of juist een iets plattere boezem, broekjes waarin billen gelift worden, hemdjes waarin buikjes verdwijnen, mooie jaren 50 varianten van de Bridget Jones onderbroek en meer! Ik heb bij Triumph een heleboel shapewear gepast, en ook een heel mooi setje mee naar huis genomen. Want shapewear kan mooi, en zelfs fijn om te dragen zijn.

triumph_shapewear02

In Nijmegen bezocht ik de grote Triumph winkel. Hier wordt veel ‘gewone’ lingerie, maar ook een breed scala aan shapewear verkocht.

triumph_shapewear03

Zie je het jurkje op de paspop? Ook shapewear, en toevallig het exemplaar dat ik mee naar huis nam.

triumph_shapewear04

triumph_shapewear14

triumph_shapewear01

Mooie body’s met een BH erin

triumph_shapewear07

triumph_shapewear05

Hier zie je de meest basic shapewear hemdjes en broekjes, in neutrale kleuren. De stof is strak, elastisch en naadloos onder kleding.

triumph_shapewear06

triumph_shapewear08

triumph_shapewear09

Handige zitjes bij de pashokjes

triumph_shapewear10

triumph_shapewear13

Hier zie je de 4 verschillende soorten shapewear jurkjes die er zijn. Er zijn ook broekjes, hemdjes, BH’s, slips en strings, maar ik was het meest geïnteresseerd in de jurkjes. Ze zijn perfect voor onder een rokje of jurkje, en zoals je ziet zijn er aardig wat varianten.

In het tweede jurkje zit een BH, de laatste is een vrij basic exemplaar, en de eerste en derde variant zijn wat sexyer met kant. Ik heb ze allemaal gepast en uiteindelijk het derde jurkje gekozen. Ik vind deze erg mooi en hij zit ook fijn. Strak, maar niet te. Hij zit ‘zeker’. Het vet op mijn buik heeft minder bewegingsvrijheid, waardoor ik strakker in mijn vel zit. Zo voelt het althans, en dat vind ik prettig!

triumph_shapewear16

Wat ik aan het laatste jurkje wel heel goed vond: het speciale deel voor de billen. Hierdoor worden ze gelift, terwijl andere shapewear jurkjes de billen toch snel wat platter maken.

triumph_shapewear11

triumph_shapewear12

Ook koos ik voor een mooie BH. Het is heel toevallig degene die je in de banner op mijn blog voorbij ziet komen. Het is geen shapewear BH, maar wel een fijn, goedzittend en niet te duur (€35,95) exemplaar. En hij past perfect bij het jurkje! Het jurkje gaat onder je BH langs en drukt dus niet je borsten plat.

Het jurkje heeft trouwens de naam ‘beauty sensation body dress’. Van boven is zowel de voorkant als achterkant gemaakt van zacht kant. Vanaf de navel is de stof donker. Ik vind het jurkje mooi, sexy zelfs. Hij zit niet te strak, maar zorgt wel dat het vet op mijn buik wat beter verdeeld is. Het is zachter gevormd, zit wat strakker en is minder bol.

Laat je altijd even opmeten en helpen om de beste keuze te maken, wanneer je lingerie koopt. Maten kunnen per BH, jurkje of hemdje verschillen en ook jijzelf kan van maat veranderen. Bij Triumph ben ik goed geholpen, waardoor ik nu een fijn passend setje in de kast heb liggen.

Shapewear zit strak. Het ene shapewear zit strakker dan het andere. Zo kun je kiezen wat jij het fijnst vind. Ik heb een jurkje gekozen wat iets minder strak zit, maar toch wel goed zijn werk doet. Ik voel me er prettig in, alles zit net wat beter op zijn plek!

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 21 september 2013 | 43 reacties

Reacties

Door Kelly op 17 september 2013 13:47

Leuk artikel!

Persoonlijk had ik gehoopt op een soort van review van het effect enzo maar ik snap heel goed dat je niet op de foto wil in dit soort dingen haha. :)

[Beantwoorden]


Door Rafke op 17 september 2013 13:47

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Liz op 17 september 2013 13:49

Ik was ook wel erg benieuwd naar foto’s! Maar begrijpelijk..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 september 2013 om 13:53:

Ik heb wel foto’s gemaakt in de winkel, maar die waren niet zo goed gelukt. Bovendien vind ik mezelf in BH op internet zetten net wat te ver gaan. Heb wel eerder een artikel over shapewear gemaakt en daar heb ik in een hemdje geposeerd, maar dat vind ik toch anders.

[Beantwoorden]

Barbara antwoordt op 17 september 2013 om 14:00:

Misschien een idee om foto’s te posten met bijvoorbeeld een strakker jurkje aan, en dan met en zonder shapewear eronder aan? Zo is het gewoon een outfitfoto, maar kunnen we (hopelijk, als het werkt ;) ) wel het effect van shapewear zien!

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 17 september 2013 om 15:42:

Jaaa, goed idee. Maar dat is up to Vera natuurlijk ^^)


Door Mariette op 17 september 2013 13:49

Heel goed artikel! Ik blijf het toch wat lastig vinden shapewear. Iets om je voor te schamen ofzoiets. Ik weet niet, blijf het ongemakkelijk vinden.

Lief,s, Mariette

[Beantwoorden]


Door Michelle op 17 september 2013 13:52

Ziet er goed uit! Ik zit ook steeds te twijfelen over shapewear!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 september 2013 14:00

Fijn artikel! Je zou bijna niet zeggen dat het een advertorial is, je hebt er veel werk in gestoken zo te zien :)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 17 september 2013 14:04

Leuk artikel! Vind het altijd zo fijn om jou artikelen te lezen ^^)

[Beantwoorden]


Door Martina op 17 september 2013 14:09

De prijs van de BH valt echt mee zeg, had ik niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 september 2013 14:10

jammer dat er geen aan-foto’s bij zitten, maar ik kan snappen dat je vind dat niet iedereen dat hoeft te zien :3

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 september 2013 14:27

Heel erg leuk artikel, mooie foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 17 september 2013 14:28

Ik ben wel een voorstander van shapewear ook al zit het soms wel strak, je moet gewoon de juiste vinden. Ik ben zelf op zich wel slank, maar ik heb al het vet op mijn buik zitten wat ontzettend lelijk is bij jeans of strakke jurkjes. Daarom gebruik ik soms wel shapewear. Bij wat gezettere vrouwen vind ik het ook erg verzorgd staan als ze shapewear gebruiken wanneer ze strakke kleding dragen. Dit ziet er niet alleen mooier uit, ook verzorgder en vrouwelijker. En daarmee bedoel ik niet dat vollere vrouwen geen mooi figuur kunnen hebben, maar ik vind het altijd erg onverzorgd en onverschillig staan als kleding niet goed past of verkeerd gedragen wordt.

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 september 2013 14:35

Fijn dat dit soort ondergoed bestaat, is goed voor iemands zelfvertrouwen!

[Beantwoorden]


Door Nena op 17 september 2013 15:08

Hele mooie shapewear hebben ze tegenwoordig :) Gelukkig maar :)

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 17 september 2013 15:13

Prachtig…..
Ook ik loop regelmatig die shop binnen om even rond te kijken.

;-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 september 2013 15:29

die billen zijn slim zeg! mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Nieke op 17 september 2013 15:36

Ik snap dat je een foto met bh misschien iets te ver vind gaan. Maar ik ben wel benieuwd in de vorm van een outfit. :) Vind het kanten ‘jurkje’ heel erg tof. Ik heb het zelf nog nooit gedragen maar het is wel fijn om te zien dat het inmiddels wat mooier uit ziet.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 17 september 2013 15:41

klinkt erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Stacey op 17 september 2013 15:55

Triump is altijd wel een merk met mooie producten maar meestal vind ik het erg duur. De prijs van je BH vind ik erg meevallen dus wellicht dat ik binnenkort toch ook maar eens moet kijken.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 17 september 2013 16:18

Wauw, mooie dingen! Die BH is echt heel mooi, ziet er echt uit alsof hij heel lekker zit!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 17 september 2013 16:26

Wauw echt prachtig! Ik ga zeker ook even kijken :)

[Beantwoorden]


Door Savannah op 17 september 2013 16:39

Mooi, ik heb zelf zojuist een BH bij de Hunkemoller gekocht zei helpen je echt heel erg goed en hebben super advies voor als je niet zo veel afweet van het kopen van de Juist BH maat en soort

[Beantwoorden]


Door Isa-Beau op 17 september 2013 16:45

Wat ontzettend leuk om dit artikel te lezen. Lingerie is helemaal mijn ding, eindelijk eens een blogger die erover verteld.. want dat hoort er natuurlijk ook allemaal bij als vrouw zijnde! Super Vera ^^)

[Beantwoorden]


Door DIonne op 17 september 2013 18:13

Die bh is mooi!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 17 september 2013 18:41

Ik ben daar nog nooit naar binnen geweest. Misschien maar eens doen.

[Beantwoorden]


Door Marjan op 17 september 2013 18:52

Ja de shapewear ziet er prachtig uit, maar ik had stiekem ook gehoopt op een voor en na foto van het effect, bijvoorbeeld bij een strak jurkje… :ahh:

[Beantwoorden]


Door Alies op 17 september 2013 19:34

Leuk artikel!

Liefs,
Fashialies

[Beantwoorden]


Door Abi op 17 september 2013 19:37

Wat een mooie Triumph winkel! :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 september 2013 19:57

Dat jurkje lijkt me erg mooi! Jammer dat shapewear altijd zo duur is.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 17 september 2013 20:29

Wauw, ik denk eigenlijk nooit aan shapewear, maar wie weet wel een tip voor onder mijn zwarte jurkjes. Je ziet dan toch altijd wel licht mijn buikje, maar eventueel is dat hiermee ‘mooier’ te maken. Bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 september 2013 22:02

Het jurkje en de bh zijn heel erg mooi! Lijkt me heel erg fijn om onder een strak jurkje te dragen!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 17 september 2013 22:38

Mooi duidelijk artikel.
Mooie lingerie/shapewear!
Leuk dat je ook foto’s hebt gemaakt in de winkel. Ziet er erg mooi uit allemaal.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 17 september 2013 23:53

Lijkt me heel handig! Fijn artikel. :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 september 2013 11:41

Ik heb zo’n jurkje van de Hunkemöller, gewoon in m’n eigen kledingmaat. Er zit geen rits of wat dan ook in, dus aantrekken is een worsteling. Over het uittrekken zullen we het maar niet eens hebben…

[Beantwoorden]


Door Angela op 18 september 2013 13:39

Ik heb een broekje van de HEMA, maar die vind ik totaal niet fijn.

[Beantwoorden]


Door linsey op 18 september 2013 14:11

Wat kost het jurkje?
Xxxx

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 18 september 2013 15:02

Ziet er erg mooi uit!
Gaat dat kant na een tijdje niet heel erg jeuken omdat het vrij strak zit?
Net zoals te strakke sokken, als je dan gaat krabben…

[Beantwoorden]


Door Susanne op 18 september 2013 19:16

Misschien een fototje op insta met de shapewear aan, maar gewoon een jurkje erover? Ben erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door fleur op 18 september 2013 22:07

je had het ook kunnen testen met een strak jurkje er overheen, zoals op livelifegorgeous. Maar ik respecteer je keuze! En super mooie foto’s!!
Ik had je nog gezien bij de triumph toen je de fotos maakte maar ik durfde niks te zeggen haha

[Beantwoorden]


Door Laartje op 21 september 2013 11:55

:sexy: :sexy: :sexy: :sexy: :sexy:

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 23 september 2013 19:21

Zelf draag ik ook regelmatig shapewear onder mijn kleding. Ik vind dat mijn kleding dan altijd net wat mooier zit. Dit zijn ook nog eens hele mooie modellen! Jammer alleen dat de meeste soorten shapewear aan de prijzige kant zijn. Ik heb wel een keer een body van de Action gehad, maar ik merkte wel al snel dat die kwaliteit gewoon veel minder was. Heel jammer! Ik zou ze bijna elke dag wel willen dragen onder mijn kleding :D

[Beantwoorden]