Zomer foto’s #3

zomer_fotos0

Wauw. Mag ik zeggen dat ik een onwijs leuke ‘vakantie’ achter de rug heb? De afgelopen twee maanden waren fantastisch. Lekker weer, veel met vrienden geweest, gezwommen, gefeest, geshopt, Londen bezocht en het appartement van mijn dromen gevonden. Deze foto’s zijn het bewijs. Ik ben er eigenlijk een beetje stil van. Het was echt geweldig! En dat terwijl ik eigenlijk zo op keek tegen deze maanden. Beter had het niet gekund.

zomer_fotos01

‘Kom je bij me eten?’ Één van mijn beste vriendinnen Merel woont in een heel gezellig studentenhuis in Arnhem. Haar huisgenoot maakte super lekkere pannenkoeken voor ons, hoewel we zelf ook een poging deden tot bakken.

zomer_fotos01c

Van een vriendin kreeg ze deze geweldige kaart die ik echt even vast moest leggen. Ik stuurde hem door naar een vriend van me, die net als ik gek is van Ryan Gosling. Hoewel hij wel altijd een beetje boos wordt als ik dat zeg, zeker wanneer het over The Notebook gaat. ‘Ik kijk voor het meisje hoor!’ zegt ‘ie dan. Ik weet wel beter…

zomer_fotos01b

Daarna ging ik met merel naar Wodka Woensdag. Van de wodka kwam trouwens maar weinig terecht. Het was wel echt een hele leuke avond, met lekker veel jaren 90 hits die gedraaid werden en een goede sfeer.

zomer_fotos02

Zwemmen met swatches op mijn hand. Ook dan willen ze er nog niet af!

zomer_fotos03

Ik houd ervan om in het gras te liggen. Wel volledig bedekt, want ik krijg uitslag van gras. Boehoe, ik hou van gras!

zomer_fotos04

Zoals ik al in de vorige Zomer Foto’s vertelde paste een vriendin van me op bij een huis bij mij in de buurt. Daar ben ik heel veel geweest deze vakantie. Lekker films kijken, zwemmen en koken.

zomer_fotos05

En ik ging weer uit! Deze keer naar Manhattan in Arnhem. Lekkere muziek, maar ik voelde me er wel wat oud. Er kwamen nog lezeressen naar me toe voor een foto. Wat ik altijd heel leuk vind, maar met uitgaan voelt dat toch een beetje gek!

zomer_fotos06

De volgende dag ging ik voor het eerst met mijn vader naar het appartement in Amsterdam kijken. Daarna trakteerde ik op lunch bij Café American. Ik koos voor zuurdesembrood met garnalen kroketten, die god-de-lijk waren.

zomer_fotos09

Ook dronken we een lekkere ijskoffie bij The Coffee Company. Niet zo zoet als Starbucks, je smaakt de koffie wat beter. Ook erg lekker!

zomer_fotos07

Een paar dagen later ging ik weer naar het appartement. Dit keer ook met mijn moeder. Op deze foto zie je het moment dat ik beslist heb het appartement te gaan huren, haha. Misschien lijkt het alsof ik het niet leuk vind, maar dat is natuurlijk wel zo! Ik vond het heel spannend. ‘Ga ik dit echt doen?!’

zomer_fotos08

Ja dus. Ik kreeg de volgende ochtend van mijn ouders meteen al hele leuke Blond Amsterdam ontbijtbordjes kado. Deze zie je nog in de eerste uit huis shoplog!

zomer_fotos11

En toen ging ik naar Londen! De artikelen waren geschreven en klaargezet. Dit is de WordPress app voor iPhone, die is echt ideaal om snel je blog te kunnen checken, blogposts aan te passen en reacties te lezen.

zomer_fotos12

Op schiphol bij Victoria’s Secret met mama.

zomer_fotos13

The London Eye!

zomer_fotos14

Mierzoete popcorn die ik haast niet weg kreeg.

zomer_fotos15

Thijs met moeie oogjes en mijn nieuwe tas.

zomer_fotos16

Terug uit Londen gingen we Flint ophalen van het pension. Helemaal blij en uitgeput in de auto.

zomer_fotos17

Ik probeerde de Essence Frame 4 Fame Single Lashes. Wat zijn ze mooi!

zomer_fotos18

Het was helemaal niet zo warm, toch besloten Silke, Laura en ik nog even te gaan zwemmen terwijl Laura nog steeds op het huis oppaste. Kouuuud!

zomer_fotos19

Sushi eten en naar The Heat met mama. Erg lekker en gezellig!

zomer_fotos20

Ik heb al aardig wat meubelzaken bezocht. Dit is bij Woondock in Duiven. Ik twijfel nog over dit kastje!

zomer_fotos21

Relaxen met ijsthee, Engelse Toblerone en verse tijdschriften.

zomer_fotos22

Wat is Linda. toch een fantastisch blad!

zomer_fotos24

Bij Action kwam ik Pucca bodylotions tegen. Wow, zijn die niet heel oud? Pucca was als ik me niet vergis een hype toen ik 12 was, dat is 9 jaar geleden.

zomer_fotos25

Donderdag at ik sushi in Utrecht met schatjes Sanne en Teske. Het was echt zo gezellig! Na zo’n gezellige avond krijg ik gelijk zoveel energie, zulke lieve vriendinnen maken me echt heel heel heel gelukkig.

zomer_fotos26

Mijn make-uplook voor die avond. MUA oogschaduwpaletje en Maybelline SuperStay lipstick.

zomer_fotos45

Essie nagellakjes voor de herfst zijn binnen gekomen!

zomer_fotos27

Bij Iccoon in Arnhem kocht ik deze prachtige plafonnière met rozen voor mijn appartement.

zomer_fotos28

Deze lamp met boomstam vond ik ook heel gaaf, alleen jammer dat je het snoer voor de stroom ziet.

zomer_fotos36

Ook kocht ik een houten eettafel. Ik had hem al eerder gezien, maar wilde er nog even over nadenken. Ik ging nog eens langs om naar de levertijd te vragen. Toen kreeg ik te horen dat het showmodel dat net een week geleden was neergezet, diezelfde dag nog bezorgd kon worden én dat ik extra korting kreeg! Ik ben er echt heel blij mee, de tafel is super mooi. Je krijgt hem uiteraard nog te zien zodra ik in mijn appartement zit.

zomer_fotos33

Terwijl de tafel thuis bezorgd werd, was ik in Hilversum in het Beeld en Geluid museum voor Crush! Radio.

zomer_fotos29

Ik nam gezellig Maaike en Sanne mee. Maaike ging nail art maken, en Sanne en ik make-uppen. En dat op twee mannelijk DJ’s!

zomer_fotos30

Maaike’s nagels met Crush! logo. Bizar knap gemaakt weer.

zomer_fotos31

Ymke Wieringa (achterkant) en Rens. Met Rens heb ik eind november 2012 dit item gedaan voor Radio 1.

zomer_fotos32

Laurrhie Brouns van The Voice kwam optreden.

zomer_fotos35

Het was echt heel gezellig en lekker druk, want afgelopen weekend waren de Open Dagen op het Media Park. Je kon daarom alle studio’s inlopen, live meekijken bij de radiostations, etc. Heel tof!

Foto: Steyn van Antwerpen

zomer_fotos34

Aangezien alles open was, besloten Sanne, Maaike en ik ook nog even rond te gaan kijken. Hier zie je de studio van Life 4 You. Ook zijn we langs het gedeelte met alle attributen en decor gelopen. Er is daar zoveel, niet normaal! Rijen stoelen, kapstokken, tafels, telefoonhokjes, beelden, noem het maar op. Sanne zei al, hoe tof zou het zijn als wij met al die decors en attributen onze filmpjes konden maken?

zomer_fotos38

Zaterdag kwam er een pakketje binnen met de nieuwe honinglijn van The Body Shop. Deze producten zijn de vervanging voor de citroenlijn, die helaas geannuleerd is.

zomer_fotos39

Op zondag gingen we naar Ikea. Check deze hysterische compleet roze ingerichte kamer!

zomer_fotos40

Bij Ikea kocht ik veel keukenspullen, zoals pannen, bestek, bekers, beslagkom en een vergiet.

zomer_fotos43

Zondagavond in bed bedacht ik me opeens dat ik nog 3 handdoekjes heb liggen. Deze heb ik eens in een perspakket gekregen met producten, maar nog niet gebruikt. Ze zijn perfect als gastendoekjes voor in de WC.

zomer_fotos41

Maandag bezocht ik in Amsterdam zowel H&M Home als Zara Home. Ook daar kocht ik leuke en handige dingen voor mijn woning. Je krijgt alles nog te zien in een shoplog!

zomer_fotos42

Verse lelies op de spiegelkast, waar nu tijdelijk ook een deel van het servies staat dat ik verzameld heb.

zomer_fotos44

Ik ging niet alleen naar Amsterdam om te winkelen, maar veel belangrijker: om te tekenen! Er is getekend, de waarborgsom is betaald, net als de eerste maand huur. Donderdag krijg ik de sleutel en kan ik echt aan de slag!

Zomer foto’s #2
Zomer foto’s #1
Lente foto’s #2


Reacties

Door Iris op 28 augustus 2013 15:02

Echt super om te zien <3

[Beantwoorden]

ellen antwoordt op 28 augustus 2013 om 15:19:

waauw! veel plezier in je nieuwe appartement!

[Beantwoorden]


Door Tara op 28 augustus 2013 15:09

Hihi, ik was even bang toen ik die roze foto zag dat dat je appartement was.. Fijne foto’s en veel plezier morgen in dan echt jouw huisje. ;)

[Beantwoorden]

Bo antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:02:

dat dacht ik ook! haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:09:

Haha, noooo! Dankjewel Tara!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 28 augustus 2013 15:09

Super spannende en leuke tijd in je leven:)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 augustus 2013 15:12

Aaah, al die spullen die je voor je appartement hebt gekocht! Ik ben ontzettend benieuwd hoe je alles gaat inrichten, kan echt niet wachten op je shoplog enzo.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 28 augustus 2013 15:16

Ooh volgens mij wordt je huisje echt prachtig! En wat is die rozen lamp mooi! Ik bleef echt even bij die foto hangen! Zal echt prachtig staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:10:

Dankjewel Tamara, ik hoop het :$

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 augustus 2013 15:17

Hele leuke foto’s! Ben echt benieuwd naar je spulletjes voor in je appartement!

[Beantwoorden]


Door Stien op 28 augustus 2013 15:17

Wat een leuke foto’s! Ik kijk al uit naar je shoplog met spulletjes voor je appartement :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 augustus 2013 15:23

Wat leuk!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Isabel op 28 augustus 2013 15:24

Als je eenmaal een beetje gesetteld bent dan moet je natuurlijk wel een tour doen van je nieuwe appartement he. ;D Ik ben namelijk veel te benieuwd. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:11:

Natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 28 augustus 2013 15:24

Amaai zo veel leuke foto’s! Wat grappig dat je fans hebt die tijdens het uitgaan om een foto komen vragen, hehe. Die foto van jou in het gras is trouwens heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Dita op 28 augustus 2013 15:28

Wat een leuke foto’s meid, ik ben ook zo benieuwd naar je shoplog :)

[Beantwoorden]


Door Aurelie op 28 augustus 2013 15:31

Vera, je hebt een fout geschreven :no: Het is niet uur het moet denk ik Huur zijn <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:12:

Zag het, aangepast!

[Beantwoorden]

Olijfje antwoordt op 30 augustus 2013 om 21:30:

Veel plezier in je eigen huisje :). Lijkt me aan het begin echt onwennig maar ik denkt dat het al snel went.

Alleen ik zag een spelfoutje. ‘Niet zo zoet als Starbucks, je smaakt de koffie wat beter.’ ‘Smaakt’ moet proeft zijn.

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 augustus 2013 15:32

super leuke foto’s ;D

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 28 augustus 2013 15:34

Supertoffe foto’s :) Veel succes met je nieuwe woonst :) x

[Beantwoorden]


Door Janneke op 28 augustus 2013 15:36

Nog een redelijk nieuw appartement of niet? Mooi hoor Vera :D

[Beantwoorden]


Door Aileen op 28 augustus 2013 15:39

Ik ben zó benieuwd naar je nieuwe apartement!

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 augustus 2013 15:41

Wat een leuke foto’s, ben benieuwd naar de uit huis shoplog!!

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 augustus 2013 15:43

Super leuke foto’s! Ben zo benieuwd naar je appartementje hihi.

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 28 augustus 2013 15:48

Veel leuke foto’s! En echt enorm tof dat je in A’dam gaat wonen, veel succes met verhuizen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:13:

Dankjewel Kaylani!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 28 augustus 2013 15:50

Wat een leuke foto’s dit keer! Je keuken lijkt al best mooi op die foto. Ik ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt en hoe je het gaat inrichten.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 28 augustus 2013 15:58

Ik ben echt benieuwd hoe je appartement eruit gaat zien! En die Pucca bodylotion is prima, hoor! Aangezien ik vroegâh (ik geloof dat ik toen een jaar of 10 was, dus 10 jaar geleden) al fan was van Pucca, kon ik dit stukje nostalgie niet laten staan. Hij ruikt trouwens naar arnica, vind ik!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 28 augustus 2013 15:59

Wat tof om te zien allemaal! Het geeft me helemaal zin om zelf alleen te gaan wonen en alles leuk in te richten! Veel succes met alles!
Groetjes, Pauline

[Beantwoorden]


Door Judith op 28 augustus 2013 16:01

Nog gefeliciteerd met je appartementje! Ben benieuwd naar je huisspulletjes die je hebt gehaald! Veel plezier met alles inrichten :-)

[Beantwoorden]


Door Hester op 28 augustus 2013 16:01

Veraaa ik ben zo blij voor je! Volgens mij zit je super in je vel op het moment, je hebt ook echt leuke dingen gedaan en volgens mij nog nooit zoveel foto’s gemaakt, haha! Heel leuk om te lezen <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:18:

Klopt, meeste foto’s ooit volgens mij ^^) Dankjewel Hester!

[Beantwoorden]


Door Just Love Life op 28 augustus 2013 16:01

super leuk! ik ben echt benieuwd naar je huisje :)

[Beantwoorden]


Door Menina op 28 augustus 2013 16:02

Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Veel plezier met het inrichten ervan :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 28 augustus 2013 16:03

Lekker in het teken van je appartement! Ik ben heel benieuwd naar de inrichting etc! :yes:

[Beantwoorden]


Door laura op 28 augustus 2013 16:06

ik kan serieus niet wachten of je uit-huis shoplog en hoe je inrichting zal worden, ben zo benieuwd!!!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 28 augustus 2013 16:09

Wat een leuke foto’s!
Nogmaals gefeliciteerd met je appartement, zo gaaaaaaf!
Ik ben benieuwd naar de uit huis shoplogs en je inrichting natuurlijk ^^

[Beantwoorden]


Door Ardine op 28 augustus 2013 16:09

Wauw wat een leuke foto’s, zo gaaf dat je in Amsterdam gaat wonen! Ik woon nu in Groningen maar later wil ik ook graag naar Amsterdam!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 augustus 2013 16:11

Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met het appartement. (:

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 augustus 2013 16:11

Wat een leuke zomermaanden heb je achter de rug :-) Veel ondernomen en er heerlijk van genoten! :-) Je hebt het verdiend, meid. Een eigen appartementje: awesome! Gefeliciteerd!!

[Beantwoorden]


Door Nem op 28 augustus 2013 16:13

Woondock Duiven is mijn favoriete winkel! Ik ben ook aan het verhuizen, misschien komen we elkaar nog een keer tegen daar ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:19:

Zou zo maar kunnen ;-)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 augustus 2013 16:14

Inderdaad een fantastische zomer. Je hebt echt superleuke dingen gedaan! Je appartement ziet er voor zover ik kan zien ook tof uit. :D Gefeliciteerd nog!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 augustus 2013 16:17

Wat is het toch fijn om te horen dat andere mensen een superleuke tijd hebben gehad. Daar kan ik écht zo blij om zijn, omdat anderen mensen blij en vrolijk zijn haha! Het kaartje is inderdaad geweldig. Waaaah ik vind de foto van jou in het gras heel leuk :D Londen was ook een hoogtepunt van jou, ik vind de vlogs erg leuk om te zien. Wat jammer dat de toffee popcorn zo zoet was, lijkt mij namelijk een heerlijke combinatie. De Essence Frame 4 Fame Single Lashes staan jou zo goed, love it. De plafonnière (wat een woord!) is prach tig! Wat tof van de studio, ik had een stukje gekeken en beluisterd. Mijn opleiding sluit ook perfect aan op dingen die ik leuk vind en daar hebben ze ook een studio met allerlei benodigdheden die je dan of kunt huren, gratis. Wie weet ga ik dat ooit doen voor mijn blog :D Ik ben echt zóóó benieuwd naar de home shoplogs, echt heel erg tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:19:

Aaah leuk Joos! Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 28 augustus 2013 16:19

Wauw Vera! Ontzettend gaaf dat je in Amsterdam gaat wonen. Volgens mij ga je er echt een mooi paleis van maken. Ik ben ieder geval heel benieuwd!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 28 augustus 2013 16:19

Wat een leuke en vrolijke foto’s! Echt zo tof dat je een eigen appartementje krijgt, echt heel erg leuk voor je! We gaan je achtergrond van je video’s wel missen hoor! (hahaha grapje!) Heel veel geluk in je nieuwe appartement, dat gaat volgens mij zeker lukken in zo’n mooie stad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:20:

Ah, nu komt er een veel mooiere achtergrond ^^) Dankjewel Heleen!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 28 augustus 2013 16:20

Je hebt echt veel en leuke foto’s gemaakt! x

[Beantwoorden]


Door Tineke op 28 augustus 2013 16:29

Hele leuke foto`s! Wat spannend allemaal meid, een eigen huisje! Ik ben erg benieuwd hoe het word, het inrichten is zo leuk!
Liefs

[Beantwoorden]


Door joel op 28 augustus 2013 16:33

Wat een leuke foto’s allemaal, je straalt echt. Ik ben erg benieuwd hoe alles eruit ziet als je er straks woont. Geniet er lekker van!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 28 augustus 2013 16:36

Vera, ik vind het zooo tof voor je! Ik ben ook echt super benieuwd naar de spulletjes die hebt gekocht! Misschien haal ik er inspiratie uit :) Morgen ga ik met mijn vriend kijken naar een huurhuisje, hij gaat huren en hopelijk op niet al te lange termijn trek ik bij hem in :) Krijg nu ook zin om huis spulletjes te kopen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:20:

Dankjewel! Wat of van je vriend! ^^) Hopelijk mag je hem een beetje helpen met inrichten.

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 28 augustus 2013 om 20:14:

Ja zeker! Het moet er ook gezellig worden, behalve functioneel. Dus daar ben ik voor :)

[Beantwoorden]


Door Renske op 28 augustus 2013 16:38

Ik woon in Duiven XD veel plezier in Amsterdam!! Leuke spulletjes voor in je huis!!
Xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 augustus 2013 16:40

Spannend dat je op jezelf gaat maar lijkt mij super gaaf in Amsterdam! Succes met klussen!

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 28 augustus 2013 16:41

Heel leuk om te zien, ben erg benieuwd naar het filmpje met alle spullen voor je nieuwe appartement! :)

[Beantwoorden]


Door lisa op 28 augustus 2013 16:43

superleuk! ik word helemaal vrolijk door het pire en intense geluk dieje afstraalt! echt tof dat je veel met vriendinnen afsprak, ging shoppen,… en natuurlijk eindelijk je eigen stekje hebt gevonden!

[Beantwoorden]

lisa antwoordt op 28 augustus 2013 om 16:44:

*pure

[Beantwoorden]


Door Nina op 28 augustus 2013 16:45

WOEHOEE VERA, YOU GO GIRL!

Veel plezier met je appartement :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:21:

Dankjewel Nina!

[Beantwoorden]


Door Anika op 28 augustus 2013 16:45

Heel veel succes in je nieuwe appartement! Zelf spaar ik ook een beetje Blond servies, maar ik vind het gewoon leuk om neer te zetten in mijn kamer, haha. Ik heb altijd het idee trouwens dat de doelgroep van Linda rond de 30-40 jr. is, maar ik vind het ook een super leuk blad en ben nog maar 17. Ook ben ik heel benieuwd naar de Essie nagellak, hoop dat er een review van komt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:22:

Met die pagina’s voor kinderen voel ik me altijd een beetje te jong voor Linda, maar verder merk ik het eigenlijk niet. En ik heb ook al een tijdje Blond servies in mijn kamer gehad! Komt altijd van pas ^^)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 28 augustus 2013 16:48

Je gaat spannende tijden tegemoed! Ik weet nog goed dat ik voor het eerst op mezelf ging. Moeilijk, spannend maar vooral heel leuk en volwassen. Je kan alles zelf bepalen en hebt heel veel vrijheid. Dat voelt zo goed.

Heerlijke foto’s weer deze maand! Ik wens je heel veel succes met klussen en inrichten van de nieuwe woning. Have fun!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:22:

Dankjewel Pris! (love)

[Beantwoorden]


Door SarahDiiamonds op 28 augustus 2013 16:51

Ogod Pucca? waar is de tijd. Dat verhuizen moet allemaal zo spannend zijn. Ik kijk uit naar de shoplog!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 augustus 2013 16:53

Heel veel plezier met je nieuwe woning!

[Beantwoorden]


Door Selena op 28 augustus 2013 17:03

Wat een leuke foto’s en heel veel succes met je nieuwe huisje!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 28 augustus 2013 17:12

Wow Vera, ben echt blij voor je met je appartement! Gaat echt te gek worden denk ik, kan je je hele huis volstoppen met alles waar jij van houdt. Ook vind ik het te gek dat je zo’n toffe vakantie hebt gehad. xoxo

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 augustus 2013 17:15

Super leuke foto’s Vera! Ik ga gelijk de WordPress-app installeren, ideaal!!

[Beantwoorden]


Door Lara's Lifestyle op 28 augustus 2013 17:20

:crazy: Je bent écht heel blij met je huurwoning, hé?!!

[Beantwoorden]


Door Linda B op 28 augustus 2013 17:28

ik zou even uitkijken met keukengerei van de ikea(spatels enz) deze kunnen namelijk afgeven in de pan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:22:

Hm, goed dat je het zegt!

[Beantwoorden]


Door Marit op 28 augustus 2013 17:29

Echt super tof! Mij lijkt het zo leuk om je eigen huisje in te richten! Echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 augustus 2013 17:32

ik ben zo blij voor je dat je een huisje hebt gevonden, Vera! Je verdient het, heel veel plezier&succes met het inrichten ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 augustus 2013 17:33

Wat een leuke foto’s weer! Het kastje is echt super tof en ik ben heel erg benieuwd naar de inrichting van je huisje!

[Beantwoorden]


Door Emma op 28 augustus 2013 17:33

Wat fijn om te zien en te lezen dat het goed met je gaat. Ik kan niet wachten totdat ik zelf mijn eigen appartement/huisje kan inrichten, als ik ga studeren. :love: :yay:

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 augustus 2013 17:38

Wow leuke spullen! Heb je die lamp met dat hout nou wel of niet gekocht?
En ga je de verhuizing vloggen? Mooi appartement trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:23:

Ja, heb hem gekocht! Ik ga het verhuizen zelf niet vloggen, maar het lege en ingerichte appartement wel, en er komen shoplogs :ja:

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 28 augustus 2013 17:40

Leuk die foto van de golden eye … eh … hihi ik vond dat zo leuk dat je dat steeds zei ^^)
Weer een leuk kijkje achter de schermen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:23:

Haha, sssst! :$

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 augustus 2013 17:45

Leuk artikel om te bekijken en lezen!

[Beantwoorden]


Door Minke op 28 augustus 2013 17:45

Super leuk! Ik ben heel benieuwd naar je appartement :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 augustus 2013 17:49

Haha die handdoekjes had ik toen ook gekregen, en die hangen nu ook bij mij in de wc!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 augustus 2013 18:00

Wat een super leuke foto’s bij elkaar!

[Beantwoorden]


Door Catharina op 28 augustus 2013 18:10

Vera echt super leuke foto’s, ik ben erg benieuwd naar je uit huis shoplog

[Beantwoorden]


Door Robinn op 28 augustus 2013 18:20

Wat akelig dat roze appartement! Zou echt heel nerveus worden als je daarin zou wonen, schrok ook even, dacht namelijk dat je het zo had ingericht haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:24:

Volgens mij word je gillend gek daar :D

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 28 augustus 2013 18:25

Wat gaaf dat je hebt getekend voor je appartement! Ben benieuwd naar je inrichting :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 augustus 2013 18:34

Wauwie, ben zo benieuwd hoe je het in gaat richten:) Kan niet wachten op de filmpjes en artikeltjes:) Leuke foto’s:D

[Beantwoorden]


Door Axelle op 28 augustus 2013 18:35

echt superleuke foto’s! ik kan niet wachten om je appartement te zien hihi! de spulletjes zien er alvast veelbelovend uit!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 28 augustus 2013 18:41

Heel veel succes en plezier in je nieuwe appartement. En die plafonnière, oh wat mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Abi op 28 augustus 2013 18:43

Zalige foto’s Vera! Ik kan niet wachten om te zien dat je filmpjes enzo maakt in je eigen appartementje! Word echt leuk :) Ben ook benieuwd naar de inrichting en leuke spullies! :D xxx

[Beantwoorden]


Door marije op 28 augustus 2013 18:43

Hee vera!
Ik reageer eigenlijk nooit op je blog.. terwijl ik er dagelijks op kijk haha..
Ik wou toch nog even zeggen.. je hebt het goed voor elkaar.
Je bent volgens mij heel erg gezegend met een lieve familie die heel veel voor je doet.
Ik neem aan dat je dat wel eens doet.. maar vergeet nooit elke dag daar even bij stil te staan. Dit klinkt misschien wat sentimenteel, maar ik herken heel veel in mezelf bij jou.

vee lliefs, m.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2013 om 19:24:

Hee Marije, daar sta ik zeker wel bij stil :-)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 28 augustus 2013 18:50

Wat onwijs leuk! Heel veel plezier met je nieuwe huisje :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 28 augustus 2013 18:51

Wat een leuke foto’s allemaal. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe huisje!

[Beantwoorden]


Door Karin Éénig Wonen op 28 augustus 2013 18:52

Ik vind het zo leuk als iemand gaat verhuizen en om dat dan te volgen! Helemaal als je uit huis gaat, ik ben zelf een halfjaar geleden op mezelf gaan wonen en heb deze week een nieuwe bank en een boxpsring gekocht. Nu is alles bijna helemaal naar mijn zin! Ben heel benieuwd naar je aankopen en je huisje, je hebt een aparte (leuk!) smaak. De keuken lijkt me vrij modern, mooi hoor! Echt heerlijk is het om al die spulletjes te kopen! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 augustus 2013 19:06

Wow zo veel spulletjes voor je appartement. Echt tof. Ben heel benieuwd naar hoe het er uit ziet en wat voor spulletjes je gekocht hebt.

[Beantwoorden]


Door Nora op 28 augustus 2013 19:06

Leuek foto’s! Ik ben echt heel benieuwd hoe je het gaat inrichten enzo!

[Beantwoorden]


Door Emma op 28 augustus 2013 19:11

Heel veel succes en plezier met je nieuwe woning!
Het komt vast goed!
XX.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 augustus 2013 19:11

Wat een leuke foto’s allemaal (: super dat je echt op jezelf gaat!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 28 augustus 2013 19:18

Onwijs gave Ryan Gosling kaart, hoe kom je erop! ^^) Al die uitjes en prachtige rozen decoratie!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 28 augustus 2013 19:23

Spannend!! Ben super benieuwd naar je huis en naar je spulletjes :D

[Beantwoorden]


Door Milou op 28 augustus 2013 19:30

Wauw, lekker drukke twee maanden :-P

[Beantwoorden]


Door Nikki op 28 augustus 2013 19:38

Hele leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Bo op 28 augustus 2013 19:40

Wat onwijs veel leuke foto’s! Die herfst lakjes van essieeee (love)

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 28 augustus 2013 19:45

Ontzettend leuke foto’s!
Eefje

[Beantwoorden]


Door Lisette op 28 augustus 2013 19:52

Echt tof dat je uit huis gaat. En leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Denise op 28 augustus 2013 20:02

super leuk dat je droom appartement heb gevonden1 ik ben erg benieuwd naar de inrichting en naar je shoplogs met alle spullen voor je huis!! super leuk!

[Beantwoorden]


Door Jana op 28 augustus 2013 20:05

Leuke foto’s allemaal :D x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 augustus 2013 20:09

Wat een leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd wat je allemaal voor leuks voor je huisje hebt gekocht!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 28 augustus 2013 20:09

Wat ik me nou af vraag als je lezeressen tijdens het uitgaan tegenkomt, voel je je niet de hele tijd bekeken? Kan je wel volledig los gaan en jezelf zijn?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2013 om 09:28:

Dat voelde wel raar inderdaad. Voelde me niet zo op mijn gemak, omdat je weet dat ze er zijn. Dan ben je toch onzeker over hoe je doet. Dans ik niet stom? Etc.

[Beantwoorden]


Door Emma op 28 augustus 2013 20:10

Wauw, ik ben zo blij voor je dat je het appartement “hebt”. Doe je een tour?

Xx

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 augustus 2013 20:14

Ahh, die tekst bij de foto van Sanne en Teske tijdens jullie sushi-date. Ik begrijp precies wat je bedoelt, ben deze vakantie een weekje weg geweest met 5 hele lieve vriendinnen van me. Gelukkiger dan dat kan even niet voor mijn gevoel dan. Ik heb dan ook geen vriendje, haha. Ben trouwens heel benieuwd naar al je aankopen voor je nieuwe huisje! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2013 om 09:28:

Ahh! Ja, herken ik zo!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Whitley op 28 augustus 2013 20:21

Ik wens je zoveel plezier toe in je eerste huisje!

xxxx

[Beantwoorden]


Door Nena op 28 augustus 2013 20:21

Oh, ik kan ècht niet wachten om je prachtige appartement te zien in foto’s en je shoplogs ervan :’)

[Beantwoorden]


Door Anke op 28 augustus 2013 20:23

H&M home? Wist niet eens dat die bestond? VEEL geluk Vera!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2013 om 09:28:

Ja, ze hebben leuke dingen! Dankjewel Anke ^^)

[Beantwoorden]


Door Maxime op 28 augustus 2013 20:28

Waaaauw wat gaaf! Waar ga je wonen in amsterdam?

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 augustus 2013 20:43

Wat een leuke foto’s! Erg grappig om Duiven voorbij te zien komen, daar woon ik haha. En ook de Manhattan kwam me bekend voor! Veel succes met het inrichten van je appartement xx

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 augustus 2013 21:03

<3 Erg leuke foto's, heb genoten van je artikel!

[Beantwoorden]


Door Jill op 28 augustus 2013 21:05

Ik heb zo het idee dat jouw appartement er super mooi uit komt te zien :ja: Leuke post, lekker vrolijk!

[Beantwoorden]


Door stacey op 28 augustus 2013 21:11

zo gaaf dat je je eigen appartement krijgt :) Heel erg leuk dat wij ook mee mogen op dit spannend avontuur, kan niet wachten op de home spulletjes shoplog :)

[Beantwoorden]


Door DeborahSchrijft op 28 augustus 2013 21:17

Gefeliciteerd met je huisje!!! :D

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 28 augustus 2013 21:18

Heel erg leuk artikel! Vind ik altijd zo leuk om te lezen (love) Veel plezier in je nieuwe appartement!!

liefs,
Mariëlle

[Beantwoorden]


Door Monique op 28 augustus 2013 21:19

Superleuk! Heel veel succes met je nieuwe appartement!

[Beantwoorden]


Door samantha op 28 augustus 2013 21:22

oeeeh zoo spannend veeeel plezier !!

xoxox

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 28 augustus 2013 21:25

Wat heb je veel gave dingen gedaan! En er komen vast nog veel meer geweldige momenten. Geniet er van Vera!

[Beantwoorden]


Door Zwaan op 28 augustus 2013 21:36

Ahh zo spannend je eigen huisje! Echt leuk voor je :D

[Beantwoorden]


Door Lexi op 28 augustus 2013 21:43

Wat een leuke foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Gael op 28 augustus 2013 21:47

dat kastje is erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Linde op 28 augustus 2013 21:51

Hey Vera,
Wat een lieve brief die Suus voor je heeft geschreven, echt super mooi (love)
Leuk om de foto’s te zien (kom er net achter dat de honing lijn in plaats van de citroen is, jammeeeer maar thanks voor de info)
Ben zo benieuwd naar je appartement en huis spulletjes ^^)

Veel succes met verhuizen de komende (dagen?) tijd ;)

Xoxo Linde

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 augustus 2013 21:52

De foto is het gras is erg mooi.
Wat een grote stap, je eigen appartement. We verwachten wel een roomtour als je huisje helemaal is ingericht.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 28 augustus 2013 21:56

Zo gaaf dat je in Amsterdam gaat wonen! En ik vind die foto van jou dat je sushi gaat eten zo leuk! Zo van: OMG ik ga zo sushi eten!!! Nom nom nom!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2013 om 09:29:

Haha jaaa! Altijd een fijn moment ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 augustus 2013 21:59

Oei dat kleine kastje is echt super gaaf!!
Leuke foto’s en veel plezier met je huisje!!

[Beantwoorden]


Door Summer op 28 augustus 2013 22:03

Leuke foto’s, ik ben echt heel nieuwsgierig naar je appartement!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 augustus 2013 22:13

Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar de lakjes van Essie! Ik wens je veel plezier met je nieuwe appartementje!

[Beantwoorden]


Door the|avantguardian op 28 augustus 2013 22:16

Wow, dit lijkt onwijs veel op ons appartement. Nu ben ik toch wel benieuwd of je onze nieuwe buuf wordt! Ga je op de Zuidas wonen? :D

[Beantwoorden]


Door martina op 28 augustus 2013 22:24

GEWELDIG mooi je appartement (de keuken, ^^) )
Ik weet nog hoe het voelde, mijn eerste eigen plekje! het was zooo fantastisch maar onwerkelijk tegelijk om je eigen keuzes te moeten maken en dingen niet te hoeven verantwoorden….. Het voelt zooooo volwassen om zelf verantwoordelijk te zijn voor je huisje, de inrichting en bijvoorbeeld post te krijgen op je eigen adres.

Ik vond het super! Gaat helemaal goed komen, zeker met je lieve ouders die zo te zien echt wel voor je klaarstaan en je bij keuzes/belangrijke momenten bijstaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2013 om 09:30:

Dankjewel Martina! Vind het ook heel spannend, maar gaat goedkomen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 28 augustus 2013 22:49

Proficiat meisje!!! Vergeet vooral niet te genieten van deze spannende maar ook heel bijzondere tijd!! Xx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 augustus 2013 23:35

Wauw wat een leuke en grote stap! Heel veel plezier en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! :)

[Beantwoorden]


Door Carine op 28 augustus 2013 23:36

Aaah die roze kamer <3 zo gaaf. Maar vooral niet om in te wonen. Veel plezier met inrichten :D

[Beantwoorden]


Door HCN op 29 augustus 2013 00:14

Nog gefeliciteerd met je nieuwe woning, wat spannend om naar Amsterdam te verhuizen!

En oeh, Wodka Woensdag, goede tijden heb ik gehad daar. :D

[Beantwoorden]


Door Isabella op 29 augustus 2013 00:24

Ontzettend leuk Vera! Geniet Ervan! Ik kijk uit naar die andere leuke spulletjes! (A)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 29 augustus 2013 07:49

Ah super leuk! Nogmaals gefeliciteerd. <3 En je broertje heeft exact dezelfde ogen en lippen als jou hahah!

[Beantwoorden]


Door melissa op 29 augustus 2013 08:20

Je hebt zo te zien een leuke Zomer gehad met als toppunt het tekenen van je apartement! Zal wel raar zijn in het begin denk ik als je op je eentje gaat wonen.
Wie is Thijs trouwens? Wat een hottie, hahaha :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2013 om 09:30:

Mijn broertje :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 augustus 2013 08:32

Wat leuk om alvast heel veel sneakpeaks van je gekochten dingentjes te zien! Vandaag krijg je volgensmij de sleutel, dus heel veel succes meissie!!! En geniet er ook van!! :D

[Beantwoorden]


Door Steph op 29 augustus 2013 08:44

Leuke foto’s! Heel veel succes met je appartementje Vera en natuurlijk ook met de verhuis. x

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 augustus 2013 08:57

Super leuk om te lezen over je appartementje! Ik hoop dat je ons blijft updaten daarover!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 29 augustus 2013 09:20

Ben benieuwd naar de uit huis ‘foto’s! Leuk he trouwens dat blond servies ;-) Ik heb er ook veel van!

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 29 augustus 2013 09:29

Wat leuk om te zien! Ben super benieuwd naar je appartement! Word ongetwijfeld super mooi.

[Beantwoorden]


Door Di op 29 augustus 2013 10:06

Ik vond het ook zo spannend en leuk toen ik op mezelf ging wonen, geniet van deze leuke tijd! xx

[Beantwoorden]


Door Soesja op 29 augustus 2013 10:34

Die kaart over Ryan Goslin! Die is echt geweldig :D Ik vind de WordPress app voor iPhone ook heel erg fijn. Ik ben heel benieuwd naar je appartement als dat af is :)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 29 augustus 2013 10:46

Super leuk :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 29 augustus 2013 11:29

Ik had al even niet op je blog gekeken maar wat een leuk nieuws! T gaat vast en zeker een hele leuke nieuwe impuls geven aan je leven!

Vind t best grappig dat je dan opeens in amsterdam woont! Het is best bizar dat er iemand die je lijkt te kennen hier komt wonen maar je er niet mee af kan spreken of langs kan gaan zoals je normaal zou doen. Gelukkig voor jou kan je hier totaal anoniem zijn (lijkt mij wel prettig).

Veel plezier met het hele proces!

[Beantwoorden]


Door Linse op 29 augustus 2013 12:26

Wat een leuk artikel! Ik krijg helemaal een zomergevoel:)
Kan altijd helemaal blij worden van leuke belevenissen van andere mensen haha.
Als ik zo al die foto’s zie bij de Ikea krijg ik ook altijd een beetje ‘inricht’ kriebels. (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 augustus 2013 12:33

Heel leuk om al je foto’s weer te zien :) Ik ben heel benieuwd hoe je appartement er gaat uitzien :)

[Beantwoorden]


Door Nourtje op 29 augustus 2013 12:34

Zoooooooo benieuwd naar de inrichting van je appartement!!!!!! Ben zelf 2 maanden geleden verhuist en heb nog steeds inspiratie nodig! Weliswaar voor de laatste kleine dingen, maar toch! Kijk uit naar je shoplog!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 29 augustus 2013 12:44

Leuk om te zien en je appartement is echt prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 augustus 2013 14:38

Hele toffe foto’s weer! En ik ben zo blij voor je met je appartement! :D Ik ben ook heeeel benieuwd naar de shoplog… en inrichting, hihi.

[Beantwoorden]


Door Fien op 29 augustus 2013 15:03

Super leuk om te lezen en zien! Ik ben mega benieuwd naar je appartement en hoe je het in gaat richten!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Manouk op 29 augustus 2013 15:23

Lieve Vera,

Als je nog twijfelt over dat kastje, ik zou hem doen! (Mits hij bij jouw inrichting past natuurlijk). Hij heeft echt een originele vorm en zachte kleurtjes.
Veel plezier met het inrichten van je eigen huis. (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 augustus 2013 18:38

Congrats met de sleutel van jouw nieuwe (t)huis!
Wens jou heel veel geluk & plezier en succes in deze nieuwe levensfase.

Liefs Nic

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 29 augustus 2013 19:16

Wat een toffe foto’s en wat heb je veel gedaan en meegemaakt zeg. Nogmaals heel erg gefeliciteerd met je huisje, voor zover ik het kan zien op die ene foto ziet het er heel erg gaaf uit! Dat kastje is leeeeuk, vooral nemen. :D Heel veel plezier met het inrichten van je huis, dat is het leukste om te doen. (vind ik dan. ;) )

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 augustus 2013 20:06

Leuke foto’s en wat superspannend zeg, je eigen appartement! Veel succes en natuurlijk plezier de komende tijd!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 augustus 2013 20:47

Ik heb je geloof ik nog niet gefeliciteerd met je appartement, dus bij deze: gefeliciteerd :D Super leuk dat je op jezelf gaat wonen. Kan best begrijpen dat dit een hele spannende tijd is, maar vast ook een hele leuke. Succes! Ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. ^^

Ben erg benieuwd naar je aankopen voor je appartement, en natuurlijk ook hoe je het gaat inrichten. Dat lijkt me zo leuk om te doen!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 29 augustus 2013 21:15

hoi,
hele leuke foto’s, altijd leuk om zo een beeld te krijgen van iemands leven ;)
nog wel 1 opmerking:
bij de foto van je huisje zeg je dat je “beslist” had, maar het is eigenlijk “besloten”
(opbouwend kritiek hoor hahaha)

[Beantwoorden]


Door Nina op 29 augustus 2013 21:18

Leuke foto’s! Wauw, de zomer gaat te snel, haha.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 augustus 2013 21:34

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 29 augustus 2013 21:50

Ziet er echt zo’n fijne vakantie uit! Wauw!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 29 augustus 2013 21:55

Wauw!! Ik vind het echt super leuk dat je op jezelf gaat wonen!! Je hebt ook echt hele leuke spullen gekocht! ( voor zover ik ze kon zien ;-) ) Ben echt benieuwd hoe je appartement/woning er uit ziet!! PS: Jij bent echt mijn favoriete beauty blogger!! Xx

[Beantwoorden]


Door Naomi op 29 augustus 2013 22:43

Super leuk dat je gaat verhuizen! Ik heb ee vraagje, heb je miss een postadres voor brieven die wij kunnen sturen ?

[Beantwoorden]


Door Sandra-Anna op 29 augustus 2013 22:50

Ik vind het echt super leuk en vooral knap van je dat je de stap hebt gezet om een eigen appartement te huren!

[Beantwoorden]


Door Conny op 29 augustus 2013 22:52

heel veel plezier met je nieuwe appartement in te richten.
en geniet er lekker van.:)

[Beantwoorden]


Door Resy op 30 augustus 2013 12:44

Erg leuk om te zien! Ben heel benieuwd hoe je huisje uiteindelijk gaat worden

[Beantwoorden]


Door Maritte op 30 augustus 2013 14:31

Wat een ge-wel-dige IKEA kamer! Ik hou van roze! (love)

En wat een leuke foto’s. Het plezier straalt ervan af. Ik denk dat je een top tijd tegemoet gaat komen in Amsterdam! Succes met het klussen

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 30 augustus 2013 20:29

Ah leuke foto’s, veel gedaan dit keer! Ik word helemaal enthousiast als ik je nieuwe spullen voor je huis zie haha, ik wil dan gelijk ook uit huis!

[Beantwoorden]


Door kari op 31 augustus 2013 18:29

je staat echt mooi op deze foto’s! af en toe doe je me denken aan skyler van breaking bad.
en gefeliciteerd & veeel succes met je appartement. ^^)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 31 augustus 2013 21:44

Super leuk! Dat kastje waar je over twijfelde is ook heel leuk! Doen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 september 2013 16:31

Wat ontzettend gaaf je woning! Zo mooi en licht, geniet ervan Vera! Dat heb je echt verdient

[Beantwoorden]


Door lauren op 1 september 2013 19:52

de pucca bodylotion is heel waterig maar ruikt wel lekker.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 september 2013 20:32

Hoi Vera, normaal gesproken reageer ik nooit op je blogs, maar ik wil je bij deze feliciteen mt je nieuwe woning :) geweldig om te zien dat de handtekening is gezet! Heel veel plezier in Amsterdam, ik wens je al het geluk van de wereld! liefs, x

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 september 2013 17:11

Hey vera!

Waar koop je die nikes? Ik ben op zoek naar goede renschoenen, of die, of de fel roze.

xxx Rooossss

[Beantwoorden]


Door Marie op 2 september 2013 19:07

Leuke foto’s en veel plezier met je appartement!!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 september 2013 22:01

Heel leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 8 september 2013 16:26

ik heb dezelfde duim als maaike, hihi

[Beantwoorden]


Door dorlyn op 8 september 2013 19:14

van waar heb je die kaart wil die ook is echt heel leuk <3

[Beantwoorden]