Eerste schooldag make-uplook (low-budget)

De scholen beginnen weer bijna! Tijd om je klaar te maken met vers gekafte boeken, ongebruikte pennen en natuurlijk een bijpassende back to school make-uplook. Ook dit jaar maakte ik er weer een, volledig met low-budget producten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Back to school 2012
Back to school 2011

Producten gebruikt:
Essence I Love Stage Eyeshadow Base – review
H&M Nudes Eyeshadows Soft Nudes – review
Hema Eyeshadow Mono 53
Catrice Liquid Metal 020 Soft ’n Roses – review
Etos Baked Eyeshadow 04
Catrice Liquid Metal 030 We Are the Champagnes – review
Essence Gel Eyeliner 01 Midnight In Paris
Etos Hypo Allergeen Mascara – review
Catrice All Matt Plus 010 Transparant
Catrice Ultimate Shine Gel Colour 040 Don’t Fear The Sheer
Etos Baked Blush 01


Reacties

Door Vera op 18 augustus 2013 07:23

Hele leuke look!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 augustus 2013 07:59

Leuke look!
Ik heb afgelopen jaar een matte bronzer van essence gekocht, speciaal voor lichtere huidtypes (je kon kiezen uit blonde/brunette die was donkerder)
Maar heb deze gekocht bij een groter kruidvatfiliaal waar ze een dubbel essence-schap hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 11:53:

Volgens mij heb ik daar al eens naar gekeken, maar vond ik hem te oranje :-(

[Beantwoorden]

Joni antwoordt op 20 augustus 2013 om 14:00:

DIe heb ik ook! Ik vind hem helemaal niet oranje op mijn gezicht, maar ik ben wel niet zo bleek als jij :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 18 augustus 2013 08:03

Niet dat ik back 2 school hoef, maar wel leuk filmpje om te bekijken :D

[Beantwoorden]


Door Monique op 18 augustus 2013 08:08

Wat een leuke look!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 augustus 2013 08:11

Leuk filmpje! Oogschaduws van Catrice zien er goed uit!
Fijne, draagbare look!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 18 augustus 2013 08:44

Het is een mooie, frisse look geworden! Lekker basic en naturel, dat is inderdaad perfect voor meiden die straks weer moeten beginnen :)

[Beantwoorden]


Door eline op 18 augustus 2013 08:45

Zo leuk gedaan weer, look staat je ook mooi!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 18 augustus 2013 09:01

Hij is echt heel erg leuk geworden!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 augustus 2013 09:06

perfect voor school, erg mooie look!

[Beantwoorden]


Door Tara op 18 augustus 2013 09:12

Heel leuk gedaan :D

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 augustus 2013 09:18

Ik ben altijd een beetje verbaasd bij die back to school filmpjes. Ik verbaas me er altijd over hoeveel die jongen meiden al met make-up bezig zijn. Ik ben nu drie jaar van school af, maar ik herinner me echt niet dat er toen meiden rondliepen met zoveel make-up. Ja er waren er die wat foundation uitprobeerden, en dat zag je dan ook onmiddellijk. De meesten gebruikten gewoon wat mascara en een lijntje onder de ogen. Heel veel make-up op een jonge leeftijd was toen precies een beetje not-done…

[Beantwoorden]

sara antwoordt op 18 augustus 2013 om 10:14:

ben het helemaal met je eens melissa.. ‘in mijn tijd’ werd je dan al gauw poederdoos of iets dergelojks genoemd. sommige hadden hooguit lijntje in de ogen en mascara. wil niet zeuren als een oude taart (ben23) maar vind het niet normaal dat meiden van tussem 11-15 jaar al zitten te obsessen over foundation enzo. geniet van je jonge jeugd, op die leeftijd hoor je nog buiten te pelen ofzo en niet het verscjil te weten tussen primer en concealer ofzo! aorry wil echt niet als een zeur klinken maar vind het gewoon zonde. vind de look van vera heel moi.. maar wel weer een beetje te zwaar voor jonge meiden em back to school.. :)

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 18 augustus 2013 om 19:49:

nou misschien kom jij uit een woonplaats waar het niet gebruikelijk is, want ik
ben 31, in de ogen van pubers een ouwe doos, en op de middelbare school 12-16 jaar droegen de meiden echt wel oogschaduw, foundation, lipstick, eyeliner, mascara etc. Juist toen, want dat was in de gabber-tijd.
Ik speelde ook buiten maar ik was toen ook al dol op make up. Sterker nog, als meisje van 8 kreeg ik al een kinder-make up doos met Sinterklaas omdat ik dat zo leuk vond.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 11:54:

Toen ik begon met foundation op mijn 14e was ik de eerste op school, veel meisjes vonden het raar. Dat was toen, ‘tijden veranderen’. Make-up is ook hartstikke leuk en ik zie nog genoeg meisjes naturel over straat gaan.

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 18 augustus 2013 om 13:41:

Make-up kan zeker leuk zijn, maar de meeste meisjes bekijken het wel als ‘het maakt me mooier’. En dat vind ik op zo’n jonge leeftijd echt niet het geval :)
Ik vind het een hele mooie look, en ik heb er ook geen problemen mee dat er jonge meisjes zijn die zich willen opmaken, als ze dat leuk vinden doen ze maar. Ik vind dit gewoon geen ‘back to school’ filmpje. Meisjes gaan denken dat ze hun helemaal moeten opmaken van foundation tot blush om naar school te gaan. Terwijl school eigenlijk wel een plaats is waar minder misschien beter is :)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 18 augustus 2013 om 13:44:

En in een andere comment hier ergens vraag je je af wat je dan had moeten maken. Wel een look waar de meesten mee naar school gaan. Ipv foundation misschien bb-cream of een getinte dagcrème, of er bij vermelden dat dit voor de meesten niet nodig is. Een mooie ooglook mag zeker gemaakt worden. Maar blush en bronzer lijken me gewoon niet nodig voor een schooldag :)

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 14:22:

@Melissa Ik vind het niet nodig erbij te vermelden dat foundation niet nodig is. Volgens mij kunnen meisjes dat heel goed zelf beslissen en nadenken.

Bovendien droeg ik op mijn 14e foundation omdat ik last van pukkels had en me met foundation mooier voelde. Vind ik helemaal niets mis mee.

Melissa antwoordt op 18 augustus 2013 om 15:26:

Ik snap heel goed waarom jonge meiden make-up willen dragen. Ik vind dit zelf gewoon geen goede reden :) je verbergt je als het ware, en dat vind ik op die leeftijd gewoon wat jammer :)
Maar elk meisje beslist inderdaad zelf wat ze doet en niet doet, maar je bent nu eenmaal een voorbeeld, dus het zou me niet verbazen als meisjes zonder oneffenheden je ‘na gaan doen’.
Achja, een beetje opgeblazen dit. Ik vond het gewoon geen back to school look. Iedereen draagt wat ze zelf wil, met de redenen die ze er zelf voor hebben. Geen problemen mee. Ik dacht gewoon dat een iets ‘basicere look’ meer meisjes had aangesproken, en dat was gewoon misschien meer gepaster geweest voor school.
Ik bedoelde dit helemaal niet aanvallend of wat dan ook. Ik vind je site geweldig. Ik ben gewoon een voorstander van ‘natural beauty’ en zeker op zo’n leeftijd :D

Roos antwoordt op 18 augustus 2013 om 17:04:

Ik vind dat iedereen moet dragen waar die zich fijn bij voelt; niks, een beetje, heel veel, maakt niet uit, als je je maar fijn voelt. Ik ben 16, ga naar het hbo, en draag ook make-up omdat het me mooier maakt. Ook omdat ik het leuk vind om mee bezig te zijn, maar waarom anders? Dat je vindt dat make-up je mooier maakt betekent niet meteen dat je vindt dat je zonder make-up afschuwelijk lelijk bent. En daarbij denk ik ook dat Vera wél foundation gebruikt bij deze look omdat het er voor zorgt dat de look veel beter uitkomt; uit persoonlijke ervaring weet ik, of tenminste dat vind ik, dat een onrustige huid afleidt en de look een stuk minder laat spreken.
Ik vind het juist dé perfecte back to school look; zacht, maar toch sprekend, en lekker budget & goed na te doen. Tijden veranderen; in de afgelopen 5 jaar dat ik op de middelbare zat droeg namelijk iedereen make-up, en daar is niets mis mee.

Ik bedoel dit ook niet aanvallend maar wilde hier gewoon ook even mijn mening over geven, omdat ik zo vaak hoor dat meisjes ‘te jong zijn’ om bepaalde make-up te gebruiken terwijl ik denk; als je acne hebt, en je kunt dat mooi verbergen met make-up, waardoor je je een stuk zelfverzekerder voelt: wát is er dan mis mee?

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 18 augustus 2013 om 17:21:

Misschien heeft de plaats waar je woont en naar school gaat er ook wel wat mee te maken. Ik woon in België en ga naar school in een boerengat. Meisjes lopen daar nu eenmaal meer naturel rond dan in grote steden :)
Achja, bedoelde er niks mee. Zeker niet naar meisjes toe met acne, dan snap ik het zeker. Ik had voor een eerste schooldag gewoon iets minder zwaar verwacht. Iedereen zijn mening toch? :)

[Beantwoorden]

Joni antwoordt op 20 augustus 2013 om 14:03:

Ik snap je ergens wel… Maar de meiden die dit zien volgen Vera de rest van het jaar ook, of daar ga ik toch van uit, en normaal gesproken gebruikt ze altijd wél foundation, dus zou het wat vreemd zijn als ze het nu niet deed… Denk niet dat ze door dit filmpje ineens onzeker zouden worden en foundation zouden beginnen dragen (dat zou inderdaad wel erg zijn, dat ben ik met je eens!).


Door Martina op 18 augustus 2013 09:19

Mooie zachte look zonder fratsen, past perfect bij back to school! Mooi en duidelijk gedaan Vera!

[Beantwoorden]


Door Charile op 18 augustus 2013 09:23

Hele mooie look :D

[Beantwoorden]


Door Lieze op 18 augustus 2013 09:24

Ik vind het juist heel fijn dat je zo veel low-budget doet, zo is het toch voor iedereen bereikbaar!

[Beantwoorden]


Door Silje Therese op 18 augustus 2013 09:29

Leuk look :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 augustus 2013 09:31

Mooie look! Ik denk dat ik gewoon voor Naked 2 ga!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 11:54:

Ook altijd goed!

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 18 augustus 2013 09:34

Leuke, frisse look! Maak je gelijk een vrolijke indruk mee op de eerste schooldag.

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 18 augustus 2013 09:47

Mooi gedaan! Naturel, fris en klaar om te gaan studeren! Die lippenstift is mooi natural maar heeft toch een leuk kleurtje:)! Je nam wel zwoel afscheid daarom, haha!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 18 augustus 2013 09:58

laguna is echt zo mooi! staat echt super bij je lichte huid

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 18 augustus 2013 10:09

Leuk filmpje! Die ,mascara is super fijn !

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 augustus 2013 10:11

Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Minke op 18 augustus 2013 10:11

Leuk filmpje en mooie look! :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 augustus 2013 10:17

Love de sheer lipkleur!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 18 augustus 2013 10:28

Meid, ik moest eventjes om je eerste zin lachen: ‘De scholen beginnen bijna weer.’ In het zuiden zit er al een week op ;-) Mooie ooglook! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 11:57:

Basisscholen ja, maar middelbare scholen toch nog niet?

[Beantwoorden]

Shania antwoordt op 18 augustus 2013 om 14:21:

Dat klopt, Vera! De meeste basisscholen beginnen morgen weer. ^^) xxx

PS; Echt een super mooie look, ik hou echt zo van jou looks! (love) Altijd heel mooi en neutraal, maar toch opvallend door de lipstick. :sexy: Ga zo door!

[Beantwoorden]

Beautyjuf antwoordt op 18 augustus 2013 om 20:09:

You’re absolutely right, Vera! Mijn excuses! Ik sta zelf voor een klas in het basisonderwijs en dacht alleen daaraan. Middelbare scholen in het zuiden beginnen morgen.

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 18 augustus 2013 10:33

Super leuk filmpje! Was ik maar half zo goed met de eyeliner haha
Heerlijk charmant afscheid overigens! haha love it :)
xx

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 augustus 2013 10:41

Mooie look! Heel anders dan wat iedereen altijd maakt. Ik vind dat roze heel mooi in het midden van het bewegend ooglid. Staat je echt geweldig! (love)

[Beantwoorden]


Door lisa op 18 augustus 2013 10:42

de bronzer van essence de sun club en dan voor blondines is matt en heel goed!!!!

[Beantwoorden]


Door Stacy op 18 augustus 2013 11:06

Hele mooie look!
Ik vind alleen dat deze look niet echt een back-to school look is. Dit is meer gericht voor 12-18 jaar ( back to school ) en er zijn echter bijna geen meiden die zoveel makeup dragen op school. Zelf draag ik erg veel, foundation poeder wenkbrauwpotlood eyeliner mascara blush en een lipproduct, en ik denk dat bijna niemand zoveel moeite neemt s’ochtends om een hele ooglook te maken.
Dat vind ik janmer, en had het graag iets meer gezien als een snelle makkelijke look.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 11:58:

Maar je kunt toch niet verwachten dat ik een make-uplook maak met wat oogpotlood? Dat is niet leuk om te bekijken. Het is om inspiratie uit op te doen :-) En het kan natuurlijk dat er meisjes zijn die niets dragen, en meiden die al wel oogschaduw dragen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 augustus 2013 11:11

Wat een super leuk filmpje en prachtige look! Mijn eerste lesdag is pas 17 september, dus ik heb nog even de tijd haha.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 18 augustus 2013 11:12

Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 18 augustus 2013 11:15

goeie look!
ik heb die gel eyeliner ook, maar het lukt me nooooit om zo’n dun lijntje te maken.. dus misschien sla ik dan de eyeliner wel over, maar dat vind ik zo jammer! Heb je misschien nog tips om deze gel liner dunner aan te brengen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 11:58:

Wat voor kwastje gebruik je? In mijn ervaring werkt zo’n kwastje als ik gebruik het meest precies. Hij is trouwens van MAC, maar Catrice verkoopt iets soortgelijks.

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 18 augustus 2013 om 12:17:

Ik gebruik een schuin afgesneden kwastje van Essence, maar die is al best wel oud. Bedankt voor de tip, zal binnenkort eens even kijken! :ja:

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 29 augustus 2013 om 21:04:

Ik heb het kwastje van Catrice gekocht. Super, nogmaals bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 augustus 2013 11:16

Super leuk dat je alleen maar low budget producten hebt gebruikt! Mooie look ook, ik ze me hem zoal dragen naar school. :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 augustus 2013 11:16

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 18 augustus 2013 11:22

Wat een mooie look!

[Beantwoorden]


Door Natalie op 18 augustus 2013 11:24

Leuke look vera! Ik snap niet waarom iedereen zo zeurt over dat je geen make up mag dragen op jonge leeftijd. Ik ben 12 en ik draag al een jaar make up en volgens mij zitten er geen regels aan make up zoals : minimaal 16 jaar om dit te gebruiken. Vreemd.

[Beantwoorden]


Door Tirza op 18 augustus 2013 11:27

Leuk! Handig!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 18 augustus 2013 11:33

Je hebt wel even tijd nodig om de look te maken maar hij ziet er knap uit :) x

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 augustus 2013 11:45

Mooie look! Leuk dat je alleen budgetproducten hebt gebruikt. Die nieuwe oogschaduws van Catrice zien er echt goed uit, lijken me heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Summer op 18 augustus 2013 12:02

Heel erg mooie look! Die nieuwe oogschaduws zien er echt super uit!

Keep on bloggin’!
Summer

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 augustus 2013 12:03

Hele mooie look!

[Beantwoorden]


Door Nena op 18 augustus 2013 12:08

Neutrale, maar toch nette en mooie look!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 augustus 2013 12:25

Wat een leuk filmpje! Mooie look heb je gemaakt ^^)

[Beantwoorden]


Door eefje op 18 augustus 2013 12:25

mooie look vera! ik vind de lipstick mooi welk nr is het??
ik zie soms jonge meiden met een dikke foundation laag en te donker en wimpers als spinnepoten dan denk ik wat zonde dat je t zo doet mss willen ze er iets ouder uit zien ofzo.??
toen ik op school zat had ik altijd blauwe oogpotlood en rode lipstick op (love)
vind nog steeds een leuke combi om te dragen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 13:33:

Alle producten met nummers en namen staan eronder!

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 augustus 2013 12:29

Mooie look heb je gemaakt en erg draagbaar !

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 augustus 2013 12:35

Mooie look heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 augustus 2013 12:35

Is dat nudes palletje mat?

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 augustus 2013 12:43

Omg, dat einde! :D

[Beantwoorden]


Door Robin op 18 augustus 2013 12:52

Mooie look :D

[Beantwoorden]


Door nina op 18 augustus 2013 12:54

Hey
leuke look. Vind hem voor mij wel te zwaar maar zou je een keer een 20 euro make up challange willen doen?

Liefs nina

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 augustus 2013 12:59

Mooie make up look! Ik heb een goede bronzer van Catrice die niet te donker voor mijn sneeuwwitjes huid is. Jammer genoeg is die kleur uit het assortiment gegaan, dus je hebt er niet zo veel aan. Misschien ligt hij nog in de kortingsbak..

[Beantwoorden]


Door Janouk op 18 augustus 2013 13:25

Het is weer een prachtige look! Ik ben zo’n fan van jouw nude looks! Je maakt ze echt heel mooi :D
En het ziet er zo simpel uit als jij het doet, haha, als ik het doe wordt het altijd donkerder dan ik zou willen!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 13:34:

Dankjewel Janouk! is ook een kwestie van heel veel oefenen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Lexi op 18 augustus 2013 13:29

Mooie look Vera!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 18 augustus 2013 13:43

mooie look, vind de lipkleur erg mooi

[Beantwoorden]


Door Sheela op 18 augustus 2013 14:16

Leuke video! Ik wil de oogschaduws van catrice nu :)

[Beantwoorden]


Door Lara's Lifestyle op 18 augustus 2013 14:33

Handig;)

[Beantwoorden]


Door Dita op 18 augustus 2013 14:39

Leuke video Vera

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 18 augustus 2013 15:13

Mooie look en leuk filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 augustus 2013 15:27

Mooie look heb je gemaakt, heel simpel en dat is misschien ook wel handig! ik weet nog niet wat ik op mn eerste schooldag ga dragen, gewoon iets wat ik leuk vind en altijd doe haha :”D

[Beantwoorden]


Door Stien op 18 augustus 2013 15:36

Mooie look!

[Beantwoorden]


Door ag4th4 op 18 augustus 2013 16:12

Mooi look vera!
Wil jij ook misschien look back to work ?

[Beantwoorden]


Door Jenny op 18 augustus 2013 16:40

Is het een vast gegeven ofzo dat back to school altijd de middelbare is?
Ik ben 21 en ga ook weer back to school.. Ga een nieuwe opleiding volgen
en dan nog, op vervolgopleidingen ga je ook back to school maar zijn de meeste toch echt wel wat ouder dan 18..

leuke draagbare look! misschien inderdaad niet voor een 12 jarige maar zij zijn dus niet de enige die terug gaan naar back to school, en een filmpje met alleen een lipglossje word ook niet bekeken :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 18:49:

Back to school is zeker ook voor vervolgopleidingen bedoeld :ja: Gewoon alles wat onder school valt!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 augustus 2013 16:44

Wauw een supermooie look vera! Hier ga ik zeker iets mee doen :) thankss x

[Beantwoorden]


Door Noes op 18 augustus 2013 16:47

Prachtige look!
Maar ligt het aan mij of is het foundationstukje eruit geknipt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 augustus 2013 om 18:50:

Klopt. Wel opgenomen, maar was iets mis mee gegaan.

[Beantwoorden]


Door Lies op 18 augustus 2013 16:48

Hele mooie back to school heb je gemaakt! Het perzik transparante kleurtje die je op je lippen aanbrengt vind ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Pien op 18 augustus 2013 19:21

Je bent mijn held! Ik was stiekem al een klein beetje aan het stressen over wat ik met mijn make up ging doen! Dit komt precies op tijd! :) xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 augustus 2013 19:29

Ik vind het echt een supermooie look! van welk merm is die stiplingbrush? ik zoek al weken naar zon kwast maar ik kan m niet vinden:(

[Beantwoorden]


Door Emily op 18 augustus 2013 19:36

Heei Vera!

Echt leuke look weer!
Heb een vraagje, zijn er nog soortgelijken van die oogschaduw van catrice? Ik bedoel die van liquid metal:)

xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 augustus 2013 19:44

Subtiel maar hele mooie ooglook!

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 augustus 2013 20:56

Je bent zo mooi, Vera :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 augustus 2013 21:08

Prachtige loog! Fijn dat ie ook low-budget is!

[Beantwoorden]


Door Jamie Lee op 18 augustus 2013 22:39

Je geeft me echt zoveel inspiratie. Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Fie op 19 augustus 2013 00:35

Misschien wat (te) veel make-up om mee naar school te gaan …

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 19 augustus 2013 om 11:22:

ik vind het een mooie look geworden maar er zit me iets tegen… Dit is niet aanvallende bedoelt echt niet! Maar je kunt wel een lowbudget look maken maar als je dan nog minimaal 10 producten nodig hebt voor de ooglook kun je beter een wat prijziger palette pakken en alleen daarmee de look maken../
Dit is alleen maar een tip :) xoxox

[Beantwoorden]


Door Marion op 19 augustus 2013 12:20

leuke look! Denk dat het een erg mooie en neutrale look is doe je snel kan doen erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 augustus 2013 19:46

Mooie look vera! Inderdaad heel geschikt voor de eerste schooldag :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 augustus 2013 16:47

Mooie everyday ooglook!

[Beantwoorden]


Door Linda op 30 augustus 2013 20:04

Poeeh ik heb nog geen idee wat ik maandag allemaal op m’n gezicht ga smeren en poederen xD

[Beantwoorden]


Door Marieke op 4 september 2013 18:45

Jammer dat je je foundation er niet bij gedaan hebt, ik vond het wel leuk om te kijken welke budget foundation je had.. ook jammer dat de kwasten zelf niet budget waren. Dat zijn echt de enige twee die ik graag wilde weten, maar voor de rest natuurlijk weer mooie ooglook vera xx

[Beantwoorden]