Dit moet je proberen: plukjes valse wimpers

essence_single_lashes_plukjes_valse_wimpers01

Ik heb een nieuwe liefde. Meerdere nieuwe liefdes. Plukjes nep wimpers die elke oog opslag zwoeler, en knipoog indrukwekkender maken. Ze zitten niet met een strip tegen je echte wimpers aangeplakt, maar pieken nonchalant tussen je eigen wimpers uit. Het is mijn ontdekking van het jaar (en ook nog eens betaalbaar).

essence_single_lashes_plukjes_valse_wimpers02

essence_single_lashes_plukjes_valse_wimpers03

Essence heeft sinds dit jaar meerdere setjes valse/kunst/nep wimpers, waaronder dit pakje ‘single lashes’ (de verpakking is trouwens veranderd, eerst stonden er grijze en oranje schuine strepen op). De wimpers van Essence zijn hartstikke prima, net als de wimperlijm die ik al eerder reviewde. In elk setje wimpers zit een mini van die wimperlijm, wel zo handig.

essence_single_lashes_plukjes_valse_wimpers04

Het aanbrengen van de wimpers is wel een kunstje waarvan het even duurt voordat je hem onder de knie hebt. In een setje zitten namelijk lange en kleine plukjes wimpers. Deze kun je het beste een beetje door elkaar heen gebruiken voor het meest natuurlijke effect. Welke wimper waar het mooist staat, en hoeveel je er moet aanbrengen, dat is even uitvinden. Gelukkig is een wimper eraf halen vrij makkelijk gedaan, en waar je met een rits nep wimpers met het verwijderen ook gelijk je eyeliner meetrekt, blijft je oogmake-up hier intact.

(Zo zie ik dat bij de foto rechts in de bovenhoek er in het midden nog wel een wimpertje bij had gemogen).

essence_single_lashes_plukjes_valse_wimpers05

De plukjes nep wimpers zet je niet vast aan de wimperrand zoals je met een volledige rits nep wimpers wel doet, je kunt ze gewoon op je eigen wimpers plakken. Daardoor zie je ze haast ook niet zitten, super mooi! Wees niet bang dat wanneer je aan het einde van de dag, de plukjes nep wimpers verwijdert, je ook je eigen wimpers meetrekt. Verwijderen gaat makkelijk en pijnloos.

Wat ik ook heel fijn vind aan deze plukjes: je voelt ze niet zitten. Ze irriteren niet en zitten de hele dag + nacht mooi. Als jullie het handig vinden kan ik trouwens wel een video opnemen over het aanbrengen, zodra ik er geoefend in ben. Plukjes valse wimpers zijn echt heel mooi, zijn niet overdreven nep, geven je wimpers veel (natuurlijk) volume, zitten fijn en lang zonder te irriteren. Ik raad je echt aan ze eens te proberen!

Essence Frame 4 Fame Single Lashes € 2,59 – te koop bij Kruidvat in het tweede Essence schap


Reacties

Door Simone op 19 augustus 2013 15:03

Ah, dit ziet er echt prachtig uit zeg. Het lijkt heel natuurlijk, ik vind nepwimpers vaak zo overdreven en nep overkomen, maar hier is dat helemaal niet het geval. En voor dat prijsje kun je ze ook niet laten liggen! (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 augustus 2013 15:03

Mooi! Ik persoonlijk zou zo’n filmpje wel fijn vinden, want over het algemeen vind ik het gebruiken van nepwimpers nogal lastig!

[Beantwoorden]


Door rozemarijn op 19 augustus 2013 15:04

wow , super mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Beauty by Cynthia op 19 augustus 2013 15:14

Wauwie! (love) Ik ben niet zo’n fan van de nepwimpers, maar deze plukjes zien er al een heel stuk draagbaarder uit! Ja tegen de video voor het aanbrengen ervan :-)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 19 augustus 2013 15:18

Hoi Vera, het zou erg leuk zijn als je er een video tutorial van zou maken. Het ziet er heel mooi uit.

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 19 augustus 2013 15:20

Wat fijn dat essence ook zulke wimpertjes heeft! Vaak komen die kleine plukjes natuurlijker en mooier over dan een gehele rij nep wimpers, dus dit is top! Staat je goed! Ik ga het een keertje uitproberen, ben benieuwd hoe dat voor mij is als brildragend persoon. Vaak zijn namelijk hele wimpers verschrikkelijk voor achter mijn glaasjes, wipt zo de bril van mijn neus af! :cool: ! Trouwens, ben ik nou zo lang op vakantie geweest dat ik niet door heb dat jouw tweede artikel al om 15:00 kom ipv 16:00?! Sinds wanneer is dat…? :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:08:

Goed dat je het zegt, ga ik ook nog even testen! Nep wimpers tegen brillen glazen is heel irritant inderdaad. De tijden zijn nu een tijdje veranderd, niet zo lang hoor. 1,5 week denk ik!

[Beantwoorden]


Door Martina op 19 augustus 2013 15:23

Tijdens foto shoots worden er bij mij vaak wimperstukjes gebruikt. Ik heb ze zelf ook wel gehad, maar gebruikte ze vrij weinig omdat ze aardig aan de prijs zijn! Wat leuk dat er nu ook een budget versie verkrijgbaar is, dat wist ik helemaal niet! Ik ga ze zeker aanschaffen :) wat ik ook heel fijn vind aan wimperstukjes, je voelt ze helemaal niet zitten :)

[Beantwoorden]


Door Meghan op 19 augustus 2013 15:24

Waow.. Je ziet er echt niks van dat je van die plukjes erin hebb !
Het ziet er tof uitt ! <3

MuchLove
Ps; Vera ik vind je blog zoo gaaff! Ik zit dag en nacht op je blog om te kijken of er l wat nieuws bij is ! Zelfs mijn moeder word gek omdat ik je naam zo vaak zegg :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:08:

Dankjewel Meghan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 augustus 2013 15:26

heeii vera er staat volgens mij een foutje in je tekst.

Wees niet bang dat wanneer je aan het einde van de dag, de plukjes nep wimpers verwijdert, je ook je eigen nep wimpers meetrekt

Volgens mij moet de tweede keer nep weg dus zo:

Wees niet bang dat wanneer je aan het einde van de dag, de plukjes nep wimpers verwijdert, je ook je eigen wimpers meetrekt

xx Eva

Ik volg je al heel lang ;) sinds dat ik net 13 was en ik ben nu 15 1/2 je bent een groot voorbeeld voor me. You go girl :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:08:

Haha oeps, een ‘nep’ teveel :$

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 augustus 2013 15:29

ik vind die zelf altijd lastiger dan normale complete strips nepwimpers XD als er dan een plukje wegvalt zie je het meteen super goed heb ik het idee altijd!

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 19 augustus 2013 15:31

Handigg, heb ze ook! :wow: :wow:

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 augustus 2013 15:36

Ik vind het er heel gaaf uitzien! Alleen met de huidige ‘ik draag geen make-up’-trend op college voel ik me wel héél erg overdressed als ik al full-face heb én nog eens nepwimpers… Misschien maar eens proberen in het week-end!

[Beantwoorden]


Door Floortje op 19 augustus 2013 15:38

Hoii
Ik ga ze zeker eens proberen! nu heb ik een (domme?) vraag: doe je eerst mascara en dan de nepwimpers of andersom en hoe zit dat met een wimperkruller?
Ik heb donderdag een feestje dus het is wel leuk om ze dan op te doen :)
Groetjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:09:

Kan allebei, je moet zelf even kijken wat je fijn vindt. Breng je mascara voor de nep wimpers aan, dan kun je ze makkelijker hergebruiken. Persoonlijk vind ik wel dat erna aanbrengen voor een natuurlijker effect zorgt, omdat de wimpers beter samen ‘blenden’.

[Beantwoorden]

Floortje antwoordt op 19 augustus 2013 om 20:00:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 augustus 2013 15:41

Het ziet er echt mooi uit! Het lijkt me wel echt een gepriegel.;)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 augustus 2013 15:42

wat een verschil geeft het zeg, mooi!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 augustus 2013 15:44

Staat heel erg mooi! Ik zou er wel een filmpje over willen zien hoe je ze aanbrengt!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 19 augustus 2013 15:49

Het ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 19 augustus 2013 15:49

Het ziet er mooi uit! Ga zeker even kijken of het ook iets voor mij is :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 augustus 2013 15:55

Ziet er inderdaad wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Tinka op 19 augustus 2013 16:01

Ziet er goed uit! Een video over hoe je ze mooi opdoet zou inderdaad wel handig zijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Abi op 19 augustus 2013 16:02

Wauwie! Het ziet er echt super mooi uit! Erg mooi effect! :D

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 19 augustus 2013 16:03

Ziet er heel natuurlijk uit! Persoonlijk zou ik het denk ik eerder alleen aan de buitenste hoek van mijn wimpers doen, zodat ze daar een beetje uitwaaieren.
Helaas is dan weer dat wij weer geen tweede essence schap hebben….grr.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:10:

Ja, dat kan ook, is ook mooi!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 19 augustus 2013 16:06

Ja die kleine stukjes staan super mooi!

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 augustus 2013 16:11

Klinkt goed! Het ziet erg mooi uit !

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 19 augustus 2013 16:12

Oeh deze haal ik morgen samen met andere de helft van de ”gel nails at home” sets!
ik heb vandaag de lamp, handcremé en de veil kunnen scoren, vanavond/morgenvroeg liggen de starterkits en de losse lakjes in de schappen, kan niet wachten! dus neem ik morgen meteen dit setje ook mee!

[Beantwoorden]

cheyenne antwoordt op 19 augustus 2013 om 16:24:

P.S de Led lamp is 29,95 geworden,
in de pers berichten stond 24,95, flinke verhoging voor een budget merk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:10:

Leuk! Ben ook heel benieuwd naar de nagelset van Essence.

[Beantwoorden]

Isabella antwoordt op 19 augustus 2013 om 22:58:

Ga je die ook reviewen? Ben er echt zo benieuwd naar!! (A)

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 augustus 2013 16:25

Dit ziet er supermooi uit! Goede tip!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 19 augustus 2013 16:25

Ik vind het resultaat mooi! Maar zelf loop ik deze plukjes in de winkel steeds voorbij omdat ik me er geen beginnen aanzie. Het lijkt me niet eenvoudig deze wimpertjes aan te brengen.. x

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 19 augustus 2013 16:27

Wat een mooi resultaat! Deze wil ik wel eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Annick op 19 augustus 2013 16:33

Wouwie!
Staat je geweldig net zoals veel andere zeggen nepwimpers lijken vaak heel nep en spinnenpotig overkomen in tegenstelling tot dit ben wel blij dat het lekker betaalbaar is scheelt weer een paar euro’s hahah
Prachtig!
ps : is het niet moeilijk om aan te brengen en wil je er een filmpje overmaken?
alvast dankjewel vera! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:11:

Het is een kunstje wat je onder de knie moet krijgen, het is niet heel makkelijk. Hoe moeilijk verschilt een beetje per persoon, ik denk dat je het wel kunt vergelijken met het aanbrengen van eyeliner qua moeilijkheidsgraad.

[Beantwoorden]


Door marijke op 19 augustus 2013 16:34

Ik heb zelf van die lange wimpers dus ik weet niet of ik het verschil kan zien. Dit is wel een héél goedkoop alternatief gezien het laten zetten bij een salon 50 euro kost per 4/5 weken.

Ziet er mooi en professioneel uit!

PS: een klein dingetje aanpassen: Wees niet bang dat wanneer je aan het einde van de dag, de plukjes nep wimpers verwijdert, je ook je eigen nep wimpers meetrekt. Nep moet weg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:12:

Bij een salon zitten ze natuurlijk wel veel langer!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 19 augustus 2013 16:43

Wauw, je hebt ze echt heel netjes neergezet. Super natuurlijk!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door femke op 19 augustus 2013 16:45

leuk idee zelf vind ik de nep wimpers iets te overdreven maar kan met sommige momenten toch mooi zijn, nu ze ook losse plukjes hebben zal ik dat sneller gaan gebruiken.. zo je er een filmpje van willen maken denk dat veel meiden dat wel fijn vinden waaronder ik zelf ook

[Beantwoorden]


Door Thitichaya op 19 augustus 2013 16:47

Ik zou er wel een filmpje over zien hoe je ze aanbrengt :)

[Beantwoorden]


Door Jamie Lee op 19 augustus 2013 16:51

Veel beter dan van die hele nepwimpers. Staat je supergoed! Misschien ga ik het ook een uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Linsey op 19 augustus 2013 16:56

Woooow super mooi effect! Zou er graag een filmpje over willen zien! ^^)

[Beantwoorden]


Door Noes op 19 augustus 2013 17:05

Ik heb maar 1 essenceschap, balen :(

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 augustus 2013 17:09

Ja ik vind losse plukjes nepwimpers ook heel fijn! Ziet er veel natuurlijker uit dan zo’n strip met wimpers eraan. :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 augustus 2013 17:12

Yes, dit had ik ook een tijdje geleden ontdekt! Mijn wimpers zie je totaal niet, maar met deze stukjes wel. Heb ook weer in Hong Kong een mooi pakje gekocht, maar ook top dat Essence ze verkoopt!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 augustus 2013 17:22

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Llucinxo op 19 augustus 2013 17:23

Ik heb ook zo’n setje (maar dan niet van Essence) en ik vind het 10 keer mooier en “echter” staan als nepwimpers, want wat een drama als een kant loslaat. Als hierbij een setje loslaat, valt het niet zo op. Helemaal goed dus. xxx

[Beantwoorden]


Door Nora op 19 augustus 2013 17:25

Ik ben geen fan van nepwimpers maar ik ben wel benieuwd naar de methode, aangezien je geen lijm hoeft te gebruiken en dit bij de meesten blijkbaar wel zo is :p

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 augustus 2013 17:25

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 19 augustus 2013 17:30

Nice! Deze ga ik zeker proberen, volgens mij kan ik hier tien keer beter mee overweg dan de standaard wimpers. Zo’n lange wiebelstrook met lijm in de buurt van mijn oog is gewoon een recipe for disaster, deze lijken me veel handzamer en kan ik er snel opfrotten.

Denk ik.

We gaan het zien. :cool:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:12:

Ja, en dan zijn ze ook vaak nog eens te groot… Deze zitten ook veel fijner. Denk dat je je wel gaan bevallen!

[Beantwoorden]


Door Jana op 19 augustus 2013 17:37

Gewone valse wimpers vind ik nogal snel too much maar deze zijn echt wel mooi!

[Beantwoorden]


Door charile op 19 augustus 2013 17:38

Dat ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Robin op 19 augustus 2013 17:40

Hmm, ziet er een stuk leuker uit!

[Beantwoorden]


Door Nele op 19 augustus 2013 17:47

Ik had ze gekocht voor mijn galabal, maar ik had geen tijd meer en heb ze toen niet gebruikt. Misschien kan ik ze overdag ook wel dragen dan? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:13:

Zeker de korte wimpers kunnen prima overdag vind ik persoonlijk!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 19 augustus 2013 17:55

Ik kan al niet eens met ‘hele’ nepwimpers overweg, dus dit ga ik maar niet proberen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:13:

Ik denk dat het ook wel heel lastig is als je zicht niet zo goed is, het is natuurlijk wel een precis klusje.

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:51:

Klopt helemaal. Heb het wel eens geprobeerd (gewone nepwimpers) en het resultaat was dat de wimpers zelf ongeveer op mijn neus hingen (mooie moustache…) en mijn eigen wimpers onder de witte klodders zaten. Was gelukkig maar een goedkoop setje van de Action.

[Beantwoorden]


Door Ayla op 19 augustus 2013 17:56

Wow dat staat echt heel mooi! Lijkt net alsof je van die perfecte engel winpers hebt!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 augustus 2013 18:07

Handig dat Essence het nu in het vaste assortiment heeft! Ik vind gewone nepwimpers irritant zitten… Serieus, hoe verdragen die meiden uit MTV’s Geordie Shore en The Valley’s dubbele rijen nepwimpers? Dat is me een raadsel. Of is het: alles went? Ik heb ook van die losse plukjes nepwimper uit een LE-collectie van Catrice. Ik denk dat ik die maar weer eens moet proberen. Het staat zo wel mooi en natuurlijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:13:

Ik denk dat het inderdaad echt wennen is, maar ik vind het ook niet lekker zitten.

[Beantwoorden]

Brenna antwoordt op 22 augustus 2013 om 00:44:

Het is wennen! Een goede vriendin van mij draagt ze dagelijks, ik ongeveer 1x per week.. sommigen voel je heel goed zitten, anderen absoluut niet! Het is even een kunst om ze goed op te plakken en om de juiste te vinden voor jou, maar dan voel je ze heus niet zitten. (Tenzij het echt niks voor je is of course.)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 19 augustus 2013 18:13

Ziet er heel mooi uit! Veel mooier dan nepwimpers :)

[Beantwoorden]


Door Babette op 19 augustus 2013 18:17

Heel mooi, filmpje zou wel handig zijn…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 augustus 2013 18:18

Zou je deze bijv. ook op kunnen doen als je naar een club gaat waar j de hele tijd zweet en danst? Blijven deze dan zitten ? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 augustus 2013 om 19:14:

ik heb ze tijdens een warme dag gedragen en toen hielden ze het de hele tijd vol!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 19 augustus 2013 18:27

Hmm, valt wel mee.

Niet heel speciaal

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 augustus 2013 18:33

Wat super mooi, jammer genoeg zag ik je post niet nadat ik van de Kruitvat terug kwam haha!

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 19 augustus 2013 om 18:48:

Mooi effect, een stuk neutraler dan van die strips!

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 augustus 2013 18:48

Ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door lianne op 19 augustus 2013 18:52

Ja maak er maar een filmpje over?!

[Beantwoorden]


Door Little Bee Time op 19 augustus 2013 18:59

Leuk ! Moet ik ook eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 augustus 2013 19:12

Oooh leuk tip! Staat echt natuurlijk

[Beantwoorden]


Door Saffira op 19 augustus 2013 19:29

O, ziet er heel natuurlijk uit! Had ik helemaal niet verwacht.
X Saffira

[Beantwoorden]


Door Jolet op 19 augustus 2013 19:29

Het zou met echt heel erg helpen als je hier een video over maakt!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 augustus 2013 19:33

Oeeh, na dit enthousiaste artikel moet ik ze wel proberen! Haha! Het ziet er prachtig uit. Het lijkt me heel fijn als je een video opneemt over het aanbrengen ervan!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 augustus 2013 19:43

Ik gebruik ze ook wel eens voor een feestje, maar dan doe ik alleen twee plukjes aan de buitenkant. Hema verkoopt ze ook, die zijn van echt haar. Ze zijn in ieder geval een stuk makkelijker dan zo’n strip (hoewel die ook mooi zijn).

[Beantwoorden]


Door aimee op 19 augustus 2013 19:49

grappig, ik heb vandaag voor het eerst die plukjes geprobeerd voor de eerste schooldag.
(die van mij kwamen van de kruidvat) ben er helemaal verliefd op. en dan komt er dit artikel, ik moest wel lachen.

[Beantwoorden]


Door Lana | Sweet As Lime op 19 augustus 2013 20:03

Wauw, die zien er subtiel en natuurlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 19 augustus 2013 20:06

Ik heb er vandaag nog naar staan kijken in de winkel! Ze zien er wel mooi uit, en ook veel natuurlijker

[Beantwoorden]


Door beautytalk op 19 augustus 2013 20:19

Super mooi! En erg onopvallend!
Eefje

[Beantwoorden]


Door melissa op 19 augustus 2013 20:23

Super mooi! al een geluk heb ik al lange volle wimpers van mezelf maar voor een feestje zo je wimpers nog extra in de kijker zetten doe ik wel

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 augustus 2013 20:24

wooww echt mooi!
Ik zou het echt fijn vinden als je een filmpje zou opnemen over het aanbrengen

xx Lisa

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 augustus 2013 20:29

Het ziet er echt prachtig uit, en niet nep! Ik heb eigenlijk nog nooit nepwimpers geprobeerd, erg!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 augustus 2013 20:30

Oh wauw, ziet er erg mooi uit! Ik zal is kijken of ik ze kan vinden bij de Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 augustus 2013 20:31

Super mooi! Wauw! Ook super stom van mezelf dat ik nu pas op je site kijk, anders had ik vanmiddag ze even in de stad kunnen halen. Een video? Yes please. :-)

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 19 augustus 2013 20:38

Ze zien er heel natuurlijk uit. Mooi !!

[Beantwoorden]


Door Mira op 19 augustus 2013 20:39

Supermooi! Ik ben echt een drama met die dingen aanbrengen maar wil voor dit setje zeker nog wel een poging wagen!
Check mijn blog voor een kortingsactie:)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 19 augustus 2013 20:43

Een filmpje zou ik ook wel leuk vinden!

Wil ik ook nog even zeggen dat je blog echt super is! Meteen ook één van de weinigen die ik meerdere malen per dag check ;-).
Jouw reviews over goede en mindere goede producten hebben me ook al wel wat centjes bespaard ;)

Doe zo voort zou ik zeggen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2013 om 09:30:

Dankjewel Sarah!! (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 19 augustus 2013 20:44

Ik gebruik ook altijd stukjes nepwimpers, hiervoor oogt het enorm natuurlijk! Niemand heeft door dat je nepwimpers ophebt. Tijdens mijn opleiding kreeg ik ze ooit in een pakket, vervolgens ben ik hier volledig naar overgestapt. Ze zijn zo veel fijner dan hele nepwimpers!

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 19 augustus 2013 20:46

Mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 augustus 2013 20:48

Wauw wat een mooi natuurlijk effect. Ik vind het overdreven effect van nepwimpers nooit mooi, maar ik vind dit juist heel erg mooi ogen en niet té. Maar snel eens meenemen als ik bij een Kruidvat met een tweede schap kom.

[Beantwoorden]


Door sandra op 19 augustus 2013 20:49

Waauw ! Heel mooi en natuurlijk, ik ga zeker een kijkje nemen in de kruidvat.
En een filmpje zou heel erg handig zijn.
xx (love)

[Beantwoorden]


Door Lies op 19 augustus 2013 20:51

Ik heb zelf nog nooit nepwimpers gebruikt, maar deze stukje vind ik wel heel goed uitzien. Misschien dat ik deze dan maar eerst eens moet proberen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 augustus 2013 20:56

Ziet er mooi uit! Fijn prijsje ook. Alleen lijkt het me zo lastig om dit aan te brengen…

[Beantwoorden]


Door Miriam op 19 augustus 2013 21:02

O ja, zou je eens een video willen opnemen als je geoefend bent. Lijkt me zo moeilijk.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 augustus 2013 21:03

Nice! Misschien toch maar eens inslaan. Maar ik heb mijn slag vandaag al geslagen. In mijn Kruidvat lag eindelijk de Me & My Ice Cream collectie in het schap en ook de nieuwe Essence producten lagen er al tussen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2013 om 09:30:

Oeeeh, lekker! ^^)

[Beantwoorden]


Door eef op 19 augustus 2013 21:27

het ziet er natuurlijk uit maar voor mij niet zo handig ik draag een bril en dan komen ze tegen de glazen aan jammer!!!

[Beantwoorden]


Door emke op 19 augustus 2013 21:31

Wat staat het je leuk. Maar je kan het niet dagelijk dragen hee xx. Nou maar het staat u heel leuk! Xx grt Emke xx

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 augustus 2013 21:46

Fantastisch zeg! Heel natuurlijk en niet to much.

[Beantwoorden]


Door Paola op 19 augustus 2013 21:59

ik ben echt een drama met nepwimpers en ook dit lijkt me een heel gedoe, maar voor dat geld ga ik denk ik een gokje wagen! Ik hou mijn ogen ervoor open!

[Beantwoorden]


Door emily op 19 augustus 2013 22:01

Ik heb die oude van Essence nog. Ik heb van de Hema zo’n nepwimper strip, maar denk eerlijk gezegd ook elke keer ‘waarom gebruik ik die kleine plukjes niet, is waarschijnlijk veel mooier en handiger!’ en nu heb je me overtuigt!

[Beantwoorden]


Door Nena op 19 augustus 2013 22:30

Laat die video maar komen! Ik kijk er nu al naar uit, ik heb er echt geen flauw idee van hoe je aan zoiets moet beginnen :’)

[Beantwoorden]


Door me op 19 augustus 2013 23:13

Ik moet er persoonlijk niet aan denken, veel te veel gepruts voor mij :roll:

[Beantwoorden]


Door Anniek op 20 augustus 2013 09:36

Wauwie, mooi!! Ga ik zeker eens proberen.. Handig als je een video maakt! X

[Beantwoorden]


Door Indy op 20 augustus 2013 11:17

GRAAG zo’n filmpje. Ik vind uet aanbrengen erg lastig..

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 augustus 2013 11:23

Nice, deze ga ik zeker onthouden!! En, ja! Video!

[Beantwoorden]


Door Tirza op 20 augustus 2013 11:34

Ooh wat apart! Staat wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 augustus 2013 12:21

Mooi! Ik wil een filmpje zien!

[Beantwoorden]


Door juul op 20 augustus 2013 12:23

Wauw het geeft een heel natuurlijk effect inderdaad! Kan je die plukjes meerdere keren gebruiken? xxxx

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 20 augustus 2013 12:38

Ik vind dit soort dingen altijd heel erg mooi, maar ik ben echt zo ontzettend onhandig met dit soort dingen. Daarnaast heb ik ook vrij gevoelige ogen die snel tranen… Best jammer, want ik zou dit best eens willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 20 augustus 2013 12:40

tutorial! ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door lot op 20 augustus 2013 12:53

Kun je ze ook meerdere keren gebruiken?

[Beantwoorden]


Door Lisha op 20 augustus 2013 13:06

Ik had het al ooit geprobeerd maar ik kreeg ze er echy niet op.. Het flopte echt dus ik zou HEEL graag willen dat je er een filmpje over maakt!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 20 augustus 2013 13:11

Oh wauw echt een mooie resultaat. Het oogt heel erg natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 20 augustus 2013 13:44

Staat je gooeed! Filmpje zou fijn zijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 augustus 2013 14:00

Jaaaa video, en kan die dan nog voor donderdag. Ik geef namenlijk een feest! Dikke kus xxx

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 20 augustus 2013 14:26

Ik ben wel geïnteresseerd in een video :)

[Beantwoorden]


Door esther op 20 augustus 2013 14:29

ja please maak een filmpje haha, ik heb zulke wimperstukjes al een hele tijd thuis liggen maar het lukt me gewoon nooit om ze fatsoenlijk op te plakken :(

[Beantwoorden]


Door Hannah op 20 augustus 2013 15:35

Hele goede tip! Mijn wimpers vallen uit op een of andere manier dus dit is de ideale oplossing! En ja, maar please een tutorial want ik ben niet zo handig met nepwimpers haha

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 augustus 2013 15:49

Yaaay! My prayers have been heard ;-) Dat wordt binnenkort even een setje halen en véél oefenen. X

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 20 augustus 2013 18:05

Ziet er heel mooi uit die plukjes wimpers! Ga ik zeker ook eens uittesten :)

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 20 augustus 2013 18:58

Ziet er heel mooi uit! Een tutorial is ook een goed idee, de wimperextensions zijn namelijk niet duur en er zit meerdere in een pake dus lijkt het mij ook wel wat.. Maar dan moet je dus wel weten hoe te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 20 augustus 2013 19:08

Moooooi!

[Beantwoorden]


Door Cato op 20 augustus 2013 20:01

Het leukste vind ik misschien nog wel de prijs (A)

[Beantwoorden]


Door Anne-jet op 20 augustus 2013 20:05

Heej! kan je de nepwimpers ook vaker dan 1x gebruiken? Ik ga ze zeker halen! Alleen heb ik van mezelf al vrij lange wimper maar ze zijn zoo mooi (love)

Doeeg! Xo

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 augustus 2013 21:11

Ziet er echt leuk uit! Kan je ze ook vaker gebruiken? en kan je ermee slapen? een filmpje hierover zou wel leuk zijn! xxx

[Beantwoorden]


Door Sarah/myfantasticnails op 20 augustus 2013 22:27

Voor mijn opleiding moest ik leren om dit soort stukjes wimpers te plakken bij iemand. Een priegel werk, maar levert soms prachtige resultaten. Vind dat deze ook erg mooi zijn!

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 augustus 2013 22:27

Klinkt heel goed! Ik kan alleen moeilijk omgaan met nepwimpers (of plukjes).

[Beantwoorden]


Door Sophie op 20 augustus 2013 22:38

Filmpjeee:)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 21 augustus 2013 16:15

Ziet er supermooi uit :D Ik heb dit dus nog nooit geprobeerd, maar ben er wel erg benieuw naar geworden. Het leek me altijd nogal een gedoe. Een video zou dus wel fijn zijn!

[Beantwoorden]


Door Lara op 21 augustus 2013 19:16

Heel
Ze geven inderdaad een super mooie oogopslag!!
Ik ga ze zeker testen , ik zou het dan heel leuk vinden als je er een video over maakt.
Wel had ik nog een vraag,
Kan je de wimpers opnieuw gebruiken??
Xxxx laraa

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 augustus 2013 23:08

Dit ziet er erg leuk uit!
Ik vroeg me af of en hoevaak ik ze kan hergebruiken en hoelang je met zo´n ´pakje´ doet.
Kan je ze ook meerdere dagen laten zitten?

Xx

[Beantwoorden]


Door Brenna op 22 augustus 2013 00:45

Ik ben zo bang dat ik ze niet meer terug vind na een dag ermee gelopen te hebben… of is dit een rare angst? ;p Staat erg mooi! Ik ga ze morgen ook maar eens op doen, al zijn ze wel van een ander merk.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 augustus 2013 15:00

Wauw! Wat een gaaf effect.
Heel mooi :)
Deze heb ik wel eens zien liggen bij de kruidvat. Nu ben ik wel erg benieuwd! ^^

[Beantwoorden]


Door Linde op 22 augustus 2013 16:13

Oeh ziet er goed uit! Zeker een keertje proberen ^^)

Het lijkt me inderdaad fijn als je een soortvan tutorial online wil zetten over het aanbrengen van de wimpers.
Zou je misschien ook eentje willen overwegen, specifiek over “gewone” nepwimpers?
Heb t namelijk geprobeerd, maar lukte toch niet zo goed…

Thanks! xx

[Beantwoorden]


Door marie op 22 augustus 2013 18:09

video aubbb :D

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 augustus 2013 21:30

handig als je er een filmpje bij zou willen maken hoe je het aanbrengt, ik ben erg nieuwschierig! Ik wil ze zelf ook proberen :)

[Beantwoorden]


[…] Gel H&M Nudes Eyeshadows Soft Nudes – review Essence Frame 4 Fame Single Lashes – review Essence Gel Eyeliner 01 Midnight In Paris Maybelline Big Lashes Mascara GOSH Natural Blush Melon – […]


Door Summer op 24 augustus 2013 23:29

Staat je goed! Ik hou het op mascara, veel te veel gedoe!

[Beantwoorden]


Door laura op 26 augustus 2013 14:13

ik heb ze ook gekocht alleen lukt het mij niet echt om het op te bergen.
ik hoop snel dat er een filmpje komt hoe je het beste kan doen

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 augustus 2013 20:43

Oooh echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sifra op 28 augustus 2013 12:45

hoeveel extra wimpers doe je er ongeveer op per keer? (A)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Likes/dislikes augustus ’13 op 13 september 2013 19:36

[…] 24HR Bold Matte – review Hema Watercolour Lipbalm Essence Frame 4 Fame Singe Lashes – review Catrice Liquid Metal Eyeshadow – review Maybelline Baby Lips – review Maybelline […]


Door Jasmijn op 14 december 2013 14:05

Heee- echt super leuk, ik ga het zeker proberen. Alleen hoelang blijven die wimpers zitten?

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 maart 2014 21:09

Heyy leuke review kan je ze snachts ophouden??

[Beantwoorden]


Door Lara op 16 augustus 2018 23:11

Hoelang zou je deze wimpers kunnen laten zitten? ?

[Beantwoorden]