Producten die in het vaste assortiment horen

producten_vaste_assortiment01

Voordat ik een blog had merkte ik het niet op, maar nu ik make-upcollecties test als water, valt het me op hoe snel sommige producten alweer uit het vaste assortiment gaan. Na een jaar, of soms zelfs al na een half jaar. Zitten er favorieten bij? Jammer dan! En dan zijn er natuurlijk nog de Limited Edition collecties, met producten die maar een aantal maanden te koop zijn. Dat heeft zijn charme, maar kan toch ook erg jammer zijn.

producten_vaste_assortiment02

Er zitten aardig wat producten in mijn persoonlijke collectie die niet meer te koop zijn. Die gebruik ik vaak toch een stukje voorzichtiger, want als die prachtige highlighter opgaat kan ik hem niet nog een keer kopen. Op de foto zie je oude LE producten of ‘discontinued’ producten (producten die ooit in het vaste assortiment zaten) die van mij een vast plekje in de drogist of parfumerie verdienen.

producten_vaste_assortiment04

H&M Blusher – review
Diorskin Shimmer Powder Diamant Rose
MAC Vera Flower Fantasy Face Powder – review
MAC Extra Dimension Skinfinish Whisper Of Gilt – review
Bobbi Brown Bronzer/Blush Duo Bahama Brown Pink Peony

Dit zijn blushes, bronzers en highlighters waarvan ik ga watertanden. De H&M blush met rozen, of de prachtige glanzende Dior blush/highlighter die helaas vorig jaar vervangen is. De MAC blush met mijn naam, die overal bij staat, en de meest buitenaarde gouden MAC Extra Dimension highlighter voor de allermooiste glans. De Bobbi Brown duo heeft een geweldige bronzer die super goed matcht met mijn witte huidskleur en de passende roze blush. Kom terug!

producten_vaste_assortiment05

Chanel Rouge Allure Velvet L’eclatante – review
MAC Watch Me Simmer – review
Catrice Revoltaire Velvet Matt Lip Color C03 Bloody Red – review

De Chanel lipstick gebruik ik heel erg vaak. De roze kleur is zo mooi! Helaas komt hij uit de lente collectie van dit jaar en is dus (bijna) nergens meer te koop. MAC Watch Me Simmer is ook al zo’n schoonheid, een prachtige creamy perzikkleur. En wat dacht je van de bloedrode Catrice lipstick? Deze komt uit de Revoltaire collectie van vorig jaar, waar ook een prachtige ombre blush in zat.

producten_vaste_assortiment06

Catrice Made To Stay Longlasting Eyeshadow 080 Copper & Gabbana
Catrice Gel Eyeliner 050 Black Jack With Goldie Hawn – review
MAC Extra Dimension Eye Shadow a Natural Flirt – review

Dat de Longlasting Eyeshadow en glitterende Gel Eyeliner uit het assortiment van Catrice gaan, vertelde ik al in dit artikel. Ik vind het zo jammer! Allebei de producten zijn prachtig. De MAC oogschaduw is ook echt een pareltje, met een mega mooie glans. De allermooiste highlighter voor mijn ogen… Helaas uit een oude LE collectie, en je begint al pan te zien.

producten_vaste_assortiment07

GOSH X-Ceptional Wear Foundation – review

GOSH gaat weg bij Kruidvat. Misschien dat een andere winkel het merk overneemt, maar daar heb ik nog geen informatie over. Er is niet veel wat ik zal gaan missen van GOSH, maar de X-Ceptional Wear foundation wel. Hij is licht genoeg voor mij, dekt mooi en is goed op te bouwen. Deze vind ik erg fijn en ga ik dus ook zeker missen.

Edit: ik krijg net te horen dat GOSH toch niet helemaal weggaat bij Kruidvat. Het merk zal nog bij 300 filialen te koop blijven.

producten_vaste_assortiment03

Welke producten die niet meer te koop zijn horen er volgens jou ook in het vaste assortiment?


Reacties

Door Maud op 31 juli 2013 15:34

Leuk artikel Vera! Ga zo door!
X

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 31 juli 2013 15:38

Pfoei, lastig hoor! Ik wil ook niet dat mijn Dior Rose Diamond en Pop Diamond highlighters op gaan, maar het ‘allerergste’ zou mijn MAC oogpotlood in “I Get No Kick” zijn. Mijn everyday highlight voor mijn binnenste ooghoek! Een perfecte licht champagnekleurig shimmery oogpotlood dat de hele dag perfect op zijn plek blijft zitten en overal bij te matchen is… Als die op is ga ik écht huilen denk ik :(.

[Beantwoorden]


Door Marlot op 31 juli 2013 15:43

Hopelijk gaat MUA het gedeeltelijk van Gosh overnemen!!!!! PLEASE Kruidvat!!! ^^)

[Beantwoorden]

Sannah antwoordt op 31 juli 2013 om 18:07:

JAAAA !
Dat zou zo leuk zijn !

:)

X sannah

[Beantwoorden]


Door Nora op 31 juli 2013 15:44

Jammer dat er zo veel producten weggaan, terwijl er sommigen juist grote fan van zijn. We kunnen misschien beter een mailtje sturen naar een bepaald bedrijf om ervoor te zorgen dat ze de producten gewoon laten staan, hihi :D

[Beantwoorden]

IsaxBIEBER antwoordt op 31 juli 2013 om 15:56:

Geef me maar het mailadres, ik mail het wel ff :ja:

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 31 juli 2013 15:45

Whisper of gilt is schitterend. Enkele zomers gelede n had ik een transparante mascara met gouden flecks van Yves Rocher, adored it. Maar het was maar voor even in de winkel en toen foetsie.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 31 juli 2013 15:47

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 juli 2013 15:48

inderdaad jammer, en dan laten ze er vaak crappy producten voor in de plaats komen (dat gevoel heb ik dan iig bij bv. de catrice nagellakjes ;)!

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 31 juli 2013 15:49

Wat een mooie producten inderdaad. Ik vind het ontzettend balen dat o.a de gel eyeliner van Catrice eruit gaat. En wat is de gouden highlighter van Mac toch prachtig. Ik heb ook altijd gemengde gevoelens bij LE’s Soms gewoon bang da ik iets zo fijns tegenkom en het daarna niet meer terug komt

[Beantwoorden]


Door Emke x op 31 juli 2013 15:50

Leuk artikel xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 juli 2013 15:58

Leuk! MAC Vera moet natuurlijk in het vaste assortiment! Ook de Catrice made to stay eyeshadows moeten blijven vind ik. Leuk artikel! ;-)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 31 juli 2013 15:58

Ja die Dior Diamant Rose zou echt terug moeten komen, snap sowieso niet waarom ze die uit het assortiment hebben gehaald. Hij is zo prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 juli 2013 15:59

Aaah, vooral al die mooie blushes/highlighters! Ik vind het ook altijd jammer dat zulke producten limited edition zijn, vaak grijp ik er net naast. Maar wat wel zo is; áls je dan een LE product hebt kunnen bemachtigen is het wel extra speciaal (love)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 31 juli 2013 15:59

Ik baal soms ook dat je niet iets na kunt bestellen op internet ofzo. Het is wel leuk dat je een Limited Edition product hebt kunnen bemachtigen, maar als het op is heb je een probleem. Balen ook dat Gosh weg gaat. Ik heb er niet veel van, maar hopelijk komt er iets voor in de plaats. Iets als P2 ofzo.

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 1 augustus 2013 om 16:47:

Jaaa, dat zou leuk zijn! Ik geef niets om Gosh, maar P2 is super!

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 juli 2013 16:00

Die longlasting eyeshadow van catrice had ik graag willen proberen, maar helaas hebben ik hem ook niet in de uitverkoop kunnen scoren :(

[Beantwoorden]


Door Robin op 31 juli 2013 16:01

Ik heb een prachtige blush uit een Essence LE, maar die durf ik niet te vaak op te doen.. En dat is ook weer zonde, pff.. :/

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 juli 2013 16:09

Vooral van die lipstick van Chanel is het jammer dat die uit het assortiment is, ik wilde hem kopen maar helaas overal al uitverkocht :( Ik vind het heel jammer dat MAC MSF in Brunette niet in het vaste assortiment zit, die is ZO mooi!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 31 juli 2013 om 19:17:

Kijk even op de website van Douglas, daar is die nog in de webshop! Hij zit trouwens volgens mij wel gewoon in het vaste assortiment.

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 31 juli 2013 om 23:57:

De chanel lipstick is gewoon in de online douglas shop en winkels te koop. Vanmiddag nog 1 gehaald namelijk.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 31 juli 2013 16:10

Zelf vind ik de catrice skin finish powder erg fijn maar helaas is die inmiddels nergens meer te krijgen. Catrice heeft hem uit de collectie genomen :(
Dit is zo`n product wat van mij wel vast in het assortiment had gemogen.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 juli 2013 16:16

Wat een leuk artikel en wat een mooie producten :D

[Beantwoorden]


Door Dita op 31 juli 2013 16:17

Wat leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 31 juli 2013 16:21

Ik was al even heel erg bang toen je zei dat GOSH wegging bij Kruidvat, want ik hou van hun spullen. Ik kon me het ook al bijna niet voorstellen, want ze hebben het wandmeubel in Nijmegen net vervangen door een hele grote counter! Ik kon mijn plezier al niet op, want nu hebben ze ook de kwasten en zo in de winkel :D

[Beantwoorden]


Door Sacha op 31 juli 2013 16:21

Ik heb nog een aantal van die Diorskin Shimmer Powder doosjes in London ingeslagen Vera!

[Beantwoorden]


Door Celine op 31 juli 2013 16:24

Weet jij zo waar gosh weg gaat en waar het blijft? En vanaf wanneer het weg gaat?

[Beantwoorden]


Door Tara op 31 juli 2013 16:28

Wat een leuk artikel! Ik heb de blush uit de Vintage District collectie en als die op is ga ik echt huilen…

[Beantwoorden]


Door Noémi op 31 juli 2013 16:34

Mean, ik schrok echt toen ik last dat Gosh wel zou gaan. Maar gelukkig toch niet. Ze hebben de beste betaalbare waterproof oogpotloden ever, echt verslaafd ^^

[Beantwoorden]


Door Linda op 31 juli 2013 16:37

Ik vind het ook heel jammer van de Catrice gel eyeliners, maar misschien kom het volgend jaar nog terug net als de matte foundation die nu vernieuwd is?

[Beantwoorden]


Door Marion op 31 juli 2013 16:48

Wat een superleuk artikel, heb dit gevoel heel vaak ook bij bijvoorbeeld de LE collecties van Essence en Catrice.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 juli 2013 16:57

Mooie producten! Jammer dat ze niet in het assortiment zitten ja

[Beantwoorden]


Door Martina op 31 juli 2013 17:03

Wat een mooie producten!! Waar kan ik de petitie tekenen om deze producten stuk voor stuk in de vaste collectie te krijgen? ;)
Ik ben zelf vooral gek op de limited editions van Mac. Als je soms wat langer de tijd zou hebben om sommige pareltjes te kopen… Dan zou ik af en toe zeker meer kunnen kopen. Namelijk altijd zwaar balen als er een prachtige LE uitkomt en je hebt even geen geld ;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 juli 2013 17:05

Hoop dat kruidvat met een lijst komt van filialen waar GOSH te koop blijft! Anders lopen we ons rot te zoeken haha, vind het wel heel tof dat MUA er voor in de plaats schijnt te komen :D

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 31 juli 2013 17:08

Leuk artikel! Van mij mocht de Fantasia Highlighter van Essence ook wel tot het vaste assortiment behoren, zo’n mooi product :)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 31 juli 2013 17:13

oh ik denk dat ik goed ga moeten inslaan bij gosh als hij ook in mijn stad weg gaat x

[Beantwoorden]


Door Paola op 31 juli 2013 17:18

Leuk artikel! Ik maak eigenlijk nooit make-up op behalve mascara’s, dus vaak vind ik het niet zo heel erg! De Fantasia highlighter van Essence mogen ze van mij wel in het assortiment opnemen. Die geeft echt een prachtige gloed.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 31 juli 2013 17:31

De MAC Whisper Of Gilt! Want deze is echt prachtig gewoon! Goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 31 juli 2013 17:33

Zo herkenbaar! Het valt mij ook op dat veel producten uit een vast assortiment snel weer weggaan. Vooral Catrice vernieuwd heel vaak! Op zich leuk, want dan kan je weer nieuwe producten uitproberen, maar ik vind de nieuwe producten niet altijd beter dan de oude. Vooral de nieuwe nagellak van Catrice vind ik minder.

Verder ben ik ook vrij zuinig met LE producten. Ik heb echt Essence producten van jaaaren geleden nog :) Zoals een blush uit de Crazy About Colors collectie (2010) en een paar oogschaduws van Creamylicious (2009 of 2010 dacht ik). Vind het onzin om ze na zoveel jaar weg te gooien, want ze werken gewoon nog prima!

[Beantwoorden]


Door Yin op 31 juli 2013 17:38

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 31 juli 2013 17:38

Jaaa balen is dat altijd he! Dan is je favo product op en ga je naar de winkel… blijkt dat ze het niet meer hebben.
Maar het verbreed wel je blik en je zoekt weer iets beters.
Maar het is inderdaad jammer, vind het vooral vervelend dat de Catrice Made To Stay creamshadows eruit gaan… die waren echt toppie! xx

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 31 juli 2013 17:41

Mooie spullen! Ik vind het vooral irritant als je iets al jaren gebruikt en ineens is het weg uit het assortiment.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 juli 2013 17:43

Stuk voor stuk prachtige dingen. Zo zonde dat dat dan Limited is (of gewoon uit het assortiment verdwijnt :( )! Vooral die blushes zijn zo moooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 juli 2013 17:47

vind het altijd rot als er in LE’s perfecte producten zitten >.< dan is het echt naar de winkel rennen en inslaan!

[Beantwoorden]


Door Nena op 31 juli 2013 17:51

ik vind vooral de lipsticks echt PRACHTIG!

[Beantwoorden]


Door Nina op 31 juli 2013 18:01

Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Diedeke op 31 juli 2013 18:08

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 31 juli 2013 18:10

Die gelliner van Catrice lijkt mij heel mooi, jammer genoeg heb ik hem niet :(

[Beantwoorden]


Door Nina op 31 juli 2013 18:14

Leuk artikel! Jammer dat de cream eyeshadows van Catrice weggaan, die vind ik zo fijn.

[Beantwoorden]


Door Li op 31 juli 2013 18:15

Ik heb de highlighter van Essence uit de Twilight-collectie van november. Hij is prachtig en geeft een subtiele gouden/champagne-achtige glans. Ik heb al flink pan geraakt!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 31 juli 2013 18:18

Heel leuk artikel! :D

[Beantwoorden]


Door Nabila op 31 juli 2013 18:34

Leuk Artikel!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 juli 2013 18:34

Er zitten mooie producten tussen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 juli 2013 18:35

Leuk artikel! Maar volgens mij is die lipstick ban chanel geen limited edition maar zit die in het vaste assortiment. Tenminste, dat heb je zelf geschreven in je artikel over de lipstick :) ^^) en ik heb hem naar aanleiding van dat artikel ook zondag besteld bij Douglas haha. Dus dat is al weer een product minder die niet meer te koop is haha! :roll:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 31 juli 2013 18:39

Gelukkig zijn er ook merken die de gewilde LE’s wel eens permanent maken! Denk dan aan Candy Yum Yum van MAC.
Ik heb zelf niet echt een product die ik echt heel erg zou missen. Alleen een parfum uit de zomercollectie van Yves Rocher van 2009 ofzo… Zo’n lekkere geur!

[Beantwoorden]


Door Emma op 31 juli 2013 19:13

Oh ja, ik ben voor! Echt, mooie selectie heb je gemaakt vera, vooral de lipsticks: tres pretty (love) Oh en de catrice revoltaire ombre blush mag wat mij betreft ook toegevoegd worden, whaa, I love die blush. Oh en die shimmer dust van de kerstcollectie van de hema, dat kleine potje wat je moet schudden, die gebruik ik zo veel dat ik eigenlijk daar wel een back up van wil!
En heel heel lang geleden heb ik van essence van de i love Tokio (denk ik) een hele mooie dieppaarse nagellak gekocht, de perfecte kleur. Maar daar kom ik, nu hij helemaal uitgedroogd is, pas achter :/
Of kleding en make-up merken moeten net als de tijdschriften gaan werken: dat je oudere artikelen (tot een bepaalde datum) nog kan nabestellen en dat je daar wat extra voor betaald….

[Beantwoorden]


Door Sarah op 31 juli 2013 19:14

Gelukkig zijn veel producten ook nog op ebay te koop!

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 31 juli 2013 19:23

Je bent de belangrijkste vergeten! Essence gelliner in Midnight in Paris! Die gaat er deze herfst uit!

[Beantwoorden]


Door Hawin op 31 juli 2013 19:30

De chanel lipstick is opgenomen in het vaste assortiment hoor :)!

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 juli 2013 19:34

Die foto’s van jou zijn elke keer zo enorm tof! <3

[Beantwoorden]


Door Jana op 31 juli 2013 19:40

Ooh zo mooi allemaal! <3 x

[Beantwoorden]


Door Evelien op 31 juli 2013 19:41

Toen ik hoorde dat de Copper&Gabbana oogschaduw weg ging, wilde ik hem absoluut nog hebben. Helaas was hij overal al uitverkocht rond mijn woonplaats. Gelukkig heb ik hem in Duitsland op vakantie nog kunnen bemachtigen :D (love)

[Beantwoorden]


Door Tea op 31 juli 2013 20:00

Riri lipstick van Mac of course, frozen rose lipstick van Catrice en de peach sorbet blush van Catrice die er vorig jaar uitging. Heb daar nog steeds hartpijn van, hijs zo beautiful en ook nog eens budgetproof.

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 juli 2013 20:01

De I Get Big! Lashes Volume en Curl van Essence mascara gaat ook weg :shit: ik vind dit zo stom want het was een hele goeie mascara :)

Heeft iemand nog suggesties voor een andere Essence mascara?

[Beantwoorden]


Door Sanne Broekmans op 31 juli 2013 20:10

Het heeft er niet echt mee te maken maar,

Wat is de beste eyeliner voor dunne lijntjes? (Liefst wel goe

[Beantwoorden]

Sanne Broekmans antwoordt op 31 juli 2013 om 20:12:

(Liefst wel goedkoop,dus onder de 5 euro)*

[Beantwoorden]

Tinka antwoordt op 31 juli 2013 om 23:06:

Essence Superfine Eyelinerpen, echt superfijn product! Alleen niet met de punt omhoog bewaren, dan komt er niks meer uit :)
Kost €2,69 volgens mij

[Beantwoorden]

Sanne Broekmans antwoordt op 1 augustus 2013 om 07:42:

Bedankt tinka! ^^)


Door Samantha op 31 juli 2013 20:16

Wat ben ik blij dat ik 7 kruidvat filialen in mijn buurt heb waar ik gosh kan scoren want ik vind het wel een fijn product!!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 31 juli 2013 20:17

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 juli 2013 20:51

Ik heb die gelliner van catrice deze week nog gekocht! Met 50% korting zelfs, omdat hij binnenkort weg gaat. Maar je kan hem dus nog inslaan!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 31 juli 2013 21:05

Leuk artikel en mooie producten! Ik hoop dat de Stay Matte powder van Essence nóóit uit het assortiment gaan. Dit vind ik wel zo’n fijn product!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 31 juli 2013 21:06

Leuk artikel! Ik zou heel graag willen dat die ombre blush van mac weer terug komt :O Die is zoooo mooi!!!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 31 juli 2013 21:36

Ik heb dit vooral met mooie highlighters etc. uit limited collecties. Gelukkig gaan die wel lange tijd mee voor ze op zijn ^^

[Beantwoorden]


Door Tinka op 31 juli 2013 23:09

Ik zou wel willen dat de blush 03 uit de Kiko Color Explosion collectie in het vaste assortiment ging! Echt een prachtige blush/highlighter, het pareltje van mijn stash (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 augustus 2013 00:11

Ik baal ook heel erg dat bloody red van Catrice een LE was want het is mijn favoriete lipstick :( Zijn er misschien goeie dupes van deze kleur lipstick?

[Beantwoorden]


Door Rani Permentier op 1 augustus 2013 00:19

Ik ben dol op die roze snow fairy douchegel van LUSH (love)
Doe ondertussen al bijna een jaar met de grote bus, en denk dat deze nog heeeel lang zal meegaan! Maar hij is LE, al enkele jaren steeds terug gekeerd maar ze weten niet of deze écht wel gaat blijven terugkeren, telkens wanneer het kerst is :-)

[Beantwoorden]


Door lisanne op 1 augustus 2013 00:33

Hooi die producten van catrice zijn gwn weer tekoop in kruitvat eerst 50 procent korting maar nu gwn weer te koop wat raar ?

[Beantwoorden]


Door Cindy op 1 augustus 2013 09:04

Zo matig inderdaad dat zo veel fijne, mooie producten in no time niet meer te verkrijgen zijn!

Of wat dacht je van het stilzwijgend veranderen van formules, koop je nietsvermoedend je favoriete product om er vervolgens achter te komen dat hij helemaal niet zo fijn is als je je herinnerde. En dan is het maar de vraag of je er ooit achter komt of het aan jou ligt, of dat ze stiekem hebben zitten prutsen aan een perfect iets. :-(

[Beantwoorden]


Door Lexi op 1 augustus 2013 10:45

Ik vind het altijd zo jammer als mooie producten uit het assortiment gaan!

[Beantwoorden]


Door Lena op 1 augustus 2013 10:53

zou je een lijst willen maken van alle kruidvat winkels in belgië en nederland waar je gosh nog zal kunnen verkrijgen?

[Beantwoorden]


Door Sofie op 1 augustus 2013 13:38

‘Flamingo’ -een lipstick uit de ‘All About Orange’ collectie van mac- was in een mum van tijd uitverkocht (zowel online als in de winkels) dus die mag van mij zeker in het vaste assortiment!

[Beantwoorden]


Door me op 1 augustus 2013 14:23

Oh jee, dat wordt nog inslaan voor mijn favoriete Gosh ey eprimer want je zult zien dat geen enkele Kruidvat hier straks meer Gosh heeft, bij sommige filialen is Catrice ook al foetsie (vaak na een verbouwing van de winkel)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 1 augustus 2013 20:33

In mijn dorp heeft gosh nooit in de winkel gelegen. :(

[Beantwoorden]


Door Hester op 1 augustus 2013 20:39

Origineel artikel! Het is altijd zo zonde als fijne producten na een tijdje weer verdwijnen, maar dat is natuurlijk wel beter voor de markt omdat tijdelijke producten sneller gekocht worden…

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 augustus 2013 23:38

Wat een leuk artikel. Minder leuk zijn de artikelen die verdwijnen natuurlijk! Ik mis vooral mijn oude vertrouwde Catrice lakjes, daar loop ik nu niet echt meer warm voor… En de Skin Finish van Catrice vind ik ook fijn, jammer dat die er ook uit gaan…

[Beantwoorden]


Door Renske op 2 augustus 2013 13:11

de maybelline define-a-lash mascara, de fijnste mascara ooit!

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 augustus 2013 21:55

Wat een leuk artikel! Wat mij betreft was dat de Catrice revoltaire blush, die vind ik zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 2 augustus 2013 23:14

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 augustus 2013 14:46

Die h&m blush is zo moooi.
Ik vind ook dat Lush Snow Fairy in het vaste assortiment moet komen haha!

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 augustus 2013 15:35

Ik ben ook echt zuinig met mijn LE, het is dan wel jammer dat ze niet meer te koop zijn. Maar een voordeel van Catrice en Essence, is dat er een lijst uitkomt met producten die het assortiment gaan verlaten, en ook die er bij komen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 augustus 2013 13:36

Je geeft me een hartaanval Vera. Want de X-Ceptional Wear foundation is echt alle goede 3 jaar mijn favoriet. Geen foundation maakt me huid zo matt en mooi als deze. Dus ik hoop dat die in mijn plaats blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 augustus 2013 14:16

De Mac Vera blush is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door susanne op 19 februari 2014 13:53

Gosh is nu volgens mij wel overal weg en nyc is in de plaats. Vind het wel een beetje jammer!

[Beantwoorden]