Maybelline picknick & unboxing pakketjes – Mee met Vera #32

Maybelline nodigde me uit om te komen picknicken tijdens Fashion Week. Ik at een broodje onder de zon en tussen de nieuwe producten. Daarna mocht ik ook nog naar een fashion show, maar ik kwam erachter dat fashion week toch niet echt wat voor mij is. In de video leg ik uit waarom en pak ik als bonus pakketjes uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget Video | 18 juli 2013 | 175 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Ik op 18 juli 2013 06:17

Eerste! Dat is niet leuk dat ze allemaal bitchie deden, ikvind het in iedergeval niet erg dat er geen fvlog is daarvan

[Beantwoorden]


Door martina op 18 juli 2013 06:21

ik vind het super dat je zo eerlijk over je ervaring bent. Ik vraag me dat soms ook wel eens af als ik vlogs van events kijk enzo… lijkt me lastig om dat altijd maar gewoon te doen! groot gelijk dat je lekker weg bent gegaan, maar wel echt balen!
verder leuk dat je nog even wat pakketjes enzo laat zien!
Je bent een toffe meid Vera en je bent mooi in H&M jurkjes!! :)

[Beantwoorden]

annelore antwoordt op 19 juli 2013 om 13:14:

helemaal mee eens!!! :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 juli 2013 06:24

Wat stom dat ze zo raar deden. Ik snap het wel dat je dan weg bent gedaan. Wat een werk al die kaartjes! En leuk dat je nog even wat pakketjes liet zien, ik ben wel benieuwd naar de lakjes en bourjois producten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 juli 2013 06:40

Jammer dat ze zo vreemd deden. De inhoud van de pakketjes is leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Dita op 18 juli 2013 06:41

Wat stom dat ze zo deden zeg!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 juli 2013 06:41

Leuk filmpje! En klinkt misschien gek, maar ik vind het goed dat je ook vertelt over nare ervaringen, dat het niet alleen maar allemaal happy happy joy joy is. Ik hoor overigens van meerdere bloggers dat het fashionwereldje heel anders is dan die van beauty. Dat mensen veel meer open staan voor elkaar en het veel gezelliger is bij events over beauty dan fashion!

[Beantwoorden]

Lonneke antwoordt op 18 juli 2013 om 14:10:

Mee eens! En eerlijk: ik vind jou en je figuur prachtig!

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 19 juli 2013 om 11:34:

Helemaal met je eens! zal ook voor jongere meiden een opsteker zijn, dat de meiden van de blogs waar zij tegenop kijken ook minder leuke ervaringen hebben.
kan me heeeel goed voorstellen wat je bedoelt met het nare gevoel, en ik denk dat weggaan de enige juiste beslissing was!

[Beantwoorden]


Door Diedeke op 18 juli 2013 07:02

Je bent een topper! Het is juist goed dat je voor jezelf gekozen hebt. Ik ben namelijk ook zo en kan daar absoluut niet tegen. Het liefst barst ik dan in huilen uit, zeker wanneer me dat doet denken aan eerder mee gemaakte gebeurtenissen! Een leuke video meid!

[Beantwoorden]


Door Lisette op 18 juli 2013 08:08

Wat goed dat je er zo eerlijk over bent! Verder leuke pakketjes.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 juli 2013 08:11

Ook al is het filmpje niet geworden wat het moest zijn, ik vond het wel leuk!
Balen van de modeshow maar als je je niet op je gemak voelt is er ook geen reden om te blijven!

Eerlijkheid is één van de redenen waarom ik steeds blijf terugkomen naar je blog dus ik vind het juist goed dat je er eerlijk over bent geweest!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 18 juli 2013 08:16

pakketjes dag is happy dag hier :D wat stom dat ze zo bitchy deden, echt heel kinderachtig en nergens voor nodig

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 juli 2013 08:17

Jammer dat het tegenviel, maar wel fijn dat je er alsnog een filmpje over hebt gemaakt! Ik ben altijd heel nieuwsgierig dus ik vond het erg interessant, haha

[Beantwoorden]


Door Evelien op 18 juli 2013 08:23

Lieve Vera, ik vind het een kei goed filmpje je bent eerlijk en ik denk dat veel mensen hier iets van kunnen leren! Het zegt daarnaast meer over hen dan over jou ik vind het belachelijk dat er zo wordt gedaan tegen mensen, ieder mens verdient respect!
Super knap dat je bent vertrokken, dat zou ik ook gedaan hebben. Daarnaast ben je een topper en denk maar zo ze zullen jaloers geweest zijn omdat ik geen dure designer kleding nodig heb om er FANTASTISCH uit te zien!! Liefs

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 juli 2013 08:31

Zo cool dat je eerlijk bent. Snap precies hoe je je voelde!

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 18 juli 2013 08:38

Ik zou waarschijnlijk niet eens het lef gehad hebben om weg te gaan. Dus ik ben zelfs fier op je! Als je je ergens niet goed voelt, en het gaat ook niet over, dan is er geen enkele reden om te blijven. Zo ergens zielig alleen staan is echt rot… Een leuke video weer (dit begint afgezaagd te worden haha, maar het is zo!) en het is lief dat je je zo eerlijk bent over jezelf.

leuke pakketjes ook :)

[Beantwoorden]


Door Yin op 18 juli 2013 08:48

Jammer van de fashion show maar goed dat je gewoon weg bent gegaan. Het is ook te gek om er zo lang voor te moeten wachten (naast de negatieve sfeer). Maar toch leuk filmpje! :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 juli 2013 08:58

Leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 juli 2013 09:04

Erg jammer van de show maar ik snap het wel!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 18 juli 2013 09:13

Wat naar dat ze zo kinderachtig tegen je deden, maar wel erg leuke video!:D

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 juli 2013 09:14

Ah ik snap echt helemaal wat je bedoelt over de fashion show. Ik denk dat ik hetzelfde zou hebben, ik zou me daar ook niet echt thuis voelen tussen al die mensen.. Fijn dat je er zo eerlijk over bent! Maar toch wel een hele leuke bonus hihi! Ik hou van een unboxing video :)

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 18 juli 2013 09:16

Gelijk heb je! Als je je niet prettig voelt, moet je altijd voor jezelf kiezen :duh: Come on it’s just Fashion Week ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 09:28:

Well said!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 18 juli 2013 09:19

Zo doen die mensen tegen iedereen ! Dus trek je er niks van aan
Ik was er ook en mensen kunnen ook daar gewoon aardig doen hoor
Ik werd aangesproken door een vrouw dat ik een leuke broek aan had, die broek was gratis er zijn genoeg mensen die wel normaal doen, en anders maak je toch vrienden ? Zo moeilijk is dat niet het is best zonde want ik keek live op de site en het was heel leuk dus het was wel de moeite waard lijkt mij, en als je je al rot voelt bij die picknick helpt het niet om dan nogeens tegen jezelf te zeggen : ja die mensen kijken allemaal,
Je bent 20 zoiets komop je weet toch wel beter

[Beantwoorden]

riot antwoordt op 18 juli 2013 om 12:28:

Als je in het verleden gepest ben en zoiets gebeurt kan je echt niet even tegen jezelf zeggen van goh, het zal wel aan mij liggen. Alle dingen van vroeger komen dan weer boven en dan zal het heel moeilijk zijn om zelfverzekerd te blijven. (wie zou dat wel kunnen?)

[Beantwoorden]

riot antwoordt op 18 juli 2013 om 12:28:

bent*

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 18 juli 2013 om 12:33:

Maar Isabel, wie ben jij om hier over te oordelen? Dit gaat toch over Vera haar ervaring, en als zij zich niet fijn voelt dan is dat maar zo. Beetje raar om te doen alsof zij zich aanstelt.

[Beantwoorden]

Isabel antwoordt op 18 juli 2013 om 13:45:

Dit is mij mening, en ik zeg niet dat ze zich aanstelt maar ze is het niet waard om zo over zichzelf te denken
Een beetje zelfvertrouwen heeft iedereen wel een beetje, ookal ben je vroeger gepest of heb je iets meeggemaakt wat niet leuk is, je laat die mensen daar toch niet zo over je heen lopen, het lijkt mij dan juist
: ik ben vroeger gepest, zo wil ik niet weer behandelt worden, en die stap ik groot maar je moet toch eens beginnen

[Beantwoorden]

Sjofel antwoordt op 23 juli 2013 om 23:29:

Hoezo laat ze over zich heen lopen? Omdat ze weg is gegaan?
Daardoor laat ze juist niet over zich heen lopen en kiest ze gewoon haar eigen weg ipv als een kip zonder kop achter de rest aan te lopen.
:wave:

Iva antwoordt op 18 juli 2013 om 12:36:

Niet iedereen gaat daar hetzelfde mee om, sommige mensen zijn nu eenmaal wat gevoeliger :)

[Beantwoorden]

Jill antwoordt op 18 juli 2013 om 14:27:

helemaal met je eens ;)

[Beantwoorden]


Door Diede op 18 juli 2013 09:25

Superkinderachtig zeg! Goed dat je het wel verteld, je bent een gast, die horen gewoon goed behandeld te worden! Zelfs door die snobs.

Wel een leuk filmpje en die picknick zag er leuk uit! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:08:

Dankje Diede!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 18 juli 2013 09:29

Ik vind het filmpje leuk op deze manier! Jammer dat je te laat kwam bij de picknick door de trein, balen. Ik snap het ook volkomen dat je niet naar de fashionshow bent geweest, het was de eerste keer dat je er was, zonder mensen die je kende en als dat andere mensen zo ‘raar’ tegen je gaan doen. Ik zou ook weg zijn gegaan! Het is jouw werk en je moet lekker blijven doen wat jij leuk vind, zin in hebt en wat je zelf wilt! :ja:

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 juli 2013 09:33

Fijn dat je zo eerlijk bent en gewoon wegging omdat het niet goed voelde. Jij blijft zo lekker jezelf, als het niet bij je past dan maar niet! Echt een leuk filmpje, mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 18 juli 2013 09:38

heel leuk filmpje, ben erg benieuwd naar die mascara !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:08:

Ik ook, ga hem snel testen!

[Beantwoorden]


Door inga op 18 juli 2013 09:38

leuke video, maar jammer van je FW ervaring.
ik heb ook een keer kaartjes gewonnen voor de hunkemoller show, maar heb de zelfde ervaring gehad. voelde me een beetje underdressed en te min voor al die modellen om me heen (die niet eens meeliepen in de show maar van nature zo waren). met mijn simpele outfit en mijn 1,60 m voelde ik me ook niet op mijn gemak.

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 juli 2013 09:39

Wat jammer dat je je niet op je gemak voelde. Ik zou het ook vervelend vinden om 1,5 uur tussen allemaal mensen die ik niet ken maar een beetje te moeten zitten wachten. Maar ook echt jammer dat je een uur te laat was op die lunch, anders had je bij die lunch misschien al mensen leren kennen. Maar goed, het is gegaan zoals het is gegaan en ik vind het stoer dat je ervoor hebt gekozen om weg te gaan in plaats van nog drie kwartier je ongelukkig te voelen daar!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 18 juli 2013 om 09:43:

Ik wilde precies hetzelfde zeggen.

[Beantwoorden]


Door Caro op 18 juli 2013 09:41

Fijn dat de picknick leuk was. Maar jammer dat het bij de fashion show zo moest gaan, snap heel goed dat je je niet fijn voelde en naar huis bent gegaan hoor! Echt vervelend voor je! Verder leuke pakketjes!! :-)

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 18 juli 2013 09:44

Leuke video, Vera! En heel goed van je dat je naar huis bent gegaan, had precies hetzelfde gedaan. ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 18 juli 2013 09:51

Wat jammer zeg.. :(

[Beantwoorden]


Door saskia op 18 juli 2013 09:56

Lieve Vera.

Respect voor je eerlijkheid!! niet stom maar juist heel knap!! want er zijn veel mensen/ meiden die zich zo voelen door de ervaringen die ze hebben meegemaakt in het verleden…
en dat is nou eenmaal oud zeer wat ook in je leven “nu ” terug kan komen!! jij hebt dat heel duidelijk aangevoeld en je grens aangegeven en bewaakt!!! je hebt voor jezelf gekozen!! top!!! en dan deel je dat ook nog met ons!!! en dat vind ik echt knap!! maar 1 ding wil ik er nog over zeggen. het ligt wel bij hun en niet bij jou. kennelijk vinden al die mensen zichzelf vreselijk belangrijk.

goed gedaan!!! liefs saskia

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 18 juli 2013 om 15:58:

Hier ben ik het helemaal mee eens! Mensen moeten respect hebben voor je eerlijkheid. Ik vind het knap dat je zo open durft te zijn voor de camera en het laat alleen maar zien hoe goed jij je voelt voor de camera.

Respect Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:09:

Dankjewel Saskia en Vera! <3

[Beantwoorden]

Anneke antwoordt op 21 juli 2013 om 13:42:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door sara op 18 juli 2013 10:01

Leuk filmpje <3 ….

[Beantwoorden]


Door Gwen op 18 juli 2013 10:03

Lieve Vera, ik kan me helemaal voorstellen hoe je je voelde :yes: . Ik ben ook gepest op de middelbare school dus ik herken t gevoel dat je had wel… Heel eerlijk hoe je er over verteld, dus helemaal niet stom! Groetjes Gwen

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 juli 2013 10:10

Jammer dat je te laat was, maar verder ziet de picknick er wel erg leuk uit! En ach, Fashion Week is volgens mij ook echt een verhaal apart hoor. Als je dan niemand bij je hebt lijkt het mij ook niets. Nog wel leuke unboxings! Ik zeg trouwens altijd gewoon ‘Wee Ie See’ over W.I.C., omdat er puntjes tussen staan. Geen idee wat officieel is, maar ik dacht echt ‘huh?!?!? WIK?’ haha!

[Beantwoorden]

Hester antwoordt op 18 juli 2013 om 10:13:

Of wacht… staan er wel puntjes tussen? Nu weet ik het ook niet meer, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:09:

Haha, ja er staan wel puntjes tussen!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 juli 2013 10:10

Wat stom dat ze zo deden tegen je, kan daar écht niet tegen. Fijn dat je zo eerlijk bent. Zo hebben wij tenminste een goed beeld van wat er zich ‘achter de schermen’ afspeelt.

[Beantwoorden]


Door Silvi op 18 juli 2013 10:20

Ik geef je groot gelijk. Ik zou ook weggaan meid.

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 juli 2013 10:22

ik vind het echt heel jammer voor je dat de modeshow niet leuk uitpakte, en ook stom dat je zo lang moet wachten in je eentje.
ik had me net zo gevoeld als jij en ik haat dat zo om me eenzaam en buitengesloten te voelen :(
eigenlijk zou je iemand mee moeten kunnen nemen naar zulke events..

[Beantwoorden]


Door Jelle op 18 juli 2013 10:28

Heerlijk dat je zo eerlijk bent! Maar ik kan me er iets heel goed bij voorstellen dat jij je niet fijn voelde. Alleen zo lang wachten is ook niks voor mij en zulke felle reacties zijn ook niet leuk:( Dus Vera, voel je niet schuldig! Je bent en blijft mijn favoriete blog:)

Ciao,
Jelle

[Beantwoorden]


Door Nele op 18 juli 2013 10:31

Leuk filmpje en jammer dat ze zo tegen je deden. Ik vind het heel fijn dat je zo eerlijk bent over zulke events, Vera! Alleen ergens heen gaan, daar heb ik het al moeilijk mee en heb ik al snel de neiging om te denken dat er niemand vriendelijk is. Dus ik bewonder jou daar toch wel in!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 juli 2013 10:40

Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten van Maybelline, jammer dat je zo laat was;( En wat vervelend dat je je niet fijn voelde bij de modeshow, wel erg goed dat je er over verteld. Erg knap van je!

[Beantwoorden]


Door Marika op 18 juli 2013 10:41

Ach meissie maak je toch niet zo druk, je hebt totaal geen reden om onzeker te zijn. Je bent prachtig, grappig en hartstikke populair, kijk maar naar je site en je bezoekers! Wees trots op jezelf, en ga volgende keer alleen als je een vriendin mee mag nemen :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 juli 2013 10:42

Wat een leuk filmpje, zo met drie onderdeeltjes :)
En kijk eens naar de reacties, iedereen snapt hier dat je weg bent gegaan. Raar wereldje, de fashion week.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:09:

Dankje! I’m glad you liked it :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 juli 2013 10:42

Echt, treinen doen niet hun huiswerk, VOORAL als je iets “bijzonders” hebt! Klinkt wel heel leuk! En Fashion Week lijkt me ook niks voor mij hoor, ik val dan ook helemaal buiten de boot met “simpele” kleding haha. Wel leuk dat je weer een unboxing doet, dat heb ik gemist!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 18 juli 2013 10:44

leuk filmpje! :)
net zoals vele anderen vind ik het juist goed van je dat je gewoon lekker naar huis ging. het leven is te kort om dingen te doen die je niet leuk vindt toch ;) vind het juist ook een realistisch iets, zo laat je zien dat het leven een beautyblogger en zo’n FW wereldje helemaal niet perfect is! het is niet zo dat het allemaal geweldig is, vlekkeloos verloopt en voor iedereen een groot glam-feestje is. ik denk dat heel veel mensen zich zoals jij hadden gevoeld ;)

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 18 juli 2013 11:28

Ik vind het niet stom hoor, vind het juist eerlijk en menselijk van je dat je het uit durft te spreken!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 juli 2013 11:34

Jammer dat je je niet op je gemak voelde, goed dat je dan lekker je eigen ding bent gaan doen! Die picknick zag er wel leuk uit en wat schattig die kaartjes!

[Beantwoorden]


Door eline op 18 juli 2013 11:37

wat jammer dat ze zo deden! maar goed dat je hebt gedaan wat je moest doen, volg je hart vera! ik vind je blog super en dat anderen stom doen dat moeten ze zelf maar weten want jij bent zo als je bent en je bent leuk genoeg!
trouwens ik vond de lakjes mooi!!
:wave: X

[Beantwoorden]


Door melissa op 18 juli 2013 11:42

Het is niet stom dat je weg bent gegaan hoor Vera, je bent al lang gebleven en ikzelf zou denk ik ook wel weg zijn gegaan.. Jammer natuurlijk, maar wel leuk filmpje <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 juli 2013 11:42

Wat goed dat je zo eerlijk bent over die show!
En superleuk dat je weer eens een unboxing doet, dat vind ik altijd zo leuk :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:10:

Thanks ^^)

[Beantwoorden]


Door lysette op 18 juli 2013 11:43

ik vind het wel knap dat je eerlijk je mening erover zegt goed hoor !

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 juli 2013 11:50

Echt heel veel respect Vera! Heel vervelend dat ze zo deden je bent super mooi en heel leuk! Ik vond het een leuke video

[Beantwoorden]


Door Charile op 18 juli 2013 11:59

Wat jammer! Wel een goed verhaal :) Leuke pakketjes zijn er allemaal gekomen!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 18 juli 2013 12:00

Wat naar zeg, dat je je niet op je plek voelde bij de fashion show. Ik kan het me wel voorstellen dat je dus weg bent gegaan. Knap dat je daarover eerlijk bent! Ik heb het idee dat het beautywereldje veel opener gezelliger en aardiger is dan het fashionwereldje. Ik merk dat beautybloggers en lovers elkaar ook steunen en dat zie je in de fashion wereld minder, dat is wel een hardere wereld . Verder wel gaaf trouwens dat je weer pakketjes uitpakt..vind ik altijd gezellig

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 juli 2013 12:29

Wat super goed van je dat je zo eerlijk bent, en vooral knap! Ook goed dat je gewoon voor jezelf hebt gekozen en bent weggegaan. Verder een leuke unboxing! :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 18 juli 2013 12:31

Hey Vera, wat ontzettend jammer zeg dat die mensen zo raar deden. Ik kan me voorstellen dat je je niet op je gemakt voelde. Misschien was een H&M jurkje en ballerina’s in hun ogen ‘te min’. Nou, ik zou dat ook aantrekken hoor! Er is toch niks mis mee? :) Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Marion op 18 juli 2013 12:41

Leuk filmpje, jammer dat je je niet prettig voelde. Vindt het juist goed dat je ook dit soort dingen deelt, hierdoor krijg je ook een reëler beeld van wat er achter de schermen afspeelt.

[Beantwoorden]


Door charlotte op 18 juli 2013 12:45

ahhw echt jammer voor je van die fashion show! maar ik vind het goed dat je weg bent gegaan, had ik ook gedaan hoor!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 juli 2013 13:03

Groot gelijk Vera! Het is allemaal een grote poppenkast en echt niet zo geweldig als het lijkt. Goed dat je lekker naar huis bent gegaan :smak:

[Beantwoorden]


Door Iva op 18 juli 2013 13:05

Goed dat je weg bent gegaan! Als je gevoel erbij niet goed is, heb je alleen jezelf daarmee!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 juli 2013 13:09

Leuk filmpje! Ik zou ook weg gegaan zijn. Als je je ergens niet fijn goed, gewoon weggaan (als dat kan). Mooie spulletjes zijn weer binnengekomen <3

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 18 juli 2013 13:18

Wat super vervelend dat ze daar zo stug waren! Ik zou ook gegaan zijn.. zo is er inderdaad echt niks aan, alleen maar ongemakkelijk dan..
Verder zijn de producten wel heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 18 juli 2013 13:23

Ik vind het juist wel stoer dat je bent weggegaan! Dan heb je tenminste niks tegen je eigen zin in gedaan! =)

[Beantwoorden]


Door Milly op 18 juli 2013 13:42

Heei Vera!
Super goed dat je eerlijk Bent over die fashionshow!
Ik begrijp heel goed wat je bedoelt!
Ik had bij de Holland beauty awards een beetje hetzelfde! Ik vond het vervelend voor jullie! Dat ik er zo bij stond.. Maar jullie waren alsnog heel erg lief! Echt zo aardig allemaal ook!
Leuk ook met al die pakketjes als je je er prettig bij voelt zou ik het leuk vinden als je het vaker doet want ik vind het heel erg leuk om te zien!
Veel plezier in Londen trouwens alvast!
Liefs Milly

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:11:

Dat vonden we echt niet vervelend hoor! Je was hartstikke lief en gezellig!

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 juli 2013 13:51

Wat vervelend dat je je niet prettig voelde, ik snap je wel! Leuk dat je een unboxing laat zien van de pakketjes!

[Beantwoorden]


Door Lies op 18 juli 2013 13:53

Ik vind het filmpje erg leuk om te zien! Ik kan mij ook heel goed voorstellen dat je op een gegeven moment weg bent gegaan, want dat ongemakkelijke gevoel wat je kreeg zou ik ook zeker hebben in zo’n situatie.

[Beantwoorden]


Door Bibi op 18 juli 2013 14:00

Super naar Vera! En ik weet precies wat je bedoelt.Maar ik zag Serena daar ook, jammer dat zij dan niet aandacht om met je te ‘chillen’
Maar alsnog ben ik heel trots dat je altijd zo eerlijk bent :)

Xoxo

[Beantwoorden]

Bibi antwoordt op 18 juli 2013 om 14:02:

Super leuk filmpje vera*

[Beantwoorden]


Door lot op 18 juli 2013 14:13

Ik vraag het hier maar;). Want bij het beautynieuws zijn zo veel comments gepost. Is niet door heen te komen haha. Lijkt wel of er veel meer reacties zijn dan normaal. Misschien ook door de vakantie, maar heb ook echt het idee dat je gegroeid bent. Leuk hoor!:)

Maar goed terug naar mijn vraag:
Weet je misschien ook of de color whisper van Maybelline naar Nederland komt?

En komt MUA ook nog naar Nederland?
Mijn Undressed palette begint gedeeltelijk op te raken. Vooral ‘Half Baked’.
Weet iemand daar nog een goede dupe voor? Dus voor Urban Decay’s Half baked;).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:11:

Nee, daar heb ik helaas nog geen info over! Ik heb binnenkort een afspraak met Kruidvat, zal ik nog eens vragen naar MUA!

[Beantwoorden]

lot antwoordt op 18 juli 2013 om 19:44:

Ow super! Ben benieuwd;).

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 18 juli 2013 14:18

Hulde aan jou Vera voor je eerlijkheid!! De reden dat ik ( en denk vele met mij) zo graag naar jou kijken en luisteren, is het feit dat je zo lekker normaal en down to earth bent! Ik denk dat het voor velen juist herkenbaar is en dat spreekt aan. Laat de omhooggevallen snobs lekker links liggen en blijf wie je bent! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:12:

Dankjewel Lindsay, X!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 juli 2013 14:20

Leuk filmpje, en ik sta helemaal achter je beslissing om naar huis te gaan!

[Beantwoorden]


Door Jill op 18 juli 2013 14:25

Sorry hoor maar ik vind het echt raar dat je zomaar weg gaat bij een fashionshow van bydanie, omdat je het gevoel hebt dat je er niet tussen past? ze nodigen je toch uit beetje zwak dat je dan gaat omdat ze voor jou gevoel stom deden?

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 18 juli 2013 om 21:14:

Groot misverstand, om dat als ‘zwak’ te definiëren. Het is juist goed om zo trouw mogelijk te blijven aan jezelf. Dat talent te hebben, is wat mensen – en dus ook Vera – sterk maakt.

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 juli 2013 14:27

Wauw, super goed en integer filmpje. Ik denk dat veel meiden dit soort situaties kennen (ik in ieder geval wel), waarin je niet goed op je gemak bent en en het liefste naar huis wilt, soms inderdaad zelfs dankzij andere mensen die niet aardig voor je zijn. Goed dat je naar je gevoel hebt geluisterd, meid!

Overigens is het voor die meiden zelf ook erg dat ze zo moeten leven van zichzelf, want dan ben je dus steeds bezig jezelf met anderen te vergelijken (‘ben ik beter of minder dan die ander’ en als je je minder voelt gauw een sneer uitdelen of juist vriendjes proberen te worden). Wat een gedoe. Nee, dan is het beter gewoon lekker dicht bij jezelf te blijven en met een open blik en hart in de wereld te kunnen staan.

Ik vind het tof dat je lekker in je H&M’tje naar Fashionweek bent gegaan en dat je helemaal geen last hebt van starstruck zijn. Je bent een voorbeeld voor alle meiden, echt waar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:12:

Dankje Nina <3

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 juli 2013 15:21

Wat vervelend dat ze zo deden.. ik snap echt dat je weg bent gegaan, dan moet je toch voor jezelf kiezen. Ik zou me ook erg opgelaten voelen dan, want dat heb ik ook best wel snel. Ook ben ik het met een paar reacties hierboven eens ; het beautywereldje lijkt mij ook gezelliger / opener als het fashionwereldje. Maar dat zal persoonlijk zijn waar je je ’t best thuis voelt. Leuke pakketjes ook met leuke producten! En trouwens, je bent echt mooi Vera!
(love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 juli 2013 15:24

Want jammer van het event, maar ik zou denk ik ook weggegaan zijn.
Misschien klinkt het een beetje lullig, maar ik ben heel blij dat ik dus niet de enige ben die zich weleens zwaar ongemakkelijk kan voelen op zulk soort momenten :X

[Beantwoorden]


Door jaylee op 18 juli 2013 15:33

Zielige jij <3
ik vindt het goed dat je gwn gevoelens uit. En nii een beetje popieopie gaat spelen.
Xxxxxxx mij

[Beantwoorden]


Door Josanne op 18 juli 2013 15:36

wat jammer dat ze zo deden! heel veel respect voor je eerlijkheid, (love) heel goed opgelost zo, met die pakketjes erbij. (:

je bent prachtig en je straalt. <3

[Beantwoorden]


Door Rowena op 18 juli 2013 15:45

Je moet je echt niet stom voelen over je speech of over dat t tuttig zou klinken!
In tegendeel zelfs, (ik denk) dat iedereen het juist enorm respecteert dat je zo open en eerlijk bent.
Dit is voor Maybelline echt geen goede reclame dat er achter de schermen zo vijandig wordt gedaan naar de mensen die je het aller hardst nodig hebt!
Ze hadden blij met je moeten zijn dat je wou filmen, ongeacht wat je aan hebt of wat dan ook.

En wat de mensen betreft die je “zuur” aankeken, als je niet uitkijkt blijft je gezicht zo staan ;)
Misschien een beetje hard gezegd.. maar that’s me..
Schijt aan de mensen die het niet kunnen hebben dat je succes hebt :) je bent top Vera!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 juli 2013 16:08

Dat je zo eerlijk bent maakt je zo echt en menselijk. Heerlijk, gewoon een nuchter normaal persoon met een liefde voor beauty zonder arrogantie . Goed opgelost met de pakketjes erbij. Erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 juli 2013 16:12

Heeft iemand ervaring met deze site?
http://www.mixmoss.com/ <3

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 18 juli 2013 16:22

Wat jammer dat het uiteindelijk zo gelopen is.. Vind het wel heel goed van je dat je toch zo je ervaringen met ons deelt en toch gewoon je eigen mening geeft. Zo zien alle lezers/kijkers toch hoe het eigenlijk soms in elkaar kan zitten. Vind het nog aardig knap dat je dat zo in je eentje aan kan soms en je toch groot houdt! Leuk al je kaartjes die je gekregen hebt en de in onboxing.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 18 juli 2013 16:35

Ik vind het echt leuk dat je zo eerlijk en persoonlijk bent! Alsnog leuke vlog en unboxing! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:13:

Dankjewel Kiki!

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 juli 2013 16:37

jammer dat de fashion show tegen viel, maar alsnog heb je weer een heel leuk filmpje gemaakt (: ben benieuwd naar alle producten ;D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 juli 2013 17:00

Leuke video en goed dat je eerlijk bent!

Bij de herome nagellak zit er in 1 geen nagellak. Hoort dat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:13:

Klopt, is altijd zo :D

[Beantwoorden]


Door Floortje op 18 juli 2013 17:13

Hoi Vera,
Het siert je dat je zo eerlijk bent :)
en heel begrijpelijk dat je weggaat als je je zo ongemakkelijk voelt.
Ik vind jouw stijl overigens heel leuk!
Na het zien van jouw filmpje met favoriete zomerkledingstukken ben ik naar Mango gegaan en heb ik hetzelfde jasje met kant gekocht(er hing er nog precies 1 en in mijn maat jeeej)
Superblij mee en ik kreeg er gelijk veel complimenten over:)
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2013 om 18:13:

Leeeuk! Hij is zo mooi! Veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 juli 2013 17:15

Ahw Vera, wat rot dat je je totaal niet op je gemak voelde bij de Fashionweek en niemand even de moeite heeft genomen om met je te kletsen. Bah. Ik had zelf ook een uitnodiging voor de show, maar voor mij was het helaas een iets te lange treinreis. Anders was ik graag degene geweest die je toch even die hard nodige knuffel had gegeven! <3

En oh, nog over je unboxing: De spray van Gliss Kur is ideaal voor dik, verklit haar! You'll love it!

[Beantwoorden]


Door Irene op 18 juli 2013 17:21

Superrot Vera! Wel echt goed dat je gewoon trouw aan jezelf bent gebleven en weg bent gegaan, je hebt niks aan zo’n teleurstelling. Ook slecht trouwens dat er niemand even de moeite nam interesse te tonen, ik zou me zelf in zo’n situatie ook onwijs verdwaald en rot voelen! Maar ondanks dat vind ik het weer een heel leuk filmpje, you go girl!! ^^) Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 18 juli 2013 17:40

Serena was er toch ook? Volgens mij heb je genoeg gemeen om met haar een gesprek aan te gaan, het is ook maar wat je er zelf van maakt.

[Beantwoorden]


Door Berrie op 18 juli 2013 17:41

Erg goed dat je gewoon zo eerlijk bent, als je je ergens gewoon niet thuis vindt voelen dan begrijp ik dat heel goed!
De unboxing was wel echt leuk, je krijgt echt veel dingen opgestuurd en ook echt leuke dingen echt cool !

Liefs Berrie

[Beantwoorden]


Door noussaiba op 18 juli 2013 17:57

Jammer dat ze zo deden maar ik vind het echt super van je dat er gewoon zo open over praat, en de unboxing was gewoon om van te genieten :-P hihihihih

[Beantwoorden]


Door Lin op 18 juli 2013 18:33

Stom? Meid, ik vind het alleen maar goed dat je naar jezelf hebt geluisterd en bent gegaan. Ik was laatst ook ergens heulemaal alleen, met mensen die ik niet kenden en niet mijn ‘type’ waren. Dat voelt niet prettig. Ik was toen zóoo blij dat er ineens na een half uur een bekende binnen kwam lopen! Dus ik kan me je gevoel heel goed voorstellen en nogmaals: alleen maar goed dat je dan naar jezelf luistert en lekker naar huis gaat!

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 18 juli 2013 om 18:35:

Kende, min een n.

[Beantwoorden]


Door Shirley op 18 juli 2013 18:38

Ik krijg al jaren de uitnodigingen voor Fashionweek en heb sinds 2 jaar besloten om ze ook over te slaan. Inderdaad wat jij zegt: niet op mijn plek. Ik mag dan een ‘modeblog’ hebben; de wereld is gewoon niks voor mij. Arrogantie, verkleedpartijtjes, en alles maar doen om gezien te worden. Bovendien ben je superveel tijd kwijt door het wachten inderdaad, en worden de artikelen niet tot nauwelijks gelezen. Zonde van de energie! Ik snap je standpunt helemaal :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 18 juli 2013 18:53

Jammer dat je het niet leuk hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 juli 2013 18:53

Pfoe, had ook niet verwacht dat je het leuk zou vinden. Ik ook niet. Na drie jaar twijfelde ik of ik eens moest gaan, toch niet gedaan. Blij om ook, verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 juli 2013 19:06

Dat soort dingen doe ik ook altijd alleen en meestal is het in het begin even wennen. Als het vervelende gevoel niet weggaat zou ik inderdaad ook gewoon weggaan! Waarom zou je dan nog willen gaan, leuk is het dan niet meer… De modewereld is inderdaad een speciale wereld, ik vind dat iedereen gewoon zichzelf moet zijn en die arrogante mensen, die hebben vast zelf een probleem!

[Beantwoorden]


Door Abi op 18 juli 2013 19:11

Ik begrijp je helemaal! Alleen zou ik mij niet laten doen en gewoon blijven. Als zij arrogant kunnen doen, waarom wij niet? haha, oke, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maarja.

[Beantwoorden]


Door Fenna op 18 juli 2013 19:41

Leuk filmpje! Ik snap denk ik wel wat je bedoelt met dat gevoel van ‘alle gemene meiden bij elkaar’ die je dan allemaal aankijken ofzo. Vervelend gevoel, en totaal terecht dat je hebt besloten te vertrekken. Altijd naar je eigen gevoel luisteren! Heb je de GQ op A’dam CS gekocht bij de AKO? Daar werk ik haha!

[Beantwoorden]


Door Robin op 18 juli 2013 19:59

Ik vind het een mooi en heel oprecht filmpje wat vervelend je je niet op je gemak voelde. En dat er geen vrienden waren. ;) Meid je bent goed zoals je bent ook met kleding van H&M:)
xx

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 18 juli 2013 20:09

Hoi Vera! Wellicht gaat dit heel raar klinken, maar ik ben eigenlijk best geschrokken van je filmpje. Ik kijk al jaren op je blog en bekijk vrijwel elk filmpje en artikel en je hebt in die jaren nog nooit zo beduusd en geschrokken wellicht eruit gezien als toen je in dit filmpje vertelde over je behandeling door die meisjes bij Fashion Week. Ik vind het vervelend voor je dat je je zo bejegend voelde. Het lijkt me dat je je er naar onder hebt gevoelt en je niet wist wat je met de situatie aan moest. Ik vind het daarom ook erg stoer dat je de beslissing hebt gemaakt om lekker naar huis te gaan. Als je je ergens niet prettig voelt dan dien je die omgeving simpelweg te verlaten. Ik weet eigenlijk niet wat ik nou ook allemaal precies wil zeggen.. Maar in ieder geval wil ik zeggen dat ik het echt naar voor je vind dat je je zo hebt gevoelt. Echt. Zo. Dus. :cool: Ik hoop je een keer te ontmoeten op een persevent Vera. It would be an honour. Liefs Elise

[Beantwoorden]


Door Esmeé op 18 juli 2013 20:11

Dikke knuffel voor jou, want ik begrijp precíes hoe je je gevoeld moet hebben. Mode-events zijn helaas niet altijd even gezellig, wat super jammer is, want opzich leek het me een hele mooie show! Knap dat je hebt besloten om weg te gaan!

[Beantwoorden]


Door Nien op 18 juli 2013 20:57

Ik reageer hier normaal gezien onder een andere naam (Cath), maar voor de uniformiteit hou ik me toch maar best bij mijn naam op je forum, denk ik.

Dit filmpje illustreert zo goed waarom ik naar je blog blijf gaan. Je bent een waanzinnig creatieve en gemotiveerde meid. Het spat gewoon van je filmpje af, ondanks (of misschien juist omwille van) je eerlijke “speech”. Die is trouwens helemaal niet stom, daardoor voelen we juist hoe dicht je bij ons staat.

Veel liefs, Vera!

Nien

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 juli 2013 21:36

Wat ontzettend vervelend dat je je zo naar voelde! Ik was afgelopen vrijdag naar een show gegaan van de fashion week en ik vond het wel leuk om eens mee te maken, maar ik begrijp wel hoe je je voelde. Ik was gelukkig niet alleen heen gegaan, maar er waren zat meiden die mij super arrogant aankeken en ‘wat kijk je’ riepen als je in hun richting keek. Doordat ik niet helemaal alleen was kon ik mij er gelukkig over heen zetten. Leuke unboxing!

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 juli 2013 22:06

Ik vind je normaal zoooo leuk, Maar in deze video ben je erg negatief, jammer! Ook over de nieuwe producten!!!
Kom op meis,dat je t zo ervaren hebt, waarschijnlijk viel t wel mee, succes

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 juli 2013 22:25

Leuk om te zien! De picknick zag er gezellig uit! Jammer dat je je bij de fashion show niet op je gemak voelde, maar ik vind het fijn dat je er eerlijk over bent.

[Beantwoorden]


Door roos op 18 juli 2013 22:26

Wat vervelend dat je je zo naar voelde bij de fashionweek, knap van je dat je de beslissing hebt genomen om naar huis te gaan. Ik kan mij helemaal voorstellen dat je je er niet prettig bij voelde. Ik vind het knap dat je zo eerlijk bent!

En ondanks alles vind ik het toch een leuk filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 18 juli 2013 23:44

Mijn moeder zei laatst nog dat ze ergens had gelezen dat de mensen in de modewereld vaak ongelukkig zijn. Heb geen bronnen, maar denk wel dat het waar is. Keiharde wereld en alles draait om uiterlijk en status heb ik zo het idee. Dus daar komt dan ook wel een bepaalde persoonlijkheid uit voort denk ik.

Vervelend van je ervaring Vera maar tegelijkertijd tof dat je het ons hebt verteld.
En terecht dat je bent weggegaan trouwens

[Beantwoorden]


Door Camilla op 18 juli 2013 23:45

Ahh Vera wat vervelend van bij de fashionshow :-(
Al helemaal toen ik hoorde dat je achter de schermen ook niet welkom was :no:
Niet leuk!
Gelukkig werk je in beauty, niet in fashion! ^^)
Vond het toch leuk om te zien, en wat een leuke producten zitten er tussen!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 19 juli 2013 00:25

Super dat je zo eerlijk bent! Ik ben daar echt blij mee, je geeft een heel goed voorbeeld op deze manier. Respect voor jou dame, je staat je mannetje voor jezelf en dat is ontzettend belangrijk.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 juli 2013 01:17

Snap helemaal wat je bedoelt, ik zou ook weggegaan zijn! Ik herken het, daarom ga ik ook niet vaak naar pers evenementen. Ten eerste ken ik bijna niemand op dat soort evenementen en omdat ik niet echt een heel bekende blogger ben kent bijna niemand mij, waardoor ik er maar een beetje bij sta of zit. Ik zie vaak groepjes staan en meiden die elkaar kennen maar het zit niet in me om dan in mijn eentje op iemand af te stappen…

Aan de ene kant wel jammer, want als ik vaker zou gaan had ik jou bijvoorbeeld vast al eens keer ontmoet! Maar ik weet nooit wie er ook zal zijn, en naar een andere stad reizen voor weer een persdag waar ik in mijn eentje rondloop vind ik een beetje zonde :(

Anyway, ik vind dat je het goed opgelost hebt met deze video en aandacht aan de producten geven :)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 19 juli 2013 01:26

Ja het zijn ook gewoon mensen achja volgende keer weer beter ben echt benieuw naar de koh lakjes en die van herome. Best wel jaloers dat je alles opgestuurd krijgt achja ;-) zoek weer een nieuwe nail art design “” miss een paar inspiratie pic?”” Xoxo leonie

[Beantwoorden]


Door Tina op 19 juli 2013 02:13

Wat lief dat je zo eerlijk bent tegen ons Vera! Ik stel het zeer op prijs! Ik voelde me zelf ook een beetje ongemakkelijk toen ik je het hoorde zeggen. Kan me niet voorstellen hoe jij je hebt gevoeld! Gelukkig ben je ook weggegaan. Als iets niet goed voelt dan moet je het ook niet doen! Als ik wist, kon en mocht zou ik je zeker gezelschap houden! Maar goed, keep up the good work! Liefs Tina x

[Beantwoorden]


Door lovethatmakeup op 19 juli 2013 09:19

Echt zo vervelend dat die fashion show zo tegen viel! Wel mooie producten van de unboxing :D

[Beantwoorden]


Door Maria op 19 juli 2013 09:21

Flauw van ze! :nod:
Leuke unboxing!
Ik had de Gliss Kur Hair Repair,de zwarte voor je puntjes.
Echt een super fijne shampoo,je ruikt de geur de dag erna nog altijd.
Ik ben benieuwd naar de mascara.
Wat is er speciaal aan het borsteltje voor de onderste wimpers?

[Beantwoorden]


Door Citroentje op 19 juli 2013 11:14

Je bent een sterke vrouw en je moet je nooit laten doen doen door onvriendelijke mensen maar je hebt mijn steun al
Ps… Ben jij fan van mabeline

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 juli 2013 12:22

Ik kan het me heel goed voorstellen dat je je daar onprettig bij voelt, goed dat je gewoon weggegaan bent!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 juli 2013 12:29

Leuke video!
Dat picnik event zag er leuk uit.
Mooie nieuwe producten.
Ik ben benieuwd naar de lakken van KOH en Herome :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 juli 2013 12:30

Ik snap het echt heel goed dat je weg bent gegaan! Als je je niet op je gemak voelt moet je gewoon naar je lichaam luisteren en weggaan. Heel goed Vera! En jij bent juist een heel groot voorbeeld voor mij omdat jij ook heel mooi bent en niet in van die dure merk kleding loopt! Je H&M jurkjes zijn altijd prachtig!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 juli 2013 13:16

Goed dat je uiteindelijk je grenzen aan hebt gegeven en naar jezelf geluisterd hebt!

[Beantwoorden]


Door Leonella op 19 juli 2013 14:26

Ik heb de vorige comments niet allemaal gelezen, maar ik wilde even zeggen dat ik het goed vind dat je bent weggegaan. Je kunt wel blijven, maar als het jouw ‘ding’ niet is, en jouw mensen niet zijn, wie hou je dan voor de gek als je blijft? En om het alleen voor de gratis goodies te doen, daar ben je gewoon te goed voor.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 juli 2013 14:31

Tof dat je zo eerlijk bent! Vind het wel jammer voor je maar komen genoeg andere leuke dingen aan!

[Beantwoorden]


Door lisanne op 19 juli 2013 15:54

zonde dat je niet naar de modeshow bent gegaan, maar ik snap je 100% hoor!!

———— maar Serena van beautylab.nl was er ook, ken je haar niet”?

[Beantwoorden]


Door Iris op 19 juli 2013 15:55

Wat vervelend dat je je zo naar voelde daar! Ik ben ook twee keer op AFW geweest en kan me wel voorstellen dat je niet echt contact kon krijgen met anderen zegmaar… Ik was toen gelukkig met iemand anders en dat scheelt heel veel. Ik vind dat je er op deze manier wel een eerlijke en oprechte vlog van hebt gemaakt, dus thumbs up!

[Beantwoorden]


Door alisha op 19 juli 2013 16:32

ik vind dat muziek je in het begin echt zo cute haha , je bent geweldig vera (A)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 19 juli 2013 17:11

Ah joh, je kunt je toch niet overal prettig voelen?!
Respect dat je overal gewoon alleen heen gaat en ik denk dat iedereen je eerlijkheid zeker waardeert, ik in ieder geval wel!

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 juli 2013 18:49

Heee Vera,
Ik had een vraagje want kan je het ook niet goed vinden met Serena van Beautylab.nl ?
Ik zag dat zij ook bij de show was, misschien kon je daar je klik meer mee vinden.
Ik snap precies hoe jij je voelde tussen al die ‘hogere’ meiden.. heel vervelend en onwelkom gevoel.
Maar toch een hele leuke video !
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 juli 2013 18:59

Wat balen dat die meiden je zo rot aankeken. Ik snap precies wat je bedoeld. Leuk ook dat je je pakketjes uitpakt! Vind ik altijd wel leuk om te zien! (:

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 19 juli 2013 19:18

Heee Vera,

Mooie video hoor! Ik begrijp helemaal je gevoel en dat je je daar echt niet op je gemak voelde. Het bewijst dat je een gewoon en oprecht mens bent!
Dat wou ik even zeggen ;)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 juli 2013 20:27

Nothing more than respect <3

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 juli 2013 21:23

aaah ik vind je zo’n poepie! en snap je echt heel goed als het gaat om dat event en je gevoel. Ik zou mij daar ook absoluut niet op mijn gemak voelen en was ook naar huis gegaan. Maar leuk filmpje verder!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 juli 2013 22:43

Veer, je bent een toffe peer!

Geef haters je mooiste middelste vinger en geniet van alles mensen die achter je staan!

[Beantwoorden]


Door SisiLady op 20 juli 2013 00:08

Het motto is -jezelf blijven- en het is knap dat jou dat wel gelukt is maar velen die daar waren dus niet. Geen leuke ervaring maar ook wel weer een goed leermoment voor jezelf. Haha, Yolanthe is een vrouw met bruin haar, ik hou wel van op die manier naar de dingen kijken en juist niet mee gaan in die BN verheerlijking.
You rock!

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 juli 2013 10:27

Super dat je zo eerlijk bent, dat wordt absoluut gewaardeerd. Ikzelf ben ook een paar keer naar Fashion Week geweest (dit jaar niet, had geen tijd) en toen voelde ik me ook niet echt op m’n gemak. Ik had geprobeerd me een beetje fashionable aan te kleden, maar voelde me in vergelijking met de rest als nog niet fashionable genoeg. Ik heb me er toen gelukkig overheen kunnen zetten en gewoon genoten van de show, maar echt op m’n gemak voelde ik me niet. Om één of andere reden werd ik ook (zo goed als) frontrow geplaatst (2e rij) terwijl ik niet bekend ben en geen grote blogger ben (destijds niet, nu nog steeds niet echt). Toen voelde ik me helemaal bekeken.

Maar ach, het was leuk om mee te maken en misschien dat ik nog eens ga, maar dan puur voor de show en niet omdat het nou zo gezellig is ;)

[Beantwoorden]


Door Jill op 20 juli 2013 19:08

Ik vind het wel tof dat je zo eerlijk bent eigenlijk. Om weg te gaan bij een event lijkt me ook niet makkelijk, maar goed dat je het toch hebt gedaan. Leuke unboxing verder, de nagellakjes van Bourjois (niet de caviar ;)) zien er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door isa op 20 juli 2013 20:25

oh, wat jammer dat je he zo alleeb voelde bij de fashion show :-(
je lijkt me juist zo’n leuke an aardige meid. ^^)

[Beantwoorden]


Door Anneke op 21 juli 2013 13:33

Respect Vera! Echt Respect!
Voor je openheid, je eerlijkheid en je keuze.
Enne even over de pakketjes; dat paarsige nagellakje van W.I.C. WAUUWWWW
haha.

[Beantwoorden]


Door hannah op 21 juli 2013 19:17

Heel goed van je, altijd dicht bij je eigen gevoel blijven. Als het niet goed voelt, weg ermee! :)

[Beantwoorden]


Door R3 op 22 juli 2013 15:06

“Jolanthe is gewoon een vrouw met bruin haar” hahahah.
Die uitspraak maakt mijn dag :-)
Vera wees lekker jezelf, anderen zijn er al genoeg ;-)

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 juli 2013 18:34

Jammer dat het tegenviel!

[Beantwoorden]


Door Fiona op 23 juli 2013 11:13

jij bent zo’n geweldig mens.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 24 juli 2013 18:45

Even over die elitaire zelfbenoemde fashionista’s: het is their loss dat ze niet met jou wilden praten, Vera, want je bent gewoon een leukerd!

[Beantwoorden]


Door Elv op 27 juli 2013 00:50

He, wat naar dat je je daar zo voelde, maar wel heel fijn dat je je daar over uitspreek! :yay: Er zouden meer mensen moeten zijn die dat durven denk ik. Zelf herken ik het gevoel en met mij waarschijnlijk vele anderen, echt fijn dat je er zo eerlijk in bent! :wow:

[Beantwoorden]


Door Elv op 27 juli 2013 00:53

PS ‘Jolanthe is gewoon een vrouw met bruin haar’ :ja: hahahha, super fijn beredeneerd, die houden we erin!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 juli 2013 17:32

Ik vind het totaal niet suf dat je zegt dat je je daar niet op je gemak voelde. Ik vind het juist mooi dat je zo eerlijk bent tegenover je lezers. Ik denk dat iedereen zich soms niet op zijn gemak voelt op sommige plekken, ik heb dat ook wel eens. Voor de rest vindt ik het erg jammer voor je dat je de picknick hebt gemist maar ik vindt het alsnog wel een erg leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 juli 2013 00:38

Goed dat je zo eerlijk bent daarover en vervelend dat je het zo ervaren hebt.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 1 augustus 2013 19:59

Hi Vera,
het geeft helemaal niks dat je je zo voelde, ik snap je helemaal. Had ook helemaal dat gevoel op de bassisschool en ik snap dat je je dan niet fijn vind. & dat is helemaal geen gezeur van je, het is gewoon supergoed dat je daar zo eerlijk over bent.

X

[Beantwoorden]