Make-up shoplog, eerste indruk + swatches

shoplog_swatches01b

Na een goede afspraak in Amsterdam, besloot ik nog even het Douglas filiaal aan de Kalverstraat in te gaan. Ik kocht een aantal zomerse make-upproducten die ik in hun doosjes al even op Instagram liet zien. Omdat ik er zo blij mee ben, wil ik toch een kleine shoplog met swatches en mijn eerste indruk doen, voordat de volledige reviews online komen.

shoplog_swatches02

shoplog_swatches03

Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

Ik heb al twee Bobbi Brown Shimmer Bricks die ik echt waanzinnig mooi vind. Een Shimmer Brick is een typisch zomers product vanwege de buitenaardse glans. Nectar is een prach-ti-ge perzikkleur met gouden gloed. Shimmer Brick is als blush te gebruiken, maar je kunt de stroken ook apart aanbrengen voor een oogschaduwlook.

Een Shimmer Brick kost €46, wat erg duur is. Het is wel een product wat erg lang meegaat (ik heb allebei mijn Shimmer Bricks al veel gebruikt en je ziet er nauwelijks nog een deuk in zitten). De kleuren in Nectar vind ik erg mooi. Glowy, goud, maar toch ook met wat roze.

shoplog_swatches04

shoplog_swatches05

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Sandy Gold

Long lasting creamy oogschaduw is mijn laatste verslaving. Voor dit warme weer is het perfect. Een kleurtje op je ooglid smeren en je bent klaar om te gaan. Het is snel en blijft de hele dag goed zitten. Ik had al een gouden Color Tattoo van Maybelline, maar de glans in deze Long-Wear Cream Shadow van Bobbi Brown vond ik zo mooi, dat ik hem graag wilde testen.

De kleur is vrij gebronsd met een gouden shimmer. Een hele mooie kleur, super voor de zomer. De textuur van de creamy oogschaduw is erg zacht en het kleurtje heeft veel pigment. Hiervoor betaalde ik €26.

shoplog_swatches06

shoplog_swatches07

Benefit World Famous Neutrals Most Glamorous Nudes Ever

Ik heb al het World Famous Neutrals Sexiest Nudes Ever palet van Benefit getest. Daarvan vond ik de kwaliteit goed, maar de kleuren spraken me minder aan. Dat merkte ik ook in jullie reacties, een palet met neutrale goudtinten is toch vaak interessanter. De oogschaduws in het Most Glamorous Nudes Ever variant vond ik er heel goed uitzien. Goud, maar ook een silky roze, een donkerbruin en een highlighter. De gekleurde basissen die erbij zitten sluiten er volgens mij ook mooi op aan.

Met Sephora die ons land verlaten heeft, moeten we opzoek naar vervanging voor het Urban Decay Naked en (mijn persoonlijke favoriet) Too Faced Natural Eye palette. Gaat het dit palette lukken? De pigmentatie is in ieder geval al erg mooi, en ook de kleurkeuze en zachte textuur maken me blij. €32.

shoplog_swatches08

Jullie weten dat ik dol ben op low-budget make-up, maar ik test ook graag luxere merken. Zodat ik producten nog beter met elkaar kan vergelijken, nog beter weet wat wel en niet goed is, en omdat je soms ook iets meer wilt/kunt uitgeven aan een high-end merk. Schrik niet van het bedrag dat ik heb uitgegeven. Ik werk full-time, waardoor ik meer te besteden heb.

Bovendien verdien ik geld met deze blog, waardoor ik er ook geld in wil stoppen. Dat doe ik niet alleen door bijvoorbeeld een nieuwe camera aan te schaffen, maar ook door make-upproducten te kopen die ik kan testen. Die make-up is de ene keer goedkoop en de andere keer duurder.

Wat zijn jouw laatste cosmetica aankopen geweest?


Reacties

Door Jade op 26 juli 2013 15:39

Mooi, met name de multifunctionele bronzer!

[Beantwoorden]


Door Jade op 26 juli 2013 15:40

Blush :nod:

[Beantwoorden]


Door Jaleesa op 26 juli 2013 15:41

Leuk vooral die shimmer Brick

[Beantwoorden]


Door eveline op 26 juli 2013 15:44

Je site vind ik persoonlijk echt saai geworden Vera, heel jammer!

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 26 juli 2013 om 15:56:

Ik vind het heel jammer dat je dat zo moet zeggen. Kom dan op z’n minst met feedback door te zeggen wat je dan minder leuk vindt dan eerder. Met alleen deze kritiek kan niemand iets.

[Beantwoorden]

Kato antwoordt op 26 juli 2013 om 18:32:

ik vind hem nu ook veel minder leuk :-(
wanneer komen er nog eens grappige filmpjes?
of een what is in my bag filmpje
i hope tomorrow (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 18:50:

What’s in my bag heb ik paar weken geleden nog geupload :-)

aicha antwoordt op 27 juli 2013 om 01:49:

Ja ,ik heb dat nu ook al een tijdje.
Ik vind het bijna altijd hetzelfde ,zit niet echt variaties in je artikelen.
Het is altijd “mee met Vera of een tutorial in filmpjes en de artikelen schijnen ook niet meer waarde te hebben.
Erg jammer.

[Beantwoorden]

Maureen antwoordt op 27 juli 2013 om 12:38:

Nou saai zou ik het niet noemen, misschien is anders een beter woord. Ik vind de lay-out heel tof, maar mis de vorige wel een beetje, het was zo heerlijk vrolijk! :$

[Beantwoorden]


Door thoz op 26 juli 2013 15:55

ik ben dol op nudes! je maakt echt hele mooie fotos!
xx

[Beantwoorden]


Door Noor op 26 juli 2013 15:58

Wauw, mooie producten !

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 26 juli 2013 15:59

Mooie producten! Ik heb ook een Shimmer Brick in die kleur. Zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 juli 2013 16:00

Je hoeft je niet te verantwoorden joh, ik vind het juist echt súperleuk om te zien dat je af en toe zelf ook nog wat koopt. Je krijgt natuurlijk zoveel opgestuurd, maar vast niet alles is dan naar smaak en hoe heerlijk is het om zo nu en dan eens iets te kopen dat echt helemaal jouw ding is, waar je dan ook súperblij mee bent en dus ook wat meer geld aan uit wil geven. Het palette van Benefit vind ik echt práchtig, alle kleuren zijn stuk voor stuk helemaal mijn ding!

[Beantwoorden]

Martina antwoordt op 26 juli 2013 om 17:51:

Niks aan toe te voegen! Je mag jezelf echt wel verwennen hoor!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 19:55:

Dankjewel, dat is lief! Het was meer ook als uitleg bedoeld, omdat ik het snap dat niet iedereen begrijpt hoe het werkt.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 26 juli 2013 16:01

Wauw wat een prachtige producten heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 juli 2013 16:02

Leuk, weer eens een shoplog met gelijk de swatches erbij! Mooie producten, vooral de Shimmer Brick. Ik had er nog nooit van gehoord! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 26 juli 2013 16:03

shimmer brick (love) Ben het helemaal met Lotte eens, je hoeft je echt niet te verantwoorden. Beauty is jouw werk dus waarom zou je geen duurdere producten kopen :-)

[Beantwoorden]


Door Charile op 26 juli 2013 16:03

Prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 juli 2013 16:03

Die shimmer is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sharona op 26 juli 2013 16:04

Vera, je hoeft geen verklaring af te leggen als je eens wat meer geld uitgeeft hoor ;)
Ik vind de balans tussen high-end en budget producten op jouw blog juist heel fijn. Ga zo door en ignore the haters (H)

[Beantwoorden]

Sharona antwoordt op 26 juli 2013 om 16:06:

En wat heb je mooie producten gekocht en weer prachtige foto’s erbij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 19:55:

Dankjewel en dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hanne op 26 juli 2013 16:06

Wow, super mooi die blush/oogschaduw van Bobbi Brown! Ga ik ook proberen te pakken te kregen voor op m’n blog te reviewen (misspinklipstick.wordpress.com). Dankzij jou, Vera, heb ik eindelijk de durf te pakken gekregen om m’n eigen blog te maken. ‘Just do it’ was je advies, heel erg bedankt daarvoor! xoxo

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 juli 2013 16:07

Ik heb die blush van bobbie brown een week geleden in Rotterdam gekocht in zo’n outlet store voor 23 euro. Ben er echt heel erg blij mee, het is m’n eerste bobbie brown product. Bobbie brown vind ik ook echt het allermooiste merk dat er is. En je hoeft je echt niet te verantwoorden hoor, is echt nergens voor nodig.

[Beantwoorden]

Ashley antwoordt op 26 juli 2013 om 16:46:

Waar zit die outlet dan? :O

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 26 juli 2013 om 16:51:

Dichtbij station Rotterdam Blaak. Parfum Star heet die winkel dacht ik.

[Beantwoorden]

Ashley antwoordt op 26 juli 2013 om 17:07:

Ohja ik weet al welke je bedoel! Bedankt!


Door Roomsoesje op 26 juli 2013 16:09

Wat een prachtige aankoopjes! (love) Allemaal producten die ik zelf ook nog graag wil hebben! Ik wacht met smart op de reviews. Veelplezier ermee!

Je hoeft je trouwens totaal niet te verantwoorden hoor voor de duurdere producten die je koopt. Natuurlijk zien mensen ook graag budget maar ik vind het persoonlijk juist goed dat je ook over duurdere producten schrijft! Het zorgt voor afwisseling op je site, en daarnaast geeft het ons ook een goed beeld van de kwaliteit van duurdere merken. Ik denk dat wij allemaal minder graag een miskoop doen bij bobbi brown dan bij essence, en juist daarom vind ik het ook heel goed dat je duurdere producten reviewd. Daarnaast is het jouw bankrekening en daar heeft niemand iets over te zeggen toch. Geniet lekker van je aankoopjes!

[Beantwoorden]

SisiLady antwoordt op 26 juli 2013 om 16:42:

Sluit ik me volledig bij aan! Vind het juist leuk dat je nog steeds oprecht blij kunt zijn met je aankopen ondanks dat je al veel hebt. Budget is fijn maar iets moois en ‘te duur’ kan ook een super kick geven, YOLO!

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 26 juli 2013 om 17:13:

Júist bij duurdere producten (want ja, het blijft veertig euro, waar je het dan ook aan uitgeeft, alleen een huis van €40 is waarschijnlijk nooit een miskoop) zie ik graag hoe de kwaliteit is. En op welke manier jij aan die producten komt, maakt mij dan niet uit, zo lang je maar eerlijk en kritisch bent in je recensies. Ik heb persoonlijk het idee dat je dat bent en daarom lees ik graag jouw website.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 19:56:

Dankjewel, wat lief! Ik geniet er zeker van ^^)

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 26 juli 2013 16:15

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 juli 2013 16:17

Die shimmer brick *kwijl* erg mooi! Die moet ik toch ook nog eens eentje aanschaffen. Al heb ik nu mijn oog eerst laten vallen op een blush van Illamasqua dus ik denk dat die er eerst komt.

[Beantwoorden]


Door Simone op 26 juli 2013 16:18

Supermooi allemaal!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 juli 2013 16:18

wat een pareltjes allemaal, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 26 juli 2013 16:36

Hele mooie producten !

[Beantwoorden]


Door Natasja op 26 juli 2013 16:36

Ik vind de shimmer brick wel echt geweldig! Zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 juli 2013 16:37

wauw! Vooral dat Palette van Benefit!

[Beantwoorden]


Door Tara op 26 juli 2013 16:39

Wauw, mooie producten. <3

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 26 juli 2013 16:39

Waauw nectar is wel écht prachtig! Echt supersupermooi!
Geniet ervan c:

[Beantwoorden]


Door Ashley op 26 juli 2013 16:47

Die oogschaduw van bobbi Brown vind ik echt fantastisch alleen de prijs voor 1 kleur oogschaduw..

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 juli 2013 16:49

Bijzonder dat je je verantwoord, dat had ik niet verwacht. Iemand anders kan toch niet in jouw portemonnee kijken?

Mooie producten gekocht hoor :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 19:57:

Ik leg het enkel uit omdat ik begrijp dat niet iedereen weet hoe het zit. That’s all :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 juli 2013 16:52

Wow wat heb je een prachtige producten gekocht zeg. Ze zijn alleen gewoon al heel mooi om naar te kijken haha. Vooral die shimmer brick is echt heel erg mooi, die glans! (love)

[Beantwoorden]


Door Caro op 26 juli 2013 16:56

Hay, ik vroeg me af, heb je soms reacties gehad over dat je veel dure producten koopt? Van mij hoef je je zeker niet te verantwoorden, jouw geld, jouw keuze. Had ik ook gevonden als je geen beautyblog en dus ook een goede reden had gehad om dure makeup te kopen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 19:57:

Ja, maar ook omdat ik zelf wel zie dat niet iedereen snapt hoe het werkt. Daarom even die uitleg!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 26 juli 2013 17:05

Wat een mooie producten heb je gekocht! :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 juli 2013 17:07

Wat een prachtige producten! Die shimmer brick en die gouden oogschaduw… Wauw! I want it!

[Beantwoorden]


Door Melisse op 26 juli 2013 17:07

Lijken me echt hele mooie producten. Vooral de Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 26 juli 2013 17:09

Mijn laatste aankoop was een blush, maar wauw, wat zijn deze producten mooi!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 26 juli 2013 17:22

Je bent een heel goede voorbeeld. Wie geld wilt besteden aan wat dan ook, moet gewoon werken en dan kan het wel een beetje. Prima boodschap! Ga zo door en wat een mooie producten zijn dit! Vooral de Bobbi Brown Shimmer Brick. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door La Rosa op 26 juli 2013 17:32

Wauw die Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar!!

Ik vind het altijd zo heerlijk om nieuwe make-up te kopen, vooral als het van die prachtige kleuren of palletjes zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 19:58:

Ik ook! Ik ben er ook zo mega blij mee ^^)

[Beantwoorden]


Door Robin op 26 juli 2013 17:32

Wauw die bobbie brown shimmer brick is prachtig!:D

[Beantwoorden]


Door Marion op 26 juli 2013 17:38

Mooie producten! Vind het ook wel goed dat je producten afwisselt. Er zullen vast ook heel veel lezers zijn die wel duurdere producten kunnen betalen.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 26 juli 2013 17:42

Bobbi Brown is zo fijn! Ben benieuwd hoe ze je bevallen!!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 juli 2013 17:48

Mooie producten heb je gekocht! Inderdaad wel wat prijzig, maar erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 26 juli 2013 18:07

moooooi! Wel iets te duur voor mij.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 26 juli 2013 18:09

Leuke producten heb je gekocht. Die blush lijkt me erg mooi! Ik ben benieuwd naar je reviews.

[Beantwoorden]


Door Yin op 26 juli 2013 18:11

Erg mooie producten zeg!

[Beantwoorden]


Door Yvonne Bruin op 26 juli 2013 18:21

Nagellak echt altijd! haha (love)

[Beantwoorden]


Door melissa op 26 juli 2013 18:21

Wauw wat een geweldige producten, kan hier aleen maar van dromen haha ^^
Mijn laatste makeup aankoop is een mascara van banggood

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 juli 2013 18:35

oeh erg mooie producten :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 26 juli 2013 18:39

Prachtige producten! Alleen die prijzen haha :/

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 juli 2013 18:44

Wauw prachtig!
Die foto’s zijn weer geweldig ^_^
Ik vind vooral dat bobbi Brown product zo mooi!

[Beantwoorden]


Door deena op 26 juli 2013 18:52

Die producten zien er echt Wauww uit !!!

[Beantwoorden]


Door Zaineb op 26 juli 2013 18:56

Ik moet eerlijk gezegd ook zeggen dat ik soms de artikelen vind tegenvallen.
Ik las het hierboven ook, ik persoonlijk vind dat je artikelen afwisselen.
De ene keer zijn ze zo zo super goed en interessant dat ik denk ik wil meer!
De andere keer zijn ze saai en vallen ze tegen, je hebt hierboven al laten zien wat het is en hoe het eruit ziet daar hoef je niet nog 3 artikelen voor te maken, dat wordt saai.
ook als je bijv een collectie hebt dan maak je er allemaal verschillende artikelen van. Doe het lekker in 1 veel leuker voor ons!
Dit is alleen mijn manier van feedback en mening geven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 20:00:

Dankjewel Zaineb, hier heb ik wat aan! Wat vind je wel de goede en leuke artikelen? Dat hoor ik graag. Dat ik producten vaak apart behandel is omdat het anders teveel tekst wordt. Ik wil lekker veel foto’s kunnen maken en elk punt goed kunnen behandelen, daarom doe ik het apart. Collecties doe ik meestal wel samen, dan zijn de reviews beknopter. Deze producten zou ik daarom ook niet samen kunnen reviewen. Is SEO technisch ook niet handig. In de zomer is het ook lastiger omdat er minder te reviewen is. Maar ik snap je punt wel en denk er zeker over na. Dankje!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 26 juli 2013 18:56

aah die shimmer brick van Bobbi! Ik wil er al zo lang eentje aan mijn verzameling highlighters/blushes toevoegen

[Beantwoorden]


Door isa-beau op 26 juli 2013 19:03

Wat een ontzettend informatief artikel weer, ik vind de producten er mooi uit zien.. Most Glamorous Nudes Ever zou ik wel overwegen!

Mijn laatste aankoop was een Catrice Made to Stay longlasting eyeshadow in de kleur Copper & Gabbana! Ik twijfelde er geen moment aan toen ik hem zag liggen vandaag in mijn Kruidvat, omdat jij er zó ontzettend positief over was, hah ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 26 juli 2013 19:18

De Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar lijkt echt verrekt veel op de Bold By Gilles Pin up blush! :O Zelfde kleurschakkeringen maar dan minder gepigmenteerd en massa´s goedkoper.

[Beantwoorden]


Door isabel op 26 juli 2013 19:25

Ziet er allemaal echt super goed uit!

En het is echt niet zo erg dat je eens wat duurdere dingen koopt, das toch jou keuze. ;)
En bovendien, je mag jezelf echt wel een keertje verwennen hoor! ^^

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 juli 2013 19:30

Ziet er uit als een aantal prachtige producten! Ze kosten inderdaad niet weinig, maar als je zo hard werkt als jou mag je jezelf af en toe wel eens even verwennen, toch? ^^

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 juli 2013 19:31

Wat heb je prachtige producten gekocht!

[Beantwoorden]


Door Beau op 26 juli 2013 19:36

Mooie maar dure producten! :)

[Beantwoorden]


Door Jana op 26 juli 2013 19:45

Wow dit is werkelijk prachtig (love) x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 26 juli 2013 19:45

Echt slim dat je dat laatste stukje erbij zet, voordat mensen weer allemaal moeilijk gaan doen. Zucht, ik snap sowieso niet waarom mensen altijd zulk vermoeiend commentaar geven en zomaar vervelende opmerkingen maken maar daar gaat dit artikel helemaal niet over! Prachtige foto’s Vera!:) Erg leuk artikel. De prijs maakt me niet eens zoveel uit, ik bedoel meestal koop ik het toch niet en dan vind ik het lezen van artikeltjes vol met prachtige dure make-up alsnog super leuk:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 20:01:

Ik wil het ook gewoon uitleggen, ik snap wel dat er mensen zijn die het niet begrijpen. Vandaar! Dankjewel Sophie ^^)

[Beantwoorden]


Door Lieze op 26 juli 2013 19:52

Jammer dat het allemaal zo duur is! Mijn laatste aankoop is de Hema quick&go blush

[Beantwoorden]


Door ik op 26 juli 2013 19:53

Ondanks dat ik volwassen ben en werk laat ik dit soort artikelen met dit soort prijzen toch aan me voorbijgaan, zal best goed zijn maar voor minder kan ik ook prima producten vinden.

[Beantwoorden]


Door Jaydee op 26 juli 2013 20:00

Prachtige producten! Wel jammer dat ze zo prijzig zijn, maar dat zal de kwaliteit wel waard zijn dan! Mijn laatste aankoop: Catrice Intensif’ Eye wet&dry shadow, glamourose.

[Beantwoorden]


Door emma op 26 juli 2013 20:04

WAUW Vera, wat een mooie producten heb je gekocht. Dat moet gewoon een feest zijn om dat te fotograferen (stel ik me zo voor, haha). En de foto’s die je erbij hebt gemaakt zijn ook weer gorgeous.
Zoals hierboven al een paar x is gezegd: je hoeft je echt niet te verantwoorden wat je met je geld doet. Ik snap het wel, zeker als ik de reacties op ‘de grotere’ beautyblogs lees, pfhhhh wat een kritiek komt er voorbij :O
Ik kijk enorm uit naar de artikelen hierover, want ondanks mijn beperkte budget kan ik toch blijven dromen (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 juli 2013 20:11

Super mooie producten!

Ik vind dat je leuke artikelen hebt; tekstopbouw is goed, lekker doorheen te lezen, goede kwaliteits foto’s en recht voor je raap. Niets is zo belangrijk dan een zo eerlijk mogelijk artikel schrijven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2013 om 20:29:

Dankjewel Lisanne! Dat vind ik tof om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 juli 2013 20:27

Ik wil de shimmer brick ook hebben, wat is die mooi!

[Beantwoorden]


Door Sandra-Anna op 26 juli 2013 20:30

Wauw, wat een ontzettend mooie producten! :love:

[Beantwoorden]


Door Poppie op 26 juli 2013 20:45

Ik vind je filmpjes eigenlijk veel leuker. Vergelijk producten, want daar hebben wij meer aan. Voor de rest blijf ik fan van je blog! Ga zo door!

:love:

[Beantwoorden]


Door Celine op 26 juli 2013 21:09

Dag lieve Vera, leuk artikel hoor. Ik lees je blog graag ondanks het feit dat ik al 50 ben! Zo blijf ik op de hoogte van van leuk en in is voor de leeftijdscategorie van mijn kinderen. Ook handig voor kadootjes geven, pas de matt lipstick van catrice aan mijn oppas gegeven. Altijd goed dus! Juist het feit dat je zo eerlijk bent en jezelf blijft maakt deze blog leuk. Ook heb ik best veel aan je tips hoe make up te gebruiken. Dus meid ga zo door! Verontschuldig je niet. Het is je beroep tenslotte.
Lieve groet, Celine.

[Beantwoorden]


Door ayla op 26 juli 2013 21:09

Vera..ik vind jouw site samen met beautylab een van de beste.
Ook gaf je me meteen antwoord op instagram.
Ga zo door!
Je bent een voorbeeld! :wave:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 juli 2013 21:21

Wat een prachtige producten zeg! De Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar wauw, wat een perfecte peachy kleuren.

[Beantwoorden]


Door Celia op 26 juli 2013 21:53

Leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Erika op 26 juli 2013 22:44

Die producten zijn zo leuk, het laatste wat ik heb gekocht is het naked palet in de Sephora in Frankrijk.

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 juli 2013 23:02

Wauw echt prachtige producten heb je gekocht Vera !

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 26 juli 2013 23:19

Je eerste product van het artikel lijkt me zo leuk, ik zou het zelf ook graag kopen. Erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 juli 2013 23:20

Hoiiii Vera, misschien was het leuker geweest als je een shoplog filmpje had gemaakt. En eventueel daarna als er vraag naar is hier een look ofzo mee maken. Op deze manier krijg je denk ik teveel van ‘het zelfde’ in meerdere blogs. Dus en de shoplog, en daarna nog eens volledige reviews. Ik denk namelijk dat je bij de volledige reviews al minder mensen trekt, omdat je het nu al hebt laten zien. Dit is mijn mening. Ik vind filmpjes ook persoonlijker overkomen, en zie je écht meteen jou eerste indruk en reactie van een product als je ze swatched. Voorderest heb je super mooie producten gekocht! Ik snap je uitleg wel van de uitgave. Anders had je waarschijnlijk heel veel “zo duur……” reacties gehad. Maar, voorderest ; ga vooral zo door !

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 juli 2013 23:26

Leuk doosje zo met die losse potjes!

[Beantwoorden]


Door Shannon op 26 juli 2013 23:53

Kun je misschien een maybelinne color tattoo vs. Bobbie brown creamy eyeshadow doen?

[Beantwoorden]

Carien antwoordt op 27 juli 2013 om 00:21:

Mooie producten!!

[Beantwoorden]


Door Anissa op 27 juli 2013 00:21

Wauw Vera! Ik ben echt ontzettend blij met al u artikelen! Ik heb zelf ook een site en kom uit België en al een hele lange tijd fan! De structuur is perfect, opbouw van de tekst, foto’s en noem maar op! Als ik moet zeggen wat k van je blog vind word dit vast een boek. Vooral je filmpjes zijn te gek! Elke keer als ik op pauze druk zie ik steeds een glimlach verschijnen zo leuk! Al komt het slijmerig over moet ik zeggen dat de waarheid gezegd mag worden of eerder mijn mening? In ieder geval ga zo verder en vooral niet opgeven! Xx :wave:

[Beantwoorden]


Door Lies op 27 juli 2013 02:27

Je hebt echt hele mooie producten gekocht! Vooral de kleuren in de Shimmer Brick Nectar vind ik erg mooi. Mijn laatste cosmetica aankopen is denk ik een beetje teveel om allemaal op te noemen, want ik heb vooral wat afgeprijsde producten van Essence en Catrice gekocht en ik ben ook gelijk eens langs The Body Shop gegaan en kan nu ook eindelijk zeggen dat ik mijn eerste Body Butter van daar heb haha.

[Beantwoorden]


Door Nena op 27 juli 2013 08:05

Echt heel mooi die shimmer brick :o

Ieder zijn budget Vera, verantwoorden hoeft niet hoor. ;) Wel lief (:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 27 juli 2013 08:33

Dat shimmer brick vind ik zo prachtig! Ooit wil ik er ook eentje hebben!

[Beantwoorden]


Door Stella op 27 juli 2013 09:08

De shimmer Brick staat hoog op mijn verlanglijst. Op dit moment zit ik in Praag waar er veel Sephora’s gevestigd zijn. Heb mijzelf verwend met enkele Nars producten.

[Beantwoorden]


Door Madée op 27 juli 2013 10:21

Ik vond persoonlijk ook dat het een beetje saai begint te worden. Maar zo heeft ieder zijn eigen mening toch? Ik vind dat er namelijk best vaak hetzelfde op de site komt. Een beetje afwisseling zou leuk zijn ^^) maar bijv je whats in my bag video’s vind ik heel leuk! Ga zo door! Iets meer over nagellak ofzo lijkt mij (en misschien de anderen ook wel) wel heel leuk! En als je af en toe iets meer budgetmerken voorbij komen op je site (zoals: catrice,esssence etc) zou helemaal super zijn! Voor ieder wat wils. En iets meer video’s lijkt me ook leuk.

PS:je bent een leuke blogger en leuk om naAr te kijken ! Ga zo door! Dit is alleen als tip bedoeld! ^^)

[Beantwoorden]


Door beautybyts op 27 juli 2013 11:29

Wauw, prachtig!!!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 27 juli 2013 11:34

Laatst kocht ik een Cheek Cream van Dior in Bikini. Supermooie cream blush! Ik ben er echt heel blij mee :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 juli 2013 12:00

hele mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 juli 2013 12:19

een mascara van Estee Lauder :)

[Beantwoorden]


Door Maureen op 27 juli 2013 12:40

Ik ben ook echt dol op je budget reviews, maar bij de duurdere merken kan ik helemaal dromen over de producten. De shimmer brick vind ik erg mooi, en ik heb een soort bronzer ervan van Essence, die lijkt er op, maar is echt meer een glimmende bronzer. (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 27 juli 2013 13:59

Een chubbystick-dupe van de Etos die heel mooi is! Verder een poeder van Etos, concealer van Maybelline en een baby blauwe nagellak van Rimmel.

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 27 juli 2013 14:13

De shimmerbricks zien er zó mooi uit zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Joliefie op 27 juli 2013 17:13

Vera, ik vind je blog heerlijk. Misschien is het veranderd tov vroeger. Maar is dat niet logisch? Jij verandert toch ook? Ik vind het geweldig hoe we mee worden gedreven in jouw interesses en dergelijke. Het is nog steeds jouw blog, jij bent beheerder! Ik vind het al heel lief dat je op velen in de comments antwoordt en er iets mee probeert te doen. Lezeressen zouden hier respect voor moeten tonen! Feedback is altijd handig natuurlijk, maar door gewoon ‘het is hier saai geworden’ te zeggen, ben je natuurlijk niks. Ik zou zeggen doe zo voort maar met een sprankeltje meer Vera ;-).

Liefs
JOLIEFIE

[Beantwoorden]


Door Hester op 27 juli 2013 17:28

Die Bobbi Brown blush is echt niet normaal prachtig! Woaaah! Geniet van je nieuwe aankoopjes Vera, you deserve it!

[Beantwoorden]


Door Anne op 27 juli 2013 17:52

Wat een mooie oogschaduws! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 27 juli 2013 18:52

Wauw! Wat een mooie producten, vooral de slimmer brick!
Maar die eyeshadow kan er ook wat van , echt een mooie kleur
Die je niet vaak ziet! Was laatst op vakantie in usa en heb bij Macy’s de
Naked palette gekocht van urban decay, ben er zo blij! Weer een favoriet
Erbij!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 27 juli 2013 19:18

Hele mooie producten! Het is echt leuk om naar make-up te kijken.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 27 juli 2013 19:30

Super leuk artikel en ook weer mooie foto’s! Ik vind je artikels helemaal niet saaier hoor! Ik vind ze nog altijd even leuk! Natuurlijk heeft ieder een eigen mening :) Maar ja we zijn ook allemaal anders he ;-) En veel plezier met je nieuwe aanwinsten xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 juli 2013 23:11

Wat een mooie producten! De Bobbi Brown shimmer bricks zien er heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Robin op 28 juli 2013 13:23

Op dit soort momenten baal ik dat ik geen bijbaantje heb en dit niet kan betalen :c
Prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Danique op 28 juli 2013 15:16

Super leuk, alleen wel een beetje duur vind ik xx

[Beantwoorden]


Door Nanda op 28 juli 2013 17:11

ik vind shoplogs leuk! Deze ook. Gisteren toevallig ook dat palette van Benefit gekocht.

Ik vind niet dat je je hoeft te verantwoorden waarom je dit kan kopen hoor!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 28 juli 2013 19:32

Ik heb als laatste geshopt in Goes. Ik kocht daar een frambozen douchegel van de body shop en zo’n nagellakremover potje van de kruidvat.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 28 juli 2013 20:22

Heel mooi, vooral die blush!

[Beantwoorden]


Door Sarah/myfantasticnails op 28 juli 2013 20:56

Wat zijn ze ontzettend mooi! Erg zomers ook.

[Beantwoorden]


Door natasja op 28 juli 2013 22:39

moooi!

mijn laatste beauty aankopen zijn van Sleek!
face form fair, i divine au natural , oh so special en showstopper!

en ik heb nars orgasm en albatros besteld ennnn de RT blush brush, soooo excited! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 juli 2013 08:40

goede uitleg onderaan ;)

[Beantwoorden]


Door Abi op 29 juli 2013 12:30

Mmm, de Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar lijkt me wel wat. Spijtig dat die bij mij in de buurt waarschijnlijk niet te vinden is. Mijn laatste beauty aankopen zijn van de h&m, mascara en blush. Werken fijn en zijn toch goedkoop.

[Beantwoorden]


Door Lara op 29 juli 2013 19:43

Wat een prachtige producten! Vooral het Benefit palletje lijkt me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 augustus 2013 21:38

De Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar en de Benefit World Famous Neutrals Most Glamorous Nudes Ever find ik het mooist, wauw!

[Beantwoorden]