Zo’n shapewear hemdje, werkt dat nou?

shapewear_hemdje_werkt_dat_nou01

Het begon met de grote onderbroek uit Bridget Jones Diary, de shapewear trend. Hemden, body’s en onderbroeken die buikjes strak trekken en platter laten lijken. Het korset van de 21e eeuw. Ik ben nu een aantal maanden bezig met afvallen. Dat gaat goed, maar ik kan wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Oftewel: een shapewear hemdje proberen. Ik wilde al heel lang weten, werkt het nou echt? Ik bedacht me dat ik vast niet de enige was die zich dit afvroeg en dus ging ik de shapewear uitdaging aan.

shapewear_hemdje_werkt_dat_nou02

shapewear_hemdje_werkt_dat_nou03

Ik heb een zwart hemdje van Anni Rolfi (te koop bij Kruidvat) geprobeerd. ‘Body Control’ heet dit exemplaar. Ieder merk heeft er zijn eigen naam voor. ‘Spanx’, correctie ondergoed, ‘shape it’ etc. Er zijn verschillende maten, ik koos voor een M. Het hemdje heeft bandjes, maar die kun je er ook afhalen en zo het hemdje strapless dragen. Het hemdje ziet er eigenlijk heel mooi en normaal uit.

Je hoeft je dus niet te schamen, mocht je in bed belanden met een leuke Hugh Grant look-a-like. Tenzij… Hij het hemdje uit moet doen. Dat gaat nogal moeilijk. Net als aantrekken. Ik krijg hem niet eens over mijn hoofd heen. Via mijn voeten lukt het wel, maar echt makkelijk gaat het niet.

Je kunt het dan ook wel raden: shapewear zit strak. Erg strak. Daardoor kan het ondergoed de illusie wekken dat je figuur slanker lijkt dan het is, maar het is wel even wennen.

shapewear_hemdje_werkt_dat_nou05

shapewear_hemdje_werkt_dat_nou06
Links: een ‘gewoon’ hemdje van Hema – Rechts: Body Control hemdje van Anni Rolfi

Allereerst: wat is er met mijn borsten aan de hand? Ik had juist het gevoel dat het hemdje ze plat drukte, maar ze zien er met body control een stuk beter uit dan zonder. Ik draag het hemdje vooral voor mijn buik. Ik kan niet zeggen dat deze er met body control hemdje er veel slanker uitziet. Anders, dat wel. Het vet lijkt wat mooier verdeeld, het buikje is minder een hobbel.

shapewear_hemdje_werkt_dat_nou04

Natuurlijk is geen lichaam en geen shapewear ondergoed hetzelfde. De resultaten zullen per merk en per figuur verschillen. Ik vind dat met mijn figuur de Anni Rolfi Body Control best goed zit. Alles zit net wat strakker. Ook heb ik het gevoel doordat ik zo strak ingesnoerd zit, ik er slanker uitzie.

Shapewear dragen is niets om je voor te schamen. Het is gewoon ondergoed dat net even wat strakker zit en mooi een beetje corrigeert. Ik koop gewone hemdjes vaak ook iets kleiner zodat ze net wat strakker zitten, beter aansluiten en daarom vet wat platter maken. Als jij je daarom zekerder voelt, zie ik niet wat er mis mee is.

Draag jij shapewear?


Reacties

Door Emmeline op 18 juni 2013 16:02

Eerste reactie love you ps leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 juni 2013 16:03

Wauw, wat maakt dat je figuur mooi! Je bent al mooi, maar dit maakt alles gewoon net wat beter qua vorm! Zelf heb ik het alleen niet nodig. ;)

[Beantwoorden]

Em antwoordt op 18 juni 2013 om 20:41:

Waarom zeg je dat erbij dan? Zodat iedereen denkt, ooooh dat zal vast een slank meisje zijn?

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 18 juni 2013 om 20:52:

Ik hoop dat ze het daarom zei! Er is niks mis met trots zijn op jezelf!:)

[Beantwoorden]

immi antwoordt op 18 juni 2013 om 21:20:

Inderdaad. Kijk sommige mensen doen hun best om af te vallen, maar als je gods geluk heb dat je al prachtig bent dan hoef je daar toch niet voor te schamen?


Door Neca op 18 juni 2013 16:04

Bij de h&m hebben ze eentje die over je bil en buik heengaat, ik vind hem superfijn!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:41:

Is dat dan met een broekje? Of gewoon een langer hemdje?

[Beantwoorden]

Neca antwoordt op 18 juni 2013 om 16:43:

Dat is een broekje dat een extra lange bovenkant heeft zodat het over je buik heenkan!
Als je even je email geeft kan ik een foto maken en hem opsturen

[Beantwoorden]

carolijn antwoordt op 18 juni 2013 om 22:21:

bij de action heb je dit ook maar dan een jurkje, lift je kont en borsten op en trekt de buik strak! HIj kost iets van 5,79 ofzo, zou voor maat M gaan want S is heeeel klein en strak.. haha


Door Lieve op 18 juni 2013 16:05

Goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 18 juni 2013 16:07

Mooi artikel!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 juni 2013 16:07

Ik wil er altijd al eentje, maar ik doe het niet omdat ik blij wil zijn met wat ik heb. Ik draag daarom een strak hemdje met daarover een wat oversized shirtje. Zit dat eigenlijk wel lekker de hele dag door? Zo’n superstrak hemdje?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:09:

Het zit niet echt lekker, aardig strak. Ik denk dat het voor de een vervelender is dan voor de ander. Ik vind het geen probleem overdag zo’n hemdje te dragen, maar ben wel blij als ‘ie ’s avonds uit mag ;)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 18 juni 2013 om 19:32:

Hmm, misschien toch maar eens kopen om te proberen. Als het te strak zit dan pech. Ik vind het trouwens heel fijn dat ik nu e-mailtjes krijg als je reageert! :)

[Beantwoorden]

Eveline antwoordt op 26 juni 2013 om 21:41:

Ik heb zelf die hempjes altijd in de grootste maat gekocht die ze hadden, wel lubberen ze door het dragen altijd wel iets uit. Maar goed, mocht je bang zijn dat ze te strak zitten, dan kan je ze altijd in een L of XL kopen. Zelfs dat geeft nog voldoende steun, omdat het vrij “dichte” stof is. Alleen niet prettig om op een hete zomerse dag te dragen ;)

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 18 juni 2013 om 18:55:

Ik draag eigenlijk altijd shapewear hempjes… Dit is zo gekomen dat ik hempjes zocht die niet zo laag waren en dat waren deze dus al kwam ik er later pas achter dat het shapewear was…….. Maar het zit lekker en fijn ik heb er totaal geen last van! De hempjes van de action en Hema zijn bijna het zelfde alleen die van de Hema is ong. 18 en die van de action 3,80 en die zitten heerlijk helemaal geen beknellend gevoel ofso

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 juni 2013 16:08

Wat een handig artikel! Ik heb het zelf niet nodig maar toch handig voor de mensen die opzoek zijn naar zo iets:)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 juni 2013 16:08

Leuk artikel Vera! En ook een goede tip gelijk om eens te kijken bij de Kruidvat voor zo’n hempje. Ik heb een best duur corrigerend onderjurkje voor onder mijn LBD’s. Was wel een uitgave maar het verschil is echt zichtbaar! Het zit even wat mooier :)

[Beantwoorden]


Door esmee op 18 juni 2013 16:10

ik zie alleen het verschil bij je borsten. had je niet ook nog een front foto kunnen maken?

[Beantwoorden]

LaraLaurentia antwoordt op 18 juni 2013 om 17:23:

Ik gok dat je aan de voorkant niet zoveel ziet omdat het een zwarte stof is, vandaar dat het van de zijkant gefotografeerd is.

[Beantwoorden]

Esmée antwoordt op 19 juni 2013 om 08:00:

Ja dat dat. Maar veel vrouwen. Vera heeft ze en ik ook. Hebben lovehandles. Dus had graag gezien of die gladder werden hierdoor.

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 18 juni 2013 16:15

het geeft meer steun en zal op die manier je bh beter omvatten en mooier laten uitkomen! een toppertje.
ik denk wel dat de shapewear van Triumph bijvoorbeeld (hebben jullie deze winkels ook in Nederland?) een nog groter effect gaat hebben! (:

[Beantwoorden]


Door dajenne op 18 juni 2013 16:19

Ik wil even wat kwijt..
Ik hoor de laatste tijd van heel veel mensen dat ze ‘aan het afvallen zijn’. Even een tijdje minder snoepen en hup de kilo’s vliegen er af. Ja ja
Maar ik denk juist dat als je kilo’s kwijt wilt je niet moet afvallen maar je hele leefstijl moet veranderen. In stapjes natuurlijk, dat wel. Want als de kilo’s eraf zijn wil je dat toch ook zo houden? Ik ben 3 kilo afgevallen met alleen al twee keer in de week kickboksen en gezond eten, Geen koekjes en snoepjes meer voor mij, maar dit vind ik hekemaal niet erg want ik eet nu veel fruit en pinda’s en noten van de notenkraam op de markt. Het gaat erom wat je je lichaam geeft. Fruitsuikers zijn veel beter dan suiker uit snoep. Je lichaam moet veel harder werken om die stoffen om te zetten.
Kilo’s kwijt raken gebeurt voor 80% in de keuken, ze zeggen niet voor niets ‘je bent wat je eet’. Je kunt trainen wat je wilt maar als je heel ongezond eet zal dit niet veel uitmaken (er zijn natuurlijk ook uitzonderingen)
Afvallen is doorzetten en vooral niet opgeven.
Liefs, ✌

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:34:

Maar daar heb ik helemaal niks over gezegd?

[Beantwoorden]

dajenne antwoordt op 18 juni 2013 om 16:42:

Nee nee nee weet ik, en het is ook helemaal niet op jou gericht!
Ik zat er gewoon even mee en het kwam in me op en oh

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:26:

Ah, ik snap het wel! En ik ben het ook met je eens!

Iva antwoordt op 18 juni 2013 om 17:48:

Goed bezig dajenne! Dat klinkt heel verstandig en vol te houden, jij komt er wel :)

[Beantwoorden]


Door Maris op 18 juni 2013 16:19

Ik het soms wel handig. Ik heb een soort van taille broekje, dit vind ik lekker als ik lange tijd moet staan. Het ondersteund mijn onder rug op een fijne manier.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 18 juni 2013 16:22

Ik vind dat jij het niet per se nodig hebt Vera, je hebt best een mooi lichaam. Maar, als jij je er prettiger bij voelt, dan moet je het gewoon dragen. Goed artikel trouwens!

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 juni 2013 16:23

Goed artikel! Was echt heel erg benieuwd naar dit!
En succes met afvallen, ik vind niet dat je het per se nodig hebt maar het is natuurlijk altijd fijn om je beter in je vel te voelen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 juni 2013 16:23

lol, had ook niet verwacht dat je borsten er groter uit zouden zien XD maar opzich is dat wel een pluspunt als je van zelf wat kleinere borsten hebt :3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:33:

Haha nee, ze lijken niet groter. Ik snap dat je dat idee dior de foto krijgt, maar dat komt omdat de vorm met shapewear hemdje ronder (beter) is.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 juni 2013 16:23

Goede post. Ik heb zelf alleen van die taille broekjes van de Hunkemoller maar aangezien ik vrij klein ben moeten ze eigen te hoog omhoog en dat gaat dan niet. Ook krijg ik dan soms zo’n oncharmante tekening waar de onderbroek op houdt. Dat weerhoudt me ervan om ze te dragen. Toch maar eens zo’n shape hemd proberen.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 18 juni 2013 16:26

Interessante post, al lijkt het mij niet heel comfortabel inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 18 juni 2013 16:27

wauw je borsten zien er echt fantastisch uit zo in dat hemdje! een volledig hetero opmerking trouwens, just one woman to another ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:42:

Haha, dankjewel! Moeten we toch tegen elkaar kunnen zeggen?

[Beantwoorden]


Door Janilee op 18 juni 2013 16:28

Ik heb een aantal body’s van de action die hetzelfde effect hebben. Maar deze zitten niet super strak. Ook echt een aanrader! Ik draag ze heel vaak onder m’n kleding. Het maakt me lichaam net iets strakker :):)

[Beantwoorden]


Door Shirley op 18 juni 2013 16:34

Ja hoor, ik draag het ook! Vooral onder strakkere jurkjes. Ik vind Spanx echt fantastisch! Of gewoon de hemdjes van de Hema :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 18 juni 2013 16:35

Ik vind het verschil toch best opvallend, ook lijken je borsten zo een mooiere (rondere) vorm te hebben van de zijkant. Ik draag zelf regelmatig shapewear en ben vooral fan van de taillebroekjes. Zo heb je veel minder last van een ‘muffintop’ en heb ik altijd een warme onderrug ^^

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 18 juni 2013 16:37

Ik heb er twee van Miss Etam en die vind ik wel erg fijn. Mij is trouwens altijd verteld dat het bij shapewear juist de bedoeling is dat je deze niet via je hoofd aantrekt, maar via je voeten omhoog ‘schuift’.

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 juni 2013 16:37

Ik draag het nooit, ik draag ook eigenlijk bijna nooit hele strakke shirtjes of jurkjes omdat ik me daar niet fijn bij voel. Wat fijn dat het afvallen zo goed gaat! Hoeveel kilo ben je al kwijt? Ik vind trouwens dat je echt een prachtig figuur hebt hoor Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:42:

Bijna 5. Dankje :$

[Beantwoorden]


Door Noortje op 18 juni 2013 16:39

Ik vind het een apparte foto, het lijkt wel alsof je op de linkse foto je buik inhoud, waardoorje dus slanker lijkt dan op de rechtse foto. Wel een super leuk artikel want ik ben vast niet de enige die er benieuwt maar was!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:42:

Dat is niet zo, ik heb wel wat spanning op mijn buik zitten, maar dat is ook op de tweede foto. Heb er echt op gelet dat ik ze in dezelfde houding maakte :ja:

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 juni 2013 16:40

Ik draag het zelf niet omdat ik nog geen enkel stuk heb gevonden waar ik geld aan zou willen geven. Vaak zijn shapewear topjes al snel 50-60 € en dat vind ik toch veel voor een simpel topje. Voor een jurkje ben je al snel 80 tot 100€ kwijt. Ik wil er wel in investeren maar dan wil ik wel zeker zijn dat het werkt :D

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 juni 2013 16:40

Ik heb het inderdaad altijd al eens willen proberen. Gewoon of het werkte. Nu heb ik daar opeens een stuk minder behoefte aan. Vind het resultaat niet verbluffend.

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 juni 2013 16:41

Speciale hemdjes van de Miss Etam werken ook perfect en zijn rond de 11 euro!

[Beantwoorden]


Door Bows Are Cute op 18 juni 2013 16:42

Ik draag geen shapewear, maar het ziet er best wel mooi uit! Ik zou me er gewoon niet graag willen inwringen als het warm is!

Xxx

Katrien

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 juni 2013 16:42

Het lijkt mij totaal niet lekker zitten. Ik kan niet zo goed tegen ontzettend strakke kleding! Je hebt een prachtig figuur Vera!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 juni 2013 16:46

Nah, ik draag het niet. Ik vind het niet zo lekker zitten, denk ik. Maar dat is een voorbarige conclusie, want ik heb het nog nooit geprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 juni 2013 16:47

Als ik een jurkje aan doe dan heb ik wel zo’n shaping onderbroekachtig ding, maar dat doe ik bijvoorbeeld ook gewoon over een panty/legging heen zodat ie niet bij mijn kruis afzakt xD

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 juni 2013 16:49

Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat het voor onder een jurkje, vooral een strak jurkje best mooi is

[Beantwoorden]


Door Sterre op 18 juni 2013 16:50

nooit geprobeerd, maar ben nu toch wel een beetje benieuwd! :)

x

[Beantwoorden]


Door Daphne op 18 juni 2013 16:51

ik heb er ook ooit een gekocht voor het gala en die doe ik zo nu en dan aan. Het is zo’n lange onderbroek top net onder m’n borst. Het is wel mooi, maar bij mij zakt hij wel de hele tijd af, dat is wel jammer. maarjaa zo vaak doe ik hem ook niet aan.

trouwens, ik dacht omdat je een tijdje terug eens in een filmpje zei dat je niet wilde zwemmen, door je uiterlijk had ik gedacht dat je dan een beetje dikker zou zijn, maar dat ben je totaal niet! op die foto met dat hema hempje ben je echt precies zoals iedereen is, met een ieniemienie buikje! Je hoeft die shapewear niet eens te dragen met die buik! Ik vind echt dat je een heel mooi lichaam hebt! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:27:

Lief, dankje! Natuurlijk is mijn lichaam meet dan alleen mijn buik, maar dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sjofel op 18 juni 2013 16:52

Ik heb deze (http://bit.ly/11J0k3z) van de v&d. Ik vind hem zelf heel fijn zitten. Niet super strak, maar genoeg om te zorgen dat de “bobbels” wat platter zijn en me eraan te herinneren dat ik mijn buik een beetje in moet houden. Ik draag hem trouwens ook echt voor mijn buikje en de lovehandles aan de zijkant ;)
Hij heeft bovenin een beetje zo’n “plastic” randje waardoor hij blijft hangen. Net als bij zo’n plakbh zeg maar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:59:

Die ziet er ook goed uit! Ook met het broekje erbij. Zit hij een beetje fijn?

[Beantwoorden]

Sjofel antwoordt op 19 juni 2013 om 18:19:

Ja ik vind juist die “slip” vorm altijd heel lelijk zitten en daarom heb ik toen ook deze gekocht.
Ik vind hem zelf heel fijn. Heb ‘m (bijna) altijd aan als ik op moet treden en meestal heb ik dan na een tijdje niet eens meer in de gaten dat ik hem aan heb. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik hem pas 1x met een broek heb aangehad, meestal heb ik dan nml een jurkje aan :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 18 juni 2013 16:54

Je borsten komen inderdaad mooi uit! Ik weet het alleen niet zo met die hemdjes.
Het lijkt me dat je op een begeven moment niet meer zonder kan ofzo?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 16:58:

Ik denk het wel, ze zitten aardig strak. Ik zou er in ieder geval niet elke dag eentje aan willen :D

[Beantwoorden]


Door Martine op 18 juni 2013 16:55

Wat goed zeg Vera dat je al 5 kg kwijt bent!
Je borsten zien er fabulous uit! Haha oke dat klinkt raar maar you know what I mean

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:27:

Dankje ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 18 juni 2013 16:58

Ziet er best wel mooi uit! Ik ben echt heel dun dus heb ik zo’n hemdje niet nodig maar jij ziet er ook echt mooi uit zonder hoor :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 juni 2013 16:59

Ik heb bij Kassa een test gezien van dit soort shape wear. H&M kwam er als een van de beste uit (en ook een van de goedkoopste, toch wel belangrijk ;-) )! Als je zelf even wil kijken, hier de link: http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/test-shapewear/speel/1/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:27:

Goede tip, dankje!

[Beantwoorden]


Door FabulousHeidi op 18 juni 2013 17:05

Leuk artikel!

Nu vind ik dat jij het totaal niet nodig hebt maar ik kan me voorstellen dat het onder bepaalde kleding een mooier effect geeft.

Ik heb al verschillende hemdjes uitgeprobeerd… eerlijk gezegd wordt ik er gek van haha! Ze rollen steeds omhoog.. pffff… of misschien heb ik gewoon teveel vetrollen ^^) :ja:

[Beantwoorden]


Door Sanja op 18 juni 2013 17:05

Ik kan niet zo goed tegen strakke kledij (daarom heb ik de skinny jeans achterwege gelaten), dus wsl ook niet tegen shapewear, ik krijg er buikpijn van. Jammer, want ik wil graag mijn poep wat ‘wegsteken’ of slanker doen lijken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:29:

Strakke broeken vind ik ook echt verschrikkelijk! Mooi aansluiten: yes. Rete strak: no.

[Beantwoorden]


Door Tara op 18 juni 2013 17:06

Ik draag ook wel eens shapewear hoor. Met name onder een (strak) jurkje. Toch net even iets fijner als alles mooi gestroomlijnt is ;)

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 juni 2013 17:07

Het maakt je niet extreem veel ‘platter’, maar ‘verdeelt’ het inderdaad wel wat beter. En je borsten komen hierin veel beter uit, ik denk omdat dit hemdje strak erlangs zit, het andere hemdje ‘flubbert’ wat aan de onderkant en gaat schuin naar beneden, als je het snapt haha. Ik denk dat het vooral voor jezelf ook wel een fijn gevoel geeft, dat je je slanker voelt en dus ook beter in je vel zit.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 juni 2013 17:10

Leuk artikel, al heb jij dat hemdje echt niet nodig hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Caro op 18 juni 2013 17:10

Ziet er goed uit! Lijkt me ideaal onder strakke jurkjes of topjes! Succes verder met afvallen, op deze foto’s vind ik niet dat je het nodig hebt. Op de foto’s lijkt het alsof je een holle rug hebt doordat je je bekken kantelt maar ik kan het hier niet zo goed op zien.. Een rechte houding kan je figuur misschien ook helpen!

[Beantwoorden]


Door Edith op 18 juni 2013 17:12

Ziet er goed uit! Ik draag het zelf niet maar voor onder een heel strak jurkje lijkt t me wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 juni 2013 17:17

Ik probeer ook af te vallen dus het zou heel fijn zijn als je misschien een artikel zou kunnen maken over hoe jij het hebt gedaan/doet en tips :) Dat zou ik echt heel fijn vinden! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:31:

Wat ik doe is eigenlijk vrij simpel. Ik eet nu gezonder, snoep minder, kies vaker voor fruit wanneer ik honger heb en eet ook alleen wanneer ik honger heb. Daarnaast veel water en weinig frisdrank. Maar ik eet ook nog genoeg lekkere dingen. Als ik zin heb in iets lekkers neem ik dat en ook pasta kan ik geen gedag zeggen. dat is prima, maar daarom gaat het afvallen wel langzaam. Daar moet je tegen kunnen. En na het afvallen volhouden, niet terug gaan naar je oude patronen want dan kom je weer aan. Succes! <3

[Beantwoorden]


Door Maureen op 18 juni 2013 17:23

Ik gebruik zull hempjes ook van de action, ze zitten alleen iets minder strak en ik draag ze niet als corrigerend, maar ik vind ze heel fijn zitten!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 juni 2013 17:24

Die van de HEMA (volgens mij deze http://bit.ly/18Wgd06) zitten erg lekker, ik draag ze nu al een jaartje of 3 iedere dag.
Je ziet ook echt verschil. Als ik er geen aan heb roept mijn vriend meteen ‘Hé, waar is je parachute?!’ :crazy:
Ze zakken niet af en knellen ook niet af. Ze vallen wel redelijk klein (of is dat de bedoeling?). Bij een gewone slip van de HEMA draag ik maat L, bij deze XL. Als ik een L neemt, knelt ie wel af en komen er vetjes bovenuit.
Ik voel me er in ieder geval veel zelfverzekerder door en ik kan echt niet meer zonder! :-)

[Beantwoorden]


Door Rivka op 18 juni 2013 17:25

Ik heb er zo’n eentje maar dan een soort onderjurkje, die draag ik als ik een strak of een doorschijnend jurkje draag. Ik vind dat soort hemdjes handig!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 18 juni 2013 17:29

Hell yea dat ik het draag en het werkt als een baas! Althans, het corrigeert mij ook vaak om rechtop te zitten, wat ik niet altijd doe. Daarnaast is het handig om het onder doorschijnende kledingstukken te dragen, zodat je verder niets kunt zien. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:31:

Dat is ook handig!

[Beantwoorden]


Door elsje op 18 juni 2013 17:29

Hahaha ik heb dat hemdje ook geprobeerd, maar bij mij word mn voorgevel in een nogal vreemde vorm gedrukt, dus mijn hemdje ziet voorlopig niet meer dan de hoek van mn kamer ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 juni 2013 17:30

Ben je aan het afvallen? Meid, je bent helemaal niet dik! Je bent perfect zo! <3

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 juni 2013 17:36

Dit is echt een heel fijn artikel Vera! (:
Ik draag het zelf niet, maar ik herken het inderdaad wel. Meestal koop ik ook kleinere hempjes en die doe ik dan altijd onder alles wat ik aan heb aan. Het voelt gewoon fijner! Op mijn blog heb ik je trouwens gelinkt als blog waarvan ik de lay out heel erg mooi vind! :D xxxxx

[Beantwoorden]


Door Lytje op 18 juni 2013 17:41

Het resultaat is niet slecht! Is het trouwens niet het korset van de 21e eeuw, of niet? xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:32:

Ohhh, goedemorgen! Thanks, ik pas het aan :D

[Beantwoorden]


Door Annelie op 18 juni 2013 17:43

Ik draag al heel lang de correctie hempjes van de Primark. Lekker budget en zitten prima, helemaal door de brede banden. het maakt mij its slanker maar out ook alles netje bij elkaar. Ik denk dat ik dit al 2 a 3 jaar draag en zou niet meer zonder willen, ik voel me dan net wat beter.

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 juni 2013 17:43

Ik vind het mooi staan onder dunne stoffen!

[Beantwoorden]


Door Tugce op 18 juni 2013 17:48

Lijkt me handig voor een feestje, maar ik krijg het al benauwd als ik er naar kijk!

[Beantwoorden]


Door Shania op 18 juni 2013 17:51

Hoi Vera, je bent helemaal niet dik hoor! Zo’n hemdje heb je helemaal niet nodig!

Maar als jij je daar fijner in voelt, moet je het hemdje lekker dragen. Ik kan natuurlijk niet weten wat jij denkt. ^^)

Leuk artikel weer!

xxx

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 juni 2013 17:52

Ik zweer bij shapewear onder bodycon jurkjes! Een hemdje lijkt me ook handig, voor de buikvetjes. Zelf draag ik een rokje die begint bij je taille en dan tot over je billen komt. Te koop bij de HEMA! In veel kleding heb ik totaal geen probleem met mijn figuur en gezonde buik, maar strakke jurkjes vallen veel mooier met die rok eronder.

[Beantwoorden]

Iva antwoordt op 18 juni 2013 om 18:00:

Dat klinkt heel mooi, maar is dat niet vervelend met naar de wc gaan?

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 18 juni 2013 om 18:28:

Een beetje maar. Het is extra werk om de rok eerst omhoog of naar beneden te trekken en na afloop moet je de rok even weer op de juiste manier aantrekken/ophijsen. Ik vind het wel fijn om dat even tussendoor te controleren.

[Beantwoorden]


Door Iva op 18 juni 2013 17:53

Ik heb echt bijna geen vet en draag ook shapewear ;) maar wat ik vind, is dat het soms echt opkruipt…. Als je de hele tijd moet staan is het prima, maar als je veel zit, is het echt drama met opkruipgevaar! Ik heb er eentje van maidenform, beetje korsetachtig alleen om je middel, heel sexy (totdat ik me eruit moet wurmen idd)

[Beantwoorden]


Door B op 18 juni 2013 17:53

Vera, probeer die van de Action eens! :)

[Beantwoorden]


Door mcl op 18 juni 2013 17:55

Rolt het hemdje niet op van onder? Daar het ik namelijk last van (wel bij een ander merk)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:33:

Heb ik weinig last van gehad. Het gebeurt wel, maar niet heel vaak. Heb dat bij gewone hemdjes ook. Vond het niet storend/opvallend.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 juni 2013 18:00

Hoe duur is deze van de kruidvat :)?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:33:

De prijs weet ik niet, sorry!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 18 juni 2013 18:00

Ik zie heel veel comments met ‘je bent niet dik, je hebt dit niet nodig’. Zo’n hemdje is juist bedoeld om je lichaam wat “egaler” te maken! Heb het zelf ook geprobeerd, maar hield het niet vol tot het einde van de dag.. Na een paar uur heb ik mezelf er van bevrijd haha. En wat voelde het heerlijk om weer te kunnen ademen :lol:

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 juni 2013 18:05

echt super op tijd dit artikel ik zat net een beetje te klooien met mijn buikje bijna een trouwerij en feestjes enzo ..

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:33:

Daarvoor is het ook perfect :ja:

[Beantwoorden]


Door elien op 18 juni 2013 18:06

Leuk artikel! Vooral bij je buste zie je een mooi resultaat! Shape wear is fijn om te dragen, af en toe beetje strak maar ach haha. Kdraag ook vaak een shape wear jurkje van de hunkemoller, kan ook strapless gedrageen worden

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 juni 2013 18:17

Oh, wauw! Ziet er heel mooi uit zeg. Dat lijkt mij wel wat, zo’n hemdje.

[Beantwoorden]


Door miranda op 18 juni 2013 18:19

Heel leuk artikel! Misschien een idee om verschillende merken te vergelijken?:)

[Beantwoorden]


Door Tina op 18 juni 2013 18:23

afvallen? ja je bent ook zoooo dik.. not.

[Beantwoorden]

Saar antwoordt op 18 juni 2013 om 22:05:

Nopes, Vera is niet dik.
Maar de manier waarop ze afvalt is volgens mij gewoon aanpassing van de voeding, gezonder eten, dat is altijd goed, dan is afvallen alleen maar een (prettig?) bijverschijnsel.

En Vera: Stay healthy! <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 juni 2013 18:24

Wat grappig om te zien. Ik dacht dat zulke hemdjes eerlijk gezegd niet zo goed werkten. Maar je ziet daadwerkelijk verschil! Mooi :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 juni 2013 18:33

Ik vind je borsten en buik mooier uitkomen met het hemdje. Zelf draag ik het niet, mijn buik is best strak. Alleen de onderkant van mijn ribben steken een beetje uit. Maar dat corrigeer je niet met een hemdje :no:

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 18 juni 2013 18:38

Mooi hemdje! Ik draag dit soort dingen alleen bij gelegenheden. Ik heb ook een jurkje dat eigenlijk net iets te klein is, had toen ik het kocht geen tijd om te passen en de grotere maat, die ik eigenlijk wilde was uitverkocht, dus op de gok meegenomen, maar met een liegbroekje aan past het gewoon wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 18 juni 2013 18:46

Ziet er inderdaad wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 juni 2013 18:52

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Pia 10 jaar op 18 juni 2013 18:54

Het staat je goed! Het klinkt raar maar… Het ziet er uit alsof er een deel van je buik bij je borsten komt; je borsten zijn ronder en je buik platter en egaler. Het ziet er mooi uit dus het is geen belideging.

Goeie tips geef je! ( als ben ik heel dun )

P.’s
Ik ben een meisje en val op jongens dus geen gedacgtes krijgen hoor dat ik op je ben. (al zie je er wel goed uit en heb je een leuke lach en een mooie stem) toch niet want ik val niet op j gesl8.

[Beantwoorden]


Door melissa op 18 juni 2013 19:06

Leuke review maar zie niet echt verschil.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 18 juni 2013 19:12

Je ziet er goed uit! Zoiets lijkt me vooral handig om onder je trouwjurk te dragen! Dat komt even zomaar in me op.
Zelf zou ik er niet aan beginnen, zeker niet met dit warme weer…

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 18 juni 2013 19:16

Nee ik gebruik ze niet, maar wil het wel eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 juni 2013 19:16

Ziet er inderdaad goed uit!

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 juni 2013 19:23

Wat een mooi resultaat heeft het :D x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 juni 2013 19:44

Ik heb ergens achterin de kast nog een soort body liggen, met drukknoopjes tussen je benen dus, nou dat ging was ook niet normaal aan te krijgen! Een worsteling! En na een hele dag erin gelopen te hebben begon het onder mijn armen te irriteren door de strakte. Sindsdien niet echt meer gedragen. Vond m ook zooooo warm met zomerdagen! Omdat ie denk ik al zo strak zit zweet t extra en dat vond ik ook wel een nadeel!

Groetjes, Suzanne

[Beantwoorden]


Door Judith op 18 juni 2013 19:54

Ik vind love handles echt zoooo naar als ik een jurkje draag, dus heb ik met kerst toch maar eens zo’n anti-love handle onderbroek gekocht. Bij de Hunkemuller, zwart en met string. Ik vind het echt een TOP aankoop! Jurkjes staan zoveel mooier nu je niet die maffe “bijzet tafeljes” net boven mijn heupen ziet en, aangezien ik al niet veel heup heb, loop het ook mooier over. Ik heb voor de string versie gekozen omdat een gewoon onderbroek mijn mooie kadetjes afsneed wat er echt niet uitzag!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 juni 2013 20:00

Ik heb al een aantal jaar een shape wear hemdje van de Hema. Hij is vrij lang, waardoor ie nog net over mijn kont komt. Ik heb niet het gevoel dat ik er dunner in lijk, maar zoals je zelf al typte: het verdeelt allemaal wat beter. Ik heb geen vetrolletjes erdoor, het wordt mooi geëgaliseerd. Draag hem eigenlijk alleen onder strakke jurkjes, want om dat nu iedere dag te doen? Ben ’s avonds dan toch ook wel blij als ie uit kan :yes:

[Beantwoorden]


Door Céline op 18 juni 2013 20:11

Geweldig! Weer zo’n onderwerp waar eigenlijk nooit over gesproken wordt!
Ik vind het altijd zo leuk dat jij dat dan toch doet en ook op een hele leuke en spontane manier. Je borsten zien er inderdaad heel mooi uit door dat hemdje :) grappig, want dat zou je inderdaad niet zo verwachten.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 18 juni 2013 20:17

Goed onderwerp. Ik draag het nooit, maar vind ook dat ik het niet nodig heb.

[Beantwoorden]


Door Beyouthful op 18 juni 2013 20:23

Leuke post! Corrigerend ondergoed werkt meestal altijd wel. Alleen het grote nadeel eraan is dat het niet lekker zit (of ik heb de verkeerde hihi). Dus als iemand een lekker zittende top kent? hihi

Liefs, Ans

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 18 juni 2013 om 20:28:

Ik heb één bij de Makro gekocht die zit wel heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 juni 2013 20:26

Ik draag al jaren zo’n broekje en heb sinds kort ook een topje gekocht.. Ik krijg ‘m wel over m’n hoofd heen maar dan komen mijn borsten en dat wordt een hoop gesjor haha.

Of het helpt, ik weet het niet, ik voel me wel een asperge in een plakje ham zo straks zit ie wel. Ik denk voornamelijk dat het psychisch is, want je denk dat je wel 2 maten slanker bent met zo’n shapewear ondergoed setje maar volgens mij verdeeld het je vet alleen maar wat meer en houd het allemaal strak bij elkaar :no: (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juni 2013 om 20:34:

Ja, het is absoluut ook een beetje psychisch! Ik voel me ook opeens een hele slanke den met zo’n hemdje aan :D

[Beantwoorden]


Door Cari op 18 juni 2013 20:35

Nou, ik heb het helaas nu wel nodig…Ik ben 3 maanden geleden bevallen en ik kan je vertellen dat dat niet veel goeds voor je figuur doet. Ik ga binnenkort eens kijken.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 18 juni 2013 20:37

Ik heb een maand geleden een broekje (met pijpen en over mijn buik) gekocht bij de Action, eigenlijk om onder jurkjes en rokjes te dragen. Mijn bovenbenen staan wat naar binnen en ‘schuren’ dan, waardoor ik allemaal wondjes krijg. De Action had geen goede gewone broekjes, dus nam ik een shapewear mee. Niet gedacht dat het iets zou zijn, maar ik vind het prima werken! Het maakt mijn vormen net iets mooier, net zoals bij jou, Vera! Jurkjes staan dan meteen zo veel leuker! Tip als je het bij de Action koopt: neem een maat kleiner als dat je normaal hebt. In het begin zitten ze strak, daarna rekken ze iets uit.

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 18 juni 2013 20:39

Ik zie helemaal geen buikje hoor, je hebt echt een heel mooi figuur

[Beantwoorden]


Door M op 18 juni 2013 20:45

krijg je als je zon onderbroek draagt een mooiere kont?? of platter ofzo of juist boller???!!

[Beantwoorden]


Door Sandy op 18 juni 2013 20:53

Ik draag sinds mijn bevalling shapewear (serieus wat krijg je een ontzettend hanglijf van zwanger zijn, een hangbuikzwijn zal nog eens jaloers op me zijn, wheeewww) maar ben op zoek naar wat beters. En ook nog eens betaalbaar. Suggesties welkom! :wave:

[Beantwoorden]

Saar antwoordt op 18 juni 2013 om 22:12:

Niet zo streng zijn voor jezelf, je hebt een KIND gekregen!
Ikzelf niet, maar het lijkt me een hele klus.
Je bent waarschijnlijk een prachtige vrouw en een goede moeder, wat ‘zwangerschapssouvenirtjes’ doen daar niks aan af!
Als jij je beter voelt in shapewear; vooral doen! Maar jezelf vergelijken met een hangbuikzwijn is nergens voor nodig ;)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 18 juni 2013 20:56

ooh erg leuk! zelf draag ik het niet, maar ik vind het inderdaad ook wel leuk als hemdjes iets strakker zitten :)

[Beantwoorden]


Door Mickyy94 op 18 juni 2013 21:10

Waah, Vera, dit maakt jou website zo geweldig!
Dat je dit er ook gewoon opzet! Respect voor jou :ja:

En ja, ik draag het ook! Zodat net dat ene leuke jurkje of truitje mooier valt, en dan voel ik me vaak net wat zekerder, als het mooi zit.

Maaar, wat heerlijk als het savonds weer uitgaat :D

You go girl! (love)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 18 juni 2013 21:22

Ik had het al gezegd, vind het onwijs knap dat je hierover schrijft, respect lady! :D Ik vind het zelf altijd heel fijn om strak ‘ingesnoerd’ te zitten, geeft inderdaad het gevoel van slanker en ik voel me dan minder lui. Vind een trainingsbroek afschuwelijk, haha.

[Beantwoorden]


Door D op 18 juni 2013 21:31

het is zo fijn dat je minimaal 1 artikel per dag plaatst, en altijd leuk !

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 18 juni 2013 21:36

Ik vind dat je het echt goed hebt beschreven! Leuk ook dat je op de onderbroek van Briget Jones terug komt! haha
Het hemdje zelf ziet er mooi basic uit, maar vrees ik wel voor knellingen, het lijkt me echt afzien om zo strak ingepakt te zitten. Maar misschien heb je er wel helemaal geen last van.. Het proberen waard! :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 juni 2013 21:38

Wauw wat een mooi artikel vera <3
Je hebt her niet nodig maar als jij je er fijner bij voelt moet je het zeker doen.
Ik denk dat ik er zelf ook een gaan kopen.. Ik wil graag afvallen maar dan lukt het me vaak maar een week en dan val ik weer in me oude patroon.Vriendinnen zeggen altijd wel dat ik het niet nodig heb maar ik denk dat ze dat alleen maar zeggen omdat we vriendinnen zijn en om me niet te kwetsen. Maar ik heb liever dat ze me steunen. Misschien heeft iemand tips voor mij om me levens stijl te verbeteren. Zodat ik het nu eens langer vol hou dan een week.Ik zou het echt dijn zijn als iemand tips voor mij heeft.
Groetjes Nina.

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 juni 2013 21:43

Ik heb er een van de Hema. Ik doe hem meestal aan als ik verder alleen een hemdje wil dragen. Hij werkt wel goed eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Doortje op 18 juni 2013 21:59

WOW! Het werkt goed! Moet ik ook gaan proberen! :-P

[Beantwoorden]


Door Davina-Lara op 18 juni 2013 22:06

Handig artikel!
Dit zou ik wel nog eens dragen onder bepaalde jurkjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 juni 2013 22:09

Ik heb een broekje gehad voor mijn buik, maar mijn god, ik kon niet eens ademhalen joh. Ik had hem gekocht voor mijn vakantie in Miami, waar het heel warm was. Geen goed idee! Nu ben ik gewoon aan het afvallen en daardoor ziet mijn lichaam er beter uit, al wordt het nooit geweldig na twee zwangerschappen.

[Beantwoorden]


Door Karen op 18 juni 2013 22:29

Ik heb er eentje van M&S. Toen ik het vastpakte, kwam een medewerkster naar me toe: “als je een gevecht met dit ding thuis wil voorkomen, zou ik er instappen en het naar boven trekken. Langs bovenaan doen is een hel! Oh en je gaat niet meer zonder kunnen.” Ze had gelijk :P Wat ik wel grappig vind, wanneer ik het aandoe, vraagt men of ik ben afgevallen. Jammer genoeg niet, maar het geeft me wel een zelfvertrouwen-boost. Ik heb een witte versie, wat dus ook handig is als een t-shirt te doorschijnend is of de hals te diep is uitgesneden :D Ik vind in mijn maat namelijk niet snel goede topjes.

[Beantwoorden]


Door Diana op 18 juni 2013 22:31

Heb er een van de primark, met een ‘onderbroek’ die je van onderen zo kan dicht klikken.
Werkt een beetje maar ik gebruik het vooral om onder alle doorzichtige topjes en blousjes aan te doen :)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 18 juni 2013 22:34

Lijkt me ook wel wat, maar nu met die warmte heb ik liever een bh aan i.p.v. nog een topje!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 juni 2013 22:39

Goed dat je aan het afvallen bent! Ik ben er ook al een tijdje mee bezig maar het lukt niet echt :( Zou je er een keer een filmpje/blogpost over willen maken? & zou je ook is een Ariana Grande inspired look willen maken? xo

[Beantwoorden]


Door Wing op 18 juni 2013 23:59

Ik heb zeker wel shapewears gedragen, maar hemd en onderbroek aan 1 stuk (zo een badpak model). Die werkt echt supergoed! Je krijgt echt een S vorm en als je gaat zitten eindelijk eens geen vetrolletjes! =P Het beste is om af te vallen, maar wil je in 1 keer 2 a 3 maten slanker zijn (lijken), is dit echt ideaal! LIKE!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 19 juni 2013 06:50

Ik vind het heel tof dat je hier gewoon over schrijft. Zelf draag ik geen shapewear, maar ik vind het wel leuk om erover te lezen. Zo op het eerste gezicht lijkt het me geen wondermiddel, maar je ziet wel degelijk verschil. Alles is net wat strakker.

[Beantwoorden]


Door Jet op 19 juni 2013 08:00

Wauw wat ziet dat er mooi uit!
Kk snap zelf niet waarom ik dit artiekel lees, want ik ben zelf heel slank, haha!
Maar ik vind hetgewoon leuk om je posts te lezen!
X

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 juni 2013 09:04

Het effect is hier wat moeilijker te zien omdat je het vergelijkt met een ander zwart hemdje :) Ik veronderstel dat je dat corrigerend hemdje onder (strakke) kleedjes etc draagt? Dan ga je het verschil waarschijnlijk wel feller zien :) Want dat gewone hemdje houdt alles zeg maar ook ‘onder controle’.

[Beantwoorden]


Door Domenique op 19 juni 2013 09:17

Ik heb alleen zon rokje van de h&m
Gewoom omdat dat rokje niet omhoog kruipt
Snap alleen niet waaom ze die dingen in maat xs verkopen….

[Beantwoorden]


Door Amy camilla op 19 juni 2013 09:59

Ik ben z’n fan van shape ondergoed! Ik gebruik die dingen al jaren. Ik ga alleen altijd voor een topje dat aan een broekje vast zit. Maakt je benen ook gelijk klanker en je hempje kan niet meer naar boven kruipen ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 juni 2013 10:15

Dr is echt niets mis mee, ik gebruik het elke dag.
Vind het gewoon net iets fijner zitten, zit net allemaal iets strakker en kleding zit mooier.

[Beantwoorden]


Door Ise op 19 juni 2013 10:26

Ik heb er een van de Hema, draag hem heel vaak maar niet echt als shapewear. Deze zit gewoon echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 juni 2013 11:51

Ik had pas een heel strak en kort jurkje gekocht. Omdat ik me er zo niet zo zeker in voelde kocht ik bij de Hema een corrigerende panty (ziet er uit als een normale panty maar het bovenste gedeelte is heel strak). En wow, dat werkte goed. Aanrader!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 juni 2013 12:42

Ja, zo’n ding wilde ik ook nog halen maar dan gewoon van de Action. Om gewoon nét iets platter en minder lovehandles enzo te hebben :)

[Beantwoorden]


Door Pretty op 19 juni 2013 13:32

Dat is handig ! Maar Vera hoezo val je af? heb je helemaal niet nodig joh.

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 19 juni 2013 14:24

Ik draag vaak een shake broekje onder strakke jurkjes e.d. dan lijken m’n heupen en dijen wat minder breed ;-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 juni 2013 21:00

Ik draag regelmatig shapewear, vooral onder een strakke jurk: ziet er gewoon veel mooier uit! Hoge taille shapewearslips koop ik bij de Hema. Verder heb ik nog een shapewear body van M& S: hier vallen de maten groot: ik heb een S gekocht die vrij ruim zit bij mij, terwijl ik normaal maat 38/40 heb…had beter een xs kunnen nemen. Het is bij M & S wel heel betaalbaar, maar als je klein of tenger bent, dan kun je er niet slagen,omdat de maten zo groot uitvallen daar.
Verder heb ik nog een perfect zittende shapewear onderjurk van Triumpf: duur, maar is het geld zeker waard onder een strak jurkje: is overigens zo mooi, dat ie als lingerie het ook erg goed doet bij mijn lief.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 19 juni 2013 23:01

Ik heb een body van shapewear, gekocht bij de HEMA volgens mij. Ik heb verschillende shapewear modellen geprobeerd maar het verschilt inderdaad per lichaam. Van die broekjes rollen bij mij bijna altijd af. De body gebruik ik vooral als ik een broek met lage taille draag. Ik ben als de dood dat er ook maar een centimeter over het randje komt terwijl ik broeken eerder al groter koop om dat te voorkomen, maar om me net dat beetje zekerder te voelen, draag ik zo’n body.

[Beantwoorden]


Door Line op 20 juni 2013 07:11

zagen je borsten er ook mooier uit met een shirtje of blousje eroverheen? x

[Beantwoorden]


Door Meer op 20 juni 2013 10:30

Ik heb vaak dat h&m party Dresses vaak in maat 36 net iets spannen bij m’n heupen maar een maat groter verzuip ik dan in. Mooi m’n corrigerende broekie of rokje aan en ik pas de 36 gewoon :) probleem opgelost! Jurkjes vallen veel mooier met spanx aan! Ik heb verschillende soorten van Hema, zitten erg fijn. Vallen wel ultra klein want ik heb een M en die zit loeistrak ! Fijn trouwens dat je je blog niet volzet met je afvalverhalen. Zoveel blogsters zijn daar nu continu over aan het schrijven en ik vind zo’n artikel als dit veel inspirerender dan verhalen over sla als lunch :).

[Beantwoorden]


Door debbie op 20 juni 2013 11:35

ik draag altijd die van de action :) heb er ook een correctie broek van werkt echt vindt ik maar met de warme dagen vindt ik het wel plakkerig ;)

[Beantwoorden]


Door Lynette op 20 juni 2013 16:50

Ik heb het ook altijd aan, en voel me er toch iets beter bij..
Over het stuk dat je het hemdje niet aan krijgt over je hoofd, het is bij zulke hemdjes ook juist de bedoeling dat ze aan worden getrokken van onder. Dus via je benen wat jij nu ook moet doen! Dit kreeg ik als tip mee van medewerkster in een lingerie winkel.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 20 juni 2013 17:19

Ziet er wel mooi uit, Vera!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 20 juni 2013 20:00

Vera je hebt een prachtig figuur & ook knap dat je hierover durft te schrijven. respect! ^^)
Ik denk eigenlijk dat ik ook maar een keer een shapewear ga proberen..

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 20 juni 2013 22:32

Ik draag het zelf soms ook. Nee, je hebt niet opeens maten kleiner nodig. Maar alles wordt net wat mooier verdeeld (een buikje die minder op een hobbel lijkt) waardoor kleding soms net wat mooier zit. Niks om je voor te schamen! En ik ken zelf nog wel meer mensen die het wel eens dragen

[Beantwoorden]


Door Hanna op 21 juni 2013 17:18

heei,

ik wil ook graag een paar kilo afvallen, alleen het gaat zo lastig, dus had ik de vraag of je een artikel kunt maken over jou tips voor afvallen?

xx

[Beantwoorden]


Door Nikki op 25 juni 2013 15:59

Shapewear is inderdaad helemaal niet verkeerd.
Een spijkerbroek die strak zit maakt “lovehandles”, maar dat wil niet zeggen dat je deze ook hebt. Het wil juist zeggen dat het door de spijkerbroek komt! Dus het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt… Een bh is ook lelijk onder een wat strakker jurkje (lovehandles op je rug), met shapewear haal je deze weg. Terwijl ze er eigenlijk niet zijn, want zonder bh had je er ook geen last van, maar wie draagt er nou geen bh… haha ;)

[Beantwoorden]


Door Merel op 28 juni 2013 12:56

Als bestuurder van diverse verenigingen, bestuur van een lokale afdeling van een politieke partij en studente Bestuurskunde, zal afspraken waarbij je er netjes moet uitzien heel belangrijk. Dus ja, Al is het maar om de ‘hobbels en bobbels’ wat te beheersen en die verdraaide kokerrokken….

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 2 juli 2013 22:32

ziet er goed uit toch, ik denk ook dat veel mensen dit dragen zonder het te durven zeggen

[Beantwoorden]


Door Liv op 17 september 2013 17:15

Ik heb wel enkele shapewear hempje en een jurkje. Het jurkje is goed: strijkt alles net een beetje gladder. De hempjes vind ik niets. Ik wil een plettere buik, maar de hempjes snijden in mijn heupbot en op mijn heupbot hoeft het vet van mij niet weg; ik wil slechts een slankere taille. Ook merk ik dat door het afslankhempje mijn broek naar beneden zakt waardoor ik voor mijn kruis een soort ophoping krijg wat ook niet echt uh.. vrouwelijk is, zeg maar.

Misschien draag ik het verkeerde merk of kan ik beter een badpakietsachtigs proberen?

[Beantwoorden]


Door charmaine op 18 september 2013 15:55

Waar koop je die?

[Beantwoorden]