Twitter Question #134

TQ02

Waterproof is als een onzichtbare paraplu voor je make-up. Zo’n doorzichtig exemplaar, waar je oude buurvrouw altijd mee loopt (met matching doorzichtige poncho). Omdat het vaak regent in Nederland is een goede waterproof mascara achter de hand hebben geen verkeerd idee, maar in de zomer wordt het met dagjes strand en zwembad, opeens één van de meest belangrijke make-upproducten. Er is veel keus, maar welke moet je kopen? Ik schakelde jullie hulp in!

TQ03

Op twitter werd ik van de drogist naar de parfumerie gestuurd en weet terug. Jullie favorieten gaan van heel goedkoop (Essence) tot heel duur (Chanel). Ik gebruik niet vaak waterproof mascara omdat ik bijna nooit zwem, en toen ik nog op school zat en door de regen moest fietsen deed ik dat met gewone mascara en een hand half voor mijn gezicht, om de zojuist zorgvuldig aangebrachte maquillage te beschermen. Dat werkte. Half. In te toiletten van het schoolgebouw was ik na een hoosbui toch vaak met wattenstaafjes onder mijn ogen in de weer.

Mij bevalt de Masterpiece MAX mascara van Max Factor erg goed. Óók waterproof. De waterproof variant is wel iets harder en klonteriger, maar het valt mee. Maar de waterproof mascara waar ik deze zomer écht bij zweer is de Catrice Waterproof Top Coat, die je over elke mascara aan kunt brengen om deze waterproof te maken. Super handig! Ik gebruikte hem al in deze video.

Wat is jouw favoriete waterproof mascara?

Volg me op Twitter.

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 22 juni 2013 | 109 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Eline op 22 juni 2013 16:01

De essence 24h volume waterproof mascara!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 22 juni 2013 om 16:02:

‘stays no matter what’ heet ie trouwens, en de verpakking is fel geel :-P

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 23 juni 2013 om 22:10:

Die is zo waterproof dat zelfs mijn remover er moeite mee heeft. Beitels nodig, alles.
Overleeft zeker regen, zwembad, de hele mikmak

[Beantwoorden]


Door Alicia op 22 juni 2013 16:02

Ik vind de one by one waterproef van maybelline heel fijn! :yes:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 22 juni 2013 om 17:46:

Dit is ook mijn holy grail mascara, gebruik ‘em nu al 1,5 jaar!

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 22 juni 2013 om 18:14:

Die wil ik ook nog eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Martina op 22 juni 2013 16:04

Ik draag eigenlijk nooit waterproof mascara

[Beantwoorden]


Door Camilla op 22 juni 2013 16:06

Ik vind dit altijd geweldig om te lezen!
Zelf heb ik geen favoriet..
Wel een favo waterproof eyeliner!
Die van miss sporty namelijk, dankje voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Make-up Manual op 22 juni 2013 16:06

Loreal Telescopic waterproof! Zeker de beste mascara samen met Maybelline Falsies.

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 22 juni 2013 16:07

maybelline the falsies :). Ik draag alleen maar waterproof want mijn krul blijft niet zitten als ik een normale mascara gebruik.
Echt een aanrader!

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 22 juni 2013 om 18:53:

Daarom draag ik ook bijna nooit gewone mascara! Als ik een andere (niet waterproof) mascara probeer is het effect 5 minuten mooi en dan is de krul weg. Ik vind de MAX Action mascara erg fijn, maar ik draag altijd een dun laagje waterproof mascara eronder, puur om de krul vast te houden. Stomme steile wimpers, gelukkig bestaan er wimperkrultangen ^^)

[Beantwoorden]

Yak Man antwoordt op 22 juni 2013 om 19:35:

haha, ik kan niet zonder mijn shiseido wimperkruller! Ik gebruik niet vaak mascara, want ik ben namelijk heel langzaam met kruller en mascara aanbrengen :’D. Ik draag het bijna alleen als er iets “speciaals” is of als ik ga winkelen of zoiets.
Maar die van Action verlengt toch bijna niet? Als ik niet een goede mascara gebruik dan zie je namelijk mijn wimpers niet ook al heb ik ze gekruld :’D.

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 23 juni 2013 om 10:27:

Bij mezelf zie ik wel effect :) Veel mensen vinden deze mascara helemaal niks, maar hij geeft wel degelijk wat lengte bij mij. Ik vind hem vooral in gebruik prettig.


Door Lies op 22 juni 2013 16:08

Ik gebruik zelf heel weinig mascara omdat mijn ogen heel gevoelig zijn en vooral bij het eraf halen gaat het een ramp worden. Een favoriete waterproof mascara heb ik daarom ook niet, want dat is nog erger als ik dat eraf moet halen. De Catrice Waterproof Top Coat lijkt mij wel heel erg handig.

[Beantwoorden]


Door Cato op 22 juni 2013 16:08

Ik heb geen favoriete waterproof mascara. maar wel een normale, van Yves Rocher mascara volume déployé.
Volgens mij zit er een klein foutje in de foto. Er staat: WAT IS JOU FAVORIETE MASCAR? volgens mij moet het MASCARA zijn. haha :lol:

xoxo Cato

[Beantwoorden]


Door esle op 22 juni 2013 16:09

haha sta ik in je twitterquestion, heb ik de vraag met mijn slaperige hoofd verkeerd gelezen! Max factor false lash effect fusion is niet waterproof.
Max factor false lash effect heeft wel een waterproof variant die echt geweldig is, kan serieus iedere huilbui handelen!

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 22 juni 2013 16:14

Ik zwem altijd zonder makeup hihi!

[Beantwoorden]


Door Tara op 22 juni 2013 16:17

Ik gebruik eigenlijk nooit waterproof mascara! Ik ben toch altijd bang dat hij gaat vlekken ofzo, dus gebruik ik liever niks.

[Beantwoorden]


Door Jet op 22 juni 2013 16:19

ik vind de One by One van maybelline het allerbestem, echt deze is niet van je wimpers af te rammen! (bij wijze van sreken dan he ;)) deze mascara geeft mijn wimpers volume en lengte! eigenlijk één mini nadeel met mijn make-up remover krijg ik hem ook lastig weg dus dat is niet zo goed maar verder, echt hij is GEWELDIG!!! X

[Beantwoorden]


Door Pia 10 jaar op 22 juni 2013 16:21

Ehhh… No idea!
Wel n leuke TQ joh! Ik gebruik niet echt waterproof, ik doe niet vaak mascara op en als ik het op heb -zoals bij feestjes- let ik p het weer en als het regent doe ik niet echt veel make up op. Anders moet alles waterproof. Ben ook pas tien dus ik heb sowieso niet erg dikke lagen op.

Xx your biggest fan of utrecht

[Beantwoorden]


Door Milou op 22 juni 2013 16:21

He bah, sta er weer niet tussen. ;-) haha! Er zitten wel hele mooie mascara’s tussen. Zelf ben ik enorme fan de Etos mascara. Max Volume mascara! (Blauwe verpakking) Heel fijn en lekker budget!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 23 juni 2013 om 16:26:

Jaaaaa, etos rules!! Ik merk zelf het verschil niet tussen de verschillende waterproofvarianten van de etos, dus ik kies er altijd random eentje xD Hoewel ik nu de hypersensitive gebruik, door de tip van Vera. M’n eczeem wordt zo wel iets minder gelukkig :) Alleen heb ik ook hooikoorts en lopen nu soms de mascaratranen over m’n wangen :P

[Beantwoorden]


Door Jo-Anne op 22 juni 2013 16:24

Mijn favoriete mascara is sowieso een waterproofmascara en ik gebruik hem elke dag, namelijk de ‘inimitable’ waterproof van Chanel. Met een wimperkruller en deze mascara houdt het de hele dag m’n krul in m’n korte, naar benedenstaande wimpers. Een echte aanrader!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 juni 2013 16:26

Jaaa, Max Factor Masterpiece is ook een grote favoriet van mij! Ook de waterproof versie inderdaad. Sowieso vind ik de waterproof mascara’s van Max Factor het fijnst, ook de False Lash Effect waterproofversie vind ik geweldig.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 22 juni 2013 16:30

Dat vind ik een leuke vraag! Mijn favoriet sinds een aantal maanden is de Hema volume mascara in gouden huls. Deze geeft je onwijs veel volume en je krijgt bovendien geen rare spinnenpoten met meerdere laagjes. Ook geeft de mascara mijn wimpers een lengte boost! Een dikke aanrader dus

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 22 juni 2013 om 18:56:

Ik vind deze mascara juist vreselijk, klonten, nah.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 22 juni 2013 16:31

De Falshe Lash Effect van Max Factor is mijn grote favoriet! (love)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 juni 2013 16:32

Ik hou van de waterproof mascara van MAX haha, die gebruik ik altijd. Niet om mee te zwemmen of te douchen of iets, maar die blijft tenminste prima zitten bij een regenbuitje of een plakkerige dag :).

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 juni 2013 16:32

Ik zwem zonder make-up;) Ik doe eigenlijk niet aan waterproof mascara. Er staat trouwens in de begin afbeelding waterproof MASCAR, ik ga er vanuit dat dit een foutje is (en dacht ik zeg het even)^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 juni 2013 16:33

Ik fiets vaak met paraplu, zwemmen doe ik niet.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 juni 2013 16:35

Ik gebruik die van Catrice. De Waterproof topcoat. Je favoriete mascara omtoveren naar waterproof. Vaak zijn de waterproof mascara’s heel hard en klonterig. Ik vind het echt heel leuk bedacht en gebruik hem als ik verwacht dat het gaat regenen. Ideaal!

[Beantwoorden]


Door Irenka op 22 juni 2013 16:38

Zelfde als van Linda! Ik gebruik alleen amper waterproof mascara omdat ik echt een hele grote hekel heb aan het gevoel van waterproof remover…

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 juni 2013 16:39

Maybelline One by One waterproof! Blijft zitten als een malle, zelfs met waterproof oogmake-up remover, dus ik gebruik kokosvet om ‘m te verwijderen.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 22 juni 2013 16:39

Ik gebruik eigenlijk geen officiële waterproof mascara, maar toch doet hij het prima.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 22 juni 2013 16:40

Net de Max factor waterproof 2000 calories ontdekt, changed my life ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 juni 2013 16:42

Handige vraag! Heeft iemand ervaring met de waterproof versie van Maybeline New York The Rocket mascara?

[Beantwoorden]

JustBeingMe antwoordt op 22 juni 2013 om 18:21:

Mijn zus heeft The rocket volume waterproof en ze is er helemaal weg van. Zelf ben ik hem ook gaan halen maar heb ik hem nog niet getest :) maar als ik bij haar kijk staat hij echt mooi, haar wimpers krullen er echt mooi van, hij blijft goed en geen klontertjes :yes:
Liefs’ x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 juni 2013 16:43

Gebruik er nu een van Essence, de stays no matter what. Bevalt tot nu toe erg goed!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 22 juni 2013 16:44

Ik doe niet aan waterproof. In de zomer heb ik het liefst helemaal niks op.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 juni 2013 16:56

geen waterproof voor mij, kost veel te veel moeite om het er weer af te halen ’s avonds!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 juni 2013 17:05

de mascara topcoat van Catrice is mijn favoriet, dan kan ik als het regent bijvoorbeeld gewoon mijn favo mascara gebruiken met die eroverheen! Er staat op het plaatje trouwens mascar ipv mascara.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 juni 2013 17:05

Goeie vraag, zo kan ik even wat tips lezen. Ik heb zelf nog geen echt goede waterproof mascara gevonden… The Rocket waterproof staat nog op mijn wishlist om te proberen, maar misschien dat ik eerst die van essence probeer. Scheelt een aardig bedrag….

[Beantwoorden]

Desiree antwoordt op 23 juni 2013 om 14:30:

The Rocket waterproof mascara blijft bij mij heel goed zitten zelfs bij het zwemmen, maar prikt heel erg in mn ogen. Dit kan ook alleen bij mij zijn..

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 juni 2013 17:08

Max Factor False Lash Effect in waterproof, gebruik ‘m al jaren en wil niks anders meer in de zomer! Top!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 22 juni 2013 17:08

Mijn favoriet is de Maybelline volume express waterproof (love) hij is zo fijn, hij klontert nauwelijks en hij ziet er heel natuurlijk uit ;3

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 juni 2013 17:13

Over stay no matter what van essence heb ik al veel goeds gehoord. Daarom heb ik hem gisteren ook gekocht. Normaal draag ik niet echt waterproof mascara omdat hij mijn wimpers vaak afbreekt, maar het is toch wel handig voor in de zomer als je in het zwembad gaat en je wilt er een beetje goed uit zien ;) en voor de prijs kon ik hem niet laten liggen

[Beantwoorden]


Door Yvonne Bruin op 22 juni 2013 17:23

Ik heb drie mascara’s waaronder eentje die waterproof is: Catrice All Round mascara! Ik ben er heel erg blij mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 22 juni 2013 17:28

Er staat bij de titel in plaats van mascara mascar het viel me op (:

[Beantwoorden]


Door Lieze op 22 juni 2013 17:28

Essence Get BIG! Lashes in de waterproof variant, zooo fijn!

[Beantwoorden]

yasmine- WeAllLoveBeauty antwoordt op 22 juni 2013 om 23:16:

Jaaa, die heb ik ook. Ben er echt verliefd op geworden en verslind de GetBIG! lashes mascara echt, hij is zo fijn . Hij klontert niet, geeft niet af en blijf goed zitten. Love it!

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 23 juni 2013 om 10:32:

BESTE MASCARA EVURRRR! Ik kan niet zonder, ik vind hem echt geweldig! Goed waterproof en een prachtig resultaat!

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 22 juni 2013 17:29

Hahaha Mascar?? (In de titel…) Mijn favo is helaas duur. Chanel immitable. Ik gebruik nooit waterproof alleen als ik op vakantie ga. Dat en Lipgloss is dan ook de enige make up die ik draag. Maar de mascara van chanel (waterproof of gewoon) werken voor mijn wimpers gewoon het beste!

[Beantwoorden]


Door Emm op 22 juni 2013 17:29

Chanel Inimitable, echt awesome spul :)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 22 juni 2013 17:35

Ik ben niet zo van de waterproof mascara. Ik krijg het er nooit goed af en heb ook het idee dat mn wimpers er snellen door uitvallen. Daarnaast heb ik het ook niet echt nodig, want als het heel slecht weer is of ik ga zwemmen, doe ik toch geen make up op :)

[Beantwoorden]


Door Sooof. op 22 juni 2013 17:38

Ik vind die van Yves Saint Laurent heel fijn. De water proof met de goude verpakking. Hij ziet er prachtig uit en overleefd de douche makkelijk, zodra je niet in je ogen wrijft.
De prijs is wel een minpunt, maar vorige week heb ik hem in de uitverkoop gezien bij de ici paris, dat scheelde een hoop. Misschien is de sale er nog, ik weet het niet precies.

[Beantwoorden]


Door Imke op 22 juni 2013 17:42

Ik ben fan van Maybeline The Falsies in Waterproof. Ik draag altijd waterproof anders heb ik na een uur geen krul meer en zit na twee uur de mascara over mijn hele oog en niet meer op mijn wimpers. Of je er mee kunt gaan zwemmen weet ik niet want dat doe ik niet met make-up.

[Beantwoorden]


Door Abi op 22 juni 2013 17:52

Ik vind die van de Hema eigenlijk wel goed , lekker goedkoop en basic.

[Beantwoorden]


Door Erica op 22 juni 2013 17:53

100% waterproof van Rimmel. Die doorstaat wel een regenbui. :)

[Beantwoorden]


Door Lytje op 22 juni 2013 18:12

Absoluut de Get BIG Eyes mascara van Essence, mijn favoriete mascara. Ik krijg er mooi volume van, de krul (van de wimperkrultang) blijft zitten en hij is erg waterproof! Love it!

[Beantwoorden]


Door Rivka op 22 juni 2013 18:16

Ik hou niet zo van waterproof mascara;). Leuk onderwerp en handig om te weten als je er nog een nodig hebt!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 22 juni 2013 18:18

eentje van maxfactor en een paarse met glitter van you

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 juni 2013 18:30

Ugh, waterproof mascara is zó niet mijn ding. Mijn beste mascara was Pupa Ultra flex!

[Beantwoorden]


Door Zara op 22 juni 2013 18:39

Mijn alltime favoriet is de catrice waterproof top coat !
Gewoon een waterproof laagje over elke mascara :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 juni 2013 18:40

Ik gebruik de waterproof topcoat van Catrice, werkt perfect!

[Beantwoorden]


Door Alette op 22 juni 2013 19:06

Wat een slimme tip van een waterproof topcoat! Deze ga ik ook proberen! Ik vind namelijk een echte waterproof mascara vaak niet zo fijn…

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 22 juni 2013 19:08

Ik gebruik nooit waterproof mascara omdat het zo lastig te verwijderen is, maar die topcoat klinkt erg goed :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 juni 2013 19:22

Ik gebruik dagelijks waterproof mascara, omdat mijn wimpers gaan hangen van gewone mascara, ze worden dan zwaar (en ja, ook als ik m’n wimpers eerst krul). Ik zie ze dan hangen, heel irritant. Met waterproof mascara staan ze als een huis en blijven ze de hele dag goed zitten, yes! Momenteel gebruik ik de Max Factor False Lash Effect waterproof mascara, een erg fijne mascara. En ik vind ’t niet heel lastig te verwijderen, ben het gewend!

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 23 juni 2013 om 10:34:

Ik gebruik ook altijd waterproof voor de krul. Als ik een andere niet-waterproof mascara probeer doe ik er altijd nog een dun laagje waterproof onder.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 juni 2013 19:31

Leuk om ook van andere meningen te lezen!:)
Ik heb nog even een vraag over een heel ander onderwerp.
Ik vind dat je altijd heel erg mooi haar hebt.
Heel veel mensen zeggen dat het slecht is om je haar elke dag te wassen. Maar wat nou als je bijvoorbeeld twee dagen achter elkaar een sport hebt? Dan is het wel beter om je haar te wassen, want je haar word daar ook vettig van. Wat kan ik het beste doen ?

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 juni 2013 19:49

Ik let nooit op waterproof/niet waterproof. Ook mascara’s die niet waterproof zijn, blijven bij mij vaak nog wel redelijk zitten als ik door de regen moet fietsen. Zwemmen doe ik gemiddeld zo’n twee keer per jaar, gewoon lekker zonder make-up. Lekker makkelijk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 22 juni 2013 19:56

Hmmm… dat weet ik eigenlijk nog niet eens! Ik vind waterproof mascara’s sowieso irritant, vooral met het eraf halen. Haha! De tips van andere zijn voor mij dus wel bruikbaar! :)

[Beantwoorden]


Door whatevergivesjoy op 22 juni 2013 20:06

ik gebruik eigenlijk zelden een waterproof mascara (:

[Beantwoorden]


Door Fame op 22 juni 2013 20:14

Mijn moeder heeft de mascara ontdekt zei ze ! haha :ja: Catrice Glamour Doll is een hele fijne mascara !! Wij kopen niks anders meer… :nod: Maar qua waterproof vind ik Essence Stays No Matter What heel fijn, in de gave vierkante groene verpakking ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 juni 2013 20:32

Waterproof mascara’s zijn niet zo mijn ding. Ik heb wel continu traanogen als ik buiten ben en regelmatig loopt dan ook mijn eyeliner + mascara uit, maar mijn wimpers vinden waterproofmascara’s maar niets.. Er blijft dan weinig over van mijn wimpers.

[Beantwoorden]


Door Josien op 22 juni 2013 20:35

Max Factor False Lash Effect! Al tijdje favoriet, en zeker waterproof.
Ik heb redelijk snel traanogen tijdens het fietsen of van het lachen ofzo ;’D
Voel me wel iets zekerder daarmee

[Beantwoorden]


Door claire op 22 juni 2013 20:41

ik gebruik de mascara van maybelline new york ‘the rocket volum express waterproof’. Werkt super! En om het te verwijderen gebruik ik de oog make-up remover van de kruidvat (die met die twee kleuren) is echt de beste waterproof makeup verwijderaar die er bestaat en dat voor 1,99! En je hoeft niet hard te boenen! x

[Beantwoorden]


Door emke op 22 juni 2013 20:42

Max mascara ( action )

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 juni 2013 20:56

Haha, leuk dat ik er weer tussen sta! Ik ga is kijken voor die van Catrice

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 juni 2013 21:22

Ik gebruik eigenlijk nooit waterproof mascara omdat ik het een gedoe vind om het er weer af te halen..

[Beantwoorden]


Door Nora op 22 juni 2013 21:24

Die heb ik nog niet gevonden, maar soms heb ik de ‘gewone’ mascara’s die dus niet waterproof zijn, maar toch goed waterbestendig zijn! :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 juni 2013 21:31

Mijn antwoord: geen. Ik heb nog altijd geen echt fijne waterproof mascara gevonden, dus hopelijk doe ik hier een goeie tip op!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 juni 2013 21:32

Door Axelle op 22 juni 2013 21:43

ik haaaat waterproof mascara, ik krijg dat er gewoon niet af haha!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 22 juni 2013 21:57

Ik ben helemaal geen fan van waterproof mascara en heb het idee dat ik na een week gebruiken bijna geen wimpers meer over heb, haha!

[Beantwoorden]


Door vera op 22 juni 2013 22:26

Rimmel 100% waterproof mascara!
En dat is ie ook echt!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 juni 2013 22:30

Lash millionaire marcara van miss sporty
Ik kan er door hevige buien heen fietsen.
En kan er zelfs mee zwemmen!! (Als ik ondertussen niet aan mijn ogen zit)
Omg love him<3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 juni 2013 22:39

Ik sluit me aan bij Mirte! Ik gebruik eigenlijk nooit waterproof mascara, omdat ik het zo’n drama vind om eraf te halen en ik daarbij kostbare wimpers verlies :-( Dus yay voor het blotebillengezicht! Zeker in/aan het zwembad/strand.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 22 juni 2013 23:46

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit waterproof mascara, tenzij ik weet dat het heel heet en of nat kan gaan worden. Mijn wimpers = 1 groot drama. Ze worden niet lang en krullen niet, maar als ik de waterproof mascara er dan af wil halen, ben ik bang dat ik mijn wimpers nog erger maak.

[Beantwoorden]


Door Lana op 23 juni 2013 00:02

Ik ben al meerdere keren teleurgesteld door ‘waterproef’ mascara’s.
en als ik daar 15 euro voor heb neergelegd koop ik ook geen nieuwe meer, want daarvan is ook niet zeker of hij wel echt zijn werk doet.

Ik wil voor deze zomer nog weten welke écht waterproef zijn !

is het misschien een leuk idee om wat mascara’s (ook die de meiden verzoeken) te testen op waterbestendigheid met bijvoorbeeld een douche voor het gezicht test. En dan foto’s laten zien van hoe ze eruit komen te zien?
Mijn vertrouwen in de ‘waterproef’ is dus weg en ik zou heel graag foto bewijzen willen hebben voor ik weer geld er voor neerleg, haha.

nou hopelijk heb je iets aan mijn tip. Ik zou dit in ieder geval erg graag willen weten!

Veel liefs,

[Beantwoorden]


Door Michelle op 23 juni 2013 00:44

Hee Lana, en anderen,

Wat echt een geweldige waterproof mascara is, is Maybelline Volum’Express (de lichtgrijsblauwige verpakking). Ik koop deze al zeker tien jaar opnieuw. Je kunt hier mee huilen, door de regen fietsen, zwemmen etc. en het zit er gewoon nog op. ik gebruik van die twee fasen oogmakeupremover om het eraf te halen en dan hoef ik zeker niet te boenen. Misschien is dit ook wat voor jou?

[Beantwoorden]


Door Arwen op 23 juni 2013 01:30

Ohh, waterproof mascara is echt zo niks voor mij.. vergeet het 9 van de 10 keer op te doen en dan loop ik weer met m’n panda oogjes in het zwembad. Mja.. ik kan het gewoon niet onthouden om het op te doen

[Beantwoorden]


Door Lys op 23 juni 2013 02:13

Maybelline Falsies mascara. Ik ben er heel tevreden mee dus blijf altijd hetzelfde kopen.

[Beantwoorden]


Door anna op 23 juni 2013 10:22

ik was zelf ook altijd van de dure mascaras maar toen ik een keer geen geld had probeerde ik een mascara van de hema en die werken better dan verwacht de rechte koker verpakking geven volume en zijn ontzettend waterproof

[Beantwoorden]


Door Susan op 23 juni 2013 10:47

Ik heb altijd waterproof mascara op. Ik heb de nieuwe Chanel mascara en die zorgt voor enorm veel volume maar houdt de krul totaal niet vast die ik er net zorgvuldig in heb gezet met mijn wimperkruller. Een tip is om eerst een dun laagje waterproof mascara te gebruiken en daarna eventueel een non-waterproof mascara eroverheen. Waterproof mascara’s prijs ik hoog de lucht in want ze zijn helemaal sweat and swim-proof. Ik gebruik vooral van L’oreal, kan ik echt aanraden.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 23 juni 2013 12:22

Hmm dit gaat mischien een beetje raar klinken maar toen ik 13 was gebruikte ik ook al vaak mascara maar omdat ik nog echt geen kennis had gemaakt met andere merken en ik een keer bij de action was en daar mascara kocht, helemaal vrolijk natuurlijk, maar vaak douchde ik er mee ( ja ik weet het rare volgorde maar ik snapte dat alles toen nog niet ) maar het bleef zitten ! het liep niet uit het bleef gewoon op zijn plek zitten… :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 juni 2013 12:26

Max Factor Aqua Lash, for sure !

[Beantwoorden]


Door `Dewi op 23 juni 2013 12:52

Heeyy,
Ik gebruik maybelline rocket waterproof werkt erg goed ;-)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 23 juni 2013 13:41

Kiko ultra tech mascara en dan de waterproof versie. Is niet in nederland te koop jammer genoeg. Maar wel de beste mascara ever (niet alleen vanwege het waterproof gedeelte).

[Beantwoorden]


Door 'Marit op 23 juni 2013 13:59

Maybelline newyork the rocket volum’ express waterproof en the colossal volum’ express waterproof (: Werken beide heel fijn en zijn goed weg te halen met een remover op olie basis.

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 juni 2013 15:25

Wat grappig, ik draag eigenlijk al zo’n 7 jaar al-tijd waterproof mascara. Gewoon omdat je hier in Nederland nooit weet of het gaat regenen en omdat ik soms nogal emotioneel kan worden ^^) Ik ben al jaren fan van de waterpoofmascara van de Etos: max volume waterproof!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 23 juni 2013 20:22

Bleeeh waterproof mascara! Nee sorry vind het sowieso bullshit om make p te dragen aan het zwembad/zee. Draag een grote zonnebril en sowieso heb je verder ook vrij weinig aan, dus wat is het punt. Dan verf ik liever m’n wimpers, voor wat definitie.

[Beantwoorden]


Door Nadia- die - van -gisteren :D op 24 juni 2013 09:08

Catrice Allround waterproof, die is echt waterproof!

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 24 juni 2013 11:34

Ik gebruik de laatste tijd alleen nog maar waterproof mascara. Hij is van Max factor. Ik ben erachter gekomen dat daardoor me wimpers veel beter gekruld blijven zitten. Mijn wimpers zijn van zichzelf kaarsrecht. Ik gebruik altijd een wimperkrultang. Met normale mascara zit het dan 3 seconde gekruld en gaat t daarna weer omlaag. maar met waterproof mascara blijft het heel de dag gekruld :D

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 juni 2013 14:50

Ik gebruik echt nooit waterproof mascara, maar daarin tegen fiets ik best veel en ook wel door de regen. Toch heb ik echt bijna nooit last van zwart onder mijn ogen of uitgelopen mascara. Ik gebruik gewoon van L’Oréal double extension dus ik weet ook niet hoe het komt maar gelukkig geen last van:D

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 juni 2013 14:42

haai

de masterpiece max mascara met catrice top cote all time favourite
xx

[Beantwoorden]


Door Marije op 3 juli 2013 12:31

miss sporty million lashes , mijn eerste mascara ongeveer :lol: maar hij werkt heel goed als waterproof!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 juli 2013 13:44

lancome hypnose waterproof mascara
Ik zocht er eentje en had er wel wat meer voor over (gelukkig had deze op dat moment een korting haha) Maar hij blijft goed zitten met zwemmen, zelfs na een uur zat het er nog mooi op. Dus ja, dit is mijn favoriete waterproof mascara! <3 ^^

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juli 2013 19:32

Die van maxfactor 2000 calorie! Echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Maya op 1 november 2013 06:16

Yves Rocher heeft hele goede waterproof mascara. die roze volumemascara is heel fijn. :idee:

[Beantwoorden]