Twitter Question #130

twitter_question01

Dankzij mijn beautyblog heb ik enorm veel cosmetica, maar jouw (groeiende) stash, favoriete mascara en lekkerste douche gel, heb je wellicht ook te danken aan het lezen van beautyblogs. Bewust en onbewust beïnvloedt het je. Ik merk zelf ook dat ik eerder een product koop als ik er een positieve review over heb gelezen op een andere blog. Of niet natuurlijk, dan koop ik het om zelf te testen, zodat jij weet of het wel of niet in je make-upkastje moet belanden. Wat heb jij door het lezen van beautyblogs gekocht?

twitter_question02

Prada Candy – Estée Lauder Blush 01 Tease – MAC Paint Pot Soft Ochre
Too Faced Shadow Insurance – Revlon Colorstay foundation – NARS Laguna bronzer

Toen ik begon met mijn blog (eerst makeupalicious.web-log.nl, later veracamilla.nl). Las ik ook beautyblogs en keek ik naar beautyguru’s op YouTube. Het was wel heel anders toen, ik kende vrijwel alle Nederlandse blogs, het was nog heel overzichtelijk. Ik gebruikte dagelijks mijn matte 88 palette en Coastal Scents kwasten, die ik dankzij het lezen van andere blogs had gekocht.

En nu gebeurt het ook nog steeds dat ik dankzij een mooie make-up tutorial of goede review naar de winkel ren om die prachtige blush van Estée Lauder, of dat heerlijke parfum van Prada te halen. De producten die je hierboven ziet heb ik gekocht omdat andere bloggers er enthousiast over waren, en toevallig zijn bijna alle producten ook nog eens favorieten!

Wat heb jij door het lezen van beautyblogs gekocht?


Reacties

Door Klarieke op 25 mei 2013 16:02

Superleuke TQ! Ik koop vaak Miss Sporty producten naar aanleiding van reviews aangezien ik Miss Sporty zelf nooit meteen wil kopen. Ik vind die producten altijd óf heel goed óf heel slecht.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 mei 2013 16:02

Ik heb eigenlijk nooit dure aankopen gedaan door het lezen van beautyblogs. Maar wel producten zoals een foundation van Catrice, de prime&fine van Catrice.. En nog wat andere kleine dingetjes.

[Beantwoorden]


Door Kiki Bosman op 25 mei 2013 16:02

Maybeline BB cream!

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 25 mei 2013 16:03

Haha wat grappig trouwens dat dat meisje rechts onderin die mooie Marc Jacobs armband gekocht heeft die jij ook kocht. Echt leuk!

[Beantwoorden]

Kiki Bosman antwoordt op 25 mei 2013 om 16:07:

Hee volgensmij ken ik jou! ^^)

[Beantwoorden]

Klarieke antwoordt op 25 mei 2013 om 16:28:

OMG KIKI!! HAAAAAAAAAAYYYYYY.
Ja ik ken jou sowieso hahaha. Hoe kun je nou twijfelen of je mij kent, zijn er nog zoveel andere Klariekes dan?
Haha wel grappig dat jij m’n reactie ziet!

[Beantwoorden]

Kiki Bosman antwoordt op 25 mei 2013 om 16:33:

Hahahaha ja je hebt helemaal gelijk! Ja echt toeval!

Klarieke antwoordt op 25 mei 2013 om 16:34:

Echt heel leuk haha


Door carolijn op 25 mei 2013 16:03

Superleuk! ik heb een hele mooie lipstick gekocht vanwege een positief artikel(:
x

[Beantwoorden]


Door Sofie op 25 mei 2013 16:04

Wat een leuke vraag! Ik denk ik veel, maar weet het niet meer precies haha (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 mei 2013 16:06

Leuke vraag! Ik zou het zo eigenlijk niet weten, misschien de apocalips van Rimmel?

[Beantwoorden]


Door Camille op 25 mei 2013 16:06

Leuke twitter question! Ik heb al je kwastenfilmpjes bekeken en daarom wat kwasten van Hema en Essence gekocht.
Ik zou het trouwens leuk vinden om bij de uitgekozen foto’s ook nog de tweet te lezen, een combinatie van de oude en nieuwe twitter question.

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 mei 2013 16:08

Leuke twitterquestion! Ik denk dat 95 % van mijn stash eigenlijk wel bestaat uit producten die ik heb gekocht doordat ik er een review van heb gelezen op beautyblogs..
Een paar voorbeelden zijn het Naked 2 pallette, Too Faced Shadow Insurance, MAC Studio Sculpt foundation, Maybeline the Rocket mascara en Essie Go Ginza.

[Beantwoorden]


Door Renske op 25 mei 2013 16:08

Real Techniques kwasten, Nars Orgasm, Urban Decay Naked palette…
Allemaal dingen die ik kocht door enthousiaste beauty bloggers ^^)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 25 mei 2013 16:09

Haha, bij ongeveer alles (bijna) wat ik koop lees ik eerst wat reviews
Maar wat ik echt alleen heb ekocht omdat er goede reviews over waren is bijvoorbeeld ook de revlon colorstay:)

[Beantwoorden]


Door Sarissa op 25 mei 2013 16:09

Door het lezen van Beautyblogs heb ik vele make-upjes ingeslagen.

Het Naked 1 Pallet was daarbij het duurste aankoop.

[Beantwoorden]


Door Judith op 25 mei 2013 16:10

haha wat leuk! ik heb het urban decay naked palette gekocht, want ik las op de beautyblogs dat sephora een kortingsactie had, dus dacht ik: IK GA HET NAKED PALETTE KOPEN!
(:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 mei 2013 16:10

Lemony flutter van lush.. Geniaal spul maar dat vind je zelf toch niet!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 25 mei 2013 16:10

nagellak , veél nagellak! maar ook shampoo , foundation, bb cream , bodylotion, enzovoort! :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 mei 2013 16:11

Oh god, daar vraag je me wat. Ik denk dat de helft van de make-up die ik koop tegenwoordig allemaal komt omdat anderen het zo’n fijn product vonden haha. En ik koop bijna nooit meer iets zonder eerst reviews op te zoeken :-P

[Beantwoorden]


Door Riet op 25 mei 2013 16:11

Heel mijn stash is denk ik op aanraden van jullie hahaa :D
vooral bourjois poeder, naked palette, dagcrème … Superhandig ook die reviews, koop je niet zo snel meer een miskoop! :)

[Beantwoorden]


Door Rooo op 25 mei 2013 16:13

Muhhh, ik wil die Marc Jacobs armband ook echt heel graag! Zooo mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 25 mei 2013 16:13

Ha wat leuk, mijn chanel highlighter! Ik heb verder vooral foundations gekocht dankzij beautyblogs.. en blushes.. en oogschaduw… en lipsticks.. en….. addicted :lol:

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 25 mei 2013 16:13

Voor mij begon het bij het Too Faced Natural Eye Palette (love) Verder werkt het bij mij ook vaak andersom, als ik in de winkel sta en een product spreekt me aan kijk ik snel even op mn telefoon of er reviews over geschreven zijn. Of dan kom ik toevallig een review tegen van een product dat ik al heb, ook altijd leuk haha ^_^

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 mei 2013 16:15

Ik lees ontzettend veel beautyblogs en dat heeft zeker invloed op mij! De grootste hypes slaan bij mij nooit zo aan. Maar bij LE’s check ik altijd eerst de swatches (vooral Catrice, Essence, OPI, Essie en MAC dan) Voor basic stuff koop ik gewoon wat mij interessant lijkt.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 25 mei 2013 16:16

Leuke vraag! Ik ben bijna 20 en heb nu pas Sleek ontdekt, eigenlijk voornamelijk via blogs. Ik heb nu Au Naturel, Oh So Special en de Rosegold blush. Ik ben er zo blij mee! Ik dacht dat het alleen maar tegen kon vallen met de verwachtingen die ik had.
Verder ben ik andere producten gaan gebruiken omdat ik las dat dat beter was. Zo gebruik ik sinds anderhalf jaar foundation (inderdaad, laatbloeier…), gebruik ik elke dag (vanaf ongeveer 9 maanden geleden) een primer en een poeder over de foundation, gebruik ik eyebase, blush en heb ik ook mijn eerste kwasten (van de Hema, weliswaar) gekocht. Ik dacht altijd dat ik er veel te ‘popperig’ uit zou komen te zien met make-up, maar nu ik het hele rataplan gebruik, kan ik alleen maar concluderen dat ik er dan juist veel beter uitzie!

[Beantwoorden]


Door Iris op 25 mei 2013 16:16

Leuke TQ! Ik koop eigenlijk alleen iets als ik er goede review over heb gelezen, haha! De Real Techniques kwasten, Sleek make-up en mijn Rimmel BB cream bijvoorbeeld!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 25 mei 2013 16:20

:idee: door het lezen van blogs heb ik o.a. Orly spritz dry, Sleek blush-by-3, MAC Fix + MAC Prep & Prime gekocht. Natuurlijk kan de UD primer potion ook niet aan dit lijstje ontbreken !

[Beantwoorden]

Fashion meets Beauty antwoordt op 25 mei 2013 om 16:22:

Ohh het eerste product die ik mede door beautyblogs kocht was lemony flutter (:

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 mei 2013 16:24

3D Eyeshadows van Essence ^^

[Beantwoorden]


Door Inez op 25 mei 2013 16:28

Eyeliner van essence, nagellak van max factor enoogschaduwbasis van essence :p

[Beantwoorden]


Door Nina op 25 mei 2013 16:28

Hmm, lastige vraag haha. Ik denk best veel, onbewust. Als ik ergens een negatieve review over heb gelezen koop ik het niet.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 25 mei 2013 16:31

Pfoe, lastig hoor! Toch wel de UD Naked palettes denk ik!

[Beantwoorden]


Door noor op 25 mei 2013 16:33

leuke TQ! uhmm die van mij geloof ik een nagellakje van Catrice!
Vera ik heb ook ombre haar genomen dankzij jou! toen je nog bruin had !
ik heb nu een review op mijn site van dat ombe , wil je kijken?
xxnoor

[Beantwoorden]


Door Nikita op 25 mei 2013 16:38

Make-up palette van Sleek.
Rimmel BB cream.
Catrice lippenstiften.
En nog wel wat dingetjes.

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 mei 2013 16:41

Ohhhh, god. Echt te veel om op te noemen, serieus. Maar ik gebruik de producten met veel plezier en heb geen moment spijt gehad.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 25 mei 2013 16:43

Wat leuk zeg! Ik heb nog nooit iets bewust gekocht na het lezen op een blog. Meer dat ik in de winkel stond en dacht oh ja! En dan kocht ik het omdat ik had gelezen dat er meerdere bloggers over te spreken waren.

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 25 mei 2013 16:50

Ik vind dit weer zo’n leuke TQ! Ik kan mijn halve kast wel fotograferen denk ik met de hoeveelheid die ik heb gehaald na Beautyblogs! Vooral buitenlandse merken zoals Urban Decay is in mijn kast terug te vinden n.a.v. filmpjes erover. Nu wil ik dolgraag de RT kwasten vanwege alle positieve reviews! Super tof vind ik het als iemand om aanraden van een artikel van mij een product heeft gekocht, en er erg blij mee is, super tof!

[Beantwoorden]


Door Uniquelifepassion op 25 mei 2013 16:50

Leuke twitter question weer!
Ik heb het naked 2 palette daardoor gekocht en ben nog steeds zo blij hè!
x

[Beantwoorden]


Door Diedeke Karlijn op 25 mei 2013 16:53

Ik heb zoveel naar aanleiding van een review gekocht, haha.
Zo kocht ik onder andere: het Naked 2 palette, Highlighter van Mac in Soft End Gentle en ga zo nog maar even door (love)

[Beantwoorden]


Door Martina op 25 mei 2013 16:56

Heel erg herkenbaar! Zeker mijn dure aankopen van too faced, Urban decay en Mac heb ik te danken aan beautyblogs :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 mei 2013 16:57

ik heb nooit dure makeup gekocht doordat ik beautyblogs ben gaan volgen, maar wel veel meer makeup! Dus dan vooral low-budget dingen, zoals van catrice of essence.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 25 mei 2013 17:02

De meeste dingen die ik koop heb ik voorbij zien komen op een beautyblog :)

[Beantwoorden]


Door Lys op 25 mei 2013 17:03

Het heeft heel lang geduurd voor ik mijn eerste BB cream durfde te kopen omdat ik een gevoelige huid heb en niet wist wat het product zou doen. Daarom heb ik echt zoooveel reviews opgezocht en meningen van kennissen gevraagd voor ik eindelijk toch eentje in huis haalde!

Ik leer eigenlijk veel nieuwe merken kennen door blogs te lezen… Ze willen is één ding, maar ze effectief kopen is jammer genoeg niet altijd mogelijk.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 25 mei 2013 17:03

Best veel dingen haha toch wel grappig hoe je daarin beinvloed wordt maar het heeft er ook mee te maken dat je door blogs heel veel moois voorbij ziet komen dus je bent ook meer op de hoogte van collecties dus dan zie je ook eerder dingen die je wilt hebben natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Summer op 25 mei 2013 17:08

De oogschaduwbasis van Essence!

[Beantwoorden]


Door Bo op 25 mei 2013 17:13

Door het lezen van andere beautyblogs ben ik de BB Cream van Essence uit gaan proberen, en met succes, want hij behoort zeker tot mijn current favorites nu!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 mei 2013 17:18

urban decay primer, iedereen is er helemaal lyrisch over dus ik wilde ook wel weten of het de hype waard was!

[Beantwoorden]


Door Eser op 25 mei 2013 17:30

Haha, super leuke TQ! Het klopt inderdaad dat ik heel veel koop, of laat staan, door de beautyblogs die ik lees.
Het merk ELF kende ik niet, totdat ik het ergens las jaren geleden.
Een bbcream van Garnier heb ik ook via een beautyblog. Maar ook de welbekende Sleek RoseGold haha.

[Beantwoorden]


Door X op 25 mei 2013 17:30

Serieus bijna alle make up die ik heb, heb ik gekocht door reviews van verschillende beauty blogs haha. Sleek palettes, lipsticks, zoeva brushes, haarlak etc, echt alle make upjes. Misschien komt et ook omdat ik vaak eerst een review zoek voordat ik iets ga kopen.

Al viel de biodermal fluïde wel heel erg tegen bij mij, na gelezen te hebben dat hij heel erg goed was op paar sites. Bij mijn huid deed het niet veel en me voorhoofd werd er heel vettig van Dus daar let ik de volgende keer wel op haha

[Beantwoorden]


Door Hester op 25 mei 2013 17:32

Eigenlijk alles wat ik koop, koop ik doordat ik het eerst op een blog voorbij heb zien komen!

[Beantwoorden]


Door Fashiable | Nanne op 25 mei 2013 17:33

Eigenlijk niet zo heel veel, maar dat is misschien ook omdat ik me meer richt op de mode ipv beauty. Heel vaak zie ik wel make-up waarvan ik denk ‘oh ik ga morgen gelijk kijken’, maar dat vergeet ik eigenlijk alweer snel. Wel heb ik een paar producten van MeMeMe aangeschaft nadat ik ergens een artikel las over dit merk. Ik heb overigens wel de Miss Sporty mascara geprobeerd waar jij zo enthousiast over was een tijdje terug, maar helaas vond ik hem méga klonterig, waardoor alles aan elkaar ging plakken en ik drie wimpers over hield haha

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 25 mei 2013 18:02

:yay: Ik sta erin met mijn Biodermal producten.
Dankzij jou blog ben ik er echt verzot op – doet zoveel meer voor mijn huid dan een ”normale” crème van een huismerk. Echt ook mijn ontdekking sinds vorig jaar winter – :$

[Beantwoorden]


Door Lytje op 25 mei 2013 18:08

As ik iets wil kopen check ik bijna altijd reviews, maar het komt eigenlijk nooit voor dat ik door een review iets wil hebben wat ik daarvoor niet hoefde.

[Beantwoorden]


Door Floor op 25 mei 2013 18:20

Leuk! Mijn MAC concealer staat er ook bij!

[Beantwoorden]


Door Amber op 25 mei 2013 18:21

Dankzij beautyblogs heb ik het merk Sephora ontdekt en daar heb ik reinigingsmelk en tonic van Sephora eigen merk gekocht, ook heb ik in die winkel Urban Decay primer potion gekocht, ik ben echt gek op deze producten als laatste ben ik BB creams gaan gebruiken van maybelline en loreal.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 25 mei 2013 18:25

Haha ik toevallig vandaag een essence colour arts lip base en ik wou een Rt kwast maar die site doet een beetje raar

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 mei 2013 18:31

De BB cream van bbcreamshop.nl via Teske, de lipstift ‘Hey Nude’ van Catrice via LiveLifeGorgeous, Catrice Naked palette, ivm het enthousiasme over Naked Palette van Urban Decay maar dat vind ik nou net iets te duur.

Alle 3 dikke vette aanraders en allemaal ook erg goedkoop!

Liefs

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 25 mei 2013 om 18:33:

Ohja, en ook zo nu en dan wat nagellakjes van bijv. Catrice of Essence etc!

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 25 mei 2013 om 18:35:

En ook nog de nieuwe kwasten van Kruidvat huismerk! Gezien bij Serena! (maar nog niet zelf uitgeprobeerd) Het is dus eigenlijk veel meer als ik zelf had gedacht haha!

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 mei 2013 18:32

Ik ben enthousiaster geworden over spullen, en ik herken dan dingen die anderen niet herkennen, echt leuk!

[Beantwoorden]


Door nienke op 25 mei 2013 18:36

ben net wezen shoppen voor spullen om mijn gezicht te contouren, nu dat de zomer eraan komt vind ik dat belangrijk. Ik heb dus net bij sleek de i devine showstopper, rose gold blush en face contour kit gekocht. ben benieuwd of het net zo mooi staat bij mij als bij jou!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 mei 2013 18:39

Ik heb producten van sleek gekocht, contour kit en rose gold blush and i love it! :kiss:
De budget producten koop ik ook meestal via de review en soms maak ik zelf de mis koop..

[Beantwoorden]


Door Sterre op 25 mei 2013 18:41

balmi lip balm, maar 5 eurie bij de douglas in arnhem maar dat was toen voor mij een flinke besteding qua make-up :smak:

[Beantwoorden]


Door beautytalk op 25 mei 2013 18:51

Ik bekijk voor ik iets koop altijd één voor meerdere reviews! Lekker handig! Maar soms wil ik een product persé kopen ondanks negatieve reviews! :)
Eefje

[Beantwoorden]


Door Jildou op 25 mei 2013 19:24

Sleek Storm Palette en Sleek Blush by 3! En Barry M nagellakjes. :) En Catrice Highlighter. ^_^

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 mei 2013 19:25

Wat een leuke TQ.. Ik ben al zovaak beinvloed door beautyblogs. Ik denk ook altijd in de winkel wat er ook alweer over de producten gezegt is of over de collectie XD

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 mei 2013 19:30

Ik laat me soms wel leiden door beauty blogs en reviews ja :-) Zo heb ik de Too Faced Shadow Insurance voor ’t eerst gekocht.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 25 mei 2013 19:49

Ik heb het naked pallete gekocht door beautyblogger en real techniques kwasten en sleek rosé gold blush en urban decay primer potion

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 25 mei 2013 19:51

De oogpotloden van de Hema <3

[Beantwoorden]


Door Nina op 25 mei 2013 20:06

Naked 2, Essie nagellakjes, Hema wenkbrauwpotlood, Hema Chalky Eyeshader, eigenlijk heel mijn stash heb ik op aanraden van beautybloggers gekocht!!

[Beantwoorden]


Door Janique op 25 mei 2013 20:06

Shadow insurance idd, alleen heb ik wel de candlelight versie (ook erg mooi (love) ) en ik heb gister een set Real Techniques kwasten besteld! en veel budgetdingen die ik hier zie koop ik wel eens :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 25 mei 2013 20:07

Ik heb o.a. n.a.v. reviews Sleek palettes en blush gekocht, MUA palettes, Zoeva kwasten en lippensticks.

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 25 mei 2013 20:08

De blush van Catrice, 050 ‘Apropos Abricot’ omdat jij er zo over te spreken was! :D
x

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 25 mei 2013 20:18

Echt een leuke vraag! Jeetjeee ik zou het echt niet weten, dat zijn volgens mij een heleboel leuke make-upjes!!

[Beantwoorden]


Door paulien op 25 mei 2013 20:22

eh wat niet???……. teveel in ieder geval wel.

[Beantwoorden]


Door Petra op 25 mei 2013 20:39

Eigenlijk koop ik NIKS meer zonder er een review over te checken! Producten die ik echt heb gekocht nav reviews en zonder dus eerst zelf geprobeerd te hebben:
– MAC prep n prime skin base
– NAKED palette
– MAC prep n prime powder en later de Essence stay matt powder
– Skin79 BBcream
– Oja en na het lezen van reviews over de Body Shop “brazilian nut” ben ik gelijk naar de winkel gerend om het ook te ruiken en te kopen dus.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 25 mei 2013 20:49

Leuke vraag! Ik koop best wel veel naar aanleiding van goede reviews! Omdat een Sephora bij mij niet in de buurt zit (of zat ,aangezien ze nu allemaal weg gaan), had ik nog nooit van merken als Urban Decay en Too Faced gehoord. Dankzij de beautyblogs leerde ik het kennen en inmiddels heb ik er een aantal palletes van waaronder natuurlijk het Naked 2 palette :)

[Beantwoorden]


Door Simone op 25 mei 2013 20:52

Sinds ik blogs lees koop ik meer weloverwogen nieuwe beautyproducten, ik merk alleen wel aan mezelf dat ik door sommigre reviews dingen graag wil hebben en ik me soms echt in moet houden, maar watik o.a. gekocht heb is essence i love stage eyeshadowbase en nars orgasm!

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 25 mei 2013 om 20:59:

Oh en nog essence matt velvet rose en nyc applelicious en rimmel bb cream :)

[Beantwoorden]


Door melissa op 25 mei 2013 20:55

Jep, ben meer gaan opletten naar de shampoo’s die ik kocht ivm de ingrediënten enz en heb ook het naked2 palette gekocht maar meer door amerikaanse youtube guru’s.

[Beantwoorden]


Door Janna op 25 mei 2013 21:02

Een mascara van miss sporty!

[Beantwoorden]


Door Merve op 25 mei 2013 21:08

Door het lezen van blogs heb ik de Essence eyeshadow basic, de Essence kwasten, de Catrice eyeliner met de goude glitters en de Kruidvat kwasten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 25 mei 2013 21:09

Jeej mijn foto staat er ook tussen. Dankzij jou heb ik 4 Miss Sporty oogschaduws gekocht. Toen ik ze kocht, kreeg ik ook nog korting.

[Beantwoorden]


Door Fran op 25 mei 2013 21:23

Hm, ik denk dat ik het Catrice absolute nude palette wel heb gekocht naar aanleiding van een review. Oh, en de Kruidvat eye make-up remover!

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 25 mei 2013 21:23

Mac- en Real Techniques kwasten! Mac MSF in Soft and Gentle, Clinique BB cream, Hoola Bronzer van Benefit, Max Factor Fals Lash Effect Mascara.. Ik kan echt uren doorgaan, haha. Niks kopen zonder een goede review! :)

[Beantwoorden]


Door Hanny op 25 mei 2013 21:36

Het Naked palette had ik denk ik niet gekocht als verscheidene bloggers er niet zo lyrisch over waren geweest, ik ben altijd meer van de kleurtjes enzo. Door bloggers heb ik ook heel veel leuke merken ontdekt! Zoals Sleek, LOOK, Catrice enzo. Eigenlijk koop ik het meeste omdat ik van jullie gehoord heb dat het goed is haha.

[Beantwoorden]


Door Janine op 25 mei 2013 21:47

Sleek I-Divine ‘Oh So Special’ pallette =)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 25 mei 2013 21:48

Niet zo veel, maar wel een paar budget spulletjes. Ik heb bijvoorbeeld de BB cream van de Kruidvat door een goede review gekocht. Mijn zusje die opzoek was naar een nude palette, heeft toen die van Catrice gekocht omdat ik daar ook goede reviews over had gelezen. Grappig eigenlijk, hoe blogs invloed kunnen hebben op onze aankopen!

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 25 mei 2013 22:16

Ik heb de Sleek face form, Catrice bb cream en Sigma flat kabuki F 80 door het lezen van blogs gekocht. Zeer tevreden!

[Beantwoorden]


Door Keytothefuture op 25 mei 2013 22:31

Heel leuk!

[Beantwoorden]


Door sara op 25 mei 2013 22:45

het naked palette !

[Beantwoorden]


Door Lavianrose op 25 mei 2013 22:46

ik volg al een hele tijd beautyblogs en heb bijgevolg hierdoor al veel gekocht ^^)

– naked 2 palette
– sleek palette
– sleek rosegold blush
– nyx jumbo eye pencils
– l’oreal color riche nagellakjes
– nyx lipgloss
– andrelon droogshampoo
– catrice bb creme
– essence matterend poeder
– essence eyeliner pen
– remington pearl wand krultang
– sephora reiningslotion
– nyc lippenbalsem
– revlon lipbutters
– zoeva make-up kwasten

[Beantwoorden]


Door mjb op 25 mei 2013 23:30

Ik google bijna altijd een product als ik er van hoor of het al in gedachten had. Of ik zoek het op blog’s haha

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 25 mei 2013 23:53

Ik heb een hele hoop producten door beautyblogs gekocht. Jullie zijn de schuld van mijn almaar groeiende stash, haha! Het Naked 2 palette was wel de ‘grootste’ aankoop denk ik. Verder check ik sowieso vaak via mijn iPhone Google of ik een review over iets kan vinden wanneer ik een nieuw product op het oog heb.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 26 mei 2013 00:22

Ik heb zeker wel producten aangeschaft door het lezen van beautyblogs. Ik hecht sowieso meer waarde aan oprechte reviews dan aan een reclamepraatje op de TV of in een blad, dat is altijd minder geloofwaardig dan als iemand het echt uitprobeert. Welke producten ik precies heb gekocht naar aanleiding van bijvoorbeeld een review weet ik niet, maar ik ben wel meer make-up gaan kopen sinds ik beautyblogs volg :-)

[Beantwoorden]


Door daphne op 26 mei 2013 00:49

De 4 Miss sporty oogschaduws, balmi lipbalm, bami geurtje, oogschaduw basis, kwasten en nog veel meer en er is nog zoveel wat ik wil kopen Door het lezen van je site. Mocht je nog bijna niet meer lezen van mijn ouders omdat ik te veel make-up ging kopen. X

[Beantwoorden]


Door Imke op 26 mei 2013 01:18

Zo goed als alles haha. Naked 2, primer potion, maybeline the falsies en the rocket, sleek rose gold, real techniques kwasten, MAC omega voor mn wenkbrauwen, revlon lipbutters en nog wel meer spullen maar dit is echt wat ik kocht omdat ik het vaak zie op blogs en op youtube. Sowieso zoek ik tegenwoordig eerst reviews op als ik iets op het oog heb of een bepaald soort product zoek.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 26 mei 2013 08:03

Leuk om te zien met deze foto’s! Ik heb best veel gekocht naar aanleiding van beautyblogs haha! Naked 2 palette, Too faced natural eye palette, mijn MAC make-up, parfum van givenchy en een lakje van Essie hihi

[Beantwoorden]


Door Elke1 op 26 mei 2013 08:50

ik koop iets na via google de reviews erop na geslagen te hebben.
ik heb de Zoeva kwasten, een lipgloss van Bourjois, mac lippenstift, en de catrice bb cream gekocht naar aanleiding van een artikel misslipgloss. En de Sleek palletten, Glossybox en producten van Mario Badescu naar aanleiding van Beautylab.

[Beantwoorden]


Door eliva op 26 mei 2013 08:55

zoveel!: i love stage eyeshadow base van Essence, Soft and Gentle van MAC, Too Faced natural at night, Essence i love extreme mascara, Kat von D palette enz.

[Beantwoorden]


Door mine op 26 mei 2013 09:51

Ik heb zonder rewieu gelezen olaz bb cream gekockt (het zal
wel goeie bb cream zijn) na dat ik heb gebruikt kreeg ik op m,n gezicht rooie vlekjes
allergise reactie dus. dus ik kijk naar de rieuws. na dat ik had gebruikt en gekocht
had. ALLEMAAL NEGATIE REWIEUWS OVER OLAS BB CREAM. nou bedankt hoor olass
voor je slechte producut. slecht voor je portumunee en voor je gezondheid. nooit meer product kopen zonder dat ik rieuws heb gelezen. lesje geleerd.

[Beantwoorden]


Door Esther op 26 mei 2013 09:52

Eigenlijk komt het bestaan mijn complete stash door het verslaafd zijn aan beautyblogs :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 mei 2013 10:40

Meest recent heb ik de lush tea tree water gekocht!

[Beantwoorden]


Door Lisanne blogt op 26 mei 2013 10:48

Ik ben verslingerd geraakt aan vrijwel alle makeup door blogs maar het merk wat ik echt via blogs heb leren kennen is Sugarpill, en ik ben nog steeds gek op dat merk. En ik kijk voor nagellakjes ook heel vaak blogs af voor swatches en reviews. Sheer nagellak vind ik een enorme fail namelijk dus ik wil altijd weten of een lakje dekt in 2 of 3 laagjes. :)

[Beantwoorden]


Door Maureen op 26 mei 2013 10:55

Ik heb vooral veel merken leren kennen door blogs: Sleek, MUA, maar ook Urban Decay, Too Faced en nog veel meer!

[Beantwoorden]


Door Christa op 26 mei 2013 11:14

Nars Orgasm! Hihi, die moest ik op een gegeven moment echt hebben! En de Real Techniques kwasten :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 mei 2013 11:18

Heel veel producten die ik koop heb ik gekocht omdat ik erover had gelezen. Ik probeer ook altijd als ik een bepaalde nagellak wil kopen van te voren swatches op te zoeken om te kijken of hij wel dekkend is enzo.

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 mei 2013 11:19

Hahaha, ik kan een foto maken van ongeveer mijn hele stash en veel verzorgingsproducten ;)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 26 mei 2013 11:26

Veel en vooral meer duurdere merken als MAC.

[Beantwoorden]


Door Britta. (@BeBrittaa) op 26 mei 2013 11:33

BB Cream!

[Beantwoorden]


Door Minke op 26 mei 2013 11:57

Ik heb behoorlijk veel wat ik nu heb gekocht omdat ik het gezien had op youtube of op beautyblogs. Ik vind het altijd leuk om te kijken of de producten de hype wel waard zijn :)

[Beantwoorden]


Door RubyManuela op 26 mei 2013 11:58

Urban Decay Naked palette, Rimmel Wake Me Up foundation, Sephora primer, Garnier BB-cream, HEMA concealers, Essence Stay Matte lip creams, en eigenlijk nog wel veel meer. Ik ben niet zo moeilijk over te halen, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Jana op 26 mei 2013 12:01

Ik koop eigenlijk zelden nog iets dat waarvoor ik niet op voorhand iets opzocht op internet . Zeker van budgetmerken zoek ik op voorhand reviews op omdat het risico op miskopen groter is. Voor de meer high-end producten vind ik het handig om op de hoogte gehouden te worden van LE’s. Helaas resulteert dat ook in torenhoge wishlists ;-)

[Beantwoorden]


Door Nina op 26 mei 2013 12:02

Real Techniques Core collection en See by Chloé parfum ^^)

[Beantwoorden]


Door Emma op 26 mei 2013 12:02

Ik heb voor het laats een Mac oogschaduw gekocht in sumthus olive :)

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 26 mei 2013 12:04

Da’s ondertussen al heel wat, maar als recentste de Real Techniques kwasten (:

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 mei 2013 12:43

90% van de producten die ik koop , zijn door reviews op blogs!
Esteé lauder Sumptuous mascara & concealer , rimmel apocalyps lip laquers, real techniques kwasten, essence oogschaduwbasis, bourjous healthy mix foundation , al mijn nagellakjes en ik kan zo maar doorgaan! ^^

[Beantwoorden]


Door Bo op 26 mei 2013 13:15

Ik koop TEVEEL door het lezen van reviews. Vooral bij jou reviews vera!

[Beantwoorden]


Door Emma op 26 mei 2013 13:25

Sowieso de catrice concealer!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 26 mei 2013 14:14

Het Naked palette en een aantal China glaze nagellakken.

[Beantwoorden]


Door Pleunie de Wild op 26 mei 2013 14:21

Haha, volgens mij koop ik bijna al mijn beautyproducten na inspiratie opgedaan te hebben bij blogs. Laatst nog Lemonly Flutter van Lush bijvoorbeeld. Hopelijk lezen niet al te veel marketeers mijn reactie, die zien er waarschijnlijk meteen een nieuwe marketingstrategie in ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 mei 2013 14:56

Leuke vraag!
Ik heb door blogpost 2 lippenstiften gekocht, een oogschaduw van MAC en lemony flutterrrr :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 mei 2013 15:01

Zo ongeveer de helft van mijn stash, haha.

[Beantwoorden]


Door Babette op 26 mei 2013 15:20

Ik heb een keer een paletje van catrice gekocht omdat ik erover gelezen had, het smokey eye palette in de kleur you did that. Voor de rest eigenlijk niks. Maar wat ik dan weer wel heb, dan zie ik bijvoorbeeld dat iemand een mooie oogschaduw heeft, maar dan koop ik niet dezelfde maar eentje die ongeveer dezelfde kleur heeft.

[Beantwoorden]


Door Renate op 26 mei 2013 15:59

Ik koop eigenlijk vrijwel alles na het lezen van beautyblogs en vaak voordat ik iets koop check ik eerst google naar swatches en reviews haha! Het is alleen heel soms als ik in het buitenland ben dat ik dingen op de gok koop, maar anders: eerst google’n!

[Beantwoorden]


Door marieke op 26 mei 2013 16:47

zoveeel haha, ik denk dat 2/3e van mijn stash wel uit producten bestaat die ik heb gezien op blogs.
Van foundation,paletten en de nieuwste limited editions tot haarproducten, als ik ook enthousiast ben van een review en ik heb het geld ervoor, weet ik meestal niet hoe snel ik naar de winkel moet gaan:)

[Beantwoorden]


Door Manouk op 26 mei 2013 17:13

Mijn Rimmel BB cream, Lush dream cream en Mac lipstick en verder nog 100 andere spulletjes. Als ik ervover lees MOET ik het gewoon hebben.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 mei 2013 17:39

Wauw, als ik er even over nadenk, heb ik toch wel best veel gekocht omdat Vera of iemand anders het heeft gereviewd… En 9 van de 10 producten daarvan vond ik ook nog eens super fijn! Good job beautybloggers! <3

[Beantwoorden]


Door Smilla op 26 mei 2013 18:18

Ik heb niet zo veel met makeup maar ik wil Candy ook graag. Jammer dat hij zo duur is en zeker als je kijkt dat ik 14 ben. Weet iemand misschien een goede dupe? Ik vind dat je trouwens fijn schrijft en met je nieuwe layout is je blog ‘volwassener’ geworden vind ik.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 mei 2013 20:11

Hoi Vera!
Ik zal hier een paar dingen neerzetten die ik dankzij jou heb gekocht, is wel het leukste om te lezen denk ik ;)

– Essence Blush brush (die fluffy roze :) )
– Essence 3dDimension (ofzoiets) oogshaduw
– Nude palette van Catrice
– Creamy potlood van de hema in turquois
– Mac lipsticks (verschillende)

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 mei 2013 22:38

Ik ben nogal kieskeurig om het uitzoeken van make-up. Ik zie iets in de winkel liggen, ga het opzoeken op blogs of het de moeite waard is (vaak wel), of onthou ik het product na positieve reviews. Zo heb ik o.a. het Urban Decay Naked palette gekocht, maar ook goedkope nagellakken van Essence of Catrice.

[Beantwoorden]


Door Joey91 op 26 mei 2013 23:25

Real techniques poederkwast, Nars foreplay palette, Michael Todd gezichtsverzorging & superveel hebbedingen van alle MAC limited editions!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 mei 2013 09:53

alles wat ik van Sleek heb gekocht, komt door blogs, dat zijn Oh So Special, Sparkle 2 en Showstoppers, ook heb ik de Rosegold blush waar ik heel blij mee ben!
Verder heb ik ook de Apocalips gekocht van Rimmel, de Chalky Eyeliner van HEMA en nog veel meer :)

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 27 mei 2013 13:28

een heleboel inderdaad, maar das alleen maar goed! zo weet je welke producten je geld waard zijn en welke absoluut niet.
ook is het een goede smoes om dingen te kopen” ik moet ze toch testen voor mijn blog?”

[Beantwoorden]


Door pia op 27 mei 2013 16:59

ik heb al meerdere reacties vandaag gegeven dus misschien herken je me? ik ben 10 en ik heb dankzij jou geweldige passie voor beauty en je blog het catrice concealer palette gekocht (die ene met groen tegen pukkels en roze tegen wallen)

hij werkt goed, thnx voor de tip en wil je misschien in een filmpje tips geven over waar je de beste oogschaduwbasis koopt???

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 mei 2013 18:58

– Prada Candy 30 ml
– Biodermal dagcrème voor de zeer droge huid
– Sleek storm Palette
– NYC palette
– Catrice concealer palette
– leuke kaarsjes van de primark
– sieraden

Valt eigenlijk best nog wel mee als ik zo terug kijk…
Toch kijk ik elke dag naar de filmpjes van jou en teske op m’n computer.
Zelfs onder de tussenuren op school met de beautyblog app ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 mei 2013 15:43

Ah grappig en wel herkenbaar voor mij haha! Ik heb het dan met name bij budget producten, die koop ik eerder -als er een positieve review overgeschreven is- dan een echt duur product. :)

[Beantwoorden]


Door Celina op 29 mei 2013 23:02

Veel lol… :love:

[Beantwoorden]


Door Isa op 31 mei 2013 16:16

Héél veel dingen! Real techniques kwasten, Naked palette van Urban Decay, Rimmel Wake me up foundation, NYX witte oogpotlood, M.A.C kwasten en nog veel meer!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 juni 2013 11:28

Haha wat leeeuk! Echt veel. Ik koop NIKS zonder eerst de review te lezen op internet.

[Beantwoorden]


Door laura op 13 januari 2014 14:58

ik heb heel veel ondekt en gekocht door het lezen van beautyblogs .

– naked 1 & 2 palette .
– al mijn too faced paletten (natural eye , romantic eye , naked eye & natural at night )
– too faced shadow Insurance .
– mac ondekt en een aantal producten gekocht na reviews gelezen te hebben .
– nyx blushes .
– inglot ondekt + freedom system paletten .

liefs xox laura

[Beantwoorden]