Primark shoplog

Ik ben vorige week met twee vriendinnen naar Essen gereden om bij Primark te winkelen. 6 verdiepingen gekkenhuis. Heel veel mensen, heel veel kleren. Ik slaagde goed en nam een shoplog op. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik realiseer me nu dat mijn opmerking ‘zo fashionable en toch goedkoop’ niet al te slim overkomt na wat er is gebeurd in Bangladesh vorige week. Deze shoplog is vorige week dinsdag opgenomen, nadat ik maandag ben wezen winkelen. Ik had het nieuwws met alle Koninginnedag drukte, toen nog niet gehoord.

Twitter Facebook
Categorie: Shoplogs/hauls Video | 9 mei 2013 | 164 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Sofie op 9 mei 2013 07:04

Wauw, wat een mooie aankopen! Wat een vreselijk grote Primark in Essen, ik zou helemaal gek worden haha! Tof filmpje (love)

[Beantwoorden]


Door Martina op 9 mei 2013 07:07

Ik vind die roze top erg leuk! En dat jurkje staat je ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 9 mei 2013 07:10

Leuke dingen heb je gekocht naar ben toch ook emwel heel nieuwsgierig wat je bij Kiko hbt gekocht..

[Beantwoorden]


Door Ester op 9 mei 2013 07:12

Ik heb je shoplog gisteren al gezien op youtube, en onwijs leuke dingen heb je gekocht!
Ik ben benieuwd naar de rest hihi. :)
Ik moet ook snel snel snel een keer naar de primark toe!!!
Word helemaal hebberig van deze shoplog hihi.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 9 mei 2013 07:28

Leuke shoplog! Ik heb ‘m net even bekeken op YouTube! Leuke jurkjes!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 mei 2013 07:44

Whut.. 6 verdiepingen! haha ik zou verdwalen en niet weten waar ik zou moeten kijken! Wat heb je toch een leuke kleding stijl! Ik ga volgende week naar de Primark, ik hoop dat ze nog leuke items hebben :DOooo die pyjama is echt zo leuk!! Ik heb ook twee hele leuke primark pyjama’s met jam en broodjes en donuts haha! Die grijze top met breakfast in bed wil ik haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 08:36:

Ik was met een vriendin die al eerder was geweest, dus die kende de weg gelukkig een beetje ;-)

[Beantwoorden]


Door dita op 9 mei 2013 08:09

Leuke shoplog

[Beantwoorden]


Door Just Love Life op 9 mei 2013 08:10

weer hele leuke dingetjes geshopt! dat roze/perzik truitje van 8 euro vind ik het leukst! lijkt me erg leuk staan met een legging (:

[Beantwoorden]


Door Wendy op 9 mei 2013 08:17

Ah leuk! Nu krijg ik zin om te shoppen. Ik heb mezelf alleen even op een no-buy gezet voor de komende 2 maanden, omdat ik een lichtelijke koopverslaving heb :p

[Beantwoorden]

kaja antwoordt op 9 mei 2013 om 10:14:

haha, ik ook!
nadat ik mijn laatste aankopen had geslagen (ook bij de Primark) had ik mezelf echt een koop verbod gegeven tot ik naar america ga, haha!

[Beantwoorden]


Door Jose op 9 mei 2013 08:20

Super leuke dingetjes heb je gekochtt , ik was een tijdje terug zelf ook in essen , de primark daar is inderdaad huge. xxx

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 9 mei 2013 08:21

:wave: shoplog! Als ik vrij ben ga ik ‘m meteen bekijken!

[Beantwoorden]


Door Rani op 9 mei 2013 08:27

Dat jurkje dat je aan hebt is super mooi.
Dat past je echt, miss eens met een ander riempje combineren.
Maar zo is het ook super.
Ily Vera !! :-)

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 mei 2013 08:28

Ik heb dat jurkje ook, ook gekocht in Essen. Vond het nogal overweldigend hoor zo groot als het was. We gingen wel op een zaterdag geloof ik…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 08:37:

Op een zaterdag! Dan wil ik niet weten hoe druk het was…

[Beantwoorden]


Door Lianne op 9 mei 2013 08:31

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik schrok even toen je zei 6 verdiepingen haha maar ik wil er nu zelf ook graag heen!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 9 mei 2013 08:41

Wat een leuke shoplog! Hele mooie aankopen! Vooral je jurkjes zijn leuk!!!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 mei 2013 08:42

Haha wat leuk om te zien dat je die massage sokken hebt gekocht! Ik heb er echt 20 paar van en dacht dat ik de enige was die ze altijd kocht :crazy:

[Beantwoorden]


Door Charile op 9 mei 2013 08:45

Leuke items! Ik ben benieuwd naar de rest :D

[Beantwoorden]


Door martine op 9 mei 2013 08:59

Vera, hoe oud ben je nu eigenlijk? 14? Ik bedoel GROW THE F*CK UP

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 9 mei 2013 om 09:11:

Reageer dan gewoon helemaal niet in plaats van dit

[Beantwoorden]

Ansjuh antwoordt op 9 mei 2013 om 09:14:

Ik ben 32 en draag nog pj’s met Winny The Pooh.
Kom op zeg, een normale reactie zou getuigen van jouw volwassenheid, maar nu ben jij degene die zich gedraagt als 14 :)

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 9 mei 2013 om 09:41:

Yes Ansjuh, qft! :cool:

[Beantwoorden]

Cath antwoordt op 10 mei 2013 om 10:38:

“When you judge someone, you don’t define them, you define yourself.”

Vera! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Invitetobeauty op 9 mei 2013 09:00

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Je hebt zo’n leuke kledingstijl. Elke keer als ik in een winkel ben dan zoek naar leuke blousjes, maar ik kan ze nooit echt vinden. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 9 mei 2013 09:01

wat een super leuk filmpje Vera en wat een leuke aankoopjes heb je gedaan, zo te zien moet ik ook weer een tripje primark plannen, zoveel leuke dingen!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 9 mei 2013 09:10

Oh, wat heb je lekker geshopt! Je pyama’s en sokken zijn geweldig!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 9 mei 2013 09:13

Ik had hem gisteren al op YouTube gezien, echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Ansjuh op 9 mei 2013 09:13

Neeeeee! Niet die donut!!!! Die heb ik 15jaar geleden ook gehad.Ala het niet langer geleden is. En toen deden we er een sjaaltje om heen.
Maar dat gaat met jouw haar echt niet passen ;)

En schrale troost: ik ben 32 en ben ook nog altijd gek op tekenfilms ed. Mijn winterpj’s zijn met Winny The Pooh :) Het houdt je jong :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 09:14:

Ik ga het proberen! Al mijn haar er doorheen proppen :D

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 mei 2013 09:14

Leuk filmpje! Wat was er gebeurd in Bangladesh als ik vragen mag ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 09:20:

Een grote fabriek waar onder andere kleding van Primark werd gemaakt is ingestort. Naar verluid wist Primark dat er scheuren zaten in het gebouw en heeft het advies de mensen in het gebouw te evacueren, genegeerd.

[Beantwoorden]

Suzanna antwoordt op 9 mei 2013 om 09:47:

Primark was niet het enige bedrijf in het gebouw, plus ze hebben financiële steun aangeboden aan de nabestaanden plus slachtoffers.

[Beantwoorden]

kim antwoordt op 11 mei 2013 om 21:12:

oh, wil je daar dan mee zeggen dat het aanbieden van financiele steun aan de nabestaanden en slachtoffers een goedmaker is voor het feit dat er 1000+ mensen zijn omgekomen omdat bedrijven als Primark zo graag zo goedkoop mogelijke kleding willen laten produceren? Terwijl ze weten hoe onveilig fabrieken in een land als Bangladesh kunnen zijn (afgelopen jaren al 100en doden door branden en nu 1000en door instorting)..


Door Ansjuh op 9 mei 2013 09:15

Haha eerst een staart maken. En dat lukt ws nog wel, je haar er door heen proppen. Maar dan moet het er nog omheen en moet je de punten wegwerken (wat wij dus deden met dat sjaaltje :) )

[Beantwoorden]


Door Noa op 9 mei 2013 09:16

Super leuke pyjama’s !! (love)

Maar, weet jij of er in Amsterdam ook een Primark is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 09:33:

Nee, wel in Hoofddorp. In 2015 komt er een Primark aan de Dam, maar dat duurt nog even.

[Beantwoorden]

kaja antwoordt op 9 mei 2013 om 10:18:

Echt? wat gaaf!!!
Ik woon heel dicht bij de dam en zie altijd mensen daar lopen met een Primark tas, maar an denk ik: ‘he? ze hebben hierrr toch geen primark’ maar dan shoppen ze altijd in die van zaandam ofzo. maar eindelijk komt er 1 in A’dam♥

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 mei 2013 09:25

Oh jeetje, wat erg!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 mei 2013 09:33

Leuke dingen heb je gekocht, dat jurkje staat je goed!
Ik ben benieuwd naar de rest van de shoplog.
Wordt Kiko in aparte winkels verkocht of kan je dat gewoon bij Duitse drogisterijen kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 09:39:

Kiko heeft aparte winkels :ja:

[Beantwoorden]


Door kimberley op 9 mei 2013 09:33

toen je naar loreal was had je ook een knot en dat stont je echt super leuk .

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 09:39:

Dankje! Dat was wel een hele grote knot, met een grote donut. Voelde me daar wel een beetje Beatrix mee :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 mei 2013 09:36

Ik heb die sokken ook laatst bij de primark gekocht, haha! xxx

[Beantwoorden]


Door Soesja op 9 mei 2013 09:39

Ik wil ook weer naar de Primark!!! Wat ik wél altijd heb, is dat ik in Primark shoplogs de meest geweldige dingen zie, zoals al jouw jurkjes, en dat ik er dan loop en echt niks kan vinden :’)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 mei 2013 09:42

Ik word helemaal vrolijk van de sokken en pyjama’s:)

[Beantwoorden]


Door Marit op 9 mei 2013 09:46

He wat leuk, precies vandaag ga ik naar de Primark voor de eerste keer :D ik heb wat inspiratie opgedaan haha! Leuke dingetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 10:00:

Veel plezier! Houd rekening met de drukte, zeker vandaag.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 mei 2013 09:47

Ik ga ook altijd naar de Primark van Essen! Voor mij is het ook een uurtje rijden, beter dus dan Rotterdam of Zaandam .
De massage sokken en tribal heb ik ook, haha!

[Beantwoorden]


Door Edith op 9 mei 2013 09:53

Hele leuk dingen heb je gekocht, nu wil ik ook weer naar de Primark! Ben erg benieuwd naar je andere aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Gulci op 9 mei 2013 09:53

Een op primark op de dam yeeey!

Wat was er dan met bangladesh

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 9 mei 2013 om 10:40:

In Bangladesh is een gebouw ingestort waar meerdere kledingfabrieken in zaten, onder andere voor Primark. Het was bekend dat het gebouw op instorten stond en die mensen moesten gewoon doorwerken, er zijn 500+ mensen overleden.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 9 mei 2013 09:57

Haha een vriendin van mij heeft die sokken ook! Ik kijk nu al uit naar je volgende shoplog van de make-up etc.

[Beantwoorden]


Door Beyouthful op 9 mei 2013 10:03

Ik vind jou kledingstijl zo leuk! Het leukste vind ik het jurkje met de vogeltjes die je aan had, echt schattig!!

Liefs, Ans

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 10:12:

Dankjewel Ans!

[Beantwoorden]


Door Eliza op 9 mei 2013 10:04

Je vogeljurkje is zo ontzettend leuk! ♥ Staat je ook heel goed trouwens :D

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 mei 2013 10:06

Wat een leuk en spontaan filmpje! Je hebt leuke spulletjes gekocht! Alleen heb ik ietwat moeite met jouw het stukje tekst onder het filmpje. Hierin schrijf je over het nieuws in Bangladesh. Maar, of dat ongeval nu wel/niet is gebeurd, kinderarbeid is er toch wel! Alleen, wordt de maatschappij er nu bewust door gemaakt nav zo’n ongeval. Kijk eens naar de kleding van H&M. Daar wordt ook heel veel van gemaakt door kinderhanden. Dat weten we allemaal, maar de vraag is of we daar wel aan denken op het moment dat we het kopen. Het lijkt nu net of we er alleen maar aan denken nu dit voorval in Bangladesh is gebeurd. Meid, ik begrijp jouw stukje tekst en wil het zeker niet ‘afkraken’. Ik vind het juist ontzettend goed dat je het vermeld! En ik hoop dat je mijn mening kunt waarderen ;-) Maar iedereen weet dat er kinderarbeid bestaat. De maatschappij wordt door dit voorval met de neus nog eens extra op de feiten gedrukt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 10:12:

Ik begrijp heel goed wat je zegt en daar heb ik ook zeker over nagedacht. Het probleem is alleen (dat heb ik er niet bij gezet omdat ik er wel een hele blogpost over kan schrijven) dat het dus absoluut niet duidelijk is welke winkels geen gebruik maken van kinderarbeid, die hun werknemers wel tegen een goed salaris en onder de juiste omstandigheden laten werken. Prijzen zeggen niet alles, dat is het lastige. High-end merken zijn ook in het nieuws geweest wegens bovenstaande. En wat jij zegt over H&M, ik heb vorig jaar een docu gezien waarin bleek dat H&M het wel goed doet. Natuurlijk zijn de omstandigheden waarin die mensen werken niet te vergelijken zoals dat hier gaat, maar we hebben het dan ook over hele arme landen waarin de verhoudingen anders liggen. Je kunt het erg vinden dat H&M kleding daar laat maken omdat het goedkoop is, maar de waarde van geld ligt daar anders, en bovendien wordt er werkgelegenheid gecreëerd voor de mensen daar, onder voor hun goede omstandigheden. Verder wil ik er niet op in gaan en iedereen mag zijn eigen mening hebben. Het is een lastige discussie waar nog veel onduidelijkheid over is.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 9 mei 2013 om 10:44:

Het lastige is ook dat als Bangladesh strengere wetgeving zou krijgen die zorgt voor betere arbeidsomstandigheden, dan wordt Bangladesh duurder en dan kiezen de kledingfabrikanten voor China of Vietnam ofzo waar het wel nog goedkoop is en de arbeidsomstandigheden slecht zijn.

[Beantwoorden]

Marja antwoordt op 9 mei 2013 om 13:57:

Ha Vera,

Inderdaad goed dat je het ongeluk in Bangladesh vermeldt. Je zegt zelf al dat je er een hele blogpost over zou kunnen schrijven. Zou je dat alsjeblieft willen doen? Ik ben zelf ook grote mode- en beautyfan, maar ik vind wel dat mensen hier in ‘rijke landen’ er wat meer bewust van mogen worden wat onze ‘hebberigheid’ voor gevolgen heeft voor mensen in andere landen én op het milieu. Natuurlijk zijn mensen in Bangladesh en andere ‘productielanden’ blij dat ze werk hebben, maar de omstandigheden zijn echt verschrikkelijk en gewoon niet aanvaardbaar. Daarnaast wordt het milieu enorm belast door kledingproductie, wat op termijn óók gevolgen heeft voor Nederland.
Ik weet dat ik het zelf ook goedkope kleding koop hoor, en dit probleem dus ook in de hand werk, maar ik zou het heel gaaf vinden als mensen zoals jij (die toen een zekere ‘invloed’ hebben, of in ieder geval een podium), dit meer aan het ligt zouden brengen. Waarom kopen wij niet een paar shirtjes minder of betalen we een paar euro meer??

Ik bedoel dit helemaal niet negatief verder hoor! Ik vind ook dat je superleuke dingen hebt gekocht bij de Primark!

Groetjes, Marja.

[Beantwoorden]

Marja antwoordt op 9 mei 2013 om 13:59:

Eeuh, aan het ligt brengen?! Licht dus, haha! (En ‘toch’ in plaats van ‘toen’, beetje snel getypt….) :D

pauline antwoordt op 9 mei 2013 om 14:32:

Een artikel hierover lijkt mij ook een goed idee, kwestie van de mensen bewust te maken van het probleem in van hun consumptiedriften… Het is idd een moeilijke zaak maar daarom moet ze nog niet genegeerd worden denk ik :/ :ja:


Door Laura Louise - Fablouise.nl op 9 mei 2013 10:06

Hele leuke aankoopjes heb je gedaan! Het jurkje wat je draagt staat je ook erg mooi en is heel leuk! De sokken met de schaapjes heb ik ook ze zijn zooooo lief! ^^)

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 9 mei 2013 10:08

Je hebt leuke dingen geshopt! Ik vind de Essen één van de leukste Primark om naar toe te gaan (op die im Londen na).

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 mei 2013 10:10

love het jurkje wat je aanhebt :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 mei 2013 10:14

Pas je altijd alles aan, of koop je het op de gok?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 10:17:

Soms koop ik op de gok, soms pas ik. Hier had ik wel alles gepast en het zat goed :-)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 9 mei 2013 10:17

Leuk filmpje zeg.. dat roze shirt vind ik echt wel het leukst!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 mei 2013 10:17

Het lijkt net of je camera beter filmt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Yvon op 9 mei 2013 10:17

Heey Vera,
Ik ga vrijdag naar de primark in Essen en ik had een vraag. Meestal is het met primarken dat je gewoon alles in de winkel moet passen door de drukte of gokken op de goede maat. Heb je dit ook met de pyjama’s gedaan? Of heb je uberhaupt wat gepast?
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 11:47:

Pyjama’s heb ik niet gepast!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 mei 2013 10:17

Lijkt me heerlijk om in zo’n grote Primark te kunnen shoppen!

[Beantwoorden]


Door Fame op 9 mei 2013 10:19

Hihih ik grijp ook altijd op die schattige dingetjes ^^) Leuke pyama’s <3 xx

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 9 mei 2013 10:25

Haha, ik vind ook alles leuk wat er schattig uitziet (love). Leuke dingen heb je gekocht! Zo jammer dat je nooit iets terug vind bij de Primark. Ik heb altijd wel een aantal dingen in mijn hoofd die ik wil kopen, maar meestal is het in de winkel niet terug te vinden :no:

[Beantwoorden]


Door Mireille op 9 mei 2013 10:31

Ik ben eergister ook bij de Primark geweest, helaas dan één met ander halve dames verdieping en was dus ook minder goed geslaagd dan jij… De schapen sokken wilde ik ook kopen haha, ik ben daarin hetzelfde als jij! Ben benieuwd naar de rest.

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 9 mei 2013 10:39

Heel leuk en lekker veel gekocht oh yeah!

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 mei 2013 10:39

Ik ben gisteren ook (voor het eerst) naar de Primark in Essen geweest. Wat een gekkenhuis zeg. En ’s middags ging het brandalarm waardoor iedereen de winkel moest verlaten. Gelukkig konden we daarna weer terug de winkel in!

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 mei 2013 10:46

Ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met primark. Het is er ZO groot dat ik eigenlijk nooit weet waar ik moet beginnen en of ik dat shirt wel mee moet pakken (het is wel leuk, maar ik kom vast nog wel wat leukers tegen in deze grote winkel. dat moet wel) en zeker omdat je maar een beperkt aantal kledingstukken mee mag nemen om te passen. Ook is het eigenlijk gewoon te druk, net een pretpark, het is meer wachten dan daadwerkelijk shoppen. maar ze hebben dan wel weer hele leuke kleding, vooral de sokken, haha, dat is mijn favoriete onderdeel. die schapen sokken heb ik ook (:
En wat er dan weer in Bangladesh gebeurt laat weer even zien hoe gestoord we eigenlijk zijn. Dat wij alles perse zo goedkoop willen hebben, en dat andere daar maar de dupe van moeten zijn, terwijl we geld genoeg hebben om er iets meer voor te betalen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 11:48:

Sokken hoef je gelukkig niet te passen! En wat je zegt over Bangladesh: dure kleding kan net zo goed onder slechte omstandigheden geproduceerd worden omdat de merken meer winst willen.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 9 mei 2013 om 12:13:

Ja, dat klopt! (h&m schijnt zelfs een van de betere ketens te zijn als het daar op aan komt), maar ik bedoelde meer van wij willen niet 4 euro meer betalen voor een shirt zodat die omstandigheden verbeterd worden. Dat vind ik stom

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 mei 2013 10:48

Het lijkt me zo gaaf om een keer bij zo’n grote Primark te shoppen! Of nouja, elke Primark lijkt me al leuk. Ik krijg het alleen vaak heel benauwd in drukke winkels omdat ik het in het verleden agorafobie heb gehad. De H&M sla ik ook op drukke dagen al over.
Ik snap trouwens ook heel goed dat je een rokje onder zo’n jurkje draagt. Wat is het met grote ketens, dat ze alle jurkjes zo kort maken!? Ik heb de meeste gemiddelde lengte en alles valt tot nét onder mn billen. Zeker met wijd uitwaaiende jurkjes is dat gewoon gevaarlijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 11:48:

Ik weet het ook niet! ik wil langere jurkjes!

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 mei 2013 10:49

Ik moest inderdaad ook denken aan het ongeval in Bangladesh… Brrr. Je filmpje had ik gisteren al op YT gezien, superleuk!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 mei 2013 10:57

Wauw echt hele leuke aankopen, dat jurkje staat je inderdaad supergoed! En die ombre top vind ik ook geweldig ;D

[Beantwoorden]


Door Hanna op 9 mei 2013 10:58

Ik HOU van de Primark, ik weet altijd leuke dingen eruit te vissen haha! Allleen jammer dat de Primark in de Randstad zit:-(
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 mei 2013 11:04

Wat een super mooie aankopen! Beide jurkjes vind ik echt heel tof. Ik ben benieuwd naar de sieraden en make-up.

[Beantwoorden]


Door Milou/ LounaBeauty op 9 mei 2013 11:12

Heerlijke aankoopjes. Ik ben ook gek op de pyjama’s :) Ik koop ook altijd van die lekkere dikke, fluffy pyjama’s. Ken je die?
Zijn voor nu wel te warm, maar voor de winter echt heerlijk! Heb er nu 2. Echt heerlijk. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 11:49:

Nee, ken ik niet! Maar ik denk dat die me echt te warm zijn, ook in de winterwinters.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 9 mei 2013 11:14

Kinderarbeid is overal, dat begrijp ik. Toch ga ik voorlopig (of wel helemaal niet meer) naar de Primark. Het feit dat er kindjes, moeders, vaders, broers, zussen zijn gestorven voor mijn shirtje van €4? Ik voel me vreselijk schuldig, ondanks dat ik er nog geen 2x per jaar heen ga en amper wat koop. Ik vind het walgelijk. Wij hebben een baan, verdienen genoeg en NOG moet alles zo goedkoop mogelijk. Moet daar het leven van een kind vanaf hangen? Nu ik me bewust ben van wat Primark doet en wat het heeft veroorzaakt, koop ik daar niet meer. Ik vind dit filmpje dan ook not-done. :no:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 mei 2013 11:25

Wat een leuke aankopen! Die jurkjes vind ik beide zo leuk, vooral met die fleurige bloemen print en het zwierige aan de onderkant
Al die pyjama’s! Liefde! Met die ijsjes en de breakfast items zijn te cute! Heel leuk ^^
Ook al die sokken zijn geweldig. Met die schaapjes en tribal print, leuk! <3

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 mei 2013 11:34

Hele leuke shoplog!
Maar heb je expres nog geen likes/dislikes opgenomen of ga je die helemaal niet meer doen ?
En kan je misschien een keer een filmpje maken over hoe je je haar verzorgt ?
Xxx <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 11:50:

Hij komt er nog aan, maar is later :-)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 9 mei 2013 11:35

I love the ombre top! Ech super super schattig.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 mei 2013 11:43

Super leuke spulletjes! Ik wil ook weer eens naar de primark!

[Beantwoorden]


Door Anne-Marel op 9 mei 2013 11:51

Wanneer komt het filmpje met de sieraden en make up online of op YouTube ? Want wij gaan zaterdag naar de primark in Essen :-)

[Beantwoorden]


Door Maureen op 9 mei 2013 11:54

Wat een leuke shoplog, ik had het filmpje gisteren al gezien op youtube. Ben benieuwd naar de sieraden en andere kleine dingetjes!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 mei 2013 11:54

Leuke shoplog, ik ben laatst ook in de primark in Essen geweest!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 mei 2013 11:57

Je hebt echt leuke dingen gekocht (: ik ben benieuwd naar het andere filmpje!

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 mei 2013 12:02

Super leuke dingen! Ik moet ook weer naar de Primark:)

[Beantwoorden]


Door Tanja op 9 mei 2013 12:14

Ben je niet naar de DM geweest? Dat is zo’n leuke winkel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2013 om 12:20:

Jawel! Komt nog online :-)

[Beantwoorden]

Tanja antwoordt op 9 mei 2013 om 13:07:

Oké, leuk!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 mei 2013 12:16

ben nog nooit bij Primark geweest, maar het lijkt me echt een leuke winkel! Je hebt goed geshopt.

[Beantwoorden]


Door Sara op 9 mei 2013 12:19

Altijd leuk om te zien shoplogs ^^)

[Beantwoorden]


Door Amina op 9 mei 2013 12:19

Vera, laat je haar met rust je zit er vaak aan, viel me op. :p

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 9 mei 2013 12:19

wat heb je weer leuke dingen gescoord!
vind vooral de pyjamas en sokken erg leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Charissa op 9 mei 2013 12:20

Hele leuke video! Je praat echt zo enthousiast, en je ziet gewoon dat je met alles blij bent!
Kan niet wachten tot de Kiko shoplog <3

Liefs ^^) ,

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 mei 2013 12:27

Leuke items heb je geshopt. Ik ben naar Primark geweest voordat deze heisa uitbrak. En voor de mensen die nu plotseling niet meer naar Primark willen: dan kun je geen Nike schoenen meer aan, moet je je Iphone inleveren EN geen meubels meer kopen bij IKEA. Want die zijn allemaal nog wel wat erger bezig. Vooral IKEA is notoir. Daar werken mensen gewoon met gif en explosieve stoffen, zonder bescherming en nul brandveiligheid.

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 9 mei 2013 om 14:40:

Er zijn idd heel veel ketens die op de verkeerde manier produceren, maar het is toch beter om IETS (bijvoorbeeld de primark in dit geval) te schrappen dan helemaal niets? Net zoals 1x in de week geen vlees eten beter is (voor het milieu) dan altijd vlees, ook al zou het het best zijn helemaal geen vlees te eten ;-)

[Beantwoorden]

Annelien antwoordt op 13 mei 2013 om 19:47:

Dit vind ik een bijzondere opmerking ‘Vooral IKEA is notoir. Daar werken mensen gewoon met gif en explosieve stoffen’.

Waarmee denk je dat kleding geverfd wordt? Of finishes van gemaakt worden? Laat staan de coatings van nepleer of tentdoek. De textielindustrie gebruikt ook een gruwelijk grote hoeveelheid gif en stoffen die alles behalve goed zijn voor de gezondheid. Dus in die zin kun je niet zeggen wie ‘erger’ is.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 mei 2013 12:29

je hebt echt hele leuke dingetjes gekocht! :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 mei 2013 12:53

Grappig want ik lijk juist bleek door zwart. haha

[Beantwoorden]


Door Louise op 9 mei 2013 12:59

Leuke inspiratie!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 9 mei 2013 13:12

Wat een leuke spulletjes heb je geshopt! vooral die blouse met die strik!! Morgen ook naar primark hopenlijk hebben ook ze zoiets.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 mei 2013 13:57

Wat een leuke dingen heb je geshopt, love de schattige pyjama’s!

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 9 mei 2013 14:06

Wat een leuk filmpje! Je bent inderdaad Ombre fan! ;) haha leuk om te zien!
Wel erg wat er in Bangladesh is gebeurd ja, maar ik neem het je niet kwalijk!
x

[Beantwoorden]


Door Sofia op 9 mei 2013 14:15

Ik wil ook nog een keertje naar de Primark, want die kledingstukken met de vogeltjes lijken me zo leuuuk! Hele leuke shoplog en past echt helemaal bij jou!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 mei 2013 14:33

Leuke shoplog! Ik heb zelf ook altijd graag sokken en pyjama’s van de Primark. Ik ben ook benieuwd naar je beauty-aankopen, dus ik kijk uit naar het filmpje daarvan.

[Beantwoorden]


Door M. op 9 mei 2013 14:37

Ik zie altijd super leuke spulletjes bij primark hauls, (love) maar zelf ben ik nog nooit in een primark geweest helaas. Er komt er eentje op 5 minuutjes van mijn huis in Gent, maar de verbouwingen (love) maar vertragingen oplopen!
Een tip voor de donut: ik denk wel dat het je moet lukken als je de rolmethode gebruikt, en niet bij de punten van je haar begint maar 4 cm lager ofzo :) en misschien voor de zekerheid twee elastieken gebruiken! En als hij toch te klein blijkt kan je makkelijk zelf een donut maken, misschien wel eentje uit een toffe sok van de primark (love)

[Beantwoorden]

M. antwoordt op 9 mei 2013 om 14:39:

Sorry voor de verkeerd geplaatste smileys! Ik typ dit via mijn Sony xperia en wanneer ik een reactie wil plaatsen doet de site steeds een beetje raar :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 mei 2013 14:44

Leuke jurkjes en panty!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 mei 2013 14:56

Wat een leuke dingetjes heb je gekocht, vooral de zwart blouse en het jurkje wat je aan hebt! Oooh en die pyjama’s zij echt to cute. Ik ben toch wel benieuwd naar de primark in Essen nu. gewoon 6 verdiepingen, super groot!

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 mei 2013 15:08

Leuke shoplog! Ben al benieuwd naar de accessoires en andere ‘kleine’ dingetjes die je gekocht hebt in de Primark. :)

[Beantwoorden]


Door Chiara op 9 mei 2013 15:19

Kinderarbeid is een erg moeilijk debat, omdat het inkomen dat kinderen vergaren vaak een broodnodige toevoeging vormt aan het gezinsbudget zodat gezinnen de eindjes toch nog aan elkaar kunnen knopen. Het volledig afschaffen van kinderarbeid is erg complex, omdat het vereist dat de lonen van de volwassen arbeiders stijgen. Indien dit gebeurt, wordt textiel produceren duurder en zullen multinationals de productie laten verhuizen naar landen waar arbeid goedkoper is, met werkloosheid tot gevolg.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 mei 2013 15:32

Leuke dingen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door kelly op 9 mei 2013 15:45

Hoe leuk! Ik ben echt jaloers op je schaapsokken!

[Beantwoorden]


Door judith op 9 mei 2013 16:12

super leuk filmpje!
je hebt echt leuke kleding gekocht!!
ik ben gister naar de primark geweest in alemeren!
echt super leuk :wave:

[Beantwoorden]


Door Frances op 9 mei 2013 16:58

Super leuke shoplog! Je shopt best wel veel zeg, maar dat vind ik helemaaaal niet erg, deze filmpjes zijn zoooo leuk :D kan niet wachten op de volgende :D

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 mei 2013 17:00

Nooooo, heb je de snorren pyjama gemist?! Ik was gisteren in Essen en zag ‘m hangen, vond ‘m zo leuk haha!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 mei 2013 17:30

Wat een leuke shoplog! Je hebt echt veel toffe dingen gekocht. En het jurkje dat je aan hebt is zo leukkk, die staat je ook erg goed. Ik draag zelf ook het liefst getailleerde kleding, volgens mij komt ieders figuur daar mooier in uit, haha. En die pyjamabroek, ahhh!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 mei 2013 18:14

Ik wil al een tijd naar de Primark maar het komt er de hele tijd maar niet van! Echt een leuke shoplog, vooral dat jurkje dat je aan hebt staat je echt heel leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 mei 2013 18:31

Gave dingen weer geshopt! x

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 mei 2013 18:32

Ik woon in Eindhoven en daar zijn ze nu ook een Primark aan het bouwen, kan echt niet wachten tot die klaar is! Super leuke spulletjes heb je gekocht, vooral de blouse en de jurkjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 9 mei 2013 20:14

Zou je misschien die massage sokken willen reviewen? Lijkt me superleuk als je daar wat meer info kan gaan geven!

[Beantwoorden]


Door Rolinde op 9 mei 2013 20:24

Ik heb zelf ook heel dik haar, maar met paardrijwedstrijden moet je ook altijd een knot in en ik doe dat altijd met een haar donut en dat wil altijd makkelijk en staat leuk.

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 mei 2013 21:20

Leuke dingen heb je geshopt!!
Ik wil ook graag nog een keer naar de primark in Essen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 mei 2013 21:54

Leuke aankopen! En wat een schattige sokken, ik vind dat ook altijd heel leuk haha!

[Beantwoorden]


Door therese op 9 mei 2013 22:12

hele leuke dingen heb je gekocht! ik vind het nog steeds leuk om je filmpjes te zien haha lig hier heerlijk relaxed met een bakje popcorn te genieten :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 mei 2013 22:17

Allemaal leuke kleren! Nu ik dit zo zie lijkt het mij ook heel erg leuk om naar Essen te gaan om lekker te shoppen. Ik heb zelfs trouwens ook heel veel (dik) haar een mij lukt het ( met een beetje moeite) wel om zo’n donut in mijn haar te krijgen :)

xx

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 9 mei 2013 22:27

Heel erg leuke shoplog!
Ik ben ook gek op de pyjama’s van de primark!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 9 mei 2013 23:10

Leuke shoplog, ik ben ooit nog maar 1 keer bij Primark geweest maar toen hadden ze er niet echt dingen die ik leuk vond. Ik moest er helemaal voor naar Rotterdam dus ik denk niet dat ik snel nog in een Primark kom. Het jurkje wat je aan hebt vind ik erg leuk! En wat zie je er mooi uit in dit filmpje!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 mei 2013 23:35

Hele leuke aankopen!!

[Beantwoorden]


Door Lara - my Clue of style op 10 mei 2013 00:14

ooooh ik hou van Primark! <3

[Beantwoorden]


Door Nancy op 10 mei 2013 10:56

Leuk :D! Ben benieuwd naar de kleinere spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Judith op 10 mei 2013 11:19

Die massage sokken zijn erg lekker, maar een beetje te warm voor de zomer ;)
Ik de winter zijn ze heerlijk!

Erg leuke aankopen! :)

[Beantwoorden]


Door esmee op 10 mei 2013 11:59

die massagesokken lopen heel erg lekker in sportschoenen. maar ook in gewonen sneakers

[Beantwoorden]


Door knorretje op 10 mei 2013 14:42

heeei vera,
ik word altijd zo vrolijk van je filmpjes!
echt een super site!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 mei 2013 15:41

Mooie aankopen en wat zie je er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door solin op 10 mei 2013 16:32

Vera, je make up is hier echt leuk! Kan je er een filmpje van maken? :D (love)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 10 mei 2013 17:23

Whieee, ik heb die schapensokken ook! :D
Ik heb nu de grijze met strikjes aan, hihi!

xxx

[Beantwoorden]


Door Elske op 10 mei 2013 20:35

Erg leuke kleding Vera, ben blij dat je achteraf ook even stil staat bij Bangladesh. :-) De kleding is erg leuk en goedkoop, maar dat heeft ook een reden. ;-)

[Beantwoorden]


Door kim op 11 mei 2013 21:20

Ik wil hier even een misverstand de wereld uit helpen.. in die fabriek in Bangladesh werkten geen kinderen.. de fabriek is ingestort en er zijn zoveel mensen doodgegaan omdat het een ontzettend onveilige werkplaats was. Illegaal zijn er drie verdiepingen op het gebouw bijgebouwd en zaten scheuren in de muren en het gebouw had in bv Nederland niet eens mogen bestaan..

Bovendien was die fabriek in Bangladesh voor Bangladeese standaarden zelfs slecht en verdienden mensen er weinig. Voor 37 euro per maand kan je zelfs in Bangladesh echt geen heel gezin onderhouden.

Betere werkomstandigheden (veilig en meer loon) hoeven niet zo veel kosten met zich mee te brengen. Primark hoeft daar niet perse hun prijzen voor te verhogen, maar kan bijvoorbeeld ook hun eigen winstmarges verkleinen. De bio-katoen lijn van H&M is bv ook niet duurder dan de normale kleding. Zouden ze het doorberekenen in de prijs dan betekend dit ook niet dat alles opeens superduur wordt, maar een paar cent of euro per kledingstuk..

[Beantwoorden]

kim antwoordt op 11 mei 2013 om 21:22:

uhh.. dit was eigenlijk een reactie op reactie 40 haha :P

[Beantwoorden]


Door Ellen op 12 mei 2013 12:20

Die wattenschijfjes kan je direkt al weggooien, zo slecht!

[Beantwoorden]


Door Fam op 13 mei 2013 15:46

Die sokken heb ik ook

[Beantwoorden]


Door Sofie op 13 mei 2013 16:58

Wnnr komt de shoplog met sieraden en make-up online? Love je blog trouwens! (love)

[Beantwoorden]

Aniek antwoordt op 15 mei 2013 om 14:42:

Ja dat vraag ik mezelf ook af..

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 mei 2013 18:53

Super leuke shoplog!
Ik denk niet dat die donut knot gaat passen. ik heb zelf korter haar als jou en heel dun, ik heb ook zo’n kleine en daar krijg ik mn haar niet goed in. Laatst heb ik een grotere gekocht en dat gaat wel goed! xx

[Beantwoorden]


Door milou op 13 mei 2013 22:48

Leuk! Ben ook gek op Primark, alleen mijn vriend vond het echt een hel-op-aarde. Laatst weer een keer geweest met een vriendin, en we hebben ook allebei dat vogeltjes jurkje. En mijn zusje kwam gister ook thuis met hetzelfde jurkje haha.

[Beantwoorden]

milou antwoordt op 13 mei 2013 om 22:49:

Mijne was alleen na 2x dragen al kapot (bij de taille die naad helemaal los) en die van mijn zusje ook.

[Beantwoorden]


[…] nog meer in Essen kocht. Accessoires bij Primark en make-up bij Kiko en DM. Het eerste deel kun je hier bekijken. Enjoy! Oh, en vergeet niet vanmiddag nog eens terug te komen voor de MAC RiRi Woo […]


Door Mariska Hoppens op 10 juni 2013 01:33

Leuk shoplog hoor! Ik kwam ook nog een leuke info site tegen over Primark: http://www.primarkrotterdam.com

xx Mariska

[Beantwoorden]


Door chantal op 16 juli 2013 19:34

super leuke shoplog en leuke dingentjes! :wow:
alleen heb een vraag zit de kiko dicht bij primark essen ben er heel benieuwd naar namelijk!

[Beantwoorden]