Twitter Question #124


‘Kan ik je ergens mee helpen?’ ‘Kun je het vinden?’ ‘Als je hulp nodig hebt, laat het maar weten’. Hulp van verkopers in winkels kan erg handig zijn. Ik vind het vervelend als ik iets wil kopen, maar er in geen velden of wegen een verkoper te bekennen is. Maar die aardige verkopers, die laten je soms ook een verkeerde kleur foundation//te kleine broek/te groot shirt/te dure geurkaars kopen.

Ik kan het best lastig vinden om eerlijk te zijn tegen een verkoopster. Het lukt me tegenwoordig al wat beter, maar ik blijf een beetje een pleaser. Daarom koop ik soms dingen die ik niet nodig heb. Omdat de verkoopster zo aardig was, me goed hielp en die foundation misschien toch echt niet zo heel erg te donker is. Gelukkig lukt het me ook vaak met een ‘ik denk er nog even over na’ of ‘ik kom straks terug’ smoesje weg te komen.

Schoenen die nog wel zouden uitlopen, foundations die te donker zijn, lipsticks die niet bij mijn huidskleur passen. In het winkellicht lijken producten soms mooier dan ze zijn en laten we ons dingen aanpraten die later toch niet zo goed bevallen. Wees niet bang om terug te gaan als een aankoop niet bevalt, en terwijl de mooie ogen van de verkoper je stralend aan kijken, toch logisch na te denken.

Welke aankoop heb je je in de winkel laten aanpraten waar je later spijt van kreeg?


Reacties

Door Thiara op 13 april 2013 16:01

Leuk je schrijft echt goed

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 13 april 2013 16:01

Wat een leuke vraag weer! Ik heb me bij MAC een bruinige blush aan laten smeren die ik door de shimmer ook niet van gebruiken om te shapen. Ik ben gewoon meer voor de rozige blushes, lesson learned!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 13 april 2013 16:01

Hey wat leuk! Die vraag heb ik gisteren nog ingestuurd haha, leuk dat je die gekozen hebt. (love)
Ik vertel direct wel mijn verhaal hierbij. Een paar jaar geleden, op 3 december was ik jarig en ik had van familie een etos cadeaubon gekregen. Ik was er heel erg blij mee, want ik wilde al heel lang een iets duurder product kopen. Bij de etos raadde een verkoopster van mij de L’oreal true match poeder aan, en ik vond ‘m een heel mooi effect geven! (A)
Een paar dagen later had ik een schoolgala, ik dacht, een mooie gelegenheid voor het eerste gebruik met mijn poeder. Ik bracht hem aan en ik werd oranje… Ik baalde als een stekker/wortel. :@

[Beantwoorden]

EliseJoanne antwoordt op 13 april 2013 om 16:06:

Leuke vraag heb je bedacht :ja:

[Beantwoorden]

Juliette antwoordt op 13 april 2013 om 16:09:

Dankje (love)

[Beantwoorden]

Zoe antwoordt op 13 april 2013 om 21:35:

Nou dan was het l’oreal true match powder dan toch geen true match voor jou haha

[Beantwoorden]

DiANA antwoordt op 13 april 2013 om 23:12:

looool stekker/wortel xD

Hahaha ik lach je niet uit hoor, heb me ook vaak oranje gevoeld *zelfbruiner*

[Beantwoorden]


Door Rani op 13 april 2013 16:02

Een mascara van L´oreal paris.
Echt geen goede mascara

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 april 2013 16:03

Een keer schoenen van 70 euro! Best erg! xx

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 13 april 2013 16:03

Ik probeer steeds minder te pleasen, maar ik voel me bijvoorbeeld wel een beetje schuldig als ik heel goed advies heb gehad, maar het product dat het beste bij mij zou passen er dan nét niet is (of in de verkeerde kleur) of gewoon enorm boven mijn budget. Dan vind ik het wel sneu voor de tijd en moeite die de verkoopster in mij heeft gestoken, maar ik ga niet iets kopen wat ik óf niet kan betalen óf niks aan heb. Gelukkig heb ik zo ook niet zoveel miskopen! Het overkomt me nu alleen nog als ik word opgejaagd en niet goed kan nadenken of ik het wel écht nodig heb, bijvoorbeeld als er nog maar één van is ;)

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 13 april 2013 16:05

Precies wat jij zegt Mirte! Als je oprecht vraagt aan een medewerkster welke foundation goed zou staan kwam er in mijn geval, een Douglas verkoopster op het ge-wel-di-ge idee om mij een foundation voor mijn uberwitte huidje aan te smeren van €40,00 die ik niet hoefde te zien in het daglicht, want ik zag er geweldig uit: Resultaat? Oranje!!
Nu luister ik nooit meer naar adviezen, want gelukkig weet ik zelf nu wel wat ik wil en voor welke prijs, maar ik vind het zo vervelend als verkoopsters liegen! Dan komen we nooit meer terug toch! Ik word echt wel eens fijn en goed geholpen maar dan is meer de uitzondering dan de regel… Jammer! Leuke Twitter Question weer Vera! En die Tweet over de Action, ik hoor je! Verslavend is die winkel…

[Beantwoorden]


Door Nena op 13 april 2013 16:05

Enkelboots in een bordeaux. Heel mooi, maar totaal m’n stijl niet eigenlijk. En ik had echt niks waar het bij ging qua kleur. Teruggebracht! (:

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 april 2013 16:07

Leuke twitterquestion! Ik kan gelukkig erg goed tegen verkooppraatjes en laat me niet zomaar iets aansmeren. Als ik een product niet in de winkel kan uitproberen, vraag ik of ze een tester hebben. Soms maken ze er dan één, soms niet en dan houdt de verkoopster haar poot stijf en vindt ze écht dat ik het product aan moet schaffen. Dan zeg ik “dan ga ik wel op zoek naar iets anders” en meestal maken ze alsnog een sample, of zeggen ze “dan past het product misschien toch niet zo goed bij je als ik dacht”. Tja … soms.

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 13 april 2013 16:07

Heel herkenbaar! ook een foundation. Ik heb een getinte huid, dus mij een te lichte aanbieden is een beetje te erg.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 13 april 2013 16:10

hmm kan niet meteen iets bedenken ! maar er zitten wel herkenbare dingen tussen :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 april 2013 16:11

Leuke twitterquestion! Ik kan me niet herinneren dat ik zo’n aankoop heb gehad. Maar ik heb wel eens als ik op een blog een swatch zie van een nagellakje en dat ik dan denk, omg die wil ik echt hebben! Ik ren naar de winkel en neem het nagellakje mee. Dan doe ik hem thuis op en dan denk ik ‘oh bij haar stond hij veel mooier!’

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 april 2013 16:12

Haha, ik laat me in winkels eigenlijk nooit echt iets aansmeren, ik ben meestal zelf schuldige. Ik doe dan ook vrij vaak miskopen, vooral met kleding helaas.

[Beantwoorden]


Door Natiza op 13 april 2013 16:13

Haha ik laat me sowieso nooit ‘om’ praten ofzo. Gelukkig maar ! (:

Liefst, Natiza

[Beantwoorden]

Natiza antwoordt op 13 april 2013 om 16:15:

Of aan smeren haha :P

[Beantwoorden]


Door Emilia op 13 april 2013 16:14

Hahaha, leuk om te lezen weer. Ik wimpel de verkoopsters meestal af, omdat ik het fijner vind om zelf rond te kijken, dus ik ben gelukkig nog nooit overgehaald om iets te kopen waar ik later spijt van kreeg haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 13 april 2013 16:17

ik heb echt al heel vaak een te donkere kleur foundation meegekregen, tegenwoordig kies ik gewoon lekker zelf

[Beantwoorden]


Door Keytothefuture op 13 april 2013 16:19

Hahaha ik heb echt moeten lachen om die antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 13 april 2013 16:21

Wat een leuke vraag en antwoorden weer haha :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 april 2013 16:22

Jaaaren geleden heb ik een stel ballerina’s meegenomen omdat ze toch wel heel mooi waren en helaas niet groter gingen dan maatje 37, maar ‘ze lopen echt heel erg uit, écht!’. Nou, no way dat die dingen uitliepen :’D Gelukkig kostten ze maar een tientje ofzo.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 april 2013 16:24

Als een verkoopster niet goed luistert terwijl ik uitleg wat ik zoek voor mijn type huid/kleur/haar, dan neem ik haar advies ook niet serieus. Dat is vaak zo’n probleem! Ik koop vaker iets als er goed naar me geluisterd wordt en het echte verkooppraatje pas later komt. Maar meestal werkt het dan ook wel.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 13 april 2013 16:24

Ja soms is dat echt vreselijk van die verkoopsters… ‘Nee hoor ik ben gewoon aan het rondkijken’…

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 april 2013 16:29

Leuke vraag! Ik heb nog niet echt iets waar ik spijt van heb, maar verkoopsters kunnen inderdaad behoooorlijk irritant zijn haha

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 13 april 2013 16:33

Wat een geweldige antwoorden! Ik weet het niet zo goed.. Ik ben niet zo gemakkelijk om te praten en ik koop toch uiteindelijk wat ik zelf wil.. Ik zou het zo 1, 2, 3 niet weten!

[Beantwoorden]


Door Milou/ LounaBeauty op 13 april 2013 16:37

Denk toch dat ik ook zo iemand ben die het neemt omdat de verkoper zo leuk is haha!! best dom, dat moet ik maar eens gaan afleren. Heb best veel staan wat ik eigenlijk niet gebruik.. oepsie!

[Beantwoorden]


Door lotte op 13 april 2013 16:42

laarzen van 270 euro !

[Beantwoorden]


Door Britt op 13 april 2013 16:45

Ik doe gelukkig bijna nooit miskopen :-) Maar ik heb wel een keer van die wedges gekocht van Paul Green. De verkoopster vertelde me stralend hoe leuk ze me stonden, ik besloot ze te kopen .. Ze waren vrij duur en ik heb ze misschien 4 keer gedragen. Ik heb echt spijt dat ik ze heb gekocht :-( :-( Maar misschien verkoop ik ze wel via marktplaats…

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 13 april 2013 16:45

Ze proberen me wel eens kledingstukken aan te praten, maar als ik er zelf al over twijfel, laat ik hem toch hangen ook al zegt de verkoopster dat hij me geweeeeldig staat haha

[Beantwoorden]


Door Bo op 13 april 2013 16:45

Prada schoenen van 370 euro, maar was meer om het feit dat het Prada’s waren, en ik gewoon dom was, ik moest en zou alleen dure merk kleding dragen (kneus!) de verkoopster was niet opdringerig ofzo, die zei alleen ja staan mooi, heel vriendelijk. 2x gedragen op het werk, en toen nooit meer gedragen. Moedertje lief vond ze wel leuk, dus mams met dr hoofddoekje met schoenen van bijna 4 meijer aan dr voeten (ze wist de prijs trouwens niet, want anders had zij mijn bankpas in de fik gestoken ofzo) *Zucht* The good old days!

[Beantwoorden]


Door Dita op 13 april 2013 16:47

Een foundation van mac, veel te licht.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 april 2013 16:48

Leuk om te lezen! Ik heb me eigenlijk net nog een foundation bij MAC aan laten smeren, ik twijfelde er heel erg over maar heb m toch gekocht. Gelukkig lag het aan de MUA (foundation niet mooi uitgesmeerd) en ben ik er nu toch tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 13 april 2013 16:49

Uggs. Toen ik ze pastte zaten ze al iet wat krap, maar toen die ozo leuke verkoopster mij vertelde dat ze wel iets uit zouden lopen in verband met het bond dat platgedrukt zou worden, had ik ze maar meegenomen.
Zo’n 3 jaar en een hoop gewandel later zitten ze nog steeds iets te krap. Tja, zonde.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 april 2013 16:49

een concealer van chanel….

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 april 2013 16:51

Haha, superleuk!

[Beantwoorden]


Door Nagelstijl op 13 april 2013 16:55

Gelukkig heb ik nog nooit gehad dat ik spijt kreeg van een aankoop. ^^

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 april 2013 16:57

ik heb dat nog nooit gehad, als ik iets niet moet kunnen ze zo hoog of laag springen als ze willen, het is uiteindelijk mijn geld XD

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 april 2013 16:57

Een aantal dagcreme’s! De verkoopster zegt dan deze is perfect voor de gevoelige huid en al die andere verkooppraatjes, en dat geloof ik dan en koop ik de dagcreme, eenmaal thuis reageert mijn huid er helemaal verkeerd op. Ik heb nu wel geleerd dat ik beter eerst een tester kan vragen haha

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 13 april 2013 16:58

Haha, ik zeg meestal ”ik kijk nog even verder, bedankt” (A)

[Beantwoorden]


Door Ester op 13 april 2013 16:59

Och .. zo kan ik wel een hele lijst opnoemen haha.
Ik heb zooovaak iets gekocht omdat de verkoopster het zei .. en ik natuurlijk geen nee durfde te zeggen!
Nu ben ik daar wel wat overheen gestapt, en dus maak ik gewoon een lijstje met dingen die ik moet hebben.. meer dus niet!
Alleen bij de action haha, daar koop ik altijd wel veel meer dingen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb, en wat dan achteraf ook nog bagger blijkt te zijn haha.
Maar dan komt het natuurlijk niet door een verkooptruc, maar puur door mijn eigen hebberigheid haha. :$ :$

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 13 april 2013 17:00

Ik wou graag nude lippen maar heb van mezelf redelijk donkere lippen, dus ik was op zoek naar lip erase van MAC. Ik vroeg aan een van de MAC verkoopsters of ze die toevallig hadden, helaas hadden ze die niet maar ze had wel een trucje om ze er toch ‘nude’ uit te laten zien. Uiteindelijk had ik bruinige lippen en probeerde ze me de lippotlood en lipstick aan te praten. Lippotlood heb ik wel gekocht omdat het een rode toon had en perfect zou zijn voor onder mijn rode lipstick, maar de lipstick niet gekocht. Voelde absoluut niet fijn en ook totaal niet wat ik van MAC verkoopsters ben gewend!

[Beantwoorden]


Door Hester op 13 april 2013 17:05

Dit had mijn moeder dus pas, ze wilde een mascara kopen bij de Douglas en toen kwam er zo’n man op d’r af om te helpen. ‘Ja, mevrouw, wilt u deze Chanel? Zal ik hem voor u opdoen? (over haar eigen mascara heen, lijkt me dat je dan het effect niet zo goed ziet..) Oh, ja, prachtig! Dan moet u eigenlijk nog eyeliner opbrengen voor meer intensiteit. En een laagje mascara, dan uw wimpers krullen, en dan nog een laagje voor een mooie krul. (Mijn zus en ik keken elkaar aan van ‘uhh, dan breken je wimpers toch juist af?’) De dag nadat ze hem had gebruikt had ze enórme wallen. Geen idee hoe het kon, maar ze heeft hem maar teruggebracht.
Je intro staat trouwens boven de eerste foto, terwijl je het de laatste tijd andersom deed. Mij maakt het niet uit, maar jou misschien wel :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 april 2013 17:15

De nog uit te lopen schoen! Ze moeten nog steeds uitgelopen worden!

[Beantwoorden]


Door Jill op 13 april 2013 17:25

Ik heb niet 1, maar 2 keer een verkeerde kleur foundation gekocht met behulp van een winkelverkoper. Tegenwoordig laat ik me ook niet snel meer dingen aansmeren, sowieso antwoord ik vrijwel altijd met nee als ze komen vragen of ik hulp nodig heb haha. Ik zoek het zelf wel uit ^^)

[Beantwoorden]


Door mir op 13 april 2013 17:29

http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Unique-Enamel-Dangling-Lipstick-Golden-Pendent-Necklace-DZ88-Hot-/281002133524?pt=Fashion_Jewelry&hash=item416d084814

Echt wat voor jou misschien kan ik je dit aansmeren ;P

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 14 april 2013 om 09:02:

Omgggg!!! Die is egt gaaf!! (love)

[Beantwoorden]


Door Hanna op 13 april 2013 17:34

Wel voor zover ik me kan herinneren heb ik dit nog nooit voorgehad!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 13 april 2013 17:35

Ik heb een keer een verkeerde kleur foundation aangesmeerd gekregen bij Inglot en een spijkerbroek van Indian rose in een kledingwinkel. Hij zat best strak, maar de verkoopster vertelde dat spijkerbroeken altijd uitlopen. Nou, die dus niet!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 april 2013 17:36

Ik zeg wel altijd gewoon nee, ik bedoel, dat zouden zij in mijn plaats waarschijnlijk ook gedaan hebben. Ik doe niet vaak een miskoop en als ik dat doe, komt het door mezelf, niet door de verkoopster haha

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 13 april 2013 17:36

Mijn moeder laat zich werkelijk alles aansmeren! al is het een kaas op de markt.. Ik ben gelukkig minder erg.. Alleen bij de Miss Etsm een tregging: “ja, je moet echt een maat groter nemen!” Vervolgens zat ik met een te grote, uitgelubberde broek, want die tregging zttr echt iit..

[Beantwoorden]


Door eveline op 13 april 2013 17:37

te grote schoenen een halve maat maar met een inleg zooltje past t goed hoor :yes: als ze een beetje uitgelopen zijn doet t erg zeer aan je achillespees. of net te kleine schoenen alleen met echt leer loop je ze een beetje uit plastic niet natuurlijk.
wat ook irritant is van die( jonge meiden verkoopsters) die je eerst negeren in de winkel en als je iets gekocht hebt je uitlachen dat je t nog hoort. :@ :@

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 13 april 2013 17:39

Gek is dat eigenlijk, die verkopers. Op een of andere manier voelen we ons ‘gedwongen’ om iets te kopen als een verkoopster het aanraadt. Waarom hebben we smoesjes nodig om iets niet te kopen? In principe zou het helemaal niet raar moeten zijn om te zeggen ‘nee, dit heb ik niet nodig’ of ‘ik vind het toch niet zo heel erg mooi’ of ‘ik vind het te duur’, of wat dan ook…

Waarom kunnen we dat niet gewoon zeggen? Het is toch ons geld? :P Ik heb het zelf ook, betrap mezelf er ook vaak op! Maar blijf het een gek iets vinden…

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 13 april 2013 17:39

Ik laat me nooit iets aansmeren. Behalve gratis proefverpakkingen.

[Beantwoorden]


Door marlon312 op 13 april 2013 17:40

OMG, Ik zach je vanmiddag lopen in Arnhem. Maar je kwam heel snel voorbij en dus kon ik geen hoi zeggen :( Maar wat is je haarkleur cool in het echt! Echt suuuuuuppeeeeerrr mooooiii! xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 april 2013 17:42

Voor de verandering dacht ik eens verstandig te zijn en de verkoopster advies te vragen voor een goede foundation.. Nou, dat was ook één keer en nooit weer. Totaal de verkeerde kleur. Bedankt, mevrouw. :nod:

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 april 2013 17:50

Ik laat me nooit echt ompraten door iemand. Voordat ik een make-up product wil kopen lees ik altijd verschillende reviews op internet. En kleding laat ik me ook nooit bij helpen, dus eigenlijk heb ik het volgens mij nog nooit gehad.

[Beantwoorden]


Door hester op 13 april 2013 17:51

een concealer van mac wou ik kopen, de verkoopster deed em op en zei dat hij perfect zat ! eenmaal thuis was die veeeel te donker :(

[Beantwoorden]

Xadi antwoordt op 13 april 2013 om 22:32:

Dat heb ik nu ook :( VEEEL te geel!
Echt balen want zo’n concealer kost echt veel voor een student !

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 april 2013 17:53

Ik ontwijk verkoopsters meestal haha, ik voel me dan meteen zo verplicht om iets te kopen dus doe liever zelf onderzoek en bestudeer de verpakkingen als ik iets leuks zie.

Vroeger heb ik namelijk veel te vaak iets gekocht op aanraden van een verkoopster, zoals foute foundations, bronzers/blushes (“dan oog je niet meer zo bleek!”), zelfbruiners, eigenlijk allemaal producten die ik helemaal niet nodig heb maar in de ogen van bepaalde verkoopsters wel.

Ik vind het dan ook stiekem veel leuker om online cosmetica te kopen, dan heb ik alle tijd en kan ik ondertussen reviews googelen! :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 april 2013 17:58

Ik doe eigenlijk bijna nooit meer miskopen onder de bezielende leiding van een verkoopster, haha! Misschien omdat ik nu wat ouder (26) ben en makkelijk nee kan zeggen. Ik merk wel dat ze zich nu wat meer uitsloven dan toen ik 18 was ^^)
Maar meiden: ik werk als verkoopster bij The Body Shop en ik vind het echt niet erg als je iets niet neemt, ook al heb ik me in alle bochten gewrongen en ben ik best lang bezig geweest. Ik heb liever een tevreden klant die later terug komt omdat ze het product zo fijn vindt, dan iemand die thuis zit te balen omdat ze mij niet wilde teleurstellen. Volgende keer beter (of vraag een proefje). En boeiend als je een verkoopster teleurstelt, het is een verkoopster, niet je moeder of vriendje (:

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 13 april 2013 18:01

Een veel te dure foundation bij Douglas (€90,00) omdat de verkoopster zei dat het echt een goede was en ik op zoek was naar ‘echt een goede’. In gebruik bleek deze niet veel beter dan de foundations van bijvoorbeeld L’oréal!

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 april 2013 18:02

Ik heb het al geregeld voorgehad dat ze mijn huid verkeerd inschatte en dat ze me dus producten meegaven voor een droge huid, terwijl ik een hele vette T-zone heb (en gecombineerde huid). En toch ik geloof ik hun altijd als ze zeggen dat het écht wel goed is.

[Beantwoorden]


Door do op 13 april 2013 18:08

ik laat me niet vaak iets aanpraten
maar ik koop juist wel vaak dingen als ze in de aanbieding zijn
2+1 gratis, ahhhh waarom ook niet
en uiteindelijk ben je alsnog veel geld kwijt aan iets wat je niet gebruikt..

[Beantwoorden]


Door Ellen op 13 april 2013 18:10

Ik kreeg bij een MAC-workshop een veel te donkere foundation (letterlijk) aangesmeerd. Het was toen zomer. De visagist zei: ‘Ja, je hals is wel wit, maar je armen niet, dus het kan best!’
Waarom ik het toen toch gekocht heb? Dacht ‘hij zal er wel verstand van hebben’.. Maar als ik de foundation weer eens uitprobeer, lijkt het alsof ik een masker op heb.

[Beantwoorden]


Door Isaben op 13 april 2013 18:15

Dat van de Action herken ik ZO! Toevallig vanmiddag nog voor €14 mezelf helemaal gek gekocht… Fantastisch :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 april 2013 18:17

Toen ik ooit een fashioncheque kreeg. Wat besteld op een webshop en nooit gedragen. Later was ie ook bij de Bijenkorf de besteden, wat baalde ik!

[Beantwoorden]


Door xbeautyliefde op 13 april 2013 18:19

Ik heb eigenlijk nog nooit iets laten aanpraten. Maar ik kan er echt niet tegen als ze opvallend opletten of je niks steelt.

[Beantwoorden]

lori-engelen@hotmail.com antwoordt op 13 april 2013 om 20:58:

dat is er he? vind ik vooral erg in de ici paris!
als je gewoon in een spijkerbroek komt word je echt arro aangekeken

[Beantwoorden]

eveline antwoordt op 14 april 2013 om 11:44:

je dat is zo raar als iets “netter” gekleed bent doen ze anders misschien denken ze dan die heeft meer te besteden ofzo??

[Beantwoorden]

belle antwoordt op 14 april 2013 om 18:12:

dat heb ik nou ook altijd. dan kijken ze echt continu naar je!

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 april 2013 18:21

Super leuk artikel! Ik ga gewoon niet te lang praten met de verkoopster om te verhinderen dat me iets word aangesmeerd want ik ben ook niet de beste in nee zeggen helaas..

[Beantwoorden]


Door Bianca op 13 april 2013 18:28

haha leuk! Ik heb het ook vaak genoeg gehad maar ik weet zo even geen voorbeeld. Ja ik heb het altijd bij de kapper, moet je 3 shampoo’s achter elkaar gebruiken, is altijd duur maar vind het veel te veel gedoe!

[Beantwoorden]


Door Karina op 13 april 2013 18:31

Ik wou mijn haar ombre bleken en ik weet niet meer in welke winkel ik was, maar een best jonge verkoopster zei dat ik *weetevennietmeerwelke* moest kopen en nouja, thuis ging ik aan de slag… bleek het geen ontkleurings iets, maar gewone haarverf te zijn… :s en ja, als je je donkerbruin haar blond verft zie je dat natuurlijk niet. Bleh!!

[Beantwoorden]


Door Rabia op 13 april 2013 18:40

Supergave vraag deze week weer! Ik vind het echt altijd leuk om te lezen wat aderen hebben meegemaakt. Ik heb ook een vraag: Wat zou je meenemen als je in een beautywinkel staat en je bent onzichtbaar? / Wat zou je doen als je een dag onzichtbaar bent?
Ga zo door Vera! Je doet het fantastisch. En oh ja…wanneer komt je nieuwe lay-out online? Ik ben zo nieuwsgierig.

XXX

[Beantwoorden]

Lytje antwoordt op 13 april 2013 om 20:05:

Aderen, haha :-)

[Beantwoorden]


Door Manon. op 13 april 2013 18:41

Mijn eerst keer bij mac was een ramp, de verkoopster was totaal niet aardig en ik durfde geen nee te zeggen toen ze me de peaches sheertone blush aanraden. Nu ligt hij alleen geswatcht is mijn stash, vloekt namelijk vreselijk bij mijn huid blegh. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 13 april 2013 18:48

Leuke twitter question, ook best herkenbaar al weet ik nu even geen voorbeeld. Ik werkte bij Kruidvat en 1x in het jaar is daar een grote make-up sale. Omdat het dan heel erg druk wordt, moest ik bij de make-up gaan staan om alles een beetje in de gaten te houden en vragen van mensen te beantwoorden. Maar als iemand vroeg welke mascara fijner was bijvoorbeeld, vond ik dat echt moeilijk om daar advies over te geven. Ik bedoel; ik kan een product wel fijn vinden maar misschien vind iemand anders dat niet. En ik wil mensen geen dingen aansmeren waar ze spijt van krijgen!

[Beantwoorden]

lori-engelen@hotmail.com antwoordt op 13 april 2013 om 20:56:

heel erg nettjes van je! er zouden meer verkopers als jou moeten zijn

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 april 2013 19:02

Een haarverf, ik had nog extra gevraagd of mijn blonde lokken niet groen zouden uitslaan na het gebruik ervan ‘nee hoor mevrouw, met déze verf gebeurt dat zeker niet’…. je kan het al raden

[Beantwoorden]


Door Chantal op 13 april 2013 19:03

Een foundation van Mac hij leek zo goed maar toen ik thuis kwam bleek hij te donker te zijn

[Beantwoorden]


Door Britt op 13 april 2013 19:17

Dior hydra life bb Cream bij sephora. Zei nog duidelijk dat ik NIET op zoek was naar oranje. Maar mevrouw vond het een mooie ‘zand’ kleur. In mijn naïviteit geloofde ik haar, eenmaal uitgepakt in de auto de schrik van mijn leven. Toch met veel stennis teruggebracht (was 55 euro!!!!) en een too faced beauty Balm voor in de plaats gekregen.

[Beantwoorden]


Door Edith op 13 april 2013 19:31

Super leuke antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Ilona -Kleedmeaan.nl op 13 april 2013 19:35

Leuk om te lezen! Gelukkig heb ik weinig echte miskopen, kan er in ieder geval zo snel geen bedenken, dus dat is wel fijn! :D

[Beantwoorden]


Door Florealle op 13 april 2013 19:55

Leuk artikel, echt heel erg leuk.
Ik heb eigelijk alleen maar spijt aan producten die als ik ze test niet goed zijn. Dat vind ik meestal zonde.

[Beantwoorden]


Door femke op 13 april 2013 20:00

Ik heb mij laatst eens niet laten doen, gelukkig! Zocht een nieuwe foundation maar ik zag zo dat de lichtste kleur van diegene die ik wou te donker was… Moest hem toch even op m’n hand testen van de verkoopster… Echt VEEL te donker… Kwam ze met het argument dat je -foundation altijd een tint donkerder dan je eigen huid moet kopen. Euhm, since when? :crazy:

[Beantwoorden]


Door Martina op 13 april 2013 20:03

Ja pfff te strakke schoenen! Bah vervelend :(

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 april 2013 20:24

Bij echte drogisterijen vraag ik al niet eens meer om advies, omdat ze het allemaal ‘zo goed’ weten.. Ik zoek zelf wel wat langer.. Bij de Kruidvat vraag ik soms wel als ik iets niet kan vinden, daar geven ze meestal toch geen uitleg of advies..

[Beantwoorden]


Door lori-engelen@hotmail.com op 13 april 2013 20:54

leuke vraag vera!
nou ik heb weleens gehad dat me een sjaal omgedaan werd
nadat ik met mijn droomjas naar de kassa wou lopen verkoopster : is het anders niet leuk om er een sjaal bij te doen?
en ja toen hing hij al om me nek..al vind ik dat soort aandacht wel fijn heb ik hem toch niet gekocht toen..jas was al 200 euri!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 13 april 2013 21:03

Wat leuk! Ik weet eigenlijk niet wat ik heb gekocht omdat een verkoopster me dat aanpraatte.. Vast wel iets, maar ik weet alleen niet wat.

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 april 2013 21:11

Bij lush zijn de verkopers zo vriendelijk en ze helpen je zo goed dat ik altijd met spullen thuis kom terwijl ik eigenlijk niet zo veel geld meer had. Helemaal geen slechte producten, alleen of ik ze echt nodig had blijft altijd de vraag

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 13 april 2013 21:14

Als ik in de scooter kom, willen ze meteen iets aansmeren. Zo ook een groen shirt met een groene broek + groene sieraden. En wat zeggen ze daarbij? ”Dat staat je heel erg mooi. Je moet deze kleur vaker kiezen!” Yeah right. :/

[Beantwoorden]


Door Nannick op 13 april 2013 21:35

In de winkels laat ik me nooit iets aansmeren, ik kom er wel uit zonder de hulp van verkoopsters :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 13 april 2013 21:41

Hmm, dat kan ik me zo gauw toch niet bedenken. Wel weet ik dat mijn nicht eens van mijn oom een bosje bloemen moest uit zoeken voor andere mensen, terwijl mijn oom buiten stond de wachten met de hond. En tja, mijn nicht let niet altijd zo erg op de prijzen, toen kwam ze dus bij de kassa met een bos bloemen van ± €50,- en durfde ze niet meer te zeggen dat ze hem toch niet wilde. Daar was mijn oom niet erg blij mee. Ik denk dat ze vanaf toen wel wat beter op prijzen van producten is gaan letten. Hahaha!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 13 april 2013 21:41

Ik laat me eigenlijk nooit iets aansmeren door verkoopsters. Vroeger was dat wel anders maar nu weet ik meestal wel beter wat ik wil hebben mede dankzij jullie beautybloggers :D.

De meeste miskopen die ik doe komen door mezelf helaas :X

[Beantwoorden]


Door Bo op 13 april 2013 22:00

mijn schoenen van 170 euro. nooit aan…

[Beantwoorden]


Door Rivka op 13 april 2013 22:02

Een keer had ik een zwarte broek gekocht, geen idee meer bij welke winkel precies maar hij was denk ik ongeveer 50 euro. Een keer wassen en hij was grijs:S. ik baalde hahahah

[Beantwoorden]


Door Maureen op 13 april 2013 22:09

Ik laat me eigenlijk nooit wat aansmeren door verkopers, ik denk er altijd heel goed over na, vooral met duurdere dingen, ik probeer het, en loop er sowieso even mee naar buiten (met make-up) als ik het heb aangebracht, ik kijk hoe het er dan uitziet en of het lang blijft zitten. Dan pas koop ik het! (A)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 13 april 2013 22:12

De anti-roosshampoo van TBS. Vind het een prima winkel, alleen de anti-roosshampoo werkte voor geen meter. Kreeg er alleen maar nog meer roos van.

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 13 april 2013 22:29

Bij de lush kunnen ze me goed ompraten zeg!

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 14 april 2013 om 16:19:

haha jaa, kom altijd met veel meer dan ik van plan was die winkel uit.

[Beantwoorden]


Door stuffbybo op 13 april 2013 22:33

Leuke antwoorden!

[Beantwoorden]


Door Julia op 13 april 2013 22:51

De verkeerde kleur concealer! Er was een hele lichte en een donkerdere die ik kan dragen in de zomer. De verkoopster zei dat ik een heel wit gezicht had ofzo en dat daarom de lichte kleur goed was voor me. Thuis bleek hij wel súper licht te zijn, doeg €10…

[Beantwoorden]


Door merel op 14 april 2013 00:02

een poeder bij de da… die mensen die je toch zo ‘goed’ helpen. altijd trap ik er weer in vorige keer zijden ze deze poeder is echt helemaal jouwn kleur en hij is helemaal niet zo duur. toen ik thuis kwam was de poeder veeel veel te donker en dekte super slecht. daar ding 30 euro :(

[Beantwoorden]

S. antwoordt op 5 mei 2013 om 20:57:

Probeer hem anders als bronzer?

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 14 april 2013 00:15

Ooo zo vaak ik voel me dan wel opgelaten maar de laatste jaren doe ik er niet meer intrappen net als die mensen opstraat van bijvoorbeeld bnn ja we zoeken leden ik zeg tegenwordig ik doe dit werk zelf wat jij nu doet zijn ze gelijk klaar :)

[Beantwoorden]


Door Riet op 14 april 2013 00:29

Bij lush heb ik ooit eens conditioner gekocht voor €15 (vind dat wel al een beetje duur voor een haarproduct als je het van je zakgeld moet betalen)
‘De conditioner zou je haar zooooo zacht makene en ‘koop ook maar meteen een grote fles dat is beter prijs/kwaliteit’… Nou ik heb ‘m 3 keer gebruikt ofzo, maakte mijn haar echt lelijk…
Voor de rest kan ik niet echt iets extreems bedenken wat verkoopsters mij hebben aangesmeerd…

[Beantwoorden]


Door Line op 14 april 2013 09:59

Ik heb me 1 x iets alter aansmeren, een gezichtsreiniger van lush. EN IK VIND HEM GEWELDIG zo kan het dus ook (:

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 april 2013 10:46

Leuke twitter question! (love)

[Beantwoorden]


Door Dilys op 14 april 2013 11:11

Hmmmmm, niks! Haha, ik kan me niet herinneren dat ik me iets heb laten aan praten…… Komt denk ik nog wel :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 april 2013 11:38

Een foundation van MAC in NW20. Dit was al een tijdje geleden maar ik weet nu dat het echt de goede kleur niet is. Zelfs de lichtste kleur van MAC is nog te donker voor mij. Sowieso alle lichte kleuren van de gangbare merken. Catrice Photo Finish in 010 is ook te donker.
En ik heb helemaal geen uitgesproken roze of gele ondertoon. Ik heb een neutrale ondertoon.
Ik heb nu een witte foundation gekocht om toch mijn foundations te kunnen gebruiken.
Nog steeds op zoek naar die perfecte foundation! Zal toch uitkomen bij een niche merk vrees ik.

[Beantwoorden]

eveline antwoordt op 14 april 2013 om 11:52:

van gosh heb je een foundation porcelein misschien is dat wel de juiste voor jou ;-)

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 14 april 2013 om 14:59:

Die is ook te donker voor mij :(
Ik zou er wel mee weg kunnen komen hoor, maar ik wil geen foundations meer die net te donker zijn en waardoor ik steeds maar weer compulsief in de spiegel moet kijken om te zien of het er nog wel uitziet.

[Beantwoorden]

Petra antwoordt op 14 april 2013 om 13:02:

Ik ken de MAC kleur zelf niet, maar Catrice Photofinish 010 is mij ook te donker! Ik heb misschien wel meer een gele ondertoon qua huid, maar de enige foundation die mij goed is is de True Match van L’oreal in kleur C1! En in de zomer gebruik ik die, vermengd met Photofinish010 (ja, ik word dus echt niet bruin). Dit vooral omdat ik de photofinish echt mooi vind qua finish op foto’s (haha vandaar de naam;))
Misschien is de L’oreal True Match ook iets voor jou? Ik heb in ieder geval verder ook nog geen andere perfecte foundation kunnen vinden!

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 14 april 2013 om 15:03:

Hmm, die heb ik nog niet geprobeerd. Maar ik vrees dat hij te donker is als ik de swatches zie.
De enige foundation die tot nu toe in de buurt komt van mijn huid is Bourjois Healthy Mix Serum in 51 Light Vanilla. Maar die is nét nog een slagje te donker en te geel. Misschien dat ik er deze zomer mee weg kan komen.
Irritant hoor, als je niet binnen het spectrum van de meeste merken valt.

[Beantwoorden]

Saar antwoordt op 15 april 2013 om 12:20:

Ugh, ik ken het. Voor mij is de allerlichtste van Inglot wel geschikt. Ik heb ook geen duidelijke ondertoon.

Boffen als je in de buurt woont, en anders maak je er een dagje van ;)
Eerst naar Inglot, dan brengen zij hem bij je aan, en als je aan het einde van de dag (na regelmatig checken natuurlijk!) tevreden bent over kleur/houdbaarheid/etc. kun je hem kopen.

En als hij niet geschikt is, nog veel succes met je zoektocht! xx


Door Louise op 14 april 2013 12:49

Leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 14 april 2013 13:15

Ik heb schoenmaat 34 maar verkopers denken dat een maat 36 mij toch echt wel past. Gelukkig weet ik na een hoop niet passende schoenen wel beter en limited edition all star laarzen kunnen ook wel met skisokken :’-(

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 april 2013 14:08

Ik heb werkelijk geen idee xD

[Beantwoorden]


Door suzanne van iterson op 14 april 2013 14:24

Wat toevallig. Ik heb die sundepil pads ook gekocht. Niet aan te bevelen! x

[Beantwoorden]


Door Sanja op 14 april 2013 14:58

Een serum voor in je haar bij Lush!
Verkoopster: ‘Dat ruikt zooo lekker!’
Ik: ‘Euh ja denk ik zeker’

Thuis: OMG dat stinkt eigenlijk :’)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 14 april 2013 15:06

Ik ontwijk verkopers liever.. Precies om de reden dat ze je van alles proberen aan te smeren!
Zou je trouwens weer een keer een blogpost/filmpje willen maken over de favoriete dvd’s in je collectie of je dvd collectie zelf? Vond dit filmpje van een tijd terug erg leuk om te zien :)!
Liefs, Janneke

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 april 2013 15:19

De urban decay naked foundation! Super in het licht van de winkel, helaas buiten de winkel veel te licht terwijl ik al een hele lichte huid heb.. Daar kwam ook nog bij dat ‘ie super zou zijn voor de droge allergische huid, dit bleek helaas ook niet waar te zijn, al m’n velletjes werden geaccentueerd en m’n huid droogt er van uit! Weg €38,- aangezien de sephora toen al geen retouren meer aannam. :/

[Beantwoorden]


Door Nora op 14 april 2013 15:47

Lush. Ik kom daar echt alleen maar als ik zie dat er heel veel mensen zijn en alleen maar als ik weet dat iets me interesseert, ik kan zooo slecht tegen het opdringerige gedrag van de verkoopsters, die verder wel vriendelijk en leuk overkomen, maar… neee!!!

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 14 april 2013 om 15:49:

Oh, maar dus, ik kocht daar toen ik dertien was 70 euro aan producten die ik niet nodig. En werd thuis verwelkomd met een “wat is die stank nou weer?” door m’n moeder… nice.

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 april 2013 16:19

Ik heb een keer AllStars een halve maat te klein gekocht, want dat kon wel volgens de verkoper. Ze hadden de schoenen die ik wilde niet meer in maat 38. Het was zo rond half vijf en die verkoper vroeg of ik al de hele dag had gewinkeld. Dat was inderdaad wel zo. ‘Nou, dan zijn je voeten nu wat groter door het lopen, dus dan passen de schoenen in een half maatje kleiner je wel hoor.’ En ze pasten inderdaad ook wel, maar als ik veel moest lopen op een dag dan zaten ze toch wel wat krap… Baalde ik toch wel van.

[Beantwoorden]

anouck antwoordt op 16 april 2013 om 15:22:

Ik heb net hetzelfde verhaal meegemaakt! :-P

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 april 2013 16:30

Een foundation van chanel die ik eigenlijk veel te duur vond, ik bracht m de volgende dag terug en werd echt heel verwaand aangekeken door de cassiere. En mag ik vragen waarom je deze terug brengt?? Eehm nou ik vind m te duur. Met een chagrijnig hoofd kreeg ik m’n geld terug. Die blik van oh, ze is toch te jong om dure dingen te kopen dus ga ik ook niet vriendelijk doen.

[Beantwoorden]


Door Elaine op 14 april 2013 18:11

Ja, dat van die action make-up ken ik! De nagellak en de oogpotlooodjes zijn prima hoor, maar verder gaat het niet. De mascara’s zie je niet eens op je wimpers en de oogschaduw vervaagt heel snel, zelfs met concealer eronder.
Aan de andere kant is het natuurlijk wel heel goedkoop dus vergeleken met de prijs valt het allemal natuurlijk nog best mee ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 april 2013 18:40

Zo’n veel te grote Eastpack rugtas in het knalroze toen in naar de brugklas ging. ‘Daar passen al je boeken makkelijk in’

[Beantwoorden]


Door Moniek op 14 april 2013 21:59

Foundation kleuren zijn een goede inderdaad. Maar tegenwoordig laat ik me niks meer aanpraten. Ik vraag sowieso geen advies meer.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 14 april 2013 22:50

Ik denk dat dat bij mij de Maybelline BB Cream was, in de verkeerde kleur. DIe BB Cream wilde ik wel, maar ik dacht zelf dat ik een kleur lichter moest hebben. Het was bij de Etos en die is hier achter, waar de make-up afdeling is, erg donker. Volgens dat meisje was Medium perfect voor mij en die blijkt dus juist te donker te zijn. Het is nog net niet zo’n fake-tan idee, maar heel mooi is het ook niet. Ik bewaar hem nu voor in de zomer als ik van mezelf een kleurtje heb, dan past ie beter denk ik.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 april 2013 14:42

Ontzettend leuke vraag en wat heb je er een mooi artikeltje omheen geschreven.
Ik heb me een bijna 1 keer een hele dure scrub bij Sabon aan laten smeren. Ik mocht hem uitgebreid testen, de lieve verkoopster vertelde allerlei informatie en ik kreeg een sample mee. Dan vind ik het zo moeilijk om te zeggen, ik kijk nog even verder. Gelukkig heb ik heb niet gekocht. want 26 euro voor een scrub is mij te duur haha!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 15 april 2013 15:08

Haha even tussendoor: ik woon sinds kort in Arnhem op kamers en ik had al het idee dat ik dicht bij je woonde, maar volgens mij is het ook echt zo. Ik zag dus vanochtend je moeder naar de sportschool fietsen (ik kan het ook mis hebben, maar ze leek er verdacht veel op) en laatst zag ik je broertje in de supermarkt werken (Albert Heijn). Heel toevallig. Nu alleen jou nog tegen het lijf lopen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 april 2013 18:12

Ik ben ook een pleaser, maar kom nooit met miskopen thuis, wellicht omdat ik een stuk ouder ben dan de meeste lezers hier (bijna 40) en ik wel gewoon mijn mening altijd zeg. Daarnaast mag je bij een goede parfumerie altijd ook producten terugbrengen als ze niet bevallen. Vraag daar gewoon na. Geef ook aan dat je een gevoelige huid hebt, dan zeggen ze meestal zelf al dat je het mag terugbrengen als het niet goed gaat of krijg je eerst een tester meer. Ik heb lenzen en mijn ogen reageren daarom snel tranend bij cremes die bepaalde parfums bevatten. Verder orienteer ik me goed voor ik een bepaalde aankoop doe, zodat ik al weet wat ik ongeveer wil….Vooral door beautyblogs te lezen of gewoon te googelen op internet.
Ik ben niet bepaald fan van Douglas: je moet daar echt stevig in je schoenen staan: ik heb het idee dat de verkopers daar iedere week targets meekrijgen om een bepaald merk te verkopen en ze daar bonussen voor krijgen. Ik ga veel liever naar de Pour Vous parfumerie: daar krijg ik altijd goed advies en heb er nooit wat terug hoeven brengen. Bij Douglas wel: o.a. oogcreme waar ik tranen met tuiten van ging huilen, omdat het vreselijk irriteerde. Laatst ook een huidolie meegekregen, zogenaamd helemaal geschikt voor de gevoelige huid, maar rond mijn ogen werkt het niet: tranend! Gelukkig een gratis tester, die ik nu gebruik voor schrale ellebogen: dat gaat prima, ver genoeg van mijn ogen!
Een aantal tips:
-schoenen moeten meteen goed zitten, anders gaat het niet werken…(tip van een kennisje van mij die al ruim 20 jaar in een exclusieve schoenzaak werkt)
– Kleding: neem iemand mee waarvan je weet dat die eerlijk is: samen sta je sterker….Leuke annekdote: Ik was onlangs winkelen met mijn beste vriendin en vond een prachtige, zeer betaalbare, originele jaren ’60 cocktailjurk in mijn maat, 38. Hij zag er echter nogal klein uit, vond ik. Niet zo vreemd, want een maat 38 van toen, is een 36 van nu. Op aandringen van de verkoopster toch maar gepast, want het paste helemaal bij mijn stijl (daar had ze gelijk in). Ik trek hem aan en kom de paskamer uit. De eigenaar van de zaak, een man van rond de 50, was dolenthousiast: wat sexy!. Mijn vriendin begint echter meteen keihard te lachten en de verkoopster kijkt ook wat bedenkelijk. Ik draai me om en kijk in de spiegel: Ja, als je een oost-Europese snelweghoer (die je regelmatig ziet als je door oost-Europa over de snelwegen of doorgaande wegen rijdt) sexy vindt, dan was het sexy: erg kort, erg straks, waardoor ik 2x zoveel boezem had……dus domweg erg ordi! Laten liggen dus: een (half) maatje groter en 10 cm langer, dan had ik hem meegenomen, maar nu dus echt niet. Kortom: ook geen mannen meenemen, die vinden ordi al snel sexy.

[Beantwoorden]


Door kim op 15 april 2013 20:19

korte laarsjes van 100 euro en maar twee keer aan gehad (maar het was voor een trouwdag dus al iets minder erg)

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 16 april 2013 11:37

foundations ja! oh my god wat heb ik vaak verkeerder kleuren aangesmeerd gekregen!!

[Beantwoorden]


Door ikram op 18 april 2013 11:25

Mac lippenstift gekocht kwartier later in de v&d in utrecht laten liggen gelijk 2sec later terug gegaan naar die plek ja hoor was die weg . Dacht ik doe me zelf een plezier met een lipstift van 18 euro hoppa foetsie :@ :@:@:@:@:@

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 april 2013 17:33

Haha die tweet van Lizzy. Same here! Mn moeder en ik hebben hem beide laten aansmeren, ook op de huishoudbeurs.. Het voelde zo zacht! Thuis nog vaak een kans gegeven omdat je hem toch al gekocht hebt.. maar damn dat brand echt, je gaat door een ware hel als je dat probeert! Met de geweldige “kristaltjes” die je haar zonder enige moeite of pijn moeten doen verdwijnen voor de zon. Nou die “lieve, schattige, mooie kristalletjes “voelden eerder aan als 10.000 injectie naalden, in draai-beweging nog wel. :-| :-|

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 april 2013 10:13

Nou wat ik erger vind zijn verkopers die je aankijken alsof je te min bent voor de winkel. Je kunt iemands kennis/interesse/geld toch niet aan ds buiten kant zien?

[Beantwoorden]