Lancome Teint Miracle

Met mijn porseleinen huidskleur, is een passende kleur foundation vinden lastig. Onlangs was ik bij een event van Lancome, waar ik behalve nieuwe producten te zien kreeg, ook opgemaakt werd. En wat zag ik daar? Een wel erg lichte foundation. Hebben!

En niet alleen licht, maar ook nog eens met een roze ondertoon. De meeste foundations in de drogisterij hebben een gele ondertoon, but I need pink. Lancome Teint Miracle is de nieuwste, licht reflecterende foundation van Lancome. En wie mooi wil zijn… Moet zijn portemonnee laten pijn lijden.

Lancome Teint Miracle € 38,70 (de vraagprijs is € 43,00, maar ik kocht de foundation bij Ici Paris Xl voor minder)

Teint Miracle is volgens Lancome een lichte foundation die heel natuurlijk op de huid zit. Het moet een soort tweede huid zijn. De foundation belooft je huid te egaliseren, zonder er dik op te liggen. Een natuurlijk effect, maar met een goede dekking.

In de Teint Miracle foundation zit een kleine glans. Niet van schrikken, in het daglicht zie je dit nauwelijks. Heb je een vette huid, dan zou ik deze foundation wel skippen. Nog meer glim en glans is denk ik niet waar je blij van wordt.

Geen foundation – wel foundation

met MAC Pro Longwear concealer erbij

Volledig opgemaakt

De foundation is licht, maar dekt aardig goed. Ik vind hem ook erg mooi zitten op mijn droge huid. Natuurlijk en zacht. Omdat ik vrij veel gebruikt heb zie je hem wel zitten, maar dat is niet meer dan logisch. De foundation ligt er niet heel dik of pannenkoekerig op.

Ik heb de kleur 007 beige rosé die aardig goed, maar nog nét niet helemaal bij mijn huid past. Hij is net nog een tikje te donker. Met een andere concealer erbij (MAC Select Cover Up in plaats van Pro Longwear) die nog lichter is, zie je het verschil minder en valt het heel erg mee. Ik heb samen met een verkoopster van Ici Paris XL nog naar andere foundations gekeken, maar dit was echt de aller lichtste.

De Lancome Teint Miracle zit mooi, lang, is goed in dekking op te bouwen en in 15 tinten verkrijgbaar. Het enige nadeel vind ik dat hij een beetje plakkerig blijft. De foundation kan daarom afgeven op bijvoorbeeld kleding en de neusbrug van je (zonne)bril.

Lancome Teint Miracle € 43,00 – te koop bij de parfumerie

Twitter Facebook
Categorie: High end | 26 april 2013 | 139 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Lotte op 26 april 2013 07:02

Hij ziet er mooi uit op de huid! Je kan wel zien dat ‘ie inderdaad nét iets te donker is, maar met full face make-up valt dat helemaal niet op. Lijkt me best lastig hoor, als alle foundation te donker voor je zijn!

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 april 2013 07:03

Het geeft een mooi resultaat op je gezichtje! Ik heb zelf nog nooit eerder een foundation van lancome geprobeert, misschien toch eens gaan doen. Fijne review:)

[Beantwoorden]


Door Diedeke Karlijn op 26 april 2013 07:06

Ziet er goed uit Vera!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 april 2013 07:07

(love) Wwauw wat een prachtig resultaat! Hele fijne review!

[Beantwoorden]


Door Ester op 26 april 2013 07:10

Mooi effect! Alleen jammer dat het toch net niet jou kleur is.
Het valt reuze mee hoor, ik vind het je mooi staan! :) Maar jijzelf weet natuurlijk het beste welk product bij je huid past.
Alleen wat een afknapper dat de foundation afgeeft! Aii… dat vind ik echt een groot minpunt.
Je kan geen witte shirtjes dragen, want aan het einde van de dag zijn ze bij de rand compleet huidskleurig.. helaas!
Dit gaat ‘em dus sowieso niet worden voor mij, want dat is echt een groot mispunt helaas.
Ik blijf voorlopig bij de Revlon Photoready foundation! :) Die is ideaal voor mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:19:

Je kunt nog prima witten shirts dragen, tenzij zij je de foundation ook op decolleté/onderkant nek aanbrengt.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 26 april 2013 07:13

Wauw! Hij staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 26 april 2013 07:18

Wauw wat een goede foundation. Je ziet duidelijk het verschil tussen de foto’s. Het ziet er inderdaad uit alsof het gewoon je huid is dus een tweede huid. Ik vind hem heel goed. Ook fijn voor jou dat je eindelijk een (bijna) goede kleur hebt.

[Beantwoorden]


Door Simply Evelien op 26 april 2013 07:19

Ik vind deze foundation erg mooi staan bij je! Je kunt zien dat je foundation op hebt, maar toch vind ik het ook natuurlijk overkomen.

[Beantwoorden]


Door Ayla op 26 april 2013 07:19

Wauw mooi! Die staat mooi!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 26 april 2013 07:21

Wat een mooie dekking! Dit lijkt me een fijne foundation <3

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 26 april 2013 07:26

Ziet er mooi uit! Ik heb (nog) steeds dé perfecte foundation niet gevonden. Of de kleur is niet helemaal goed, of hij geeft af, of hij ziet er niet mooi uit op m’n huid..Ik blijf zoeken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:20:

Is ook heel lastig, de perfect vinden :-( Succes!

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 26 april 2013 07:28

Ziet er heel goed uit ! Hij is dekkender dan ik verwacht had. Misschien wel interessant om deze te dragen tijdens de zomermaanden.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 26 april 2013 07:35

Wat een mooie foundation, alleen een beetje prijzig, als ik voor duur ga koop ik waarschijnlijk eerder een mac foundation.

[Beantwoorden]


Door Linda op 26 april 2013 07:35

Ik vind hem heel erg mooi, maar een foundation die plakkerig blijft lijkt me niet fijn.

[Beantwoorden]


Door Charile op 26 april 2013 07:37

Wauw heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Milou/ LounaBeauty op 26 april 2013 07:40

Het is wel een heel mooi product. Jammer dat hij niet in nog 1 lichtere teint te verkrijgen is. Misschien moet je je eigen make-up lijn starten? ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:22:

Goed plan!

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 april 2013 07:44

ik vind het best een mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 april 2013 08:00

Je ziet hem echt bijna niet zitten. Prachtig natuurlijk resultaat! Score!

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 april 2013 08:23

Jammer dat ie toch nog net iets te donker is. Daar heb ik ook al-tijd last van. Hij dekt wel echt heel erg goed :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 april 2013 08:27

De foundation ziet er heel erg mooi uit op je gezicht!

[Beantwoorden]


Door VeraCamillaLover op 26 april 2013 08:35

De foundation ziet er mooi uit! :wow:

Alleen jammer dat hij afgeeft.

Ik ben blij dat je (bijna) de goede kleur hebt gevonden! ^^)

Xxx

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 26 april 2013 08:36

Hij staat je goed! Jammer wel dat ie dan niet in nog een tikje lichter is… Maar ik zou nooit €43 kunnen uitgeven aan een foundation (:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 april 2013 08:37

Jammer dat hij nog net iets te donker is. Ik vind de dekking wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 26 april 2013 08:44

Balen dat het zo lastig blijft om foundation te vinden!
Je zou toch denken dat je niet het enige ‘witje’ bent op de aardbodem!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 26 april 2013 08:59

Ik vind deze foundation echt heel goed bij je staan Vera, want je zag inderdaad weleens bij andere artikelen dat je een gelige gloed over je gezicht had. Maar bij deze totaal niet! :-)

[Beantwoorden]


Door Anita op 26 april 2013 09:00

Probeer de Lancôme Teint Idole Ultra eens in kleur 005 Beige Ivoire (online bij de Franse Sephora te koop, helaas niet in de winkel in NL). Dat is echt de lichtste van Lancôme, absoluut niet plakkerig, erg langhoudend en heeft een fantastische dekking. Ik zweer er al jaren bij!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 26 april 2013 om 18:15:

Ik ben ook een heel “witje”. En ik zweer ook bij idole ultra van Lancome. Ik heb tint 010 beige porcelaine. (In de winter meestal 005). Bovendien heb ik de indruk dat de teint Miracle vlugger “oxideert” en dat dus Idole ietsje lichter blijft overdag. Dit is echt z’n geld waard!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:22:

Wat een goede tip! Die moet ik onthouden. Dankjewel :-)

[Beantwoorden]


Door Uniquelifepassion op 26 april 2013 09:14

vervelend dat het moeilijk blijft om een goede foundation te vinden!
Deze ziet er gelukkig nog best goed uit op je huid!

[Beantwoorden]


Door Ilona -Kleedmeaan.nl op 26 april 2013 09:15

Hij is wel erg mooi dekkend.

[Beantwoorden]


Door Jillians op 26 april 2013 09:18

Staat je goed!Vind hem inderdaad een beetje oranje uitvallen mar full face is tie echt heel mooi bij je Vera! :roll:

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 26 april 2013 09:19

De flacon straalt ontzettend veel luxe uit :-) Alleen, ik vind hier wel een minpuntje aanzitten; glas! Ik ben niet zo’n held met glas in badkamers :-o Het lijkt me een hele fijne & goede foundation! :-) Maar, ik denk inderdaad dat je een ietwat donkerder kleur mag hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:23:

Oei! Ik vind glazen flesjes mooi, maar als je nogal clumsy bent, voorzichtig zijn inderdaad ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 april 2013 09:24

Oh dat ziet er goed uit! Heel natuurlijk! Ik ben ook nog steeds op zoek naar de perfecte lichte foundation, maar da’s moeilijk, allemachtig. Haha :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 april 2013 09:24

Hij staat je goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 26 april 2013 09:26

Je ‘ziet’ hem wel een beetje, maar de goede kleur foundation vinden lijkt me sowieso enorm lastig. Heb me er nog niet aan gewaagd, haha. Ik vind hem wel heel erg mooi staan bij je!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 26 april 2013 09:30

Jammer dat het derde ingrediënt ‘alcohol denat’ is. Volgens de blog van Jetske kan alcohol je huid flink uitdrogen en irriteren. Ook triggert het de talgproductie en verergert het acne.
Jammer dat de wat duurdere merken zoals Lancome hier geen rekening mee houden. Voor mij is dat een reden om de foundation niet te kopen.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 april 2013 09:33

Super mooi! Ik denk dat het perfect mijn kleur is (: xxx

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 26 april 2013 09:33

Hij staat je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 april 2013 09:51

Gelukkig zie je niet zo’n groot verschil met je huidskleur en de foundation! Staat je mooi hoor.

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 april 2013 09:56

Ik denk niet dat dit iets voor mij is. Ik heb echt een hele sterke gele ondertoon en een vrij vette huid, jammer want ik vind het resultaat erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 26 april 2013 10:07

Ik vond de swatch er nog best wel donker uitzien, maar bij de fullface foto ziet het er wel erg mooi uit! Ik vind het zelf wel erg veel geld voor een foundation, maar ik snap dat je het er voor over hebt als het zo moeilijk is om de juiste kleur te vinden. Ik heb nog nooit iets van Lancome geprobeerd, maar het lijken me wel hele fijne producten! :-)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 april 2013 10:17

Jeetje wat ben ik blij dat ik van mijzelf gewoon een egale huid heb! Ik draag evengoed een klein beetje foundation van Collistar (lichte) met een beetje poeder.

Hij dekt goed zo te vergelijken met de foto’s, maar meid wat ziet je huid eruit. :no:

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 26 april 2013 om 13:22:

Ik vind je reactie totaal niet volwassen en gemeen, er zijn heel veel meiden met een huid die niet perfect is!

[Beantwoorden]

bloempje antwoordt op 26 april 2013 om 17:32:

Ben het helemaal met je eens Roos! Ik heb ook een huid vol acne en eczeem, niet iedereen is gezegd met een mooie huid die helemaal straalt. Vind de comment van Marijke nergens op slaan ,superkinderachtig en heel heel heel erg laag om zoiets te zeggen via internet.

Ze realiseert zich blijkbaar niet dat de meeste meisjes met zo een huid zich daar onzeker over voelen en Vera durft het tenminste aan om zichzelf aan ons te laten zien en tips te geven! Heel veel respect daarvoor Vera, & trek het je niet aan!!

xx

[Beantwoorden]

Annemiek van Lanen antwoordt op 26 april 2013 om 19:36:

Wat ben jij rescpectloos. Jij bent vast perfect en hebt geen vlekje of pukkeltje op je lichaam :) Als je niets beters te melden hebt, ga dan jezelf afkraken. Laat Vera lekker d’r werk doen!

[Beantwoorden]

Anouska antwoordt op 26 april 2013 om 19:45:

Ben het eens met alle andere meiden en vind jou reactie niet kunnen @ Marijke. Slaat nergens op. Wat kan Vera eraan doen dat haar huid er zo uitziet?! Vind t al heel wat dat ze met duidelijke make-up loze foto’s op internet durft te staan zoveel mensen die dat zien!

Dat jij een ‘egale’ huid hebt wilt niet zeggen dat IEDEREEN dat heeft :s:s.

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 26 april 2013 om 20:42:

MEID, zo te zien aan je fb heb jij een hele hoge dunk van jezelf en MEID wat bén jij toch pijnlijk met je gezicht in de poederdoos gevallen.

[Beantwoorden]

Janine antwoordt op 26 april 2013 om 22:53:

Nee, jij trekt volle zalen. :no: Wat vind ik jou onsympathiek, bah. :nod: Als jij in het normale leven ook zo’n uitspraken doet, zul je wel niet veel vrienden hebben.

[Beantwoorden]


Door Martina op 26 april 2013 10:19

Hij staat je best mooi!, had ik niet verwacht na de swatch !

[Beantwoorden]


Door Marloes op 26 april 2013 10:31

The Body Shop heeft een spookwitte, de moisture foundation #01, maar die heeft een gele ondertoon. Als ‘m toch een keer wil proberen, wip even langs op donderdagavond dan maak ik een proefje voor je.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:29:

Marloeees, dankjewel! ^^) ga ik doen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 26 april 2013 10:40

Het effect vind ik erg mooi! Maar voor mij zal hij dan ook nog net iets te donker zijn denk ik, wel jammer.

[Beantwoorden]


Door Petra op 26 april 2013 10:50

Ik vroeg me af; heb je wel eens de True Match van L’oreal in kleur C1 geprobeerd? Dat is de eeenige kleur die mij licht genoeg is. Alhoewel, wel met gele ondertoon… hmm
Maaar is deze kleur jou ook te donker??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:29:

Ja, maar die matcht ook niet goed!

[Beantwoorden]


Door linde op 26 april 2013 10:57

He vera!
Ik hoop dat wat ik nu ga zeggen niet gemeen overkomt want het is zeker niet de bedoeling!

Maar zou het misschien eens niet goed zijn voor jou om even af te stappen van allerlei producten testen en even kijken wat echt goede huidverzorging voor je huid is.
Want je huid ziet er zo onrustig uit.
Ik had dit zelf ook een tijd geleden. Op sommige plekken had ik pukkels op andere was mijn huid super droog.
Ik ben gewoon even gaan kijken welke huidverzorging echt kalmerend werkt en waar niets inzit wat kan irriteren. En nu ziet mijn huid er super uit!

Als je wil kan ik je wel vertellen wat ik gebruik dan helpt dat jou misschien ook?

Groetjes!

[Beantwoorden]

celine antwoordt op 26 april 2013 om 16:42:

Ik heb net hetzelde voorgehad en ook naar juiste producten gezocht na een goede maand was mijn huid terug in balans ^^)

[Beantwoorden]

Ilona antwoordt op 26 april 2013 om 19:29:

Niet bij iedereen liggen de huidproblemen aan slechte huidverzorging.

Het ligt vaak voor een heel groot deel aan je genen en hormonen, of zelfs medicijnen.
Daarnaast denk ik dat Vera ook wel verstand heeft van huidverzorging en ze goede producten gebruikt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:29:

Hee Linde, het probleem ligt inderdaad bij de huidverzorging. Vrijwel overal reageert mijn huid heftig op. P-CL-E van Biodermal werkt al onwijs kalmerend, dus dat is erg fijn. Maar je advies is zeker welkom!

[Beantwoorden]

Selma antwoordt op 26 april 2013 om 20:12:

Hai Vera, ik kom regelmatig op jouw site maar ben niet zo’n actieve reageerder. Ikzelf heb ook een onwijs gevoelige huid die overal op reageert, en net als jij ook een erg rode huid. Nu is bij mij 2 maanden geleden de diagnose rosacea gesteld, een huidaandoening. Kenmerkend aan rosacea is oa roodheid vd huid in een zogenaamd vlinderpatroon (voorhoofd, neus, kin en wangen). Op de blog van jetske ultee kun je eventueel meer informatie vinden. (Bijv. http://jetskeultee.nl/heb-jij-misschien-rosacea/obj7777341) misschien herken je wat van de andere kenmerken.

Nu wil ik uiteraard niet beweren dat jij dit ook hebt, ben geen expert tenslotte, maar ik herkende gewoon veel uit jouw verhalen en fotos op de site van mijzelf en wie weet ben je er mee geholpen. Sinds de diagnose 2 maanden geleden gebruik ik alleen ‘jetske-proof’ producten en een creme van de dermatoloog en mijn huid is sindsdien een stuk minder rood en veeel rustiger. Ik kan je producten van decubal (de gezichtsreiniger en vitaal dagcreme) en vooral de aloe vera toner van de body shop van harte aanbevelen. Ik hoop dat je er wat aan hebt, ik weet hoe irritant het kan zijn als je altijd overal maar op reageert! (En sorry voor het lange verhaal ;-))

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 27 april 2013 om 16:50:

Al zou het geen rosea zijn, ik denk dat jouw huid enorm veel baat zal hebben bij deze producten. Ik geloof dat ik dat al eerder in een comment schreef, maar ik heb vanaf mijn pubertijd tot een jaar geleden (ben nu 33) ook een hele onrustih0ge huis met ontstekingen roodheid en onderhuidse puistjes gehad. Zag er niet mooi uit, maar deed ook nog erg veel pijn. En ik heb nu nergens meer last van. Helaas nog wel watlittekens, maar verder een rustigeen egale huid. Zeker een aanrader!


Door Miss Sentinelli op 26 april 2013 11:08

Ziet er heel goed uit!! :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 26 april 2013 11:14

Jammer dat hij iets te donker is, want ik vind hem wel erg mooi dekken! Ik vind het persoonlijk alleen iets te duur voor een foundation.

[Beantwoorden]


Door Edith op 26 april 2013 11:34

Lijkt me een fijne foundation!

[Beantwoorden]


Door Anotherfashionlover op 26 april 2013 11:37

Wow, je huid ziet er echt mooi egaal uit zo! Jammer dat hij nou niet precies matcht met je huid, lijkt me een fijne foundation.

[Beantwoorden]


Door Freya op 26 april 2013 11:42

The Body Shop heeft tot nu toe de lichtste foundations die ik ooit heb geprobeerd. MAC heeft wel foundations die redelijk licht zijn, maar niet superlicht. TBS heeft zelfs foundations die te licht voor mij zijn en dat had ik echt nooit verwacht.

[Beantwoorden]


Door iris op 26 april 2013 11:45

ik heb ook een heel lichte huid en ik heb ook altijd problemen met foundations. probeer de Forever van Dior(nummer 010)eens, die is echt nog lichter(want ik heb deze van lancome ook gehad, maar die was nog donkerder). Clarins heeft ook heel lichte kleuren in het assortiment, en dat is echt een geweldig merk, dus zeker het proberen waard.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 april 2013 11:49

Het geeft een mooi effect. Ik ben ook erg licht, soms echt lastig.

[Beantwoorden]


Door Beyouthful op 26 april 2013 11:55

Ik gebruik deze nu al twee jaar, het is echt mijn favoriete!!
Ze hebben er ook eentje die het zelfde is, maar dan nog dekkender namelijk de Color Ideal, werkt ook echt geweldig, maar teint miracle is mijn all time favorite!!

XO Beyouthful

[Beantwoorden]


Door Keytothefuture op 26 april 2013 12:09

Mooie dekking! Alleen de prijs is me te hoog.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 26 april 2013 12:11

Ze moeten in Nederland eens goede en lichte foundations op de markt brengen! Deze is wel heel erg mooi zeg, vooral de dekking!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 26 april 2013 12:16

Ik heb ook echt een super lichte huid maar ik gebruik altijd de loreal true match foundation en dan de alleeer lichtste kleur , is ook niet ietsje te donker maarja kan niet anders… opzich als je dr een goede concealer bij gebruikt valt het niet eens zo op X

[Beantwoorden]


Door Sue op 26 april 2013 12:23

Ik vind dat de foundation een beetje lila/oranje uitslaat.. Ach, je bent hoe dan ook prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Alette op 26 april 2013 12:56

Lastig blijft het toch, om de juiste foundation te vinden! En ik heb dan niet eens een lastige teint… Deze foundation vind ik je mooi staan :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 26 april 2013 13:16

Het ziet er inderdaad best goed uit! Ik had onlangs -per ongeluk- een foundation met een gele ondertoon gekocht. Stond me echt niet :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 26 april 2013 13:23

Hij ziet er goed uit

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 26 april 2013 13:45

Wauw, deze staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 april 2013 14:33

Die foundation staat je echt goed xx :love:

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 26 april 2013 14:49

Ziet er mooi uit! Er zit ergens ook wel wat oranje in volgens mij of zie ik dat verkeerd?

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 26 april 2013 14:53

you are so right!! this make-up is amazing !! keep the tips coming i am loving them !!

[Beantwoorden]


Door Mine op 26 april 2013 14:58

Ik had onlangs de Teint Vissionaire van Lancome gekocht. Wat een geweldige foundation is dat! Nu ik deze review zie, kan ik toch wel zeggen dat Lancome het erg goed doet (love) !

Bedankt Vera!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 26 april 2013 15:05

Deze foundation gebruik ik nu al ruim een jaar, en het is de beste foundation die ik ooit gehad heb! Je betaalt er aardig wat voor maar dat is zeker de moeite waard ^^)

[Beantwoorden]


Door Daan op 26 april 2013 15:06

Even een vraagje, jij zegt altijd dat je een warme ondertoon hebt, maar mensen met een warme ondertoon hebben toch juist een gele tint, en mensen met een koele ondertoon meer perzik/roze, heb jij dan geen koele ondertoon?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:32:

Het kan zijn dat je nek bijvoorbeeld koel is, en je gezicht warm. Dan moet je een koele foundation pakken. Mijn huid is duidelijk rozer (koel), waardoor ik ook een koele foundation kleur moet hebben, maar voor oogschaduw en lipstick tinten staat warm me het mooist. Ook kleding, sieraden etc.

[Beantwoorden]

Daan antwoordt op 26 april 2013 om 19:49:

Aah zo! Bedankt voor de reactie, heb zelf juist dat mn gezicht iets rozer is dan mn nek, die is geler, vind het daarom nog moeilijk om mn ondertoon te bepalen

[Beantwoorden]


Door Meer op 26 april 2013 15:08

Vera ik heb vorige week bij Sleek (Groningen zit nu winkel waar ze het verkopen) een foundation gekocht en…

Ik had niet eens de lichtste kleur!!! Alle drugstore foundations zijn me te donker en tot nu toe was alleen de allerlichtste foundation van Max Factor (3in1) soort van m’n kleur.
De foundation is echt prachtig en met mijn droge huid moet er wel even een dagcreme onder, maar he dat moet toch al. Dus verre van vet of iets, echt een aanrader!! En kostte maar 8 euro :)

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 26 april 2013 om 19:41:

Zouden ze die ook bij de sephora (zolang die er nog is :-( ) verlopen?

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 3 mei 2013 om 23:32:

Sephora verkoopt toch geen Sleek?

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 3 mei 2013 om 23:33:

Laat me raden, Oatmeal? Die heb ik ook en is absoluut perfect! Ik was wat aan het twijfelen, maar heb hem voor dat geld meegenomen. Die heeft een roze ondertoon en is precies de goede kleur! De enige andere die perfect was, is eentje van L’Oreal, maar die is ruim twee keer zo duur. Thank God dat Skins nu Sleek verkoopt!

[Beantwoorden]


Door Just Love Life op 26 april 2013 15:52

lijkt me een fijne foundation :) hij ziet er mooi uit op je huid!

[Beantwoorden]


Door Lieve op 26 april 2013 16:31

Hoi Vera, ik had een vraagje. met welke poeder moet je je gezicht afpoederen? moet je daar Compact powder voor gebruiken of iets anders. Zelf gebruik ik compact powder maar dat dekt heel erg. ik zoek een poeder die alles goed fixeert. welke raad je me aan? en van welk merk? :-P

hopelijk kan je me helpen.

liefs,

Lieve

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 26 april 2013 om 18:35:

Ik vind die van catrice losse poeder erg goed werken en nog geen 5 of 6 euro dus lekker budget proef!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 26 april 2013 16:40

Ik vind het wel goed bij je huid passen hoor! Een hele mooie kleur!
Xxx Daniëlle. ^^)

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 april 2013 16:58

Die foundation lijkt echt heel donker, of ligt het aan mij?! Op je gezicht zie je er ineens niks meer van, heel vreemd. Hij ziet er wel mooi uit, maar ik vind ‘m heel duur en volgens mij zijn er veel betere foundations.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 april 2013 17:48

Staat je erg goed! Fijne dekking ook.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 26 april 2013 18:24

ik vind hem heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 april 2013 18:27

Staat je mooi, deze gaat alleen wel ver boven mijn budget!

[Beantwoorden]


Door Judith op 26 april 2013 18:33

Ik heb hm ook! al een tijdtje..
Ik ben er onwijs blij mee ondanks mn vette huid, hij glimt inderdaad wel wat maar na het afpoederen is ie perfect! Echt de beste wat mij betreft!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 april 2013 om 19:30:

Goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 26 april 2013 18:40

Ik vind het resultaat er echt absoluut heel erg mooi uit zien! Jammer is wel dat het wat prijzig is..

[Beantwoorden]


Door Gayana op 26 april 2013 18:41

ziet er goed uit! ben altijd zo gek op zulke mooie flacons :love:

[Beantwoorden]


Door pearl squirrel op 26 april 2013 18:51

Deze heb ik ook :) Qua textuur de mooiste en meest natuurlijk ogende foundation die ik heb, alleen inderdaad een tikje te donker. In de zomer is ze perfect!

[Beantwoorden]


Door Nina op 26 april 2013 19:00

Wauw, ziet er mooi uit! Lijkt me echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 26 april 2013 19:32

Haha ik vind het altijd zo grappig. Iedereen zoekt een roze foundation en ik juist een gele. En die kan ik dan nooit vinden. Roze ondertonen maken mij echt extreem roze. Als een biggetje.

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 27 april 2013 om 16:52:

Estee lauder double wear heeft veel keuze in gele ondertoon…

[Beantwoorden]


Door Malou op 26 april 2013 19:32

Ziet er echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 26 april 2013 19:35

Wat ziet je huid eruit meid! Grapje, ik zag je tweet net ;)
het valt reuze mee, sommige zullen blij zijn met een huid die jij hebt.
Mensen kunnen zich zo aanstellen tegenwoordig.
Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Maike op 26 april 2013 19:36

Wauw staat je goed meid! En laat ze maar lekker zeuren omdat je misschien geen perfecte huid hebt, je bent prachtig, of je nou een paar pukkels of rode vlekken hebt of niet! (:

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 26 april 2013 19:40

Hij staat je prachtig Vera!

[Beantwoorden]


Door Roos op 26 april 2013 19:45

Ik heb ook een hele lichte huid, maar mij staat een foundation met een rode ondertoon echt totaal niet. Ik gebruik nu die van Gosh maar ben op zoek naar een andere want ik vind hem wel oké maar niet super.

[Beantwoorden]


Door Tiny op 26 april 2013 19:49

Vera, heb je de lichtste BBcream van Clinique al geprobeerd? Die heeft ook een roze ondertoon.

[Beantwoorden]


Door Anouska op 26 april 2013 19:51

Haha ik heb ook altijd problemen met foundation heb namelijk een donkere huid. En je hebt niet zo snel overal donkere foundation. So yeah i feel ya..

Foundation-issues

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 april 2013 20:23

Ik vind hem je echt goed staat, dekt mooi. Ik heb helaas nog steeds niet een goede mooie foundation..

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 26 april 2013 20:23

Wow, ik vind hem heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 26 april 2013 20:43

Precies hetzelfde probleem! Maaaarrrrr sinds kort een goede (en budget proof) oplossing. De BB Cream van catrice in 020 rosy beige! Aanrader! En maar 5,99 ;) Toch ook fijn.

[Beantwoorden]


Door emma op 26 april 2013 21:31

Heb je de foundation van fogan al eens geprobeerd?, ik weet niet of die fijn is, maar hij is echt super licht(bijna wit!).
Hij is verkrijgbaar op: http://www.fogan.nl/

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 26 april 2013 21:37

Erg mooi hoor! De dior bb creme 01 is volgens mij nog lichter. Groetjes

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 26 april 2013 22:04

Staat je goed! Ik heb er eens een proefmonster van gekregen, was er toen ook positief over :)

[Beantwoorden]


Door Nabila op 26 april 2013 22:07

Door Robin op 26 april 2013 22:54

Staat je mooi!

[Beantwoorden]


Door Liz op 26 april 2013 23:33

Hij staat supermooi bij je, maar ik vind hem wel wat duur ;s xx ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 27 april 2013 00:03

Lovely finish, vind hem er heel mooi uitzien! Ondanks dat je veel hebt aangebracht, vind ik dat je het totaal niet ziet! De finish lijkt op zijde.. dunno why, maar it looks good. :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 april 2013 01:42

Ziet er heel natuurlijk uit!

[Beantwoorden]


Door janine op 27 april 2013 15:08

ik gebruik zelf ook de teint mirakel, echt geweldig! Hij dekt goed en geeft een mooi natuurlijk effect, ik heb hem zelf in nummer 002 ik ben er heel erg blij mee!

[Beantwoorden]


Door hannah op 27 april 2013 17:42

wow dit is wel een verbetering inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 27 april 2013 19:06

Ik gebruik hem nu bijna 2 jaar en kan echt niet meer zonder. M’n sproetjes schijnen er mooi doorheen en de kleur is perfect. Ik heb 010. Mijn holy-grail!!! (love)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 april 2013 19:33

Dat ziet er goed uit! Wat jammer dat hij nog net niet licht genoeg is, lijkt mij erg lastig.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 april 2013 20:20

Wat een prachtige, luxe foundation.
Ik vind de kleur erg mooi. Een soort rozige ondertoon? :)
Hij staat je erg mooi.
Fijn dat je hem in lagen kan aanbrengen, wel jammer dat die wat plakt.
Ik vind het uiterlijk wel echt pretty (love)

[Beantwoorden]


Door stacey op 27 april 2013 21:36

ziet er heel goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 27 april 2013 22:07

Wauw, ziet er heel mooi uit die foundation!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 28 april 2013 13:29

Ik gebruik deze foundation al een tijdje en het is mijn favorite! Ik kan er niet zonder :kiss:

[Beantwoorden]


Door Sannie op 29 april 2013 20:09

Hoi vera, welke gebruik je normaal gesproken dan? Want ik heb net als jij een droge en hele lichte huid en gebruik eentje van Loreal die ik bij Kruidvat haal maar die vind ik niet zo geschikt voor mijn droge huid. Maar omdat dit de enige geschikte tint is voor mij, gebruik ik hem nog.. Welke raad jij aan?

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 6 juni 2013 21:29

Ik heb nog een foundation tip voor je (:

Rimmel match perfection foundation in light porcelain, is ook super licht en lijkt een redelijk normale toon te hebben. Maar toen ik hem thuis kreeg zag ik helaas dat hij toch te rood voor mij is (ik heb een gele foundation nodig), maar de kleur is perfect bleek (rond nc15 gok ik, sorry heb geen mac producten).
Hij is gewoon op asos te bestellen voor bijna 10 euro.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | FOTD: verroest op 20 augustus 2013 06:00

[…] Teint Miracle – review MAC Pro Longwear concealer – review Catrice All Matt Plus Powder NARS Laguna Bronzer – […]


Door Eloïse op 30 november 2013 11:45

Geweldige foundation!
Ik heb dezelfde onlangs gekocht en ik vind hem fantastisch je ziet hem totaal niet zitten en blijft de hele dag dekken.
Vroeger gebruikte ik foundations van catrice maar die zag je veel te goed zitten en ik kreeg er puistjes van, ik ben zo blij dat ik verlost ben van deze foundations en nu de perfecte heb gevonden!
Ondanks dat ie zo duur is ga ik hem meteen opnieuw kopen als hij op is. :yes: <3

[Beantwoorden]


Door adrienne op 12 december 2013 11:48

Ik vind hem (net als jij) geweldig! ik heb hem nu een jaar of 2/3? iig de langste tot nu toe. Ik ben erg blank en gebruik nummer 010 beige porselein en voel me er zo mooi onder ^^)
Je voor en na foto’s zijn echt het resultaat. Pas als je’m gebruikt zie je het verschil.
Ook heeft hij een bijdrage geleverd aan een verbeterde huid. Van al die goedkope varianten (lees: overal makkelijk verkrijgbaar) krijg je verstopte poriën. Met een betere huidverzorging, crèmes én make-up, kom je een stuk verder :ja:

Goeie review!

En zoek gewoon ff onder google/beslist de aanbieders. Bij parfumerie.nl vind je hem het voordeligst (nu iig.. ;-) ), issue voor 35 euries bij je thuis!
Grtn Adrienne

[Beantwoorden]