Win! Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer

Ik mag iets heel gaafs weggeven! Iets wat niet alleen schittert op je lippen, maar ook in je handtas. De Rimmel Apocalips Lip Lacquers reviewde ik al eerder, maar nu kan jij een exemplaar volledig bezaaid met Swarovski steentjes winnen! De kleur Apocaliptic, die Kate Moss ook draagt, als sieraad verpakt. Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt.

De Rimmel Apocalips Lip Lacquers lijken glosses, maar het zijn vloeibare lipkleuren. Intens gepigmenteerd en met een mooie glans. Ze blijven lang zitten, dragen fijn en maken je lippen zacht. Ik vind de felle kleuren prachtig. Phenomenon, Apocaliptic en Stellar zijn mijn favoriet. Apocaliptic is de kleur die onder de Swarovski steentjes verstopt zit en die je dus kunt winnen!


Hoe maak je kans op de Swarovski Apocalips Lip Lacquer?

1. Like de veracamilla Facebook pagina
2. Zet de link van je eigen Facebook pagina in het websitevakje hieronder bij de reacties
3. Vul een geldig emailadres in
4. Zet in de reactie zelf waar de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer je aan doet denken. Wees creatief!

Meedoen kan tot 11 maart 23:59 uur. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Succes!

Twitter Facebook
Categorie: Anders Mid budget | 4 maart 2013 | 469 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Dilys op 4 maart 2013 16:01

Oeeehh ik doe mee!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 maart 2013 16:01

ooohhh die moet ik echt hebben, de kleurtjes zijn zo mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 4 maart 2013 16:02

oeeeh super vet! Maar ik vul mijn facebook link liever niet in:( Succes iedereeen (love)

[Beantwoorden]


Door Dilys op 4 maart 2013 16:04

Oh wacht, ik moet ook nog iets doen :)

Eeuuhhmm hij doet me denken aan een vulkaan die roze lava uitspuwd in de zwarte hemel. Met studs :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 maart 2013 16:04

Ik doe niet mee, maar heb zelf ook Celestal en die vind ik echt super mooi (love).

[Beantwoorden]


Door Janine op 4 maart 2013 16:05

wauw super mooi hoor! waar deze super deluxe swarovski apocolyps lip laquer me aan doet denken is een prachtig juweeltje voor in je make-up stash. glitter, diamantjes, ik hou er van! als het glittert ben ik gelukkig haha!

[Beantwoorden]


Door Joelle op 4 maart 2013 16:06

Doet me denken aan een kettinkje die ik heb gekregen van mijn oma vlak voordat ze stierf. ”kun je me altijd blijven herinneren.” Het was een kettinkje die je open kon doen en aan de binnenkant zaten zwarte steentjes.

Veel liefs.

[Beantwoorden]


Door Sari op 4 maart 2013 16:07

Wat een plaatjes! Celestial is niet echt mijn kleur dus ik sla over. Succes voor degene die mee doen! :)

[Beantwoorden]


Door Liselot op 4 maart 2013 16:08

https://www.facebook.com/liselot.koenraadt
liselot108576@zcll.nl

De rimmel apocalips liplaquer doet mij denken aan een ijsje met spikkels, mmmmm… alleen dit ijsje eet ik liever niet op, maar smeer ik lekker op mijn lippen!

Het zou tof zijn als ik zou winnen, iedereen die mee doet: succes!

liefs,
Liselot

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 4 maart 2013 16:08

leuke actie vera!

[Beantwoorden]


Door Anneleen op 4 maart 2013 16:12

Hoi Vera
ik doe graag mee met deze superleuke winactie. De Apocalips Lip Lacquer deed me zonder de Swarovski steentjes al denken aan de asteroïde waarom het ‘drillteam’ in ‘Armageddon’ landt. Nu zeker met die steentjes erop doet het me er aan denken, een beetje een buitenaardse asteroïde dus :)
Veel succes iedereen!
Anneleen

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 maart 2013 16:13

Aan een roze cupcake, raar maar echt waar! :wave: , heet Fleur Eijkhout op Facebook

[Beantwoorden]


Door Fatima op 4 maart 2013 16:14

De apocalips verpakking doet me denken als een ‘kleur-bom/kleur-leger’ die op de aarde neer splasht vanuit de ruimte, onderaan dat roze (beeld je je eens een roze wereld in… dat wil toch iedereen?!) dat vanuit de ruimte op aarde neerstort.. Ja daar denk ik aan haha! :yes:

[Beantwoorden]


Door Monique op 4 maart 2013 16:14

De Rimmel apocalips Swarovski doet me denken aan jou ‘oude’ ombre hair (toen je het nog roze had), maar dan is wat jou blonde haar is, is bij de Apocalips het Zwarte gedeelte.
Een soort Shiny Ombre lipgloss huls vind ik het!!! Suuuuper mooi!!

[Beantwoorden]


Door Kimbe op 4 maart 2013 16:15

Ja ik doe mee! Het doet me denken aan ANYTHING wat je kan bedazzlen! Ik had vroeger zo een Bedazzle automaatje uit Amerika, ik heb werkelijk alles bedazzled:D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 maart 2013 16:16

Hooooiii Vera :wave:
Ik hou het kort maar krachtig!
Ik doe mee omdat het me doet denken aan een armbandje die ik van mijn moeder heb gekregen. Ze wou hem niet meer omdat mijn ouders gingen scheiden. Daarom mocht ik hem hebben en elke keer als ik hem om doe doet het me denken aan de tijd dat we nog een hecht gezin waren (: . Dus het zou heel leuk zijn als ik de lipgloss op doe dat ik dan gelijk denk aan het armbandje en de leuke tijden die we hadden als gezin. (A)
Maar nu ik dit lees is het helemaal niet kort en krachtig… :lol:
Nou ja boeie! Ik doe in ieder geval mee
Liefs,
Daphne (love)

[Beantwoorden]


Door Florine op 4 maart 2013 16:16

Hij doet me denken aan een pen die ik vroeger heb gehad, die bezaaid was met roze diamantjes. Toen ik het plaatje bekeek zonder de titel eerst te lezen dacht ik ook echt dat het een pen was haha. :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 maart 2013 16:17

Ik sla deze over, ik denk niet dat het mijn kleur is maar wel erg mooie huls! Succes iedereen!

[Beantwoorden]


Door Mabel op 4 maart 2013 16:18

Hey ik vind het super leuk ik hen nog geen een mooien lip kleur als ik hem niet win wil je dan een tip geven voor mooie lippen stipt :!:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 maart 2013 16:20

Dit doet me heel erg denken aan de microfoon van Avril Lavigne! Precies dezelfde roze steentjes! :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 maart 2013 16:20

Yesss ik doe meeee!
Het doet me denken aan de edelstenencollectie die ik vroeger had, ik kon niet stoppen met kijken naar de prachtig glinsterende stenen! En het doet me denken aan iets zoets, door dat roze en de kristallen. Oh en aan van die steentjes voor op je nagels!

Genoeg om aan te denken als je naar dit mooie juweeltje van Rimmel kijkt dus! Zou vast práchtig staan op mijn nachtkastje zodat ik hem kan bewonderen wanneer ik opsta en naar bed ga! *hint* ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 maart 2013 16:21

Ik snap stap 2 niet helemaal :O ! Gek genoeg doet de verpakking mij denken aan een markeerstift! Ik ben dol op markeerstiften, maar nog veel gekker van swarovski (love) , ik heb veel spullen met swarovski, maar geen make-up, wel een markeerstift, hahaha! Vind hem echt leuk en zou echt een gat in de lucht springen als ik won! (:
X Laura

[Beantwoorden]


Door enine op 4 maart 2013 16:21

het doet me denken aan een jas die ik vorige week op wintersport zag. het was een ombre effect met roze en zwart. boven op de jas zaten een soort van steentjes, echt super mooi! ik was gelijk echt verlieft op de jas. ben al met de zoek tocht er naar begonnen :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 4 maart 2013 16:22

Oh, ik doe mee! De Apocalips doet me een beetje denken aan videogames. Je weet wel, old skool 8 bit. Of de videoclip van Eros and Apollo van de Studio Killers, een van mijn favoriete bands (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 maart 2013 16:24

WOOW… dit doet me zo denken aan de zomervakantie van 2011 die zomer ging ik met mijn ouders naar Oostenrijk en gingen we naar de Swarovski kristalwelten. Zo mooi was het daar nog nooit zoveel kristallen bij elkaar gezien. En die kleur van de lipgloss doet me denken aan mijn zomerse jurkje die ik vorig jaar aan had in Zuid-Frankrijk… heerlijk zon, zee en strand. Helemaal na die lekkere lente dag van vandaag heb ik de zomer al helemaal in mijn kop zitten en deze lipgloss doet me helemaal denken aan de zomer. IK DOE MEE

Trouwens geweldige blog vind het altijd heerlijk om op bloglovin’ te zien dat er weer een update van je blog is. Ben zelf nogal een kluns met make-up maar door de duidelijke filmpjes van jou gaat het steeds beter.

YOU GO GIRL

xx Tessa

[Beantwoorden]


Door Janine op 4 maart 2013 16:24

aaaahh’ ik wilde er eigenlijk al eentje gaan kopen maar deze versie is natuurlijk superrr, ik doe dus meee:) hij doet me denken aan een bedeltje aan zo’n bedeltjes armbandje als ze steeentjes erop hebben.
xjanine

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 maart 2013 16:24

Glitter natuurlijk, maar door het zwart ook aan vuurwerk en oudjaarsavond. Vroeger stak ik altijd veel vuurwerk af samen met mijn broer, dat voor mij het belangrijkste aan oudjaarsavond. Nu is hij er helaas niet meer, maar vuurwerk afsteken blijf ik doen. Deze prachtige lip lacquer in zo’n mooie huls zal (als ik hem win:D ) schitteren als vuurwerk op mijn kastje!

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 4 maart 2013 om 17:03:

Als je verhaal waar is, vind ik dat jij’m verdient!

[Beantwoorden]

eline antwoordt op 4 maart 2013 om 18:54:

mee eens!

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 4 maart 2013 om 21:54:

Jij verdient hem zeker !


Door Tessa op 4 maart 2013 16:25

was de link helemaal vergeten hier heb je hem!

xx Tessa

[Beantwoorden]


Door Renée op 4 maart 2013 16:26

Het doet me denken aan een soort van kroon van een prinses. Ja, het klinkt raar, maar de huls ziet er zo chique uit en is zo prachtig! (love)
Serieus, ik zou zó blij zijn met de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacuer! (love) Het is toch iets speciaals was andere dan niet hebben, alleen jij! Heel erg gaaf dat je er een mag weggeven. Ik wou al heel lang een Rimmel Apocalips Lip Lacquer, maar ik heb daar gewoon geen geld voor. En ik wil al zo graag iets winnen, dus dit is me kans. Niet dat ik énorm veel kans heb om te winnen hoor, maar het lijkt me zo gaaf! Ook krijg ik dan iets dat jij hebt aangeraakt omg, hoe gaaf! Haha dit klinkt zo raar, stel ik win hem. Dan ga ik echt gillen, ik moest zelfs huilen toen ik een nieuwe telefoon kreeg (van blijdschap AHAH) laat staan dat ik dat ook bij de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Laquer ga doen haha, dan gaat me moeder helemaal stuk! Maar het doet me denken aan een kroon van een koninklijke familie, en die roze/rode kleur is dan de kleur van mijn bruidsjurk haha (‘:
Nou zo heb ik wel genoeg getypt! Veel succes iedereen!

[Beantwoorden]


Door Hester op 4 maart 2013 16:26

Ik doe niet mee maar hij is wel supermooi! Gaaf dat je dat weg mag geven!

[Beantwoorden]


Door Renée op 4 maart 2013 16:26

Trouwens, weer prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Amber Dunhoft op 4 maart 2013 16:26

Het doet me denken aan de ring die ik van m’n overleden oma heb gekregen, die steentjes zijn bijna dezelfde kleur als dat steentje van die ring. Dus ik hoop dat ik kans maak! Xxx Amberr… <3

[Beantwoorden]


Door poweredbyflowers op 4 maart 2013 16:29

Het doet mij denken aan een gaget van een superwoman! Een geheim wapen ;-)
X Jess

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 maart 2013 16:29

Haaaai! Ik waag een gokje op deze geweldige apocalips!

Waar die me aan moet denken? Op een één of andere manier op Lady Gaga. Ik denk dat het komt door de combinatie van roze en zwart, hij is lekker apart en dat is Lady Gaga ook. Haha.

Ik heb geliked op Facebook!

Fingers crossed!

Liefs,
Anouk

[Beantwoorden]


Door clarissa van leussen op 4 maart 2013 16:30

hoi!
supervet! ik heb ALLES gedaan, waar het me aan doet denken.. hmmm.. het ziet er beroemd uit, dus het doet me denken dat ik beroemd ben, dat ik heel chique ben, een prinses ofzo, zoiets

liefs x Clarissa

[Beantwoorden]


Door Rita op 4 maart 2013 16:31

De lipgloss doet me echt denken aan zo’n disco cheerleader stick die ze in amerika hebben! Hint; denk aan de film bring it on haha

[Beantwoorden]


Door manon. op 4 maart 2013 16:31

Wauw deze ziet er delicious uit, kon ik hem maar opsnoepen. ^_^ Ik heb deze kleur al gehaald en hij is super mooi, maar daarom gun ik hem iemand anders. Succes. (love)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 maart 2013 16:32

Ik doe meeee! Hij doet me denken aan een donkere disco waar alleen roze lichten schijnen, klinkt raar maar het is zo! En in die donkere disco, zou ook ik kunnen shinen met deze lip lacquer op mijn lippen! (love)

[Beantwoorden]


Door lisanne op 4 maart 2013 16:32

i love it! het doet me denken aan de steentjes die ik vaak op m’n nagels plak, maar die ik door verveling er af krab! :)

[Beantwoorden]


Door Jerney op 4 maart 2013 16:33

hij doet me denken aan een meisje wat heel blij gaat worden als ze hem krijgt.. ik! en nu mijn serieuze antwoord, hij doet me denken aan de mijnen waar steenkool en roze diamanten verborgen zijn. Ik hoop dat ik win! :$ heel veel liefs

[Beantwoorden]


Door tara op 4 maart 2013 16:34

Wauw wat super mooi! Hij deed me meteen denken aan een kogel? Gewoon een kogel voor een pistool (: maar dan wel een grotere versie met mooie swarovski steentjes.

[Beantwoorden]


Door Nicolien op 4 maart 2013 16:35

De Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een jonge vrouw die zich mooi maakt voor een feestje, zodat die ene jongen haar eindelijk zal zien staan. Dat ze uren bezig is met zich opmaken, kleren en sieraden uitzoeken en zich uiteindelijk zo mooi voelt dat ze straalt en ze opvalt tussen de rest.

[Beantwoorden]


Door Linsey op 4 maart 2013 16:36

Wow echt super mooi , hij doet mij denken aan een soort van meteoriet uit de ruimte om ons te laten zien dat ze daar ook aan beauty doen. hahaha

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 maart 2013 16:36

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer verpakking doet mij denken aan een rustige sterrenhemel, met binnenin een geweldig feestje voor op je lippen!

:wave:

[Beantwoorden]


Door Deirdre op 4 maart 2013 16:36

Gaaf!
Hij doet me denken aan Knetterijsjes van vroeger, je weet wel!
Van die kersen-soortvan-dunne raketijsjes waarbij de bovenkant in je mond ging knetteren als je die doorbeet!
Op de een of andere manier deed het roze van de verpakking mij er heel erg aan denken!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 4 maart 2013 16:37

Wauw!! Ik doe mee!
Mij doet het op de een of andere manier denken aan een james bond film haha. Dat was mijn eerste associatie. Misschien door het lied; diamonds are forever…

[Beantwoorden]


Door tinne bloemen op 4 maart 2013 16:37

Mij doet deze denken aan een bijen nest er zijn soms rozen stukjes die hangen bij het zwarte en zo is het ook bij een bijen nest maar dan met bruin en geel achtige kleuren dus ik vind dit wel op een bije nest lijken ^^)

xxx tinne

[Beantwoorden]


Door eilish op 4 maart 2013 16:39

Ik koop hem gewoon bij de kruidvat. Ik hou niet zo van Swaroski

[Beantwoorden]


Door melissa randewijk op 4 maart 2013 16:40

hallo,
Ten eerste vind ik al je filmpjes en tips te gek!! haha
2- het doet me denken aan de ketting van me moeder. Ze is er helaas niet meer maar haar ketting draag ik nog elke dag. het doet me erg aan haar denken. Ik zou het erg graag willen winnen maar anderen natuurlijk ook duss.. maar je filmpjes zijn te gek en wil je aub een keer al je make up op de film zetten dankjeee… (love) xx

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2013 16:41

De Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan vroeger. Als ik sieraden kocht dan was het wel met diamantjes (vooral de roze!) Helemaal bling bling net als de anderen. Jammer genoeg zijn ze allemaal kapot gegaan :( Tjaa, wat verwacht je dan ook van een 6 jarige die helemaal wild is aan het buitenspelen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 4 maart 2013 16:43

hee vera, ik doe natuurlijk mee!!!
Het doet me denken aan een bling bling huis met een grote rang rover voor de deur. Of hoe je zo’n auto ook noemt hahaha. Ik zie mezelf dan heel nonchalant naar mn auto lopen met als achtergrond mijn grote mtv cribs huis (je weet wel wat ik bedoel hoop ik). Pak mijn autosleutels uit mijn te dure chanel tas en ik doe de auto open om er vervolgens in te gaan zitten. Eenmaal in de auto pak ik uit mijn tas deze vloeibare lipstick en ik breng hem aan in mijn autospiegeltje and there we go to miami bitch :D
xxx

[Beantwoorden]


Door Ayla op 4 maart 2013 16:43

Hey Vera,
Wauw gaga wijnachtige ik doe zeker mee! Als ik naar dit prachtige product kijk begin in al te kwijlen (awwwww i love it :$ ) Maar waar ik aan denk ? Ik denk aan een mysterieus, buitenaards, nieuw, perfect maar ook heel spannend make-up product waar iedereen iets mee heeft. Astronauten vliegen naar de maan en ontdekken hier deze makeup producten… Stralend zit iedereen te wachten op de dag dat ze terug komen. Als ze terug komen neemt Vera Camilla Lucker de Rimmel apocalips in ontvangst. En wat blijkt dat deze buitenaardse makeup producten hebben geholpen dat de wereld niet onder ging! Twee maanden later… Swarovski is Rimmel zó dankbaar dat ze een speciale Apocalip uitbrengt! Woewoeh super ! De combinatie is zó mooi… Tja dit is het eigenlijk waar ik aan denk… Heel lang. Tof dat je deze wijnachtige doet !

Liefs Ayla
Ps. Je site is super tof (love)

[Beantwoorden]


Door Lauraaa op 4 maart 2013 16:43

Het doet me denken aan een shirt waar ik vroeger verliefd op was en oh wat was ik er stuk van dat ik hem weg moest doen omdat hij zo klein was dat hij tot mn navel kwam ! Op het shirt zaten ook van die mooie steentjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 maart 2013 16:44

Bij Swarovski denk ik gelijk aan Gerard Joling, dus bij deze Apocalips Lip Lacquer denk ik ook meteen aan Geer. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Lot Claeys op 4 maart 2013 16:44

Het doet me denken aan het liedje diamonds are a girl’s best friend van marilyn monroe :kiss:

[Beantwoorden]


Door Carmen op 4 maart 2013 16:44

Omg heel tof! echt een eye-catcher!
De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan het eerste kado wat ik ooit van mijn tante kreeg, het was voor mijn verjaardag en was een horloge. Zwart leren bandje met roze diamantjes om het uurwerk heen.
Niet mijn smaak voor een horloge maar het was het eerste kado wat ik ooit van haar kreeg en heeft dus wel een speciale betekenis voor me. Het horloge ligt trouw op het nachtkastje langs mijn bed :)

liefs,

Carmen.

[Beantwoorden]


Door iris op 4 maart 2013 16:45

Hoi Vera:) ,

het doet me denken aan een armband die een vriendin van mij heeft met al die Swaroski steentjes ♥_♥
maar ook wel een beetje prinses achtig, ik weet het niet zo goed maar ik denk aan rapunzel als ik er naar kijk xdxd.

liefs,
Iris

[Beantwoorden]


Door Lot Claeys op 4 maart 2013 16:45

aan diamonds are a girl’s best friend van marilyn monroe

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 maart 2013 16:46

Leuke actie, ik doe mee :)
Mij doet de de Swarovski Apocalips Lip Lacquer denken aan zo een lavalamp, het heeft ook een beetje de zelfde vorm. Dat roze is dan de lava wat altijd in die lamp zweeft. Hier is mijn facebook en ik heb je pagina gelikt http://www.facebook.com/tessa.huigsloot
veel succes

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 maart 2013 16:46

Wat een super leuke winactie ! De apocalips zijn geweldig en deze van swarovski al helemaal. Waar het mij aan doet denken, aan mijn zus die gek is op swarovski beeldjes en dingetjes, elke keer als we met z’n allen ergens op vakantie gaat, moet ze perse naar een swarovski winkel. Altijd leuk om al die beeldjes en sieraden te bekijken ^^

[Beantwoorden]


Door Irem op 4 maart 2013 16:48

Wat een leuke actie! Ik doe mee ^^)

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer (zwart en roze, yeay!) doet me denken aan een super gaaf feestje, aan vreugde en geluk en blijheid met een vleug van iets mysterieus. Alsof het iets is waar je heel lang op heb moeten wachten, en je weet niet precies wat er gaat komen maar waar je echt super blij mee bent en verder ook zult zijn. Het doet me denken aan me allerbeste vriendin die ik moet missen omdat ze geëmigreerd is, omdat ik altijd zoveel plezier met haar had. Het doet me denken aan mijn te leuke valentijn die ik nooit meer wil missen. Tja, wat een leuk product, alleen maar leuk!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 maart 2013 16:48

Hoi Vera !
Ik heb echt super lang erover na moeten denken, maar goed haha! :yay: Hier komt het hoor !
Hij doet mij denken aan het cadeautje wat mijn oma mij gaf. Het kwam uit Griekenland. Het was een pen, beplakt met zulke steentjes, alleen dan in het rood met blauw. Er zit ook nog een boekje bij, daarop zaten ook zulke steentjes en spiegeltjes in de vorm van een ruit. Als ik er op een andere manier naar kijk, dat moet ik denken aan iets duurs, chique’s en luxe. Echt iets dat een paar duizenden euro’s kost haha :-P Zoiets van Dior en Chanel, en wat modellen dragen !
Kus Fleur :love:

[Beantwoorden]


Door Jessy op 4 maart 2013 16:48

Super leuke give-away! We worden als volgers van Nederlandse bloggen echt doodgegooid met deze rimmel lip lacquers. Leuk dat ze dan een nieuwe speciale omhulsel hebben gemaakt!
Het doet mij echt heel erg denk aan die snoepjes van de jamin met een soort jelly aan de binnenkant en zwarte of roze spikkeltjes aan de buitenkant. Ik at altijd eerst alle spikkeltjes op en als laatste het gelei haha.

https://www.facebook.com/everythingismakeable?ref=hl

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 maart 2013 16:49

Heey vera! Ik heb alles gedaan wat je zei.

Ik vind de verpakking op een naaktslak lijken meet studs.
i know heel raar.

Xx

[Beantwoorden]


Door Isabella op 4 maart 2013 16:49

Wat ziet het er gaaf uit! Ik gun het iemand anders :-)

[Beantwoorden]


Door Odette op 4 maart 2013 16:50

Hoi hoi,

Wat een fantastische actie!!het doet mij denken aan de tijd dat ik nog jong was en met mijn vriendin ons zelf gingen opmalen nou eigenlijk alleen onze lippen. Toen had ik een hele mooie lipgloss gekregen zwart met roze. En toen gingen we die gebruiken en toen die op was was die tijd ook over en ging ik voor het echte werk!!:)
Xxx

[Beantwoorden]


Door Kaat :) op 4 maart 2013 16:50

Aaah, ik vind die zó leuk! Ik houd echt ontzettend veel van lip producten en dit zou het toch wel echt superdupermegafantastisch zijn! :) Helaas ben ik niet zo creatief en heb ik weinig inspiratie, dus ik doe heel hard mijn best om iets origineels te bedenken, haha! Hij doet me erg denken aan Lady Gaga. Zo, dat is gezegd. :P
Doei! (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2013 16:51

Wauw!
Het doet me denken aan een heerlijk toetje want het is eenechte eyecatcher dus het toetje van je make-uplook. Haha weird. Maar lovely. (love)
Xxxxx Eline
Jou blog is tof toffer tofst xx

[Beantwoorden]


Door Elfi op 4 maart 2013 16:51

Wat mooi! :)

Mij doet het denken aan een het-einde-van-de-wereld feestje. Een feest om onze laatste dag op aarde te vieren of (voor het geval de Maya’s ons weer hebben bedonderd) om te vieren dat we er nog zijn.
Er komen allemaal artiesten en iedereen ziet er super uit (aangezien we wel stylish ons einde tegemoet gaan). En daar heb je natuurlijk deze lipgloss bij nodig. En heel veel feest. En confetti.

[Beantwoorden]


Door Emerences op 4 maart 2013 16:52

Hey, super actie :D

Deze lipstick in gloss vorm doet mij toch wel het meest denken aan zo’n borrelend mengsel in een reageerbuisje. Wat best wel toepasselijk is, aangezien de wereld misschien ook wel vergaat in een apocalyp door een giftig mengsel :O

Super actie trouwens :D

[Beantwoorden]


Door Kaat :) op 4 maart 2013 16:52

Haha oh sorry, ik heb jouw facebooklink bij website gezet. ^^ Hier even opnieuw met mijn eigen link! ;) xxx

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 maart 2013 16:53

heey
super leuke winactie!!!!!!
het doet me denken aan een lippengloss dat bijna uit elkaar wil spaten en dan komt er confetti uit in de kleuren zwart en roze!!!! ^^)
liefs XXX

[Beantwoorden]


Door Evita op 4 maart 2013 16:53

Shining bright like a (Swarovski) diamond!!! De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan pure luxe, sjiekigheid en verwennerij.

[Beantwoorden]


Door beautylover op 4 maart 2013 16:54

Wauw, love it (love) :love: . Liefde op het eerste gezicht haha :kiss:
Ik heb nog geen enkele apocalips geprobeerd, en loop telkens naar het make up schap om ze te swatchen :-P .
Glitterrrrrrrr i love you (love) !
Ik ben echt dol op glitter! En dit, wow! :wow:
Zou je hem zelf niet willen hebben? ;-)
Hij doet me denken aan een prachtig juweel, dat thuishoort in een fluwele doosje, open staand, in een glaze fitrine, waar iedereen hem kan bewonderen ^^) .
Of aan een diamant, die verstopt zit, en iedereen wil hebben, of een wens-steen, die al je wensen (een langhoudende lipgloss, pigmentatie alsof het een lipstick is in prachtige kleuren) uit laat komen. Het doet me ook denken aan een perfect verjaardags kado, in een mooi doosje, of een levensreddend drankje, in felroze kleur, wat er voor zorgt dat je niet gek word van al die glitter die erop die mooie apocalip zit ;-) . Of aan een lekker snoepje, in felroze kleur, of mijn lipstick pen, die ik met sinterklaas kreeg, als klein meisje, die helemaal bezaaid was met diamantjes, en nu is het geen lipstick pen, maar een apocalip. Of aan mijn haar, als ik het net als jou ombre-roze zou verven (wat ik graag wil uitproberen, maar niet durf), alleen dan glinstert het minder :-P . Ik denk dat ik iets te veel fantasie heb :$ *shame* . Echt, als ik hem win, zet ik in zo’n fluwelen doosje op mijn make up tafeltje (love) *hint hint hint* :idee: haha. Echt een super gave winactie!

Xxxx

PS ik heb natuurlijk de facebook pagina geliked
en mijn link in de balk gezet ^^)

[Beantwoorden]


Door Renske op 4 maart 2013 16:54

de lip laquer doet me denken aan een mooie lippenstift uit een sprookje! Hij is zooo mooi

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 maart 2013 16:55

Nou het lijkt mij super leuk om deze te winnen, dus ik doe ook maar mee. Toen ik naar hem keek, het eerste wat ik dacht.. het lijkt wel een snoepje. Ik zou hem zo willen pakken en lekker opeten, haha. Helaas kan dat niet, maar zo is het wel. Hij lijkt op zo’n snoepje, met van die bolletjes erop en zacht van binnen. Ze zitten meestal tussen de engelse drop. Ik krijg er trek van als ik het er over heb ;)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 maart 2013 16:55

Wat een super leuke winactie, ik doe zeker mee!
Hij doet mij denken aan het perfecte cadeautje dat Martin Morero in Gooische vrouwen aan Cheryl kan geven. ^^)
Een lipgloss in een super mooi kleurtje, die bedekt is met Swarovski steentjes! Wat wil je nog meer ?

Succes met het kiezen van een winnaar!

Liefs, Fleur

[Beantwoorden]


Door Audrey op 4 maart 2013 16:56

Ik dacht meteen al aan een jurk van the Evil Queen die Snow White wilt wegruimen! :love:

[Beantwoorden]


Door Meike op 4 maart 2013 16:56

oeeh gaaf! ik doe mee :) en het doet me denken aan een zombie appocalypse maar dan niet zomaar zombies maar zombies met perfecte rode roze en nude lippen :D

[Beantwoorden]


Door Julie op 4 maart 2013 16:56

Hij ziet er supermooi uit maar mij doet het denken aan een pijnlijke ervaring. Ik ben een keer op vakantie geweest naar de caribische zee. Tijdens het snorkelen en kijken naar het prachtige koraal ben ik in een zee-egeltje gaan staan. Daar doet het me aan denken: ze zwarte steentjes is het zee-egeltje, de roze steentjes zijn het prachtige koraal. Veel succes met het uitzoeken van de winnaar Vera!
xxx Julie

[Beantwoorden]


Door Martha. op 4 maart 2013 16:57

Wauw, elke keer als ik deze kleuren zie en dan op je lippen. Echt perfecter kan niet. Ik zou hem heel graag willen winnen, omdat ik echt al heel lang er eentje wil, maar ze zijn redelijk prijzig. Ik zou het echt super leuk vinden! Ik volg je blog nou al een jaar en ik vind het echt een heel leuke blog. Ik ben zelf ook een blog gaan schrijven: http://www.redkissablelips.blogspot.com , dan kan ik het misschien ook reviewen voor op mijn site :D

Kusjes Martha

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2013 16:57

Mooi! Leuke actie ook :ja:

[Beantwoorden]


Door Dyonne op 4 maart 2013 16:58

Hij doet mij denken aan Swarovski, duhh, en als ik aan Swarovski denk, denk ik aan de prachtie Swarovski winkel in Parijs, en die prachtige trap, dat was de hemel! Ik was in Parijs op werkweek vorig jaar en nu ben ik verliefd op die stad, zou graag terug willen.. Maar terug naar de apocalips, het doet me denken aan de prachtige Swarovski sieraden en de luxe ervan, want zo’n lipstift/lipgloss met Swarovski steentjes is toch pure luxe?
Xxxx

[Beantwoorden]


Door Cynthia Bandhoe op 4 maart 2013 17:00

Hoi hoi,
Waarom doe ik eigenlijk mee..? Geen idee, ik vind het gewoon leuk om kans te maken en zo een apocalips lip lacquer uittetesten. (love)

Ik was vroeger helemaal obssed met notitieboekejs, gummetjes, pennenbakjes, pennentjes etc. En ik weet nog dat ik toen in een winkel was volgens my heten dat toen toysrus was en dat ik een pen en een notitie boekje had gezien met zwarte zilveren en roze steentjes. en ik moest het perse hebben!

Daar doet het me een beetje aan denken, het lijkt me ergens ook wel leuk om deze te hebben omdat ik nu helemaal obssed ben met make-up om dat nu te winnen :-P

Maar ik gun het iedereen natuurlijk :kiss:

:wave: DoeiDoei :wave: xxx Cynthia

[Beantwoorden]


Door Adinda op 4 maart 2013 17:01

wow die moet ik echt hebben.
hij doet me denken aan een lavalamp of aan veracamilla (jou dip dye haar) hij doet me ook denken aan een mac lipstick door die vorm. of aan roze vlammen in de nacht. of aan een toverdrankje. nou ja aan heel veel dus ^^)
grtz

[Beantwoorden]


Door merel op 4 maart 2013 17:02

hoihoi,
echt een super mooie lipgloss/lipstick. de laatste tijd ben ik helemaal gek van de glitters en steendjes! en ook van lipsticks, deze ken ik nog niet maar ga hem zeker uitproberen als ik weer geld heb. van toevallig vandaag net al mijn geld opgemaakt aan andere beauty producten. al die aanbiedingen overal en ik moest even mijn stress kwijt omdat ik vandaag mijn eerste examen heb gehad. :D ik heb je ook geliked op facebook wand iedereen wil deze natuurlijk winnen!! ik wil nog even tegen iedereen zeggen, don’t dream it, be it.

xxxxx merel

[Beantwoorden]


Door Marisha op 4 maart 2013 17:02

de Rimmel apocalips lip lacquers doen me denken aan een subtiel laagje boter op mijn lippen, dat vol pigment zit en dus de aandacht geven aan je mooie glimlach. (love)

En met deze mooie swarovski kristallen er op is het de perfecte eyecatchter, die me door de zwarte kristallen doet denken aan mijn aller eerste oorbellen, kleine knopjes met zwart steentje er in.:)

[Beantwoorden]


Door jinjing op 4 maart 2013 17:02

o wat gaaf!
ehm, het doet me een beetje denken aan die “neplipglossjes” van vroeger, die je dan in zo’n speelgoed winkel kan kopen, ook met die steentjes, haha! :-P

[Beantwoorden]


Door robyn op 4 maart 2013 17:04

(love) (love) de lipstift doet mij denken aan disney assepoester op het bal in die mooie jurk met glazen schoenen en die mooooie swaroski diamanten op de sieraden en dat zou ik een keer in mijn leven mee willen maken met die mooie make-up enzo

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 4 maart 2013 17:04

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een juweeltje. Wie wil er nu niet juweeltjes van lippen? Hopelijk hierdoor kissable lips voor bij je date :kiss:

[Beantwoorden]


Door Amy op 4 maart 2013 17:04

Lieve Vera!

Mij doet het denken aan.. OOH MIJN GOD. Het is 12 graden, laten we als een dolle onze korte broek aantrekken en met onze pràchtige melkfles benen in de zon gaan zitten! Hell yeah! Let the spring begin!:D :yay:

Liefs Amy!

[Beantwoorden]


Door Vera Bourgonje op 4 maart 2013 17:05

Gaaaaf, ik zag deze al op Facebook van Rimmel zelf voorbij komen!!

Als ik denk aan de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer, denk ik eigenlijk gelijk aan een vrouwelijke superheld die met deze Lip Lacquer de hele wereld aankan! Zelfs als deze vergaat;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne Vanduffel op 4 maart 2013 17:07

Ik doe mee! De lipstick doet me denken aan een lolly. Een schattige roze lolly. Zo eentje die je kan kopen in zo’n klein schattig snoepwinkeltje.

Xx Lisanne

[Beantwoorden]


Door lana op 4 maart 2013 17:08

ik heb deze lip lacquer nodig omdat lipstick vaak te droog is en lipgloss te weinig pigment. Ik heb een super kleurtje nodig :star:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 maart 2013 17:09

Deze Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer (mond vol) doet mij denken aan een Totally Spies gadget. Totally Spies was als klein meisje mijn favoriete programma, dus lieve Vera, wees mijn Jerry en gun mij deze mooie Lip Lacquer ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne Vanduffel op 4 maart 2013 17:09

Ik doe mee! De lipstick doet me denken aan een lolly. Een schattige roze lolly. Zo eentje die je kan kopen in zo’n klein schattig snoepwinkeltje. De lipstick doet me ook wel denken aan vuur. Roos vuur dan wel.

Xx Lisanne

[Beantwoorden]


Door Xia op 4 maart 2013 17:10

Aaaaawh wat supersuper leuk! Ik doe zeker mee , xD! Veel succes andere ! xx ^^)

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 maart 2013 17:10

Hoi vera, ik doe mee met deze superleuke winactie omdat…
De apocalips lip laquar mij echt super erg doet denken aan de lente, de kleur zwart staat voor dewinter die lamgzaam wegtrekt. De glittertjes betekenen de feestelijde dagen in de winter. De lente heeft altijd vrolijke kleuren dus daarom de kleur roze. Ik vind alleen de buitenkant al prachtig!
Veel succes met kiezen vera & alle andere lezers
Xxx <3

[Beantwoorden]


Door Anne-Fleur op 4 maart 2013 17:11

Heee! Deze lipstick doet me op een of andere manier denken aan een lavalamp… Een roze, die naarmate die warmer wordt steeds een groter bolletje roze omhoog laat drijven (: Supermooi!
Liefs, Anne-Fleur

[Beantwoorden]


Door Jes op 4 maart 2013 17:12

Mij doet ie denken aan mijn vakantie naar Oostenrijk
In de kristalgrot! Ik heb helaas geen Facebook,
maar maak ik heel misschien nog wel kans?
JA! JA! JA! ;)

[Beantwoorden]


Door Amy op 4 maart 2013 17:12

Ik doe mee! Deze Apocalips doet me denken aan mijn eigen haar als ik er een Kevin Murphy Color Bug bij gebruik haha! Ik heb namelijk zwart haar en als ik dan mijn roze Color Bug gebruik lijkt het echt op deze flacon :-P

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2013 17:13

Ik vind deze winactie echt superleuk want ik wil heel graag de apocalips lip laquer hebben.. maar bij elke winactie moet je weer liken op facebook en mijn facebook dash is al veel te vol.. en om nou elke beautywebsite te gaan liken doe ik mijn facebookvrienden ook niet aan.. jammer :(

[Beantwoorden]


Door Feride op 4 maart 2013 17:14

Heeii,
Ik doe mee!
Als ik denk aan de Rimmel Apocalips Lip Lacquers moet ik denken aan mijn haar dat gedipdyed is.
Ik heb zelf donkerbruin haar, het lijkt zelfs zwart.
Ik zou heel graag een roze dip dye willen! Ik moet alleen nog door gaan zeuren (:
Dus als ik deze lipgloss zie moet ik meteen daaraan denken
xo

[Beantwoorden]


Door chelsea op 4 maart 2013 17:16

Als ik de apocalips lip laquar zie, doet dat mij denken aan de zomer want het heeft een hele mooie fel roze kleur, en die kleur komt heleml in in de zomer, kleren en als lipsticks

liefs chelsea
xx

[Beantwoorden]


Door Anaïs op 4 maart 2013 17:16

:wow: Die verpakking ziet er vet uit! Come to mama, baby (love) (love) (love) Ik like je al een tijdje op facebook, hier mijn link: http://www.facebook.com/anaisxheslinga. Veel succes met iemand kiezen Vera!
Liefs,
Anaïs.

[Beantwoorden]


Door Francine op 4 maart 2013 17:18

De Rimmel Lip

[Beantwoorden]


Door Kim Van Eyk op 4 maart 2013 17:19

heeei Vera ,
deze Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een discobal met de perfecte kleuren voor mij.
ik vind het zo’n mooi lip product!

Veel liefs Kim , <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 maart 2013 17:21

Wat een geweldige winactie, zeg! Ik doe graag mee :). Waar het aan mij moet denken… ? Ja, tja, zo op de eerste foto.. tja, op een vibrator. Hahahahaha! Ja het is een beetje een rare reactie, maar ik had het ook aan mijn moeder en broertje gevraagd en die zeiden precies hetzelfde. Hahaha, dus bij deze haha!

Liefs,
Britt.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 4 maart 2013 17:22

Als ik niet de origineelste associatie heb bedacht weet ik het ook niet meer, maar de Swarovski Apocalips doet me een beetje denken aan een heeeeeeeele luxe dildo. :lol: Vooral op die foto waar je hem rechtop tussen die parels hebt gezet. Haha.
En Celestial vind ik echt een hele mooie kleur!

[Beantwoorden]

Christien antwoordt op 4 maart 2013 om 20:26:

HAHAHAHAH heldin!

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 5 maart 2013 om 14:35:

Was ook het eerste dat ik dacht inderdaad :P Lees ik hier allemaal heel mooie reacties enzo.. oeps

[Beantwoorden]


Door Francine op 4 maart 2013 17:22

De Rinmel Lipu doet me sterk denken aan die ene dropsnoepjes met mini suikerballetjes er omheen, mmm krijg er meteen al hongen van (:

[Beantwoorden]


Door Alette op 4 maart 2013 17:22

Wat een leuke winactie! Ik gun het iemand anders om te winnen dus ik wil via deze weg iedereen geluk wensen :)

[Beantwoorden]


Door Blondie op 4 maart 2013 17:23

Het is best gênant waar de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer me aan doet denken… Dit weekend kwam ik tijdens het opruimen een fotoalbum tegen met allemaal foto’s van mijn jonge kinderjaren. Natuurlijk had ik een plotse vlaag van nostalgie en begon ik er meteen door te bladeren (want alles is leuker dan kuisen hé) en ik stuitte tijdens het bladeren op een super schattige foto van mijzelf (met knal rood-roze lippen) op de schoot van mijn mama (ook met rood-roze lippen). Kennelijk had mijn mama een favoriete lipkleur dat rood-roze was en erg goed lijkt op de Apocalips-kleur van Rimmel (als ik ze vergelijk met de swatches), en ik wou natuurlijk op mijn mooie mama lijken dus had ik mijn lippen met een rood-roze VILTSTIFT volgekleurd. Hoewel we lachend op de foto staan en ze me lief vasthoud, kon mn mama er niet mee lachen… naar verluid hebben ze die kleur pas na 2 dagen volledig van mn gezicht gekregen.

Dusja, de Apocalips doet me werkelijk aan dat verhaal denken (en het is waargebeurd hoor) !

XOXO

[Beantwoorden]


Door Roxy op 4 maart 2013 17:23

Hallo vera,

Ik doe graag mee.
De roze steentjes doen me
denken aan de zomer
en de zwarte steentjes doen
me denken aan de winter.
Ik denk dat ik de lipstick
dus het hele jaar door zal dragen !!

Xxx Roxy

[Beantwoorden]


Door ChellesBlog op 4 maart 2013 17:24

Wat een gave winactie is dit! X

[Beantwoorden]


Door Selvi op 4 maart 2013 17:24

Uhmm zulke dingen vertellen vind ik altijd heel moeilijk ^^) !
Daar gaat die dan! Ik ben een echte SWAROVSKI liefhebber. De kleur apocalips is een mooi kleur, die ook een mooi kleurtje aan me gezicht kan geven. Ik vind het leuk om mee te doen. Ik hoop natuurlijk dat ik win! E n het is niet om te slijmen maar ik vind je echt een top beauty blogger! :wave: (love)

[Beantwoorden]


Door Florence op 4 maart 2013 17:25

Wow super leuk!
Waar hij (of zij) mij aan doet denken vind ik een lastige vraag!
Als ik de lipkleur zie denk ik aan meisje meisje! Zwierige rokjes, lange haren, mooie lippen (!), pumps en een hele mooie handtas!

x

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 4 maart 2013 17:26

Heel veel succes voor de girls die meedoen!

[Beantwoorden]


Door Gaby Klijn op 4 maart 2013 17:27

Ik doe super graag mee! Want ik vind hem super gaaf! Ik heb al een kleurtje van de apocalips, maar deze is wel helemaal geweldig! Ik heb ook al een keer meegedaan aan de limited edition scandal eyes mascara met swarovski, maar ik vind deze eigenlijk nog niet iets vetter! :wow:

[Beantwoorden]


Door Lana op 4 maart 2013 17:28

Wauww wat een beauty!
en eerlijk gezegt doet hij me denken aan een superchique glinster swarovski tampon.
Wel een hele mooie natuurlijk, haha

liefs,

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 4 maart 2013 17:29

She thinks she’s made of candyyyy..! Van het liedje Candy–> Robbie Williams is het eerste wat er in mij opborrelt bij het zien van deze prachtige sprankelende lip verwennerij :star: ! Lipcandy it is (love) !!

[Beantwoorden]


Door victoria op 4 maart 2013 17:30

https://www.facebook.com/veracamilla?ref=hl#!/victoria.mares.9

Super leuke winactie, ik doe mee :) !
Hij doet me denken aan een geweldig wegdroom moment, dat moment wanneer je even je lippen bij moet werken in het openbaar en iedereen wegzwijmelt om de mooie verpakking en kleur natuurlijk. Het is gewoon een droom van elke beautyguru/lover om deze in zijn/haar stash te hebben :). Het is gewoon net zo geweldig als een wereld vol met mannen met sixpacks, makeup van de bomen plukken en roze wolkjes met unicorns. Okee, misschien klonk dat een beetje high of te mooi om waar te zijn, maar dit moet een beautylover zoals ik zeker in zn stash terugvinden :)

liefs,
Victoria

[Beantwoorden]

victoria antwoordt op 4 maart 2013 om 17:32:

Oh ik zag net pas dat je fb pagina in het website vakje moest haha ooops,

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 maart 2013 17:31

Lieve Vera.
Wat een leuke actie!
Ik wilde hem zelf al heel graag kopen, ook in deze kleur.
Maar ik moet wel zeggen dat dit nog 100x beter is!
Hij deed mij in eerste instantie denken aan een enorme diamant!
Wat natuurlijk ook deels klopt aangezien hij glimt en schittert (de lipgloss zelf). Ook doet hij mij denken aan een avond uit. Daar zie je altijd van die mooie lichten overal heen schitteren net zoals deze gloss!
Nogmaals echt een super leuke actie!
Keep up the good work!
Liefs, Vera.
(Net alsof je een brief aan jezelf schrijft.)

[Beantwoorden]


Door Renée op 4 maart 2013 17:31

heeeeeiii vera,

de verpakking van de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan van die snoepjes in het Rood en zwart in plaats van roze en zwart maar okee van die snoepjes met korreltjes er om heen :P. echt super gave winactie dit!!!

xx Renée

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 maart 2013 17:32

suuuper leeeuk! ik doe zeker mee :D
Hij doet me denken aan iets duurs haha met die Swarovski stenen erop echt wauw <3 het doet me denken aan een pen van vroegerr

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 maart 2013 17:34

Hee vera
Ik doe mee! Het ziet er erg vrolijk uit! Het doet me denken aan de zonsondergang! Heel mooi.

Xxx manon

[Beantwoorden]


Door Lothwen Akira op 4 maart 2013 17:34

Het doet me denken aan de aarde die onder je voeten wegscheurt, en terwijl je in de duizelingwekkende diepte dreigt te vallen, zie je onder je de roze magma bubbelen. De magma, die uiteindelijk alles zal verzwelgen en de wereld in een roze kleed zal hullen, en de era van de vrouw aankondigt. Alles zal anders worden, liever, vrolijker, vrediger en mooier. De Apocalyps is niet het einde, slechts het begin…

Dat was leuk! Bedankt Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 maart 2013 17:34

Oeh ik doe ook mee!
Ik vind hem echt heel tof! Hij doet me eigenlijk een beetje denken aan een soort feest, ik denk door de felle kleur in het zwarte.
Het doet me gewoon aan muziek denken, van die balkjes die aangeven hoe hard de muziek is.
Verder doet ‘ie me gewoon denken aan een veel te mooie verpakking haha!

Veel liefs, Anne! (love)

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 maart 2013 17:36

Super gaaf ik doe mee! Ik volg via FB!

Ik vind de lipstick huls lijken op zo’n pen die ik vroeger (heel vroeger..) heeeel graag wilde hebben, het was een balpen en dan had je op de pen zelf allemaal van die ”prinsessen” diamantjes, deze wilde ik zo graag maar heb hem nooit gekregen haha xD Jammer joh..maar nu ik deze steentjes weer terug zie is mijn prinsessen hartje sneller gaan kloppen ;-)

[Beantwoorden]


Door Megan op 4 maart 2013 17:39

Wat een leuke actie! Het doet me denken aan een soort van kogel voor in een pistool, maar dan eentje voor een badass meid hahah! :cool:

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 4 maart 2013 17:40

De Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een heerlijk ijsje met allemaal swarovski steentjes erop. En als je dat ijsje samen met iemand deelt, word diegene verliefd op je! (love)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 maart 2013 17:43

Jeeeij! Ik probeer al EEUWEN mee te doen met de wedstrijden via hun facebook pagina, maar ik heb nog nooit geluk gehad :-(

De tube doet me denken aan een soort van komeet of meteoriet die langs je heen gaat (het roze dan) en dat het een soort van streep achterlaat! :-P Ik vond het wel passend bij het thema van de apocolypse met het vergaan van de wereld enzo … (:

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 4 maart 2013 17:43

De Apocalips Lip Lacquer met Swarovski steentjes op de huls doet me denken aan de dauwdruppeltjes die je nu ’s ochtends op de planten en bloemen ziet zitten. Hét ultieme lente gevoel als je het mij vraagt haha ^^) Kom maar op met t mooie weer en de schattige pas geboren dieren die vrolijk rond huppelen in de wei haha!

Liefs, Sylvia

[Beantwoorden]


Door Veerle op 4 maart 2013 17:48

Echt super mooi!!
Het doet me denken aan een hello kitty t-shirt die ik lang geleden had gekregen van me moeder. Dat was een super mooi t-shirt met roze en zwarte steentje in de vorm van het hoofd van hello kitty. Ik was helemaal blij toen ik voor het eerst een t-shirt kreeg met steentjes erop !!

Groetjes Veerle

[Beantwoorden]


Door Keshia op 4 maart 2013 17:48

Super leuke actie! Hij doet me denken aan een geslepen kristal, omdat ik zelf thuis een soort van kristal heb die op de bovenkant van de Lip Lacquers lijkt ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 maart 2013 17:49

De swarovski versie van de Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan heksen. De zwarte swarovski steentjes hebben echt iets mysterieus en daarnaast is het ook echt een prachtig product om in je make up stash te hebben ! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura Cornelisse op 4 maart 2013 17:51

http://www.facebook.com/laura.cornelisse.5?ref=tn_tnmn
laurainkl@hotmail.com
het doet me denken aan een diva lipgloss met al die diamanten!
xx
Vind het egt super gaaf!!

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 maart 2013 17:51

De lipstick doet me denken aan een roze explosie met heel weinig pixels als in pacman en van die oude spelletjes haha.
xoxo

[Beantwoorden]


Door Mirte op 4 maart 2013 17:54

Wauw, wauw, wauw! Dit is echt een pronkstukje voor in je stash! Hij doet me denken aan een soort magische formule, die een vrouw net per ongeluk ontwikkeld heeft in een reageerbuisje. En door die magische formule kan zij alle mannen voor zich winnen. Let the magic begin! Liefs xoxo

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 4 maart 2013 om 17:57:

En hij kan trouwens, omdat de formule perongeluk is ontdekt, niet nagemaakt worden. Hehe ^^)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 4 maart 2013 17:54

Suuper leuk!

Ze doen me steeds maar weer denken aan Twilight hahaha!
Ik was op de huishoud beurs en had gehoopt dat ze die verkochten maar helaas bij de rimmel stand hadden ze wel andere leuke dingen!

xoxox

[Beantwoorden]


Door Famke op 4 maart 2013 17:56

Woohooo I’m in ! :yay:
De Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij op een of andere manier denken aan een slangenhuid. Maar wel van de allermooiste slang ter wereld ! Ik weet ook al hoe die heet ‘de Swarovski slang”. En als die vervelt hou je een stuk swarovski elementjes over. :love:
xo

[Beantwoorden]


Door Silvy op 4 maart 2013 17:56

Hele leuke actie, Vera!

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan… Avril Lavigne. Gewoon, de kleurencombinatie, roze & zwart, dat is Avril Lavigne gewoon. Oja, en het feit dat mevrouw Lavigne weleens optreedt met een glittermicrofoon. Jup, ik moet aan Avril Lavigne denken, haha!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 maart 2013 17:56

Aaaah !

Mij doet het denken aan een planeet, waar er marsmannetjes zijn, die op hun vrouwen moeten wachten terwijl zij deze lipgloss/stick opdoen en dan van die roze waggelende beestjes zijn en dan van die enorme roze, vol shine, lippen hebben. :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 4 maart 2013 17:57

https://www.facebook.com/ilse99
mij doet ie me denken aan dat heerlijke weekendje weg in zo´n super luxe hotel met allemaal lekker eten enzo! (raar maar waar)
X Ilse

[Beantwoorden]


Door Toinon op 4 maart 2013 17:58

Het doet mij denken aan een berg die splits en waar duizenden kleine diamantjes uitkomen. In het begin zijn de diamantjes nog mooi roze maar naar verloop van tijd zie je enkel nog grote zwarte brokstukken van de berg.

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 maart 2013 17:58

Ik doe mee, wat n superleuke winactie!
Ik vind hem lijken op een pac man spelletje, met van die bolletjes die dan opgegeten moeten worden!
Xxxx

[Beantwoorden]


Door Farnaaz op 4 maart 2013 17:59

Wauw, wat leuk!
Ik doe zeker mee!

Het doet me erg denken aan iets mysterieus, vooral zo met de zwarte steentjes. Ook doet het me meteen denken aan een gadget, omdat je helemaal niet kunt zien dat het iets is voor je lippen. Erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Aranka Vanwaelderen op 4 maart 2013 18:01

De applicator doet mij denken aan paarse badschuim die in een donkere kamer naar boven stijgt :crazy:

[Beantwoorden]


Door Pom Rezelman op 4 maart 2013 18:03

Hoi Vera!
De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer deed me meteen denken aan een disco op de camping waar ik mijn beste vriendin heb ontmoet. Mijn beste vriendin woont in Friesland en ik in Noord-Holland, door omstandigheden thuis zien we elkaar nauwelijks en ik mis haar heel erg :-(
met deze lipstick heb ik haar altijd bij me (love)
ik hoop zo erg dat ik de lipstick win (ik heb de veracamilla facebook pagina al geliked!)

xx

[Beantwoorden]


Door Linde van Rijnbach op 4 maart 2013 18:03

hoi,
de Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een hele chique lippenstift/lipstick/lipgloss die wel duizenden euro,s kost.

veel liefs,
Linde

[Beantwoorden]


Door Maartje op 4 maart 2013 18:04

Hey Vera!
Super leuke winactie!
Deze Apocalyps Swarovski lipstick doet me denken aan de glitter glamour world van wen celeb! Bijvoorbeeld Beyoncé tijdens een optreden ofzo! In zo’n shiny glitter pakje! Ja daar doet het me aan denken!

Liefs Maartje

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 4 maart 2013 18:05

Doet me denken aan zo’n steen uit een rotsblok, die aan de buitenkant helemaal zwart is. Wie er niks van kent zou zeggen dat het gewoon een lelijke steenkool is. Maar wanneer je hem openbreekt, zie je aan de binnenkant prachtige paarse en roze kristallen! De schoonheid zit dus vanbinnen, zou je kunnen zeggen. Het enige verschil met deze lip laquer is dat deze er aan de buitenkant óók nog eens mooi uitziet! Als dat geen combinatie is ^^)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 maart 2013 18:06

:ahh: Super leuk! Eerlijk gezegd ( eerlijk, ik bedoel er niks verkeerds mee) doet ie me denken aan een tampon die bezet is met diamanten. XXD. Vera! Je zei dat we creatief moesten zijn?? :crazy: :crazy:

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 maart 2013 18:08

1. ja heb ik gedaan hihi!
2. http://www.facebook.com/romy.evers.5
3. romyastridevers@hotmail.nl
4. ik wil graag met deze actie mee doen omdat ik dol ben op glitter en glamour en dol ben op Swarovski, ik vind de lipstick er fijn! en zou deze graag willen hebben! ik vind het prachtig om in mijn stash te hebben. ik ben al erg fan van jou en leer veel! groetjes Romy

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 maart 2013 18:09

Ik vind hem er zooo leuk uit zien! (love) hij doet me echt denken aan een vulkaan die roze lava uitspuwt, met een pik zwarte wolk erboven. Ik vind hem er zoooo cool uitzien!! succes voor de rest die ook mee doen!

[Beantwoorden]


Door Gitta op 4 maart 2013 18:09

Hooi, superleuke winactie!

Het doet mij eigenlijk een beetje denken aan zo’n Men In Black neuralisator.. (weet je wel?) Het doet mij ook denken aan een toverstafje ennnn het doet mij denken aan een pen die ik vroeger had.

:)
Liefs! x

[Beantwoorden]


Door eline op 4 maart 2013 18:10

http://www.facebook.com/home.php#!/

Ik vind hem lijken op mijn lievelingspen die ik vroeger heel vaak gebruikte, helaas was hij op dus moest ik hem weggooien, janken dat ik moest :-P

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 maart 2013 18:16

Aah wat een leuke actie! Hij doet me denken aan mijn gala van 4 jaar geleden, ik had een zwarte jurk en zwart/roze schoenen. mijn tasje zat ook vol met glitters en steentjes! Een soortgelijke combinatie dus ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2013 18:23

Leuke winactie!

Mij doet hij denken aan zo’n met met van die steentjes erop. Het was een van mijn eerste pennen. :P Ik kreeg een blauwe van mijn vader toen ik naar groep 4 ging. Ik vond (vind) hem helemaal geweldig! :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 maart 2013 18:25

http://www.facebook.com/sanne.kok.106?ref=tn_tnmn

Heej,

ik vind de Apocalips Lip Lacquer wel iets weg hebben van een ooglook. In de binnenste helft van het bewegend ooglid de roze en aan de buitenste helft de zwart. Wat vervolgens een beetje in elkaar geblend is. Als je snapt wat ik bedoel.

xxx

[Beantwoorden]


Door Kristel op 4 maart 2013 18:25

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquers doet me denken aan een gezellige avond stappen met vriendinnen. De zwarte en de roze Swarovski steentjes geven mij een feestelijk en chique gevoel! Perfect voor in mijn handtas. xx

[Beantwoorden]


Door martha op 4 maart 2013 18:29

ik doe mee!!
het doet me denken aan doet me denkenn aan prachtige luxe en zelfverzekerdheid het lijkt me fantastisch om te hebben

[Beantwoorden]


Door annemarie op 4 maart 2013 18:30

dit doet me echt denken aan een snoepje moet op een braam lijken en dan die zwarte bolletjes er op zitten die lijken echt op swarovski steentjes. maar ook vooral iets chique ja gewoon. apart nie iedereen het zo iets. ik hoop dat ik win!

[Beantwoorden]


Door laurea op 4 maart 2013 18:31

Wat vet :yay:
Het hulsje doet me denken aan een framboos-aardbei smoothie waar zo’n druppel in valt. Of aan een watermeloen maar in plaats van groen zwart. En aan een sjieke jurk die met een ombre effect overloopt en dan roze stiletto’s eronder met studs!

[Beantwoorden]


Door Lise op 4 maart 2013 18:32

Ik doe mee (love)
Het doet me eigenlijk denken aan een roze waterval met mierzoet water in snoepjesland :love: ( uit me droom :-P )

Liefs :wave:

[Beantwoorden]


Door gertine op 4 maart 2013 18:33

hoi

ik had een vriendin, zij is 2 jaar geleden gestorven.
zij had mij een lipgloss gegeven die precies dezelfde kleur had als deze. elke keer denk ik weer terug aan haar…
daarom zou ik hem graag willen winnen.

[Beantwoorden]


Door Judith Diederen op 4 maart 2013 18:33

Het product doet me denken aan de diamanten schedel van Damien Hirst. Al die diamantjes op een product waarbij het normaal niet is;)

[Beantwoorden]


Door MaureenLisanne op 4 maart 2013 18:36

Ja ja ja ik doe mee! Ik vind hem echt supertof. :love:
Hij doet mij denken aan mijn moeder, ze vindt swarovski echt heel erg mooi en ik wil haar graag deze lipgloss geven als ik win!

[Beantwoorden]


Door Yannina op 4 maart 2013 18:36

Wat een gave en mooie winactie weer! (love)
Het doet mij denken aan het donkere heelal (zwarte diamantjes) waar met de roze diamantjes plots het lichtpuntje in de donkere wereld komt! En degene die de swarovski apocalips krijgt,krijgt letterlijk een heel mooi lichtpuntje ;-)
Ohhhh wat is ie mooiiiii (love) en wat heb je er een gave foto van gemaakt, net als we trouwens gewoon zijn van al je foto’s :-)
Je hebt echt een hele inspirerende blog!
Liefs,
Yannina

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 maart 2013 18:37

Wat een leuke actie <3
Mij doet de huls op de een of andere manier denken aan een lieveheerstbeestjes reptiel =DD
Beetje raar antwoord maar ik vind het zo'n grappig idee,
dat maakt wel je dag als je hem ziet (: X

Facebook: http://www.facebook.com/rosalie.woudman

[Beantwoorden]


Door Annick op 4 maart 2013 18:38

Wow, die is echt mooi! :) Leuk om in je stash te hebben! Ik vind de plaats van de roze steentjes leuk, het zijn net ‘balkjes’ die het volume van je muziek weergeven zoals bij Windows media player haha! :)

[Beantwoorden]


Door Guusje Wissink op 4 maart 2013 18:41

http://www.facebook.com/guusjewissink?ref=tn_tnmn

Ik doe eerlijk gezegd nooooit mee aan winacties want winnen doe ik toch nooit haha! Maar voor deze beauty maak ik een uitzondering, dit zou echt een aanwinst en prachtstuk zijn in mijn nog prille stash! Ik zal deze met heeel veel liefde dragen en hem met al mijn charmes behandelen (love)

Misschien dat ik nu toch een klein kansje maak :)
Liefs, Guusje

[Beantwoorden]


Door romah op 4 maart 2013 18:43

Hoi!
Deze ongelofelijk mooie apocalips doet me denken aan de jaren 50. De jaren 50, in het laten we zeggen het ‘burlesque’ milieu. Ik denk aan de films Burlesque (met christina aguilera, zalige film!) maar ook aan de moulin rouge, of chicago. Allemaal films vol glitter en glamour, I LOVE IT. Het draait allemaal om de looks, de makeup, alles moet gewoon tot in de puntjes juist zijn, en deze apocalips lijk mij echt een product te zijn dat perfect zou passen in die tijdsperiode en stijl. Ik zie hem gewoon op een mooi kaptafeltje vol alle andere mooie spulletjes staan, van een burlesque danseresje dat zichzelf elke dag moet opmaken om weer het podium op te moeten kruipen! Ik krijg echt zo’n oldschool movie gevoel bij het zien van deze apocalips.

[Beantwoorden]


Door Hakima op 4 maart 2013 18:43

Het doet mij denken aan galaxy toverstok die mij kan zappen naar overal in de wereld en heelal :yay:

[Beantwoorden]

Sabine antwoordt op 4 maart 2013 om 21:59:

Wauw :D

[Beantwoorden]


Door Magda op 4 maart 2013 18:48

Wat gaaf!! Ik doe graag mee :) Het doet me denken aan van die snoepjes, een soort van tumtummetjes bedekt met spikkels. Je hebt die in 2 kleuren; zwart en rood, net als dit! :)

[Beantwoorden]


Door Astrid De Roeck op 4 maart 2013 18:51

Het is zo handig als een lipgloss maar zo intens als een lipstick. Ik ben alvast verkocht :D

[Beantwoorden]


Door Hiske op 4 maart 2013 18:53

Balen ik heb geen Facebook dus jammer hier loop ik vaker tegen aan maar goed
hij doet me denken aan de mooiste lippen die je maar kunt wensen.
En grappig het zou best funny zijn om over straat te lopen en dat er dan allemaal meiden naar je toe komen van oooh jij hebt apocaliptic op het staat je echt gaaf dat zou ik echt gaaf vinden maar ja mijn fantasie slaat soms een beetje door

[Beantwoorden]


Door julia op 4 maart 2013 18:53

heey vera,
normaal doe ik niet mee aan zulk soort windingen (ik win dus nooit haha) maar dit is zo mooi haha :)
het doet me denken aan het gaat raar klinken maar aan n stijltang hahah.
dat roze is wat dunner dan het zwarte en het roze lijkt op het handvat en het zwarte daar kan je dan mee stijlen ahhahaha
http://www.facebook.com/julia.degoeij?ref=tn_tnmn

xxxx

[Beantwoorden]


Door Rose op 4 maart 2013 18:54

Lastig lastig, misschien omdat ik weet dat het een lipstick/gloss is kan mijn fantasie er niet op los gaan, maar als ik er dan lang naar kijk denk ik als eerst aan een pen met steentjes? Heel gek eigenlijk maar m”n fantasie heeft me vandaag echt even in de steek gelaten! (kan ook een extreem lange tampon zijn in het zwart met roze, gewoon even omdat ik in mijn maandelijkse periode zit?)

[Beantwoorden]


Door char op 4 maart 2013 18:55

Hii Veraa !

Superleuk deze win actie, Natuurlijk wil ik hem winnen.
Als ik hem zou winnen zou dit super cool zijn : Ik zit in de klas en haal de prachtige lipgloss uit m’n tas en iedereeen whoooo is die egt? jaa van swarofski BAM ! (love)
haha beetje veel fantasie. xd

Een lipgloss met echte steentjes van swarofski is sowieso al uniek! Daarom zou ik deze winactie graag willen winnen om deze beautiifulll lipgloss aan mijn collectie toe te voegen,
Succes met het kiezen van een winnaar !

Liefs, Charlotte.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 4 maart 2013 18:55

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan mijn vriendje. Toen we een jaar samen waren had hij mij een hele mooie armband gegeven met roze steentjes die heel erg lijken op die van de Swarovaki Apocalips lip lacquer.

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 maart 2013 18:55

Oehh i’m in! ^^)
Hy doet mij beetje denken aan een vibrator haha :lol: , ik weet dat het misschien echt heel raar klinkt maar dat is het eerste wat in me opkwam toen ik het zo zag… Voel me nu wel een beetje stoutjes eigenlijk :$

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 4 maart 2013 18:58

Een pocket rocket. Zeg maar. Wel een kleintje.

[Beantwoorden]


Door Sophia op 4 maart 2013 19:01

Wat een toffe winactie, ik doe mee! De rimmel apocalyps lip lacquers lijken me prachtig. :D Deze vind ik nog wat mooier dan de gewone, hij doet me denken aan prinsessen door de roze steentjes die erop zitten.. ^^

[Beantwoorden]


Door Gizem op 4 maart 2013 19:03

Hey,

Dit doet me denken aan, zee langs de kust met een schitterende regenboog waarbij ik deze apocaliptic uit haal en op doe. Met duckface foto’s maken ooohgodddd… :love:

Is een perfecte combi vind je ?!

Groetjes,

Gizem

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 maart 2013 19:04

WOWIEE wat is die mooi!!! ♥♥♥
I love diamonds! Hij doet me denken aan het liedje van Rihanna, diamonds in the sky, vallende sterren maar dan op een girly manier! De roze de sterren en het zwarte de nacht, love it!
x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 maart 2013 19:09

Hoi hoi!

Ik doe echt wel mee!
Het doet me denken aan een paleis die helemaal van make-up is gemaakt met allemaal steentjes erin gegraveerd is van Swarovski.
En in dat mooie paleis woont Vera!! :$
En in dat paleis is een zwembad vol met parels!
En daar zwemt de mooi opgemaakte Vera in!

Liefs, Joyce! :wave:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 maart 2013 19:09

Ik heb niet zo’n lang verhaal, maar de Apocalips liplacquer doet me meteen denken aan het ruimteschip dat afgelopen 21 december vast klaar stond in de tuin van Oh Oh Cherso’s Barbie om haar gezinnetje in te vervoeren als de wereld vergaat. Niet heel slim van Barbie, want zo val je natuurlijk wel op voor gemene buitenaardse wezens. Ze zal vast liever in blingbling ondergaan dan door een apocalypse. ;) :)

[Beantwoorden]


Door Frederique op 4 maart 2013 19:10

Gave winactie! Het doet me denken aan iets wat snel stuk gaat eigenlijk, door die steentjes….. ^^)

[Beantwoorden]


Door Imane op 4 maart 2013 19:14

Ik zou hem dolgraag willen winnen! Wat mooi!

Weetje waar hij mij aan doet denken! Jouw haar vera! Love it :$

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 4 maart 2013 19:15

Wauw wat een vette winactie! Maar heb de kleur zelf al dus laat het aan iemand anders :)

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 4 maart 2013 19:15

Deze lipgloss doet me denken aan de film Blooddiamonds, natuurlijk de overeenkomst met diamanten, maar de zwarte diamanten die voor mij het trieste, zielige verhaal doen weergeven, maar ook het roze, ontroerende verhaal, omdat beide mannen een hechte band met elkaar krijgen.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 maart 2013 19:17

Het doet me denken door de laatste foto aan een muziekdoos waar dan zoon balletmeisje in zit die gaat draaien als je het doosje open doet als klein kind kon ik daar zo lang naar kijken en met die laatste foto van dit artikelen kan ik ook echt even blijven staren haha

Liefs Nathalie
http://www.facebook.com/nathalie.vanzwol.5?ref=tn_tnmn

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 maart 2013 19:17

http://www.facebook.com/anne.vanaken.3?ref=tn_tnmn
wauw… wat gaaf! en super mooi flacon… En waar hij mij aan doet denken, is echt wel een kleine mini juwilier! alsof je hem open kan maken en zo een juwilier op je lippen doet!

[Beantwoorden]


Door Salma op 4 maart 2013 19:18

Hai lieve leuke Vera (love)

De lipgloss doet me denken aan mijn barbies van vroeger die ik opmaakte en vol met lipgloss smeerde bij de lippen omdat ik dat mooi vond en als mijn moeder mij een kus gaf en de afdruk van haar lippenstift op mijn wang bleef (love) (love) (love) (love) (love) (love)

xxxx Salma

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 maart 2013 19:19

Hij doet me denken aan een echt vrouwlijke musthave. Diamonds are a girls best friend! En zeker als ze dan ook nog eens roze zijn

[Beantwoorden]


Door Salma op 4 maart 2013 19:19

Door Sofie op 4 maart 2013 19:22

Hoi lieve mooie Vera,

Ik zou suuuuuupergraag die te mooie ‘Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer’ winnen!
Mij doet het denken aan een hele lange gelakte nagel met heel veel mooie grote glimmende steentjes. Of een soort little black dress, maar dan voor make-up. Hihi. (:
Lijkt me heel tof als alle make-up zo’n mooi jurkje en zulke mooie nagels had.

Kusjes en knuffels
(love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 4 maart 2013 19:25

Ik heb zelf al Apocalipte, dus met die steentjes erbij vind ik een beetje dubbel. Hoop dat iemand anders er blijer mee kan zijn dan ik!
Succes! :d

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 maart 2013 19:27

Wauw wat mooi!! Ik heb de fb-pagina geliked (hier mijn link: https://www.facebook.com/myrthe.bergsma).
Mij doet ‘ie denken aan 3 jaar terug toen ik naar Oostenrijk was, want toen zag ik in bijna elk sieraden winkeltje sieraden en bedeltjes met roze en zwarte steentjes. En dan ook echt zo dat het een beetje overloopt, grappig!
Xxx Myrthe

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 maart 2013 19:31

Ik doe zelf niet mee, maar leuke winactie!
Ik wens de anderen veel succes! ♥

[Beantwoorden]


Door sabine op 4 maart 2013 19:32

http://www.facebook.com/sabine.heeren.16

de lipgloss doet me denken aan een snoepje dat ik vroeger altijd at het was een mini zuurstokje met allemaal spikkeltjes erop (die waren roze met zwart)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 maart 2013 19:34

hey vera!
Mij doet de deze apocalip denken aan mijn oude pen haha!
Het klinkt heel stom maar het was een pen die ik kreeg van mijn tante uit amerika, ik was er super blij mee, maar de (neppe) steentjes voelen er heel snel af haha!ondanks dat hele goede herinneringen want voelde altijd heel speciaal als ik er mee schreef: ) gebeurd denk ik niet met deze van echte swarovski stenen!

[Beantwoorden]


Door Jill op 4 maart 2013 19:34

Hee Vera!

– Pagina gelike’t, al lang eigenlijk, CHECK!
– Mijn naam is Jill Wissekerke (https://www.facebook.com/jill.wissekerke)
– email staat er bij jou bij!
– Die lippenstift doet me gelijk denken aan mijn eerste dansshow. We hadden een dansje op het zwanenmeer, ik deed ballet, en hadden zwarte pakjes aan met roze steentjes. Verliefd was ik op dat pakje.Ook heb ik die show zo ongelooflijk genoten, ik kan het me nog zo goed herinneren.
We werden mooi op gemaakt en kregen ook lippenstift op. Sinds die dag is dansen heel belangrijk voor me geworden en heb ik een zwak voor make-up.
Ik dans dus al sinds mijn 3de en ik heb altijd de zwak voor alles met make up gehouden.

xxx (love)

[Beantwoorden]


Door Anne-Fleur op 4 maart 2013 19:37

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer…
Ja, deze prachtige lipstick doet me eigenlijk aan heel veel dingen denken. Bijvoorbeeld aan ’s nachts in Parijs rondlopen. Dat moment dat je langs de Seine loopt en allerlei lichtjes om je heen ziet. Waar deze lipstick mij ook aan doet denken is als je in de zomer op het strand ligt met een grote groep vrienden. Je ligt dan op je rug in het zand en kijkt omhoog. Je ziet dan alle sterren daarboven schitteren. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Waar ik ook meteen aan moest denken was zo’n donkere dansclub met een lichtgevende dansvloer die van kleur verandert waar je met al je vrienden een geweldige avond kan hebben. Een glinsterende herinnering die je altijd zal onthouden. Net zo glinsterend als deze super mooie lipstick!

[Beantwoorden]


Door Esma op 4 maart 2013 19:37

Hoi VeraCamilla
Je bent me voorbeeld ! Een grote slimme Fashion Beauty & Lifestyle blogger ;) Ik heb alleen niet zulke goede stukjes als jou kun je me helpen ? Ik heet Esma en ik ben 11 jaar oud :D Ik doe mee aan je wedstrijd dit is me FacebookNaam : Esma Hadid Er staat verkeerd dat ik geboren ben in 1879 staar er volgensmij terwijl ik geboren ben in 30 November 2001 :) Doeii x ♥ Leuke blog ! :wave:

[Beantwoorden]


Door Esma op 4 maart 2013 19:40

Hoi VeraCamilla !
De Lipgloss , van de wedstrijd (love)
Het doet me denken aan mooie glimmende lippen.Ik heb zelfs veel Make Up maar niet zo een coole Lipgloss ! x ♥
Ik hoop dat ik kan winnen maar ik denk dat ik niet kan winnen omdat er zoveel mensen zijn. Ik wil zo graag de kinderen op school laten zien over je Blog en de wedstrijden swachten alles ! Zodats ze aan iedereen vertellen over je Blog ! Ik hoop dat ik win veel succses en plezier met de Wedstrijd ! Doeii x :roll:

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 4 maart 2013 19:40

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan mijn vriend die mij altijd net zo laat shinen, aangezien hij altijd voor mij klaarstaat. Nog mooier is ook nog dat de Apocaliptic een kleur is die mijn vriend super mooi vind bij mij, dus maakt deze Lip Lacquer mij echt vrolijk. En vooral als ik hem misschien ook nog win, blijer kan je mij dan niet krijgen.

[Beantwoorden]


Door Charile op 4 maart 2013 19:44

:( Ik heb geen Facebook

[Beantwoorden]


Door Louise op 4 maart 2013 19:47

Oeeh, leuk!
Als ik de lipgloss zie doet het me het eerste denken aan een microfoon van een beroemd persoon.
Die laten hun microfoon ook altijd vol zetten met steentjes.
In ieder geval, ik doe mee!

[Beantwoorden]


Door nelke op 4 maart 2013 19:50

De Rimmel Apocalips trokken mij meteen al, de campagne is mooi, de verpakking is stijlvol en de kleuren leken mij mooi. Toen heb ik alle kleuren geswatched in de winkel, en ze waren geweldig. Ik had inderdaad toch een soort van gloss verwacht, maar ze waren gewoon echt vloeibare lipsticks. De kleuren waren geweldig en de structuur voelde fijn aan. Alleen waren ze een beetje boven budget :(
Daarom hoop ik deze winactie te winnen.
xxx
Nelke

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 maart 2013 19:52

Hey Vera!
Hij deed me denken aan de Eftening pen.
Zo’n mooie pen die je voor ongeveer €5,- kan kopen in de eftening shop die bedekt is met mooie glittersteentjes in allerlei verschillende kleuren.
Ik ben 1 keer in de Efteling geweest en mocht van mijn moeder die pen niet :(
Toen had mijn beste vriendin die pen wel en ik was stik jaloers :D
Nu hoop ik dat ik zo’n mooie buitenkant kan winnen, maar met een nog veel mooiere inhoud dan een pen ;)
Xxxx Anna

[Beantwoorden]


Door Mayke op 4 maart 2013 19:52

Het doet me denken aan een raketje die de ruimte in word geschoten. Het roze gedeelte is het raketje, de roze losse steentjes tussen het zwart lijkt het vuur dat eruit komt en de zwarte steentjes is het heelal dat het roze raketje achter zich laat met de vele sterren.

Die kleur vind ik echt prachtig! Ik had hem laatst getest op mijn hand en de volgende dag zat het er nog op.

[Beantwoorden]


Door janiek op 4 maart 2013 19:54

Hey vera,

wat een leuke actie!
De swarovski lip lacquer doet me denken aan een soort lipgloss die Elle Woods zelf heeft versierd met diamantjes, om er vervolgens mee te pronken. Ik krijg er echt een Legally Blonde gevoel bij hahah!

Ik doe mee!

xx

[Beantwoorden]


Door marjolein op 4 maart 2013 19:54

Het doet me denken aan een heeeel langwerpige braam gekruist met een framboos hihi :p

[Beantwoorden]


Door Nine op 4 maart 2013 19:55

Wauw, wat een mooie huls! Ik krijg meteen inspiratie voor een ooglook. Een intense zwarte smokey eye met een knalroze, glitterende kleur op het bewegend ooglid, waardoor iedere keer als je knippert, deze prachtige kleur tevoorschijn komt.
Dat is dus waar deze Apocalips Lip Lacquer me aan doet denken. :)

[Beantwoorden]


Door melissa op 4 maart 2013 19:55

ik doe mee :)
een meisje kan nooit genoeg kristallen/diamanten hebben toch?
(zingt het liedje diamonds van rihanna).
super leuke winactie hoop dat ik kans maak :-)

[Beantwoorden]


Door eva op 4 maart 2013 19:57

Wauw wat wil ik deze winactie graag winnen!
Zelf ben ik helemaal gefascineerd door de lip-laquers. Ze zijn mooi, gepigmenteerd, vloeibaar, hard, zacht: alles!
Het doet me denken aan henna, het gaat echt niet meer van je lippen af!

wauw wat zijn die steentjes mooi, ze stralen van het beeldscherm af!
ik wil echt heel graag winnen! :)

lots of love,
eva.

facebook: facebook.com/eva.vankleef.7

[Beantwoorden]

eva antwoordt op 4 maart 2013 om 19:58:

oepsie, mijn facebookpagina zet ik even goed neer!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 maart 2013 19:57

Hee, Vera! :wave: Super tof dat je deze verloot, als ik jou was zou ik hem het liefst zelf houden :D Het doet me denken aan de ”steentjes-winkel” waar ik vroeger altijd heenging met mijn oma. Daar had je van die bergstenen en kristallen. Mijn oma kocht daar altijd als we daar kwamen een steentje voor me. Ik had al een hele verzameling! En ook had ik een kaart met alle namen erop en elke dag probeerde ik die namen uit mijn hoofd te leren, haha! :-)

Veel succes iedereen! x

[Beantwoorden]


Door Manouk op 4 maart 2013 19:59

Lieve Vera,
Dit omhulsel doet mij denken aan de sterrenhemel. Vooral aan die van mijn dromen, ik droomde vaak dat ik naar boven keek en een prachtige roze sterrenhemel zag. Hij doet me hier aan denken omdat hij ook zo super mooi glinstert!
Succes met de winnaar uitkiezen!

Kus Manouk (love)

[Beantwoorden]


Door Lytje op 4 maart 2013 20:02

Helaas heb ik geen facebook! Erg jammer. Ik wil hem graag winnen.

[Beantwoorden]


Door Monique op 4 maart 2013 20:05

Super leuk!
Vind hem echt heel mooi!

Het is een grote diamant met mini diamantjes, en de binnenkant zit vol met romantische lieve kusjes!
Bijna een beetje een verlovingskado!

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 4 maart 2013 20:07

http://www.facebook.com/amanda.krul?ref=tn_tnmn

De rimmel apocalips hulzen doen mij denken aan lady gaga misschien heel raar maar de dop vind ik heel erg lijken op de outfits van lady gaga en omdat ik fan van lady gaga ben en haar outfits ook altijd gaaf vind (behalve de vlees outfit haha) vind ik de huls gewoon ook echt suoer gaaf :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 maart 2013 20:08

Doet me denken aan je haar! Hahah, behalve dan dat de bovenkant van je haar blond is ipv zwart. En het ziet eruit als een diamanten raket, wel een erg mooie raket. Ik zou daarmee wel de ruimte ingaan, very lady-like. :’)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 4 maart 2013 20:11

Wauw echt een gave winactie. Ik heb er veel reviews van gezien en het lijkt me een top product. Het doet me denken aan die lipstick pennen, plastic fantastic ;p. Als klein meisje wou ik altijd zo’n pen maar heb er nooit een gekocht.
De pen in vorm van een lipstick wordt vervangen door liquid lipstick en de plastic steentjes worden vervangen door de glimmende swarovski steentjes! Ja ik vind het goed klinken :). Nu natuurlijk hopen dat ik wel de lipstick win, en dat het niet zo gaat als vroeger…
Ik heb je Facebook geliked en de link van de mijne zit bij het kopje website.
Liefs Lieke

[Beantwoorden]


Door Shannon op 4 maart 2013 20:12

Leuke winactie!

Door de naam doet het mij denken aan het einde van de wereld. Een paar mensen overleven. De beauty lover vind haar versteende Rimmel Apocalips Lip Lacquer terug en zo ziet hij eruit!
Swarovski kristallen en al! (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 maart 2013 20:13

Oh wauw! Ik doe mee.
Hij doet mij aan een heerlijke roze zuurstok denken die ik ieder jaar weer haal als het kermis is. Heerlijk op die zuurstok sabbelen en er iedere dag van de kermis een halen. Voorraad!

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 maart 2013 20:15

Lieve Vera,

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan dat ik al vanaf kinds af aan bezig was met glittertjes en diamantjes over continu op te plakken, niet alleen op papier maar op me gezicht tot in me haar met een pluk vol diamantjes. Ik ben een enorme fan van make up en hou van alles wat er ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat er nu een mascara bestaat waar zoveel mooie glimmers op zitten is dat een stiekeme droom die uitkomt.. Prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Mijs op 4 maart 2013 20:16

Hoi Vera,
Ik wil heel graag meedoen aan deze winactie omdat ik nog niet heel veel make up draag maar er wel veel over weet dankzij jouw filmpjes dus super bedankt voor alle informatie die je in je filmpjes verteld!
http://m.facebook.com/pages/veracamillanl/221225524572687?id=221225524572687&refsrc=http%3A%2F%2Fveracamilla.nl%2F&refid=9&_rdr

Dikke kus (love)

[Beantwoorden]


Door Mijs op 4 maart 2013 20:17

Hoi Vera,
Ik wil heel graag meedoen aan deze winactie omdat ik nog niet heel veel make up draag maar er wel veel over weet dankzij jouw filmpjes dus super bedankt voor alle informatie die je in je filmpjes verteld!
http://m.facebook.com/pages/veracamillanl/221225524572687?id=221225524572687&refsrc=http%3A%2F%2Fveracamilla.nl%2F&refid=9&_rdr
De kopglas doet me denken aan een mooie zomerse dag met veel zon en lekker geen wolkje aan de lucht wn. Dan met vriendinnen een smoothie drinken. Aan zo’n dag doet hebt me denken.
Dikke kus (love)

[Beantwoorden]

Mijs antwoordt op 4 maart 2013 om 20:19:

Sorry was typefout en mijn telefoon ‘verbeterd’ dat dan ik bedoelde lipgloss

[Beantwoorden]


Door cat op 4 maart 2013 20:18

hij deed me denken aan een dildo met glitters hahaha :’)

[Beantwoorden]


Door Ymke op 4 maart 2013 20:19

In eerste instantie deed hij me een beetje denken aan een tampon. Grilsmind.. Hij doet me ook denken aan mijn panty. Zwart met roze glittersssss.
Maar als ik dan echt iets serieus moet bedenken..
De kermis. Altijd als ik op de kermis kom word ik blij. Als ik deze beauty zie dus ook!

En nu is het hopen dat jij ook houdt van kermis….

[Beantwoorden]

Ymke antwoordt op 4 maart 2013 om 20:19:

*girlsmind.

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2013 20:19

Zelf moet ik denken aan dat ik voor een juwelier sta en opeens De Apocalips Lip Lacquer in etalage zie, het past er zo tussen! Alleen ik zou denken: “veel te duur voor mij, met al die kristalletjes”.

Het doet me ook denken toen ik voor de eerste keer van me leven naar een balletvoorstelling ging (the sleeping beauty), ik was helemaal onder de indruk. Niet alleen van het dansen maar ook van de make-up, decor en de pakjes. De Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan de ‘sleeping beauty’ die toen schitterde in het licht door alle glitters en kristallen.

het deed me er echt gelijk aan denken!
Veel succes met van iedereen deze berichtjes lezen haha ;-)
x Eline

[Beantwoorden]


Door Babke op 4 maart 2013 20:22

Ze doen me denken aan een soort zwart kristal en ook een beetje aan je haar met dat ombre-effect! Ik vind het echt heeeel erg mooi. Net zoals iedereen hier hoop ik te winnen haha, lbabekker orgineel maar goed, ik wacht hoopvol af!

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 maart 2013 20:25

De mooie lipkleur laat me denken aan de zomer vol met ideeën en sprankelende tijden. De tijd waarin alles weer gaat sprankelen en het leven vol in het teken staat van fun! De kleur roze is van alle tijden maar deze komt toch wel het meest voor in de zomer ; terassen, zwemmen, zonnen en even lekker weken genieten en alles wordt nog een stukje beter met deze prachtige lipgloss.

Girls just wanna have fun! xxxx Anna

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2013 20:26

Ik wil graag winnen omdat: EH, KIJK ER NAAR?! Oke, nu serieus. Ik wil graag winnen omdat, zeg nou zelf, het ziet er geweldig uit. En het product zelf is ook geweldig. Ik heb swatches opgezocht en het is echt kapot mooi, en omdat ik je site zo leuk vind, jij, sanne, mascha en Teske zijn echt de meest leuke en lieve mensen ter wereld, haha. Nouwjaa, dat was het wel zo’n beetje.

x Evaa

Facebook; http://m.facebook.com/?_rdr#!/eva.boogaard.9?__user=100003366204462

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 4 maart 2013 20:26

Nr. 119 was ik ook ;)
Ik ben 11 maart jarig, hihihi! extra leuke verrassing! :$

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 4 maart 2013 20:26

wat een superleuke winactie!!!!!! ik lees vaak je reviews en je filmpjes vind ik super!!! mij lijkt het leuk om te winnen!!!! veels succes iedereen!!!xxxx

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 maart 2013 20:26

Deze Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een schelp in zee, die ik ooit vond toen ik ging duiken, hij had zó’n mooie glans, dat ik hem opdook en nog steeds bij me houd. De kleurovergang lijkt ook echt op elkaar! Ik hoop heel erg dat ik win.

xx Floor
ps ik woon in arnhem :lol: :$

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 maart 2013 20:27

Hallo,

Waar mij die mooie gloss aan doet denken is mijn oma.
Zij heeft voor €3000 euro aan swarovski in een kast staan.
Als zij komt te overlijden heeft ze me beloofd dat ik dan een deel van die mooie swarovski mag hebben.

Dit is mijn facebook

http://www.facebook.com/mandy.heuvelman.7

Liefs

[Beantwoorden]


Door Yara op 4 maart 2013 20:27

Haaaalooaa Vera !
Hmmm, nu moet ik toch echt even goed nadenken waaraan het mij nou écht aan doet denken. Het doet mij vooral denken aan een glitter-bal, zo’n bal wat je altijd ziet in van die prinsessenfilms. En dan die mooie, intense kleur helpt daar natuurlijk ook heel erg bij! Waarschijnlijk zou ik me ook elke keer als een prinsesje voelen, met prachtige lippen, al zou ik het opdoen ! Haha.

Succes met het lezen van alle inzendingen, en vergeet mij niet :)
xx Yara

[Beantwoorden]


Door Je Oma op 4 maart 2013 20:28

Hij lijkt op een dildo.
Maar omdat hij me (behalve aan de dildo) doet denken aan hoe hebberig ik ben;
wil ik ‘m graag hebben.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 4 maart 2013 20:29

Jeetje mina, wat mooi! Het doet me echt aan een prachtige Victoria Secret Run Away BH denken….Awkward!
With lots of Love,
Hanna

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2013 20:29

En het doet me denken aan ehm…eigenlijk doet het me denken aan een sieraad, een armbandje dat ik heb, die is ook roze met zwart en met steentjes. Een beetje ombre, echt heel mooi en het lijkt super erg op het product.

x Eva

[Beantwoorden]


Door Serena op 4 maart 2013 20:30

Het doet me denken aan mijn vakantie in oostenrijk, naar een super grootte swarovski winkel met bijna alles van swarovski. Het was zó mooi, wow :love: .En dit doet me er echt aan denken.

Veel succes met het uitzoeken van een winnaar :wave:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 maart 2013 20:30

Wat een leuke winactie!

[Beantwoorden]


Door Veroniquex op 4 maart 2013 20:31

Aaaaaah! Dit is echt te mooi (love)
Dit exemplaar doet me denken aan.. jou! Roze spreekt voor zich, haha en zwart omdat ik dat een hele ‘toffe’ kleur vind! Het is een kleur dat overal bij past, en jij bent een meisje/ jonge dame (hihi) die ook bij zo’n beetje alle makeup past! Daarnaast zijn de diamandjes ook ty-pish vera ! daarnaast moet ik bij swarovski meteeen aan mijn mama denken, het is mams favoriete steen :)

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 4 maart 2013 20:32

Die mooie gloss doet mij denken aan van die mooie stenen met die glittertjes erin. Of soms met hele grote glitters. Menn!! I love glitters haha!
Het zijn echt mooie kleurtjes. Stiekem ben ik zo’n lipstick eten die constant aan mijn lippen knabbel, die goedkope lipgloss eet ik altijd eraf! Ik hoop zo dat deze wel goed blijven zitten!

xxx

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 maart 2013 20:33

Hey, Mij doet het erg veel denken aan een sigaar van een rijke glamour diva…zo eentje die ze net oprookt voor der show ;) wat erg vreemd is hoor want ik ben absoluut tegen roken..juk.
ook vind ik het een rebelse touch hebben met die gewaagde kleuren combinatie…STOER!
(love)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 4 maart 2013 20:35

Hij doet me de denken aan een pen die in een bak diamantjes is gegooid en daarna een roze dip-dye is ondergaan haha

[Beantwoorden]


Door Anita H. op 4 maart 2013 20:42

Doet mij een beetje denken aan een vibrator.

https://www.facebook.com/anita.hubert.7

[Beantwoorden]


Door Jasmijn van Koningsbruggen op 4 maart 2013 20:43

Hooi Vera,

Wat een super leuke winactie!

Ik doe graag mee omdat de huls van deze prachtige lipstick/lipgloss me doet denken aan een rimmel apocolips lip laquer met swarovski steentjes. Creatiever kan ik niet zijn want dit is nou eenmaal hoe ik het zie :) x (love)

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 4 maart 2013 20:51

Hee Vera!
Zoals vele ga ik dit juweeltje ook even proberen te winnen ;-)
Duss… waar vind ik dit op lijken… Ik heb er lang over nagedacht maar opeens wist ik weer waar me dit aan herinnerde.
Aantal jaar geleden was er een spelletje dat “bubbles” heette ouzo en wat ik altijd speelde! Hierbij moest je met een pistooltje onder in het scherm bubbeltjes afschieten op bubbeltjes met dezelfde kleur. En dit deed je dan ook nog eens terwijl er steeds meer bubbeltjes bijkwamen. Het doel van het spel was dan ook om de bubbeltjes niet het pistooltje aan te laten raken. Ik weet dat het ver gezocht is maar dit was toch wel het origineelste wat ik kon bedenken ;-)
xCarlijn

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2013 20:53

Ahh kei leuke winactie Vera! (love)
Als ik deze apocolips zie met de swarovski steentjes erop, moet ik denken aan een vibrator/dildo met steentjes.

hahaha ja serieus, dat was het eerste wat in me opkwam.

x

[Beantwoorden]


Door inssaf op 4 maart 2013 21:00

ik heb geen webisite maar wil erg graaag meedoen heb niet zoveel lipglosjes xxx

[Beantwoorden]


Door Soraya op 4 maart 2013 21:04

Hoi lieve Vera <3

De Swarovski Apocalips Lacquer, doet mij denken aan herinneringen. Swarovski is toch iets moois en bijzonder, en dat zijn herinneringen meestal ook. Daarnaast doet het mij denken aan échte beauty, ik bedoel maar.. een lipgloss met swarovski stenen? Dat is volgens mij onbetaalbare beauty, veel meer waard dan iets van een high end merk.

Veel succes iedereen! <3

[Beantwoorden]


Door Merve op 4 maart 2013 21:07

Lieve Vera,
Ik volg je echt al ontzettend lang en ik ben gek op jou filmpjes, maar natuurlijk zijn jou artikeltjes ook ge-wel-dig! (love)
Toen ik die lipgloss zag werd ik er verliefd op!
Ik wil daarom heel graag winnen!
Misschien ben je bewezen niet de grootste beautyblogger van Nederland maar voor mij ben je de grootste!
Jij bent echt een heel mooie meisje en ik wordt altijd vrolijk van jou :)
Als ik me huiswerk maak zet ik een filmpje van jou aan en als ik soms een beetje droevig ben dan ook! Jou filmpjes doen mij altijd goed :)
Als je een van je grootste fan blij wilt maken kan je dit voor mij doen
Love youu (love)
xx Merve

[Beantwoorden]

Merve antwoordt op 8 maart 2013 om 13:42:

Ohw sorry vera ben vergeten te zeggen waar het me aan laat denken :$
Het doet me aan vele dingen denken.
Ten eerste is aan mijn zusje die vorig jaar (2012) in het ziekenhuis werd opgenomen in september werd ze opgenomen we bleven er tot 26 januari, en tijdens oud en nieuw waren we er dus ook, er werd veel vuurwerk afgestoken in de buurt van het ziekenhuis dus als ik deze lipgloss win doet het me denken aan die tijden en elke keer dat ik het dan gebruik ga ik aan mijn lieve zusje denken die gelukkig nu leeft ^^)
Ten tweede doet het me aan denken aan de mooie looks die jij altijd maakt, met mooi glitters en natuurlijk ook je mooie kleding!
Ten derde doet het me denken aan de nepwimpers van Dior die ene met steentjes op de randjes, ik had ze op een aantal blogs gezien. Ik vond ze zo mooi, maar ze waren zo duur dat ik ze niet kon betalen :-( Maar als ik nu deze lipgloss win dan is het voor mij echt een troost en Vera ik weet dat jij zooooo lieef bent dus ik hoop echt dat ik win.
Ook al zou deze lipgloss ooit op gaan of het is niet meer houdbaar, ik zal hem voor altijd bewaren en het zal me iedere keer laten denken aan de bovenstaande dingen en natuurlijk ook aan jou!
(love)
xx Merve

[Beantwoorden]


Door Calinda op 4 maart 2013 21:07

lieve vera,

ik doe mee aan deze super super super leuke win actie omdat die prachtige lipstick me doet denken aan een schat die je pas kan vinden als je heel heel heel graag naar veracamilla.nl kijkt :love:
liefs je aller grootste fan calindaaaxxx

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 maart 2013 21:17

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een toverstafje van een disney figuur, een prinses natuurlijk, die ze altijd en overal bij haar heeft als een soort ‘must-have gadget’. Ik zie het al helemaal voor me, misschien ga ik er wel een verhaaltje over schrijven voor een Nederlands opdracht… ‘De prinses met het Swarovski toverstafje’.

[Beantwoorden]


Door Debbie caenen op 4 maart 2013 21:20

De fb pagina gelikt, maar ik had hem volgens mij al gelikt haha.
Waarom ik mee wil doen ik doe normaal niet zo mee aan een winactie.
omdat ik meestal toch niet win, maar dit is echt een hele leuke winactie en ik dacht ochja waarom niet gewoon proberen.
Deze prijs is zo geweldig supper vett!
en waarom ik hem wil winnen het lijkt me wel eens leuks iets nieuws een nieuw kleurtje!
Ik koop niet echt veel make-up, maar het leek me wel eens leuk stel dat ik hem zou winnen lekker nieuwe debbie.
ik ben veel onzeker geweest de laasten tijd en daarom wil ik een nieuwe start maken een nieuwe ik die druft de dragen wat die wil.
En je site iss gewoon super handig,tof, gewoon een goede beautyblogger!
De artikelen zijn altijd goed de filmpjes ook en ik heb best vaak dan schrijf jij een artikel er over en dan ga ik het product ook proberen dan is het gewoon goed voor mij!

Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met je site en dat je er altijd heelveel plezier in zult hebben want dat is het belangrijkste!

xxxx ^^) <3

[Beantwoorden]

Debbie caenen antwoordt op 4 maart 2013 om 21:21:

De fb pagina gelikt, maar ik had hem volgens mij al gelikt haha.
Waarom ik mee wil doen ik doe normaal niet zo mee aan een winactie.
omdat ik meestal toch niet win, maar dit is echt een hele leuke winactie en ik dacht ochja waarom niet gewoon proberen.
Deze prijs is zo geweldig supper vett!
en waarom ik hem wil winnen het lijkt me wel eens leuks iets nieuws een nieuw kleurtje!
Ik koop niet echt veel make-up, maar het leek me wel eens leuk stel dat ik hem zou winnen lekker nieuwe debbie.
ik ben veel onzeker geweest de laasten tijd en daarom wil ik een nieuwe start maken een nieuwe ik die druft de dragen wat die wil.
En je site iss gewoon super handig,tof, gewoon een goede beautyblogger!
De artikelen zijn altijd goed de filmpjes ook en ik heb best vaak dan schrijf jij een artikel er over en dan ga ik het product ook proberen dan is het gewoon goed voor mij!
Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met je site en dat je er altijd heelveel plezier in zult hebben want dat is het belangrijkste!
xxxx <3 ^^)
https://www.facebook.com/debbie.caenen

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 maart 2013 21:29

Ik doe mee, wat een prachtige huls mijn kruidvat verkoopt geen rimmel meer dus ik kan er helaas niet aangraken dit zou echt een geweldige kans zijn om er eens eentje te proberen!

De huls doet me denken aan een ketting die ik eens van mijn grootmoeder heb gehad als ik klein was, die stond ook vol met swarovski steentjes, ik was er zo trots op toen.. Een paar jaar later was ik hem verloren echt zo balen! :o

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 4 maart 2013 om 21:31:

Ik heb je facebook pagina al een lange tijd geleden geliked, van het begin dat ik jou site ontdekte ^^)

[Beantwoorden]


Door Pleun op 4 maart 2013 21:31

Het doet me denken aan een prinses op de ewrt of ert. Geen idee hoe je het schrijft haha! Leuke winactie. Heb alleen geen Facebook maar doe toch mee:)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 4 maart 2013 21:32

hij deed me eigenlijk denken aan hoe je jouw haar tot voor kort had :-P zo roze dip dye hihi

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 maart 2013 21:56

http://Www.facebook.com/iris.bakker2
Een totally spies gadget ( jeugdsentiment!)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 4 maart 2013 22:00

Leuke winactie zeg! Ik draag zelf eigenlijk nooit lipstick (wel rode labello en dat vind ik al heel wat :P) dus ik wens iedereen heel veel succes met deze winactie!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 4 maart 2013 22:00

Leuke winactie!
Ik weet niet precies aan wat het me doet denken, maar als ik dan de vorm en de kleuren bekijk doet het me denken een een spaceshuttle die de lucht in geschoten word.

[Beantwoorden]


Door Demi op 4 maart 2013 22:08

Ik denk meteen aan diamanten in overvloed! Waar een meisje dag en nacht van droomt laat staan dat ze dan een gloss heeft met prachtige steentjes! (love)
I’m in!

[Beantwoorden]


Door Sammychan82's Blog op 4 maart 2013 22:31

Wow wat mooi ik doe mee hij is apart ding die je niet zo snel ziet in het winkel lijk mij leuk om te hebben!

[Beantwoorden]


Door Marijn op 4 maart 2013 22:36

Hoi vera (:

Leuke winactie ! Ik ben begonnen met jou filmpjes kijken en site lezen doordat mijn zus ook vera heet (:
Deze lipstick doet mij heel erg denken aan een shirtje van mij van vroeger, hij was wit met rood-roze met groene paddestoelen en had een rood-roze capuchon. Ik wilde het altijd zo vaak dragen als maar kon, want ik vond de kleurtjes zo leuk (:

xx

[Beantwoorden]


Door Anique op 4 maart 2013 22:36

Deze Lip Laquer met Swarovski is voor mij het voorbeeld van hoe stralend ik eruit wil zien op mijn basisschool-reunie in juni! (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 maart 2013 22:38

Superleuk! <3
Ik heb je facebook pagina geliked ^^

[Beantwoorden]


Door Nichole op 4 maart 2013 22:42

De lip laquer verpakking doet me denken aan een lieveheersbeestje. Bij de onderkant van de verpakking zitten er een paar zwarte steentjes in het roze gedeelte en een paar roze steentjes in het zwarte gedeelte. De verpakking doet me hierdoor erg denken aan een lieveheersbeestje.

[Beantwoorden]


Door emke x op 4 maart 2013 22:46

(A) :lol: :hey: :ahh:
Ik ben 14 jaar en ik krijg maar in de vakantie om de 2 weken 15 euro.
Dus dan kan ik geen rimmel kopen want dat is toch wel wat duur. Ik hou van rimmel.
Ik heb er een maskara van maar die was en de action voor €2,49.
En ik vind dat super jammer dat ik geen rimmel heb.
Ik heb er zelf al eens een foundatin willen van kopen maar die was €11,99. En dat is te duur. Maar als ik rimmel zie moet ik het hebben.
Maar mijn vriendinnen zeggen altijd. ” neen je moet dat niet doen”.
En ik wil het zo graag. Maar als ik de lippenstift van kat moss zo hebben zou ik ze in elke look willen ge breuken voor op tv. En zeggen ” dankje wel Vera! Je bent de liefste die ik ken!”. Als ik het zou krijgen zou ik jou eeuwig dankbaar zijn. En ze hebben nu in de action een kat moss, voor 10 echt niet veel geld. En het zit in een mooi flesje. Ik zou je eeuwig dankbaar zijn als ik die zou hebben. Grt Emke x

[Beantwoorden]


Door emke x op 4 maart 2013 22:48

Sorry er staat tv maar ik bedoel ” dat ik ze in elke look op mijn YouTube kanaal zou ge breuken grt emke x

[Beantwoorden]


Door emke x op 4 maart 2013 22:49

I Love you end kat moss xxx

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 maart 2013 22:50

Heel mooie winactie! Ik doe mee! Het doet me denken aan het dagboek waar ik in de lagere school in schreef, ik had het helemaal beplakt met zwarte en fel roze steentjes. Ik heb het nog steeds op mijn kamer liggen ;) Geweldige herinneringen die daar in staan! x

[Beantwoorden]


Door Micky op 4 maart 2013 22:59

Mij doet het denken aan een soort diamanten mascara, ik heb geen idee waarom maar ik vind het ook heel stoer er uit zien!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 4 maart 2013 23:00

Het doet me denken aan een mooie, aparte ruimtesteen die uit de lucht is gevallen. En dat komt natuurlijk door de mooie, glinsterende steentjes!

[Beantwoorden]


Door Vita op 4 maart 2013 23:01

Deze Rimmel Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een chique gelegenheid. Deze lacquer kun je wel even uit je tas halen om eventueel je lippen bij te werken. Hij ziet er mooier, duurder en specialer uit dan de normale verpakkingen. Dit is een exclusief model wat het wel super speciaal maakt als je zoiets uit je clutch kan halen. Hij doet me ook denken aan ombre, de roze steentjes zijn onderaan veel dichter op elkaar, hoe verder naar boven ze gaan hoe minder roze steentjes ertussen zitten, tot helemaal geen. Leuk detail. Glitters zijn koel, zeker om een ‘liplacquerhoes’ :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 maart 2013 23:01

Met de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer voel ik mij als een fee. Deze lipstick is de toverstaf. Ik tover mijn lippen om tot magische blikvangers. Die iedereen doen geloven dat sprookjes bestaan.. :star:

xxxxxxxxx

http://www.facebook.com/tessaravestein

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 maart 2013 23:47

om eerlijk te zijn doet hij mij denken aan een genotsspeelgoedje voor de vrouw (als je begrijpt wat ik bedoel ;-) )
hij heeft de perfecte vorm, is vrouwelijk (het roze) maar tegelijk ook stoer (het zwart).
Een plezier voor elke vrouw. ^^

[Beantwoorden]


Door Melanie op 5 maart 2013 00:12

Oh zo gaaf!!! Het klinkt misshien raar maar mij doet ie denken aan framboosjes en zwarte bessen. Dat is echt het eerste wat bij me opkwam bij de eerste review van dit product! <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 maart 2013 00:17

Wauw, wat is ie mooi! Ik doe niet mee, ik ben niet erg gek op lipgloss maar vind de verpakking wel prachtig :)

Succes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Claire op 5 maart 2013 07:21

Hoi Vera :) :wave:
Leuke winactie!

Deze apocalipticliplaquer doet me denken aan een pen die ik vroeger van mijn moeder heb gehad. We waren voor het eerst in Disneyland en toen gingen mijn ouders allemaal leuke kleine dingetjes aan ons geven. Ik heb de pen nog steeds! Doet me denken aan goede oude tijden (A) (love) Succes iedereen!

xoxox keep up the good work (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 maart 2013 07:39

Wat een leuke actie!
Omdat de stick beplakt is met swarovski steentjes, doet het me denken aan mijn eigen collectie. Ik heb een aantal swarovski beeldjes in mijn kamer staan, prachtig! Daar ben ik ook best wel trots op en ik poets ze altijd goed op. Het lijkt me heel leuk om te winnen, ook de kleur is voor mij perfect!

[Beantwoorden]


Door LNN op 5 maart 2013 08:06

I’m in!
Hij doet me denken aan een schaal die wij op tafel hebben staan met allemaal glitters/glasdeeltjes erin. Als de zon erop schijnt dan zie je overal op de muur lichtjes. Mijn hondje heeft echt een obsessie voor lichtjes dus die gaat als een gek tegen de muur aan springen en er naar blaffen. Zelfs als ze niet bewegen!

[Beantwoorden]


Door Marit op 5 maart 2013 08:43

Ohh wat een mooie! Ik ben nog niet zo heel veel met make-up bezig maar deze lipstick/glosses vind ik echt heel erg mooi. Het lijkt wel een toverstaf van een engeltje, heeel erg mooi (love)

[Beantwoorden]

Marit antwoordt op 5 maart 2013 om 08:49:

Hoe verwijder je een reactie? Ik kwam er net achter dat dit niet een kleur is die bij mij past…

[Beantwoorden]


Door wendy vrieling op 5 maart 2013 08:43

mijn facebook: https://www.facebook.com/wendy.vrielingpostema
Jouw facebook heb ik me een tijd geleden al aangemeld. ^^)

Deze lipstick doet me denken een een chique parfum verstuiver.
Het lijkt me super gaaf deze lipkleur te winnen en er zal dan zeker een artikel over komen op mn site

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 5 maart 2013 08:58

Even anderhalf jaar terug in de tijd om te zien waar hij me aan doet denken. Anderhalf jaar geleden lag ik in het ziekenhuis en had ik te horen gekregen dat ik diabetes type 1 had, wat betekende dat ik voortaan vier keer per dag mijn bloedglucosewaarde zou moeten gaan meten en insuline moest spuiten. Toen ik de uitleg kreeg van hoe alles in z’n werk ging, moest ik mijn waarde voor het eerst zelf meten. Dat doe je door een kartonnen stripje in een metertje te stoppen en vervolgens in je vinger te prikken en het bloed aan de strip doen. Ik vond dat toen een vreemde gewaarwording omdat je het bloed onderaan het stripje deed, maar het werd voor een deel als het ware naar boven gezogen of getrokken (zo zag ik het toen). In mijn hoofd had ik dus een vergelijkbaar beeld als het uiterlijk van de Swarovski Apocalips Lip Lacquer, de roze steentjes symboliseren het bloed en de zwarte de strip.

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 maart 2013 09:27

Wat een leuke actie zeg :hiya:
Het doet me denken aan een pen die ik van mijn eerste vriendje heb gekregen, ik was 8 haha :$ . Het was zo’n soort van lipstick pen, heel grappig! :roll: helaas maakte hij het wel een week later uit :nod: . Succes met kiezen.. Ik ben namelijk al de 289e, haha.
:wave: byebye! xoxo

[Beantwoorden]


Door Kiki op 5 maart 2013 09:28

De Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan de KaDeWe in Berlijn. Ik ben daar laatst geweest en die luxe was zo super! Gewoon die steentjes van de Lip Lacquer doet mij er echt aan die luxe van de KaDeWe denken :)

[Beantwoorden]


Door romy op 5 maart 2013 09:58

Het doet me denken aan een oude schoolpen van de bassischool! Een balpen met glitertjes was het toen helemaal.
Ik doe heel graag mee! Heel veel mensen hebben de rimmel apocalips lip lacquer al, maar deze versie maakt hem toch nog uniek!
Dit is mijn facebook : https://www.facebook.com/romy.zonneveld?ref=tn_tnmn

Liefs x

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 maart 2013 10:10

Oehh wat een onwijs toffe winactie! Ik doe mee! De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan een mooie glimmende raket die zo het heelal in vliegt. In plaats van dat het ‘vuur’ rood is, is het vuur een mooie knalroze kleur. In de heelal is het vaak zo donker, maar door deze Swarovski Apocalips Lip Lacquer wordt het daar heel kleurrijk! Hij stift op alle planeten mooie kleurige lippen en laat ze lang zitten en ook nog eens onwijs mooi glimmen! Afgemaakt met wat shiny steentjes, en ons heelal is een paradijs voor alle beautyliefhebbers, maar ook voor iemand die van wel een beetje vrolijkheid houdt! (love)

[Beantwoorden]


Door Talisa op 5 maart 2013 10:17

Wow, De Rimmel Swarovski Apocalips lip lacquer is echt prachtig! Ik zie al helemaal voor mij hoe hij perfect past in m’n zwarte tasje. (Dat is het enige waar ik aan kan denken als ik hem zie!) Droom, Droom!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 5 maart 2013 10:36

De Rimmel Swarovski Apocalips lip lacquer doet me denken aan de lipstick/lipgloss van een of andere miljonair. Alles wat ze bezitten is extra mooi en duur, zelfs de lippenstift in hun tas. Nu zou ik hem graag willen winnen, omdat ik me zo toch een beetje rijk kan voelen, want op andere fronten is dat voor een arm studentje als ik niet echt weggelegd hihi. ^^)

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 5 maart 2013 10:39

Deze mooie lipgloss doet me aan een ketting van Swarofski denken die ik heel graag wilde hebben, maar overal uitverkocht was…
de Cheshire cat van Alice in wonderland! hij heeft ookwel een beetje de kleuren zoals Chez, zwart roze gestreept, verder ziet deze gloss er lekker speels uit, en ook een beetje raar voor een lip product maar dat doet me allemaal denken aan de Cheshire cat!

[Beantwoorden]

Cella's Budget Beauty Blog antwoordt op 5 maart 2013 om 10:40:

http://www.facebook.com/cella.maassen
Ohja en mn Facebook!

[Beantwoorden]


Door Sarra op 5 maart 2013 10:56

http://www.facebook.com/sarra.vanbuyten

Het doet me denken aan een ijslolly die je niet in de zomer maar in de winter zou eten door de donkere kleuren.
Een het laat me ook denken aan een kleine barbie onderwaterschip door het roze :)

[Beantwoorden]

Sarra antwoordt op 5 maart 2013 om 11:00:

Oei er moest nog een stukje bijkomen,
vroeger speelde ik met barbietjes en er was eens een onderwaterschip. Maar ik kreeg die niet van mijn moeder omdat ik al zoveel had en altijd rommel maakte :p
Nu speel ik uiteraard niet meer met barbietjes maar als ik deze win heb ik toch nog mn onderwaterschip gekregen :p
xxxx

[Beantwoorden]


Door Melissa Izelaar op 5 maart 2013 11:03

Deze mooie swarovski lip lucquer laat me denken aan een armbandje die mijn beste vriendin heb gekregen toen ze zelfmoord had gepleegd, het is een supermooie armband met daaraan zwarte en roze swarovski steentjes. ze had die aan mij gegeven een paar dagen voor dat ze stierf :(. Ze wilde me bedanken voor alles en zeggen dat ze heel erg veel van me hield, ik wist toen natuurlijk niet waarom ze dat precies zei en waarom ze haar armbandje aan mij gaf waar ze heel erg aangehecht was. Maar elke keer als ik dat armbandje zie mis ik haar heel erg. Deze mooie swarovski lip lucquer laat me ook denken aan bloemetjes, mooie kleurtjes, de zomer en vulkanen. Natuurlijk een supermooi prachtig juweeltje voor in je make up stash. Zo kan ik altijd nog wel terug denken “Hey, “deze swarovski heb ik toen van VERA CAMILLA gewonnen” lijkt me echt zo super tof.
ik heb je ook geliked op jou facebook pagina, supermooie foto’s trouwens: http://www.facebook.com/melissaaizelaar

[Beantwoorden]


Door Krystle op 5 maart 2013 11:29

Woow veel reactie al! Maari k doe gewoon mee:)
De buitekant van deze lipgloss doet mij denken aan Ciate Caviar nagellak. Hoe fabulous zou t zijn als ik met mijn Ciate Caviar nagels deze lipgloss aanbreng. helemaal in style!
Helaas ben ik wel een beetje zuur omdat ik 23euro heb betaald voor deze nagellak en deze nu overal (Catrice, Claire’s, Action) voor gemiddeld 20 euro goedkoper in de schappen hebben liggen.
Dit maakt deze lipgloss natuurlijk weer dubbel en dwars goed. :)

[Beantwoorden]


Door Michelle Pijnen op 5 maart 2013 11:29

Ik doe mee!

De steentjes op de gloss doen me denken aan de kettingen die mijn oma altijd droeg. Ze is helaas overleden maar het is een mooie herinnering die ik aan haar heb! <3

[Beantwoorden]


Door Nadine op 5 maart 2013 11:43

Het laat me denken aan een film: The Game Plan. Wanneer dat kleine meisje allemaal diamanten op die footbal doet hahaha :p Als je film niet kent moet je de trailer kijken

[Beantwoorden]


Door Annoeska op 5 maart 2013 11:54

Door die swarofsky steentjes doet het me denken aan een trouwdag cadeautje

[Beantwoorden]


Door BeBrittaa op 5 maart 2013 12:17

Ik doe zeker mee! En hij doet me denken aan een sigaret met roze lichtjes in de disco.

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 5 maart 2013 12:21

Mij doet het denken aan het liedje “Diamonds are a girls best friend” want hij is lekker bling bling en beste vrienden gaan niet weg, net zoals deze lip lacquer, die gaat ook niet weg van je lippen!

Ben echt verliefd op deze lip lacquer!

Xxx

[Beantwoorden]


Door Daisy op 5 maart 2013 12:21

heey Vera,

de lip lacquer doet me denken aan mijn vriendin en ik toen we in groep 8 zaten en elkaar altijd opmaakten en nu zijn we heel erg uit elkaar gegroeit en ik wil deze dan aan haar geven als herinering
ik zou het suuuuuper vinden al ik wil (mijn vriendin denk ik ook.

[Beantwoorden]


Door Esmee Gies op 5 maart 2013 12:42

Door Esmee Gies op 5 maart 2013 12:43

http://www.facebook.com/esmee.gies De lippenstift doet me denken aan Oostenrijk, want daar heb ik toen ik 8 was, het Swarovski museum bezocht, ook heeft mijn moeder deze voor haar verjaardag gevraagd :) Dat vond ik zo toevallig xxx

[Beantwoorden]


Door Anisa op 5 maart 2013 13:38

wauw, wat is ie mooi! en ook een geweldige kleur!
maar, ehm, waar het me aan doet denken.. Om heel eerlijk te zijn, als ik hem op iemands nachtkastje zou zien staan wou ik toch denken dat het een vibrator of zoiets is.

xx, Anisa

[Beantwoorden]


Door nanoek staal op 5 maart 2013 13:42

Door Melanie Megan. op 5 maart 2013 14:12

Oeh leuke actie dit! Ik vind deze apocalips lip laquer lijken op echt een mooi, glamour sieraad dat je zou dragen met een little black dress, op een geweldige date ben een knappe hunk haha! (love) :star:

[Beantwoorden]


Door Chantal op 5 maart 2013 14:17

Lieve Vera,
Super leuke winactie.
Het deed me denken aan een vlinden, die ik op vakantie zag in curacao, hij was zo mooi! echt prachtig!

Liefs, chantal

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 maart 2013 14:45

Waar dit mij aan doet denken is misschien een beetje bizar, een lieveheersbeestje! Deze kleintjes zijn natuurlijk rood met zwart, maar dit juweeltje is roze met zwart. En bij de kleuren scheiding zitten nog een aantal roze steentjes door de zwarte steentjes heen. Verder omdat ik meteen aan een lieveheersbeestje dacht, vond ik ook meteen dat het een zomers gevoel heeft. Ook al hebben de kleuren toch wat donkers in hun glimmende huls.

En nu schiet me net nog wat te binnen, caviar nails. Die glimmen ook altijd zo mooi en zijn bezaaid met kleine bolletjes.

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 maart 2013 14:53

De Rimmel Swarovski Apocalips lip lacquer doet me denken aan me zwarte swarovski iphone hoesje, daar zou die perfect bij passen (love)
Ik hou ook heel erg van Rimmel lipgloss en van swarovski dus dat is een goede combi! :kiss:
Iedereen veel succes

[Beantwoorden]


Door Lauren op 5 maart 2013 14:54

Hey, dit is waarschijnlijk een heel zwever

[Beantwoorden]


Door Denise Senden op 5 maart 2013 14:57

Hallo!
Wauw wat een gave actie!

Het doet me heel erg denken aan dat Engelse drop snoepje in het blauw en roze. Allemaal spikkels. Precies deze lipgloss. Heerlijk! (love)

Ik respecteer je blog heel erg! Fantastisch geschreven altijd!
Groetjes Denise

[Beantwoorden]


Door Lauren op 5 maart 2013 15:02

Hey, dit klinkt waarschijnlijk heel zweverig, maar de rimmel apocalips die had iets te maken met het einde van de wereld, dus toen ik de swarovskiv steentjes bij een eerdere tweet van je zag dacht ik meteen aan de ruimte, want de ruimte glittert ook. En met het einde van de wereld zouden er als het goed is ook dingen en metiorieten enzo uit de ruimte komen.

Xxjes Lauren (btw vera je bent super!)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 5 maart 2013 15:06

Wauw ^^ ik doe mee! Het duurde even voordat ik wist aan wat het me deed denken, ik wist dat het me aan een thriller film maar kon niet drekt komen op welke, nu schoot het mij te binnen :) THE BLACK SWAN, die zwarte steentjes doen me natuurlijk denken aan het ‘slechte’ karakter (the black swan) en de rose steentjes aan het vrouwelijke en sensuele van het ballet (white swan) :)

[Beantwoorden]


Door Sammie op 5 maart 2013 15:18

Ik doe heel graag mee met de winactie! :D
De lipgloss met swarovski steentjes doet me denken aan zo’n gadget van totally spies! xD
Dat je zegmaar van alles er uit kan toveren bijvoorbeeld make-up kwasten, oogschaduw en natuurlijk lipgloss.
Deze gedachte kwam door het stoere maar toch schattige uiterlijk van de huls!
:kiss:
Liefs, Sammie

[Beantwoorden]


Door Carey op 5 maart 2013 15:40

http://www.facebook.com/carey.man.7?ref=tn_tnmn
Hooi vera!!!!
ik vind de rimmel apocalips zo mooi <3
Maar toen ik de verpakking zag vond ik ze heel chique uitzien vanwege de dop. Super mooi natuurlijk.
Ik vond de dop er een beetje buitenaards uitzien :O
Maar toen ik de steentjes zag op de Swarovski apocalips dacht ik meer aan een reptielen huid (klinkt raar), soort van een reptielen print xd
Ik ben dol op Swarovski en ook op de apocalips :) dus deze combinatie is geweldig!!!!

Veel Liefs Carey

[Beantwoorden]


Door Annick op 5 maart 2013 15:41

waauwiee ik wil heel erg graag winnen..
De liplacquer-doppen zonder steentjes doen me een beetje denken aan iets ruimte-achtigs.. Ik vind daarom ook dat diegene mety swarovski steentjes heel erg lijkt op een glitter-en glamour ruimteschip voor beautybloggers van een andere planeet…..

ik hoop dat ik kans maak om te winnen want ik HOU van die lipglossjes
xxxx annick

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 maart 2013 15:50

Hi,

Het doet me een beetje denken aan een pen, vol met steentjes!

Waarom ik wil winnen is omdat mijn beste vriendin bijna jarig is en ik haar wil verrassen! Omdat ze nog niet zo heel veel make-up heeft maar er wel van houd.

Facebook pagina:
http://www.facebook.com/daphne.vanbemmel?ref=tn_tnmn

Kus,
Daphne.

[Beantwoorden]


Door Joey op 5 maart 2013 15:59

Omgg ik wil dit echt heel graag winnen,wat dit me aan doet denken: Mijn donkere (zwarte) haar met een roze dip dye erin. Wat ik ook heel graag wil!
xJoey <3

[Beantwoorden]


Door J. de Vries op 5 maart 2013 16:04

Hee,

Super gaaf!
De link : http://www.facebook.com/jonna.devries.50
Het doet me denken aan een tamponhouder :)
Klinkt heel sotm, maar het lijtk er wel op!
Xxx Jonna

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 maart 2013 16:08

Hoiii

ten eerste wil ik even zeggen wat een te gekken winactie :!:
Super leuk Vera!!
Zou je hem zelf niet willen hebben haha?
Mijn verhaaltjeee:
Toen ik deze pen zag dacht ik gelijk aan een parel!
En niet een gewone parel ja ook een beetje maar het meest aan mijn vriendin die voor mij een schat is..
Ze is mijn alles en is 6 april jarig dus deze winactie kwam als gelegen hihi! Het liefst zou ik hem zelf houden maar dit is niet mijn kleurtje en ik gun mijn vriendin dit super te gekke cadeau!!!
Ik wist ook niet wat ik moest geven en dit is geweldig

Ik hoop heel erg dat jullie het haar gunnen want dit is fantastisch!!

Xx Britt :)

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 5 maart 2013 om 19:00:

http://www.facebook.com/britt.rijkenberg?ref=tn_tnmn van Facebook;)

[Beantwoorden]


Door Lynn op 5 maart 2013 16:17

Wauw wauw wauw wat zijn ze gaaf! hij doet me denken aan jou haar haha ik wou deze zoiezo al hebben maar met de swarovski erbij is die natuurlijk 100x zo mooi! https://www.facebook.com/lynn.janssen.98

Liefs

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 maart 2013 16:26

https://www.facebook.com/xkmms

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan de zwarte avond lucht en de maan die over de (roze) zee schijnt! ‘S avonds heerlijk op het strand, vollop zomer met zo’n avondbries! Echt een héle gave gloss en dan ook nog met swarovski geweldig!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Vivian op 5 maart 2013 16:34

Zo mooi de diamantjes zijn van Swarovski en schitteren in deze mooie zon, zo mooi is de lip lacquer in dit zonnetje!

Rozen zijn rood,
viooltjes zijn blauw,
de lip lacquer van rimmel is echt WAUW!

Echt super leuke winactie Vera !!

Liefs,
Vivian

[Beantwoorden]


Door Marit op 5 maart 2013 16:36

het doet me denken aan mijn Swarovski ketting (ik was toen 11en had er zelf voor gespaard) ik kocht er een bijpassend lakje van rimmel bij ik was zo blij die dag ik voelde me prachtig

[Beantwoorden]


Door philine op 5 maart 2013 16:44

Deze lipgloss doet me denken aan een roze cupcake. Bij een cupcake wil je hem ook zo snel mogelijk op eten, en het roze is natuurlijk lekker girly! yay!

:wave:

[Beantwoorden]


Door Fenne op 5 maart 2013 16:48

De Rimmel Swarovski Lip Laquer doet me denken aan het liedje Diamonds are a girl’s best friend ! Want tja de naam zegt het al diamonds are a girl’s best friend en het wordt gezongen door niemand minder als Marilyn Monroe en zij staat er om bekend dat ze altijd geweldige lipstick droeg !

Liefs fenne

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 maart 2013 16:52

Ik doe mee!
Hij doet me denken aan een boek. Een meisje doet op een dag haar lippenstift op en kust op diezelfde dag de waren. Sinds die dag heeft ze altijd die lippenstift op en is voor altijd samen met die jongen. <3

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 maart 2013 16:53

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan mijn kindertijd! Mijn moeder spaart al jaren Swarosvkidiertjes. Ik mocht dan al die diertjes eens in de zoveel tijd afstoffen, dat vond ik zo tof om te doen. Alles weer glimmend maken en de kast herinrichten. Ik was absoluut een groot fan van Swarosvki en dat ben ik nog steeds! Een lipgloss met als omhulsel Swarosvki. Wauw (love) .

[Beantwoorden]


Door larissa op 5 maart 2013 16:54

Wauw die lipgloss vind ik echt heel gaaf!

Heel gek maar toen ik hem zag moest ik denken aan Disney land parijs want. Disney is ook magisch en met sprookjes. En de lipgloss ziet er met die steentjes uit als een magisch toverstafje. Die kleuren doen me dus denken aan Disney , sprookjes en een magisch toverstafje. Klinkt gek , haha.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 5 maart 2013 16:55

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan vroeger toen ik nog klein was knutselde ik altijd samen met me zusje. We hielden mega mega veel van glitter steentjes. Nu nog steeds trouwens hoor. Maar in iedergeval hadden we een keer samen een tekening gemaakt van de smurfen en helemaal versiert met strassteentjes! We wonnen toen een spel ik geloof dat het vier op een rij was. Maar daar waren we zo blij mee. Haha altijd leuk om herinneringen op te halen.

Xoxo

[Beantwoorden]


Door thais op 5 maart 2013 16:57

ooh wat mooi ^^) als ik zo kijk doet het mij aan 2 dingen denken aan mijn mama want zij heeft een ketting van swarovski die ze veel aan doet en het

[Beantwoorden]


Door thais op 5 maart 2013 16:59

ooh wat mooi als ik zo kijk doet het mij aan 2 dingen denken aan mijn mama want zij heeft een ketting van swarovski die ze veel aan doet enhet heeft een beetje dezelfe kleuren en het doet me ook denken aan snooki van jersey shore ik denk dat het door het zwart en roze komt :p x

[Beantwoorden]


Door Amber Super op 5 maart 2013 17:05

Vooral de kleur Apocaliptic doet me denken aan een super vakantie, waar ik een soort gelijke kleur dagelijks droeg !

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 maart 2013 17:12

Hij doet me denken aan kaviaar! Het zwarte dan. De roze variant ga ik in de toekomst ontwikkelen haha! (H)

[Beantwoorden]


Door Elena op 5 maart 2013 17:16

Hij doet me denken aan de 1e keer toen
Ik in het Kristallenmuseum een rare gekke
steen liet kraken. Maar vanbinnen zag je de
diamanten kleuren stralen. Net zoals een
sterrenhemel.

Liefs,Elena (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 maart 2013 17:24

Wauw, verliefd geworden! De lip lacquer doet me direct denken aan een gala of iets dergelijks. Een vrij chique feestje waar je de show kan stelen met prachtige lippen!

facebook.com/annedijsselhof

[Beantwoorden]


Door sarina op 5 maart 2013 17:24

deze lipgloss laat me denken aan de mooie zomer avonden! lekker op stap met deze mooie lipgloss op ! aaaah ik hou van zulke avonden .. laat de zomer maar komen met deze lip gloss op !

xo

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 maart 2013 17:25

De lipgloss doet me op de een of andere manier denken aan Avril Lavigne.. Ik luister nooit haar muziek en ben ook geen fan van haar, maar ik denk dat het komt omdat er een roze parfum met een zwarte diamanten dop erop van haar verkocht word.

[Beantwoorden]

Wendy antwoordt op 5 maart 2013 om 17:27:

Oke als je op mijn naam klikt klopt die fb pagina niet..

http://www.facebook.com/wendy.koers.1?ref=tn_tnmn

dit is de goede!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 5 maart 2013 17:30

Wauw wat prachtig!
het doet me denken aan de zomer die er weer aankomt. mooie felle kleuren, feesten, de zon (love) Leuke kleur om te combineren met een mooi jurkje <3 (ja sorry mijn fashion-kant borrelt op) deze zou ik dragen op een leuk feestje, op het strand misschien :cool:

xxx

[Beantwoorden]


Door roos op 5 maart 2013 17:32

:wow: ik heb de apocolips al wel gezien maar niet uitgeprobeerd.
en doen mij denken aan een unieke collectors item. met de opvallendheid van een perfect lipstick waar je je geen zorgen om hoeft te maken. (love) het zien er echt schitterend uit

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 maart 2013 17:32

Leuke winactie! (love)

Hij doet me denken aan een raket, maar ik hoop dat deze niet de ruimte in vliegt!

[Beantwoorden]


Door Robin Wolthuis op 5 maart 2013 17:36

Hoi Vera,

deze Swarovski ‘lip lacquer’ doet me direct denken aan de grote verwondering die ik heel vroeger heb gehad betreffende de naam ‘Swarovski’.
Als ik langs de winkel liep begreep ik nooit wat de relatie was tussen dat gekke woord, het kenmerkende zwaantje, en alle glinsterende dingen. Als kind ben je over het algemeen vrij fantasierijk en ik zelf bedacht destijds de theorie dat het een soort buitenlandse naam zou zijn voor een veel te dikke zwaan die niet zo goed kon waterskieën, maar die ooit een diamantje had gevonden en zo beroemd was geworden.

Je begrijpt mijn teleurstelling toen ik op latere leeftijd ontdekte dat ‘Swarovski’ in werkelijkheid simpelweg de achternaam is van een opticus uit Oostenrijk, en dus helaas niet afstamt van een dik zwaantje dat niet kon waterskieën..

x

[Beantwoorden]


Door marilene op 5 maart 2013 17:53

waar mij het aan doet denken… goede vraag!!
umm mij aan een soort gloss die mijn lippen een mooie glans geeft en
die nog lekker ruikt ook!! wat ik dus belangrijk vind aan een lipgloss is dat hij gwn lekker een tijdje blijft zitten en niet plakt… bij deze lipgloss is dat zo. de naam zegt het al vind ik zelf. nouja dit was het eigenlijk enuh… wel vet dat er steentjes op zitten!!

liefs
marilene (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 5 maart 2013 17:57

Wauw, wat een prachtige verpakking denk ik meteen als ik deze Lip Lacquer zie! Heerlijk kitsch, zoals Swarovski eigenlijk altijd wel is. Zelf hou ik ontzettend veel van Rimmel London, als vele mensen. RImmel London gebruik ik ontzettend veel!

Vera, je vraag aan mij of ik je Facebook pagina wil liken?
DAT HEB IK TOCH ALLANG GEDAAN JOH!
Ik ben ontzettend fan van je fotografie.
Je bent er erg in vooruit gegaan, soms als ik terugkijk naar bijv. een van je eerste blogposts denk ik…. W-A-U-W vera, wat een vooruitgang heb je gemaakt zeg!

Liefs,
Fleur

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 5 maart 2013 om 17:58:

Oh natuurlijk, dit is mijn facebook pagina!
https://www.facebook.com/fleur.jonkers.92

[Beantwoorden]


Door Eef op 5 maart 2013 17:59

Aan een chique, feestelijke lippenstift!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 5 maart 2013 18:00

het doet me denken aan ombre haar
een roze dipdye !! (love)

kusjes :wave:

[Beantwoorden]


Door Patricia op 5 maart 2013 18:13

https://www.facebook.com/patricia.teeuwisse?ref=tn_tnmn
De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet mij denken aan een Swarovski ketting die ik zelf heb met mooie roze steentjes (love)

[Beantwoorden]


Door Tessie op 5 maart 2013 18:23

Wat een leuke actie !!
Dit is mijn facebook-pagina:
http://www.facebook.com/tessie.vanderhoning

De Lip Lacquer doet mij denken aan vroeger, toen ik nog later een prinses wilde worden en alles leuk vond wat roze was en glitterde ^^)

Natuurlijk heb ik ook de Vera Camilla facebook pagina geliked :)

Xx

[Beantwoorden]


Door Jikke op 5 maart 2013 18:33

Eigenlijk doet hij me nergens aan denken… Alleen aan een hele mooi rozeApocalyps lip lacquer die iedereen mooi vindt.
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 5 maart 2013 18:36

Hee Vera.
Wat een leuke winactie!
Het doet me denken aan een mircofoon met diamantjes met aan de onderkant roze voor de meisjes ;)

[Beantwoorden]


Door Jamie op 5 maart 2013 18:55

Het doet me denken aan vroeger, nu zul je vast denken waarom.. Vroeger speelden ik altijd met vriendinnetjes Totally Spies, gebruikten we de lipstick van onze moeder en deden we alsof het een gave gadget was..

Dit doet me dus denken aan zo’n gadget! :lol: :love:

liefs!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 5 maart 2013 18:59

Heeeyy Vera.
Echt leuke winactie !!! :)
En de vorm aan met die Swarovski steentjes aan Beautycon en aan een rode loper. Glammer
De kleuren aan vakantie en aan mijn vrienden(we doen altijd rare grappige dingen met make-up en kleding :lol: daarom)

Heel veel succes met je beautyblog en je filmpjes !!!xx

[Beantwoorden]


Door Julia... op 5 maart 2013 19:01

Leuke actie!! Met veel fansatie doet me de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer me denken aan een mooi gebouw, een mooie tore, uit een sprookje, zoiets als the Chrysler Building.

[Beantwoorden]


Door bersu op 5 maart 2013 19:08

ik wil het heel graag winnen voor mijn vriendin , ze gaat huppelen en huilen van geluk als ze het wint . Het doet me denken aan die nagellak steentjes die je op je nagels kan plakken of lakken.En het doet me ook denken aan mijn usb stick , want die is hellemaal van steentjes ( leuk he ? ) nou ik hoop dat je mij laat winnen voor de winactie . HOPELIJK mijn vriendin zal er blij mee zijn en ze is bijna jarig en ze wou die lipgloss al kopen maar toen zei ik tegen haar niet doen je krijgt het als cadeautje voor je verjaardag , ik doe dit stiekem zonder dat myn vriendin het weet , dus hopelijk win ik xx

[Beantwoorden]


Door Judith op 5 maart 2013 19:16

(H) Oogverblindend, al die sterren die fonkelen in mijn ogen. Het heelal vol kleurrijke en glinsterende stenen die zoeven door de melkweg. De achtergrond is zwart zodat de kleuren extra goed tot zijn recht komen. De fluorroze stenen springen er voor mij uit, vrouwelijke kleur maar toch krachtig.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 5 maart 2013 19:23

waaaaaaaaaaaaaauw :love:

[Beantwoorden]


Door Deborah op 5 maart 2013 19:38

Zoals de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer op de laatste foto staat denk ik aan iets wat helemaal niet zo creatief is! Whoops :O
Maargoed, ik heb me gefocust op de andere foto’s en dan is de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer voor mij net een mooie sterrenhemel, waar je onder kunt slapen, tot rust kunt komen of de sterren tellen met je geliefde. En misschien zelfs figuurtjes mee kunt tekenen met een licht briesje in je haar. Ja die kleine fonkelende diamantjes zijn voor mij een echte must in de avond! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Suzan op 5 maart 2013 19:46

Ik doe heel graag mee. Wat zou het super zijn om deze te winnen Vera! De kleur doet me denken aan onweerstaanbare lippen. Een kleur lippen die iedereen wilt kussen.

[Beantwoorden]


Door golnaz op 5 maart 2013 20:09

hee,dankjewel voor de kans zodat een van je lezeressen deze kan winnen!! (love)
eerlijk gezegt doet de Rimmel Apocalips Lip Lacquers me denken aan pac man ,maar dan een girly,trendy,glittery,fabulous verie ervan haha ik weet dat het apart klinkt maar dat was waar ik aan dacht! xx

[Beantwoorden]


Door Ilse van Zalinge op 5 maart 2013 20:21

Het doet me denken aan iets wat ik in mijn kamer heb. Voor mijn raam heb ik drie ‘gordijnen’ met 12 hangers. Die hangers zijn touwtjes met aan die touwtjes vast vierkantjes. Deze vierkantjes zijn groen en een beetje doorzichtig. Altijd als de zon op mijn raam staat, is heel mijn muur en de grond bedekt met roze, rode en paarse glitterpuntjes omdat de zon dan door die vierkantjes komt. Het klinkt raar, maar het is echt heel vrolijk en mooi!

[Beantwoorden]


Door Ilona Bleijs op 5 maart 2013 20:23

Hallo Vera,
Vooral de swarovski steentjes doen mij denken aan mijn vriendinnen.
Wij hebben met z’n alle een armbandje gekocht met swarovski steentjes. Dat armbandje staat voor onze vriendschap die schitterd als een sterren en die nooit voorbij gaat. We zijn met een hele groep en moeten volgend jaar uit elkaar omdat iedereen een andere school richting kiest. Maar helaas ben ik mij armbandje kwijt geraakt en deze schitterende lip lacquers kan ik altijd bij me houden als aandenken aan mijn vriendinnen. I love my friends.
`X Ilona

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 maart 2013 20:26

Ik zie dit luxe omhuls eigenlijk als een soort paal waar je om heen danst in clubs. Maar dan niet voor goedkope danseressen, nee. Deze paal, besprankeld met Swarovski steentjes, is voor de echte high class dames, die paaldansen in stijl en daarbij ook nog in vorm blijven. Je mag dan ook alleen jezelf om de paal zwaaien als je nette maar fabulous make-up op hebt, en er geen aan je lichaam plastische chirurgie aan te pas is gekomen!!

Het klinkt heel apart maar dit verhaal speelde zich gelijk af in mijn hoofd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 maart 2013 20:32

hee

De kleurencombinatie deed me telkens ergens aan denken maar ik kon het niet plaatsen, tot ik vandaag in mn zusjes kledingkast keek. Een outfit met zwart en roze die van mij was geweest en mn eerste echte sneakers die erbij hoorden, als ik op een paar schoenen veel gelopen heb, waren het die sneakers. Die schoenen roepen veel herinneringen op zoals mn eerste slaapfeestje en de eerste keer prutrace lopen(dat is in mijn dorp een tocht door de modder en sloot een keer per jaar) en toen we net onze hond kregen.

xxx

[Beantwoorden]


Door Jet op 5 maart 2013 20:37

Heyy

Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan en dit is waar de vloebare lipgloss me aan deed denken: als je in de zomer in het water springt ( denk aan een mooi meer of een helder blauwe zee ) dan spat het water heel mooi op, en daar verlang ik, en zeker in de winter, heel erg naar. Als is het water dan wel niet roze, maar dit was het eerste waar de vloeibare lipstick me aan deed denken.
Moge de creatiefste winnen!

XXXX

[Beantwoorden]


Door Cleo op 5 maart 2013 20:49

:hey: hahaaa de naam doetme echt denken aan zo’n ijsje..uhmm. Calipso! Haha ik weet niet waarom maar okeeeeeee. En de lipgloss zelf vind ik echt vetcooool dus IKDOEMEEE!! De verpakking is echt leuk het doet me denken aan een meisje bij mij in de straat. Want zij heeft zwart haar met een roze dipdye.. Haha Hopelijk maak ik een kansss. Ojaaa ik heet Cleo Vermij op facebook. DOEEEI xxx

[Beantwoorden]


Door Donna op 5 maart 2013 20:56

Hallo Vera,

Ik heb helaas geen facebook maar ik wou je toch even laten weten waar me het aan doet denken ;-)

Het doet mij denken aan een mooie zwarte hemel met daar onder vuurwerk wat de lucht nog in moet komen (als je snapt wat ik bedoel) op 31 december met oud op nieuw

Veel Liefss xxx (love)

[Beantwoorden]


Door marjanne op 5 maart 2013 21:01

Hey vera ik lees nu al trouw bijna 2, 5 jaar jou fantastische blog en elke keer leer ik steeds meer over make-up ( ben een stille lezer ;) ). Eigenlijk toen ik voor het eerst jou blog las was ik nog helemaal niet met make up bezig. bijna alles van make up heb ik van jou blog!

En nu elke keer als ik make-up wil kopen ga ik weer opzoek naar dat ene artikel die je over dat product heb geschreven zodat ik geen miskopen maak!

Ik heb echt respect voor je hoe ver je bent gekomen en niks aantrekt van anderen. En weer met een lach vpor je camera een leuke tuturial voor ons maakt!

En dan weer even over de Swarovski Apocalips Lip Lacquer.
WIE WILT DIT NOU NIET! Ik neem aan elk meisje.
Door die steentje is het zo mooi en wilt elk meisje dat al gewoon als assiore dragen. Ik zou er een moord voor doen om dat in mijn handen te krijgen! ( wie niet )

De laatste tijd ben ik ook aan het experimenteren met lip producten omdat ik toch wel wat variatie wil met mijn make-up.. nu loop ik nog met die eeuwige eyeliner en ogen schaduw ik ben nou niet enmaal de beste omdat aan te brengen.

Ik wens jou nog veel succes om alle reacties te lezen.
Ik hoop dat de mijne er uit word gepikt

[Beantwoorden]


Door marjanne op 5 maart 2013 21:03

Hey vera ik lees nu al trouw bijna 2, 5 jaar jou fantastische blog en elke keer leer ik steeds meer over make-up ( ben een stille lezer ;) ). Eigenlijk toen ik voor het eerst jou blog las was ik nog helemaal niet met make up bezig. bijna alles van make up heb ik van jou blog!

En nu elke keer als ik make-up wil kopen ga ik weer opzoek naar dat ene artikel die je over dat product heb geschreven zodat ik geen miskopen maak!

Ik heb echt respect voor je hoe ver je bent gekomen en niks aantrekt van anderen. En weer met een lach vpor je camera een leuke tuturial voor ons maakt!

En dan weer even over de Swarovski Apocalips Lip Lacquer.
WIE WILT DIT NOU NIET! Ik neem aan elk meisje.
Door die steentje is het zo mooi en wilt elk meisje dat al gewoon als assiore dragen. Door de swarovski steentjes die er op zitten voelt elk meisjr dat dat in haar bezit heeft een stuk bijzonderder omdat ze iets heeft wat niet iedereen heeft.

Ik zou er een moord voor doen om dat in mijn handen te krijgen! ( wie niet )

De laatste tijd ben ik ook aan het experimenteren met lip producten omdat ik toch wel wat variatie wil met mijn make-up.. nu loop ik nog met die eeuwige eyeliner en ogen schaduw ik ben nou niet enmaal de beste omdat aan te brengen.

Ik wens jou nog veel succes om alle reacties te lezen.
Ik hoop dat de mijne er uit word gepikt

[Beantwoorden]


Door Merve op 5 maart 2013 21:05

Hai Vera,
Het doet me echt denken aan iets speciaals wat echt oude rijke vrouwen zouden hebben. Echt zoiets wat je kan zien in een film ofzo.
Super leuk! Iets diva achtig, love it. <3

[Beantwoorden]


Door Juubiee op 5 maart 2013 21:38

:shit: ik heb geen facebook…

[Beantwoorden]


Door daphne op 5 maart 2013 21:44

http://www.facebook.com/dhannonsantibanez daphnenspocky@hotmail.be

laat mij denken aan een raket van pink sparkle (raket off love ) <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Sannah op 5 maart 2013 22:03

Heeeeeeele leuke winactie! Ik doe graag mee! <3
Ik ben al een tijdje helemaal verliefd op deze lip laquer's.
Het doet me denken aan het liedje diamonds in the sky en aan de zomer (ja, niet echt orgineel. ik weet ik weet) Ik heb weer heel erg zin in de zomer en daar passen dit soort kleurtjes natuurlijk helemaal bij!
Liefs, Sannah (love)

[Beantwoorden]


Door Xadi op 5 maart 2013 22:13

Mij doet ‘ie denken aan van die goedkope plastic “swarovski” hoesjes voor je gsm of van die lelijke gepimpte computermuizen. Gelukkig zit er wel een heel mooi product in !

[Beantwoorden]


Door an op 5 maart 2013 22:49

Hallo Vera,

dus iemand die geen facebook heeft maakt geen kans?

[Beantwoorden]


Door kelsey op 5 maart 2013 22:54

IK DOE MEEEEE:D

[Beantwoorden]


Door Seda op 6 maart 2013 01:11

Ik doe mee!!!

Het doet me denken aan de basisschool. Toen waren pennen met steentjes en diamantjes een hype!!

[Beantwoorden]


Door Robin op 6 maart 2013 07:46

http://www.facebook.com/bruisje

hee vera! Ik heb nooit luxeproducten maar deze zou ik wel heel heel heel erg graag willen winnen zeg!

Hopelijk krijg ik vanzelf bericht ;)

[Beantwoorden]

Robin antwoordt op 6 maart 2013 om 07:49:

Hij doet me trouwens denken aan een promenade langs de Londonse Thames terwijl de laatste dag op aarde aangebroken is, en er allerlei meteorieten de lucht uit vallen, waaronder deze apocalips

[Beantwoorden]


Door Zhi op 6 maart 2013 07:54

Echt een leuke winactie!!!
En echt mooie kleuren lippenstift!!! :-)

[Beantwoorden]


Door Frederique op 6 maart 2013 09:07

Hij doet me denken aan een lollie met swarovski krystallen die ze in las vegas hebben. Zo’n lollie wil iedereen natuurlijk haha. Maar zonde om op te eten :O

[Beantwoorden]


Door Joline op 6 maart 2013 10:17

De steentjes doen me denken aan zo’n prinsessen kroontje die je vroeger altijd ophad als je prinsesje speelde met vriendinnetjes. En dat je dan altijd de lippenstift van je moeder ging jatten en die heel lelijk op je mond smeerde, maar dat je hem niet glitterig en glanzend genoeg vond dus dat je je eigen prinsessen lipglossje die je ooit ergens had gekregen eroverheen ging smeren. De Swarovski Apocalips Lip Lacquer is net zo’n musthave als dat toen je moeders lippenstift was haha. :yay:

xoxo

[Beantwoorden]


Door Tara (Beauty as a Lifestyle) op 6 maart 2013 10:18

Cool ik doe mee! Ik like je op fb en heb de link van mijn eigen fb pagina hierboven ingevuld. Mij doet het denken aan zo’n gepimpte james bond pen wat dan eigenlijk een handgranaat is ofzo, weet je wat ik bedoel? geen idee waarom, maar dan wel de vrouwen editie natuurlijk van een lipstick :)

[Beantwoorden]


Door isabella op 6 maart 2013 10:46

Ik ben van de parij! Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een kettinkje dat ik van mijn oma heb gehad. het is een witgoud kettinkje met een zwart kristallen roosje er aan en een roze steentje in het midden. Het zijn bijna precies dezefde kleuren zag ik! Ik hoop dat ik hem win en het zou een super match zijn!
xx

[Beantwoorden]


Door Lisa A. op 6 maart 2013 11:14

Ik wil graag meedoen! De gloss doet me denken aan een leuke zomerse bikini die ik nu al weer een paar jaar geleden heb gespot. Hij had precies de zelfde kleuren. Roze en zwart… En liep ook zo leuk in elkaar over. x

[Beantwoorden]


Door Melissa Izelaar op 6 maart 2013 11:51

Deze mooie swarovski lip lucquer laat me denken aan een armbandje die mijn beste vriendin heb gekregen toen ze zelfmoord had gepleegd, het is een supermooie armband met daaraan zwarte en roze swarovski steentjes. ze had die aan mij gegeven een paar dagen voor dat ze stierf :(. Ze wilde me bedanken voor alles en zeggen dat ze heel erg veel van me hield, ik wist toen natuurlijk niet waarom ze dat precies zei en waarom ze haar armbandje aan mij gaf waar ze heel erg aangehecht was. Maar elke keer als ik dat armbandje zie mis ik haar heel erg. Deze mooie swarovski lip lucquer laat me ook denken aan bloemetjes, mooie kleurtjes, de zomer en vulkanen. Natuurlijk een supermooi prachtig juweeltje voor in je make up stash. Zo kan ik altijd nog wel terug denken “Hey, “deze swarovski heb ik toen van VERA CAMILLA gewonnen” lijkt me echt zo super tof.
ik heb je ook geliked op jou facebook pagina, supermooie foto’s trouwens: http://www.facebook.com/melissaaizelaar

[Beantwoorden]


Door evelien op 6 maart 2013 12:13

Door Betül op 6 maart 2013 12:23

https://www.facebook.com/betul61

Het doet mij denken aan een magische lipgloss, waarbij je zal veranderen in een prinsesje en vol zelfvertrouwen zal hebben. Zoals bij assepoester:) Het lijkt net op een toverstafje.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 6 maart 2013 14:38

De Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een donkere lange slapeloze nacht. Waarin eenzaamheid en angsten centraal staan. De maan en de sterren onze nacht verlichten met hun prachtige glinsteringen. Mijn problemen die zich opstapelen en de muren die zij om me heen bouwen. Ik lijk te verdwijnen en dan plots zich kleur voegt in het donker. De liefde die terug komt, de muur die een steen verliest. De zonnestralen die moed geven. Zelfvertrouwen, dat langzaam groeit.

Want je begint donker, kleurloos maar met de jaren wanneer je zelfvertrouwen groeit zullen kleuren je verblijden. Zul je stralen, en de Swarovski Apocalips Lip Lacquer laat dat allemaal zien. Dat je beetje bij beetje meer van jezelf zult begrijpen. En de kleur langzaam in je zult vloeien.

Be proud!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 maart 2013 15:09

Hee Vera!
Ik ben altijd blij als is weer een nieuwe blogpost op je blog zie verschijnen! En weet dan ook altijd meestal wel raadt met bepaalde producten waarmee ik in de winkel sta, waarover jij dan een revieuw heb geschreven. Ik had namelijk vroeger meer miskopen dan nu, omdat ik nu gewoon echt beter nadenk over wat ik koop en dan ook verschillende blogs af ga. (onderandere jou blog:))
Dus wees trots met wat je doet!

Maar nu even om op de Swarovski Apocalips Lip Lacquer terug te komen. Dit lipproduct laat me echt denken aan het iets chic’s bij je hebben. Waar zeker weten ieder meisje die van make-up houdt zich iets unieker en misschien sommige zelfs wat zelfverzekerder voelt. Ik vind zelf ook dat de lipstick/lipgloss dat een beetje uitstraalt. Stoer van buiten maar lief, zacht en kwetsbaar van binnen.

Ik vind het in ieder geval een super winactie en ik hoop dat ik er uit word gepikt(;

Ook heb ik je pagina geliked;)
http://www.facebook.com/charlotte.jacobsen.18?ref=tn_tnmn

X Charlotte

[Beantwoorden]


Door Gemma Zuidersma op 6 maart 2013 15:22

Wat leuk zo’n winactie! Deze prachtige Lip Lacquer heb ik vaak voorbij zien komen op televisie, en vind hem echt prachtig, ook heb ik nog niet zoveel producten voor mijn lippen, dus komt deze wel te pas in mijn make-up collectie haha!
Als ik de Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer op de foto zie doet het me denken aan een duur product met een prachtige uitstraling die, als je het nog nieteens hebt geprobeerd, al gegarandeerd goed blijft zitten.
Om kans te maken om dit prachtige lipkleur te winnen heb ik natuurlijk je facebook pagina geliked, nouja die had ik allang geliked haha maar oké.
Maar hopen dat ik deze keer wél kans maak om te winnen haha

veel liefs van een grote fan! xo

[Beantwoorden]


Door Inci op 6 maart 2013 15:47

Heey Vera

ik hoop dat ik win omdat ik het zo´n superleuk lipglossje vind zal dan wel zeker elke dag in mijn tas zitten:D Het doet me denken aan die nagellak met steendtejes erin ofzo en aan de usb-stick van me´n vriendin

groetjes Inci (love)

[Beantwoorden]


Door Emilie op 6 maart 2013 16:17

Hij doet me denken aan een kinderlipgloss, zo’n neppe die iedereen vroeger had ;)
Ik hoop dat ik win!
xx Emilie

[Beantwoorden]


Door Maxime op 6 maart 2013 16:23

Deze lip laquer doet me meteen denken aan las vegas!
Toen ik daar was heb ik een diamanten gordijn gezien (die foto staat trouwens ook op mijn facebook)

De luxe waar iedereen van droomt!

[Beantwoorden]


Door Céline op 6 maart 2013 16:44

http://www.facebook.com/#!/celine.vandebraak

Hij doet me denken aan caviar nails. Een mengeling van zwart met roze.

xxx Céline

[Beantwoorden]


Door Lina op 6 maart 2013 17:40

Mij doet het denken aan mijn Latinjurkjes die ook helemaal volgeplakt zitten met mooie Swarovski steentjes (love) Dit zou er natuurlijk helemaal bij passen!

Hebben, hebben, hebben! :$ :love:

[Beantwoorden]


Door Fien op 6 maart 2013 18:12

http://www.facebook.com/fien.desaedeleer
hij doet me denken aan een armband van mijn tante ze heeft armand van swarofskie ofzoiets :) in het paars met een zwart accent .. ik hou van de rimmel lipproducten dus ja ! x

[Beantwoorden]


Door Alice Beirnaert op 6 maart 2013 19:52

Het doet me denken aan een schatkist vol diamanten en de Apocalips die er uitspringt met lichtstralen!

[Beantwoorden]


Door Victoria op 6 maart 2013 20:05

De Apocalips doet me niet aan iets specifieks denken maar denk dat de inspiratie hiervan komt voor de chique vrouwen uit deze tijd die er net bovenuit willen springen. Het zwarte maakt het elegant en het roze geeft het toch een beetje meisjesachtige-effect. Heel mooi!
Hoop echt dat ik kans maak!
Kisses xx ^^)

[Beantwoorden]


Door Ruth op 6 maart 2013 20:15

Heey Vera
dit is mijn fb account: http://www.facebook.com/ruth.vangelder?ref=tn_tnmn
mij doet de apocalips zeker met swarovski steentjes denken aan een mac lipstick. Ik heb phenomenom en de kwaliteit hiervan is echt super hij geeft me prachtige nude lips wat mijn super gepigmenteerde lippen erg moeilijk is. De kwaliteit lijkt dus ook al op die van mac :D
xxx

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 maart 2013 20:28

wooowie wat een leuke winactie natuurlijk doe ik mee!!!!!!!!!!!!
het doet me denken aan een zwarte hemel met prachtige roze sterretjes!!! of een lavalamp achtig iets HAHA misschien heel raar :roll:

xx marieke

[Beantwoorden]


Door nina op 6 maart 2013 20:34

heeey,

OMG, die lipstick :love:
ik vind hem zoo ontzettend mooi!
zwart en rose zijn ook mijn lievelingskleuren <3
ik zou het echt te gek vinden als ik hem zou winnen! ^^)
hij doet me denken aan mn lievelings tante, ze draagt altijd van de mooie diamanten sieraden met die leuke steentjes (love)
En het zijn mn lievelings kleuren :)

veel liefs,
Nina

[Beantwoorden]


Door T op 6 maart 2013 21:14

ik heb je facebook pagina al een tijd gelede geliked!
en zou super graag willen winnen! :)

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een vriendin, zij verzameld namelijk edelstenen en heeft veel sieraden met mooie swarovski steentjes! Ik ken al vanaf haar geboorte, ze is een jaar jonger als mij en we zijn 11 jaar buurmeisjes geweest! We zijn nu nog steeds bff’s en we fitnessen samen!
Ik ben heel blij met haar als vriendin :) <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Mare op 6 maart 2013 21:55

Ik denk dat je met deze Lip Lacquer een intense kleur creërt, en hij is natuurlijk heel chique voor in je handtas! Hij ziet er niet alleen prachtig uit, maar ik geloof ook dat hij heel fijn is, haha :kiss:

x

[Beantwoorden]


Door kelsey op 6 maart 2013 22:17

ik doe meeeee :D

[Beantwoorden]


Door Tiffany op 6 maart 2013 22:44

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een leuk feestje op een zomernacht. De manier waarop de roze steentjes schitteren doet me denken aan de leuke feestlichten en de fijne muziek en het feestgejoel en de zwarte steentjes doen me denken aan de donkere ,warme nachten met de prachtige sterren.

[Beantwoorden]


Door Linda Peters op 6 maart 2013 22:46

Hallo Vera,

Je zou me zooooo blij maken met de Swarovski Apocalips Lip Lacquer! Het doet me denken aan celebrity, glitter en glamour. Een super mooi exemplaar voor je make-up stash waar je iedereen jaloers mee kan maken hehe.

Groetjes,
Linda!

[Beantwoorden]


Door tess op 7 maart 2013 08:38

https://www.facebook.com/tesse.makel , toen ik de swarovski apocalips lip lacquer zag werd ik gek , dit kraamde ik ongeveer uit; waah , zooo mooiiii , oeeeh (love) . een beetje vreemd maar toen ik ‘m zag dacht ik gelijk aan een zelfverzonnen-reclame: er is een HELE grote zwarte tas, er rennen histerische meisjes om heen omdat ze de swarovski apocalips lip lacquer zochten. Dan springt een meisje in de tas, een grote flits….. als ze uit de tas komt heeft ze hem, de wereld staat stil. Alleen het meisje en de swarovski apocalips lip lacquer.. Hopelijk mag ik dat meisje zien, Dan maak jij, Vera Camilla, mij heel blij! :-) x tesse

[Beantwoorden]


Door tess op 7 maart 2013 08:39

reactie 409 ; zien=zijn :-) x tes

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 maart 2013 16:04

https://www.facebook.com/danielle.meurs.1?ref=tn_tnmn

daniellemeurs@kpnplanet.nl

Hoi Vera! Allereerst wil ik zeggen dat ik echt een groooot fan van je ben! Ik vind je blog echt heel leuk :) ten tweede wil ik zeggen dat ik aan het schreewen was doen ik dit artikel las. ik heb de reclame gezien en die vind ik helemaal geweldig :)

Ik vind dat het lijkt op een bijenkorf. (wat een bijenkorf? ) ja, die bobbeltjes lijken erop vind ik.haha dat klinkt heel raar . maar ik haat bijen…

maar het lijkt toch ook wel een beetje op een celebrity, de roze steentjes voor de glitter en glamour en de zwarte als in toch wel netjes maar wel stoer.

Het lijkt mij een geweldige lipstic!

xxdanielle

[Beantwoorden]


Door Katja op 7 maart 2013 16:21

Lol, ik doe mee :D
De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer, doet me aan verschillende dingen denken, whaha, ik ga ze niet allemaal opnoemen, dat bespaar voor lezers :’)
Maaaaar, toen ik even heel goed keek naar steentjes, zag ik het volgende: twee zwarte steentjes in het roze gedeelte dat op ogen leken en nog een zwart steentje in het midden, dat als neusje dient.
Haha, waarschijnlijk ben ik de enige retard die dat ziet, en meteen wegsmolt, te cute :3

En verder dacht ik er ook aan dat het roze gedeelte zeg maar een bepaalde vloeistof was, zoals verf dat er zeg maar zo op was gespat. Maar vond het idee van dat gezichtje, of wezentje leuke (: En LOL! Nu ik kijk bij de smiley’s van de comments, lijkt deze er beetje op: :+ Oke, ik moet kappen. Ja, lijkt me verstandig..

[Beantwoorden]


Door Corine op 7 maart 2013 17:01

Hey ik doe mee
ik like je via facebook

het doet me denken aan een shitterende parel in de nacht en aan mijn armbandje die ik van mijn oma kreeg en nog elke dag draag ^^)

andere meiden die meedoen veel succes

[Beantwoorden]


Door brit op 7 maart 2013 19:27

Hee Vera!
Ik zag m en was gelijk verliefd! :love:
Wat ziet ie er super chiqeu uit zeg, die zou ik wel in mijn handtas willen hebben! :ja:
Het doet mij denken aan een super chiqeu maar toch iets stoerdere Lip Lacquer, die je lekker kan gebruiken tijdens een feestje of een dinner met je familie.
Een echte I love It!

Groetjes brit en heel veel succes andere meiden! ;-)

[Beantwoorden]


Door Bente op 7 maart 2013 20:11

Het doet mij denken aan een sterrenhemel gevuld met roze beautysterren in de beautyzwarte nacht. En aan mijn lievenlingsjurkje van vroeger die ik nu al lang niet meer pas. Hij had dezelfde kleur roze. En toen ik hem eerst zag dacht ik aan een ballebak vol met roze en zwarte diamandjes. En hoeveel pijn het zo doen om erin te liggen ^^)

[Beantwoorden]


Door Leonie K op 7 maart 2013 22:24

Eerlijk gezegd wil je niet weten waar het me aan doet denken haha.
ziet er wel super vet uit die steentjes (love)

[Beantwoorden]


Door Hannieke Roersch op 8 maart 2013 07:15

Ik doe graag mee !

link facebook: http://www.facebook.com/hannieke.roersch

die steentje en de verpakking doen me denken aan een lolly van vroeger.
geen idee of het klopt maar doet hij me echt aan denken

x

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 8 maart 2013 07:46

https://www.facebook.com/poisson.ingrid
de steentjes laten me aan kleine snoepjes denken :)

[Beantwoorden]


Door Julia op 8 maart 2013 15:52

Hooi!
Waar het mij aan doet denken…
Aam meteorietstenen die op de aarde vallen, en als ze dan verbranden, roze vuurballen worden! Klinkt misschien een beetje gek, maar daar doet het me aan denken, haha.
En ik zou het natuurlijk willen, omdat jij het hebt aangeraakt, ik bedoel, jij bent toch wel iemand waartegen ik op kijk!
Succes met uitkiezen,
Xx

[Beantwoorden]


Door Isa op 8 maart 2013 16:55

https://www.facebook.com/isabell.haveman

Waar die me aan doet denken?
Hmm lastig.. En toch was het eerste wat in me op kwam was een ijsje in de winter. De felle roze kleur doet me denken aan een ijsje die ook die kleur had, en dat zwarte aan de winter.

[Beantwoorden]


Door Jenna op 8 maart 2013 17:24

Aan zwarte magica van de Donald Duck! Misschien een beetje raar maar daar dacht ik aan toen ik de paars-zwarte combinatie zag! :lol:

[Beantwoorden]


Door Hilde-Marije op 8 maart 2013 17:32

Heee
Het doet mij denken aan een super coole maar vrouwlijke JAMES BOND pistool dat sneaky in een lipgloss zit verpakt ;)
haha jaa beetje rijke fantasie!
xxxx

[Beantwoorden]


Door Lara op 8 maart 2013 19:45

Het doet me denken aan een snoepje die ik in Engeland had gekocht hij was knal roze. hij was lekker zoet en had een soort roze vulling. Het hete Apollo.

en darom deed het me op eens denken aan dat ene snoepje

heel grappig !

[Beantwoorden]


Door Sonja op 8 maart 2013 23:00

Ik doe zeker mee!
Het doet me denken aan een lippenstift die uit de ruimte is komen vallen! Haha

[Beantwoorden]


Door Kikii op 9 maart 2013 10:25

Hee,

Ik zag dat je een apocalips lipgloss weg gaf, en ik was er meteen al helemaal weg van, haha.

Ik zie het mezelf al opdoen in de zomer.
Al die swarovski kristallen, omg wat mooi! :wow:

Het doet me erg denken aan de zomer,
een supercatwoman die ‘m gebruikt op haar lippen en dan wordt ze ontzichtbaar, haha.

In het kort: ik vind ‘m gewoon echt super mooi!
Eigenlijk heb ik nooit een lipgloss die echt bij mij past,
maar ik ben er zeker van dat het met de apocalips wel zo is!

Liefs,
Kiki

P.s veel succes met iemand uitzoeken tussen die heleboel goede reacties!

[Beantwoorden]


Door Seda op 9 maart 2013 12:27

Hoi Vera.
Allereerst wil ik zeggen dat ik het een leuke winactie vind, veel succes voor de mensen die deelnemen(inclusief ikzelf ^^)

Toen ik de lipgloss als eerst zag, dacht ik gelijk aan mijn basisschool tijden, zo’n 10 jaar terug waren balpennen met allemaal steentjes er op een hype ! Deze lipgloss verpakking lijkt daar heel erg op.

Love x,

Seda

[Beantwoorden]


Door therese op 9 maart 2013 13:23

Ik heb je pagina geliked en dit is mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/thereseschep

Deze doet mij denken aan een swarofski pen die ik van oma heb gehad ooit en nog nooit gebruikt. Vind hem te zonde om te gaan gebruiken, maar denk dat ik dat toch maar eens moet doen, want er moet natuurlijk mee gepronkt worden haha.

Super leuk trouwens deze winactie, erg origineel :)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 9 maart 2013 13:27

Ik heb al veel reviews gelezen over de apocalips lipsticks/gloss maar WAUW, eentje met swarovski ?!?! .

Deze lipstick doet me denken aan de tijd, dat ik met mijn ex-beste vriendin langs de swarovski winkel liep, en we hadden toen tegen elkaar gezegt dat, als we het geld ervoor hadden, een ‘vriendschaps’ ketting van swarovski gingen kopen. Helaas is door een domme ruzie onze vriendschap in de klippen gelopen. Elke keer als ik iets van swarovski zie, denk ik terug aan die leuke tijd.

xkisses. <3

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 9 maart 2013 16:55

Ik vind hem een beetje op een tampon lijken die bezet is met diamanten, sorry Vera dat het vies is maarja. Je zei dat we origineel moesten zijn? :yes:

[Beantwoorden]


Door marit op 9 maart 2013 18:15

heeyy vera,

ik wil echt super graag winnen hoe gaaf is het om zoiets te hebben ^^) hij doet me denken aan een zwart roze zee van swarofski steentjes, echt prachtig :wow:

xxxxxx marit (love)

[Beantwoorden]


Door lisa op 9 maart 2013 21:34

http://www.facebook.com/#!/lisa.vanoverbeek

mijn doet het denken aan:
een echte celeb sieraad maar dan voor je lippen:)

[Beantwoorden]


Door Vanessa Chong op 9 maart 2013 21:34

De Rimmel Swarovski Apocalips Lip Lacquer doet me denken aan een prinsessensprookje, ja eerder een modellensprookje, want zo tuttig is Apocalips nou weer niet, maar terug naar het sprookje: Normaal meisje wilt dolgraag stralen als al de andere modellen on the runway, maar ze heeft niks bijzonders, gewoon normaal haar normaal gezicht normaal alles. Maar zodra ze de Swarovski Apocalips tevoorschijn haalt lijkt het allemaal magie….Ze doet een laag op haar lippen en ze ziet er perfect uit. Zo stralend als alle andere modellen maar heel apart….Nude dress met fel Apocaliptic kleur op haar lippen….

[Beantwoorden]


Door Elsa op 9 maart 2013 22:02

Wauwi, wat een beauty! Al die steentjes, like magic… (love) Dat heeft dan ook meteen weer te maken met het gene waaraan ik meteen moest denken. I know It sounds weird but….. Ik vind deze apocalip lijken op Zwarte Magica…. Je weet wel, van Donald Duck. Natuurlijk lijken de kleuren van Magica wel identiek met deze, maar waar het mij om gaat is de ‘valsheid’ die ze allebei uitstralen. Dat Zwarte Magica die ‘valsheid’ heeft, oke, dat is duidelijk. Maar deze apocalip, ik weet niet wat het is, maar hij straalt het ook uit. Hij heeft een beetje de ‘Ik weet dat ik gorgeous ben maar je kan mij lekker niet veroorloven’ factor. (snap je het nog?). Héél vals dus, haha. Maar nu even serieus, ik zou deze dus erg graag willen hebben. Kus Elsa.

Btw, heb je er zelf ook één gekregen? Anders zou ik zelf gewoon een flut comment plaatsen en deze beauty aan jezelf ‘geven’ (geeft vast zon ‘muahhahah’ ik ben jullie te slim af gevoel (H) ) Nee, lol, dat zou je ons nooit aan doen. Hahaha (love).

Xxx Elsa

[Beantwoorden]


Door Fadime op 9 maart 2013 22:27

Super mooie verpaking op het eerste gezicht dacht ik gelijk aan een kamer die alleen maar versierd is met roze en zwarte steendjes het is mischien niet zoo interesant als wat de anderen hebben maar als het zie En eerlijk moet zijn kan ik alleen daaraan denken, ik hoop dat ik hem win want ik echt heel erg mooi met hoop dat ik deze win actie ga winnen sluit ik mijn reactie.
XXX FADİME :love: :O

[Beantwoorden]


Door Emma op 10 maart 2013 12:21

Hoi Vera!

Ik doe graag mee met je nieuwe ‘winactie’! Ik heb zelf al wat ervaring met de Rimmel Apocalips, haha. Ik stond in het Kruidvat met een goede vriendin van me, en toen zei ze: ,,Hé, Em, kijk! Doe eens op!” Ze gaf me toen de Apocalips aan, en ik deed hem blij op. Maar toen ik hem eraf wilde halen, kreeg ik hem er niet meer af! Ik heb heel hard geprobeerd en ik probeerde het aan mijn hand af te vegen, maar mijn lippen bleven knalroze! Ik heb daarna ook nog 3 dagen met roze strepen op mijn hand gelopen, waardoor steeds mensen vroegen: ..Wat heb jij nou?” waarop ik antwoorde: ,,Tsja.. Lippenstift!”

Maarja, weer terug naar de winactie! Deze Rimmel Apocalips doet me denken aan Skyfall, de film! Raar, hè? Ik zie al helemaal voor me dat ik met een heel klein handtasje en een pistool over straat loop, en dan PEW PEW PEW! Na de schiet actie doe ik mijn handtasje open, haal ik die beauty eruit en smeer ik hem verleidelijk op mijn lippen. Vervolgens komt er een super knappe Bond op me af en dan zeg ik: ,,Maak je geen zorgen, mijn lippenstift blijft perfect zitten.”

Nou, dat was het alweer! Bedankt Vera! En veel succes! Ik kijk altijd uit naar je volgende post, dus blijf posten!
Groetjes,
Emma!

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 10 maart 2013 13:18

wauwww,, de Apocalips doet me denken aan een hele mooie glinsterende steen.. hij is zo prachtig en die kleur is zo wauwiee :love: , heb hem in de winkel gezien en ik dacht;; wauww, deze wil ik :)) , maar had hem toen niet gekocht, maar hij is zoooo mooii, ik zal hem graag willen winnen :-P.
Groetjes Rachelle

[Beantwoorden]


Door Jae op 10 maart 2013 18:31

Super toffe actie!
Waar doet hij mij aan denken?
Aan een diamant waar een hele mooie roze kleur uit komt, die je op je lippen kan dragen zodat jij er uitziet zoals een blinkende diamant!
Haha.(zelf gevonden ;)
Liefs, Jae

[Beantwoorden]


Door Nadine op 10 maart 2013 18:33

Ik doe mee!!

Hij doet me denken aan bramen!

Ik volg je op facebook. Mijn facebook is de volledige naam in mijn e-mailadres.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 maart 2013 18:47

Hij doet mij eigenlijk heel erg denken aan een mascara borsteltje, ik vind die swarovski kristallen namelijk wel een beetje lijken op de haartjes van zo’n borsteltje.
Ik vind hem trouwens wel supersexy :P

[Beantwoorden]


Door Irma op 10 maart 2013 20:11

:yay: Ik doe mee !!!

Ze doen me altijd denken aan een getinte lippenbalsem. (DIESUPERMOOIIS) :O (love)

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 11 maart 2013 17:44

Even meedoen op de valreep, ik kan er wat van ;) Ik like je pagina al lang natuurlijk! En het linkje staat waar hij moet staan. Waar de Apocalips me aan laat denken? Hmm.. Allereerst aan jou haar, ik weet dat je haar niet zwart is, maar door de paarse kleur lijkt het wel een beetje erop. Het laat me ook denken aan mijn oude haar, roze met zwart dus hihi!
Tevens lijkt het ook wel op een goedaardig roze-virus wat eindelijk al het saaie zwart overneemt en zorgt voor een girly roze wereld :)

[Beantwoorden]


Door Bo op 11 maart 2013 21:27

Als eerst wil ik zeggen dat je echt een geweldige blog heb!!!! Ik kijk elke dag. De rimmel ‘Lipgloss’ moet me denken aan een maskara van een L.E. Dat roze staat echt heel leuk bij dat zwart!! Echt mooi

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 11 maart 2013 23:27

aan mijn oude polly pocket kasteel, die had een dansvloer met glitter lichtjes!

[Beantwoorden]


Door Dewi op 12 maart 2013 21:32

Waarom is het 12 maart als ik dit lees!?
Maar ik wil even zeggen dat die apocalips eruit ziet als een pareltje. Ik zou hem niet eens durven gebruiken. Zo mooi is hij. Ik zou hem op een altaartje zetten. In de woonkamer of een andere plek waar ik elke dag langs kom. Elke keer als ik hem dan zou zien, zou ik dromen dat ik in een sprookje zat. Dat ik de aller mooiste op het grote bal zou zijn met deze mooie kleur op mijn lippen en een knappe prins aan mijn arm.

xxx Dewi

[Beantwoorden]


Door Hanna de Wit op 23 maart 2013 20:22

de gewone verpakking doet me meteen denken aan een ruwe diamant of edelsteen. en de swarovski-editie doet me denken aan die kaviaar/mini pareltjes nail-art! ^^) super leuke winactie trouwens xx

[Beantwoorden]


[…] (Vera Camilla公式ブログ 2013年3月4日ブログ記事より引用) http://veracamilla.nl/2013/03/win-rimmel-swarovski-apocalips-lip-lacquer/ […]


[…]   ▼ Official blog of Vera Camilla http://veracamilla.nl/ (Image of 2013, March 4th post on official blog of Vera Camilla) http://veracamilla.nl/2013/03/win-rimmel-swarovski-apocalips-lip-lacquer/ […]