Twitter Question #120

Je vriendin een knuffel geven en dat het een totaal onbekende vrouw blijkt te zijn, languit gaan op een openbare plek, per ongeluk je vader smsen in plaats je vriendje… Ongemakkelijke momenten, ze maken allemaal deel uit van onze levens. Onderstaande tweets bevatten van die ongemakkelijke, pis-in-mijn-broek schaamtelijke gebeurtenissen.Jullie zijn zo lief geweest om deze voor mij weer op te rakelen, terwijl ik heel goed kan begrijpen dat je al deze blunders waardoor het schaamrood voor verschillende uren niet van je kaken was af te slaan, wil vergeten. Maar hé, we zijn allemaal mensen en door je eigen blunders te delen, weet een ander dat hij/zij niet de enige is en dat het dus niets is om mee te zitten.

– Languit gaan op de trappen naar de uitgang in een H&M in Maastricht. Ik stond snel weer op, liep door en deed alsof er niets was gebeurd, maar ik hoor mijn vrienden nu nog lachen.

– Toen ik me hardop afvroeg hoe dat nou kon, dat spullen van de vrachtwagen afvallen en dat je ze daarom veel goedkoper kan kopen. Wist ik veel dat de term ‘van de vrachtwagen afgevallen’ betekent dat iets gestolen is.

– Twitteren over een leuke jongen, denken dat hij dat niet ziet, en dat dan wel zo blijkt te zijn…

– Na een presentatie op school dacht de leraar dat de beamer uit stond toen hij naaktfoto’s van vrouwen op de computer ging kijken… Eigenlijk een ongemakkelijk moment van een ander, maar ik kreeg ook last van plaats vervangende schaamte.

– En er zijn nog veel meer momenten geweest, maar die ben ik *gelukkig* vergeten.

Wat was jouw meest ongemakkelijke moment?


Reacties

Door Marjolein op 16 maart 2013 16:03

Oeii heel herkenbaar, haha! Mijn leven is soms echt een groot, ongemakkelijk moment. Nadeel van heel onhandig zijn! Hoogte-/dieptepunten zijn toch wel inderdaad vallen, ergens keihard tegenaan lopen.. Of wat me ook vaak is gebeurd; dat je iemand wilt ontwijken en allebei dezelfde kant op stapt en tegen elkaar aan knalt, haha!

[Beantwoorden]

Warshana antwoordt op 16 maart 2013 om 17:16:

Hahaha heel erg herkenbaar :roll:

[Beantwoorden]

veerle antwoordt op 17 maart 2013 om 10:01:

Ben there’ done that

[Beantwoorden]

veerle antwoordt op 17 maart 2013 om 10:02:

Been*


Door Malou op 16 maart 2013 16:03

Hahaha, heel leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 maart 2013 16:11

Hahah leuk om te lezen !

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 16 maart 2013 16:11

Nou zulke dingen zijn me eigenlijk nooit overkomen. Behalve een keer zat mijn oogschaduw overla en liep ik voor gek want ik zag het eerst niet.

[Beantwoorden]

Gabriëlle antwoordt op 16 maart 2013 om 16:12:

*overal

[Beantwoorden]


Door Sterre op 16 maart 2013 16:13

Heel leuk, haha.
Er is eigenlijk nooit wat heel ongemakkelijks gebeurd, meer gewoon iets simpels, van ik heb vast wel een 8 voor die toets, en dan krijg je een 3,5…

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 16 maart 2013 om 20:36:

Herkening…. (:

[Beantwoorden]

C. antwoordt op 17 maart 2013 om 01:09:

Heel erg herkenbaar !

[Beantwoorden]


Door Louise op 16 maart 2013 16:14

Leuk om te lezen! En omg wat erg van die docent.

[Beantwoorden]


Door Dana op 16 maart 2013 16:15

Hahaha leuk artikel!! X

[Beantwoorden]


Door Sofie op 16 maart 2013 16:17

Grappig om te lezen ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 maart 2013 16:19

Aii die verhalen… ik moet er wel om lachen, haha. Mijn advies is maak je nooit op in het donker of bij schemerig licht. Een keer tijdens uitgaan wou ik mijn gezicht bij poederen maar ipv dat ik poeder had gepakt had ik mn blush gepakt…… awkward! :$

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 17 maart 2013 om 17:00:

Hahah ik ben benieuwd hoe dat er uit zag XD

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 16 maart 2013 16:19

Haha, ik voel me dikrood worden nu, maar leuk dat je mijn comment heb gekozen Vera! Even extra informatie; mijn schoonzus en ik hadden toendertijd beide lang blond haar en hadden die dag bijna het zelfde aan.. Oei, die blik op zijn gezicht toen hij door had dat hij niet zijn vrouw aan het uhm.. bevoelen was maar de vrouw van zijn broer… :O
Van de andere comments krijg ik echt awkward feelings haha!

[Beantwoorden]


Door DiANA op 16 maart 2013 16:20

In de Armani winkel in Barcelona, ik liep heel chique naar binnen (gewoon om te kijken..) langs de security, ‘hola’ gezegd.. knal ik tegen een spiegel op, en ik riep nog OMG IM SORRY! omdat ik dat dat het een ander meisje was.
Security mannen probeerden niet eens te doen alsof ze me niet uitlachten xD

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 16 maart 2013 om 16:51:

Omg haahahaahah :’D

[Beantwoorden]

Verena antwoordt op 16 maart 2013 om 17:21:

HAHAHAH

[Beantwoorden]

Gatton antwoordt op 16 maart 2013 om 18:12:

Hahahaha jezes

[Beantwoorden]

Ester antwoordt op 16 maart 2013 om 19:21:

Hahahahah geweeeeldig! :omg:

[Beantwoorden]

Gaby antwoordt op 17 maart 2013 om 11:24:

Whahahahahaha dat is het grappigste wat ik ooit heb gelezen whahahahahahahahaha :P OMG sorry maar jij bent zo grappig

[Beantwoorden]

Bo antwoordt op 20 maart 2013 om 21:56:

Ff serieus, ik heb serieus buik kramp van het lachen, jeetjeee!!

[Beantwoorden]


Door Hester op 16 maart 2013 16:20

Hahaha geweldig :’) en dat met die naaktfoto’s, ugh schaamtelijk. Dat gaat ook gelijk heel snel door de school heen… oeps haha!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 maart 2013 16:21

oh haha heel herkenbaar ! zelf vind ik het heel awkward als je jurkje of rokje vanachter iets te hoogis opgekropen haha en je zo rondloopt ! , schaamschaam

[Beantwoorden]


Door martina op 16 maart 2013 16:22

hahaha oeps ;)
een jurkje dat omhoog waait,
een slok drinken willen nemen terwijl je beker blijkbaar niet goed aan je lippen staat waardoor alles op je kleding beland,
een glas stuk laten vallen op een feestje,…. en een half uur later nog een…,
lipstick op je tanden,
een pennenstreep op je gezicht,
bij daglicht ontdekken dat je iets teveel bronzer hebt gebruikt,
per ongeluk een boer laten,
vragen of dat iemand zn vader is terwijl het de man blijkt te zijn,
iets heel doms zeggen en je er niet meer uit kunnen redden..

ongemakkelijke situaties, ik ben er een kei in ;)

[Beantwoorden]


Door Yara op 16 maart 2013 16:23

Hahaha, ik heb ook echt teveel genante momenten gehad

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 maart 2013 16:27

Toen ik 14 was, kreeg ik mijn eerste baantje. Mijn baas zei heel aardig de eerste werkdag ”Welkom” tegen mij.. Ik was zenuwachtig dat ik welkom terug zei… Hahahha dat kan je niet echt terug zeggen.. Ik schaamde me kapot… ;)

[Beantwoorden]

Jenny antwoordt op 17 maart 2013 om 13:33:

ooooh zulke dingen heb ik echt altijd

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 maart 2013 16:28

Haha herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 16 maart 2013 16:29

Leuk om te lezen dit! Ik ben ook aan de twitter nu omdat ik ook eens mee wil doen met je twitter question, zo leuk vind ik het ^^)
Mijn genante momenten vallen ook in de categorie hardop domme vragen stellen of gewoon domme dingen zeggen. What can I say? Soms ben ik er niet helemaal bij en heb ik het zelf ook niet in de gaten…mensen kunnen mij ook van alles wijsmaken, en dat doen ze ook ><
En oja, een keer heb ik tegen een docent gezegd dat zijn haar cool was. Serieus met die woorden. Ik dacht dat hij een soort zilvergeverfde hippe coupe had, maar van dichtbij zag ik pas dat het uitgegroeide coupe soleil was (fout!) en hij verstond me ook niet, dus moest het nog herhalen ook. Yikes.

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 16 maart 2013 16:31

Haha leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 16 maart 2013 16:33

Dat van de vrachtwagen gevallen begreep ik ook pas jaren later haha. Ik zag het al helemaal voor me, dat er iets echt van de vrachtwagen viel haha

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 maart 2013 16:35

Hahaha, zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 16 maart 2013 16:43

Ik heb moeten lachen om sommige dingen! haha :D

[Beantwoorden]


Door Heleen op 16 maart 2013 16:43

Haha, ik heb ook wel een keer zoiets gehad. Ik was met mijn oma boodschappen doen bij de slager, en ik was haar opeens kwijt, dus ik zag een mevrouw die een rode jas aanhad (net als mijn oma) en ik rende naar haar toe en knuffelde haar, bleek het dus niet mijn oma te zijn… Awkward! Gelukkig was ik nog heel klein, haha! :crazy:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 maart 2013 16:44

Haha leuk om te lezen, mijn lijst met awkward momentjes is nogal lang. Die hou ik even voor me hahah;)

[Beantwoorden]


Door Nora op 16 maart 2013 16:49

Ik kwam in de zomer tussen de derde en de vierde in Rome wonen en zou dus het jaar op een nieuwe school beginnen. Ik kreeg mijn rooster netjes van de concierge en liep heel dapper in mijn eentje naar het lokaal (zij wilde nog meelopen) 103. Wist ik veel dat’ie tegenover 102 zou zitten en niet naast! Ik heb twee uur in de verkeerde klas (een zesde, nota bene!) doorgebracht tot een leraar iets zei als “jullie zitten in het examenjaar” en ik in trance door de schaamte mijn hand opstak om te vertellen dat ik in het verkeerde lokaal zat, de hele klas over moest steken om naar de goede klas te lopen waar iedereen lachend op me zat te wachten. *zucht*

Of toen ik een keer een mondeling latijn had en Numa Pompilio als “pompino” (een italiaans term voor pijpen die ik nog niet kende) uitsprak. Heel de klas lag dubbel en ik herhaalde het nog meerdere keren tot de leraar zich niet meer kon inhouden. :’)

[Beantwoorden]


Door Famille op 16 maart 2013 16:55

Hilarisch dit! Ik heb n keer bij de kluisjesruimte op school een jongen van achte besprongen met de zin “hee ik wist niet dat je nu hier een kluisje……”(..) “oeps..” Besprong ik gewoon helemaal een verkeerde jongen!
M’n moeder heeft afgelopen winter in de abercrombie in Düsseldorf gehad dat ze bijna tegen d’r eigen spiegelbeeld aan liep. Iedereen die er wel ‘ns geweest is weet hoe donker het is, en m’n moeder liep schuin op een spiegel af met de gedachte dat t n ruimte was. Ik waarschuwde d’r net op tijd, maar opvegen kon je me wel!!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 16 maart 2013 om 20:49:

ja die donkere A&F winkels zijn echt dodelijk hahaha

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 16 maart 2013 16:56

haha met die naaktfoto’s hhaha

[Beantwoorden]


Door Anaïs op 16 maart 2013 17:08

Hahah ja ik heb ook veel van zulke momenten gehad in mijn leven.

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 maart 2013 17:09

hahahaha o god dat van die leraar die naaktfoto’s keek !!
ik heb echt duizend genante momenten. teveel…

[Beantwoorden]


Door Deborah op 16 maart 2013 17:09

Haha, leuk om te lezen! Omdat ik zelf altijd rokjes of jurkjes draag, heb ik vaak last dat ze door de tas ‘omhooggetrokken’ worden. Vorig jaar had ik mijn LBD aan met een panty eronder (huidkleurig), een korte jas en een rugtas. Geen goede combinatie! Heel Groningen heeft kunnen genieten van mijn rood/wit geblokte onderbroek… Dat is het ‘ergste’ wat er is gebeurd, al heb ik erg vaak iets: door mijn enkel gaan met hakken, uitgelopen make-up door de regen, verwaaid haar (zeedijk)…

[Beantwoorden]

irene antwoordt op 17 maart 2013 om 22:28:

Dit! Twee keer gehad dat mn rugzak mn jurkje had meegesleept. Enorm stuk door de school, tikt iemand me op mn schouder: je moet je jurkje naar beneden doen want ik zie je kont.

[Beantwoorden]


Door Karen op 16 maart 2013 17:11

‘washington ligt toch in engeland?’ Oeps haha mijn broers lachen me nog steeds uit En nog wel meer dingen xD

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 maart 2013 17:13

Zullen we het daar niet over hebben? Haha mijn ongemakkelijkste moment? Hmm ik vergeet ze vaak.. Ik doe zo vaak idiote dingen.. daarom denk ik

[Beantwoorden]


Door Milou op 16 maart 2013 17:15

hmm, ik had gister zo’n dag; het begon lekker; ik flikkerde van de trap af waar al mijn vrienden bij waren. nog niet alles, we hadden een tussenuur en ik wou een pakje drinken uit mijn tas pakken, en die ontploft gelijk over mijn tas heen ik haal gelijk al mijn spullen uit mijn tas en stop ze in mijn kluisje.
Bel ik mijn moeder om te vragen wat ik moet doen (mijn vrienden konden niet stoppen met lachen), zegt ze dat ik mijn tas onder de kraan moet doen en dan onder de kachel zetten. Zo gezegd zo gedaan, scheurt mijn tas door als ik hem ondersteboven kiep om het water er uit te gooien. Moet ik bij de conciërge een plastic zak vragen(op zich niet zo erg.), blijkt hij alleen nog maar vuilniszakken te hebben. Fiets ik door Groningen met mijn vuilniszak vol met spullen en loop ik het station op om naar huis te gaan, de trein deur gaat niet open. Zit ik in de trein flikkert een flesje bier over mijn spullen heen! Echt de verrotste dag van het jaar. Het enige wat mijn reisgenootje zegt; ach, ja maandag ben je jarig wees blij dat je dit dan niet gebeurd! (Heeft hij gelijk in ook!)
Dus bij mij zijn het geen momenten, het zijn gewoon dagen!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 16 maart 2013 17:15

Ik heb wel eens letterlijk in mn broek gepiest van het lachen. :O

[Beantwoorden]


Door Judith op 16 maart 2013 17:19

Die van de vrachtwagen wist ik ook niet hoor. Gelukkig zijn wij naïvelingen nooit alleen.. ;]

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 maart 2013 17:21

Leuk om te lezen! Ik ben wel heel onhandig maar eigenlijk maak ik niet zo heel veel ongemakkelijke momenten mee, tenminste ik kan me niet echt iets herinneren.
Oh trouwens wel een keer dat ik overdag aan het oppassen was en dat die vrouw toen terug kwam van het sporten en dat ik zei: wow regent het zo hard buiten? Terwijl ze gewoon nat van het zweet was.

[Beantwoorden]


Door Ester op 16 maart 2013 17:23

Haha zoooo herkenbaar!
– Even tussendoor, ik wist ook serieus niet dat ‘van de vrachtwagen gevallen’ gestolen spul was!! :wtf:

Mijn meest genante moment is denk ik toch echt het insident op de wc.
Ik zat op de wc van de plaatselijke kinderboerderij, maar vergat de deur op slot te doen.
Niets vermoedend wil ik mijn broek optrekken, tot plots de wc deur met een rotgang open werd getrokken door de dominee die ook op bezoek was!!!
Ik schrok zo erg ( dat ik daar met mijn broek half op mijn enkels stond ) dat ik wilde zeggen ; OH SORRIE???
In plaats van dat zei ik ; Excuuuse me? :O
Ik heb mij volgens mij nog nooit zooo erg geschaamd!!!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 16 maart 2013 17:24

Haha, super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Margot op 16 maart 2013 17:25

De bus aan komen zien rijden en alvast naar het einde van de halte lopen omdat je weet dat ie daar altijd stopt en je dan omdraaien en zien dat ie helemaal aan het begin stopt.. Terug rennen en hem dan ook nog missen! Terwijl alle mensen op het bus station je heeeel raar aankijken hahah

[Beantwoorden]


Door emma op 16 maart 2013 17:34

ahhh, ongemakkelijke momenten, vertel maar niks. 1 van de dingen die me nog helder bijstaat was al van heeeeeeel lang geleden: een witte broek dragen en dan doorlekken, en er pas 3 a 4 uur te laat achter komen :X
Ach en al die keren dat ik van een trapje val, struikel over mijn eigen voeten (zorgt voor zer bloederige knieeen), door glazen deuren loop, met je hoofd tegen de rand van het zwembad aanzwem, een witte bikini aanheb die toch doorschijnt, vreemde oude dametjes knuffelen in de veronderstelling dat het je oma is, ‘hoi mam’ tegen je leraar zeggen (of opa, papa, etc), de bowlingbal naar achteren gooien ipv op de baan, tegen yes-r aan botsen en dan heel hard gaan gillen omdat het yes-r was (ik was 13, dat was toen een soort justin bieber/one direction, haha), een fles ‘schudden’ maar vergeten de dop er op te doen, je familie ‘kwijt zijn’ in een restaurant nadat je terugkomt van de wc, op verkeerde plekken in de bioscoop/theater gaan zitten, verkeerd op zo’n campingstoel gaan zitten waardoor je er doorheen zakt, op een inklapbare bioscoopstoel gaan zitten terwijl die nog niet uitgeklapt is, de verkeerde kant oprennen met welke sport dan ook, etc, etc
Je kan dus wel zeggen dat onhandig my middle name is en dit mij in een hoop ongemakkelijke situaties heeft gebracht. En ja, alles wat hierboven staat heb ik meegemaakt :$

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 16 maart 2013 om 17:36:

Dat is echt veel ja, maar ik herken het meeste volkomen! :yes:

[Beantwoorden]

BeautyFrique antwoordt op 16 maart 2013 om 17:56:

Hahaha, zo leuk om te lezen en ook echt herkenbaar! Ik ben ook zó onhandig :crazy:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 16 maart 2013 17:35

Leuke vraag. Ik rekende vorige week bij de kassa af en kreeg ook wisselgeld, maar doordat het een knappe jongen was, was ik afgeleid en pakte ik zo het wisselgeld uit zijn hand in plaats van dat hij het aan mij zou geven en toen viel het ook nog eens uit mijn handen. Pff, het klinkt minder erg nu ik het zo typ, maar schaamde me wel. Dat van die leraar klinkt trouwens heel erg. Gelukkig heb ik dat nog nooit gezien..

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 16 maart 2013 17:36

haha wat een leuke verhalen :p

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 maart 2013 17:38

Die laatste met die beamer is wel heeeeel awkward.. haha

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 maart 2013 17:41

Hahahaha ik moest wel lachen om sommige verhalen! Net even iets te hard zeggen over een leuke jongen, waardoor die vervolgens omdraait en gewoon alles letterlijk verstaan heb! Zo akward!

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 maart 2013 17:43

Haha , ik heb ook wat vervelende dingen meegemaakt .. zoals onderuit gaan voor de klas toen ik mn boeken snel moest halen, ohoh :$

En die docent :wtf:

[Beantwoorden]


Door Edith op 16 maart 2013 17:45

Haha wat erg allemaal!

[Beantwoorden]


Door Cindy. op 16 maart 2013 17:46

hahaha, heb er genoeg ! eenkeertje zat ik langs een super knappe jonge ( in de klas ) en ik zat met mijn vriendin die tegenover me zat te kletsen van : jaaa jij hebt een 4 voor bio en ik een 8 hahaha’ enzo, en toen zij zei: volgens mij heb jij bijna overal onvoldoende voor, zegt die jongen zo: ja, en zeker ook voor mooiheid ‘ ‘ow dankje hihihi’ ik voelde me helemaal trots dat iemand da tegen me zegt, en terwijl iedereen kei hard zat te lachen had ik nóg nie door dat hij zei ‘onvoldoende voor mooiheid’ .. dikke belediging dus !

[Beantwoorden]

Bo antwoordt op 16 maart 2013 om 20:13:

wat lullig he!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 maart 2013 17:46

Dat ik na een volleybalwedstrijd uitgebreid aan m’n teamgenootje zat te vertellen hoe irritant ik het vond hoe een ander teamgenootje had zitten doen, toen bleek dat de moeder van dat teamgenootje waarover ik het had voor ons liep… *schaam schaam*

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 16 maart 2013 17:49

Dat van die vrachtwagen kom ik nu achter hahaha en mijn moeder wist het ook niet, ik heb het vroeger mezelf ook heel vaak afgevraagd hoe dat nou kon haha

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 maart 2013 17:53

Hahah, dat zijn er zo veel! =P

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 maart 2013 17:54

Hahahah leuke twitter question!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 16 maart 2013 17:55

oh jeetje. ik wil er niet over beginnen.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 16 maart 2013 17:56

Ik kan me echt heel erg rot voelen van die awkward situaties, ik weet nog dat er vroeger op de basisschool een vrouw was die dezelfde jas, kapsel en kleur haar had als mijn eigen moeder. Ik liep dus naar die vrouw toe en gaf een knuffel…. AWKWARD.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 17 maart 2013 om 14:51:

Ik heb ook zo vaak van die awkward moments. laatst nog tijdens de duits les. je moest een opdracht maken waar je links van een site moest invullen maar de titel was dezelfde naam dus die had ik overgeschreven dus ik moet ze voor lezen blijkt dat 1 titel anders dan de link te zijn dus ik zeg zo mooi in de klas ‘ich liebe dich’. iedereen lach dubbel en ik was knalrood en de hele dag ging het zo van. ‘vind je de duits leraar leuk ja?’ AWKWARD

[Beantwoorden]


Door Sanne op 16 maart 2013 18:05

Ik vind dit soort dingen altijd super leuk om te lezen!! Omg!! Wat erg van die leraar!! Ik zou me dan ook wel schamen voor hem zegmaar!!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 16 maart 2013 18:09

Haaai,
Op de basisschool heb ik een aantal keer Oma of mama tegen een juffrouw gezegd haha. En in de eerste klas ben ik wel eens in een hele drukke hal 4 keer achter elkaar uitgegleden omdat het zo glad was en ik was natuurlijk de enige die viel….schaaam :P
xxx

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 maart 2013 18:10

Tegen glazen deuren aanlopen, ja daar ben ik echt een held in..

[Beantwoorden]


Door Gatton op 16 maart 2013 18:14

Hele dag met mijn rok in mijn onderbroek door Amsterdam gelopen, ze zeiden zelfs niks bij de MAC counter… omg, dankjewel. :'(

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 maart 2013 18:15

Haha leuke twitterquestion!

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 16 maart 2013 18:25

Ah ik heb vaak dat ik trek terwijl er met koeienletters ‘duwen’ op de deur staat. :crazy:

[Beantwoorden]

tara antwoordt op 16 maart 2013 om 20:21:

Dat heb ik altijd op school! Staat er ‘trekken’ duw ik, en staat er ‘duwen’ tja dan trek ik..

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 16 maart 2013 18:30

– Tijdens de drukke pauze van de grote trap op school vallen
– Al fietsend zien dat je die leuke jongen gaat kruisen, eenmaal het moment daar is wil je “hoi” zeggen, maar op de een of andere manier komt er samen met die hoi een soort snot uit je neus. Je kan alleen nog hopen dat hij op dat moment al ver genoeg voorbij was met z’n fiets…
– Als winkelmeisje: 2 leuke jongens aan de kassa, in gesprek met elkaar. Op een bepaald moment vraagt 1 van hen – terwijl hij me recht in mijn ogen kijkt “En ga je vanavond nog iets leuks doen”, waarop ik dus onmiddellijk antwoord dat ik idd nog naar een feest ga. Daarop werd het stil en keek hij me heel gek aan… Blijkbaar was de vraag voor zijn vriend bedoeld en keek hij me toevallig aan o.w.v. wisselgeld of zo :s
– Met een zeer luchtig jurkje aan over zo’n raster lopen waar af en toe lucht uit blaast. Jawel, jurkje tot bijna over mijn hoofd omhoog… sta je daar in je string. Thank god dat er een vriendin achter me liep om mijn jurkje terug naar beneden te trekken!

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 16 maart 2013 om 20:27:

Die eerste is herkenbaar ! Sindsdien heb ik de trapleuning heel stevig vast ..

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 maart 2013 18:35

Hahahah, die een na laatste! Het zal je maar gebeuren als leraar zijnde :P
Ik had laatst nog een blunder : languit op de trappen van school. Gelukkig was er verder niemand behalve 2 klasgenoten van me. Ach, ik kan me er ook kapot om lachen gelukkig :P

[Beantwoorden]

lot antwoordt op 16 maart 2013 om 18:41:

Het zal je maar gebeuren als leraar zijnde?
Ik vind het zo raar om porno te kijken op school. Hij doet het toch zelf in de klas, terwijl er nog leerlingen in zitten.
Echt ontzettend ongepast!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 16 maart 2013 om 20:08:

Mee eens!

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 16 maart 2013 18:40

Ah hahah ik moet zo lachen om de reacties van jullie! Wat leuk dat die van mij (@kelicious) erin staat!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 16 maart 2013 18:51

Hahahah zo lachwekkend dit! Of dat je iemand probeert te ontwijken en die ander ook en vervolgens gewoon keihard tegen elkaar aan lopen. Ongemakkelijk tututudum

[Beantwoorden]


Door Imane op 16 maart 2013 18:56

Haha leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Myrna op 16 maart 2013 18:57

Oh heerlijk al die reacties lezen! Ik weet mijn moment nog maar al te goed haha. Zomers ging ik na een lange dag winkelen in de stad, op de markt een turkse pizza halen. Er zat netjes een stuk aluminiumfolie omheen dus ik dacht daar kan ik makkelijk de stad mee door lopen zonder te knoeien, tot ik eindelijk doorhad dat hij lekte. En het erge was ik had een witte broek aan. Witte broek + lekkende rode saus = drama! Zat helemaal onder van mijn bovenbeen tot mijn knieën. En zo moest ik nog een stuk door de stad en de metro in om thuis te komen. Heb het een beetje proberen te verdoezelen door mijn tas ervoor te houden maar dat was niet echt handig. Wat een drama was dat!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 maart 2013 18:58

Bij ons op school heb je trappen met zegmaar kleine gaten er in, ik liep daar op mn hakken naar beneden (het waren dichte laasjes met naaldhak) zakt de hak door 1 van de gaatjes heen, het niet door hebben en dus tot gevolg, been hing boven en ik lag beneden. Damn.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 16 maart 2013 19:16

Mijn ongemakkelijkste moment? Waar zal ik beginnen, m’n hele leven is een aaneenschakeling van struiken, stotteren en andere awkwardness haha. :-P

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 maart 2013 19:26

Hahahhaa ik heb heerlijk gelachen. Ik moest 2 jaar geleden op mn 1e werkdag zorgen dat niemand de winkel in kwam want we gingen sluiten. Er kwam een man binnen en ik zei: we gaam sluiten. Zegt hij: ja dat weet ik en liep door. Bleek het de filiaalmanager te zijn. Oke mega awkward, ben zo blij dat dat 1 van zn laatste werkdagen waren!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 16 maart 2013 19:33

Haha zo herkenbaar dit!

Mijn opa is boer in hart en nieren en hij was koeien aan het melken. Maar ik wist dus als stads meisje niet dat koeien ook horens hebben. Dus ik vroeg in een opwelling: “Kun je stieren ook melken?”. Domste vraag ooit, want ik wist ook wel dat dat niet kon. Maar mijn opa heeft me echt aangekeken alsof ik een familieschandaal was hahaha.
Mijn familie lacht me nu nog steeds uit. Gelukkig kan ik er zelf ook wel om meelachen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 16 maart 2013 19:41

Hahaha, wat een grappige dingen allemaal! En het meeste erg herkenbaar :P Mijn meest schaamtelijke moment was, toen ik erge haast had om de trein te halen en de deuren net voor mn neus dicht gingen. Doet ineens de machinist z’n deur open, mocht ik toch nog mee. Jeej! Maar ik stapte verkeerd en viel dus plat op mn smoel tegen de machinist aan. Dit was al extreem genant.. Rood van schaamte en nog hijgend van het rennen, stapte ik vanuit de machinistencabine de trein in, die echt vol was. Aan de blikken van de mensen in de trein te zien, denk ik dat ze dachten dat er iets heeel anders in de machinistencabine gebeurd was..echt awkward..

[Beantwoorden]


Door Estrella op 16 maart 2013 19:44

Wat een leuke Twitter question weer! Ik zou zo gauw niet weten wat mijn meest genante moment was, niet dat ik ze nooit meemaak, maar ik weet er gewoon even geen :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 16 maart 2013 19:46

Als enige op de roltrap staan, en dat plots in het midden de roltrap ermee stopt. Kapot. Sta je dan, in het midden stil met een verbaasd hoofd. Snel maar naar boven gelopen. :’)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 maart 2013 19:48

Ik weet nog wel een ongemakkelijk moment in de klas.
1 keer zat ik achter mijn laptop achter facebook, terwijl we eigenlijk een opdracht moesten doen. Echt een schande was het niet, want iedereen zat op facebook. Opeens kom ik een foto tegen van Harry Styles (ken je die? van One direction) alleen in zijn zwembroek. Ik was wel benieuwd naar de reacties (ben ik altijd benieuwd na en het ging over zijn tatoeages) dus ik klikte op die foto.
Komt mijn mentor opeens achter mij staan om te kijken hoever ik was met de opdracht. Terwijl ik in plaats van de opdracht, een jongen in zijn zwembroek in beeld heb waar ik niet eens geïnteresseerd in was! (waarvan mijn mentor het tegenovergestelde dacht..) :O :$

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 16 maart 2013 om 19:50:

En dan had ik ook nog eens de pech dat mijn laptop vastliep, waardoor ik het niet kon weg klikken. Dubbel ongemakkelijk.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 16 maart 2013 19:56

Het moment dat je met een vriendin aan het shoppen bent en jij een heel verhaal aan het vertellen bent… Ondertussem heb je niet door dat je vriendin al aan de andere kant van de winkel staat….

[Beantwoorden]


Door chanelle op 16 maart 2013 20:05

ik wou een sms naar me vriendje sturen, maar ik stuurde het smsje perongeluk naar me mentor.. oepss

[Beantwoorden]


Door Bo op 16 maart 2013 20:05

Leuke twitter question!

[Beantwoorden]


Door Charile op 16 maart 2013 20:20

Leuk om te lezen :D

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 maart 2013 20:21

Vroeger pakte ik wel is perongeluk iemand anders bij de hand in plaats van mijn vader of moeder.. Best genant zo’n moment.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 maart 2013 20:31

Oh haha, zulke akward momenten maak ik zo vaak mee! Gelukkig vergeet ik de meeste weer, maar sommige blijven me nog wel bij. Ik heb heel vaak dat ik een verhaal vertel en dat niemand luistert, maar ook vaak dat ik struikel of val waar veel mensen lopen. Deze week nog, ik was bijna te laat in de les, dus ik rende de trappen op en toen viel ik op mijn knieën.. Haha, oeps!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 maart 2013 20:51

Ik had het vanmiddag nog op het hockeyveld toen ik achteruit terug liep zodat ik de bal in de gaten kon houden , ik viel achterover in een soort koprol/ baby luier verschoon houding . ongemakeeelijk

[Beantwoorden]


Door Cynthiaa op 16 maart 2013 20:59

Ik zei vrijdag nog iemand heel vrolijk gedag, toen kwam ik erachter dat ik diegene helemaal niet kon. Het gebeurt zo vaak, ik moet mij er nu echt voor gaan schamen. :’) Oh en ik viel ooit een keer op de trap nouja.. viel. Ik stapte mis, maar ik was zo ontzettend moe dat ik gewoon geen zin had om mij op te vangen, waardoor ik echt in slow motion viel en als een lappenpop op de trap neerknielde. Het zag er zo lame uit, maar gelukkig was ik met mijn nichtje, niemand die het verder opmerkte. :’)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 16 maart 2013 21:10

haha dit is op mijn lijf geschreven! Ik heb zo vaak awkward momenten dat ik ze lang niet allemaal kan herhalen, maar ik heb er wel een paar, zoals dat ik weleens op school kwam nadat ik door een stortbui had gefietst met waterproof mascara op-dacht ik, tot ik even in de wc ging checken: het zat onder en boven mijn ogen! Echt een panda.
Toen ik 7/8 was, waren we een keer in een huisje in zandvoort. Mijn zusje en ik waren buiten aan het spelen, maar ik moest naar de wc. Eenmaal op de wc dacht ik ‘wacht eens even, de jassen die in de gang hingen waren helemaal niet van ons’ ik schrok me dood en ben na het plassen echt het huisje uit gerend :’) Die huisjes lijken ook zo op elkaar!

[Beantwoorden]

Leonie antwoordt op 16 maart 2013 om 21:11:

oh, dat huisje was dus trouwens open omdat er blijkbaar iets gemaakt moest worden in de keuken, de mensen die er toen sliepen waren er gelukkig niet!

[Beantwoorden]


Door Zwaan op 16 maart 2013 21:11

Die leraar, OMG!

[Beantwoorden]


Door nena - whatevergivesjoy op 16 maart 2013 21:15

grappige twitter question! :)

[Beantwoorden]


Door Beautydiamonds op 16 maart 2013 21:22

Hahahah die van die leraar is wel heel erg! Ehhm ik deed vroeger altijd mijn voeten op mijn bagagedrager *ahum* en ik had een keer hakken aan en die bleven er achter hangen… daar ging ik dan midden in de stad viel ik om, en toen liep er iemand langs die zei: ‘ niet fietsen als je dronken bent hé ahaha ik was niet dronken maar hij bedoelde het als een grap. :P

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 maart 2013 21:29

Mijn meest ongemakkelijke moment was ps geleden… We hadden pauze dus wij wouden met z’n alle naar beneden, en ik had hakken aan en mijn tas gleed van mijn schouder waar door ik ontzetend schrok met 1 voet weg gleed en ik naar beneden gleed terwijl de hele school het zag…. Ow akward…

[Beantwoorden]


Door Moniek op 16 maart 2013 21:40

Haha heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 16 maart 2013 22:02

Ik ben altijd heel slecht geweest in topografie. Een paar weken geleden was ik met mijn hele familie (ooms, tantes, oma, opa etc.) uiteten en we waren een soort van topografie spelletje aan het doen. Iemand zegt een land en jij moet de hoofdstad zeggen. Op een gegeven moment zegt iemand Chili en ik roep keihard, vol zelfvertrouwen Con Carne… Mijn hele familie lachte mij keihard uit en ook de serveerster die toevallig net bij ons tafel stond, oeps!!
Ps. Ik weet echt wel dat dat niet de hoofdstad is maar het floepte er gewoon uit.

[Beantwoorden]


Door Amber op 16 maart 2013 22:08

Aangereden worden door geparkeerde auto’s. Ja, daar ben ik goed in. =)

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 maart 2013 22:21

Lopen door de aula, zitten mensen aan tafels, en ik glij uit over een druif. Ja, je hoort het goed,

EEN DRUIF.

Ik had overal kunnen lopen, want iedereen zat verder, maar nee hoor, ik glij uit over die kleine druif. En daar lig ik dan op de grond. Echt plat op de grond. Mensen lachen en wijzen, ik meelachen, maar ondertussen me keihard schamen. En toen moest ik nog dat hele stuk lopen tot ik de aula uit was. Awkward…

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 maart 2013 23:09

Haha, ik heb wel een aantal van die momenten in mijn leven gehad! Ik kan ze mij ook lang allemaal niet meer herinneren, hoor. Ik weet wel dat ik ooit, heel lang geleden, een winkel uit liep en toen links van mij een man stond en rechts ook een. Een daarvan was mijn vader, maar ik letten weer eens niet op, en liep naar de verkeerde man toe. Haha!
Ook ben ik al een aantal keer bijna van de trap gevallen op school, gelukkig ben ik niet echt van de trap gevallen. Maar het ziet er toch altijd wel awkward uit als je bijna van de trap af valt! Hahaha.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 16 maart 2013 23:15

Met mijn vriendin in het gras, twee jaar geleden. We wilden piepschuim bootjes uit de sloot halen en ik vertelde opeens dat het stonk. ‘Is het gras joh!’ antwoorde ze. Even later stond ik op, en ja, het stonk nog steeds. Wat bleek? Ik had in het gras met mijn kont in een drol hondenpoep gezeten met een zalmkleurige spijkerbroek. :( ik durfde niet meer op te staan en te lopen, bang dat iemand het zag hahaha! En die broek…. Nooit meer aan gedaan..

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 maart 2013 23:28

Lol, ik heb ook wel eens van die awkward momenten zoals per ongeluk in de klas een scheet laten of zoo. Ik geef dan eigenlijk altijd anderen de schuld en doe heel verbaasd alsof ik van niets weet, Best wel slecht eigenlijk.. ahahha

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 maart 2013 23:34

Ow laatst in een kleedkamer na training had ik heel veel water gedronken en ik draai me om er staat een vrouw achter me en vol in haar face laat ik een keiharde boer! Daarna zeg ik ook nog is heel achteloos O pardon, alsof ik thuis ben. Ik ben knalrood keihard die kleedkamer uitgerent

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 maart 2013 23:42

Laatst keek ik all you need is love, en er kwamen wolven in voor. Ik hardop vragen: Bestaan wolven echt? Wist ik veel dat wolven niet alleen in sprookjes bestaan…
Ik word er nog steeds mee gepest haha :-P

[Beantwoorden]

Jane antwoordt op 17 maart 2013 om 12:09:

Dan ben je echt dom, sorry hoor…..

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 17 maart 2013 om 16:20:

Grappig, er zijn hier 3 lisanne’s! :P

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 18 maart 2013 om 21:59:

Nee hoor, 4 ;)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 17 maart 2013 01:05

Echt leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 maart 2013 08:46

Ik ging een keertje shoppen bij Sephora het was de eerste keer.
Ik was zo enthousiast dat ik zo tegen de deur aanliep ‘oeps’

[Beantwoorden]


Door anne op 17 maart 2013 10:10

Bij ons op school zorgen we juist voor minder gemakkelijke momenten. Een rubriek in onzeschoolkrant, loogjes, zit vol met maffe uutspraken van docenten. De school ligt dubbel en de leraren kunnen met moeite meelachen.
Zelf heb ik 2 linkervoeten en val ik geregeld van de trap op school als er net veel 6e klassers langslopen. Ik ben zelf brugger.

[Beantwoorden]


Door Debora op 17 maart 2013 10:37

Hahahahahahhaahaha die van je leraar en z’n vrouw, aiii!

[Beantwoorden]


Door Fay op 17 maart 2013 11:16

Haha ik had laatst ook een beetje een awkward moment. Ik zit op de middelbare school en ik wilde mijn jas uit mijn kluisje pakken. Toen viel mijn handschoen op de grond. Nou is het altijd heel erg tegen-elkaar-aanduwen-druk bij de kluisjes. Ik wilde dus mijn handschoen oppakken en bukte. Opeens kreeg ik een gevalletje van duizeligheid en toen viel ik zo om! Het zag er echt heel dom uit haha. Natuurlijk snel opgestaan maarja…

[Beantwoorden]


Door Gaby op 17 maart 2013 11:30

Ik had een keer een kort rokje aan en daaronder jarretels met kousen (mja ik heb een gruwelijke hekel aan panty’s) en ik had niet door dat de jarretels te groot waren en dus naar beneden zakte (midden op straat ja) en toen hoorde ik iemand achter me lachen en ik kijk naar mn benen waren de jarretels tot mn dijen afgezakt en kon je mn blote benen en jarretels en kousen zien OMG moment was dat en ik kon nergens heen om alles omhoog te trekken whaaah echt een afgang was dat… Oja voor de dames die nu gaan afvragen wat ik met jarretels en kousen moest.. Ik was toen 25 (nu ben ik 30 en ja superfan van Vera, ik ga naar de DYTG!!).

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 17 maart 2013 11:44

Ik moest tijdens de pauze op m’n werk een keer heel hard lachen terwijl ik een slok chocolademelk in m’n mond had. Die ging dus over m’n hele blouse heen. Gelukkig kon ik de blouse uitdoen, en hoopte stiekem dat niemand het gezien had. Wel dus, geñant!

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 maart 2013 11:44

als ik van de trap val schaam ik me wel, alleen dat vind ik niet zo erg eigenlijk. Ik vind het wel verschrikkelijk als iemand een foto van mij op facebook zet waar ik echt NIET goed op sta.. dat vind ik veel vervelender dan tegen een deur aan lopen, daar kan ik meestal zelf ook nog wel om lachen :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 maart 2013 12:01

Ik ben al meerdere keren op mn plaat gegaan in die H&M in Maastricht. Ik woon er en die trap is iedere keer verschrikkelijk! :@

[Beantwoorden]


Door larissa op 17 maart 2013 12:34

Toen ik me hardop afvroeg hoe dat nou kon, dat spullen van de vrachtwagen afvallen en dat je ze daarom veel goedkoper kan kopen. Wist ik veel dat de term ‘van de vrachtwagen afgevallen’ betekent dat iets gestolen is.

haha dat idee had ik dus ook altijd!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 17 maart 2013 12:50

Een ongemakkelijk moment… Heb er zoveel meegemaakt.
Een erge, waar ik me nog steeds voor schaam is wanneer mijn teamleider van mijn werk opbelt, en zegt: waar ben je? Je moet werken.
Waarop ik zeg: maar ik ben in de stad.
Hij: maar ik bel op je huistelefoon..
Eehh..

[Beantwoorden]


Door Pip op 17 maart 2013 13:26

Ik heb té vaak dat ik heel enthousiast een verhaal aan het vertellen ben tegen de gene naast me…. En dan merk ik pas 5 minuten later dat die gene helemaal niet naast me loopt, en dan ook nog mensen die je aan kijken alsof je een random idioot bent die in zichzelf praat.

[Beantwoorden]


Door Pip op 17 maart 2013 13:32

Oh en nog een,
Ik drukte me zegmaar op tussen twee tafels en maakte toen zo’n sprong vooruit (snap je het nog?) de twee knapste, populairste jongens uit mijn klas zagen hoe ik door mijn armen zakte en op de grond kletterde. Ze kwamen niet meer bij van het lachen, terwijl ik snel opstond en op mijn plek ging zitten alsof er niks gebeurd was.
SCHAAAAAAM :eww:

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 17 maart 2013 13:38

Mijn grootste dieptepunt en meest beschamende moment was toch wel die keer dat ik na een tentamen met de bus naar huis wilde. Ik kei-hard had gerend omdat ik anders de bus zou missen. Ik zelfs al op het raam moest kloppen omdat de chauffeur al voorbij de halte voor een stoplicht stond… toch de deur nog open deed… iedereen natuurlijk keek wie er zo laat nog binnen kwam stormen…

en ik alleen nog in m’n ondergoed in de bus stond… omdat m’n strapless jurk door het rennen was afgezakt. YIKES!

[Beantwoorden]


Door fleur op 17 maart 2013 13:47

Ik was 11, Mijn opa was dementerende en had niet lang meer te leven en dat wist hij zelf ook. Op een gegeven moment zat hij daar in zijn mooie stoel naar buiten te kijken en was ik alleen met hem in de woonkamer. Het was stil, en in eens verbrak opa de stilte met: Fleurtje, Nu ga ik dood. Gespannen zat ik te wachten maar gelukkig gebeurde er op dat moment niks, toch was dit voor mij wel iet wat ongemakkelijk

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 maart 2013 14:09

Bij het CBR staan tijdens mn motorrijles, zegt me instructeur hee dat is een nieuwe motor, ga er eens op zitten want ik ken de eigenaar.
Ik er op zitten, stap ik er af, rijdt die motor ineens vooruit omdat ie vrij stond..zonder ondersteuning van me instructeur had ie zo op de grond gelegen.. :( kneus

[Beantwoorden]


Door Nina op 17 maart 2013 15:51

Dat je denk dat iemand naar je zwaait, dus zwaai je terug, maar dan blijkt het niet voor jou bedoeld te zijn.. awkwaaard.

[Beantwoorden]

eveline antwoordt op 17 maart 2013 om 16:54:

ja ook herkenbaar en dan zelf een rooie kop krijgen

[Beantwoorden]

Mayke antwoordt op 17 maart 2013 om 18:12:

Hahah zo heb ik mijn vriend ontmoet waar ik nu al 4 jaar verkering mee heb ;)

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 17 maart 2013 16:22

Twee weken geleden liep ik naar de tram toen hij net aan kwam rijden. Dus ik trok even een sprintje en ging vervolgens plat onderuit toen ik struikelde over de stoeprand. Genant.

[Beantwoorden]


Door eveline op 17 maart 2013 16:52

jaren geleden gezellig bij mn vader in de arm beginnen kletsen en dan omhoog kijken en erachter komen dat het heel iemand anders is met dezelfde jas :$ :$ :$

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 17 maart 2013 17:05

die leraar, is die ontslagen, ja toch zeker?
Wij hadden ook een leraar, die keek kinderporno. Gingen ze ons wijsmaken dat hij een ongeluk had gehad en niet meer kon werken. Nee hij keek naar kinderporno en is daarom ontslagen. Snap wel dat ze dat zeiden, ze willen geen slechte naam natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Nora op 17 maart 2013 17:21

Omg noos, ik weet dat ik super laat ben en niemand dit waarschijnlijk ooit meer zal lezen, maar ik herinner me ineens nog iets, wat écht het beschamendste ooit was. Ik kwam een paar maanden terug terug uit universiteit; had de hele dag buiten gezeten (ik pak ’s ochtends de trein om 7 uur en die middag had ik lab tot 8 uur ’s avonds, echt slopend), nam de bus ipv de trein omdat ik die gemist had, er was helemaal geen plek dus ik moest opstaan tussen alle stinkende mensen. Ik kon me geen cm verschuiven, maar werd ineens erg blij omdat ik de jongen die naast mij zat van school herkende. Ik roep dus enthousiast “Davide!” (zijn naam), hij kijkt op en antwoordt een beetje verward. We kletsen bij, maar het is behoorlijk awkward, we weten beiden niet goed wat te zeggen, hij vertelt me dat’ie natuurkunde studeert (en ik had al iets van “huh, sinds wanneer?”), dat alles goed met hem gaat… tot, na 40 minuten, het gesprek een beetje vastloopt en ik ineens durf te vragen: “Jij bent Davide niet, hè?”
– “Nee, huh?”
“Ben jij z’n broer? Je lijkt zo op hem! Ik schaam me zo!”
– “Nee, ik heb geen broer! Maar je hebt me bij mijn achternaam geroepen!”
“Nee, ik riep Davide, verstond je dat niet?”
– “Huh nee, gelukkig maar, ik vroeg me al af waar ik je van kende…”

Long story short: Ik heb drie fucking kwartier met iemand die ik helemaal niet kende bij staan kletsen, om vervolgens 20 minuten naast ‘m te MOETEN staan zonder te weten waar naar te kijken. Ughhh, ik schaam me alweer nu ik eraan denk. Toen ik uit de bus moest stappen viel ik ook bijna naar buiten door alle mensen die er waren, het was echt verschrikkelijk :’).

[Beantwoorden]


Door laila op 17 maart 2013 19:21

Ik was met een vriendin aan het kletsen tijdens Nederlands en we hadden een tekst voor ons die we meestal samen met de klas leesde. ik hoorde mijn naam en iedereen was stil, ik dacht dat ik moest lezen dus ik begon hardop met lezen maar het was de bedoeling dat iedereen voor zichzelf las en ze riep mijn naam omdat ik stil moest zijn……… oeps hahahahah. dit was in de eerste klas en zit nu in de 4e, kon er toen al om lachen maar nu toch iets harder.

[Beantwoorden]


Door naomi op 17 maart 2013 19:26

Ik ben een halfjaar gehad met een jongen en hij was een van een drieling en ze zijn precies hetzelfde. ik heb zooooooo vaak de verkeerde jongen ”schat” genoemd en 2 keer de verkeerde een kus gegeven. Durf ze op school niet echt meer aan te kijken maar ze zeiden wel dat ze eraan gewend waren.

[Beantwoorden]


Door laila op 17 maart 2013 19:30

nog eentje. nam een keer een slok water en een vriend maakte een oprmerking en ik moest zo hard lachen dat ik de hele slok met water en op de grond spuugde, gelukkig waren er weinig mensen in de gang maar ze keken me heel raar aan.

[Beantwoorden]


Door laila op 17 maart 2013 19:41

hahahaha nog een: ik zat op de wc en ik was ongesteld en wou mijn tampon ik de wc gooien (ik weet dat dat niet moet) maar toen gooide ik net niet in de wc en kaatste hij op de grond en rolde naar het hokje naast mij!! hahahah daar zat mijn vriendin op en ik zei zo van heb je mijn cadeautje ontvangen? die lag hier gewoon op de grond :$ hihihi

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 17 maart 2013 20:05

Door Iris op 17 maart 2013 20:39

Een vriendin van mij vond een jongen leuk en wou met hem naar de film, maar had een ‘geniaal’ plan bedacht en nam de jongen die ik leuk vond en mij mee, omdat ze zogenaamd niet alleen durfden. Alleen die dag daarvoor gingen ze ook al iets afspreken en dat zette ze op twitter, komt mijn crush naar me toe ‘ja het was niet omdat ze niet durfden want ze spreken al een keer af.’ toen moest ik serieus aan haar vragen waarom en kreeg ik als antwoord ‘omdat jullie schattig samen zijn en goed met elkaar kunnen opschieten’ dat zei ik dus aan hem, toen vroeg ik ‘gaan we nog naar die film met hun?’ hij: ‘ik vind het goed maar dan moet je wel aan haar duidelijk maken dat we echt niks met elkaar willen. BAMM. Friendzoned xD

*ondertussen merk je daar niks meer van terug want hij doet weer superschattig, maar oké. Er zijn betere manieren om erachter te komen dat iemand je niet leuk vindt :’)*

[Beantwoorden]


Door May op 17 maart 2013 20:52

Net voor kerst vorig jaar in de vakantie was ik thuis helemaal alleen in mijn pyjama. Hoor ik de deur, blijkt het de postbode jongen te zijn die ook op mijn school zit, zegt hij zovan: ”Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar.” En ik zovan : ”Dank u wel, jij ook.” Lekker dan, ik in mijn pyjama, vettig haar enalles en ook nog U en jij zeggen, toen ik de deur dicht had gedaan schaamde ik emt kapot omg =$
Elke keer als ik hem zie lopen denk ik daar weer aan en schaam ik me weer =$

[Beantwoorden]


Door Dominique op 17 maart 2013 21:31

Tegen iemand je levensverhaal vertellen, waarnaar je er na enkele minuten achter komt dat deze persoon de keuze heeft gemaakt om weg te lopen, en er mensen je aankijken alsof je aan schizofrenie lijd. Heerlijk haha!

[Beantwoorden]


Door Ci op 17 maart 2013 21:44

Ik weet nu wel dat sommige wenkbrauwgels oplichten in blacklight en die doe ik dus nooit meer op als ik ga stappen :(

[Beantwoorden]

Veronique antwoordt op 18 maart 2013 om 13:30:

Aww dat is wel heel erg!

[Beantwoorden]


Door schaammmtemeisje op 18 maart 2013 17:05

ik ben een keer toen ik aan het zingen was (we hadden een voorstelling op school) en toen we het trapje op moesten lopen viel ik er van af omdat het zo wiebelde en ik had hakken aan
xxx

[Beantwoorden]


Door isabella op 18 maart 2013 17:15

mijn vriendin heeft zo’n neonroze rugzak en donker golvend haar. ik zag dus zo iemand van de achterkant dus ik roep haar naam. draait ze zich om, is het iemand anders.. awkward :crazy:

[Beantwoorden]


Door DQ op 18 maart 2013 18:33

Oei, als leraar zijnde naakte vrouwen bekijken terwijl iedereen het ziet. Gevalletje ontzettend dom bezig.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 maart 2013 14:42

Haha wat een bloopies!
Leuk om te lezen.
Ik heb zelf eigenlijk niet heel vaak bloopies. Ja heb wel eens op mijn werk een milkshake laten vallen, of ben idd onderuit gegaan ergens. hehe.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 24 maart 2013 15:31

Een beetje late reactie maar ja… Super leuk om te lezen allemaal!! Hahhahahh.. Ik ke ook nog wel een paar akward momenten… Helaas.. Hihi,
-skeeleren in een iets te doorzichtig skeelerpak
– per ongeluk het sliding broekje van je broer aantrekken ( met gaten) en het als doorhebben als je trainer de hele tijd naar je zit te staren..
– van de trap af vallen als er net die leuke jongen uit de 2e aankomt.. Oeps…
– lachen in de klas als iedereen al weer stil is..
– keihard kut door de gang heen schreeuwen ener net de directeur aan komt lopen.
– keihard je leraar uitlachen omdat zij een groot gat in haar broek heeft zitten.
– een kwartier te laat de les in komen omdat je het lokaal niet kan vrinden.
– hooi Thomas zeggen tegen een jongen die je totaal niet kent omdat je lenzen niet op goede sterkte zijn
– aan het verkeerde tafeltje gaan zitten in plaats van bij je vriendinnen ( ik 6e klussers notabene!!! )
– de hele dag met zwart door gelopen mascara omdat het ets te hard geregend heeft en niemand tegen je zegt dat je de je ogen schoon moe gaan maken …

Zoals je kan zien heb ik er ook nog wel een paar.. Helaas…. Er zijn er zeker wel meer maar die bewaar ik liever voor mezelf ;)

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 april 2013 20:45

ohmygod wat erg van die docent hahahahahhahahahaha

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 april 2013 20:56

een keer liep ik van de trap in mn school. het was heel druk. opeens zwaaide iemand zn tas in mijn knieholte. ik zakte in elkaar en viel bijna van de trap. dat was zo genant.

[Beantwoorden]