Twitter Question #119

Ik maak veel lijstjes. Boodschappen lijstjes, meenemen-als-ik-een-weekend-weg-ga-lijstjes en vooral veel to do lists (lijstjes). Dan is er nog de bekende bucket list. Volgens Wikipedia ook wel bekend als ‘emmerlijst’. Bucket list klinkt een stuk beter, dus laten we het daar maar op houden. De dingen die je nog wilt doen voordat je dood gaat, dat is waar ik het over heb.Try before you die! Een programma waar ik graag naar kijk, maar waar ik nooit aan mee zou kunnen doen omdat ik een veel te grote schijterd ben. Ik had een lange tijd dan ook geen bucket list. Vooral daarom, maar ook omdat ik iemand ben die erg in het nu leeft. Ik ben wel een beetje bezig met wat ik allemaal nog wil, maar niet teveel. Je moet wel genieten van het moment, toch? Maar inmiddels heb ook ik een kleine bucket list. Met dingen die ik toch wel graag gedaan wil hebben voordat ik vanuit de beautyhemel naar beneden kijk.

Buiten slapen in de jungle. Lijkt me ook zo enorm tof! In de natuur, tussen de dieren en de prachtige bomen en planten, met een grote sterrenhemel boven me. Helemaal in Tarzan & Jane stijl, ja graag!

Liefde vinden. En vooral ook vasthouden. Ik ben graag alleen, kan niet tegen geplak en binding. Daarom vind ik het bijvoorbeeld ook zo fijn dat ik geen baas boven me heb. Ik heb geen verkering, want van het idee alleen al krijg ik de kriebels. Toch hoop ik dat ik weer eens een keer iemand tegen kom waar ik de kriebels op een positieve manier van krijg. Want ik ben graag alleen, maar niet 7 dagen per week.

Verhuizen naar Amsterdam. Ik kan niet voor eeuwig hier in mijn fijne zolderkamer blijven en Amsterdam is voor mijn werk de beste plek om te gaan wonen. Het ding is wel dat ik alleen werk en dan dus ook alleen ga wonen. En zoals ik al zei ben ik graag alleen, maar dat is wel heel veel alleen.

Naar New York. Ik wil heel graag nog een keer naar New York! Hardlopen door Central Park, die über touristische Sex And The City route doen en over de Brooklyn Bridge wandelen.

Optreden. Zingen, dansen, een hele show. Nou heb ik voor allebei niet echt aanleg, maar het zou me toch zo vet lijken. Als ik de Beyoncé I Am… concert DVD kijk, krijg ik er helemaal zin in. Dat wil ik ook echt een keer doen!

Zwemmen met dolfijnen. Lijkt me ook zo enorm gaaf!

Een boek schrijven. Kinderboeken of tienerboeken, die ik vroeger zelf ook veel las. Of een boek over seks voor jongeren, maar dan wel een leuk en grappig boek. Niet zo’n saai ‘Seks en zo’ boek waar ik mijn informatie uit moest halen toen ik jonger was.

Wat staat er hoog op jouw bucket list?


Reacties

Door Samantha op 9 maart 2013 16:01

Leuke antwoorden weer ! :)

[Beantwoorden]


Door Linsey op 9 maart 2013 16:01

Leuk artikel! Ik ga ook maar eens een bucket list maken haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Valerie op 9 maart 2013 16:03

Leuk atrikel!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 9 maart 2013 16:04

artikel*

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 9 maart 2013 16:06

Safari in Afrika doen en zwemmen met dolfijn leuke vraag

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 maart 2013 16:12

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 maart 2013 16:12

Er staat zoveel op mijn bucketlist haha. Veel van de wereld zien, meer uitgebreid koken, nieuwe recepten proberen, op mezelf gaan wonen, een beestje adopteren, weer mijn dansen oppakken enz!

[Beantwoorden]


Door Judith op 9 maart 2013 16:14

Meedoen met wie is de mol!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:08:

Jaaaa!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 maart 2013 16:14

In m’n eentje op reis en daar dan mensen ontmoeten :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 maart 2013 16:15

Ik snap dat iedereen graag wil zwemmen met dolfijnen, wilde ik ook altijd, maar nadat ik een documentaire heb gezien over hoe dolfijnen worden gevangen en daarna als ‘zwemdolfijnen’ worden gebruikt, brak mijn hart. Zwemmen met dolfijnen is echt een vorm van dierenmishandeling, deze dieren worden op wrede wijze uit de zee gevangen.

http://www.traveljunks.nl/reisnieuws/zwemmen-met-dolfijnen-minder-leuk-dan-gedacht/

Vera, als je een dierenliefhebber bent en je weet de waarheid, wil je dit echt niet meer!

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 9 maart 2013 om 16:18:

Die documentaire (film) heet trouwens The Cove. Als je er geinteresseerd in bent.

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 9 maart 2013 om 17:06:

Mmh, ik weet het niet. Ik heb altijd een beetje een argwanend gevoel bij dit soort dingen. Tuurlijk zijn er dolfijnen die hiervoor mishandeld worden, maar bij deze documentaire, is het maar op een plek, het hoeft niet zo te zijn dat het overal gebeurt. Het zelfde met de varkenshouderij, heel veel mensen denken dat varkens slecht behandeld worden, en in kleine hokjes leven. In werkelijkheid is dit helemaal niet zo. De regering stelt zoveel regels vast, dat dit helemaal niet kan. Tuurlijk zijn er wel een paar bedrijven waar de dieren niet helemaal op en top behandeldeld worden, maar dat is maar 1 op de 100. Waarom zouden de boeren hun dieren slecht behandelen, daardoor loopt hun bedrijf toch alleen maar slechter, en maken ze minder winst, en kunnen ze niet rondkomen, want de prijzen zijn al zo slecht.

Sorry voor dit off-topic bericht, maar ik wou dit even kwijt, aangezien de gehele agrarischesector als dierenleed word gezien, en ik dit onterecht vind.

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 9 maart 2013 om 18:30:

Denk dat je de hele documentaire moet kijken voor je dit antwoord kan geven. Trainers staan te wachten tijdens de vangst om mooie dolfijnen uit te zoeken die ze kunnen gaan trainen. Deze nemen ze dan mee naar hun eigen land. Dolfijnen die niet worden uitgekozen worden allemaal op gruwelijke wijze doodgestoken. Natuurlijk zijn er landen waar je in hun natuurlijke omgeving met ze kan zwemmen, maar er zijn zoooveel landen waar ze op deze manier hun dolfijnen vangen.
Toeristen hebben dit jammer genoeg niet door. Denk ook niet dat dit te vergelijken valt met de agrarische sector. Mijn zwager is boer en ik weet dat hij en heel veel andere boeren hun dieren goed verzorgen en ook echt om de beesten geven.
Maar thanks voor je reply, weet ik in ieder geval dat iemand het leest :) Wil gewoon dat mensen dit weten!

prinsessa antwoordt op 10 maart 2013 om 09:00:

het is misschien in veel landen zo, maar niet in alle. Ik was in cuba wn heb daar met dolfijnen gezwommen (idd gevangen uit de zee blablabla) het jaar erna was ik weer in cuba en toen waren ze bezig met die beeste te fokken en die beesten dan te trainen, ik was er naar toe gegaan en had een gesprek over hoe ze de dolfijnen verzorgen: de meeste dolfijnen die ze krijgen zijn afdankertjes uit andere landen, zieke dolfijnen enzo. deze proberen ze dan beter te maken en te trainen. Het jaar hierna was ik weer in cuba en zwom in de zee vlakbij de plek waar de dolfijnen waren, ik schrok me rot omdat er naast mij een dolfijn opdook, dese was samen met twee andere dolfijnen ontsnapt. ze zijn later alle drie terrug gezwommen, ik denk echt dat ze dit niet zo maar doen maar doen omdat ze het er wel goed hebben!

Chantal antwoordt op 9 maart 2013 om 18:35:

Er worden maar weinig dieren geboren in gevangenschap, dolfijnen worden meestal gevangen idd. Ik heb The Cove ook gezien, echt verschrikkelijk maar superinteressant en een must see! Doet me zoveel anders denken over dierenparken.

Andrea antwoordt op 10 maart 2013 om 00:02:

ik heb gezwommen met dolfijnen in mexico, achteraf heb ik hier wel spijt van, aangezien het niet goedkoop was en ik met dat geld mee heb geholpen bij het verder ontwikkelen van deze gruwelijke industrie.

Het valt niet met boerderijen te vergelijken, het gaat hier om andere soort dier en andere soort bewustzijn en intelligentie.

Vele dolfijnen worden zelfs gek van het dag in dag uit zelfde kunstje doen, waar ze te intelligent voor zijn, en proberen zelfmoord te plegen. en dan heb ik het niet eens over hoe ze gevangen worden gehad.

zwaar offtopic, sorry ladies

*sea shepherd aanhanger hierzo


Door Charlotte op 9 maart 2013 16:16

Hoog op mijn bucketlist staat ook een boek schrijven. En natuurlijk een baan doen die ik écht leuk vind. Je hebt geluk, want niet heel veel mensen kunnen van hun hobby hun werk maken. Ik hoop dat ik dat ook kan op een dag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:10:

Ik voel me ook echt gezegend, weet dat het (jammer genoeg) speciaal is.

[Beantwoorden]


Door Fame op 9 maart 2013 16:16

Ik heb geen idee ! we’ll see how the cookie crumbles ;-) xx

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 9 maart 2013 16:18

Voor mij is dat naar mijn geboorteland Sri Lanka gaan..

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 maart 2013 16:23

hardlopen in central park? yes please! ik wil ook supergraag een keertje naar Australië!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 9 maart 2013 16:25

Na de middelbare school een tussenjaar, en dan studeren (of iets dergelijks…) in een stad hier héél ver vandaan!

[Beantwoorden]


Door selma op 9 maart 2013 16:26

er zijn eigenlijk nog wel heel veel dingen die ik heel graag wil doen maar als ik moet kiezen is het naar amerika gaan met dolfijnen zwemmen en eigenlijk mijn droom stewardess worden

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:10:

Stewardess, gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 maart 2013 16:27

Een piercing laten zetten en een tweede tattoo :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 maart 2013 16:27

Een liefde vinden, huisje boompje, beestje en binnen 5 jaar misschien voor een aantal maand stage lopen op de Nederlandse Antillen (waar ik al aantal keer geweest ben) kijken of het iets is om later naar toe te emigreren, want dat is toch wel een droom van mij.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 maart 2013 16:29

He! Ik ben ook graag alleen! Als je nou gewoon in Amsterdam gaat wonen, dan kom ik 2x in de week langs. Jaaa, dan zijn we niet al te alleen, haha! Maar wacht, dat moet ik ook wel even verhuizen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:10:

Haha, deal! ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou op 9 maart 2013 16:31

Op dit moment heb ik geen flauw idee, ik ben net 8 weken ziek geweest (aan mijn arm, doktoren weten niet wat) dus mijn hoofdpunt is wel om over te gaan naar de 3e klas en een beetje ontspannen met mijn vrienden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:11:

Ai :-( Beterschap Milou!

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 10 maart 2013 om 15:32:

Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Sterre op 9 maart 2013 16:31

Wauw, mooie antwoorden!
Aan de ene kant heb ik een bucket list maar aan de andere kant wil ik dat het leven spontaan is.
Mar als ik dan het een en ander zou moeten opschrijven zou het zijn ware liefde vinden (met alle cliche dingen erbij als zoenen in de regen etc.), in New York een taxi aanhouden en roepen: ‘FOLLOW THAT CAR!’, winged eyeliner (mooi) kunnen aanbrengen zonder enige moeite en een rondreis door Azië maken.

[Beantwoorden]

Sterre antwoordt op 9 maart 2013 om 16:32:

Ow, en meer uitgeven dan ik geld heb, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:11:

Zoenen in de regen! Dat heb ik ook eens gedaan ^^) Haha, je taxi story vind ik ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 9 maart 2013 16:31

Ik weet niet of ik écht in Amsterdam zou willen wonen, maar misschien voor een korte periode als ik een stage moet doen zou ik het wel willen. Diep van binnen ben ik nog wel steeds een meisje van het platteland, hoewel ik Amsterdam wel steeds meer begin te waarderen. Ik kan ook genieten van het alleen zijn, maar ik vind het ook leuk om in een koffiezaakje te gaan zitten werken aan de site of aan schooldingen, en ondertussen leuke mensen ontmoeten. Dat zou je ook in Amsterdam kunnen doen, mocht je echt de stap maken om daarheen te gaan verhuizen. Toch een stukje gezelligheid! :)

En mijn bucketlist .. ik kon gisteren je vraag niet beantwoorden in een tweet, gewoon nog zoveel. Er zijn ook wel heel onwerkelijke dingen die ik nog graag zou willen. Maar op het moment ben ik heel erg geïnspireerd geraakt door wat je toen in de trein zei, dat er een knop bij je omging en je écht voor je site wilde gaan. Hoewel ik er nog steeds van overtuigd ben dat ik de studie af wil maken, wil ik m’n site wat groter maken zodat ik er misschien ook een beetje mee kan verdienen, puur als bijbaantje. Ik ben al een aantal maanden op zoek naar een bijbaantje, maar met mijn 3 jaar ervaring in de supermarkt wil niemand me hebben. Dus, waarom niet even lekker gek en helemaal voor de website gaan?

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 maart 2013 16:32

Met dolfijnen zwemmen is echt heel leuk! Dat raad ik zeker aan. Je weet alleen niet waar je moet kijken. Het ene moment zijn de dolfijnen daar en dan weer daar.
Bovenaan mijn bucketlist staat terug gaan mijn Nieuw-Zeeland. Mijn oom is daar naar toe verhuist en heeft nu een vrouw en een dochtertje van bijna 4 jaar. Ik mis ze heel erg. Gelukkig maakt social media de afstand iets kleiner ^^

[Beantwoorden]


Door Louise op 9 maart 2013 16:34

Leuk om te lezen!
Ik zou graag de hele wereld rond willen reizen.
Ik ben vorig jaar naar Thailand geweest en dat land inspireert mij enorm.
Nu ben ik van plan om een tussenjaar te nemen als ik klaar ben met mijn vwo (doe nu nog 4havo) en dan een jaartje reizen naar zuid-oost Azië.
Ik heb er nu al zoveel zin in, maar het is wel spannend, want ik denk dat ik alleen ga, omdat het mijn droom is.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 9 maart 2013 16:34

Wat een leuke vraag! Net zoals jij zou ik ook wel mijn liefde willen vinden. Ik herken me wel een beetje in jou, ik vind het ook fijn om alleen te zijn, maar ik zou wel graag iemand willen vinden waar ik verliefd op word en hij op mij. Verder wil ik heel graag parachute springen op Texel en veel reizen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:12:

Parachute springen lijkt me ook tof :ja:

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 9 maart 2013 16:35

ik wil graag een kind krijgen en naar alle continten zijn geweest

[Beantwoorden]


Door Sandy op 9 maart 2013 16:36

Ik wil graag nog wat meer van de wereld zien, heb verschillende landen op mijn verlanglijstje staan. Ook wil ik heel graag nog flink wat kilo’s kwijt, zodat ik weer een stuk gezonder word!

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 9 maart 2013 16:40

Leuke vraag en antwoorden! En je zal iemand vinden die je op een positieve manier de kriebels gaat geven, je bent echt een mooie en ambitieuze meid, dus dat gaat helemaal goed komen!

[Beantwoorden]


Door Llucinxo op 9 maart 2013 16:46

Leuk lijstje heb je, zelf heb ik veel dezelfde dingen erop staan, zoals het schrijven van een boek, trouwen, kinderen krijgen, maar ook gekke dingen als bungejumpen een tattoo laten zetten en nog een aantal festivals bezoeken waar ik graag heen wil. Ik vind het leuk zo’n lijst te maken, deze bij te werken als er iets bij komt en af te strepen als je iets gedaan hebt (Dat vind ik nog het leukste). X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:12:

Afstrepen is de bom :ja:

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 maart 2013 16:47

Véél reizen, ja die staat denk ik bovenaan, en die includes natuurlijk ook foto’s maken, zonnen, shoppen, oude gebouwen bekijken, nieuwe culturen ontdekken etc. ^^

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 maart 2013 16:47

Reizen! Ik wil heel graag nog een hoop landen zien, samen met mijn vriend. En hopelijk ook over een paar jaar, 7 jaar ofzo, met een kindje erbij. Want huisje, boompje, beestje vind ik ook weer héél leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 maart 2013 16:48

Behalve naar London en Parijs gaan, ook naar Barcelona en Berlijn.
Ik hoop mijn eerste jaar pabo te halen eind van het schooljaar, over te stappen naar een .nl domein, meer te genieten van het leven, een beestje uit het asiel adopteren, nadat ik mijn eerste jaar heb gehaald van school nog klussen in mijn kamer, weer naar een concert of festival gaan en mijn poging tot groenere en proefdiervrije producten te zoeken, vinden en kopen vergroten!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 maart 2013 16:54

Leuke bucketlist!

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 9 maart 2013 16:54

Leuk om te lezen wat iedereen nog wil doen en bereiken! Veel mensen willen een boek schrijven trouwens, dat valt me echt op en had ik ook niet verwacht. Ik dacht dat boeken niet zo populair zouden zijn als doel, maar ja er zijn ook veel soorten boeken natuurlijk. Ik wil ook een boek schrijven, sinds ik vorige jaar een Creative Writing vak heb gedaan en het tien weken enorm naar mijn zin heb gehad. Ook wil ik gewoon veel reizen, want ik ben nog niet op veel plaatsen geweest. Verder ben ik best wel blij met wat ik nu al heb ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:13:

Oh, leuk! Creative writing lijkt me ook wel iets :ja:

[Beantwoorden]


Door Isabel op 9 maart 2013 16:55

Er staan zoveel dingen op mijn bucket list !
Het klinkt heel cliché maar ik zou echt beroermd willen worden met met een eigen kledinglijn, ( inspiratie van supertrash, olcay gulsen)
En nog een keer naar Zuid Afrika dat is een geweldig mooi land ….
En nog wek meer
Blijven dromen :), of nog beter ; er voor zorgen dat je dromen uitkomen
X

[Beantwoorden]


Door anne op 9 maart 2013 16:56

Hoezo wil je een boek over seks schrijven? Niet vervelend bedoeld hoor, gewoon geïnteresseerd. Je zou eerder zo iets verwachten als Cynthia van MissLipgloss heeft gedaan, bij een beautyguru als jij. Waarom de voorkeur voor seks voor jongeren, als ik vragen mag?

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 9 maart 2013 om 17:22:

Volgens mij geeft Vera dat min of meer al aan: omdat ze het boek wat zij moest lezen saai vond :)
Ik vind het niet zo’n gek idee hoor, iedereen (oke monikken misschien niet) heeft seks, dus in theorie zou iedereen er toch een boek over kunnen schrijven haha.

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 9 maart 2013 om 17:27:

Ik zeg ook niet dat ik het gek vond hoor haha. Maar ik vind heel veel boeken die ik moet lezen nu saai, met betrekking tot allerlei onderwerpen. Dat had zij vast ook. Daarom vraag ik me af, waarom wil zij van die onderwerpen over seks schrijven haha? Maar dat je seks hebt wil niet zeggen dat je er dan meteen een boek over wil schrijven hè haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:14:

Ik heb veel meer interesses buiten beauty. Lijkt me dus vooral ook leuk eens over iets anders te schrijven. Iets wat me ook interesseert :ja:

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 maart 2013 16:58

Wat een leuke twitter guestion! Hoog op mijn bucket list staan: Met mijn vriendinnen shoppen in Londen en New York, mijn eigen restaurant hebben en met een leuke jongen onder de sterren slapen op het strand! :)

[Beantwoorden]


Door Adinda op 9 maart 2013 17:04

waarom wil je een boek over seks schrijven???
je kan toch beter over beauty schrijven daar weet je super veel van ^^)
ik zou nog een keer naar mijn oom in las vegas willen en nog een keer naar londen en nog heel veel andere dingen ^^)

[Beantwoorden]

aicha antwoordt op 9 maart 2013 om 17:53:

Ja, dat snap ik ook niet.

[Beantwoorden]

Lianne antwoordt op 13 maart 2013 om 15:56:

Lieverds Vera bestaat uit meer dan alleen beauty :). Ze heeft meerdere interesses en dat is toch fijn? Voor mij part schrijft ze een boek over potgrond, als zij het maar leuk vindt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:15:

Waarom zou ik een boek over beauty moeten schrijven? Omdat ik een beautyblog heb? Ik heb nog meer interesses buiten dat. En ik vind voorlichting in seks aan jongeren interessant en leuk, omdat het vaak zo suf gebeurt zoals ik in de tekst al noem.

[Beantwoorden]


Door Aukje op 9 maart 2013 17:04

Een coast-to-coast roadtrip in de States. Ik ben in New York en San Francisco geweest, maar ik zou heeel graag alles daartussen in zien!

[Beantwoorden]


Door martina op 9 maart 2013 17:05

ik wil graag een mooie verre reis maken en verder
veel genieten van het leven en mijn lief. klinkt cliché maar zooooo waar :)

[Beantwoorden]


Door lotte op 9 maart 2013 17:06

Verhuizen naar Londen staat zeker bovenaan mijn lijstje, verder wil ik veel gaan reizen. Louboutins kunnen kopen en goede baan hebben natuurlijk

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 maart 2013 17:09

Als je een jongentje was geweest, had ik wel verkering met je gewild. Ik denk namelijk precies zo over liefde, ik ben graag alleen en hou niet van het geklef en geplak, maar aan de andere kant is ‘a special someone’ ook niet verkeerd, zolang hij dus maar niet.. plakt.

Op mijn bucket list voor 2013 staan onder andere sushi leren maken, op vakantie gaan, mijn eerste studiejaar afronden (het liefst mét propedeuse). Verder wil ik nog veel reizen (Londen, Japan, USA), bij Lush/Sephora/Body Shop werken en naar een concert van Lady Gaga!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 maart 2013 om 11:15:

Haha aaah, yes!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 maart 2013 17:11

Wat een leuke bucket list! Ik wil ook heeeel erg graag een keer naar New York, staat echt bovenaan op mijn travel wishlist.
Daarnaast lijkt het me geweldig om een keer met mijn toekomstige vriend te zoenen in de regen wat je altijd in die slechte voorspelbare films ziet haha lijkt me echt grappig.

[Beantwoorden]


Door Nancy op 9 maart 2013 17:13

Leuk om te lezen :D In de jungle slapen is echt niks voor mij, heb een hekel aan insecten en kriebelende beestjes ^^)

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 9 maart 2013 om 18:55:

Haha, ja dat heb ik ook!! :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 maart 2013 17:13

Ik wil een keer naar Amerika en Australië, verder heb ik niet echt iets wat ik per se wil doen, ik ben niet zo heel avontuurlijk hihi

[Beantwoorden]


Door Nanda op 9 maart 2013 17:17

Eigenlijk heb ik alles al wat ik altijd al had willen hebben. Ook heb ik hoogtevrees dus bungeejumpen of uit een vliegtuigspringen…nooit van mijn leven! Ik ben geen type voor rondreizen en ik heb een kind van 1 jaar dus dat gaat ook niet. Ik ben een echte Hollander en gehecht aan mijn landje dus ik zou nooit emigreren.

Ik zou graag nog een keer willen meemaken om
zwanger te zijn. en uiteraard dat er een gezond broertje of zusje bij komt
Op vakantie naar Amerika, Australie of Thailand
Nog wat opleidingen volgen om verder te vorderen in mijn carierre

Maar mocht dit allemaal nooit gebeuren in mijn leven, dan is het ook goed.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 maart 2013 17:18

Ik wil graag een echte amerikaanse schoolbus kopen (yup it’s possible) en van de stoelen banken/bedden maken en dan met vrienden daarin rondreizen + slapen. Dit langs de westkust van Amerika :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 maart 2013 17:21

Ik wil heeeel graag nog een keer zwemmen met dolfijnen, en naar Caribisch gebied op vakantie! Ben nog nooit wezen vliegen, dus dat wil ook lekker gaan doen. En als ik 16 ben ofzo partyen en naar ibizaaa ! En nog meeer maha.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 9 maart 2013 17:21

NYC staat ook heel hoog op mijn bucketlist!!

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 maart 2013 17:29

Leuke bucketlist heb je!

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 maart 2013 17:30

Bungeejumpen, paragliden, leren surfen, leren drummen, een hele nacht opblijven, een dier adopteren, helpen bij een goed doel & meer bloggen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 maart 2013 17:31

Gitaar leren spelen, Spaans leren, mijn motorrijbewijs halen, naar Australië, de West Coast van Amerika afrijden, de East Coast van Amerika afrijden, mijn PhD halen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 maart 2013 17:31

naar berlijn en parijs op vakantie :D

[Beantwoorden]


Door Edith op 9 maart 2013 17:32

Leuk artikel! Ik wil graag een rondreis door Amerika maken, een keer naar Rome. Eigenlijk gewoon veel reizen.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 maart 2013 17:36

naar amerika gaan (nyc , la) & ik wil heel graag bij een modetijdschrift werken !

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 maart 2013 17:43

Hoog op mijn bucketlist staat: Dat ik in een tijdschrift als Cosmogirl, Hitkrant of een ander tijdschrift kom te staan. Het liefst een hele pagina vol met mijn blog en dat ik hem zelf mag vormgeven. Ik doe nu de opleiding Media Vormgeving en ik zou heel graag een beautytijdschrift willen. Ookal verwacht ik niet helemaal dat dat gaat lukken, maar wat lijkt het mij gaaf op bij een typische Girly tijdschrift te werken. Het lijkt me voor jou ook super om in A’dam te wonen, maar snap heel goed dat je dat niet wilt omdat je dan inderdaad wel heel alleen bent. Tja, je kan wel een kat nemen, maar dat is niet wat je bedoelt neem ik aan. Haha. Ben benieuwd wat de toekomst je zal brengen! (love)

[Beantwoorden]


Door aicha op 9 maart 2013 17:50

Een trip maken naar brazilie,en dan echt naar Rio om daar naar de sloppenwijken te gaan.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 9 maart 2013 18:08

Leuk! Ik heb eigenlijk niet echt een hele spannende bucketlist, maar ik vind trouwen toch wel zo iets romantisch dat ik dat heel graag wil doen. :kiss:

[Beantwoorden]


Door Resy op 9 maart 2013 18:23

Er zitten een aantal hele herkenbare tussen! Vind vooral die van Femke erg leuk: feesten op het strand en dan daar in de buitenlucht buiten slapen met een groep leuke mensen. Ik zou het super vinden als ik dat deze zomer in Spanje kan doen haha

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 maart 2013 18:24

ík ben nu 15 en wil na mijn havo diploma gehaald te hebben naar de hogere hotel school. Maar toch droom ik stieken dat ik later nog zangeres word… Ik heb zangles, en ben al eens in een muziek studio geweest. Maar die droom is haast onmogelijk, daarom op mijn bucket list een optreden geven. En dan ook echt een optreden, dus niet op school in de aula op het podium (mijn school staat bekend om muziek). Ook al is het maar simpel weg in een klein zaaltje of voor een opening waar haast niemand wat van weet. dan heb ik toxh mijn moment gehad.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 9 maart 2013 18:25

Leuk ik wil graag nog een Keer naar Australië en dan heb ik alle werelddelen gehad!
Verder wil ik graag ik Amerika wonen. Weg van iedereen, gewoon een nieuwe start new york lijkt me gaaf ik ben er in de zomervakantie geweest. Maar wel druk hoor om te wonen!!!
Florida lijkt me ook tof hier ben ik ook al weer 6 keer geweest dus ja
Verder raad ik je aan om met dolfijnen te zwemmen echt een super belevenis!
XOXO ermee

[Beantwoorden]


Door isabelle op 9 maart 2013 18:27

ahahaha leuke antwoorden ;-)

[Beantwoorden]


Door Beautydiamonds op 9 maart 2013 18:28

Leuk! Zwemmen met dolfijnen lijkt mij zooo gaaf! En ik wil ook naar NY!:D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 maart 2013 18:31

Haha, jaaa, schrijf een boek over seks! Ik zou het kopen.

[Beantwoorden]

Mickyy94 antwoordt op 10 maart 2013 om 16:42:

Lotteee, je blog is superleuk om te lezen,
maar als je die niet had, zou ik net zo hard genieten
van je heerlijke reacties overal (love)

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 maart 2013 18:32

Leuke bucketlist! NY bezoeken, de liefde vinden en een boek uitgeven wil ik ook wel graag. Verder heb ik geen echte bucketlist eigenlijk, maar wel genoeg dromen. En als je wil optreden/in het middelpunt van de belangstelling en op een podium staan… Ik zie een VCparty wel zitten hoor! ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 maart 2013 18:35

Turks leren en emigreren naar Alanya…echt wel.

[Beantwoorden]


Door Mitzy op 9 maart 2013 18:37

Ook een boek schrijven :) ben inmiddels ook al begonnen en ik vind het heerlijk! Misschien ook wel omdat ik een eigen ervaring in het boek beschrijf die op dat moment minder prettig was (licht uitgedrukt) ik heb me daar aardig overheen kunnen zetten, maar wil dit als middel gebruiken om dat hoofdstuk af te sluiten!
Verder wil ik even kwijt dat ik nu sinds 5 weken jouw blog volg, en ik vind t echt geweldig :) ontzettende leuk hoe je dingen beschrijft en laat zien! Liefs mitzy

[Beantwoorden]


Door maaike op 9 maart 2013 18:40

mijn eigen mentos- cola fontein maken!!!
leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 maart 2013 19:02

Naar New york!
Erg mooi lijstje heb je trouwens.

[Beantwoorden]


Door Kaat :) op 9 maart 2013 19:05

Parachutespringen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 maart 2013 19:14

Ik wil ook naar new york, en sowieso stage doen in het buitenland!

[Beantwoorden]


Door femke op 9 maart 2013 19:15

Ik ben ook graag alleen! Leuk te lezen dat ik toch niet zo uitzonderlijk ben daarmee, want velen begrijpen dat niet of zoeken er teveel achter… :) Zwemmen met dolfijnen staat ook zeker op mijn bucket list! Verder ook vooral plaatsen die ik wil bezoeken, zoals New York, Finland, Quebec… Haa, we mogen dromen hé :$

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 maart 2013 19:42

Ik wil graag met m’n gezinnetje emigreren naar de VS.

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 9 maart 2013 19:48

Hoog op de mijne staat op dit moment: weer even terug naar London gaan om die vrijheid te voelen. Ik voelde me daar zo als een vis in het water. Met shoppen ook. Iedereen had lamme benen en gingen zitten, but ya, ik wilde nog shoppen! Ging ik alleen, oh wat voelde dat vertrouwd en fijn. Ik wil nog een keer! Alleen. En genieten!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 9 maart 2013 19:58

In de zomervakantie gaan mijn moeder en ik vrijwilligerswerk in Kenia doen (HA EMMA HAD DIE OOK GETYPT! haha), maar daarvoor moet ik nog wel even met mijn gezondheid knokken en dat móét snel. Ben dus erg verantwoordelijk nu, maar ik wil het heel graag en deze droom MOET ik laten uitkomen haha. Ik ga helpen op een kinder/peuterschooltje bij de kust. Veel andere (medische) projecten waren té heftig. Oh, en alleen nog even hopen dat het land braaf blijft en er geen verkiezingsgeweld komt nu. :D

[Beantwoorden]

danielle antwoordt op 9 maart 2013 om 20:14:

Dat vindt ik super idee kan je zeggen geeft je zo fijn gevoel als een kindje je knuffelt

[Beantwoorden]


Door danielle op 9 maart 2013 20:00

Terug naar india en dan voor paar jaar helpen bij stichting derde wereld hulp en dan bij tulip garden voor kinderen met aids ben al twee weken gwst in 2007 maar was zo gelukkig daar om te helpen dat is mijn roeping ….! En dat is wat ik zeker doen voordat ik dood ga

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 maart 2013 20:39

Ghoh, ik heb geen bucket list… Misschien moet ik er maar eens eentje opstellen :-)

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 9 maart 2013 20:40

Leuke Twitter question! Stoer ook dat je het persoonlijk maakt.
(H). En het zet mij aan het denken. Wat wil ik op de langere termijn? Ik ben al gelukkig getrouwd met mijn 22 jaar maar mijn diploma halen, een fijne baan en later kinderen mogen krijgen zou ik geweldig vinden. Wellicht saaie dingen maar oh zo belangrijk denk ik! En succesvol worden met bloggen. Dat is mijn ultieme droom. Daar word ik echt gelukkig van. Leuk artikel Vera, dank je voor dit nadenkwerk;).

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 maart 2013 21:06

Hihi leuk om te lezen. Ik heb ook wel een bucketlist met wat dingen: Trouwens met M. (hij moet alleen eerst nog ‘even’ mijn vriend worden :D ). Op alle werelddelen zijn geweest. Een kat uit het asiel halen. Een boek schrijven (roman of kinderboek met eigen illustraties). Een paar maanden in een ander land wonen. Mijn master halen. En dat was het geloof ik wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Lytje op 9 maart 2013 21:34

Ik heb geen flauw idee! Trouwens, je foto aan de zijkant is veel beter geworden!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 9 maart 2013 22:05

Leuk om te lezen! Mooie lijst heb je, met toch een paar dingen die ik niet zou verwachten. Op mijn bucketlist staat ook een boek schrijven en naar New York, verder wil ik voor een tijdschrift werken, of een andere gave baan in de journalistiek. Dat lijkt mij zo’n leuk! Heerlijk om zo’n lijstje maken en hier bij weg te dromen. :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 maart 2013 22:15

Een van mijn dromen is om mee te doen aan The Voice, waar natuurlijk elke coach voor me omdraait. Helaas blijft dat maar een droom want bij zit The Voice er niet in! :roll:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 maart 2013 22:16

Een van mijn dromen is om mee te doen aan The Voice, waar natuurlijk elke coach voor me omdraait! :D Helaas blijft dat maar een droom want bij mij zit The Voice er niet echt in! :-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 maart 2013 22:30

Mooie bucketlist! Ik heb niet zo gauw een idee van wat er eigenlijk op mijn bucketlist staat. Dat is een goeie om meer over na te denken! Ik weet wel sowieso één ding die er op zou staan, namelijk naar Amerika. Dat lijkt me zo ontzettend gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nena - whatever gives joy op 9 maart 2013 23:21

leuke twitter question!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 9 maart 2013 23:54

Ik wil nog steeds naar NYC, niet alleen voor het winkelen en football, maar ik voor enkele dagen The American Dream leven + cupcakes en taco bell nommen.

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 10 maart 2013 07:46

Rondreizen door amerika, china ontdekken, thailand en bali! Verder gewoon een leuke baan, een prachtig gezin en samen met mijn lieve vriend oud worden :)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 10 maart 2013 07:53

Verkering krijgen, herkenbaar!! Gisteravond had ik een date met een jongen waarvan ik echt dacht dat het gewoon niet fout kon gaan (lief, gentlemen, knap) alleen toch klikte het niet echt…Jammer, maar volgende jongen beter :D ! Morgen begint onze uitwisseling met school, dus misschien dat ik nog een leuke Italiaan tegen het lijf loop ;)

[Beantwoorden]


Door Velaija op 10 maart 2013 08:07

Ik wil ooit mijn eigen droomhuis bouwen! Helema from scratch. Een prachtig (groot) stuk land aanschaffen en daar een royaal maar toch gezellig huis op ontwerpen en maken (ook zoveel mogelijk zelf, en niet met aannemers, behalve metselaars dan :p). Dat lijkt me ZO leuk!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 10 maart 2013 08:08

Ik wil ooit trouwen en een kind krijgen en naar New York!! :D

[Beantwoorden]


Door wendyestherx op 10 maart 2013 08:27

Leuk om te zien ! Wat ik graag zou willen is dat mijn beautyblog wat meer bezoekers krijgt zodat ik mijn passie met meerdere meiden delen. :D

[Beantwoorden]


Door joline op 10 maart 2013 09:03

Mijn bucket list is echt oneidig lang :P, en er staan voor al dingen op die te maken hebben met reizen.. Maar deze wil ik zeker nog een keer gaan doen: heel nonchalant in een restaurant eerst vragen om de desert kaart en dus een royaal ijsje bestelllen .. en dan pas het hooft gerecht :’)…
Het liefst met een niets vermoedende date tegenover me :D ..
Ja je begint toch niet met suffe soep om vervolgens te vol te zitten voor het beste van de hele avond..
Maar om eerlijk durf ik het nooit, en begin ik toch maar met die suffe soep :’)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 10 maart 2013 09:04

Ik heb nog geen bucketlist, maar wil er wel een maken met allemaal plaatjes, dat is zo leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door prinsessa op 10 maart 2013 09:05

ik zou heel graag met mijn oma naar een canarisch eiland willen, ik heb toen ik klijn was met haar alle eilanden gezien op 1 na en daar wil ik heen.

mijn tweede is dat ik met mijn moeder naar china of madagaskar wil, ik wil dan alles betalen voor bijde, omdat zij 18 jaar voor mij klaar staat en dit haar grote droom is.

mijn vaders wens is om naar roger waters te gaan, ik heb stiekem twee kaartjes voor hem gekocht.

ik denk dat ik de grootste droom van mijn familie leden wil waarmaken, dan is mijn leven echt compleet

[Beantwoorden]


Door Celine op 10 maart 2013 09:35

Naar het WK voetballen in Brazilië, gelukkig kan ik het volgend jaar afstrepen!
Verder wil ik nog naar de maladiven voordat ze er niet meer zijn!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 10 maart 2013 10:08

Ik wil ooit nog eens naar Schotland en Costa Rica en karaoke zingen of ja, optreden op een of andere manier, zoals jij zegt, ik kan helemaal niet zingen ofzo, maar het lijkt me geweldig om op een podium te staan en gewoon je ding te kunnen doen.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 10 maart 2013 10:30

Naar zoveel landen zijn geweest dat mensen moe worden terwijl ik het aan het vertellen heb, lijkt me tof! (:

[Beantwoorden]


Door Cézanne op 10 maart 2013 10:51

De lotto winnen !

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 10 maart 2013 11:28

Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 10 maart 2013 11:29

Echt heel leuk om al die verhalen te lezen wat ze allemaal graag nog willen doen, ik zelf wil al sinds 6/7 jarig meisje ”ooit” ontwikkelingswerk gaan doen met kinderen, ik ben nu bijna klaar met mijn opleiding waarvan ik na de zomervakantie nog een extra jaar (niveau hoger) ga doen en waarschijnlijk daarna ga ik doen wat ik dus altijd al wilde doen.
Ik hoop dan naar Zuid Afrika te kunnen gaan en daar ergens te kunnen helpen in een weeshuis of school, lijkt me echt geweldig. <3

[Beantwoorden]


Door Ise op 10 maart 2013 12:56

verhuizen naar den haag! ik heb er de eerste paar jaar van mijn leven gewoont, en steeds als we er weer heen gaan voel ik me helemaal thuis :yes:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 maart 2013 12:59

Oja bucketlists! Die heb ik ook!
– frans leren en naar parijs
– naar new york
– een boek schrijven
– op mezelf gaan wonen

[Beantwoorden]


Door RubyManuela op 10 maart 2013 13:02

Hele leuke bucket list! Nu MOET ik er natuurlijk ook één gaan maken. Bovenaan zal staan: een boek schrijven en uitgeven (ik schrijf al vanaf mijn 8ste, dus ooit moet ik een keer doorzetten), rondreis door Florida maken (EN Harry Potter world bezoeken in Orlando), dé opleiding voor mij vinden en gaan volgen en afmaken, cursus creative writing volgen en afronden.

Oh en Vera, ik zou jouw seksboek wel willen lezen hoor! haha

[Beantwoorden]


Door RubyManuela op 10 maart 2013 13:03

Oh en voor iedereen die een boek wil schrijven, raad ik NaNoWriMo aan!

[Beantwoorden]


Door Anne op 10 maart 2013 13:13

Grappig heb laatst mijn bucketlist bijgewerkt en nu lees ik hier al die reacties en zie ik veel overeenkomsten.. Maar dan anders verwoord ;) een van de puntjes op mij lijst is flessenpost versturen.. Deze had ik nog niet voorbij zien komen… Ik hoop dat jullie allemaal flink kunnen afvinken de kOmende jaren ;) xxx

[Beantwoorden]


Door molly op 10 maart 2013 13:20

ik wil one direction in het echt ontmoetten. ik ben wel al 3 weken geleden naar hun concert in Londen geweest echt zoooo gaaf :wow: :O

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 maart 2013 13:35

Een boek schrijven lijkt me prachtig, maar eerder haalbaar is een artikel dat gepubliceerd wordt. Ik ga mijn best doen. Lijkt me prachtig!

[Beantwoorden]


Door marijke op 10 maart 2013 14:01

Even een reactie op de comment van Selma: Stewardess worden in deze tijd is zeer onmogelijk ( ik spreek uit ervaring overigens) er wordt momenteel meer cabinepersoneel ontslagen dan aangenomen. Mensen kiezen overigens niet meer zo snel voor het vliegtuig maar het reizen met de trein/en of bus dit heeft natuurlijk te maken met de crisis waar wij nog enkele jaren niet vanaf zijn. Vliegmaatschappijen krijgen de grootste klappen als het om crisis gaat, er komt minder geld binnen de omzet daalt met miljoenen (wat ik net ook zei doordat mensen goedkopere alternatieve kiezen trein/ en of bus) en uiteindelijk wordt je op grond van dat ontslagen.

De eerst komende jaren (5/6 jaar) maak je dan ook echt geen schijn van kans. Vliegmaatschappijen nemen natuurlijk wel eens iemand aan maar dan is dat cabinepersoneel van een ander vliegmaatschappij dat zo kan instromen door ervaring. Maar wil je toch solliciteren dan moet je weten dat je onderaan op een meters (kilometers) wachtlijst komt te staan. Vliegmaatschappijen krijgen immers veel sollicitanten ( van de 100 wordt slechts 25 echt aangenomen streng zijn zij absoluut) hier moet je echt rekening mee houden.

Als tip geef ik je dan ook dat je absoluut geen opleidingen als Toerisme moet gaan studeren. Overigens geven deze opleidingen geen baangarantie en sterker nog er is nauwelijks nog werk in te vinden in deze tijd. Volg liever een opleiding waar veel werk in te vinden is en die gelijk staat aan de eisen van de vliegmaatschappijen (MBO 3/4). Uiteindelijk werkt 80% met een totaal andere achtergrond bij de vliegmaatschappijen. De een is Advocaat geweest, arts geweest noem het maar op. Het is aan te bevelen een opleiding te kiezen waar jij als jij niet wordt aangenomen bij de vliegmaatschappij wel ergens anders aan het werk kunt, dit geeft jou uiteraard meer zekerheid en ik neem aan dat dit is wat jij wilt.

Zelf doe ik het niet meer, het lijkt mooier dan het werkelijk is veel haat en nijt onderling dit komt overigens door de persoons verschillen en ik vond het niet fijn hier tussen te werken en bovendien ging het slecht met de maatschappij. Ik heb 2 cursissen gevolgd nagelstyling ( hier is geen opleiding helaas van) en ik ben nu bezig met de kappers opleiding met als doel straks mijn eigen bedrijfje aan huis te hebben en waar ik al mee bezig ben.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 10 maart 2013 14:18

Ik kan me helemaal vinden in jouw Bucketlist Vera! gelukkig ga ik over 40 dagen naar Peru en ik kan ik ‘buiten slapen in de jungle’ dan afstrepen! Heb jij nog tips voor make-up/huidverzorging voor verre reizen (en waar je niet de luxe van een 5 sterren hotel hebt)? Wat zijn absolute musts om mee te nemen?

[Beantwoorden]


Door Jazzy op 10 maart 2013 14:26

Met Justin Wilczynski trouwen! Mijn god wat een prachtige man is dat!

[Beantwoorden]


Door Danique op 10 maart 2013 14:48

Eindelijk een eigen huisje vinden met mijn vriend. Hier zijn we al maanden mee bezig en we krijgen steeds weer een teleurstelling. Maar ik weet zeker dat het ons gaat lukken.

[Beantwoorden]


Door rosanne op 10 maart 2013 16:55

Ik zou héél graag nog een keer in een golfkarretje willen rijden, Haha!!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 maart 2013 18:38

Leuke vraag! Haha die antwoorden, verstoppertje in de ikea spelen (A)
Mijn bucket list is nog een keer naar NewYork gaan, mijn eigen schoonheidsspecialiste salon openen en een wereldreis maken. Bungee jumpen lijkt me ook heel vet! ^^)

[Beantwoorden]


Door Felicia op 10 maart 2013 19:13

Veel beter worden in alle vechtsporten <3 ^^)
Ik hoop volgend jaar 5 keer per week te kunnen trainen, nu maar 3 keer per week dus.. hard aan de slag om naast trainen en work-outs ook voeding en slaap zo aan te passen dat ik gezond genoeg leef voor een awesome tijdsbesteding.

[Beantwoorden]


Door Melissa klomp op 10 maart 2013 21:11

Zelf kan ik niet zo heel erg veel reizen doordat we met veel in het gezin zijn dus als ik later alleen ben of met een vriend dan ga ik gewoon heel erg leuk reizen en alles doen wat ik leuk vind om gewoon meer van de wereld te zien Nederland is zo klein en de wereld is ZOOOO groot het lijkt me gewoon super vet om niet alles te zien maar wel de verschillende culturen!

Veel liefs,
Melissa

[Beantwoorden]


Door Maartje op 10 maart 2013 21:34

Dat die éne jongen die ik leuk vind mij vraagt <3

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 10 maart 2013 23:16

Ik weet niet of je het bucket list kunt noemen maar eigenlijk meer wishlist, maar ik ben nog druk aan het sparen voor mijn eerste spiegelreflex. Fotografie is al sinds 2000 een hobby, maar eerder had ik nog geen spiegelreflex omdat ik enorm tegen het grote bedrag aan hikte, nu heb ik toch de stap genomen dat ik er écht één wil. Ik had wel een redelijk geavanceerde camera, maar dat haalt ’t toch niet bij een dSLR.

[Beantwoorden]


Door S. op 11 maart 2013 13:22

op mijn bucket lijst staat sowieso naar new york, maar dat staat eigenlijk al vast, jippie! als ik 18 jaar ben wil mijn moeder namelijk samen met mij naar new york.. op dit moment hoop ik alleen maar dat deze zomer de operatie aan mijn rug (scoliose) goed verloopt, en ik geen last krijg van verlamming.. (minder dan 1% kans, maar ik ben wel meer anders in de medische wereld..) en dat dan de pijn weggaat. en verder, dat ik een leuke baan krijg later en leuke mensen ontmoet natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Gabrielle op 11 maart 2013 18:53

Op nummer een staat bij mij al vele jaren: kinderen krijgen.
Ik wil dolgraag kinderen, het liefst zo snel mogelijk!
Daarom staat op nummer twee mijn toekomstige man ontmoeten, want ja.. die heb ik toch nodig! :-P

[Beantwoorden]

Beautyblogxx antwoordt op 23 maart 2013 om 19:23:

Of een sperma donor.

[Beantwoorden]


Door sanne op 11 maart 2013 19:42

naar new york en daar een boek schrijven.

[Beantwoorden]


Door Josefien op 11 maart 2013 22:14

Wauw, ik kan me zo goed in het alleen zijn gedeelte verplaatsen haha.

[Beantwoorden]


Door ††† op 14 maart 2013 19:02

Mijn Levensdoelen Zijn: Ooit 1D (love) (love) Ontmoeten.
Ooit Eens Naar New York Gaan.
En Een Goede Opleiding Volgen.

Xxx Annoniem

P.s. † Maak Je Met Alt T

[Beantwoorden]


Door Beautyblogxx op 23 maart 2013 19:22

Bucket list, Bucket list.. Ik ben nog jong (14) en als ik erover na denk dan wil ik nog helemaal niet nadenken over wat ik allemaal nog wil doen voor ik dood ga, ik hoop dat het nog iets van 60 jaar duurt namelijk..
Maar stel ik zou een ernstige ziekte krijgen en nog een jaar hebben..
1. Naar Amerika, die droom komt uit
2. In een film spelen
3. Een cd opnemen
4. Een grote show doen, net als Vera
5. Seks hebben
Haha, 5 punten die ik dan toch sws ff voor elkaar zou ritselen.. Weet nog niet hoe, maar ik zou er alles aan doen.
Kus, goeie vraag

[Beantwoorden]