MUA Eyeshadow Palettes

In Londen stond ik opeens voor een MUA make-upschap. *Poef* daar was het. Oh, ehhh. Hm. Wat is leuk? Ik had al vaker van het merk gehoord, maar overweldigd door de alle keus en kleurtjes, wist ik het even niet zo goed meer. Toen viel mijn oog op de oogschaduwpaletten, slechts £4 per stuk! Ik rekende er twee met Engelse ponden af.


£4, dat is omgerekend zo’n €4,62. Voor een palet met twaalf kleuren, wow! Erg voordelig. Ik koos voor het palet ‘Heaven and Earth’, wat bruintinten bevat, maar nam daarnaast ook ‘Glamour Days’ mee, een doos met kleurrijkere tinten.

Goed nieuws: MUA ook is vanuit Nederland te koop. Het is te bestellen via de website, MUAstore.co.uk. And rumor has it dat MUA binnenkort naar de Nederlandse winkels komt…

MUA Eyeshadow Palette Heaven and Earth

MUA Eyeshadow Palette Heaven and Earth

Dit is het ‘best selling’ oogschaduwpalet van MUA en ik snap wel waarom. Warme bruintinten, met van alles wat. Ook een gouden kleur, iets meer oranje en mooie highlighters. Wel zijn alle oogschaduws glanzend, dus mis ik toch echt een aantal matte tinten. De pigmentatie is goed. De ene kleur is iets stroever dan de ander, en allemaal hebben ze wel wat last van fall-out, maar de pigmentatie is prima op te bouwen.

Een ander mooi naturel oogschaduw palet is Undressed, dat schijnt een dupe van Urban Decay Naked te zijn. Of Undress Me Too, een dupe van – je raadt het al – Naked 2!

Ooglook met MUA Eyeshadow Palette Heaven and Earth

MUA Eyeshadow Palette Glamour Days

MUA Eyeshadow Palette Glamour Days

Kijk! Hier houd ik van. Wat een prachtige kleurtjes zitten er in dit palet, met zelfs twee matte tinten. Alsnog wat weinig, maar het is een begin. Vooral de eerste rij oogschaduws vind ik mooi. Die turkooizen kleur bijvoorbeeld, prachtig. De tweede rij is ook leuk, hoewel de laatste 3 oogschaduws helaas niet zoveel pigment hebben. Maar hey, voor slechts £4 en verder prachtige kleuren, zie ik dat door de vingers.

Ooglook MUA Eyeshadow Palette Glamour Days

Mijn eerste indruk van MUA is positief. Doen de oogschaduws je trouwens ook niet aan een goedkopere variant van Sleek denken? Zelfde indeling, gevarieerde kleurkeuze, alleen net wat mindere kwaliteit. Door deze twee paletten ben geprikkeld meer te proberen, want MUA heeft nog zoveel moois.

Misschien dat ik wel een bestelling plaats. De producten zijn goedkoop en de verzendkosten ook vrij laag. Voor verzending naar Europa betaal je £4,95, omgerekend €5,72. Verzending binnen Nederland is ongeveer net zo duur. Betalen kan met creditcard, maar ook met Paypal.

MUA Eyeshadow Palette Heaven and Earth £4,00 / €4,62
MUA Eyeshadow Palette Glamour Days £4,00 / €4,62 – verkrijgbaar via de webshop.


Reacties

Door Ashleey op 6 maart 2013 07:01

Wat fijn dat de pigmentatie zo geweldig is en wat een mooie looks heb je er van gemaakt! Ja deze zou ik zelf ook bestellen want het is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Argghh op 6 maart 2013 07:03

Mooie looks, alleen jammer dat ze niet gewoon in de winkel te koop zijn:( Wel weer super mooie foto’s Vera!:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 08:46:

Dankjewel Argghh (aparte naam ;))

[Beantwoorden]


Door Velaija op 6 maart 2013 07:03

Prachtige kleurtjes! Vind het alleen jammer dat er telkens een paar kleuren bij zitten die zo dicht bij de huidskleur liggen, want die vallen een beetje weg terwijl de rest echt mooi gepigmenteerd is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 08:46:

Is als je getint bent wel perfect :ja:

[Beantwoorden]


Door monique op 6 maart 2013 07:04

Wauw! Heel mooi en super gepigmenteerd! En wat ben je toch goed in het maken op ooglooks. Wow!

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 maart 2013 07:08

Wat een mooie palettes! Als Glamour Days in de winkels in Nederland ligt, ga ik hem meteen kopen! Echt prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 6 maart 2013 07:09

Kan niet wachten totdat ze dit merk bij Kruidvat gaan verkopen, ik hoop binnenkort!

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 6 maart 2013 om 10:03:

Bij Kruidvat? Dat zou supertof zijn! (love)

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 maart 2013 07:10

Mooie looks!
Ik kende het merk wel, maar nooit heb ik er iets van besteld, omdat ik toch veel bij mijn oude vertrouwde merken blijf.
Maar dit ziet er goed uit! Misschien dat ik toch een poging moet gaan wagen. :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 maart 2013 07:10

Wauw mooie pallettes! En een super ooglook :). Wat lijkt MUA me een ontzettend fijn merk.
xxx

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 6 maart 2013 07:17

Wow mooie palletes en mooie ooglooks. Het lijk me een goed budget merk ik hoop dat het in Nederland komt.

[Beantwoorden]

Louise antwoordt op 27 juli 2013 om 10:18:

komt het ook in België??? :) :-) :-) :-)

[Beantwoorden]

eertje antwoordt op 22 maart 2014 om 06:18:

Ja komt in belgie bij kruidvat wel niet alle winkels

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 6 maart 2013 07:21

Wauw! Wat een prachtige palettes! Toch vind ik het uiterlijk van Sleek wel mooier.

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 6 maart 2013 om 21:00:

Ja ik ook! Maar toch, Sleek is ook wel iets duurder :)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 6 maart 2013 07:25

Ik dacht echt meteen aan Sleek ^^)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 6 maart 2013 07:29

Prachtige palettes (love) Vooral het eerste palette heeft mooie kleuren.

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 6 maart 2013 07:43

Super gaaf! (love) De kleurtjes staan ook mooi bij je ogen!

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 6 maart 2013 07:46

Het staat op mijn lijstje voor m’n tripje naar de UK in mei!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 maart 2013 07:48

Eindelijk iets van MUA op Nederlandse blogs! De palettes zijn zooo megafijn! ik heb Undressed, de Naked II dupe.
Weet je toevallig iets meer over het feit dat ze naar NL komen? welke winkel bijv? ben namelijk erg benieuwd..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 08:47:

Kruidvat, schijnt. Ik wacht nog op informatie!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 6 maart 2013 om 18:54:

Wauw, dat zou echt suuuuper zijn! Hoef ik niet telkens een week op m’n bestelling te wachten + verzendkosten te betalen. Het zal waarschijnlijk wel een stuk duurder worden net zoals Maybelline enzo, dat is allemaal zo’n 5 euro goedkoper in Amerika.

[Beantwoorden]


Door Lois Lorinde op 6 maart 2013 08:00

Wauw, echt het soort nude palette dat ik zoek! Hmm, misschien toch een bestelling doen.

[Beantwoorden]


Door martina op 6 maart 2013 08:00

ziet er goed uit en dat ook nog voor een zacht prijsje!

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 maart 2013 08:04

Wauw, deze zijn ook mooi! Ik heb zelf het undressed palette en ik gebruik hem echt bijna elke dag! Destijds hadden ze op de webshop een actie om gratis wereldwijd verzenden vanaf 10 pond èn erbovenop 35% korting. Ik kon hem niet laten liggen! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 08:47:

Wow, dat is heel positief!

[Beantwoorden]

Annemeisj antwoordt op 6 maart 2013 om 20:07:

Mjaa die actie was super fijn.
Het leuke was dat afgelopen januari de 50% korting was en verzending :D.
Alleen jammer dat hun box toen niet mee deed :(.

Sinds afgelopen zomer in Oxford ben ik verkocht aan MUA (love)

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 6 maart 2013 08:13

Leuke Review! Ik hoop dat MUA naar Nederland komt, want dan heb je simpelweg meer keus in budgetmerken die toch kwalitatief prima zijn! Ik ben benieuwd of en wanneer ze komen. Ze lijken me in ieder geval fijn en redelijk gepigmenteerd. Zelf mis ik ook wat matte. Jammer, maar voor die prijs een hebbedingetje! Leuk!

[Beantwoorden]


Door Louise op 6 maart 2013 08:18

Wat een mooie palettes.
Je hebt er ook weer mooie looks meegemaakt!

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 6 maart 2013 08:18

Hele mooie looks, wat een mooi palette! Mooie en duidelijke foto’s ook weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 maart 2013 08:19

heerlijk, zulke kleine prijsjes! mooie palettes!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 6 maart 2013 08:19

DIE FOTO’S. MY GOD. <3333 Oké, over die palettes: ik vind ze erg mooi! Moeten mij ook een beetje denken aan Sleek, maar ze zijn wel heel goedkoop. Lijken me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Emilia op 6 maart 2013 08:28

Ahh wauw, ze zien er prachtig uit! Ik houd niet verwacht dat ze zó gepigmenteerd zouden zijn. En de ooglooks die je ermee gemaakt hebt vind ik ook heel tof, vooral die tweede, heel gaaf met al die verschillende kleuren. ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 6 maart 2013 08:34

Wow! Leuk dat je er looks mee hebt gemaakt :)!

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 6 maart 2013 08:34

Wauw wat een mooie prijzen voor zulke goede paletten, vind de kleuren echt heel mooi gepigmenteerd! En leuke kleuren combi’s zitten er in de palletjes. Dat is wel een bezoekje london waard haha! (love)

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 maart 2013 08:38

Mooie looks heb je er mee gemaakt :3

[Beantwoorden]


Door Yara op 6 maart 2013 08:44

Wauw, wat een mooie palettes! I like it. Mooie looks ook!

[Beantwoorden]


Door Dilys op 6 maart 2013 08:46

Wauuwe echt supermooi! Vooral het palette met naturelle tinten, alleen jammer dat alles glanzend is…. Wel lekker goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 6 maart 2013 08:46

Wat een beauties, zeker de Heaven and Earth!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 maart 2013 08:53

Ik MOET naar Londen. Ik moet namelijk wat van deze palettes hebben, wat een geweldige pigmentatie, wauw!! (love)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 6 maart 2013 08:56

Wat goedkoop! Wauw. Mooie looks heb je ermee gemaakt. :) Het zou wel heel fijn zijn als ze inderdaad naar Nederland komen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 6 maart 2013 09:03

De palette Heaven and Earth vind ik echt prachtig! Je hebt weer mooie ooglooks gemaakt :-)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 maart 2013 09:04

Wat mooi en goedkoop! Ik hoop dit jaar snel een keer naar londen te gaan, dus dit ga ik zeker onthouden!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 maart 2013 09:05

Yep dit doet me ook aan Sleek denken. Ik heb zelf van verschillende UK drugstore merken producten in de kast liggen. Ik weet niet of ze beautyUK nog verkopen maar dat is nog goedkoper en heeft hele mooi blushes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:46:

Niet gezien! Ik ga het Googelen.

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 6 maart 2013 09:06

Mooie looks, vooral die tweede is prachtig! Zien er inderdaad best fijne palettes uit.

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 6 maart 2013 09:06

Mooie kleuren, jammer dat ze hier niet te verkrijgen zijn!
Eefje

[Beantwoorden]


Door Marianne op 6 maart 2013 09:11

Ik kende dit cosmetica merk nog niet, ziet er mooi uit. Mooi pigmentatie

[Beantwoorden]


Door lot op 6 maart 2013 09:11

Ik heb undressed ben er super blij mee. Zit daardoor er zelfs aan te denken om het naked palette te kopen. Of misschien ga ik wel alleen de losse variant van half baked kopen. Die gaat nu veels te hard haha. Maar die is ook wel wat poederiger dan de rest. Maar geweldige goude kleur!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:46:

Half Baked is mooi!

[Beantwoorden]


Door Nina op 6 maart 2013 09:20

Ik moest bij de verpakking ook al aan Sleek denken! De kwaliteit ziet er goed uit en de looks zijn ook erg mooi die je ermee hebt gemaakt. Ik hoop dat MUA ook in de winkels in Nederland komt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 6 maart 2013 09:41

Wauw..wat een prachtige kleuren. En dat voor een fijne prijs. Ik hoop dat in NL MUA ook gauw eens komt. Mooi, goede prijs..ik zeg doen! haha

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 6 maart 2013 09:48

2 mooie paletten zou leuk zijn als het merk idd naar Nederland kwam

[Beantwoorden]


Door Eveline op 6 maart 2013 09:50

Vera, aller eerst onwijs mooie foto’s!

Ik heb een soort verzoekje, jij hebt super mooi blond/donker blond haar, ik ben echt zo benieuwd hoe het staat als je je wenkbrauwen eens donker zou doen, dat je er mee gaat experimenteren in een artikel bijvoorbeeld?

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:46:

Dat heb ik wel eens gedaan (niet in een artikel), maar dat staat heel onnatuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 6 maart 2013 09:54

Eg mooie paletten en ook leuk nieuws dat ze binnenkort nasr Nederland komen! Ben ook helemaal excited dat Sleek in Groningen te koop is in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 maart 2013 10:04

Wow wat een fijne paletten en dat voor die prijs! Ik zou dan voor de Glamour Days gaan! Weer eens wat anders dan al die nude kleurtjes, heb ik er al zoveel van!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 maart 2013 10:09

Mooi budget palette, maar ik heb toch liever wat meer matte kleuren. :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 maart 2013 10:12

Ziet er super goed uit!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 6 maart 2013 10:22

Wauw echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door BeautyLiner op 6 maart 2013 10:23

Haven and Earth vind ik het allermooist!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 maart 2013 10:33

Mooie kleuren dat heaven en earth pallette wil ik ookwel

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 maart 2013 10:33

Glamour Days is mooi! En die turkooizen kleur is echt iets voor jou ja ;) Ik zou zelf het Undress Me Too palette wel willen. Het schijnt echt een goede dupe te zijn!

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 6 maart 2013 10:36

Mooie palettes en gave looks :) en niet duur inderdaad :)

[Beantwoorden]


Door Linsey op 6 maart 2013 10:43

MUA heeft ook mooie blushes en lipsticks voor maar £1 die kocht ik laatst in Londen. Als ik dit zo zie heb ik spijt dat ik geen palette heb gekocht hmm toch maar eens een bestelling plaatsen.. ^^)

[Beantwoorden]


Door nadise op 6 maart 2013 10:45

Jeeee! Mijn dag is weer goed!! Eindelijk een Nederlandse en natuurlijk goede review van onze eigen Hollandse Vera! Ik heb veel MUA paletten in mijn bezit, het enige wat ik miste was inspiratie voor ooglooks. Nu jij 2 mooie looks hebt gemaakt kan ik zelf wat verder experimenteren. Ik heb de Undressed palette en de Undress me too palette ook en daarvoor kijk ik gewoon naar de UD Tutorials welke looks ik ermee kan maken. Ik zou je zeker aanraden die ook nog te bestellen, al is het maar om te zien hoeveel ze op de orginele paletten van UD lijken. Best dupes ever! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:47:

Leuk om te horen ^^) Hopelijk lukt het met de looks!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 maart 2013 10:58

Ze deden mij ook direct aan sleek denken :D Wat een prachtige paletten :D

[Beantwoorden]


Door stacey op 6 maart 2013 11:02

Ik heb deze twee paletten ook en ben er hartstikke blij mee. Wel leuk dat ze misschien naar Nederland komen (had ik een jaar geleden voorspeld). Ik vind het alleen jammer dat MUA zo de mist in gaat qua hoe ze social media behandelen – denk aan niet klant vriendelijk en dingen schrijven over een Ex-medewerker! Ik was altijd een grote fan van MUA geweest (ken ze jaren want kom uit Noord Ierland) maar door alles voor er gebeurt is over het 50% korting actie en hoe ze het hebben gehandeld met hun ex-makeupartist nu niet meer!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 6 maart 2013 om 18:56:

hahaa, klopt, heb het ook allemaal gezien op FB. Dat is dan wel weer jammer, maar daar baseer ik mijn mening over de producten zelf niet op en zal nog gewoon blijven kopen. Ze hebben gewoon niet zo’n goede PR’er in bezit

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:47:

Wat is er dan gebeurd?

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 7 maart 2013 om 08:08:

De make up artist is net weggegaan en dat viel niet zo lekker bij mr MUA en dat maakte hij min of meer publiekelijk bekend (zijn gevoelens daarover…) was inderdaad niet zo netjes al weten wij natuurlijk niet wat er is gebeurd… ik denk dat je behoorlijk in je kloten bent getrapt als je de behoefte voelt om zoiets publiekelijk te zeggen!!


Door Chantal op 6 maart 2013 11:03

Wat een prachtige palettes en pigmentie zeg.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 maart 2013 11:09

Wauw, dat pigment is echt prachtig! Ik vind beide paletten mooi, maar inderdaad: ietsje meer matte tinten zou nóg beter zijn! Mooie looks heb je ook gemaakt :D

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 6 maart 2013 11:15

Ze zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 6 maart 2013 11:15

Ik heb het heaven & earth palette ook, het schijnt een dupe te zijn van het naked 1! Ik gebruik hem nu elke dag :) het glamour days palette ziet er ook mooi uit!

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 7 maart 2013 om 08:09:

heaven on earth is niet de dupe van naked.
het palette undressed wel, en ze hebben nu ook undress me too wat een dupe is van naked twee. en ik heb ze allebij en ook naked 1 en 2 en het is echt bijna hetzelfde!!

[Beantwoorden]


Door LounaBeauty op 6 maart 2013 11:19

Wauw, ik ben enthousiast. Mooie palettes zeg :)
Doet mij zeker denken aan Sleek. Een nog mooier prijsje. Leuk dat het naar Nederland komt, denk dat het een goedlopend product gaat worden. :) Hopelijk komt er nog een leuke palette met alleen maar matte kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 maart 2013 11:27

Dat eerste palette is echt zo mooi! (love) Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt ook helemaal super, mooi gedaan. Deze kleuren staan je heel goed!

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 maart 2013 11:32

Wat leuk, die Heaven and Earth heb ik ook gekocht toen ik in Londen was! Heb hem nu een paar keer gebruikt en vind hem echt heel fijn, en zeker voor die prijs! <3 Het anere palettje vind ik ook heel mooie kleurtjes hebben :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 maart 2013 11:35

De palettes zien er prachtig uit! Mooie kleuren, inderdaad heel erg à la Sleek. Toch zou ik dan eerder voor twee of drie euro meer een Sleek palette kopen, die kwaliteit lijkt me net wat beter.

[Beantwoorden]


Door Edith op 6 maart 2013 11:41

Mooie palletes voor zo’n prijsje & je hebt er super mooie looks mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 maart 2013 11:46

Ik snap dat Heaven and Earth het best is verkocht, prachtige neutrale tinten! Al vind ik die andere met kleurtjes ook hartstikke leuk :D

[Beantwoorden]


Door Denna op 6 maart 2013 11:59

Het zou echt super zijn als het naar de kruidvat kwam, INKOPEN!

[Beantwoorden]


Door Black Sheep Of Beauty op 6 maart 2013 12:01

Die eerste look.. echt WAUW!! Gelijk even opgeslagen..

[Beantwoorden]


Door Alette op 6 maart 2013 12:15

Ziet er erg goed uit! ik ben heel benieuwd naar producten van MUA. En die geruchten die jij hebt gehoord… ik hoop dat ze waarheid worden! Zou te gek zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:48:

Ik hoop het ook!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 6 maart 2013 12:20

ZIet er mooi uit, pigmentatie is ook goed!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 maart 2013 12:41

Wauw, wat een mooie palettes!

[Beantwoorden]


Door melanie op 6 maart 2013 12:55

echt mooie palettes je maakt er mooie looks mee

[Beantwoorden]


Door Ella op 6 maart 2013 13:03

Weet je toevallig wanneer ’t naar Nederland komt? En zijn er ook oogschaduw paletten met alleen lichte kleuren bruintinten (hoeft niet perse van Mua)? Want ik gebruik de donkere kleuren nooit

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:48:

Nee, het is ook niet zeker dat ze echt komen, het is nog vaag allemaal. Ik hoop op snel meer info :-)

[Beantwoorden]


Door Maritte op 6 maart 2013 13:12

Oeh dat tweede pallette is echt het mooist! :-)

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 6 maart 2013 13:17

Woow wat een mooie palettes! En voor dat prijsje…een heerlijk koopje! (love)

Liefs

xoxo

[Beantwoorden]


Door Sofie op 6 maart 2013 13:19

De laatste ooglook is supermooi :D

[Beantwoorden]


Door Elke op 6 maart 2013 13:39

Hele mooie palettes, vooral het tweede spreek me aan!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 6 maart 2013 13:40

mooie palettes ! ook undressed lijkt me heel erg mooi !

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 maart 2013 13:42

Glamour days heeft echt vrolijke kleurtjes!
maar met het andere palet kun je iets makkelijker een dagelijkse loog maken…
wel echt suuuper mooie paletjes! hopen dat MUA asap naar nederland komt haha!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 maart 2013 13:47

Wat zijn ze mooooi! Ik wil er een!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 6 maart 2013 13:48

Vooral het laatste palette vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Moosz op 6 maart 2013 13:49

Ohh die zijn mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 6 maart 2013 13:52

wauw het glamour days palette is supermooi! heb al op andere blogs over mua gelezen.. veel goeds gehoord en gezien! allebei de combi’s staan je supergoed! binnenkort ook maar eens bestellen!

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 6 maart 2013 13:55

Ik hoop dat MUA naar nl komt, ik wil ook wel zulke palettes hoor! x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 6 maart 2013 14:05

Mooie palettes zeg! En lekker voordelig ook :) Het tweede paletje vind ik het mooist, echt leuke kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Llucinxo op 6 maart 2013 14:19

Mooie palletjes, maar lijken heel veel op kleuren die ik al heb, dus ik zal helaas deze laten liggen (naast het feit dat ik geen creditcard of paypal account heb). Wel leuk om te lezen en als dit merk naar NL komt wil ik het zeker uitproberen. X

[Beantwoorden]


Door Dita op 6 maart 2013 14:28

Mooi hoor Vera!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 maart 2013 14:35

Wat een mooie kleurtjes! Vooral het eerste palette met al die nude tinten

[Beantwoorden]


Door esmee op 6 maart 2013 14:58

mooi hoor!
:love:

maar ik heb weer eens een no buy dus internet staat nu ook niet even open om wat te kopen!

[Beantwoorden]


Door Gemma Zuidersma op 6 maart 2013 15:11

Waauw dat MUA Heaven and Eart eyeshadow palette is echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 maart 2013 15:12

MUA is echt mijn favoriete buitenlandse budgetmerk! Ben vooral fan van het Undressed palette en ook de Nail Constellation (caviar) vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:49:

Zoveel positiefs over Undressed… Ik moet dat palet hebben!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 maart 2013 15:12

Mooie foto’s & ook twee hele mooie palettes! (love)

[Beantwoorden]


Door Lin op 6 maart 2013 15:21

Hmm.. ik word er nog niet heel erg warm van moet ik zeggen. Ik raak te verwend met mooie oogschaduw ;)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 6 maart 2013 15:30

Wouw, ze zien er beiden echt heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 maart 2013 15:31

Mooi, mooi! De looks zijn ook heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 maart 2013 15:32

Bij MUA denk ik al gelijk aan muahahahahaha.. Don’t blame me.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:49:

Haha! :D

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 6 maart 2013 15:43

Wauw, wat een palettes!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 6 maart 2013 15:52

Als het waar is dat deze in de winkels komen in Nederland, schrijf je er dan over?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:50:

Uiteraard!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 6 maart 2013 15:55

Wat een mooie swatches en ppigmentatie.
Ik heb best veel van MUA in mn stash. Over het ene product ben ik meer tevreden dan over het andere. De lipsticks zijn echt geweldig en een aanrader voor iedereen!!
Ik hoop écht dat MUA naar Nederland komt. Het is nu vaak een gokje of ik iets fijn vind of niet en dan is testen wel zo handig :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 maart 2013 16:04

Wat een mooie palettes en dat voor zo’n prijs! Liefs

[Beantwoorden]


Door Claudia op 6 maart 2013 16:31

Ik ga in september naar London!!! Raad eens wat ik ga kopen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:50:

Veel plezier alvast ^^)

[Beantwoorden]


Door sophie op 6 maart 2013 16:39

Prachtige pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door Charile op 6 maart 2013 16:52

Dat ziet er goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 6 maart 2013 17:04

Mooie paletten! Lekker goedkoop ook.

[Beantwoorden]


Door saskia op 6 maart 2013 17:51

hoi vera!!

yay daar issie dan eindelijk, je review over MUA!!
super goed!!!!
en je Looks zijn echt weer super gemaakt!! daar leer ik dan weer van!! en aan de comments te zien meer meiden die hier behoefte aan hadden!!
ik ga dat gesprek over nederland nog even opzoeken en aan je mailen!!
blij dat ik je hierover gemaild heb!! ze hebben trouwens bij de mono’s ook matte tinten. en in de meeste paletten zitten er ook een aantal!!

een leuke review vera dank je wel!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:50:

Jij bent mijn redder! Ik hoor het graag. (en er komt nog een review ;-))

[Beantwoorden]

saskia antwoordt op 7 maart 2013 om 14:15:

Hey vera,

Heb je het gesprek gemailt!! ik hoop dat ze je ook nog gaan mailen, zou wel heel leuk zijn!!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 6 maart 2013 18:15

Erg mooi! Ik heb zelf ook een aantal MUA palettes! :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 maart 2013 18:41

Wat een prachtige palettes en nog een geweldige pigmentatie ook! Ik houd niet van online bestellen, maar als ze hier te koop zijn zou ik er zeker één of twee van scoren :-)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 6 maart 2013 18:43

Wauw het zijn erg mooie paletten voor een fijne prijs!
Ik merk wel als ze in Nederland verschijnen dan ga ik eens kijken, mocht het niet zo zijn dan is een bezoekje aan London nooit verkeerd. <3

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 maart 2013 18:49

Hey Vera, echt mooie palleten!
Kan je deze misschien eens bemachtigen en reviewen? ;-)
http://www.muastore.co.uk/index.php/the-artiste-collection

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2013 om 19:51:

Ah, ik baal dat ik die niet heb meegenomen! Heb er wel naar staan kijken. Ik ga hem onthouden en als ik bestel, bestel ik die mee :-)

[Beantwoorden]


Door maureenlisanne op 6 maart 2013 18:52

Ik dacht echt precies hetzelfde als jou, het lijkt net een goedkopere sleek!
Deze twee palettes vind ik echt onwijs mooi met de kleurtjes.
Altijd zo jammer dat wij zoveel merken niet in Nederland hebben!

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 6 maart 2013 18:57

Als dit merk in de drogist komt, dat zou inderdaad geweldig zijn! Ik vind het zo’n leuk merk & de kleuren van de palette’s die je kocht, amazing! Al zou ik nog eerder voor Sleek gaan, de prijs is zo aantrekkelijk. De lipsticks van dit merk schijnen ook heel fijn te zijn!:)

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 maart 2013 19:07

Dit zijn echt twee prachtige palettes! Mooie pigmentatie, en Heaven and Earth is perfect voor een naturel look.
Ik hoop zo dat MUA naar Nederland komt, veel fijner om het in de winkel te kunnen kopen dan online..

[Beantwoorden]


Door hannah op 6 maart 2013 19:36

Ja dit ziet er goed uit! wauuuw! i want it

[Beantwoorden]


Door Jana op 6 maart 2013 19:42

Mooie looks heb je gemaakt :D x

[Beantwoorden]


Door Demi op 6 maart 2013 20:40

Ik vind MUA echt zo’n fijn merk! Ik heb nu de heaven and earth, undress me en undress me too palettes. Ook heb ik een highlighter van MUA en ik vind alles voor de prijs echt hartstikke mooi!
Undress me too is echt precies een dupe van NAKED 2 de kleuren zijn precies hetzelfde, alleen net wat minder gepigmenteerd.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 6 maart 2013 21:09

Wauw, mooi zeg.

[Beantwoorden]


Door laura op 6 maart 2013 21:15

Hee vera camilla!
Ik volg je website al een tijdje, en vind de budget oogschaduw helemaal geweldig. Maar ik twijfel of ik deze oogschaduwen wel moet aanschaffen aangezien ik harde lenzen heb. De glitter oogschaduw van de sephora kan ik bijvoorbeeld niet dragen omdat het dan allemaal in mijn lenzen gaat zitten. Heb jij enig idee?

[Beantwoorden]


Door zwaan op 6 maart 2013 21:22

Vera, ik vind de inleiding stukjes van je artikelen altijd zo leuk! Echt heerlijk geschreven. Wilde ik even zeggen (:

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 6 maart 2013 21:31

Leuk, vind ze wel iets hebben van Sleek… Mooie kleurtjes, leuke looks

[Beantwoorden]


Door Glitterz op 6 maart 2013 21:33

Mijn eerste indruk: lijkt op Sleek!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 6 maart 2013 22:35

mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Debbie op 6 maart 2013 23:23

Ik heb ze ook allebei en ik vind ze fijn!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 6 maart 2013 23:32

Wow hele mooie kleurtjes, prachtige foto’s ook weer!

[Beantwoorden]


Door Marisha op 6 maart 2013 23:47

waauw echt mooi, en voor zo weinig geld! voor die prijs had ik veel minder verwacht maar dit is toch wel een goede aankoop. en ik dacht ook al gelijk aan sleek, heb zelf 5 palette thuis en ben er helemaal fan van, en misschien dat ik deze ook maar eens ga testen;)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 7 maart 2013 00:07

Wauw, veel pigment voor zo’n goedkope paletjes, mooi!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 8 maart 2013 18:55

Ik moest ook echt gelijk aan Sleek denken! Maar verder super goede paletten <3

[Beantwoorden]


Door Nancy op 8 maart 2013 21:23

wauw ik vind Glamour days heel mooi! Hopen dat ze echt naar NL komen :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 maart 2013 13:57

Wat een mooie paletten! :love:
Ik vind het pigment erg goed.
Zelf vind ik MUA Eyeshadow Palette Glamour Days helemaal leuk, pretty voor de lente.

[Beantwoorden]


Door Annet op 9 maart 2013 20:11

Erg mooie kleuren,
ben zelf erg verliefd op de lipgloss van hun! (love)
kun je nog filmpjes maken met de uitleg hoe je die mooie oogen hebt gemaakt?
Weet dan zelf niet zo snel!? :+ :eww:

[Beantwoorden]


Door Annet op 9 maart 2013 20:13

:hey: :hey: :hey:
maak je ook leuke goodiebags om te verkopen met aanradende make-up? :idee:
(zou er leuk zijn!)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 maart 2013 12:15

Mooie looks heb je gemaakt! Ze lijken me fijn.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 maart 2013 12:15

Hi Vera, wat leuk om te lezen over <3 MUA! Ben ook helemaal weg van het merk, op mijn blog heb ik nog wat andere producten van hun gereviewd, dus als je nog inspiratie nodig hebt voor wat de volgende keer te kopen? http://www.mamazelfdoen.blogspot.nl
Ik vind de single oogschaduw ook heel mooi, en de kwasten… ben ik echt super blij mee, voor die prijs heb ik niet iets kunnen vinden wat qua kwaliteit er op lijkt. http://www.mamazelfdoen.blogspot.nl/2013/03/mua-brushes-review.html

Groetjes Nicole

[Beantwoorden]


Door My op 30 maart 2013 14:38

Wow mooie kleuren! de paletten lijken wel wat op sleek!

[Beantwoorden]

Bibi antwoordt op 13 mei 2013 om 12:43:

Nee juist op nakend!! (Vind ik)

[Beantwoorden]

Bibi antwoordt op 13 mei 2013 om 12:44:

Ik bedoel Naked!! Sorry

[Beantwoorden]


Door Bibi op 13 mei 2013 12:43

Mooie look!! ^^)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | MUA Trio Eyeshadow op 3 september 2013 06:00

[…] eerste keer dat ik in Londen was, kocht ik van MUA twee oogschaduwpaletjes. De tweede en laatste keer, een paar weken geleden, vielen de trio oogschaduws me op. De ronde […]


Door Amelie op 15 april 2014 15:24

Oeh! Pretty!

[Beantwoorden]