Twitter Question #114

Het meest gehate beautywoord zou kunnen zijn: ‘spinnenpootmascara’, ‘fall-out’, ‘chippen’ of wellicht ‘slecht gepigmenteerd’ (oké, dat zijn er twee), maar voor mij is het overspray. Overspray? Ja, overspray. Zie hem voor je: een prachtige glitterende roze blush met een warme gouden glans, liefde op het eerste gezicht. Enkel op het eerste gezicht. Je swatcht de kleur en het blijkt een overspray. Onder de glimmende gouden laag zit een hele andere, minder mooie kleur. Je nieuwe liefde toont zijn ware aard.Ik heb het over producten die teleur stellen! Voor mij zijn dat alle producten met een overspray. Soms is de poeder die onder de overspray zit nog wel mooi (zoals bij deze bronzer van Chanel), maar niet zo mooi als het glitterende laagje waardoor je aandacht naar de poeder toegezogen werd. Een overspray gebruiken is valsspelen en producten met een overspray worden dus uitgeschakeld. Bedankt en tot nooit ziens.

Een product wat mij ook teleurstelde en waar ik veel geld voor heb betaald, is de YSL Touche Éclat. Dat is niet omdat ik niet weet hoe je het product moet gebruiken. Veel vrouwen denken dat het een concealer is, maar het is meer een soort highlighter voor onder je ogen. Touche Éclat moet je oogopslag frisser en wakkerder laten lijken. Ik zie weinig effect, vind het niet speciaal en kan het product makkelijk missen. Een teleurstelling na alle lyrische verhalen over dit product.

In welk beautyproduct ben jij het meest teleurgesteld?


Volg me op Twitter.

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 2 februari 2013 | 112 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Esmee op 2 februari 2013 16:04

Leuke TQ! :ja:

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 februari 2013 16:08

deze is zeker leuk :D bij mij zijn dan vaak glitter eyeliners waar je 100 keer mee over een plek moet gaan voordat je een glitter ziet >.<

[Beantwoorden]


Door ise op 2 februari 2013 16:08

slechte pigmentatie, dat je de kleur eigenlijk gewoon maar beter niet kunt aanbrengen, omdat je hem toch niet ziet. :no:

[Beantwoorden]


Door Daniela op 2 februari 2013 16:11

Leuk, kan me voorstellen dat je vooral bij duurdere producten echt kan balen. Heb zelf met het Naked2 palette nergens last van qua fall out

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 2 februari 2013 16:11

Bij mij het meestal overspray producten. Paar maanden terug een blush van de hema…

[Beantwoorden]


Door Simone op 2 februari 2013 16:12

Als iets slecht gepigmenteerd is.

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 februari 2013 16:14

Aan de foundation van estee lauder, double wear. Heeft de verkoopster bij de douglas me asngesmeerd toen ik iets goedkopers wou dan dior. Maar heeft verkeerde ondertoon, kleur, maar het eergste: is een grote dikke vette laag op je gezicht. Bah!

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 2 februari 2013 om 17:20:

Oh ik houd juist zo van die foundation! De kleurselectie is idd best bagger maar lord jesus als je ‘m heel goed blendt en heel licht opbouwt dekt’ie al-les en geeft’ie zo’n mooi effect!

Daarentegen vod ik trouwens de Diorskin Forever compact foundation echt kut, ook omdat ik dus de verkeerde kleur kreeg aangesmeerd (veel te roze). Echt balen als je zoveel uitgeeft aan een parfumerieproduct en’ie niet doet wat je verwacht…

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 februari 2013 16:14

Leuke TQ ! Voor mij is het slechte pigmentatie, en toch ook wel overspray, altijd een teleurstelling als je een super mooi product denkt te hebben gekocht..
xxx

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 februari 2013 16:14

De Catrice eye-liner pen, ik dacht in het begin dat ie super was totdat ik hem eraf wilde halen: er bleef maar een grijze veeg achter, hij gaat er gewoon niet af! En wat betreft de chanel lakjes, die blijven wel heel goed bij mij zitten hihi ^^)

[Beantwoorden]

Inger antwoordt op 2 februari 2013 om 17:37:

Ja! Die eyeliner, geweldig, tot ik hem eraf moet halen..

[Beantwoorden]

Xadi antwoordt op 2 februari 2013 om 18:44:

dat heb ik met die van Essence!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2013 om 19:27:

Heb ik ook gehad met een van Essence!


Door Lytje op 2 februari 2013 16:15

Gechipte nagellak. Blegh, zo zonde! Gelukkig heb ik sterke nagels en zit het kleurtje (van maandagavond) er nu nog perfect op, maar ik wil er zo lang mogelijk plezier van hebben.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 februari 2013 16:16

Overspray is inderdaad irritant! Ik kocht laatst de blush uit de College of 2013 LE van Essence, want de ‘gewone’ kleur was zo mooi! Maar die overspray.. Het glittert gewoon té erg! De L’Oréal Color Riche nagellak vond ik ook niet heel goed, want die werd heel snel kleverig. Ook de Sold Out For Ever van Catrice viel me tegen, want ik hoorde dat iedereen in katzwijm viel. Ik wist eerst niet dat er twee waren, dus de eerst vond ik al slecht, maar de tweede vind ik het net niet. Eigenlijk dus geen hele drama’s zoals hierboven, maar toch blijft het vervelend! Leuke TQ ook weer, Vera!

[Beantwoorden]


Door Yvon op 2 februari 2013 16:17

Oversprays, zo giga zonde! Byebye eyecandy…

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 februari 2013 16:17

De producten waar ik toch wel vaak in teleurgesteld word zijn die voor een droge en gevoelige huid. Ik heb er al heel veel geprobeerd door de jaren heen en de eerste 2 a 3 dagen gaat goed, maar daarna is mijn huid er vaak weer slechter aan toe als voordat ik het product probeerde. Denk hierbij aan een nog drogere huid, rode vlekken, kleine ontstekingen, brandend gevoel enz..

[Beantwoorden]

roos boom antwoordt op 4 februari 2013 om 16:35:

ik heb heel veel baat gehad bij de roc hydra plus

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 februari 2013 16:17

Ik vind lipsticks die je velletjes accentueren echt verschrikkelijk. Heb er aardig wat van, maar de ergste was MAC Viva Glam Nicki

[Beantwoorden]


Door Martina op 2 februari 2013 16:17

Wow ik ben heel verbaast dat iemand naked palette twee noemt, dat is echt mijn holy grail! Verder ben ik heb helemaal eens met overspray! Of het beautywoord sheer” als ik iets sheer wil breng ik wel gewoon wat minder aan ;)

[Beantwoorden]

Lindy antwoordt op 2 februari 2013 om 17:03:

Ik was diegene die het naked2 palette noemde :) hij is ook heel mooi, en best fijn, maar het verbaasde mij gewoon dat met name Half Baked en YDK meer onder mijn ogen zitten dan erop, zelfs met de UD Primer Potion :( Dus het is zeker niet zo dat hij in mijn la stof ligt te verzamelen, ik gebruik hem graag, maar toch baal ik heel erg van de fallout na de talloze (positieve!) reviews die ik heb gelezen :) xx

[Beantwoorden]

hannah antwoordt op 2 februari 2013 om 17:09:

Ik heb geen fallout bij NAKED2 hoor :) hij is great! Misschien ligt het aan je pallete?

[Beantwoorden]

Lindy antwoordt op 2 februari 2013 om 17:12:

geen idee :( ik baal er wel flink van.. want hij stond toch al wel heeeel lang op mn verlanglijstje

Sophie antwoordt op 2 februari 2013 om 17:32:

Misschien ligt het aan de kwaliteit van je kwasten? Bij hele harde kwasten heb ik er soms last van…

Sharona antwoordt op 2 februari 2013 om 21:10:

Ik gebruik JUIST half baked en YDK heel veel. Misschien kun je eens proberen een wat deppende beweging te maken met je kwast ipv vegen? Ik heb ook nooit last van fallout, alleen een beetje bij de donkerste kleur (helemaal rechts).

[Beantwoorden]

Lindy antwoordt op 3 februari 2013 om 12:39:

dat is het hem juist, ik dep met mijn kwasten, ik veeg sowieso nooooit met mijn kwasten, dus het zou ook aan mijn kwasten kunnen liggen maar ook met de kwast van het palette zelf heb ik er last van.. maarja, het is nog steeds een van mijn fijnste palettes ook met de fallout, alleen is het gewoon irritant

Lindy antwoordt op 3 februari 2013 om 12:41:

en dat was veel te vaak het woord kwast. ik ben net wakker sorry :’)


Door saskia op 2 februari 2013 16:19

een potje dure dagcreme van kagami, kwa werking is hij echt perfect (al moet ik er niet mee in de buurt van mn ogen komen want dan lijkt het alsof ik de hele tijd aan het huilen ben.)
maar mn huid word er zacht en gevoed van… het enige nadeel is dat hij stinkt… en wel naar iets wat al eerder gegeten is zeg maar. echt vies. in het potje ruikt hij nog wel ok… beetje naar kamille… maar zodra je het smeert… bah!!!

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 februari 2013 16:21

ik vind dingen die slecht gepigmenteerd zijn vaak vervelend of als ze bijna doorzichtig zijn en enkel wat glanzen, overspray vind ik ook altidj zonde, zoo jammer als je een supermooie blush (daar is het vaak mee) hebt en dat het supermooie patroontje er dan af, echt jammer :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 februari 2013 16:24

Mijn rimmel waterproef mascara. Hij stinkt, lijkt met geen mogelijkheid van mijn wimpers te krijgen maar veegt wel waardoor ik er na een halve dag uitzie als of ik een jaar niet geslapen heb. Lees de huid onder mijn ogen wordt zwart.

[Beantwoorden]


Door Camille op 2 februari 2013 16:26

Wetlook nagellak oftewel niet dekkende nagellak van de Hema, na 3 laagjes zie je er nog steeds bijna niks van

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2013 om 19:28:

Die heb ik volgens mij nog liggen! Ben benieuwd…

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 2 februari 2013 16:29

De mascara van Rituals is echt verschrikkelijk, super veel klontjes! gelukkig had ik hem niet zelf gekocht.. :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 februari 2013 16:30

Het Too Faced return of sexy palette is niet echt een teleurstelling, maar een aantal oogschaduws hebben zoveel fall-out en ik heb echt een hekel aan fall-out :@

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 3 februari 2013 om 18:20:

Ik vond de return of sexy inderdaad ook een beetje een teleurstelling qua fall out.. En aangezien de prijs vind ik dat jammer!

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 februari 2013 16:31

meer een verzorgingsproduct maar ovor mij de biodermal pcle creme. hoorde zoveel goede reacties dat ik hem wel moest proberen maar eerlijk gezegd doet het vrij weinig voor mijn droge huid.. een nivea soft werk 10x beter. ook gaan mn ogen helemaal prikken en tranen net wanneer ik de PCLE creme heb aangebracht. jammer van de hoge prijs dus..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2013 om 19:29:

PCLE is ook voor de geïrriteerde en gevoelige huid met bultjes, littekentjes etc. Ik vind hem ook niet voedend genoeg voor de droge huid, maar daar is ‘ie dan ook niet voor.

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 februari 2013 16:33

De NYC Big Bold Mascara was een totale miskoop voor mij! Ik dacht geweldig die grote borstel. Uhhm NOT, klontjes en mascara op heel mijn oog behalve op mijn wimpers! Jammer, gelukkig heb ik nu wel een heel fijne, goedkope mascara waarover morgen een review over verschijnt op mijn blog! Liefs Romy

[Beantwoorden]


Door Leonie op 2 februari 2013 16:35

Cream oogschaduws!
Met mijn vettige oogleden is het gewoon geen doen, verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 2 februari 2013 16:40

Leuke twitter question!

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 2 februari 2013 16:45

In het hele makeup merk van E.L.F, Yep het is budgetproof, yep de producten zien er leuk uit, Yep alle bloggers hebben er aandacht aan gegeven, absoluut Nope voor de kwaliteit, pigmenatie is but, kwasten vielen uit bij gebruik, verpakkingen gaan snel kapot, nee sorry ik kies liever voor iets duurders bijv. mac waar ik lange tijd mee vooruit kan (love)

[Beantwoorden]


Door emma op 2 februari 2013 16:48

leuke tq, zezker om de antwoorden te lezen! Ik heb zelf gelukkig nog niet echt nare ervaringen nadat ik make-up gekocht had.
Of wacht… Nou dat was meer mijn fout, haha.
Ik dacht dus dat ik de holografische rainbow nagellak van gosh gekocht had, was er helemaal blij mee, smeerde het op mn nagels en het bleek gewoon de ‘normale’ zilveren nagellak te zijn; ik had niet goed gelezen -.-‘ Het is wel echt een perfecte zilver, dus achteraf was ik er toch wel blij mee!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 2 februari 2013 16:49

Chanel nagellak ben ik het ook mee eens. Zo zonde!

[Beantwoorden]


Door Bente op 2 februari 2013 16:51

De ELF plumping glaze lipgloss is echt een enorme tegenvaller.
Hij pigmenteerd goed maar hij doet zooooooooooo veel pijn op je lippen. Hij gaat echt helemaal branden!!!!!!!! :shit:
Ik vind de catrice eyeliner pen juist goed, ik heb hem nu een maand en hij doet het gewoon nog hoor. :/

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 2 februari 2013 16:54

Microdelivery Peel van philosophy heeft mij erg teleurgesteld. Ik kon er helemaal niet tegen en kreeg er heel erge uitslag van.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2013 om 19:29:

Oei :-(

[Beantwoorden]


Door Nine op 2 februari 2013 17:00

Alle HEMA nagellak! Zo jammer, want het zijn best mooie kleurtjes. Helaas chipt het bij mij al binnen een paar uur, zelfs met gebruik van base-en top coat….

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 2 februari 2013 17:02

De vloeibare concealer van catrice, in zo’n pennetje met kwastje. Op zich is de concealer goed maar heb al 3 verpakkingen gehad waar na 2 weken gebruik het draaisysteem niet meer werkte en er dus geen concealer meer uit komt grrrrr

[Beantwoorden]

Tsalina antwoordt op 2 februari 2013 om 22:47:

Ik gebruik deze ook en ben er heel tevreden over. Noch geen enkel probleem gehad met het systeem, misschien een beetje pech gehad met de verpakkingen. Hopelijk doet de 3e het beter ^^)
xx

[Beantwoorden]


Door hannah op 2 februari 2013 17:08

NAKED2 heeft bij mij geen fallout hoor. Het is maar net hoe je hem aanbrengt en welke basis je op je ogen gebruikt. Als je gaat zitten ‘roeren’ met je kwast, ja dan geeft elke oogschaduw fallout.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 februari 2013 17:09

Waterverf eyeliners

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 februari 2013 17:14

Overspray is inderdaad erg jammer!

[Beantwoorden]


Door Nora op 2 februari 2013 17:14

Neee, ik ben gék op spinnenpoten <3 haha! Maar anyway: Chanel lakjes. Cliché, maar verdammt! wat een onwijze kutkwaliteit en prijs! Zo jammer aangezien de kleurtjes altijd bijzonder en mooi zijn.

[Beantwoorden]


Door Vera op 2 februari 2013 17:19

Te lichte nudelipstick is iets dat ik niet graag zie in mijn stash. Ik probeer toch steeds weer een nieuwe nude lipstick uit, maar zo gauw ze te licht zijn (ik heb best donker gepigmenteerde lippen) wil ik ze het liefst zo snel mogelijk weg hebben. Ik heb liever een licht roze kleurtje dat net wat meer opvalt dan :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2013 om 19:30:

Bruinere tint pakken! Probeer eens The Nuder The Better van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 februari 2013 17:21

Sommige mascara’s! Ik wil een mascara die mijn wimpers mooi zwart maakt, separeert (alsof je veel wimpers hebt) en veel volume geeft en niet dat je wimpers aan elkaar klonten. Dan kan ik soms zo lang bezig zijn, want het moet goed zitten :). Gebruik zelf nu Bourjois, daar ben ik wel tevreden over. Iemand tips voor andere mascara’s?

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 2 februari 2013 om 18:45:

Loreal telescopic carbon black.. Beste mascara die er is.

[Beantwoorden]

Cato antwoordt op 3 februari 2013 om 17:38:

Maybelline the falsies of feather! echt fijn!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 2 februari 2013 17:21

Ik had hetzelfde met de touche eclat hoor, maar laatst zag ik ineens wat nou het effect ervan is. Ik was ergens en daar scheen het licht een beetje van bovenaf en toen ineens zag ik heel duidelijk de enorme berg touche eclat zitten die ik onder mijn ogen had gedaan in poging tot het verbloemen van donkere kringen. In het licht thuis zag je niet veel effect, maar in dat licht in dat gebouw ineens wel heel goed!

[Beantwoorden]


Door debby op 2 februari 2013 17:27

Zo heb je even? Er zijn meerde producten waarvan ik denk nah, moet daar zo’n lof over worden gemaakt? Zo snap ik de nagellakken van chanel inderdaad niet, gaat er snel af. Creme’s die beweren hypo allergeen te zijn. Maar het toppunt zijn voor echt de sylvie Fails

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 februari 2013 17:36

Hm, ik heb dat eigenlijk bijna nooit met producten. Het enige wat ik nu kan bedenken is Chanel nagellak. Vrij prijzig, hij lakt niet fijn en dekt niet zo goed.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 februari 2013 17:37

Bij mij is dat toch wel een slechte pigmentatie, het lijkt een hele mooie kleur maar als je het gaat swatchen zie je er niks van

[Beantwoorden]


Door Axelle op 2 februari 2013 17:39

rimmel scandaleyes waterproof , in tegenstelling tot de gewone scandaleyes doet deze niets voor mijn wimpers , hij laat ze alleen aan elkaar plakken , en ik krijg de mascara ook niet van mijn ogen af , echt een ramp !

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 februari 2013 17:47

Eerst was ik verliefd op het scrubben van me gezicht. Maar elke keer als ik nu scrub(1 of 2 keer per week) krijg ik allemaal velletjes op me gezicht. Helemaal een droge huid, het is echt verschrikkelijk.
En ik wil me gezicht natuurlijk wel puistjesvrij houden enzo..

IK BEN RADELOOS
Vera wat moet ik doen :(

xx Love you Veracamilla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2013 om 19:32:

Kan een allergische reactie zijn. Even niet meer scrubben! Het is sowieso vrij agressief.

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 februari 2013 17:48

Oftewel, op het moment ben ik teleurgesteld in scrub en vind slechte pigmentatie in oogschaduws enzovoorts teleurstellend. En laten we klontermascara niet vergeten..

xx Liefs

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 februari 2013 17:52

Ik ben nog niet echt teleurgesteld geloof ik… Ohja, wel in de Etos eigen merk oogschaduw. Swatches op m’n arm waren oké, maar er viel niet mee te werken!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 februari 2013 17:56

Dat van die eyeliner pen van Catrice herken ik ook, in het begin was hij zo fijn maar na een week ofzo deed ie het al niet meer goed.. En verder de Mac lady gaga lipstick. Omdat ik Gaga-fan ben wilde ik hem perse hebben, en bestelde hem op internet. Maar de kleur staat me niet. Met mijn lichte haar en dan zo’n roze lipstick lijk ik net een Barbie!

[Beantwoorden]

Chiara antwoordt op 2 februari 2013 om 20:59:

Als je er een laagje concealer onder draagt wordt hij iets warmer van kleur ;-)

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 februari 2013 18:09

Bij mij vaak producten met veel fall-out. :(

[Beantwoorden]


Door Rani op 2 februari 2013 18:11

l´oreal mascara :@
slechte mascara ooit :O

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 2 februari 2013 18:12

De catrice eyelinet kreeg ik gelijk al niks uit

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 2 februari 2013 18:40

Wat ik echt een prutproduct vind zijn de smokey effect nagellakjes/toppers. En dan helemaal die met glitters. Wil je meer glitters, dan is je hele basiskleur weg, want dan zit er veel te veel smokey overheen, en doe je maar 1 laagje, dan zie je heel erg de randjes van je kwastje (dat het aan de randjes dikker is), super irritant! En als ik een donkerdere kleur wil, pak ik die wel gewoon…
Ik werd ook helemaal niet blij van de ‘superhandige’ eyeliner stift van Sephora. Leuk idee, maar na een week ondersteboven bewaard ging hij al uitdrogen. Bleh :(

Leuke vraag! Leuk om te zien waar iedereen zich aan ergert, haha :)

[Beantwoorden]


Door Panajotta op 2 februari 2013 18:42

Super leuke TQ! Voor mij is idd ook overspray en dan vooral bij de oogschaduws van Teeez! Ugh, ja alle producten zijn fijn, maar die oogschaduws hebben nogal overspray.
xx

[Beantwoorden]


Door Cella op 2 februari 2013 19:00

de hema blush, zulke mooie bloemetjes en glitters… was dus ook een overspray…

[Beantwoorden]


Door Ester op 2 februari 2013 19:14

haha, ben ik nou de enige die spinnenpoten mooi vind ??
Ik zoek JUIST een mascara die dat doet haha.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 2 februari 2013 19:57

Zo jammer dat sommige producten zó tegenvallen. Bij mij is dat de Nederlandse BB cream. Ik zag toevallig vandaag die van Essence in het schap staan, ben erg benieuwd maar ik heb hem niet gekocht. Gewoon omdat ik er niet meer in geloof.

[Beantwoorden]


Door Paulien op 2 februari 2013 20:12

Herken je hatelijke gevoel tegenover overspray haha. Laatst een supermooi product gekocht, één keer met kwast eroverheen, en bye bye mooie print.

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 februari 2013 20:27

Leuk artikel Vera, ik heb echt respect voor je dat je de inspiratie telkens nog hebt om een nieuwe twitter question te verzinnen! Ik vind zelf de oogschaduw van essence heel slecht pigmenteren. Maar daar in tegen vind ik de palletes van essence wel weer heel goed pigmenteren. Nogmaals een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 februari 2013 20:44

de bb creams, ik vind het idee geweldig maar de uitvoering in de meeste gevallen waardeloos!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 2 februari 2013 20:58

Urban Decay 24/7 liners. Ze zijn duur, gaan snel op en eerlijk gezegd blijven mijn oogpotloodjes van Kiko even goed zitten.

[Beantwoorden]


Door BeautyFrique op 2 februari 2013 21:12

Weer een hele leuke twitter question!!
Ik heb wel meerdere teleurstellende producten. Ten eerste alle lip plumpers. Ik krijg bij geen enkele vollere lippen (zelf de extreme lip injection van Too Faced á een whopping €22,- werkt niet). Dus als iemand een goeie kent? Ik hoor het graag! :yes:

Daarnaast inderdaad oversprays. Wát een teleurstelling.

Daarnaast kan ik gewoon niet omgaan met niet waterproof mascara. Het zit dan overal bij mij na een halve dag. En ik heb niet bepaald lange wimpers die tegen m’n wang of arcadeboog aankomen.

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 3 februari 2013 om 10:02:

Dior Lipmaximizer. Best prijzig en je moet het wel echt elke dag gebruiken maar prikt niet en werkt echt. Het verschil valt eerst niet op, tot dat je ‘m twee dagen niet op doet en je je natuurlijke lipjes weer ziet :’-(

[Beantwoorden]


Door Beautydiamonds op 2 februari 2013 21:35

Leuke TQ ik heb niet echt een tegenvaller gelukkig omdat ik vaak veel reviews ect.. lees voordat ik iets koop.
Ik kan slecht tegen slechte pigmentatie BAH gewoon BAH hahahah

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 2 februari 2013 om 22:23:

Same, ik google altijd alles en lees altijd eerst reviews voordat ik iets bestel/koop.. dat voorkomt miskopen!

[Beantwoorden]


Door Richel Wolsink op 2 februari 2013 21:44

Ik heb allemaal budget make-up, vooral van Catrice,
waar ik heel teleurgesteld in ben is de blauwe eyelinerstift van catrice, ik krijg hem er niet af, het is boenen en boenen, en de volgende 2 dagen ook.

[Beantwoorden]


Door Richel op 2 februari 2013 21:45

Ik heb een vraagje :

ik heb best wel wat make-up, maar ik kom nooit verder dan een mascara en foundation. ik heb zelf ook lipsticks en alles (catrice & essence). ik maak me wel thuis op, maar nooit op school omdat ik er voor schaam dat ik dan opeens raar aangekeken wordt, dus mijn vraag is : hoe kan ik aan make-up beginnen/ opbouwen op school? want het zal raar zijn dat je opeens opgemaakt op school komt..

[Beantwoorden]


Door Maud op 2 februari 2013 22:23

Ik ben niet meteen erg teleurgesteld in een product, maar vind het wel jammer dat een paar chanel lipsticks zo afgeven.
En in de Europese BB creams ben ik heeeel erg teleurgesteld, de Amerikaanse versies, zijn wel stukken fijner.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 2 februari 2013 22:40

Het meest teleurgesteld, hmmm, even denken… Misschien ben ik het vaakst teleurgesteld in ‘matterende’ producten. Vaak houden die de talgproductie helemaal niet tegen.

[Beantwoorden]


Door Jessie op 2 februari 2013 22:43

Slechte pigmentatie; daar word ik altijd zo slechtgezind van :-( het ziet er zooooo prachtig uit in de verpakking tot je het aanbrengt – false advertising :boo:

[Beantwoorden]


Door Isabella op 2 februari 2013 22:51

Leuk artikel. Ik had laatst een lippenbalsem gekocht, maar het draaisysteem werkte niet.. Dus hij kwam zeg maar, niet meer omhoog ofzo. Dat was ook best teleurstellend, haha.. Maar ik had hem dus gewoon ‘kapot’ gekocht, domme ik.

[Beantwoorden]


Door Dilys op 2 februari 2013 23:17

Ik heb niet echt een product waarover ik super teleurgesteld over ben. De Essence oogpotlooden vind ik flut, maar verder zou ik het niet echt weten. Maar mijn stash is ook niet zo groot :)

[Beantwoorden]


Door Donna op 2 februari 2013 23:42

Wat heb je het intro stukje weer geweldig leuk geschreven! (love) :).

Maar mij vallen alle producten.tegen waarbij de kleur heel anders oogt op de huid of nagel of waar dan ook dan. Bv denk je mooie kleur roye te hebben en dan is het gewoon doorzichtig:(. Overspray is indd ook tegenvaller. En bvogschaduw die binnen en uur weg is. Of een boddybutter die.volledige hydratatie belooft maar waarna je binnen een uur weer enorm.droge benen hebt. Hetzelfde voor deo. Etc.

[Beantwoorden]


Door Raya op 2 februari 2013 23:52

Naked 2 palette? Dat is echt mijn HG product haha! Ik ben ook zeer teleurgesteld in BB creams. Veel beloften maar ze nakomen is een ander verhaal… Na vijf tubes te testen word je er automatisch een beetje moe van! Fijn weekend Vera xo

[Beantwoorden]


Door Miriam op 3 februari 2013 08:56

Leuke twitter question weer. Ik vind zelf sommige make-upjes ook niet fijn, zoals een lippenbalsem met een kleurtje (kocht ik lang geleden) die de velletjes op mijn lippen niet minder maakt, maar ze juist accentueerd. En overspray, dat is ook zo’n ding. Denk je net een mooie blush gevonden te hebben, is het laagje er zo weer af… Jammer, maar helaas. Gelukkig zijn er genoeg make-up producten die wel fijn zijn, haha :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 februari 2013 09:06

Overspray, daar heb ik ook echt een hekel aan! Denk je een mooi product te hebben gekocht, en is het printje er zo af :( Verder ben ik heel teleurgesteld in producten voor de gevoelige huid en in sommige producten van Lush, mijn huid kan er gewoon heel slecht tegen, mijn huid word vaak vlekkerig en rood, daar baal ik dan zo van!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 februari 2013 09:31

De Hema dag en nachtcrème.. Roodheid, vlekken, bulten, trekkend gevoel.. Auwie..

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 februari 2013 10:36

Leuke twitter question, kun je zien wat je in iedergeval niet moet kopen. ^^)

[Beantwoorden]


Door maartje op 3 februari 2013 11:15

in alle ‘finish’ producten, waterachtige sprays die de make-up minder pannekoekerig moeten maken.
Bij mij doen ze allemaal iets, maar als ik in een spraytje zelf wat water, alleen water, doe, dan werkt dit 1000 maal beter en het is nog gratis ook (A)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 3 februari 2013 12:33

Leuke TQ ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 februari 2013 13:05

Die eyeliner pen van Catrice stainde blauw op mijn oogleden! (hij was gewoon zwart) en kom hem idd na een paar weken al weer weggooien omdat die op was….verder heb ik nog meer slechte producten gehad, maar deze was toch echt wel heel erg slecht..

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 3 februari 2013 15:40

Leuke Twitter Question! Ik denk dat dat bij mij ook BB Cream is. Die van Garnier vond ik nog best fijn (maar die ben ik een keer kwijt geraakt, oeps), maar de rest: nee.

[Beantwoorden]


Door britt op 3 februari 2013 16:20

ik heb een idee voor een filmpje de 20 euro make-up challenge dan koop je voor 20 euro producten waarmee je een complete look kan maken.

[Beantwoorden]


Door Julia Swinkels op 3 februari 2013 16:51

mijn grootste teleur stelling is een lichtroze oogschaduw van MAC, Ik weet niet meer welke het precies is want heb hem al weg gedaan. Het is een heeeele mooie kleur maar als je hem op je oog wilt aanbrengen is gewoon alles weg! Nergens is ook maar een beetje oogschaduw te vinden. Heel jammer dus. En helemaal omdat dit een grotere was en dit een speciale was waardoor hij €32 kostte:(

[Beantwoorden]


Door Marloes op 3 februari 2013 18:28

Ik zat gisteren te denken dat ik eigenlijk niks had.. maar toen bedacht ik mij vanmorgen van wel en wilde toch even reageren. En misschien kan iemand mij advies geven? ;)

Ik heb de BB cream van Nivea gekocht, ergens in november. Eerst was ik er best tevreden over, maar nu denk ik, man, dat ding is veel te donker! En dan te bedenken dat hij nog half vol zit en ik er nog een in de kast heb liggen.
Misschien kan ik hem mixen met mijn Gosh foundation? Die is echt perfect voor mijn huid, maar ik weet dus niet of dat gaat samen :)
Ik kan het natuurlijk ook proberen.. maar misschien weten jullie er al een antwoord op haha ;)

[Beantwoorden]


Door Carmel op 3 februari 2013 19:09

Het NYX cream glitter palette.. Glitters zijn fantastisch mooi maar zodra je ze aan brengt zit er meer glitter op je wangen dan op je ogen, en dat terwijl er nog wel een soort van spul in de glitter zit waardoor ze bij elkaar zouden moeten blijven zitten. Jammer.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 februari 2013 20:20

Die oversprays zijn inderdaad vreselijk :eww:

[Beantwoorden]


Door Jannee op 3 februari 2013 22:15

Eigenlijk in de twins-nagellak die weer bij Essence komen. Ik had zo gehoopt op een Hunger Games setje, komen er oude kleuren terug

[Beantwoorden]


Door Monica op 4 februari 2013 09:54

De mascara’s van Chanel! Je doet hem op en hij is prachtig totdat hij je ma een week of twee in de steek laat, helemaal uitgedroogd! Ik heb al gehoord dat ik niet de enige ben bij wie dat gebeurt met een mascara van rond de €30,- :/ big fail.

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 februari 2013 20:10

Essence souffle touch blush, als je het uitsmeert gaat de kleur weg !

[Beantwoorden]


Door Anneli op 5 februari 2013 22:43

Dit zijn toch wel echt meerder producten op mijn lijstje, haha. De meeste zijn wel al genoemd, slechte pigmentatie, alle eyeliner pennen, matterende producten, overbaked. Ook vind ik sephora merk mascara niet fijn, hij stinkt en klontert mijn wimpers aan elkaar vast.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 februari 2013 21:55

Ik heb gisteren nog zoiets gehad. Ik heb dus een matte lipgloss gehaald van Essence. Op het eerste gezicht, mooi baby roze kleurtje.
Thuis wilde ik hem proberen, gatver.. wat een lucht komt daar af zeg! En de kleur… jak! Niet mooi, voor mij.. nee.

Weet jij daar nog iets op Vera?
Ik had er al een glitter lipgloss overheen gedaan, dit stond wel iets beter, maarja nu is dat borsteltje van die glitter natuurlijk ook roze. (Hij was goedkoop, dus dat is niet zo’n probleem) Maar nu zit ik dus met die lipgloss. :’)

[Beantwoorden]