Urban Decay Oz The Great And Powerful Theodora Palette

Voor de lente brengt Urban Decay twee ‘Oz The Great And Powerful’ oogschaduwpaletten uit. Er is een lief palet voor Glinda, en een stoer palet voor Theodora. Ik heb natuurlijk het tweede palet, stoer dat ik ben. Het is een fantasierijke doos (of eigenlijk blik) oogschaduws. Zodra je hem opent kan het sprookje beginnen…


Paletten van Urban Decay zijn aardig aan de prijs, maar je krijgt wel bijna altijd meer dan alleen oogschaduw. Bij dit palet zit een rode lipkleur (2.8g), zwart oogpotlood (0.8g) en een kleine ‘routeplanner’ die je moet bewandelen om de look van Theodora na te maken. Mocht je je afvragen wie Theodora is, dat is Mila Kunis. Een foto van haar siert op de achterkant van de doos. Dat is niet zomaar, zij speelt Theodora in de film die dit jaar uitkomt.

Urban Decay Oz The Great And Powerful Theodora Palette €45,95

Het palet zit in een soort blik. Deze kun je helemaal open leggen of dicht doen, maar half open lukt niet. Dat is wat onhandig, het neemt veel plek in beslag. Het palet zit in elkaar volgens het nieuwe ‘Build Your Own Palette’ systeem van Urban Decay. Je kunt de oogschaduws eruit halen en er andere kleuren in doen. Je kunt ook losse oogschaduws en lege paletten kopen en die vullen. Dit palette is al gevuld, aan de samenstelling kun je voordat je hem koopt niets veranderen.

Van de inhoud word ik heel blij. Wat een plaatje! Leuk vind ik dat er ook duo’s in zitten. Handig, twee kleurtjes die de plek van één oogschaduw innemen. De oogschaduws in het Theodora palet zijn warm en bestaan vooral uit bruintinten en schutkleuren. Er is mat melkchocoladebruin, maar ook glanzend groen en super fel goud wat bijna geel lijkt.


Broken – Beware – Bewitch
West – Spell – Jealous

De eerste drie kleuren zijn een matte lichtgeel, een matte chocoladebruin en een lichtglanzende assige bruine tint. Met deze drie kleuren kun je een hele basic school/werk look maken. Matte bruine oogschaduws vind ik erg mooi, vooral met een knallende lipstick en dikke eyeliner. Maar… iets meer kleur is ook niet weg.

Ha, kleur! Geel en groen, maar ook nog een donkere shimmery bruin en een shimmery donkerblauwe kleur. Die twee tinten vind ik niet heel bijzonder, maar de gouden/gele en groene kleuren spreken me wel aan. Het zijn kleuren waarmee je verdekt in het bos kunt rondlopen, maar die een bruine basic ooglook wel opvrolijken.

Enige misser: de fall-out van Spell. De grove glitter in deze felle goudgele oogschaduw mag UD er de volgende keer wel uit laten. De glitter zit na het brengen overal, behalve op mijn ogen.

Ooglook met de oogschaduws

Ik zou ze bijna vergeten: het oogpotlood en de lipkleur die je bij dit palet krijgt. Het potlood is uiteraard een 24/7 Glide-on Eye Pencil in Zero, basic zwart. De lipkleur is een ‘Super Saturated High Gloss Lip Color’ in de kleur Theodora. Een felle, glanzende rood.

Lees van het Glide-On Eye Pencil in Zero hier een review.

Toen ik begon met swatchen van de lipkleur, brak gelijk de punt af. Oh. Ik heb het potlood niet op een warme plaats gelegd, bij de verwarming of in de zon. Misschien dat hij met vervoer is gebroken? Toen ik hem opnieuw sleep, was de punt wel stevig en brak hij niet weer af.

De lipkleur is fel rood. Mooi en intens, met een gezonde glans. Het netjes aanbrengen is oefenen, ik vind het lastig met zo’n dik potlood. Verder wel een goed product. De lipkleur is zacht en blijft lang zitten.

Full-face met de oogschaduws + lipkleur.

Urban Decay Oz The Great And Powerful Theodora Palette is absoluut een sprookje. Een sprookje wat zich afspeelt in een prachtig begroeid bos. Waar het mos vers ruikt, het gras groen is en de zon door de bladeren schijnt. De oogschaduws zijn zacht, goed gepigmenteerd, blenden erg makkelijk en veroorzaken geen fall-out. Op spell na dan. In de gele/gouden oogschaduw zit een glitter die zo over je hele gezicht ronddwarrelt.

Ook het oogpotloodje wat je erbij krijgt is fijn, net als de lipkleur. Vind je dit palet mooi, maar houd je meer van wat koelere tinten, dan is de variant Glinda misschien meer wat voor jou.

Urban Decay Oz The Great And Powerful Theodora Palette is vanaf februari 2013 bij Sephora te koop.


Reacties

Door Lotte op 30 januari 2013 16:02

Ik vind de oogschuduw van urban decay altijd wel mooi, maar voor mij is het net iets te duur… Je hebt er wel een mooie look meegemaakt zeg!

[Beantwoorden]


Door Sterre op 30 januari 2013 16:03

Wow, wat een mooi palette zeg!
Alleen dat geld, daar koop ik liever het Naked Palette voor.

[Beantwoorden]


Door Melle op 30 januari 2013 16:04

Dit artikel is ook net een sprookje ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2013 om 16:13:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 januari 2013 16:04

Ik ben echt een fan van Mila Kunis! Ik vind het palette supersoon, maar niet voor mij helaas. Toch zijn de kleuren prachtig.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 januari 2013 16:05

Ik vind het echt een heel mooi palette. De look die je er mee gemaakt hebt is ook prachtig! Staat je heel goed die kleuren!

[Beantwoorden]


Door sarah op 30 januari 2013 16:06

Moooi die lippotlood! staat je goed die kleur. ik vind de pallete ook erg mooi alleen te duur voormij! helaaass

x Sarah

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 30 januari 2013 16:14

Wat een prachtig palette! Jammer dat het zo duur is, maar er zitten hele mooie en bijzondere kleuren in!

[Beantwoorden]


Door emma op 30 januari 2013 16:21

Die look (love) Ik ben zelf meer van de koele tinten, dus zal naar het andere palette gaan kijken, maar het ziet er wel prachtig uit! En die rode lipstick, luv it!!

[Beantwoorden]


Door Evi op 30 januari 2013 16:23

wat een prachtig palette! jammer dat het zo duur is, maar de prijs zie je wel weer terug in de vormgeving. wat een sprookje…

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 januari 2013 16:24

oh, prachtig zeg! wat een plaatje !

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 30 januari 2013 16:24

Wauw de kleuren zien er echt heel er mooi uit! Jammer van het prijskaartje!

[Beantwoorden]


Door Martina op 30 januari 2013 16:25

Ik vind dit palette het mooist!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 30 januari 2013 16:30

very nice!!! ja ik ben gek op Oz!!! en wat een mooi palette is dit. glinda spreekt me wel iets meer aan, ik weet niet waarom want ik ben normaal meer van de neutrale kleren!! maar ik vind dat je er een super mooie look mee hebt gemaakt.

ik heb trouwens inmiddels meerrdere reviews van See by chloe gelezen en die van jou sprak me echt het meeste aan.daardoor ben ik vandaag naar de parfumerie gehuppeld en heb ik hem geroken, een monstertje meegenomen en morgen ga ik hem kopen want ik loop de hele tijd aan mn pols en hand te snuffelen waar ik hem op heb!! hij is echt heerlijk!! en weer iets heel anders.wat ook heel leuk is dat bij ici paris je op dit moment 20% korting krijgt op parfums vanaf 75 ml en bij see krijg je er een tasje bij… kortom helemaal de moeite waard!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2013 om 16:39:

Leuk om te lezen! Veel plezier alvast met Chloé ^^)

[Beantwoorden]

saskia antwoordt op 30 januari 2013 om 21:50:

dank je wel!! dat gaat lukken!! vind hem nog steeds lekker!!

[Beantwoorden]


Door anneroos op 30 januari 2013 16:31

Wat een gaaf palette ! Super mooie kleuren! Deze kleuren staan je echt heel mooi !

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 januari 2013 16:32

Wauw super mooi palet! En wat een geweldige look! Die look staat je super goed Vera! Liefs Romy aka beautyblogromy

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 30 januari 2013 16:34

Prachtig en vooral dat palette! En wat een mooie look!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 30 januari 2013 16:36

Ziet er erg leuk uit! Maar vera een vraagje, ben je naar de kapper gegaan? want op de een na laatste foto, waar alleen jij op staat, ziet je haar een stuk korter eruit! Maar kan ook gewoon door de foto komen, haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2013 om 16:40:

Mijn haar valt half over mijn schouders, daarom lijkt dat zo ^^) Ik moet wel nodig naar de kapper… Ik stel dat altijd veel te lang uit.

[Beantwoorden]


Door Elyne op 30 januari 2013 16:37

Mooie kleurtjes die ik overdag best zou kunnen dragen! Je hebt er een mooie look mee gemaakt Vera!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 30 januari 2013 16:40

Ik vind het een prachtig palet! Je hebt er ook een mooie look bij gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Annelie op 30 januari 2013 16:42

Super gaaf de andere palette ook gezien te hebben. had de glinda palette al op miss lipgloss gezien maar die glinda is toch echt meer mijn smaak.
wel echt gaaf.

[Beantwoorden]


Door Just Love Life op 30 januari 2013 16:42

wauww mooi palette! :love:

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 januari 2013 16:42

oh wauw :D gorgeous palette en prachtige look heb je er mee gemaakt ;D

[Beantwoorden]


Door Emma op 30 januari 2013 16:43

Vooral die groene kleuren zien er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 januari 2013 16:43

Wauw, echt weer een prachtig palette van Urban Decay! Ik vind deze zeker mooier dan de koelere versie, dit zijn meer mijn kleuren. En die lipkleur, amazingggg, staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Charile op 30 januari 2013 16:47

Echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 30 januari 2013 16:51

Ik vind het echt een geweldig palette, maar de prijs houd me heel erg tegen..

[Beantwoorden]


Door Melissaa op 30 januari 2013 16:51

Bij iedere foto zei ik alleen maar Waaww ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2013 om 17:00:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 30 januari 2013 16:54

Wat mooi! :O
Natuurlijk weer iets waar ik nooit mijn handen aan krijg :( x

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 30 januari 2013 16:58

Ik vind het er leuk uitzien! Alleen vaak heb je dezelfde opbouw van je oogschaduw. Lichte kleur op het bewegend ooglid, bruin in de arcadeboog en de outer V wat zwaarder aangezet. Misschien is het leuk om hier iets meer variatie in te brengen? Goed bedoeld!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2013 om 17:02:

Klopt! Dat doe ik zodat de meeste kleuren zichtbaar zijn en ik ook veel kleuren op mijn oog aan kan brengen zodat jullie kunnen zien hoe het staat. En het past het beste bij mijn oogvorm ;-) Maar ideeën om het anders te doen zijn welkom!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 30 januari 2013 17:02

*Zet het op haar verlanglijstje*.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2013 17:03

Wauw, super mooi en leuk artikel.
Voor mij wel een beetje te duur.
Hoe slijp je zo’n dik potlood? Gewoon met een puntenslijper met zo’n groot gat of anders?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2013 om 17:17:

Ja, met zo’n grotere puntenslijper :ja:

[Beantwoorden]


Door Froukje op 30 januari 2013 17:08

Wow dat lippotlood is mooi van kleur zeg!

[Beantwoorden]


Door Paulien op 30 januari 2013 17:10

Echt een heeeel mooi palet!

[Beantwoorden]


Door Alette op 30 januari 2013 17:13

Prachtig palette! Ik keek er al naar uit om deze in een review te zien en hij stelt niet teleur. :) Prachtig.Fijne review ook.

[Beantwoorden]


Door Lytje op 30 januari 2013 17:16

Ik hou over het algemeen meer van warme kleuren, maar nu vind ik het Glinda-palet een stuk mooier.

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 januari 2013 17:19

Ik ben helemaal weg van dat doosje! Prachtig! De make up staat je heel goed! Vooral de lipkleur!

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 januari 2013 17:25

Echt een supermooi palette! Van die boskleuren inderdaad. Ik gebruik ze graag, maar vind het wel een beetje saai zo zonder felle of bijzondere kleuren. Je ooglook ermee vind ik wel onwijs pretty!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 januari 2013 17:27

Jaa! Ik hou er van! Prachtig

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 30 januari 2013 17:27

Wauw, wauw, wauw. Geweldig! Ik vind dit zo zo zo zo zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 30 januari 2013 17:28

Ik hou van UD <3

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 januari 2013 17:28

Wauw! Sprookjesachtig mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophia op 30 januari 2013 17:29

Mooie foto’s! Ik zou je alleen wel eens in een andere ooglook willen zien, je maakt vrijwel altijd dezelfde maar met andere kleurtjes. Ik bedoel qua winged eyeliner en de plaats van de lichtere en donkere kleuren (en highlighter). Het komt altijd op hetzelfde neer eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 januari 2013 17:29

wauw prachtig palette, mooie look ook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ann op 30 januari 2013 17:35

You look great with that make up :))
I envy you on your make up , there isn’t anything that I don’ t like… you have great taste :))))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2013 om 09:27:

Thank you Ann!!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 januari 2013 17:37

Ah wauw, zo mooi, maar helaas ook erg duur! :(

[Beantwoorden]


Door Isabella op 30 januari 2013 17:40

Wouw echt prachtig! Maar die prijs.. om van te huilen :no:

[Beantwoorden]


Door Dionne op 30 januari 2013 17:41

ik vind het echt een prachtige set, maar die prijs :crazy:

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 30 januari 2013 17:43

Deze palettes zijn echt zo mooi, vooral Glinda vind ik prachtig.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 30 januari 2013 17:50

Wauw, ze zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 30 januari 2013 17:51

Mooie palette en een mooie look!!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 30 januari 2013 17:52

oh wauw, ziet er prachtig uit! :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 30 januari 2013 17:54

1 woord : Wauw! En je ziet er op de een na laatste foto ook echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 30 januari 2013 17:57

Hmm ik weet niet ben niet super super enthousiast eigenlijk! Het zijn best sobere kleurtjes haha en die draag ik niet zo vaak :) Wel leuk dat je er een oogpotlood en lippotlood bij krijgt, maar toch nog best duur!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 30 januari 2013 18:00

Filmpje about the look? :)

[Beantwoorden]


Door Irene op 30 januari 2013 18:02

Wat je zegt, het palet is echt een plaatje! Prachtige look heb je ook gemaakt, dat goud staat je echt goed :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 30 januari 2013 18:08

erg mooi palette ! & die lipkleur is echt prachtig , wauw !

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 30 januari 2013 18:09

Vooral de shimmery kleuren vind ik mooi! De look die je hebt gemaakt is ook heel erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 januari 2013 18:10

Wauw super mooi palet met hele mooie kleurtjes

[Beantwoorden]


Door Mara op 30 januari 2013 18:21

Hee Vera, ik vroeg me ineens iets af.
Ik draag ook veel rode lipstick, maar ik zit er altijd een beetje mee dat hoe lang het er ook opzit, het altijd af blijft geven, en dus heel makkelijk een veeg creeëren als ik niet uitkijk. Ik heb verschillende lipsticks, en ze doen het allemaal.
Heb jij daar misschien een tip voor?

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 30 januari 2013 om 18:26:

Een tip die ik altijd gebruik, met een losse transparante poeder voorzichtig je lippen afpoederen. Werkt super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2013 om 09:27:

Ja, dat herken is. Matte lipsticks geven minder af, en anders zou je eens iets als de vloeibare Maybelline SuperStay lipkleuren kunnen proberen. Geeft totaal niet af! :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 januari 2013 18:21

Het palette ziet er echt prachtig uit, wauw! Ik ben erg benieuwd naar deze film. De oude versie heb ik zeker 100 keer gezien ^^

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 januari 2013 18:25

Wauwieee, prachtig palette en je hebt een super mooie look gemaakt!

[Beantwoorden]


Door ladyNadine op 30 januari 2013 18:25

Wauw, wat een mooi palette! Ik ben alleen zo slecht met oogschaduw, haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 januari 2013 18:32

Jeetje wat mooi, die look staat je ook prachtig! Ik zou alleen zelf voor dat geld liever voor een naked palette gaan.

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 30 januari 2013 18:33

Wat een prachtig palette zeg! Ik vind de look die je ermee gemaakt heb vooral ook erg mooi, die kleurtjes staan je hel goed vera!

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 januari 2013 18:50

Wauw, die lipkleur is heel mooi! En de oogschaduw in de kleur west, ziet er ook prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door ilse op 30 januari 2013 18:54

wow.. echt een mooi palette maar jammer dat het zo duur is maar de kleuren staan jouw wel echt heel mooi :love:

[Beantwoorden]


Door Patricia op 30 januari 2013 19:07

Hee , wil je een keer een dag uit het leven van vera filmen en dan hoe je , je blog doet. xxxxx (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 januari 2013 19:07

Leuk geschreven! Veel extra info :-) ben echt verliefd op dit palet, maar heb net naked 2 gekocht en mag nu ff niet zo veel meer uitgeven haha

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 30 januari 2013 19:08

GORGEOUS! Prachtige look, niet al te hekserig, maar toch een duidelijke boodschap!

[Beantwoorden]


Door Ganneke op 30 januari 2013 19:16

Was dit gekregen of gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2013 om 09:28:

Gekregen.

[Beantwoorden]

Ganneke antwoordt op 31 januari 2013 om 12:12:

Heb jij eerst een mail naar urbain decay gestuurd?

[Beantwoorden]


Door kirsten op 30 januari 2013 19:30

Pretty! (:

[Beantwoorden]


Door Jana op 30 januari 2013 19:31

Prachtig palette :D x

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 30 januari 2013 19:33

:wow: zeer toffe palette!

[Beantwoorden]


Door Ester op 30 januari 2013 19:41

Wauw, wat een prachtig palet!
Ik ben ook zeer benieuwd naar het andere palet, omdat ik denk dat die kleuren mij wat meer aanspreken.
Ik ben zelf meer van de rustigere kleuren in plaats van BAM knal!
Maar het staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 30 januari 2013 19:41

Ik vind het een prachtige palette om te zin. Wauw, wauw ,wauw echt een plaatje. Mooie ooglook heb je ook gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 30 januari 2013 19:45

Zoooo mooi!!! Staat op mijn Wishlist <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Lifeoflonneke op 30 januari 2013 20:00

wauwie, wat staat je dat prachtig!
x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2013 20:12

Wat een prachtige kleuren zitten er in! Ik ben gek op dat soort groen gele kleurtjes en ik heb er ook al heel wat in mijn bezit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 30 januari 2013 20:25

Ik ben verliefd op GLINDA (love) maar door die geweldige ooglook van jou begin ik wel een klein ietsiepietsie beetje te twijfelen :/

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2013 20:26

Ik vind de bruine oogschaduws heel mooi

[Beantwoorden]


Door Lois op 30 januari 2013 20:35

Woohh wat een mooie look!!!

[Beantwoorden]


Door Enine op 30 januari 2013 20:40

prachtige look en een heel mooi palette! :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 30 januari 2013 21:09

Wauw, zó mooi! Die groene kleurtjes! Je look is erg mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 januari 2013 21:22

Prachtig palette. Deze review makes me want it. Jammer want ik ga hem niet halen, de UD palettes zijn zo prijzig. Ik heb er 2 liggen, ik moet ook een keer tevreden zijn haha. Maar ik begin wel te kwijlen van deze foto’s hoor..

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 januari 2013 21:23

Mooi palette, ontzettend mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 30 januari 2013 21:49

Prachtige lipkleur!! Ik ben niet zo van die kleuren oogschaduw, die andere past wat meer bij mij :yes:

[Beantwoorden]


Door Inclassable op 30 januari 2013 21:51

Oh wauw, en de look die je hebt gemaakt vind ik ook prachtig :)

[Beantwoorden]


Door LiveAsLisa op 30 januari 2013 21:53

Wauw, wauw, wauw, wauw, wauw! Wat een super mooie producten. Vooral dat palette is super mooi.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 januari 2013 22:21

wauw, mooi!

[Beantwoorden]


Door DiANA op 30 januari 2013 22:31

ahw wat schrijf je toch perfect <3 vooral dat laatste stukje, aaah wegdroom momentje

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2013 om 09:28:

Dankjewel Diana :$

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 30 januari 2013 22:33

Ik vind het echt een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Beautyblog op 30 januari 2013 23:06

mooie look en gaaf palet, xo

[Beantwoorden]


Door Angelique op 30 januari 2013 23:43

prachtige kleuren en een mooie look heb je er mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 31 januari 2013 01:04

Ik vind zowel deze als het Glinda palette (zag ik op een andere blog) echt prachtig, maar ik heb er het geld niet voor haha. Ook de lipstick/potlood/whatever ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Myr op 31 januari 2013 01:06

:wave: :hey: ik zag je straks in de bios bij verliefd op ibiza, klopt toch :) kijk je site elke dag vind super leuk en interresant ;) xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2013 om 09:28:

Leuk! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 januari 2013 07:25

Mooi allemaal wel wel een beetje duur.. (:

[Beantwoorden]


Door danique op 31 januari 2013 07:48

wel een beetje duur maar o wat is het mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 januari 2013 07:50

wauw alle 3 prachtige producten, die look is echt super mooi gemaakt!
xx

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 januari 2013 08:51

Die look is zo mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door dita op 31 januari 2013 09:06

Erg mooi palette

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 januari 2013 10:18

Oh my gooood! Supermooi palette zeg, holy. <3

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 31 januari 2013 10:50

Super mooi palette ! En de look die je erbij gemaakt hebt !

[Beantwoorden]


Door Nikki op 31 januari 2013 11:46

Van alle beautybloggers die ik volg (en dat zijn er veel) ben jij de beste schrijver. Echt Vera, hoe je met woorden speelt en zoiets ‘saais’ als een review leuk en grappig kan maken, is echt fenomenaal. Je bent een echt talentje. En ik heb journalistiek gestudeerd, dus ik weet wel iets van schrijven af.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2013 om 11:58:

Wow, dankjewel! Wat een mega compliment!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 januari 2013 11:54

Wauw wat een prachtige palette!

[Beantwoorden]


Door Dilys op 31 januari 2013 15:46

Oooohh je ooglook is prachtig mooi!

[Beantwoorden]


Door Bo op 31 januari 2013 16:05

Die look die je daar hebt gemaakt vind ik eeecht heel mooi!

[Beantwoorden]


Door eveline op 31 januari 2013 17:01

wow echt een mooi palletje maar helaas boven mn budget wel een hele mooie look (love)

[Beantwoorden]


Door Iris op 31 januari 2013 17:09

Heb gisteren het Glinda palette gehaald, hemels! <3

[Beantwoorden]


Door Moniek op 31 januari 2013 17:14

Ik vind deze erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 31 januari 2013 17:42

Wat een leuke verpakking! Dit zijn een keer eens wat andere kleuren, mooie look heb je ermee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Wing op 31 januari 2013 17:58

Deze palette is echt super stoer en mooi en fairytale. I love. Die andere witte is ook zo fairytale but sweet. I love both but this black one more.. I think. Cant wait to see in real live.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 januari 2013 18:27

Wauw, mooi! De look die je ermee gemaakt heb is ook prachtig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 31 januari 2013 19:13

Waauw bijzonder palette met mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 31 januari 2013 19:18

Hoewel de ooglook prachtig is, zijn het toch niet meteen mijn kleuren denk ik..

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 januari 2013 19:26

Ik vind dit palette echt zo mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Tedje op 31 januari 2013 20:28

Mijn naam is afgeleid van Theodora. Ik moet dit palette!!! hahaha!

[Beantwoorden]


Door Simone op 31 januari 2013 20:41

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 31 januari 2013 21:49

Prachtige pallete !

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 februari 2013 10:52

Super mooi! Ben ook hartstikke benieuwd naar de film trouwens!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 1 februari 2013 16:14

Echt mooi! Ik wil het witte doosje daarvan. (weet even niet hoe die heet)
Ik had eigenlijk verwacht dat je het witte pallet zou nemen want ik vind dat juist beter bij je passen.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 februari 2013 17:21

I love it, wauw wat mooi! Ik ben dol op matte kleuren, vooral bruintinten. De shimmery kleuren zien er ook enorm goed uit. De lipkleur ziet er ook heel mooi uit, staat je goeeehoed :D

[Beantwoorden]


Door Monique op 1 februari 2013 22:20

wow wat een prachtige look! super mooie oogschaduws met mooie pigmentatie zeg!

[Beantwoorden]


Door Bo op 2 februari 2013 09:51

Mooie fotos!! En een prachtige look (love) <3

[Beantwoorden]


Door Elly op 3 februari 2013 15:38

Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Een palette voor de echte liefhebber. Zoals ik dus. Ik hoop dat ik m nergens zie liggen…

[Beantwoorden]


Door julia op 10 februari 2013 22:06

mooi pallet heb hem vandaag gehaald en had de laatate bij sephora hebben ze nu 2de makeupproduct voor 50%korting en geldt dus ook op die pallets. heb hem dus mooi kunnen scoren. maar vera zitten doe aoogshaduws bij jou ook halg vast in het “bakje” want als dot niet het geval is ga ik er mee terug want dan is hij gewoon niet goed

[Beantwoorden]


Door Barbara op 25 februari 2013 10:45

Leuke review en wauw wat een mooi palet!
Kan je hier misschien een make up tutorial van doen?

[Beantwoorden]


Door Ellemijn op 9 april 2013 20:45

ik heb een probleempje!!:(
ik vind dit pallet zo mooi dat ik hem meteen wou bestellen, maar niks verzend naar Nederland! ik weet ook niks waar ze het anders verkopen.

weet jij misschien nog een online webshop die deze hebben?
Ik zou ze zo graag willen !! :-(

[Beantwoorden]

Tamara antwoordt op 25 augustus 2013 om 20:52:

ja ja ik ben er ook zo een die hem wil hebben ik heb geen geld voor america want daar is hij wel te koop :shit: : zeg daar hebben ze echt alles bah :-( groetjes tamara

[Beantwoorden]