Twitter Question #107

Het is koud. Het sneeuwt, regent, hagelt en vriest. ’s Ochtends wanneer je het huis verlaat, pak je je dik in. Lange jas aan, sjaal om, muts op. Om je koude lichaam te beschermen en op te warmen. Maar het beschermt niet genoeg, het beschermt niet tegen de kou waardoor het pijn doet als je lacht, je gezicht velletjes vertoont en je 10 weken niet geschoren benen jeuken.De winter is het seizoen waarin ik de meeste verzorgingsproducten gebruik. Ik heb het nodig! Elk jaar merk ik het weer. Ik probeer het nog even met bodylotion, lipgloss en een beetje dagcrème, maar kom er dan al snel achter dat het tijd is voor body butter, lip balsem en vette crème.

Producten met sheaboter gebruik ik graag in de winter. Heel verzorgend en daarom perfect. Ik scrub en smeer. Met body butter, nagelriemcrème, lip balsem, Eight Hour Cream, olie en gezichtsmaskers. Ik scrub niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn lippen. En behalve mijn lichaam, lippen en gezicht, wordt ook mijn haar verzorgd. Haarolie erin en hopen dat het bosje stro toch een beetje een bosje bloemen kan worden.


Hoe verzorg jij jouw droge huid en lippen deze winter?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 15 december 2012 | 111 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Kirsten op 15 december 2012 16:34

Pappen en nathouden! Heel veel meer kun je niet doen…

[Beantwoorden]


Door Lisa - Une Belle Vie op 15 december 2012 16:36

Ik verzorg mijn lippen huid precies hetzelfde als Lisanne, hihi ^^) . En ik scrub mijn lippen en huid eens in de week, lekker alle droge velletjes eraf. En dan natuurlijk ruim smeren met bodybutter of een vette crème.
Gelukkig heb ik niet heel veel verzorging nodig op mijn gezicht, deze word niet zo droog. Mijn benen daarentegen wel, maar ja, dan helpt het bovenstaande heel goed.
xxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 december 2012 16:37

Lekker smeren, hebben we weer wat te shoppen (love)

[Beantwoorden]


Door Kitty op 15 december 2012 16:39

Hey veertje!

Ik zag jou vandaag! Op de vijfbaans snelweg in Utrecht! Haha, was aan de oor aan het friemelen van mijn vriend en toen zag ik jouw mama de auto in kijken, ik dacht he; die ken k ergens van! En wie zag ik op de achterbank? Haha iemand met roze haar! Haha, ik zag je alleen van achter, omdat ik even moest nadenken waar ik het gezicht van jouw mama nou herkende(de filmpjes) en toen ik jouw roze haar zag, dacht ik jaaa!!! Haha ik zei nog tegen mijn vriend, oooh rijden rijden, even zwaaien, maar jullie gingen te snel. Kei leuk om met jouw roze haar kennis te maken!

Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:54:

Haha wow, in de auto nog wel! ^^) Leuk! Volgende keer zal ik goed opletten of ik iemand zie zwaaien ;-)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 15 december 2012 16:41

Ik gebruik Lemony flutter voor droge plekjes en droge handen. Ik pak namelijk altijd te veel voor alleen mijn nagelriemen haha. & Nivea Lip Balm voor mijn lippen! Echt een aanrader Vera, te koop bij de Action! I love <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 december 2012 16:43

Smeren, smeren, smeren! Met Lemony Flutter van Lush, vaseline en lippenbalsem. Leuke Twitterquestion weer :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 15 december 2012 16:51

Heel veel lippenbalsem haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 15 december 2012 16:51

Heel veel smeren! Ik hoouu van lippenbalsem, altijd, maar vooral in de winter is het echt een musthave. Ik heb in mijn etui altijd 2 of 3 lippenbalms zitten zodat ik die altijd op kan doen als ik droge lippen heb op school. En thuis heb ik ook genoeg keuze, haha!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 15 december 2012 16:51

Ik doe precies hetzelfde als lisanne! Smeren smeren en nog is smeren

[Beantwoorden]


Door kimberly op 15 december 2012 16:54

Lippenbalsem en vaseline delen de eerste plek!!

[Beantwoorden]


Door Xadi op 15 december 2012 16:57

Ik ben net een heel sheaboter-pakket bij TBS gaan halen.
Douchegel, scrub én bodybutter. Als ik zo dadelijk na het douchen nog niet zacht en gehydrateerd ben, weet ik het ook niet meer ;)
Op mijn lippen smeer ik ’s avonds Labello, overdag varieert het naar gelang wat ik bij heb !

[Beantwoorden]


Door Nina op 15 december 2012 16:57

heeel veel bodylotion en labello!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 december 2012 16:59

Lipbalsem, met voorkeur mijn Nivea gloss / balm die met twee x smeren mijn velletjes als sneeuw voor de zon doet laten verdwijnen! Echt een aanrader! Je kunt hem kopen bij de Action voor 1. 30 volgens mij.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 15 december 2012 17:01

Ik scrub mijn lippen af en toe met een zelfgemaakte lipscrub (suiker+honing) :) & heel veel lipbalsem ! xoxo

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 december 2012 17:15

Ik gebruik erg graag de lipbalsems van Rosebud en ik ben voor de rest helemaal verslaafd aan de bodybutters van TBS en de Dream Cream van Lush is ideaal voor een droog huidje!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 december 2012 17:16

leuke vraag! ik verzorg mijn droge lippen met balmi op aanraden van je artikel! haha ik houd ervan. <3

[Beantwoorden]


Door Janaaia op 15 december 2012 17:17

Vera je lijkt op een vlees dat verot is
Doei.

[Beantwoorden]

Tinkaa antwoordt op 15 december 2012 om 17:26:

WTF
wat zit jij nou te zeiken
hou je mening lekker voor je

[Beantwoorden]

vera antwoordt op 15 december 2012 om 17:47:

Niets Van aantrekken joh :) zulke mensen hebben gewoon problemen en dat reageren ze dan op deze manier af. Ze kunnen beter hulp gaan zoeken.

[Beantwoorden]

CaptureBeauty antwoordt op 15 december 2012 om 21:23:

Die tweet(s) hierover was geniaal!

Nanda antwoordt op 15 december 2012 om 22:20:

die persoon zal vast zelf een enórme beauty zijn….kuch

Marije antwoordt op 15 december 2012 om 17:57:

Haha wtf man. Gelukkig kan Vera hier wel tegen, maar ik vind het erg zielig van je. :’D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:55:

:cool:

[Beantwoorden]

Stella antwoordt op 16 december 2012 om 11:22:

Haha, jij zit duidelijk op de verkeerde site. Kijk eens in de spiegel, dan pas snap je je eigen comment pas. Alleen Vera moet je veranderen in Jainaaia,.hahahaha

[Beantwoorden]

s antwoordt op 16 december 2012 om 19:24:

En jij lijkt op iemand die niet fatsoenlijk abn kan typen.
Je mocht willen dat je Vera’s persoonlijkheid en looks had, dan had je je nu niet zo verlaagd. Maar goed we nemen het je niet kwalijk dat je jaloers en onzeker bent en dit op wilt halen door een ander te beledigen.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 15 december 2012 17:22

Er gaan sowieso veel tubes hand crème doorheen. Verder lekker smeren met lippenbalsem en bodylotion :-)

[Beantwoorden]


Door Tinkaa op 15 december 2012 17:24

Ik smeer er sochtends en savonds een laag Purol creme op
Mijn lipjes zijn het hele jaar heerlijk zacht!

[Beantwoorden]


Door Emma op 15 december 2012 17:26

Vaseline voor mijn lippen, vaseline handcrème, dove bodycrème en lush bubblegum lipscrub.

[Beantwoorden]


Door Charile op 15 december 2012 17:39

Smeren smeren en nog eens smeren!

[Beantwoorden]


Door Enya op 15 december 2012 17:40

Misschien een beetje raar, maar de dop van een halve liter fles is heel handig om je lippen mee te scrubben :-P

[Beantwoorden]


Door Emilia op 15 december 2012 17:42

Hahaha die tweet van Sanneke! Mijn huid is juist iets vetter, dus dat komt in de winter wel goed uit. Voor m’n lippen gebruik ik meestal 8 Hour Cream, heerlijk spul is dat. En ik had vorige week een paar lippenbalsems voor €1 gevonden bij Kruidvat, die werken ook verbazingwekkend goed! (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 15 december 2012 17:43

Ik gebruik labello voor op mijn lippen, als ik dit niet doe dan is het echt een en al losse velletjes hihi.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 december 2012 17:59

Die vettige lipblasem in een potje van kruidvat! Heb al mijn 2e potje gehaald, intensive care heet ie, lovee. (love)

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 15 december 2012 18:04

Ik gebruik elke dag bodybutter voor m’n benen. Ze zijn echt vreselijk droog nu. Voor m’n lippen labello of vaseline.

[Beantwoorden]


Door ineke op 15 december 2012 18:10

simpel body butter + scrub <3 (the body shop brazil nut body butter en soap & glory flake away scrub)
en voor mijn lippen gebruik ik van lush whipstick ! die is echt heerlijk de enige lippen balsem die mijn lippen na maar een paar keer smeren echt zacht maakt en hij ruikt ook nog eens heerlijk naar chocolade !

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 december 2012 18:14

heeey ik sta dr in :) maarja lekker smeren en scrubben dus :)

[Beantwoorden]


Door Rose op 15 december 2012 18:32

mehh hate droge lippen! Verschrikkelijk! Heb nogsteeds geen perfecte manier gevonden :(

[Beantwoorden]


Door Janaaia op 15 december 2012 18:40

Je bent lelijk.. Srry het is the truth.
Doei

[Beantwoorden]

jose antwoordt op 15 december 2012 om 18:54:

wtf, sorry hoor maar waar slaat dat op, zoek een leven. en laat vera haar site gewoon met rust!
zulke mensen als jij zijn triest!

Vera, niks van aantrekken;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:57:

Jammer Jose, dat jij gewoon Janaaia bent.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 15 december 2012 om 21:01:

HAHAHAHAHAHAHA

LounaBeauty antwoordt op 15 december 2012 om 21:39:

Dat ga je niet menen!,, jeutjeeeeeeee!!!

Linda B antwoordt op 15 december 2012 om 22:35:

WHAHAHAAHAHAH!

s antwoordt op 16 december 2012 om 19:26:

Hahahahaha split personality!

Roos antwoordt op 15 december 2012 om 18:58:

Nouja zeg! Zo iets zeg je toch niet? Houd je commentaar liever voor je want niemand heeft hier iets aan.. Vera niet, jij niet en de andere bezoekers ook niet.
Vera, ik vind je een prachtmeid en ik heb ook veel bewondering voor je! Ga zo door meis!
XXX Roos

[Beantwoorden]

Annemarie antwoordt op 18 december 2012 om 18:10:

me too (love)

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 15 december 2012 om 18:58:

Ik denk dat je even een afspraak moet maken bij de opticien, want er is duidelijk iets mis met je ogen. Hier is de site, veel succes xo http://www.pearle.nl/nl_NL/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 20:56:

http://veracamilla.nl/2012/12/zonder-make-up-op-internet/

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 18 december 2012 om 13:53:

Omg die comment was niet voor jou bedoelt Vera, voor die comment boven me die zei dat je lelijk was jhfdgjfdh niet voor jou :o

[Beantwoorden]

Stella antwoordt op 16 december 2012 om 11:30:

Jij ook, kijk maar naar je comments! Zegt genoeg!
Je bent een “Pester” zoals nu in de Media over geschreven wordt,…..Tja je zal dit Predikaat maar opgeplakt krijgen,….Hopelijk heb je goede voornemens voor 2013 en de toekomst. Gewoon aardig worden en blijven,….Doen wij ook.

[Beantwoorden]


Door sophie op 15 december 2012 18:50

Haat aan droge lippen, ik gebruik alleen labello daar geneest het gelukkig heel snel mee.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 15 december 2012 18:51

goede dagcreme van biodermal en blistex

[Beantwoorden]


Door LounaBeauty op 15 december 2012 18:54

Ik gebruik heel veel vaseline en balsems :) .. Nu heb ik ook niveau onder de douche gekocht, wat een fijn spul is dat! :) Heerlijk!

Verder probeer ik me regelmatig in te smeren, maar ik moet zeggen dat ik dat niet zo fijn vind. Het moet al helemaal niet plakken, dan doe ik het niet. :) haha

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 december 2012 18:56

Esmee staat erin haha :D

[Beantwoorden]


Door Cornelia op 15 december 2012 19:11

Wat handig, nu ik zie hoe andere zichzelf verzorgen kan ik dat mischien ook toepassen in me dagelijkse/wekelijkse routine.
Mijn lippen houd ik vet met vaseline en labello, want die worden vaak heel droog, me gezicht scrub ik regelmatig, en ik doe ook twee keer per week een masker in en elke ochtend en avond smeer ik me gezicht na het reinigen in met verzorgende cremé. ^^)

[Beantwoorden]


Door Felicia op 15 december 2012 19:33

Met Kruidvat intensive care verzorg ik mijn lippen het liefst! Helpt echt heel goed voor een zacht prijsje.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 december 2012 19:44

Blistex medplus en Weleda coldcream. Klaaaar!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 15 december 2012 19:47

Smeren, smeren, smeren!
Voor mijn gezicht gebruik ik nu een ‘geconcentreerde creme’ met aloe vera van dr Organic. Mijn benen hebben echt bodybutter nodig! Mijn lippen zijn echter nog wel het ergst: zelfs labello of vaseline helpen daar niet voor (die lijken de droogheid juist alleen nog maar erger te maken :(), daarom heb ik een speciale zalf van de dokter, om te voorkomen dat mijn lippen constant opensplijten. Ja, dat gebeurt wel eens en is echt verschrikkelijk. Het doet pijn en jeukt (vooral bij pittig eten) :(

[Beantwoorden]


Door stephanie op 15 december 2012 19:58

Mijn balmi minty lipbalm!

[Beantwoorden]


Door larissa ♥ op 15 december 2012 19:58

Essence Kiss & Care lipbalm! Fruity crush ofso.. ruikt naar bubbelicious! mhhh en lekker zacht.

[Beantwoorden]


Door Wies op 15 december 2012 20:20

Eight Hour Cream blijft toch wel een hele grote favoriet van mij:)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 15 december 2012 20:26

Ik gebruik meestal een body butter voor mijn armen/benen, een voedende dag- en nachtcrème voor mijn gezicht en voor mijn lippen gebruik ik lippenbalsem en ook scrub ik ze af en toe. X

[Beantwoorden]


Door Meike op 15 december 2012 20:31

de hele dag door een dikke laag vaseline als ik thuis ben en anders schattige lippenbalsems met hello kitty en mickey en minie mouse van de H&M

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 december 2012 20:37

Ik ben deze winter verslaafd aan mijn Balmi lippenbalsem!

[Beantwoorden]


Door eva op 15 december 2012 20:54

vaseline is echt een oldie goldie voor mijn lippen! en altijd bodybutter van de body shop <3

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 15 december 2012 20:55

Vera, kan je als niet-blogger ook persberichten van bijv. Kruitvat ontvangen? (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 december 2012 om 21:00:

Nee, is zoals het woordje ‘pers’ in persberichten al zegt, alleen voor de pers…

[Beantwoorden]

Stefanie antwoordt op 15 december 2012 om 21:04:

Niet geschoten is altijd mis, dankje :$

[Beantwoorden]


Door Fleur op 15 december 2012 21:03

Balmi lipbalsem! (A) En bodylotion en bodybutter (wild cherries van TBS (love))

[Beantwoorden]


Door Lytje op 15 december 2012 21:15

Veel Applelicious lipbalm van NYC met daarover wat Nivea Crème doet wonderen voor je lippen! Zelf uitgevonden, pijnlijke lippen worden weer heerlijk zacht. Vooral ’s nachts werkt het erg goed. Voor mijn lichaam gebruik ik niet zo veel, af en toe een bodylotion.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 15 december 2012 21:20

ik heb een vrij makkelijke huid. hoef eigenlijk nooit te smeren.
wel áltijd dagcreme. of het nu winter of zomer is.
momenteel ben ik groot fan van de EOS lipbalm
heb een tijd lang elke dag baantjes getrokken en dáár kreeg ik wel
hele droge benen van. Mijn topper is dan de Garnier bodylotion met cacao. Zo een grote groene fles.

[Beantwoorden]


Door Ester op 15 december 2012 21:24

Ik ben eigenlijk heel lui daarin, ik heb een erg gemakkelijke huid en ook nooit puistjes ofzo (ook nooit gehad). Mijn lippen worden ook niet snel droog. Ik smeer gewoon dagcreme zoals altijd en verder niet. Ik heb tig lippenbalsems maar vergeet ze meestal te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 15 december 2012 21:44

Hahahahah, de reactie van Sanne, ‘dat moet jij ons vertellen’! Mijn droge huid verzorg ik met verschillende producten, vooral shea butter vind ik echt heel erg fijn! Lekkere pure shea butter. OH en de body butters natuurlijk! Lieeeefde.
Qua lippen wil ik in de winter een lekkere voedende lipbalsem, momenteel heb ik nog nergens last van, gelukkig. En anders geef je me maar een rode lipstick voor het kerstgala. (love)

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 december 2012 21:47

Bodybutter en Hurraw Lip Balm! Need those :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 15 december 2012 21:47

Droge lippen zijn zo vervelend! Vooral velletjes en lipstick. Ik gebruik overdag pure sheabutter, maar ’s avonds smeer ik ze in met pure argan olie. Je moet even wennen aan de geur/smaak, maar als je dat eenmaal gewend bent, is het heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 15 december 2012 21:52

leuke vraag :)
ik gebruik vaak producten van essence (low butget)
ik gebruik de anti-spot 4 in 1 maskertjes (uit een tube)
deze zijn anti-puistjes maar het werkt ook voor een droge huid.
verder gebruik ik de ‘mijn body skin’ (een soort dag/nacht-crème)
Dit werkt voor mij goed (:

en ik gebruik lipsmackers, het liefst de coca-cola cherry (tekoop bij kruidvat of ici paris xl)

x

[Beantwoorden]


Door Souraya Nadine op 15 december 2012 21:55

Ik gebruik dagelijks mijn Rosebud Salve. Werkt prima!

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 december 2012 22:04

Mijn lip is net weer gebarsten… Auw! Smeren smeren smeren!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 15 december 2012 22:34

Mijn lippen zijn zo kapot de laatste dagen ): mn labello gaat er echt snel doorheen nu haha

[Beantwoorden]


Door Amanda op 15 december 2012 23:53

Met stipt op nummer 1 staan de body butters van TBS. Heb er een stuk of tien staan en gebruik er bijna elke dag wel eentje. Een echte redder in deze tijden! En de Kiehls lippenbalsem voor mijn lippen. Heel zacht en voedend (een paar uur!).

[Beantwoorden]


Door Martina op 16 december 2012 07:04

Ik gebruik alle vette cremetjes uit m’n kast:)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 16 december 2012 08:04

Ik gebruik meestal een lippenbalsem stick of gewoon een likje vaseline, doet wonderen :)

[Beantwoorden]


Door Karen' op 16 december 2012 08:58

Ik gebruik lippenbalsem van de actionnnn <3

[Beantwoorden]


Door Dita op 16 december 2012 09:31

Bodybutters en veel lippenbalsems

[Beantwoorden]


Door Allissa op 16 december 2012 10:52

Lipscrub en Vaseline. Al helemaal als de wint uit het oosten komt en ik moet fietsen, hallo uitgedroogde lippen.

[Beantwoorden]


Door lifeoffashionistas op 16 december 2012 11:04

Leuke twitterquestion ! Ik verzorg m’n huid met bodybutter van de bodyshop met de geur sinaasappel, ruikt zooo lekker ! ^^) Als ik een wondje krijg smeer ik er nivea crème op. Als ik een droge huid heb smeer ik er ook soms de nivea bodylotion op. Voor m’n lippen gebruik ik de melk en honing labello. Voor m’n handen gebruik ik de hand crème van de etos.

xxx

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 16 december 2012 11:14

Elke lip balm die ik kan vinden wordt benut deze winter! Liefst met een kleurtje toch eigenlijk.. Zag trouwens iemand op girlscene die je haar als afbeelding heeft. Vond het wel leuk dus ik link even ^^) http://www.girlscene.nl/profiel/750340 Gaaf om te zien dat mensen het als inspiratie plaatje gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 december 2012 11:18

Kleimaskertje om de paar dagen en Greenland lipbalm! Maar als ik niet hoef te smeren doe ik het ook niet. Zo min mogelijk.

[Beantwoorden]


Door Janneke op 16 december 2012 11:27

Weet je Vera, ik volg ontzettend veel beautyblogs op het internet en vind alle meiden stuk voor stuk leuke artikelen plaatsen. Maar écht goed schrijven, dat kunnen de meeste niet. In tegenstelling tot…. jou! Ik kom op je blog voor je leuke beautytips maar als studente Nederlands kan ik het toch niet laten om naar de tekst an sich te kijken, en dan kan ik maar één ding concluderen: schrijven doe je als de beste!

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 16 december 2012 11:31

altijd leuk de twitter question!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 16 december 2012 11:59

Een lippenbalsem, body butter en hand cream zijn voor mijn toch echt een must in de winter.

[Beantwoorden]


Door Tara op 16 december 2012 13:36

Mijn huid was de afgelopen weken zo ontzettend droog, ik had vanalles geprobeert maar ik had allemaal velletjes op mijn voorhoofd en rond mijn neus.
Ik had nog een oogcreme liggen van Louis Widmer, en er stond op de verpakking dat je het ook kon gebruiken als intensief gezichtscreme, dat ging ik maar proberen want ik was ten einde raad, het werkte!
Heb een heerlijk zacht huidje nu. Op mijn lippen gebruik in lippenbalsem van Elizabeth Arden en ik gebruik de Elizabeth Arden handcreme. En op mijn lichaam de intensive body butter van Collistar (ook echt een aanrader).
Geen droog huidje voor mij deze winter, HA! :cool:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 december 2012 14:12

Heeel veel bodybutter en Rosebud Salve. Dat werkt bij mij altijd goed :)

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 16 december 2012 14:47

Op de lippen Labello, op mijn gezicht Nivea en Eucerin en op mijn huid ook Eucerin. In mijn haar smeer ik of Biosilk of Orofluido. Voelt het lekker en ruikt het ook nog lekker.

[Beantwoorden]


Door Sterre op 16 december 2012 14:54

Op mijn lippen purol,na een dag merk je al verschil en zijn mijn lippen weer super zacht purol werkt echt als een trein!

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 december 2012 15:49

Lippenbalsem heb ik echt nodig in de winter!

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 december 2012 16:23

Lipbalms! Ik heb er altijd wel 1 in mijn tas! Ik kan niet zonder, haha

[Beantwoorden]


Door Heleen op 16 december 2012 17:23

Ik heb een heerlijk lipscrub met bubblegum smaak van lush, die ik in de winter bijna dagelijks gebruik. Die combineer ik met een labello of vaseline. Helaas heb ik geen bodybutter, dus ik verzorg mijn huid op het moment met een bodylotion, nu is mijn huid in de winter juist niet zo droog, juist in de zomer is mijn huid echt kurkdroog. Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 16 december 2012 17:39

Body butter van de body shop in speculaas geur
eb lipbalsem natuurlijk :$

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 december 2012 20:12

Buffy van Lush is heeerlijk!! Het is een scrub en bodybutter blok in een, wel prijzig maar het laat zo’n heerlijk shea-butter laagje achter op je huid, een keer per jaar mag ik van mezelf zo’n blok kopen het is echt geweldig (love)

[Beantwoorden]


Door Mjan op 16 december 2012 21:18

Blauwe Blistex, med plus.Is echt goddelijk voor droge lippen. Trekt er lekker in en werkt ook heel snel!.

Verder weet ik het niet. Heb nog geen fijne scrub gevonden. Ik blijf maar velletjes houden. Smeer verder met de dagcrème van, jawel, de Aldi. (Best getest door de Engelse en Franse consumentenbond).

Xxx

[Beantwoorden]


Door Nannick op 16 december 2012 21:46

In de winter smeer ik echt kilo’s aan smeerseltjes op mijn huid!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 17 december 2012 07:30

Op m’n lippen gewoon Labello en voor m’n handen Hemp Hand Creme van The Body Shop. En op m’n gelaat smeer ik slakkengel, wat ik in de zomer niet doe, want dan wordt m’n huid te glimmend.

[Beantwoorden]


Door lori-engelen@hotmail.com op 17 december 2012 10:31

elke avond de chocoholic van the bodyshop op mijn armen!
en verder veel lipsmackers en palmer’s lipbalm dark chocolate en kers! ( bij kruitvat ) love that stuf!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 december 2012 19:40

Ik gebruik voor mijn gezicht ’s ochtends en ’s avonds een hele hydraterende nachtcreme voor extreem gevoelige huid ( van Garnier). Rond om mijn mond, (mijn huid daar en lippen haten seizoensveranderingen), gebruik ik Vaseline cetimacrogol creme, deze is voor hele droge huidjes echt perfect, je moet het wel bij de apotheek halen, net zoals mijn lipcreme, dat is een mengsel van lanoline vaseline en glycerine, echt een holy grail voor mij, sinds ik dit gebruik krijg ik al stress als deze bijna leeg is haha.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 17 december 2012 20:19

Ik gebruik lekker mijn EOS lipbalm die mijn vader heeft meegenomen uit Amerika, echt heel lief… Ik was namelijk al in de zomer naar Amerika geweest, maar toen kon ik ‘m niet vinden… Ik had een review op jouw blog gezien en toen wilde ik ‘m heel erg graag.. Dus toen mijn vader laatst op zakenreis ging had ik een wishlist samengesteld compleet met plaatjes en waar het te koop was en toen heeft hij ‘m wel weten te vinden, en hij is heel erg fijn! Bedankt dat je me had geïnspireerd ‘m te kopen, haha :)

In mijn surprise kreeg ik trouwens een granaatappel lipbalsem van Burt’s Bees, die is ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door lisa! op 18 december 2012 10:28

insmeren met BALMI!! van de douglas voor €5,-
must-have!!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 18 december 2012 18:07

nou, ik heb echt een extreem droge huid.
ik gebruik een lipbalm uit amerika:blistex, met zonnebrand, heel handig voor in de winter haha! (A)
verder doe ik een creme van zarqua op mn huid, helpt tegen droge huid en pukkels (echt waar!)
en een body creme van golden naturals. 1x in de week een oliebad of lekker scrubben met rituals (love) rise nogwat, oh overheerlijk! x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 december 2012 08:40

Ja, gewoon lekker veel zoenen ;-)

[Beantwoorden]


Door Mabel op 3 maart 2013 09:40

Hey je moet blistex op je lippen gebruiken en zwitsal op de rest van je lijf het is misschien wel een baby product maar dat maak niets uit en je ruikt ook nog eens leker ik heb ook een gevoelige huid en dit werkt bij mij het best maar ik wil ook gaan vlogen hoe kan ik dit het best aan mijn ouders vragen ^^) (L)

[Beantwoorden]