Twitter Question #105

Gister heb ik twee zakken vol lege kartonnen verpakkingen uitgezocht. Veel heb ik weggegooid, ook de mooie gouden doosjes van YSL en de zwart glimmende van Chanel. Ik bewaar die doosjes altijd. Onhandig, ‘maar ze zijn zo mooi!’. Lege parfum verpakkingen bewaar ik ook zoveel mogelijk, handig als ik ze nog eens wil meenemen of moet vervoeren. Ofzo. Gister heb ik toch een heleboel doosjes weggegooid, met een heleboel pijn in mijn hart.Al gauw bleek dat ik niet de enige ben met deze rare tic. Ook jullie hebben dozen vol, soms zelfs lades gevuld met lege verpakkingen. Aan sommige verpakkingen kleven herinneringen, hoewel je die bij het product zelf waarschijnlijk ook hebt. Ik ben helemaal niet iemand die elk rommeltje, elke paperclip met een herinnering bewaart. Maar de lege doosjes zijn zo mooi, die doe ik toch moeilijk weg.

Waarom we ze bewaren weten we eigenlijk ook niet, maar er een aantal van jullie is ook creatief met de doosjes. Ze worden gebruikt voor sinterklaas surprises, de hamsters, of om andere kleine dingen (haar elastiekjes, parfum proefjes) in te bewaren.

Bewaar jij de lege kartonnen doosjes van make-upproducten?


Reacties

Door fije - lynn op 1 december 2012 16:18

ik bewaar ze wel, ergens in een random la hahaa ;) ik kan ze gewoon niet wegdoen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 december 2012 16:23

Ik bewaar ze eigenlijk nooit.

[Beantwoorden]


Door Marie op 1 december 2012 16:24

aaaah dat kan ik ook echt niet, ze weggooien!! Vooral die parfumdoosjes zijn vaak zo mooi…

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 december 2012 16:38

haha wat een leuke vraag, ik vind het ook altijd zo zonde om ze weg te gooien want ze zien er zo leuk uit :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 december 2012 16:39

Nee ik kan niet tegen veel spullen om me heen, dingen die ik niet gebruik moeten zsm mn huis uit.. haha :lol:

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 1 december 2012 16:41

Zoo herkenbaar, ziet er soms gewoon leuk uit bij elkaar :D

[Beantwoorden]


Door Menina op 1 december 2012 16:41

Nee nooit, ik ben geen opslagplaats! ;) Vind de doosjes vaak wel heel mooi, dus zonde om weg te gooien maar ik doe dat toch. Kan niet alles bewaren tenslotte!
Ik bewaar alleen wel schoenendozen, maar daar bewaar ik de schoenen dan ook wel echt in.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:29:

Schoenendozen bewaar ik ook, voor schoenen inderdaad ;-)

[Beantwoorden]


Door martina op 1 december 2012 16:45

nope! neemt teveel ruimte in en je pakt de producten minder snel doordat je ze uit de verpakking moet halen..

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 december 2012 16:47

niet van allemaal eigenlijk, vaak wel totdat ik er productfoto’s van gemaakt heb of ze moeten inderdaad ontzettend mooi zijn (wat ze vaak niet zijn XD)

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 1 december 2012 16:47

Haha leuke vraag.. uhm ja ik heb zeker heel wat zooi van verpakkingen bewaard. Helaas scheelt het heel veel ruimte dus nu gooi ik alles gewoon weg ;)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 december 2012 16:48

Hha, mijn tweet staat erin, dus je weet ’t al.
En jup, lade is gevuld met lege doosjes. Moet ’t eigenlijk écht uitzoeken / weggooien maar ik vind het ook weer zo zonde, ook al doe je er niks mee haha!

[Beantwoorden]


Door Elise op 1 december 2012 16:48

Soms, een paar écht mooie. Maar veel gooi ik er na een tijdje toch weg wegens ruimtegebrek in mijn kamer.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 1 december 2012 16:48

Ik doe het zelfde als Danielle! Staat leuker op mijn bureau dan wc rollen ofzo, maar het is ózo handig

[Beantwoorden]


Door stef op 1 december 2012 16:49

ikbewaar niks geen chanel of ysl wat moet ik ermee

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 december 2012 16:49

hihih ik heb er eentje die is van lancome die had ik van me vriendje gekregen (love) die staat op me make up tafel :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:29:

Lief :$

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 1 december 2012 16:51

Misschien vreemd maar al mijn parfums bewaar ik in de verpakking.. Dus die gooi ik niet weg tenzij de fles leeg is. Van make-up bewaar ik de mooie verpakking vaak ook, of m’n allereerste MAC ofzo. Maar na een tijdje gaat t toch weg, als ik een echte opruimbui heb. Dan moet alles weg, schoon en opgeruimd zijn (ruimte maken) :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 1 december 2012 16:56

Ik bewaar alleen de mooie doosjes! Maar moet ze binnenkort wel eens gaan uitzoeken, het wordt echt teveel namelijk! Aan de andere kant, ja wat heb je eraan.. Je doet er eigenlijk toch niks mee dus kun je ze beter weggooien..

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 december 2012 16:57

Hihi, jaa… Ik bewaar ze ook! Laatst heb ik ze nog terug gevonden, van sommige dacht ik wel een beetje “waarom heb ik díe bewaard?” haha! Leuke vraag weer :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 december 2012 17:03

Ik heb ook een la vol liggen, maar ik lees hier ook wel interessante hergebruik-tips!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 1 december 2012 17:05

Ik heb niet van die dure make-up producten dat er een chic doosje omheen zit, maar als ik die zou kopen zou ik de doosjes zeker bewaren!

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 december 2012 17:09

Ik vind die doosjes altijd te mooi om weg te gooien.. Dus ik bewaar ze ook altijd!

[Beantwoorden]


Door sanne op 1 december 2012 17:11

Hahaha fijn om te lezen dat niet alleen ik deze tick heb!! Ik vind het ook altijd zoooooo zonde om mooie verpakkingen weg te doen!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 1 december 2012 17:18

O ja dit doe ik ook haha. Tot ergenis van mijn zus! Ik heb het idee dat het product dan compleet is? Heb nu nog maar een paar speciale verpakkingen bewaart en heeeeeeel veel weggegooid. Ook bewaar ik ze voor mijn blog als ik nog een review over het product moet schrijven. Stel je voor dat er op internet niets over te vinden is of dat dit informatie anders is.. je weet het nooit haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:30:

Ja, dat laatste heb ik ook!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 1 december 2012 17:23

Ik kan het helaas ook niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te gooien. Moet het toch eens gaan doen, want het neemt zo veel ruimte in beslag!

[Beantwoorden]


Door Esmoreit op 1 december 2012 17:26

IK STA INDE TWITTER QUESTION!!! : ) me happy.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 december 2012 17:30

De MAC-doosjes met ‘back 2 mac’ erop, bewaar ik. In New York (heel Amerika waarschijnlijk) schijn je, als je die inlevert, gratis producten te kunnen krijgen. Je weet maar nooit wanneer ik naar de USA vlieg ;)!

[Beantwoorden]


Door rachelbreg@hotmail.com op 1 december 2012 17:32

Ik laat de producten er altijd in zitten! Dat vind ik mooi

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 december 2012 17:34

Meestal bewaar ik alleen de doosjes als ze erg mooi zijn of als het van een echt luxe merk is zoals Chanel of Dior. Anders niet, omdat met de doosje er rond producten anders zo goed als twee keer zoveel plaats inpakken. Dus meestal gaan ze in de prullenbak. :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 december 2012 17:36

Nee, eigenlijk bewaar ik ze nooit! Maar het is wel handig :P

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 december 2012 17:38

Ik bewaar ze altijd, al weet ik niet waarom. Ik gebruik ze helemaal niet, maar denk altijd: ‘misschien kan ik ze nog een keer ergens voor gebruiken’, haha.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 1 december 2012 17:39

Hihi… Ja. ‘Maar misschien zijn ze nog handig…’.

[Beantwoorden]


Door DesireForPolish op 1 december 2012 17:40

Ik bewaar ze soms wel. vaak ook dozen van andere producten, niet alleen make-up. En na een tijdje weet ik niet meer wat ik ermee moet en dan gooi ik ze toch maar weg, haha. Maar mn glossybox dozen enzo bewaar ik wel. Ik wil ze sparen en er een leuk opbergkastje van maken!

[Beantwoorden]


Door Simone op 1 december 2012 17:42

Ik gooi ze direct weg.

[Beantwoorden]


Door Charile op 1 december 2012 17:43

Eigenlijk gooi ik alle verpakkingen weg, maar van mijn eerste MAC producten kon ik het toch niet laten ^^

[Beantwoorden]


Door beautypepper.blogspot.com op 1 december 2012 17:47

nee, ik gooi ze meteen weg!.

[Beantwoorden]


Door Norah op 1 december 2012 17:50

Ik doe het ook altijd, voor even. Als ik dan eens mijn kamer opruim denk ik altijd ‘hé, wat ben ik er eigenlijk mee’ en dan gooi ik ze toch weg, met veel moeite!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 december 2012 17:50

Alleen de hele mooie doosjes bewaar ik ^^)

[Beantwoorden]


Door Jet op 1 december 2012 17:53

Ik gooi zulke doosjes altijd zo snel mogelijk weg zonder erbij na te denken. Anders weet ik zeker dat ik ze wil bewaren haha!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 december 2012 17:55

Ik bewaar geen lege doosjes, ik heb dan ook nog nooit een palet of iets gekocht wat in een doosje zat. Wel heb ik een etui vol met mascara’s die ik getest heb, maar niet opgemaakt heb.

[Beantwoorden]


Door Therese op 1 december 2012 18:02

ik gooi ze weg. maar met die tijdne rond kerst en sinterklaas is het super handig om te bewaren want al die surprises moeten toch ergens van worden gemaakt haha

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 1 december 2012 18:03

Ja, ik bewaar ze altijd. Ik weet niet waarom, ik vind het gewoon leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Malou op 1 december 2012 18:04

Nee ik gooi altijd alles lekker bij het oud papier! Anders kan ik straks niet meer lopen in mijn kamertje haha.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 december 2012 18:06

Ik bewaar ze eigenlijk altijd, met name van parfum. Soms maak ik er notitieboekjes van of zet ik ze gewoon neer voor de sier.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:31:

Notitieboekjes? Hoe? Klinkt leuk!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 1 december 2012 18:13

Ik gooi de meeste wel weg, bewaarde ze eerst wel tot ik er echt teveel had en er niks mee deed. Nu heb ik er op de bovenkant van mijn kast wel paar staan die daar mooi passen.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 december 2012 18:23

nee, nooit! ik koop dan ook niet echt bewaar-waardige producten maar als ik ook een mooi geurtje koop bewaar ik ‘m vast!

[Beantwoorden]


Door sparkles op 1 december 2012 18:25

Ja, guilty! Ik bewaar zelfs mn make-up erin, haha! Vind ik mooi, en telkens als ik dan iets wil gebruiken krijg ik zo’n luxe gevoel; doosje open, zakje eruit, palletje eruit, whoo! Haha echt een beetje een rare tic, maarja. Van parfum bewaar ik ze ook, maar daar stop ik mn parfum dan niet in terug…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:31:

Ik snap het wel, alsof het net nieuw is ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 1 december 2012 18:30

Ik bewaar ze ook zo lang mogelijk, vind het er altijd zo leuk uit zien

[Beantwoorden]


Door Dawn op 1 december 2012 18:32

ik heb er onderhand 2 dozen voor ik vind het te zonde om weg te gooien ;)

[Beantwoorden]


Door Dita op 1 december 2012 18:36

Nee deed het wel maar nu niet meer

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 1 december 2012 18:40

Ik gooi ze weg, mij gaat het om het product. En ik heb er toch geen plek voor.

[Beantwoorden]


Door Linda op 1 december 2012 18:40

De producten die ik heb van MAC bewaar ik in hun doosjes, gewoon omdat ik dat mooi vind (: Verder heb ik het doosje bewaard dat om een sample van een Chanel mascara zat. Verder bewaar ik geen doosjes ofzo, ook omdat ik verder nog niet echt iets heb gekocht waar een ‘speciaal’ doosje om heen zit (:

[Beantwoorden]


Door José op 1 december 2012 18:44

jouw haar, ik blijf er maar naar staren. LIKE :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:32:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 december 2012 18:58

Ik vind ze te mooi om weg te dooen ^^)

[Beantwoorden]


Door Linsey op 1 december 2012 19:02

Ja dat doe ik ook, haha! Geen idee waarom, maar ik denk altijd dat het nog handig kan zijn?

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 1 december 2012 19:05

Nee daar ben ik allang mee opgehouden. Heb ze laatst allemaal weg gegooid!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 1 december 2012 19:05

Jaa ik bewaar ze altijd. Ik doe er eigenlijk niks mee, maar vind het zo zonde om ze weg te gooien.

[Beantwoorden]


Door Denise op 1 december 2012 19:07

snoeppapiertjes.
ook een reuze verslaving (al is het eten van mars en twix ook geen dwangmatige arbeid!)

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 december 2012 19:10

Ja! ik heb ook een lade vol met plat gemaakt doosjes! wel een beetje met de site in m’n achterhoofd, dan kan ik bijvoorbeeld bij een opgemaakt artikel het doosje erbij tonen. Of als ik opeens op het idee kom om over een bepaald product een artikel te schrijven ,is het wel handig als je het daarvoor bestemde doosje erbij hebt ! xxx

[Beantwoorden]


Door Axelle op 1 december 2012 19:16

haha herkenbaar, maar wel alleen de mooie ! :) xoxo

[Beantwoorden]


Door Chiara op 1 december 2012 19:21

Ik bewaar er stiekem enkele, haha :D Eén van een MAC Glamourdaze kitje, het doosje van een chanel lipgloss en nog ééntje van een MAC beauty powder (zilveren verpakking, van vorige kerstcollectie).

[Beantwoorden]


Door Nora op 1 december 2012 19:31

Vroeger wel, maar nu niet meer. Achteraf gezien is het toch maar rommel en dan staat je kast al vol.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 december 2012 19:38

Nee, die bewaar ik niet. Tenzij ze mooi en stevig zijn en kunnen dienen om iets anders in te bewaren :-)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 1 december 2012 19:48

Ik heb eigenlijk nog nooit een make-upproduct gehad dat in een doosje zat.. Wel bewaar ik mijn parfumdoosjes!! ^^)

[Beantwoorden]


Door zoemay op 1 december 2012 20:50

IK BEWAAR ZE OOK HAHA

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 1 december 2012 22:44

Ik gooi het allemaal weg.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 1 december 2012 23:00

Hahah, leuke vraag! Ik bewaarde altijd de doosjes van high-end merken (geen idee waarom.. idee van luxe ofzo HAHA) (: maar heb ze laatst allemaal weggegooid!

[Beantwoorden]


Door Lois Lorinde op 2 december 2012 00:09

Als de doosjes mooi zijn bewaar ik ze, en anders gooi ik ze weg :)

[Beantwoorden]


Door ilse op 2 december 2012 00:24

ik hergebruik ze om laatjes en dergelijke te organiseren.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 2 december 2012 00:25

ik bewaar mijn parfum in de originele doosjes. Verder flikker ik alles weg. Ik hou niet zo van troepjes. Less is more!

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 december 2012 01:07

Sommige doosjes bewaar ik wel waarvan ik denk dat die nog wel ergens handig voor zijn of die er gewoon heel erg mooi uitzien. Alleen ik denk wel dat ik toch wel zeker 90% van de doosjes gewoon gelijk weggooi.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 2 december 2012 02:04

Ja, ik spaar ze.. ¬¬ Mijn nieuwe make-upkast komt binnenkort binnen, dan gooi ik alles weg. :’) Het neemt veel ruimte in beslag en ik heb er niks aan. Tenzij er iets belangrijks op staat.

[Beantwoorden]


Door Elisa op 2 december 2012 02:43

ik bewaar ze niet.. ik krijg veel dingen opgestuurd en op een gegeven moment zit me kamer er vol mee.. :(

[Beantwoorden]


Door Ilse op 2 december 2012 07:47

Nee, ik heb zo al genoeg rommel, je kan nu eenmaal niet alles bijhouden.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 december 2012 08:37

Ik heb ze laatst allemaal weggegooid! Knap he? Haha. Ik bewaarde ze ook als een soort trofee, ik vond ze mooi. ^^)

[Beantwoorden]


Door bodine op 2 december 2012 09:09

he vera, ik zat wat filmpjes van je terug te kijken echt heel leuk alleen je zegt de hele tijd rooie en gouwe plaats van roode en gouwde haha x

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 december 2012 09:22

Ik heb er niet zo veel, maar van de parfums die ik heb bewaar ik de doosjes wel… Vreemd eigenlijk, haha. Maarja, daar hebben mensen ook hun best op gedaan! ^^) De meiden van de TQ zijn wel lekker creatief ermee zeg, dat is wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Marianne op 2 december 2012 09:32

Nee eigenlijk niet haha, maar ik heb dan ook nooit echt mooie doosjes. En meestal neem ik een product mee in het doosje in mijn tas en na een tijdje is dat doosje dan zo verfrommelt dat ik hem wel weg moet gooien.

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 december 2012 09:56

Ik bewaar alleen mooie parfum doosjes, maar als ik later bijv. Echt dure make-up zou hebben, zou ik de doosjes wel bewaren! :wave:

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 december 2012 09:58

Ik gooi ze ook nooit wel omdat ik denk dat ze nog wel een keer van pas kunnen komen. Wat je allemaal wel niet kan doen met die doosjes

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 december 2012 10:52

Ik bewaar ze als ze nieuw zijn; die van mijn zoeva palette dat ik 5 maand geleden kocht heb ik eindelijk eraf gedaan en in de papierbak gegooid. Ik heb wel zo een geurtje van cacharel dat geen dop heeft (dus als je het zo in je reistas doet, sprayt die de hele reis de boel vol) en ik heb ontdekt dat een doosje van een nieuwe dagcrème er beter omheen past dan het reeds gesloopte originele doosje. Ja, ik hou ze bij, maar ik gooi ze weg als ik in een opruimbui ben.

[Beantwoorden]


Door Lana op 2 december 2012 11:02

Ik heb de doosjes van mijn Chanel en YSL lipsticks veilig bewaard, samen met een paar prachtige parfumdoosjes.

[Beantwoorden]


Door Sanja op 2 december 2012 11:11

Ik heb dit vooral met lege parfumflesjes, zeker als het een heel speciaal gevormd flesje is.

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 december 2012 11:36

Ja hahaha dat doe ik ook! (:

[Beantwoorden]


Door Quinty op 2 december 2012 11:55

Ik bewaar ze ook altijd

[Beantwoorden]


Door Moniek op 2 december 2012 11:57

Ik gooi dat eigenlijk altijd meteen weg haha. Soms wel met pijn in het hart, als het een mooi doosje is. Maar ik heb er gewoon geen ruimte voor.

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 december 2012 12:00

Ik gooi ze bijna allemaal weg. Ik bewaar alleen leuke doosjes van limited editions van MAC (bijv. van Venomous Villains) of van gezichtscrèmes die ik gebruik voor de informatie die erop staat (maar die gaan dan weg zodra de crème op is).

[Beantwoorden]


Door emma op 2 december 2012 12:52

*guilty* Sterker nog ik heb zelfs een tijd lang de (plastic) tassen bewaard die je bij de verschillende winkels kreeg. Inmiddels ben ik zover dat ik die wegdoe, maar de mooie verpakkingen bewaar ik in een lade (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2012 om 13:35:

Ik heb nog wel een aantal van die tasjes, maar daar bewaar ik ook echt dingen in. Nagellakjes ed. Omdat ik een zolderkamer heb ben ik een beetje beperkt in kastruimte en dus komen die tasjes wel van pas :ja:

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 2 december 2012 om 17:37:

true that, zo worden de tasjes gebruikt en heb jij een mooie opbergruimte, ik geloof dat ik ook maar moet gaan toepassen in mijn puinhoopkamer, thnks!

[Beantwoorden]


Door Freya op 2 december 2012 13:34

Ja, ik bewaar ze voor mijn blog. Wanneer ik dan een review maak, dan heb ik de doosjes nog mooi om te fotograferen en alle ingrediënten enzo staan erop en die zijn van sommige producten best lastig om op het internet te vinden.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 2 december 2012 14:14

Je brengt me op ideeën, hahah té erg. Ik wil ze best bewaren, lijkt me erg leuk! Ik denk dat het ook best wel mooi staat. Maar aan de andere kant… wat moet ik er mee? lol. Voor sinterklaas surprises is het misschien wel handig, maar hey, hoe vaak komt die oude knar nou in het land en ik kan net zo goed een schoenendoos bij de Appie halen, ik weet niet… maar al die dure doosjes wil ik sowieso bewaren. Eyecandy! :$

[Beantwoorden]


Door Resy op 2 december 2012 14:34

Ja wel van luchtjes die ik koop en als het doosje dan heel mooi is. Zo heb ik onder andere het doosje van mijn Abercrombie & Fitch doosje hier op mijn bureau staan

[Beantwoorden]


Door Allissa op 2 december 2012 14:55

Ik heb heeel lang alle MAC doosjes bewaard. Maar tegenwoordig gooi ik de meeste dingen gewoon weg.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 2 december 2012 15:10

Eigenlijk bewaar ik bijna alle verpakkingen. Ik laat ze meestal heel lang liggen en na een tijd dan gooi ik de lelijkste weg.

[Beantwoorden]


Door Meike op 2 december 2012 15:17

Parfumverpakkingen die ik gewoon supermooi vindt, staan ook allemaal op rijtje, gewoon omdat het mooi en best goedkoop is natuurlijk :))

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 december 2012 15:22

Alleen héééle mooie, en de meeste parfumverpakkingen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 december 2012 16:22

ik hou altijd mijn parfum (Lady GaGa Fame, ik heb al een fles opgemaakt…) in de verpakking. Ook mijn MAC-lipsticks moeten eraan geloven, maar dat is meer omdat die ‘speciaal’ zijn (lees: duur)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 december 2012 17:25

Ik niet zo veel dure make-up waar doosjes omheen zitten hahaa! Maar als ik iets van dior of KOH nagellak ofzo zou hebben zou ik het sowieso bewaren!
Ik laat zelfs mijn zara tasje in mijn kamer hangen want dat ziet er leuk uit ahhaa! :-P

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 december 2012 17:26

Ik heb het altijd met labels van kleding, en dan niet die standaard witte kaartjes maar echt mooie labels. Die bewaar ik in een map (:

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 2 december 2012 om 17:39:

haha, dat doe ik ook! Maar sommige labels zijn echt heel heel erg mooi! :ja:

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 december 2012 17:33

Ja, echt heel slecht, dat hamsteren. Maar ze zijn zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 december 2012 18:48

Nee, ik bewaar ze eigenlijk nooit, gooi ze meteen weg :)

[Beantwoorden]


Door Cari op 2 december 2012 19:13

Meestal bewaar ik de doosjes echt jaaaren, en dan ineens dan gooi ik ze toch maar weer weg. Echt logisch is dat niet, eigenlijk kan ik ze dan net zo goed maar meteen weggooien. :hmm:

[Beantwoorden]


Door Ester op 2 december 2012 19:57

Kan ik heel kort over zijn: Nee. Ik gooi verpakkingen sowieso eigenlijk te snel weg. Ook van dure apparatuur ofzo. Officieel heb je ze niet nodig voor de garantie, maar om te vervoeren is het wel zo makkelijk :) Toen onlangs mijn 3 maanden oude computer stuk was, heb ik hem moeten vervoeren in een boodschappentas omdat ik de doos al weggeknikkerd had…

[Beantwoorden]


Door Ellen op 2 december 2012 21:11

Ik bewaar ze niet, vaak wel net na aankoop van iets, omdat ik dan precies dezelfde gedachten als jullie heb, maar ik heb vandaag ook weer een aantal verpakkingen weggegooid.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 december 2012 21:25

soms soms als ze leuk zijn, maar na een paar dagen gooi ik het wel weg omdat het zo onhandig is en neemt te veel plek in. :wave:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 december 2012 22:35

Ja de mooie verpakkingen bewaar ik wel. Ik heb nog een tasje van Mac, van de eerste keer dat ik daar iets kocht, en daar zitten een aantal verpakkingen in van make-up of parfum :D

[Beantwoorden]


Door Janique op 2 december 2012 23:04

Jaaaaaaa, vooral van parfum! Die verknip ik dan en plak de frontjes in m’n agenda ofzo :) of zet ze gwn op een plankje! Ik heb dat trouwens ook heel erg met van die papieren tasjes, van Sephora enzo :roll:

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 december 2012 23:08

Hangt van het doosje af (A) Ik zag gister toevallig een filmpje van een Amerikaans meisje die een hele doos vol had met verpakkingen. Toen moest ik wel even lachen want het waren er wel een stuk of 50! ;O

[Beantwoorden]


Door Iva op 3 december 2012 00:25

Ik gooi ze meteen weg: uit ’t oog, uit ’t hart :P

[Beantwoorden]

Iva antwoordt op 3 december 2012 om 00:27:

Maar! Ik wil mezelf even aanvullen: Vroeger knipte ik altijd de ‘voorkant’ van het doosje uit, en maakte ik daar een grote collage van op mijn prikbord! Was mijn trots in mijn kamertje toen!

[Beantwoorden]


Door Safannah op 4 december 2012 10:03

Ik bewaar ze niet, vind het maar vervelend ze continu uit het doosje te halen. Ik doe het liever in een opbergbakje alles bij elkaar :hiya:

[Beantwoorden]


Door Tine (: op 7 december 2012 21:45

de mooiste hou ik, andere gaan weg ^^)

[Beantwoorden]


Door Tine (: op 7 december 2012 22:28

wat word ik hier goedgezind van seg! amai, is het al te laat voor deze wedstrijd eig?

xxxx

[Beantwoorden]