Lipgloss cocktail review

Lipglossjes om je lippen bij af te likken. Waar je haren aan blijven plakken op de fiets, waarvan je niet zeker weet of je ze wel moet dragen als je vriendje langskomt en die met snoepige geurtjes vaak gewoon lekker zijn om te gebruiken. Dit is geen echte lipgloss cocktail, maar eerder een lip tint, stain gloss, cremesheen glass en lipgloss mix (om het even heel simpel uit te leggen). De lipproducten zijn allemaal vloeibaar en komen in tubes.


Ingrediënten:

1 Catrice Lip Tint 010 Red My Lips €3,99 – te koop bij Kruidvat en Trekpleister
1 L’Oréal Shine Caresse 200 Princess €14,99 – te koop bij de drogist
1 MAC Cremesheen Glass Paper Lantern €21,00 – te koop bij counters en diverse webshops
1 Maybelline SuperStay Stain Gloss 140 Ruby Indulgence €11,99 – te koop bij de drogist

Lege lippen

Catrice Lip Tint 010 Red My Lips


De functie van de Catrice Lip Tint snap ik totaal niet. Het product heeft een erg waterige substantie. Op mijn lippen voelt de Lip Tint heel glad aan, maar op een rare manier. Alsof mijn lippen heel nat zijn. De kleur is net als de substantie waterig en blijft totaal niet zitten.

Ik dacht dat dit wellicht meer een soort lip stain was, maar het is meer een extreem waterige gloss. Het enige positieve aan Catrice Lip TInt vind ik het zoete geurtje.

L’Oréal Shine Caresse 200 Princess


De mooie L’Oréal Rouge Caresse lipsticks kende je waarschijnlijk al wel *klik*, maar nu is er in de Caresse lijn ook een gloss gelanceerd: Shine Caresse. Deze lipgloss heeft een fijne, hartvormige sponsapplicator (net zoals de Glam Shine lipglosjes) en een zachte en niet plakkende substantie, die een paar uur mooi blijft zitten.

MAC Cremesheen Glass Paper Lantern


Paper Lantern is een typisch ‘my lips but better’ kleurtje. Ik was bang dat deze zachte babyroze tint met miniscule glittertjes me wat flets zou laten lijken, maar de kleur flatteert juist. Of nou ja, kleur… Paper Lantern is vrij transparant, eigenlijk is het helemaal geen bijzondere kleur. De substantie van de lipgloss is wat plakkerig, desondanks blijft hij niet heel lang zitten. Twee uurtjes max, daarna is het tijd om weer een laagje van deze – subtiel naar vanille ruikende – gloss aan te brengen.

Maybelline SuperStay Stain Gloss 140 Ruby Indulgence


De Maybelinne SuperStay lipkleuren ken je misschien al wel. Deze lipkleuren blijven fantastisch lang zitten en geven niet af. Ik heb al bijna twee tubes rood versleten. Deze gloss moet ook heel goed blijven zitten, en heeft een glossy glans die bij de lipstick ontbreekt. De glans is mooi, dezelfde applicator als L’Oréal is ook bij Maybelline fijn, de lipkleur is prachtig en de houdbaarheid is erg goed. Zeker wel een uurtje of 5/6 zit de Maybelline SuperStay Tint Gloss mooi op mijn lippen. Hollar!

Lipstick cocktail review
Parfum cocktail review
Nail polish cocktail review

Welke lipgloss spreekt jou het meest aan?


Reacties

Door Kelly te Winkel op 2 november 2012 07:02

Ik vind de lipgloss van MAC Het mooist, die zal ik zelf erg graag willen hebben! Bij jou vind ik de Superstay van Maybelline het mooist staan, een prachtige kleur! Die van Catrice had ik trouwens al een keer getest in de winkel, ik vond de substantie ook heel vreemd.

[Beantwoorden]


Door Ines op 2 november 2012 07:03

Wauw die van l’oreal is echt zo mooi!
Super leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 november 2012 07:10

Die laatste is mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisa- Une Belle Vie op 2 november 2012 07:13

Wauw mooie ‘glosjes’ :) Jammer van de van Catrice! Geeft hij nou ook een soort vlekken ? Die van Maybelline is wel super mooi!
xxx

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 november 2012 07:15

Leuke review, die van mac is het mooiste! Ook al ben ik niet zo van de lipgloss.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 2 november 2012 07:28

Geef mij maar die van Maybellini! Wat een heerlijk kersenkleurtje! :D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 2 november 2012 07:32

Ik vind degene van Maybellini het mooiist!

[Beantwoorden]


Door Charile op 2 november 2012 07:33

Ik vind die van MAC het mooist :D

[Beantwoorden]


Door Norma op 2 november 2012 07:37

Dat kleurtje van mac alleen heb ik bijna dezelfde kleur maar dan van teez

[Beantwoorden]


Door Paola op 2 november 2012 07:39

Die van Maybelline vind ik heel erg mooi! Fijn dat hij ook zo lang blijft zitten!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 november 2012 07:42

Jammer dat die Mooie kleur van catrice zo waterig is :-( Die heeft nou zo’n mooie kleur

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 november 2012 07:45

Wauw, die laatste is prachtig! :) die wil ik wel hebben ^^

[Beantwoorden]


Door Sari op 2 november 2012 07:48

De lipgloss van MAC en Maybeline vind ik het mooist. Ik heb zelf ook een paar cremesheens en vind ze erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 2 november 2012 07:49

Die van Maybelline staat je goed Vera!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 2 november 2012 07:49

Die van mac vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 2 november 2012 07:56

Ik vind de lipglosses van Maybelline en L’ Oreal het mooist. Dat zijn ook lekker opvallende kleurtjes. De lip tint van Catrice valt me heel erg tegen nu ik dit zo hoor. Ik had gehoopt dat het een soort lip stain was, maar dat is het dus helemaal niet. Jammer! De lipgloss van mac is wel weer heel mooi, maar de kleur is gewoon niet echt iets voor mij :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2012 om 09:52:

Nee, werkt totaal niet jammer genoeg.

[Beantwoorden]


Door Simone op 2 november 2012 07:57

Die laatste.:)

[Beantwoorden]


Door Tessel op 2 november 2012 08:28

Ik vind die van Maybelline heel mooi! Elke keer als ik door de Kruidvat loop ga ik bij het schap van Maybelline kijken, maar ik koop het nooit… misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen. Ik heb me vandaag verslapen maar er is natuurlijk wel even tijd om op VeraCamilla te kijken. Ik vind de cocktail reviews altijd super leuk. Vooral de intro’s!!
Goed gedaan Vera

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2012 om 09:52:

Oooh, wel op tijd op school/werk komen he! Dankjewel ^^) En misschien wachten tot een goede kortingsactie?

[Beantwoorden]

Tessel antwoordt op 2 november 2012 om 21:40:

School, en ja ik woon om de hoek. Ik zit namelijk nog op de basisschool ik ben 11. Maar dat betekent niet dat ik niet van make-up hou. Ik maak me niet op naar school maar in het weekend wel. Dan maak ik jou looks na

[Beantwoorden]


Door Michelle op 2 november 2012 08:33

De laatste van Maybelline is echt heel erg mooi en fijn dat hij zolsng blijft zitten!

[Beantwoorden]


Door martina op 2 november 2012 08:40

een mac lipgloss staat nog altijd op mijn wishlist…… ^^)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 2 november 2012 08:51

Oeh! Die van L’Oréal vind ik echt heel erg mooi, staat je ook erg goed. Die laatste is ook heel erg tof maar voor mezelf vind ik die toch een beetje te donker. En ik ben altijd zo jaloers op jouw prachtige swatch foto’s

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2012 om 09:53:

Dankjewel Aranka :$

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 2 november 2012 08:59

Bij het 2e plaatje van je lippen dacht ik eerst dat je een bloedlip had :no: Toen ik doorlas zag ik dat daar de Cartrice lipgloss opzat.. Oeps!

[Beantwoorden]


Door esstur op 2 november 2012 09:03

Ik draag nooit lipgloss of lippenstift omdat ik vind dat ik er te dikke lippen voor heb maar vind het jou altijd erg mooi staan :yay:

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 november 2012 09:06

ik vind de maybelline kleur wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 2 november 2012 09:10

Die kleur van maybelline staat je fantastisch! Echt een prachtige kleur die me aan frambozen doet denken! ;)

[Beantwoorden]


Door Janouk op 2 november 2012 09:15

mm die waterige van Catric is inderdaad een beetje raar ^^)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 2 november 2012 09:19

Ik snap het nut ook niet helemaal van het Catrice product, maar die van mac en ‘l oreal vind ik beide erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 november 2012 09:36

Ik vind die van L’Oréal en Maybelline het mooiste. De Catrice Lip Tint heb ik een paar keer naar gekeken in de winkel, maar had toch telkens mijn twijfels om hem te kopen. Ik denk ook niet dat ik hem nu nog ga kopen als die zo waterig is en totaal niet blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 2 november 2012 10:02

Ik wil er wel eens zo eentje van Maybelline proberen, klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Allissa op 2 november 2012 10:03

oooh die laatste van Maybelline! :D

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 november 2012 10:08

Oh my, die SuperStain lipgloss van Maybelline is prachtig van kleur. Staat je ook super goed, me wants! Ook fijn dat ‘ie lang blijft zitten, heb ook zo’n ding van Maybelline en ik moet echt boenen om het eraf te krijgen. Vind ik handig voor diners enzo! Jammer dat de goedkope lipgloss van Catrice zo waterig is, lijkt me geen fijn gevoel. Had anders wel een toffe budgettopper geweest, want de kleur is pretty. Ik vind het MAC glossje ook tof lijken, maar de prijs is me te hoog voor een lipgloss :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 november 2012 10:12

Wauw die laatste is echt heel mooi! Maar die van Mac zou ik het snelst dragen :) Die van Catrice ziet er op de swatch ook al zo waterig uit, inderdaad een beetje vreemd :S

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 november 2012 10:12

Mooie kleurtjes. Ik heb ook zo’n waterige lipstain van Duwop. Blijft op zich wel zitten, maar hij geeft alleen af op mijn onderlip. Zo’n raar gezicht.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 november 2012 10:27

Leuke post! Ik vind die van Maybelline het mooiste. Jammer dat die van Catrice tegenviel! Je hebt ook altijd hele mooie scherpe foto’s.

[Beantwoorden]


Door Charlot & Lot op 2 november 2012 10:29

MAC Cremesheen Glass Paper Lantern is mijn favorietje!!
Heel subtiel en niet te opvallend.. ook mooi voor overdag dus!
Een meer rodere kleur durf ik niet zo snel op overdag… wel tijdens het stappen!!

Leuke post!!

Fijne dag

X Charlot

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 november 2012 10:29

Ruby Indulgence is mooooi zeg, wauw! Die ziet er ook het mooist uit op de lippen, helemaal egaal en zonder velletjes of donkere plekken. Staat je trouwens goed vind ik, zo’n donkerrode kleur!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 november 2012 10:32

Die van Maybelline spreekt mij het meest aan, zelf zou ik het alleen niet zo snel dragen!

[Beantwoorden]


Door Helene op 2 november 2012 10:33

Nou ik denk dat ik dan maar voor de Maybelline SuperStay Stain Gloss ga, want die ziet er echt super mooi uit! Ik had nooit gedacht dat uit een lipgloss zo’n diepe en mooie kleur zou kunnen ontstaan! Dus ik denk dat ik toch maar even naar de winkel ga hollen om er eentje te scoren!
xx

[Beantwoorden]


Door Summer (MyBeautyLoveLife) op 2 november 2012 10:54

Jammer van de Lip Tint van Catrice, ik vind ze ook totaal niet fijn. De Maybelline SuperStay Stain Gloss lijkt me daarentegen wel fantastisch!

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 2 november 2012 11:15

Ik was nooit zo van de lipgloss, maar ze worden steeds mooier !!
En ik hou van lang houdend.
Van Maybelline heb ik de superstay lippenstift, daar ben ik al helemaal fan van.
Binnenkort toch ook eens kijken naar de lipgloss.
De L’Oréal gloss is ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 2 november 2012 11:18

bedankt! nu weet ik dat ik paper lantern al niet moet kopen. Wou binnenkort voor een roze cremesheenglass gaan maar ik wil toch iets meer dekking

[Beantwoorden]


Door Dita op 2 november 2012 11:30

wow, die laatste is mooi

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 november 2012 11:34

Leuk review weer! ^^) Vooral de laatste van Maybelline vind ik erg mooi! En dat die toch wel zo lang blijft zitten, had ik niet verwacht…

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 november 2012 11:50

Whow, bij die van catrice lijkt het wel of je lip bloedt… Die van maybelline ziet er wel fijn spul uit!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 november 2012 12:00

Die van L’Oréal spreekt mij het meeste aan, die is echt mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 november 2012 12:08

Van Maybelline vind ik mooi (a)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 2 november 2012 12:16

Wow die Maybelline Ruby Indulgence staat je heel mooi. Heel vampy! Zal die binnenkort ook eens gaan proberen, want ik heb net als jij ook blond haar en bleke huid..dus wie weet staat ie mij ook! :)

[Beantwoorden]


Door Anna-beau op 2 november 2012 12:18

Ik ga binnenkort ook maar ’s een MAC lipgloss score. :yes:

[Beantwoorden]


Door Lin op 2 november 2012 12:30

Ik ga voor die van l’oréal, ziet er echt heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Annelie op 2 november 2012 12:51

Ik vind Catrice en Maybelline erg mooi bij je staan! <3

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 november 2012 13:16

Over die van Maybelline twijfel ik al een tijd… Maar het ziet er eigenlijk wel goed uit. Mss toch maar eens proberen?

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 november 2012 13:59

Die van Mac en Maybelline vind ik nog het mooist. Bij de andere twee vind ik dat het net lijkt alsof je lippen bloeden,,, :+

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 november 2012 14:20

Van Catrice vallen tegen zeg. Sluit me aan bij Sara boven me trouwens :) Vooral die van maybelline vind ik er goed uit zien! L’oreal was ik benieuwd naar, maar die vind ik een beetje tegenvallen toch. Al blijft de verpakking wel heel mooi <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 november 2012 14:34

Ik vind de kleur van MAC wel heel erg mooi, staat je ook leuk! Maar dat staan ze allemaal, hihi :D Die van Maybelline heeft ook wel wat!

[Beantwoorden]


Door Valérie op 2 november 2012 14:53

ben je naar de kapper geweest?

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 november 2012 14:54

Ik vind de MAC Cremesheen Glass Paper Lantern het mooist denk ik. Niet opvallend, maar toch een mooie glans.x

[Beantwoorden]


Door Rose op 2 november 2012 15:14

Mooie kleurtjes! De donkerrode vind ik het mooist!

[Beantwoorden]


Door Fashionique op 2 november 2012 15:16

Ik vind die van MAC heel mooi en fijn

[Beantwoorden]


Door marijke op 2 november 2012 15:36

Mooie kleurtjes! Catrice Lip Tint 010 Red is echt NIET mooi, het is net of je lip open is en bloed.

Maybelline SuperStay is een beetje over the thop, en vind ik zelf persoonlijk meer bij donkerharige staan net als rood staat ook veel mooier bij een donkerharige, maakt het sjique!

Ik persoonlijk vind pastel tinten meer bij (donkerblond) blond haar staan zeker wanneer de huid dan ook bleek en vrij licht is. Rood laat je nog bleker eruit zien en dat staat gewoon niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 november 2012 15:39

Ik vind ze allemaal wel leuk, alleen die van Catrice ziet er een beetje vreemd uit. Het lijkt daar inderdaad net alsof je lippen bloeden, er zitten van die ‘vlekken’ en bij de tweede foto ook nog?

[Beantwoorden]


Door Paulina op 2 november 2012 15:43

I like the L’Oréal the most :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 november 2012 16:00

Ik vind de cocktail artikels nog steeds een geweldige oplossing voor losse producten! L’Oréal Shine Caresse 200 Princess en Maybelline SuperStay Stain Gloss 140 Ruby Indulgence zijn prachtig, love it!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 november 2012 16:12

die maybelline is móoi!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 november 2012 16:17

Ik gebruik zelf nooit lipgloss, maar naar jouw geglossde lippen kijken, vind ik wel erg leuk ; )

[Beantwoorden]


Door sophie op 2 november 2012 16:49

Ik ben er niet zo’n fan van persoonlijk. Maybelline SuperStay Stain Gloss vind ik daarentegen wel super!

[Beantwoorden]


Door Fien op 2 november 2012 17:01

Ik vind die van Maybelline mooi, verder vind ik het maar niets.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 november 2012 17:09

leuk artikel (love)

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 november 2012 17:42

ik vind de laatste het mooist! Ik vind donkerrode lipsticks altijd zo mooi bij jou staan! Xx

[Beantwoorden]


Door Therese op 2 november 2012 17:50

Wat een gekke lipgloss is die van catrice…

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 november 2012 17:57

Super mooie lipglosses, behalve die van Catrice! En die van Maybeline vind ik echt super mooi bij jou zijn.!

[Beantwoorden]


Door Petra op 2 november 2012 18:38

Ik heb een tijdje geleden die Maybelline Superstay van een vriendinnetje geleend en… WAUW! ik was echt verbaasd dat er niet meeega enthousiaste reacties op beautyblogs stonden want wat blijft deze lipgloss lang zitten! Echt heeel bizar, we gingen die avond uit en na 6uur lang dansen en wijn drinken zat de kleur nog steeds op mn lippen.
Dat gezegd hebbende vind ik het wel heel jammer dat die gloss niet in zachtere pasteltinten bestaat, maar alleen in van die hele felle. Ik ben zelf heel bleek en blond en bij mij staat zo’n felle lipkleur toch gauw cheap (voor het uitgaan was het wel leuk,maar dat was dan ook een themafeestje). Ik geloof dat ze in Amerika trouwens wel een uitgebreider assortiment hebben dus hopelijk komt dat nog hierheen. Dan ren ik gelijk naar de winkel om er 1 te scoren!

[Beantwoorden]


Door Saffira op 2 november 2012 18:48

Liptints zijn echt fijn!!~
je moet die van peripera proberen!! (koreaanse merk)
Die is zoo fijn! Of anders die van etude house :)

[Beantwoorden]


Door Angela op 2 november 2012 18:54

Wauw, die laatste! De kleur is ook prachtig ;)

[Beantwoorden]


Door jana op 2 november 2012 18:58

Die van Maybelline is erg mooi :D x

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 november 2012 19:17

Wauw die Maybelline SuperStay ziet er goed uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 2 november 2012 19:50

Wat is je ooglook mooi op deze foto’s! (love)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 2 november 2012 21:07

Heee,

bij de eerste 2 lijkt het echt alsof je lip bloed!

Leuk artikel verder!

xoxox

[Beantwoorden]


Door Trâm op 2 november 2012 21:21

Die Maybelline SuperStay Stain Gloss lijkt mij echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door eveline op 2 november 2012 21:22

bij de eerste foto schrok ik ik dacht dat je bloed op je lip had :eww:
de laatste is de beste van het hele rijtje jammer van catrice ik heb ze in 2 kleuren maar nog niet op gehad. toch een goeie :lees:

[Beantwoorden]


Door Ester op 2 november 2012 21:51

Leuke review, die foto in dat glaasje vind ik ook grappig! Ik droeg eerst vrijwel alleen lipgloss maar ben daar een beetje vanaf gestapt, ik vind het lastiger om het precies aan te brengen en dat plakkerige en superzoete vind ik helemaal niet fijn.

[Beantwoorden]


Door heleen op 2 november 2012 22:07

Die laatste vind ik mooi en die L’Oréal Shine vind ik mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Ki op 2 november 2012 23:55

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 november 2012 00:13

Die roze van mac staat je heel mooi vind ik :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 november 2012 00:34

Ik vind vooral die van l’oreal je heel mooi staan! Een warme rood, maar niet te donker, staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 november 2012 11:26

Ik vind ze allemaal eigenlijk heel mooi staan, behalve de liptint van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 november 2012 12:09

Die van MAC is mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Tedje op 3 november 2012 12:48

Die van Maybelline is mooi!

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 3 november 2012 13:43

Die van L´oreal vind ik toch wel het mooist, de laatste vind ik de kleur een beetje té.

[Beantwoorden]


Door Rieke op 3 november 2012 13:53

Wauw, die laatste van Maybelline is zo ontzettend mooi! Rode lipstick staat je echt zo super!
Ik stond gisteren nog voor het schap te twijfelen zo’n Maybelline lipstick te kopen, maar ik heb het toch maar niet gedaan, omdat ik ook echt een BBcream nodig had, maar ik denk dat ik over een maandje dan maar de lipstick ga kopen! (:

[Beantwoorden]


Door Annelies op 3 november 2012 14:19

De superstay lijkt me wel een aanrader! :)

[Beantwoorden]


Door laura op 3 november 2012 18:32

echt mooie lipgloss

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2012 19:39

Jammer dat die Catrice Lip Tint bij jou tegenvalt. Ik heb hem namelijk ook, en gebruik het inderdaad als een soort lip stain. De substantie maakt mijn lippen toch zeker wel donkerder, en dat blijft ook lang zitten. ^^)

[Beantwoorden]


Door test op 4 november 2012 19:07

Door Yasmine op 5 november 2012 19:54

Ik heb altijd staan twijfelen voor die liptint van catrice, maar nu weet ik dat ik die zeker niet moet gaan halen. Bedankt ;)

Maar die Maybelline moet ik toch eens gaan bekijken. ^^

Xx.

[Beantwoorden]


Door Paulien op 11 november 2012 14:20

Ik heb die van Catrice maar bij mij werkt hij wel heel goed en hij blijft ook lekker lang zitten. Heb hem wel in een andere kleur trouwens. ^^)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 1 december 2012 07:00

[…] cocktail review – link Parfum cocktail review – link Nail polish cocktail review – […]


Door Edmée op 1 december 2012 09:19

Die van MAC vind ik het mooist…. X <3

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 10 december 2012 10:48

[…] cocktail review – link Lipgloss cocktail review – link Parfum cocktail review – […]


Door Roos op 14 januari 2013 20:16

Alleen de Catrice lip tint gebruik je verkeerd. Je moet eerst een laagje en dat laten drogen en als je de kleur intenser wil maken nog een laagje. Ik heb hem zelf ook en vind hem heel fijn =)

[Beantwoorden]


[…] glow’, alsof ze zijn bevochtigd met wat druppels uit de oceaan. Ik testte al eens eerder een kleurtje, en was best enthousiast, maar vond dat eigenlijk toch niet voldoende om een eerlijk oordeel te […]