Twitter Question #99

Met trots presenteer ik je de 99ste Twitter Question en tegelijk ook de Twitter Question waar de minste reacties op kwamen. Waarschijnlijk omdat jullie niet zo goed begrepen wat een ‘guilty pleasure’ is. Van Wikipedia: “guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it.”
Een guilty pleasure is dus iets waarvan je geniet, maar terwijl je ervan geniet voel je je ook schuldig. Dat kan bijvoorbeeld een magnum zijn (schijnt één heel pakje boter in te zitten) een broodje filet american (je bent vegetarier) of het lezen van roddelbladen (daar ben je toch veel te slim voor!). Ik zeg niet dat je je ook echt schuldig moet voelen, dat voel je zelf zo. Van mijn part eet je een doos Magnums leeg terwijl je de Story, Privé en Weekend leest.

Ikzelf heb natuurlijk ook een aantal guilty pleasures. Komen ze:

– Net als @MosterdZaadje_ ben gek op Kinder chocolade. Het enge jongetje op de verpakking negerend, eet ik zo de hele doos chocolaatjes leeg.

– Bezwijk ik niet voor Kinder chocolade, dan wel voor een zak Kruidvat schepsnoep. Zure matjes, dolfijntjes, biggetjes en kikkertjes erin. Hmmm…

– Ik vind het heerlijk mijn kamer op te ruimen en word nog gelukkiger van een net schoon gemaakte kamer. I can smell the glassex!

– Muziek van Justin Bieber. Vind ik gewoon leuk.

– Het lezen van NU.nl/achterklap omdat wil weten dat Christina Aguilera geen ondergoed draagt en Justin Timberlake getrouwd is.

Aan al deze dingen beleef ik plezier terwijl ik ze eet/schoonmaak/luister/lees, maar tegelijkertijd voel ik me ook een beetje schuldig. Want ik word er tenslotte dik van, het is te huisvrouwerig en ik ben er te oud voor.

Wat is jouw guilty pleasure?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 20 oktober 2012 | 134 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door femke op 20 oktober 2012 16:18

minste reacties :(… Ik wist ook niet wat een guilty pleasure was XD. Mijn guilty pleasure is lekker de hele dag liggen lezen in supermakkelijke boeken over liefde <3.. Vraag me niet waarom :p Liefs, Femke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:43:

Vind ik niet erg hoor!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 oktober 2012 16:22

Mijn guilty pleasure zijn tienerboeken ala Twilight en Hunger Games. Pop en R&B muziek uit de jaren 90 (Boyz II Men = liefde) en de 1 euro zak met spekjes van Hema.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:43:

Yesss, Twilight (love)

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 24 oktober 2012 om 20:53:

Jaah Twilight! (Mijn guilty pleasure. Ja, ik heb er eigenlijk een te hoog IQ voor en ik ben een slimme, onafhankelijke meid die zich niet laat verleiden door dat soort laag vermaak en blablabla.. NOU EN.)

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 20 oktober 2012 16:23

Leuke artikel!
Ik wordt helemaal blij als ik uit de winkel loop met een tasje in m’n hand en een big smile op m’n gezicht ^^)
xx

[Beantwoorden]


Door Ellen op 20 oktober 2012 16:23

Met ene grote bak Ben & Jerry’s (COOKIE DOUGH (love) ) lekker de hele dag afleveringen van pretty little liars kijken.

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 21 oktober 2012 om 17:10:

Pretty little liars; Zooo verslavend!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 23 oktober 2012 om 23:40:

YEAH!!!! Pretty Little Liars!! maar dat is niet mijn guilty pleasure btw…
Morgen nieuwe aflevering! (love)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 20 oktober 2012 16:23

Catan spelen op mijn iPhone. Ik heb het laatst weer opnieuw ontdekt. Ik heb zoveel betere dingen te doen, maar heb bijvoorbeeld vandaag al zeker 3 uur alleen maar Catan gespeeld. Oeps.

[Beantwoorden]

Suus antwoordt op 20 oktober 2012 om 19:26:

Aaah, ik ook! Vorige week, de dag voor een ENORM BELANGRIJKE deadline heb ik stiekem nog een uur zitten “catannen”. Niet eens gewonnen, trouwens…

[Beantwoorden]


Door margotje op 20 oktober 2012 16:24

Mh… Ik hou van klassieke muziek. Goed genoeg voor een guility pleasure?

[Beantwoorden]


Door Adjara op 20 oktober 2012 16:25

In plaats van één snoepdag per week, snoep ik meerdere dagen per week. Dan voel ik me echt schuldig! Ook als ik volgende week een grote hoofdstuk toets krijg van wiskunde, zit ik toch lekker voor de tv of laptop en eet ik een zak chips ofzo :$

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 20 oktober 2012 16:25

Oh lieve Jasmijn, als je van kwasten wassen houdt… :$ :$ :$ :$ . Hahaha, nee oké! Ik moest wel lachen om die kroepoek haha. En oh kinder chocolade brengt allerlei kinderherinneringen op. Ik was áltijd boos als mijn zus was leukers erin had dan ik. Dan was mijn ei opeens stom en vies lol.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:44:

Ah, je bedoelt zo’n ei! Ik bedoel echt van die reepjes met witte vulling. *kwijl druipt uit mond*

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 20 oktober 2012 16:27

Haha ook de kinderchocolade:$ aarhg echt ik kan ook een heel doosje leegeten, ben dus niet de enige;p

[Beantwoorden]


Door Deborah op 20 oktober 2012 16:28

Kleding, make up of verzorgingsproducten kopen terwijl ik eigenlijk wil sparen en thuis een paar uitpuilende kasten heb (A)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 20 oktober 2012 16:30

geweldige kleding kopen terwijl ik eigenlijk al blut ben…

[Beantwoorden]

Dainty Little Moonbeams antwoordt op 20 oktober 2012 om 16:39:

hahahaha hoe hard herken ik mijn eigen hier in ^^

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 oktober 2012 16:31

Waar ik echt van kan genieten is Justin Bieber muziek wat logisch is voor mij omdat ik een belieber ben. Ook kan ik er van genieten om zijn tweets te lezen, foto’s te kijken en zijn optredes te kijken.. Ik droom dan weer even helemaal weg in een wereld waarin voor mij alles perfect is.
Maar ik kan ook genieten van lekker eten, chips, chocolade, snoep en af en toe ook wel een blikje energie. Maar met deze dingen heb ik achteraf wel vaak een schuldgevoel als ik weer eens teveel heb gegeten, hihi.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 20 oktober 2012 16:33

Guilty pleasur is zonder twijfel kleine knabbeltjes. Je begint aan een koekje maar even later heb je er al vier binnen, zo schuldig voel ik me dan.

[Beantwoorden]


Door Dainty Little Moonbeams op 20 oktober 2012 16:38

Haha zo leuk deze twitter question. Proficiat dat het al de 99ste is, amai ^^ Mijn guilty pleasure zijn ook wel die snoepjes uit Kruidvat maar ook thuis zitten in makkelijke kleding, voor de tv of een boek lezen en weten dat je nergens heen moet die dag! Of naar een goede film kijken als het buiten super slecht weer is, en dan kan je er een fleece dekentje bij nemen ^^ aah zooo leuk!

[Beantwoorden]


Door Céline op 20 oktober 2012 16:46

Taarten bakken (en opeten), Schepsnoep van de Kruidvat (love) , make-up producten in winkels gaan testen en bekijken, terwijl ik helemaal niets nodig heb, lekker met een kopje thee en een reep chocolade in bed tv kijken (love) Heerlijk gewoon ^^)

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 oktober 2012 16:48

Ik ben een echte nerd, hahaha, wetenschap vind ik hartstikke interessant.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 oktober 2012 16:50

Truffel kruidnoten, een glas water en een leuk tijdschrift om te lezen! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:47:

Een glas water vind ik niet echt een guilty pleasure :lol:

[Beantwoorden]

Gizem antwoordt op 21 oktober 2012 om 15:14:

Dat mag ze tog zelf weten :$ (positief bedoeld.. :))

[Beantwoorden]


Door Sara op 20 oktober 2012 16:51

De dailymail, een engelse gossip site. Ik weet zelfs dingen over Engelse celebrities die ik niet eens ken…. haha

[Beantwoorden]


Door Ester op 20 oktober 2012 16:56

Wat een leuke Twitter question weer! Ik zou zo snel even niet weten wat mijn guilty pleasures zijn eigenlijk. Misschien meer armbandjes kopen dan goed voor me is (ik heb er al meer dan 60) of iets héél lekkers snoepen terwijl ik me die ochtend eigenlijk voorgenomen had echt écht niks van zoetigheid te nemen. Maar dat zijn niet echt heel bijzondere of aparte dingen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:47:

Mooie nieuwe foto Ester!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 20 oktober 2012 17:01

Aaaah, ik ben ook gek op Kinderchocolade! Haha dat jongetje is een beetje eng inderdaad, nu bedenk ik mij trouwens dat er nog een doosje van ligt in de kast… :) En ik vind het ook fijn om mijn kamer op te ruimen, als het dan helemaal netjes is ben ik zo gelukkig haha! :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 oktober 2012 17:01

Ik kijk nog altijd heel graag Disneyfilms, ookal ben ik 18, ik ga nog gerust een avondje Robin Hood, Pocahontas of Peter Pan kijken.
Als ik me verveel ga ik eten, erg slechte gewoonte.
En verder kan ik ook dagenlang mijn kamer opruimen, dan is het perfect schoon, maar twee dagen later ziet het er weet net zo erg uit!
Ohja, en ik slaap nog met knuffels.

[Beantwoorden]


Door ik op 20 oktober 2012 17:06

“het enge jongetje op de verpaking negerend” hahahaah ik heb me om deze zin dood gelachen dat zelfs mijn moeder vroeg wat er was. Je schrijft zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:48:

Haha, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 20 oktober 2012 17:08

Ik wou dat ik schoonmaken en opruimen leuk vond. Ik kijk Glee en Awkard en vind dat best fout, ^^)

[Beantwoorden]


Door Minouch op 20 oktober 2012 17:12

De halve dag besteden aan het bezoeken van blogs terwijl ik eigenlijk moet leren voor m’n tentamens..

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 20 oktober 2012 17:21

I love One direction. Hun stemmen zijn gewoon :omg: en ze zien er allemaal leuk uit. Van wat ik van hun persoonlijkheid kan zien denk ik dat het ook geweldige vrienden zijn :)

[Beantwoorden]


Door Chiara op 20 oktober 2012 17:28

JUSTIN BIEBER!!!

Ik ga 13 april naar z’n concert” can’t wait ! (love)

[Beantwoorden]


Door sarah op 20 oktober 2012 17:29

ik voel me altijd schuldig als ik een hele hoop korting heb op make-up ik ben blij maar voel me ook schuldig dat ik de hele kortingsbak van de kruitvat heb leeg gehaald

[Beantwoorden]


Door Chiara op 20 oktober 2012 17:30

JUSTIN BIEBER!!!

Ik ga 13 april naar z’n concert” can’t wait ! (love)

Iloveyouuu x

[Beantwoorden]


Door esmay op 20 oktober 2012 17:32

Mijn guilty pleasures zijn zoute sticks <3 Zoooo lekker@

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 oktober 2012 17:33

Mijn guilty pleasures zijn uitverkoop en chocola!

[Beantwoorden]


Door zwaan op 20 oktober 2012 17:33

Haha, wat grappig om te lezen! Mijn guilty pleasure is dat ik alles wat met de kardashians te maken heeft, leuk vind. ECHT heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 oktober 2012 17:38

Kinderfilms kijken (maar dat verantwoord ik door te zeggen dat ik Pabo doe, dus dan mag dat ;)) en heeeeeel veeeeeel chocolade eten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 oktober 2012 17:46

dat nieuwe justin bieber liedje, boyfriend ofzo heet het… ja echt waar XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:48:

Aahh, heerlijk is die! Die clip ook!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 20 oktober 2012 17:48

Toch make-up kopen terwijl ik genoeg make-up spulletjes heb

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 oktober 2012 17:53

Hahaha, die pyjama dag is heeeel herkenbaar. :D En nu.nl/achterklap lees ik ook erg vaak… Nog een andere guilty pleasure is dingen kopen waar ik eigenlijk geen geld voor heb. Kleding, make-up, decoratie dingetjes voor mijn kamer… Achja ik ben een meisje, dan mag het wel zeg ik dan altijd. :$

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 20 oktober 2012 17:57

haha leuk dit, en bijna je 100e twitter question!
xx

[Beantwoorden]


Door Helene op 20 oktober 2012 18:09

Mijn guilty pleasure is het drankje Arizona – Green tea with honey!
Dat vind ik echt het lekkerste wat er is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:48:

Ik vind dat rode flesje heel lekker!

[Beantwoorden]


Door Linsey op 20 oktober 2012 18:09

Hihi wat leuk om te lezen zeg! Mijn guilty pleasure?
Kleren kopen terwijl ik al genoeg heb, koek eten achter m’n laptop (die kruimels, bah!) rommelige kamer, altijd desinfecterende handgel bij me, ik bewaar alles uit m’n kindertijd….

[Beantwoorden]


Door Hester op 20 oktober 2012 18:16

Hmm quilty pleasure, lastig… ik denk dat dat eigenlijk heel de dag achter mijn laptop zitten is om blogposts te lezen en te bloggen, dat is op zich niks mis mee natuurlijk maar heel de dag achter m’n laptop wordt vaak niet zo gewaardeerd door mams. ^^)
Best gek dat je niet zoveel reacties had, de meeste mensen weten toch wel wat een quilty pleasure is? En eigenlijk heeft iedereen ook wel een quilty pleasure, zou je denken!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 20 oktober 2012 18:28

Cookie Dough! en programma’s zoals Jersey Shore haha, heerlijk fout!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 20 oktober 2012 18:42

haha superleuk !

[Beantwoorden]


Door anouchka op 20 oktober 2012 18:54

uuhm elke dag gtst kijken als vwo’er…
kijken ze je toch wel een beetje raar aan als je dat toegeeft gekgenoeg…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:50:

Ik heb ook vriendinnen die vinden dat ik wat minder ‘domme films’ moet kijken en meer documentaires. Trek ik me niets van aan, ik word blij van die domme films. Lekker even ontspanning!

[Beantwoorden]


Door Imke op 20 oktober 2012 19:00

Stiekem geniet ik ervan als ik aan het niksen ben (zoals nu jouw blog lezen). Ondanks dat ik nu behoorlijk wat voor school moet doen, aangezien ik overmorgen 2 deadlines heb staan, kan ik er toch van genieten om gewoon te relaxen. Heel erg eigenlijk, zou niet eens moeten kunnen.. :/

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 oktober 2012 19:03

Lekkere spekjes met extra veel suiker :-$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:50:

Jaaa! Word je na een tijdje wel super misselijk van.

[Beantwoorden]


Door eva op 20 oktober 2012 19:07

ik wordt ontzettend gelukkig van Appelmoes en Appelsap, helaas ben ik wel ontzettend allergisch voor die 2 dingen, ik krijg dan ontzettende buikpijn. Maar ik houdt er zooooo erg van, dat ik het er voor over heb!

xxx

[Beantwoorden]


Door Ilse op 20 oktober 2012 19:10

toch nog even op veracamilla gaan kijken terwijl ik eigenlijk nu moet leren. (oeps….) eten echt als ik em verveel ga ik eten tja… terwijl je er nou niet echt slanker van word ofzo. :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:50:

Snel gaan leren!

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 oktober 2012 19:16

Superleuk om te horen hihi.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 20 oktober 2012 19:17

Hahahha geweldig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 oktober 2012 19:24

Oeh, mijn grootste guilty pleasure is het kijken van make-up-guru filmpjes, want als ik eenmaal een filmpje aanklik zit ik de hele dag te kijken. Errug! Ik ben vooral verslaafd aan de ‘what’s in my bag’ filmpjes, die zijn zo leuk! Verder is het eten junkfood een guilty pleasure van me. Ik voel me zo zelf bewust na een vette hap. Ach, je moet toch genieten van het leven niet waar? :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:51:

Ja, je gaat er ook niet dood aan! Lekker doen af en toe :ja:

[Beantwoorden]


Door Dionne m op 20 oktober 2012 19:31

OHYEAH hahaha, ik sta bij de TQ. dat had ik niet verwacht, maar het is wel iets wat ik zooo fijn vind! Ik ben zelfs zo lui dat als ik iets bij papa heb laten liggen ik gewoon mn oude pantoffel uggs aanhou en een jas over mn pyjama heen doe en zo naar papa loop. hihi :$

[Beantwoorden]


Door caro op 20 oktober 2012 19:57

Ik zou willen dat ik van schoonmaken hield…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:51:

Ik hou niet van schoonmaken, maar wel van een net schoon gemaakte kamer. Dat is dan wel weer lastig, haha.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 oktober 2012 20:02

Leuk TQ! Mijn guilty pleasure? Chocolade rozijntjes! In zo’n zakje van de Aldi, heerlijk vind ik ze, maar ik heb tegen mezelf gezegd dat ik ze alleen in het weekend mag eten, om de vetrolltjes een beetje binnen de perken te houden, haha! Oh, en met starbucks erbij smaakt het nog tien keer zo lekker! Een andere guitly pleasure is (beauty)blogs lezen terwijl ik eigenlijk betere dingen te doen heb. Oeps!

[Beantwoorden]


Door Amber op 20 oktober 2012 20:18

nu.nl/achterklap lezen doe ik ook altijd haha :lol:

[Beantwoorden]


Door dita op 20 oktober 2012 20:27

Lekker eten

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 20 oktober 2012 20:46

Mijn guilty pleasure is soms even lekker weg (bijv naar de Efteling zoals morgen <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 oktober 2012 20:54

Mijn guilty pleasure is dat ik een ontzettende fan van One Direction ben. Ik blijf altijd op de hoogte van wat ze doen en zoek op youtube altijd filmpjes van hun op. Op zich schaam ik er alleen op school er wat voor. Buiten school mag iedereen het weten. Verder is mijn guilty pleasure dat ik stiekem wel van ondeugende liedjes hou. Zoals I Kissed A Girl van Katy Perry en Dedication To My Ex (Dirty Version) ^^

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 20 oktober 2012 20:58

foto’s van jezelf maken ( als je vriendinnen het opeens een fotosessie op je mobiel zien, SHAME ! )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:52:

Haha jaaa! ook een goede!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 oktober 2012 21:15

chocola!
en super bass van nicki minaj. eigenlijk totaal niet mijn muziek, maar ik houd van dat nummer <3

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 oktober 2012 21:16

Ik wist ook niet wat het betekende haha… Maar nu wel (:

[Beantwoorden]


Door Mirte op 20 oktober 2012 22:09

In plaats van een lunchpakketje meenemen naar school, naar de overkant lopen & naar de Jumbo. Ik moet het eigenlijk niet doen (ik zwem niet in het geld & mn huid wordt er niet al te best op) maar de verleiding.. ik kan het niet weerstaan!

[Beantwoorden]


Door Shelley op 20 oktober 2012 22:43

Leuke twitter question!
Je schrijft ook altijd zooo leuk (:
Mijn guilty pleasures zijn One Direction & Justin Bieber (:

[Beantwoorden]


Door Gamze op 20 oktober 2012 22:48

Haha starbucks! Zeker weten, als student met weinig inkomen en veeeeeele andere kosten is 2 en soms wel 3 x naar de starbucks per week wel veel :p maar kan het niet weerstaan :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:54:

Oh, de frappuccino’s (love)

[Beantwoorden]


Door Alice op 20 oktober 2012 22:58

Oh My, ik heb altijd gedacht dat ik de enige volwassene was met een zwak voor kruidvat schepsnoep! Gelukkig vind ik hier een aantal metgezellen.
Ik kan, als ik mezelf dan eindelijk toesta om eens lekker te gaan scheppen, enorm balen als ze alleen de snoep in de bakken hebben die ik niet lekker vind! :-( een echte guilty pleasure.
Of stiekem in de auto luisteren en meezingen met Britney, the backstreet boys en spicegirls.

Leuke vraag trouwens, dit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:55:

Soms heb ik favoriete snoepjes, en dan gaan die eruit :/

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 20 oktober 2012 23:08

Barbie’s Baby/ Bruiloft terugkijken terwijl ik tegen mijn vrienden verkondig dat het zo ordinair en dom is. Het is gewoon een feelgood-programma, dat je wat slimmer laat voelen. (:

[Beantwoorden]


Door Martiniii op 20 oktober 2012 23:11

Mijn guilty pleasures zijn:

* Vanille Coca Cola (vre-se-lijk, ik zou het liefst een infuus met vanille cola aan m’n arm hangen zo lekker dat ik het vind)
* Alles van het chocolade merk Kinder (kinderreepjes, kinderchocolade eieren, kinderbueno)
* Spullen van Supertrash kopen terwijl ik het echt belachelijk duur vind. Vervolgens loop ik wel met een glimlach van oor tot oor de deur uit.
* Broodjes met roomkaas en gerookte zalm.
* Dansen op André Rieu. *kuch* (soms met m’n moeder haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:55:

Vanille Coca Cola is ook zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Veronica op 20 oktober 2012 23:17

Met een lekker tijdschrift op de bank een bak versgeklopte slagroom leegeten. Helaas weet ik sinds een paar maanden dat ik lactose intolerant ben dus zijn dit guilty pleasures die ik niet meer kan doen.. Maar het was wel altijd erg lekker!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:55:

Shit, dat is balen :-(

[Beantwoorden]


Door Scha op 20 oktober 2012 23:19

Mijn guilty pleasure is Mindless Behavior! :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 20 oktober 2012 23:25

Zonder om er bij na te hoeven denken: Coca Cola Vanilla <3

[Beantwoorden]


Door frouke op 20 oktober 2012 23:55

my guilty pleasures zijn twilight en tumblr sinds dat ik tumblr heb. heb ik er nog geen 1 dag NIET opgezeten en tja twilight I just love it (love)

[Beantwoorden]


Door Elyne op 20 oktober 2012 23:56

Ik heb er veel, maar deze zijn de eerste waar ik kon opkomen:
* Belachelijk grote hoeveelheden chips en chocola in één keer eten. Laat me niet alleen met zo’n XXL-pack, want op een uurtje is hij leeg.
* Honderden haarkrultutorials kijken op youtube en ze zelf nooit uitproberen.
* Tijdens de examens bij wijze van “korte pauze” ineens wel dagelijks mijn haar krullen op honderd manieren.
* Uitstellen! Ik ben bij voorbeeld enthousiast aan deze comment begonnen, maar intussen heb ik mijn Facebook gechecked, wat rondgebladerd op een forum en mijn mailbox opgeruimd :D

[Beantwoorden]


Door Siem op 21 oktober 2012 00:00

Dat ik nog steeds verslaafd ben aan GTST kijken… En

[Beantwoorden]


Door Irene op 21 oktober 2012 00:39

Ik wil geen nummer van LINDA. Magazine missen (en ik heb de twintig nog niet bereikt en iedereen verklaart me voor gek) en verder Tumblr tot in het holst van de nacht. Scroll scroll scroll…

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 21 oktober 2012 00:48

Kipnuggets en patatjes met mayo van de macdonalds. Jep…

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 oktober 2012 00:52

Ik vind popcorn echt goddelijk, en whiskey. Ja, dat is mijn guilty pleasure. Geen mannendrank, vrouwen kunnen het ook makkelijk drinken. Tumblr, football en pizza.. met heel veel ui enzo. Groentes erop, eigenlijk alles wat nog in de ijskast ligt. Ja, en dat in de middag als ik uit Amsterdam kom. Doe ik eigenlijk nooit, thanks Veer, binnenkort weer doen. xD

[Beantwoorden]


Door Ilse op 21 oktober 2012 08:14

Gisteren nog stiekem naar The Only Way Is Essex zitten kijken en Jersey Shore vind ik ook wel leuk, iets minder stiekem, dat is gewoon lachen.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 oktober 2012 09:51

Alles waar het woordje ‘kaas’ in voor komt

ik heb genoeg kleding, zelfs kleding waar de kaartjes nog aan hangen omdat ik geen tijd heb gehad het te dragen (werk in een ziekenhuis dus 4 x per week in uniform) en zeg ook iedere keer nadat ik iets gekocht heb: vanaf nu koop ik niks meer want ik heb nog zat! Om een maand later toch weer kleding te gaan kopen

Ook voor mijn zoontje blijf ik speelgoed en kleertjes kopen. Hij heeft zat en naar de helft kijkt hij niet eens om, maar ik vind het zó leuk!

Op een dag dat ik niet weg moet kan ik ook erg lui zijn en hele dag in mn pyjama rond hangen.

Parfum. Ik heb idioot veel parfum. Ik kan niet zoals sommige mensen wachten tot mijn flesje leeg is en dan weer een nieuwe halen.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 oktober 2012 11:08

Series.. Zó leuk, maar eigenlijk kost het wel heel veel van mijn tijd. En pepernoten en chocola.. Oops! ^^)

[Beantwoorden]


Door Celine op 21 oktober 2012 11:23

Ik geniet meer van voetbal dan van beauty

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 oktober 2012 om 11:57:

OMG! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 oktober 2012 11:24

De hele dag Glee en Pretty Little Liars kijken met een zak Nibb-Its.. Ben helemaal verslaafd aan die chips !

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 21 oktober 2012 11:36

Het shoppen van jurkjes, ik moet er echt mee ophouden nu..
Liefs

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 21 oktober 2012 11:37

Dat ik het zelfs af en toe leuk vind om Spangas te kijken. En programma’s zoals Jersey shore.. Dat ik Baries Baby ook kijk etc .. terwijl inderdaad mijn vrienden zeggen dat er soms een steekje los zit bij me hahaha.

[Beantwoorden]


Door Celine op 21 oktober 2012 12:04

Ik geniet meer van voetbal dan van beauty.

[Beantwoorden]

Celine antwoordt op 21 oktober 2012 om 12:49:

dubbel sorry!!

[Beantwoorden]


Door Febe op 21 oktober 2012 13:07

Ooh yeah, Vera is team Bieber :DD Mijn guilty pleasure is toch wel super veel chocolade eten terwijl ik naar al mijn series kijke (awkward, pretty little liars, gossip girl..)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 oktober 2012 13:11

Ja hoor, nou heb ik zin in kinderchocolade!!! Nouja, beter dan kroepoek he? :P Ik vreet nu ook eigenlijk te veel chocolade-sinterklazen. Hallo puistjes en vetrol, hallo heerlijk vol gevoel in de maag.

[Beantwoorden]


Door Luna op 21 oktober 2012 13:47

Dat ik met mijn 28 jaar ontzettend fan ben van The Hunger Games en zelfs special editions uit Amerika bestel.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 21 oktober 2012 13:48

Playbacken en springen en huilen op jank-liedjes hihi

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 oktober 2012 14:06

Keeping up with the Kardashians, ik schaam me dood maar het is echt een heerlijk programma om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 21 oktober 2012 14:21

Ik kan me soms echt uren vergapen aan het bezoeken van webshops, al die mooie kleertjes! (love) Ik ben de laatste tijd nogal into Zara.
Maar uiteindelijk bestel ik bijna nooit iets online.
En blogs bezoeken is ook leuk tijdverdrijf. En dan niet alleen de goede blogs(zoals de jouwe natuurlijk), maar ook blogs die in stiekem helemaal niet zo fantastisch vind, heerlijk om naar die onscherpe foto’s te kijken… :$

[Beantwoorden]


Door leah op 21 oktober 2012 14:56

mijn guilty pleasures…

teveel eten
hele slechte, oude muziek luisteren (90’s, jeah!)
ervan houden mn kamer op te ruimen…
en teveel blogs lezen. en af en toe terug naar van die oude spelletjes te spelen, sentiment!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 oktober 2012 14:57

HAHA, dat van die NU Achterklap! Ik heb PRECIES dat! Ik durf dat echt niet in het openbaar (op school of zo) even te lezen want dan kijkt iedereen me echt aan van wat lees JIJ nou, maar ik lees het stiekem vaker dan de rest van NU (A)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 oktober 2012 15:30

The Ellen Show, afgelopen week tevergeefs op zoek geweest naar filmpjes die ik nog niet ken, vooral die met Justin Bieber of gênante Facebook foto’s van het publiek zijn heerlijk!!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 21 oktober 2012 15:53

Mijn guilty pleasure is het kijken naar High school musical op een saaie zondagochtend terwijl ik die film ook 10 jaar geleden had kunnen kijken. vind ik gewoon leuk . en oja. wat het erger maakt, ik ken alle liedjes en die blèer ik ook mee.

[Beantwoorden]


Door Meer op 21 oktober 2012 16:59

Aw geweldige vraag! Met m’n vriendinnen groep maken we altijd een boek met verhalen voor iemand als ie 21 wordt :) En dit is een standaard vraag die erin staat!

Mijn guilty pleasure is het stiekem uren fake-filmpjes maken door voor de spiegel stap voor stap te vertellen hoe je makeup opdoet of doen alsof ik een eigen kookprogramma heb :O Slightly sad maar vind het zelf echt prachtig om te doen :love:

[Beantwoorden]


Door dabombb op 21 oktober 2012 17:33

:star: Bewust mijn huiswerk o het laatste moment doen

De kleine dinge tjes niet opruimen en het laatste moment te lui zijn om het op te ruimen. Inmiddels al een troep

[Beantwoorden]


Door Liz op 21 oktober 2012 18:10

Hmm op nummer 1 zeker weten One Direction. Ook vind ik Justin bieber zijn nieuwe album erg goed en ga ik ook naar zijn concert. Verder ben ik DOL op series kijken.. Als ik weer begonnen ben aan een serie die ik leuk vind doe ik niets anders meer dan die serie uitkijken.. En dat moment als je alle seizoenen heb bekeken en je je afvraagt wat je nu moet doen met je leven lol. :lol:

[Beantwoorden]


Door Elise op 21 oktober 2012 18:54

My guilty pleasure is dat ik eigenlijk de muziek van Justin Bieber stiekem wel heel erg leuk vind.. :’)

[Beantwoorden]


Door Margje op 21 oktober 2012 19:08

Mijn guilty pleasures zijn: nog steeds nagellak kopen, ook al heb ik al meer dan 300 lakjes, de hele dag series kijken en heul veul chocolade eten! (De nagellakken koop ik tegenwoordig onder het mom van ‘ik ben nu een verzamelaar’. Het werkt heel goed voor mijn schuldgevoel :p)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 oktober 2012 21:07

Ik ga mee met Pieternel en ga voor de One Direction muziek. Ik heb het normaal helemaal niet zo op overgeproduceerde top 40-muziek, maar One Direction is heerlijk voor op de fiets haha! Ook weer jammer dat al m’n vrienden hun oordeel over One Direction al hebben, wat bepaald niet positief is. Achja, ik luister tussen de “kwaliteitsmuziek” door toch lekker naar deze overgeproduceerde boyband. (love)

[Beantwoorden]


Door Britta op 21 oktober 2012 23:54

Elke keer toch weer appel eten terwijl ik er superallegries voor ben. Opgepompte lippen als gevolg!

[Beantwoorden]


Door Christianna op 22 oktober 2012 01:24

Oei…ja…mijn guilty pleasure (of eigenlijk zijn het er meerdere) hebben alles te maken met iets wat anderen nog wel eens bestempelen als ‘kinderlijk’ of zelfs ‘kinderachtig’ … Ik kan af en toe namelijk intens gelukkig worden van meebleren met oude Kinderen voor Kinderen liedjes (vooral in m’n eentje in de auto), filmpjes van Bert&Ernie, Disneyfilms en liedjes, en alles wat met Nijntje te maken heeft. En eigenlijk maakt het me inmiddels niet meer zoveel uit wat men er van vindt, maar eerder hield ik dat liever voor mezelf!!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 22 oktober 2012 om 18:30:

Haha dat met die liedjes heb ik ook!Ik was dit weekend op een zwemtoernooi en er was een disco, nog nooit zo veel lol gehad als toen met het Vliegerlied, Cowboys en Indianen en het toeter op een waterscooter lied..was echt geweldig:)

[Beantwoorden]


Door Pieternel op 22 oktober 2012 03:29

Lekker op tumblr blijven tot 4 uur in de nacht en dan bedenken dat je nog je twee favoriete blogs moet bekijken! Zo gaat het nou elke dag(nacht?) alleen nu was het een halfuurtje eerder haha. Daar zou ik echt mee moeten stoppen, vooral op de schooldagen. Ik verbaas me toch telkens weer dat ik de dag volhoud met 3 uur slaap. O en chocolade kopen als ik van school thuiskom. Zó verkeerd, maar het zit er gewoon standaard in!

[Beantwoorden]


Door Katja op 22 oktober 2012 10:28

lol, Kruidvat schepsnoep, ja, dat is wel herkenbaar, hahaha. Vooral als er zo’n actie is dat je een hele bak gratis mag, na twee aankopen van een bepaald merk, dan ga ik los XD.
Verder zou ik vast nog wel een paar guilty pleasures hebben, alleen heb ik op het moment geen idee wat XD

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 oktober 2012 15:53

Lekker warm binnen zitten terwijl het buiten koud is. Tv aan, series als Friends en Scrubs kijken met een lekker kopje thee. Het liefst dan ook nog eens met het gevoel dat ik de rest van de dag nuttig heb besteed en alles heb gedaan wat ik had voorgenomen te gaan doen die dag. Wat vandaag niet het geval is dus ik schop mezelf nu weer aan het werk zodat ik me niet schuldig voel tijdens mijn chilsessie vanavond, haha! Mijn zus is ook echt verslaafd aan kinderchocolade, haha! :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 oktober 2012 16:50

-huilen bij elke film waar het ook maar een beetje romantisch of zielig wordt, en dan raar aangestaard wordt door je broer hahah :)
– en elke dag je site lezen maar nooit een comment achter laten ook al vind ik dat je elke keer weer een geweldige artikel hebt geschreven haha (A)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 oktober 2012 18:28

trainingen overslaan..af en toe heb ik echt géén zin en sla ik een zwemtraining over..daarna voel ik me altijd schuldig (‘ik ben te lui, ik had gewoon moeten gaan’) of heb ik spijt (‘het was een hele leuke training en ik was er niet’), maar soms heb ik echt geen zin om uit mijn warme bedje te komen om door de regen naar een super zware training te gaan fietsen..wel een pleasure op het moment dat je in je bed kan blijven liggen maar uiteindelijk word ik er niet echt blijer van:)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 23 oktober 2012 16:33

Hihi leuke twitterquestion!
Mijn guilty pleasure is dat ik het stiekem leuk vind om te strijken, badkamer schoon te maken en te stofzuigen. En dat terwijl ik absoluut geeen huisvrouw wil worden en juist wel een carrière wil opbouwen. Maar goed, mijn ouders vinden het wel makkelijk natuurlijk ;P

[Beantwoorden]


Door Rhani op 26 oktober 2012 19:52

One Direction <3 (love) xx

[Beantwoorden]