Twitter Question #98

Hij staat langer voor de spiegel dan jij. Wanneer jullie uit gaan, moet jij op hem wachten, in plaats van hij op jou. Jullie gaan een keertje samen in bad, (of oké, zwemmen) en je moet hem verzekeren dat je zijn haar niet nat maakt. En als jullie gaan winkelen, koopt hij weer een nieuw paar schoenen, een blouse of pot gel (die heeft ‘ie toch al lang?). Ja, je vriend is ijdeler dan jij bent. Kun je daar mee leven of niet?
Ik denk dat dubbele wasbakken en genoeg kastruimte in deze situatie wel een vereiste zijn. Ik weet niet of ik het zou kunnen, een vriend hebben die ijdeler is dan ik ben. Misschien zou ik er zelfs wel een beetje onzeker van worden. Daar loop ik dan, naast zo’n mooiboy. Steek ik daar niet heel bleek bij af?

Ik vind het leuk als mijn vriend er ook wel een beetje verzorgd uit wil zien. Mooi kleren, toffe schoenen en een 3 dagen baardje. Maar een jongen die ijdeler is dan ik? Ik weet het niet. Feit blijft wel dat het maar een heel klein dingetje is. Eén eigenschap. Als hij super lief, fantastisch grappig, eeuwig trouw en uiterst verzorgend is, dan valt die beetje extra ijdelheid waarschijnlijk snel weg. Zolang hij maar van mijn rode lipstick afblijft.

Je vriend is ijdeler dan jij. Kun je daar mee leven of niet?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 13 oktober 2012 | 70 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Sophie op 13 oktober 2012 16:19

Ik vind dat een jongen niet ijdeler dan een meisje moet zijn. Maar hij moet wel een beetje op zijn uiterlijk letten. Vet haar is bijv. echt een no-go!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 oktober 2012 om 19:50:

Vet haar en een zweetlucht… Nee, daar word ik ook niet heel blij van.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 13 oktober 2012 16:22

het lijkt me wel leuk als hij ijdel is.. ik bedoel mijn ex die deed niets uit zich zelf en deed bijvoorbeeld alleen zijn haren als ik liep te zeuren..

[Beantwoorden]


Door Nikki op 13 oktober 2012 16:23

Nee, ik zou me daar onzeker bij voelen, en ik vind het niet leuk om voor een feestje samen met mijn vriend voor de spiegel te staan, het is natuurlijk wel belangrijk dat hij er gewoon verzorgt uitziet!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 13 oktober 2012 16:28

Als hij aan je lipstick zit, is het inderdaad tijd om een einde aan de relatie te maken, haha!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 13 oktober 2012 16:30

Ik heb een vriend – vriendschappelijk hoor haha – en die is behoorlijk ijdel! Echt heel cute, hij is ook echt heel aardig. En bij hem past het ook wel. Maar ik weet niet, als hij langer dan mij voor de spiegel staat.. I don’t know, dan word ik ook wel onzeker. Nee, ijdeler lijkt mij geen goed idee. Als ie er goed uit ziet: perfect, ijdel: goed. Té ijdel; no thanks!

[Beantwoorden]


Door Miriam op 13 oktober 2012 16:33

Mwah, ik weet het niet. Ik vind dat een jongen er zeker goed verzorgd uit moet zien en dus wel een beetje moet letten op zijn uiterlijk. Maar ijdeler dat een meisje? Dat lijkt me niet zo leuk…

[Beantwoorden]


Door Adjara op 13 oktober 2012 16:34

Hij mag wel af en toe wat ijdel zijn hoor! Niks mis mee, vraag me alsjeblieft niet hoelang ik voor de spiegel sta op te tutten.
Voor mij is het een teken dat hij zich goed verzorgd en dat vind ik belangrijk. Hij moet ook weer niet overdrijven ofzo.
Zeg nou zelf, beter een fris verzorgde jongen dan een sloddervos die sokken en onderbroeken onder zijn bed propt toch? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 oktober 2012 om 19:50:

Tuurlijk, verzorgd vind ik wel belangrijk! Maar echt ijdel vind ik wel weer iets anders.

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 oktober 2012 16:39

Mijn droomjongen moet natuurlijk wel wat aandacht aan zijn uiterlijk besteden maar zeker niet té veel. ik hou wel van een nonchalant kapseltje (:

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 13 oktober 2012 16:42

Dat gaat bijna niet haha, maar een goed verzorgde jongen dat is natuurlijk nooit erg =)

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 13 oktober 2012 16:45

mijn vriend is best ijdel, maar ijdeler dan ik dat lijkt me een moeilijke opgave ;)

[Beantwoorden]


Door Milou op 13 oktober 2012 16:47

Ik zou er prima mee kunnen leven want mijn reisgenootje is de meest ijdele persoon die ik ken (op mijn tante na); hij pakt bij iedere treinhalte, en na het fietsen naar school zijn kam om te bekijken hoe zijn haar zit etc. en zelf ben ik niet zo heel erg ijdel dus het heft elkaar mooi op! :-)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 13 oktober 2012 16:48

Ik zou er prima mee kunnen leven. Liever iemand die langer voor de spiegel staat dan dat ik dat doe dan iemand die niet echt om kijkt naar zijn uiterlijk.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 13 oktober 2012 16:50

Haha, je schrijft echt geweldig, daar blijf ik bij.
Heb je weleens een vriend gehad, Vera? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 oktober 2012 om 19:54:

Dankjewel Stephanie! Ik heb twee vriendjes gehad en met die eerste heb ik nog steeds goed contact.

[Beantwoorden]


Door me op 13 oktober 2012 16:51

Een man die elk haartje goed moet hebben zitten zou me afschrikken maar als ik vriendinnen had die zo waren zou ik ook gek worden. Verzorgen is goed (dat wil zeggen schone kleding, niet verslonzen)’ is goed maar meteen in de paniekstand springen als je een haar niet goed hebt zitten en elke 10 minuten in de spiegel kijken dan loop ik gillend weg….wie het ook is.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 13 oktober 2012 16:52

ik kan mij eerlijk gezegd maar moeilijk voorstellen dat er überhaupt hetero’s bestaan die ijdeler zijn dan een doorsnee vrouw :p of ben ik dan zo wereldvreemd? Kan ook natuurlijk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 oktober 2012 om 19:56:

De metro man! Denk aan David Beckham :-)

[Beantwoorden]

Carlijn antwoordt op 14 oktober 2012 om 13:19:

David Beckham een metro man? Ik denk dat ik me geen mannelijkere man kan bedenken dan hij! *valt flauw*

[Beantwoorden]


Door Ester op 13 oktober 2012 17:01

Wat een grappige TQ! Ik heb geen vriend, dus niemand hier in huis is ijdeler dan ik haha. In de relaties die ik heb gehad was mijn vriend ook niet overdreven ijdel. Ik geloof niet dat ik er een probleem mee zou hebben, ieder z’n ding en het is juist goed als een man goed voor zichzelf zorgt vind ik, al moet het wel mannelijk blijven :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 oktober 2012 17:05

Nee, ik wil een man geen ijdeltuit Cristiano Ronaldo typje. Kijk, tuurlijk moet hij verzorgt zijn en een lekker cremetje opdoen, maar daar blijft het bij mij betreft

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 13 oktober 2012 17:07

Zolang die van mijn spulletjes af blijft of het tenminste vraagt, geen probleem. Het is dan wel een must om twee spiegels te hebben, kunnen we gezellig naast elkaar ons optutten =]!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 oktober 2012 17:11

Neee, echt niet, haha. En het lijkt me bijna onmogelijk als hij meer tijd dan mij nodig heeft.. hahah want ik heb al heel veel tijd nodig haha :!:

[Beantwoorden]


Door Nadine op 13 oktober 2012 17:13

Hmm, ik denk het niet. Gewoon omdat ik daar ook niet echt bepaal op val.. Zit je daar samen in de ochtend voor de spiegel, ben je al eeuwen klaar en moet je alsnog op je vriend wachten.. Het zou wat zijn zeg.

[Beantwoorden]


Door Summer op 13 oktober 2012 17:15

Het zou me denk ik wel irriteren, en mannen die ijdeler zijn dan mij? Hard to find…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 oktober 2012 17:17

Ben niet zo van de ijdele mooiboys, helemaal niet eigenlijk! Persoonlijke hygiëne die een beetje up-to-date is is fijn, maar uren voor de spiegel no thanks haha!

[Beantwoorden]


Door Amarens op 13 oktober 2012 17:17

Ik vind het wel belangrijk dat ook jongens zichzelf goed verzorgen en er dus verzorgd uitzien, maar ik kreeg al de bibbers bij je intro haha! Helemaal niks voor mij dus, brr.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 oktober 2012 om 19:57:

Haha! :D

[Beantwoorden]


Door sundea op 13 oktober 2012 17:20

Hij moet natuurlijk wel verzorgd zijn, maar niet té. Daar hou ik niet van ^^)

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 13 oktober 2012 17:43

Ik vind het belangrijk dat een jongen ijdel is, maar als die boven mij gaat, gaat het te ver!

[Beantwoorden]


Door Lies op 13 oktober 2012 17:46

Ik denk niet dat ik ermee zou kunnen leven. Ik vind het zeker wel leuk hoor als een jongen veel aandacht besteed aan zijn uiterlijk zoals zijn kleding en een leuk model in zijn haar. Ook als die verzorginsproducten zou gebruiken, dan zou ik dat ook nog heel leuk vinden. Alleen als het zover gaat dat ik lang op hem moet wachten of dat hij bij veel dingen bang is dat zijn uiterlijk verpest zal worden, dan gaat mij dat echt veel te ver haha.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 oktober 2012 17:58

Hahaha “Zolang hij maar van mijn rode lipstick afblijft.”
True thát! Ijdel mag best, maar het moet niet té overdreven worden.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 13 oktober 2012 18:04

Haha nee ik zou dat echt niet kunnen, zou me veel te onzeker voelen als hij langer dan ik voor de spiegel zou staan! Als ik een uur met een ooglook bezig ben en hij is nog bezig.. nee ik pas daarvoor.

[Beantwoorden]


Door Hester op 13 oktober 2012 18:09

Het lijkt mij wel grappig, maar aan de andere kant hou ik ook wel van die nonchalante look, gewoon hup alles zit in één keer goed – hoe jaloers we daar ook van worden. :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 oktober 2012 18:11

Mijn vriend is wel ijdel, kijkt vaak in de spiegel voor zn haar, maar is niet ijdeler dan ik. Sterker nog hij staat te zeuren als ik make-up op doe, want dat vindt hij niet nodig, als ik er maar veder goed uit zie :)
Een jongen moet goed verzorgt zijn, maar niet langer bezig zijn dan ik. Gelukkig is dat bij ons niet het geval, ik ben net 5min langer bezig ^^

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 oktober 2012 18:21

zolang hij maar straight is en van me houd vind ik het geen probleem ^^

[Beantwoorden]


Door chantalangel op 13 oktober 2012 18:27

Ik vindt het ook geen probleem … zou in mij geval wel makkelijk zijn, dan zou hij misschien makkelijker begrijpen waarom ik het zo leuk vindt en zouden we samen kunnen shoppen.
Hij zou dan ook niet zo snel meer kunnen zegge “wat heb je NOU weer gekocht” :p :p hahah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 oktober 2012 om 20:01:

Samen shoppen is wel leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 oktober 2012 18:35

Een beetje ijdel is oké, maar ijdeler dan mij, nee dank je! Ik vind het leuk als een jongen verzorgd is maar als hij zo erg is dat hij om de zoveel tijd zijn haar even moet doen en langer voor de spiegel staat dan mij dan hoeft het van mij niet.

[Beantwoorden]


Door Anita op 13 oktober 2012 18:42

Vind ik helemaal niet erg! mijn ex was ook altijd met cremetjes en zn haar bezig en had daar geen problemen mee. het is alleen maar een teken dat hij verzorgt is. Pas als hij gaat vragen of hij er dik uitziet in een bepaalde broek, gaat het voor mij te ver ^^)

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 13 oktober 2012 18:47

De mijne is wel een beetje ijdel maar ik heeft oooo zo een slordige kant Pff denk goed na als je samen gaat wonen :)

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 13 oktober 2012 18:55

NOOOO mijn ergste nachtmerrie… ;o

[Beantwoorden]


Door do op 13 oktober 2012 19:03

nehhh, als die maar niet langer dan ik in de badkamer staat…
dat is bij mijn vriendje gelukkig ook niet het geval (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 oktober 2012 19:33

Nou, wanneer mijn vriend en ik samen douchen mag ik zijn haren ook niet nat maken en hij vraagt best vaak of hij er wel goed uit ziet in een nieuwe broek/jas.. Ik vind het juist fijn dat een jongen iets om zijn uiterlijk geeft! haha

[Beantwoorden]


Door Maud op 13 oktober 2012 19:34

Het ligt eraan beetje aan op welk gebied hij ijdel is. Mijn vriend uit zijn ijdelheid in de sportschool. Helemaal perfect. Fijn lichaam om te knuffelen en thuis heb ik voor alle spiegels alle ruimte.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 oktober 2012 19:42

ijdel mwha, maar verzorgd vind ik wel erg belangrijk!

[Beantwoorden]


Door pamela op 13 oktober 2012 19:43

mijn vriend is helemaal niet ijdel hij wil er graag goed uit zien maaar besteed nou ook weer niet veel tijd om zich klaar te maken en ik vind het wel prima zoo

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 oktober 2012 19:45

Oeh Sebas is echt alles behalve ijdel. Geef hem maar zijn comfy joggingbroek and he’s a happy man. Zijn garderobe bestaat uit H&M v-neck shirts en truien in tientallen verschillende kleuren en daar voelt hij zijn gelukkig in, Ik ben maar al te blij dat ik de ijdeltuit in onze relatie ben. :smak:

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 oktober 2012 19:53

Bij mij zou het eraan liggen of ik er wel of niet mee zou kunnen omgaan. Als hij bij elke spiegel moet kijken of zijn haar nog wel goed zit, meer gezichtproducten dan mij gebruikt, langer doucht en er lang overdoet voordat hij ein-de-lijk met alles klaar is dan zou ik er niet mee kunnen leven. Maar een beetje een verzorgde jongen dat vind ik geen punt, zolang het geen half meisje word.

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 oktober 2012 20:08

hihihihi die laatste regel.. ik zou ook niet willen dat mijn vriend aan mijn lipstick zat lol ^^)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 13 oktober 2012 20:09

Als hij in de ochtend een uur bezig is met kleding uitzoeken, haren netjes , scheren of wat dan ook kan ik daar best mee leven, zolang dat het dan ook is voor de gehele dag en het geen vrouwelijke vormen a la in de winkelruiten kijken, een handspiegeltje, ’s middags zijn haar nog even overnieuw doen en “lijkt mijn kont hier dik in?” aan neemt, haha vreselijk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 oktober 2012 20:13

Ik hou wel van verzorgde jongens maar de meeste jongens van mijn leeftijd hebben zo’n opkomend pluisbaardje waar ik zelf niet bepaald heet van wordt.. Zolang zijn haar goed is en geen puisten heeft met vieze gele puntjes is het goed! ^^,

[Beantwoorden]


Door Nienke op 13 oktober 2012 20:19

Beter dan dat het hem niks kan schelen. die van mij doet er niet langer over dan mij maar gewoon goed.
X

[Beantwoorden]


Door Charile op 13 oktober 2012 20:37

ijdel, daar valt mee te leven! Maar als er ‘te’ voorstaat, denk ik niet ;)

[Beantwoorden]


Door Marit op 13 oktober 2012 20:50

Mijn ex was ijdeler dan ik was…
’s avonds had hij een uur langer nodig dan ik om zich klaar te maken om naar bed te gaan. Hetzelfde trouwens in de ochtend. En door de dag heen moest zn haar enzo ook gecheckt worden en indien nodig aangepast.

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 13 oktober 2012 22:22

Mijn vriend is helemaal niet ijdel, soms wou ik dat ‘ie wat meer begaan was met zijn huid. Hij kan wel een moisturizer gebruiken van tijd tot tijd :p

[Beantwoorden]


Door JaniceOverTheRainbow @ youtube. op 14 oktober 2012 00:13

Naarwelke kapper ga jij in Arnhem???

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 14 oktober 2012 03:15

Ik vind het niet zo heel erg als een jongen ijdel is.
Maar wel als hij negatief gedrag vertoont , mocht ie niet aan zijn uiterlijk kunnen ”werken” ….

[Beantwoorden]


Door jessirie op 14 oktober 2012 08:39

Zolang ik me maar niet lelijker voel dan hem

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 14 oktober 2012 08:56

Mijn vriendje is wel ijdel! Maar ik zit langer voor de spiegel!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 oktober 2012 09:23

Haha als ik naar een feestje ga doe ik er 2 uur over als mijn vriend dat kan overtreffen sta ik verplex :p vraag me af wat hun allemaal moeten doen dan? haar in de gel? en dan kleren aan ….

[Beantwoorden]


Door dita op 14 oktober 2012 10:11

Ja wel, als dat bij hem zou horen dan moet je dat respecteren

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 14 oktober 2012 10:47

Hij moet er wel verzorgd uitzien, maar als dat niet het geval is val ik ook niet op hem!
Mijn vriend is wel ijdel, en hij vraagt bij alles of ik het wel leuk vind staan, maar dat vind ik juist schattig ^^)
Uiteindelijk ben ik toch nog wel ijdeler, want een vrouwen hebben altijd meer wat ze kúnnen doen. Make-up, wenkbrauwen epileren, benen scheren, sieraden etc.

[Beantwoorden]


Door Meer op 14 oktober 2012 10:51

Wat een leuke vraag! Ik vind het heel maf dat er meiden reageren met “nee dat hoort niet”. Waar is dat op gebaseerd? Dat is toch hetzelfde als mannen die zeggen dat vrouwen in de keuken thuishoren en nergens anders omdat dat vroeger zo was? Ja vrouwen gebruiken al heel lang meer producten en zinn daardoor logischerwijs ook langer met hun verzorging bezig. tegenwoordig gebruiken ook mannen vaak cremes en soms wel iets van concealer naast gel. is het dan niet een beetje kortzichtog te zeggen dat mannen niet ijdeler mogen zijn? Met de reden.. gewoon daarom? Een hele ijdele vrouw OF man is in mijn optiek geen goede zaak.. Als je uiterlijke verzorging te belangrijk wordt en dingen als zonder fullface of perfect ge-gelt haar even langs de buurtsuper niet mogelijk mogelijk zijn.. lijk t t

[Beantwoorden]

Meer antwoordt op 14 oktober 2012 om 10:54:

Lijkt het mijsowieso niet heel gezond. lang verhaal kort: iemand ijdelheid verbieden omdat; omdat is een gee reden ;). Ik ben voor het verbieden van de algehele ijdelheid, hhelaas niet mogelijk omdat er altijd mensen zullen zijn die hun eigenwaarde zodanig ophangen aan hun uiterlijke verzorginf.
Ben trouwens allesbehalve tegen makeup, dat vind ik prachtig maar vind ijdelheid een naar verschijnsel of het nou een man of vrouw betreft:).

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 14 oktober 2012 12:33

Hij moet wel verzorgd zijn, maar heel ijdel? Nee, dat vind ik echt een afknapper. IJdelheid is de hoofdzonde van de seven deadly sins haha ;-)

[Beantwoorden]


Door Resy op 14 oktober 2012 14:44

Mm… hij mag best ijdel zijn, maar ik denk dat ik er inderdaad ook niet tegen kan als hij ijdeler is. Ik zou dan, net als jij, er waarschijnlijk onzeker van worden

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 oktober 2012 15:11

Nee, mijn ex is ontzettend ijdel, was overal vies van en zat altijd te klagen als er ook maar een plukje haar niet goed zit. Ik kan het niet, echt niet. (:

[Beantwoorden]


Door Michelle. op 14 oktober 2012 18:30

Ja, daaar zou ik wel mee kunnen leven, een jongen/man mag er toch ook gewoon verzorgd uit zien ?

[Beantwoorden]