Sleek BB Cream

BB Creams vliegen de schappen in en uit, alsof het gratis is. Ze blijven maar komen, nieuwe BB Creams. Zelfs Kruidvat eigen merk heeft er één! De meeste BB’s vind ik niet fijn. Gewoon dagcrème met een kleurtje, dat ken ik al jaren en ik heb iets krachtigers nodig. De Be Beautiful Blemish Balm (BBBB Cream dus eigenlijk) van Sleek begrijpt dat gelukkig.


De Be Beautiful Blemish Balm van Sleek ‘conceals, repairs, protects’ en heeft full coverage met SPF 15. Hij kan dus wel tegen een herfstzonnetje. De crème bevat meerdere bestanddelen die je huid verzorgen en voeden, rimpels voorkomen en pukkeltjes verminderen. Natuurlijk dekt de BB cream als een foundation en worden alle oneffenheden mooi gecamoufleerd.

Sleek BB Cream € 10,99

Er zijn 4 tinten die van heel licht, naar aardig donker gaan. Ik heb de lichtste tint, fair. De BB cream komt in een mooie matte, handzame tube met 50ML inhoud. Tubes zijn vrij licht en dankzij het vrij kleine formaat is de BB cream makkelijk mee te nemen.

Ingrediënten: Deionized Water,Ethylhexyl Methoxycinnamate,Mineral Oil,Aluminum Starch Octenylsuccinate, Stearic Acid ,Dimethicone,Glycerin,Cetearyl Alcohol,Sorbitan Oleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate,Retinyl Palmitate,Ascorbyl Palmitate,Polysorbate 80, Hydrogenated Lecithin,Triethanolamine,Phenoxyethanol ,Methylparaben ,Ethylparaben, Propylparaben,BHA,DMDM Hydantoin ,Palmitoyl Hexapeptide,Algae Extract, CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77499

De BB cream is qua textuur vrij dik en stevig. Met een klein beetje kun je al een groot deel van je gezicht bedekken.

Zonder BB Cream – Met BB Cream

Met BB Cream en MAC Pro Longwear Concealer NW15

De Sleek BB Cream is vrij dik en dekt goed. Wel vind ik de BB Cream wat moeizaam aanbrengen. Met een kwast krijg ik snel strepen en ook kan het resultaat soms wat vlekkerig zijn. Ik heb een vrij droge huid, dus het kan zijn dat de BB Cream daarop wat moeilijker te verdelen is. Bij een normale huid zal het probleem minder zijn, maar voor de vette huid vind ik de BB Cream te vol.

De BB Cream in Fair is wel iets te donker voor mijn huid, daarom breng ik plaatselijk over de BB Cream heen, een lichtere concealer aan. Het resultaat zie je op de foto hierboven.

Of de Sleek BB Cream echt rimpels voorkomt, kan ik niet te zeggen. Wel heb ik het gevoel dat de BB Cream mijn gevoelige huid juist wat onrustiger maakt, terwijl hij belooft puistjes en littekens te verminderen. Buiten dat vind ik de dekking goed en heeft de BB Cream een natuurlijke, subtiel glanzende finish.

Het is geen Aziatische miracle worker, maar ook geen getinte dagcrème. De BB Cream van Sleek zit er ergens tussenin. Hij sluit niet heel goed op mijn huidtype en kleur aan en daarom zou ik hem niet kopen (dit exemplaar heb ik toegestuurd gekregen), maar los daarvan vind ik het een prima BB Cream.

Sleek BB Cream is te koop via SleekMakeUP.com voor € 10,99 excl. verzendkosten.

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 24 oktober 2012 | 98 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Daphne op 24 oktober 2012 16:18

Leuk artikel Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoek op 24 oktober 2012 16:18

Het ziet er echt uit als een gewonen goede foundation!:)
i like :yes:
x

[Beantwoorden]


Door Dainty Little Moonbeams op 24 oktober 2012 16:18

Hm ik weet niet goed wat ik van deze moet denken, ieder merkt komt nu op de proppen met een zogezegde BB cream, maar het is alsof geen enkele echt voor een goed resultaat zorgt. Geen idee waar ik Sleek kan aanschaffen in België maar van andere producten denk ik wel dat het een goed merk is, maar niet van deze BB cream. Het is trouwens erg moeilijk om de juiste te vinden omdat ik zo’n droge huid heb :( Maar leuk om te lezen, goede review! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:26:

Je kunt het alleen online bestellen. En ik ken het probleem, zeker met dit weer, mijn huid wordt elke dag droger…

[Beantwoorden]


Door Tim op 24 oktober 2012 16:18

Ziet er uit als een goede BB-cream! Ik ben zelf altijd op zoek naar een iets dikkere en denkende variant omdat ik toch wat onzuiverheden heb die ik graag wil verbergen. Mijn huid was eerst ook heel droog maar nu die langzaamaan (met de hulp van Hannah haha!) weer normaal wordt wil ik deze eigenlijk wel eens uitproberen. Wel ben ik een beetje bang voor het onrustig maken van mijn huid want hij is net zo mooi rustig…

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 24 oktober 2012 16:27

Ziet er opzich prima uit. Ik hou het toch lekker bij mijn eigen Aziatische BB-cream, maar deze lijkt me best fijn. Ik vind de tube er op de een of andere manier ook wel leuk uit zien, simpel maar ook ja… vrolijk of zo? Hij spreekt me best wel aan! De ingrediënten vind ik niet heel bijzonder, ik zie wel een paar parabenen en maar weinig (verzorgende) oliën, jammer. :( Als ik er snel doorheen lees ziet het er niet heel verzorgend uit.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 24 oktober 2012 16:44

Ik snap de hype van bb creams nog steeds niet zo goed.. Ik wil gewoon een dekkende foundation, deze lijkt me wel prima, alleen jammer dat je huid er wel wat onrustiger van wordt..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:27:

Omdat er ook verzorgende bestanddelen in zitten, is er een hype. Het is ‘gezonder’ dan een foundation. Maar ik ben ook niet blij met elke BB hoor :-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 oktober 2012 16:46

Ik vind je foto’s heel mooi, ook met je blouse/shirt ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:27:

Dankjewel Kim!

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 oktober 2012 16:51

Ziet er opzich wel goed uit vind ik, maar toch zou ik hem niet zo snel kopen. Ik hou het bij mijn Garnier BB-Cream, daar ben ik best tevreden mee op dit moment! :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 oktober 2012 16:51

Ik dacht in het begin, je vind de BB cream geweldig. Maar op het eind merkte ik dat je hem niet zo fijn vond. Ik heb op aanraden van jou de BB cream van skin 79 gekocht en ik kan niet meer zonder. Vind je trouwens de BB cream van skin 79 nog steeds het beste of heb je een betere ontdekt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:28:

Ik vind het lastig omdat hij op mijn huid niet werkt, maar ik denk dat hij op een minder droge huid wel heel mooi kan zijn. Skin 79 Orange BB Cream is nog steeds de onverslagen favoriet ^^)

[Beantwoorden]

Kelsey antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:48:

Waar kun je die bestellen? Ik ben zelf heel bleek, de meeste foundations van budget merken zijn net te donker. Ik heb er nu een van Lancome die is wel goed qua kleur maar wil al zo lang een echte BB cream proberen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:30:

BBCreamshop.eu :-)


Door Sacha op 24 oktober 2012 16:52

Ziet er op zich wel vrij goed uit, maar toch lijkt me dit niet de meest fijne BB cream ooit. Ik denk dat ik dan toch liever voor een echte BB cream ga. :)

[Beantwoorden]


Door Tasja op 24 oktober 2012 16:53

Word echt helemaal moe van al die BB-cream marketing van crèmes/foundations die het eigenlijk helemaal niet zijn. :/

[Beantwoorden]


Door Charile op 24 oktober 2012 16:54

Ziet er best goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 24 oktober 2012 16:57

Wauw, wat geeft hij een mooi effect zeg! Heel mooi en natuurlijk maar toch dekkend! En wat fijn dat hij in meerdere kleuren verkrijgbaar is!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 oktober 2012 16:58

deze lijkt me eigenlijk wel fijn :D

[Beantwoorden]


Door Emilia op 24 oktober 2012 17:06

De dekking ziet er beter uit dan ik tot nu toe bij een BB cream heb gezien, dus dat is wel een pluspunt! Wel jammer dat je het gevoel hebt dat het je huid onrustiger maakt, dat zou juist niet zo moeten zijn. :-(
De verpakking vind ik wel leuk trouwens, net als de meeste verpakkingen van Sleek haha. ^^)
X

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 oktober 2012 17:07

Hmm, het ziet er wel goed uit! Maar jammer als het niet goed werkt op een droge huid. Ik heb nu zelf de triple the Solution BB cream van Lioele, maar ik vind dat de BBcreams vaak veel te donker zijn, zelfs de lichtste kleur kun je al bijna bruin noemen. Dat vind ik wel jammer! Vooral voor huidjes zoals die van jou.
Maar toch moet ik zeggen dat ik het resultaat wel mooi is op de foto’s van je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:28:

Ja, die van Lioele vond ik ook erg fijn, maar nét te donker helaas.

[Beantwoorden]


Door Lies op 24 oktober 2012 17:10

Hmm nee denk niet dat dit een BB cream voor mij zou zijn. Ik heb zelf ook een hele droge huid en dat die zo dik van structuur is spreekt mij ook niet echt aan. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de dekking wel heel erg mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Esther op 24 oktober 2012 17:11

ik vind je huid er vlekkerig door uit zien, vooral bij de haargrens. Ik heb zelf de kruidvat BB creme gekocht vandaag. Lees er goede dingen ivt andere BB cremes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:28:

Dat komt omdat hij te donker is, dan zie je vlekken.

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 oktober 2012 17:12

Jammer dat hij voor een vette huid wat te vol zal zijn, want de dekking ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 24 oktober 2012 17:15

Jammer dat het je huid wat onrustiger maakt, het effect vind ik wel mooi!

[Beantwoorden]


Door martina op 24 oktober 2012 17:16

ik vind het wel wat!!

[Beantwoorden]


Door Marie op 24 oktober 2012 17:16

waar kan je sleek kopen in belgie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:29:

Niet, alleen online bestellen helaas.

[Beantwoorden]


Door marijke op 24 oktober 2012 17:16

Ik vind het op jouw huid wat geel achtig ogen, hoeft overigens niet zo te zijn! Kan ook aan de foto liggen!

Goed alternatief!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 24 oktober 2012 17:19

Hij ziet er wel mooi uit op je huid!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 oktober 2012 17:22

Mmm, jammer… Eigenlijk had ik van Sleek wel wat meer verwacht…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 oktober 2012 17:25

Vera met haar haar vast, haha! Jammer dat de kleur wat te donker is, dat zie je op de foto’s ook wel. Ik had er meer van verwacht, maar inmiddels kijk ik eigenlijk niet meer op van de slechte BB Creams.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 oktober 2012 om 17:29:

Haha, heftig he! In de video van zondag ook. Bereid je voor :D

[Beantwoorden]


Door laura op 24 oktober 2012 17:27

Lijkt me echt fijn voor de prijs :) Je huid ziet er trouwens (zonder bb cream) super uit, heel rustig!

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 oktober 2012 17:30

In Arnhem kan je Sleek toch ook kopen in de afro winkel? Want ik ga namelijk zaterdag shoppen in Arnhem! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 oktober 2012 17:30

Tja over de verzorgende bestanddelen in BB creams twijfel ik nog wel een beetje. Deze ziet er verder goed uit. Ik zou hem best willen proberen.

[Beantwoorden]


Door dita op 24 oktober 2012 17:31

Klinkt fijn :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 oktober 2012 17:42

Super leuk artikel!
Ik lees jou site elke dag en zit steeds te wachten op een nieuw artikel super leuk !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:30:

Dankjewel Lisa ^^)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 24 oktober 2012 17:44

Ok dat klinkt iig goed! Misschien zal het juist voor mijn vettere huid meer geschikt zijn! Maar mijn huid reageert ook vrij snel met puistjes en dergelijke op producten…. ben toch wel nieuwsgierig geworden :)

[Beantwoorden]


Door Sophia op 24 oktober 2012 17:53

Lijkt me erg fijn! Helaas heb ik een droge huid…

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 oktober 2012 18:00

Leuk artikel, heb hem zelf ook aangeschaft. Vind hem net zoals jou beetje moeilijk aan te brengen. Maar ja, hij dekt wel goed. xx

[Beantwoorden]


Door kim op 24 oktober 2012 18:07

interessant artikel ! heel handig. alleen zou je misschien kunnen vertellen op welke site je ze hebt besteld? je site is zo genius heb er echt heel erg veel van geleerd !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:30:

Ik heb ze van Sleekmakeup.com, linkje staat onderaan in het artikel. Dankjewel Kim! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 oktober 2012 18:26

Wat een fijne review.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 oktober 2012 18:27

Fair is te donker… Grmbl. Dat ben ik zo zat he, al die BB creams die veel te donker zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:31:

Ik heb nog veel meer BB’s getest en die waren veeeeel te donker :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 oktober 2012 18:34

neh, ik ben niet zo heel erg overtuigd – ik blijf bij mijn fijne garnier!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 oktober 2012 18:47

Op zich een mooie cream, hij ziet er wel redelijk natural uit op je gezicht. Maar als hij dik is vind ik het ook niet zo prettig aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Desy op 24 oktober 2012 18:52

Duidelijke review, fijn! Eigenlijk heb ik veel meer interesse in de echte Aziatische BBcreams dan al die ‘paddestoelen’ die hier uit de grond schieten…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:31:

Snap ik, ik vind die BB Cream’s ook een stuk fijner.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 oktober 2012 18:54

Klinkt opzich best prima en ziet er ook wel goed uit! Jammer dat ‘ie alleen wat moeizaam aanbrengt enzo. Dan vind ik 10,99 toch écht wat te duur!

[Beantwoorden]


Door Fien op 24 oktober 2012 19:01

Leuk dat je zoveel BB creams uittest. Een kleine tip, missschien ben ik heel kritisch, maar ik heb niet de hele review gelezen, doordat je in de inleiding al zegt; De Be Beautiful Blemish Balm (BBBB Cream dus eigenlijk) van Sleek begrijpt dat gelukkig.
Daardoor weet je eigenlijk al wat je oordeel is, en vind ik de review niet zo interresant meer. Gewoon een tip voor de volgende keer, zou leuker zijn als je zegt; Maar begrijpt Sleek dat ook? En dat de lezer er daar gedurende de review achterkomt. Misschien ben ik te kritisch, sorry. Maar ik hou van je schrijfstijl.
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:32:

Nee hoor Fien, je bent helemaal niet te kritisch. Fijn dat je het zegt!

[Beantwoorden]


Door Roos op 24 oktober 2012 19:10

Wauw, je hebt een hele andere uitstraling ofzo op de full face foto’s! Je haar vast, weinig ( of geen? ) oog make-up. Heel anders, maar wel heel mooi vind ik. Lekker naturel.

De BB-cream dekt goed, maar ziet er niet súper uit op jouw huid idd. Misschien bij een wat vettere huid wel, who knows, maar bb-creams of foundations of dergelijke bestellen via internet vind ik toch te risky.. de lichtste kleur is immers erg vaak te donker voor mij en vele anderen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:32:

Geen make-up verder en mijn haar vast inderdaad, haha.

[Beantwoorden]


Door Annemeisj op 24 oktober 2012 19:38

Ik blijf tevreden met mijn bb cream die ik nu heb van yves rocher.
Maar heb toch wel een paar mini’s aangevraagd van Skin79.
Hopelijk zijn deze gewoon helemaal goed voor mij ^^.
Kan ik naar een iets voordeligere variant toe.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 oktober 2012 19:43

Ik vind hem er mooi uitzien, wat jammer dat hij jouw huid juist onrustiger maakt. :(

[Beantwoorden]


Door Janneke op 24 oktober 2012 19:49

Ik was het even niet gewend en vond het even een telletje heel kaal met je haar zo naar achter en weinig make-up op. Maar ik wil je toch echt even zeggen dat ik vind dat je er prachtig uitziet op die foto’s en dat je echt een mooi meisje bent!

Even over het artikel, de BB cream ziet er goed dekkend uit, maar ik heb op het moment ook de oranje skin 79 BB cream en denk niet dat ik daar vanaf ga wijken haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:32:

Ah, dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 oktober 2012 19:55

Vrij groot formaat voor een bb cream/foundation, 50ml!
Meestal is het toch maar 30ml.
Dus dan valt de prijs helemaal reuze mee!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 24 oktober 2012 19:59

Hij ziet er wel oké uit, maar vooral nu het weer wat kouder is, word mijn huid een stuk droger en krijg ik sneller velletjes en droogteplekken met foundation/bb cream. Hij is daarom denk ik niet echt iets voor mij. Sowieso niet, omdat ik een foundation nodig heb, die makkelijk aan te brengen is, want zo vroeg in de ochtend is het nog donker en kan ik het niet altijd even goed zien.

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 24 oktober 2012 20:03

Ik vind het op jouw huid wel een mooie bb-cream.. maarja ik heb een vette huid, dus dat wordt hem niet..

[Beantwoorden]


Door Zahra op 24 oktober 2012 20:07

Klinkt fijn! Hij dekt inderdaad goed, en de naam is origineler dan de andere bb creams, haha :)
Oh trouwens, wat zien je nagels er ‘gezond’ uit! Hoe heb je ze zo mooi gekregen?
liefs :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:33:

Dankjewel! Zal ik eens een artikel over schrijven.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 24 oktober 2012 20:16

Geeft wel een heel mooi effect op jouw huid!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 24 oktober 2012 20:20

Niet echt iets voor mij qua huidstructuur, maar hij ziet er zeker niet fout uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 24 oktober 2012 20:35

leuk artikel! (love)

[Beantwoorden]


Door Pearl Squirrel op 24 oktober 2012 20:49

Hmm, mijn huid is droog/gemend en gevoelig.. maar toch, de kleur lijkt me perfect en de dekking vind ik heel mooi. Het kriebelt enorm om ze te bestellen, maar met vloeibare producten weet ik nooit hoe ik ga reageren :/

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 24 oktober 2012 20:51

Ik wist niet dat Sleek een BB cream had. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:33:

Ja, sinds kort!

[Beantwoorden]


Door larissa op 24 oktober 2012 21:20

Lijkt me erg fijn! (love)

[Beantwoorden]


Door Madelon op 24 oktober 2012 21:29

De belichting is mooi in je foto’s! Iets warmer :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 24 oktober 2012 22:07

Niet voor mij dus *vette huid* :)

[Beantwoorden]


Door Ester op 24 oktober 2012 22:39

Ik heb de BB-cream van Maybelline, maar vraag me af of ik die een tweede keer zal kopen, ik vind de substantie veel te melkachtig en het wordt ook snel een kliederboel in de dop. Daarnaast heb ik een tint te donker, wat de schuld van de verkoopster is die maar vol bleef houden dat deze écht goed voor mij was, terwijl ik al twijfelde. Ik had van BB-Cream ook meer een creme-achtige substantie verwacht en het voelt niet zo voedend als mijn gewone dagcreme. Als ik BB-cream gebruik heb ik er ook altijd nog dagcreme onder.

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 24 oktober 2012 23:56

Ik heb het al eens eerder over je huid gehad. Sorry. Maar jouw bultjes/puistjes lijken op wat ik ook heb. Laat een dermatoloog er eens naar kijken. Het lijkt namelijk wel rosacea. Is vervelend maar met medicijnen en speciale cremes wel te verbeteren.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 oktober 2012 om 09:34:

Ik weet dat ik naar de dermatoloog moet, ik blijf het uitstellen… :X

[Beantwoorden]


Door Angelique op 25 oktober 2012 01:02

Wow bizar! Goede dekking zeg en mooie kleur ook!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 oktober 2012 10:15

Hm, die ziet er wel goed uit! Ik heb sinds kort de BB Cream van Kruidvat en die bevalt me ook aardig goed. Maar, zo’n dekking als bij deze van Sleek is het zeker niet! Fijn dat Sleek hier wel aan denkt :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 25 oktober 2012 10:24

Jammer dat deze je huid wat onrustig maakt, het effect dat deze BB cream van Sleek geeft is eigenlijk best mooi.

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 25 oktober 2012 12:12

Ik ben tot nog toe ook niet zo van de BB creams.
Inderdaad ze dekken voor mijn niet goed genoeg, maar voelen vaak wel lekker licht aan.
Misschien is deze wel wat om een x uit te proberen…

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 25 oktober 2012 13:54

Opzich ziet hij er goed uit, alleen jammer dat hij op de droge huid minder goed ”werkt”

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 oktober 2012 14:36

Hij klinkt wel goed, maar ik denk dat mijn huid heel erg op die van jou lijkt, dus dan is dit hem ook niet voor mij. Dan de Skin79 BB cream maar weer opnieuw kopen! :)

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 25 oktober 2012 15:09

Ziet er wel goed uit! Maar ik denk dat deze ook te donker voor mij zal zijn.

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 oktober 2012 15:32

Wauuw, best goede dekking! Ik ga toch maar eens van Sleek bestellen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 25 oktober 2012 16:04

Het staat je anders wel goed hoor. Ik heb ook de Sleek BB cream en ben blij dat er een BB cream is voor een donkere huid. Ik vind de cream zelf heel fijn en het dekt heel goed.

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 25 oktober 2012 17:17

Hij ziet er echt heel erg geel uit.. Neen dan lijken de bb creams van skin79 me beter, die vond ik zelf overigens ook heel erg goed.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 25 oktober 2012 18:21

welke foundations sluiten goed aan op jou kleur huid? heb je daar al een blogpost over? Ik ben opzoek naar echt lichte foundations aangezien ik lijkbleek ben..

xoxo

[Beantwoorden]


Door Thamar op 25 oktober 2012 19:07

Klinkt fijn, leuk artikel! (love)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 oktober 2012 20:35

Klinkt fijn

[Beantwoorden]


Door Nena op 25 oktober 2012 21:05

ik vind de dekking echt goed! Lijkt mij een fijne bb cream. :yes:

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 oktober 2012 20:43

Als je echt een goede bb cream wilt; bestel dan een uit china van ebay, ik heb voor 3 euro incl een gehad van skin79 die prima is, vorig jaar had ik een van missha die was 7 euro en echt heel goed, vooral als je een lichte huid hebt!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 27 oktober 2012 21:26

mooi product hoor, jammer dat hij moeilijk aabrengt

[Beantwoorden]


Door Nannick op 31 oktober 2012 14:08

Hij ziet er echt fijn en goed uit! Mooie finish (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 november 2012 19:31

Leuk artikel! ziet er goed uit :D

[Beantwoorden]