Disney

Soms weet ik niet of ik er nou open over moet zijn, of het gewoon lekker voor mezelf moet houden. Ik ben er tenslotte eigenlijk te oud voor. Ach, who cares, ik kom er voor uit. Ik hou van Disney! Ik wil dolgraag nog een keer naar Disneyland Parijs en me volhangen met sieraden van Disney Couture, maar voorlopig ben ik vooral enorm fan van de Disney films.


Photobucket
En dan vooral van de klassiekers, de tekenfilms van vroegah. Ook ben ik helemaal gek op de Bambi parfum, die al een tijdje op mijn beautykast staat te pronken. De prachtige flacon, heerlijke geur en prettige prijs kon ik onmogelijk weerstaan. Lees hier de review van Bambi Let’s Dream!

Waarom ik zo van Disney films hou? Ik keek er vroeger als kind al naar en ik werd terwijl ik de avonturen van Assepoester, de Aristokatten of Pocahontas volgde, afgevoerd naar een andere wereld. Ik zat helemaal in de film, voelde me echt als de hoofdrolspelers. Ik kon er over fantaseren en op het schoolplein bovenop een klein trapje gaan staan en de wind voelen, net als Pocahontas. Ik was altijd een hele erge dromer met een rijke fantasie.

Wanneer ik nu de films kijk, beleef ik het wel anders. Zo had ik vroeger nooit door hoeveel nare dingen er eigenlijk ook gebeuren in Disney films. Familieleden die elkaar verraden en vermoorden (The Lion King), ouders die vermoord worden en een nieuwe vader die je niet accepteert (Tarzan), maar ik zag alleen de mooie dingen. De mooie kleuren, de schattige leeuwtjes en grappige pratende bomen. Nu zie ik die dingen nog steeds wel, maar moet ik ook hard huilen bij The Lion King.

Ik kijk alle films in het Nederlands, omdat ik dat vroeger ook al deed. Pocahontas is mijn favoriet. Ik ben dol op de natuur en in deze film speelt de natuur een duidelijke rol. Ook vind ik de muziek heel erg mooi en het verhaal iets minder droevig dan in de andere films.

Misschien vind je het raar, dat ik naar Disney films kijk. Maar ik kan er echt van genieten! Heerlijk bij wegdromen en even ontstressen. Disney films zijn mijn guilty pleasure. Er zijn ergere dingen toch?

Wat vind jij van Disney films?


Reacties

Door Kiki op 19 oktober 2012 16:20

Ahw, me too! ^^)

[Beantwoorden]


Door laura op 19 oktober 2012 16:25

Ik ben nooit echt disney fan geweest. Het lijkt me wel gaaf om een keer naar disneyland Parijs te gaan!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 19 oktober 2012 16:30

I LOVE DISNEY! Ik ben echt een sucker voor Disneyfilms en wij hebben hier thuis een hele verzameling. Tot ergernis van mijn vriend hahaha. Hij vind alleen de Lion King nog leuk.

Ik ben dit jaar voor ‘r eerst naar Disneyland Parijs geweest en ik HOU ervan. Ik wil terug. De attracties zijn supergaaf, de sfeer is heel magisch en ik weet zeker dat je voor Disney nooit te oud bent.

Mijn favoriete Disneyfilm allertijden is De Reddertjes (Ja, die met ’t meisje) opgevolgd door de klassiekers Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, Alice in Wonderland en Belle en ’t Beest. Mijn opa en oma draaiden vroeger 101 Dalmatiers en Alladin helemaal grijs voor me. Voor Peter Pan en Keizer Kuzco heb ik op latere leeftijd pas een zak gekregen. Bambi en de Lion King vind ik zelf nog steeds spannend en verdrietig om te kijken net als de nieuwe Prinses en de Kikker. Joh, als ik klein was geweest had ik die film doodeng gevonden.

Wow.. ik draaf door. ’t Mag wel duidelijk zijn. Wij kunnen rustig samen een filmpje kijken ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:46:

Aaaaah door jou wil ik nu nog meer naar Disneyland Parijs!

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 20 oktober 2012 om 14:09:

Écht! De volgende keer dat je naar Parijs gaat móet je je reisgeno(o)t(en) echt dwingen tot Disneyland (A)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 19 oktober 2012 16:31

Jaa, ik vind Disney (nog steeds) helemaal geweldig. Soms zet ik Disney muziek op. Gewoon omdat het allemaal zulke leuke liedjes zijn. ^^) Mijn lievelings- Disney film blijft toch echt wel Sneeuwwitje, die heb ik zo vaak gezien.

[Beantwoorden]


Door Charile op 19 oktober 2012 16:31

Ik ben geen enorme fan maar het is inderdaad wel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 19 oktober 2012 16:32

Ahw, die Bambi parfum hè, is zooo cute! Ik vind hem echt heel erg leuk en écht wat voor jou. :D Disney films blijven altijd leuk, of je nou jong of oud bent. Bijna iedereen vermaakt zich er wel mee. Bij Bambi moet ik altijd nog wel een traantje wegpinken hoor. Maar ik vind alleen de goede, oude Disney films écht leuk. De meeste nieuwe die in de bioscoop komen vind ik vaak wat minder (bijv. Up of zo). Geef mij maar lekker zo’n ouderwetse getekende. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:46:

Inderdaad, de oude zijn het leukst!

[Beantwoorden]


Door Esther op 19 oktober 2012 16:32

Volgens mij houdt iedereen stiekem van Disney, ik in ieder geval wel hoor!

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 19 oktober 2012 16:33

Ik denk dat heel veel meisjes stiekem of minder stiekem nog steeds dol zijn op disneyfilms. Ik ben ondertussen 21 en ik kijk ze nog steeds even graag.

[Beantwoorden]

Ayla antwoordt op 19 oktober 2012 om 17:38:

Same here!
Maar niet stiekem, hahahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:46:

Het blijkt maar weer uit alle comments ^^) Had echt geen idee!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 oktober 2012 16:36

Ik heb altijd wel een Disneynummer in mijn playlist staan, favorieten zijn I won’t say I’m in love uit Hercules en de complete tracklist van Princess and the Frog (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:47:

Ik vind Hercules ook echt te gek!

[Beantwoorden]


Door Elena op 19 oktober 2012 16:37

Ik hou ook zo van disney films! en Pocahontas is ook mijn favoriet samen met doornroosje. Mijn nichtjes vinden het ook raar als ik ze in het nederlands bekijk maar ik ben het gewend op het zo te kijken en het is echt raar in het engels ;)

[Beantwoorden]


Door Janique op 19 oktober 2012 16:37

neeee, DISNEY IS AWESOMEEE :D (love) ben echt verliefd op alles wat met disney te maken heeft :-P

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 oktober 2012 16:39

Als jij al te oud bent dan ben ik dat zeker (31 :X ). En heb laatst tijdens het V&D prijzen circus mijn voorraad aangevuld….o.a. Taran en de Toverketel, Robin Hood en Keizer Cusco. Je bent hier gewoon nooit te oud voor! (net als voor het lezen van jouw blog!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:47:

Thanks Anne!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 19 oktober 2012 16:39

Ik kan me niet voorstellen dat iemand het raar vindt dat je naar Disneyfilms kijkt, want ik denk dat iedereen die films vroeger wel gekeken heeft en leuk vindt! Ik vind ze ook nog steeds heel erg leuk! Mijn favorieten waren vroeger Pocahontas, de leeuwenkoning en de aristokatten. Vooral bij die laatste waren de liedjes zo grappig!

[Beantwoorden]


Door Gabrielle op 19 oktober 2012 16:40

Ik vond Junglebook altijd heel leuk en ENG! De slang en de gieren met die muziek.. Ik durfde het dan nauwelijks af te kijken. Verder blijd ik de klassiekers ook echt het mooist vinden, zoals Sneeuwwitje bijvoorbeeld. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:47:

Ik vond vooral Balou de beer heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Sacha op 19 oktober 2012 16:40

Ik hou ook nog steeds van disney, ookal kijk ik de films alleen nog heel af en toe. Ik denk ook niet dat je ooit echt te oud kunt worden voor Disney. Mijn favorieten zijn de Lion king, Bambi en doornroosje. :)

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 19 oktober 2012 16:41

Ik houd er zoveel van <3. En dan alle grappen nu wel begrijpen vroeger snapte ik sommige dingen gewoon niet haha. Barbie films zijn ook leuk om te zien, hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:48:

Ja, precies! Er zit vaak veel humor in de films. Had ik vroeger ook niet door.

[Beantwoorden]


Door Ines op 19 oktober 2012 16:41

Mijn favoriete films zijn denk ik Dumbo, Beauty and the beast en Peter Pan. En voor de rest is alles gewoon geweldig!
Ik ben een paar maanden geleden naar disneyland parijs geweest.
en ik voelde me weer helemaal als dat kleine meisje van 5 die dacht dat peter pan echt bestond.
Disney is eigenlijk ook mijn guilty pleasure.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 oktober 2012 16:44

Phieuuuw, ik dacht eigenlijk dat ik altijd de enigste was die Disney leuk vind, Hihi! Overigens nog bedankt voor die review over die bambi parfum. Ik heb hem daarna in mijn verlanglijstje gezet voor mijn verjaardag, nu staat ie op mijn kast te pronken :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:48:

Leuk! ^^) Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Christianna op 19 oktober 2012 16:44

Ik ben ouder dan jij Vera, en ook huge Disney fan. Mijn favo’s zijn Aladdin en Alice in Wonderland. En Finding Nemo (Dory is de most awesome fish EVER) maar dat is meer Pixar…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:48:

Aladdin vind ik ook heel tof!

[Beantwoorden]


Door Bo op 19 oktober 2012 16:44

Hmm, die Disney – gekte herken ik wel. Mezelf heerlijk afvoeren naar en andere wereld, geweldig. Mijn favoriete Disney – films is toch wel de Kleine Zeemeermin en Assepoester. Hihi, je bent dus echt niet de enige die het heerljk vind om zichzelf weer even terug te plaatsen naar de kleine prinsjes!

Love,
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:49:

Oeh ja, de kleine zeemeermin! Ik heb eens een persoonlijkheidstest gedaan en daaruit kwam dat ik op Ariel lijk haha :D

[Beantwoorden]


Door SanneSophie op 19 oktober 2012 16:44

Je hoeft je nergens voor te schamen! Disney films zijn harstikke leuk! En ik kijk ze zelf ook nog steeds! Haha.
xo

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 oktober 2012 16:50

Ik heb niet echt wat met Disney, die films waren eigenlijk altijd zo zielig dat ik vroeger bij veel moest huilen ^^

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 19 oktober 2012 16:51

Hihi ik hou van Disney! Heb woensdag avond nog met mijn vriend Robin Hood gekeken, alleen jammer genoeg vind hij het niet heel leuk.. Heb laatst ook weer assepoester gekeken, die muisjes, zo lief!

[Beantwoorden]


Door Duifjaah op 19 oktober 2012 16:51

Disney! Ik kijk ze ook in ’t Nederlands. Alleen de nieuwe (Pixar enzo) mogen in ’t Engels opgezet worden. :D

[Beantwoorden]


Door Fé op 19 oktober 2012 16:51

You’re never too old for Disney! ^^)

[Beantwoorden]

TimeForBlues antwoordt op 19 oktober 2012 om 16:52:

Klopt! haha ik had net het zelfde gepost en toen zag ik pas dat jij het ook had ;)
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:50:

Goed getimed ^^)

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 19 oktober 2012 16:51

You’re never too old for Disney :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 oktober 2012 16:57

disney is en blijft géweldig!

[Beantwoorden]


Door Riot op 19 oktober 2012 17:00

Vind Disney films ook nog steeds leuk hoor :p
Vooral assepoester :)

[Beantwoorden]


Door martina op 19 oktober 2012 17:02

me toooo !
in disney liep ik ook rond als een klein groot kind ;)

[Beantwoorden]


Door Fien op 19 oktober 2012 17:02

Disney is leuk :)

[Beantwoorden]


Door laura op 19 oktober 2012 17:02

mijn favoriete disney film? Ik weet het eigenlijk niet, haha. Ik vind ze allemaal leuk :$

[Beantwoorden]


Door Patricia op 19 oktober 2012 17:05

Haha, zo herkenbaar!
Ik heb bijna alle tekenfilms op dvd, en mijn favoriet is nog steeds De Kleine Zeemeermin.

[Beantwoorden]


Door Emilia op 19 oktober 2012 17:07

Je bent duidelijk niet de enige haha, Disney is zó leuk.
Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet naar de Lion King ben geweest, toen die weer in de bioscoop draaide :-(

[Beantwoorden]


Door Anouk op 19 oktober 2012 17:08

love it, love it, love it!
Disney is geweldig. Ik ben twee keer in Disney Land Parijs geweest en ik moet de neiging om huppelend en neuriënd door main street te gaan altijd erg onderdrukken.
Ik vind het heerlijk om disney nummers op de piano te spelen en musicals in het Fortis Theater zou ik het liefst allemaal bezoeken (Die van disney dan). De musical Lion King vond ik écht prachtig en volgens mijn mama was mijn lievelingsfilm vroeger Sneeuwwitje.
Ik zou het liefst elk jaar naar Disneyland gaan maar dat is qua tijd (op de uni heb je heel weinig vakantie) en geld niet haalbaar, een schrale troost is dat ik dan om de 2-3 jaar naar de efteling ga, daar krijg ik ook echt een instant happy feeling!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:51:

Jaaa, ik ben ook dol op de efteling!

[Beantwoorden]


Door Anotherfashionlover op 19 oktober 2012 17:15

Haha ik hou ook van Disney! Ik heb laatst nog allerlei filmpjes van Disney liedjes op youtube zitten kijken met m’n vriend en ik kon alles woord voor woord meezingen whaha (love)

[Beantwoorden]


Door Nikita op 19 oktober 2012 17:16

Ik blijf disney ook super leuk vinden, maar het is ik houd van ipv ik hou van ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:51:

hou van kan ook :)

[Beantwoorden]


Door Alicia op 19 oktober 2012 17:16

Gelukkig, ik ben niet de enige die er voor uit komt ;) Als 19 (bijna 20) word ik wel vaak belachelijk gemaakt maar ik ben gewoon zo dol op Disney, de liedjes, de humor, het familiegevoel. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door sophie op 19 oktober 2012 17:17

Ik heb eigenlijk nooit wat met disney gehad, ik vind het er wel leuk uitzien. Het trekt me gewoon niet, denk ik hahaha.

[Beantwoorden]


Door sophie op 19 oktober 2012 17:20

you’re not the only one. :) ik hóu van de lion king, en alle andere films van disney. <3

[Beantwoorden]


Door Maud op 19 oktober 2012 17:24

Ik vind het eigenlijk helemaal niet raar dat je Disney films kijkt, heel veel van mijn vriendinnen doen dat, hihi

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 19 oktober 2012 17:24

Oh zo leuk, Disney maakt echt geweldig leuke films!! Echt een grote Billy kast vol met DVD´s en video´s hebben we hier. En nee die gaan echt niet weg, teveel sentimentele waarde =]

[Beantwoorden]


Door Nikita op 19 oktober 2012 17:26

Oh trouwens, dit filmpje moet je echt even kijken, echt heel grappig! Zo heb ik nog nooit over Disney nagedacht!
Ik heb het filmpje vorig jaar met filosofie gekeken, hier is de link:
http://www.youtube.com/watch?v=dpPgkjeW_kI
Dit is geen spam hoor!
Het is alleen grappig om te kijken omdat ik zo verbaasd was dat ik die beelden nog nooit zo geimpliceerd had.

Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:52:

Leuk, ik ga kijken!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 19 oktober 2012 17:28

ahw die parfum is echt sweet!
ik vind disney ook echt superleuk hihi, dus youre not alone!
leuk om een keer zo’n blogpost te lezen (:
xxx

[Beantwoorden]


Door ChantalAngel op 19 oktober 2012 17:30

Ach ik ben (bijna) 32. ik ben dol op disney tekenfilms…!!! Dus wat is te oud??
Ik ben ook gek op de films “Alle honden gaan naar de hemel” en FernGully.. zijn beiden niet van disney, maar helemaal geweldig!!! en dan “als je begrijpt wat ik bedoel”super oud.
Met het draakje Zwelgje oo ik kan nog huilen als ik die film zie.
En dan straks rond kerst , de kerstfilms zowel de tekenfilms als de gewone films, helemaal super !!

[Beantwoorden]


Door Julia op 19 oktober 2012 17:31

Aah ik HOUD van Disney!! Ik kijk ze ook het liefst in het Nederlands, omdat ik ze als kind ook altijd in het Nederlands keek. Bij mijn ouders hebben we een hele collectie op videobanden! Ik heb gelukkig een aantal vriendinnen die Disney ook nog leuk vinden (we zijn 21) en we kijken dan ook nog wel eens dinseyfilms ^^ Ik kan de meeste liedjes nog steeds meezingen =P Haha en als je ouder bent, kijk je de films inderdaad wel op een andere manier. Sommige dingen vielen me vroeger echt nooit op, ook van die grapjes enzo =P

[Beantwoorden]


Door Eliza op 19 oktober 2012 17:31

Ik ben geen super filmfreak, maar de kleine zeemeermin blijft een van mijn favorieten! Ze is altijd een rolmodel voor me geweest!

[Beantwoorden]


Door julia wegman op 19 oktober 2012 17:32

Haha, supertoevallig !
Ik heb echt net twee seconden geleden (letterlijk) de lion king 1,5 gekeken. Dat is die dat Timon en Pumbaa de film gaan kijken enzo. Want die had ik nog niet gezien !
Ik vind disney films ook echt superleuk (:
xxx

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 oktober 2012 17:36

Iedereen die ik ken houd van Disney! Volgens mij moet je je er eerder voor schamen als je het NIET geweldig vindt – die films zitten echt mooi in elkaar :) En ze zijn grappig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:54:

Een van mijn beste vriendinnen houdt er totaal niet van, maar mocht de films vroeger ook niet kijken :no:

[Beantwoorden]


Door Laila op 19 oktober 2012 17:38

hahaha ik weet precies wat je bedoelt! :)

Ik kijk vaak disney films en ook altijd in het Nederlands omdat ik dat vroeger deed! en inderdaad, Pocahontas is ook mijn favoriete disney film.

Dus wat mij betreft hoe je, je er absoluut niet voor te schamen!
xx

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 19 oktober 2012 17:40

Ik hou echt van The Lion King!! En dus van Simba… Mijn grote wens is stiekem toch ook nog wel een paar dagen naar Euro Disney…..

[Beantwoorden]


Door Safannah op 19 oktober 2012 17:49

Ik hou ook nog van disney vind het geweldig, mijn favoriete sprookje is niet zo bekend maar i love it, duimelijntje <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 oktober 2012 17:49

You’re never too old for Disney ;) Ik had laatst nog alle disney prinsessen films gekeken. Ben er echt dol op!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 19 oktober 2012 17:49

Ik hou zo erg van Disney films, kijk ze regelmatig. Doet de dan denken aan vroeger (love)

[Beantwoorden]


Door jessie op 19 oktober 2012 17:50

Hoi vera,

Nou Disney schamen !! Haha dan zou ik mezelf helemaal moeten schamen. Ik spaar disney films en kijk ze zelf ook nog! Ik heb ze bijna allemaal compleet, en ik ben 22 jaar :P. Ik vind het gewoon leuk om ze te bekijken, en waarom zou je je er voor schamen? Disney films zijn ook gemaakt door GROTE mensen, dus waarom mogen ze niet door grote mensen worden bekeken. Weetje, ik denk als ik in america zou wonen ik zo ver voor zou gaan om bij walt disney te willen gaan werken. Disney films maken en tekenen, ik ben er gek op. Daarbij staat op mijn verlanglijstje ook 1 x een reis naar disneyland.

Disney is gewoon zo erg leuk ! Mijn favoriete zijn:
Belle en het beest
Assepoester
Sneeuwwitje
De reddertjes / en reddertjes in kangeroeland.
peter pan
kleine zeemeermin
101 dalmatiers.

Eigenlijk kan ik niet zo goed kiezen, vind ze allemaal te geweldig. Dus vera schaam je niet hihi doe ik ook niet :P

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:54:

101 dalmatiers is ook zo cute! Vind de gespeelde versie ook leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Cariena op 19 oktober 2012 17:50

Disney is voor jong en oud vind ik! Je bent er nooit te oud voor, ik ben dan wel jonger dan jij maar ik ben er ook echt dól op! Vooral Rapunzel en mijn all time favourite: Finding Nemo (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:55:

Finding Nemo is van Pixar! De concurrent :$

[Beantwoorden]

Alicia antwoordt op 20 oktober 2012 om 13:22:

Pixar is nog steeds onderdeel van Disney en dus zeker geen concurrent ;)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 19 oktober 2012 17:51

Ik ga toevallig volgende week naar Disneyland Parijs en ik hoop dat ik het Disney gevoel weer helemaal krijg haha!

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 19 oktober 2012 17:58

Disney is ook geweoon zo leuk gemaakt!
Die parfum lijkt me ook mooi maar ik vind hem er een klein beetje plastic achtig eruitzien, :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 oktober 2012 17:58

Ik heb er gek genoeg helemaal niets mee, wel wil ik suuuupergraag nog eens naar Disneyland Parijs, daar ben ik vroeger ooit geweest en dat vind ik daarentegen wel weer super.

[Beantwoorden]


Door Petra op 19 oktober 2012 17:59

Hier zit nog een enorme fan van Disney hoor, ben dit jaar in Januari voor de 10de keer naar Disneyland Parijs geweest en ben nu weer hard aan het sparen voor de 11de keer. Tot die tijd kijken wij hier thuis ook regelmatig een filmpje, met als favoriet Keizer Kuzco.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 19 oktober 2012 18:00

Niks raars aan, toch? Ook geeft niet iedereen het toe, ik denk dat iedereen wel van Disney houdt. Alleen is het alleen maar om dat stukje jeugdsentiment ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 oktober 2012 18:12

I love disneyfilms! (love)

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 oktober 2012 18:14

Ik houd ook van Disney films! Kijk er nog heeeeel vaak naar en heb hier de klassiekers sowieso allemaal op DVD, maar verder ook heeeel veel van de andere :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 19 oktober 2012 18:16

Ik zeg het vaak ook niet tegen mensen, want ik ben er eigenlijk ook al te oud voor haha.. maar ik ben ook gek op disney ( en andere animatie films ). Ik ben ooit toen ik 6 jaar was naar disneyland parijs geweest, maar ik kan er nog maar weinig van herinneren. Dus ik wil absoluut weer is een keertje terug! En ik vind de sieraden van disney couture ook echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 oktober 2012 18:22

Disney filmen blijven altijd leuk, of je nu klein of groot (28 :O ) bent. Mijn favoriet is De kleine zeemeermin!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 19 oktober 2012 18:22

je bent nooit te oud voor een disney film ;)

[Beantwoorden]


Door elinee op 19 oktober 2012 18:25

o wat leuk! ja ik heb ook van die Disney fases waarbij ik helemaal verliefd ben op één film, en alle filmmuziek wil leren spelen, haha.
bijvoorbeeld bij Pocahontas of Belle en het Beest (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:55:

Belle en het beest vind ik ook heel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Iris op 19 oktober 2012 18:30

Ik ben gek op Disney! En de kleine zeemeermin is nog steeds mijn grote voorbeeld :D

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 19 oktober 2012 18:30

Ik vind Disney wel leuk, maar niet geweldig. Vroeger keek ik het ook wel eens, maar ik vond de verhalen altijd wel erg zielig. Nu houd ik ook nog steeds het meest van romantische komedies, niet te veel drama en nadenken, gewoon lachen en leuk. :)

[Beantwoorden]


Door Jelle op 19 oktober 2012 18:35

POCAHONTAS ROCKS, haha nee maar is echt mijn lievelingsfilm!

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 oktober 2012 18:39

Ik kijk zelf ook nog regelmatig een Disney film op momenten dat het kan, ze zijn allemaal nog steeds super mooi om te zien vind ik! Mijn favorieten blijven toch wel Brother Bear, Mulan en The lion king :)

[Beantwoorden]


Door Jodie op 19 oktober 2012 18:43

Het is niet raar dat je van disney houdt! Het is en blijft leuk! :-) x

[Beantwoorden]


Door Manouk op 19 oktober 2012 18:43

Assepoester is echt mijn favoriet! Ik baalde er zo van dat die videoband kapot is gegaan in de videorecorder. Toen ik op tv zag dat hij op blueray uit eas ben ik meteen naar de winkel gerend. Wat blijkt, er zijn 3 films van!
Ook wacht ik nog steeds tot de kleine zeemeermin op blueray komt. Dat is mijn tweede favoriet. Ik heb ook al een aantal jaar een nummer uit de film als beltoon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:56:

3 films! :O

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 oktober 2012 18:47

Och, ik ben 23 en spaar nog van alles van Belle en het Beest. Heb een hele kast vol met spullen, zoals barbie poppen :yes: Laatst ook een mega mooie poef jurk gekocht. Geel. Jawel, die ga ik Belle-ficeren!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 19 oktober 2012 18:47

Ik heb laatst een symposium gevolgd over gastvrijheid. Daar kwamen twee mannen vertellen over hoe het allemaal bij Disneyland gaat. Zij hadden daar zelf ook gewerkt, dus dat was super tof om naar te luisteren!
Dus… ook van het ‘bedrijf’ en hun hele ‘show’ in Disneyland valt heel veel te leren! Ik ben nu NOG meer fan van Disney, was echt super inspirerend!

[Beantwoorden]

lisanneleeft antwoordt op 19 oktober 2012 om 18:50:

Wat trouwens wel zo is aan de Disney films is dat ze altijd een ‘happy end’ hebben. Hoe dan ook, het komt altijd goed :) Natuurlijk ook wel fijn om je kinderen dat op die manier mee te geven!

[Beantwoorden]


Door Ester op 19 oktober 2012 18:47

Niks raars aan hoor om Disney leuk te vinden, je wilt niet weten hoevele volwassen mensen (meest mannen) bijvoorbeeld nog de Donald Duck lezen, dat is dan toch net zoiets? Ik was vroeger ook wild van tekenfilms en met name Disney maar kijk ze nu niet zoveel meer, toch vind ik het ook wel mooi hoor, ik kijk er tegenwoordig ook anders naar dan vroeger, ik kijk nu vooral naar hoe mooi zoiets eigenlijk gemaakt is en hoeveel werk daar in moet zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:57:

True van Donald Duck! helemaal niet over nagedacht.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 19 oktober 2012 18:48

Ik keek ze ook altijd in het nederlands. Nu al een tijd niet meer gekeken, maar de echte oldie disneyfilms blijven favoriet. Ik ben 1 x in disneyland geweest, maar is al lang geleden en zou er graag weer eens heen willen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 oktober 2012 18:49

Ik ben (samen met vele vriendinnen) lichtelijk obsessed door Disney, terwijl sommige mensen me heel raar aankijken, aangezien ik toch al 22 ben. Máár, ik denk altijd maar zo, they’re missing out! Ik huil zelf nog steeds heel hard bij Frank & Frey (als hij wordt achtergelaten in het bos; jan-ken!) en de Leeuwenkoning natuurlijk ook! Verder ben ik druk bezig met Disney dvd’s verzamelen, maar dit is een dure hobby!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 oktober 2012 18:55

Niks om je voor te schamen! Ik ben een sucker voor Disneyfilms. Ik jank elke keer weer kei hard bij die films :’) Toen ik heeeel jong was speelde ik in het zwembad/ in bad altijd dat ik een zeemeermin was, haha. En toen moest een vriendinnetje van mij altijd Botje spelen en een ander vriendinnetje moest van mij koning Triton spelen :’) Ik was een beetje een baasje..

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 oktober 2012 18:55

Jaaa, echt geweldig! Ik kan me hier wel in vinden :) gewoon teveel vroeger gekeken. Met name Aladdin vond ik geweldig samen met de kleine zeemeermin :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 oktober 2012 18:56

Ik hou ook zo veel van Disney haha, mijn favorieten zijn en blijven ( denk ik :P ) The Lion King & Bambi, <3

[Beantwoorden]


Door Nicolette op 19 oktober 2012 18:57

Disney is al jaren mijn guilty pleasure ^^

[Beantwoorden]


Door Maud op 19 oktober 2012 18:57

Die bambi is zo schattig he ahwwww

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 oktober 2012 18:59

ik ben huiswerk aan het maken, whatsappen, facebook, blogovin-en. maar toen ik dit filmpjes startte kon ik niets anders doen dan kijken tot hij af was :) Disney kan me na al die jamer nog steeds betoveren

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:57:

The power of Disney (love)

[Beantwoorden]


Door Martiniii op 19 oktober 2012 19:00

Oh jaa je moet echt een keer naar Disneyland Parijs (love) je vindt het vast fantastisch!

Mijn schoonmams liep ook wat te zeuren, zo van: ‘Dat is toch helemaal niet leuk als je zo oud bent als jullie?’ Maar mijn vriend en ik hebben er echt heel erg van genoten. De vuurwerkshow, de parades, de attracties en de hele sfeer is gewoon zo…HEPPIEDEPEPPIE. Iedereen is supervrolijk, zeker een aanrader! :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:58:

Ik ga een vriend voor me fixen en er met hem naartoe :D

[Beantwoorden]

Martiniii antwoordt op 19 oktober 2012 om 20:37:

En anders ga je gezellig met je broertje ;)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 19 oktober 2012 19:02

Jij bent helemaal niet de enige. ik en vast ook nog heel veel andere lezeressen zijn ook gek op Disney! Vooral de kleine zeemeermin vond ik altijd prachtig!
liefs

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 oktober 2012 19:05

Ik ben een super disney fan! Heb alle films wel tig keer gezien, zing regelmatig mee met mijn disney sing it voor de ps3 en ga dit jaar voor de 8ste keer naar disneyland parijs! Heeerlijk. Waar ik elke keer weer bij moet huilen is frank en frey. Zoo ontroerend. Disney heeft voor geen leeftijd. Elke keer als ik het weer kijk, krijg ik een goed gevoel. Ja, een disneyster in hart en nieren hier! Leuk artikel, vera! Je schrijft alles zo leuk! Je hebt echt gevoel voor humor, vooral met je intro’s!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 oktober 2012 19:06

Oh hier moet ik toch wel even op reageren. Ik heb alle disney films die ooit wat voor me betekent hebben en then some. Er zijn er een paar bij die me niet boeien, maar ik heb bijna de hele Disney Classics hier op de plank staan. Oude films kijk ik in het NL (Aladdin in het Engels KAN gewoon niet), de nieuwere kijk ik wel in het Engels. Zo leuk. Ik krijg helemaal zin in het houden van een Disney avondje.

[Beantwoorden]


Door Maud op 19 oktober 2012 19:06

Love Disney! Ik denk niet dat die liefde bij mij ooit weg is geweest. Ik kijk nog steeds regelmatig een Disney film en ik geniet er intens van! Maar ik herken wel wat jij ook zegt, je merkt nu van alles wat je als kind niet opvalt. Al dat verraad binnen familie’s, de prinsessen die 16-20 zijn en moeten gaan trouwen voor het rijk (vond ik als kind alleen maar romantisch). Wel apart. Toch kan ik er nog steeds helemaal in op gaan en er keihard om lachen ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 19 oktober 2012 19:08

Ik vind Disney zooooo leuk. Toen ik afgelopen zomer in Dineyland Parijs was voelde ik mij ook helemaal weer kinds!! Vroeger wou ik altijd Pocahontas zijn hihihi Love it!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 oktober 2012 19:09

Hoef je je zeker niet voor te schamen, hoor! Ik denk dat ik mij eerder moet schamen, want ik heb Pocahontas (en enkele andere disneyfilms) nog nooit gezien. Ik ben van plan om ze ooit allemaal eens (terug) te kijken, want het zijn gewoon prachtige verhalen. :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:59:

Zeker doen!

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 19 oktober 2012 19:10

Oh! Ik ben ook echt gek op Disney! Nog steeds kijk ik de films terug en ik voel me telkens in de zevende hemel wanneer ik in de disney store ben!

[Beantwoorden]


Door Dita op 19 oktober 2012 19:11

Disney is zo leuk!! :)

[Beantwoorden]


Door Tamára op 19 oktober 2012 19:12

Disney is en blijft leuk! Mijn favoriet is Belle en het Beest :kiss:.

[Beantwoorden]


Door Allissa op 19 oktober 2012 19:18

Aladdin & Belle en het beest. Enough said.

[Beantwoorden]


Door Caro op 19 oktober 2012 19:22

Dat flesje is echt te schattig!!

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 oktober 2012 19:22

Ik ben precies zo. Ik hou van Disney!

[Beantwoorden]


Door Trâm op 19 oktober 2012 19:24

Aah disney is geweldig. Het schijnt dat disney een van mijn lievelingsboeken Fallen gaat verfilmen, can’t wait ^^)

[Beantwoorden]


Door jana op 19 oktober 2012 19:38

Ik hou van Disney (love) x

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 oktober 2012 19:45

Ik keek vroeger erg veel Disney. Disney is zo ongelooflijk mooi gemaakt. Veel mooier dan wat er nu is (Spongebob, Dora etc.) Ik had vroeger een cd die vol stond met disney liedjes, iedere dag voor het slapen gaan luisterde ik de hele cd, half slapend vertrok ik in mijn eigen Disney wereldje ;-).

Ik zou ook zeker eens terug willen naar Disneyland! <3

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:46:

Dit is de cd! http://www.ebay.com/itm/Walt-Disney-Cinderella-Original-Soundtrack-CD-1996-Classic-Rare-Burena-Vista-/110865848384

Jeetje dat ik hem nog kon vinden, hij is van 1996. Klassieker ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:58:

Ah wat mooi en schattig! Kan het me helemaal voorstellen ^^)

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 oktober 2012 19:45

Ik hou van dinsney! Disneyland! En die parfum ziet er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 19 oktober 2012 19:53

Echt een prachtige verpakking, ben benieuwd naar het luchtje :)

[Beantwoorden]


Door Martha op 19 oktober 2012 19:54

Omg yeah, Disney blijft gewoon zo mooi en ik heb er heel veel herinneringen aan!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 oktober 2012 19:55

Pocahontas is ook mijn favoriet! Ik hou echt van die film, hij is geweldig! En als je er over nadenkt zijn de verhalen soms wel heel naar, maar het gaat vaak juist om de moed van de hoofdpersoon :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 19 oktober 2012 19:56

Ik ben een echte disneyfan! Ik kom al 12 jaar ieder jaar een keer in Disneyland, and I just can’t get enough :) No shame at all!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 19:58:

Wow, super vet!

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 oktober 2012 19:57

Stiekem ben ik ook groot fan! I still love it. <3

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 oktober 2012 19:58

Disney is echt één van de leukste herinneringen van vroeger. (love) De bambi film waarbij je een traantje weg pinkte omdat het bos in brand stond, of de lion king waarbij de vader van simba dood ging. Ik hou van de films. En ik vind die parfum ge-wel-dig die is uitgekomen! Gewoon hebben, hebben, hebben ! En disneyland is echt één van de dingen die je moet geweest zijn in je leven. Je wilt daar liever wonen. dan dat je weg gaat.

Weer een leuke artikel Vera !

xoxo

[Beantwoorden]


Door Cynthia / Mevo op 19 oktober 2012 20:02

AAAH <3 ik hou zooo van Disney!
In het begin vond mijn vriend dat echt suf TOT hij mee ging naar Disney WORLD! Ik was daar toen zelf ook nog nooit geweest en heb me oogjes daar weer eens goed uitgekeken aan al dat pracht en praal!
Ook vriendlief is aangestoken met het virus in een kleine form.
Samen kijken we The Lion King zowel 2 als 3D, Lilo and Stitch <3, Oliver and Company en nog een aantal andere.
Zelf kan ik uren zoet zijn met de films! echt maar dan ook echt uren!
Tekenen doe ik ook regelmatig met vaak The Lion King als hoofdrol, die film is mijn favo!

Wij gaan sinds oktober 2010 ieder jaar 2 keer naar Disney, Met de kerst staat Disney World weer op het programma! dit keer moet ik het in kerst zien! Vorig jaar hebben we t in de lente theme gedaan, en t jaar daarvoor met HALLOWEEEEEN <3 ook zo gaaf!

Disney is and stay's in my world!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 oktober 2012 20:04

Vroeger was Sneeuwwitje DE videoband die grijs gedraaid werd thuis, nu is Mulan mijn favoriete Disney film! Ik hou ervan! Maar Assepoester, Belle en het Beest en Bambi, ooow Bambi, altijd janken samen met mijn moeder, en mijn broertje vond het allemaal wel spannend. Maar Peter Pan was ook een heerlijke film, en en Alladin, ik kan nog wel even doorgaan :D

[Beantwoorden]


Door Lies op 19 oktober 2012 20:04

Ik ben gek op Disney! Vooral de films blijf ik mooi vinden en als er een nieuwe film uitkomt dan moet ik die ook gewoon zien. Tot nu toe blijven de Brother Bear films mijn favorieten en die heb ik nu ook al een aantal keer opnieuw gekeken haha.

[Beantwoorden]


Door Shelly op 19 oktober 2012 20:06

Wauw, you’re not the only one! Mijn favoriete disney film is Mulan :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2012 om 20:29:

Mulan is ook echt te gek! Love de scene dat ze met het zwaard haar haar afsnijdt.

[Beantwoorden]


Door zwaan op 19 oktober 2012 20:13

I loooooove Disney! Mijn favoriete film is zonder twijfel ‘de kleine zeemeermin’, geweldig. Die heb ik een tijd geleden ook nog gewoon gekeken haha.

[Beantwoorden]


Door puck op 19 oktober 2012 20:15

Je bent nooit te oud voor Disney!!!
Ik en mijn vriendinnen zijn allemaal rond de 20… En wij houden as donderdag heel de dag een disneyfilm marathon! Haha!
Mij favo disneyfilms zijn Bambi en Lady en de Vagebond ^^)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 19 oktober 2012 20:20

Ik kijk er ook nog graag naar! :-) Mijn favoriet is Assepoester!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 oktober 2012 20:32

Ik ben ook een disney fan! Ben ook erg blij met mijn nichtje van 4 die dol is op disneyfilms.

[Beantwoorden]


Door Valerie Beenakker op 19 oktober 2012 20:32

Ik Ben Vandaag Terug Gekomen Van Disneyland Paris
Het DisneyLand Hotel Daar ben Ik Geweest Echt Suuper
Luxe ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 oktober 2012 20:36

Wat een leuke blogpost! Lekker anders tussendoor, hou ik wel van ^^
Ik vind die Disney Bambi parfum zo schattig ,toffe foto ook met die Disney films! Disney films zijn wat mij betreft echt heerlijk om lekker te kijken op een avondje met een bak popcorn. Lekker genieten, net als vroeger ^^

[Beantwoorden]


Door roos op 19 oktober 2012 20:38

Erg leuk om te zien

[Beantwoorden]


Door Renske op 19 oktober 2012 20:40

Een vriendin en ik hebben precies hetzelfde en we kijken elke woensdag een disneyfilm :-)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 oktober 2012 20:55

Ik hou van Disney! (love)

[Beantwoorden]


Door Maud op 19 oktober 2012 21:06

Ik weet niet of je Rapunzel al hebt gezien, maar die film is zo geweldig! Echt een aanrader (love)

[Beantwoorden]


Door ninja op 19 oktober 2012 21:06

Hihi ik ben serieus gek op Disney! En net terug uit Disneyland Parijs!

[Beantwoorden]


Door Rose op 19 oktober 2012 21:16

Je bent niet de enige! Love it! Mijn favoriet is de kleine zeemeemin

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 oktober 2012 21:19

Ik snap je helemaal! Zelf ben ik ook al van kleins af aan gek op Disney films. Ik moet ook wel zeggen dat ik er nu anders naar kijk dan vroeger. De ‘serieuse’ dingen haal ik er nu veel meer uit. Films als The Lion King, Dumbo en The Fox and the Hound kan ik dan ook echt om huilen :$. Wel kijk ik ze allemaal in het Engels, gewoonweg omdat ik Engels een fijne taal vind en de liedjes dan mooier vind (:

[Beantwoorden]


Door Luna op 19 oktober 2012 21:19

Thuis heb ik niet zoveel disney-films, wat ik erg betreur, daarom ga ik altijd bij mijn nichtje, die 5 jaar is, slapen en kijken we samen van die ouderwetse prachtige disney-films en laten we samen een traantje bij een droevige film. We zingen elk liedje luidkeels mee.
Als het liedje dan gedaan is kruipen we weer dicht tegen elkaar aan onder een dekentje en kijken we gezellig de film verder.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 19 oktober 2012 21:20

Ik hou ook enorm van Disneyfilms. Moet altijd zooo huilen!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 19 oktober 2012 21:33

Ik vind ze ook echt nog steeds superleuk! Sommige dan wel iets minder dan vroeger, zoals bijvoorbeeld Assepoester, maar van sommige snap ik nu eigenlijk pas hoe mooi het verhaal is. Belle & het Beest is m’n favoriet! Ik doe geregeld met een vriendin samen een Disney middag/avond haha, heerlijk! :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 oktober 2012 21:34

Helemaal niet gek hoor! Ik vond Disney films vroeger vaak doodeng, maar als ik ze nu zie vind ik ze super leuk! :) Eigenlijk wel heel grappig!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 19 oktober 2012 21:41

Ik ben met mijn vriend alle Disneys aan het kijken. We kopen ze op videoband bij de kringloop en kijken ze met een beamer op een groot scherm. Zo leuk! Pochahontas hebben we helaas nog niet gevonden bij de kringloop, maar na het kijken van het liedje moeten we die snel eens vinden. Bambi moeten we ook nog trouwens! Mijn favorieten: Belle en het Beest, Merlijn de Tovenaar, Lion King en Alladin. Ik vroeg net aan mijn vriend welke onze favorieten zijn, we moesten toch wel even strepen, ze zijn allemaal zo mooi!

Toen ik een jaar of 4 was kwam de Lion King in de bioscoop, daar ben ik met mijn moeder geweest. Ze zat toen tranen met tuiten te huilen toen Mufasa dood ging, dus het is van alle leeftijden hoor :P

Veel kijk plezier nog!

[Beantwoorden]


Door Stijn op 19 oktober 2012 21:42

“Vriend” schaamt zich overigens nergens voor ;).
Mensen die Disney niets vinden, hebben iets gemist.

[Beantwoorden]


Door Romy op 19 oktober 2012 21:46

Heee Vera, super leuk! Ik ben ook nog steeds dol op Disney, films, knuffels, Disneyland, enzovoort!
Vera, ik heb nu SPECIAAL een bericht over jou geschreven op mijn blog! Misschien wil je het weer wel lezen (en misschien ook andere Vera Camilla “Fans”, haha!), hier is daarom de link naar dat bericht:
http://beautyblogromy.fashionblogster.com/bedankt-vera-camilla/
Ik hoop dat je het leuk vind (als je het leest ten minste, haha). Ik hoop ook dat de meiden die dit bericht gaan lezen het ook leuk vinden en misschien zelfs wel een reactie achterlaten!
Heel veel liefs Romy

[Beantwoorden]


Door ilja op 19 oktober 2012 22:17

Wil gelijk al die films weer terug kijken, heb er ook zo veel grijs gedraaid. Zou ook graag weer naar disneyland willen laatste keer was ik ongeveer 6 jaar oud. Vind je blog trouwens erg goed volg het al jaren :)

[Beantwoorden]


Door - op 19 oktober 2012 23:06

DISNEY!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 19 oktober 2012 23:41

Ik. Vind. Disney. Films. FANTASTISCH <3

[Beantwoorden]


Door Deborahschrijft op 19 oktober 2012 23:47

Je bent niet de enige hoor! Op mijn 23ste ben ik ook nog steeds gek op Disney. Zodra er weer een film uit de Disney kluis komt sta ik vooraan om hem te kopen.
Ik heb voor mijzelf een lijstje gemaakt met alle klassieke Disney films die ik leuk vind en op dit moment mis ik er nog twee, Assepoester (die ligt nu idd in de winkels, snel kopen :D ) en Jungle book! Mijn collectie is bijna compleet!

Groetjes
Deborah

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 19 oktober 2012 23:50

You’re never too old to watch Disney! Ik houd van Disney flms :)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 20 oktober 2012 00:14

Ik ben ondertussen alweer 30 en nog altijd gék van Disney! Heb alle dvd’s en ik kijk er dolgraag naar. Vooral als ik ziek ben of op een regenachtige dag lekker op de bank met een dekentje.
Ben niet 1 en al zoetsappig hoor. Je maakt mij ook blij met een horror, thriller, actie, of flauwe komedie.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 20 oktober 2012 00:24

I love DISNEY! Serieus! I LOVE IT!

Disney films zijn fantastisch!

Ik ben tot nu toe 2 keer naar Euro Disney geweest. Ik was er zelfs 1 keer op mijn verjaardag! (Ik werd toen 16).

Maar ik ben nog nooit naar Euro Disney geweest rond kerst. Het schijnt er dan zo ontzettend mooi te zijn! Ik wil zo graag een keer met mijn vriend naar Euro Disney in December! Dus: Flink sparen en wie weet! :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 oktober 2012 01:11

I love disney too!

[Beantwoorden]


Door Wing op 20 oktober 2012 05:02

Helemaal geen guilty pleasure. Juist very innocent pleasure! Tekenfilms zijn er voor jong en oud! ^^
Sterker nog… sommige tekenfilms zijn juist voor oudere bedoeld.
Love Disney too… Ga daar graag heen. Just another World, daar lijkt alles so peaceful en zo mooi. <3

[Beantwoorden]


Door Nora op 20 oktober 2012 09:00

Ik kijk nog best vaak naar Disney films, soms is het wel nodig om even weer kind te zijn en weg te kunnen dromen, helpt altijd weer met relativeren! Mijn favorieten zijn Merlijn de tovenaar, Aristokatten, Aladdin en De leeuwenkoning! <3

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 oktober 2012 09:22

Disney is inderdaad echt geweldig! Zoals zovele heb ik als kind ontzettend vaak naar gekeken en deze vakantie ben ik van plan om met een groepje vriendinnen een dinsey-film-marathon te houden. Haha, ja dat gaat fun worden. (:

[Beantwoorden]


Door Tess op 20 oktober 2012 09:38

oh, Pocahontas is ook al jaren mijn favoriet! Vanaf het eerste moment was het ware liefde! Toch vind ik de klokkenluider ook heel mooi, net als de zwanenprinces en mulan! De hoofdrol haar vriendjes zijn altijd hilarisch! (H)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 oktober 2012 09:40

Jaaaaaa Disney films! Daar ben ik mee opgegroeid en we hadden (tot een zekere leeftijd) alle Disney films in de kast staan, van Sleeping Beauty tot aan Alladin deel 3.
De laatste tijd kijk ik ook wel eens een Disney film terug en inderdaad gaan allerlei andere dingen je opvallen aan zo’n film, onder andere hoeveel narigheid er in voorkomt. Maar dat is ook hoe het leven is: naast de mooie dingen, mooie en goede mensen en de liefde, zijn er ook mensen die slechte dingen doen. Dat lijkt mij juist heel goed en educatief voor kleine kinderen. Het is voor mij iig nooit ‘too much’ geweest want ik herinner mij de films ook vooral als leuk, lief en mooi. Zelfde als met Alfred Jodocus Kwak, de eerste aflevering al; wanneer zijn hele familie dood gaat en overreden wordt. Het is heel leerzaam want je ziet dat mensen er toch bovenop komen en het goede het kwade overwint!

[Beantwoorden]


Door Linda b op 20 oktober 2012 09:43

Elke keer als bambi. Zn moeder dood ging brak mn hart

[Beantwoorden]


Door Anneke op 20 oktober 2012 09:44

DIsney. <3 Pocahontas is zeker mijn favoriet, ik wilde dat vroeger altijd naspelen. Zeker de stukjes met de wind in haar haar, haha!
Het leukste is: mijn vriend is ook Disneyfan en spaart de films. :D

[Beantwoorden]


Door Puck op 20 oktober 2012 09:57

Aah! Ik HOU van Disney! Echt geweldig vind ik het! Pocahontas heb ik nog nooit gezien, maar ik ben wel heel erg benieuwd, aangezien ik met musical les ook het liedje ‘colors of the wind’ ga zingen… Maar even on topic: Ik vind vind Disney ook echt geweldig!! Leuk artikel :)).

[Beantwoorden]


Door Mick op 20 oktober 2012 09:58

Dit is echt niet raar hoor :). Ook ik ben een Disney-meisje. En ik vind het geweldig om een zondagnamiddag Disney-films te kijken. Ik droom zelfs elke week wel een keer over Disneyland, haha ;). Mijn lievelingsfilm is Aladdin. Heeft voor mij meerdere betekenissen :). Loooove Disney xx

[Beantwoorden]


Door beautyfromthedeep op 20 oktober 2012 10:02

Vera, Can you read my mind?! geweldig, ben gek op disney! Mijn lievelingsfilm is van de oudere films Mulan en de nieuwere films Rapunzel.

Je moet rapunzel en the princess and the frog écht een keer kijken, zijn geweldig!

[Beantwoorden]


Door Marleeen op 20 oktober 2012 10:15

Pocahontas is ook mijn favoriet! heb hem echt al ontelbaar vaak gekeken en moet altijd huilen tijdens het stuk dat beide groepen zich voorbereiden op een gevecht en pocahontas door de bossen rent om John te redden!
maar dan moet ik ook zeggen dat ik echt een jankie ben als het om films gaat hahaaa

xx

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 20 oktober 2012 10:34

prachtig parfum hoor, heb er aan geroken maar trekt me niet zo… mijn favoriete disneyfilm is frank&Frey

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 oktober 2012 10:34

Ik ben ook een Disney fan ze maken echt altijd van die leuke sprookjes ! Mijn lievelings Disney sprookje is “Belle en het Beest” ^^)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 20 oktober 2012 10:44

Ik ben ook echt een Disney fan!

[Beantwoorden]


Door simone op 20 oktober 2012 11:15

Ik hou zo veel van Disney hahaha! Ik ben ook zo’n dromer en heb echt n hele rijke fantasie, als ik lang in de auto moest zitten vroeger maakte ik in gedachten mijn hele eigen disney fatasie verhaal! Ik ben niet zo’n meisje die in haar kindertijd is blijven hangen zoals mensen vaak denken als je van disney houd maar ik vind het echt heerlijk om lekker n disneyfilmpje te kijken. Mijn all time favorite is Brother Bear ^^)

[Beantwoorden]


Door Elianne op 20 oktober 2012 11:48

Iedereen houdt toch van Disney! Ik heb in mijn (inmiddels bijna afgelopen :() herfstvakantie met mijn beste vriendinnen een Disney film niet gehouden! Alle oude videobanden onder het stof vandaan gehaald en lekker de hele nacht kijken :D
Pocahontas is mijn favoriet, toen ik die weer zag moest ik zoooo hard huilen toen John weg moest! Haha, ik vind Disney films helemaal prachtig dus je bent zeker niet de enige :)
X

[Beantwoorden]

Elianne antwoordt op 20 oktober 2012 om 11:49:

Disney film night* uiteraard.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 20 oktober 2012 12:08

Ik ben ook gek op Disney films! Ben ze nu allemaal aan het verzamelen op DVD.

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 oktober 2012 12:22

Volgens mij is iedereen wel stiekem fan van Disney. ^^) Maar goed, anders hadden ze natuurlijk nooit een park als Disneyland opgezet :roll:

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 20 oktober 2012 12:25

Ik kijk nog steeds disney films, ik vind het heel leuk. Pocahontas is ook een van mijn favoriet, ik heb het echt heel vaak gekeken.

[Beantwoorden]


Door Laura Nicole op 20 oktober 2012 12:33

Ik ben helemaal verzot op de disney films.
Vaak hou ik samen met vrienden nog disneydagen, waarbij we in pyjama en veel popcorn, onze favorieten achter elkaar kijken.
Mijn gekte is zelfs zo erg, dat mijn tattoo op mijn rug Disney gerelateerd is. Er staat Believe in Disneyletters (love)

[Beantwoorden]


Door Merel op 20 oktober 2012 13:47

Ik was vroeger dol op Dinsey films en nu vind ik ze nogsteeds super leuk. Ik kijk ze niet heel vaak meer maar als ik de kans krijg dan neem ik die zeker aan. Even helemaal wegdromen in een droomwereld waar goede maar ook slechte dingen gebeuren. Heerlijk!
En ik wil ook wel een keer naar Dinsney land Parijs of naar Disney World, lijkt me allebei gaaf en dat is dan ook iets wat ik super graag een keer in mijn leven wil gaan doen.

[Beantwoorden]


Door carly op 20 oktober 2012 16:16

Waarom zou je je moeten schamen voor Disney? Disney is voor jong en oud. Ben zelf 22 jaar en Ik kijk zelf ook graag naar de Disney films van vroeger. Ik spaar de kleine zeemeermin, ben 2 keer in een jaar naar Disneyland geweest, ken alle liedjes uit mijn hoofd en super gek op elfjes (Tinkerbell etc). Is toch juist hartstikke leuk?!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 20 oktober 2012 19:47

Ik kijk ze ook nog steeds, heerlijk om even weg te dromen :)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 20 oktober 2012 20:59

Hoe kan je dit nu raar vinden! Ik ben ook helemaal dol op Disney. Voor mijn verjaardag nam mijn vriend me mee naar Disneyland Parijs en ik keek mijn ogen uit! (al was het al de zesde keer dat ik ging…) Vroeger huilde ik ook al met een aantal Disney-films hoor! Dumbo was bijvoorbeeld mijn favoriet, maar op een bepaald moment heb ik mezelf verboden om hem nog te kijken omdat ik steeds zo zat te snikken vanaf de helft ongeveer! Mijn vriend houdt er helemaal niet zo van, maar hij vindt het wel enorm schattig als ik weer eens enorm enthousiast over Disney vertel.

[Beantwoorden]


Door Mariette op 20 oktober 2012 21:47

Jaaaaa I love Disney! Schaam je niet hoor :).

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 oktober 2012 23:42

Je bent nooit te ous voor Disney!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 21 oktober 2012 02:28

I love Disney <3

[Beantwoorden]


Door Marley op 21 oktober 2012 10:07

Je bent nooit te oud voor wat je zelf leuk vindt! :-)

Ik ontken ook niet dat ik als 22 jarige nog steeds naar spongebob kijk. En als ik een disney film tegen kom in de kast, gegarandeerd dat ik hem opzet en bekijk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 21 oktober 2012 10:13

Ik heb eigenlijk maar heel weinig Disney films, maar Pochahontas heb ik wel! Lievelingsfilm! <3

[Beantwoorden]


Door eva op 21 oktober 2012 10:36

I :love: Disney!! haha
maar even een vraagje, want waar heb jij die Bambi parfum eigenlijk gekocht??

‘x

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 21 oktober 2012 om 10:40:

Ik heb hem ooit gezien bij de douglass ;)

[Beantwoorden]


Door eva op 21 oktober 2012 10:43

Oké,
Is ooit lang geleden?? Haha

[Beantwoorden]


Door Sena op 21 oktober 2012 14:22

Ahhhhh ik houd van Disney. Toen ik klein was hadden mijn ouders de hele collectie opgekocht van de tekenfilms en we keken het bijna elke dag, tot aan mijn 10e ofzo. Vorig jaar had mijn vader de hele doos wegegeven :( Dat vond ik zoooooo jammer.. Ik wil ze nog steeds terug! Ik vond Pocahontas ook het leukst ahaha, ik werd zelf ook altijd pocahontas genoemd door sommige mensen :) en dat vergeet ik ook nooit meer :). Leuke post!

xx

[Beantwoorden]


Door lisanne op 21 oktober 2012 15:17

ik vind poncahontas ook echt een heeeeele mooie film en natuurlijk de lion king!

[Beantwoorden]


Door laura op 21 oktober 2012 15:25

heyhoi. ten eerste, i LOVE your filmpjes. ten tweede, ik ben ZO blij dat je dit hebt gezegt. ik ben 14 jaar, en een HUGE disney fan. ik ben nu al 3x naar disney geweest. 2x in parijs, en 1x in amerika. HOE VET IS DAT ? Mijn vader is ook een hele grote disney fan, ik denk dat ik het daarom ook van hem heb. toen ik klein was keek ik altijd naar de disney tekenfilms ( die ik af en toe nog steeds kijk hoor ) toen ik wat ouder werd vond ik de disney channel films wat leuker. ik ben toen ook 4 jaar een verschrikkelijk grote Hannah Montana fan geweest, nu wel wat minder… maar heb er nog steeds een zwak voor. nu ben ik een grote Selena Gomez van. HAHA disney zit in mn bloed… (love)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 21 oktober 2012 16:53

Ik houu van disney :D. ik las dit artikel vrijdag toen ik me niet lekker voelde. ik heb darmproblemen en das soms best naar, dus ik wist niet zo goed wat ik moest gaan doen. toen las ik dit artikel en heb ik heerlijk disneyfilms gekeken in bed :) dus ik ben blij dat je t artikel hebt geschreven <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 21 oktober 2012 21:56

Hhaha, je bent niet de enige.

liefde voor disney. ;ddd

[Beantwoorden]


Door Marike op 21 oktober 2012 22:31

Ik ben ook Disney films fan! En 22…. ;)

Ben gewoon een grote fan van animatiefilms, waaronder Disney films eigenlijk ook thuis horen.

Overigens kijk ik ook wel eens andere films, maar als ik vrije keus heb kies ik toch voor een animatiefilm.

[Beantwoorden]


Door Malou op 21 oktober 2012 23:56

Ik ben gek op Disney! En daar schaam ik me zeker niet voor hoor =) Ik had vroeger heeeel veel videobanden maar die heeft mijn moeder weggegooid toen ze ging verhuizen (zonder even te overleggen, nooo! vond ik niet leuk haha) Sindsdien spaar ik de dvd’s, zit nu op 20 dus nog een eindje te gaan =) Mijn ‘oude’ favorieten zijn Pocahontas en Beauty&The Beast. En van de nieuwere films vind ik Tangled en Up ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door anouk op 22 oktober 2012 14:59

Ik ben echt een enorme disney fan. Ik kijk de films nog steeds erg graag, gewoon omdat ze zo mooi en lief zijn. Mijn favouriten zijn dan toch echt wel the lion king en the lion king 2, pocahontas en tarzan. Maar mulan is ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 22 oktober 2012 15:35

Ooooooh ik houd ook zo van Disney! Wij hebben alle Disney video banden zelfs nog en bijbehorende videorecorder haha. Mijn favoriete disney video is Belle en het beest, de kleine zeemeermin en pocahontas, helemaal kapot gedraaid gewoon. Gelukkig heb ik de videoband gevonden op een markt.
Ik kan niet wachten tot ik weer naar Disneyland Parijs mag! Volgend jaar hopelijk.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 23 oktober 2012 10:51

Ze zeggen altijd; je bent nooit te oud voor disney films. Ze zijn gewoon echt super <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 oktober 2012 23:28

Nou vera ik kan je vertellen dat je niet de enige bent!!

Ik hou heel veel van de prinsessen verhalen zoals assepoester etc…

Ik weet ook nooit of ik het wel echt moet zeggen en soms schaam ik me er ook voor… Maarja who cares!!

Ik kijk ze het liefst in het engels, ook al keek ik ze vroeger in het nederlands.
De kleine zeemermin vind ik ook echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 24 oktober 2012 10:48

Ik ben 17 en nu twee keer naar disney land Parijs geweest en 1 keer naar disney world in Florida ( Parijs is het leukst ).
En telkens als ik daar ben voel ik me weer een 6 jarige, echt een aanrader.
er hangt daar gewoon een hele bijzondere sfeer , moet je echt doen !

[Beantwoorden]


Door Agnes op 24 oktober 2012 11:34

Mijn favoriete Disney film EVER is toch wel Anastasia <3 . Och, wat hou ik van die film! Ik weet nog dat ik op mijn 8e (volgens mij werd ik 8..) verjaardag met vriendjes/vriendinnetjes naar de bioscoop ging voor die film. Het moment dat Anastasia in die danszaal staat en dat opeens de schilderijen tot leven komen; ik vind het nog steeds fantastisch! (love) Verder was ik ook groot fan van Belle en het Beest. Ik bedenk me net dat ik nog een leuke tip heb voor een serie trouwens, die heel veel sprookjes/verhalen gebruikt op een originele manier is Once Upon A Time. Het wordt elke zondag uitgezonden in Amerika en ik zit elke maandagochtend geduldig te wachten tot mijn download klaar is ;). Echt een heerlijke serie, ik ben vooral groot fan van Snow White en Rumplestiltskin! xx.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 1 november 2012 18:59

Disney is iets in je kindertijd dat je je hele leven bij blijft haha ik vind het ook nog steeds leuk, en dan vooral die films :D love it!

[Beantwoorden]