Women I love

Deze blogpost is girls only, met alleen maar vrouwen. Prachtige en krachtige vrouwen, waar ik tegen op kijk en die ik bewonder. Ik heb het graag over mannen (daar kijk niet tegen op, maar graag tegen aan), maar eigenlijk net zo lief over vrouwen. Wanneer ik de tv aan heb staan en er een mooie vrouw op tv is, een slimme vrouw, krachtige vrouw, of alles tegelijk, dan spreek ik dat vaak ook uit. Which women do I love?

Photobucket

Photobucket
Cameron Diaz

Omdat ze super grappig, spontaan en echt is. Ze heeft een prachtige lach (mét lachrimpels. Ik vind rimpels vaak erg mooi) en een killer body. Ze is de stem van Fiona uit Shrek en The Sweetest Thing, waar ze ook in speelt, blijft een Fijne Foute Film.

Photobucket
Julia Stiles

Julia heeft vele gezichten, op iedere foto ziet ze er weer anders uit. Wel heel kenmerkend voor haar zijn d’r hoektandjes. Heel leuk vind ik die. Julia is geen dertien in een dozijn vrouw, ze is net wat anders dan de anderen. Ik vind haar geweldig in Save The Last Dance en 10 Things I Hate About You.

Photobucket
Meryl Streep

Hoe kun je nou niet van Meryl Streep houden? Het is ongelooflijk hoe ik het ene moment naar haar als de strenge Miranda in The Devil Wears Prada zit te kijken, en haar vervolgens in een tuinbroek als hippie moeder in Mamma Mia zie stralen. Ik vind Meryl Streep echt geweldig, het is mijn favoriete actrice.

Photobucket
Drew Barrymore

Drew Barrymore verwar ik op de een of andere manier altijd met Cameron Diaz. Ik vind het toch een beetje hetzelfde type actrice, hoewel Drew wel wat stoerder is. Drew heeft al veel meegemaakt in haar leven. Ze werd bekend met E.T. en raakte daarna verslaafd aan drank en drugs. Op haar 15de schreef ze daarover al een autobiografisch boek: Little Girl Lost. Gelukkig is het daarna helemaal goed gekomen met miss Barrymore en is ze een gezond en succesvol actrice. Momenteel is ze ook nog eens zwanger van een tweeling!

Photobucket
Jennifer Saunders

Toen ik vrij jong was keek al naar Absolutely Fabulous met Jennifer Saunders en Joanna Lumley. Ik begreep er toen nog weinig van, maar toch vond ik de serie leuk en moest ik lachen om Saunders’ overdreven dááárling. AbFab wordt niet meer uitgezonden, maar met de Olympische Spelen zijn er wel een aantal speciale aflevering opgenomen. Ben je fan, dan moet je die zeker even opzoeken en gaan kijken. Het was weer AbFab als vanouds: enorm grappig!

Photobucket
Christina Applegate

Op Christina Applegate heb ik echt een kleine crush. Niet alleen omdat ze getrouwd is met een Nederlandse man (bonuspunten!), maar ook omdat ze heel grappig is met lekker veel zelfspot. Ze kreeg op haar 37ste borstkanker, maar is inmiddels genezen en er weer bovenop gekomen. Christina vond ik het leukst in de Friends afleveringen The One with Rachel’s Other Sister en The One Where Rachel’s Sister Babysits als Rachel’s zus. Ook heb ik erg om haar gelachen als Samantha in Samantha Who en natuurlijk in de film The Sweetest Thing met Cameron Diaz.

Photobucket
Amanda Bynes

Momenteel lijkt het niet zo heel goed te gaan met Amanda Bynes. Ik hoop dat het gewoon roddels zijn en dat ze weer snel films gaat maken (ookal heeft ze gezegd met pensioen te zijn). De film She’s The Man met Bynes in de hoofdrol heb ik al een miljoen keer gezien. Amanda is een super mooie meid, maar ze doet gewoon lekker gek, trekt rare gezichten en komt heel nuchter over. Ga weer films maken, Amanda!

Which women do you love?

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 26 september 2012 | 150 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door merel op 26 september 2012 16:17

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 september 2012 16:22

Leuk artikeltje. Ik keek altijd op tegen Christina Aguilera maar ik krijg al een aantal jaar geen hoogte van dr. Verder vind ik Uma Thurman een prachtvrouw, samen met Angelina Jolie.

[Beantwoorden]


Door Charile op 26 september 2012 16:23

Leuk artikel :D

[Beantwoorden]


Door Ryan op 26 september 2012 16:23

Oh ik wist niet dat Christina Applegate met een Nederlandse man was getrouwd, wat leuk! In Friends is ze leuk, maar vooral in Married with Children is ze hilarisch!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:24:

Ja, heel leuk! En ahhh, Married With Children… That goes way back in time ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa - Une Belle Vie op 26 september 2012 16:23

Onwijs leuk artikel! Er zitten ook veel mijn I <3…'s in :) Stuk voor stuk sterke en mooie vrouwen, maar eigenlijk is iedere vrouw sterk en mooi. Iedereen op een ander vlak! Jammer dat mensen dan zo snel oordelen als je er toevallig niet uit ziet als een model… Maarja, dat heeft niets met het artikel te maken :$
Leuk om te lezen, Vera. En ik vind het ook super dat je de onderwerpen steeds zo afwisseld! Jouw blog is echt een voorbeeld voor me ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:25:

Ik ken gelukkig ook veel mensen die niet zo denken! En de mensen die wel zo denken… daar moet je niets mee. Wij weten beter :ja: En dankjewel, wat een compliment! (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 september 2012 16:26

The woman i love the most is my mom

[Beantwoorden]


Door Annagreet op 26 september 2012 16:28

Topvrouwen! :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 september 2012 16:28

Amanda Bynes behoorde toch wel echt tot mijn jeugdidolen samen met The Olsen Twins. Lekker down to earth, met een goed gevoel voor humor en een prachtig gezichtje natuurlijk. Vooral What a Girl Wants vond ik enig en heb ik grijs gedraaid. ^^) Nu vind ik Mila Kunis érg leuk, maar ik ben ook een groot fan van Emma Stone en Emma Watson.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:25:

Ohhh ja de Olsens! Ik keek vroeger altijd hun films, vond ze zo leuk!

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 26 september 2012 om 23:31:

Ah je kent ze! :D Laten we een paar fangirltitels in de strijd gooien. Holiday in the sun? Winning London?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 10:54:

Our Lips Are Sealed, New York Minute! :D

Joyce antwoordt op 27 september 2012 om 20:44:

Jaaaaaaaaa! Bij New York Minute was een dikke hackende chinees toch? :doh:


Door Yolande op 26 september 2012 16:32

Leuk artikel! Ik kijk erg op tegen Emma Watson, Carice van Houten en Jennifer Lawrence

[Beantwoorden]


Door Debora op 26 september 2012 16:34

leuk artikeltje ! (love)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 26 september 2012 16:35

Ah allemaal leuke en interessante vrouwen idd !

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 26 september 2012 16:40

Heb je love wrecked wel eens gezien? Is ook met Amanda Bynes. Vind haar echt een leuke actrice :) Zelf vind ik Resee Witherspoon ook heel goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:26:

Nee, nooit gezien!

[Beantwoorden]

zoemay antwoordt op 29 september 2012 om 14:44:

die is indd echt leuk (love)

[Beantwoorden]

lisanne antwoordt op 26 september 2012 om 23:17:

die film is inderdaad ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door Rosanna op 26 september 2012 16:45

Sowieso Nigella Lawson… OMG die zou ik dus écht niet uit bed schoppen. Ook vind ik momenteel Emma Stone heel leuk, omdat ze zo lekker bubbely is. Tjitske Reidinga vind ik ’s Neerlandsch beste en leukste actrice. Ze was al hilarisch als het Prinsesje in het Klolkuis, droeg natuurlijk de serie Gooische Vrouwen op haar schouders en is een van de weinige vrouwen die echt humor heeft.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:28:

Haha, mooi gezegd! En ja, Emma vind ik ook erg leuk, net als Tjitske! :ja: Ze was ook zo leuk in Ja Zuster, Nee Zuster. Zo anders ook weer als in Gooische vrouwen!

[Beantwoorden]


Door Ivy op 26 september 2012 16:54

Leuk artikel. Een kanttekening: ik heb altijd een beetje moeite met het woord `overwonnen’ in context met ziekte. Van kanker genees je, of genees je niet. Overwonnen impliceert dat je zelf grote invloed hebt op het genezingsproces, en dat is bij kanker niet zo. Een marathon kan je winnen, van kanker kan je genezen (of niet, en dan ben je een `verliezer’).

[Beantwoorden]

Rosanna antwoordt op 26 september 2012 om 17:14:

Mee eens!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 26 september 2012 om 18:11:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:26:

Daar heb je helemaal gelijk in. Was absoluut niet mijn bedoeling om dat te zeggen. Ik pas het gelijk aan!

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 26 september 2012 om 19:57:

Maar dan zou je ook geen verliezer zijn, als je niet geneest van kanker.
Wat je zegt in je laatste zin.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 26 september 2012 16:56

De vrouwen die ik bewonder zijn geen filmsterren of zangeressen oid :)

Dat zijn gewoon normale vrouwen die hun leven leven op een manier die ik bewonder. (en ook jij hoort op dat lijstje, Vera! :D )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:27:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Bojoura op 26 september 2012 17:01

Je noemt Julia Stiles! Ik vind haar zo’n goede actrice, jammer genoeg hoor je tegenwoordig weinig van haar. Ook Christina Applegate vind ik een toppertje.
Ik heb een echte girl crush op Scarlett Johanson. Ik vind haar zo knap en vrouwelijk. Ik vind haar de tegenwoordige Marlyn Monroe.
Amanda Seyfried vind ik persoonlijk ook een vrouw met pit.

Leuke post! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:28:

Ik hoop dat Julia snel terug is met een killer comeback!

[Beantwoorden]


Door Irene op 26 september 2012 17:02

Cameron Diaz, Drew Barrymore en Christina Applegate vind ik ook helemaal geweldig!! Julia Stiles vind ik dan weer verschrikkelijk, tenminste, hoe ze in films overkomt :P

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 september 2012 17:05

Christina Applegate <3 Ik vind haar echt bloedmooi, ook al heeft ze geen standaard mooi gezichtje. Leuk artikel! Ik ga die afleveringen meteen even kijken van Friends, love die serie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:29:

Veel plezier ^^)

[Beantwoorden]


Door dita op 26 september 2012 17:08

Door Fien op 26 september 2012 17:20

Ik bewonder vrouwen uit mijn directe omgeving, mijn moeder, mijn tante, mijn buurvrouw.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Benthe op 26 september 2012 17:26

Als je Christina Applegate leuk vindt, moet je eens de serie Up All Night checken. Hilarisch!

[Beantwoorden]


Door Ester op 26 september 2012 17:29

Ik vind Drew Barrymore echt een leuke actrice, ze is inderdaad lekker stoer en dat spreekt me wel aan. Ook Cameron Diaz vind ik leuk.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 september 2012 17:29

drew barrymore & amanda bynes zijn mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Rose op 26 september 2012 17:32

Leuk artikel! I love Beyonce!! ook Amanda Bynes en Cameron diaz!

[Beantwoorden]


Door Miriam op 26 september 2012 17:35

Mila Kunis, ik vind haar een geweldige actrice!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 26 september 2012 17:42

Drew barrymore is zo leuk! En ik hou van Lady Gaga (A)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Amarens op 26 september 2012 17:47

Leuk artikel! :) Ik ben heel erg fan van Leighton Meester, te zien in Gossip Girl (waar ik haar van ken), Monte Carlo, en ook een nieuwe film waarvan ik de naam even ben vergeten. Ik vind haar echt geweldig, zo’n krachtige vrouw die vanuit het niks helemaal op eigen krachten zo succesvol is geworden! En ze kan ook nog geweldig acteren haha :D

[Beantwoorden]


Door Lana op 26 september 2012 17:49

Toen ik je artikel begon te lezen, dacht ik: ‘oh ja, ik vind Cameron Diaz ook leuk! En ooh ja, Julia Stiles ook en ooh ja, Meryl Streep!’ Kortom: ik vind ze allemaal leuk. :) Voor mij ontbreken alleen Twiggy en Clara Bow nog aan het lijstje. Clara Bow zal je waarschijnlijk niet kennen, ze is een actrice uit de roaring twenties. Leuk artikel!

[Beantwoorden]

Lana antwoordt op 26 september 2012 om 17:51:

Oh, juist, ik had nog een vraagje: ik vraag me al een tijdje af hoe ik een foto kan instellen, ipv dat wit mannetje… :p

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 26 september 2012 om 18:12:

Op http://www.gravatar.com kun je een account aanmaken die je linkt aan je email adres, en als je dan een berichtje achterlaat op blogs (natuurlijk met het adres wat je ook voor je account gebruikt hebt) komt je foto er automatisch staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:30:

Thanks Nora! Gravatar does the job inderdaad. Leuk als je een foto uploadt, dan heb ik toch het gevoel jullie iets te leren kennen.

Lana antwoordt op 26 september 2012 om 20:51:

Oke, dankjewel! :)

Lana antwoordt op 26 september 2012 om 21:07:

Het is gelukt! :)

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 10:54:

Hij is leuk!


Door romy op 26 september 2012 17:55

mijn lijstje:

uma thurman <3
jenna marbles
angela shijf
isabella furthman
teske de schepper haha
jenny owens young
ranomi kromowijojo
en emma watson
tis een hele lijst…

[Beantwoorden]

romy antwoordt op 26 september 2012 om 17:57:

en merlin monro

[Beantwoorden]

romy antwoordt op 26 september 2012 om 17:58:

en carice van houten

[Beantwoorden]


Door Sara op 26 september 2012 18:01

Julia Stiles! Ik krijg meteen weer zin om films te kijken waar zij in speelt!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 september 2012 18:02

Heel veel ook voor mij! Ook hou ik echt van Adele!

[Beantwoorden]


Door Nora op 26 september 2012 18:06

Ik ben helemaal verliefd op Lindsay Lohan. Ze is naar mijn mening één van de beste jongere actrices around, een geweldige comedienne, mooi, en haar leven maakt haar (sad but true) nog charmanter.
Meryl Streep is natuurlijk geweldig, Kristen Bell vind ik heerlijk normaal overkomen, lief en prachtigmooi, Alexa Chung en Clémence Poesy vind ik beiden leuk en vooral een geweldige stijl hebben. Kwa televisie-celebrities zijn dit ze wel, ik ben niet zo’n gossip-liefhebber eigenlijk, hoewel het altijd goed is om inspiratie te kunnen opdoen, ook via media! :ja:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 26 september 2012 18:12

Mijn topvrouw is toch zeker Beyoncé, over een powerwoman gesproken!

[Beantwoorden]


Door sophie op 26 september 2012 18:23

Ik vind amanda zo leuk! , ze speelt ook in sydney white best leuke film, maar she’s the man blijft de allerleukste:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:30:

Ik krijg nooit genoeg van She’s The Man :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 26 september 2012 18:31

Ik vind Emma Stone geweldig. In iedere film. En ze is ook prachtig.

[Beantwoorden]


Door Christianna op 26 september 2012 18:41

JK Rowling, Ellen Degeneres, Annie MG Schmidt (ook al leeft ze niet meer, wat een geweldig mens!) zijn wel vrouwen die me inspireren. Actrices vind ik moeilijk, want soms vind ik iemand een goede actrice maar niet zo leuk als mens, zeg maar.

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 26 september 2012 18:43

Hahaha, ik heb toch wel een lichte crush voor Tyra Banks! Ik vind het gewoon zo’n mooie vrouw. Ook vind ik het leuk dat ze lekker gek,menselijk en nuchter kan zijn. I like it!

[Beantwoorden]


Door Hester op 26 september 2012 18:53

Yay, love these girls! Vind het ook zóó jammer dat Amanda is gestopt. Ze was zo leuk! Ok, misschien heb je genoeg op je bankrekening, maar waarom zou je stoppen als je het – als het goed is – leuk vindt? Haha, nouja, ik wacht geduldig af.

PS: waar zijn je smileys? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:32:

De smileys zijn er nog! En ja, maar misschien vond ze het acteren dus wel niet leuk :-( Of niet leuk meer…

[Beantwoorden]


Door Danielle op 26 september 2012 18:56

Cameron Diaz is inderdaad echt leuk, ik vind haar een geweldige actrice. Misschien vind ik de film wel niet leuk, maar als zij erin speelt vind ik het niet zo erg om te kijken. De rest van alle vrouwen komen mij niet echt bekend voor. Behalve de laatste. Ik wist niet waar ik haar van kende, maar toen ik een filmtitel zag staan wist ik het direct weer. Die film blijft leuk om te kijken. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Sarina op 26 september 2012 19:00

Buitenland:
* Jody Foster
* Julia Roberts
* Cameron Diaz
* Drew Berrymore

NL
* 100% Jennifer Hofman !
* Brigitte Heitzer
* Annelieke Bouwers.

[Beantwoorden]


Door Flopje op 26 september 2012 19:02

Leuk artikel! (love)
Ik kijk altijd heel erg op tegen Naomi van As, wat een mooie sterke vrouw! En nederlands:)

[Beantwoorden]


Door Fien op 26 september 2012 19:03

Ik hou van meryl streep, demi lovato en cynthia nixon! En martine thange (nieuwsspresentratrice in vlaanderen die borstkanker gehad heeft)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:32:

Cynthia is ook tof!

[Beantwoorden]


Door patries op 26 september 2012 19:09

heey,
ik vroeg me al een tidje iets af,
val je soms op vrouwen? je praat namelijk precies het zelfde over liefde en vrouwen als ik deed town nog niemand wist dat ik op vrouwen viel.
het is btw niet beledigend bedoelt maar ik vraag t me gewoon af
xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:34:

Nee, ik val niet op vrouwen. Ik ben wel altijd geïnteresseerd in mensen en in schoonheid (niet alleen oppervlakkig).

[Beantwoorden]


Door N op 26 september 2012 19:14

Eigenlijk zou Tina Turner ertussen horen te staan. Wat een mooie, krachtige vrouw is ze zeg. Ik houd erg van haar persoonlijkheid. Tegen haar kijk ik op.

[Beantwoorden]


Door lori-engelen@hotmail.com op 26 september 2012 19:16

leuk artikel
ik vind ashley tisdale geweldig!
ze is echt zooo mij!

[Beantwoorden]


Door jana op 26 september 2012 19:17

Ze zijn allemaal geweldig :D x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 26 september 2012 19:20

Ik kijk echt op tegen Kelly Clarkson. Ik vind haar gewoon bijzonder. Haar muziek, haar stem, haar uiterlijk, haar innerlijk en hoe is anders is dan andere artiesten. Ik vind het wel jammer dat ze wat ondergewaardeerd wordt in Nederland maar een grote fan heeft ze daar wel wonen (Ik dus! ;P)
Haar nummer What Doesn’t Kill You (Stronger) heeft me echt door een moeilijke tijd geholpen en als ik het moeilijk heb helpt haar muziek me nog steeds. Maar ook als ik in een hele andere stemming zit. Kelly heeft voor elke stemming wel een nummer voor :D
Zij is echt iemand waar ik tegen op kijk! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 september 2012 om 19:35:

Het is niet (meer) mijn type muziek, maar ik vind Kelly qua persoonlijkheid ook zeker heel leuk overkomen! :ja:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 26 september 2012 19:22

Leuk artikel :D
Ik kijk op tegen Danielle Peazer, Eleanor Calder, Beyoncé, Lady GaGa, P!nk en Kristen Steward. Wat een lijst ;p

[Beantwoorden]


Door mies op 26 september 2012 19:27

Woow wat lijkt Amanda Bynes op Stephanie Pratt (uit ‘the Hills’)

[Beantwoorden]


Door Alise op 26 september 2012 19:30

Ik vind Anna Faris echt een geweldige actrice (van films als The House Bunny en My Super Ex-Girlfriend). En even standaard zijn, ik vind Jennifer Lawrence van The Hunger Games ook heel goed acteren.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 26 september 2012 19:31

Super lijst!: Amanda Bynes, Christina Applegate en Drew Barrymore vind ik geweldige actrices! Emma Stone (Easy A) en Alicia Silverstone (Clueless) vind ik ook erg goed.

[Beantwoorden]


Door Leanne op 26 september 2012 19:32

leuk artikel!

voor mij zijn die vrouwen: Lady Gaga, Jennifer Lawrence en Jenna marbles/Mourey (:

[Beantwoorden]

Chiara antwoordt op 26 september 2012 om 20:09:

Ja, Jenna Marbles! Ze komt bij mij altijd heel erg no nonsense over, alhoewel ik me wel kan voorstellen dat haar grove taal sommige mensen juist weer afschrikt.

[Beantwoorden]


Door Gayana op 26 september 2012 19:45

uit jou lijst is het voor mij Cameron Diaz zeker weten :) leuke lijst, leuk om eens van anderen te weten. Ik ben helemaal gek op Jennifer Aniston love her!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 10:55:

Oeeeh ja! Jennifer Aniston vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 26 september 2012 19:52

heey Vera,
leuk artikel ik ben zelf ook gek op deze vrouwen!
zou je nog een review willen schrijven over de sleek face contour kit? Daar ben ik namelijk erg benieuwd naar.
Xxxx (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 10:55:

Daar ben ik toevallig nu mee bezig!

[Beantwoorden]


Door Marit op 26 september 2012 19:53

Ah yes, meryl streep for sure! Daarnaast vind ik Emma Watson en Emma Stone ook geweldige meiden

[Beantwoorden]


Door Isabel op 26 september 2012 20:02

Met dat over Meryl Streep ben ik het 100% eens.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 26 september 2012 20:03

Meryl Streep is ook echt een van mijn favoriete actrices. Ik herken het om je aangetrokken te voelen tot vrouwen die ‘net dat tikkeltje anders zijn’. Zelf heb ik dat met Helena Bonham Carter, Marrion Cottilard (wat mij betreft de sexiest woman alive) en mijn girlcrush van het moment, Lana del Rey (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 10:57:

Ja, en bij mannen heb ik dat ook! Net iets anders is veel interessanter :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 september 2012 20:16

I LOVE Helena Bohan Carter. Bekend als Bellatrix in Harry Potter en Rode konining in Alice in Wonderland.
Ik bewonder haar om haar eigenheid, acteer talent en haar uiterlijk. Ze is de vrouw van Tim Burton, mijn FAVO regisseur van o.a Sweeney Todd, Chakie in de Chocolat factory. (Hoe schrijf je dat ooit? FAAL)

xx Lisa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 10:59:

Edward Scissorhands! :-(

[Beantwoorden]


Door Trix op 26 september 2012 20:18

Beyonce! Een echte powerewoman :) echt veel bewonderinh voor haar! Een super ster en toch down to earth! Yes I like that!

[Beantwoorden]


Door Trix op 26 september 2012 20:23

Ow en natuurlijk Demi Lovato! Zijnis een sterke vrouw en heeft veel meegemaakt en laat zien dat als je iets echt wil het ook kan! :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 26 september 2012 20:33

Ik vind Lady Gaga een topvrouw! En Helena Bonham Carter, elk personage van haar vind ik weer perfect en hilarisch en geweldig (love) Was Jennifer Saunders niet ook Fairy Godmother in Shrek 2? Dan zingt ze op het einde Holding out for a Hero, fantastisch! Ik ga hem nu direct even luisteren :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 11:00:

Yep, that’s her! :D

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 26 september 2012 20:34

Brittany Murphy vind ik geweldig! Sarah Michelle Gellar, en Jennifer Loe Hewitt. En inderdaad: Cameron Diaz en Drew Barrymore.
Stuk voor stuk hele mooie vrouwen,maar tegelijkertijd met humor, en die niet altíjd zo nodig het ‘perfecte’ meisje willen spelen.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 26 september 2012 20:47

De helft van die vrouwen ken ik niet eens haha

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 september 2012 20:49

leuke blogpost! ik hou van Meryl streep, ook vind ik anne hathaway en amanda seyfried erg goed :)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 26 september 2012 20:55

carice van houten blijft voor mij toch wel een hoog plekje hebben in mijn top 10.. lekker nederlands.

[Beantwoorden]


Door Tjarda op 26 september 2012 20:57

Ohhhh ik kan zó genieten van Meryl Streep (love)

[Beantwoorden]


Door Zwaan op 26 september 2012 21:01

Ik vind Julia Stiles ook geweldig. Komt door Save the last dance, love that movie!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 26 september 2012 21:02

Erg leuk artikel :).

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 september 2012 21:24

Voor mij is Carice van Houten echt een inspiratie. Ik heb heel lang naar de toneelschool willen gaan, maar inmiddels ben ik van dat idee afgestapt omdat ik nou eenmaal weet dat ik gewoon echt niet zo goed ben. Maar Carice heeft mij al die tijd ontzettend geinspireerd. Dat doet ze nu nog steeds en eigenlijk heeft ze dat altijd wel gedaan. Al vanaf dat ik de film Minoes zag. Ik vind Carice een vrouw die je zo in het dagelijks leven zou kunnen tegenkomen en vind haar heel gewoontjes overkomen. Ze is een ontzettend goeie actrice, en ook een goeie zangeres! Ja, ik vind haar in een woord geweldig!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 september 2012 21:46

Julia stiles was in dexter ook geweldig! Verder vind ik rachel bilson geweldig, in de oc al maar in heart of dixie ook. Sarah michelle gellar is toch all time favorite. Alle buffy afleveringen een keer of 5 wel gezien en alyson hannigan is ook echt geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 11:01:

Ah ja, Rachel Bilson is ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 september 2012 22:01

Ik zat te denken, waar ken ik die Amanda van…
Ineens schoot het me te binnen, Hairspray!
Verder vind ik Meryl Streep ook geweldig! DVP en Julie & Julia, echt paar van mn lievelingsfilms! En Anne Hathaway vind ik ook geweldig!

[Beantwoorden]


Door Eva op 26 september 2012 22:22

Emma Stone vind ik echt geweldig.
En verder ben ik het ook helemaal eens met je lijstje! Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 september 2012 23:04

Meryl Streep is geniaal <3 Ik vind haar echt zo tof he n_n en omg absolutely fabulous, dat keek ik vroeger ook heel vaak met m'n moeder, ga het binnenkort eens opzoeken, ben wel benieuwd wat ik er nu van vind haha :D

[Beantwoorden]


Door Linde op 26 september 2012 23:09

ik ben verliefd op Carice van Houten en Charlize Theron oooooh my gooodnessss if i was a men…. (love) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 11:02:

Hahah ^^)

[Beantwoorden]


Door Madeline op 26 september 2012 23:11

Toen ik Christina Applegate zag, meteen de afleveringen van Friends met haar gekeken. Zo hilarisch :D

[Beantwoorden]


Door martina op 26 september 2012 23:24

ik zeg katherine heigl, beter bekend als izzie van
greys anatomy (love) jammer dat ze dat niet meer doet =(

meryl streep en doutzen for sure !

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 27 september 2012 om 21:01:

Ik bedacht vandaag dat ik lieke van lexmond was vergeten en dat is echt niet oke ! haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 september 2012 23:45

Christina Applegate en Cameron Diaz vind ik ook leuk! Daarnaast:
Charlize Theron, Lana del Rey, Jessica Alba, Natalie Portman, Jessica Biel en Gisele Bundchen.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 27 september 2012 00:08

Er zijn 3 vrouwen waar ik echt tegen op kijk.
Marilyn Monroe: zij was zo ontzettend sterk en mooi. En nu, zoveel jaar na haar dood, nog steeds in winkels te koop. Posters enzovoorts. Zij heb wat gedaan in haar leven en dat heeft ze pittig goed gedaan, petje af!
Beyoncé: deze kan ik niet eens uitleggen. Als klein meisje naar Destiny’s Child luisteren, geen idee wie wie was, maar god die dansjes en muziek! Nu jaren later, Beyoncé heeft zich moeten bewijzen, dat ze ook kan zingen zonder Kelly en Michelle. En dat heeft ze gedaan! Zij doet haar werk met zo ontzettend veel passie, dat is ongelofelijk. Ik zou bijna zeggen dat ik nog nooit iemand gezien heb die zijn/haar werk met zoveel passie doet als zij. En daarbij is ze ook nog eens ontzettend mooi!
En nu de belangrijkste:
Mijn moeder: zij is de sterkste vrouw op deze wereld die ik ooit mee heb gemaakt. Meer kan ik er niet over zeggen.

Maar buiten het feit om dat iedereen weg aan het dromen is bij hun idolen, te fantaseren over hoe het zou zijn als zouden zij hun idool zijn, moet NIEMAND vergeten dat iedereen van zichzelf sterk/mooi is! Iedereen maakt dingen mee, hoe moeilijk het ook is. Maar uiteindelijk is dat allemaal over en komt iedereen er sterk uit. En dat maakt iedereen mooi.
Je kan niet van iemand anders gaan houden als je niet van jezelf houd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 september 2012 om 11:03:

Super mooi Cindy!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 27 september 2012 08:09

wat leuk om te zien ^^)

[Beantwoorden]


Door Girl from Arnhem op 27 september 2012 08:59

Ik dacht even dat Amanda Bynes Stephanie Pratt was – het zusje van Spencer – wat lijken die 2 op elkaar zeg!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 27 september 2012 10:19

Heel leuk artikel. En idd wat staan er mooie en krachtige vrouwen tussen.

[Beantwoorden]


Door sabine op 27 september 2012 10:35

Selena Gomez ;)

[Beantwoorden]


Door Lies op 27 september 2012 10:38

Heel leuk artikel! Julia Stiles vind ik zelf ook geweldig. Ik denk dat ik ook al wel zeker 10 keer de film Save the last dance heb gezien. Voor de rest zijn het toch meer nederlandse vrouwen die ik bewonder. Zoals Chantal Janzen, Lieke van Lexmond, Do en Nicolette van Dam.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 27 september 2012 10:43

voor mij is dat nog steeds Emma Watson ! Krijg weer spontaan harry potter flashback , wat was ik toch een fan ö

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 27 september 2012 11:25

Je zou eens Going the Distance moeten kijken, een van de leukste romantische comedy’s die ik heb gezien en met zowel Drew Barrymore als Christina Applegate!

[Beantwoorden]


Door Tess op 27 september 2012 13:00

I love Beyoncé. Ze zingt prachtig, ziet er prachtig uit en doet prachtige dingen! Echt een wondervrouw!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 27 september 2012 14:26

I love Meryl Streep!! Ze is zo’n goede actrice, vooral in The devil wears Prada is ze ge-wel-dig! (love)

[Beantwoorden]


Door edith op 27 september 2012 15:06

sowieso Amanda Bynes! ik vind de film she’s the man echt super en ze kan super goed acteren ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 september 2012 15:18

Emma Stone, Meryl Streep, Carice van Houten en Cameron Diaz.

[Beantwoorden]


Door beautyxkusjex op 27 september 2012 15:39

Ik vind beyonce zo’n moedige, sterke vrouw!

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 september 2012 16:28

Ik vind Natalie Portman echt prachtig, net als Carice van Houten. Simone Simons (zangeres van de band Epica, haar blog heet smoonstyle.blogspot.com) is ook echt een mooie vrouw en houdt zich ook graag met beauty bezig. :D Ohhh, en Sam van pixiwoo!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 27 september 2012 16:29

Hahahaha grappig wat je zegt over Meryl Streep.
Mijn vader vind haar namelijk echt verschrikkelijk.
Hij noemt haar zelf ‘zij-die-niet-genoemd-mag-worden’.

[Beantwoorden]


Door Debora op 27 september 2012 16:50

Leuk om te lezen! Ik ben ook fan van Julia Stiles ! :)

[Beantwoorden]


Door eline op 27 september 2012 16:53

Amy Jo Johnson!
Avril Lavigne! :yay:

[Beantwoorden]

yvonne antwoordt op 29 september 2012 om 15:25:

Avril!!:D

[Beantwoorden]


Door Adjara op 27 september 2012 17:03

Oh en ik dacht dat ik gek was! Ik dacht altijd namelijk hoe kan ik nu een crush hebben op mooie vrouwen? Terwijl dat namelijk helemaal niet zo is! Ze zijn gewoon zo sterk en intelligent en overdreven mooi, hoe kan je nu niet van ze houden? Haha, ik ben hetero by the way ^^) Ik zelf vind Kate Winslet en Audrey Hepburn prachtige vrouwen!

[Beantwoorden]


Door Bo op 27 september 2012 19:35

Helemaal mee eens!
Amanda Bynes en Cameron Diaz zijn ook 2 van mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 27 september 2012 21:39

Ik vind Blake Lively zooo leuk!

[Beantwoorden]


Door Darcy op 27 september 2012 22:10

Nicki Minaj, haha. Klinkt misschien raar maar ik ben een groot fan en ik luister al naar haar sinds haar mixtapetijd. :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 september 2012 00:09

Julie Andrews is echt een inspiratie voor mij. Ook Kate Winslet, zij is zo ontzettend mooi, kan geweldig acteren, en ze komt heel echt op mij over. Ook Keira Knightley vind ik geweldig. Maar van de mensen dichtbij mij zijn mijn moeder, mijn zus en een van mijn tantes toch wel the women I love.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 28 september 2012 11:43

I love Cameron Diaz && Amanda Bynes!!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 september 2012 12:46

Ik ben dol op Doutzen Kroes en Kat Von D. Verder vind ik Blake Lively onaards-mooi.

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 september 2012 17:23

Selena Gomez en Demi Lovato!

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 september 2012 15:06

Leighton Meester! ^^)

[Beantwoorden]


Door yvonne op 29 september 2012 15:25

ariana grande, nicki minaj en jennifer lawrence:D

[Beantwoorden]


Door Jelle op 29 september 2012 18:28

Echt geweldige post! Ik houd ook echt zo erg van Meryl Streep, maar ook van Audrey Tautou en Florence Welch! Maar leuke post en misschien vind is het ook nog inspiratie voor mij ^^)

Ciaooo

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 september 2012 23:12

Mijn favoriet Katherine Heigl ^^)

[Beantwoorden]


Door suusss op 2 oktober 2012 22:14

Ik hou het mooi dicht bij huis en vind Do een topwijffie :-)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 4 oktober 2012 10:35

veel daarvan zijn ook wel mijn favorieten hoor…

[Beantwoorden]


Door totfisyt.tmccsgytp.xpqgimn.qypvthu.loqu.forum. op 18 februari 2013 20:17

On this type of moderate activity include low-impact water aerobics class and the amount of food choices up to the oils.
Creams as raspberry ketones drugs. Instead, you tend to eat 125 grams
potatoes fried in an abstract of the Ketones to give in to food if you continue a raspberry ketones.

[Beantwoorden]