Twitter Question #96

Terwijl ik me ’s ochtend (soms ’s middags, als beautyblogger is het heel verleidelijk om in pyjama te werken) met make-up uitleef voor mijn spiegel met Hollywood lampjes, weet ik dat mijn vriendinnen waarschijnlijk nog in bed liggen. Zij houden niet zo heel erg van make-up. Oké, wat mascara en ja, rode lipstick, maar nee, verder niets.

Photobucket

Photobucket
Ieder zo zijn ding, ik vind het ook helemaal niet erg. Ik heb ook een aantal vriendinnen die het wel heel leuk vinden of beginnen te vinden. Die bellen mij terwijl ze in Kruidvat staan om te vragen welke BB cream ze moeten kopen. En ook bij de vriendinnen die alleen mascara en rode lipstick dragen, heb ik toch wel een beetje invloed. Want de rode lipstick die zij en haar klasgenoten gebruiken, is de Maybelline 24H SuperStay die ik ze heb aangeraden. Op elke verjaardag krijg ik weer de vraag: ‘Veer, welke rode lipstick heb je op? Is het SuperStay? Fijn is die hè?!’

Van mijn moeder heb ik duidelijk de interesse in cosmetica. De foto’s van haar als 20-jarige met mijn vader op de bank, papegaaien oorbellen in en blauwe/gele/groene oogschaduw die uitgeveegd is tot haar oren, zal ik niet vergeten. Vanaf mijn geboorte tot mijn 17de deed mijn moeder wat minder met make-up, maar nu ik deze site heb, is ook zij weer helemaal into blush, oogschaduw, eyeliner en mascara. Elke dag ziet ze er weer glamorous uit met prachtige oogschaduw en lipstick.

Hoe doen jouw vriendinnen/zussen/moeders hun make-up?
Vinden ze het net zo leuk als jij, of interesseert het ze weinig?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 29 september 2012 | 91 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Yolande op 29 september 2012 18:04

Mijn vriendinnen doen niet heel veel met make-up. Sommige een beetje eyeliner, mascara, oogschaduw. Maar that’s it!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 29 september 2012 18:06

Wat leuk om te lezen dat je je moeder weer hebt aangestoken! Mijn moeder is ook weer make-up gaan gebruiken omdat ik heb helemaal geweldig vind. ’s Ochtends staat ze weer te tutten voor de spiegel, in de weer met paarse of groene oogschaduw. Ik vind het echt heel leuk om met haar make-up uit te zoeken, haha! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 september 2012 18:06

Mijn mams doet niks (meer), mijn zus enkel alleen mascara. Alleen ik ben een beetje de beautyfreak in ’t gezin haha! Van wie ik ’t heb? Geen idee!
En vriendinnen .. tsja. Ze zijn ook wel tuthola’s, maar dan meer van “Zit mijn mascara goed?!”. Verder gewoon 1 kleurtje oogschaduw en oogpotlood, maar that’s it. Ik ben wel degene bij wie ze een beetje om advies vragen, erg leuk :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 september 2012 18:07

Mijn moeder draagt he-le-maal niks, haha! En in de eerste was ik degene van mijn vriendinnen die alle makeblogs las en iedereen moest opmaken. Inmiddels hebben we allemaal precies dezelfde informatie tot ons genomen en kunnen we precies hetzelfde met make-up, super leuk! We lezen allemaal hetzelfde en kletsen er dan over! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:32:

Leuk, klinkt gezellig ^^)

[Beantwoorden]


Door me op 29 september 2012 18:11

Mijn moeder hield het bij wat lipstick in haar latere jaren (ze leeft al een hele tijd niet meer) en vriendinnen zitten in dezelfde klasse. Zelf gebruik ik ook weinig en vaak zelfs helemaal niets, wel huidverzorging uiteraard.

[Beantwoorden]


Door Adjara op 29 september 2012 18:12

Ik ben de enige in de familie en in mijn vriendinnenkring die helemaal obsessed is met make-up! Jammer genoeg mag ik niet veel kopen van mijn moeder en dat is heel stom. Make-up opdoen is echt mijn hobby!
Helaas mag ik ook de nieuwe Marilyn Monroe collectie van Mac niet kopen en ik ben heel erg teleurgesteld :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:33:

Er komen gelukkig nog heel veel mooie collecties de aankomende jaren. Dat komt wel goed! <3

[Beantwoorden]


Door fije op 29 september 2012 18:16

Mijn moeder gebruikt meestal wat oogpotlood en mascara. Ze heeft veel meer (een keer gekocht bij een workshop) maar daar heeft ze allemaal geen zin in. Voor de rest heb ik 2 broers dus die doen niks met make-up, ik ben de enige make-up freak thuis haha :)
x

[Beantwoorden]


Door Bo op 29 september 2012 18:16

ik draag zelf best veel lagen mascara, maar dat is dan het enige, en soms een beetje eyeliner. mijn vriendinnen doen een beetje mascara en een beetje oogschaduw, mijn zus doet neutraal maar heel erg mooi, en mijn moeder doet foundation en oogschaduw en mascara, ook mooi.

[Beantwoorden]


Door Amarens op 29 september 2012 18:17

Haha ik gebruik zelf ook nog helemaal niet zo lang make-up, ben er ook best laat mee begonnen (ergens begin 4e klas) maar mijn beste vriendin leest je blog ook -ik heb haar verslaafd gemaakt haha- en als we dan samen in de winkel staan is het echt zo ‘HEY had Vera die niet eens op haar site?’ Echt grappig haha (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:33:

Leuk!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 september 2012 18:18

Mijn moeder heeft enkele standaard favoriete producten waar ze erg trouw aan blijft, waaronder de Maybelline mousse foundation, een Essence uitdraaibaar oogpotloodje, bruinkleurige L’oreal lipsticks en een warme blush. ;-) Daar moeten we niet aankomen haha, maar ze vindt zichzelf maar onhandig met make-up. Ze kan niet zo goed tegen mascara en ik zorg ervoor dat haar wenkbrauwen mooi genoeg geëpileerd zijn, dat ze er niets aan hoeft te doen. Maar ach, mams heeft drie kinderen en heeft al dat getut ook helemaal niet nodig.

Mijn vriendinnen dragen allemaal wel standaard wat mascara, maar zijn hier heel wat nonchalanter in als ik. Iedereen in mijn omgeving weet me te vinden voor tips, tricks en aanraders, maar houdt zich er lang niet zoveel mee bezig. ^^) Prima toch?

[Beantwoorden]


Door Charile op 29 september 2012 18:23

Mijn vriendinnen hebben echt niks met makeup en mijn moeder heb ik eigenlijk een beetje er toe gezet…ze droeg altijd mascara en lipstick, maar nu doet ze ook mooie oogschaduw looks maken :D

[Beantwoorden]


Door martina op 29 september 2012 18:29

mijn moeder gebruikt graag lipstick, echt klassiek (donker) rood. Dat is heel leuk, vaak is het dan ook chanel enzo… fijn om tussen te kunnen neuzen ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:34:

Mooi! Ik zie dat ook wel eens bij Douglas, wat oudere dames die even 3 flessen Dior parfum komen shoppen ^^)

[Beantwoorden]


Door Rose op 29 september 2012 18:31

Leuk, eigenlijk vinden al m’n vriendinnetjes het wel leuk, maar als ik er dan een beauty-term uitgooi kijken ze me toch wel even verward aan, uhmm wat betekend dat dan haha!

[Beantwoorden]


Door sophie op 29 september 2012 18:41

Mijn vriendinnen en ik zijn allemaal van de mascara en eyeliner en dan stopt het. Alhoewel ik me er steeds meer in ga interesseren.

Mijn moeder heeft een cursus gedaan over kleuren, maar dat ging dus ook over kleuren op je gezicht en kleding. Sinds die cursus loopt ze elke dag vrolijk rond met een subtiele mooie lichtblauwe oogschaduw, mooie wimpertjes, en een mooie poedertje. Allemaal heel subtiel maar het staat haar prachtig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:34:

Oh dat is wel heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Emilia op 29 september 2012 18:44

Haha wat een leuke vraag ^^) . M’n zus doet meer met make-up dan ik, zij maakt altijd super mooie ooglooks, terwijl ik juist nooit oogschaduw gebruik.
Bij m’n vriendinnen verschilt het heel erg. Sommigen gebruiken helemaal niets, terwijl anderen echt niet zonder mascara de deur uit durven hihi. X

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 29 september 2012 18:57

Hoi Vera,
jij had toch een lievelingsmascara van maxfactor? Welke is dat dan? Xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:35:

Max Factor Masterpiece MAX! Zwarte mascara huls met gouden versiering.

[Beantwoorden]


Door dita op 29 september 2012 18:57

Naturel, heel anders dan ik zelf

[Beantwoorden]


Door Lytje op 29 september 2012 19:06

Mijn moeder gebruikt wat heel slecht gepigmenteerde bruine oogschaduw, oogpotlood dat net zo crap is, foundation, poeder en mascara die je op haar wimpers niet ziet. Lippenstift haat ze (labello glanst al te veel) en ze haat nagellak nog erger omdat het zo stinkt… Maar, ze heeft het niet echt nodig vind ik, ze is met en zonder make-up de liefste moeder die er is! <3

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 september 2012 19:09

Leuke Twitter-question weer. Mijn moeder gebruikt eigenlijk bijna nooit make-up, soms alleen een veegje oogschaduw die ze met haar vingertop aanbrengt. Ze verft wel al jaren haar wimpers zodat ze geen mascara aan hoeft te brengen. Vriendinnen heb ik niet en ik heb ook geen zussen of nichtjes dus behalve mijn moeder en oma geen vergelijkingsmateriaal :)

[Beantwoorden]


Door Tialda op 29 september 2012 19:25

Haha ik weet dat Sanne Nijboer mij bedoelt. Leuke vraag weer!
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:35:

Haha, dat is tof ^^)

[Beantwoorden]


Door Renee op 29 september 2012 19:29

Haha leuk dat mijn tweet ertussen staat. Ik ben het laatste jaar helemaal into make up geraakt. Ik was altijd al parfum verslaafd. Echt, ik kocht elke maand wel een nieuwe. Ik heb nu gewoon een aantal favorieten waar ik aan vasthoud. Mijn moeder is echt lipstick verslaafd en heeft allerlei merken. Ze is vooral fan van MAC en YSL en draagt eigenlijk altijd rood/bruin tinten. M’n zusje draagt wel mascara en oogpotlood, en slaapt er dus ook mee! De gek! Haha. Verder draagt zij graag de Collistar bbcream en een simpele bronzer. Zij koopt liever kleding dan make up. Gister stonden we in de supermarkt en wilde ze deo kopen. Dus ik zeg; “Je moet die kopen, die is beter.” Zegt ze: “Ja hallo! Dat je verstand hebt van make up weet ik, maar kom nou niet als deodorant expert aanzetten.” Haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 september 2012 om 19:37:

Hahaha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 29 september 2012 19:33

Helaas, mijn vriendinnen zijn niet in to make-up enzo, een van ze schept wel op met dat ze dure merken heeft van make-up producten maar ze draagt alleen een beetje mascara.. Misschien ligt het aan de leeftijd 15 jaar haha! En mijn moeder voor een feestje wel maar normaal niet. Mijn oma daarin tegen wel die weet er ook alles vanaf :)!

xoxox

[Beantwoorden]


Door emma op 29 september 2012 19:46

Wat een leuke tq! Met mijn beste vriendin is het make-upvirus begonnen, samen hebben wij de verschillende producten+hoe te gebruiken ontdekt (blauwe mascara in het begin :-P ) En nu heb ik mijn jongere zusjes ook aangestoken, hihi. De rest van mijn omgeving is er niet echt mee bezig, maar af en toe komen ze naar mij toe of ik ze op wil maken.. En ik lak de nagels van de halve familie (mijn zusjes, moeder, oma, tantes), zeker met verjaardagen zit ik lekker te lakken ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:14:

Ahhh, blauwe mascara (love)

[Beantwoorden]


Door Ines op 29 september 2012 19:54

Mijn moeder draagt alleen mascara en oogpotlood, mijn zusje helemaal niks (zal raar zijn als een 8 jarig meisje met mascara en eyeliner zal rondlopen) Ik ben echt de make up freak in huis. En m’n vriendinnen zijn een beetje hetzelfde als ik, denk ik

[Beantwoorden]


Door Nena op 29 september 2012 19:57

Mijn zusje vindt het wel leuk om soms wat make-up op te doen maar vooral om haar hele gezicht vol te kladderen :-P . En mijn mama draagt soms rode lipstick. Ik ben eigenlijk de enige in de familie die echt make-up draagt :roll:
X

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 september 2012 20:01

Mijn moeder is niet echt van de make up nooit geweest en dat zal ook nooit zo worden helaas ! maar ik begon best laat met make up omdat ik echt een super duper gevoelige huid heb maar tegenwoordig kan ik tegen steeds meer producten en mijn vriendinnen zijn meer van de basic een beetje mascara eyeliner and thats it! Ik vind het vooral leuk om zelf te experimenteren en lekker los te gaan ongeacht wat anderen ervan vinden

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:15:

Goed zo, lekker experimenteren!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 29 september 2012 20:06

Mijn zus is niet van de make up, alleen houdt zij gewoon van nagellak, en ze doet als ze tijd heeft mascara op. Mijn moeder heeft wel een make up tasje, maar doet naturel make up op voor elke dag, en maakt zichzelf chic op als we een feest hebben.
Mijn vriendinnen zijn echt niet van de make up, alleen af en toe een mascara. Of ze lakken hun nagels.

Maar ik ben als enige in mijn wereldje, degene die echt iets doet met make up, en mijn huid goed verzorg.

[Beantwoorden]


Door edithrebecca op 29 september 2012 20:14

Vergeleken met mijn vriendinnen, zusje en moeder gebruik ik het meeste make-up

[Beantwoorden]


Door Fien op 29 september 2012 20:16

Mijn moeder draagt mooi, soms op aanraden van mij, blush, bb cream, oogschaduw, mascara oogpotlood en lipstick. Mijn zus is niet zo handig met make up en vraagt daarom voor feestjes of als ik tijd heb altijd of ik haar make up wil doen, super leuk vind ik dat! Het geeft me altijd zo’n zussengevoel, terwijl ik de jongste ben! Maar ik heb er gewoon meer verstand van, doordat ik beautyblogs volg :) Ik vind het altijd super lief als ze vraagt; ‘Fien, wil je me opmaken?’ En soms maak ik mijn moeder ook op, maar zij kan het prima zelf. Wat bertreft vriendinnen varieert het; de een draagt alleen mascara, de ander ook de hele mikmak en eentje kijk ook naar jouw filmpjes kwamen we laatst in de les op school achter,haha! Dus dat eigenlijk, haha! Mijn beste vriendin heb ik wel een beetje aangestoken met make up virus, en op vakantie, toen zij mee was, ging ik ook altijd haar make up doen als we uit eten gingen, echt heel gezellig :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Hester op 29 september 2012 20:30

Mijn moeder doet op zich wel oogschaduwbasis, oogschaduw, foundation, mascara, oogpotlood, lipstick en blush, maar niet echt elke dag en alzeker niet ‘als mijn make-up maar goed zit!’ Ze staat wel open voor nieuwe dingen enzo, dat vindt zij ook heel leuk. Mijn zus is nog een ergere beautyfreak dan ik, ghehe. Wel superjammer vind ik het dat mijn vriendinnen amper aan make-up doen, in mijn klas zijn er maar ongeveer vijf meisjes die elke dag wat op doen en oogschaduw doen ze dan al helemaal niet… Maar ik krijg er dan weer wel vaak complimentjes over. Dan zeg ik ‘is helemaal niet moeilijk, moet je ook eens doen!’ en dan zeggen ze ‘nee joh, dat kan ik niet!’ Really sad. :yes: Haha, maar ik zou wel wat meer met ze over beauty willen praten, maar dat kan gelukkig wel met mijn zus.

[Beantwoorden]


Door Inge op 29 september 2012 20:42

Mijn moeder moet echt helemaal niks van make-up hebben. Er is maar 1 vriendin die make-up ook leuk vind, met haar kan ik er gelukkig uren over praten. We gaan wel eens samen naar de Etos en staan daar soms wel een uur voor de rekken. Met onze handen helemaal vol gesmeerd. Mijn andere vriendinnen moeten er niet zo veel van hebben. Beetje mascara en af en toe wat lipgloss. Om eerlijk te zijn vind ik dat wel heel erg jammer :$. Maar met hun kan ik weer over andere dingen praten ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 september 2012 21:01

Mijn moeder en zus hebben nog nooit een make-upproduct aangeraakt. Zelf draag ik af en toe concealer/foundation als het echt nodig is, verder niets. Ik moet er eigenlijk nog een beetje in groeien. Sinds ik beautyblogs lees, inmiddels zo’n 3 jaar ben ik make-up steeds leuker gaan vinden, maar ik dacht er nooit aan om zelf make-up op te doen. Ik moest er eerst ook niets van hebben, maar ik ben er achter gekomen dat het iemand werkelijk nog een stukje mooier kan maken en dat het niet iets is wat alleen “niet-knappe” mensen gebruiken om dingen te camoufleren. Dit klinkt heel raar, haha, maar zo zag ik het vroeger wel. Zoals ik al zei begin ik make-up steeds leuker te vinden en ik ben er dan ook een beetje mee aan het experimenteren. Samen met een vriendin trouwens. Zij is wat make-up betreft ook vrij laat begonnen met het te dragen er van. Beide zijn we een beetje aan het uitproberen wat ons leuk staat. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:18:

Leuk! Iedereen is mooi en make-up benadrukt de mooie dingen alleen maar :-)

[Beantwoorden]


Door Nora op 29 september 2012 21:07

Ik gebruik nooit schmink. Geen foundation, lipstick, mascara of eyeliner. Alleen heel soms een dun eyeliner lijntje. Of mascara bij speciale gelegenheden.

[Beantwoorden]


Door Lies op 29 september 2012 21:13

Bij mijn Moeder is het eigenlijk precies hetzelfde gegaan. Jarenlang heeft zij ook geen make-up gebruikt totdat ik met mijn blog begon en zij ook weer de smaak te pakken kreeg om dingen voor zichzelf te kopen. Op dit moment gebruikt zij meer make-up dan ik zelf haha. Als ze iets nieuws heeft dan vraagt ze altijd of ik het kan gebruiken voor mijn blog en dat vind ik altijd wel heel lief. Qua vriendinnen heb ik 1 vriendin, maar die is niet zo heel veel bezig met make-up.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 september 2012 21:24

Mijn moeder gebruikt nu lip stain als we een verjaardag hebben. Verder draagt ze geen make-up. Mijn zus droeg altijd al oogschaduw naast mascara en eyeliner. Alleen gebruikt ze daar nu mijn oogschaduw vooral uit mijn 88 palette. Inmiddels een pan porn in haar standaard kleur, lichroze, haha! Krijg der nog niet aan de kwasten en oogschaduwsbasis helaas.. :p Leuke TQ

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 september 2012 21:28

Mijn moeder draagt al zo lang als ik me kan herinneren een groen oogpotloodje of groene oogschaduw. Op haar werk mag ze geen make up dragen (ze werkt met eten) dus het is altijd erg minimaal. Ze is inmiddels wel verknocht aan losse minerale poeders (van Etos eigen merk) en als ze vakantie heeft gaat er ook altijd een nagellakje op. Mijn moeder houdt wel van wat getut, maar niet al te veel. Ze is veel meer van de lekkere douchegels etc. Het tutten heb ik meer van mijn oma. Die lakte mijn nagels, deed parfum bij me op (van Anais Anais en dat heette dan onjeclonje) en was altijd aan het prullen met krulspelden.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 29 september 2012 om 21:32:

Oh en qua vriendinnen: Ik heb 1 vriendin die het wel leuk vindt maar niet zo goed weet hoe of wat. Die vraagt dus altijd om advies en haar heb ik ook wat dingen gegeven die ik zelf amper aangeraakt heb. Verder niemand. Mijn beste vriendin ziet maar met 1 oog en kan vandaar geen diepte zien. Die doet dus meer dan een kwartier over eyeliner zetten en mascara op doen en dan vindt ze het dus wel goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:22:

Met 1 oog zien, komt me bekend voor… Niet bij mij, maar bij iemand die ik ken. (Die gebruikt overigens geen make-up :D) heel lastig en vermoeiend lijkt me dat.

[Beantwoorden]


Door Helen op 29 september 2012 21:46

Mijn moeder vind het heerlijk om zich erin te verdiepen en staat dan ook weer te popelen als ik haar vraag om bijvoorbeeld even mascara te testen voor mijn site :P
Ze geeft veel om beauty, denk dat ik mijn liefde voor beauty een beetje van haar heb :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 29 september 2012 22:13

Mijn mom zit ook altijd in de make-up! :) Door mijn zus ben ik ook begonnen met opmaken, vond het echt geweldig. Tegenwoordig zie ik ook dat steeds meer vriendinnen de make-up in gaan, vaker dingen gaan vragen en ook mijn nichtjes dragen steeds meer make-up. ^^

[Beantwoorden]


Door eilish op 29 september 2012 22:39

Mijn moeder draagt alleen bij belangrijke gelegenheden bruine lipstick, in ons gezin ben ik de make-up freak. Ik denk dat ik het van mijn oma heb ze draagt altijd make-up, zelfs als ze ziek is.
Ze moest een maand in het ziekenhuis blijven voo een operatie, de dag na de operatie kreeg ze ruzie met een zuster omdat ze perse make-up wilde dragen.
Mijn vriendinnen dragen aleen een dun laagje mascara.
xxx
ps nog gefeliciteerd met het drie jarige bestaan van veracamilla.nl

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:24:

Haha, leuk zo’n oma! ^^)

[Beantwoorden]


Door Linn op 29 september 2012 22:50

Oeioei… mijn moeder noemt haar foundation ‘bruinsel’ wat daar nu toch al langer dan 2 jaar ligt. Heb met haar al een afspraak gemaakt bij M.A.C! Ze zal verschieten! Voor de rest in mijn familie zijn er weinig mensen die make-up gebruiken. Ze vinden het meteen lijken alsof ze een nachtje gaan stappen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:24:

Oeh, spannend! Veel plezier ^^)

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 29 september 2012 22:55

Niemand bij ons thuis doet iets met de make-up, oké – één iemand en dat ben ik, ghighi! In m’n familie dragen ze ook geen make-up verder, behalve twee nichten die niet bij me in de buurt wonen. Alleen make-up is dan niet alles, maar het is meer de nagels & haar. Daarbij naast krijg ik steeds vragen van mijn nichtje verder weg, welke mascara ze moet kopen – of er weer nieuwe collectie’s komen etc. super leuk! Vriendinnen beïnvloed ik zo af en toe ongemerkt ook, maar dat komt gewoon omdat je er zoveel mee bezig bent. Dan gaan ze zich gewoon interesseren! Super leuk, natuurlijk. :”) Alleen stiekem vraag ik me nog steeds af, van wie ik de cosmetica-genen heb!

[Beantwoorden]


Door melissa op 29 september 2012 23:05

zelf ben ik make-up verslaaft . zelfs mijn moeder die vroeger ook make-up droeg kijkt me raar aan als ik weer wat nieuws koop. mijn zusje wil altijd make-up van me lenen maar ik ben er zo zuinig op dat ik het zelde toe laat zij is namelijk helemaal niet zuinig DUS! hihi

xxx

[Beantwoorden]


Door jennifer op 29 september 2012 23:24

mijn nichtjes en ik zijn into make up :P ik gebruik alleen, lippenbalsem, mascara, i love eyeliner ), en nagellak.heel soms concealer. ik ben meer van gezichtsverzorging dan make up

[Beantwoorden]


Door Nadine op 29 september 2012 23:40

Haha mijn moeder is totaal niet van de make-up! En mijn vriendinnen zijn heel uit een lopend, de een vind het helemaal geweldig en wij kletsen dan ook bij over onze nieuwe aankopen en de ander houdt zich gewoon vast aan haar standaard ritueel en dan hebben we nog een uitsmijter, eentje die wilt non stop haar make-up checken. Gaan we ergens heen, maar eerst nog even een spiegel zoeken! :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:27:

Haha! Leuk :D

[Beantwoorden]


Door Yvet op 30 september 2012 00:50

Ik heb een tijdje een eigen blog gehad , door veel gezeik en dreigingen ben ik gestopt wat ik heel jammer vind , want schrijven past bij je of niet en dat gevoel had ik wel wat ik schreef vond ik leuk maar , er zijn mensen die absoluut niet hoeven te weten dat ik een beautyblog heb een beautyblog komop wie heeft dat nou en wat is dat zullen ze vast zeggen. Maar om even terug te komen , op de vraag ik heb een aantal weken geleden een aantal vriendinnen verteld dat ik het leuk vind om bepaalde site te bekijken ook die van jou Veer ! En ik denk dat bij sommige mensen nu pas doordringt dat dit toch eigenlijk wel super leuk is. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:28:

Ahh <3 Hopelijk kun je uit eindelijk toch doen wat je leuk vindt. Ik krijg ook vaak genoeg gekke blikken, maar ik focus me op de leuke reacties. Is voor de een natuurlijk wel makkelijker dan de ander en bedreigingen zijn wel heel erg...

[Beantwoorden]


Door Pearl Squirrel op 30 september 2012 00:59

Mijn moeder gebruikte vroeger enkel donker oogpotlood en daar stond ze heel mooi mee. Nu is ze chronish ziek en niet meer met haar uiterlijk bezig. Ik mag af en toe haar wenkbrauwen verven en epileren, maar dat is het. Mijn vader heeft mijn eerste paletjes gekocht, dus ik heb het van hem. Telkens als hij op bezoek komt mag ik hem een uitgebreide tour geven door mijn make-up stash en dan swatch ik al mijn mooiste oogschaduws en dan is hij net zo gefascineerd door de mooie glittertjes en glansjes als ik. Je zou aan zijn geaardheid gaan twijfelen :-P

Ik heb maar 1 vriendin die net zo erg into make-up is als ik. We houden zelfs van exact dezelfde parfums, maar ze woont helaas te ver om samen te shoppen enzo..

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 30 september 2012 07:33

Volgens mij ben ik de enige die écht dol is op make-up. Mijn vriendinnen zijn er minder mee bezig en vinden het minder leuk. Mama is ook niet echt fan alhoewel ze dankzij mij nu wel af en toe beautyblogs bekijkt omdat ze het zo leuk vind hahahah geweldig en cute vind ik dat. In mijn gezin draag ik als enige make-up, mijn zus is een huge tegenpool van mij en we lijken 0% op elkaar, qua uiterlijke en gedrag. Dat zegt ook echt iedereen, haar ooit in een rokje, jurkje of met mascara zien? Nevah. Haha, mijn interesse deel ik dan ook via een blog en internet, aangezien mijn omgeving mij niet helemaal zal snappen als ik erover begin. Paps vroeg pas wat mascara was.. zucht.

[Beantwoorden]


Door Merel op 30 september 2012 08:25

Mijn moeder gebruikt vaak blauw/goene oogschaduw met blauwoogpotlood en bruine mascara maar vaak draagt ze ook geen make-up. En mijn vriendinnen zijn allemaal verschillend in gebruik van make-up; de een draagt alleen mascara, de ander mascara met eyeliner en een ander draagt weer foundation, mascara en eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 september 2012 08:28

Mijn moeder deed eerst elke dag een super mooie oogschaduw look op, maar sinds 2 jaar heeft ze een allergie aan haar ogen en kan ze dus geen make-up meer op. Maar ze zijn er nu waarschijnlijk achter waar het van is en het gaat al veel beter dus nu draagt ze weer af en toe oogschaduw en bijna altijd mascara ! Ik heb geen zus, en mijn vriendinnen dragen evenveel als ik (:

[Beantwoorden]


Door Daphne op 30 september 2012 09:01

Super leuke vraag! En antwoorden natuurlijk haha!
Ik heb zelf alles moeten uitvinden, mijn moeder is allergisch voor een bepaald stofje in make-up ofzo en heeft vroeger ook nooit veel gedragen.
In het begin vond ik het erg lastig om dan zelf alles moeten uitvinden en niemand die ik het kon vragen maar het is me gelukt haha!
En mijn beste vriendin is ook helemaal make-up verslaafd en we staan altijd samen heel lang te shoppen bij de make-up en maken ook weleens dezelfde ooglooks!
Super leuk! En ze vraagt me ook wel eens om advies haha.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 september 2012 09:46

Superleuk om andermans antwoorden te lezen!

Mijn zus gebruikt eigenlijk alleen oogpotlood met af en toe een oogschaduw en lipgloss. Mijn moeder gebruikt al jaaaaren rode lippenstift en een beetje zwarte oogpotlood of oogschaduw.

En van mijn vriendinnen heb ik het eigenlijk alleen met mijn jongere nichtje vaak over makeup. Zij vindt het leuk om van alles te proberen, maar gebruikt buiten alleen mascara en een lipkleurtje

[Beantwoorden]


Door Anneke op 30 september 2012 09:46

Make-up is bij ons eigenlijk niet zo belangrijk. Mijn moeder, schoonzus en zus dragen eigenlijk alleen soms mascara, ikzelf trouwens ook.
Mijn schoonzusjes (zusjes van m’n vriend) zijn wel altijd uren bezig en persoonlijk vind ik ze er dan niet mooier op geworden. Schoonzusje 1 draagt bijvoorbeeld altijd zwarte oogpotlood onder haar ogen, terwijl ze een heel smal gezichtje heeft en heel bleek is. IMO wordt ze hierdoor alleen maar nog bleker.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 30 september 2012 09:59

wat leuk, mijn moeder gebruikt altijd wat mascara en dat is het. Mijn oma daarentegen gebruikt oogschaduw mascara en lipstick haha.

[Beantwoorden]


Door zoemay op 30 september 2012 10:26

nijn zus en ik zijn allebei into make up dat is wel leuk gaan we naar haarlem (dichtsbijzijnde sephora en lush) rennen we de sephora en en worden helemaal blij van alle leuke dingen :) (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door My Linh op 30 september 2012 10:42

Zo leuk dat ik in de twitter question sta!! :D thank you ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 september 2012 om 11:29:

Graag gedaan Linh!

[Beantwoorden]


Door Emma op 30 september 2012 10:52

Mijn moeder is helemaal niet zo van de make-up. Ik wel, en ze wordt vaak zelfs boos op me als ik te veel over make-up praat of koop… Mijn zusje is daarentegen net zo’n freak als ik.

[Beantwoorden]


Door Elise op 30 september 2012 11:00

Mijn moeder gebruikt meestal wel gewoon bijna alles (foundation, oogschaduw, mascara etc.) gelukkig maar:) maar ik leer mn moeder ook best veel over make-up en dat vind ze ook leuk haha. Eigenlijk iedereen in mijn familie draagt make-up (mn tante is schoonheidsspecialiste) dus ja, :)

[Beantwoorden]

jedda antwoordt op 9 januari 2013 om 23:20:

serieus echt iedereen in je familie?
dus oook je broer(tje)?

[Beantwoorden]


Door Eva op 30 september 2012 11:05

Ik ben de enige in mijn vriendinnengroepje die zo make-up obsessed is, hihi. Ik vertelde ze laatst iets over pigment en primers, highlighters en zo en ze wisten niet wat ze over kwam! De meesten gebruiken alleen mascara en oogpotlood/eyeliner.

[Beantwoorden]


Door tara op 30 september 2012 11:08

Ik hou van make-up maar gebruik alleen mascara omdat veder niet meer mag gebruiken! Mijn vriendinnen gebruiken ook mascara, maar ook eyeliner, oogpotlood en sommige ook oogschaduw! Mijn ma gebruikt foundation, blush, oogmake-up en lipstift! Maar ze combineert het wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 september 2012 11:59

Mijn school en werk vriendinnen zijn allemaal niet zo in to make-up, ze gebruiken door de weeks gewoon mascara en naar een feestje misschien ook nog oogschaduw en lipgloss, maar that’s it. M’n zusje vind het wel interessant en die kijkt ook graag in mijn make-up kast, vandaar ook dat de producten die ik niet gebruik altijd naar haar gaan ;)

[Beantwoorden]


Door Lana op 30 september 2012 13:57

Ik ben vijftien, en veel van mijn vriendinnen dragen geen(!) make-up.

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 september 2012 15:59

Leuke twitter question! Mijn moeder draag al zolang als ze make-up gebruikt alleen maar donkergrijze oogschaduw (en als crème Nivea uit het blauwe blik+beetje concealer waar nodig). Ja vroeger nog wel eens een lipstick, maar ook dat doet ze niet meer. Wel jammer… Mijn oma houdt meer van make-up en koopt nog steeds nieuwe kleuren lipsticks en oogschaduws. Mijn vriendinnen doen weinig tot niets met make-up. Eentje draagt soms mascara en foundation, maar dat is het wel. Hoop dat ik ze er ooit nog eens wat enthousiaster voor kan krijgen, al moeten ze het natuurlijk zelf weten verder.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 30 september 2012 16:15

Van mijn vriendinnen verschilt het nogal, de een gebruikt helemaal niets maar de meeste gebruiken gewoon mascara en oogpotlood. Sommigen zijn net zoals ik een echte beauty addict :D

[Beantwoorden]


Door Jolien op 30 september 2012 16:30

beautyblogs zijn idd best aanstekelijk, het heeft een hoog ‘Dat wil ik ook hebben en dragen’ gehalteXD hartstikke leuk vind ik dat!
En ik denk dat ik de grootste tut ben van ons vriendinnen groepje ^^

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 30 september 2012 16:42

Ik moet mijn moeder meestal helpen met make-up! Laatst heb ik haar geholpen met het uitkiezen van een mascara en soms leent ze mijn oogschaduws, haha :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 1 oktober 2012 14:30

Leuk om te lezen zo! Mijn schoonmoeder heeft altijd wel wat interesses in make-up dus nam haar een keer mee naar mijn visgagie les en maakte haar op, waar ze dus ook van andere te horen kreeg dat het haar mooi stond, ze wilde de zelfde middag nog alles halen wat ik gebruikt had, dus ging uiteraard mee om haar te helpen en nu? Liggen de producten ergens in een hoekje te rotten :/

Mijn eigen moeder heeft helemaal niks met make-up haha. Geloof dus inderdaad dat ik de enigste ben ik de familie met een make-up tik

[Beantwoorden]


Door Demi op 1 oktober 2012 19:16

MIjn moeder doet alleen oogpotlood, oogschaduw en mascara op. En dat is het. Ik doe zelf vrij veel met make-up. Maar mijn oma (ze is 63) die draagt altijd nog foundation, concealer, lipstick, oogzchaduw, eyeliner enz enz. Ze is echt mijn grote voorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 1 oktober 2012 22:00

mijn moeder gebruikt wat mascara,oogpotlood en af en toe ogenschaduw. soms moet ik haar erop wijzen dat ze het toch niet helemaal doet zoals het hoort. schattig vind ik dat. mijn zusjes van 12 en 6 gebruiken nog geen make-up :) .in mijn vriendenkring ben ik vrijwel de enige die werkt met ogenschaduw en wenkbrauwpotlood enzo. iedereen houdt het simpel: mascara en oogpotlood, that’s it.

[Beantwoorden]


Door Gitte op 2 oktober 2012 17:05

Ik ben 14, en ik geef mijn moeder regelmatig tips over make up, want ik lees veel blogs enz. En op zondag of voor feestjes maak ik mijn moeder altijd op :)

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 2 oktober 2012 17:16

Mijn moeder gebruikt concealer, poeder, mascara, oogpotlood, bronzer en soms wel is blush. Ik ben zo blij dat ze ook van make-up houdt, en dat ze weet hoe je ermee om moet gaan
Bij mijn vriendinnen verschilt het, de ene gebruikt écht alles en de ander draagt alleen mascara en de ander foundation, poeder mascara.
Ikzelf draag alles behalve oogschaduw en lippenstift.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 6 oktober 2012 18:31

1 vriendin heb ik er echt van overtuigd hoe GEWELDIG!! Make-up is!! Heb genoeg andere vriendinnen die echt NIKS gebruiken, onvoorstelbaar.. Weer een heleboel vriendinnen gebruiken alleen mascara.. Tja ieder zijn eigen keus.. Samen met die ene vriendin die ik er van overtuigd heb, heb ik in het schooljaar 2010-2011 ene spreekbeurt hier over gehouden, hebben jou ook een keer een mailtje hier over gestuurd voor info ofzoiets.. Tja, dat krijg je ook als je op je 11de make-up verslaafd bent!!

[Beantwoorden]


Door paulien op 7 oktober 2012 14:47

mijn moeder had wel wat make up maar droeg het nooit, tot ik het ging gebruiken. nu gebruikt ze wat gekleurde dagcreme, lichte oogschaduw (beide tegen couperose) en wat oogpotlood. staat haar erg goed!

[Beantwoorden]