Twitter Question #95

Memories… Waarschijnlijk heb je best wel wat make-upproducten, maar aan welke blush, lipgloss of oogschaduw hangt nou de mooiste herinnering? Het kan die koraalroze lipstick zijn, die bij het afrekenen aan de kassa slechts een fractie kostte van wat je had verwacht, of die blush die je al eeuwen wilde en zomaar opeens van je vriendje kreeg. Vertel het me!

Photobucket

Photobucket

De NARS producten die ik in Parijs kocht brengen me wanneer ik ze gebruik, gelijk terug naar de zonnige dagen aan de Champs-Élyséess, Eiffeltoren en Centre Pompidou. Ook het Natural Eye Palette (mijn favoriete oogschaduwpalet ooit) is voor mij heel bijzonder. Deze kocht ik vorig jaar en het was mijn eerste dure product van Too Faced. Ook kocht ik die dag een Mineralize Skinfinish van MAC en sindsdien ben ik hooked aan MSF’s. (Sharon @UniqueStylenl ook, zij kocht samen met mij die dag dezelfde MSF).

En dan is er natuurlijk nog mijn allereerste rode lipstick. Die kan ik maar niet weggooien. Een kersenrode tint van het merk L.A. Colors, in een inmiddels versleten verpakking. Daarmee begon het allemaal…

Aan welk make-upproduct heb jij de meeste herinneringen?


Reacties

Door Bianca op 22 september 2012 10:34

Leuke twitter question! Ik heb niet echt herrineringen aan make-up.. Ben ik nu raar?? Hahaha

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 22 september 2012 om 17:11:

Haha, ik ook niet! Je bent dus niet raar :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:12:

Komt misschien nog! En natuurlijk is het niet raar.

[Beantwoorden]


Door Claire op 22 september 2012 10:35

Wat een leuk artikel! Mijn make-up product met de meeste herinneringen is toch zeker wel mijn Dior lipgloss die ik van mijn vader kreeg. Zo lief! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:12:

Wow, een vader die make-up geeft! Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rose op 22 september 2012 10:38

super leuk! Ik heb denk ik de meeste herineringen aan een mega palette dat ik kreeg van mijn verjaardag toen ik een jaar of 10 was. Ik heb hem nooit gebruikt op m’n gezicht maar ik gebruikte hem als verf, als je 10 bent, wat moet je dan met zo’n ding? haha de tekeningen waren toch wel m’n favorieten!

[Beantwoorden]


Door Esther op 22 september 2012 10:44

Aaah leuk!
Ik heb de meeste herinneringen aan een dior lipstick en chanel palette die ik van mijn tante kreeg op mijn 10/11e. Beide gewoon helemaal opgebruikt. Ik geef haar ook altijd de schuld van mijn verslaving. Mijn moeder ook. hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:13:

Hahah!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 22 september 2012 10:44

Wat een super leuke vraag! Bij mij was het in groep zeven toen ik voor het eerst een palette kreeg bij een abonnement op het tijdschrift de Tina. Ik was echt toen een gelukkig klein meisje! :)

[Beantwoorden]


Door fije op 22 september 2012 10:46

Een oogschaduw van essence uit die moonlight collection, ik was toen 10. Het was mijn eerste make-up product wat ik zelf kocht en hij kostte 1,80. Dat vond ik toen zoveel geld! ik heb ‘m nog steeds en het is echt een prachtige highlighter :)
x

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 september 2012 10:46

Hmm.. ik denk dat ik voor een Dior palette ga, ik had totaal niet verwacht dat ik die zou krijgen van een vriendin! Echt superleuk :)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 22 september 2012 10:47

Wat een super leuk artikel! (: Ehm, ik probeer mijn make-up altijd zoveel mogelijk te kopen tijdens dagjes uit, zo heb ik aan heel veel producten een leuke herinnering haha :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:13:

Dat herken ik wel! Daarom vind ik online bestellen ook niet leuk, ik wil het kopen tijdens een leuke dag shoppen met een vriendin.

[Beantwoorden]


Door Irene op 22 september 2012 10:47

Ik heb O.P.I Greenwich Village op de Champs Elysées gekocht, dus die doet me denken aan Parijs.

[Beantwoorden]


Door Maite op 22 september 2012 10:48

Mijn bourjois lipgloss van 12eu waar ik heeeel hard voor had gespaard :yay:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 september 2012 10:49

die goeie ouwe tijden <3

[Beantwoorden]


Door Renate op 22 september 2012 10:52

Leuke twitter question! Ik heb de meeste herinneringen aan mijn aller eerste lipstick. Ik was 7 jaar en ik wilde zooooo graag een licht roze kleur met glitters ( ja, hoe kan het ook anders als je 7 jaar bent haha ) en toen kocht ik er eentje van Rimmel Londen ( ik kwam er 1 maand geleden achter dat de lipstick van Rimmel Londen was, heb me dat jaaaaren afgevraagd! ) maar ik heb deze lipstick een half jaar geleden weggegooid, ik vond het wel genoeg na 9 jaar en hij rook ook niet meer zo fris! Voor de rest heb ik – zo ver ik weet – niet echt herinneringen aan make-up. Al heb ik wel veel herinneringen aan parfums!

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 september 2012 10:56

ik heb de meeste herinneringen aan mijn nagellak denk ik, niet eens 1tje in het bijzonder ^^ eigenlijk zijn het er al teveel om op te noemen want bij elk lakje heb ik wel iets waar ik aan moet denken als ik die zie XD

[Beantwoorden]


Door Meike op 22 september 2012 10:58

Bij mij is het m’n Essence bronzer, hij ruikt soort naar zonnebrand, dus daarom heb ik hem iedere dag opgedaan in de vakantie! Het doet me dus denken aan de vakantie. Haha

[Beantwoorden]


Door melissa op 22 september 2012 11:06

ik denk een palleteje vanbparis memories die kreeg ik plotesling van min ouders echt te lief gewoon en ik gebruik hem nog steds heel erg vaak

[Beantwoorden]


Door roos op 22 september 2012 11:08

voor mij is dat mijn eerste macproduct dat ik kreeg van mijn nicht ♥

[Beantwoorden]


Door Maureen op 22 september 2012 11:08

De mascara die ik op aanraden van een vriendin kocht. zij is op 19 december 2011 gestorven .. ):

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:14:

Allemachtig :-( Nog gecondoleerd Maureen… <3

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 22 september 2012 11:09

Toen ik 11 werd wilde ik heel graag mascara, maar dat mocht niet van mijn ouders. Dus toen heb ik die aan een vriendin gevraagd en kreeg ik hem alsnog ^^ Die mascara is nu trouwens allang weggegooid hoor :p

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 september 2012 11:18

Leuke twitter question! Ik zat even te denken.. Denk dat ik de meeste herinneringen bij m’n MAC producten heb en vooral bij de eerste (spann00nd, naar de counter enz!), ik koop vaker MAC als ik speciaal ergens ben. Bijvoorbeeld in Amsterdam met iemand!

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 september 2012 11:22

Kan je eens een artikel maken van AL je rode lipsticks? X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:15:

Haha, dat is me wel vaker gevraagd… misschien toch maar eens doen :-)

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 26 september 2012 om 21:10:

Ja, het lijkt me super om jouw red listick stash te zien (love)

[Beantwoorden]


Door Maud op 22 september 2012 11:28

Zeker weten mijn eerste nagellakje, een fel roze kleur die ik meer naast mijn nagel smeerde dan erop, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 22 september 2012 11:28

Toch wel mijn grote Dior travel palette die ik spontaan van mijn moeder kreeg nadat ze ene paar daagjes weg was geweest. :)

[Beantwoorden]


Door Klaartje op 22 september 2012 11:49

Mijn too faced natural eye palette omdat ik die kreeg van al mijn vrienden die ook nog een surpriseparty voor me hadden georganiseerd :) zoo lief van ze! :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 september 2012 11:56

Ik heb mooie herinneringen aan mijn milkshakeroze blusher van MAC <3

[Beantwoorden]


Door Nadine op 22 september 2012 12:04

Een knal blauw nagellakje, waar ik hard voor had gespaard op m’n 10e.. Kwam ik bij de kassa kwam ik vijf cent te kort, gelukkig was er een lieve man achter me die me dat wel schonk. Nog vind ik het raar, ik weet nog wel dat ik het zo hard had uitgeteld ..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:16:

Ah gossie! Zoiets is mij ook wel eens overkomen toen ik jonger was (maar ik kon gewoon niet rekenen :D). Wel lief van die man.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 22 september 2012 12:20

Ah leuk, mijne staat erbij! Ik heb eigenlijk aan bijna al mijn make-up producten wel een herinnering, ik weet bij bijna alles nog waar ik ze kocht en met wie ik toen was enzo. Maar dat heb ik ook met andere spullen haha :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 september 2012 12:29

Het 120 kleurenpallete uit de shop van Mascha, ik wou hem heel graag, al heel lang en toen ik hem eindelijk kreeg durfde ik hem niet te gebruiken omdat ik dat zonde vond x) Maar nu maak ik er graag allerlei te gekke looks mee ♥

[Beantwoorden]


Door LiveAsLisa op 22 september 2012 12:32

Mijn allereerste oogpotlood. Ik was er zó trots op. Ik draag nu nog steeds elke dag oogpotlood en heb daarom mijn eerste oogpotlood ook nog steeds! :yay:

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 22 september 2012 12:52

wat een leuke vraag weer =)

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 september 2012 13:14

Erg leuke vraag, maar ik weet zo snel geen antwoord! Misschien mijn eerst MAC Fix+, omdat dit een van de eerste duurdere aankopen van mij is geweest. Verder zou ik het zo snel niet weten :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 22 september 2012 13:14

Een van mijn zwarte oogpotloden waarmee mijn vriend en ik elkaars gezicht gingen bewerken.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 september 2012 13:14

Mijn too faced natural eye palette. Voor het eerst kocht ikwat van Too Faced , in Maastricht gekocht. Ook denk ik dan terug aan een gezellige dag :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 september 2012 13:20

Een oogschaduw van Bourjois die ik al sinds de middelbare school heb. Het is mijn enige, ‘oude’ make up product wat ik nog heb en kan hem maar niet weggooien. Hij is meegeweest naar Spanje (naar mijn eerste en ENIGE zon zee feest vakantie) op mijn 16de, en ik heb hem veel gebruikt toen ik elke week in een andere discotheek te vinden was.

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 september 2012 13:25

Voor mij ook het Too Faced Natural eye palette die ik afgelopen zomervakantie in Glasgow heb gekocht. Het eerste make-up product die duurder is dan 18 euro! (eerst was m’n MAC viva glam nicki het duurst). Hij was omgerekend 32 euries en tot nu toe het duurste wat ik heb. Ik ben er zo blij mee! Maar het verhaal, tja ik was zoooo blij toen ik hem zag liggen in de Boots, eindelijk Too Faced! Maar er lagen er nog twee, de eerste die ik uit het doosje haalde was helemaal kapot, de oogschaduws vielen uit elkaar en ik zat helemaal onder de oogschaduw toen ik het palet opende >< Gelukkig was de andere wel heel (die heb ik dus nu) maar ik heb wel tien keer gekeken of ie wel heel was en of ik wel de goede had gepakt ;o gelukkig wel zeg.
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:17:

Ahh, heel veel plezier ermee! Ik ben ook super gehecht aan dat palette en bij mij gaan mijn favoriete oogschaduws eruit al bijna op :$

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 september 2012 13:43

Hmm, echt herinneringen niet. Dat van de niezen komt me wel heel bekend voor! Dat heb ik nog steeds vaak, heel erg irritant :’).

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 22 september 2012 13:51

Mijn 88 shimmery palette van Zoeva. Het was mijn eerste echte ‘dure’ aankoop qua make-up. Ben er na al die jaren nog steeds dol op!

[Beantwoorden]


Door Roos op 22 september 2012 13:57

Superleuk. Voor mij het Berlijn pallet van catrice, rond die tijd was ik voor het eerst echt heel erg bezig met beauty en ik was ZO blij met het pallet. En ik gebruik het nog steeds met liefde. En btw, toen was het ook een hele gezellige tijd, kerst ofzo, erg leuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:18:

Oh ja, producten die ik met kerst koop vind ik ook altijd extra leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 september 2012 14:09

oh, i remember! mijn eerste zelf gekochte miss sporty nagellak! een hele gave blauwe!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 22 september 2012 14:21

Mijn make-up van Flormar, omdat ik dan gelijk aan mijn zomer in Barcelona moet denken! ^^

[Beantwoorden]


Door Elise op 22 september 2012 14:36

Ik denk aan mijn mascara, omdat dat het enige product is wat ik überhaupt gebruik :’)

[Beantwoorden]


Door Charile op 22 september 2012 14:52

Mijn twee eerste MAC producten, waarvan ik er 1 van mijn moeder kreeg omdat ik over was naar 5havo. Betekende heel veel voor me :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 september 2012 15:31

Aan een lippenbalsem in de vorm van een uiltje! Ik kocht hem tijdens de terugweg uit Londen, waar we met school een week heen waren geweest. Ik vond hem zó schattig. Hij was best duur, maar elke keer als ik hem in m’n la zie liggen denk ik aan die leuke dagen die ik daar heb gehad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:19:

Toffff, make-up in vormpjes zijn altijd zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Faye op 22 september 2012 15:35

Too faced naked eye palette. Ik wilde hem al een tijd heel graag en ik heb hem van mijn broer en zijn vriendin voor mijn verjaardag gekregen..terwijl ik al een cadeautje van hun had gehad! Ik vond het zo lief, en het was ook de eerste keer dat ik makeup kreeg.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 22 september 2012 16:32

Haha yay voor MSF’s :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 september 2012 16:53

Mijn allereerste mascara ever! Gekregen voor mijn verjaardag toen ik in groep 8 zat. En toch ook de allereerste keer naar MAC. Toen heb ik mijn allereerste high end make up producten gekocht. En tja, nu gaat passie door met verzamelen! :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 september 2012 17:09

Mijn fel roze lievelingsnagellak van Island Girl uit Las Vegas. Twee jaar geleden was ik op vakantie in Amerika. In Las Vegas kocht ik deze nagellak. Ik heb hem vaak op en hij laat me vaak terug denken aan de super leuke vakantie die ik had in Amerika :yay:

[Beantwoorden]


Door dita op 22 september 2012 17:24

Too faced palette, van mn vriend gekregen

[Beantwoorden]


Door julia op 22 september 2012 18:06

m’n eerste MAC lippenstift, ben er nog steeds heel blij mee :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 september 2012 20:02

Speciaal voor jou ga ik nu even mijn stash doorspitten….Aah, deze! Een lippestift van de Douglas die ik echt op iets van mijn 7e ofzo van mijn moeder kreeg. Mijn zus kreeg er ook 1 maar in een lichtere tint en mijn zusje kreeg van dat merk een klein oogschaduwtje. Het is een panterprint verpakking en een donkere oudroze kleur, de lippestift is super creamy.

Best een mooie kleur eigenlijk, ik heb hem even opgedaan (jarenlang koel bewaren etc hebben zijn werk goed gedaan! hij is in perfecte staat haha) en hij staat best tof. Maar eens een keertje gebruiken haha :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2012 om 15:20:

Cute! ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 22 september 2012 20:24

Fixeerspray, de geur alleen al. Het is een make-upproduct toch? Of nouja, je doet iets met je make-up. Ik haalde hem altijd in Amsterdam, laatste was dan met nood besteld, maar de tripjes naar het goddelijke stadje is toch wel iets waarvan ik geniet met mijn knapen. De sfeer, de producten die we kopen, de rare acties die worden uitgehaald, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 september 2012 08:06

Ik denk dan mijn allereerste MAC lipstick in Shy Girl. Ik gebruik hem niet zo vaak, maar als ik ‘m gebruik is het wel echt van: ja, liefde. Eigenlijk zou ik ‘m dus écht vaker moeten gebruiken …
En ook mijn sinds gister nieuwe Urban Decay palette, die ik kocht met Lotte. Gister was wel een beetje ’n speciale dag <3

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 23 september 2012 09:38

aan enkele lippenstiften die ik 200000 jaar geleden heb gekocht :’)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 september 2012 10:27

Wat leuk om alle antwoorden te lezen! En schattig dat Jamilla mij noemt in haar tweet, dat was echt een mooi moment.

[Beantwoorden]


Door Angelique op 23 september 2012 17:46

Super leuk artikel zo heb ik dat met een oogschaduw van BeYu wist ik veel en zag laatst hem weer in me la liggen en moest weer helemaal terug denken aan hoe ik aan hem gekomen was en hoe mijn passie voor make-up geboren was (met veel fouten!)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 september 2012 20:12

Een nagellak van OPI, Russian Navy! Deze kreeg ik afgelopen juni toen ik met mijn moeder in Liberty was in Londen! De hele reis was een kado, omdat ik examen gedaan had en iedereen om me heen zeker wist dat ik zou slagen! (Klinkt best raar hè..)
En een Chanel nagellak die ik van mijn broer heb gekregen, Rouge Noir, nog steeds superblij mee!
Wel allemaal nagellak he… haha

[Beantwoorden]


Door Maria op 23 september 2012 22:02

een mystirieus flesje . ik weet tot de dag van vandaag niet is het een liner voor je ogen of toch voor je nagels. werkt trouwens allebij!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 september 2012 06:33

Van mijn moede kreeg ik een poederdoosje die zij niet meer gebruikte. Dat was mjn eerste make-up, toen was ik 13 jaar denk ik. Nu heb ik een mega stash met heel veel mooie producten maar mijn eerste make-up weet ik nog goed. :-)

[Beantwoorden]


Door PPPPPRiSCiLLA op 24 september 2012 15:18

Ik wil nog beginnen alleen ik weet niet echt hoe duss…
k ben al wel aan het kijken voor leuke kastjes waar ik alles in kan doen en ik ben al voor make up aan het sparen ^^

[Beantwoorden]


Door Loissje op 1 oktober 2012 13:50

Aan mijn UD naked palette. Op vakantie in milaan zag ik het naked palette ik wilde het zo graag maar had niet genoeg geld dus heeft mijn vader hem voor me gekocht ik vond het zo lief en was heel erg blij :)

[Beantwoorden]