Twitter Question #93

Cosmeticamerken als Essence, L’Oréal en Chanel lanceren regelmatig nieuwe producten. Limited Edition collecties, of toevoegingen aan het vaste assortiment. Om de producten te kunnen verkopen, doen merken soms de gekste dingen. Komen ze ineens met opplakbare eyeliner, foundation die je over je gezicht heen kan rollen en nagellak die magnetisch is. Soms is het een geniaal idee, maar soms ook helemaal niet…

Photobucket

Photobucket

Met welke producten ik niet tevreden ben (en met welke wél) kun je elke maand al zien in de Likes/Dislikes video. Maar wat vind ik nou echt onzin producten?

Nagelstickers. In sommige gevallen werken ze wel, maar in de meeste niet. Ze kreukelen, scheuren en blijven vaak maar kort zitten.

Eyelinerstickers. Je hebt mijn review gister al kunnen lezen. Brrrr.

Lipstickers. We moeten gewoon stoppen met al die stickers!

Stempel oogschaduw. Oogschaduw op een stempeltje die je op je oogleden drukt, en tadaaa: je ooglook is klaar! Het ziet er niet mooi uit. De ooglooks zijn vaak totaal niet geblend en ik heb ook vrouwen voorbij zien komen die iets te scheef hadden gestempeld…

Nagellak hulpje van Sephora. De exacte naam weet ik niet meer, maar het is een ijzeren dingetje waarop je je nagel moet leggen en het zou dan handig moeten zijn voor lakken. Het werkt totaal niet!

Roll-on foundation. Foundation in een roller die je over je gezicht moet rollen. Krijg dat maar eens goed voor elkaar! Het gaat ongelijk en het rollen van je neus kun je al helemaal vergeten

Er zijn natuurlijk ook genoeg geweldige producten en de echte flops zijn meestal niet heel lang te koop. Enneh, die vibrator mascara van Etos waar @BeautyXAngel het over heeft heb ik ook gezien. Ik ben er alleen nog steeds niet uit waar die nou precies voor bedoeld is…

Wat is het grootste onzin beautyproduct dat je bent tegen gekomen?


Reacties

Door Lisette op 8 september 2012 16:18

Hmm. een lastige, ik denk dat het de nagellak stikkers worden. Die dingen plakken totaal niet en zijn inverhouding met een nagellak ook nog eens best duur.

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 8 september 2012 16:20

Nagellak stickers en lipstickers, wat.een.troep.

[Beantwoorden]


Door Sterre op 8 september 2012 16:21

Ik vind jouw blog echt heel leuk en zelf woon ik ook in Arnhem! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:23:

Dankjewel stadgenoot! ^^)

[Beantwoorden]


Door claire op 8 september 2012 16:22

Eyeliner stickers!!! haha! na de review van gister ben ik er zeker van dat mijn geld nooit over de toonbank gaat voor zoiets. Dat dacht ik ook eerst van nagelsstickers. Tot ik die van miss sporty gebruikten. Die zijn wel echt super fijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 september 2012 16:23

Mijn grootste aanfluiting? Color change nagellak van essence. Dat is echt zooi… Maar weer een top artikel! Ik ben en blijf fan! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:26:

Dankjewel Amber! :$

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 september 2012 16:24

Alle nail art producten van Essence. Het lijkt allemaal zo mooi en goedkoop, maar uiteindelijk werkt het voor geen meter. Verder vind ik die lipstickers ook raar. Het lijkt heel gaaf, maar als je reviews leest….

[Beantwoorden]

yacintha antwoordt op 8 september 2012 om 22:06:

ik ben het niet helemaal met je eens want ik heb die stampy set van essence en ik ben er echt supersupersuper tevreden mee…

[Beantwoorden]

Milou0207 antwoordt op 9 september 2012 om 10:10:

Alles doet het bij mij (A) ,behalve die magnetic nagellak :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:27:

Bij mij werkten die pennen helemaal niet! :-(

Romy antwoordt op 6 november 2012 om 14:01:

Die magnetische nagellak van essence werkt bij mij supergoed, het is alleen even moeilijk om uit te vinden hoe het moet. Maar nu heb ik binnen 10 minuten super mooie nagels door die magnetische nagellak!

[Beantwoorden]


Door Michi op 8 september 2012 16:24

Ik geloof dat die mascaravibrator bedoelt was om onopvallend een vibrator mee te nemen op vakantie of iets dergelijks. Ja toch? De vorm (mascara) zou misleidend zijn voor vluchthaven- en hotelpersoneel. Verder zijn de nail patches van Sephora echt geweldig! Overige stickers zijn inderdaad niet zo fijn..

[Beantwoorden]

Michi antwoordt op 8 september 2012 om 16:25:

luchthaven

[Beantwoorden]


Door Charile op 8 september 2012 16:25

Ik heb het er helemaal mee eens :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 8 september 2012 16:25

Die eyeliner stickers van jou gisteren waren toch wel echt echt een grote faal. Ik keek zooo naar ze uit, I mean hallo even een winged eyeliner plakken? Dat zou ideaal zijn. Maar no, het was teleurstellend. :( Lipstickers vind ik ook een troep. Bah. Ik denk dat het vooral stickers zijn die ’t ‘m niet doen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:27:

Het zit ook gewoon niet fijn…

[Beantwoorden]


Door Victoria op 8 september 2012 16:25

dat wimper vibratortje is uhh eigenlijk gewoon een echte vibrator… Ik dacht al van huh in die winkel toen ik ging ik vederlezen en toen zette ik het product maar snel weg. Er stond : ‘Voor plezier’ Dus het zal vast geen wimperkrrul ding zijn! :wow:

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 9 september 2012 om 08:42:

Nou, ik heb anders wél een mascara. Echte mascara. En daar zit een knopje op dat de mascara laat vibreren. Daar zou je zogenaamd langere en dikkere wimpers van krijgen (as if)

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 6 november 2012 om 14:13:

Die heb ik ook, en bij mij werkte die heel goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:28:

‘voor plezier’ dat is dan wel duidelijk denk ik :D en @Nanda i know, daarom was ik ook in de war.

[Beantwoorden]

Victoria antwoordt op 9 september 2012 om 22:30:

Jaaa, ik heb dat ene borsteltje ook die ronddraait maar dat borsteltje van de etos (vibrator) is veelste dik ahaha

[Beantwoorden]


Door me op 8 september 2012 16:26

Ik had die scrubpads willen opperen maar die had je al, wat een kleredingen waren dat destijds maar ze worden nog steeds aangesmeerd als zijnde het nieuwste van het nieuwste :omg: …je kunt net zo goed schuurpapier gebruiken…hetzelfde effect op je huid…AUW!

[Beantwoorden]

Nynke antwoordt op 8 september 2012 om 23:17:

ja die scrubpads waar je zogenaamt je haren mee weg kan halen toch? echt een ramp ! :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:29:

Ik heb die ook gehad! Kon het oerwoud van mij niet weg ‘schuren’ hoor :nod:

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 10 september 2012 om 14:59:

Ik gebruik deze nu ook en het doet niet pijn en het werkt perfect. Mijn benen zijn nog nooit zo zacht geweest!!


Door ellis op 8 september 2012 16:32

ik ben het helemaal met jou eens!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 september 2012 16:37

Deze zijn allemaal onnuttig, maar peel-off basecoat: wie wil zijn nagellak er nou zó af kunnen trekken (ook al is het best leuk)? En die topcoat met een geurtje van Essence ‘werkte’ volgens mij ook niet echt…

[Beantwoorden]

Margje antwoordt op 8 september 2012 om 16:59:

Wel handig bij moeilijk verwijderbare glitternagellak!

[Beantwoorden]

yacintha antwoordt op 8 september 2012 om 22:10:

haha ik heb ze toevallig allebei, de topcoat is gewoon een prima topcoat, en de basecoat ja…op school als ik me verveel ga ik altijd me nagellak eraf pulken en ik raak altijd heel erg gefrustreerd als me nagellak er niet af gaat dus dit is wel heel erg handig het gaat nu super makkelijk (alleen wel iets te makkelijk want ik kan in 1 keer me hele nagel eraf halen) haha

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 september 2012 16:44

Ik heb wel eens foundation gehad die niet bleef zitten. Aan het einde van dag/avond zag je gewoon weer mijn onzuivere huid. Sindsdien heb ik het ook niet meer gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Simone op 8 september 2012 16:46

Lipstickers inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 september 2012 16:46

Eigenlijk zijn lipstickers gewoon onzin en ook een beetje eng. Kijk maar eens naar de videoclip van Jessie J: Do It Like A Dude, haar lippen maken me echt bang.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:30:

She’s gonna eat you alive…

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 8 september 2012 16:56

Ik vind de lipstickers juist leuk!!! Zou eigenlijk zelf zo snel even niks op weten te noemen. Alleen nagellak van flut kwaliteit….
Liefs

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 8 september 2012 17:04

Ja van die stickers voor je lippen en nagels! Vooral die van karton voor je nagels zoals die Essence ooit had, brrr!

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 8 september 2012 17:05

Haha heel leuk om te lezen

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 september 2012 17:11

al die stickers zijn het voor mij ook niet nee!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 8 september 2012 17:14

HAHAHAHAHAAAA, die mascara vibrator was een vibrator, maar ”undercover” als mascara. Het had niks met make-up te maken, het was een echt sex speeltje

Maar mijn domste product vind ik de wimper vezels van essence, voor de ‘nepwimper-look’

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 september 2012 17:15

Alles met het woord “sticker” moet gewoon weg!!
Ik vind zelf die eyegloss of glossy eye pencils zo raar! Vies goedje wat enorm snel ophoopt en weg gaat. Bah!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:32:

Oeh, die vind ik ook niets inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 8 september 2012 17:15

Blotting paper van essence. Wát een verschrikkelijk product ! Als je het nog niet kent, blotting paper druk je op een vette glimmende plek op je gezicht en het zou het vet absorberen waardoor je niet meer glimt. Ik heb het getest, en het haalt juist de makeup van je gezicht af, waardoor je een glimmerde kop krijgt :S . Onzin !

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 september 2012 17:22

Hmm, de action telt zeker niet mee?

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 september 2012 17:23

Vibrator mascara? Ik ben het even kwijt geloof ik XD Zelf ben ik absoluut geen fan van nagellakstickers (eigenlijk alle make-up stickers), die van de Essence werkten voor geen meter, maar ik ben wel bereid die van Sephora een kans te geven. Ik ben bij voorbaat al bang voor die wimpervezels van Essence (ik draag lenzen, brrr). Essence had trouwens bij die magnetische nagellak zo’n plastic houdertje met magneet waar je je vinger in moest doen, dan kon je die over je nagellak bewegen. Hoe wil je met natte nagels je vingers in een plastic iets stoppen?

[Beantwoorden]

anna antwoordt op 8 september 2012 om 20:24:

Je moest je vinger er niet in doen maar onder houden, stond in de mini gebruiksaanwijziging. Ik vind ’t trouwens een prima product, het effect vind ik wel lief.

[Beantwoorden]

Milou0207 antwoordt op 9 september 2012 om 10:14:

Bij mij doet ie het niet ik ben net elf en kan dus nog niet zo super goed engels

[Beantwoorden]

Milou0207 antwoordt op 9 september 2012 om 10:15:

Daardoor kan ik de gebruiksaanwijzing niet goed lezen kan iemand die plz hier onderzetten


Door Jessica op 8 september 2012 17:24

Ik vind die lip/nagel/eyelinerstickers ook allemaal waardeloos. Heb het allemaal nog nooit geprobeerd, maar vaak genoeg reviews en foto’s gezien en ik snap niet waarom het allemaal nog verkocht wordt haha

[Beantwoorden]


Door Fien op 8 september 2012 17:27

Haha die mascaracibrator had ik ook gezien!

[Beantwoorden]


Door rosalie op 8 september 2012 17:28

Je hebt gelijk. Laten we gewoon op houden met de stickers. Want niemand lijkt het verband te leggen… maar ongeveer alle stickers zijn echt een faal!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 september 2012 17:30

Ja, die eyeliner patches vond ik ook vreselijk dom!
Maar inderdaad, er zijnzoveel meer dingen op de markt die echt zo zijn van :omg: :crazy: haha!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 september 2012 17:37

mascara’s die valse wimper effecten beloven XD

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 8 september 2012 17:58

Trouwens even offtopic sorry, ik ga waarschijnelijk een ‘eyelinertatoeage’ laten zetten boven mn oog, die blijft 5 jaar lang zitten. Zou toch heerlijk zijn, kom je je bed uit, hoef je alleen nog maar wat mascara opdoen en klaar ( voor mij dan ;-) ) Misschien een leuk idee, prijs valt ook mee.

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 8 september 2012 om 18:09:

Let er wel
Op dat dit langer blijft zitten!!! Ik heb het ook laten doen en het zit er inmiddels al weer 11 jaar… Wel iets lichter maar nogsteeds goed hoor.. Ik vind het nog steeds heel fijn maar het gaat echt niet na 5 jaar weg!

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 8 september 2012 om 18:35:

Ja, ik wist dit al haha, maar altijd nog handig, en elk jaar een ‘ opfrisbeurt’ ofcourse !

[Beantwoorden]


Door dita op 8 september 2012 18:04

Haha ja die eyeline stickers waren wel het toppunt!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 8 september 2012 18:10

Haha ja dat over die mascara vibrator las ik dat toen ook inderdaad! Zag hem in het foldertje en het eerste wat uit mijn mond kwam was: wtf? Hoe verzin je het?

En inderdaad die eyeliner sticker van gister(dacht ik) zag er nou ook niet uit. Nagellak stickers kunnen leuk zijn maar moeten wel goed plakken, niet kreuken en dergelijke haha!

[Beantwoorden]


Door Kelsey op 8 september 2012 18:16

Ik werk toevallig bij de etos, die mascaravibrator heeft niets met je wimpers/mascara van doen. Het is een gewone vibrator maar dan in vermomming, net als die badeendjes bij de expo!

Duurde ook een week eer ik er achter kwam hoor :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:35:

Het is eigenlijk voor vrouwen die geen vibrator durven te kopen dan? Hmm.

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 11 september 2012 om 16:26:

Haha, ja klopt! Ik werk ook bij Etos en kwam er ook pas na 2 weken achter…

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 september 2012 18:41

De twee in één mascara’s:)

[Beantwoorden]


Door Merel op 8 september 2012 18:41

Ik vind 24hour producten best wel onzin, wie draagt er nou 24 uur per dag make-up? En ook van die mascara’s die je wimpers op nep wimpers moeten laten lijken.. Nou bij mij maakt het niet uit welke mascara ik opdoe, ik krijg in ieder geval geen nepwimper effect.

[Beantwoorden]


Door isabel op 8 september 2012 18:46

lipstickers, waarom ik het ooit gekocht heb weet ik niet :P
En idd, mascaravibrators, in hemelsnaam wie vindt zulke dingen uit.
“wat doet jou vader?”

“Hij maakt heum… mascara vibrators…” :/

[Beantwoorden]

Nynke antwoordt op 8 september 2012 om 23:23:

dat laatste zinnetje vind ik wel leuk gezegt hahaha, ik heb helemaal niks meegekregen over die mascara vibrators.. hmm :roll:

[Beantwoorden]


Door Sabine op 8 september 2012 20:53

de colour change nagellak van essence wel mooie kleurtjes maar koop niet de striper dat is gwn een top coat want met een top coat krijg je het zelfde effect :D (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 8 september 2012 20:53

Die oogschaduwstickers, weet nog steeds niet of ze werken, maar vond het een aparte uitvinding. xd

[Beantwoorden]


Door Tamára op 8 september 2012 20:55

Harstrips. De eerste die haar benen daar fatsoenlijk mee kan ontharen moet nog komen. Mij is het in ieder geval nog nooit gelukt :X

[Beantwoorden]

Tamára antwoordt op 8 september 2012 om 20:55:

Harsstrips*

[Beantwoorden]

Iva antwoordt op 9 september 2012 om 18:10:

‘Gewoon’ die van de kruitvat? Werken perfect! Als zo’n grote niet lukt, knip ze in vieren en begin kleiner. Je moet ze wel echt een beetje warm maken, echt ff goed tussen je handen houden. Goed in de groeirichting van de haartjes plakken, huid goed straktrekken en in tegengestelde van de groeirichting er snel aftrekken.

[Beantwoorden]


Door Zahra op 8 september 2012 21:00

Ik vind stickers ook een beetje onhandig inderdaad, haha.
Want volgens mij ben je uiteindelijk nog sneller klaar dan wanneer je stickers gebruikt, vooral bij die eyeliner stickers. Dan kan je denk ik veel beter gewoon een eyeliner gebruiken ! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:36:

En dan moet je het ook nog netjes plakken, de vorm moet niet raar zijn en lekker zitten…

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 september 2012 21:07

Alles met stickers hoeft voor mij niet! Ik maak liever gewoon zelf een ooglook of een nail-art. Brrr al die scheve stickers, die niet plakken en gewoonweg niet werken.

[Beantwoorden]


Door Demi op 8 september 2012 21:23

Hee Vera,

ten eerste, fantastische website!! Ik ben er helemaal weg van!
Ik heb een vraag, ik wil heel graag een beautyblender, maar ik vind hem te duur, en nou was ik vandaag in de DA, en daar zag ik een soort van kopie. Maar het was geen ei, er zat een deukje in. Hij is 7,99. Is deze ook goed? ^^)

:wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:40:

Dankjewel! En ik heb daar wel positieve verhalen over gehoord, maar heb hem zelf helaas (nog) niet kunnen testen.

[Beantwoorden]


Door Nora op 8 september 2012 22:00

Lol, een vibrator mascara? :p
Ik ben zelf nog niet zoveel ‘onzin beautyproduct’ tegengekomen, maar als ik het hier zo lees, zijn er wel heel veel rare dingen !

[Beantwoorden]


Door Les jolies filles op 8 september 2012 22:02

Mmmm interessante vraag. Ben benieuwd naar de reviews hier op je pagina, blog :)

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:39:

Welke reviews? In het algemeen?

[Beantwoorden]


Door Ise op 8 september 2012 22:28

Ik heb het allemaal nooit gebruik en dat ga ik ook nooit proberen haha, wel leuk om te lezen! :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 september 2012 22:40

Al die stickers zijn inderdaad niet helemaal top, behalve nagelstickers voor nail art. Dus niet voor je hele nagel, maar om bloemetjes ofzo op je nagels te krijgen :) Die doen ten minste wat ze moeten doen en het is gewoon heel makkelijk. Zeker voor meiden die misschien niet zo’n vaste hand hebben of gewoon geen zin of tijd hebben om te gaan zitten schilderen en doen ;)

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 8 september 2012 23:04

Alles in één dingen. Bijv. shampoo, masker en conditioner in één.. Wake up! Kan niet! haha

[Beantwoorden]


Door Mlon op 8 september 2012 23:09

Die etos mascara vibrator is gewoon een andere verpakking voor een vibrator. Dus als ie in je nacht kastje ligt of in je tas heb je altijd een smoes dat het een mascara is haha.. Maar dat is het dus niet, Het is totaal geen beauty product…..

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 8 september 2012 23:46

Geen antwoord. Ik kan niet kiezen, er is zoveel dat eigenlijk ook best onzinnig is. Alleen die mascara vibrator ofzo, haha! Ik had ’t toen ook gezien, maar wat is het nut? Ik zou ’t niet snel kopen, net zoals al die stickers. Veel leuker om ’t zelf te doen en ook nog eens beter!

[Beantwoorden]


Door mine op 9 september 2012 02:10

een echte flute ding is die ik heb gekocht heb is soort serum
die je wimpers langer maken. ik had echt hoop bij. en het
was van loreal.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 9 september 2012 08:44

Ooit eens van Maybeline een soort smokey-eye stift gekocht. Ene kant donkergrijs en andere kant wit. Staat natuurlijk voor geen meter!

Van die mascara’s waarbij je eerst een wit laagje moet aanbrengen en daaroverheen een zwarte. :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:37:

Die witte primers… Ik kreeg er grijze wimpers van.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 9 september 2012 09:20

wat een leuke vraag weer =)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 september 2012 09:43

Hahaha !

Ik vind producten waar op staat dat het werkt tot wel 48 of 36 uur, ik bedoel maar, wie gaat er nou ander halve tot 2 dagen niet douche !! En hoe ze het getest hebben iewl!

xoxox

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 september 2012 om 11:37:

En het blijft echt nooit zo lang zitten!

[Beantwoorden]


Door beautyraiseplace op 9 september 2012 09:49

inderdaad die nagelstickers en lip stickers zijn echt vrezelijk en die stempel oogschaduw look klinkt echt belachelijk!

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 september 2012 10:50

Stickers zijn afschuwelijk. Wie bedacht het?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 september 2012 10:58

Jaaa, sowieso al die kant en klare looks (zowel eyeliner als oogschaduw als lippenstift) zijn echt vreselijk. Dat moet echt stoppen, haha. Het ziet er echt nóóit mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 9 september 2012 11:35

Stickers zijn zo onhandig!

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 september 2012 11:59

Inderdaad, alle stickers zijn onnozel; 9 van de 10 x werkt het niet.
Ook dat nagellak hulpje.. ik weet nog precies dat ik dacht ‘wauw, hoe handig, voor mij als nagelbijter’ en toen zag ik hem voorbij komen in een likes/dislikes video van je en toen liet je zien dat het voor geen meter werkte haha.

[Beantwoorden]


Door Valery op 9 september 2012 14:36

Hee.
Ik ben een paar dagen geleden een blog begonnen.
Kan je een keer een artikel met tips of een filmpje met tips opnemen.
Zodat je mij en andere beginnende bloggers tips en adviezen kunt geven.
Als je mijn blog wilt zien.
Hier is de link;
http://www.justmyselfx.blogspot.nl

x Valery (love)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 september 2012 15:03

Waarom is iedereen zo negatief over die lipstickers? Ik geef toe, het is monnikenwerk om hem er mooi op te krijgen en de patroontjes zijn soms erg overdreven, maar ze blijven wél mooi zitten als ze eenmaal goed zitten (zijn best wat tutorials over hoe dat moet) en voor halloween oid is het best grappig!

[Beantwoorden]


Door beautyraiseplace op 9 september 2012 17:09

heei vera maak je weer een keer een mooie look want dat kan je zo goed en wil je ook een keer een filmpje maken over hoe je alles indeelt kwa make-up en verzorging leuk filmpje xx !

[Beantwoorden]


Door Tyra op 9 september 2012 19:03

Die magnetische nagellak van Essence is inderdaad een grote ramp ! Je moet er ook een speciaale magneet voor hebben en die werkt niet eens goed ,,,

[Beantwoorden]


Door tara op 9 september 2012 21:12

Ik vind van die oogschaduw stickers en een wimper vibrator echt onzin producten

[Beantwoorden]


Door Alex op 10 september 2012 00:29

laatst was ik bij de drogist en daar kwam ik een pincet tegen met een lichtje. iets wat ik sowieso al vreemd vind, want als je weinig licht hebt is het naar mijn idee al een slecht moment om te gaan epileren. maar goed, als jij dat graag wilt, prima. alleen wat het stomme was bij dat pincet, was dat het lichtje pas aan ging als je de pincet “bij elkaar kneep” om het maar even zo te noemen. dus dan moest je dat haartje al vast hebben, en dán ging nog eens het lichtje aan. dat is tot TOTAAL nutteloos? dan denk je: oh handig, een lichtje, kan ik ook in het donker mijn wenkbrauwen epileren! maar nee hoor, je moet eerst het haartje vinden en dan krijg je licht. handig hoor!

[Beantwoorden]


Door martina op 10 september 2012 12:17

dat malletje van sephora als hulp bij het nagels lakken !!!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 september 2012 21:26

Stickers. Stickers zijn fout en lelijk. Ik lak liever mijn nagels en doe een mooie lipgloss op dan stickers. Bah. :nod:

[Beantwoorden]


Door Esmée op 10 september 2012 23:34

zo’n foundationroller lijkt me opzich wel handig. maar dan om zegmaar niet eerst je vingers vies te maken voor je het met een kwast gaat blenden. dus hup een paar rolbewegingen en kwasten maar!
ideaal voor de vrouw die ’s morgens niet de tijd heeft om steeds d’r handen tussendoor te wassen (als je je niet in de badkamer opmaakt!)

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 september 2012 19:38

Wat een super leuke twitterquestion.
Uhm, alles met stickers vind ik eigenlijk niet werken.
Eyeliner stickers, nagellak stickers, lip stickers.

[Beantwoorden]