Twitter Question #88

Ik hou van shoppen en ik kan het bijna overal. In de supermarkt vermaak ik me uren voor het chips vak en bij de tijdschriften (opzoek naar de nieuwe Grazia en LINDA.), maar ook in de Gamma krijg ik het nog voor elkaar met een leuke deurklink of ‘handige haakjes voor het ophangen van kaarten’ aan te komen zetten. Ik shop graag in verschillende steden, want ook al zijn er misschien veel dezelfde winkels, ze hebben vaak nét weer andere dingen. Altijd een goed excuus. Girls just wanna shop, maar waar winkelen we het liefst?

Photobucket

Photobucket
Ik shop graag in Arnhem, waar ik ook woon. Het ligt naast de deur, bijna alle winkels zijn er, en het is redelijk klein en dus is alles goed te belopen. Ik mis alleen nog een Sephora en een Lush, maar ook de Lush komt eraan. Weten hoe je lekker kan shoppen in Arnhem? Kijk dan mijn shop tour.

Na Arnhem komt Utrecht. Het is voor mij een kleine driekwartier met de trein, en in Utrecht zit wél een Sephora en Lush. Sowieso heeft Utrecht nog meer leuke (kleding)winkels en ik vind de sfeer er erg gezellig. Ook ben ik dol op Amsterdam, Groningen, Den Haag en Maastricht. Onze hoofdstad omdat ik het daar ook gewoon heel gezellig vind en er echt bijna alle winkels zijn (hoewel er geen Sephora zit. Whut!), en Maastricht omdat ik het een hele gezellige stad vind en mijn familie er vandaan komt. Vooral in de winter rond kerst, is het nergens zo gezellig als in Maastricht.

Maar de grootste shop hemel is voor mij toch zeker wel Parijs! Vooral Gallerie Lafayette en Champs-Élysées zijn geweldig. Als je in Parijs bent geweest, wil je eigenlijk nergens anders meer winkelen…

Maar ach, zet me in een klein dorpje neer en ik vermaak me nog. Vroeger zat ik in een dorp op school (in Oosterbeek, dat ligt naast Arnhem) en in een tussenuur ging ik vaak nog even Kruidvat naar binnen. Want het fijne aan dorpjes, nieuwe Limited Edition collecties zijn niet binnne no-time leeggeroofd.


In welke stad shop jij het liefst?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 4 augustus 2012 | 144 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Sanne wilds op 4 augustus 2012 11:02

Ga ook een keer maar bergen op zoom, heel leuk;)

[Beantwoorden]

Annemarie antwoordt op 4 augustus 2012 om 12:46:

Ja, daar is het altijd heel gezellig! :)

[Beantwoorden]

Leonie antwoordt op 4 augustus 2012 om 22:17:

Bergen op Zooooom! :wave: En dan natuurlijk een ijsje eten bij Crusio ^^ (ik werk daar)

[Beantwoorden]

valerie antwoordt op 21 april 2014 om 11:25:

Crusiooo! Lekkerste ijs ever!!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 4 augustus 2012 11:07

Den haag of Rotterdam :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 augustus 2012 11:09

Jaaa, shoppen in Arnhem is echt leuk. Je hebt daar eigenlijk alles wat je nodig hebt! En ook Utrecht is een favoriete stad wat winkelen betreft, ik woon er best dichtbij en kom er dan ook vaak (ik studeer daar ook). Maar ik blijf Den Haag ook heel leuk vinden om te winkelen!

[Beantwoorden]


Door The Fashion Plaza op 4 augustus 2012 11:09

In Rotterdam kan je lekker shoppen. Maar Amsterdam blijft voor mij toch de stad om echt leuke kleren te vinden.

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 augustus 2012 11:10

He Vera! Ik woon zelf ook in oosterbeek hihi, wel jammer dat er inderdaad geen lush in Arnhem is, want ik shop vaak in Arnhem!
Leuke Twitter Question :)

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:46:

De Lush komt er gelukkig wel aan! Een prettig vooruitzicht :D

[Beantwoorden]


Door Anneke op 4 augustus 2012 11:11

Normaal gesproken is het Amersfoort of Utrecht. Amersfoort vind ik fijn, omdat ik daar vaak kom en weet welke winkeltjes ik ‘moet’ hebben en Utrecht is gewoon net wat groter en heeft een Mediamarkt (Amersfoort binnenkort ook, yay!)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 4 augustus 2012 11:14

Hmm, we gaan vaak op vakantie naar Frankrijk en dan naar Vichy. Heb je super leuke winkels zoals de ZARA, Sephora etc. Maar ook leuke kleine winkeltjes met aparte dingetjes die niemand heeft. ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 4 augustus 2012 11:15

Ik woon dichtbij de stad van Den Haag, maar toen ik laatst een weekend naar Antwerpen was vond ik het echt geweldig. Ik kies dan toch Antwerpen boven Den Haag. Het is super gezellig, ze hebben echt alle winkels en het is naar mijn mening gewoon perfect :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:47:

Ik ga binnenkort waarschijnlijk ook naar Antwerpen! Ben benieuwd :-)

[Beantwoorden]


Door Marli op 4 augustus 2012 11:15

In Breda kun je ook leuk shoppen vind ik! :)

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 5 augustus 2012 om 07:31:

Absoluut! Breda staat bekend als een mooie en gezellige stad..en we hebben een grote h&m, zara etc!

[Beantwoorden]


Door Amber op 4 augustus 2012 11:16

Den Bosch is super gezellig en je kan er echt super goed shoppen. + Ze hebben ook een Sephora! :) Ook Eindhoven is gezellig, en lekker naast de deur. :)

[Beantwoorden]


Door Velaija op 4 augustus 2012 11:17

London :D Maar wie shopt daar nou níet graag. Oh, en in het binnenland Maastricht en natuurlijk Amsterdam!

[Beantwoorden]

Ayla antwoordt op 16 februari 2013 om 10:06:

Jaaa London !!!!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 augustus 2012 11:19

Ah wat leuk dat Maastricht ertussen staat! ^^) Mijn favoriete shopsteden zijn toch ook wel Amsterdam, Maastricht, Parijs, maar ook in Köln scoor ik altijd goed! En wat je zegt, ik geniet soms best van het wonen in een boerengat: Hoi limited editions in overvloed!

[Beantwoorden]

Sandra antwoordt op 4 augustus 2012 om 16:00:

hoera voor boerengaten hihi

[Beantwoorden]

Kiki antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:13:

Altijd heeeeel handig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 augustus 2012 11:24

maastricht en rotterdam :3 beide niet erg in de buurt van waar ik woon maar goed XD

[Beantwoorden]


Door Felina op 4 augustus 2012 11:27

Arnhem! :) Lekker gezellig en woon er erg dichtbij. Verder nog London en Parijs, maar Nijmegen en Utrecht lijkt me ook erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 4 augustus 2012 11:30

Antwerpen en Lille dichtbij de deur (ik woon in België).
Rotterdam voor de lekkere cupcakes (Alice in cakeland <3) & Primark.
En ultiem: Londen, voor de crazy vibes en de giga-winkels (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:48:

Alice in Cakeland cupcakes zijn super lekker inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 4 augustus 2012 11:39

wauw wat leuk !
ik shop wel erg graag in Utrecht, daar is zoveel leuks!
MAC, Lush, Sephora en ga zo maar door !
xxx

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 4 augustus 2012 11:41

Utrecht is mijn “standaard” shop stad zeg maar haha, ik kom er vaak en het is maar 15 minuten met de trein. Maar ik shop ook graag in Rotterdam Alexandrium en Hoofddorp vind ik ook leuk omdat ik dan een tussenstopje maak bij Schiphol!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 4 augustus 2012 11:43

:lol: “Want het fijne aan dorpjes, nieuwe Limited Edition collecties zijn niet binnne no-time leeggeroofd.” daar heb je helemaal gelijk in. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:49:

Daarom zijn dorpjes fijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Naomi:) op 4 augustus 2012 11:45

almereee!! mn vader woont in almere en ik ga er om de week shoppen:) In december komt er een primark(l) loveeeee

[Beantwoorden]


Door Samyra op 4 augustus 2012 11:47

ik shop eigenlijk alleen maar in arnhem, ik vind de rest allemaal zo ver weg, en in 5 min ben ik in arnhem. Gister was ik wel in amsterdam en dat vond ik ook superleuk! maar volgens mij is het normaal best druk daar en daar hou ik niet zo van, maar gister was het heel rustig :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 4 augustus 2012 11:48

LONDEN! Die stad is voor mij gewoon heilig haha. Of ik wil naar New York, haha. Maar naast dat vind ik A’dam en R’dam ook niet verkeerd. ^^)

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 4 augustus 2012 11:49

Het liefst shop ik in Arnhem, omdat het de dichtsbijzijnde grote stad is voor mij en ik niet zo heel erg veeleisend ben qua winkels. Er zijn overal wel leuke winkels! Ik heb liever een kleinere stad die ik op m’n duimpje ken dan een megagrote stad waar ik helemaal gek wordt van alle keuzes haha.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 4 augustus 2012 11:50

Wat grappig dat je familie uit Maastricht komt, ik woon in Maastricht :)
En rondom kerst is het altijd heel gezellig inderdaad.
Eigenlijk vind ik bijna iedere stad wel leuk om te winkelen omdat het overal weer wat anders is en met andere winkels etc. (vooral als je naar het buitenland gaat)

[Beantwoorden]


Door Manoek op 4 augustus 2012 11:52

Ik shop het liefst in Breda, kwartiertje met de bus en de enige grote stad bij mij in de buurt. Niet te groot maar wel gezellig je hebt er genoeg; H&M, Zara,Only,Six,Claire’s,Kruidvat,Body Shop.. genoeg voor mij, omdat ik zelf uit een klein dorp kom waar de enige leuke winkels Kruidvat Etos en Hema zijn, en dan nog erg klein, ben ik snel tevreden.
Ook vind ik roosendaal&Etten-Leur ook leuk,
voorderest ga ik niet ver weg, heeel soms Rotterdam maar niet vaak.

x

[Beantwoorden]


Door sofie op 4 augustus 2012 11:56

antwerpen is een super stad om te shoppen je vind daar best veel ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 augustus 2012 11:57

In Amsterdam ^^ Gewoon omdat daar eigenlijk alles is (:

[Beantwoorden]


Door Sara op 4 augustus 2012 11:57

Als Belgische is Antwerpen lekker dichtbij, maar Londen is toch wel een uitschieter! :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 augustus 2012 12:01

ANTWERPEN! <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 augustus 2012 12:02

Rotterdam! Haha, ja shopppen vind ik daar heel leuk. Ook omdat het voor mij lekker dichtbij is! :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 augustus 2012 12:12

Utrecht vind ik erg mooi, ze hebben daar zo’n beetje van alles ^^

[Beantwoorden]


Door Julie op 4 augustus 2012 12:17

Parijs en Londen vind ik geweldig, maar Maastricht en San Fransisco blijven mijn favorieten.

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 4 augustus 2012 om 12:18:

Maar in de meeste Nederlandse steden kun je erg goed slagen…

[Beantwoorden]


Door Duifjaah op 4 augustus 2012 12:29

Ik heb sinds kort Hilversum ‘ontdekt’. Erg leuk, omdat ze er nog kleine (kleding)winkeltjes hebben die je niet in andere steden hebt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:52:

Hilversum vind ik eigenlijk ook best gezellig :ja:

[Beantwoorden]


Door maaike op 4 augustus 2012 12:34

Lush in Arnhem? Wanneer en waar? :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:52:

Don’t know yet, maar ze zijn er mee bezig!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 augustus 2012 12:36

Zoals ik al zei: Groningen. Het is een stad, maar je hebt meer een dorpsgevoel door de gezelligheid. Maar ze hebben wel MAC, Sephora etc. :D
Maar ik vind Zwolle ook leuk hoor, want dat is lekker dichtbij en ze hebben Inglot en de New Look!

[Beantwoorden]


Door Sibel op 4 augustus 2012 12:37

Eigenlijk is Londen 10x beter als Parijs om te shoppen! Qua winkels heb je daar veel meer, in Parijs heb je gewoon Zara, H&M etc.. Terwijl je in Londen Primark, Urban Outfitters, Primark, Sephora etc hebt. Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening ;)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 4 augustus 2012 om 12:46:

Ja Londen! Maar ze hebben geen Sephora (in heel Engeland namelijk niet). Heeft er wel gezeten, maar is na verloop van tijd weggegaan. In de grote warenhuizen aan Oxford Street kom je wel een boel make up merken tegen die je hier niet kan krijgen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:53:

Ik ben nog nooit in Londen geweest, dus kan niet zeggen of ik er graag winkel ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 4 augustus 2012 12:40

Maastricht, het is ietsje verder dan makkelijk is maar dat maakt het shoppen daar juist specialer. De shops zijn ook lekker allemaal bij elkaar en de sfeer vind ik er altijd leuk!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 augustus 2012 12:45

Den Haag, New York en ik ben in Toronto geweest en dat was pas een shopwalhalla. Maar goed ze hebben dan ook een super groot shopping mall midden in de stad liggen. Helaas weinig geshopt daar omdat de VS toch wat voordeliger shoppen is dan Canada. Boston was ook leuk qua shoppen. Helemaal omdat daar geen salestax gerekend wordt op alle kleding onder de 175 dollar EN maar een salestax van 4.5% op alle andere dingen (dus ook make up en in NYC is dat bijna 10%)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:53:

Toronto > Drake :D Volgens mij kun je sowieso in de VS crazy shoppen…

[Beantwoorden]


Door Samantha op 4 augustus 2012 12:46

Heeee,

Ik shop het liefst in Amsterdam mijn eigen stadje :D en daarnaast ga ik ook soms amstelveen in daar heb je werkelijkwaar ALLES! de sabon, sephora, v&d, l’occitane, mango, kruidvat, h&m, bijenkorf en da allemaal in 1 klein winkelcentrumpje heerlijk! altijd gezellig daar!

xoxo

[Beantwoorden]

Samantha antwoordt op 4 augustus 2012 om 12:49:

Oohjaa en Hoofddorp is ook super leuk is een MEGA groot winkelcentrum met alles erop en eraan PRIMARK natuurlijk!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Jinjing op 4 augustus 2012 12:49

in alkmaar, waar ik zelf woon, gewoon omdat het zo gezellig is en het is niet ver, en in 2013 komt er een primark :D
en amsterdam en denhaag zijn ook tof.

[Beantwoorden]

Annemieke antwoordt op 4 augustus 2012 om 14:16:

Komt er een Primark in Alkmaar? Dat heb ik nog nergens gehoord! Zou ook wel raar zijn omdat het zo dicht bij Zaandam en Hoofddorp ligt..

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 augustus 2012 12:52

Amsterdam, maar dan niet de Kalverstraat, Nieuwendijk en Leidsestraat, maar de Haarlemmerdijk, Wolvenstraat/Negen Straatjes, Beethovenstraat en Van Baerlestraat!
Rotterdam, maar dan niet de Koopgoot en Lijnbaan, maar de Oude Binnenweg, Nieuwe Binnenweg, Pannekoekstraat.
En in Utrecht: Voorstraat en Burgemeester Reigersstraat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:54:

van Baerle kom ik ook graag (voor Inglot!) en negen straatjes loop ik ook graag doorheen :ja:

[Beantwoorden]


Door Barbara op 4 augustus 2012 12:52

Ik ga niet vaak naar een stad toe puur om te shoppen, dus doorgaans koop ik mijn kleding gewoon in Almere of Amstedam. Maar ook hele leuke steden (winkeltjes maar ook terrasjes) vind ik Haarlem en Utrecht.

[Beantwoorden]


Door inge op 4 augustus 2012 12:53

Den Bosch! Echt wat een geweldige stad. Het is er gezellig, winkels zijn dicht bij elkaar, naast de normale winkels ook veel kleine winkels! Ja Den Bosch is het helemaal voor mij (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 augustus 2012 12:57

Palma is sinds kort mijn favo shop stad! Wat een ongelofelijk gezellige stad, met Sephora, Kiko, Zara, etc. en super leuke accesoire winkeltjes. Iedereen die in Mallorca is raad ik aan te gaan winkelen in Palma!

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 augustus 2012 13:04

Nijmegen, Den Bosch, Arnhem of Amsterdam

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 4 augustus 2012 om 13:04:

Ik vergat Maastricht, love it!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 4 augustus 2012 13:06

Leisdenhage en Amsterdam

[Beantwoorden]


Door Alina op 4 augustus 2012 13:28

Ik shop ook graag in Arnhem omdat dat voor mij het dichtste bij is (Woon in Dieren), waar er ook nog leuke winkels zitten. Zit inderdaad ook zeker te wachten op de lush!

[Beantwoorden]


Door Nora op 4 augustus 2012 13:37

In Rome :) het is mijn stad, je hebt er veel marktjes en onbekende/verdwaalde plekken, veel grote boekenwinkels en van alles wat!

[Beantwoorden]


Door Aa op 4 augustus 2012 13:39

Enschede omdat ik daar dichtbij woon en het ook een leuke stad is natuurlijk! Verder vind ik Apeldoorn, Amsterdam, Utrecht en Den Haag ook erg leuk.
Net 2,5 week terug uit New York en ook dat beviel natuurlijk helemaal goed! Oja en in Duitsland is Köln leuk!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 4 augustus 2012 13:47

DDe midstraat in joure alles in een lange lijn met kleine niet zo bekende winkeltjes verdwalen? Onmogelijk;)

[Beantwoorden]


Door Debby op 4 augustus 2012 14:02

wat?! komt er een lush in arnhem :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:55:

Yes baby! :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 augustus 2012 14:03

Antwerpen (Belgie) hele fijne stad, en alles wat ik nodig heb hebben ze daar, alleen nog een sephora en het is compleet. de Forever21 daar is gewoon de max! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:55:

Ik MOET naar die Forever 21!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 4 augustus 2012 14:09

Barcelona en Zaandam :P
Liefs

[Beantwoorden]


Door Minouch op 4 augustus 2012 14:14

Ik vind Hilversum wel fijn omdat ik daar alles ken, maar winkels als Lush hebben ze er niet. Dan vind ik Utrecht wel weer fijner omdat ze daar echt vrijwel alles hebben!

Even offtopic. Ik was zojuist bij de DIO drogist en stond wat te neuzen bij de make up, ik draai me om en wat staat daar? Een teeez rek vol mooie spullen! Toen was ik wel even happy ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:56:

Ahh!! Lucky you ^^)

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 4 augustus 2012 14:14

Ik ga voor Amsterdam, Antwerpen en Londen. Alledrie steden waar je echt geweldig kunt shoppen en waar je zelfs na een paar dagen nog niet uitgekeken bent. Nijmegen vind ik ook leuk, lekker dichtbij en helemaal super dat er een Primark komt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 augustus 2012 14:16

Ik kan ook overal shoppen en lekker snuffelen.
Mijn moeder zegt altijd dat ik zelfs bij de wasverzachters in de supermarkt een half uur bezig ben omdat ik overal aan ruik, haha…
Dat heb ik idd een keer gedaan omdat ik eens een andere wilde proberen, dus dat zegt genoeg denk ik ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:56:

Haha! Herkenbaar :D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 4 augustus 2012 14:19

Ik vind Utrecht, Nijmegen en Amsterdam het leukst om te gaan shoppen! (love)

[Beantwoorden]


Door marleen op 4 augustus 2012 14:21

Ik vind Amsterdam geweldig omdat álles er gewoon zit, maar mijn stadje Groningen is natuurlijk ook niet mis met een Mac, Sephora, Zara e.d. en ik vind Utrecht ook superleuk met New Look!! xx

[Beantwoorden]

marleen antwoordt op 4 augustus 2012 om 14:21:

ohja, én Barcelona en London! Love it!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 augustus 2012 14:23

Ik vind Utrecht heel erg chill, omdat ik daar de weg ken en ze hebben bijna alles! Op nummer twee staat Haarlem omdat ik de sfeer leuk vind en ze hebben er leuke, iets apartere winkels!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 4 augustus 2012 14:23

Eindhoven! Haha nee dat alleen omdat ik er dichtbij woon. Ik weet eigenlijk niet, Antwerpen vind ik leuk, Londen, en Maastricht vind ik zeker ook heel leuk. Zoals je hoort in elke stad kan ik mijn weg wel vinden , groot of klein.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:56:

Eindhoven is ook leuk! Do like :ja:

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 4 augustus 2012 14:52

Ik shop het liefst in Arnhem. Dit komt omdat het lekker dichtbij is en eigenlijk wel alle winkels heeft die ik nodig heb. Daarnaast vind ik Amsterdam ook onwijs gaaf!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 4 augustus 2012 14:58

In Nederland: Amsterdam, daarna Utrecht.
In het buitenland: San Francisco. Westfield mall…omg heaven!!!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 4 augustus 2012 15:13

Almere, daar komt binnenkort ook de grootste primark van Nederland. Lekker dicht bij huis! :)
Daarna Amsterdam en Hoofddorp.

[Beantwoorden]


Door Silke op 4 augustus 2012 15:35

Leeuwarden!!! Frieslan the best.

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 augustus 2012 15:36

Helmond<3 mijn eigen stad, en dan ook zo'n beetje de enige stad waar ik de weg ken :$

[Beantwoorden]


Door Angela op 4 augustus 2012 15:41

Zaandam. Lekker dichtbij en ze hebben er genoeg leuke winkels + Primark!. (love)

[Beantwoorden]


Door Evelyne Colourblogs op 4 augustus 2012 15:50

Antwerpen en Knokke, en Maastricht vind ik ook wel gezellig!

[Beantwoorden]


Door Malou op 4 augustus 2012 16:01

Ik woon zelf ook in Arnhem en vind het daar heerlijk winkelen, net als Maastricht, Groningen en nog wel meer Nederlandse steden, maar sinds ik in New York ben geweest … kan niks daar meer aan tippen!

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:05:

New York is inderdaad super om te shoppen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:57:

Ik ga in februari naar NY… Volgens mij word ik gek daar met al die winkels :D

[Beantwoorden]

kelly antwoordt op 6 augustus 2012 om 13:36:

aah, ga je naar NYC ?
jaloeeers … ben er in de meivakantie geweest , is echt super ! niet alleen de winkels , alles !
hahaaha.
Enjoy it girl :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 4 augustus 2012 17:10

Het ligt er maar net aan waar je woont. Ik woon dicht bij Eindhoven dus ik vind Eindhoven leuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 augustus 2012 om 18:57:

Je kan dan toch ook een andere stad leuk vinden, ookal is het niet dichtbij? Of bedoel je dat niet?

[Beantwoorden]


Door Julia op 4 augustus 2012 17:33

Ik shop het liefst in Antwerpen en Breda :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 augustus 2012 18:03

Rotterdam, het is dichtbij en in geen enkele andere stad weet ik ( tot nu toe ) de weg hahaha!

[Beantwoorden]


Door Emily op 4 augustus 2012 18:49

Sowieso Amsterdam! (love)

[Beantwoorden]


Door Marlies op 4 augustus 2012 18:58

Nog altijd het liefste in Antwerpen, niet zo heel ver van mij ^^
Soms ook wel eens ergens anders een dagje bv. Leuven, Oostende,Maastricht,Breda,…. :D

[Beantwoorden]


Door Nancy op 4 augustus 2012 19:09

Antwerpen! en dan vooral forever21 :D

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 4 augustus 2012 19:26

Doe mij maar Londen!

[Beantwoorden]


Door Kaat op 4 augustus 2012 20:07

Antwerpen!! Drie kwartier op de bus en ik ber er :) of Wijnegem omdat er een shoppingcenter is met 250 winkels (love) en dat is met de bus ook maar een half uurtje x

[Beantwoorden]


Door Frauke op 4 augustus 2012 20:08

Antwerpen, Brugge en Kortrijk! <3

[Beantwoorden]


Door Suze op 4 augustus 2012 20:35

Arnhem is vertrouwd, maar er gaat niets boven mijn geliefde New York City! :)))

[Beantwoorden]


Door Rianne op 4 augustus 2012 20:39

Groningen, is het meest dichtbij, (of Winschoten) maar ga ook geregeld naar Bremen. Ben een keer in Utrecht geweest, bij Hoog Catharijne. Vond ik ook super om te winkelen omdat het ook overdekt is. Dus wat voor weer je ook hebt, het shoppen vergaat niet in de regen! haha

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 4 augustus 2012 20:42

Amsterdam, heb altijd het gevoel dat ik daar thuis kom. :)

[Beantwoorden]


Door brittney op 4 augustus 2012 20:45

Het liefst Amsterdam en Utrecht, omdat ik daar ook de weg weet en ik niet als een toerist de weg moet vragen. Maar ik ga graag de uitdaging aan om een andere stad te proberen! Maandag ga ik naar Arhnem, misschien zie ik je (:

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 augustus 2012 20:57

London! maar aangezien dat niet in nederland ligt kies ik toch voor rotterdam. Maar groningen en arnhem zijn ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Ester op 4 augustus 2012 21:22

Gewoon mijn eigen stad. En voor winkels als H&M, C&A en NewYorker ga ik naar Dordrecht. Allesbehalve een leuke en gezellige stad, maar zolang de winkels die ik wil bezoeken er staan vind ik het prima. Recht op m’n doel af!

[Beantwoorden]


Door Jannee op 4 augustus 2012 21:42

Nijmegen natuurlijk!!!
Ik woon daar en doordat ik al jaren daar rondloop, weet ik precies waar ik alles kan vinden. Vind ik heel fijn, want ons centrum is niet groot en er ontbreken wel een aantal dingen, maar die vind ik dan weer terug bij Dukemburg, een overdekt winkelcentrum met de Action en een grote Kruidvat

[Beantwoorden]


Door dita op 4 augustus 2012 21:44

Amsterdam

[Beantwoorden]


Door Leonie op 4 augustus 2012 22:14

Het beste shop ik in mijn eigen stad, Bergen op Zoom, omdat ik daar weet waar alles zit, wel zo makkelijk. Het leukste vind ik het in Antwerpen en Amsterdam, maar andere grote steden zijn ook altijd leuk, zoals Utrecht!

[Beantwoorden]


Door margotje op 4 augustus 2012 22:21

Brussel, Parijs, Antwerpen, Amsterdam… Zoveel keuze… De ware? Parijs ! Daar kun je goedkoop veel vinden, duur veel vinden, ertussenin veel vinden en vooral… Veel tweedehands boekjes :) <3

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 5 augustus 2012 00:01

Arnhem heeft veel leuke winkels en woon er praktisch naast. Ik ben heeeel blij dat ze een Mac counter in de Bijenkorf hebben sinds kort en dat ze bobbi brown verkopen bij de Douglas! Ik mis idd lush en sephora, maar wat zeg je nou??? Komt er een lush in Arnhem?? Nee echt?? Centrum?? YES!!

Verder is Utrecht (ivm lush en sephora) leuk en gezellig, maar ook Breda (heb ik gestudeerd). Grote stad, veel winkels en aardige verkopers!

Nog een love: centro in Duitsland, oberhausen. Een soort Amerikaanse mall waar alles goedkoper is dan in Ned. Ze hebben ook gewoon vero moda en only, maar hele andere collecties dan in Ned. Leuker!!!

[Beantwoorden]


Door Miriam op 5 augustus 2012 02:09

Londen, mijn god wat hou ik van die stad, probeer der minstens 1x per jaar heen te gaan en dan kom ik terug met een lege pinpas, nooo :(

[Beantwoorden]


Door Layla op 5 augustus 2012 02:55

Ik ben net terug van een shopping trip naar Berlijn! Wat nu ook echt tot mijnn favoriete behoort. Vintage, KaDeWe, Galerie Lafayette, etc. Ook hier hebben ze alles en zal je portemonee na een paar dagen een stuk leger zijn, hihi.! :)
En natuurlijk in Parijs en Antwerpen of snel in Rotterdam shop ik erg graag!

[Beantwoorden]


Door Tess op 5 augustus 2012 09:43

Ben het eens met Maastricht! t is maar 10 minuutjes rijden voor mij en ik vind niks zo gezellig als daar gaan winkelen.

[Beantwoorden]


Door sophie op 5 augustus 2012 10:11

londen is voor mij toch echt DE shopstad in nederland vind in maastricht en groningen :crazy: ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door elodie op 5 augustus 2012 10:54

groningen! daar ga ik vandaag heen

[Beantwoorden]


Door Elis op 5 augustus 2012 11:12

Nummer 1 shopstad is voor mij Hongkong :) Ben er nu 10 keer geweest en in november staat het volgende bezoek gepland. Maar goed, niet echt naast de deur…. Roermond is heel leuk en ik ga ook graag naar Eindhoven, Maastricht en Aachen. De meeste steden zijn eigenlijk wel prima geschikt om te shoppen ;)

[Beantwoorden]


Door Marie op 5 augustus 2012 11:27

Antwerpen! Leuke sfeer en alles wat je nodig hebt is er (duur, goedkoop, vintage, grote ketens en kleine boetiekjes) haha heb gelijk zin om te gaan winkelen

Verder: parijs, rotterdam (en ik ga over een paar daagjes naar milaan en in de herfst naar barcelona dus ben daar ook heeel benieuwd naar)

[Beantwoorden]


Door kelly op 5 augustus 2012 11:42

Den haag , omdat het om de hoek ligt , super leuke sfeer heeft ,
en ik de weg goed ken !
maaaaar.. in de meivakantie ben ik in new york geweest , dat is tot nu toe wel de leukste shopstad ever ! sws .

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 5 augustus 2012 11:56

Ik woon sinds 3 maanden in Velp en daar liggen inderdaad de limited editions nog in overvloed, heeeerlijk! Dat was ik gelukkig al ‘gewend’ toen ik nog bij mijn ouders woonde (in een ‘groot’ dorp). Ik shop verder heel graag in Arnhem omdat het op fietsafstand is en ik vind Maastricht ook heel erg gezellig en mooi. Utrecht vind ik persoonlijk juist niet zo leuk, omdat ik het er niet zo gezellig vind haha! Maar gelukkig is Nederland zo klein, dat je praktisch in iedere stad bent binnen 3 uur. Heerlijk :)

[Beantwoorden]


Door Puck op 5 augustus 2012 12:28

Rotterdam! Ik woon in Breda, en daar vind ik het ook leuk on te shoppen, ik mis alleen een Lush en een Mac Counter (en het zou leuk zijn als ze UD bij de sephora verkochten), maar verder is het een erg leuke stad, vooral erg gezellig, er zijn heel veel terrasjes enzo :)

[Beantwoorden]


Door roos op 5 augustus 2012 16:22

In Nederland vind ik Maastricht een heerlijke shopstad. In het buitenland Madrid, Parijs en Metz.

[Beantwoorden]


Door Jenny op 5 augustus 2012 17:37

Ik woon zelf in Amsterdam, maar shop het liefs in Amstelveen. Ik vind het echt heerlijk shoppen daar en er is echt alles, Sephora, MAC, Mango Zara… alles.
En na Amstelveen komt Maastricht. Geef me een gevoel van dat ik in een andere land ben. Echt leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Emma - Life&Cookies op 5 augustus 2012 22:05

Voor mij is Rotterdam ideaal, ik duik het centrum in met droog/mooi weer en naar Zuidplein of Alexandrium met pestweer en alle grote ketens/winkels zitten er wel.

Verder kom ik graag in Antwerpen en ik vind Maastricht ook heel fijn! Maar als het éffe kan winkel ik toch het allerliefste in Berlijn want daar heb je echt álles! :yay: (love)

[Beantwoorden]


Door Luna op 5 augustus 2012 22:35

Nijmegen! Daar woon ik en het is een super mooie stad. Het feit dat er een Primark komt is natuurlijk fantastisch, misschien iets minder goed voor mijn geld haha, maar wel geweldig!

[Beantwoorden]


Door E. op 6 augustus 2012 00:41

JEEEJ maastricht! Ik wist niet dat jij eigenlijk een sjeng was?!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 6 augustus 2012 08:56

Groningen, dat is voor mij vlakbij :) Maar ook Arnhem, Amsterdam en Utrecht zijn super. En London natuurlijk maarja daar kom je niet zo snel haha! Ook in Apeldoorn shop ik fijn dat is eigenlijk geen stad maar het is ook weer te groot om een dorp te noemen :p

[Beantwoorden]


Door charlotte op 6 augustus 2012 09:47

overal maakt niet uit waar,
maar in amsterdam of rotterdam winkel ik opzich wel fijn

[Beantwoorden]


Door isabella op 6 augustus 2012 19:25

HOOFDDORP! er zit zelfs een primark, en dat voor zo’n ministad. er zit ook een sting outlet, waar kleding van 80 naar 15 wordt afgeprijsd!

[Beantwoorden]


Door Nena op 6 augustus 2012 21:14

Ik shop ook het liefts in Antwerpen! En die Sephora op de Champs Elyssée is echt GEWELDIG!!! XX

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 augustus 2012 13:10

KOMT ER EEN LUSH IN ARNHEMM?? OMGGG (love)

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 7 augustus 2012 15:10

LUSH IN ARNHEM?
NIEEETTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
YESYESYES

[Beantwoorden]


Door Fien op 7 augustus 2012 20:46

Amsterdam! Daar woon ik dichtbij! :) x

[Beantwoorden]


Door Sonja op 9 augustus 2012 22:34

Athene! Super veel leuke, kleine winkeltjes maar ook Mac, Lush, Bodyshop… en heel gezellige sfeer!

[Beantwoorden]


Door romy op 10 augustus 2012 17:10

BRUSSEL (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 24 augustus 2012 17:29

Ook Arnhem, mijn stadje!

[Beantwoorden]


Door Lisanne ♥ op 15 september 2012 11:55

Ik shop het liefst in Den Haag, mijn woonstad. Ze hebben er alle winkels die je je maar kunt bedenken: De wat meer standaard winkels zoals H&M, Zara en Pull and Bear maar ook is er een Lush en een Sephora + Mac counter in de Bijenkorf. -Niet dat ik daar dingen koop, maar toch leuk.-

[Beantwoorden]