Likes/dislikes juli

Het is weer tijd om mijn nieuwe favorieten en frustraties aan jullie te zien! Welke producten wilde ik het liefst knuffelend mee naar bed nemen, of juist geïrriteerd het raam uit gooien? Ik vertel het je in de likes/dislikes video van juli. Enjoy!Klik hier al je de video niet kunt zien.


Yves Rocher Shower Cream Mango & Passionfruit – review
Make Up Store Body Milk Watermelon & Cucumber – review
MAC Mineralize Skinfinish Star Wonder – review
MAC Mineralize Skinfinish Lightyear – review
NARS Laguna bronzer – review
Yves Saint Laurent Shocking Mascara
Teeez Duo Eyeshadows – review
Biodermal P-CL-E Crème
Biodermal Reinigings Mousse gevoelige huid
Make Up Store Redelicious – review
Illamasqua Liable – review
Make Up Store High Tech Lighter Cleo

♥♥♥

Likes/dislikes juni
Likes/dislikes mei
Likes/dislikes april


Reacties

Door Jinjing op 2 augustus 2012 07:29

aw die showercream <3

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 augustus 2012 07:40

Jammer van die High Tech Lighter, want in de verpakking ziet hij er inderdaad erg mooi uit!
Bodymilk met komkommer en watermeloen… het klinkt eigenlijk een beetje als een rare combinatie, maar goed :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:19:

Ja, ik snap dat het raar klinkt maar het is echt GODDELIJK ^^)

[Beantwoorden]


Door Jae op 2 augustus 2012 08:21

Leuk filmpje!
Zou je de Biodermal producten eens willen reviewen aub?
Liefs, Jae

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:20:

Ik denk niet dat ik dat ga doen, want ik heb er niet zoveel over te zeggen verder. Bovendien vind ik huidverzorging testen eigenlijk geen doen, omdat we allemaal zo’n verschillende huid hebben :-)

[Beantwoorden]

Helen antwoordt op 2 augustus 2012 om 11:11:

Jammer want ik was er ook erg benieuwd naar, maar ja als je er verder niet zoveel over te zeggen hebt :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 11:28:

Als je er vragen over hebt, dan wil ik die natuurlijk wel beantwoorden!


Door Lifesplash op 2 augustus 2012 08:22

Star Wonder en Lightyear blijf ik steeds maar prachtig vinden! Stiekem wel jammer dat er wat dislikes in het filmpje zijn – wat zou het toch goddelijk zijn als alle producten goed zijn. :$ Dat van die YSL mascara vind ik wel apart dat hij dan opeens veel minder goed is. Maar bekijk het positief: je hebt er wel even van kunnen genieten, haha. :p

[Beantwoorden]


Door Sanja op 2 augustus 2012 08:24

Oh die mango/passievrucht producten van YR zijn zo lekker! Voorlopig heb ik alleen de parfum versie ervan, maar ik wil de douchegel ook wel zo in huis halen ^_^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:21:

Oehhh, parfum lijkt me ook heerlijk! ^^)

[Beantwoorden]


Door roosm op 2 augustus 2012 08:26

Leuk. Die Shower Cream <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 augustus 2012 08:31

Heb je de Make Up Store highlighter ook gebruikt met een primer eronder? Bij mij creasen cream producten ook altijd, maar als ik er dan nog een primer onderdoe (dus Too Faced Shadow Insurance oid) dan blijft het veel beter zitten. Succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:21:

Ja, ik heb echt alles geprobeerd :-(

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 2 augustus 2012 om 23:17:

Oh dan is het echt balen idd! Zonde want het ziet er echt heel mooi uit. Misschien nog als glow aan je decolleté/ benen voor een feestje? Heb je toch wat minder kans op creasen.

[Beantwoorden]


Door laura op 2 augustus 2012 08:35

Leuke likes en dislikes zeg! ‘x

[Beantwoorden]


Door laura op 2 augustus 2012 08:36

of moet ik beter zeggen minder leuke dislikes? ik weet het niet! haha ‘x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:21:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 augustus 2012 08:46

Leuk filmpje! Je ziet er gorgeous uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:22:

Dankjewel Femketje :$

[Beantwoorden]


Door charile op 2 augustus 2012 08:49

Erg mooie favorieten en jammer van de dislikes :) Je make-up ziet er weer super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 augustus 2012 09:05

Ahhh, zo zonde van die Make Up Store creamy highlighter! Want hij is werkelijk práchtig!
En ik wil Star Wonder van MAC oooook. Maar hij was uitverkocht, dus heb ik Solar Ray gekocht (blush), en die is ook prachtig :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 augustus 2012 09:09

Leuke likes/dislikes weer! Alleen jammer van de creamy highlighter (Make Up Store)! Hij zag er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Yara op 2 augustus 2012 09:38

Leuk filmpje weer :-D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 augustus 2012 09:46

Mooie favorieten! Jammer van die highlighter van MUS, hij zag er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 2 augustus 2012 09:52

leuk filmpje, je make-up zit echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 augustus 2012 09:54

Wat zonde van die highlighter, hij is echt prachtig – just like you, je ziet er mooi uit vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 10:16:

Dankjewel Joyce :$ Ik word echt verlegen van al die lieve complimentjes van jullie!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 augustus 2012 10:03

Superleuk filmpje! Die shower cream klinkt ZO lekker!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 2 augustus 2012 10:03

Elke ochtend laten hier de zelfde meiden een comment achter!! Langzaam begin je ze een beetje te kennen!! Dat vind ik echt een van de leukste dingen van je site! Dat de sfeer zo goed is bij de comments!! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 11:29:

Ja, dat vind ik ook heel leuk! Maar ook de reacties van lezeressen die maar af en toe reageren vind ik erg leuk natuurlijk ^^)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 2 augustus 2012 10:15

echt een leuk filmpje =)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 2 augustus 2012 10:17

Leuk filmpje! Ik vind je ooglook echt mooi! :yes: Mooie Mac producten hoor! ;-)

[Beantwoorden]


Door bianca op 2 augustus 2012 10:23

Echt hele leuke likes zonde van die mac product!
Vooral omdat het zo fijn en goed merk is is dat natuurlijk wel eventjes een tegenvaller.
Verder heb jij je weer prachtig opgemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 augustus 2012 10:24

I’m totally in love with you’re new hair! Het is echt heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 11:29:

Dankjewel Anne!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 2 augustus 2012 10:37

Ontzettend leuk filmpje. Balen van die creamy highlighter van Make Up store zeg.. :/

[Beantwoorden]


Door Simone op 2 augustus 2012 10:44

Die van MAC zijn zooo pretty.

[Beantwoorden]


Door Iva op 2 augustus 2012 10:47

Wauw, je ziet er prachtig uit in dit filmpje. Ik vind je nieuwe haarkleur je gezicht echt goed doen, het brengt wat meer structuur in je gezicht. Of je hebt gewoon je NARS bronzer heel goed gebruikt, kan ook natuurlijk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 11:30:

Dankjewel Iva! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 augustus 2012 10:58

Dat met de Shocking mascara van YSL had ik ook! Iedereen was er lyrisch over, maar ik heb hem na een keer of drie gebruiken nooit meer aangeraakt omdat ‘ie m’n wimpers zó klonterig maakte. Echt spinnenpoten inderdaad, brrr!

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 2 augustus 2012 om 12:07:

Wat slecht van zo’n dure YSL-mascara! Vera, het is trouwens ‘Ief sèn lôràh’ (en niet ‘…lôrent’), even om je te informeren! ;-)

Wel goed om te weten dat die Teeez-oogschaduws zo goed werken!

[Beantwoorden]


Door Juliet op 2 augustus 2012 11:08

Hoi Vera,
ik kijk je Video hier vanuit aruba , ben gisteren pas aan gekomen en het is hier nu kwart voor 5 (H) echt een superleuke video!
mijn dislike is: de Catrice jelly cheek tint.vEn mijn likes: De essence ready for boarding cream blush, en mijn lancome doll eyes mascara!

Xxx juliet

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 11:30:

Wat gaaf, Aruba! Heel veel plezier op vakantie. Super tof dat je mijn filmpje zelfs vanaf daar helemaal kijkt ^^)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 2 augustus 2012 11:42

Dit blijven heerrlijke filmpjes! X

[Beantwoorden]


Door Vera op 2 augustus 2012 11:55

Leuk filmpje weer Vera :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 2 augustus 2012 11:57

Ik heb Light Year ook en hij is zoooo mooi, echt een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Valérie op 2 augustus 2012 12:02

hey Vera!
laatst heb ik op een soort markt bij een tent waar make-up werd verkocht een Rimmel London oogschaduwduo gekocht. De prijs? 1 euro! ja je leest het goed, 1 euro. ik heb de winkelprijs opgezocht en die was 9 euro en hij lag gewoon nog in de schappen bij kruidvat. Hoe kan het dat ik er maar 1 euro voor heb betaald op de markt want hij was echt niet nep?

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 12:37:

Goede deal! Het kunnen producten zijn met een fabrieksfoutje. Iets scheefgedrukte tekst of een verpakking met kreukels erin bijvoorbeeld. Maar het kan ook te maken hebben met de import, hoe dat precies weet weet ik niet.

[Beantwoorden]

Yvet antwoordt op 2 augustus 2012 om 23:12:

Ik weet wat je bedoeld moet je eens op fogan.nl kijken daar kunnen ondernemers in dit geval dus die markt man hun spullen inkopen en fogan heeft daar al winst op dus op de markt zullen die ook wel 1.- euro kosten. Trouwens ook op deze site kosten rimmel mascara’s 1 euro maar die gaan per 100

[Beantwoorden]


Door Diede op 2 augustus 2012 12:22

Wat zie je er mooi uit! Ik vind dat je je wenkbrauwen ook zo mooi hebt gedaan. Met welk potloodje heb je hem bijgetekend? & welke kleur dan, ik denk dat ik namelijk ook zie kleur nodig heb. :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 12:35:

Dankjewel! Ik gebruik altijd het Hema wenkbrauwpotlood in de lichtste kleur, 10.

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 2 augustus 2012 om 18:56:

aah dankjewel

[Beantwoorden]


Door Riot op 2 augustus 2012 12:30

Vera, heb je al van die Sylvienails gehoord?
Ben benieuwd wat jij ervan vindt en of je ze gaat testen, aangezien jij ook slappe nagels hebt :)
Leuk filmpje, as usual :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 13:22:

Heb er van gehoord! Heb ze nog niet getest, maar misschien dat ik dat nog doe!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 2 augustus 2012 12:40

Leuk filmpje! Ik vind het echt een plus dat jij als enige niet alleen je favorieten doet maar ook je dislikes. :)
En wat fijn dat je huid nu zoveel rustiger is! Het ziet er inderdaad beter uit.
Ik ben ook al heel lang fan van die reinigingsmousse van biodermal, denk dat ik al wel 10 van die flessen op heb gemaakt. De PCLE vind ik ook fijn inderdaad, maar ik heb dan die fluide omdat ik een vette huid heb. Het pigmentserum van biodermal vind ik trouwens ook erg fijn (ook al heb ik geen problemen met pigmentatie).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 13:23:

Dankjewel Joanne ^^) Mag ik vragen waarvoor je het serum gebruikt?

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 2 augustus 2012 om 14:48:

Graag gedaan!
Ik gebruik het omdat het 3 ingrediënten bevat die ik erg fijn vind en waar ik naar op zoek was. Los van elkaar eigenlijk, maar als het in 1 product zit is dat alleen maar beter! Die ingrediënten zijn: lactic acid (mild exfolierend, zachter dan glycolic acid), urea (heel erg voedend) en vitamine c (brightening). Het maakt je huid sowieso gewoon egaler, pigmentvlekken of niet. Mijn huid is volgens mij wel minder gevoelig dan de jouwe dus ik weet niet of het bij jou ook even goed zou werken. Vitamine c kan irriterend zijn voor sommigen, al zit hier wel de minst irriterende versie in en vind ik dit spul totaal niet irriterend. Ik vind ‘m erg fijn in ieder geval! Ik gebruik hem als nachtcrème want hij is best voedend voor een serum en ik heb geen droge huid. Alleen wel een beetje duur, ik haal hem meestal als biodermal in de actie is.

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 2 augustus 2012 12:58

Toen ik het stukje aan de rechterkant van je site (onder je foto) ging lezen, hoorde ik automatisch jou stem erbij toen ik ‘Hooi!’ las! Precies hoe jij het altijd in filmpjes zegt. Echt zo grappig! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 13:23:

Haha! Leuk! Daarom heb ik het er ook in gezet :D

[Beantwoorden]


Door claire op 2 augustus 2012 12:58

wat zit je make-up mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 2 augustus 2012 13:01

Leuk filmpje weer ! Ik hoor je zo graag praten ;-)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 2 augustus 2012 13:03

Zoals altijd een leuk filmpje <3

[Beantwoorden]


Door Oona op 2 augustus 2012 13:05

Dit is WEER een heeeeeeel leuk filmpje!!
Oja,I love your hair!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 13:24:

Dankjewel Oona :$

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 augustus 2012 13:16

Ik hou van jou filmpjes Vera! Het lijkt altijd net of je gewoon bij me in de kamer zit haha

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 2 augustus 2012 13:23

Zit er alcohol in die biodermal reiniginsmouse?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 13:25:

Nee, en ook geen zeep. Hij is echt heel mild :ja:

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 2 augustus 2012 13:40

Hallo vera,
Ik volg jou nu al een hele poos! En ben ook super fan geworden. Ik leer van de blogs ontzettend veel, en altijd leuk om te weten wat je niet moet kopen en wat wel! Leuk filmpje dan ook weerr! Liefss anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:30:

Dankjewel Annemarie!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 augustus 2012 14:44

Veel meer likes dan dislikes natuurlijk, haha.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 2 augustus 2012 15:35

Wauw, die Mac MSF’s zijn echt mooi! Denk je dat je ze nu nog steeds kunt kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:30:

Ik zou er niet van uit gaan…

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 augustus 2012 16:16

Je lijkt me echt een leuk en gezellig iemand! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maartje op 2 augustus 2012 16:26

heey Vera,
misschien kun je een keer producten van P2 testen
dit is een make-upmerk dat verkrijgbaar is in de dm in duitsland.
het is erg budgetproof en voor de meisjes die kort bij duitsland wonen misschien leuk als je er eens een rwview over zou willen schrijven :)

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:29:

Ik shop zelf bijna nooit in Duitsland, dus heb helaas niet de mogelijkheid de producten te kopen om te testen! Kom ik in DE, dan ga ik zeker even kijken :ja:

[Beantwoorden]

stella antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:54:

Ha, ik ga zaterdag as. naar naar Centro in Oberhausen. Mega shopping center. Heb gehoord dat DM en KIKO daar gevestigd zijn.
Je mag mee!, jij je weg, ik mij weg.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 augustus 2012 17:07

Leuke video! Wat ontzettend jammer van de Make Up Store High Tech Lighter Cleo, want net wat je zegt je betaald er best veel voor en als het product dan niet eens goed blijft zitten:( Ik wil ook nog heel graag een keer een MSF van MAC :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 augustus 2012 18:03

Die highlighter van make-up store, zou je op je decolleté kunnen gebruiken, of boven op je voeten (als leuk effect voor in de zomer in combinatie met slippers). Ik heb ook zo’n soort product maar dan van glamourflage, wist toen ook niet wat ik er mee moest. Maar toen kreeg ik een reactie dat het daarvoor bestemd was.

Leuk filmpje trouwens! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:31:

De highlighter is wel heel erg oranje, dus dat gaat er wat vreemd uitzien denk ik…

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 3 augustus 2012 om 07:14:

Oeps! :X Dan zou dat er idd vreemd uit zien! Ik ben benieuwd of iemand anders misschien met een oplossing komt, ben toch wel benieuwd eigenlijk. :-)

[Beantwoorden]


Door Inez op 2 augustus 2012 18:15

Zonde van de highlighter! Ik kan me altijd zo frustreren als ik mijn geld heb uitgegeven en dan erachter kom dat ik het product beter had kunnen laten liggen. :X Ik word altijd zo blij als het donderdag is en er een beauty filmpje online staat. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:31:

Ja, dat is inderdaad zo! Maar ik ben wel iemand die veel wil proberen, dus dan hoort het erbij. En nu kan ik jullie wel behoeden voor een eventuele miskoop :ja:

[Beantwoorden]


Door nina op 2 augustus 2012 18:44

super leuk misschien kan je ook een keer een filmpje maken over toen jij begon met bloggen wat je tegen hield of wat je er eng aan vond en wat je er zo leuk aan vond om het te gaan doen enz enz wat persoonlijker over jou blog avontuur ? misschien kan je het dan likes/dislikes about bloggen ofsoow haha xx (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:32:

Oh, dat is wel een leuk idee! Ik schrijf het op :-)

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 2 augustus 2012 19:06

Die mac blushes zijn zo mooi!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 2 augustus 2012 19:07

haha Vera, wat vind je toch geweldig!! -x-

[Beantwoorden]


Door sofie op 2 augustus 2012 19:41

Leuke video
je moet zeker eens de oogschaduws van yves roches proberen die zijn echt super ^^)

[Beantwoorden]


Door xo R. op 2 augustus 2012 19:43

Leuke video, ben niet anders gewend!
Plaats je zaterdag geen artikel? Is het gewoon vrijdag Twitter Question en zondag filmpje?

Je site is geweldig <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 19:49:

Jawel, zaterdag een TQ + artikel :ja: En morgen ook weer blogposts!

[Beantwoorden]


Door stella op 2 augustus 2012 19:59

Leuk filmpje, je bent gelukkig weer helemaal beter! Dat vind ik heel fijn voor je, want je bent echt lang ziek geweest. Voor degene die Teez make up in Uden zoeken, deze is te koop bij Sefa’s in de Kapelstraat. Mega veel keus!
Ik vind je likes and dislikes filmpjes leuk en en word erg enthousiast van je likes,…

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 augustus 2012 20:13

Superleuk filmpje weer! Het lijkt altijd echt alsof je altijd supervrolijk bent als je een filmpje opneemt, omdat je altijd zo enthousiast vertelt :)

[Beantwoorden]


Door Pienn op 2 augustus 2012 20:21

Ik heb een klein vraagje wat niet over dit filmpje gaat maar waar koop jij je meeste kleding want jij hebt altijd zulke leuke kleding aan! En wil je een keer een filmpje maken met jou favoriete stylen hoe jij je haar doet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 22:57:

Dankjewel Pienn :$ Ik koop veel bij H&M, maar ook bij Zara en Mango. Zal eens kijken voor een filmpje over mijn haar!

[Beantwoorden]


Door Pienn op 2 augustus 2012 20:29

En waar haal jij je test make-up’jes vandaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 22:57:

Die krijg ik opgestuurd van bedrijven.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 augustus 2012 20:31

super leuk filmpje weer!
vind het echt heel leuk dat je ook de dislikes doet. :)

[Beantwoorden]


Door Dita op 2 augustus 2012 20:31

Leuk filmpje! :)

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 2 augustus 2012 20:43

Super leuk filmpje meid :-)

[Beantwoorden]


Door Suus op 2 augustus 2012 20:47

hoi vera. ten eerste vind ik je filmpjes heel erg leuk! en je vroeg of wij nog verzoeken hadden voor producten die je echt eens moet proberen. Ik weet niet zeker of je dit product al in je stash hebt maar zo niet dan moet echt een keer de dream matte mousse foundation van maybelline proberen want deze foundation is ideaal voor een oneffen huid omdat het matteert en gedeurende de dag talg opneemt. Zelf vind ik hem heel erg fijn en hij kost 13.49.

liefs suus. ps. de lip stain van maybelline color sensational popstick (kost 11.49) is heel fijn want deze trekt in je lippen zodat hij langer goed blijft zitten de kleuren zijn 020 Tropical pink (is een mooie midden roze kleur) 040 Crystal pink (is wat lichter dan 020 Tropical pink) 060 Citrus slice (is een mooie zalmroze kleur nijgt alleen wel een beetje naar het oranje) en ten slotte 080 Cherry pop ( is dè echte vera kleur rood!) ik hoop dat je het wat vind.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2012 om 08:11:

Toevallig dat je daar mee komt, ik heb jaren de mousse foundation van Maybelline gebruikt ^^) Nu is hij te droog voor mijn huid, maar voor vettere huidtypes inderdaad perfect! Over de popstick heb ik ook geschreven :ja: http://veracamilla.nl/2012/04/maybelline-color-sensational-popsticks/

[Beantwoorden]


Door Chiara op 2 augustus 2012 21:27

Jammer dat we hier in België nog geen MUS hebben :-( … en geen Illamasqua … en geen Sephora … :boo:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2012 om 08:12:

En NL zit ook geen Illamasqua, die producten kun je online bestellen :ja: Maar wel balen van MUS en Sephora :-(

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 augustus 2012 21:29

Leuk om te zien :D Ik heb vandaag de laatste MSF ( Star Wonder) gekocht :D x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2012 om 08:12:

Wooh, lucky you ^^) Veel plezier ermee!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 2 augustus 2012 21:46

Rode lippen staan jou echt prachtig! Ik heb dezelfde kleur haar, huid en ogen als jij, dus misschien moet ik het ook maar eens uitproberen :) Liefs!

[Beantwoorden]


Door Gwen op 2 augustus 2012 22:25

Die hartjes trui, zoo leuk! Je ziet er echt goed uit rode lippen, nieuw haar, top!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2012 om 08:12:

Dankjewel Gwen ^^)

[Beantwoorden]


Door nadia op 2 augustus 2012 23:01

ik heb ook zo’n highlighter gehad van van de makeup store ik geloof dat het toen in de kleur apollo oid was.. prachtige kleur, maar inderdaad niet mee te werken, zo jammer want het was net nars orgasm in een potje.. ik vond het vooral te stroef, slecht the blenden..
Dacht dat het aan mijn lag, gelukkig ben ik ndus niet te enige..

[Beantwoorden]


Door Michelle op 2 augustus 2012 23:23

Zoals al je filmpjes vind ik deze weer heel leuk, ik hou van je likes/dislikes video (A)
Ik heb nog een vraagje die hier helemaal niet past maar laat jij je sieraden ’s nachts aan? En waarom kan dit geen kwaad of juist wel? :?:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2012 om 08:15:

Nee, ik doe ze af. Alleen de piercing in mijn oor laat ik zitten, maar ik vind het niet fijn om met sieraden te slapen. Het kan verder geen kwaad voor zover ik weet!

[Beantwoorden]


Door June op 2 augustus 2012 23:54

Super leuk filmpje! :D

Toen je aan het einde vertelde over dat je tips kon geven over producten MOEST ik dit merk gewoon hier droppen ; one love organics (te bestellen via saygreencosmetics) die moet je echt proberen! Ik zou er heel graag een revieuw over lezen.

Ik weet niet of je al een revieuw hebt over de blushes van mac, maar die zou ik ook erg graag willen lezen!

Xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 augustus 2012 om 08:15:

Review van de MAC blushes is er, staat onder de video in het lijstje :ja:

[Beantwoorden]


Door Veer op 3 augustus 2012 00:37

Echt lelijk die lippen van je staat je niet..

[Beantwoorden]

Jose antwoordt op 11 augustus 2012 om 22:18:

Er was ooit eens een slim/aardig persoon dat zei, als je niks aardigs weet te zeggen, houd dan je mond!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 3 augustus 2012 08:54

Ik vind het altijd zo leuk, hoe eerlijk je bent in je filmpjes en je haar is trouwens zo gaaf op beeld!!

[Beantwoorden]


Door patricia25 op 3 augustus 2012 09:10

de producten van Etat Pur zijn een echte aanrader, ik heb last van puistjes en binnen 2 dagen waren deze al een stuk minder!!
ik heb de Zink Gluconaat [435mg] http://www.etatpur.nl/index.php/pure-actieve-stof-overtollig-talg-puistjes-zink-gluconaat.html
en de Salicylzuur 300 [300 mg]http://www.etatpur.nl/index.php/pure-actieve-stof-puistjes-onregelmatige-huidtextuur-salicylzuur-300.html
het zijn kleine flesjes maar je hebt maar een paar druppels nodig en doet er dus lekker lang mee! onderhuidse puistjes zijn nu ook al aan het verdwijnen en dat al binnen 2 dagen :-S

[Beantwoorden]


Door Suus op 3 augustus 2012 13:54

okè ik wist niet dat je over de maybelline popstick al een artikel geschreven hihi. maar wel leuk hoor!

[Beantwoorden]


Door Sara op 4 augustus 2012 00:50

Die blusher is zo prachtig, wauw! ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 augustus 2012 18:54

Ha, toevallig, ik heet ook Vera. :wave:

Leuke video! En wat word ik blij van jouw vrolijke manier van praten!

X ^^)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 5 augustus 2012 13:10

Leuke video! Die oogschaduws van Teeez zijn mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Emma op 8 augustus 2012 21:37

TOP lippenstift Vera!! :)

[Beantwoorden]


Door Jose op 11 augustus 2012 22:16

Ik heb zelf een vloeibare blush gekocht, met niks was het mooi egaal te krijgen, tot dat ikn het met de beauty blender (goed vochtig) gebruikte werkt echt geweldig benal met potje 3 bezig nu :) misschien dat dat met het mac product (highlighter) werkt??

[Beantwoorden]