CHI stijltang getest op dik, lang en veel haar.

Dum dum dum… Het is zover. Na jarenlang stijlen met kramp in mijn hand en na 2 uur nog steeds geen kaarsrechte manen, heb ik eindelijk dé koningin onder de stijltangen: een CHI. Ik heb er al ontelbare positieve verhalen gehoord en nu heb ik er ook eindelijk één. Hoe werkt deze tang op mijn haar; een lange, dikke bos? Glijdt hij daar echt zo moeiteloos doorheen? I’ve put it to the test!

Photobucket

Photobucket
Er zijn verschillende soorten CHI’s. Ik heb er eentje van Farouk, de ‘4 button Digital Ceramic Iron’ afkomstig uit de webshop JohnBeerens.com (je weet wel, die man van Salon Takeover. Ik vond dat echt een geweldig tv-programma).

De stijltang is momenteel afgeprijsd van €215,20 naar €149,00. En dan krijg je er ook nog gratis product naar keuze bij.

Photobucket

Photobucket

Een paar specificaties:

– Er zit een digitaal scherm op de stijltang
– Hiermee kun je de warmte instellen
– Maar ook dat de stijltang na een bepaalde tijd vanzelf uitgaat
– De stijltang kan tot 210 C
– Binnen een kwartier heeft de tang 210 C (hoogste stand) bereikt
– De tang heeft keramische platen

Ik vind het fijn dat de stijltang een digitaal schermpje heeft waarmee je verschillende zaken makkelijk kunt instellen. Het zit heel simpel en logisch in elkaar. Wel zit dit schermpje op een wat onhandige plek. Precies daar waar ik de tang vasthoud, zitten de knopjes. Zo komt het wel eens voor dat ik tijdens het stijlen per ongeluk opeens de temperatuur een paar graden lager zet. Het zou handiger zijn als het schermpje even op slot kan.

Photobucket
Mijn haar in volle glorie, zonder dat er nog een stijltang bij in de buurt is geweest. Mijn haar is lang, dik, veel en heeft een slag.

Photobucket
Mijn haar gestijld met de CHI. Hier en daar zitten er nog wat plukken die niet helemaal steil zijn, maar dat komt omdat ik weer even het in het hele ‘stijl ritueel’ moet komen. En ik heb zo enorm veel haar, dat ik makkelijk een plukje mis. Ook had ik hier de tang niet op de heetste stand staan, maar op 190C. Ik heb hem wel eerder gebruikt op de heetste stand en toen was mijn haar steiler. Maar daar heb ik helaas geen foto van.

Photobucket
De voorkant is wel goed gelukt. En ik heb inderdaad geen make-up op.

Het stijlen met de CHI stijltang gaat vrij snel. Toch ben ik er nog wel aardig wat tijd aan kwijt, maar ik heb dan ook veel haar. De meeste plukken waren met één keer stijlen gelijk heel erg recht, maar soms moest ik er toch nog een tweede of derde keer doorheen. Eenmaal gestijld blijft mijn haar wel lang stijl, dat merk ik goed. Recht is ook recht, voor een paar dagen lang.

Een CHI stijlang is een flinke uitgave. Een investering. Gelukkig krijg je wel levenslange garantie op het keramische gedeelte en 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte. Ik denk dat als je je haar heel regelmatig stijlt, een CHI tang wel te overwegen is. Het gaat snel en je haar wordt mooi recht en blijft ook zo. Stijl je af en toe je haar, en is het niet enorm dik en/of veel, dan is een stijltang van bijvoorbeeld Remington a €60 (ik heb zelf de Stylist Multi Style) misschien een beter alternatief.

CHI Farouk 4 button Digital Ceramic Iro €149,00 te koop bij JohnBeerens.com


Reacties

Door larissa op 11 augustus 2012 07:15

Ik vind het resultaat niet heel erg mooi voor zo’n stijltang, maarjij hebt natuurlijk ook erg mooi en dik haar haha!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 11 augustus 2012 07:35

Ik ben het met Larissa eens, eerlijk gezegd verwacht je door die prijs wat beters. Maar jij hebt ook best wel dik haar volgens mij. Staat je trouwens wel leuk, zo stijl haar!

[Beantwoorden]


Door Anotherfashionlover op 11 augustus 2012 07:58

Ik denk dat je het niet helemaal goed hebt gedaan, want ik heb net zo veel en net zulk dik haar als jij en mijn haar wordt wel gewoon helemaal kaarsrecht. Ik weet ook niet of je een serum (biosilk) hebt gebruikt voor het stijlen want dat maakt ook echt het verschil.

Ik heb een wat oudere tang die op 1 stand kan (de heetste, weet niet hoeveel graden) en ik begin altijd onderaan bij m’n haar en bind de rest van mijn haar omhoog. Dan stijl ik steeds kleine plukjes zodat ik maar 1 keer over een pluk hoef. Dan bind ik dat ook vast en pak ik weer een volgende baan haar. Ik merk als ik haast heb en te dikke plukken pak dat mijn haar ook niet helemaal recht word dus ik zou als ik jou was het gewoon zo eens proberen met kleinere plukken en op de heetste stand :)

Heel verhaal maar wilde je even deze tips geven zodat het wel goed lukt haha!

[Beantwoorden]

Anotherfashionlover antwoordt op 11 augustus 2012 om 08:00:

Oh, en ik heb dus ook een CHI maar dan een oudere ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:31:

Ik heb de tang natuurlijk al een tijdje en ik heb hem meerdere keren gebruikt. Ik gebruik altijd een serum (don’t wanna damage my hair!) en op de foto is het wel iets minder stijl dan de andere keren, maar dat staat eronder ook bij. Veel haar, ik mis soms een plukje. En ik had hem niet op de hoogste stand staan. Hij maakt mijn haar wel echt recht hoor! Dat heb ik ook geschreven. Alleen niet altijd in een keer. Wel bedankt voor je tips! ^^)

[Beantwoorden]

N antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:06:

Biosilk serum is geen heat protector!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:25:

Ik weet niet of die reactie naar mij bedoeld is, maar die heb ik ook niet gebruikt :-)

Janneke antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:41:

Elk serum is een heatprotector! Het staat er zo niet op, maar een serum beschermt je haar voor invloeden van buitenaf. Vele kappers gebruiken ook Biosilk als bescherming!

Venna antwoordt op 11 augustus 2012 om 12:07:

Idd ik gebruik biosilk ook voor het stylen , dat doet mijn kapster ook :)

N antwoordt op 11 augustus 2012 om 17:36:

Waar is dat op gebaseerd? Want eigenlijk geloof ik dat niet, hoewel ik weet dat veel mensen het wel denken / het Zo gebruiken.

Elize antwoordt op 11 augustus 2012 om 12:23:

Serums hebben misschien de naam heatprotector niet, maar zijn het wel!

Donja | JohnBeerens.com antwoordt op 13 augustus 2012 om 16:36:

Hoi N,

De BioSilk Silk Therapy is zeker wel een hiitebeschermer. Niet elk serum is een hittebeschermer, maar de BioSilk wel. Net als de CHI Silk Infusion.

Met vriendelijke groetjes,

Donja | JohnBeerens.com


Door Trâm op 11 augustus 2012 08:02

Jammer dat het best wel lang duurt als je dik haar hebt. Maar stijl staat je wel goed.

[Beantwoorden]


Door Charile op 11 augustus 2012 08:19

Jammer dat het bij jouw haar niet zo snel ging.

[Beantwoorden]


Door dita op 11 augustus 2012 08:24

Jammer,zou voor mij dan ook niets zijn

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2012 08:27

ik heb zelf ook veel, dik, lang haar met slag. Ik wil eerst van een goedkoper werk proberen te stijlen (eentje van de action ofzo) omdat ik bang ben dat ik hem niet ga gebruiken. haha :$

goede review :-P

[Beantwoorden]

Zuzanna antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:14:

Ik heb een mini tang bij action gekocht voor 2 euro of zo en hij doet niks dus ik zal je aanraden om toch een iets duurdere tang te kiezen.

[Beantwoorden]

Annelien antwoordt op 11 augustus 2012 om 12:02:

Ik heb die tang ook en mijn haar wordt er wel kaarsrecht van :)

[Beantwoorden]

A. antwoordt op 13 augustus 2012 om 22:35:

Ik had voor de stijltang die ik nu heb ook 1 van de action omdat ik toen nog jong was en mijn budget toen niet hoog was. Ook die stijl tangen hebben keramische platen en heb wel een ander half jaar tot 2 jaar mee gedaan (hij is nu nog niet kapot maar wou een nieuwe). action heeft dus best wel goed spul voor betaalbare prijs.
Heb nu 1 bij de kruitvat weg. Ook budgetproof als je het mij verteld. zo 1 met zwart en paars en ook schermpje en diverse standen. Prima ding! Maar die van CHI (leen die van me vriendin wel is) is ver weg de beste!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:32:

Kruivdat heeft ook al vrij goedkope tangen. Er is er eentje voor €10 dacht ik? Misschien kan je zoiets proberen. Maar verwacht dan niet dat het heel recht wordt natuurlijk!

[Beantwoorden]

marije antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:09:

Ja ik heb een stijltang en 4 krultangen van de kruidvat, lekker cheap en ze doen het wel goed!
Afgelopen woensdag was ik bij de kruidvat hadden ze super veel sale, heb ik een pakket met 3 verschillende krultangen gekocht voor €6,50! Eerst waren ze €16.99 toen 13 euro en toen nog 50% korting! echt super blij mee!

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 11 augustus 2012 om 13:23:

Ik heb een stijltang van carmen, deze kun je o.a. Bij de blokker en kruitvat kopen voor €15 dacht ik. Ik heb m nu een jaar en het werkt prima het maakt niet kaarsrecht maar dat vindt ik niet heel erg mooi bij mij
xxxlovess anne

[Beantwoorden]

Donja | JohnBeerens.com antwoordt op 13 augustus 2012 om 16:38:

Belangrijk is ook dat je een stijltang hebt die het haar zo min mogelijk beschadigd. Zeker op langere termijn zul je verschil zien met een stijltang van 10 euro en een CHI.
Met een CHI bepaar je jezelf een hoop kappersbezoekjes ;)

Met vriendelijke groetjes,

Donja | JohnBeerens.com

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 11 augustus 2012 08:30

Ik heb m ook en je kunt hem beter iets heter zetten en in combinatie met een serum, want dan wordt je haar pas echt kaarsrecht! :love: :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:32:

Serum gebruik ik altijd natuurlijk. Ook om mijn haar te beschermen :ja:

[Beantwoorden]


Door loubna op 11 augustus 2012 08:36

dat is toch gek om je zonder make-up te zien ;D je blijft toch een sympathieke , mooie blogger ;D love the artikel maar ik doe niet meer aan stijlen sinds ik mijn nek eens met 360 ° stijltang van babyliss heb verbrand en ik een supergroot litteken in mijn nek heb :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:32:

Aiii… :-(

[Beantwoorden]

loubna antwoordt op 11 augustus 2012 om 23:45:

inderdaad de uitspraak is uitgekomen om mooi te zijn moet je pijn lijden maar ik ben een harde tante ;D kan er tegen maar na dit artikel toch zin om die stijltang te kopen en te gebruiken :D :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 augustus 2012 08:37

Ik heb zelf ook veel en dik haar, soms best wel irritant. Jammer dat het bij jou niet zo snel ging!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2012 08:40

Je heb zo’n mooie haren, dat ik stijlen eigenlijk overbodig vindt. Ik vind dat beetje ‘schwung’ in je haren net goed bij je passen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:32:

Haha, dankjewel! Ik hou ook van mijn slag, maar soms wil ik ook wel wat anders. En ik stijl vaak de voorste plukken :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 11 augustus 2012 08:40

Ik heb zelf ook heel veel, lang en dik haar en ik vind stijl super mooi, maar een ramp. Gek genoeg doet m’n Babyliss het heel goed.

Ik vind het effect wel mooi, echt spiegelglad hoeft niet van mij :)

[Beantwoorden]


Door Eveliennxx op 11 augustus 2012 08:40

Een Chi-tang staat al heel lang op mijn lijstje, jammer dat mijn zakgeld het niet toelaat. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 11 augustus 2012 09:10

Je hebt inderdaad heel veel en dik haar. Prachtig, maar het duurt inderdaad wat langer om helemaal stijl te maken! Wat ik zelf altijd doe, is van onder naar boven werken, dus eerst een laag haren in m’n nek steil maken terwijl ik de rest even op m’n hoofd vast zet. Daarna neem ik telkens een nieuwe laag haar totdat ik alles heb gehad. Duurt even, maar als ik ga stylen vind ik het wel leuk om ook alles helemaal steil te hebben. De chi zou ik ook wel willen hebben! Ik heb er een van princess, maar ik moet toch vaak meerdere keren over een pluk heen.

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 11 augustus 2012 om 12:40:

En plukjes die dunner zijn, dan de enorme pluk op de foto wil ook nog wel eens werken ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 20:38:

Op die foto stijl ik niet echt mijn haar natuurlijk… Ik stijl mijn haar al jaren, ik weet wel hoe het moet.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 11 augustus 2012 09:12

Ik vind dat je het nog erg goed stijl hebt gekregen. Mijn ervaring met lang en veel haar is dat ik nooit helemaal ‘goed’ bij de onderkant kan komen en daardoor wel eens een stuk mis, of wanneer ik de achterkant naar voren haal er altijd die krul of slag in blijft zitten. Dat is geen ramp natuurlijk, maar voor mij heeft het stijlen op dit moment weinig toevoeging.

[Beantwoorden]


Door rosalie op 11 augustus 2012 09:12

Zelf heb ik ook veel haar met slag, en bij mij krijg ik het ook niet snel helemaal stijl. Misschien is je haar stijler op de heetste stand?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:33:

Ja, is het ook!

[Beantwoorden]


Door claire op 11 augustus 2012 09:20

wauw! lijkt me een hele fijne stijltang. Maar is ‘ie ook hewoon te koop
in een winkel? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:34:

Wellicht bij speciale kapperwinkels/afronwinkels. Maar niet bij een gewone elektronica zaak oid.

[Beantwoorden]

Bianca antwoordt op 11 augustus 2012 om 09:40:

Ik heb hem ook wel eens bij de douglas gezien!

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 11 augustus 2012 om 12:11:

Ja ik ook, is wel alweer van de kerstcadeautjesperiode geleden :p


Door Maaike op 11 augustus 2012 09:26

Ik heb ook altijd problemen met stijlen. Ik heb dan ook een vrij goedkope stijl tang en het duurt echt een uur om alles stijl te krijgen en dan nog is niet alles recht. Ik heb niet zo’n lang haar als jij hebt, maar wel wat meer slag nog (achter op zitten echt krullen) dus om dat eruit te krijgen is echt een crime. Helaas ben ik sowieso niet zo geduldig qua haar: het zit of het zit niet bij mij. En het boeit me verder ook weinig. 150 euro voor een tang die ik alleen naar een feestje zou gebruiken vind ik dan ook echt te veel.

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 11 augustus 2012 09:29

Ik heb ook een Chi stijltang, een roze! Heb hem al 3,5 jaar en hij doet het nog steeds super goed. Ben er heel blij mee!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 11 augustus 2012 09:37

Heei Vera!
Ik las net op twitter dat jou’n broertje vandaag jarig is! Gefeliciteerd!
Mijn broer is ook vandaag jarig, en word ook 17, toevallig :)
Nog een fijne dag!

liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:26:

Dankjewel! En toevallig, jij ook gefeliciteerd met je broertje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Xenia op 11 augustus 2012 09:44

Ik heb ook veel en dik haar en heb ook altijd problemen gehad met een goede stijltang te vinden, en toen ik eens in een klein winkeltje stapte viel me oog op een €20,00 stijltang zonder een naam. Gekocht en meteen verliefd. M’n haar is nog nooit zo stijl geweest! Zo zie je maar, het kan ook voor €20,00! :)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 11 augustus 2012 09:47

Mooie stijltang! Al zal ik niet snel mn haar stijlen. Met mijn krullen is dat nogal radicaal ;d

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 11 augustus 2012 09:58

Mijn haar is al stijl van zich zelf. Dus ik heb een la vol met krultangen. Maar wat is je haar ineens lang en blond! Mooi hoor! :)

[Beantwoorden]


Door annelyn op 11 augustus 2012 09:59

Ik heb echt vreselijk veel krullen, en het is heel dik ook, maar ik doe het gewoon met een stijltang van 20 euro en daar wordt het net zo stijl mee. En het duurt ook niet zo gek lang ofzo. En hij is ook nog eens knalrood!!! pluspunt!!!!!! :)

[Beantwoorden]

N antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:08:

Heb ik ook 4 jaar gedaan, blokkertang van 12 euro, en was altijd tevreden. Maar sinds ik een chi heb wil ik niet meer terug hoor!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 11 augustus 2012 10:06

Ik heb de Royal Treatment van Chi, maar druk eigenlijk nooit perongeluk op die knopjes omdat ze zo ‘diep’ zitten zeg maar. Maar een Chi is toch niet binnen een kwartier op 210? Die van mij is dat echt binnen een paar seconden, en m’n vorige (een knalroze) was dat ook ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:27:

Nee, het duurt bij mij echt wel even voordat de tang heet is.

[Beantwoorden]


Door Inez. op 11 augustus 2012 10:07

Mijn haar is al enorm stijl van zichzelf, ik doe meestal alleen de puntjes. Voor mij is dus een goedkope tang genoeg.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 augustus 2012 10:10

Handig dit, ik was altijd aan het twijfelen of het wel iets voor mij zou zijn en ik heb een beetje hetzelfde soort haar dan dat van jou. Wel heel goed om te horen dat je haar dan echt een paar dagen stijl blijft, dat heb ik normaal niet namelijk. Misschien toch maar weer eens overnadenken :)

[Beantwoorden]


Door Suus op 11 augustus 2012 10:10

Hee psst, *steil haar*

Je maakt je haar stEIl met een stIJltang. Haha, de nederlandse taal is zó onhandig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:27:

Thanks! Heb het aangepast.

[Beantwoorden]


Door Claire op 11 augustus 2012 10:19

Wauw dat steile haar is echt mooi en goed gelukt!

[Beantwoorden]


Door veerle op 11 augustus 2012 10:26

Woow jouw haar is gewoon een kopie van mijn haar. Dik veel lang en slag. Wel fijn lijkt me die stijltang dan ^^) x

[Beantwoorden]

veerle antwoordt op 11 augustus 2012 om 10:28:

En blond met bruin hahaha

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 augustus 2012 10:26

Ik heb ongeveer hetzelfde haar als jouw (lang, veel en dik) en ik gebruik een stijltang van Babyliss, de ST225E en die werkt prima voor mij :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 augustus 2012 10:29

Goeie review! Staat je goed, dat stijle haar, maar Vera, als ik heel eerlijk mag zijn, ben ik zo ongelooflijk jaloers op jouw enorme bos haar mèt slag :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:28:

Dankjewel Eva :$

[Beantwoorden]


Door Samantha op 11 augustus 2012 10:35

Heee,

Ik heb een stijltang van Remington en ben er super tevrede over hij kan krullen en stijlen heeft keramische platen kan tot 230 graden en warmt op in een minuutje, hij heeft de hoogste stand al na een minuutje. EN hij glijd door mijn haar ik heb niet DIK DIK haar maar absoluut niet dun gewoon ertussen en het glijd over mijn haar! ben altijd binnen 10 min á 15 min klaar :D

CHI is echt heel duur ik wil zoo graag die met dat goude laagje want DIE is echt super! maarja ik heb niet ff 200 euro in me sok liggen of zelfs meer!

xoxo :) (love)

[Beantwoorden]


Door My Linh op 11 augustus 2012 10:44

Oohh zelf zonder make-up ben je mooi ^^ ik heb zelf alleen een krultang ( steil haar), maar ik vind CHI’s zó awesome ^^

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 augustus 2012 10:57

Heb jij nou van nature blond haar? Heb je dan die bruine plukken haar ertussen “gezet”? Het lijkt net alsof je haar verkeerd geverfd is… Maar verder wel wéér een leuk artikel=) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:29:

Ik heb van nature goudblond haar, maar ik heb blonde highlights erin geverd. Dat hele blonde is dus nep ;)

[Beantwoorden]


Door marije op 11 augustus 2012 10:57

ik vind je natuurlijke haar met wat slag nog mooier! ik heb ook dik en veel haar met een klein beetje slag en heb nooit begrepen dat bijna iedereen superstijl (steil?) haar wil; ik vind het een beetje truttig.

maar fijn dat je een stijltang hebt die jouw haar kan temmen ;-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 11 augustus 2012 10:57

Eerlijk: ik vind het haar stijl je beter staan dan wat je gewoonlijk hebt. En zelf heb ik ook zulk dik, veel en lang haar maar ook bij mij word het lekker stijl. Ik doe het ook eerst verdelen en werk dan steeds verder naar boven. Misschien moet je dat eens doen. Ook ik heb een CHI tang en gebruik Biosilk.

[Beantwoorden]


Door Marlin op 11 augustus 2012 11:00

Meid, wat heb je toch prachtig haar, ik ben jaloers!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:29:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door gina op 11 augustus 2012 11:01

Ik stijl mijn haar bijna elke dag en heb een stijltang van 25 euro die prima werkt, ik ben zelfs al na 10 minuutjes klaar. Terwijl ik best dik haar heb met krullen. Maar misschien ga ik volgende keer toch een wat duurdere aanschaffen om te kijken of deze nóg beter werkt ;-)

[Beantwoorden]


Door N op 11 augustus 2012 11:02

Tsja, om eerlijk te zijn vind ik je niet helemaal de juiste persoon om te testen aangezien je geen krullenbos hebt. Snap wel dat je veel en zwaar haar hebt en dat een fijne tang tijdswinst oplevert!

[Beantwoorden]

N antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:04:

Oh en, farouk is het merk, dus ‘een chi tang van farouk’ klopt niet helemaal volgens mij! :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:30:

Mijn haar is wel moeilijk te stijlen, dus ik vond dat ik hem wel goed kon testen. Een krullenbos was misschien nog wel beter geweest, maar ja zo kan het misschien altijd wel een stukje beter denk ik :-)
En ik kan toch ook zeggen een duo fibre kwastenset van MAC, waarom kan een CHI tang van Farouk dan niet?

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 11 augustus 2012 11:03

Hij lijkt me echt heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 augustus 2012 11:07

Ik heb ook veel en dik haar! Ik waag me niet eens aan het stijlen. Ben sowieso wel blij met mijn krullen/slag onderin mijn haar :)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 11 augustus 2012 11:10

Staat je super mooi Vera dat stijle haar. ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 augustus 2012 11:14

Ik begin er niet meer aan, ook dik en veel haar! Ik vind slag eerlijk gezegd ook mooier bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 augustus 2012 11:34

Gelukkig ben je beautyblogger, want zonder make-up zie je er niet uit.

[Beantwoorden]

lisanneleeft antwoordt op 11 augustus 2012 om 11:36:

Gelukkig ben jij maar een commenter, want als beautyblogger zou je het niet redden met zo’n attitude :-)

[Beantwoorden]

Lizzy antwoordt op 11 augustus 2012 om 12:17:

Ja inderdaad. Slaat nergens op die reactie. Vera je ziet er prachtig uit zonder make-up. Niks aantrekken van zulke reacties.

[Beantwoorden]

Pixie antwoordt op 12 augustus 2012 om 13:09:

Lelijk zijn van binnen is veel erger, succes ermee..

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 11 augustus 2012 11:35

Ik snap het steilen nooit zo, ik vind jouw haar ook zo veel mooier met meer volume!

In mijn ogen is het altijd een beetje zonde als iemand er elke dag zo’n tang doorheen haalt terwijl diegene van zichzelf gewoon best veel volume en structuur in haar haar heeft!

[Beantwoorden]


Door Diede op 11 augustus 2012 11:39

Ik ben zó jaloers op jouw haar! Het is zo mooi lang, dik & de kleur I love it (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 augustus 2012 11:52

Mooi haar heb jij! Ook al vind ik die dipdye niet zo mooi. Ikzelf heb suuuuper dun haar, dus ik heb genoeg aan mijn stijltangetje van 25 euro van Remington. Leuke blog weer Vera :) Ben echt fan van je site en filmpjes!

[Beantwoorden]


Door Marije op 11 augustus 2012 12:06

Ik heb ook een CHI stijltang, erg fijn en ik ben er ook erg blij mee!
het is wel even een investering maar dan heb je ook wat!

[Beantwoorden]


Door Luana op 11 augustus 2012 12:46

Je bent ook mooi zonder make-up, by the way ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 augustus 2012 12:46

De gouden tip: glij er met een dunne kam doorheen en glij er direct daarna met je Chi erover. DUs 2 handen gebruiken. Ze glijden dus achter elkaar over je haar pluk. Zo wordt zelfs heel dik en vol haar kaarsrecht. Ik heb ook zulk haar als jij hebt en het werkt perfect. Ik heb ook een Chi, wet to dry. Ook gekocht bij deze webshop met mega korting. Zo fijn! Mijn CHi kan ik gebruiken op handdoek droog haar. Ohja en ik stijl ook altijd met mijn haren voor over. Zo krijg ik stijl haar maar met extra volume. Succes!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 augustus 2012 12:49

CHI tangen zijn volgens mij de Mercedessen onder de stijltangen, maar ik vind ze toch te duur om aan te schaffen, aangezien ik vrij weinig mijn haar stijl (lees: 1 keer in het jaar, ik vind krullen mooier bij mezelf)!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 augustus 2012 12:51

Ik heb zelf ook een stijltang, maar ik heb ook heel lang en dik haar dus ik ben ook altijd wel even bezig :) Maar deze tang lijkt me wel fijn! En ik vind jouw haar zo mooi Vera.. (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 augustus 2012 12:53

Ik vijnd je haar juist zo leuk als het niet gestijld is, die slag vind ik mooi. Maar goed om te weten dat ‘ie ook werkt op heel dik haar. Zelf zou ik inderdaad voor een goedkoper alternatief gaan omdat ik zo’n 3 keer per jaar zin heb om de stijltang te pakken, haha.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 augustus 2012 12:55

Dit staat echt mooi bij je ! wauw! Ik heb echt precies het zelfde dikke lange haar, alleen dan bruin, en het krult ook nog eens. En ik krijg het altijd prima stijl met mijn stijltang, de achterkant blijft gewoon altijd wat moeilijker, en de puntjes trouwens ook. Die golven altijd naar binnen of naar buiten, daar moet je gewoon extra overheen gaan! Ligt echt niet aan jou haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 11 augustus 2012 12:56

Leuk artikel! Snap dat je af en toe wat anders wilt. Heb ik ook gehad, maar eerlijk gezegd vind ik je haar met slag erin leuker! En ik ben er jaloers op hoor! Mijn haar heeft ook slag en is dik maar niet zo dik en lang als dat van jou! ;)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 11 augustus 2012 12:58

Om nog even de gemene comment hierboven te ontkrachten: Toen ik de laatste foto zag dacht ik poe, misschien vind ik haar zonder makeup nog wel mooier! Niks mis met af en toe een makeuploos koppie!

En ik ben even helemaal geinspireerd en ga straks mijn haar stijlen. :P

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 11 augustus 2012 13:14

Je hebt echt prachtig haar!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 augustus 2012 13:29

Je hebt het nog best stijl gekregen! Je haar is trouwens echt gaaf zeg!

[Beantwoorden]


Door Riot op 11 augustus 2012 13:32

Herken je probleem, heb een grote bos krullen en ben er makkelijk 3 uur aan kwijt. En dan kom ik er ook nog achter dat het aan de wortel nog krullend is. Grr. :X

[Beantwoorden]


Door Amina op 11 augustus 2012 13:36

Je ‘natuurlijke’ haar vind ik veel mooier :D

[Beantwoorden]


Door Becky op 11 augustus 2012 13:42

Jij hebt die tang eigenlijk niet eens nodig. Ik vind jouw haren prachtig zo! :wow:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 augustus 2012 13:42

Het is een mooi resultaat geworden! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 11 augustus 2012 13:48

Wow je kan hier echt goed zien hoeveel en dik je haar wel niet is! Door je donkere lokken lijkt je haar zelfs nog meer diepte te hebben =] Persoonlijk vind ik (je) haar met een slag het allermooist staan, geeft het zo iets levendigs en vrolijk/sexy.

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 11 augustus 2012 14:06

Mooi resultaat toch wel! Ik heb er 3: 2 krultangen en een stijltang. Heb wel al eens wat goedkoper geprobeerd maar dan blijft je haar minder lang stijl, pluist makkelijker en het duurt langer voor het stijl wordt, waardoor je je haar langer aan de hitte blootstelt.

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 11 augustus 2012 14:10

Ik heb dezelfde stijltang vorig jaar oktober voor mijn verjaardag gekregen,
ik gebruik hem iedere dag trouw! Dit is mijn FIJNSTE stijltang ooit.
Mijn haar is dun, en wordt snel stijl. ^^)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 11 augustus 2012 14:32

Leuk om te zien dat je wat meer met je haar doet de laatste tijd! Al moet ik zeggen dat ik de slag in je haar persoonlijk mooier vind., maar natuurlijk wel leuk voor de afwisseling! :)

[Beantwoorden]


Door leen op 11 augustus 2012 14:54

die foto zonder make-up is echt mooi. dat blonde staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Tess op 11 augustus 2012 14:54

Vind het voor zo’n dure tang helemaal geen glad of mooi resultaat..maar misschien moet je daar heel veel werk in steken bij jou dik haar idd

[Beantwoorden]


Door Sophie op 11 augustus 2012 15:03

Wel veel geld.. maar ik heb zoveel goede dingen over Chi gehoord in de afgelopen jaren dat ik het wel een goede investering vind voor meiden met dik en veel haar. Ik heb zelf een goedkopere van Remington, die werkt bij mij (ik heb normaal haar denk ik) prima. Ik gebruik geen serum meer, alleen maar pure argan olie en mijn haar wordt daarna zo glanzend, zeker 2-3 dagen lang zacht en glad. Kan niet zonder mijn argan olie + stijtang (love)

[Beantwoorden]


Door Diana op 11 augustus 2012 15:31

Een kwartier wachttijd is zo lang!
Mijn Corioliss stijltang is echt binnen no time op 204 ofzo graden (ja raar getal omdat het met die amerikaanse graden gaat..)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 11 augustus 2012 16:21

gaaf apparaat ik vind hem alleen zo duur :(

[Beantwoorden]


Door catesbeauty op 11 augustus 2012 16:23

ik heb mijn stijltang voor 54,99 euro bij de kijkshop met dezelfde specificaties, er zit alleen maar 5 jaar garantie op, maarja, tegen die tijd wil ik toch wel weer een nieuwe, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 11 augustus 2012 16:31

Wat heb jij een heerlijke bos haar!
Logisch dat je wel eens wat anders wilt.
Als het door een magische truc mogelijk zou zijn wil ik wel een dagje met je ruilen want ik heb super lang stijl haar!

[Beantwoorden]


Door Helen op 11 augustus 2012 17:45

Hoi Vera, ik ben groot fan van je wenkbrauwen. Het valt me op dat ze een stuk dunner zijn dan een tijdje terug. Ik vraag me af hoe jij ze bijwerkt, laat je dat doen of doe je het zelf; zo ja hoe? :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 augustus 2012 18:03

Mooie stijltang, ziet er ook goed uit. Je hebt echt prachtig haar (a)

[Beantwoorden]


Door Nyn op 11 augustus 2012 18:33

Ik gebruik Al 10 jaar een stijltang, ben begonnen met princess, heb ook van carmen en remmington gehad, maar 2 jaar geleden een chi gekocht, en tis het meer dan waard, beste tang ooit. Ik heb de parelmoer witte met swarovski steentjes.
Mensen die zeggen, ik begin met een goedkopere, is appels met peren vergelijken, geen keramische platen, hooguit een coating.
Nee, er gaat niets boven een chi, als je haar je lief is, koop je een chi.
Ik heb er ook voor gespaard, ti’s niet zo dat ik m ‘ff’ heb gekocht.
En ik gebruik argan olie of biosilk.
Veel plezier met je tang! :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 11 augustus 2012 18:47

Ik hoor altijd zoveel goede over de chi stijltangen, maar ze zijn way out of my budget. Begin te twijfelen aangezien mijn bos haar toch echt een goede stijltang nodig heeft… Hopelijk kan ik genoeg sparen aankomende maanden om er eentje aan te schaffen! (love)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 11 augustus 2012 19:03

Ik heb zelf de Remington S6500. Het is echt een goede stijltang. Hij kan volgensmij tot 240 c. Binnen 2 minuten is hij op 200 c. Er zit een slotje op, zodat je niet de temperatuur kan veranderen en hij koelt heel snel af!

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 augustus 2012 19:20

Ietsiepietsie teveel geld voor mij, haha, ik ben tevreden met mijn carmen stijltang. Ben ook geen actieve stijler.

[Beantwoorden]


Door do op 11 augustus 2012 19:39

nice!
je ziet wel dat echt zo wat elk plukje naar buiten is gedraaid
als je je haar stijler wilt kan je t geloof ik beter naar binnen draaien bij het stijlen..

ik heb ook ontiegelijk veel dik en lang haar, als ik mn haar stijl, steek ik altijd een deel op en telkens laat ik kleine plukjes los
werkt handig, maar duurt lang..

[Beantwoorden]


Door Suzy op 11 augustus 2012 19:58

Ik heb zo’n gevoel dat een GHD beter voor je zou zijn :) Niet dat Chi slecht is (integendeel), maar zo’n Chi stijltang heeft al moeite met mijn dikke haar en jouw haar is NOG dikker :crazy: M’n beste vriendin heeft een GHD en da’s (naar mijn mening) toch echt een betere stijltang voor dik haar dan de Chi.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 11 augustus 2012 20:00

Wauw! Klinkt als een goede stijltang! Mijn haar is van zichzelf al hartstikke steil, dus een stijltang is bij mij niet nodig. ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 11 augustus 2012 20:57

Nice, ik wil echt nog graag een chi :)

[Beantwoorden]


Door Jose op 11 augustus 2012 21:23

Ik moet zeggen, ik ben erg tevreden met de simpele carmen stijltang die iik voor 28 euro kocht bij de kruidvat, gaat ook heel heet, digitaal scherm en kan op slot als je hem niet gebruikt, dat die niet open blijft. dus mocht deze het begeven dan wie weet een CHI en ik heb drama haar, zonder stijlen mag ik niet de straat op!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 augustus 2012 21:43

Hmmmm.. neh. Niets voor mij. Ik stijl af en toe m’n haar met een Remington stijltang en dat vind ik prima!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 11 augustus 2012 22:26

Ik zou ook wel een CHI willen, maar dan eerst een goedkope stijltang om te kijken of ik het ook echt ga gebruiken! Ben namelijk toch ook wel heel tevreden over m’n krullen :) En ik vind je haar nog steeds heel gaaf trouwens, met de donkere onderkant!

[Beantwoorden]


Door seher op 11 augustus 2012 23:03

oooh ik wil deze tang zo graaaag hebben!
ik heb er nu al 2 nog van dit jaar maar deze lijkt mij veel beter dan babyliss en braun..
bestellen vind ik best riscant hmm ik twijfell

[Beantwoorden]


Door Katja op 11 augustus 2012 23:06

Ik stijl mijn haar denk ik wel drie dagen per week, maar dat doe ik met een zielig stijltangetje van Philips, zo’n licht paarse die je bij de/het Kruidvat kan kopen, haha. Al vind ik jouw haar met je natuurlijke slag heel erg mooi, mijn haar is meestal ‘kaboem’ en zeer pluizig. Misschien ooit, zal ik overwegen om een CHI stijltang te kopen (:, want ik heb wel al eerder bij een vriendin een CHI gebruikt en die was zeer goed, maar helaas vind ik het net iets te prijzig.
Wow heel verhaal XD

[Beantwoorden]


Door Moosz op 12 augustus 2012 00:05

Mooi haar heb je! En ook zonder make-up zie je er leuk uit hoor Veer ^^)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 12 augustus 2012 11:43

Ik stijl mijn haar met de stijltang van de Action, met mijn dunne en korte haartjes gaat dat prima :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 augustus 2012 12:37

Jeeej de CHI tang! Hij is goeeehoeed ^^
En heb je de geur trouwens ook geroken? Ik weet niet of jouw tang het ook heeft (of het is mijn haar, haha) maarhetruiktzolekker!!! Echt heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Liss op 12 augustus 2012 14:11

K heb zelf ook een remington steiltang, en heb enorm veel krullen, maar het is zo in een half uurtje gestijld :crazy: meestal moet ik 2-3 keer over een pluk heen maar ja ik heb ok enorm veel krullen dan, en hij was echt niet duur!

[Beantwoorden]


Door dorlyn op 12 augustus 2012 15:24

hoi vera lijkt me wel een goede stijltang en van komt je T-shirt is egt heel erg mooi en nog veel succes met het stijlen he :yes: :wave:

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 12 augustus 2012 16:10

ik heb ook super dik veel en lang haar en stijl men haar denk ik wel 1x in de week… ik heb nu een stijl tang van babyliss en van carmen ze doen et allebei prima alleen ben ik er soms wel 3kwartier mee bezig -,-

xx

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 13 augustus 2012 14:31

ik heb zelf eentje van Remington en ben ik heel tevreden van maar ik heb dan ook dun en fijn haar dus dat is in no time stijl getrokken. Kan me inbeelden dat het een goede investering is als je het echt elke dg doet. Zou graag eens zo’n CHI haardroger willen aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door kim op 13 augustus 2012 17:23

je hebt daar geen make-up op he??

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 augustus 2012 20:17

Als ik die specificaties zo zie, vind ik het veel voor het geld. Voor €33 heb je bij het Kruidvat een stijltang van het merk Carmen, die ook 200 graden binnen 10 minuutjes haalt en heel erg geschikt is voor dik haar. Ik heb niet heel erg dik haar en ben vaak na 5/10 minuutjes klaar met stijlen.

[Beantwoorden]


Door Kim ter Stege op 14 augustus 2012 00:06

Hee, leuke blogpost!!
De ISO Professional Hot Pink Tourmaline is ook mega fijn, hier kun je mijn review zien http://kimterstege.nl/reviews/review-iso/

I love it <3 <3 <3

liefsxxx

[Beantwoorden]


Door Jamy op 14 augustus 2012 13:01

Spam hierboven

[Beantwoorden]


Door Nena op 15 augustus 2012 09:19

Lijkt mij een goede stijltang, alleen vind ik hem wel duur. En je ziet er echt heel mooi uit zonder make-up! Xxx

[Beantwoorden]


Door manon op 15 augustus 2012 13:28

ik heb een remington haha :) en ik heb echt best wel erge krullen en krijg met remington superstijl haar en duurt maar half uurtje ofzo en das echt kort voor mij haha ! ben trouwens heel jaloers op jou haar , is echt mooi hihi !

[Beantwoorden]


Door Sanne op 15 augustus 2012 17:49

Heei!!
Ik heb super dik en krullend haar, en bij mij werkt de CHI stijltang echt heeeel goed! met 30 minuten is het helemaal stijl :!:

[Beantwoorden]


Door Mariel op 15 augustus 2012 20:49

Ik hoor over CHI altijd goede dingen :) Je kan toch ook krullen met deze maken?

[Beantwoorden]


Door Ester op 15 augustus 2012 23:25

Ik heb zelf ook de Chi-tang (nu anderhalf jaar) en ik ben er meer dan tevreden over. Daarvoor heb ik vanalles gehad, van hele goedkope tot duurdere (Wahl is bijvoorbeeld een goed alternatief en ook goedkoper, zo rond de 50 euro) maar Chi is echt top of the bill. Ik heb geen lang haar (een bob) maar wel heel erg dik en ook heel veel slag en ik krijg het perfect stijl wat ook best lang zo blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 augustus 2012 01:26

Vera! Ik heb hem al een paar keer gezien en ik vind hem telkens leuker! Waaaar heb je dat shirtje met die paardjes weg? XO

[Beantwoorden]


Door Amber op 17 augustus 2012 19:27

ik heb superdik krul/kroeshaar, dat altijd pluist :S Ik heb het al zo vaak gestyld, maar dan word het echt heel lelijk, en na een uurtje krult het alweer :(

[Beantwoorden]


Door Caroline!♥ op 19 augustus 2012 08:13

Ik heb ‘m al best wel lang! hij is super fijn!
x

[Beantwoorden]


Door Sheela op 29 augustus 2012 14:49

Oh, super leuk artikel!
Ik heb precies hetzelfde, lang dik en veel haar.
Ik gebruik nu een stijltang van babyliss en dan ben ik een uur bezig.
Ik hoop dat als ik weer een nieuwe ga kopen, dat het dan een CHI is xx

[Beantwoorden]


Door Julia op 2 september 2012 11:33

Wauw, ik vind t nog een best goed resultaat voor zo’n dik haar.
Bij mij zal t wel een ander verhaal zijn.
Ik heb namelijk erg dik, zwaar haar wat na een half uur niet borstelen erg breed over mijn schouders zit. Zelf heb ik een best goedkope stijltang, waarmee ik superstijl haar krijg, maar dat blijft dan ook maar weer ’n uurtje zitten. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt. (love)
x

[Beantwoorden]


Door Sibel op 15 oktober 2012 13:29

Hee!
Ik heb ook die stijltang net gekocht. Had jij ook dat er in het begin: 4 hours used stond? Dat vind ik toch een beetje gek! xx
PS. ik heb zelf ook dik en krullend haar. Wanneer ik de juiste olie en laagje voor laagje een paar keer stijl, krijg ik kaarsrecht stijl haar!

[Beantwoorden]


Door marlon312 op 25 november 2012 17:00

Hey, weet jij misschien welke stijltang ik zou moeten kopen. De ghd of de chi?

xx Marlon

[Beantwoorden]


Door Victoria op 4 december 2012 17:44

Heb hem vandaag ook besteld en ik ben er nu al verliefd op! Ik heb zelf wat dunner haar en daar zal hij dan waarschijnlijk ook wat beter op werken, denk ik.

[Beantwoorden]


Door Iz op 22 december 2012 02:18

Hoi wat handig dit!
Ik twijfel nogal om de tang te kopen, heb vele andere en goedkopere gebruikt en het maakt mij niet uit om de prijs maar de kwaliteit!!
Ik heb zelf erg dik/kroes/krullend haar…zou CHI dat verdragen denkje?
:wave:

[Beantwoorden]


Door chi silk infusion op 13 januari 2013 19:54

I don’t even understand how I finished up here, but I assumed this post used to be good. I don’t understand who you are but certainly
you are going to a famous blogger in case you
are not already. Cheers!

[Beantwoorden]


Door Moon op 9 mei 2014 07:09

Hoii ik heb een vraagje. Ik heb precies deze tang gekocht van iemand, maar hij lijkt wel nep.. Er staat overal dat echte chi’s geen sticker hebben.. En die dvd doet raar als je hem probeerd te kijken. En dat schermpje is van plastic en zit een beetje los, en chi’s horen toch zo’n aparte stekker te hebben met een knop erop. Weet je zeker dat je deze van de foto op de site van John beerens heb gekocht? Want dan is hij dus echt! Please helppp!!! Thnx! Gr

[Beantwoorden]