What’s in my beach bag?

Het is warm weer. Het is weer voor ijsjes, BBQ’s, blote benen, sandaaltjes en zonnebrandcrème. Gister zocht ik de rijn op om ontspannend pootje te baden, bij te kletsen met vriendinnen en te relaxen in het gras, maar niet voordat ik een What’s in my beach bag filmpje opnam natuurlijk. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door sasja broecks op 26 juli 2012 07:54

de beste zonnebrand voor mensen met een bleke huid (zoals ik) is p20 die hoef je maar 1 keer op te smeren en het werkt de hele dag! en hij is waterproof.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 26 juli 2012 om 10:44:

Inderdaad een hele fijne! Ik kan niet meer zonder!

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 26 juli 2012 om 16:49:

Er bestaat geen enkel zonnebrandproduct dat je maar 1X per dag hoeft te smeren ook al staat het op de fles! Leest maar eens de site van Dr jetske Ultee!

[Beantwoorden]

Sylvia antwoordt op 26 juli 2012 om 20:56:

SP50 is toch echt het beste voor huidtype 1, dus een hele bleke huid :)

[Beantwoorden]

Irenka antwoordt op 26 juli 2012 om 23:08:

Hij vlekt heel erg en ondanks deze creme, en ondanks dat ik kort daarvoor had ingesmeerd had ik blaren op mijn borst van het verbranden. Never. Again.

[Beantwoorden]

vera antwoordt op 29 juli 2012 om 16:34:

sinds ik die gebruik ben ik NOOIT meer verbrand! en t is echt waar dat je hem maar 1x per dag moet smeren! hij is duur… en je moet uitkijken voor vlekken in kleding maar echt probeer hem,, en je wilt nooit meer een andere…

dit lijkt net een reclame maar ik ben er echt heeel tevreden over

[Beantwoorden]


Door Bloeme op 26 juli 2012 08:13

Misschien een hoed voor tegen de zon, en als je je onzeker voelt kan je ook zo’n doorschijnende beach jurk aan doen en je bikini eronder! Heel erg leuk filmpje! (-:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:06:

Ja, ik moet eens opzoek naar een hoed! Kan ik me ook goed onder verstoppen :D Dankjewel Bloeme!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 26 juli 2012 08:14

Leuk filmpje weer, jou tas blijft altijd interessant! ;)

[Beantwoorden]


Door Tara op 26 juli 2012 08:15

Mooie tas! En ik neem zelf ook zoiets mee

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 juli 2012 08:16

Ah wat een prachtige still heeft deze video, Vera! Je ziet er goed uit! ^^) Ik schrok er al van dat je met ‘zoveel make-up’ naar ‘het strand’ ging, maar je mag er zijn hoor. Ik vind het zonde om te horen dat in bikini rond paraderen nog een te grote stap voor je is, hoop stiekem dat je vriendinnetjes je nog kunnen overhalen – al begrijp ik natuurlijk dat dat niet al te makkelijk is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:07:

Dankjewel Joyce! Alle make-up SMOLT eraf, dus ik ga nu een stuk meer naturel ;-) haha.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 26 juli 2012 08:19

Handig, filmpje :love:

[Beantwoorden]


Door claire op 26 juli 2012 08:35

super leuke strandtas. En ook weer een heel leuk filmpje! toevallig keek ik gister nog een oud whats in my bag filmpje van je. hihi ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:08:

Leuk! Dankje ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 26 juli 2012 08:43

Leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Famke op 26 juli 2012 08:48

‘Anders droog je helemaal op in de hitte.’ Waarom denk ik nu aan een spartelende vis op het droge? hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:08:

Hahah!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 juli 2012 08:49

die tas is té gaaf, leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 26 juli 2012 09:03

Leuk en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 26 juli 2012 09:16

Zelf neem ik altijd nog iets te lezen mee.
Leuk filmpje. Ik vind het sowieso heel goed dat ik hier, maar ook op andere beautyblogs, zoveel lees over jezelf goed insmeren.
En ik hoop dat je (misschien deze, maar anders een andere zomer) je zeker in een bikini gaat voelen. :)

[Beantwoorden]

Merlijn antwoordt op 26 juli 2012 om 11:12:

Ze had 2 tijdschriften mee hoor ;-)
En inderdaad, hopelijk voel je je misschien over een tijdje wat beter in je bikini…. ik heb dat ook gehad maar dat komt omdat ik wel een stevig buikje heb… laten we het maar zo zeggen, haha…. Ik ben er overheen gegroeid wat andere mensen van mij denken. Misschien moet jij dat ook eens proberen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:09:

Het buikje heb ik ook! En als ik dan nog een beetje bruin was, had ik het misschien minder erg gevonden… Nou ja, het is niet anders. En ik had inderdaad twee tijdschriften mee! Linda Meiden en Grazia :-)

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 juli 2012 09:19

Het 1e wat ik zag waren je knalrode lippen en om eerlijk te zijn het past niet bij het strand ofzo.. maar ik vind hem je erg mooi staan.

xxx

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 juli 2012 09:21

Leuk en handig filmpje! En wat een leuke strandtas heb je!

[Beantwoorden]


Door charile op 26 juli 2012 09:22

Wat een super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 26 juli 2012 09:24

Wauw leuk filmpje Vera!
Ik weet dat het moeilijk is om in bikini te gaan maar ik zou het zeker proberen! Je blijft dezelfde prachtige Vera.
X

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 26 juli 2012 09:27

Zonde dat je niet in bikini durft! Ik vind zonnen in bikini een van de leukste dingen aan de zomer! Als je een paar dagen achter elkaar zelfbruiner gebruikt zou je het dan nog niet prettig vinden? xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:15:

Ik ben niet handig met zelfbruiner helaas :-(

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 26 juli 2012 09:33

Leuk filmpje! Die tas van The Body Shop is ook echt cute!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 26 juli 2012 09:41

En? Hebben je vriendinnen je in bikini kunnen kletsen? ;) Hoop dat je een leuke dag gehad hebt! Ik neem ook nooit zoveel mee naar het strand: handdoek, zonnebrand, zonnebril, wat te lezen en waterrrrr.

[Beantwoorden]


Door mariska op 26 juli 2012 09:42

hee meid,
je ben echt goed! maar echt jammer dat je de zon niet in wil ivm je lichaam. ik zal je tipje geven DOE HET GEWOON! schijt aan mensen hebben als je niet te zon in gaat, blijf je een beetje wit dus zet hem op meis!! en je site is echt great!!

xx

[Beantwoorden]

hulya antwoordt op 26 juli 2012 om 13:01:

Helemaal mee eens, je gaat jezelf toch geen leuke dingen ontnemen omdat anderen (die je waarschijnlijk nieteens kent en de rest van je leven niet meer terug gaat zien) dan eventueel raar gaan kijken. Je hoeft ook niet perse een bikini aan doe lekker een badpak aan of een broekje met een hempje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:16:

Dankjewel Mariska en Hulya, echt lief! En ik kreeg de tip van een badpak ook al op YouTube, dus ik ga eens opzoek naar een leuke tankini. Denk dat ik me daar een stuk beter in voel!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 juli 2012 09:42

Wat jammer dat je niet in je bikini wil. Niemand is perfect!

Ik vind wel dat het door deze lipstick meer opvalt dat je bleek ben, misschien kan je beter een ander kleurtje kiezen. Dat is niet vervelend bedoeld hoor.

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 26 juli 2012 om 10:42:

Ik vind die lipstick juist heel mooi staan bij een bleke huid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:18:

Deze tint was inderdaad niet helemaal juist, maar ik dacht ach; het kan wel. Maar je hebt gelijk, met deze ondertoon werd ik nog wat bleker :ja:

[Beantwoorden]


Door Cynthia / Mevo op 26 juli 2012 09:47

Oh heerlijk aan de Rijn liggen!
Meinderswijk voor mij<3
Naja dit jaar niet haaha! Morgen heerlijk op vakantie (H) lekker de hele dag rondbaggere door een pretpark <3 woehoe!

Maar wat ik als een "tip" kan meegeven, van Nivea de zonnebrand met de nieuwe tubes zijn echt super prettig! ik verbrand ook heel snel vooral in mijn gezicht en ik heb nu de factor 20 maar ik verbrand NIET! normaal heb ik ook 50 voor in mijn gezicht maar alsnog verbrand ik na in de hele dag zonlopen. Maar met de Nivea is dat totaal niet!
Hier in Nederland zijn die dingen wel pokke duur, maar als je net over de grens in Duitsland gaat bij bijvoorbeeld Kleve dan zie je echt veel verschil!
Bijvoorbeeld een zonnemelk hier €12.99 daar €6.00! hoezo meer dan 50% korting permanent! Nu hebben ze bij de DM bijvoorbeel nog eens korting omdat de vakantie daar ten einde loopt lol!

Wat je ook nog wel kan meenemen wwat ik altijd in mijn tas heb is azaron! Vooral als je aan de Rijn gaat liggen (en ook soms aan t strand maar daar heb je t weer nodig tegen kwallen) zijn er irritante beesten die steken! Mijn grote vriend de Azaron stick of creme gaat aaaaaltijd mee in mijn tasje <3 je weet maar nooit haha!

Leuk filmpje! Vaker zo iets van whats in my bag doen =D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:20:

Dankjewel voor de tip! Ik heb alleen echt enorm veel flessen zonnebrandcreme staan :D Azaron is ook wel een goede! Ligt bij mij zomers op mijn nachtkastje.

[Beantwoorden]


Door lisanne op 26 juli 2012 09:49

Ik weet niet of je het gemerkt hebt maar het is de hele week al vet mooi weer :p en als je gewoon vaker in de zon komt of zonnebank dat wordt je vanzelf wel bruiner..

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 26 juli 2012 om 10:15:

Dat is dus niet waar! Er zijn mensen die gewoon echt bijna niet bruin worden. Ik ben zo iemand. Ik kan in de zon gaan liggen wat ik wil, maar dan verbrand ik en daarna wordt het geen bruin, maar gewoon weer wit. Dus je wordt echt niet vanzelf bruiner. En onder de zonnebank. Dat is gewoon niet goed voor je en zeker niet als je een erg lichte huid hebt. Ik heb liever een witte gezonde huid, dan een heeeel klein beetje bruin, maar wel zonneschade ;)

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 26 juli 2012 om 10:15:

Oh trouwens, leuk filmpje Vera! (was ik even vergeten ;))

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 26 juli 2012 om 10:43:

Helemaal waar!

[Beantwoorden]

Laurence antwoordt op 26 juli 2012 om 16:52:

Daar kan ik over meespreken. Ik ben heel bleek en als ik verbrand word ik erna weer bleek. Bruin zit er niet in voor mij en daar hebben meerdere mensen wel last van.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:18:

Ik kan bakken wat ik wil, ik word niet bruiner!

[Beantwoorden]


Door Keziah op 26 juli 2012 09:54

Wat een leuke tas heb je. Ik vind dit weer ook heerlijk om lekker buiten te zitten met vriendinnen en heel veel eten.

[Beantwoorden]


Door Magda op 26 juli 2012 10:19

Beetje onzin dat je niet in een bikini wil. Je hebt echt een prachtig lichaam en ik met heel wat maten groter zou er een moord voor doen! Over een jaar of weet ik wat heb je rimpels, kinderen, misschien een uitgelubberd lichaam.. Ik hoop het niet voor je natuurlijk ;) Maar wat ik wil zeggen: Ga gewoon lekker in die bikini!! Mensen gaan echt niet constant staren en op het strand (of waar dan ook) ben je echt niet de enige die zich ongemakkelijk voelt in een bikini..

[Beantwoorden]


Door Susan op 26 juli 2012 10:35

Jammer dat je je niet in bikini durft te vertonen. Waarschijnlijk vallen jou bepaalde dingen op aan je eigen lichaam die een ander niet eens ziet. Een kwestie van gewoon doen. Je bent nu nog jong, dus geniet er van.

Wel een leuk filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 juli 2012 10:40

Heeeeel leuk om te zien! Haha, ik moest wel een beetje giechelen om je bikiniverhaal. Maar meer om de manier waarop je het vertelde (“ik neem ‘m wel mee, maar ik trek ‘m niet aan”), achterliggende gedachte is minder leuk natuurlijk want je hoort je niet te schamen voor je lichaam! Je bent hartstikke mooi, gekkerd. En je hebt een kleurtje waar sneeuwwitje jaloers op kan zijn.

[Beantwoorden]


Door Savannah op 26 juli 2012 10:43

Super leuk filmpje Vera.
Dan nog iets, ga met je pracht lijf gewoon in
die bikini hij is super leuk en je hebt een goed
lijf. En als je vriendinnen je niet over kunnen halen
hoop ik dat de comments dat doen!!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Noor op 26 juli 2012 10:47

Beste Vera, je hebt echt geen reden om je te schamen voor je huidskleur. Als ik om me heen kijk op het strand, zie ik echt niet alleen bruine mensen. En al zou dat wel zou zijn, dan nog! Ik begrijp dat het moeilijk is om je over onzekerheid heen te zetten, maar doe het gewoon een keer, dan zal je zien dat het meevalt!
Verder: leuk filmpje en de lippenstift staat je prachtig (hoewel niet echt beachappropiate, zoals je zelf al zei) !!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 26 juli 2012 11:01

Mijn beachbag is altijd belachelijk vol met drinken, eten, handdoeken etcetera. Toen ik deze week de trein nam naar Zandvoort aan Zee stootte ik zowat iedereen omver met mijn kolossale tas. Toch was ’t wel een leuke dag, ondanks dat ik nu kleurtje kreeft heb. :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:22:

Hahah! Ik haat sjouwen, vandaar. Gelukkig hadden vriendinnen die dichtbij de rijn wonen wel voor de zakken chips en fris gezorgd :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 juli 2012 11:07

Beste Vera,

Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk kan zijn jezelf ‘bloot’ te geven en naarmate ik ouder werd ging ik er toch heel anders naar kijken. Zelf heb jij een bepaald beeld in je hoofd van hoe het hoort te zijn en voor jou pas jij daar niet in. En nu verwacht jij dat anderen dat ook zo zien… en dat kan helemaal niet want je kan niet voor anderen denken. Natuurlijk, je hebt een erg blanke huid (wat ik overigens juist heel mooi vind, dat bedoel ik nou :-P ) en dit kan opvallen op een strand, maar zal het zo zijn dat anderen denken “ieww kijk daar nou, dat meisje ziet er raar uit dus ze zal wel raar zijn”? Eerlijk gezegd denk ik eerder dat de meesten je zullen zien en daar helemaal niet zoveel aandacht aan zullen besteden. Ze kunnen denken “goh, dat meisje is wit” maar daar vervolgens helemaal niks over jou persoonlijk aan vast binden. De enkeling die dat misschien wel doet is het niet waard om je druk om te maken.

En tsja.. de beste manier om ermee te leren omgaan en te zien dat het misschien helemaal niet zo erg is als dat het in jouw hoofd is, is om het gewoon te doen. Eng, maar het zal elke keer minder eng worden, geloof me. :yes:

Mijn comment is er natuurlijk niet om je iets op te leggen, maar ik herkende jouw onzekerheid gewoon erg en het is zo zonde van je tijd om je druk te maken om wat anderen misschien wel of niet vinden. Het gaat erom dat jij zelf plezier hebt op dat strand! En je mag ook zeker wel trots rondparaderen daar want je bent prachtig! ^^)

[Beantwoorden]


Door juul op 26 juli 2012 11:09

Vera,

je hoeft echt niet bang te zijn dat je te wit ben hoor, ik zelf heb rood haar, dus gezegend met een wit huidje maar het weerhoud me niet om geen bikini aan te doen, Je hoef er echt niet onzeker voor te zijn lieverd, niet doen. is nergens voor nodig.

Ik smeer me lekker met factor 50 die jij toevallig ook heb ;-)
word niet “bruin” maar wel een gezond kleurtje volgens de mensen in me omgeving.

maar alles op zijn tijd, op een dag loop jij lekker in bikini, (H)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 26 juli 2012 11:10

echt heel erg leuk om te zien =)

[Beantwoorden]


Door Annet op 26 juli 2012 11:30

leuk filmpje!
ik vind die rode lipstick alleen echt heel lelijk & je wordt er ook lijkbleek door, dus niet echt een goede keuze naar mijn mening.
en over dat bikini-verhaal, ik vind dat je met dit mooie weer gewoon lekker je bikini aan moet trekken en moet gaan zwemmen, iedereen is anders en hoeft dus niet onzeker te zijn!

[Beantwoorden]


Door anoukk op 26 juli 2012 11:39

Ik wil niet lullig zijn en ik weet ook niet of het waar is, maar als je zo’n hoge factor zonnebrand op doet is het logisch dat je niet bruin wordt.. en iedereen is wel onzeker ik ben heel onzeker over mijn been omdat daar een hele grote pigmentvlek zit.. X

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 26 juli 2012 om 17:16:

als je niet zeker weet dat het waar is, vind ik het een beetje raar dat je het zo zegt, maar zo bedoel je het vast niet! :)

Ook met SPF50 kun je bruin worden. Veel mensen denken dat ze met anti-zonnebrand producten niet bruin worden, maar dat is dus echt wel zo. Alleen sommigen hebben nou eenmaal een huidtype dat zich niet leent voor bruining haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:25:

Hee Anouk, helaas werkt het niet zo! Ik verbrand met lagere factoren en gister ben ik zelfs met SPF 50 nog verbrand :-( Daarom die hoge factor. En nadat ik verband word ik trouwens ook gewoon weer bleek en niet bruin. Knap he? Haha..

[Beantwoorden]

anoukk antwoordt op 26 juli 2012 om 18:43:

hahaha jaa dat is echt knap ! :) naja ik heb ook een hele makkelijke huid die snel bruin wordt dus daar zal het ook aan liggen dat ik er zo over denk :)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 26 juli 2012 11:53

Nou gek! je moet gewoon lkkr in bikini gaan ! Niemand is perfect en je laat je toch niet een heerlijk zwembad/strand door je neus boren door wat een ander wel niet van je vind. Laat andere lkkr denken wat ze denken willen je bent een mooi mens van buiten en van binnen ( voor zover via je site je te kennen valt ;) haha) dus gewoon DOEN zou ik zeggen !
xxx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 juli 2012 12:02

leuk om te zien! ik gebruik ook nog vaak kinder zonnebrand haha ;) en als ik jou was zou ik gewoon in bikini gaan hoor! Iedereen die in zijn bikini loopt is veel te druk bezig met zijn eigen onzekerheden om op die van jou te letten. ;) Liefs!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 26 juli 2012 12:20

Leuk filmpje! Je hebt echt een mooie beach bag, love it! <3

[Beantwoorden]


Door Nina op 26 juli 2012 13:06

Leuk filmpje! Ik las op twitter dat je erg verbrand bent, balen! Gebeurt mij ook altijd terwijl mijn zusjes súper bruin worden word ik alleen maar rood:( heb je misschien ook tips voor als je verbrand bent?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:26:

Veel after sun opsmeren! Dan ben je zo weer van je rode kleurtje af :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 juli 2012 14:17

Heerlijk hoe je sommige dingen zegt: “Ik wil er wel verzorjgd uitzien!” hihi! Maar leuk om te zien wat iemand meeneemnt vind ik altijd! En flesje water is sowieso musthave. En zonnebrand offcourse!

[Beantwoorden]


Door Elaine op 26 juli 2012 14:32

waar kan je lipbalsem met spf kopen,want ik kan het niet vinden :S

x

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 26 juli 2012 om 17:13:

Gewoon bij Kruidvat of Etos hebben ze sticks met SPF erin, maar ook bijvoorbeeld een potje van Vaseline Lip Therapy (de gele). Als je het niet kan vinden, zou ik het gewoon even vragen, want dan helpen ze je natuurlijk gewoon! Ook de EOS Lemon Drop Lip Balm heeft SPF15 :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:26:

Klopt, Kruidvat huismerk heeft het!

[Beantwoorden]


Door Pamela op 26 juli 2012 14:32

Vera, volgens mij heb jij een prachtig lichaam.

[Beantwoorden]


Door Anne-Claire op 26 juli 2012 14:43

Lieve Vera, je bent een hele mooie meid! Ik ben altijd vrij onzeker over mijn uiterlijk en lichaam en vooral over mijn gewicht, gelukkig heb ik een hele goede vriendin die altijd heel eerlijk is. Ik ben niet dik (ookal zeg ik het zelf) maar als ik nog dunnere meisjes zie denk ik dat ik dik ben… EN VERA JE BENT SUPER MOOI!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 juli 2012 15:39

Ik herken je verhaal over het wit zijn wel. Ik ben zelf namelijk ook erg wit. En op zich heb ik er geen problemen mee als ik ga zwemmen, dan ga ik meestal toch het water in. Alleen vandaag heb ik een kort broekje aan en als ik dan door de stad loop voelt het wel ongemakkelijk. Ik doe het wel, want ik vind het wel mooier dat mijn benen ook een kleur hebben. Alleen heb ik wel het idee dat dan iedereen mij aankijkt, al is dat dan niet zo. Ik snap je verhaal dus wel aan de ene kant. Alleen aan de andere kant er zijn zo veel mensen, vooral nu bij een meer/strand en als er zo veel mensen en dan valt het eigenlijk helemaal niet op. Oh ik gebruik trouwens Garnier zonnebrand creme factor 50+ (niet voor kinderen) ik vind hem zelf erg fijn , wanneer ik hem op heb heb ik namelijk ook geen last van mijn zonneallergie :)

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 26 juli 2012 16:05

Heee die tas heb ik ook! Op vakantie in Frankrijk gekocht ^^) Ik ben ook heel wit, maarja, ik het kan mij niks schelen wat anderen denken! Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 26 juli 2012 16:46

Leuk filmpje weer! Ik ben trouwens ook onzeker over mijn lichaam en ik word niet snel bruin, maar nu ik al een aantal keren in bikini naar het strand ben geweest, vind ik het minder erg. Omdat ik het al een paar keer heb gedaan ofzo. Ik vind naar het strand gaan en zonnen erg leuk, dus dat wil ik niet laten schieten vanwege mijn onzekerheden. Je mag er zijn!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 26 juli 2012 16:58

Ik ga ook nooit in bikini.Ben bijna 21 jaar, Al 4 a 5 jaar probeer ik plaatsen als het strand te vermijden, ook gaan zwemmen. Ik ben niet dik (58kg en 1m69) maar schaam mij wel om mijn appelfiguur. En ja ook magere/ normale meisjes kunnen een appelfiguur hebben. Ik heb magere benen en een opgezwollen buik, klein beetje vet aan de zijkanten van mijn buik en een grote borsten.

O ja Vera ik wil nog wat zeggen over zonnebrand. Je moet je heel royaal insmeren anders berijk je niet de spf die op de zonnebrand staat. Heel veel mensen smeren veel te weinig als ze dan een spf 50 gebruiken blijft er maar een spf 5 of 10 meer van over. Ook moet je dit om de 2 a 2,5 uur herhalen. Je mag zeker ook je gezicht niet vergeten, voor je gezicht heb je ongeveer een halve theelepel zonnebrand creme nodig, en de meeste mensen smeren maar een erwtje (dan blijft er ook zo goed als niks meer over van de spf)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2012 om 17:28:

Ik smeer me dik in! Ook regelmatig, maar gister helaas alsnog verbrand… Misschien maar opzoek naar factor 90 :D

[Beantwoorden]


Door Marielle op 26 juli 2012 17:02

Ook nog een tip, koop liever geen dure merken zonnebrand want dan is de kans groot dat je veel te weinig smeerd! Ik zelf koop mijn zonnebrand bijna altijd bij Aldi of Liddl.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 26 juli 2012 17:20

Ik ben ook een ‘super witte beauty’ haha en ik ga gewoon naar het strand hoor, misschien is het hier (Scheveningen en omgeving) anders maar ik zie zat meiden met een lichte huid op het strand, niet iedereen wordt bruin! =) Maar toen ik jonger was zat ik er ook mee, er hoefde maar 1 iemand een opmerking te maken en ik wilde de rest van de zomer niet meer naar buiten :lol:

Nu zit ik lekkerder in mijn vel en kan het me niet zoveel schelen, en als iemand iets roept roep ik gewoon iets terug in de trend van ‘en jij mag wel een cursus etiquette volgen’ of wat er ook in me op komt ;)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 26 juli 2012 17:26

Weer een leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla op 26 juli 2012 17:28

Dankjewel voor de lieve reacties! Doen me goed <3

[Beantwoorden]


Door Marianne op 26 juli 2012 17:33

Ik heb precies hetzelfde probleem. Ik was laatst naar albufeira geweest en ik kwam net zo wit terug als bij het vertrek. Ik verbrand alleen maar, dus bakken en zwemmen heeft voor mij geen zin. (zonnebrand creme vervaagd in het water en vervolgens verbrand je levend). Verder voel ik me ook niet echt optimaal in een bikini. Ik weet hoe je je voelt!

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 juli 2012 18:19

Geld (portemonnee), iPod en wat te eten gaan ook altijd mee met mij!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 26 juli 2012 18:35

Heel leuk filmpje, ik moest vaak glimlachen van al die spontane uitspraken (Over je blaren: ‘bloeeed’)
Ik ben vandaag toevallig ook net naar ‘het strand’ geweest aka De Nekker. Soort strandje aan een meer. Een bikini doe ik niet graag aan en ik voel me snel bekeken. Maar omdat er ook zoveel meer dames aanwezig waren die even veel flaws hadden als ik, vond ik het niet erg.
Wat er nog bij kan in je strandtas: een fototoestel? Maar jij zal je smartphone wel gebruiken waarschijnlijk :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:18:

Ja, ik gebruik mijn telefoon ^^)

[Beantwoorden]


Door Fien op 26 juli 2012 19:07

Leuk om te zien, ik neem hetzelfde mee, + haarborstel, hoed en muziek.

[Beantwoorden]


Door Jana op 26 juli 2012 20:25

Leuk om te zien :D x

[Beantwoorden]


Door isabel op 26 juli 2012 20:56

uiteindelijk heeft iedereen een buikje hoor :P
Ik weeg 47 kilo en heb een buik, (al komt dat voornamelijk omdat ik niet sport, maar dat weet toch niemand…)
Ik kijk gewoon niet naar andere mensen op het strand ;)
in elk geval, je ziet er gewoon geweldig uit hoor! ;)

x

[Beantwoorden]


Door Chantal op 26 juli 2012 21:31

Super leuk filmpje! Zag ‘m gister al op youtube. ^^)

[Beantwoorden]


Door Linde op 26 juli 2012 21:43

Leuk filmpje!! alleen jammer dat je zo onzeker bent en niet in je bikini durft te liggen, nog een tip om in je strand tas mee te nemen als je gaat zwemmen een borstel!! en misschien ook een portomonne?! xx :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:19:

Portemonnee had ik ook bij me natuurlijk! Helemaal vergeten te laten zien :$

[Beantwoorden]


Door ColoredLips op 26 juli 2012 21:59

Ik ben echt dol op je filmpjes! :)
En ik snap hoe je je voelt met bikini’s, ik ben spierwit en ben vrij onzeker over mijn lichaam. Toch had ik vandaag voor het eerst sinds tijden in het openbaar een bikini aan! Wel een witte, dan lijk ik zelf minder wit, haha. :P En ik ben vandaag gelukkig een beetje bruin geworden (en verbrand).
Ik hoop wel dat je vriendinnen je kunnen overhalen om ook een bikini aan te doen! :D

[Beantwoorden]


Door Ise op 26 juli 2012 22:18

Leuk! Ook mooi die nieuwe foto rechts. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:22:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 26 juli 2012 22:25

Wat word ik toch altijd heerlijk vrolijk van jou filmpjes!
Je bent echt een topmeid en dat wilde ik nog maar eens even zeggen, keep up the good work! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:22:

Dankjewel Annabel! :$

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 juli 2012 23:04

Vergeet ook niet je scheiding (als je die hebt). Heb ik een keertje verbrand en dat is niet prettig.. =) Ik ben zelf ook erg wit (misschien zelfs nog wel witter dan jij bent, als ik kijk naar de foundations die ik wel eens in filmpjes voorbij zie komen) en kan er best onzeker over zijn, vooral omdat mensen er commentaar op leveren (en over het algemeen ben ik best onzeker) maar het went en ik ga niet zonnebanken om iemand anders blij te maken.. Bovendien helpt het als ik samen met iemand ga die me een beetje gerust kan stellen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:23:

Vooral die opmerkingen altijd… Daarom realiseer ik het me ook zo goed. Ik krijg in de zomer wel 100 keer te horen dat ik wat meer de zon in moet. Ik ben 3 dagen bijna non stop buiten geweest en ik heb nog geen kleurtje, ik kan er gewoon niets aan doen! Ik kreeg trouwens op Twitter nog een tip voor bronzing supplementen. Dus daar ga ik even naar kijken. Schijnt goed te werken! Misschien ook wat voor jou?

[Beantwoorden]


Door Gulsen op 26 juli 2012 23:07

Hoi Vera,

Dit is de eerste keer dat ik een comment plaats. Wilde je even laten weten dat ik het zo leuk vond om je vandaag in Arnhem tegen te komen. Wat ben jij een leuk mens met een warme uitstraling. Je kracht is dat je lekker jezelf bent. Bedankt dat ik met je op de foto mocht.
In het echt ben je mooier dan op camera.

Liefs gul

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:17:

Dankjewel Gulsen! Vond het superleuk dat je aansprak, je was echt zo lief en enthousiast ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 juli 2012 23:10

Wat een leuk filmpje weer, dank voor het maken! Je edit je filmpjes ook zo lekker vlot. Never a dull moment in je filmpjes :-)
Ik vind je lippenstift heel stylisch bij je eruit zien, maar wel echt winters. Bij een mooie herfst/winter outfit staat het super denk ik.

En balen van je onzekerheid! Over 30 jaar denk je waarschijnlijk: shiiit, waarom deed ik toen niet gewoon die bikini aan en waar maakte ik me in godsnaam druk om?? Toen had ik juist het lijf en de leeftijd er nog voor…..maar ja, that’s life.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:25:

Dankjewel Kim! En ik ben het helemaal met je eens wat de lipstick betreft :ja: En wat je zegt over 30 jaar zou ook wel eens heel goed waar kunnen zijn…

[Beantwoorden]


Door Dewy op 27 juli 2012 01:02

Aangezien ik nu al bijna 4 maanden op Kos woon ben ik al aardig bruin! Hier val ik niet zo op, maar als ik straks weer naar huis kom zal dat wel anders zijn haha. Toch vind ik zo´n sneeuwwitje wit huidje ook erg mooi, met die lipstick is het helemaal een plaatje ^^) Ik vond het een leuk filmpje, goed dat je altijd zo open en eerlijk bent.

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 27 juli 2012 01:15

Haha, leuk filmpje! ^^)
ik wordt ook nooit zo bruin, ik heb ook een hele bleken huid :-(
xx

[Beantwoorden]


Door Gewoon op 27 juli 2012 01:25

Ik word altijd helemaal rustig en blij als ik je filmpjes kijk en wil je daarvoor bedanken!
*Slik*, ik ga veel te vaak met teveel make up de hitte in, bewust overigens .. :(
En ja, heel herkenbaar met de bikini, ook al verandert dit misschien, waarschijnlijk, niets aan hoe je je erover voelt, ik vind je echt een hele mooie meid met een mooie uitstraling! Niet te vergeten, mijn favoriete beautyblogster whoehoeeee! :P Dankzij jou mijn 1e bobby brown bronzer vandaag gekocht!
Keep up the good work enjoy the nice weather in Holland.. zolang het nog kan! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juli 2012 om 09:26:

Dankjewel, echt super lief! :$ Veel plezier met je bronzer en hopelijk ga je wel lekker gewoon in bikini!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 27 juli 2012 08:00

Nope, volgens mij hen je alles wel mee, misschien een hoedje ofzo want een zonneslag is niet fijn (I can know). Ik heb ook geen strandtas, neem wel gewoon een linnen zak mee: licht en luchtig.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 27 juli 2012 09:31

Ik ga echt best wel vaak naar het strand, maar ik woon ook in Scheveningen en ik surf, dus ja ^^) Gister en eergister was het supermooi strandweer! Wel vervelend dat je niet in je bikini ‘durft’.. maarja je doet het voor de lol en als jij het niet leuk vindt moet je het vooral niet doen! Misschien een leuk badpak als het écht warm wordt deze zomer? (deze vind ik zelf echt heel leuk, wel heel duur..http://www.orangebag.nl/orangebag/Seafolly/Badkleding/167232/) Want je hebt wel echt een supermooi figuur! Ikzelf ben echt compleet recht, geen heupen, bijna geen taille, bijna geen kont en geen voorgevel. Maar nogmaals als je geen badpak of bikini aan wil moet je het vooral niet doen:)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 27 juli 2012 11:24

Vera mijn tip is om je helemaal niks van anderen aan te trekken en te doen waar je je zelf prettig bij voelt. Ik ben al wat ouder (30 jaar inmiddels) maar vind make-up e.d. super leuk, dus vandaar dat ik regelmatig op je blog kijk. Ik ben momenteel hoogzwanger van mijn 3e kindje en helaas is mijn buik he-le-maal niet mooi meer. Ik vind zwemmen echter zoooooo heerlijk dat ik blikken e.d. naast me neer leg. Hopelijk lukt jou dat ook binnenkort en kun je gewoon genieten van zon en water zonder gepieker. Later als je groot bent (haha wat klink ik lekker oud..) dan zul je denken tjonge wat zag ik er toen toch goed uit, heb ik me daarvoor zo druk gemaakt….

Ik ben overigens wel erg benieuwd welke kleur je precies op je lippen hebt want ik vind hem waanzinnig mooi! Heel koel en diep rood, staat je geweldig!

[Beantwoorden]


Door Roxa op 27 juli 2012 15:05

Leukkk filmpje, ik zou ook lekker een elastieke meenemen, lekker mijn haren uit mijn nek heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Dita op 27 juli 2012 15:59

Leuk filmpje! Ik was eers ook erg onzeker, toen had ik vaak een tankini aan..erg handig en fijn. Nu heb ik schijt aan wat mensen denken..hihi.. dus ik draag nu wel een bikini

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 juli 2012 16:05

Mijn oren zijn laatst ook zooo erg verbrand! Het was niet eens zo zonnig maar ik was op het water, twee weken lang en nu, een week later zitten er nog steeds lelijke korsten op :(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 juli 2012 19:56

Ik vind deze lippenstift je heel goed staan!

[Beantwoorden]


Door Audrey op 27 juli 2012 20:17

Je tas blijft echt altijd interessant! Mag ik trouwens even erbij zeggen dat ik het een beetje zonde vind dat je liever niet in bikini gaat. Misschien hoor je het vaker en misschien denk je steeds van: ”Ja het zal wel..’ Maar je bent echt een mooie meid hoor! Iets zelfverzekerder zou je zelf mogen zijn. Je bent echt een inspirtatie voor vele jonge meiden, like me! Have a lovely summer Vera x

[Beantwoorden]


Door Renee op 27 juli 2012 20:31

ik ben ook echt sneeuw witje en mijn vriendinnen zijn allemaal heel bruin en doen ook echt hun best om bruin te worden dus ik voel me dan ook niet echt top als ik naast hun sta, maar ik probeer me er over heen te zetten en ik ga toch zwemmen. er zijn zo veel witte/dikke/lelijke/vieze mensen en jij bent heel mooi dus ik hoop dat je je er overheen kan zetten :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 juli 2012 21:01

Kijk anders voor een monokini! Ik vind dat persoonlijk echt heel mooi staan.

En verder: gaan met die banaan man! Misschien is het even eng, misschien is het even onwennig en misschien heb je zoiets na drie minuten van neeeeeeeeeeheheh, maar als je het één keer hebt gedaan, zie je dat het heel erg meevalt. Bovendien, al is het maar 3min, het is toch een puntje van jezelf dat je dan overwonnen hebt en dat geeft me toch een geweldig opentop gevoel.

[Beantwoorden]


Door Marian op 27 juli 2012 22:20

Jammer dat je niet graag in bikini gaat, al kan ik me best voorstellen dat je onzeker kunt zijn over bepaalde dingen. Je bent echt een prachtige vrouw vind ik, maargoed dat helpt je waarschijnlijk niet om in bikini te gaan.
Wat ik dan weer echt heel knap vind is dat je wel zo spontaan en zelfverzekerd op de camera durft te verschijnen, dat lijkt mij dan weer heel eng!!
Good job Vera, ik lees je blog nog elke dag met veel plezier (ook al reageer ik niet zo heel vaak, sorry!)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 28 juli 2012 17:06

ahh ik vind het echt niet leuk dat je niet gewoon in je bikini gaat!
geniet gewoon van de zomer, er zijn zoooo ontzettend veel mensen die onzeker zijn over hun lichaam, maar als je vrolijk bent en straalt, dan let toch niemand erop wat je minpunten zijn?

verder vond ik het filmpje trouwens wel ontzettend leuk!:)

[Beantwoorden]


Door Trasure op 28 juli 2012 18:13

Dat je zo wit bent in je bikinie ken ik wel, ik ben ook best wel wit, iets minder als jij, maar toch. Het is toch wel zo van ‘bam’. En die lippenstift is inderdaad een beetje.. donker.. iets lichter staat mooier, vind ik :)

[Beantwoorden]


Door Irene op 29 juli 2012 14:46

Je bent echt een mooi meisje, je mag trots zijn op je lichaam, dr zullen veel meiden jaloers op je zijn! (: weer een leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 29 juli 2012 20:07

weet iemand waar die top vandaan komt? vind em zo leuk

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 29 juli 2012 20:38

[…] hier als je de video niet kunt zien. Basic ooglook tutorial What’s in my beach bag video This entry was written by Vera Camilla, posted on 29 July, 2012 at 12:30 pm, filed under Video […]


Door kirsten op 31 juli 2012 20:02

Leuke video! (love)

[Beantwoorden]


Door Emma op 6 augustus 2012 10:58

heeii Vera (love)

Jij gebruikt een aluminium flesje maar kijk eens op deze site dit zijn roestvrijstalen drinkflessen !! Beter voor het milieu.

XXX emma

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 augustus 2012 11:06

Oehlalala je red lips, love it! Tijdschriften neem ik ook mee. Een waterspray lijkt mij ook fijn. Iel, blarendetails, ik zag het al helemaal voor me. Leuk om te zien wat je meeneemt.

[Beantwoorden]