Twitter Question #85

We hebben allemaal onze eigen kledingstijl en make-up smaak. Toch zijn er denk ik ook wel dagen dat je van je vaste stijl afwijkt en iets nieuws probeert. In welke outfit en met welke make-up voel jij je het fijnst? Is het dat oude t-shirt van je vriendje, een versleten jeans, of een cocktailjurk met valse wimpers?

Photobucket

Photobucket
Als ik moe ben zit er niets zo fijn als een joggingbroek, mijn dikke Hello Kitty sokken en een simpele katoenen top. Heerlijk relaxed. En soms wanneer ik een filmpje opneem draag ik een mooie top, make-up en sieraden, maar heb ik daaronder ook gewoon comfortabel een joggingbroek aan met de sokken van het katje dat een paraplu vasthoudt.

Op en top ogedoft voel ik me ook erg op mijn gemak. Misschien voel ik me dan wel het meest comfortabel (mits ik niet op 3 uur slaap de dag moet doorkomen). Een mooie jurk aan met hakken, mijn haren los, veel make-up, grote oorbellen en een chunky ring. Zo zou ik me elke dag wel kunnen kleden. Hoewel ik een leuke gekleurde jeans met relaxte flatjes, een los vallende top en een colbertje met studs ook helemaal niet verkeerd vind. Ik heb veel kanten en voor elke stemming heb ik daarbij weer een outfit waar ik me het best in voel.

Qua make-up ben ik wel vrij ‘saai’. Dan is rode lipstick, shimmery bruine oogschaduw, een gave huid, bronzer, blush en highlighter toch echt wel de comfy look voor mij.


In welke outfit en/of met welke make-uplook voel jij je helemaal op je gemak?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 14 juli 2012 | 89 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door roos op 14 juli 2012 16:20

In een spijkerbroek van de zeeman met ook een goedkoop topje er op het hoeft niet altijd duur!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 juli 2012 16:22

Ik voel me op mijn gemak in comfy kleding. Als ik thuis ben betekent dat mijn joggingsbroek en mijn badjas (haha, ja echt), en als ik ergens anders ben betekent dat een lekker zittende spijkerbroek met een simpele tanktop + vest. Qua make-up draag ik zo min mogelijk, dat vind ik het meest comfy.

[Beantwoorden]


Door ColoredLips op 14 juli 2012 16:29

Als ik mijn ogen leuk opgemaakt hebt, voel ik me echt op mijn gemak. Met een spijkerbroek van Primark en een simpel topje of blazer aan, voel ik me super. :)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 14 juli 2012 16:41

Heerlijk thuis op de bank in jogging tenue dan ben ik op mijn gemakje hihi

[Beantwoorden]


Door Malou op 14 juli 2012 16:43

Mijn lichtblauwe skinnyjeans, top en vest/blouse en als schoenen kies ik uit mijn eindeloze berg toch altijd weer mijn zwarte, lage All Stars haha <3 Ik heb heel veel leuke schoenen maar toch heb ik bijna altijd die aan, love them!

[Beantwoorden]


Door Mo op 14 juli 2012 16:43

Ik heb hetzelfde als jij! In een mooi zwart jurkje, met rode lippenstift en pumps aan voel ik me op m’n best :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2012 om 19:53:

*high five* :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 juli 2012 16:46

Wanneer ik mij ’s ochtends helemaal kan opmaken , foundation, blush en een ooglook dan voel ik mij helemaal comfy :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 juli 2012 16:47

Het meest in comfy kleding dus, joggingbroek, lekker warm vest en wollen sokken :)

[Beantwoorden]


Door Simone op 14 juli 2012 16:53

Comfy: joggingsbroek sowieso haha. Maar dat doe ik alleen thuis.

[Beantwoorden]


Door Nadine op 14 juli 2012 17:01

Blauwe spijkerbroek en een lekker wijd shirt met een printje. En met m’n allstars natuurlijk niet te vergeten. Qua make-up gewoon neutraal, bruintinten/grijstinten als oogschaduw en niet te veel kleur. (:

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 14 juli 2012 17:02

Ik voel me chill in bijna alles wel. Een jurkje met hakken, top. Joggingbroek met dikke wollige sokken is ook prima. En af en toe een knallende broek met een kanten top kan ook wel eens. Ligt er aan wat ik die dag ga doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2012 om 19:53:

Ja, precies. Voor elke gelegenheid weer een andere comfortabele oufit! :ja:

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 14 juli 2012 om 20:00:

Precies!

[Beantwoorden]


Door S op 14 juli 2012 17:10

oeh ik hou ook wel van optutten! mooi make-upje, jurkje, hakken (love) maar natuurlijk is op zondag met een joggingbroek op de bank voor de tv hangen ook heerlijk! moeilijke keuze ;-)

gaat het al wat beter met je veer? <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2012 om 19:54:

Ja, ik ben bijna helemaal opgeknapt. Lief dat je het vraagt ^^)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 14 juli 2012 17:16

Qua outfit mijn pyjama hahahhaha! Oké ik weet het eigenlijk niet, dat verschilt zo erg aan hoe ik me voel. :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 juli 2012 17:22

Ik heb hetzelfde als jij: hangt af van het moment. Nu, na 2+ uur sporten in de sportschool hang ik lekker in een legging en baggy trui achter mijn laptop, maar ik kan me ook helemaal top voelen in een mooi jurkje en hoge hakken en een over de top make upje. Ik ben wat dat betreft van alle markten thuis.

[Beantwoorden]


Door Luana op 14 juli 2012 17:26

Óf gewoon in joggingbroek & hemdje met vest, heerlijk op de bank! Óf in een jurkje met sleehakken (ben niet geschikt voor normale hakken :roll: ) en mn haar (ik heb krullen) in een grote bos. En mooi opgemaakt! Dan voel ik me heerlijk! (love)
Dus ja, net als jij ^^)

[Beantwoorden]


Door DJ op 14 juli 2012 17:26

In een goed-zittende spijkerbroek met simpel h&m-hempje kan ik de hele wereld aan. Daarin voel ik me mooi en sexy zonder dat ik me moet wringen in ingewikkelde of te opvallende kleding. half lijntje met een zwart oogpotlood op mijn ooglid, klein lijntje met blauw oogpotlood onder mijn oog, mascara, blush en mijn cola-smackstick in mijn broekzak, en ik ben klaar voor de wereld. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2012 om 19:55:

cola-smackstick :D

[Beantwoorden]


Door Puck op 14 juli 2012 17:41

Skinny jeans, en een simpel shirtje. (liefst 3kwart mouwen), foundation + mascara, en mijn haren los (mijn krullen zijn best moeilijk soms, maar ik voel me zoveel beter met losse haren). Een mooie ooglook en lipglossje zijn leuk, maar dat is niet nodig voor mij. Qua schoenen het liefst sneakers!

[Beantwoorden]


Door samyra op 14 juli 2012 17:43

het liefst draag ik een joggingbroek met, het shirtje maakt niet zo veel uit, maar meestal een beetje een wijd shirtje en geen make-up. Maar zo wil ik niet over straat lopen, dan doe ik liever een spijkerbroek aan =)

[Beantwoorden]


Door Resy op 14 juli 2012 17:48

Mascara en een mooie skinny jeans of een panty met jurkje of rokje. In ieder geval niet te veel make-up, alleen tijdens het uitgaan draag ik wel foundation en blush en lipgloss, maar anders gewoon alleen mascara. Ik hou van naturel.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 14 juli 2012 18:06

Favo jeans, favo simpele top en een blazertje. Dan een paar fijne schoentjes met klein hakje. En mijn basic make up, op warmere dagen zonder foundation en anders lekker zonder :-)

[Beantwoorden]


Door Bloeme op 14 juli 2012 18:19

Skinny jeans met een oversized shirt, trui of vest. Make-up lip gloss, mascara en foundation en als ik geen zin heb om op te maken, gewoon foundation & mijn wimpers krullen, voor de rest geen make-up (-;

[Beantwoorden]


Door Fien op 14 juli 2012 18:20

Je make up en kleding had ik wel bij jou zo verwacht. Ik voel me het meest comfortable in lekker zittende, mooie kleding, mooie oogschaduw, donker oogpotloodje en lipgloss.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 juli 2012 18:21

Een zomers jurkje of mijn fijnste spijkerbroek met luchtig topje/dunne trui . En qua make-up: concealers, een klein beetje blush en wat mascara. Wel opgemaakt en leuk aangekleed, maar niet too much en het zit comfortabel :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 14 juli 2012 18:24

Ik draag het liefst een joggingbroek met een basic tanktop. En ik draag ook heel graag mijn Levi’s broek. Daarbij voel ik amper dat het een skinny is. Daar kan ik namelijk heel slecht tegen; ik krijg altijd jeuk aan mijn benen :(. Maar het liefst zit ik in lekkere wijde huiskleding.

[Beantwoorden]


Door Lisette op 14 juli 2012 18:27

Qua kleding voel ik me het lekkerst in jeans met een wijd vallende top en voor de wat koudere dagen een basic vestje erover. Qua make-up met een goede laag mascara op en een zwart oogpotlood onder mijn waterlijn. En als ik er zin in heb nog een simpele naturelle oogschaduw. Ja, dat is toch wel waar ik me het fijnst in voel. Lekker simpel..

[Beantwoorden]


Door fije op 14 juli 2012 18:27

In een hele hele strakke skinny jeans, bb-cream en mascara en mijn haren los voel ik mij op me best!

[Beantwoorden]


Door aspelin op 14 juli 2012 18:39

Ik vind het leuk om met de mode mee te gaan.
Ik heb wel vaak merk kleding maar dan moet er niet heeel groot het merk op staan want ik vind dat geen mode

[Beantwoorden]


Door Victoria op 14 juli 2012 18:49

een paar donkere skinny jeans, hoodie of basic shirtje, m’n favoriete bjorn borg onderbroek (zitten zooo fijn), haren gestijld, eyeliner foundation mascara en blush en sleehakken erbij. Daarin voel ik me comfy (:

[Beantwoorden]


Door Eva op 14 juli 2012 18:51

Blazertje, skinny jeans, shirtje met grappige tekst erop, dan voel ik me prima.
Thuis gewoon een slobbertrui en een willekeurige broek.
En een deken om me heen, heerlijk:)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 juli 2012 19:02

Qua make-up dan naturel maar dan toch met een kleurrijke touch! En kleding: mijn zwarte skinny met een mooie losvallende top! :)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 14 juli 2012 19:12

een shirtje dat ruim om mijn buik valt en vel/donker opgemaakte ogen :) helemaal mezelf!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 14 juli 2012 19:13

Hoi!
Ik voel mij het prettigst met foundation, blush, eyeliner, mascara en een lipproduct qua make-up. Verder een skinny jean met een topje en een blazer als ik weg moet (buiten huis) en een lekkere joggingbroek met trui als ik thuis blijf!

Hoe was de uitvaart van Jermaine? Sterkte!

Liefs Sanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2012 om 19:56:

De uitvaart was erg heftig, droevig en intens. Moet er wel even van bijkomen. Maar het was ook mooi, wel een onwerkelijk afscheid. Lief dat je het vraagt :-)

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 14 juli 2012 om 21:22:

Hm ja dat zal best! Kreeg al kippenvel van alle berichten en filmpjes die ik op internet zag… Maar gelukkig was het een mooie afscheid.

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 juli 2012 19:14

Ik voel me op mijn gemak als ik mijn baggy jeans aan heb met een mooie top, samen met mijn zwarte all-stars er onder.
Qua make-up een likje mascara en een mooie kleurtje op mijn lippen.

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 14 juli 2012 19:31

hihi noem je jouw make-up saai? Rode lippestift? die doe ik echt alleen op als ik in een ‘durf’ stemming ben, normaal draag ik eigenlijk gewoon bruin tinten oogschaduw, eyeliner, mascara en dan heb je het wel gehad. O en een lippenbalsem moet ik ALTIJD bij hebben! Ik vind het niet fijn om iets in mijn haar te hebben, lekker los en dan kan ik er een beetje aan zitten. That’s just me. Mijn favoriete broeken zijn jeggins en treggings en ik vind elk shirtje fijn, als het maar niet te veel tekent. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2012 om 19:57:

Nou ja, saai… op mijn manier dan ^^) Lip balsem moet ik ook altijd bij me hebben!

[Beantwoorden]


Door Sarra op 14 juli 2012 19:32

In losse niet al te korte jurkjes met bb cream mascara en een leuk licht schattige roze lipkleurtje

[Beantwoorden]


Door lotte op 14 juli 2012 19:49

ik heb een spijkerbroek die voor mij ideaal is waar mijn benen goed in uit komen. daar onder dan vaak ballerina’s of sleehak en daar boven t-shirtje met blazer.

make-up: bb cream oogpotlood mascara lipstick

[Beantwoorden]


Door Nina op 14 juli 2012 19:51

Thuis: mijn pyjama zonder make up.
Ergens anders: een flawless skin met een simpele look met bruin tinten blush sieraden en mooie kleding dat wel een beetje lekker zit.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 14 juli 2012 20:00

Ik voel me het comfiest in mijn pyjama ^^) : een XXL trui over een katoenen broek, maar in public kleed ik me liever mainstream: simpele top met jeans en sneakers.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 juli 2012 20:23

Als ik thuis ben mijn ruime en te korte bloementjes pyjama broek, shirtje en mijn vaders vest -zijn maat is XL en de mijne S- heerlijk (:
Als ik weg ga een panty/legging met shortje, shirtje, sjaal en vestje.
En mijn make up is toch elke dag het zelfde; mascara en eyeliner, dus dat maakt niet uit, haha (:

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 juli 2012 20:25

Ik voel mij helemaal op mij gemak als ik gewoon goed in de make-up zit, of met mijn favo outfit, inclusief een amazing blazer! Maar ook gewoon in mijn joggingbroek met vet haar. Joke. :’) Een joggingbroek en een shirt, knot in, en geen make-up op!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2012 om 11:47:

Ik heb een heeekel aan vet haar. Dan voel ik me zo onverzorgd :D

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 juli 2012 20:27

Ik voel me het meest comfortabel met een zwart/grijze smokey eyes look en qua kleding in één van mijn strakke leren broeken met een leuk shirt erbij en stoere boets. Misschien een niet echt voor de hand liggende keuze maar ik zou er echt in kunnen wonen :)

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 14 juli 2012 20:49

Ik voel me op mijn gemak met full face make-up en dan vooral de foundation en oogpotlood zijn onmisbaar. Qua kleding hou ik ervan om in een joggingbroek, badjas en tanktop rond te lopen als ik nergens naartoe moet, tenminste. ^^) Als ik wel ergens naartoe moet voel ik me fijn in een jeans legging/skinny, pumps, nauwsluitend topje. :ja:

[Beantwoorden]


Door Mirijam op 14 juli 2012 21:05

Leuke tq!! Ik vind het heerlijk om in een oversized wollentrui en joggingbroek te lopen. Maar ikhou er ook van om bijvoorbeeld een rokje aan te hebben met een mega strikjesring en heel veel armbanden :)
Fijn dat je weer opgeknapt bent Vera!
xoxo

[Beantwoorden]


Door stella op 14 juli 2012 21:06

Ik voel mij overal lekker in. Full face make-up of zonder. Het maak mij niet uit. Qua kleding maakt het mij niet uit of ik huispak of nette kleren draag. Op de juiste tijd, draag ik de juiste kleding. Ik voel mij niet prettig als mijn kleding ongestreken is. Ook mogen er geen vlekken of gaten in zitten. Ps. Bedankt voor je shop tip over Arnhem/PAK, ben er vandaag geweest en ben de trotse bezitter van 2 Sleek Palettes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2012 om 11:46:

Leuk om te horen! Ben blij dat je wat aan de tip hebt gehad ^^)

[Beantwoorden]


Door LAURA op 14 juli 2012 21:18

Met mijn standaard make-up in een zwarte broek met sjaal :D

[Beantwoorden]


Door xMYSTERYCHICK op 14 juli 2012 21:20

ik voel me altijd wel op m’n gemak met jeans en een shirtje. Gewoon lekker simpel en basic. Natuurlijk wel met wat accesoires om het op te pimpen.

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 14 juli 2012 21:36

Leren jasje, biker laarsjes/ doc martens (als het
Maar grof is) legging oversized trui die van de schouder valt. Haar in een knot op m’n hoofd. Lekker opgemaakt en altijd felle lippen.

[Beantwoorden]


Door michella op 14 juli 2012 21:56

Yeah Vera er staan 2 artikelen online (love) .
Dan gaat het vast al wat beter met je he :D
Leuke twitter question indd ik ben ong het zelfde als jou een mooi jurkje en hakken eronder en een mooie make-up look dan voel ik me super maar met een heerlijke jogingbroek aan en een topje of vestje en dikke sokken aan dan voel ik me ook goed ik hou gewoon van allebei (love)

Liefs,
Michella

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2012 om 11:46:

Ja, ik ben weer beter! Nu weer 2 artikelen per dag en 2 filmpjes per week ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 14 juli 2012 22:08

Met m’n rode lipstick, winged eyeliner, Dr.Martens/kisten en een Metallica shirt aan. Ohja, en m’n perfecte accessoire: Een koptelefoon van de Hema. ;)

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 juli 2012 22:08

Ik voel me op mijn gemak in mijn trainingskleding, ik kom altijd helemaal tot rust als ik volleybal en de kleren die ik dan aan heb daar voel ik me het prettigst in.
Qua make-up voel ik me op mijn gemak als ik gewoon puur natuur ben. Gezichtscream aanbrengen en klaar.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 14 juli 2012 22:09

Haahahah,

Ik in mijn legging met lekkere dikke gek gekleurde sokken, gwn een T-shirt en mijn oude baseballvest. geen make-up alleen wat dagcreme anders gaat mijn huid erg trekken op de een of andere manier?!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 juli 2012 23:19

Met mijn (skinny) jeans die perfect past, een simpel maar wat mooi aansluit shirt/trui (licht er aan welk seizoen het is), mijn witte all-stars en lekkere simpele make-up (concealer, poeder, blush, mascara en eventueel wat bruine gelliner), weinig tot geen sieraden en losse haren voel ik me het best! Heel onopvallend dus ;) maar sta dan ook niet graag in de belangstelling

[Beantwoorden]


Door Rianne op 14 juli 2012 23:32

ROZE! dat is zo’n beetje mijn codewoord, maakt niet uit wat wanneer het maar roze is! voel ik me een beetje Elle Woods van Legally Blonde(ik ben echt verliefd op de film/broadway musical) :kiss:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2012 om 11:45:

Ahhh nu ben ik heel benieuwd naar je outfits! <3 Elle Woods.

[Beantwoorden]


Door Tugce op 15 juli 2012 00:29

Het liefst heb ik mijn zwarte skinny aan, met daarop een wit lossig blousje, mijn studded laarsjes en gouden accessoires maken het af!

Make up heb ik vaak wel hetzelfde, ik speel alleen soms met de kleuren. Foudation, concealer, bronze oogschaduw in mijn crease, een zwarte winged eye-liner en nog een roze blush met gouden ondertoon.

Zo voel ik met toch wel het fijnst! (love)

[Beantwoorden]


Door Amber op 15 juli 2012 00:30

Wat leuk, ik sta erin :crazy:

[Beantwoorden]


Door Angela op 15 juli 2012 00:40

haha, jeeuj! Mijn wanhoopskreet om zomer staat erin! Natuurlijk vind ik het geweldig om op 13cm hakken te paraderen met een little black dress en helemaal op en top opgemaakt te wezen, met rode lippen en al. Maar op het moment zou ik mezelf geweldig voelen in een jurkje, zonder make up op het strand. Klaar om te zwemmen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2012 om 11:44:

Haha ^^) Hier schijnt de zon nu… misschien heeft je wanhoopskreet geholpen!

[Beantwoorden]


Door Dita op 15 juli 2012 09:41

Ik voel me fijn in fijne kleding, kleding dat bij mij past. Dat kan het ene moment een jurkje zijn, het andere moment een jeans met sneakers..

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 juli 2012 10:53

Een mooie strakke skinny met een strak topje erop ;)
Make-up mooie bruintinten

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 15 juli 2012 11:17

Ik voel me het meest op mijn gemak in mijn fijne spijkerbroek met strak truitje er boven en sleehakpumps er onder. Qua make-up gewoon lekker naturelle/donkerbruine oogmake-up en een gave glowy huid :-)

[Beantwoorden]


Door marijke op 15 juli 2012 11:24

In ee n jurkje/rokje mooie panty en hakken! Natuurlijk niet veel make- up afknapper…..Mijn mooie huid vraagt daar helemaal niet om!

Verder in mijn welbekende blauwe uniform aangezien ik voor KLM werk:)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juli 2012 om 11:43:

Oh tof! Ben je stewardess?

[Beantwoorden]


Door Milou op 15 juli 2012 11:25

In een jogging broek, t-shirt en vest. Geen make-up. Je hoeft dan nergens over na te denken als je jeuk in je gezicht hebt haha

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 juli 2012 11:55

Makkelijk, in mijn veel te grote t-shirt met een joggingbroek er onder en dan vooral met opgestoken haar en geen make-up.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 15 juli 2012 12:58

Kwa kleren een jogginsbroek, een sweater en mijn nike airmax haha. Slobberig, maar lekker zittend. Kwa make up maakt het niets uit. Ik voel me niet meer op mijn gemak met make up ;)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 15 juli 2012 14:00

Lekker in een verwassen/ripped jeans met een losvallend shirtje. Wat stoere sieraden om en mijn leren teenslippers en ben ready to go! Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door rosalie op 15 juli 2012 16:30

Qua make-up gewoon neutrale oogschaduw, foundation, blush, poeder, mascara en eyeliner. Kleren verschilt per gelegenheid

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 juli 2012 18:07

ik voel me op me gemak als:

ik gewoon in een lekkere comfy broek zit, met een wijd shirtt, en geen make-up.
Maar dat alleen thuis, vooral niet op school.

of

juist als ik er een beetje leuk uitzie. Dat vooral op school. Dan hoef ik me er niet zorgen over te maken, of ik er wel goed uit zie etc.

[Beantwoorden]


Door paulien op 15 juli 2012 19:48

ik voel me op mijn gemak in een spijkerbroek, een effen t-shirt en een leuk blazertje en schoenen kan vanalles zijn van lage hakken, ballerina’s of vans achtige schoenen.

met make up. foundation, poeder en blush, mascara en bruin oogpotlood voor een lijntje.

[Beantwoorden]


Door Fien op 15 juli 2012 20:15

Ik voel me het meest op me gemak als ik gewoon een spijkerbroek en tshirt aan heb. Verder qua make up niet zoveel bijzonders. Beetje mascara, oogpotloot en klaar. :) xx

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 juli 2012 20:33

Met een fel groen kort broekje en een roze shirt met een soort bloemen op mijn schouder voel ik me op mijn gemak.

[Beantwoorden]


Door ilse op 15 juli 2012 21:02

mijn lange strokenrok van rekbare stof. hij ziet er superchic uit, maar het voelt of ik de hele dag een dekentje om heb. super!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 juli 2012 00:19

Lichte jeans, leuke top, vestje, heerlijke dikke sokken en beetje mascara. Dan voel ik me goed! :kiss:

[Beantwoorden]


Door nina op 16 juli 2012 12:44

ik voel me eigenlijk alleen comfy als ik leuke kleding aan heb. als ik een joggingsbroek aan heb, voel ik me lelijk en dus niet op mijn gemak. een panty met een rokje met een leuke top of blazer vind ik super, of een strakke jeans. que make-up heb ik alleen meestal lipstick & mascara op & oogschaduw, lekker naturel. xx

[Beantwoorden]


Door ... op 17 juli 2012 19:57

In een trainingsbroek met een hemdje en blousje of gewoon een spijkerbroek met een leuk shirtje en sneakers :)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 23 juli 2012 18:39

Een hotpants jeans met een kousenbroek onder. En enkelbotjes, liefst mijn Dr. Martens ♥
Make-up: de veilige zwarte eyeliner met mascara en een oogpotloodlijntje vanonder. En soms wat foundation.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 25 augustus 2012 20:14

ik voel me meest op me gemak in een joggingsbroek zwart t-shirt en een sneakers. en ook helemaal geen make up!:)

[Beantwoorden]