Nog steeds ziek?

Nou, waar moet ik beginnen? Ik ben alweer veel te lang ziek. Ik heb zo’n beetje overal last van gehad waar je maar last van kunt hebben. Van buikkrampen tot spierpijn, van keelpijn tot onophoudelijk hoesten en van oren die dicht zitten tot emmers snot die mijn voorhoofdholtes en neus vullen. Ik begin langzaam op te knappen, maar ben nog steeds niet helemaal de oude. Ik krijg in reacties de vraag waarom er minder blogposts en filmpjes online staan en daar wil ik graag het volgende over zeggen.

Photobucket

Ik blog met liefde. Bloggen is voor mij een soort levensbehoefte. Water, eten, schone kleren en bloggen. Zoiets. Toch kan ik niet altijd bloggen. Omdat ik bijvoorbeeld zoals nu, ziek ben. ‘Kun je dan niet vooruit werken?’ Ik werk zoveel mogelijk vooruit als ik kan, maar het is voor mij lang niet zo vanzelfsprekend als het misschien bij andere bloggers is. Ik probeer het wel, maar ik moet in de juiste ‘moodset’ zitten. Ik kan niet op de automatische piloot stukjes tikken.

Daarom kan het gebeuren wanneer ik ziek ben, of wanneer het 30 graden buiten is en vrijwel niemand mijn site nog bezoekt, ik het een keer wat rustiger aan doe. 2 blogs per dag plaatsen (muv. donderdag en zondag, dan komen er filmpjes) is voor mij de norm, maar soms niet haalbaar.

Geloof mij, ik zou willen dat ik elke dag wel 10 blogs online kon zetten. Maar dat kan ik niet, het is voor mij niet realistisch. Met een review zoals je gister las van MAC make-up ben ik een paar uur bezig. En dan bedoel ik niet 2 uur, maar eerder 5. Het kost mij meer tijd dan je misschien zou denken.

Reacties als ‘je verwaarloost je blog!’ of ‘pffff… alweer geen filmpje, je hebt al een week geen nieuwe geplaatst!’ doen me dan ook veel. Ik doe 100% mijn best, misschien nog wel meer.


Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Snotterende kussen, Vera.

Bron foto: Weheartit.com

Twitter Facebook
Categorie: Site | 9 juli 2012 | 249 reacties

Reacties

Door Emmaaa op 9 juli 2012 17:32

Knap eerst maar weer lekker op ;)

[Beantwoorden]


Door Jessie op 9 juli 2012 17:34

Beterschap ♥

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 juli 2012 17:34

Ik snap het helemaal! Ik vind het jammer dat er minder artikelen komen, maar ik vind het al heel knap dat er elke dag een update is (toen ik ziek was, lukte mij dat niet). Ik wens je veel beterschap! En ik zou er niet teveel over inzitten (wat het bloggen betreft).

[Beantwoorden]


Door Paulina op 9 juli 2012 17:35

Hee vera,
Doe maar zoveel je kan hoor!
Ik blijf je nog steeds wel volgen!
Loveyouresite <3

XXX

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 juli 2012 17:35

Beterschap <3
doe maar lekker rustig aan…
Xxx

[Beantwoorden]


Door Lyske op 9 juli 2012 17:38

Mensen moeten niet zeuren! Maar goed ze zijn waarschijnlijk gewoon zo dol op je blog dat ze je missen! Pas goed op jezelf, beterschap!

[Beantwoorden]


Door Christianna op 9 juli 2012 17:38

Heel begrijpelijk. Veel beterschap Vera! (:

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 juli 2012 17:40

Doe lekker rustig aan en veel beterschap! Het is jouw blog en JIJ beslist van hoe of wat. Ik begrijp dat het vervelend is, dat mensen zo’n reactie plaatsen, maar je moet je er niet teveel van aantrekken. (love)

[Beantwoorden]


Door michella op 9 juli 2012 17:40

Vera,
ik vind dat je een super leuke blog hebt en ga vooral zo door dit is mijn all time favourite blog forever (love) .
Heel veel Beterschap en ik hoop dat je snel weer beter bent ^^)

liefs,
michella
-xxxx-

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:48:

Ahh dankjewel Michella :$

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 juli 2012 17:42

Ah lieverd <3 Ik heb al respect voor je dat je ondanks dat je ziek bent tóch kwalitatieve artikelen plaatst! Normaal heb je ook kwalitatieve artikelen en heb ik ook respect voor je, maar je snapt het vast wel!
Heel veel beterschap <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:48:

Dankjewel lieve Esmay <3

[Beantwoorden]


Door Di op 9 juli 2012 17:43

Heel veel beterschap! hoop dat je je snel weer de oude voelt.. hoop dat je je niet te erg rot voelt over die reacties! Ik vind het niet meer dan normaal…een mens kan ziek zijn toch!!
x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 juli 2012 17:43

Ik vind het heel onaardig als mensen dit zeggen. Je gezondheid gaat voor en jij bepaald zelf wanneer je er goede zin voor hebt, zo niet pech voor ons maar geen probleem toch. Mensen moeten niet zeuren. Ziek maar lekker uit ;-)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 9 juli 2012 17:43

Beterschap en doe maar rustig aan hoor ^^

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 juli 2012 17:43

Heel veel beterschap, en ik begrijp het zeker! Ik kan ook écht niet zoveel blogposts per week plaatsen, 2 per dag vind ik al knap!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 9 juli 2012 17:45

Heel veel beterschap en ik geef je groot gelijk, doe het rustig aan zodat je gauw weer beter wordt :-)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 9 juli 2012 17:46

hee Vera, ziek is ziek hoor! Als je gewoon een kantoorbaan had gehad was er niemand met een probleem geweest denk ik ;) Heel veel beterschap, dat is voor nu even het allerbelangrijkst!

[Beantwoorden]


Door fije op 9 juli 2012 17:47

Veel beterschap! Natuurlijk is het jammer dat er minder posts online staan, maar het is nu even belangerijker dat je je weer goed gaat voelen en even uitziekt :)

[Beantwoorden]


Door Ramona op 9 juli 2012 17:47

Hoi Vera,
jou gezondheid gaat toch voor, eerst beter worden en dan de site! Je echte ‘fans’ (!) ,zoals ik ghehe, zullen hier echt wel begrip voor hebben. Je moet idd plaatsen wat voor jouw haalbaar is, en als dat op dit moment even wat minder is, dan is dat zo.
Maar natuurlijk hoop ik wel dat je snel beter word <3, want ik mis de artikelen en filmpjes wel!!
beterschap en een dikke knuffel

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:48:

Dankjewel lieve Ramona! <3

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 juli 2012 17:54

Heel veel beterschap’ <3

X

[Beantwoorden]


Door Ellis op 9 juli 2012 17:56

Gezondheid is ’t allerbelangrijkst. Ziek maar lekker uit. Beterschap!

[Beantwoorden]


Door jelske op 9 juli 2012 17:57

Beterschapp :ja:

[Beantwoorden]


Door Carolien op 9 juli 2012 17:58

eerst goed uitzieken, om jezelf denken. Trek je niks van negatieve praters aan. Beterschap meid!

[Beantwoorden]


Door Alanah op 9 juli 2012 17:58

Beterschap!
En ik vind dat niet erg dat er iets minder blogposts komen. Je bent ook een mens, die worden wel eens ziek of moe. En ik vind dat je site prachtig is en ik kijk er elke dag op! Als er niets nieuws is, zoek ik naar oudere dingen, ook hartstikke leuk! En je maakt altijd prachtige foto’s, dankzij jou en mijn vader wil ik fotograaf worden, dus bedankt voor de inspiratie!
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:49:

Dankjewel Alanah! Heel veel succes met het worden van fotograaf. Ik vond fotograferen eerst verschrikkelijk, maar ben er steeds meer lol in beginnen te krijgen :-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 juli 2012 17:59

beterschap lieve veraaa ! <3

[Beantwoorden]


Door beautyspringx.blogspot.com op 9 juli 2012 18:00

Veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Wing op 9 juli 2012 18:00

Thanks om dit te posten. Had me wel afgevraagd jah… answered my question.

Wow, vijf uurtjes. Had daar niet bij stilgestaan.. Dacht echt twee uurtjes ofzo, maar je blogs zijn ook van topkwaliteit!! =)

Beterschapjes!!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 9 juli 2012 18:00

Ik begrijp het best hoor, heel veel beterschap toegewenst en blijf maar lekker in bed uitsnotteren hahah. (love)

[Beantwoorden]


Door Une Belle Vie op 9 juli 2012 18:00

Heel veel beterschap, Vera! <3
Wij hopen dat je snel weer opknapt en van die leuke filmpjes kan opnemen ^^)
xxx de meiden van Une Belle Vie

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 juli 2012 18:02

Hopelijk ben je snel weer beter! Ik heb héél veel begrip voor je, ikzelf blog ook al een tijdje, maar wat jij doet is echt bewonderenswaardig! Eigenlijk kan ik jou wel als een voorbeeld noemen, dankje daarvoor!
-xxx- Eline

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:50:

Nou dankjewel lieve Eline :$

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 9 juli 2012 18:02

aawh, heel veel beterschap zeg! Ziek zijn is echt geen pretje :(. en trek je inderdaad niets aan van die negatieve reacties! Je bent een mens die niet altijd 100% goed kan voelen en geen robot die aan 1 stuk door alles kan doen.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 9 juli 2012 18:03

Begrijpelijk, word nou maar snel beter! Veel beterschap hè.

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 juli 2012 18:03

Ik heb die reacties ook gezien en vind ze niet kunnen. Ik denk dat nloggers zelf ook weten dat een blogpost maken lang kan duren. Foto’s maken, materiaal verwerken, photoshoppen, de tekst zelf schrijven. Bloggen wordt onderschat.
Ik wens je beterschap meis en doe.rustig aan!

[Beantwoorden]


Door ysabelle op 9 juli 2012 18:04

Ik hoop dat het snel weer beter gaat! :D

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 juli 2012 18:04

Jammer dat sommigen er geen respect voor kunnen opbrengen.
Als je ziek bent, ben je ziek. Je gaat toch ook niet naar school of naar je werk als je ziek bent?

Ik wens je heel erg veel beterschap en doe maar lekker rustig aan.

[Beantwoorden]


Door josianne op 9 juli 2012 18:05

Ik heb de berichten gelezen, en ik snap dat je hier van baalt.. :( Dat is ook helemaal niet leuk om te horen. Probeer je er zo min mogelijk van aan te trekken (hoe moeilijk dat ook is) en als je weer helemaal beter bent, maak je het maar gewoon goed ;)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 9 juli 2012 18:06

Beterschap en hou je rustig!

[Beantwoorden]


Door Nanouk op 9 juli 2012 18:08

Beterschap Vera (love)
ik vind het nergens op slaan als mensen gaan zeggen dat je je blog verwaarloost. Het is jouw blog en jij mag ermee doen wat je wilt!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 9 juli 2012 18:11

Logisch dat je het wat rustiger aan doet :)
Eerst maar even aan jezelf denken en uitzieken! <3

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 9 juli 2012 18:11

Noh, wat een haters. ¬¬ Mensen moeten ook begrijpen dat jij ook maar een mens bent, en inderdaad bloggen moet je met een bepaalde mood doen! Ziek lekker uit, kijk zoveel mogelijk naar Drake, vraag even of hij je beterschap komt wensen. Misschien gaat het dan iets beter met je. Meh, rot dat je zo ziek bent! Beterschap girl! Pak ook je rust, dat is ook belangrijk. :)

[Beantwoorden]


Door Christel op 9 juli 2012 18:12

Beterschap toegewenst!:)
Mensen moete niet zo zeuren. jij bent ook maar een mens en iedereen is wel eens ziek:)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 juli 2012 18:12

Niets aantrekken van die negatieve berichten. Daar heb je niets aan. Denk gewoon eerst aan je gezondheid, dat bloggen komt vanzelf wel weer.
Veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 9 juli 2012 18:14

Heel veel beterschap! En gewoon lekker rustig aan doen als dat nodig is, er zit inderdaad veel tijd in een site en die negatieve berichten moet je lekker laten gaan!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 juli 2012 18:16

Beterschap! Om eerlijk te zijn was het me niet eens opgevallen dat er minder artikelen/filmpjes waren, ik lees je blog gewoon met plezier, hoeveel je ook plaatst! :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 9 juli 2012 18:18

Nou, wat mij betreft zou je je niet eens hoeven te verantwoorden hoor Vera! Heel erg begrijpelijk, en ziek nog maar lekker even uit! :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 9 juli 2012 18:20

Hartstikke logisch joh, ziek is ziek. Ik vind ’t eigenlijk ook vreemd dat je zulke opmerkingen krijgt van je vaste lezeressen. Een beetje medeleven zou je van hen wel verwachten, lijkt me. Doe ’t lekker rustig aan zoals je al een tijdje doet, het is echt niet erg dat er nu minder artikelen verschijnen. Als het niet lukt, lukt het niet. Je gezondheid is belangrijker!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 juli 2012 18:21

Vera, ik vind het knap dat je überhaupt nog iets post! Mensen met andere beroepen die komen toch ook niet naar hun werk toe als ze zo ziek zijn als jij nu bent? Een leraar gaat ook niet voor de klas staan als écht ziek is, een dokter gaat mensen ook niet behandelen als ie heel ziek bent. Ik vind het écht heel knap/goed van je dat jij je blog nog bij houdt maar mij hoor je zeker niet klagen als er op een dag ( of twee, of drie, of vier ) niks gepost wordt!

Ziek nu maar even lekker uit!
Heel veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 9 juli 2012 18:22

Eerst beter worden, tot die tijd wachten we wel! :)

[Beantwoorden]


Door emma op 9 juli 2012 18:23

Vera enorm vele beterschap. Ik heb echt respect voor je als blogger en waar de meeste mensen met een doorsnee baan ziek zijn, kunnen die zich ziekmelden, terwijl jij allemaal gezeur krijgt. Ik vind het al amazing dat je een blogpost per dag plaatst, dit heb ik ook liever dan 2 ongeïnspireerde “omdat het moet” artikelen. Je bent een echt voorbeeld en ziek maar lekker uit!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:46:

Dankjewel lieve Emma!

[Beantwoorden]


Door Marii op 9 juli 2012 18:23

Je gezondheid is het allerbelangrijkst aan een ziek lichaam heb je niks ;)
dus knap lekker op en geef je zelf de tijd!

erg jammer dat andere mensen meteen zo gaan zeuren als je even wat minder blogt.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juli 2012 18:23

Respectloos van mensen die zoiets zeggen! Als zij weken ziek zijn, moeten wij is zo gaan doen bij hun ;-) Heb respect voor je en het is hartstikke knap dat je terwijl je zo ziek bent, toch nog met alle liefde een blog erop zet! Gezondheid gaat altijd voor!

Beterschap! X

[Beantwoorden]


Door My Linh op 9 juli 2012 18:24

Pffff ik snap niet hoe mensen zo kunnen reageren! Bloggen is niet je hele leven! Er zijn meer dingen in de wereld =/ lekker uitzieken hoor! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 9 juli 2012 18:27

doe lekker rustig aan! mensen moet hiervoor begrip hebben.
Lekker veel thee drinken, films kijken en de leukste muziek luisteren zullen vast wel ergens helpen

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 juli 2012 18:29

Ik begrijp het volkomen Vera. Ik heb zelf ook een blog en als je ziek bent kan ik begrijpen dat je niet de puff of mood hebt om een artikel te schrijven. Er kan zo ontzettend veel tijd in een artikel zitten en als helemaal wanneer je je niet lekker voelt. Mensen die zelf nooit een blog hebben gehad, moeten niet zo praten. Die snappen het gewoon niet en praten maar wat in de rondte!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 9 juli 2012 18:31

Eerst lekker beter worden, dan komen de artikeltjes vanzelf wel weer!
Ik check je blog dagelijks even en vooral met het mooie weer snap ik echt wel dat jij dan ook geen zin hebt even achter je computer te duiken voor een artikel. Ik lig dan ook gewoon languit aan het zwembad, en jij hebt ook gewoon het recht dat te doen. Datzelfde geldt voor nu, nu je ziekjes bent.

Hoe meer jij uitrust en uitziekt, hoe sneller je blog weer helemaal 100% is toch. En ik denk dat iedereen die je blog met plezier leest dit zal begrijpen. Negatieve dingen zijn nou eenmaal snel getypt vanachter een beeldscherm ;)! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 juli 2012 18:36

Ah meid doe het gewoon lekker rustig aan. Ik vind het al tof van je dat je iets plaatst!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 9 juli 2012 18:39

Ach, wat heb ik het met je te doen! Luister vooral niet naar comments over het feit dat je je blog verwaarloost. Ik heb zelf een tijd geprobeerd een blog bij te houden en ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het te tijdrovend was. Dus ik snap volledig dat je af en toe wat minder blogt! Ik denk dat de overgrote meerderheid van je bezoekers nog steeds happy is met het aantal posts en filmpjes hoor ;) Veel beterschap, moeder bakvis!

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 juli 2012 18:40

Slim om er nog een post aan te wijden. Ik kon me echt zo ergeren aan sommige stomme reacties en vind het vervelend te lezen dat dat je ook echt wat deed (wel begrijpelijk, je bent niet van steen). Alsof het een recht voor hen is om 2 posts per dag te krijgen en ze in opstand komen als niet aan dat ‘recht’ voldaan wordt. Alsof ze hebben betaald voor een dienst die niet geleverd wordt ofzo..
Nou ja, zie het maar als een groot compliment: ze vinden gewoon je blog super leuk en balen als je er minder op plaatst. Sommige mensen zijn nou eenmaal wat minder empatisch, maar toch fan van je blog ^^)

Nu maar snel weer verder opknappen! Tip: lekker veel (zomer)fruit en groente eten, kan zeker het herstel versnellen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:45:

Dankjewel Kim! Denk dat je daar wel gelijk in hebt. Fruit is hier niet aan te slepen, eet me helemaal scheel ;-) haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juli 2012 18:40

Ziek is ziek. Ik zeg altijd ‘de wereld moet het maar even zonder mij doen’ En hé…dan draait de wereld gewoon verder hoor. Eerst goed beter worden want een zieke-periode die je verwaarloods kan erger worden of juist nóg langer blijven hangen. Beterschap! :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:44:

Mooi gezegd! Dankjewel Lisa :-)

[Beantwoorden]


Door liannesme op 9 juli 2012 18:41

beetje raar dat mensen dat gewoon zeggen..!!!! beterschap vera!! XX

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 9 juli 2012 18:48

Eerst goed uitrusten en je vooral niets aantrekken van al die negatieve commentaar! Veel beterschap! (love) xoxo

[Beantwoorden]


Door Sharon op 9 juli 2012 18:50

Niks van die negatieve berichten aantrekken, je site is en blijft geweldig! Heel veel beterschapjes (love)

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 9 juli 2012 18:53

Veel beterschap! En achter die negatieve commentaar zitten een paar meiden die gewoon je blogpost missen; jouw dus. Niks van aantrekken!

[Beantwoorden]


Door Nicolien op 9 juli 2012 18:55

Ik vind het veel belangrijker dat jij je straks weer helemaal gezond voelt dan hoeveel artikelen er online zijn gekomen. Dus lekker uitzieken en je tijd ervoor nemen! Veel beterschap :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 juli 2012 18:59

Beterschap lieve Vera!
Rust eerst maar eens goed uit, wij wachten wel even, gezondheid gaat voor hé ^^)

[Beantwoorden]


Door zwaan op 9 juli 2012 18:59

Natuurlijk heb ik er begrip voor! Dat vind ik meer dan logisch.
Beterschap! (:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juli 2012 18:59

Beterschap lieve Vera, niks aantrekken van de mensen die vinden dat er te weinig online komt. Denk maar zo; zij missen je gewoon, dat is eigelijk alleen maar positief (:
heel veel liefs en beterschap!!! doe maar lekker rustig aan (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 juli 2012 19:01

heel veel beterschap, gezondheid gaat boven bloggen -right?!

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 9 juli 2012 19:03

Véél beterschap hoor ! Dat geeft toch niet dat je wat minder actief bent nu. Het is nog steeds jouw site/jouw blog, dus doe maar lekker rustig aan :-) !

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 9 juli 2012 19:03

Eerst beter worden, Vera! En je niets aantrekken van wat mensen zeggen. Je gezondheid komt voor en ik denk dat de meeste daar wel begrip voor op kunnen brengen. Zo niet, jammer voor hun.

Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Immi op 9 juli 2012 19:05

Doe vooral lekker rustig aan meis, en neem alle tijd die je nodig hebt om weer goed beter te worden ;)
haters gaan altijd haten, maar gelukkig zijn er ook veel mensen die er wel begrip voor kunnen opbrengen.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 juli 2012 19:10

Balen Vera, heel veel beterschap gewenst!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 9 juli 2012 19:11

Begrijp het helemaal hoor, zou je gezondheid eerst zetten en dan pas bloggen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 juli 2012 19:11

Ah heel veel beterschap! Ik denk dat de mensen die zelf een blog hebben het wel begrijpen! (love)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 juli 2012 19:12

Vera, snotter maar gewoon door. Als je nu ongelooflijk hard gaat zitten werken en de volle 500% procent geeft, zal je zien dat je over een week ofzo nóg zieker word. Je moet gewoon echt uitzieken want het is duidelijk dat het niet zomaar een griepje is….Je werkt zo hard als je kan terwijl je ziek bent, dat is juist heel knap :)

Veel beterschap, groetjes Sarah

[Beantwoorden]


Door Magda op 9 juli 2012 19:12

Natuurlijk moet je lekker uitzieken! Anders duurt het allemaal alleen maar langer, dat wil je niet. Die nare reacties krijg je waarschijnlijk alleen maar omdat je wordt ‘gevolgd’. Als iemand een baan op kantoor heeft en ziek is, merken alleen de collega’s dat. Maar jij hebt duizenden followers die het niet leuk vinden als je ziek bent. Dus wees er trots dat mensen je werk waarderen :) Daarnaast zijn het waarschijnlijk jonge meiden die zoiets plaatsen en dit niet snappen ;) Nogmaals beterschap!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:43:

Ja, dat ze het missen zegt ook wel wat natuurlijk. :$ Dankjewel Magda!

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 10 juli 2012 om 13:32:

Dat van sie jonge meiden slaat eigenlijk nergens op, want wij snappen zulke dingen ook wel hoor! :@

Veel beterschap vera! Rust maar goed uit!

[Beantwoorden]


Door xRR. op 9 juli 2012 19:17

Omg, heel veel beterschap & maak je niet zo druk om je blog maar om je gezondheid!
Het is al geweldig dat je één blogpost per dag kan posten!
En als er geen filmpje is, kijken we gewoon oude:)

xx

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 9 juli 2012 19:18

Zoals Ramona al zegt. Je gezondheid is het belangrijkste en laat dat door niemand neerhalen. Je echte fans blijven je blog lezen, of je nou veel post of weinig!

[Beantwoorden]


Door mirjen op 9 juli 2012 19:24

hey vera, :wave:
heel veel beterschap! En snap je helemaal! Een blogpost maken duurt echt uren! Voor een filmpje maken doe ik al gauw 1 tot 1,5 uur over. Met uitzondering van bewerken en alles. Heb respect voor je dat je nu ook nog blogt terwijl je ziek bent!

heel veel beterschap! En doe gewoon rustig aan

[Beantwoorden]


Door Marielle op 9 juli 2012 19:24

In bloggen gaat zeker veel tijd inzitten, het is niet een kwestie van fotootjes maken, hier en daar een swatch en een artikel schrijven, i wish hihi.

Heel veel beterschap Vera, er staat voldoende op je leuke blog om te lezen!

[Beantwoorden]


Door nadieh op 9 juli 2012 19:25

beterschap
dikke X :wave:

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 juli 2012 19:26

Beterschap Vera.

Deze past wel bij jou haha:
http://weheartit.com/entry/30287908

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:42:

Ah, die is mooi :D

[Beantwoorden]


Door femke op 9 juli 2012 19:29

heel veel respect voor jou,
je bent al ziek en je plaatst nogsteeds stukken
trek je niet te veel aan van al die reacties
liefs

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 juli 2012 19:33

Natuurlijk heb ik hier begrip voor Vera, let niet op de nare reacties, en veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 9 juli 2012 19:37

Beterschap! Natuurlijk vinden we het jammer dat je even geen filmpjes upload en blogs post maar als je ziek bent en je hebt echt geen zin hebt, hebben we wel even geduld.
Anders komen er misschien ook aleen maar inspiratieloze blogs (vind ik ook niet erg hoor (:)
1 post per dag is ook goed hoor! Hou goed rust <3
Nogmaals beterschap!
Xxxxx 13-jarige onwijs slechte blogster
Ps ik hoop dat je dit leest (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:42:

Natuurlijk lees ik het :-) Dankjewel Mieke!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 9 juli 2012 19:38

trek je niks aan van de negatieve commentjes die zijn waarscheinlijk van mensen die niet dagelijks op je blog komen of just haters haha
beterschap xoxo

[Beantwoorden]


Door Sylvana en Mirijam op 9 juli 2012 19:48

Heel veel beterschap!!! <3

We hopen dat je snel weer filmpjes kan uploaden.

Liefs Sylvana en Mirijan. (love)

[Beantwoorden]


Door Kevser op 9 juli 2012 19:49

Heel veel beterschap lieve Vera!:) ik ken je niet persoonlijk maar je hebt ons allemaal een great entrance in je leven gegeven. Ik hoop dat je snel opknapt, maar doe het vooral goed! Mensen moeten maar accepteren dat jij ook ziek kunt zijn. Als het een kantoorbaan was, was je niet aanwezig, dus dàt je er nu al zoveel tijd in steekt is al heel wat! Keep up the good work! (love)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 juli 2012 19:49

Take your rest as long as you need it! :)
Beterschap, Vera!

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 juli 2012 19:56

Veel beterschap, ik begrijp je volledig (love) x

[Beantwoorden]


Door Ines op 9 juli 2012 19:59

Beterschap♥
al dat gedoe met Jermaine ook nog er bij … vreslijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:40:

Ja, dat is ook heel erg slikken. Ik kan het nog niet echt geloven.

[Beantwoorden]


Door Ise op 9 juli 2012 20:04

Ik snap het wel, beterschap!

[Beantwoorden]


Door Freya op 9 juli 2012 20:07

Beterschap :) !!!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 9 juli 2012 20:08

Hey vera
knap eerst maar goed op.
Je gezondheid is nog altijd belangrijker dan je blog.

‘xo veronique.

[Beantwoorden]


Door lala op 9 juli 2012 20:10

Ik snap echt NIET waarom sommige mensen zo’n gemene reacties plaatsen!En voor mij hoeft er ook elke dag geen filmpje ,je doet je best en dat is het aller belangrijkste! VEEL BETERSCHAP IK HOOP DAT JE SNEL BETER WORDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:40:

Met zoveel overtuiging moet het haast wel lukken ^^)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 9 juli 2012 20:12

Je gezondheid gaat voor hoor! Ziek maar eens lekker goed uit! Beterschap lieve Vera X

[Beantwoorden]


Door natasha op 9 juli 2012 20:16

natuurlijk hebben we hier begrip voor!
beterschap!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juli 2012 20:16

Knap eerst lekker op voordat je weer gaat bloggen! En jij ook nog gecondoleerd met Jermaine :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:39:

Dankjewel :-)

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 9 juli 2012 20:25

Maakt toch niet uit. Iedereen is een keer ziek, en de mensern met een normale baan zouden dan niet eens naar werk gaan. Moet je na gaan, jij werkt gewoon nog als je ziek bent! Heel veel beterschap, en ga eerst maar lekker uitzieken en maak je vooral niet te druk over je blog. Je schrijft zo leuk, mensen blijven toch wel komen met een artikel meer of minder. Dikke kus, Renate.

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 9 juli 2012 20:29

Veel beterschap! En idd, als geen kat je blog nog bezoekt in de zomer dan werkt dat idd niet echt bemoedigend en hou je die artikels beter voor als ze wel effectief gelezen worden ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juli 2012 20:44

Wordt eerst maar weer helemaal beter:) Ik weet hoe moeilijk het is om iedere dag een post of zelfs twee online te zetten terwijl je ziek bent. Beterschap! xx

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 juli 2012 20:45

Beterschap. Doe het rustig aan en rust goed uit!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 9 juli 2012 20:50

Ik snap niet dat er mensen zijn die daarom gaan zeuren.
Alsof zij wel continu achter hun laptop of pc zitten om dingen te doen. Als je goed ziek bent, ga je toch ook niet naar school of naar je werk? Waarom zou jij dat dan wel moeten doen?

Knap maar lekker op, dat is het belangrijkste!
De die-hards fans blijven je toch wel steunen!

Beterschapsknuffels, Carmen

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 juli 2012 20:50

Heel veel beterschap!!!!!

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 juli 2012 20:54

Dat het nodig is om een blog als deze te plaatsen is echt erg! Heel erg veel beterschap en rust maar lekker uit en word maf snel weer beter! Voor iemand die ziek is post je heel veel postst! En al die filmpjes die je na Parijs geplaatst hebt… Trek het je niet te veel aan dat niet idereen dat begrijpt! :)

[Beantwoorden]


Door Arianne op 9 juli 2012 20:55

Beterschap! Komt allemaal goed! Ik blijf je volgen.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 9 juli 2012 20:57

Beterschap Vera! Hoop dat je snel weer lekker aan de slag kunt! :)

xx

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 juli 2012 21:02

meid. Geloof me. Aan jou artikelen te zien doe jij wel 10000% je best. Ik lees met heeel veel plezier jou blog.

En heeeel veeeeel beterschap

<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:39:

Dankjewel Tessa ^^)

[Beantwoorden]


Door Karolien (Beautique) op 9 juli 2012 21:03

Ik vind het echt erg dit te lezen dat sommigen zo’n dingen nog maar dúrven te zeggen. Genees jij maar rustig, tesnoods zelfs zonder blogposts! Ik begrijp dit volkomen!

[Beantwoorden]


Door Zahra op 9 juli 2012 21:05

Het maakt helemaal niet uit joh! Als het niet lukt, lukt het gewoon niet, dat heeft echt élke blogger wel eens!
& Beterschap! :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 juli 2012 21:08

Ah, je klinkt best wanhopig zo. Natuurlijk is je gezondheid ook belangrijk en is het logisch dat je wat minder post! Ik heb echt alle begrip voor, maar anderen helaas minder of niet… Ik hoop dat je snel opknapt en weer de oude bent! :)

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:38:

Het is niet wanhopig, maar ik wilde gewoon even wat duidelijk maken. En ja, dat hoop ik ook!

[Beantwoorden]


Door laura op 9 juli 2012 21:23

Gewoon goed uitzieken! Anders blijf je maar door sukkelen.

Misschien handig om in de toekomst 1 of 2 gast bloggers aan te nemen. Waarbij je in de toekomst kunt terug vallen wanneer je ziek bent, op vakantie gaat of wanneer je het iets drukker hebt.

Beterschap!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2012 om 21:38:

Gastbloggers zijn niets voor mij. Ik ben wel heel blij met Suzanne, maar dat is genoeg :-)

[Beantwoorden]


Door Renee op 9 juli 2012 21:25

Mensen moeten eens wat meer geduld hebben en zich inleven in andere mensen! dat is soms ver te zoeken:( Beterschap meis! <3

[Beantwoorden]


Door Dhini op 9 juli 2012 21:31

Beterschap! Doe rustig aan tot je beter voelt

[Beantwoorden]


Door Saskia op 9 juli 2012 21:31

Ik snap niet dat mensen daar geen begrip voor kunnen hebben, je verdient het gewoon om even op te kunnen knappen! Beterschap <3

[Beantwoorden]


Door Anke op 9 juli 2012 21:35

Beterschap & er zullen altijd mensen zijn die teveel verwachten, dat is nou eenmaal zo, maar ik vind je site top en blijf toch terug komen, of je nou iets minder of veeeel meer post! (love)
Liefs, WingedBeauty!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla op 9 juli 2012 21:37

Bedankt voor alle lieve en begripvolle reacties <3

[Beantwoorden]


Door Irene op 9 juli 2012 21:39

goed gezegd,!

+1 voor Vera!

[Beantwoorden]


Door Roos en Laura op 9 juli 2012 21:39

Oooh! Beterschap ♥

[Beantwoorden]


Door Peet op 9 juli 2012 21:41

Denk ook aan je zelf

[Beantwoorden]


Door Marianne op 9 juli 2012 21:42

Niet teveel stressen over die blog, eerst Vera dán de blog. Wij kunnen wel wachten. Heel veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Famke op 9 juli 2012 21:43

Heel erg veel beterschap Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 9 juli 2012 21:43

Beterschap meis! Ik lees alsnog met veel plezier je blogposts, ook al zijn ze er wat minder vaak! (love)

[Beantwoorden]


Door caat op 9 juli 2012 21:43

Doe lekker rustig aan en knap een beetje op, de meeste meiden hebben er wél begrip voor. ik heb helemaal geen last van iets minder posts. Het is alleen maar vervelend dat jij je zo ” blegh ” voelt.
xxx beterschap♥

[Beantwoorden]


Door linda op 9 juli 2012 21:45

veel beterschap meis <3

[Beantwoorden]


Door Lianne op 9 juli 2012 21:48

Awh, Vera, trek je echt niet te veel aan van die negatieve reacties. Jaja, ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan. Ze doen je helaas vaak iets te veel dan dat je zelf zou willen.. en vaak realiseren mensen zich het niet eens dat ze zo kwetsend kunnen zijn. Aan de andere kant moet je het ‘verwaarlozen van je blog’ misschien even positief bekijken, want, ze bekijken jouw blog en verwachten daar iets. Dat iets krijgen ze dan niet, maar ze komen wel naar je site en nemen de tijd een reactie te plaatsen. Alsnog zouden ze dat dan wel iets positiever mogen verpakken. Vera, snotter het lekker uit, laten de negatieve reactie plaatsende mensen lekker vakantie vieren en dan komt het uiteindelijk allemaal wel goed. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 09:02:

Ja, er zit ook zeker een positieve kant aan. Maar wanneer ik zoiets lees zie ik dat gewoon even niet. Dankjewel Lianne!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 9 juli 2012 21:49

Vervelend dat sommige niet snappen dat het soms wat minder is, jij bent ook een mens, geen robot. je moet vooral blijven bloggen als jou hoofd er naar staat, nu moet je vooral uitrusten en uitzieken, misschien komt het ook wel door het harde werken dat je lichaam zo reageert :).

in ieder geval, beterschap en hopelijk voel je je snel weer beter! :)

[Beantwoorden]


Door silke op 9 juli 2012 21:56

Ik heb hier alle begrip voor!
Het moet ook menselijk blijven, je hebt natuurlijk nog een ander leven buiten het bloggen :-)
veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Janniek op 9 juli 2012 21:56

Ik dacht al dat er iets aan de hand was, aangezien je meestal wat meer post. Nu komt de aap uit de mouw; je bent niet fit. Ik hoop dat je snel weer beter wordt want ik lees altijd met plezier artikelen van je. En de meiden die zulke vervelende reactie’s achterlaten weten niet beter. Een groot deel van ons (je die hard fans ^^) ) weten dat je altijd 1000% gaat voor je blog! Je bent echt een voorbeeld voor me; leuke persoonlijkheid en een superleuk blog. Ik wens je het allerbeste toe :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 09:04:

Ik had het ook in een filmpje gezegd, een week geleden. Maar omdat ik me kan voorstellen dat niemand verwacht dat ik zo lang ziek ben (ik ook niet), deze blog dus even. Dankjewel lieve Janniek!

[Beantwoorden]


Door Debby op 9 juli 2012 21:59

in welke situatie ook je gezondheid moet je op de eerste plaats zetten, en ik vind dat het nog best meevalt met het aantal blogposts, ga maar even lekker uitzieken zodat je straks weer terug bent en beter als ooit! Beterschap en succes met uitzieken!

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 juli 2012 22:04

Natuurlijk! Jij doet je best, mensen denken dat je zo een artikel hebt maar dat is echt niet zo! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Tjarda op 9 juli 2012 22:05

Ahw! Ik vind het echt heel onrespectvol naar jouw toe om zulke reacties te plaatsen, ook ik mis je blogs en filmpjes maar je gezondheid gaat voor! Heel veel beterschap en ik hoop dat ik snel weer van je filmpjes kan genieten! :) :) :)
xxx

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 juli 2012 22:12

OMGG dat hondjee ! Ik wil hem opetenn *hearteyes*

Heelveel beterschap Veraa :D

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 09:07:

Super schattig hondje hè? ^^)

[Beantwoorden]


Door Shinylicious.nl op 9 juli 2012 22:27

Word maar eerst beter. Je gezondheid is het belangrijkst. En 2 blogpost per dag is nog veel dus weet niet waarom er mensen zijn die zeuren hoor :-)

Beterschap lieverd!

[Beantwoorden]


Door Puck op 9 juli 2012 22:33

Tuurlijk begrijpen we je, Vera! Ik en met mij vele andere lezeressen staan 100% achter je! Ziek even rustig uit, misschien stress je teveel omdat je schuldgevoelens hebt omdat je minder artikels plaatst? Relax, echte trouwe ‘fans’ begrijpen je! :yes: :)

[Beantwoorden]


Door Lois op 9 juli 2012 22:36

Beterschap Vera!! ♥
xxxx

[Beantwoorden]


Door lime green op 9 juli 2012 22:41

Veel beterschap gewenst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave:

[Beantwoorden]


Door yara op 9 juli 2012 22:42

Veel beterschap! & mij maakt het niets uit hoor,als je ziek bent ben je nu eenmaal ziek! (:
xx

[Beantwoorden]


Door Mirijam op 9 juli 2012 22:42

Heee <3
Heel veel beterschap! Ik vind je site zo tof! Helemaal mijn smaak :)
Snap het echt niet dat er mensen gaan zeuren dat je minder post. Ze zijn gewoon ondankbaar. Wil je misschien een kijkje nemen op mijn site, en heb je misschien tips
^^) <3
chaaaao! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 09:07:

Dankjewel Mirijam <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 juli 2012 22:44

Lieve Vera,
Allereerst: super veel respect voor jouw en hoe je je blog onderhoudt! :wave: Zelf ben ik samen met 2 schatten van een meiden net een blog begonnen, en ik ervaar nu hoeveel disciplime je nodig hebt om elke dag weer iets nieuws op je site te zetten ! Thumbs up dat jij dat kan! En weetje ? Jij doet je best! En meer dan je best kan je niet doen. :$ Ik weet zeker dat die mensen van de vervelende comments zelf nooit een bekende blog bij kunnen houden! En dan zeker niet als ze ziek zijn! Keep your head up, stay strong and be awesome! <3
You rock girl
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 09:14:

Dankjewel lieve Lisa!

[Beantwoorden]


Door Christianne op 9 juli 2012 22:45

Heeeeel veel beterschap! (love)

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 9 juli 2012 22:52

ik heb er helemaal begrip voor, doe lekker rustig aan en beterschap meid!
liefs, Christel

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 juli 2012 23:00

Heel veel beterschap Vera! ♥

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 9 juli 2012 23:18

Tuurlijk hebben we daar begrip voor, beterschap lieve Vera!

[Beantwoorden]


Door Ris op 9 juli 2012 23:20

Ach meisje toch! Niet zo druk maken hoor! Rust en ziek eerst maar eens goed uit! :yes:

En tuurlijk mis ik je blogs, maar ik ben op dit moment je blogjes van vorig jaar helemaal aan ’t teruglezen (ben al bij juni!) en dat is ook heel veel lees en kijkplezier. Het is leuk om te zien hoe je bent veranderd in 1 jaar en toch eigenlijk ook weer niet. Dus dat is zeker een tip voor alle andere lezeressen, die niet zonder de dagelijkse dosis Vera Camilla kunnen, haha!

Heel veel sterkte en beterschap meis! En we waarderen je alleen maar meer als je weer ~back on track~ bent. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 09:15:

Ohhh, mijn blog teruglezen :D Ik ben blij dat ik er op vooruit ben gegaan, haha! Dankjewel Ris ^^)

[Beantwoorden]


Door Marly op 9 juli 2012 23:32

Ah, heel veel beterschap Vera! De meeste mensen met een baan gaan helemaal niet naar hun werk als ze ziek zijn. Toch vind ik dat je blog onderhouden no matter what een deel is van het bloggen. Dat hoort erbij. Nadeel van een blog hebben misschien? Maar dit is helemaal niet negatief bedoelt hoor, heb echt respect voor je dat je toch nog een filmpje maakt als je zo ziek bent! ;-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 juli 2012 00:23

Vera ik heb enorm veel respect voor wat je doet. Ik zou het niet eens durven zeggen als ik wist dat je ziek was. Xxxxx en veel beterschap

[Beantwoorden]


Door Dita op 10 juli 2012 08:39

Beterschap meid, en ik snap echt niet welke meiden dat durven zeggen!! Ziek is ziek..en met 30graden buiten wil jij ook wel eens lekker wat doen lijkt me..

[Beantwoorden]


Door Nena op 10 juli 2012 08:59

Veel beterschap! Ik begrijp echt wel dat je niet in staat bent om veel artikels te maken. Zorg maar dat je eerst beter bent dat is het belangrijkste! XX

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 juli 2012 09:19

heel veel beterschap!
echt hoor, het maakt ons eerder wat uit dat je ziek bent inplaats van dat je minder blogs plaatst!
wij hopen dat je heel snel weer beter worddd!<3

xxxxxx-

we love your site !

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 10 juli 2012 09:36

Vera, veel beterschap hoor! Ik vond de opmerking “‘pffff… alweer geen filmpje, je hebt al een week geen nieuwe geplaatst!” ook wel een beetje raar. We hebben een paar weken geleden in een hele korte tijd van minstens 5 filmpjes (nav je Paris trip) kunnen genieten. Het lijkt wel alsof sommige mensen dat zijn vergeten…
Ik wens je wederom veel beterschap toe! Ik hoop dat je snel weer beter bent!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 10 juli 2012 09:46

Wat een onzin toch dat mensen altijd moeten zeuren als er een blogs online komen. Dan ga je toch even wat anders doen en als er dan wel blogs online komen dan juich je en dan zeg je: yes, er is weer een blog! Maar goed.
Heel veel beterschap. Vervelend dat je al zo lang ziek bent.

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 10 juli 2012 09:54

Dat snap ik hoor Vera. Heel veel beterschap en knap eerst maar weer op! :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 10 juli 2012 10:01

Jakkie, wat een vies kusje :-P
Hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 18:42:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door BlogByClaire op 10 juli 2012 10:12

Ah, beterschap Vera! Niks aantrekken van de vervelende reacties!
liefs!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 10 juli 2012 10:16

Ik realiseerde me laatst ook pas dat bloggers ALTIJD door bloggen! als ik 2 weken op vakantie ben geweest, staan er weer 20+ nieuwe posts online..in de vakantie ook, het gaat altijd door.Het viel mij ook wel op dat er minder posts online kwamen, maar he, jij hebt ook vakantie!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 juli 2012 10:19

Hey Vera,
Dat je nog ziek was was me niet echt opgevallen aan je blogs, maar ik wil je heel veel beterschap wensen! Gezondheid gaat voor, dus rust lekker uit, wij vermaken ons wel met de blogs die je al online hebt staan.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 10 juli 2012 10:29

Trek je maar niets aan van dat soort mensen die zeggen dat het sneller moet. Ik vind het leuk al die filmpjes natuurlijk is meer nog leuker maar ziek eerst maar lekker uit. ^^) Ga maar met een lekkere kop thee genieten vaan je nars producten van je Parijs avontuur.
:wave:

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 juli 2012 10:36

Aw, heel veel beterschap Vera! Lekker uitzieken is echt het belangrijkste, de rest komt later wel. Snap ik echt helemaal. En ik vind het om eerlijk te zijn ook echt raar dat mensen je zulke mailtjes sturen? Een beetje inlevingsvermogen is op zn plaats lijkt me, maargoed.. anyway ga gewoon zo door! (love)

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 10 juli 2012 10:45

Vera, gewoon doen wat jij lekker wilt en niet naar die mensen luisteren die jou dingen verplichten, want zelf vinden ze het ook niet fijn om ziek te zijn en dan doen ze vast en zeker ook niet zo veel. Doe gewoon waar je zin in hebt, zo wordt je alleen maar sneller beter! :)

Beterschap (love)

[Beantwoorden]


Door Pippa op 10 juli 2012 10:47

lieve vera
misschien moet je gewoon even heel rustig doen,
als je dan je weer lekker voelt en er weer echt zin in hebt dan ga je het gewoon weer doen.
en het komt we het heeft ook geen zin als je iets gaat doen terwijl je er geen zin in hebt.
xx en veel beterschap Pippa (A)

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 10 juli 2012 10:51

Hartstikke begrijpelijk meid, gewoon lekker rustig aan doen! Beterschap :) xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 juli 2012 10:58

Doe maar lekker rustig aan meid! En veel beterschap natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 juli 2012 10:59

Meid, dat geeft toch helemaal niks! Bij een ‘normale’ baan kan je je gewoon ziekmelden, jij hebt zogenaamd de ‘plicht’ om nog door te bloggen. Onzin! Doe het maar lekker rustig aan, ik check VC toch elke dag wel even ;) Beterschap (love)

[Beantwoorden]


Door daphne op 10 juli 2012 11:00

Lieve Vera. Heel veel beterschap en natuurlijk snappen we het. veracamilla.nl is echt de beste blog ever!! Je schrijft op zo’n leuke manier en met zulke leuke onderwerpen!! Ik hoop nog steeds zoo erg dat er uit een veracamilla party komt!! Heel veel beterschap vera!!
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 18:44:

Dankjewel Daphne <3

[Beantwoorden]


Door irene op 10 juli 2012 11:34

<3 denk eerst aan jezelf en dan aan andere. uiteindelijk heeft iedereen daar profijt van. Je doet het hartstikke goed vera!

[Beantwoorden]


Door bente op 10 juli 2012 11:43

doe maar rustig aan en begin weer met full time bloggen als je je weer helemaal de oude voelt. ik vind het knap van je dat je sowieso nog posts online zet! beterschap en dikke kus. (love)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 10 juli 2012 11:43

aaah meisje, beterschap!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 10 juli 2012 11:52

Tuurlijk hebben we er begrip voor! Mensen die geen blog hebben kunnen niet weten hoeveel werk het is. En dan krijg je soms negatieve reacties.. Daar heb ik ook zo mijn ervaringen mee. :(
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 10 juli 2012 11:59

Hou jij maar effe lekker je rust, die filmpjes komen later wel :)

[Beantwoorden]


Door sandra op 10 juli 2012 11:59

Maakt ook helemaal niet uit, iedereen is toch wel eens ziek. Ziek maar lekker uit, beterschap.
Xx sandra (love)

[Beantwoorden]


Door Claire op 10 juli 2012 12:06

Aahww, dat klinkt heel zielig. Heel veel beterschap en ik ben ook blij met één post oer dag haha xx

[Beantwoorden]


Door Tessa de Jong op 10 juli 2012 12:06

als ik ziek ben ga ik ook niet naar school.
dit is toch precies hetzelfde?
ik snap echt niet dat mensen zulke reactie’s gaan plaatsen..
beterschap vera! :-)

[Beantwoorden]


Door melanie op 10 juli 2012 12:24

echt vervelend dat je ziek bent, vooral voor jezelf. ik blijf je toch wel volgen en de mensen die opeens gemeen gaan doen snap ik echt niet. je kan er helemaal niets aan doen dat je ziek bent, en daar waar de meeste mensen ziek in bed blijven liggen, probeer jij nog te bloggen. ik heb echt respect voor je! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door ilse op 10 juli 2012 12:59

heel begrijpelijk. de mensen die vervelende reacties plaatsen, melden zich als ze verkouden zijn toch ook ziek op hun werk? als je ziek bent kun je niet werken, en bloggen is ook werk (ik geloof niet dat iedereen dat begrijpt) dus ik zou het lekker rustig aan doen en uitzieken

[Beantwoorden]


Door Fien op 10 juli 2012 13:03

Ik heb er begrip voor hoor, heel veel beterschap! Zorg dat je je snel weer helemaal lekker voelt, en weer volop kan bloggen!
Al zou dat helaas nog wel even duren, aangezien je nu het verdriet van Jermaine moet verwerken. Heel veel sterkte meisje<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 18:46:

Dankjewel Fien <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 juli 2012 13:51

Het is vervelend als mensen zulke lompe reacties achterlaten, terwijl ze niet eens weten hoe het komt dat je minder artikelen schrijft. Zulke mensen zijn dan ook meestal onzichtbaar als het wel goed gaat, want een complimentje kan er dan niet van af. Tuurlijk vind ik het ook jammer dat er minder artikelen online komen en ik verheug me al op een nieuw vrolijk filmpje van jou. Maar ook jij hebt het recht om goed uit te zieken net als iedereen. Daarom, Vera, wens ik je beterschap. :-)

[Beantwoorden]


Door Lin op 10 juli 2012 13:56

Hey, bloggen is geen must he! Het moet wel leuk blijven! Doe maar rustig aan en ziek goed uit, dat lijkt mij het allerbelangrijkst.
Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 juli 2012 14:14

Het was me eigenlijk niet eens opgevallen dat je minder aan’t bloggen was! Ik denk dat je gezondheid ook iets belangrijker is! beterschap!

[Beantwoorden]


Door Amber op 10 juli 2012 14:22

Ik heb hier alle begrip voor Vera! Neem de tijd, zorg goed voor jezelf en doe vooral niks waar je niet achterstaat. Beterschap!!

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 10 juli 2012 14:41

Veel beterschap gewenst Vera! :wave:

[Beantwoorden]


Door xLovelylife op 10 juli 2012 14:52

Beterschap, ik snap het helemaal! Liefsx

[Beantwoorden]


Door Aline op 10 juli 2012 15:07

Hoi!
Allereerst beterschap! We kunnen toch ook niet van je verwachten dat je 24/7 aan het werken bent? Ik ga toch ook niet 7 dagen per school en elke vrje minuut maak ikmtoch ook geen huiswerk etc. Eigenlijk mogen we al blij zijn dat je elke dag iets post. Winkels zijn zondag altijd dicht, op wat uitzonderingen na.. Wat doe je dan? Filmpjes kijken van vera! Die zijn er namelijk wel! Wat is trouwens dat gedoe met jeremiah?
Beterschap!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 18:47:

Jermaine (YouTuber Djurmaine) heeft dinsdagnacht zelfmoord gepleegd…

[Beantwoorden]

Aline antwoordt op 11 juli 2012 om 11:14:

O sorry dat wist ik niet.. Het spijt me..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2012 om 14:11:

Dat is niet erg, je hebt niets vervelends gezegd ofzo. Snap wel dat je het maar half meegekregen hebt en het niet wist.


Door Lily op 10 juli 2012 15:10

Veel beterschap xx

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 juli 2012 16:11

Ik begrijp het wel, veel beterschap meid! soms gaan er dingen voor! xx

[Beantwoorden]


Door Valery op 10 juli 2012 16:13

Als ik ziek ben ga ik ook niet naar werk, dan blijf ik ook thuis om uit te zieken. Waarom zou jij dan wel moeten werken? Wat stom dat mensen dan egoïstisch reageren, jouw gezondheid gaat natuurlijk voor! Rust lekker uit en neem de tijd.

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 10 juli 2012 16:26

Realistisch blijven is altijd belangrijk & dat doe je nu. Daar moet je trots op zijn! Ik vindt het sowieso al heel knap dat je doorgaat als je ziek bent, dat is wat velen niet kunnen – en waaronder ik. Als ik zien ben, ben ik depri, laten we het daarop houden haha! Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt! Laat jezelf een beetje verwennen girl. Veel kopjes thee drinken doen vaak ook wonderen! <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 juli 2012 16:54

beterschap !

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 juli 2012 17:29

Respect dat je uperhaupt nog kunt schrijven ;-)

[Beantwoorden]


Door Suus op 10 juli 2012 17:33

Mensen die wanhopig ineenstorten als een beloofd nagellakfilmpje niet op tijd online staat moet je denk ik niet al te serieus nemen. Een hoofd vol snot (en vooral: er weer vanaf komen) heeft dunkt me een hogere prioriteit.

Nogmaals veel beterschap!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2012 om 18:48:

Dankjewel Suus. Fighting against the snot ;-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 juli 2012 18:09

Wat gemeen dat sommige mensen zulke nare reacties hebben.
als hun ziek zijn gaan ze toch ook niet naar hun werk/ school ?
heeeel veel beterschap Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 10 juli 2012 18:18

Heel veel beterschap meis! Ik hoop dat je snel weer helemaal opgeknapt bent!! (love) Je hebt gelukkig heel veel lezers die het wel begrijpen dat je nu niet optimaal kan werken aan je site!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 10 juli 2012 18:18

heel veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door kelly op 10 juli 2012 19:02

Heeei,
ik snap je helemaal, en ik vind het niet erg dat je niet zoveel blogt, dat snap ik als je ziek bent.
ga maar lekker uitzieken,

-xxx-

[Beantwoorden]


Door Renee op 10 juli 2012 19:04

er gaat inderdaad zo ontzettend veel tijd zitten in bloggen. goede foto’s maken. photoshoppen, een goed verhaal schrijven, noem het maar op. mensen die zelf niet bloggen hebben dat niet door, zij hoeven alleen je website in te tikken en klaar is kees. er zijn veel zeurende mensen op t internet omdat dat de enige plaats is waar ze anoniem kunnen zeuren. trek je er niks van aan :) beterschap!

[Beantwoorden]


Door Fieke op 10 juli 2012 20:40

Al die reacties… Lieve reacties. (love)
Ik heb ze bijna allemaal gelezen en elke reactie komt op het zelfde neer; Ziek is ziek, je bent een topblogger! En zo vind ik het ook.
Alles is eigenlijk al gezegd. Ik weet niet of er vervelende reacties zijn verwijderd, maar in elk geval zijn er een heleboel mensen die het heus niet erg vinden als je rustiger aan doet.

Ik weet niet of je dit nog leest om er al zooo veel is gezegd..
Ik vind het heel knap wat je allemaal doet, net als al deze mensen hierboven. Als het even minder gaat, hoef je je er niet druk om te maken want de mensen die het echt leuk vinden om je artikelen te lezen, die wachten geduldig af tot het zo ver is. ;-)

Inderdaad… Ziek is ziek <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2012 om 14:11:

Ja, hele hele lieve reacties. Ben er ook echt wel door ontroerd :$ Jij ook bedankt lieve Fieke! <3

[Beantwoorden]


Door marijke op 10 juli 2012 23:26

Lieve schat, je bent een van de beste bloggers als ik dat mag zeggen!

Je hoeft je absoluut tegenover niemand te bewijzen, ziek is ziek en tuurlijk met 30 graden lig je liever languit met een cocktail in je hand, begrijpelijk!

Nog maals doe rustigaan en ziek uit, alles laat wel op zich wachten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2012 om 14:12:

Dankjewel Marijke <3

[Beantwoorden]


Door E. op 10 juli 2012 23:55

Fijn toch om te weten dat genoeg mensen je steunen! Je hebt op vakantie ook steeds geblogd en ondanks dat je ziek bent doe je wat je kunt.
Ondernemer zijn is pittig he.. Misschien snappen mensen nu wel hoe het is om je eigen bedrijf te runnen en jij doet het heel goed!

Heel veel beterschap &keep up the good work. x

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 11 juli 2012 00:52

Eerst maar uitzieken jij, 06 11 de rest komt vanzelf (hey, dat rijmt ) (love)

[Beantwoorden]


Door cindy op 11 juli 2012 07:38

Meid,

Laat ze maar lekker kletsen en zeuren hoor.
Jij steekt al heel veel tijd in jouw website!
En als je ziek bent, moet je lekker uitzieken!
En moeten mensen begrip hebben als je wat minder tijd steekt in je website! Je mag ook eens zo eens een dagje lekker niets doen!
Kom op mensen, Vera doet al heel veel moeite om filmpjes te maken.
Dus niet zeuren! En iedere dag een filmpje is al heeeeel netjes hoor!
Ga, zo door Vera, je maakt mooie filmpjes! Knap hoor!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 juli 2012 08:19

Doe vooral rustig aan en ziek goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sietske op 11 juli 2012 08:49

Van harte beterschap Vera!

Je kan trouwens veel doen om proberen niet ziek te worden. Heel gezond eten (veel salades), en supplementen in de vorm van kruiden helpen ook veel. Ik doe dit zelf ook vandaar dat ik het schrijf en ben nooit ziek en als ik ziek ben is het superkort! Helpt echt hoor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2012 om 14:13:

Ja ik weet het, heb denk ik echt te weinig vitamines genomen de afgelopen tijd. Ben een inhaalslag aan het maken ;-)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 11 juli 2012 08:55

Ik snap best wel hoor dat je niet altijd kan bloggen! Zelf moet ik er ook echt ‘zin’ in hebben. Soms voel je je gewoon een dagje niet lekker en wil je niets doen, ook niet datgene waar je anders zo van houdt. Ziek maar lekker uit! Veel beterschap!!!

[Beantwoorden]


Door Lenette op 11 juli 2012 12:03

Ik snap heel goed je verhaal!
Sommige volgers zitten heel veel aan te dringen van ‘Wanneer komt er weer een nieuwe video?’ terwijl je 1 dag geleden er een online hebt gegooid. Sommige mensen zien soms gewoon niet in hoeveel tijd het kost.
Heel veel beterschap, hopelijk wordt je snel beter en kan je genieten van de vakantie <3

[Beantwoorden]


Door lotte op 11 juli 2012 19:09

Agja mensen moeten af en toe iets minder zeiken.
jij bent ook gewoon mens en mensen worden ziek of hebben soms gewoon geen zin.
je moet gewoon lekker rustig aan doen mensen beseffen niet hoe moeilijk het is om zo veel dingen te moeten doen en dan nogeens ziekzijn.
beterschap xxxlotte

[Beantwoorden]


Door Julia op 11 juli 2012 20:09

Lieve Vera,
Gewoon lekker uitzieken, je gezondheid gaat voor alles hoor! Ook ik heb enorm veel respect voor je! Ik ben zelf vorig jaar 7 maanden achter elkaar ziek geweest en snap compleet het gevoel dat je je slap voelt en nergens meer energie voor hebt! Heel veel beterschap en doe het rustig aan! xxx

[Beantwoorden]


Door stephanie op 11 juli 2012 20:13

Jaa en come’on wij mogen gratis profiteren van deze leuke blog hoor,wij mogen geen eisen stellen. beterschap vera!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 juli 2012 20:50

Pfft, ik snap je wel hoor ziek maar eerst even lekker uit en we zien je vanzelf wel weer!

[Beantwoorden]


Door Emma op 12 juli 2012 14:04

HHahHaahhahahahah waarom heb je mijn reactie verwijdert?.

[Beantwoorden]


Door Emma op 12 juli 2012 14:05

hahahhahahahahaha waarom heb je mijn reactie verwijdert??

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 12 juli 2012 18:11

Rust maar lekker even uit, ik begrijp het hoor,
maar dat betekent niet dat ik je niet mis. ;)
Ik mis je namenlijk heel erg, maar gelukkig las ik al dat je aardig wat bent opgeknapt, das fijn om te horen.
Alsnog veel beterschap ♥

[Beantwoorden]


Door Wendy op 12 juli 2012 22:41

Heel veel beterschap en vooral aan jezelf blijven denken!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 13 juli 2012 19:38

Veel beterschap Vera! ;) (love)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 juli 2012 17:37

Wat vervelend dat je zulke reacties kreeg. Ze moeten begrijpen dat jij ook gewoon een mens bent, geen machine.
Je maakt meer blogposts dan de gemiddelde blogger, en bovendien zijn je artikelen ook nog eens van hoge kwaliteit. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, toch?
Zelfs nu je ziek bent neem je de moeite om regelmatig te posten en dat vind ik echt knap. Ik zou het zelf niet kunnen.
Beterschap meid ;)

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 juli 2012 21:58

Awhh, Vera, t komt allemaal weer goed, rust maar lekker uit, wij zijn gewoon een beetje verwend met z’n allen denk ik ;)
Als jij je rust nodig hebt, moet je die gewoon nemen, daarvoor heb je toch tenslotte ook wel vakantie.
En zoals anderen hier zeggen: je bent een mens, en mensen zijn gewoon wel eens ziek of in een slechte bui ofzo, dus ik heb daar wel begrip voor.
Beterschap en trek je niet teveel aan van iedereen!
xx

[Beantwoorden]


Door didi op 23 november 2012 18:51

hallo ik vind je flimpjes op youtube erg leuk en grappig. wil je ook wat meer ooglooks maken en halloween en carnaval. vind je super leuk

[Beantwoorden]