Mijn favoriete kwast voor foundation.

Foundation kan een goed doel zijn, de basis van iets (een relatie bijvoorbeeld) of de fundering van een huis. Ik gebruik zelf graag foundation. Niet om mee te plamuren maar wel om mijn gezicht iets gaver te maken. Ik heb foundation aangebracht met enorm veel verschillende kwasten, maar heb nu al een tijdje een favoriet die voor mij de klus het beste klaart.

Photobucket

Photobucket
Van Hema naar MAC en weer terug. Ik heb kabuki’s, sponsjes, mijn vingers, kwastjes met platte of juist bolle haren, prikkende en te slappe kwasten, mooie en lelijke kwasten, stinkende en geurloze kwasten gebruikt.

Deze kwast van Sigma is overduidelijk mijn favoriet. Hiermee breng ik graag foundation of BB Cream mee aan. Het is overigens de F84 Angled Top Kabuki, die $16/€13 (excl. verzending) op de site van Sigma kost.


Photobucket

Photobucket

Photobucket
Waarom vind ik deze kwast zo fijn?

Allereerst vind ik het fijn dat de kabuki een lange steel heeft. Zo kan hij in de pot met mijn andere kwasten, neemt hij geen plek in op mijn wastafel en het ligt prettig in de hand. Ten tweede zijn de haartjes schuin afgesneden waardoor ik makkelijk in hoekjes kan. Foundation verdelen onder mijn ogen of langs mijn neus is geen probleem. Als laatste zijn de haren erg zacht, maar toch stevig. De kwast verdeelt foundation mooi, zonder strepen of een te heftig Snooki Jersey Shore effect te creëren. Ja, ik ben dol op deze kwast.


Photobucket
En je beautyblender dan?

Mijn beautyblender heeft zijn beste tijd wel gehad. Er zitten rare zwarte vlekken op het roze eitje, waarvan ik geen idee heb waar ze vandaan komen (laat het als-je-blieft geen schimmel zijn), er zitten gaatjes in en hij is bijna niet meer roze te krijgen. Ik vind de beautyblender geweldig en ik wil ook zeker nog een nieuwe kopen.

Toch gebruik ik momenteel liever de kwast van Sigma omdat er geen gedoe met water bij komt kijken en omdat ik hem ook beter in de hoekjes vind werken. Daar kon ik met de beautyblender, ondanks het puntje op de top, toch wat moeilijk bij.Kate Nash – Foundation

Dus, dat was hem! Mijn foundation aanbrengen partner in crime. Overigens zegt Sigma zelf dat de kwast voor het aanbrengen voor creamy blush of bronzer bedoeld is. Persoonlijk vind ik hem daar niet handig voor, maar het zou kunnen.

Soms zijn kwasten voor heel iets anders gemaakt dan waarvoor jij ze gebruikt. Je kunt concealer bijvoorbeeld ook fijn aanbrengen met een blendingkwast. Gebruik kwasten die je niet heel fijn vindt eens voor iets anders dan waarvoor ze bedoeld zijn. Misschien kun je ze dan alsnog met plezier gaan gebruiken en van ze gaan houden.


Met welke kwast/spons/lichaamsdelen breng jij het liefst foundation aan?


Reacties

Door Quinty op 17 juli 2012 16:09

Ik gebruik op dit moment foundation in poedervorm van de Action (ja, van de Action ^^) Hij werkt eigenlijk best goed !) en daar zit een poedersponsje bij. Ik heb dan liever dat sponsje dan een kwast.

[Beantwoorden]

romy antwoordt op 17 juli 2012 om 17:58:

heeey die gebruik ik ook maar dat komt ten eerste omdat ik pas 12 ben en niet veel geld te besteden heb en de rest voor catrice gebruik en ten 2de omdat hij goed werkt om de plekejes gewoon weg te halen maar ik gebruik daar wel een kwast voor van de hema :-)

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 19 juli 2012 om 19:09:

Eigenlijk is dat gewoon compact poeder he.. ^^)

[Beantwoorden]

romy kroes antwoordt op 10 oktober 2012 om 19:36:

ja weet ik maar het werkt we prima op mijn leeftijd toen
ben nu namelijk overgestapt naar catrice photo finish foundation (love) (love) (love)

[Beantwoorden]

KleineMeisje01 antwoordt op 16 juni 2014 om 16:54:

Geweldige foundation! Ik breng mijn foundation aan met de Mac Kwast 190! (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)


Door iSCREAMstyle op 17 juli 2012 16:14

Ziet er goed uit! Zijn er ook soortgelijke kwasten die toch goedkoper zijn? Want de ‘gewone’ platte foundationkwasten van HEMA werken bij mij niet zo lekker, maar zo’n volle kwast ziet er wel fijn uit. Alleen 16 euro voor een kwast vind ik een beetje veel…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:08:

In de winkel? Nee, helaas niet. Maar misschien heeft de webshop zoeva.de wel een goedkoper alternatief :-)

[Beantwoorden]


Door Niels op 17 juli 2012 16:14

Ik heb deze kwast zelf ook, hij is echt super fijn!
Ook voor mannen omdat je alles hiermee goed kunt uitblenden. :roll:

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 17 juli 2012 om 16:24:

Ik wist helemaal niet dat mannen foundation droegen. Haha, leuk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:09:

Niet allemaal natuurlijk, maar zijn zeker mannen die foundation dragen :ja:

[Beantwoorden]


Door Fashiable op 17 juli 2012 16:15

Thanks voor de tip, ik ben namelijk hard opzoek naar zo’n kwast. Heb je toevallig ervaring met kwasten van ELF?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:09:

Ja, daar heb ik er ook een boel van gehad. Ik vond de Studio kwasten het fijnst :-)

[Beantwoorden]


Door Puck op 17 juli 2012 16:21

Ik breng het met mijn vingers aan, ik heb eigenlijk geen kwasten, behalve een paar oogschaduwkwasten.

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 17 juli 2012 om 16:25:

Kun je misschien een keer een artikel maken over oogschaduwkwasten, die jij echt essentieel vindt? Ik weet niet zo goed welke ik nou moet aanschaffen, en van welk merk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:09:

*schrijft op* misschien wel een leuk idee!

[Beantwoorden]

Nelly van Duijvenvoorde antwoordt op 17 juli 2012 om 23:32:

Jaaaa, graag. Ik ben steeds aan het vergelijken op het net.

Nelly.

Pleun antwoordt op 18 juli 2012 om 07:20:

Jaaaaa! Goed idee voor een artikel wat mij betreft ^^) Ik sta steeds voor het schap om kwasten te kopen en dan ga ik naar huis met niks – omdat ik niet weet welke ik zal kopen..


Door Merlijn op 17 juli 2012 16:26

Heb je ook goedkopere aanraders?
Voor beginners?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:10:

Voor deze kwast? Nee, ik ben er nog geen tegen gekomen. Maar wellicht dat Zoeva.de een goedkoper alternatief heeft, maar die kan dan toch anders zijn. Dat ‘ie meer prikt, of steviger is, ik noem maar wat.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 juli 2012 16:39

Wat een leuk artikel! Zelf gebruik ik graag een stippling brush! :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 juli 2012 16:41

Zo, die kwast wordt even in het zonnetje gezet! Als ik foundation aanbreng gebruik ik daar het liefst mijn flat top brush voor, van Zoeva.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 17 juli 2012 16:44

Ik ben zelf ook groot fan van een kabukikwast om mijn foundation aan te brengen. Mijn topper is de flat top kabuki van Everyday Minerals.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 juli 2012 16:45

Leuk artikel!! Ik wilde vragen ik heb een blush van M.A.C en ik ben erg heel erg zuinig op. Maar nou ga ik met vakantie met de auto en wil ik de blush graag meenemen in mijn tas. Denk jij dat een blush snel zou breken? Want in de auto zal het best heen en weer gaan?

[Beantwoorden]

Blogsofafreshman antwoordt op 17 juli 2012 om 18:39:

Ik heb er niet veel verstand van, maar hoop toch dat ik je vraag kan beantwoorden!

Als ik jou was zou ik hem in een washandje doen, met daaromheen een (thee)doek. Zo heeft hij geen enkele kans om te breken!

Veel plezier op vakantie! x

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 17 juli 2012 om 21:10:

Dankjewel ga ik zeker doen!! Bedankt en erg lief dat je mij een tip geeft!! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:11:

Wanneer hij stevig tussen andere spullen ligt denk ik dat er niet zoveel gebeurd. In een toilettasje met andere producten doen dus, en niet met je tas gaan gooien natuurlijk :D de tip van Mogsofafreshman is misschien ook wel een goede, dan zit je wel heel erg safe!

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 17 juli 2012 om 21:11:

Dankje!! Haar tip is zeker handig en zal ik gaan doen!! ;-)

[Beantwoorden]


Door Frederique op 17 juli 2012 16:47

Yay, leuk :love:

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 juli 2012 16:49

lol, ook mijn favoriet! Beautyblender ligt in de kast om dezelfde reden!

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 juli 2012 16:49

Leuk artikel!!!
Ik ben echt fan van je <3
ik ben nu alles aan het teruglezen en ik ben bij 17 maart…
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:12:

Woooow, dat wordt veel lezen. Leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 17 juli 2012 16:52

Oh ja zeker ! Ik gebruik de kabuki brush van Sigma ook voor mijn foundation en ik kan echt niet meer zonder zo’n fijne kwast :D

[Beantwoorden]


Door Yara op 17 juli 2012 16:57

He’s pretty! Ik wil ook zo’n kwast!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 17 juli 2012 16:59

Ik gebruik de platte versie van deze, de flat top kabuki van Sigma. Heerlijke kwast!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 juli 2012 17:01

Ik gebruik een cheapo bufferkwast van Ebay. Ik moet eigenlijk in een betere investeren want deze verliest steeds haren. Ik wilde het type kwast eerst uittesten want mijn stippling brush en roze ei zijn ook niet je van hét.

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 17 juli 2012 om 17:04:

Oeh tip: op de site is de F84 in de sale icm de F82. Very tempting..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:13:

Oh, goede tip!

[Beantwoorden]


Door Liliane op 17 juli 2012 17:04

Voor vloeibare foundation gebruik ik vaak mijn vingers. Voor poeder gebruik ik een Kabuki :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:13:

Voor poeder gebruik ik ook een kabuki :ja:

[Beantwoorden]


Door Marije op 17 juli 2012 17:08

Hihi! Ik wilde even zeggen dat ik dat kanten jurkje van de h&m echt super leuk vind & het jou echt heel leuk staat! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:13:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 17 juli 2012 17:12

Prachtige kwast, nooit bij stilgestaan dat afgesneden het fijnste in hoekjes werkt. Ik houd van het liedje, kan hem helemaal meezingen. nu zit het in mijn hoofd dankje =]

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:14:

Ja, de platte was op toen ik deze kocht, dus ik probeerde de schuine maar. Werkt dus erg goed! En ik vind Kate Nash leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 juli 2012 17:17

Ik heb een beautyblender dupe van de make-up store. Best een goede, hij heeft een bolle afgeplatte kant en een puntige kant, super handig! :D

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 17 juli 2012 17:19

Met mijn kleine teen natuurlijk! Maar zonder gekheid, ik doe het met mijn vingers. Waarom weet ik niet,heb maar het is vast uit gemakzucht, omdat de zoektocht naar een goede kwast best moeizaam gaat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:14:

Ik heb het ook jaren met mijn vingers aangebracht, werkt ook prima :ja:

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 17 juli 2012 17:31

Ik heb vele kwasten en een (fake) beautyblender maar gebruik letterlijk 9 van de 10 keer mijn vingers haha! Deze kwast ziet er goed uit! Zo’n – grote brede en plat aan de bovenkant – kwast lijkt me ook wel wat voor foundation :-)

[Beantwoorden]


Door Rieke op 17 juli 2012 17:33

Lijkt me echt een heel erg fijne kwast!
Je staat trouwens echt heel erg leuk op die ‘gezichtmetkwastfoto’, haha (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:14:

Haha dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Tugce op 17 juli 2012 17:38

Ik gebruik gewoon een foundation kwast met synthetische haartjes. Werkt voor mij het beste..

[Beantwoorden]


Door Nadine op 17 juli 2012 17:39

De kwast ziet er ook heel goed en fijn uit! Wat een leuke inleiding Vera. De fundering van een huis haha. Prachtig! :-)

[Beantwoorden]


Door Simone op 17 juli 2012 17:49

Ik gebruik geen foundation maar goed om te weten :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 juli 2012 17:58

ziet er goed uit, je maakt me hebberig!

[Beantwoorden]


Door Wing op 17 juli 2012 18:07

Mijn vingers! Die zijn meestal schoner dan mijn kwasten =O

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 17 juli 2012 18:15

Ik moet ook altijd nog een nieuwe kwast voor mijn foundation! Ik heb een super oude… Deze ziet er goed uit!

Enneh, als ik jou was zou ik als je een nieuwe beautyblender hebt deze openknippen, misschien kun je dan zien wat die zwarte vlekken zijn… Ik ben wel benieuwd eigenlijk :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:15:

Oeh, ja dat ga ik doen! Ben ik ook wel benieuwd naar… En ook hoe schoon hij van binnen is, dat wil ik ook wel weten.

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 17 juli 2012 18:15

Ik breng mijn foundation altijd met mijn vingers aan. Ik heb één kwast voor foundation; zo’n standaard foundationkwast die streperig aanbrengt van de Hema. Ik ga binnenkort de Zoeva Bamboo Set bestellen. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:15:

De bamboo set schijnt heel erg fijn te zijn. Alvast veel plezier ermee!

[Beantwoorden]


Door Inez op 17 juli 2012 18:15

Ik heb een fake beautyblendertje die voor mij prima werkt. Foundation gebruik ik namenlijk zelden, meestal alleen als ik naar een gala ofzo moet. :yes:

[Beantwoorden]

Inez antwoordt op 17 juli 2012 om 18:16:

Ik ben trouwens blij dat je weer helemaal back bent! Ik zie je weer stralen op de foto’s. :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:15:

Dankjewel! Ik ben ook erg blij weer terug te zijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Zahra op 17 juli 2012 18:20

Lijkt me fijn!
Ik zag hem in je vorige filmpje en vroeg me al af welke kwast het was :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:16:

Ik kreeg na aanleiding van de video er ook best wat vragen over, daarom is dit artikel ook gekomen. Ik bedacht me dat ik zo’n fijne kwast nog nooit besproken had, en dat kan eigenlijk niet he ;-)

[Beantwoorden]


Door Eva op 17 juli 2012 18:28

Ik gebruik eigenlijk alleen maar concealer, maar dat breng ik het liefst met m’n vingers aan. Op een of andere manier lukt het nooit om het netjes te verdelen en te blenden met een kwast, of ligt dat gewoon aan mij?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:17:

Nee hoor, dat snap ik we. Ik vind het ook wel lastig :-)

[Beantwoorden]


Door Keziah op 17 juli 2012 18:43

Ik breng foundation altijd met mijn vingers aan. Met een kwast of een sponsje aanbrengen zorgt ervoor dat er veel foundation verloren gaat. Ze zeggen wel dat een derde van de foundation in een sponsje gaat zitten.

[Beantwoorden]


Door My Linh op 17 juli 2012 18:46

(huh mijn comment is niet geplaatst? Ik probeer nog een keer)
Ik heb ook sigma kwasten! :D Ben er dol op, behalve op de large powder brush. Een tip voor mensen die een sigma kwast willen bestellen: Veel youtube guru’s hebben een kortingscode voor 10-20% korting! Even googlen en je vind ’t (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:18:

Hij zat in de spam! Soms is mijn spamfilter iets te enthousiast en verdwijnen comments even. Ik haal de goede er natuurlijk wel weer uit.

[Beantwoorden]

My Linh antwoordt op 17 juli 2012 om 20:59:

Ahhh i see! Kan op zich wel een beetje begrijpen dat de spamfilter mijn gebrabbel als spam aanziet ;) Gelukkig vis je de goede eruit ^^

[Beantwoorden]


Door Carmen op 17 juli 2012 18:50

Ik gebruik de Vitalumière Aqua van Chanel en er is mij geadviseerd om die met mijn vingers aan te brengen dus dat doe ik nu haha. Geeft eigenlijk gewoon een prima resultaat! Maar ik ga deze kwast zeker onthouden voor als ik nog een keer overstap naar een andere foundation. Leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 juli 2012 18:50

mijn mening maar ook als je foundation op hebt zie je alle rode plekjes op je hoofd nog, alleen zit er een laagje over heen wat het nog lelijker maakt dan het al was, mijn mening.

maar je maakt leuke video’s en hebt leuke blogposts hoor! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:19:

Ik vind dat het toch een egaler beeld geeft. Ik kan natuurlijk nog meer aanbrengen en dan zie je die bultjes niet, maar dan wordt het zo’n dikke laag.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 juli 2012 18:50

Klinkt als een goede kwast! Zelf gebruik ik nu zo’n stippling kwast, alleen niet om mee te stippelen, want dat vind ik niet fijn. Ik maak daar gewoon rondjes mee! Vind ik een mooi effect geven!

[Beantwoorden]


Door Thy op 17 juli 2012 18:53

Vera, je bent de leukste beautyblogger ooit! Waarom?
1: Je hebt humor en soms een beetje zelfspot
2: Je neemt jezelf en zelfs beauty niet té serieus
3: Je legt goed uit en je praat leuk
4: Nog een heleboel redenen die je vast al weet!

Genoeg geslijm, ga zo door :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:19:

Nou, dankjewel Thy :$ Wat een lief lijstje!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 juli 2012 19:02

Ik gebruik de blush kwast van Essence voor foundation. Die witte met roze synthetische haartjes. Wow die werkt zoooo goed. Vooral als je huid wat droger is. Het is heel zacht en geeft een heel egaal resultaat. Veel beter dan een normale foundationkwast. Echt een kwast als je niet zoveel wilt uitgeven.

[Beantwoorden]

Janniek antwoordt op 17 juli 2012 om 19:11:

Hmm, ik heb met die kwast ook eens geprobeerd mijn foundation aan te brengen maar dat werkte voor geen meter helaas. Fijn dat het bij jou wel werkt :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 juli 2012 19:04

Dit lijkt mij persoonlijk een erg fijne kwast :D ik gebruik nu nog een stippling brush;D

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 17 juli 2012 19:06

Dat klinkt als een fijne kwast ^^)

[Beantwoorden]


Door Janniek op 17 juli 2012 19:09

Klinkt fijn! Ik draag alleen foundation als mijn huid er erg slecht aan toe is, en voor de rest doe ik het met poeder. Ik ga dus niet voor de 2 keer in de maand dat ik foundation gebruik een ‘dure’ kwast aanschaffen, ik red het wel met mijn handen. Wel een goede uitkomst voor meiden die echt met de handen in het haar zitten, het is immers best lastig om foundation mooi aan te brengen.

liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 19:20:

Nee, dat snap ik. Groot gelijk heb je. Ik gebruik het dagelijks, dus dan is een fijne kwast voor mij wel belangrijk.

[Beantwoorden]


Door ColoredLips op 17 juli 2012 19:17

Ik gebruik een platte foundation kwast, uit de Bamboo Set van Zoeva. :)

[Beantwoorden]


Door fije op 17 juli 2012 19:53

Ik draag geen foundation, maar die kwast ziet er wel goed uit! ik gebruik wel BB-cream maar daar vind ik mijn vingers toch het fijnste voor :)
x

[Beantwoorden]


Door marijke op 17 juli 2012 19:53

Ik gebruik altijd een van mijn kwasten van Lancaster! Maar meestal toch mijn vingers….Nadeel met lange (gel) nagels dat het vloeibare spulletje heerlijk onder je nagels loopt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 20:27:

Ai, dat lijkt me niet fijn werken inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 17 juli 2012 20:01

Hmm ik doe het nu altijd met mijn vingers maar een kwast is ook wel iets om uit te proberen! leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Bente op 17 juli 2012 20:06

Ik heb laatst een zoeva kwastenset besteld (de bamboo set). En die vind ik echt super fijn. De kwasten zijn ook heel zacht (love) Zeker voor de prijs zijn het goede kwasten. Als iemand nog niet al te dure kwasten zoekt is een zoeva set een aanrader!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 20:28:

Die kwasten lijken me ook heel erg fijn. Al veel goede dingen over gehoord!

[Beantwoorden]


Door Mirell op 17 juli 2012 20:10

Heey Vera,
Zou je misschien een keer willen laten zien hoe jij een platte foundation kwast gebruikt (of zou gebruiken), ik heb er namelijk een maar op welke manier ik hem ook gebruik ik weet het niet, misschien vind ik hem wel gewoon niet fijn… Maar leuk artikel ! Misschien moet ik toch ook maar eens overwegen om die kwast te gaan kopen ! (gebruik nu trouwens zelf ook de beautyblender)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 20:28:

Ik vind zelf een platte kwast ook niet fijn, daarom gebruik ik die ook niet. Maar ik zal eens kijken of ik het in een filmpje wel eens kan gebruiken :-)

[Beantwoorden]


Door wojis op 17 juli 2012 20:16

Ik gebruik deze ook vaak om foundation aan te brengen. Ook de kabuki stippling is fijn hiervoor.

[Beantwoorden]


Door Jana op 17 juli 2012 20:19

Deze ziet er goed uit :D x

[Beantwoorden]


Door Fien op 17 juli 2012 20:19

Ziet eruit als een fijne kwast. Ik heb er zelf niet zoveel verstand van, want ik gebruik nooit foundation hihi xx

[Beantwoorden]


Door Larissa op 17 juli 2012 20:30

Als eerste wil ik even zeggen dat ik het super vind om al jou artikelen te lezen! Echt i love it..

maar ik heb nu even een vraagje..
waar heb jij die bb cream gekocht? Het oranje flesje.. ik zoek namelijk al een tijdje een bb cream.

Liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 23:26:

Dankjewel! Ik heb die BB cream van bbcreamshop.eu Hij is helaas niet in de winkel te koop.

[Beantwoorden]

Larissa antwoordt op 18 juli 2012 om 08:19:

Okee, Bedankt voor de tip vera!
ik heb eens op de site gekeken, en ik ben er erg blij mee, heb meteen een bb cream besteld!

Liefs.

[Beantwoorden]


Door Annika op 17 juli 2012 20:31

Vera, dat is inderdaad schimmel.. :O misschien moet je de binnenkant laten zien.. Ik ben benieuwd. (let op: schimmel kan leiden tot puistjes en roodheid..) Ik zou het niet meer gebruiken. :no: :eww:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2012 om 23:27:

Ah, bah! Nee, ik gebruik hem ook niet meer.

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 juli 2012 20:46

Deze lijkt me echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door charile op 17 juli 2012 20:56

Lijkt me heel fijn :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 juli 2012 21:09

Klinkt heel fijn! Ik gebruik een flat top kwast, of hoe dat ook mag heten, van ELF. Werkt ook wel fijn, al merk ik dat hij toch wel minder begint te worden ;)

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 juli 2012 21:24

Ziet er goed uit! Ik vind hem voor mijn budget alleen een beetje te prijzig, dus ik blijf gewoon de foundationkwast van de Hema gebruiken. Deze voldoet tot nu toe ook prima aan mijn eisen, dus ik heb tot nu toe nog geen nieuwe nodig. :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 juli 2012 21:52

Ik gebruik zon poederkwast uit mn oude kindermakeupset om maskers aan te brengen, en het werkt superfijn!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 17 juli 2012 22:19

De kwast ziet er supergaaf uit, gewoon vol en dik van structuur, al die haartjes op elkaar, amazing. De Beautyblender blijf ook mijn favoriet, donsharen all over the place, dus beste is die voor mijn huid. Hopelijk is het geen schimmel. :’)

[Beantwoorden]


Door Amber op 18 juli 2012 00:09

Yay Kate Nash :)

Ik heb ooit eens een kwastensetje bij de forever 21 gekocht voor 8 pond. Daar zat ook een kabuki bij die ik nu gebruik voor mijn foundatoin. Ik vind het heerlijk werken. Heb namelijk echt een hekel aan make-up met de handen aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 juli 2012 00:18

Ik breng foundation het liefst aan met mijn vingers op dit moment, maar ik heb er wel over na gedacht om een beautyblender of een goede kwast te gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 18 juli 2012 01:06

Hmm ik ga die misschien wel bestellen. naja laat dat misschien maar weg ik moet die freaking kwast hebben!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 juli 2012 01:07

Op dit moment gebruik in voor mijn foundation het liefst de beautyblender, maar morgen doe ik het misschien met mijn vingers en volgende week met mijn stippling brush. Ligt eraan waar ik zin in heb (:

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 juli 2012 09:45

Ben erg benieuwd wat er in je blender zat eigenlijk. Mijn ervaring is dat zwart altijd of kalk en/of schimmel is. Ze ontstaan beiden door uitspoelen met water. Als t alleen kalk is helpt azijn oplossing, ouderwets maar effectief.

[Beantwoorden]


Door Dita op 18 juli 2012 09:47

Ik gebruik mijn foundation kwasten altijd voor maskertjes. Voor foundation gebruik ik mn nep beauty blender..

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 juli 2012 10:19

Ik ben 13 en gebruik nog niet zo vaak foundation. En als ik gebruik breng ik het meestal met mn vingers aan. Dat werkt voor mij gewoon prima.

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 18 juli 2012 11:28

Ik gebruik bijna nooit foundation, en als ik het op doe, dan die ik het met mijn handen.
liefs,

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 juli 2012 11:29

Als ik foundation opdoe dan doe ik dat met een sponsje of met mijn vinger, maar ik gebruik alleen foundation in hoge nood! Ik gebruik wel vaak een soort BB cream, en dat breng ik gewoon met mij handen aan!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 juli 2012 12:47

Ik heb die zwarte vlekken ook op mijn Beautyblender, maar opeens zijn ze verdwenen? Misschien heb ik ze eraf gewassen haha.

[Beantwoorden]


Door sanne op 18 juli 2012 14:13

heey vera ,,
ik gebruik een kwast van hema ik wil andere kwasten van elf kopen ^^) maar de verzend kosten zijn zo vreselijk ,, kga samen met wat vriendinne bestelle en verzend kosten delen ,, en catrice photofinish foundation nummer 10 ,en een beetje dagcreme is te donker :(

xx sanne :wave:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 juli 2012 14:17

Hoi! Sorry dat ik mijn vraag onder dit artikel stel, maar ik zag even geen andere optie, haha. Ben jij al naar de modetentoonstelling in de Eusebiuskerk geweest en zo ja, hoe vond je het? :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 18 juli 2012 14:29

leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Jenna op 18 juli 2012 14:32

leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 juli 2012 14:40

Hoi Vera,

Ik was laatst in de bodyshop op zoek naar een beautyblender maar ik vond ze nergens. Zijn ze nog wel te koop ? En zijn ze nog in andere winkels te koop ?

Alvast bedankt ^^)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 18 juli 2012 16:30

Lijkt me een enorm fijne kwast, je schrijft er ook zo leuk over :)

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 18 juli 2012 17:14

De kwast ziet er echt serieus – heerlijk zacht uit! Ik ben nog op zoek naar een goede foundation kwast. Nu breng ik ze nog heerlijk met de vingers aan, omdat dit me nog even is aangeraden door de DA, omdat ik zo’n verschrikkelijke huid (heb) had. Is met de dag anders! Nog bijna 5 daagjes wachten dat ik jarig ben & ga ik internet eens langs struinen. Waarschijnlijk worden het de geliefde Zoeva penselen! ^^

[Beantwoorden]


Door kirsten op 18 juli 2012 17:52

Ik gebruik momenteel een kwast van de hema, maar deze zien er ook wel fijn uit! Handig artikel dus :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 18 juli 2012 19:02

Mijn Beautyblender heeft het ook, maar wel wat erger dan die van jou (of het is niet goed op de foto te zien). Ik heb hem al gedoopt in alcohol in de hoop dat het weg zou gaan, maar helaas, ik gebruik hem dus ook niet meer. Ik heb wel eens een simpele foundationkwast gebruikt of een stipplingbrush, maar nog nooit zo’n soort kwast. Ik wil het wel proberen maar die andere kwasten waren ook niet echt een succes… Trouwens, ik heb een blush kwast van Sigma die ontzettend veel haar verliest, iedere keer dat ik ‘m gebruik meerdere haren, heb jij daar bij deze geen last van? Ik durf eigenlijk geen gezichts kwasten meer te bestellen bij Sigma…

[Beantwoorden]


Door Chelsea op 18 juli 2012 19:59

Hoi Vera! Ik wil al een tijdje kwasten bestellen op de site van Sigma, en ik was benieuwd hoeveel verzendkosten/invoerrechten je daar moest betalen?

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 juli 2012 11:56

Ik vind het heerlijk om productjes voor andere dingen te gebruiken dan ze zijn… bronzer als oogschaduw ofzo. Ik schrik dus ook niet terug om een blushbrush voor iets helemaal anders te gebruiken ^^ ik draag wel nog niet dagelijks foundation, en als ik het doe, doen mijn vingers het werk. Gaat best, al werkte een sponsje dat ik een tijdje geleden probeerde ook goed. Helaas worden die dingen snel onuitspoelbaar-vettig-vies, waardoor je gewoon weer een nieuwe moet kopen. Zo verspillend…

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 19 juli 2012 17:42

Ik gebruik momenteel even geen foundation (op en geen goede nog) dus alleen de Inglot ”foundation” (??) poeder. Met een Douglas schuine kwast-ding.
Foundation bracht ik aan met een stipling brush.

Maar de Sigma klinkt verleidelijk en voor die prijs hoef ik het niet te laten. Dacht dat het veeeeeeeeel duurder zou zijn, maar neeeee dus!

[Beantwoorden]


Door Robin op 20 juli 2012 20:30

Beautyblender <3
Ik vind hem superfijn, maar ik heb eigenlijk ook nog helemaal niets anders uitgeprobeerd want ik was verkocht toen ik de reviews las en m zag c:
dus ik weet niet of ik m t liefste gebruik
XX

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 11 december 2012 18:19

Ik heb sinds kort de Sigma F80 en die vind ik ook super fijn!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 8 januari 2013 15:35

[…] kunt zien. Real Techniques make-upkwasten – review MAC 224 MAC 217 MAC 168 Sigma F84 – review Bobbi Brown Bahama Brown Blush Bobbi Brown Pink Peony Bronzer MAC Vera Flower Fantasy Face Powder […]


Door Vera op 27 maart 2013 19:31

Wauw, zou ik ook wel willen,.. maar ik denk niet dat mijn portemonnee dat toestaat :nod:

[Beantwoorden]


Door Natalie op 26 juli 2013 13:28

Ik hoop ook maar dat het geen schimmel is.. :eww: :/

[Beantwoorden]


Door Hanne op 13 maart 2016 20:04

Ik gebruik BB-cream, waarmee kun je die het beste aanbrengen? Met mijn vingers werkt niet echt, ik krijg er allemaal vlekken van. Tips?
xx <3

[Beantwoorden]