De-regen-komt-met-bakken-uit-de-hemel-film-tips!

Je vriendinnen zijn op vakantie, in alleen shoppen heb je geen zin, je tijdschriften heb je uitgelezen, de thee is koud, het brood is oud en de hond is chagrijnig. Je wil wat gaan doen, maar wat? Het regent buiten, waardoor je wordt tegengehouden een frisse wandeling te maken, toch even de stad in te gaan of iets anders te ondernemen. Je hebt eigenlijk gewoon zin om een lekker filmpje te kijken… en daar ga ik je dan ook mee helpen!

Photobucket

Een nieuw kop warme thee erbij, een schaaltje met biggetjes, M&M’s of als je gezond bent: druiven. Je sloffen met konijnen oren aan, je slobberige joggingbroek om je billen en je kunt zo op de bank kruipen. De chagerijnige hond erbij voor de gezelligheid, kaarsjes aan en de film kan starten. Dit zijn mijn favorieten in verschillende categorieën.

Romkoms

She’s The Man

Deze film heb ik ontelbare keren gekeken. Hoe kan het ook anders, ik ben dol op Amanda Bynes. Ah en Channing Tatum natuurlijk, die mag er ook zeker wezen (ik moet Magic Mike gaan zien!). Hoewel het eigenlijk belachelijk is dat Viola (Amanda), verkleed als haar broer Sebastian naar zijn school gaat terwijl hij in Londen zit om in het voetbalteam te kunnen spelen, vind ik deze film heerlijk. Je ziet natuurlijk gelijk al dat er iets niet klopt en dat de broer van Sebastian wel erg ‘kinderlijk’ gebouwd is, maar dat maakt verder niet uit. Dit is gewoon een hele fijne feel good movie.

A Cinderella Story

A Cinderella Story was gister op tv en hoewel ik de film op dvd heb, zette ook ik gister mijn tv op Net 5 voor het sprookje met Hilary Duff en Chad Michael Murray. Zij chatten en smsen (zo ging dat in 2004) dagelijks met elkaar onder nicknames. Ze vinden elkaar leuk, maar kennen elkaar niet. Tijdens het halloweenfeest ontmoeten ze elkaar, maar Sam (Hilary) draagt een masker en is dus nog steeds niet herkenbaar. De volgende dag gaat Austin op onderzoek uit om zijn prinses te vinden, maar Sam is bang dat als hij erachter komt dat ze in een cafetaria werkt, niet rijk en populair is hij geen interesse meer in haar heeft.

New Year’s Eve

Dit is hetzelfde soort film als Love Actually en Valentine’s Day. Eigenlijk gaat New Year’s Eve compleet nergens over, maar toch is hij fijn om te kijken als je gewoon nergens aan wilt denken en een héleboel celeberity’s in één film wilt zien. Van Sarah Jessica Parker tot Zac Efron en van Halle Berry tot Michelle Pfeiffer.

Voor de filmhuis films kijker

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine is een grappige en ontroerende film die maar liefst 41 prijzen won. De familie Hoover reist af naar Californië waar dochter Olive (de 15-jarige dochter van Sarah Jessica Parker uit New Year’s Eve speelt in deze film het schattige meisje Olive) mee gaat doen aan de missverkiezing ‘Little Miss Sunshine’. Onderweg naar de verkiezing met een oud Volkswagen busje gebeurt er ontzettend veel. Een prachtige en grappige film!

Actie en geweld
ook geschikt als er een jongen op bezoek komt (of als je pa gewoon wilt meekijken)

Shooter

Ik had geen hoge verwachtingen van deze film, ondanks dat Mark Wahlberg erin speelt (FYI: ik heb een foto van hem in boxer op mijn telefoon). Shooter is echt een onwijs spannende film. Ik werd in de televisie gezogen terwijl ik zag hoe Mark Wahlberg in een valstrik trapte en werd beschuldigd van een aanslag die hij juist probeerde tegen te houden. Hij wil zijn onschuld bewijzen, maar wordt ondertussen op zijn hielen gezeten door mensen die hem dood willen hebben.

Als je zin hebt om te janken

A Walk To Remember

Verrassend is deze emotionele film met Mandy Moore, die de brave dochter van de dominee speelt. Ze maakt kennis met Lance, een populaire jongen die geen interesse in haar heeft, maar die gaat samenwerken met haar om de tekst voor het toneelstuk waar ze allebei in spelen beter te onthouden. Ookal passen de twee niet bij elkaar, uiteindelijk ontstaat er toch liefde… Deze film is minder voorspelbaar dan het lijkt wanneer je de trailer ziet. (Tip: lees niet de Wikipedia pagina over de film voordat je hem gaat kijken, anders weet je het hele verhaal al).

Met welke film kruip jij op de bank?

Bron foto: weheartit.com


Reacties

Door Lotte op 18 juli 2012 16:03

Leukkk! Ik heb alle films al gezien, behalve A Walk to Remember. Die staat overigens wel al lang op mijn watchlist, dus misschien moet ik die vanavond maar eens gaan kijken. Thanks for the reminder!

[Beantwoorden]


Door Anouck op 18 juli 2012 16:12

viola speelt haar broer sebastian in she’s the man. Justin is haar ex geloof ik. Verder raad ik nog aan: she’s all that, 10 things I hate about you en never been kissed! Allemaal van rond 2000 maar verouderen nooit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:41:

Ah, stom! Jij bent een nog betere kenner dan ik :D Ik vind 10 things i hate about you ook zo’n leuke film. Heath Ledger (love)

[Beantwoorden]

Anouck antwoordt op 18 juli 2012 om 21:12:

Ik zat eens op een twaalf uur durende vlucht, she’s the man was de enige leuke film die er was. Die heb ik toen meteen vijf keer gekeken ;) vandaar!

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 20 juli 2012 om 23:21:

hahaha, dat moet een fijne vlucht geweest zijn ;)


Door claire op 18 juli 2012 16:13

New Year’s Eve wil ik nig eens zien. dat lijkt mr een super leuke film!!!

[Beantwoorden]


Door claire op 18 juli 2012 16:15

When a stranger calls is ook een supe leuke film! een beetje thriller, niet heel erg! :idee:

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 juli 2012 16:18

Ik heb alle films uit dit lijstje gezien, behalve Shooter! Dus die zal ik eens gaan bekijken!

Ik ben weg van de film ‘We Bought A Zoo’, maar mijn absolute favoriet blijft ‘Walk The Line’; een film over Johnny Cash. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:46:

Ja is die echt leuk? Twijfel al heel lang of ik die eens moet kijken.

[Beantwoorden]

Alexandra antwoordt op 18 juli 2012 om 19:52:

Jaaaa die is zo geweldig hahaha, na die film ben ik ook echt helemaal gek op die liedjes (:

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 18 juli 2012 16:24

Ik heb ze allemaal gezien :yay:

[Beantwoorden]


Door Nadine op 18 juli 2012 16:27

Dank je Vera je bent mijn held van de dag! Was de hele dag al op zoek naar leuke films, thanks thanks thanks. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:47:

Veel plezier met kijken! <3

[Beantwoorden]


Door Liliane op 18 juli 2012 16:27

Fijne films!! Lekker relaxen op de bank.
Alleen New Year’s Eve moet ik nog zien, die lijkt me wel leuk. Ik vind die films altijd wel tof waar een hele hoop verhalen langs elkaar spelen en op een of andere manier met elkaar verbonden zijn :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 juli 2012 16:33

She’s the man heb ik gister nog gezien. Die is zo leuk :D

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 18 juli 2012 16:33

New Year’s Eve moet ik echt nog zien! Die lijkt me zooooo leuk haha, was sowieso al helemaal stapel op Valentine’s day dus verwacht wel wat gpeds van die film. ^^

[Beantwoorden]


Door Nannick op 18 juli 2012 16:34

Jij schrijft zo onwijs leuk, leuk artikel :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:47:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door jennifer op 18 juli 2012 16:34

Superleuke films!

[Beantwoorden]


Door Claire op 18 juli 2012 16:41

Ik heb à walk to remember gezien, ik moest zo hard huilen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:47:

Maar die film is ook zo zielig :-(

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 juli 2012 16:44

A walk to remember wil ik nog steeds zien. The last song is ook echt een aanrader.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 18 juli 2012 16:45

Leuke tips, thanks! Ik ga mijn vriendje zo denk ik even een opdracht geven hahaha :p

[Beantwoorden]


Door Lisette op 18 juli 2012 16:50

Ik heb weer wat te doen de komende weken (: dankje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:48:

Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 juli 2012 16:52

Wat een leuk artikel! Je hebt echt een hele leuke schrijfstijl, hihi :) A Walk To Remember lijkt me echt een prachtige film!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:48:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Rachel op 18 juli 2012 16:56

Haha A Cinderella story heb ik gisteren nog gezien, She is The man heb ik gisteren ook gezien; geweldige film! xx

[Beantwoorden]


Door Jannee op 18 juli 2012 16:58

Ik ken ze allemaal niet, alleen New Years Eve heb ik ook van gehoord :X … Zelf vind ik The Hunger Games, Journey en Jouney 2 ook leuk om te zien…

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 juli 2012 16:58

Doe mij maar van die romkom’s, heerlijk! Verstand op 0 en genieten maar! Zelf vond ik Eat Pray Love ook erg leuk, maar da’s wel meer een film met inhoud!

[Beantwoorden]


Door Une Belle Vie op 18 juli 2012 17:03

Heerlijk vind ik dat! Lekker op de bank of in mn bed met een stapel kussens in mijn rug een film kijken. Net heb ik nog: its a boy girl thing gekeken. Leuke romkom! Zeker een aanrader. En titanic kan je natuurlijk ook niet vaak genoeg zien. Morgen word zeker weer een filmdag :) Oh, nog een aanrader: Pretty Little Liars. En dan de serie! Heel verslavend.
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:48:

Ohhh de Titanic blijft ook zo mooi! Zo hard huilen altijd…

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 19 juli 2012 om 00:01:

Ohh Titanic.. elke keer denk ik weer: ‘laat ze ajb die ijsberg niet raken’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 juli 2012 om 09:05:

Same here!! :-(

Amy antwoordt op 18 juli 2012 om 22:54:

De boeken zijn nog zoveel beter van pretty little liars, geweldig!

[Beantwoorden]


Door Charlot op 18 juli 2012 17:04

Als je wil huilen: ‘Third Star’.
Seriously, ik heb ongegeneerd zitten huilen terwijl ik deze film in de bus aan het kijken was.
Het gaat over een groep vrienden waarvan er één terminaal is en met met die groep vrienden een reis wil maken naar een plek waar ze altijd heen gingen. Heel ontroerend, heel tragisch, maar zo ontzettend mooi. Aanrader!

[Beantwoorden]


Door Eke op 18 juli 2012 17:08

The Help is een mooie film.
The Best Exotic Marigold Hotel is een topfilm, allemaal oudjes op vakantie, top acteurs en mooie filmlocaties.
The Vow, huilfilm.
Up (Pixar), superfunny! :)
(love)

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 18 juli 2012 17:09

Ik moest echt super erg janken bij a walk to remember haha ^^). Verder alles gezien behalve shooter en little miss sunshine. Dus even kijken vanavond :)

[Beantwoorden]


Door Inez op 18 juli 2012 17:10

Toevallig een bol.com bon gehad voor mijn b´day. Die kan ik nu zeker opmaken. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:49:

Veel plezier! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 18 juli 2012 17:11

Zeker een aanrader: Trust. Deze film gaat over een meisje dat door chatten een oudere man ontmoet waardoor zij verkracht wordt. De film laat zien hoe het gezin hierna uit elkaar valt en hoe zij ermee handelt. Zielig, ingrijpend maar wel mooi.
Hieronder de link van de hele film:

http://www.youtube.com/watch?v=RNqGrz1G0wg

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:49:

Wauw, die ga ik kijken!

[Beantwoorden]

Marije antwoordt op 18 juli 2012 om 21:16:

Jaaa die film moet je echt zien!! Ik heb hem al 2x op youtube gezien! en elke keer moest ik huilen! Zeker een aanrader!

Echt vera ik hou van jou blog! Jou schrijfstijl is geweldig, je bent echt een voorbeeld van me :$ ( ik blog ook)

liefs marije

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 22:59:

Dankjewel Marije :$


Door lonneke op 18 juli 2012 17:20

Heerlijke films allemaal!
She’s the man kan ik wel 1000000 keer kijken, geweldig
x

[Beantwoorden]


Door Layla op 18 juli 2012 17:20

Leuke aanraders :) She’s the man vind ik hilarisch!
Zelf kijk ik ook graag Breakfast at Tiffany’s, Monte Carlo en bijvoorbeeld Wild Child hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:49:

Ahhh Wild Child! Die is ook leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 18 juli 2012 17:20

She is the men, dan kan je mij echt gillend op de bank krijgen.. Ik heb hem al wel 10 keer gezien ( overdrijf niet, haha), maar hij blijft gewoon zo tof. Die stemmetjes ook, doe lekker mee met de tekst. Ken(de) hem bijna uit m’n hoofd en dan sommige stukjes. Die met de pizza dozen met de meisjes & dat de ex van de echte men er aan komt. BAM, pizza dozen heeft ze in de handen. Dat maakt me echt zo aan het lachen! Heerlijke film. Of ken je Sydney White? Speelt Amanda Bynes ook in. Geweldige film! Met dit weer moet ik echt geen jank films kijken, maar typische domme lach films. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:50:

Jaaaa, ik heb hem ook al ZO vaak gezien! Krijg er geen genoeg van ^^) Ik ga eens opzoek naar Sydney White!

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 19 juli 2012 om 23:20:

Ik kan ook alles meepraten haha, maar kijk she’s the man NOOIT met een man! Ik keek hem met m’n vriendje en zijn huisgenoten en ze vonden hem zo stom dat ik hem ook opeens stom begon te vinden (noooh!). Echt opmerkingen van: ‘tss.. ze lijkt nieteens op een jongen’. ‘omg, wat een stomme film dit’.

Tss jongens moeten ons gewoon in onze romcom waan laten -_-

[Beantwoorden]


Door Pia op 18 juli 2012 17:23

Ik heb new years eve gezien in de bioscoop, het gaat inderdaad helemaal nergens over. Allerlei verhalen door elkaar, en de helft loopt vervolgens samen, maar het is zeker een leuke film :) :ja:

[Beantwoorden]


Door Janneke op 18 juli 2012 17:25

Viola gaat eigenlijk als Sebastian naar zijn school! Inderdaad een geweldige film dat ^^)

[Beantwoorden]


Door chloe op 18 juli 2012 17:41

Ik heb laatst journey 2 & jack and jill gekeken, ook goede films!

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 juli 2012 17:43

Hihi A Cinderella story heb ik gisteren ook gezien =P Verder zitten er wel een paar films tussen waar ik nog benieuwd naar ben!

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 juli 2012 17:47

Leuke tips! Hier kan ik zeker wat mee. :-) En Magic Mike is echt een aanrader! Met Ladies Night gezien vorige week, geweldig! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:51:

Hij schijnt heel leuk te zijn inderdaad, ik moet er echt snel heen!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 18 juli 2012 17:53

Ik ben helemaal dol op Twilight en kan er geen genoeg van krijgen! Kijk deze dus regelmatig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:53:

Twilight vind ik ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 18 juli 2012 18:08

Superleuk, Ted (redelijk nieuw) is echt een supergrappige film om te kijken en is ook superleuk!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 juli 2012 18:09

Handy lijstje! Ik ga me maar eens op alle series storten die ik nog wil zien. Het slechte weer vind ik niet eens zo erg, ben nog bezig met herkansingen haha! Maar volgende week mag het wel zomer worden ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:53:

Ahhh, volgens mij wordt het volgende week ook een stuk beter en heb je geluk ^^)

[Beantwoorden]


Door Viktoria's Style op 18 juli 2012 18:12

A Walk to Remember awww I love it too! I adore Mandy Moore btw :) Weather sucks here in Holland and I love movies but lately I am a big fan of series, cant stop watching them! :D

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 juli 2012 18:19

Little Miss Sunshine is zo leuk. En a walk to remember is ook echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Yvon op 18 juli 2012 18:24

Love Actually en Valentine’s day heb ik pas gekeken in de auto op weg naar vakantie, New Year’s Eve wil ik ook nog graag zien. Ze zijn ongeveer hetzelfde zoals je al zegt maar we hebben er ook een nederlandse film van: Alles is Liefde!!! Superleuke film met Carice van Houten, dus ook echt een aanrader! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:53:

Ja, Alles is liefde is ook tof!

[Beantwoorden]


Door Lisaa op 18 juli 2012 18:25

Weten jullie misschien een goede website waar je films kunt kijken ? Ik wil a cinderella story heel graag kijken maar weet geen goede filmsite xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:54:

Nee, ik koop altijd dvd’s… A Cinderella Story kost nu maar €3,50 bij de Boeken Voordeel. Misschien een tip?

[Beantwoorden]


Door Bloeme op 18 juli 2012 18:31

Tip: Kijk films of tv-series op http://www.free-tv-online.me Op deze site staan zowat echt alle films, helaas geen ondertiteling maar toch! Leuke post, weer een paar nieuwe films om te kijken (-:

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 18 juli 2012 18:33

dit zijn niet echt de films die ik graag kijk, maar op z’n tijd een meiden film vindt ik wel leuk!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Fien op 18 juli 2012 18:38

She’s the man is mijn lievelingsfilm! Hilarisch! al 10000x gezien, maar blijft leuk!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Jeanine op 18 juli 2012 18:50

Ik vind de Twilightfilms altijd erg leuk om te kijken !

[Beantwoorden]


Door Emily op 18 juli 2012 18:55

New Year’s Eve heb ik net een halfuurtje geleden gekeken!
Wat een geweldige film, zeg. Vanaf nu m’n nieuwe favoriet!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 18 juli 2012 18:58

Little miss sunshine… mijn favoriete film!

[Beantwoorden]


Door Vicky op 18 juli 2012 19:09

haha, ik heb gisteren ook a cinderella story gekeken, ik had hem al supervaak gezien maar hij blijft leuk! ;-)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 18 juli 2012 19:12

Alle films die je aanraad al gezien (behalve shooter) =]
Ik hou ervan om de uitrromantische gone with the wind of Memoires of a Geisha te kijken, van die ellelange films waardoor je niet te vaak moet opstaan en de DVD’s veranderen.

[Beantwoorden]


Door Renée op 18 juli 2012 19:19

Leuke tips! Magic mike is mwah, niet zo leuk :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:55:

Niet leuk? :O *is in shock*

[Beantwoorden]

Rianne antwoordt op 18 juli 2012 om 20:21:

JAWEL HOOR, heb genoten. En vooral ook van zijn leuke dansmoves en van zijn lichaam. *zwijmel zwijmel*

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 19 juli 2012 om 21:20:

Vond het ook helemaal niks. :(
Maar als je voor de knappe kerels gaat, maakt de film zelf waarschijnlijk ook niet veel uit. ;-)

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 28 juli 2012 om 09:41:

Vond het ook een slechte film, het verhaal is echt slecht en heel voorspelbaar.
Verder alleen maar halfnaakte mannen.


Door Lianne op 18 juli 2012 19:22

Ah A walk to Remember wat heb ik die film vaak gezien.. en iedere keer weer tranen met tuiten. Nu heb ik gelijk weer zin om onder een dekentje op de bank die film te bekijken.
Nog een tip in hetzelfde genre, One Day. (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 juli 2012 19:25

dear john is ook superleuk !!

[Beantwoorden]


Door marleen op 18 juli 2012 19:25

A Cinderella story keek ik ook gister! Feel goed movie~!:)
x

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 juli 2012 19:30

Uuh die justin uit shes the man heet sabastian hoor ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:55:

Was een foutje, heb het al aangepast :-)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 18 juli 2012 19:44

Shooter, oh my, one of my favorites! Sowieso is Marky Mark amazing, zijn acteertalenten zijn echt om van te houden. Elke keer zit ik met mijn hoofd in de televisie, niet alleen om hem, maar het lijkt zo echt. :”’D .. dat is echt dom, maar true.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:55:

Marky is zo leuk! Vind hem in The Italian Job ook tof ^^)

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 18 juli 2012 19:54

Leuk, ik heb weer wat inspiratie! Hmm is het niet Channing Tatum? Bij die Cinderella Story film?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 19:56:

Nee, het is wel Chad Michael Murray! http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://trailers.apple.com/trailers/wb/a_cinderella_story/images/_QTindex_01a.jpg&imgrefurl=http://trailers.apple.com/trailers/wb/a_cinderella_story/&h=274&w=800&sz=67&tbnid=hMmwm0Wrn6XvXM:&tbnh=41&tbnw=120&zoom=1&usg=__wr7bs6mkym4HCBc-iAYzB_lGTLc=&docid=poG5Xi390hrhOM&sa=X&ei=sfgGUPmYDsPA0QWmrbHCDQ&ved=0CHEQ9QEwBw&dur=279

[Beantwoorden]

Sylvia antwoordt op 18 juli 2012 om 21:03:

Lol allerlangste link aller tijden. :roll:

[Beantwoorden]

Inez antwoordt op 19 juli 2012 om 10:05:

Idd, whahaha.

Alexandra antwoordt op 19 juli 2012 om 17:27:

Ohjaa :$ hihi ik ben denk ik met een andere film in de war (:
Magic mike (misschien komt het daar vandaan dat ik dacht dat hij het was), bride wars en get smart staan ook op mijn lijstje van de ‘regen-dagen’

[Beantwoorden]


Door Anneke op 18 juli 2012 19:55

Films kijken is altijd leuk. Ik ben ook fan van Disneyfilms voor zulke regenachtige dagen.

[Beantwoorden]


Door My Linh op 18 juli 2012 19:56

Aaahh ik ben dol op a cinderella story en a walk to remember! Die heb ik al een aantal keren gekeken xD Helaas heb ik gisteren cinderella story gemist.. Misschien straks maar even op mn laptop kijken :$ Oh, en magic mike.. die moet je echt alleen willen kijken voor channing tatum.. Storyline is een beetje vaag en niet echt worth the money -___-

[Beantwoorden]


Door Leonie op 18 juli 2012 20:00

De hele dag was het lekker weer, dus toen had ik deze filmptips niet nodig, maar nu gaat het regenen, dus perfecte timing!

Het was vandaag wel heeeel hard aan het waaien hier, dus heb ik veel binnen gezeten. Ik probeer al vanaf 13.00 uur mijn make up collectie filmpje te uploaden maar hij is nog steeds maar op 50%, terwijl ik de hele tijd youtube lekker zijn ding heb laten doen (dus niet nog andere dingen zitten doen waardoor mijn laptop langzaam zou kunnen worden)… Dussss heeft er iemand enig idee of er iets aan de hand is bij YouTube of wat er aan de hand is bij mijn filmpje dat hij zo lang bezig is? Op mijn blog kun je er ook een post over vinden.

Dit is niet bedoeld om mensen naar mijn blog te trekken! Dit is simpelweg omdat ik dit probleem nu heb en er komen hier nog veeeeel meer bloggers, ik ben gewoon op zoek naar een oplossing :)

En nu een filmpje uitzoeken uit Vera’s toppie keuzes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:01:

Ja, ik baalde een beetje dat het vandaag niet regende omdat ik dit artikel had haha! Probeer uploaden eens via een andere browser. Google Chrome bijvoorbeeld :-)

[Beantwoorden]

Leonie antwoordt op 19 juli 2012 om 17:40:

Bedankt voor de tip! Het werkt wel, hij is nu op 25% in ongeveer anderhalf uur. Het duurt nog steeds wel lang maar het is al beter dan toen wanneer ik ‘m probeerde te uploaden met internet explorer :)

[Beantwoorden]


Door xMYSTERYCHICK op 18 juli 2012 20:08

She’s the man heb ik echt al zooo vaak gezien! ik krijg er maar geen genoeg van. En A Cinderella Story! AAH ♥ Je verstand op nul en gewoon kijken! Love it!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 juli 2012 20:12

Superleuke films heb je uitgezocht, veel ervan heb ik al gezien. A walk to remember is echt zo zielig en mooi, zeker een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 18 juli 2012 20:19

Weet je ook toevallig een site waar ik films met ondertiteling kan kijken? Al mijn dvd’s ben ik zat na ze wel 920742 x gekeken te hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:00:

Nee sorry, ik kijk alleen dvd’s…

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 juli 2012 20:25

Ooh die wil ik zien :D x

[Beantwoorden]


Door Leonie op 18 juli 2012 20:37

Wat trouwens ook echt een heeeele mooie film is: Water for elephants. Wauwiee, heel origineel!
En natuurlijk alletwee de SATC’s, die zet je aan, verstand op 0, en kijken maar :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:00:

SATC is ook zooo leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 juli 2012 20:41

Ik kruip op de bank met de film Sweeney Todd (love)
Ongeveer 6 x gezien maar hij word steeds leuker! Mijn vriendinnen vinden het niks :S Ze vinden hem zielig en gruwlijk maar ik moet elke keer weer lachen ^^)
Perfect voor als m’n vriendinnen weg zijn dus.

Sweeney Todd is een goede tip voor Tim Burton of Johnny Depp fans, of als je van duistere grappig horrorachtige films houdt :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 juli 2012 20:41

Ik ben gek om komedies en romantische films! She’s the man en cinderella story heb ik allebei al gezien! Leuke post

[Beantwoorden]


Door Hannah op 18 juli 2012 20:41

Ahhhh! :ahh: Lance speelt ook in Nikita als Michael of hij lijkt er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg op ^^)

[Beantwoorden]

Essy antwoordt op 19 juli 2012 om 18:01:

Klopt, Shane West (zoals hij in het echt heet) speelt Michael in Nikita. En in A walk to remember heet hij trouwens Landon, en niet Lance.

[Beantwoorden]


Door justine op 18 juli 2012 20:42

A walk to remember ziet er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 18 juli 2012 20:45

Wat een heerlijk artikel alweer (love) Mijn favoriete ik-heb-een-klotedag-films zijn Little Miss Sunshine, Walk the Line en Midnight in Paris! Vooral die laatste vind ik geweldig!

[Beantwoorden]


Door eva op 18 juli 2012 20:48

gewoon van ’s ochtend tot ’s avonds alle delen van Harry Potter kijken.

Twilight is ook super!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:01:

Ik hou ook van HP!

[Beantwoorden]


Door Britte op 18 juli 2012 20:53

Ik heb de film Wild Child echt heeeel vaak gezien! Echt leuke film maar word wel een beetje saai. Devil wears Prada vind ik ook wel leuk! Weet je nog meer films met mode?? Of liefde?? Daar ben ik echt verslaafd aan! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:02:

Er staan heel veel leuke suggesties in de comments!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 juli 2012 20:54

Little miss Sunshine lijkt me wel wat. Ik hou niet zo van romcoms, die zijn meestal zo voorspelbaar. Ik kijk liever een film met een mooi verhaal! :)

[Beantwoorden]


Door ColoredLips op 18 juli 2012 20:55

Leuk zo’n artikel! Hier regent het al de hele dag non-stop.. :/

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 juli 2012 21:12

Ik ben inderdaad ook helemaal fan van Amanda Bynes en alle films waar ze in speelt!

Heb net een paar films gedownload waaronder door jou ook A walk to remember, ben heel benieuwd.

Deze film kan ik je ook aanraden! http://www.imdb.com/title/tt0328589/ en hier de trailer : http://www.youtube.com/watch?v=On3_tl68URM

Een hele zonnige film, vooral nu het zulk vies weer is :(

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 juli 2012 21:14

Oh en ik vergeet Letters to Juliet nog, als je zondag niks te doen hebt, hij komt op tv :D

[Beantwoorden]


Door Duifjaah op 18 juli 2012 21:18

Ik hou niet zo van “chickflicks”. Ik vind de Spidermanfilms helemaal geweldig. Die heb bij wijze van spreken helaal grijsgedraaid.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:02:

Ik vind Spiderman 1 en 2 ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 juli 2012 21:39

Ik ga A Walk To Remember zeker nog een keer kijken! :D

[Beantwoorden]


Door Fashiable op 18 juli 2012 21:40

Oh New Year’s Eve vind ik zo’n leuke film. Ik keek gisteren Intouchables, die pas ook zeker in dit rijtje thuis!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 18 juli 2012 21:43

Little Miss Sunshine vond ik zó leuk! Als ik wil janken kijk ik Titanic (ghehe), Romeo & Juliet of Remember Me, en verder zijn (500) Days of Summer en Notting Hill ook echt favorieten. Ooh, en van spannende films zoals Shutter Island hou ik ook wel! En haha, je MOET echt naar Magic Mike, ben er gisteren heen geweest, puur genieten haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:02:

Ik werd dus echt opslag depressief van 500 Days Of Summer, en dat terwijl iedereen er zo enthousiast over is! :hmm:

[Beantwoorden]


Door Marijn op 18 juli 2012 21:57

Ik ga denk ik A Cinderella Story kjken! :D

Xx

[Beantwoorden]


Door comemoda op 18 juli 2012 22:02

Leuke films, heb ze ook echt allemaal gezien!

XX

[Beantwoorden]


Door Linda b op 18 juli 2012 22:09

Of de film john tucker must die

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 juli 2012 om 23:02:

Die is ook leuk!!

[Beantwoorden]


Door LAURA op 18 juli 2012 22:52

De eerste twee ken ik, maar de rest is voor mij nog onbekend

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 18 juli 2012 23:12

Allemaal erg leuke films, maar als ik echt moet kiezen ga ik denk ik toch voor She’s the man, A Cinderella Story en New years eve. Ik heb ze allemaal gezien behalve de laatste dus misschien wordt het tijd om die te kopen. Ik heb laatst She’s the man gekocht voor maar 2 euro! :D

[Beantwoorden]


Door Roosmarijn op 18 juli 2012 23:59

Ik heb een aantal favorieten.

– The holiday
– love actually
– Nothing hill
– Bridget Jones diaries met een bak Ben en Jerry’s ( kan natuurlijk bij elke film)
– 27 dresses

En ik heb een tijdje geleden ook hele leuke romkom gezien alleen weet ik niet meer hoe die heet. Het ging over een meisje en haar vader die net bij haar moeder weg was. Dan stelt dat meisje allemaal vragen over hoe haar ouders bij elkaar gekomen waren. Maar hij wil het niet vertellen en besluit het op een andere manier te vertellen en dan moet dat meisje erachter komen wie haar moeder is van een aantal vrouwen die in het verhaal van haar vader voorkomen. 1 van die vrouwen zoekt verzamelt een bepaald boek omdat ze vroeger een exemplaar van haar vader heeft gekregen maar die is ze kwijt geraakt. Dan vind hij dat ene exemplaar voor haar maar hij houd het heel lang zelf door omstandigheden.

Wie weet hoe die film heet. Hij is niet heel lang geleden ook op tv geweest (een 1.5/2 maanden geleden)

[Beantwoorden]

Beaudine antwoordt op 19 juli 2012 om 06:40:

Definitely maybe! Volgens mij is dat de film die je zoekt!

[Beantwoorden]


Door Roosmarijn op 19 juli 2012 00:01

Oh en natuurlijk confessions of a shopaholic

[Beantwoorden]


Door Roosmarijn op 19 juli 2012 00:04

Ik heb trouwens de titel van die film die ik zei: Definitly,maybe.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 juli 2012 00:14

Goede tips allemaal! Ik kan nog steeds niet geloven dat Hilary Duff moeder is. Voor mij is ze nog Lizzy McGuire!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 juli 2012 om 09:05:

Echt he, vind ik ook zo vreemd!

[Beantwoorden]


Door Dita op 19 juli 2012 06:20

Leuk artikel,al kijk ik de laatste tijd bijna geen films meer, waarom weet ik eigenlijk niet :P

[Beantwoorden]


Door Xan op 19 juli 2012 08:09

Leuke lijst. Ik moet Shooter en New Year’s Eve nog zien. Enkele fav. van mij zijn:
The Notebook
The Holiday
Diary of a mad black woman
Hoe to lose a guy in 10 days
Brown Sugar
Made of honor
Runaway bride
Deliver us from Eva
Ok, ik stop, anders ga ik nog door. :$

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 19 juli 2012 10:00

Ik kijk bijna nooit films hahaha ik ben daar zo slecht in. Ik kan die personages nooit uit elkaar houden hahahahaha. Naja heeel soms dan. The Holiday met Cameron Diaz is ook zoo leuk ;D Bedankt voor de tips! Ik ga ze zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Martine op 19 juli 2012 10:19

Leuk artikel! Zelf vind ik the back-up plan, 27 dresses en life as we know it helemaal geweldig. En er spelen ook nog knappe mannen in :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 juli 2012 10:57

Handig zo’n lijstje , er zitten wel wat films tussen die mij leuk lijken;D

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 19 juli 2012 11:01

aah leuke films!

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 juli 2012 11:19

De enigste film die ik heb gezien van deze is She’s the man, en ik ben helemaal weg van die film. Ik heb hem nu pas twee keer gezien, maar ik ga hem zeker nog wel een paar keer kijken.

[Beantwoorden]


Door sophie op 19 juli 2012 12:03

ik heb she’s the man , echt al zo vaak gezien.
Maar ik pak hem elke keer weer om weg te dromen van channing tatums lichaam<3

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 juli 2012 12:05

Oww, Little Miss Sunshine is wel een van mijn favorieten. Die heb ik gezien met mijn broer en we hebben zo hard gelachen! Echt, ik had het niet meer. We waren op een ander persoon na (die we niet kenden) de enigen in de bioscoop toen trouwens. Sowieso een aanrader, ook om te kijken met je vriendje.
Wat trouwens ook hele leuke cultfilms zijn: Medianeras (Argentijns, heel romantisch en grappig) en nu in de bioscoop, Moonrise Kingdom (jaren 70, romantiek, ontzettend grappig en een topcast).

[Beantwoorden]


Door Floortje op 19 juli 2012 12:39

A Walk To Remeber is zo’n lieve film (love)

[Beantwoorden]


Door Milou0207 op 19 juli 2012 13:19

Ik heb cinderella story gisteren ook gekeken
Hij is zo super leuk
Er is ook een tweede deel die lijkt me ook wel leuk

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 juli 2012 13:28

A Walk To Remember wil ik erg graag zien!!

[Beantwoorden]


Door Elisia op 19 juli 2012 16:39

Ik vind het echt leuk als je zo een soort dingen post ! :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 juli 2012 18:20

Ah, Dankje Vera!
Ik heb maandag een filmdagje met mijn tante, genoeg keuze nu! haha.
x

[Beantwoorden]


Door Soesa op 19 juli 2012 18:25

Wat ik mooie films vind is!

Dessert flower gaat over topmodel en vrouwenbesnijdenis heel erg mooi!.
THE greenmile.
Dokter patch van Robin williams prachtig!
Robin hood .met russelcrowe
Gladiator
Bodyguard met Whitney housten offcourse ik heb er zoveel maar deze vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 juli 2012 18:29

Leuke films
En ik heb gister magic Mike gezien is een leuke film maar wel een beetje een raar einde

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 19 juli 2012 19:09

Nog een paar hele mooie films:

– Just like heaven (een vrouw overlijdt, maar de man die in haar appartement komt wonen, kan haar nog zien)
– If only (hetzelfde concept als just like heaven, maar net zo leuk)
– Premonition (spannende film waarin de tijd ‘door elkaar raakt’ en sandra bullock probeert haar man te behoeden voor zijn dodelijke ongeluk)
– Chocolat (romantische film over een vrouw die een chocolaterie opent in een slaperig frans stadje, Johnny Depp speelt hier ook in!)
– The other Boleyn girl (een film zo rond 1700-1800 met scarlett johanssen en natalie portman, over twee zusjes die op het hof van de koning van engeland komen wonen om een zoon te baren)

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 juli 2012 19:12

The Notebook! En Love Actually natuurlijk ook. En: 500 days of Summer, Chocolat, Finding Neverland, Notting Hill..

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 19 juli 2012 19:12

Leuk! Ik heb ook nog een paar zeer goeie tips:

Just like heaven: een vrouw (reese witherspoon) overlijdt, maar de man die in haar appartement komt wonen kan haar nog zien.
If only: zelfde concept als just like heaven, maar net even anders en ook erg leuk
Premonition: spannende film waarin een vrouw (sandra bullock) probeert de dood van haar man te voorkomen
Chocolat: romantische film over een vrouw die een chocolaterie gaat openen in een slaperig, frans stadje. Johnny Depp speelt hier ook in.
The other Boleyn girl: over twee zussen (scarlett johansson en natalie portman) die op het hof van de koning van engeland komen wonen om een zoon te baren.

[Beantwoorden]


Door Iris op 19 juli 2012 20:28

Ik ben vanochtend lekker lang in bed blijven liggen en heb toen de film ‘De President’ gekeken, echt een leuke film! Grappig, romantisch… Wat wil je nog meer?

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 juli 2012 21:22

Jason Bourne.

[Beantwoorden]


Door Ise op 19 juli 2012 21:44

Ik denk dat ik voor de actiefilm ga! Hou ik normaal helemáál niet van maar deze klikt wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Ester op 19 juli 2012 22:14

Leuke films! Een aantal ervan heb ik gezien, weer een stel andere staan nog op mijn wishlist te wachten :) Ik ben een absolute romkom-fan :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 19 juli 2012 22:21

A walk to remember, echt de mooiste film die ik ken!

[Beantwoorden]

Patricia antwoordt op 19 juli 2012 om 22:24:

Love is like the wind, you can’t see it, but you can feel it (love)

[Beantwoorden]


Door Iris op 19 juli 2012 22:54

Ik vind jouw titels altijd zo leuk haha :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 19 juli 2012 23:22

Easy A is ook heeerlijk, echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 juli 2012 00:31

Leuk geschreven! Je schrijfstijl is vooruit gegaan :lees: (love)

[Beantwoorden]


Door Marii op 20 juli 2012 10:21

Leuke films :d

ik zelf ben op het moment verslaafd aan de serie Vampire Diaries

[Beantwoorden]


Door Ilona op 20 juli 2012 11:05

Leuke blogpost !

A Cinderella Story is inderdaad een prachtige film, en na hem zelf al 4x gezien te hebben blijft hij toch gewoon mooi en leuk.

Mijn lievelingsfilm is sowieso Titanic, wat een prachtige film ! En Jack en Rose die gewoon voor elkaar gemaakt zijn.

Ook de Alice in Wonderland versie van Tim Burton vind ik prachtig, na Titanic is dat mijn lievelingsfilm !

En niet te vergeten mamma mia, grappig en romantisch !

[Beantwoorden]


Door alexia op 20 juli 2012 11:08

Ow ik ben ZO blij dat je hier een artikel over schrijft. Ik ben helemaal weg van films en ik heb er al heel wat gezien. Ik had nog niets van deze gezien, nu heb ik weer een paar films om naar te kijken. LEUK Artikel X

[Beantwoorden]


Door Seraphina op 20 juli 2012 12:27

Intouchables is echt een aanrader! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lutine op 20 juli 2012 12:41

Remember me, The last song en One day zijn ook echt hele mooie (zielige) films, zeker een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 20 juli 2012 12:54

Huh, a walk to remember is toch gewoon een rom/kom en shooter een thriller. Niet echt filmhuis. Maar ik ben wel gek op Little Miss Sunshine <3 de rest is niet echt mijn ding!

[Beantwoorden]

Jamilla antwoordt op 20 juli 2012 om 12:57:

Oh grapje ik zat scheel te kijken haha, wow!

[Beantwoorden]


Door Joos op 20 juli 2012 13:48

Als je van vrouwen films houdd moet je raise youre vocie eens kijken, wel 100 keer gezien. En cinderella story heb je daar niet 2 versies van hilary duff en amanda bynes? Ik heb die mey hilarry gezien en vaak!! Haha.. Maar op me wenslijst staan nog, what to expect when youre expecting. En new years eve.

[Beantwoorden]


Door emma op 20 juli 2012 16:56

JAAAAA, alle romkoms die hier staan, alle boekverfilmingen van Nicholas Sparks (wat A walk to remember ook is), alle dansfilms (gewoon alle: step up, streetdance 3d, stomp the yard, save the last dance, bring it on (meer cheerleaden, maartoch), honey & daar dan ook de vervolgen van), one day/500 days of summer/alice in wonderland/EASY A/raise your voice/inglorious basterds/alle pirates of the caribbean films/de complete Lord of the Rings triologie/inception/hancock/it’s a boy girl thing/hunger games/twilight/harry potter/the brothers grimm
Oh en ik heb 21 jump street laatst in de bios gezien, ik heb in geen tijden zo gelachen :ja:
Verder ga ik gewoon series kijken ^^) (nu ben ik pretty little liars, gossip girl en the tudors aan het terugkijken/nieuwe afleveringen)

[Beantwoorden]


Door Limei op 20 juli 2012 17:35

Altijd fijn om te zien welke films leuk zijn ^^
Niet naar Magic Mike gaan, echt niet leuk. Geen inhoud, geen verhaal alleen maar mannen in strings… Juck!

[Beantwoorden]


Door Jelina op 20 juli 2012 20:54

perfect artikel voor nu en voor mij, heb een paar dagen geleden een site ontdekt waar je gratis films kan kijken (solarmovies.eu)
Love.

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 21 juli 2012 09:15

Leuke films!
Op regenachtige en donkere dagen vermaak ik mij momenteel met de serie ‘Grey’s anatomy’. Ik heb de hele dvd-box geleend van een vriendin. Hiervan word echt ik instant happy! :)

Little miss sunshine ziet er zo’n leuke film uit! Die staat ondertussen al op mijn lijstje! ^^

[Beantwoorden]


Door Naomi op 22 juli 2012 00:57

Het lijken me echt leuke films! The last song is ook een goeie jank film trouwens.
X

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 juli 2012 11:54

Absolute aanrader: Snowwhite and the Huntsman!

[Beantwoorden]


Door Blogpost tips | fashionisaparty.com op 27 juli 2012 10:36

[…] Films voor elke soort liefhebber.  Als ik iemand ken die van films houdt, er een hoop heeft gezien, en er dus ook genoeg verstand […]


Door Carmen op 30 juli 2012 19:14

NEW YEAR’S EVE.

x

[Beantwoorden]


Door rosa op 7 augustus 2012 23:09

Wat leuk!
Ook heel leuk:
-Le moulin rouge
-The notebook
-One Day
-Dirty Dancing 2 Havana Nights
-The Glass House 1 en 2 (goede thrillers)
-Crazy, Stupid, Love
-The vow

en de hele serie Akwardd!!

[Beantwoorden]


Door Esther op 11 februari 2013 10:28

Je kan echt geweldig schrijven Vera!
Nog altijd als ik zin heb om een film te kijken pak ik deze lijst er even bij voor wat suggesties, super handig!
Mijn favoriet is denk ik wel footloose, ik word altijd zo blij van dat liedje!

Liefs, Esther <3

[Beantwoorden]


Door blogspot.com op 28 februari 2013 08:42

raspberry ketones pills are not hungry. Get moving New Orleans Farmers Markets.
Certain antioxidants found in the Irvingia gabonensis
group vs 0. Saying you don’t already. In fact, I’ve been off for energy.
If it is necessary to follow.

[Beantwoorden]