A Touch Of Fashion: Hoe kort niet ordinair wordt

Eén keer in de twee weken vind je hier een blogpost van Suzanne, in haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suz haar schrijfkunsten en liefde voor mode.

Óf de broekjes zijn deze zomer erg kort, óf ik voel me tot alles wat kort is ineens erg aangetrokken. Feit is dat ik deze zomer nu al een paar keer achter een outfit op mijn blog heb geplaatst waarvan ik dacht: normaal draag ik broekjes en rokjes nooit zo kort. Kan dat eigenlijk wel? Ik wil er tenslotte niet als uithangbord van mijn eigen lichaam bij lopen. Kortom: hoe zorg ik ervoor dat kort niet ordinair wordt?

Photobucket


Praktisch:

Compenseer!

Mijn ervaring is: je komt met veel weg wanneer je bij de rest van je outfit compenseert. Draag bij een kort rokje dus niet óók een laag truitje en óók hoge hakken, maar houdt de rest juist casual. Op deze manier lijkt je korte broekje of rokje meer ‘nonchalant kort’ dan ‘bedoelt kort’.

Less is more.

Een klassiek kledingadvies, die je wat mij betreft echt niet altíjd in de praktijk hoeft te brengen. Wanneer je een kort broekje/rokje draagt, vind ik het echter wél aan te raden. Iets korts kan namelijk flink de aandacht trekken. Zorg daarom dat je erbij niet nog een heleboel verschillende kledingstukken en accessoires draagt die óók de aandacht trekken. Vaak wordt je er dan niet stijlvoller op.

Doe er je voordeel mee.

Een kort broekje kan best wat goed doen voor je lichaam. Wanneer je vrij klein bent bijvoorbeeld: als je onder het broekje een panty en schoenen in één kleur draagt, lijken je benen optisch langer. En vind je van jezelf dat je bijvoorbeeld geen mooie borsten hebt, maar wel mooie billen? Houd de bovenkant dan rustig, en kies voor een broekje in een knalkleur: zo leg je het accent op de juiste plek.

Photobucket


Psychisch:

Draag het met zelfvertrouwen.

Echt een cliché dit, maar als jíj je lekker voelt bij een kort broekje of rokje en het misschien wel leuk vindt er de aandacht mee te trekken: van mij zul je niet horen dat het niet mag. Ik zou je alleen willen aanraden: bedenk eens waarom je zo de aandacht wil trekken en jezelf zo letterlijk bloot wil geven, want waarschijnlijk ligt er een psychische oorzaak achter die. Dat korte broekje zal je dan nooit de voldoening kunnen geven waar je naar op zoek bent; ga aan de slag met wat erachter zit.

Natuurlijk kun je je ook lekker voelen bij een kort broekje of rokje zónder dat je er de aandacht mee wilt trekken. Misschien is het gewoon je smaak, maar ben je onzeker over of de rest van de wereld het ‘wel vindt kunnen’. Vaak vertelt iemand mij het verhaal of krijg ik de vraag: ‘Ik zou het wel wíllen dragen, maar ben zo bang dat mensen het raar vinden en ik kan daar niet goed mee omgaan’. Hiervoor geldt: wanneer jij niet raar vindt wat je draagt, vinden anderen dat vaak ook niet. Ontvang je toch eens een nare opmerking? Glimlach en sta erboven, of – wanneer je dat niet kunt – maak er een grapje over, terwijl je het eigenlijk helemaal geen grappig onderwerp vindt. Zelfspot is een heel goed wapen! Vergeet niet dat hij of zij jou blijkbaar als pispaal nodig heeft om zichzelf beter te voelen, wat best triest en afhankelijk is. Gebruik dit echter alleen als schrale troost voor jezelf: je bereikt er niets mee een bijdehand woordje terug te roepen.

Dan is er ook nog het enkele geval bij wie het gewoon goed pást er een beetje uitdagend bij te lopen. Die er niets mee bedoelen, maar bij wie het goed staat en wie zich er zichzelf in voelen. Wie ben ik dan om te zeggen dat je moet compenseren? Ik wil niemand iets voorschrijven, maar alleen dat jij je blij voelt in je kleding. Sommige zijn gebaat bij wat tips om dat te bereiken, en anderen zijn juist op hun sterkst wanneer ze zich van niemand anders wat aantrekken.

Photobucket

En tot slot: relativeer!

Denk je achteraf: oeps, ik liep er toch wat fouter bij dan aanvankelijk de bedoeling was? Onthoud dan dat aan één dagje ordinair kleden nog nooit iemand is doodgegaan. Leer van je fouten en schaam je niet voor jezelf.


Draag jij weleens een erg kort rokje of broekje? Voel je je er prettig bij?

P.S. Wil je meer van mij lezen en/of zien? Volg dan ook mijn blog.

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 16 juli 2012 | 86 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Quinty op 16 juli 2012 16:11

Heel handig ! Misschien kan ik nu ook eens proberen shorts te dragen! Thnx :)

[Beantwoorden]


Door Nena op 16 juli 2012 16:21

Leuk artikel! Maar ik ben sowieso niet echt fan van te korte rokjes omdat ik zelf heel lange benen heb die zo nóg langer lijken. XX

[Beantwoorden]

Tess antwoordt op 16 juli 2012 om 16:28:

lange benen zijn juist mooi !!

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 16 juli 2012 om 16:31:

Ik ben het met Tess eens! Heel veel meiden met kortere benen zouden juíst zulke lange benen willen! Schaam je er niet voor, zie het als een positieve eigenschap :yes: .

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:52:

ik vind dat ze gelijk hebben nena ;)

Elise antwoordt op 17 juli 2012 om 08:36:

haha, ik ben het juist weer met nena eens, heb zelf ook van die lange benen, en als je dan ook nog eens amper figuur hebt, ziet dat er heel er sprieterig uit :)


Door Puck op 16 juli 2012 16:29

Leuk en natuurlijk handig artikel! Ik vind het soms wel ordinair staan, maar ik denk ook altijd maar: als diegene het nou mooi vind, waarom niet? Ik vind je er trouwens supermooi uitzien op de foto’s! ^^)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:53:

dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Aline op 16 juli 2012 16:31

Draag redelijk vaak korte rokjes met een majo en dan vind mijn moeder dat natuurlijk weer veel te kort, maar er zijn best veel vriendinnen van mij die dit ook gewoon dragen. En zomers draag ik ook vaak redelijk korte broekjes omdat ik dit mooi vind en mijn benen zo ook mooi uitkomen.
Ik vind het leuk als iemand het draagt maar het moet niet te ordinair worden! Handige tips!!!
xx

[Beantwoorden]


Door Simone op 16 juli 2012 16:31

Al mijn rokjes zijn kort, maar niet ordinair kort :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 juli 2012 16:32

Heel erg handig, hier heb ik wel wat aan ;D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:53:

fijn!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 juli 2012 16:33

Leuk geschreven! Zelf draag ik in de zomer wel eens een kort broekje en dan het liefst met een wijdvallend blousje erin. Maar ik draag toch liever een broekje wat net boven mijn knie valt omdat ik striemen op mijn bovenbenen heb. Ik ben namelijk in een hele korte tijd een stuk gegroeid

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 16 juli 2012 16:34

Ik hou echt van korte broekjes! Het liefst heb ik ze elke dag aan! Ik vind ze eigenlijk te kort als je niet kunt bukken zonder dat je alles ziet zitten, of dat ze te strak zitten. Jammer dat het er in nederland alleen het weer niet voor is..

[Beantwoorden]


Door Daantje op 16 juli 2012 16:39

Ik voel me prettiger bij hele korte broekjes dan hele korte rokjes. Korte broeken voor meisjes zijn meestal al wel vrij kort meteen en omdat ik nog wel lange benen heb lijkt t nog wat korter, maar vind het niet vervelend om te dragen ofzo

[Beantwoorden]


Door Anni op 16 juli 2012 16:46

Ik ben niet zo’n fan van korte broekjes over een legging/panty., maar het ligt ook aan of je je houding/gezicht mee heb. Ik vind iemand met een lief gezichtje, die kan best een korte broek/rokje hebben.

Dat vind ik bij jou ook, door je rode haren en je houding zou er niks ordinairs aan zijn.

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 16 juli 2012 16:54

Superhandige tips, echt een aanrader voor sommige mensen die ik op straat eens tegenkom! Ik heb ook het gevoel dat alles zo kort is tegenwoordig, maar bij geschiedenis geleerd: hoe korter de rokken hoe blijer de mensen.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:54:

hihi, echt? dat wist ik niet, maar goed teken!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 juli 2012 17:02

Zelf draag ik niet vaak een kort broekje/rokje, want het is niet echt wat voor mij (vind ik zelf dan)Wel een hele leuke post met handige tips!

[Beantwoorden]


Door Rieke op 16 juli 2012 17:12

Ik vind korte broekjes echt ontzéttend leuk! Ik heb wel al best snel het idee dat het mij te kort staat en dat het ordinair is, wat ik absoluut niet wil.

Ik vind echt dat jij een fantastische smaak hebt!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 juli 2012 17:21

Mooi geschreven weer, Suzanne! En ik vind het een leuk artikel ook, je geeft handige tips. Zelf draag ik niet graag korte rokjes omdat ik dan bang ben dat ’t omhoog waait of dat mensen zo tussen m’n benen kunnen kijken, maar van korte broekjes ben ik fan.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:55:

dankje :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 juli 2012 17:24

Ik ben erg fan van korte broekjes, maar korte rokjes draag ik niet zo graag. Vind ik gewoon minder fijn zitten. Leuk artikel weer! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 16 juli 2012 17:24

Ik draag heel graag iets korts, zodat mijn benen misschien wat bruinen, al zal dat nu niet het geval zijn ^^
Met een panty eronder vind ik een kort rokje trouwens echt heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Luka op 16 juli 2012 17:26

Heel handig!
ik heb vaak dat ik een kort broekje aan wil maar dan toch bang ben wat andere mensen ervan denken.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 16 juli 2012 17:35

Tof artikel!
Vaak hoor je dat mensen of totaal geen moeite hebben met korte broekjes/rokjes en dit ook uitgebreid dragen, of dat ze juist allergisch zijn voor alles wat in de buurt komt van ‘kort’
Dit is wat mij betreft de perfecte middenweg :-)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 juli 2012 17:55

Zeker een goed stukje! Ik draag wel vaak shorts (nouja, zovaak als het kan met dit weer!), en daar draag ik dan goeddekkende tops bij. Alleen 2 tops die ik erbij draag zijn niet heel erg ‘dekkend’ 1 van kant (niet ordinair ^^) en 1 waar ik aan de achterkant een kruis in geknipt heb ;D

[Beantwoorden]


Door LAURA op 16 juli 2012 18:11

Erg handig! ZOlang ik mij goed voel in een outfit vind ik het prima :D

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 16 juli 2012 18:20

Love your hair color!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 16 juli 2012 18:23

Wat een goed geschreven artikel! Ik vind dat je helemaal gelijk hebt in het feit dat jij tips geeft die sommige mensen kunnen gebruiken, maar niet HOEVEN te gebruiken. Zelf draag ik niet vaak korte broekjes/rokjes, maar als ik het doe combineer ik het idd ook altijd casual. En dat stuk over dragen met zelfvertrouwen: helemaal waar!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:56:

dat vind ik ook zeker belangrijk. dat je er iets mee kunt, maar dat niets ‘moet’. wie ben ik om dingen op te leggen?

[Beantwoorden]


Door Charile op 16 juli 2012 18:33

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 16 juli 2012 18:36

Leuk artikel! En die panty is helaas nog nodig met die regen. Dat broekje met die knal roze kleur is écht gaaf wauw. (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 juli 2012 18:38

ik combineer het meestal inderdaad met een lange mouwen top, maar op vakantie ofzo draag ik gewoon lekker korte hempjes erop – veel te warm anders en toch niemand die me kent!

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 16 juli 2012 18:49

Wat kan je toch fijn schrijven zonder een oordeel over iemand of iets te geven. Petje af!
:wave:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:56:

lief, dankje!

[Beantwoorden]


Door Isa op 16 juli 2012 18:50

Ik hou heel erg van korte broekjes, zodra het 20 graden is trek ik ze uit de kast. (: ze zijn soms wel heel kort maar met een niet al te blote top en slippers vind ik het alles behalve ordinair!

[Beantwoorden]


Door lotte op 16 juli 2012 19:00

ik durf zulke broekjes niet aan want me benen zijn niet de mooiste :nod:

[Beantwoorden]


Door Claudia op 16 juli 2012 19:19

ah ik wou dat ik weer iets korts kon dragen! Korte broekjes <3 (korte rokjes iets enger, vooral op de fiets niet) Met dit weer, en op mijn stage: nee! Ik had voor deze zomer een kanten broekje gekocht, maar nog niet de kans gehad om aan te doen :< ik vind het wel leuk om er een dikke panty/legging onder aan te doen, maar ik vind het toch vaak gek staan bij mezelf.. (of ik heb gewoon geen leuke).

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 juli 2012 19:30

Leuk artikel! Goed geschreven!

[Beantwoorden]


Door aniek op 16 juli 2012 19:31

dankje voor dit artikel suzanne echt super leuk geschreven! Ik draag zelf graag wat kortere broekjes in de zomer op vakantie, maar niet op school want ik heb lange benen en dan lijken ze nog langer en ik weet niet wat iedereen daar van vindt op school!

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 16 juli 2012 19:41

geweldig stuk weer!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 juli 2012 19:43

Weer ontzettend leuk geschreven en ik kan me er absoluut in vinden. Ik draag in de zomer vaak korte broekjes en rokjes en ik voel me er prettig bij. Ik probeer altijd mijn sterke punten te benadrukken.

[Beantwoorden]


Door justine op 16 juli 2012 20:03

Ik heb zelf een kleedje die vrij kort is maar die draag ik dan met een legging en dan voel ik mij prettig.

[Beantwoorden]


Door Famke op 16 juli 2012 20:06

Handige tips ! Thanks Suzanne !
Ik draag zelf vaak van die H&M rokjes, ze zijn niet kort, maar ik moet ze wel hoger dragen anders zitten ze heel raar. Veel zullen het ordinair vinden maar ik voel me er prettig bij, and that’s what it’s all about !

[Beantwoorden]


Door Maud op 16 juli 2012 20:14

Ik word vrolijk van je artikel. goed geschreven.
goede dagen draag ik graag een kort broekje maar wel met een dikke panty;). ook al heb ik misschien wat dikkere benen

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 16 juli 2012 20:30

Ik draag bijna nooit ween kort broekje of rokje, zeker niet naar school. Ik voel me er niet prettig bij. Maar thuis draag ik het wel.
liefs,

[Beantwoorden]


Door Shelly op 16 juli 2012 20:42

leuk artikel! Zelf zou ik ook zo rondlopen in een kort broekje (ondanks mijn witte melkfles benen). Liever een broekje dan een rokje. Want dan hoef je je ook geen zorgen te maken met een rokje wat steeds omhoog trekt of dat je wel op de gepaste manier zit. :-)

[Beantwoorden]


Door Sara op 16 juli 2012 20:52

Jaa ik draag wel vaak korte broekjes in de zomer.Ik heb één broekje die van turquoise naar wit overloopt, Ik voel me er wel prettig bij omdat ik hem zo leuk vind :D

[Beantwoorden]


Door Love op 16 juli 2012 21:30

Ik vind korte broekjes alleen ordinair als er een ordinaire print op zit, bijv. een panterprint. Panterprint kan wel maar als het dan ook nog op een kort broekje of een laaguitgesneden shirtje is is het wel té.
X

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 16 juli 2012 21:38

Handig! I love shortssss. Ik vind ze heerlijk, haha. Er zitten wel wat goede tips tussen in dit artikel voor mij. ^^

[Beantwoorden]


Door larissa op 16 juli 2012 21:40

Leuk artikel! En waar he je dat enorm leuk korte broekje gekocht op de laatste foto? (love) die is zo leuk.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 16 juli 2012 om 22:57:

dress republic!

[Beantwoorden]


Door Tugce op 16 juli 2012 22:04

Ik doe mijn korte broekjes meestal aan met een leuk blousje.

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 juli 2012 22:52

Zelf ben ik niet zo fan van erg korte rokjes en de hele trend van shorts over een panty. Vind het 9 van de 10 keer bij anderen ook niet flatteus en die korte stretchrokjes kan ik al helemaal niet meer zien Seriously, die kruipen toch bij iedereen omhoog? Ik zie meiden altijd trekken en doen als ze erin lopen, geen gezicht. Die van mij (2x gedragen of zo) heb ik daarom allang weggedaan. Nee geef mij dan maar een (strakke) kokerrok tot net boven de knie: veel stijlvoller en toch ook vrouwelijk/sexy. Zelf vind ik korte broekjes trouwens wel leuk als het heel warm is en dan zonder panty etc., maar gewoon in je vrije tijd en niet naar school/werk. Moet wel zeggen dat je tips goed zijn en zoals jij het draag is het ook niet ordinair.

[Beantwoorden]


Door Malou op 16 juli 2012 23:12

Leuk artikel weer : ) Ik draag zelfs ’s zomers (alsin: als de zon ook daadwerkelijk schijnt) wel korte broekjes/jurkjes maar niet naar mijn werk/stage/studie, dat voelt niet gepast. Ik vind dat ik mijn benen best mag laten zien, ook al zijn ze niet super mooi. Dat maakt mij niet zo veel uit, ik ben prima zoals ik ben : )

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 juli 2012 00:39

heey leuke foto’s waar heb je dat broekje op de 2e foto vandaan? en wat staat er boven op?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 juli 2012 om 12:16:

thanks! dress republic ook :)

[Beantwoorden]


Door Wing op 17 juli 2012 00:40

De eerste foto zo in de natuur is echt gaaf!
Normaal nooit echt fan van de fashion kolom, maar die foto trok me echt aan… Supermooi… :)

[Beantwoorden]

Wing antwoordt op 17 juli 2012 om 00:40:

*column

[Beantwoorden]


Door Dita op 17 juli 2012 06:01

Leuk hoor! :)

[Beantwoorden]


[…] Lees de nieuwe A Touch Of Fashion hier. […]


Door Angel op 17 juli 2012 08:18

Wat een leuk artikel! Ik ben zelf nog te bang om korte jurkjes en rokjes aan te doen

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 juli 2012 om 12:31:

hopelijk heb je nu wat inspiratie opgedaan ;)!

[Beantwoorden]


Door Claire op 17 juli 2012 09:17

Handige tips, als het in de zomer heel warm is loopt bij mij op school iedereen met korte broekjes, dus dan durf ik het wel. Maar heel prettig is anders, haha.

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 juli 2012 10:56

Handige tips, en origneel artikel! Ik draag in de zomer vrij korte shorts maar zorg er wel voor dat je niet naar binnen kunt kijken ;p

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 juli 2012 12:21

Ik vind korte broekjes echt geweldig , maar meestal durf ik ze niet te dragen :no:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 juli 2012 15:07

Ik draag altijd die heerlijke zwarte rokjes die overal onder kunnen. ^.^
Maar wel met een panty haha.
Korte broekjes vind ik ook geweldig, alleen staan ze niet altijd even flatteus bij mijn witte benen..

Waar blijft de zon?!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 17 juli 2012 18:05

Ik draag graag korte rokjes en broekjes, meestal met een panty eronder en laarsjes ofzo. Maar ik mag er toch wel graag tops bij dragen met een lage hals. ;)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 juli 2012 18:10

Ik vind dat je het echt heel leuk verwoord Suzanne. Ik vind het korte bij de outfits die je hierboven heb gepost wel meevallen omdat je er rekening mee heb gehouden met de rest. Zo’n rokje met blote benen zou inderdaad ontzettend kort zijn.

[Beantwoorden]


Door tamara op 17 juli 2012 19:30

het boeit mij echt geen ene fuck wat andere vinden en of mijn outfit aandacht trekt. als ik het leuk & stylisch vind, draag ik het.

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 26 juli 2012 om 21:02:

Mij boeit het ook niet zo, maar voor sommige situaties zijn sommige dingen gewoon niet echt geschikt..Ik zit op de uni en zodra het 20 graden is komen sommige meiden in mijn klas al met broekjes waar je soms hun onderbroek onderuit kunt zien (!) naar school. Mét studded hoge hakken/knielaarzen. En dan daarboven niet een rustigere top ofzo, nee, het is ‘wel’ 20 graden, en dus gaan we in doorzichtige, laag uitgesneden blousjes naar school! (met daaronder niets meer dan een bijna doorschijnende kanten bh..) Sorry, maar dat vind ik persoonlijk niet echt kunnen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 juli 2012 21:24

Ik vind het wel een beetje teleurstellend dat je hier het woord ‘ordinair’ gebruikt voor als je een kort broekje of kort rokje draagt. Het blijft altijd nog jouw lichaam en jouw keus wat je aandoet. Ik vind je boodschap van ‘schaam je dus niet voor jezelf’ wel een goede boodschap. Mijn persoonlijke mening is dat er in Nederland mensen niet veel gewend zijn qua kleding en dus snel een negatief oordeel vellen over anderen. Het gezegde ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ wordt in het negatieve doorgetrokken en alle mensen die zich anders dan normaal (spijkerbroek en shirtje/blousje van de H&M) kleden, die moeten wel ‘aandacht willen’. Ik word er doodziek van. Ik voel me gewoon niet lekker in een spijkerbroek etc. Ik kleed mezelf zoals ik doe omdat ik het zelf mooi vind, niet omdat anderen het mooi vinden want dan zou ik wel in die spijkerbroek lopen. Als ik met mijn niet-uitgemergelde, spierwitte benen in een paar shorts wil rondlopen omdat het gewoon superwarm is en omdat ik het leuk vind dan is dat none of anyone’s business!

[Beantwoorden]


Door E. op 18 juli 2012 01:12

oh god. vorige week had ik op stap een kort zwart broekje aan, zwarte ballerina’s, een zwart kanten blousje tot boven dichtgeknoopt met daaronder een zwart tanktop en daarover nog een colbert.
Mijn vriend vond dat ik er veeeeel te blood bij liep

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 18 juli 2012 09:19

helaas vind ik zo’n broekje echt niet mooi met een legging of panty onder. Volgende week zou het terug 30 graden worden, dan haal ik die korte broekjes gewoon weer uit de lade :p yeey

[Beantwoorden]


Door Corine op 18 juli 2012 14:12

Heeej,

Ik vind korte broekjes en rokjes bij anderen altijd super mooi. Helemaal met een mooie panty of dunnen legging eronder. Maar ik heb een vraagje: ik heb zelf een wijnvlek op mijn been(een grote rode vlek) maar ik wil toch graag een stoer kort broekje dragen. Maar kan je dat wel combineren met een dikke legging eronder? Want door dunne leggings schijnt de vlek heen.

Liefs corine

[Beantwoorden]


Door kim op 19 juli 2012 21:37

Ik vind korte rokjes en vooral korte shorts super leuk, alleen heb ik echt MEGA lange benen en ze zijn ook nog een EXTREEM dun. mensen zeggen van dat ze jaloers zijn, maar ik ben er echt niet trots op. iemand tips om benen dikker te laten lijken?

[Beantwoorden]


Door Ester op 19 juli 2012 22:15

Leuk artikel! Ik draag niet echt héél korte rokjes (past ook niet echt meer bij m’n leeftijd) maar wel gewoon korte shorts. Ook niet extreem kort (hotpants model) maar ook niet dat ze bijna op je knieen komen ofzo. Inderdaad is het maar net hoe je het combineert. Ik zelf draag sowieso het liefst bijna overal kistjes onder :)

[Beantwoorden]


Door Shiela op 19 juli 2012 23:18

Door Kim op 20 juli 2012 13:53

Ik heb wel korte broekjes, en ik draag ze ook (heb zelfs een verticaal gestreept high-waisted short wat heel erg opvalt en als ‘apart’ wordt gezien, maar I love it!), maar ik ben vooral onzeker over mijn lichaam. Mijn heupen zijn gewoon erg breed en de huid is niet erg strak (het is geen cellulitis, maar doet me er wel aan denken. Ik ben pas 18, for God’s sake!), en daardoor voel ik me toch niet altijd even lekker in een shortje.

[Beantwoorden]


Door emma op 20 juli 2012 17:16

Wat een top artikel! De tips zijn inderdaad wel goed, zeker het psychische stuk. Ik draag zelf het liefste heel vaak korte shorts/rokjes. Ik heb het nogal snel warm, dus dat is lekker luchtig & mijn benen kleuren dan lekker snel.
Vaak ligt het trouwens wel aan de persoon of het ordinair lijkt of niet, sommige mensen zien er in een bootcut spijkerbroek+effen wit t-shirt nog steeds megaordi uit, terwijl een ander rondhuppelt in hotpants en een luipaardprint bandeau en er nog net geen glitter,bloemetjes&regenbogen ronddwarrelen. (Al zien de meeste mensen er wel redelijk ordinair uit in het tweede ensemble)

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 26 juli 2012 om 20:49:

Inderdaad:) Ordinair is meer dan wat je draagt, ook je hele houding en rest van je looks (supersteil geblondeerd haar tot op je billen en zonnebankkleurtje of je eigen haar/huidskleur maakt ook wel verschil)!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 26 juli 2012 20:47

Ik ben gek op korte broekjes! Gewoon lekker luchtig, en ik voel me er gewoon lekker in:) niet zo kort dat je zeg maar de ‘schaduw van je bil’ kan zien als je je been naar achter strekt, maar net onder mn kont vind ik best kunnen. Ik draag ze alleen niet naar school, het mag niet van mn ouders en ergens snap ik het eigenlijk ook wel:) Handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 juli 2012 12:07

Ik draag eigenlijk nooit echt hele korte broekjes of rokjes want mijn beenen zijn een beetje breed dus dat staat niet echt bij me. X Eline.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 27 mei 2013 20:03

Dat roze boekje met bloemen (plaatje 2) weet iemand waar je die kunt kopen? ;d

[Beantwoorden]


Door Lotte van Dijk op 25 april 2014 13:53

Jeeeetjeee!! :omg:
Top artikel!! Ik vind korte broekjes en rokjes super mooi. Die foto’s in de natuur zijn echt cool.
En wat ben jij een mooie dame zeg !!!!!! :sexy: :sexy: :sexy:

Kus en Liefs, Lotte

[Beantwoorden]