Twitter Question #82

Toen ik me meer in make-up begon te interesseren, wist ik niet waar ik moest beginnen. Al die make-up! Al die merken, producten, kleuren, soorten, maten… Er was oneindig veel. Maar zoals dat gaat met die dingen: uiteindelijk begin je gewoon. Ergens. In mijn geval met teveel foundation, bronzer en mascara. Inmiddels heb ik door de bomen het bos (en door de mascara’s de wimpers) weer gevonden en eindeloos veel producten geprobeerd. Maar welke producten heb ik nog nooit aangeraakt of gebruik ik bijna nooit?

Photobucket

Photobucket
Ik gebruik bijna nooit zelfbruiner. Het is niets voor mij, ik ben er gewoon te lui voor en het interesseert me te weinig. Ik ben zo bleek als een vel papier, maar ik heb daar geen problemen mee. Vroeger heb ik wel eens zelfbruiner geprobeerd en zat toen helemaal onder de vlekken. Ik had het ook op mijn gezicht gesmeerd, zelfs op mijn wenkbrauwen. Die waren toen erg stijlvol oranje gekleurd. Oei…

Ook gebruik ik oogpotlood heel erg weinig. Zwart oogpotlood althans, op mijn waterlijn bijvoorbeeld. Het is niet mijn stijl, het maakt mijn ogen kleiner en laat ze meer hangen. Ook langs de bovenste wimperrand in plaats van eyeliner gebruik ik geen oogpotlood. Ik schiet vaak uit en een scherpe wing zetten zit er ook niet in. Geef mij maar vloeibare eyeliner!


Welk make-upproduct heb je nog nooit gebruikt of gebruik je het minst en waarom?

@VanAnoukx bedankt voor de Twitter Question!


Reacties

Door bonit op 23 juni 2012 07:22

Wenkbrauwgel, vergeet het altijd te kopen.

[Beantwoorden]


Door Nadine op 23 juni 2012 07:27

Hmm, eerlijk gezegd zou ik het niet weten! Ik denk dat het wenkbrauwgel is. Ik spuit ipv wenkbrauw gel altijd haarlak op het wenkbrauw kammetje en kam dat erin, zo blijven ze ook goed zitten. :gaap:

[Beantwoorden]

famke antwoordt op 23 juni 2012 om 10:39:

Dat doe ik ook, vind ik ook veel fijner werken !

[Beantwoorden]

Zahra antwoordt op 23 juni 2012 om 13:29:

Dat is slim! Ga ik ook proberen :)

[Beantwoorden]

Karolien (Beautique) antwoordt op 23 juni 2012 om 20:44:

Wow ja had ik nog niet aan gedacht! Ik vind wenkbrauwgels niet echt aangenaam aanvoelen bij het aanbrengen, moet ik toch maar eens proberen met die haarlak!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 23 juni 2012 07:27

Ik gebruik ook bijna geen oogpotlood op mijn waterlijn, net zoals jij eigenlijk, dat maakt mijn ogen suuper klein.

[Beantwoorden]


Door Eva op 23 juni 2012 07:32

Hmm, ik gebruik geen foundation. Ik heb het voor mijn gevoel niet nodig, dus dan lijkt het me ook onnodig om op te smeren. Ook draag ik geen zwarte oogpotlood op m’n waterlijn, ik heb vrij grote ogen, en vind het dan zonde om ze kleiner te laten lijken, toch?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 juni 2012 07:35

ik gebruik nooit wenkbrauw spul, hoewel ik echt hele lichte wenkbrauwen heb. Ik vind het altijd heel lastig aan te gokken welke kleur ik daarbij nodig heb, dillema!

[Beantwoorden]


Door Simone op 23 juni 2012 07:43

Wenkbrauwpotlood.. Zonder twijfel.. Los van dat ik het zelf niet nodig heb, ze zijn bij mij van nature vrij donker en vol dus hoef alleen maar te epileren, vind ik het ook al heel snel echt heel lelijk staan.. Heb eigelelijk nog nooit iemand gezien waarbij het niet opviel en ik het mooi vond staan.. Laatst zag ik het toppunt.. Een vrouw van over de 40 met knal blond haa en haar wenkbrauwen pikzwart bijgetekend wn. Dan ook nog net scheef…
Begrijp me niet verkeerd ik snap heus dat mensen dat nodig hebben en als je de goede tint gevonden hebt valt het waarschijnlijk een stuk minder op en het kan ook mooi staan om de look af te maken maar ik vind dat gewoon niet mooi (bij mezelf)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 23 juni 2012 07:43

foundation… op een of andere manier lijkt het of het er goed uitziet in de spiegel, maar als ik op de foto staat lijkt mijn kin zo donker. Gek gedoe. Al gebruik ik het wel af en toe hoor, een poging-tot-wennen. En die farse vriendinnetjes van mij zouden het me normaal gezien wel melden als er iets mis zit ^^ Sinds ik catrice prep & prime poeder heb draag ik het wel veel liever, heel de boel is lekker zacht en voelt niet meer zo plakkerig aan. én blijft natuurlijk langer zitten, leuk!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 23 juni 2012 07:45

Ik gebruik geen foundation, dat wil ik mijn huidje nog niet aan doen. Misschien ooit later, maar waarom zou ik het gebruiken als ik het niet nodig heb? Alhoewel BB cream me wel interessant lijkt, maar ik heb het niet echt nodig nu.

[Beantwoorden]


Door Charile op 23 juni 2012 08:17

Ik gebruik heel veel niet: wenkbrauwpotlood, foundation, poeder, lipstick, lipstain, lipliner en bronzer. Gewoon omdat ik het niet nodig vind bij mezelf. Ik kleur heel snel in de zon en heb een egale huid.

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 23 juni 2012 08:22

Bronzer & geloogschaduw, maar die tweede ga ik binnenkort eens kopen!

[Beantwoorden]


Door Malou op 23 juni 2012 08:22

Ik gebruik alleen maar oogpotlood/eyeliner en mascara. Verder helemaal niks : )

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 juni 2012 08:41

Uhm, wenkbrauwpotlood heb ik nog nooit gebruikt. En eigenlijk gebruik ik ook nooit een lipliner. Ik vind dat gewoon zulke lastige producten om te gebruiken. Ik kies dan al snel een te donkere kleur, waardoor het totaal niet meer natuurlijk lijkt :yes:

[Beantwoorden]


Door femke op 23 juni 2012 08:44

Ik gebruik geen foundaton….
Als ik ’s ochtends op de fiets zit dan zie ik altijd van die meiden dei haar gezicht gewoon vol geplamuurd hebben. Ben bang dat dat bij mij dan ook zo uitziet ^^)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 23 juni 2012 08:50

Foundations, ik kan er gewoon niet mee omgaan. Ook vind ik dat ik het niet nodig heb, van mezelf heb ik geen rare huid(pukkeltjes een oneffenheden)
Liefs

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 23 juni 2012 om 12:13:

Je hebt hier neer gezet ‘rare huid’ Maar pukkeltjes en oneffenheden zijn best normaal. Het hoort er gewoon bij.

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 juni 2012 08:51

Foundation, ik heb het echt nog nooit geprobeerd, maar heel veel meiden hebben gelijk zo’n ‘oranje’ hoofd,en ik ben altijd bang dat dat bij mij ook zo zal staan…

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 juni 2012 09:10

Blush! Heb van mezelf al rode wangetjes.. En oogschaduw.. Ik smeer alleen minerale foundation op, vloeibare eyeliner en mascara en mn wenkbrauwen teken ik lichtelijk bij

[Beantwoorden]


Door Cherel op 23 juni 2012 09:11

Leuke twitter question! Ik heb nog nooit bronzer gebruikt, maar heb er nu toevallig 1 liggen dus daar gaat verandering in komen! ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 juni 2012 09:18

Foundation en highlighter. Van de meeste foundation krijg ik jeuk en van highligher lijk ik net een discobal. Niet charmant of comfortabel.

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 juni 2012 09:32

Ik heb wel blush maar gebruik het bijna nooit… Ik kan er niet mee omgaan! Ben altijd bang dat op mijm ene wang meer zit of dat het er onnatuurlijk uitziet :(

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 23 juni 2012 09:41

Ik gebruik bijna nooit faundation, alleen als ik een leuk feestje heb, en dan doe ik maar heel weinig op. Ik vind het gewoon niet fijn.
Liefs,

[Beantwoorden]


Door ilse op 23 juni 2012 09:46

foundation, want dat voelt zo viezig, en parfum, want daar word ik misselijk van.

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 juni 2012 09:58

Ik gebruik nooit primer, bronzer of oogschaduw. Ik heb er gewoon niet zo’n “feeling” mee zeg maar :D

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 juni 2012 10:11

Foundation, heb ik wel maar vind het bij mij niet mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 23 juni 2012 10:18

Foundation! Ik vind het gewoon een beetje onzin. Alsof anderen nooit een puist hebben. Alleen als ik echt heel veel rood heb gebruik ik een lichte foundation. Zelfbruiner trouwens ook niet al dat gedoe! Terwijl je ook gewoon in de zon kan gaan zitten en niks doen.

[Beantwoorden]


Door LAURA. op 23 juni 2012 10:18

Foundation! Ik ben bang dat het er te nep uit ziet. Geef mij maar poeder.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 juni 2012 10:20

Wenkbrauwpotlood

[Beantwoorden]


Door Inez op 23 juni 2012 10:24

Foundation is niks voor mij, bij sommige meiden lijkt het net alsof er een mega pot over hun lichaam is gekiept. Ik vind het dan ook erg lastig om te weten hoeveel bij mij staat, daarom gebruik ik het niet. Ook heb ik geen spul voor in mijn wenkbrauwen nodig, omdat ze een ontzettend donkerbruin zijn en een mooie vorm hebben. Als ik één ding van mijn gezicht moest aanwijzen waar ik echt blij mee ben, dan zou dat mijn wenkbrauwen zijn. :yes: Wel heb ik blush nodig, omdat ik nooit eens een mooi rood kleurtje op mijn wangen krijg (behalve als ik een kwartier gerent heb en het dus stijf staat van het zweet). :@

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 juni 2012 10:24

Ik gebruik weinig oogschaduw haha, gewoon niet zo’n behoefte aan ofzo. En ook wat jij zegt zelfbruiner, maar dat hoef ik ook niet. Wordt opzich wel snel bruin en ik zie het zo mis gaan :p

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 23 juni 2012 10:33

Een kohl oogpotlood. Vreselijk prikkend in mijn ogen! bah

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 23 juni 2012 10:53

Rode lipsticks, je ziet het zo duidelijk als het niet goed zit en dan loop je daar rond als een clown.

[Beantwoorden]


Door Noelle op 23 juni 2012 10:55

Foundation gebruik ik nooooit!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 23 juni 2012 11:01

Wenkbrauwgel.. omdat ik het niet nodig vind want mijn wenkbrauwen zitten zo prima :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 23 juni 2012 11:09

Dingen die ik nog nooit gebrukt heb:
Lippenstift
wenkbrauwgel
gelliner
blush
foundation
poeder
zelfbruiner

Ik probeer naturel te blijven.
Maar vind het wel leuk om iemand anders op te maken. Of om te kijken hoe iemand anders zichzelf opmaakt <3

[Beantwoorden]


Door Flore op 23 juni 2012 11:13

ik gebruik nooit blush, ik vind het opzich niet heel lelijk maar ook zeker niet mooi en niet zo nodig. Voor de rest gebruikt ik eigenlijk alleen mascara en foundation alhoewel ik veeeeeeel meer heb #ZONDE

[Beantwoorden]


Door Siska op 23 juni 2012 11:19

Ik gebruik echt nooit foundation, hoe erg mijn huid ook is… Hooguit een beetje poeder, maar die is nu op, en ik vind het niet nodig een nieuwe te kopen. En die puisten, tja, daar moet ik gewoon doorheen.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 23 juni 2012 11:35

Compactfoundation! Ik heb het wel eens geprobeerd, maar het ziet er steevast cakey en droog uit, helemaal niets voor mij!

[Beantwoorden]


Door Romana op 23 juni 2012 11:35

Ik gebruik geen wenkbrauwgel, blush, zelfbruiner en lippotloden. Voor de rest heb ik volgens mij alles weleens uitgeprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Mo op 23 juni 2012 11:44

Zelfbruiner en bronzer, ik ben hartstikke trots op mijn bleke toet :) Oh, en oogschaduw, vind het niet zo mooi staan bij mezelf.

[Beantwoorden]


Door Dorian op 23 juni 2012 11:44

Ik gebruik geen foundation, want ik zie altijd van die dicht geplamuurde meisjes bij mij op school, en dat ziet er echt niet uit.
Ook gebruik ik geen kohl potlood, want daar gaan mn ogen heel erg van tranen.
Als ik blush gebruik lijk ik op een vuurtoren, dus dat gebruik ik ook niet.
XxDorian

[Beantwoorden]


Door Marieke op 23 juni 2012 11:48

Ik kon eigenlijk geen antwoord bedenken, maar als ik die van jou lees realiseer ik me dat ik eigenlijk ook nooit meer naar een zwart potloodje grijp. En op de onderste rand al helemaal niet, om precies dezelfde reden. Dan gaan mijn ogen zó hangen!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 23 juni 2012 11:50

Wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel..
Ik heb mooie wenkbrauwen van mezelf, die ik wel epileer, maar verder met rust laat. Ook heb ik een pony, mijn wenkbrauwen vallen dus sowieso niet op!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 juni 2012 12:02

Ik denk dat dat foundation en lipgloss is. Heb geen foundation nodig omdat mn huid van zichzelf best goed is en ik ben meer een lipstickmeisje :3

[Beantwoorden]


Door Roos en Laura op 23 juni 2012 12:24

heel fijn artikel, zelf weten we niet goed een antwoord… En wow hoe maak jij zo’n mooie tweet collage? ;o

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 23 juni 2012 12:40

Highlighter gebruik ik zelden, ik snap de toegevoegde waarde er niet van en ik vind het ook niet mooi. Wenkbrauwpotlood/poeder, omdat ik erg volle wenkbrauwen heb. En voor de rest gebruik ik alles!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 23 juni 2012 12:42

Foundation, ik ben bang dat ik daarna niet meer zonder foundation uit de deur wil xD Verder ook nog wenkbrauwgel.. geen idee hoe te gebruiken, te lui om te kopen.. basically nooit op het idee gekomen om het uberhaupt te gaan gebruiken :P Leuke vraag! (:

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 juni 2012 13:07

Oh wel meerdere: oogschaduw (ik vind het gewoon niet fijn en niet mooi staan bij mezelf), eyeliner (kan ik niet zo goed aanbrengen) en bronzer.

[Beantwoorden]


Door Dita op 23 juni 2012 13:17

Zelf gebruik ik nooit wenkbrauw producten, ik heb donkere wenkbrauwen en vind het echt niet nodig.

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 23 juni 2012 13:24

Haha ik doe juist niks anders dan zwarte oogpotlood op mijn waterlijn doen. Anders zie ik er heel ziekjes uit. Leuke vraag. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kathy op 23 juni 2012 14:02

Eyeliner en zwarte oogpotlood. Eyeliner staat mij gewoon echt niet. Ik vind het bij iedereen leuk staan, maar ik krijg er geen mooie ogen door.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 23 juni 2012 14:20

Ik doe niet aan zelfbruiner, hihi:) Ik ben ook niet heel erg bruin, maar ik wil echt geen zelfbruiner gebruiken. Verder draag ik eigenlijk ook nooit foundation, persoonlijk vind ik dat ik het niet nodig heb en ik heb ook geen idee welke ik zou moeten kopen. Ik heb er wel een paar maar ik gebruik het eigenlijk nooit.

[Beantwoorden]


Door Nuria op 23 juni 2012 14:46

Ik gebruik , en heb highlighter niet. Ik weet niet ben gewoon té lui

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 juni 2012 15:08

Ik heb zelf nog nooit zelfbruiner en wenkbrauwgel gebruikt. Al wil ik ngo wel een keer een wenkbrauwgel kopen, maar een zelfbruiner laat ik nog even liggen.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 23 juni 2012 16:07

mm, bronzer heb ik ook nog nooit gebruikt, maar wel gewoon blush. lipliner heb ik nog nooit gebruikt.. (kost me gewoon te veel moeite, die moeite steek ik liever in mijn ‘ooglook’, dan maar nude lippen). Verder heb ik denk ik wel alles tenminste 1 keer gebruikt…oja gel liners! maar wel andere eyeliners… :p Maarja, dingen als zelfbruiner heb ik ooit ook wel eens geprobeerd, maar ik ben liever zo wit mogelijk (als een echte aziaat ;p).

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 23 juni 2012 16:27

Zelfbruiner gebruik ik eigenlijk ook niet. :”D Heb het volgens mij ook nooit geprobeerd, omdat ik bang ben dat ik ineens heel oranje ben. Daarnaast zal ik wel onder de vlekken zitten.. no thanks. ;’D

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 23 juni 2012 16:35

wenkbrauwpotlood/oogschaduw. ik heb vrij grove wenkbrauwen van mezelf dus dat ga ik echt niet erger maken dan lijkt ik net bert (van bert en ernie)

[Beantwoorden]


Door Anke op 23 juni 2012 16:42

hey ik sta erin, wat leuk! Vond het een leuke twitquestion

X

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 juni 2012 16:42

Oeh, zelfbruiner! Gebruik ik ook nooit. Veel te bang voor oranje uitslag of vlekken. Bah!
En lipgloss, getsiederrie. Dat plakkerige spul :\

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Blog op 23 juni 2012 17:29

Ik gebruik bijna nooit wenkbrauwpoeder of potlood, ik doe uberhaupt weinig aan mijn wenkbrauwen behalve epileren :) ze zijn al donker genoeg vind ik meestal!

[Beantwoorden]


Door zwaan op 23 juni 2012 17:32

Blush. Ik snap niet waarom je rode wangen zou willen hebben. Oké, ik weet dat blush niet echt rood is en dat er oneindig veel soorten en kleuren zijn, maar toch. Als ik aan blush denk, denk ik aan rode, blozende wangen. En nee, die hoef ik niet.

[Beantwoorden]


Door zwaan op 23 juni 2012 17:35

Ik hoorde laatst van een vriendin (die kreeg dit van haar oogarts te horen, dus het is een geen roddel ofzo) dat oogpotlood op je waterlijn zetten heel slecht voor je ogen is. Ze gaan na verloop van tijd (en dus gebruik) minder vocht aanmaken en uitdrogen. Ik zou het niet doen dus!

[Beantwoorden]


Door Samira op 23 juni 2012 17:36

Foundation, heb er eentje die ik liever gebruik als concealer..

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 23 juni 2012 18:19

Niks kon ik bedenken, maar toen ik zelfbruiner las. Toen wist ik het, hahah. Ik heb één keer een iets getinte bodylotion gebruikt van Dove, maar toen zat ik ook meteen onder licht bruine vlekjes. Dit willen we niet, dus dat product raak ik ook liever niet aan. Verder eigenlijk alles wel! :D

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 juni 2012 18:31

Ik gebruik nauwelijks oogschaduw en inderdaad zelfbruiner, echt nooit en ook nooit geprobeerd eigenlijk. Heb aan beiden niet echt behoefte. :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 23 juni 2012 18:40

Ik gebruik bijna geen eyeliner, omdat ik het niet op mijn linkeroog kan aanbrengen haha. Rechts lukt, maar links nee :( Jammer, want ik vind het zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 23 juni 2012 18:51

Leuke TQ! Ik heb nog nooit foundation gebruikt, het wordt (als je er de goede kwasten niet voor hebt) een grote smeerboel denk ik..
Claudia

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 juni 2012 20:30

Ik heb een bronzer met heel veel glitter in maart gekocht, deze heb ik tot nu toe maar 2x gedragen omdat ik hem toch een beetje te heftig vind voor het sombere Nederlandse weer, ik bewaar m lekker voor de ‘echte’ zomer haha (:

[Beantwoorden]


Door Mendy op 23 juni 2012 20:54

het enige wat ik echt gebruik is mascara eigenlijk.. de rest is meer voor speciale gelegenheden xD Maar een lipstain heb ik echt nog nooit gedragen dus dat zal wel mijn item zijn ;P

[Beantwoorden]


Door paulien op 23 juni 2012 21:55

lipgloss gebruik ik nooit. ik heb wel een paar lipglossjes maar ik vinf het verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Suus op 23 juni 2012 22:26

Founation! ik ben bang dat ik de verkeerde kleur kies en ik heb het weleens gehad alleen op ieder plekje waar ik het niet had gesmeerd zag je het. en als ik mijn hele gezich vol ga smeren met foundation vind ik dat er onnatuurlijk uitzien.

xxx Suus

[Beantwoorden]


Door Allissa op 23 juni 2012 23:10

Bronzer! Ben echt bang dat ik een bruine mislukte wortel word :’)

[Beantwoorden]


Door goku op 23 juni 2012 23:13

Helemaal eens met het 2e antwoord, omdat ik dat zelf ben ofcourse. Ik heb respect voor mensen die make-up dragen. Maar mensen moeten niet aankomen dat ze niet zonder make-up naar school of naar buiten durven. Iedereen is mooi zonder make-up, met make-up denk je dat je mooier bent maar dat is niet zo. Je bent mooi zonder make-up geloof me! Make-up staat natuurlijk leuk, en voor speciale gelegenheden is het natuurlijk ook leuk, maar ik vind dat make-up niet altijd gedragen hoeft te worden. (Mijn mening) (love)

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 26 juni 2012 om 13:45:

Ik ben heel erg onzeker, en durf echt niet zonder make up naar buiten. Ik vind mezelf niet mooi, en voel me niet mooi. Ik loop ook echt niet helemaal vol geplamuurd rond, daar let ik wel op, maar ik dur het niet meer zonder make up. In ieder geval foundation en mascara, dat vind ik genoeg, maar minder wil ik niet meer. Ik vind mezelf daar gewoon te lelijk voor.

[Beantwoorden]

goku antwoordt op 26 juni 2012 om 23:33:

Geloof me meid, NIEMAND is lelijk. Iedereen is mooi op zijn/haar eigen manier en dat moeten mensen snel gaan begrijpen. Ik snap dat je je onzeker voelt dit heb ik ook. maar echt geloof me ik ben nu ook gestopt met make-up gebruiken en ik voel me nu wel meer op me gemak. Je moet het gewoon proberen, je met het zo bekijken: Met foundation ben je iets bruiner, en is je huid meer egaal. En met mascara zijn je wimpers iets langer? Maar dit heb je helemaal niet nodig, als je dat niet droeg ben je precies hetzelfde. Je bent mooi hoe je bent, probeer dat te onthouden!

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 24 juni 2012 16:00

Primer voor het gezicht omdat ik niet nodig vind, en lipgloss omdat het te veel plakt.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 juni 2012 19:36

Bronzer, highlighter, blusher, zelfbruiner… Ik vind dat ik van mezelf een prima kleurtje/blosje/glow heb, haha. Lipgloss omdat het zo plakt en dat vind ik verschrikkelijk. Geen stylingproducten voor in mn haar (alleen haarlak als iets moet blijven zitten en natuurlijk wel gewoon shampoo en conditioner). En zo kan ik nog wel even door gaan, ik gebruik eigenlijk vrij veel producten niet.

[Beantwoorden]


Door Cécile op 24 juni 2012 21:26

Ik gebruik geen oogschaduwbasis, ik vind foundation veel beter werken, en het is goedkoper!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 25 juni 2012 08:39

de laatste tijd ‘vergeet’ ik mijn foundation. Eigenlijk kan je het niet echt vergeten noemen, ik doe dat expres zodat mijn huid wat kan herstellen. (hier heb ik ook een artikel over geschreven) De laatste tijd gaat het een stuk beter met mijn huid en ben ik blij dat ik geen foundation meer gebruik =)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 25 juni 2012 12:21

Wat leuk, ik lees het nu pas en ik zie dat ik erbij sta! :D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 juni 2012 20:08

Ik gebruik nooit oogpotlood op mijn waterlijn, want dan lijk ik net een chinees. Zulke kleine oogjes heb ik dan.

[Beantwoorden]


Door charlotte op 29 juni 2012 12:03

ik ben ook gewoon bang zeg maar, dat ik de verkeerde kleur foundation pak en dan je dan voor lul loopt. heb ik 2 jaar geleden gehad met eentje van essence.. zeker 3 tinten te donker maarja, op mijn hand dacht ik dat die goed was.

xoxo charlotte.

[Beantwoorden]