Nieuwe Andrélon droogshampoo’s

Vorig jaar oktober heeft een klein leger van 10 veracamilla lezeressen de nieuwe Andrélon droogshampoo getest. Het grootste deel van de kritische testers was tevreden, en dat gold ook voor mij. Ik heb mijn bus droogshampoo helemaal opgemaakt en gebruikt tijdens dagen dat ik vergat mijn haar te wassen, of dacht dat het nog wel een dagje langer kon (niet dus). Goed nieuws voor de fans: Andrélon heeft 3 nieuwe varianten gelanceerd!

Photobucket

Photobucket
Je hebt nu de keuze uit Verrassend Volume (deze vervangt de originele droogshampoo), Zomer Blond en Langer Fris. Tevens is er nu ook een tasformaat van de Verrassend Volume te koop. Bijvoorbeeld handig voor op vakantie of als je ergens anders overnacht.

De droogshampoo’s (245ML) kosten €4,99 per stuk, voor het Verrassend Volume tasformaat (75ML) betaal je €1,99

Photobucket

Photobucket
Arnhem, we’ve got a problem. Vet haar! Voor jullie heb ik het laten staan, een dagje niet gewassen en bijna een eitje op mijn harses gebakken. Oké, vet haar! Wat nu?

Photobucket
Aan de slag met de droogshampoo, ik ga de Zomer Blond versie gebruiken. Omdat ik blond ben en zou willen dat het zomer was.

Photobucket
Spuit de droogshampoo zo dicht mogelijk tegen de haarwortels aan.

Photobucket
2 minuutjes de droogshampoo laten intrekken en vervolgens kun je het eruit kammen.

Photobucket
Fris haar wat niet meer vet is.

Photobucket
De Zomer Blond droogshampoo vind ik het fijnst van de drie. Hij zorgt dat mijn haar niet meer vet is, fris ruikt en hij maakt mijn lokken nét iets blonder. Niet veel, maar toch een beetje. Het is frisser en net wat zomerser.

De Verrassend Volume droogshampoo is mijn moeders favoriet. Hij maakt haar haar ook minder vet en geeft bovendien een kleine volume boost.

De Langer Fris droogshampoo heb ik ook geprobeerd. Deze droogshampoo vind ik het minst indrukwekkend. Kan tussen wasbeurten door gebruikt worden om te voorkomen dat je haar vet wordt, maar ik zie mezelf droogshampoo niet op die manier gebruiken. Droogshampoo maakt je haar toch wat stroef, ik gebruik het daarom alleen als het echt nodig is.

Alle drie de droogshampoo’s maken mijn haar frisser en minder vet. Het valt me op dat de droogshampoo’s niet heel wit zijn, makkelijk zijn uit te kammen en ik loop de rest van de dag niet met een half grijze haardos rond. Wel mis ik nog een droogshampoo voor bruin haar, ik denk dat die goed van pas zou komen.


Wat vind jij van de nieuwe Andrélon droogshampoo’s?


Reacties

Door Daisy op 6 juni 2012 07:04

aha nieuwe. ik he volgens mij nog de oude :-P haha, ik ga maar eens een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door Martika op 6 juni 2012 07:06

Zoooo handig! Dankje Vera, nu weet ik zeker dat die werkt!! (love)

[Beantwoorden]


Door Conny op 6 juni 2012 07:14

ben wel erg benieuwd.
naar die droog schampoo

[Beantwoorden]


Door Charile op 6 juni 2012 07:17

Dat klinkt goed :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 juni 2012 07:20

Wow, die lijken me erg fijn. Ziet er goed uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sterre op 6 juni 2012 07:24

Inderdaad erg handig, ik zal al een tijdje te denken aan droog champoo te denken alleen had echt geen idee waar ik die kon halen dus dit is dan ook wel weer fijn om te weten! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 10:16:

Kruidvat droogshampoo heb ik ook gehad. Ook fijn en goedkoper, maar ruik je wel erg sterk en is vrij wit.

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 6 juni 2012 om 10:45:

Die heb ik ook gehad! Niet doen als je bruin haar hebt, dan zie je eruit alsof je vroegtijdig grijs bent. Daarnaast was bij mij na twee manden ineens de druk van de bus verdwenen, heel raar. Zat nog heel veel poeder in, maar het kwam er gewoon niet meer uit!

[Beantwoorden]

Rosa. antwoordt op 6 juni 2012 om 13:00:

Ja, dat probleem herken ik, gebeurde ook bij mij!

Hanna antwoordt op 6 juni 2012 om 16:20:

Gebeurde bij mij ook, alleen al wel na ongeveer een week! Weggegooid geld dus…
xoxo
P.S. Vera: Liggen de droogshampoo’s nu al in de winkel?

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:13:

@Hanna, ja ze zijn te koop!

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 7 juni 2012 om 18:05:

*rent naar Kruidvat*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*rent terug naar huis, kruidvat gesloten*

haha, moest ik effe zeggen xD


Door Juul op 6 juni 2012 07:27

Leuk vera!
Fijne review, jammer dat ee geen een voor bruin haar is!! :kiss:
Maar ik las op beautylab dat er in de kruidvat ook
Veen droogshampoo voor bruinhaar komt!!

Xx

[Beantwoorden]


Door roxanne op 6 juni 2012 07:37

Droog shampoo gebruik ik echt al jaren, en nu word het pas een beetje populairder. Maar die zomer blond wil ik ook wel en keer proberen!

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 juni 2012 07:38

Fijn. Eigenlijk zou het leuk zijn als ze de droogschampoo’s lieten aansluiten op hun “gewone” lijnen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 juni 2012 08:01

Ik heb zelf de droogshampoo van Syoss en die vind ik ook erg fijn. Als je blonde haar blonder wil maken kan ik je van harte de Go Blonder producten van John Frieda aanraden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 10:16:

Dankje voor de tip!

[Beantwoorden]

ineke antwoordt op 6 juni 2012 om 14:08:

neeeeeeeeee vera pas op met de go blonder van john frieda check even dit filmpje : product rant: john frieda go blonder van (fleure de force) op youtube . zij heeft met dit product echt super slechte ervaringen ook haar vriendin ! ik wil je gewoon even waarschuwen want serieus ze kreeg er allemaal vlekken van op haar nek en haar vrienden’s kussen was voor de helft gebleekt echt erg !

[Beantwoorden]


Door laurence op 6 juni 2012 08:27

Klinkt allemaal super ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 6 juni 2012 08:29

Ik zou de zomer blond variant ook weleens willen proberen!
Ziet er goed uit in ieder geval :)

[Beantwoorden]


Door Lois op 6 juni 2012 08:31

Klinkt goed!
Ik heb alleen heel erg veel krullen, dus als ik droog shampoo zou gebruiken, ben ik net een leeuw.. Niet dus :P
xxxxxx <3

[Beantwoorden]

marielle antwoordt op 6 juni 2012 om 12:10:

mwah.., nu zo voor het aankomende EK voetbal… hihi ;-)

[Beantwoorden]


Door Cute as a Cupcake blog op 6 juni 2012 08:57

Ik wist niet dat ze droogshampoo hadden! Verrassend volume zou wel iets voor mij zijn, mijn haar is zo steil!

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 6 juni 2012 08:59

Verrassende Volume lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 6 juni 2012 09:29

Fijne review, duidelijk! Hoewel ik niet blond ben, wil ik die droogshampoo toch wel proberen. Wat highlights kan geen kwaad ;)

[Beantwoorden]


Door Marii op 6 juni 2012 09:56

Ik heb serieus na 1 dag mijn haar niet wassen meteen hartstikke vet haar! dus dan gooi ik het in een staart want het ziet er anders niet uit.

maar toch eens die droogshampoo proberen

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 6 juni 2012 10:06

Ik heb nog steeds geen droogshampoo gebruikt. Sowieso hoef ik mijn haar pas na drie dagen te passen en dan doe ik dat ook gewoon. Denk dat ik het stroeve niet heel fijn vind. Maar… blondere lokken zijn altijd fijn!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 6 juni 2012 10:35

Ik heb nog maar anderhalve bus kruidvat droogshampoo opgebruikt (aangezien ik om de twee dagen ga sporten, vroeger was dit dan nog eens zwemmen, was ik mijn haar om de twee dagen) maar deze van andrelon ziet er wel heel erg mooi uit. Ik ben dan vooral nieuwsgierig naar de Zomer Blond, omdat bij vettig haar de wortels vaak ook wat donkerder zijn. Als deze opgelicht worden, ziet je haar er weer frisser uit! lijkt me heerlijk. Deze van de kruidvat doet zijn job, bij wat geoefen om niet te dichtbij te spuiten. (heb wel op mijn laptop al witte stukjes ervan gevonden, zo ver dat die gaat! ong. anderhalve meter verder)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 6 juni 2012 11:23

Ik gebruik droogshampoo van Batiste, die vind ik echt ontzettend fijn! De stukjes achter mijn oren worden vaak niet schoon, misschien vergeet ik het daar goed te wassen. Daarom spuit ik daar vaak een beetje droog shampoo :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 juni 2012 11:41

Langer Fris wil ik wel proberen! Heb een droogshampoo van Andrélon, is die volume geloof ik.. Werkt prima! Vind hem fijner dan die van Kruidvat, die vond ik veel te sterk ruiken :(

[Beantwoorden]


Door Gea op 6 juni 2012 11:49

Oooh ik ben benieuwd! vond de oude versie fijn om af en toe in tijden van haarcrisismomenten te gebruiken. ^^)

Vanaf wanneer liggen de nieuwe droogshampoo’s eigenlijk in de winkel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 12:38:

Vanaf deze week! :-)

[Beantwoorden]


Door Helen op 6 juni 2012 11:49

Jammer dat ze niet met een versie voor bruin haar komen zeg.. dat lijkt me echt fijn met mijn super donkere haren… :P

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 juni 2012 11:56

Ze klinken goed! Toch koop ik ze niet omdat ik eigenlijk nooit droogshampoo gebruik. Ik heb het 1 keer gekocht voor ’n noodgeval, maar nu ligt het een beetje in de kast te verstoffen (a)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 6 juni 2012 12:21

Ik ben overtuigd! Het lijken me goede droogshampoo’s, en dat voor een niet al te hoge prijs. Ik heb nu een droogshampoo van Lee Stafford voor bruin haar, maar aangezien ik sinds een paar weken weer blond haar heb, ga ik binnenkort die zomerblond kopen denk ik. De bruine valt op zich nog wel te gebruiken, er komt niet echt een bruine waas over m’n haar heen, maar toch. Goed review trouwens! En mooie foto’s. Ben sowieso erg te spreken over je artikelen de laatste tijd. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:14:

Oh, dat is wel goed om te weten! Was daar wel benieuwd naar, of je droogshampoo’s voor bruin haar ook op blond haar kan gebruiken. En dankjewel Melissa :$

[Beantwoorden]


Door Rosanna op 6 juni 2012 12:23

Leuk artikel. Maar yikes, ik heb echt een hekel aan deze droogshampoo’s! Ze maken mijn haar heel stug, zodat ik er wanneer ik er met mijn handen doorheen ga, blijf hangen en ze laten ook een viezig laagje op mijn handen achter. Nee, geef mij maar silky smooth hair wat na 3 dagen een beetje vettig is. Wanneer het nog een dagje kan, maar je wel een heel klein beetje kan zien dat het vet is, doe ik het in een vlecht of een knot. De droogshampoo’s van Batiste of die van Swarchkopf vind ik veel fijner, want die ruiken tenminste ook niet zo vreselijk smerig.

Excuus voor de hate-vibe, maar dat is dus gericht op de Andrélon droogshampoo’s en niet op jou :D

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 juni 2012 12:23

Nu ben ik wel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 juni 2012 12:31

Oeeh, die zomerblond lijkt me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 6 juni 2012 12:42

Hahah, moest echt lachen toen ik die duckface-achtige foto zag. ^^) Een versie voor bruin haar zou inderdaad zéér handig zijn, ik heb de oude versie van Andrélon nooit gebruikt vanwege de grijze waas die ik over mijn haren kreeg. Beeetje jammer.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 6 juni 2012 12:48

ze lijken me echt heel fijn =) Ik heb momenteel die van syoss die is ook erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 6 juni 2012 12:56

Ik vind droogshampoo een geweldige uitvinding! Die grote kruidvat bus vond ik echt heel fijn. Het nadeel voor mij was dat die bus zo ontzettend snel leeg was! Ik ben benieuwd of meer mensen dat hebben. Ik heb er namelijk maar twee keer van kunnen gebruiken, terwijl ik echt niet veel gebruik per keer…

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 juni 2012 13:50

@ Jennifer,

klopt dit probleem had ik ook, maar dan bij de Andrelon!
Bij mij was hij ook na 3 a 4 keer al op..

[Beantwoorden]


Door Inge op 6 juni 2012 14:12

Ik ga de zomer blond kopen!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 6 juni 2012 14:19

Zomerblond ga ik toch aanschaffen. Had droogshampoo van het kruidvat, maar die is een soort van leegelopen. In elk geval kapot gegaan en daardoor op al heel lang. Merk best vaak dat ik geen zin heb om mijn haar ’s avonds te wassen of denk dat het nog wel een dagje kan en ik de volgende dag mijn hoofd onder de kraan hou omdat het toch vet is, haha!

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 6 juni 2012 14:30

Ik wil echt nog een keer zo’n droog shampoo kopen! Lijkt me super handig! :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 6 juni 2012 14:44

Ik ben niet zo’n fan van droogshampoo, ik was het liever een keertje meer…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:17:

En wat als je nou écht geen tijd hebt? :D

[Beantwoorden]


Door Cecile op 6 juni 2012 14:49

Ik heb zelf wel een grote bus droogshampoo staan, heel handig als je haar bijvoorbeeld in de nacht vet is geworden, en je geen tijd hebt in de ochtend om te douchen. Ik heb zelf alleen wel heel donker haar, het is echt moeilijk om het niet zichtbaar te maken. Ik hoop echt dat ze met een droogshampoo voor bruin haar komen, ik zou hem meteen kopen, want het is wel een ideaal product, droogshampoo.

[Beantwoorden]


Door Nele op 6 juni 2012 15:34

Waar kan je de droogshampoo kopen? Ik heb er echt dringend een nodig!! Trouwens, heel toffe site!! Xx

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 6 juni 2012 om 15:52:

gewoon bij de drogist(kruidvat, etos, ochelle etc) (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:16:

Wat Diede zegt! Gewoon bij de drogist :-)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 6 juni 2012 15:42

Lijkt me echt super dit zeg!

[Beantwoorden]


Door Claire op 6 juni 2012 15:49

Superhandig, ik ga ze echt gebruiken!!

[Beantwoorden]


Door Diede op 6 juni 2012 15:52

Ik wil de blonde versie (love) (love) & de mini :!:

[Beantwoorden]


Door elize op 6 juni 2012 16:05

Als je iets blonder haar wilt kan ik echt de kruitvat blondeerspray aanraden! Werkt ontzettend goed, mijn haar is echt een stuk blonder. En dat voor maar 3 euro haha ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:17:

Die heb ik wel eens gehad! Droogde alleen wel wat uit, maar werkt verder inderdaad prima :-)

[Beantwoorden]


Door Ise op 6 juni 2012 16:20

Heel handig, mijn droogshampoo is bijna op. Ik denk dat ik nu voor de zomer blond ga!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 6 juni 2012 16:27

Droogshampoo is zo handig, ik gebruik er nu eentje van kruidvat eigen merk, maar deze lijken me stiekem toch beter =)

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 6 juni 2012 16:34

ik ga zeker eens een kijkje nemen in de kruidvat of ze ze daar nog hebben, want duur zijn ze niet! en fijn wel…

[Beantwoorden]


Door Bo op 6 juni 2012 16:48

Lijken me echt fijne droogshampoos! (love)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 6 juni 2012 16:53

Ziet er goed uit! Ga ik ook maar eens kopen, want ik ga volgende week naar Parijs en dadelijk kan ik niet eens mijn haar wassen..

[Beantwoorden]


Door Zusjes in Paradijs op 6 juni 2012 16:57

Ik gebruik soms een goedkope van de kruitvat, maar die vind ik wel wat vies ruiken. Dus misschien is deze wel een betere optie!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 juni 2012 17:02

Ik heb ook de Verassend Volume. Het werkt wel goed, maar aan het einde van de dag wordt het toch weer iets vet. Ik vind de geur niet zo lekker.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 6 juni 2012 17:31

Klein foutje in de intro tekst “bus droogshamppo”.

Ben benieuwd, heb nog nooit droogshampoo gebruikt maar wil het wel een keer proberen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 juni 2012 17:43

Bij mij werkt droogshampoo niet zo goed, echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Beau op 6 juni 2012 18:05

HAha ik heb net vanmorgen mn bus leeggemaakt! Ik ga ook maar die blonde halen denk ik ^^)

[Beantwoorden]


Door Glossiequeen op 6 juni 2012 18:20

Ik heb laatst de nieuwe droog shampoos van Batiste gereviewd! Deze lijken mij ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 6 juni 2012 18:23

Ik denk dat ik de zomerblond versie maar ga proberen. Maar ik had de vorige keer bij deze droogshampoo snel opging. Hoe lang doe jij ongeveer met een spuitbus?

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:21:

Ik heb vrij veel haar, dus ik gebruik ook best wat. Volgens mij doe ik er wel een keer 8 mee ongeveer. Maar pin me er niet op vast, ik gebruik een droogshampoo niet dagelijks dus het is moeilijk bijhouden.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 6 juni 2012 18:37

Er is 1 ding wat ik niet helemaal begrijp aan droogshampoo’s. Ik dacht namelijk dat ze je vette haar weer een beetje schoonmaken zodat het niet meer vet is, maar mijn vriendin zei dat de droogshampoo een soort mat laagje over je haar legt zodat je het vette haar niet meer ziet/opvalt. Weet iemand hoe het precies werkt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:20:

Ik denk dat je vriendin gelijk heeft, voor mijn gevoel werkt het ook zo. Je voelt namelijk na gebruik er nog wel een ‘laagje’ overheen liggen. Kan ook niet echt dat het vette verdwijnt, want waar gaat het dan heen? Je was het er niet uit…

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 juni 2012 19:00

Ik denk niet dat ik ze ga proberen. Ik heb zwart haar dus droogshampoo’s maken mijn haar echt grijs :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 19:19:

Ah dat lijkt me vervelend :-(

[Beantwoorden]


Door Nannick op 6 juni 2012 19:20

Goede review, ik ben verrast! Nu inderdaad nog een droogshampoo voor de bruinharigen onder ons, zoals ik. Dan ga ik hem zeker weten kopen! (love)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 6 juni 2012 20:00

Ik wil dat ook een keer uitproberen! Alleen ik heb zwart Aziatisch haar, dus ik ben bang dat het een witte laag achter laat :S Aangezien je op zwart haar dat witte beter kan zien/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 22:33:

Ja, dat snap ik. Is ook vaak wel het geval. Andere merken hebben wel droogshampoo’s voor bruin haar, misschien daar even naar kijken?

[Beantwoorden]


Door Deemautozeem op 6 juni 2012 20:22

Door Jana R. op 6 juni 2012 20:27

Die met volume lijkt iets voor mij :) x

[Beantwoorden]


Door Milou op 6 juni 2012 20:37

wat gebeurt er als je zomer blond op, zwart haar gebruikt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 22:33:

Ik denk dat er weinig gebeurt :-)

[Beantwoorden]


Door Noekie224 op 6 juni 2012 20:48

Super leuk klinkt goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 6 juni 2012 21:25

Mij lijkt die volume het fijnste omdat ik al heel erg blond ben en ik hoef niet nog blonder te worden.. haha leuk artikel verder!
xx♥

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 juni 2012 21:40

Leuk artikel ik ben wel benieuwd naar de droogshampoo;D

[Beantwoorden]


Door Pleun op 6 juni 2012 21:50

Handig, alleen bij mij werkt droogshamppoo helaas niet zo goed. Ik heb van de eerste variant van droogshampoo 2 flessen geprobeerd. Bij de eerste ging de spuitdop kapot(hij spoot gewoon opeensniet meer) nou dacht ik dat hij gewoon was gevallen ofzo. Kocht ik een nieuwe gebeurde precies hetzelfde…weg 10 euro

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 juni 2012 22:16

Ik heb ze nog niet geprobeerd maar als mijn droog shampoo op is dan ga ik de zomer blond proberen

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 6 juni 2012 22:35

Ik had met die andere droogshampoo van Andrélon niet de beste ervaringen… maar bij jou lijkt het wel heel fijn haha. Is die zomerblond trouwens ook wel bedoeld voor brunettes of niet? Lijkt me niet, maar je weet het nooit..

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 6 juni 2012 23:01

Haha, dat hoofd! Maar zo voel je je wel als je vet haar hebt, true story girl. Hij werkt goed zo te zien, ook omdat je lokken gewoon weer bright and shiny zijn, shiny op een goede manier. :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 juni 2012 08:51

Fijn artikel! :yay: Ik denk er al een tijdje over na om droogshampoo te kopen. Maar is het noodzakelijk om je haren na 2 minuten door te kammen? Want ik heb namelijk krullen en als ik er dan met een kam doorga gaat het pluizen. Ik kam mijn haar alleen als het nat is (en dus net gewassen is).

[Beantwoorden]

laura antwoordt op 3 augustus 2012 om 12:17:

je kunt er ook met je handen er goed door heen gaan :yay:

[Beantwoorden]


Door laura op 3 augustus 2012 12:15

ik heb die zzomervolume ook en hij werkt echt goed
maar dat die het beste zou werken wist ik niet :ja:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 15 februari 2013 07:00

[…] Producten voor droog haar en een droge huid – link Mee onder de douche – link Andrélon droogshampoo’s – review […]


Door Kim op 18 april 2014 10:56

Hai meiden,
Ik heb ook super vet haar, hiervoor heb ik een paar trucjes!
ik was m`n haar meestal om de 2 dagen, na een paar hele goede tips van een paar meiden gelezen te hebben , ( ook op een soort forum) ben ik het gaan proberen om om de 3 dagen mijn haar te wassen en het werkt!!
hier onder de tips.

-Gebruik de shampo Guhl ( voor vet haar, en mooiere puntjes.)
-Drink veel water.
-Droogshampo ( Andrelon, is het best )
-3x per dag kammen, ( smorgens,smiddags,savonds)
-niet teveel aankomen aan je haar.
– met een handdoek door je haar gaan.
– als ze vet zijn doe ze in een knot
-niet teveel krabben op je hoofdhuid
-je kan het best geen gell gebruiken
-minder wassen
-Gebruik weinig shampoo
-geen muts
– het liefst kort haar dan lang haar

Dat waren ongeveer mijn tips,
hieronder er meer uitleg over.

: Veel water drinken
( 2l per dag) dat is niet alleen goed voor je haar maar ook voor je bloedvaten etc..

Droogshampo,
je gaat met je haar op de kop hangen & dan erin spuiten.

Guhl Shampo Luchtig&fris.
te koop bij de kruitvat etc.. normaal € 5,99 ps, maar ze zijn vaak op de reclame bij etos & kruitvat zoals nu bij de kruitvat 2voor € 5,99.
(mijn favoriete, en werkt onmiddellijk.)

Handdoek.
ga op de kop hangen met je haar pak een badhanddoek en maak je haar helemaal wild om met je handdoek door je haar te gaan.

kam je haar maar 3x per dag,
ik weet het is super moeilijk.
bv als je met de fiets naar school gaat en het waait, wil je toch je haar even doorkammen als je op school bent aangekomen, probeer dat zo min mogelijk te doen!

drink veel water,
dat is natuurlijk het belangrijkste! 1a2 liter per dag is voldoende, je hoofdcellen worden niet alleen rustig maar je bloeddruk etc ook!

Knot,
als je haren vet zijn doe ze dan het liefst in een knot of staart, dan valt het ook niet zo op dat je haren vet zijn anders hangt het zo vies los.

krabben,
soms als je vet haar hebt dan beginnen je hoofdhuid tespringen,
dat betekent dat je heel erge jeuk krijgt.
Probeer dan niet te krabben ik weet dat het moeilijk is maar het werkt.

Midder wassen,
Het klinkt raar, maar minder vaak je haar wassen. Je haar went eraan dat je je haar bijvoorbeeld elke dag wast, dus het wordt sneller vet. Probeer het rustig af te bouwen en niet te wassen wanneer het niet nodig is.

Gell .
Gebruik geen of heel weinig (alleen in de puntjes) stylingproducten zoals conditioner, wax, gel of mousse.

Gebruik weinig shampoo.
en spoel je haar uit met koud water, daar gaat je haar lekker van glanzen en het wordt minder snel vet.

muts.
Draag je in de winter vaak een muts? Dan is je haar binnen een mum van tijd vet! :

Lang haar heeft zo z’n eigen probleem:
bij de hoofdhuid is het snel vet, maar de punten zijn juist heel droog. De oplossing is even doeltreffend als eenvoudig. Was je haar met een milde shampoo. Daarna breng je de crèmespoeling alleen aan bij de uiteinden van het haar aan.

Dit waren mijn tips
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!!

(love) Kim.

[Beantwoorden]