How-to: Rode lipstick aanbrengen

Wat voor intro kan ik nou bij deze video schrijven? Ik ben dol op rode lipstick, ik draag het wanneer het maar kan. Roze is mooi, perzik is leuk, rood is fantastisch. Tijdloos, chique, stoer, gedurfd en comfortabel. Rode lipstick is de trenchcoat van de make-up: het gaat nooit uit de mode. Vandaag laat ik zien hoe ik mijn lippen rood stift, vertel ik welke rode lipsticks ik het mooist vind en wat ik aanraad voor beginners. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.

NYC Lip Stain 497 Rock on Ruby
P2 Color Star 070 Marlene Dietrich
Maybelline Super Stay 510 Red Passion – review
L.A. Colors Jazzy Red
L’Oréal Rouge Caresse 401 Rebel Red – review
L’Oreal Color Riche 461 Scarlett Creme – review
Illamasqua Liable – review
Make Up Store Redelicious – review
MAC Lippencil Redd

Ps – wat zit die afspeelknop weer op een goede plek hè?

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 juni 2012 | 86 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door LottedeJ op 14 juni 2012 07:09

Heel handig! Fijne tips geef je. Bij jou ziet het er zo makkelijk uit, haha. Ik heb een litteken in m’n bovenlip en dat maakt felle lipstick soms wel moeilijk voor mij, omdat ’t dan scheef lijkt door dat stomme litteken..

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 14 juni 2012 07:10

Inderdaad tijdloos, prachtig leuk filmpje helemaal Vera!

[Beantwoorden]


Door charile op 14 juni 2012 07:15

Super goed filmpje! Rode lipstick staat jou zo mooi!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 14 juni 2012 07:19

leuk filmpje, staat je echt super!

[Beantwoorden]


Door isabel op 14 juni 2012 07:37

staat je echt prachtig! En een super handing filmpje ook ;)
x

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 juni 2012 07:40

Handige tips allemaal :3

[Beantwoorden]


Door Lotje op 14 juni 2012 07:55

Deze lipstick staat je zo mooi! Ook erg handige tips.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 14 juni 2012 08:02

Handige tips!
Het staat jou echt top!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 14 juni 2012 08:09

staat je echt prachtig zeg… zelf gebruik alleen lipbalsum en af en toe nude lipstick

[Beantwoorden]


Door Juliet op 14 juni 2012 08:13

Whoehoe! (love)
Fijne filmpje vera, nu ben ik jaloers op je lipstick EN eyeliners skills !!
(love) (love)

Xxx juliet

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 juni 2012 08:18

Heerlijk even je filmpje kijken bij mijn ontbijtje! Ik vind rode lipstick je geweldig staan, rood is echt jouw kleur! Wat zie je er weer gorgeous uit!
Goede tip dat je er voor moet zorgen dat je gezicht zo egaal mogelijk is/ zonder rode plekjes. Ik heb namelijk wel een rode ondertoon in mijn huid en wanneer ik geen foundation draag, dan staat rode lipstick mij echt totaal niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:39:

Dankje! ^^) Hopelijk heb je lekker ontbeten.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 14 juni 2012 08:21

Ah, leuk filmpje! Ik vind het altijd wel gewaagd en ben bang dat het me niet echt staat. Jou staat het echt leuk. Handige tips in het filmpje, misschien volgende keer maar gewoon smeren op me lippen. Hup!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:40:

Ik vond het eerst ook heel eng om rode lipstick te dragen, maar het went! Nog steeds krijg ik er wel eens opmerkingen over, maar daar trek ik me niets (meer) van aan. Mannen schrikken er nog wel eens van haha :D

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 14 juni 2012 08:29

Leuk filmpje en ontzettend handig. Rood vind ik echt jouw signature look (A). Zelf draag ik niet zo vaak rode lipstick alhoewel ik dat wel graag zou willen. Ik denk dat het komt omdat ik niet zo goed durf ofzo. Wel draag ik vaak rode lippen naar een feest of iets dergelijks. Aan het begin van het schooljaar droeg ik ook best vaak een lipstain van Catrice maar daar ben ik totaal van afgestapt. Aan het einde van de dag zag het er gewoon niet uit en waren mijn lippen ontzettend uitgedroogd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:40:

Misschien eerst een beetje lipbalsem op doen, zoals ik in de video ook doe?

[Beantwoorden]


Door claire op 14 juni 2012 08:35

heel fijn filmpje. En rode lipstick staat jou zooo mooi. Bij mij ziet het er meteen streng uit omdat ik donker haa en donkere ogen heb… :/

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 juni 2012 08:57

Die lippenstift staat je echt prachtig Vera! Ik vind ’t zelf altijd wel lastig om zo’n felle kleur lippenstift mooi aan te brengen. Ik knoei vaak heel erg, of dan doe ik iets stoms, waardoor ik het verpest als het er net mooi op zit… Handig filmpje! ^^) :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:41:

Gebeurt mij ook! Bij mij werkt het ’t beste als ik aan mijn bureau met een handige spiegel dichtbij mijn lippen stift, dan heb ik het beste zicht. Ik maak me normaal op bij mijn wastafel, maar voor zo’n precies werkje heb ik beter zicht nodig :ja:

[Beantwoorden]


Door lonneke op 14 juni 2012 09:13

staaat prachtig , dankje vera!!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 14 juni 2012 09:13

Rode lipstick is ook helemaal mijn ding (love) Ik heb er heel veel die allemaal ‘net’ even anders zijn (bizar, maar subtiele verschillen in tint maken echt een groot verschil als het aanbrengt). En moet zeggen dat die van L’oreal die je liet zijn ik de minst favoriete is, hij voelt oubollig aan.. weet niet wat het is, de geur misschien?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:42:

Klopt! Dat ze nét iets anders zijn inderdaad ^^) Snap wel wat je zegt van L’Oréal, hij is wel vrij klassiek.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 juni 2012 09:45

Ik draag nooit rode lipstick. Is toch net iets TE als je voor de klas staat. Roze en koraal kleuren gaan dan weer wel, maar rood moet je dan toch mee uitkijken. Weet je welke lipstick ook goed blijven zitten? De Revlon ColorStay Liquid Lipstick. Weet niet of je die in Nederland kan krijgen, maar dat werkt hetzelfde zoals jij de Superstay van Maybelline uitlegt. Oh en rode lipstick, en dan bedoel ik fel rood, staat ook niet iedereen. Veel echte true red lipsticks hebben een blauwe ondertoon en als ik dat op doe dan ben ik net een lijk! Als ik een warmere kleur rood op doe juist weer niet, maar dat is dan lang niet zo fel en neigt meer naar bordeaux rood dan de kleuren die jij laat zien. Ik ben dus ook nog op zoek naar een echte mooie knalrode kleur die me WEL staat.

[Beantwoorden]


Door Diede op 14 juni 2012 09:53

Heeln duidelijk uitgelegd, fijn! Ik verlang iedere keer weer naar de donderdag omdat er dan een filmpje online staat. Je straalt altijd zo en dat maakt mij ook weer blij :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:43:

Dankjewel Diede <3

[Beantwoorden]


Door ellen op 14 juni 2012 09:59

leuk!
alleen jammer dat je geen tips geeft voor de lipliner aan je onderlip …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 10:43:

Heb ik niet echt tips voor, aan de onderkant volg ik gewoon mijn lip.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 14 juni 2012 10:00

Had je filmpje gister al bekeken :) Je legt het duidelijk uit Vera, erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 14 juni 2012 10:09

Handig filmpje! Die felle lipstick staat je echt zo goed!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 14 juni 2012 10:26

(love) RODE LIPSTICK! (love)

[Beantwoorden]


Door Helen op 14 juni 2012 11:22

Fijne tips Vera, echt weer dingen waar je wat mee kunt!

[Beantwoorden]


Door Lila op 14 juni 2012 11:24

Vind jou echt een knappe meid!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 14 juni 2012 11:39

Yep, dit filmpje is veel beter dan je vorige over rode lipstick ^^)
Missie geslaagd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 16:26:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 14 juni 2012 11:56

Het staat je goed rode lipstick. Ik vind het bij mij niet zo goed staan, of het is een kwestie van wennen. Ik moet het maar weer eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Jada op 14 juni 2012 11:57

leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door marijke op 14 juni 2012 12:18

het staat je goed!

Alleen bij donkerlang haar is het sexy! Roze vind ik ook altijd erg leuk, nu bij mijn bubblegum roze gelnagels (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 juni 2012 12:38

heel handig filmpje! rode lippen staan je ook zo mooi :)

[Beantwoorden]


Door therese op 14 juni 2012 13:03

Super leuk en leerzaam filmpje weer. Ik heb echt hele rare lippen, dit komt door mijn beugel. Ook heb ik niet echt een mooie rode lipstick ofzo, en vind ik het misschien zonde om er eentje te kopen, omdat ik bang ben dat ik hem toch niet ga dragen…

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 juni 2012 13:21

echt heel erg handig om het eens van de ‘meesteres’ te zien!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 juni 2012 13:54

Leuk en handig filmpje! Komt ook net op tijd want ik moet wachten op mijn examen uitslag en nu zijn er weer 8 minuten voorbij :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 16:26:

Ahhh, spannend!… En ben je geslaagd?

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 14 juni 2012 om 22:46:

YES! :roll:

[Beantwoorden]


Door nirosha op 14 juni 2012 14:19

‘De lipbalsem laat je even af.. eeh intrekken’ ; )

Leuk filmpje ^^)

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 juni 2012 14:20

Laat het even aftr.. EEH intrekken.

[Beantwoorden]


Door m op 14 juni 2012 14:21

Beetje jammer dat het uitleg filmpje pas echt na 4 minuten begint…
Voor de rest staat het je prima! Nog één tip: Neem ook de binnenkant van je mondhoeken mee, anders ziet het er een beetje raar uit als je breeduit lacht, dan is dat zegmaar niet gekleurd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 16:27:

Ik had ook de uitleg kunnen skippen, maar dat vond ik wat kaal. Wil de tips erbij zeggen zodat meer mensen er wat aan hebben :-)

[Beantwoorden]


Door Jill op 14 juni 2012 15:10

Goed filmpje! Ik hou zelf erg van rode lippenstift en draag het vaak……. in huis :!: Heel soms als het mij niks uit maakt dan loop ik ermee naar buiten. Van de week dacht ik “oh deze kleur is echt leuk voor jou” en vandaag kwam je met dit filmpje. Mijn ideetje voor jou; de Lip tint “A million kisses” van Lush. Onhandig doosje maar als je het hebt open gekregen niet te strak dichtdraaien. By the way, ik lees veel beauty blogs maar ik ben echt fan van jouw site.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 16:28:

Bedankt voor de tip en voor het compliment ^^)

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 14 juni 2012 15:24

Super handige tips!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Lois op 14 juni 2012 15:43

Handig filmpje!
en het staat je echt leuk :)
xxxx <3

[Beantwoorden]


Door Pearl Squirrel op 14 juni 2012 15:58

Leuk filmpje, en je staat echt super met die kleur!

Zelf gebruik ik enkel lipliner als basis onder een iets minder dekkende lipstick, ik knoei altijd met lipliner..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 juni 2012 16:01

Goed filmpje! Ik vind rode lipstick je heel gaag staan!
Welke nagellak heb je in het filmpje op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 16:31:

Dankjewel Nicole! Ik draag Chanel June + Catrice Million Styles Effect Topcoat in C02 Million Dollar Baby

[Beantwoorden]


Door noa op 14 juni 2012 16:31

Hey Vera super leuk filmpje!
Maar wil je nog eens is een shoplog maken dat vind ik echt super leuk!
Ik was pas geleden met mijn moeder bij de dm (in Duitsland) en was ik ook die lipgloss van p2 tegen gekomen echt super fijn is die ik heb m gekocht (: Xx

[Beantwoorden]


Door Lulu op 14 juni 2012 16:31

IK HEB EEN SUPERMEGA TIP!! OMDAT DE VROUWEN BETER HEBBEN VOORSPELT DAN DE MANNEN MET DE VOORSPELWEDSTRIJD VAN AH, GELDT OP ALLE NIVEA PRODUCTEN VOOR VROUWEN 2+3 GRATIS!! HUP NAAR DE ALBERT HEIJN!! ;D DUS JE KRIJGT GEWOON 60% KORTING!! =O Ik wou deze tip gewoon even delen, speciaal voor de Nivea fans onder ons!! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 17:52:

Lieve Lulu, als je niet in hoofdletters typt lees ik je reactie ook wel :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 juni 2012 16:34

Goeie tips & tricks Vera! Dit filmpje moest je hoe dan ook een keer gemaakt hebben, aangezien jij toch wel The Queen of the Red Lipstick bent :)

[Beantwoorden]


Door britt op 14 juni 2012 16:38

waar kan je make-up store kopen x <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 17:52:

Bij Make Up Store aan de Heiligeweg in Amsterdam :-)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 juni 2012 17:04

ik hoooooooou van je bloesje vera! <3 echt heeeel leuk :D hihix

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 17:52:

Dankjewel Sophie ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 juni 2012 17:15

Echt een super handige video, en wat een mooie rode kleur:D

[Beantwoorden]


Door Carmen op 14 juni 2012 17:58

MAC Russian Red lipgloss is felfelrood #tip ^^)

[Beantwoorden]


Door Kell op 14 juni 2012 18:54

Je zei dat je niet echt een felle rode lipgloss kende.
Ik heb een rode lipgloss van Sephora (nr. 18 Shiny the Red) en die is echt superfijn!

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 juni 2012 19:43

“Die laat je even af – eh intrekken.” Haha, hoe je keek! Leuk filmpje :).

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 14 juni 2012 20:34

Leuk filmpje, ik ben gek op rode lipstick.

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Blog op 14 juni 2012 21:34

Haha de afspeelknop zit perfect, zo houd je de spanning erin en moet je wel klikken om je rode lippen te zien! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2012 om 22:13:

Haha, dat is dan wel weer zo ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou op 14 juni 2012 21:44

Leuke video!
Ik heb er heel veel aangehad.
Ik weet nog van welk merk je echt een heel velle rode lipgloss kan kopen. van Catrice. Super rood. krijg je er wel moeilijk af. maar hij is in ieder geval mooi rood. :yay:

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 juni 2012 22:18

Leuk filmpje! Komt goed uit want ik zit net weer in een rode lipstick fase :) Ik heb zelf altijd best veel moeite om de mondhoeken goed te krijgen, op de één of andere manier krijg ik daar gauw zo’n raar stukje. Kun je een lippenseeltje trouwens ook als vervanging van een lipliner gebruiken om de eerste lijnen te zetten of werkt dat niet zo precies?

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 14 juni 2012 23:05

Wij vinden het wel eng om rode lippenstift op te doen omdat dit niet bij de studentenconventies hoort. Hoe ga jij hier mee om? Ga je nog studeren trouwens?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2012 om 09:24:

Waarom hoort het niet bij studentenconventies? Gewoon dragen als je het mooi vindt! Als je opmerkingen erover krijgt, gewoon erop reageren. Ik heb vaak genoeg ‘zo, jij hebt rode lippen!’ gehoord. Dan beantwoord ik dat gewoon met een ‘ja, dat klopt’. No harm :D Studeren zit voor mij voorlopig niet in de planning.

[Beantwoorden]


Door Kris op 15 juni 2012 00:14

Essence heeft een mooie felle rode lipgloss ! Ik weet even niet hoe die heet maar hij zit bij die wat kleinere/kortere dikkere lipglossen met zwarte dop en een vreemd applicatortje (met zo’n bobbeltje). Die is erg mooi en goed gepigmenteerd !

[Beantwoorden]


Door Lara op 15 juni 2012 09:59

Staat je goed! Kan je ook gewoon lippencil aandoen en géén lipstick erover? Want dat doe ik wel eens thuis, maar ik weet niet of het zo hoort en het er ook niet vreem uitziet ofzo (zonder dat ik dat door heb).

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 juni 2012 13:31

Ik draag best vaak rode lippenstift in het openbaar, ik vind het echt heel mooi en classy staan! Alleen gisteren heeft m’n vriendje wel de hele middag met rode lippen in z’n nek gelopen… :))))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2012 om 17:54:

Ahhh ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 juni 2012 15:53

Handige tips! Ik draag eigenlijk nooit rode lippenstift, omdat het met niet echt staat, tenminste, dat vind ik zelf ;)

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 15 juni 2012 om 15:54:

Hihi, ik bedoel : ‘omdat het mij niet erg goed staat”

[Beantwoorden]


Door Josephine op 15 juni 2012 17:34

Ah, echt een verafilmpje, rode lipstick yay! Door jou ben ik rode lipstick gaan dragen, love it :D Oeh, nu weten we eindelijk wat dé lipstick is van je intro. Wauw die Illamasqua is echt heel mooi, ik hou van matte HAHA makeupalicious, die ken ik nog, goede oude tijd. Haha sexy met de lippotlood! Weer een tof filmpje ^^ Argh het meest awkward moment was dat ik een keer felrode lippen naar school had en de conciërge die bij de deur stond (hij is 50/60?) zei: “Zo dat zijn nog eens rode lippen” en dan zo’n geniepig lachje brrr!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 15 juni 2012 19:39

Echt een leuk filmpje! Mij staan rode lippen helaas niet echt goed! :/

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 15 juni 2012 21:58

Had speciaal op Bloglovin dit filmpje apart gezet, moest hem even in volle aandacht bekijken! Ik vind het zo gaaf om te zien dat je je lippen “kent”, die lijn gaat echt heel smooth. Zovan woppa, zo easy! Prachtige lipkleur is het ook, gorgeous. :D

[Beantwoorden]


Door ineke op 15 juni 2012 22:12

wow echt leuke tips, dat is dan weer typisch jou echt filmpjes waar je echt iets mee kunt ook soms filmpjes over 1 bepaald onderwerp wat bij sommige vrouwen weleens misgaat geweldig you go girl !
ps : ik weet niet of het door mij komt (dit filmpje)
want ik had een reactie op je youtube kanaal (beauty) achergelaten over dat ik het leuk zou vinden als je een filmpje over rode lipstick zou maken en nu voelt dit filmpje toch wel speciaal aan omdat ik een request hierover heb gedaan /gemaakt x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 19 juni 2012 11:04

Wat staat rode lipstick je toch geweldig goed Vera! Ik heb zelf helaas nog niet zo’n grote collectie en ben over de mooiste rode kleur die ik heb niet erg tevreden – Een L’oréal Limited Edition, een uurtje en hij is verdwenen als sneeuw voor de zon, smudget like crazy. :-( Ga zeker eens enkele van jouw aanraders een kans geven!

[Beantwoorden]


Door Eef op 19 juni 2012 12:37

Hai Vera, ik heb een vraag rode lipstick staat jou echt super! Ik zou het zelf ook heel graag willen dragen maar ik heb alleen best wel dikke lippen. Daardoor komt het heel erg WOW over…heb jij misschien een goeie tip voor mij?
Liefsx

[Beantwoorden]


Door Nilo op 19 november 2012 18:11

Wat ontzettend leuk!! X

[Beantwoorden]